Fotopast HSM Obj. č Účel použití. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fotopast HSM Obj. č Účel použití. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky"

Transkript

1 Fotopast HSM-3004 Účel použití Tato digitální, outdoorová kamera je určena pro pořizování záznamu během dne a stejně tak i v noci. Zařízení plně podporuje funkci MMS. V případě, že se v záběru kamery pohybuje člověk (nebo zvíře) systém automaticky pořídí jeho snímek (až 8 MB) nebo 1080p nebo videozáznam v HD (WVGA nebo QVGA). Během dne kamera pořizuje barevné snímky a video. Za snížených světelných podmínek (za šera a v noci) pak pořizuje černo-bílý záznam. Systém kamery podporuje následující technologie přenosu dat: 2G, GSM, MMS, SMTP a SMS. Kamera je vyrobena s vysokou ochranou proti vlivům počasí (IP 65) a můžete ji tak bez obav používat ve venkovním prostředí. Systém ukládá snímky ve formátu JPG a video ve formátu AVI. Rozhraní Kamera je vybavena několika rozhraními: USB port, slot pro mikro-sd kartu, slot pro SIM kartu, TV-OUT a vstupem pro připojení externího zdroje napájení (DC). Popis a ovládací prvky Obj. č Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup digitální kamery (fotopasti) HSM Tento návod k obsluze je nedílnou součástí tohoto výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku do provozu a k jeho obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste jim odevzdali i tento návod k obsluze. Ponechejte si tento návod, abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst. Rozsah dodávky Digitální kamera (fotopast) Dálkový ovladač Anténa USB kabel TV kabel Návod k obsluze Rychlý průvodce nastavením (Quick Start Guide) Instalační disk Solární napájecí kabel (možnost doobjednání) 1 Kryt spodní části 9 Barevný LCD displej (2 ) 2 Slot pro mikro-sd kartu 10 Mikrofon 3 USB port 11 Slot pro SIM kartu 4 TV OUT 12 Zámek spodního krytu 5 Pohybový PIR senzor 13 Hlavní vypínač Power On/Off 6 IR noční vidění 14 Přihrádka pro baterie 8 GSM anténa 15 Dálkový ovladač

2 Dálkový ovladač Pomocí dálkového ovladače můžete provádět většinu základního nastavení. Přístupové heslo můžete zadat pouze pomocí tohoto ovladače. Ovladač a jeho příkazy jsou do kamery přenášeny bezdrátově prostřednictvím IR technologie na vzdálenost až 9 m. Stiskem navigačního tlačítka nebo můžete procházet mezi jednotlivými položkami menu. Po stisku navigačního tlačítka nebo pak přejdete na vybranou nabídku v příslušném submenu. Potvrzení výběru a vstup do nabídky pak provedete stiskem tlačítka OK. Stiskem tlačítka * navíc spustíte laserový paprsek (laserové ukazovátko). V případě, že jsou baterie v kameře již příliš vybité, dojde k jejímu automatickému vypnutí. Vyměňte proto vždy včas staré a vybité baterie za nové. Displej V případě, že se nachází hlavní vypínač v poloze TEST, zobrazí se na displeji základní provozní informace o záznamu. Vložení mikro-sd karty a SIM karty do kamery Vložte kompatibilní paměťovou (SD) kartu a SIM kartu do příslušných slotů. Pro správné fungování MMS musí být do kamery vložena SIM karta. Symboly SIM karty a kvality signálu Symbol Mobile představuje vloženou SIM kartu, která je systémem rozpoznána a funguje správně. Symbol indikuje úroveň kvality přijímaného signálu sítě mobilního operátora. Zdroj napájení Jako zdroj napájení kamery slouží 4 nebo 8 baterií velikosti AA. Použít můžete následující typy baterií: 1. Vysoko-výkonové alkalické baterie (doporučováno). 2. Běžné alkalické baterie. 3. NiMH akumulátory. V testovacím režimu se systém kamery automaticky přepne do úsporného režimu po uplynutí 3. minut od posledního stisku tlačítka. K aktivaci kamery pak dojde automaticky po zaznamenání pohybu.

3 Vstup do testovacího režimu Přepněte hlavní přepínač Power On/Off do polohy TEST. Systém kamery tím přejde do režimu TEST. V tomto režimu jsou k dispozici následující funkce: Uživatelské nastavení, manuální spouštění záznamu a náhled pořízených snímků. Uživatelské nastavení Pro vstup do nastavení stiskněte tlačítko MENU. V menu nastavení kamery Camera settings pak můžete konfigurovat provozní režim, kvalitu snímku a videozáznamu a další jiné parametry. Více o všech možnostech se dozvíte v další části návodu. Manuální spuštění záznamu Stiskem tlačítka OK pořídíte snímek nebo spustíte videozáznam. Náhled snímků / Přehrávání videozáznamu Pořízené snímky nebo videozáznam můžete prohlížet dvěma způsoby: 1. Na displeji kamery. 2. Po připojení kamery ke kompatibilní TV / monitoru. Pro zobrazení pořízených snímků / videa proto stiskněte navigační tlačítko. Pořízené záznamy se pak budou zobrazovat na LCD displeji nebo připojeném monitoru / TV. Podrobnější pokyny (například pro smazání pořízených snímků nebo videozáznamu) naleznete v části Další pokyny pro obsluhu. Uvedení kamery do provozu Pro zapínání kamery postupujte podle následujících pokynů: 1. Kameru nikdy nevystavujte zdrojům světla. V opačném případě může dojít k nežádoucí aktivaci kamery. 2. Kameru instalujte do výšky alespoň 1 2 m nad zemí. Tato výška je optimální pro záznam vysoké zvěře, například jelenů. Po zapnutí kamery bude blikat červená LED kontrolka po dobu přibližně 10. sekund. Tato doba představuje spouštění (náběh) systému do možnosti automatického pořízení záznamu (například po uzavření spodního krytu kamery na stromě a vzdálení se od kamery). Vypnutí kamery Pro vypnutí kamery přepněte posuvný přepínač Power On/Off do polohy OFF. V případě, že nebudete kameru po delší dobu používat, vyjměte z ní baterie. Nastavení snímků Picture settings (funkce fotoaparátu) Rozlišení snímku Interval záznamu Sekvenční snímání Citlivost Nastavení videozáznamu Video settings (funkce kamery) Rozlišení videa Doba záznamu Další pokyny pro obsluhu V této části návodu se dozvíte více o možnostech uživatelského nastavení v režimu TEST, která můžete provést pomocí dálkového ovladače. Záznam zvuku Menu konfigurace Settings V režimu TEST stiskněte tlačítko MENU. Menu nastavení se tak zobrazí na displeji kamery nebo na připojeném monitoru / TV.

4 Nastavení systému System setting Nastavení MMS MMS settings Provozní režim Aktivace On / Off Výběr země Mobilní operátor Uživatelský účet / Heslo Jazykové nastavení TV standard Konfigurace SMTP SMTP settings Datum a čas ID kamery Aktivace On / Off Výběr země a mobilního operátora Funkce časovače Uživatelský účet / Heslo Formátování SD karty Přístupové heslo Uvedení do továrního nastavení Verze firmware Odeslat Systém kamery umožňuje odesílání pořízených snímků do mobilního telefonu. Pro použití této funkce však musíte provést konfiguraci MMS v nabídce MMSCONFIG. Konfigurace MMS / SMTP Hardwarové a softwarové požadavky: 1. Mobilní síť 2G / GSM. 2. Naformátovaná paměťová mikro-sd karta o velikosti alespoň 2 GB. 3. Počítač s operačním systémem MS Vista, Windows 7, 8). 4. SIM karta (bez ochrany PIN kódem). 5. SIM karta s podporou datového, síťového přenosu 2G / GSM / GPRS / MMS. 6. Zdroj napájení 6 V DC (4 nebo 8 baterií AA nebo vhodný síťový adaptér). 7. Instalační CD s aplikací MMSCONFIG. 8. Získání nezbytných údajů pro přenos 2G MMS od vašeho mobilního operátora (APN + uživatelský účet a heslo, MMSC + IP + port). Tyt údaje můžete také získat na internetových stránkách vašeho mobilního operátora. 9. Údaje 2G GPRS pro konfiguraci SMTP (APN + uživatelský účet a heslo). 10. Informace o serveru poskytujícím ové služby (server + port + a heslo). Nastavení MMS 1. Vložte paměťovou kartu a SIM kartu do kamery. Následně vložte do kamery baterie a našroubujte na kameru GSM anténu. Přejděte do režimu TEST a ověřte, zda se na displeji zobrazují indikátory SIM a úrovně kvality signálu sítě. Propojte kameru prostřednictvím dodávaného USB kabelu s PC a vložte do CD mechaniky instalační disk. Spusťte instalaci aplikace výběrem MMSCONFIG. 2. V hlavním menu vyberte režim Camera nebo Camera & Video, otevřete záložku MMS a vyberte Manual. 3. V nabídce GPRS Setting vyberte Server Setting.

5 4. Zadejte údaje mobilního telefonu Phone Setting (Phone 1) nebo Settings ( 1). 5. Otevřete nabídku SMTP a vyberte SMTP ON/OFF (Off). 6. Pro uložení zadaných údajů vyberte Save. Zadané parametry se uloží do soubory parameter.dat na paměťovou mikro-sd kartu. 7. Odpojte USB kabel z kamery. 8. Vstupte do nabídky možnosti Options a ověřte provedená nastavení. 9. Zapněte kameru. Nastavení SMTP 1. Vložte paměťovou kartu a SIM kartu do kamery. Následně vložte do kamery baterie a našroubujte na kameru anténu. Přejděte do režimu TEST a ověřte, zda se na displeji zobrazují indikátory SIM a úrovně kvality signálu mobilní sítě. Propojte kameru prostřednictvím dodávaného USB kabelu s PC a vložte do mechaniky instalační disk. Spusťte instalaci aplikace výběrem MMSCONFIG. 2. V hlavním nabídce vyberte režim Camera nebo Camera & Video, otevřete záložku SMTP a v SMTP MODE vyberte Manual. 3. Zadejte všechny nezbytné údaje v položkách GPRS Setting, APN, Account, password. 4. Vyplňte potřebné informace odesílatele u: *530* Zapnutí kamery (k dispozici pouze v režimu MMS a SMTP) Po odeslání příkazu *530* odešle SIM karta informaci Start OK. *531* Přechod kamery do pohotovostního režimu standby (k dispozici pouze v režimu MMS a SMTP) Po odeslání příkazu *530* odešle SIM karta informaci Stop OK. Důležitá bezpečnostní opatření Dbejte na dodržení přesné hodnoty napájecího napětí kamery (6 V DC). Používejte naformátovanou paměťovou SD kartu s deaktivací ochrany proti zápisu. Paměťovou SD kartu do kamery vkládejte pouze v případě, že kamera je vypnutá (přepínač v poloze OFF). Paměťovou SD kartu nikdy během provozu kamery nevkládejte ani nevyjímejte! V případě aktualizace software se ujistěte o tom, že baterie uvnitř kamery mají dostatečně vysokou kapacitu. Pokud během probíhající aktualizace dojde k vybití baterií nebo vypnutí kamery, bude aktualizace přerušena. Zároveň přitom může dojít k poškození celého systému. Výrobce této kamery neposkytuje žádnou záruku na kvalitu datového přenosu MMS a GPRS v síti mobilního operátora. Bezpečnostní předpisy, údržba a čištění Z bezpečnostních důvodů a z důvodů registrace (CE) neprovádějte žádné zásahy do fotopasti. Případné opravy svěřte odbornému servisu. Nevystavujte tento výrobek přílišné vlhkosti, nenamáčejte jej do vody, nevystavujte jej vibracím, otřesům a přímému slunečnímu záření. Tento výrobek a jeho příslušenství nejsou žádné dětské hračky a nepatří do rukou malých dětí! Nenechávejte volně ležet obalový materiál. Fólie z umělých hmot představují nebezpečí pro děti, neboť by je mohly spolknout. Pokud si nebudete vědět rady, jak tento výrobek používat a v návodu nenajdete potřebné informace, spojte se s naší technickou poradnou nebo požádejte o radu kvalifikovaného odborníka. a nastavení u Setting ( 1). 5. Přejděte na záložku MMS a v řádku MMS ON/OFF vyberte Off. 6. Provedená nastavení uložte výběrem Save. Data se uloží do konfiguračního souboru parameter.dat. na paměťovou mikro-sd kartu. 7. Odpojte USB kabel z kamery. 8. Otevřete nabídku s předvolbami a ověřte správnost provedeného nastavení. 9. Zapněte kameru. Použití SMS příkazů pro aktivaci MMS *500* Pořízení snímků (k dispozici v režimu MMS a SMTP) Po odeslání tohoto příkazu dojde k pořízení snímku kamerou. SIM karta v mobilním telefonu poté odešle informaci Capture. *505* Pořízení snímku a jeho odeslání na mobilní telefon SIM karta v tomto případě odešle do mobilního telefonu informaci Start capturing. Příkazy *505* odesílají snímek prostřednictvím MMS do mobilního telefonu nebo prostřednictvím SMTP ve formě u, bez ohledu na to, zda je použitý režim MMS nebo SMTP. SIM karta odesílá MMS snímky, ale pouze do mobilního telefonu, ze kterého byla odeslána SMS pro aktivaci funkce pro pořízení snímku, pakliže je kamera v režimu MMS. *520* Počet snímků a stav (kapacita) baterie (k dispozici pouze v režimu MMS a SMTP) Při použití příkazu *520* odešle SIM karta informace: Total Jpg: Free Space: Battery Level. K čištění pouzdra používejte pouze měkký, mírně vodou navlhčený hadřík. Nepoužívejte žádné prostředky na drhnutí nebo chemická rozpouštědla (ředidla barev a laků), neboť by tyto prostředky mohly poškodit povrch a pouzdro fotopasti. Manipulace s bateriemi a akumulátory Nenechávejte baterie (akumulátory) volně ležet. Hrozí nebezpečí, že by je mohly spolknout děti nebo domácí zvířata! V případě spolknutí baterií vyhledejte okamžitě lékaře! Baterie (akumulátory) nepatří do rukou malých dětí! Vyteklé nebo jinak poškozené baterie mohou způsobit poleptání pokožky. V takovémto případě použijte vhodné ochranné rukavice! Dejte pozor nato, že baterie nesmějí být zkratovány, odhazovány do ohně nebo nabíjeny! V takovýchto případech hrozí nebezpečí exploze! Nabíjet můžete pouze akumulátory. Vybité baterie (již nepoužitelné akumulátory) jsou zvláštním odpadem a nepatří do domovního odpadu a musí být s nimi zacházeno tak, aby nedocházelo k poškození životního prostředí! K těmto účelům (k jejich likvidaci) slouží speciální sběrné nádoby v prodejnách s elektrospotřebiči nebo ve sběrných surovinách! Šetřete životní prostředí!

6 Recyklace Elektronické a elektrické produkty nesmějí být vhazovány do domovních odpadů. Likviduje odpad na konci doby životnosti výrobku přiměřeně podle platných zákonných ustanovení. Šetřete životní prostředí! Přispějte k jeho ochraně! Technické údaje Obrazový senzor (True Megapixel) 3 mpx barevný CMOS Paměťová karta Mikro-SD 8 32 MB Objektiv F=3, FOV=120 Rozměry 145 x 80 x 55 mm IR filtr plně automatický TFT displej 2 Úhel PIR záběru 120 Dosah IR LED 20 m Počet IR LED 48 černo-bílé Max. dosah pro noční vidění 20 m Rychlost závěrky 1,1 s Spouštěcí interval 1 s 30 minut (výchozí nastavení je 1 s) Rozlišení obrazu 8 MP / 5 MP / 3 MP Sekvenční snímání 1 / 3 / 6 / 9 snímků Rozlišení videa 1080P / 720P / VGA Formát souborů JPEG / AVI Časové razítko snímku ano (datum, čas a fáze měsíce) Expozice automatická Podpora MMS / ano Podpora ovládání přes SMS ano Ochrana heslem 4-číselný kód, uživatelsky nastavitelný Výchozí heslo camera 1314 Standardní ID camera CAM000 Doba nepřetržitého záznamu 1 s 24 hodin Spotřeba proudu v režimu standby 2 ma Doba provozu standby 3 měsíce (napájení 8 bateriemi AA) Rozhraní TV-OUT (NTSC/PAL), USB port, slot pro pro mikro-sd kartu, konektor 6 V DC-IN Způsob montáže pomocí pásky / připevnění stativ Podmínky provozu teplota -30 až +70 C (-22 až +158 F) Napájení 8 nebo 4 ks baterií / akumulátorů (AA) Závit pro připevnění stativu ano Stupeň ochrany IP 54 Podpora jazyků pro hlavní menu angličtina, francouzština, němčina, španělština, ruština, dánština, holandština, polština, portugalština, švédština, italština a finština. Bezpečnostní certifikáty FCC, CE, RoHS, REACH, R&TTE, HealthS AR Překlad tohoto návodu zajistila společnost Conrad Electronic Česká republika, s. r. o. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv druhy kopií tohoto návodu, jako např. fotokopie, jsou předmětem souhlasu společnosti Conrad Electronic Česká republika, s. r. o. Návod k použití odpovídá technickému stavu při tisku! Změny vyhrazeny! Copyright Conrad Electronic Česká republika, s. r. o. REI/05/2017

Bezpečnostní pokyny. přístroje nebo zařízení, které je testováno.

Bezpečnostní pokyny. přístroje nebo zařízení, které je testováno. Bezpečnostní pokyny Výstraha označuje nebezpečné podmínky a činnosti, které by mohly způsobit úraz nebo smrt osob. Varováníoznačuje nebezpečné okolnosti a činnosti, které by mohly způsobit poškození měřicího

Více

Měřič vlhkosti DampFinder Plus. Obj. č.: Vložení /výměna baterií, obr. 1. Výměna hrotů, obr. 2. Zapnutí/vypnutí přístroje (ON/OFF), obr. 3.

Měřič vlhkosti DampFinder Plus. Obj. č.: Vložení /výměna baterií, obr. 1. Výměna hrotů, obr. 2. Zapnutí/vypnutí přístroje (ON/OFF), obr. 3. Vložení /výměna baterií, obr. 1. Výměna hrotů, obr. 2. Měřič vlhkosti DampFinder Plus Obj. č.: 10 15 17 Zapnutí/vypnutí přístroje (ON/OFF), obr. 3. Přístroj se po 3 minutách přepne do úsporného režimu.

Více

DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM. 12 Zámek

DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM. 12 Zámek DENVER HSM-5003MK3 FOTOPAST PRŮVODCE RYCHLÝM STARTEM PŘEHLED 1 Spodní kryt 2 Slot pro MicroSD kartu 3 USB port 4 Konektor TV výstupu 5 PIR senzor 6 Infračervený blesk 7 Objektiv 8 Anténa GSM 9 2 palcový

Více

Krok 1 Zapněte počítač a předtím, než se spustí Windows, opakovaně stiskněte klávesu F8, až se na monitoru objeví následující údaje:

Krok 1 Zapněte počítač a předtím, než se spustí Windows, opakovaně stiskněte klávesu F8, až se na monitoru objeví následující údaje: Krok 1 Zapněte počítač a předtím, než se spustí Windows, opakovaně stiskněte klávesu F8, až se na monitoru objeví následující údaje: HDMI smart TV a mini PC Joy-it Android 4.0, 2x 1,4 GHz Obj. č.: 87 46

Více

3. Zavřete prostor pro baterie krytem. 1. Vlijte mléko do vhodné nádoby, např. skleněné. 2. Sundejte z pěniče mléka nerezový kryt.

3. Zavřete prostor pro baterie krytem. 1. Vlijte mléko do vhodné nádoby, např. skleněné. 2. Sundejte z pěniče mléka nerezový kryt. Pěnič mléka MS 3502 Uvedení do provozu Před prvním použitím pěnič mléka vyčistěte způsobem, který je popsán v kapitole Mytí a údržba. Vložte baterie (baterie nejsou součástí dodávky). 1. Prostor pro baterie

Více

GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA GPRS / MMS / SMS DIGITÁLNÍ INFRAČERVENÁ FOTOPAST WCM-3004 / HSM3004 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 OBSAH 1. Návod k použití... 2 1.1 Obecný popis... 2 1.2 Rozhraní... 2 1.3 Komponenty a funkce fotopasti... 3 1.4

Více

Digitální fotorámeček s meteostanicí 20,3 cm (8 ) BRESSER DPF-820W. Obj. č.: Vážení zákazníci,

Digitální fotorámeček s meteostanicí 20,3 cm (8 ) BRESSER DPF-820W. Obj. č.: Vážení zákazníci, Digitální fotorámeček s meteostanicí 20,3 cm (8 ) BRESSER DPF-820W Obj. č.: 67 22 21 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup digitálního fotorámečku s meteostanicí DPF-820W. Tento návod

Více

Fotopast. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Účel použití. Ovládací prvky. WCT MPix. WCM-8010 GSM/MMS/SMS, 8 Mpix

Fotopast. Obj. č Obj. č Rozsah dodávky. Účel použití. Ovládací prvky. WCT MPix. WCM-8010 GSM/MMS/SMS, 8 Mpix Fotopast Obj. č. 168 15 66 WCT-8010 12 MPix Obj. č. 168 74 77 WCM-8010 GSM/MMS/SMS, 8 Mpix Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup digitální kamery od společnosti Denver. Tento návod k

Více

Bezdrátový cyklocomputer 4 v 1. Obj. č.: Vážení zákazníci,

Bezdrátový cyklocomputer 4 v 1. Obj. č.: Vážení zákazníci, Bezdrátový cyklocomputer 4 v 1 Obj. č.: 84 14 21 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup bezdrátového cyklocomputeru 4 v 1. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 09/02. Obj. č.: 85 42 37

NÁVOD K OBSLUZE. Verze 09/02. Obj. č.: 85 42 37 NÁVOD K OBSLUZE Verze 09/02 Obj. č.: 85 42 37 Kompaktní vnitřní (pokojový) a venkovní teploměr s funkcí ukládání maximálních a minimálních naměřených hodnoty teploty do paměti. Tento návod k obsluze je

Více

RC vrtulník Space Phoenix RtF. Obj. č.: 23 89 34. Rozsah dodávky. Nástroj pro výměnu zadního rotoru. Napájení dálkového ovládání: Napájení

RC vrtulník Space Phoenix RtF. Obj. č.: 23 89 34. Rozsah dodávky. Nástroj pro výměnu zadního rotoru. Napájení dálkového ovládání: Napájení Rozsah dodávky RC vrtulník Space Phoenix RtF Obj. č.: 23 89 34 Helikoptéra Dálkové ovládání Nástroj pro výměnu zadního rotoru Náhradní zadní list rotoru Nálepky Napájení dálkového ovládání: Napájení Jmenovité

Více

Rychlý průvodce. Fotopast PREDATOR 500A / 500M

Rychlý průvodce. Fotopast PREDATOR 500A / 500M Rychlý průvodce Fotopast PREDATOR 500A / 500M Predator 500 A/M Rychlý průvodce Výhradní dovozce a servis pro ČR a SR FOTOPAST.CZ s.r.o. Francouzská 815, 252 29 Dobřichovice IČ: 29128749, DIČ CZ29128749

Více

Fotopast WCT Obj. č Rozhraní kamery. Rozsah dodávky Digitální kamera Bezdrátový ovladač USB kabel TV kabel Návod k obsluze

Fotopast WCT Obj. č Rozhraní kamery. Rozsah dodávky Digitální kamera Bezdrátový ovladač USB kabel TV kabel Návod k obsluze Rozhraní kamery Kamera je vybavena následujícím I/O rozhraním: USB konektor, slot pro SD kartu, TV-OUT. Popis a ovládací prvky Fotopast WCT-3004 Obj. č. 136 97 46 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši

Více

Box IP Gateway. Obj. č.: Instalace

Box IP Gateway. Obj. č.: Instalace Box IP Gateway Instalace Připojení Pomocí internetového kabelu připojte HOME Easy Box ke svému routeru. Připojte k HOME Easy Box napájecí adaptér. Napájecí adaptér zapojte do elektrické zásuvky. Aby bylo

Více

SolarVenti. Comfort. Teplotní spínač Návod k obsluze

SolarVenti. Comfort. Teplotní spínač Návod k obsluze SolarVenti Comfort Teplotní spínač Návod k obsluze SolarVenti Comfort Strana 1/8 Schéma připojení 1. Varianta Strana 2/8 Teplotní spínač návod k obsluze Účel použití Přístroj se používá k zapnutí a vypnutí

Více

Uvedení do provozu: Režim TEST :

Uvedení do provozu: Režim TEST : Popis zařízení Uvedení do provozu: 1. Ujistěte se, že je kamera vypnutá (přepínač v poloze OFF). 2. Před jakoukoliv manipulací s kamerou (vkládání baterií, výměna paměťové karty, atd.) musí být kamera

Více

Univerzální dálkové ovládání UR 89. Obj. č.: 35 10 13

Univerzální dálkové ovládání UR 89. Obj. č.: 35 10 13 Přizpůsobení přístroje Abyste mohli dálkový ovladač používat, musíte ho nejdříve přizpůsobit, resp. nastavit na vaše zařízení, které chcete ovládat. Máte k tomu dvě možnosti: přímé zadání kódu, nebo vyhledání

Více

Vakuometr testo 552. Obj. č

Vakuometr testo 552. Obj. č Vakuometr testo 552 Účel použití Tento výrobek slouží jako vakuový měřicí přístroj. Vykazuje přitom velmi vysokou citlivost, díky které dokáže naměřit i extrémně nízké hodnoty absolutního tlaku. Jeho výstupem

Více

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku,

DVD systém DVP-937. Obj. č. 37 39 74. Popis a ovládací prvky. Hlavní jednotka. Vážený zákazníku, Popis a ovládací prvky Hlavní jednotka DVD systém DVP-937 Obj. č. 37 39 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup ovládání DVD systému Lenco. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

Infračervený Digitální fotoaparát fotopast Uživatelská příručka Kapesní fotoaparát řady SG370 Model: SG370B / SG370VB

Infračervený Digitální fotoaparát fotopast Uživatelská příručka Kapesní fotoaparát řady SG370 Model: SG370B / SG370VB Infračervený Digitální fotoaparát fotopast Uživatelská příručka Kapesní fotoaparát řady SG370 Model: SG370B / SG370VB Obsah 1 Úvod 1.1 Všeobecný popis 1.2 Tělo fotoaparátu, rozhraní 1.3 Zobrazení informací

Více

Kamera Tvac 80010A. Obj. č

Kamera Tvac 80010A. Obj. č Kamera Tvac 80010A Obj. č. 75 44 22 Účel použití Kamera disponuje funkcí časové spouště Timer a umožňuje zároveň i spínání na základě zaznamenaného pohybu Motion. Je vhodná pro použití ve vnitřních i venkovních

Více

DAB+ radiobudík Siesta S2. Obj. č Obj. č Popis a ovládací prvky. Horní část

DAB+ radiobudík Siesta S2. Obj. č Obj. č Popis a ovládací prvky. Horní část Popis a ovládací prvky Horní část DAB+ radiobudík Siesta S2 Obj. č. 152 10 12 Obj. č. 152 09 87 A. SOURCE Přepínání mezi příjmem digitálních (DAB) a analogových (FM) stanic. B. ALARM Nastavení nebo vypnutí

Více

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU

Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610 USB. Obj. č.: 32 59 13 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRVKY OVLÁDACÍHO PANELU BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Znak vykřičníku v trojúhelníku upozorňuje uživatele na důležité bezpečnostní a údržbové (servisní) pokyny, a je bezpodmínečně nutné je dodržovat. Kuchyňské rádio Reflexion CLR 2610

Více

Kazetový enkodér PST USB. Obj. č.: 37 55 11. Popis a ovládací prvky. Přehrávání kazet. Audacity a USB připojení. Rozsah dodávky

Kazetový enkodér PST USB. Obj. č.: 37 55 11. Popis a ovládací prvky. Přehrávání kazet. Audacity a USB připojení. Rozsah dodávky Popis a ovládací prvky Kazetový enkodér PST USB Obj. č.: 37 55 11 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup kazetového enkodéru PST USB. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Programovatelná termostatická hlavice HS-20 Style. Obj. č.: 61 59 50. Uvedení do provozu. Rozsah dodávky. Vložení/výměna baterií

Programovatelná termostatická hlavice HS-20 Style. Obj. č.: 61 59 50. Uvedení do provozu. Rozsah dodávky. Vložení/výměna baterií Uvedení do provozu 1. Vložit baterie 2. Nastavit čas 3. Nainstalovat hotovo! Programovatelná termostatická hlavice HS-20 Style Rozsah dodávky Programovatelný modul bez baterií (1) Nástavec na ventil (2)

Více

SolarVenti. Comfort. Android Bluetooth Regulátor Návod k obsluze

SolarVenti. Comfort. Android Bluetooth Regulátor Návod k obsluze SolarVenti Comfort Android Bluetooth 4.0 - Regulátor Návod k obsluze SolarVenti Comfort Android Bluetooth 4.0 - Návod k obsluze Instalace Tato aplikace je pouze pro Android řídicí systém s Bluetooth verzí

Více

Fitness náramek Qairos AS-01. Obj. č.:

Fitness náramek Qairos AS-01. Obj. č.: Účel použití Fitness náramek s Bluetooth dokáže zaznamenat Váš čas tréningu, kalorie, vzdálenost, tempo, rychlost, počet kroků a spánek, v němž se monitoruje celkový čas spánku, lehký spánek, hluboký spánek,

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Sportovní outdoorová kamera JAY-Tech D-528. Obj. č.: Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Vlastnosti výrobku

Sportovní outdoorová kamera JAY-Tech D-528. Obj. č.: Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Vlastnosti výrobku Popis a ovládací prvky Sportovní outdoorová kamera JAY-Tech D-528 Obj. č.: 130 08 36 1. Infračervené světlo 2. Objektiv kamery 3. Provozní a nabíjecí LED 4. LED kontrolka vypnutého displeje 5. Vypínač

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

HDTV kamera do auta černá skříňka

HDTV kamera do auta černá skříňka HDTV kamera do auta černá skříňka (uživatelská příručka) v1.2 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

Infračervená digitální kamera pro pozorování přírody Fotopast Denver WCT-5003. Obj. č.: 127 44 93. Popis a ovládací prvky

Infračervená digitální kamera pro pozorování přírody Fotopast Denver WCT-5003. Obj. č.: 127 44 93. Popis a ovládací prvky Popis a ovládací prvky Rozhraní kamery Kamera má následující I/O rozhraní: USB konektor, slot pro SD kartu a TV výstup. Věnujte chvilku času, abyste se seznámili s ovladači a s displejem kamery. Bude pro

Více

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta)

Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Helmer carcam FULL HD (Černá skříňka do auta) Uživatelská příručka 1 Děkujeme za zakoupení kamery. Tato příručka obsahuje podrobný popis použití, poskytne Vám informace o produktu, včetně provozu a technických

Více

FM vysílač FMT 300 BT. Obj. č. 37 43 38

FM vysílač FMT 300 BT. Obj. č. 37 43 38 FM vysílač FMT 300 BT Obj. č. 37 43 38 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup FM vysílače Technaxx. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku

Více

Skener negativů, diapozitivů a fotografií Combo Album Scan. Obj. č Rozsah dodávky. Popis a ovládací prvky

Skener negativů, diapozitivů a fotografií Combo Album Scan. Obj. č Rozsah dodávky. Popis a ovládací prvky Skener negativů, diapozitivů a fotografií Combo Album Scan Rozsah dodávky Combo album skener Čisticí kartáč Držák negativů Držák diapozitivů Síťový adaptér USB kabel Lithiový akumulátor Popis a ovládací

Více

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující

T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Návod k obsluze T869 - IP kamera wifi HD, MIC, Intercom, microsd, rotující Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM. Obj. č.: 40 51 74. Vlastnosti a funkce. Popis a ovládací prvky

Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM. Obj. č.: 40 51 74. Vlastnosti a funkce. Popis a ovládací prvky Akční kamera EAGLE EYE CUBICAM Obj. č.: 40 51 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup akční kamery Eagle Eye Cubicam. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny

Více

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA JUMPER II UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1 ZAČÍNÁME Popis a ovládací prvky 1. Vypínač/spoušť 2. Kontrolka LED 3. Reproduktor 4. USB port 5. Objektiv 6. Slot pro mikrokartu SD 7. Mikrofon 8. Displej LCD 9. Připojení

Více

2 displej. 4 tlačítko. 5 navigační tlačítko pro pohyb nahoru. 6 navigační tlačítko pro pohyb vlevo. 8 navigační tlačítko pro pohyb dolů

2 displej. 4 tlačítko. 5 navigační tlačítko pro pohyb nahoru. 6 navigační tlačítko pro pohyb vlevo. 8 navigační tlačítko pro pohyb dolů Popis systému a ovládací prvky Domácí bezdrátový video telefon s dokovací stanicí (Indoor monitor) 1 LED kontrolka nabíjení Bezdrátový domovní videotelefon VD36W 2 displej 3 Intercom / hovorové tlačítko

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

RC model vrtulníku Silverlit Sky Wiza s adaptérem smartphone. Obj. č.: 23 00 70. Rozsah dodávky. Napájení. Popis modelu

RC model vrtulníku Silverlit Sky Wiza s adaptérem smartphone. Obj. č.: 23 00 70. Rozsah dodávky. Napájení. Popis modelu Rozsah dodávky RC model vrtulníku Silverlit Sky Wiza s adaptérem smartphone Požadavky na baterie pro Smart Link Obj. č.: 23 00 70 Jmenovitá hodnota DC 4,5 V, 0,225 W Potřebujete 3 1,5V AG13 / LR44 (jsou

Více

Stmívací čidlo s HD kamerou

Stmívací čidlo s HD kamerou Stmívací čidlo s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Velmi snadné ovládání Výdrž baterie v pohotovostním režimu až 5 dní Profesionální zpracování, vč. skrytí kamery a mikrofonu www.spyobchod.cz

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 12 16 35

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 12 16 35 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 12 16 35 1. Úvod + účel použití detektoru Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho speciálního detektoru vlhkosti. Tento přístroj slouží ke zjišťování vlhkosti

Více

Bezdrátový teploměr FT0076. Obj. č

Bezdrátový teploměr FT0076. Obj. č Bezdrátový teploměr FT0076 Obj. č. 138 03 35 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup sady bezdrátového teploměru. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k

Více

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Před použitím F-WVR610 Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

Laserový měřič vzdálenosti LDM 50J

Laserový měřič vzdálenosti LDM 50J Účel použití Výrobek je určen k měření vzdálenosti, plochy a objemu. Výsledky měření můžete sčítat a odečítat. Pomocí nepřímé měřicí metody lze měřit i výšku. Výrobek je vybaven vnitřní pamětí pro 20 měření.

Více

Panelový programovatelný ampérmetr EPM-4C -72. Obj. č.:

Panelový programovatelný ampérmetr EPM-4C -72. Obj. č.: Panelový programovatelný ampérmetr EPM-4C -72 Účel použití EPM-4D (ampérmetr s měřením odběru): EPM-4D je určen k měření RMS hodnoty střídavého proudu, který proudí vodičem a ukládání okamžité a průměrné

Více

Uživatelský manuál Trial camera

Uživatelský manuál Trial camera Uživatelský manuál Trial camera Popis výrobku Čelní pohled LED okno IČ osvětlení Kontrolka detekce pohybu (modrá LED) Objektiv Provozní kontrolka (červená LED) Senzor PIR Zadní pohled Západka Spona Bateriová

Více

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54

FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 FULL HD fotopast s MMS - 12MP, IP54 Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání MMS www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka

Více

Kamera do auta DFS-J510

Kamera do auta DFS-J510 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-J510 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)NAHORU 3)MENU 4)DOLŮ 5)mikrofon 6)Reset 7)Power 8)HOLD 9)Mode 10)OK 11)USB 12)HDMI výstup Popis prvků TF Slot TF

Více

Měřič spotřeby proudu Energy Monitor 4000 PRO D. Obj. č.: 12 50 52

Měřič spotřeby proudu Energy Monitor 4000 PRO D. Obj. č.: 12 50 52 Účel použití Měřič nákladů na energii je určen pro měření a analýzu dat týkajících se spotřeby elektrických spotřebičů. Měřič by se měl instalovat mezi zásuvku elektrického proudu a elektrický spotřebič

Více

Solární systém do jezírka Palermo LED. Obj. č.: 57 75 64. Účel použití. Sestavení a uvedení do provozu

Solární systém do jezírka Palermo LED. Obj. č.: 57 75 64. Účel použití. Sestavení a uvedení do provozu Solární systém do jezírka Palermo LED Obj. č.: 57 75 64 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup solárního systému do jezírka Palermo LED. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

FOTOPAST. JoWin s.r.o., tel: ,

FOTOPAST. JoWin s.r.o., tel: , FOTOPAST JoWin s.r.o., tel: 420 777 713 323, www.excelfoto.cz Doporučení: Děkujeme za zakoupení produktu značky Braun. Aby Vám toto zařízení sloužilo co nejdéle a k plné spokojenosti, přečtěte si prosím

Více

RC model vrtulníku Spy Cam II, RtF 2,4 GHz. Obj. č. 23 99 62. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Helikoptéra.

RC model vrtulníku Spy Cam II, RtF 2,4 GHz. Obj. č. 23 99 62. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Helikoptéra. Popis a ovládací prvky Helikoptéra RC model vrtulníku Spy Cam II, RtF 2,4 GHz Obj. č. 23 99 62 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup RC modelu vrtulníku Silverlit. Tento návod k obsluze

Více

Návod k obsluze. V086C - Video chůvička dětská s nočním viděním

Návod k obsluze. V086C - Video chůvička dětská s nočním viděním V086C - Video chůvička dětská s nočním viděním Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny

Více

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 00 46

NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 00 46 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 00 46 Zazvoní-li na Vás například třikrát Váš soused, pak toto zvonění s tímto naslouchátkem nikdy nepřeslechnete. Kromě toho můžete s tímto naslouchátkem, které je vyrobeno

Více

Špičková fotopast s FULL HD kamerou

Špičková fotopast s FULL HD kamerou Špičková fotopast s FULL HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie Jednoduché ovládání Extrémně rychlé sepnutí kamery PIR čidlem (0,4s) 1. Popis SHX trading s.r.o Stránka

Více

Dalekohled s digitální kamerou

Dalekohled s digitální kamerou Verze z 07/09 Dalekohled s digitální kamerou Návod k použití Obj. č. 67 15 90 (2.0 Megapixelů) Obj. č. 67 15 91 (1.3 Megapixelů) Předepsané použití Výrobek může být používán jako klasický dalekohled např.

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210

UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210 UŽIVATELSKÝ MANUÁL FOTOPAST ACORN LTL-5210 1. OBECNÉ INFO 1.1 ÚVOD Gratulujeme k zakoupení fotopasti ACORN LTL-5210. Jedná se o druhou generaci fotopastí, jenž disponuje GSM modulem, který umožňuje zasílání

Více

Návod k obsluze Doerr SnapShot Mobil / Mobil Black Před prvním použitím zařízení si prosím přečtěte následující instrukce.

Návod k obsluze Doerr SnapShot Mobil / Mobil Black Před prvním použitím zařízení si prosím přečtěte následující instrukce. Návod k obsluze Doerr SnapShot Mobil / Mobil Black Před prvním použitím zařízení si prosím přečtěte následující instrukce. Popis zařízení PLAYBACK SIM karta MENU DELETE FOTO IR blesk 2 LCD Očko Pohybové

Více

Fotopast HSC Obj. č.:

Fotopast HSC Obj. č.: Popis a ovládací prvky Rozhraní kamery Kamera má následující I/O rozhraní: USB konektor, slot pro SD kartu a TV výstup. Věnujte chvilku času, abyste se seznámili s ovladači a s displejem kamery. Fotopast

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 19

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 19 NÁVOD K OBSLUZE 0197 Obj. č.: 84 01 19 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste

Více

Laserový měřič vzdálenosti LDM 60J. Obj. č.:

Laserový měřič vzdálenosti LDM 60J. Obj. č.: Účel použití Výrobek je určen k měření vzdálenosti, plochy, objemu a úhlů. Výsledky měření můžete sčítat a odečítat. Pomocí nepřímé měřicí metody lze měřit i výšku. Výrobek je vybaven vnitřní pamětí pro

Více

Laserový měřič vzdálenosti LDM X40. Obj. č.:

Laserový měřič vzdálenosti LDM X40. Obj. č.: Laserový měřič vzdálenosti LDM X40 Vlastnosti a funkce Rozsah měření 0,05 40,00 m Výpočet plochy Výpočet objemu Nepřímé měření (Pythagorova věta) Nepřetržité měření se zobrazením minimální a maximální

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Začínáme Představení produktu 1 Microphone LED světlo/blesk 3 Zrcadlo (pro vlastní portrét 4 Čočka 5 Klip 6 Držák řemínku 7 Přepínač režimu: 3 4 5 7 8 Kamera ( 6 Diktafon ( Fotoaparát

Více

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do auta DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) port zadního

Více

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002

Uživatelský manuál. Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Uživatelský manuál Kamera se záznamem na MicroSD kartu OXE 14002 Úvod Děkujeme, že jste si vybrali náš produkt, monitorovací systém s možností záznamu zvuku a obrazu na paměťovou kartu. Systém dokáže nahrávat

Více

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1

Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 Uživatelská příručka Kamera do automobilu DFS-V1 2018-09-18 Představení produktu 1)TF Slot 2)nahoru 3)MENU 4)dolů 5)mikrofon 6)Reset 7)Vypínač 8)zámek videa 9)Volba režimu 10)OK 11)USB port 12) HDMI Obsah

Více

HD Fotopast 1080p. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání.

HD Fotopast 1080p. Návod k obsluze. Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání. HD Fotopast 1080p Návod k obsluze Hlavní výhody přístroje: Vysoká výdrž baterie České menu Jednoduché ovládání www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Popis 1.1 Popis zařízení www.spyobchod.cz Stránka 2 1.1 Popis

Více

Systém pro kontrolu tlaku v pneumatikách CE 100. Obj. č.: 52 69 05. Popis a ovládací prvky. Instalace

Systém pro kontrolu tlaku v pneumatikách CE 100. Obj. č.: 52 69 05. Popis a ovládací prvky. Instalace Popis a ovládací prvky Systém pro kontrolu tlaku v pneumatikách CE 100 Obj. č.: 52 69 05 1. Senzor intenzity světla 2. Tlačítko DOWN / ON/OFF 3. Tlačítko SET 4. Tlačítko UP 5. Konektor pro připojení napájení

Více

Endoskop Findoo Watch. Obj. č Účel použití. Rozsah dodávky

Endoskop Findoo Watch. Obj. č Účel použití. Rozsah dodávky Endoskop Findoo Watch Účel použití Zařízení slouží pro pořízení snímků nebo video záznamu. Tato kamera umožňuje pořízení záznamu ve špatně přístupných oblastech. Pro osvětlení tmavých prostor navíc využívá

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Ovládání a) Meteostanice. 2 WATER AL tlačítko pro zapnutí nebo vypnutí alarmu úrovně zalití rostlin. 5 Tlačítko pro funkci alarmu.

Ovládání a) Meteostanice. 2 WATER AL tlačítko pro zapnutí nebo vypnutí alarmu úrovně zalití rostlin. 5 Tlačítko pro funkci alarmu. Rozsah dodávky Zobrazovací meteostanice Senzor do půdy Meteostanice se senzorem pro měření vlhkosti půdy 1x knoflíková baterie (typ CR2450) pro použití v senzoru do půdy Návod k obsluze Ovládání a) Meteostanice

Více

Fotopast HSC Obj. č.:

Fotopast HSC Obj. č.: Popis a ovládací prvky Rozhraní kamery Kamera má následující I/O rozhraní: USB konektor, slot pro SD kartu a TV výstup. Věnujte chvilku času, abyste se seznámili s ovladači a s displejem kamery. Bude pro

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205B Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Kamera do auta HQS-205B je zařízení pro nenáročné uživatele, kterým

Více

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera

Uživatelská příručka. FULL HD Policejní kamera Uživatelská příručka FULL HD Policejní kamera 1 Před použitím si pečlivě přečtěte příručku, budete tak moci lépe využít veškeré funkce, které autokamera nabízí. Pozor 1. Kamera disponuje interní pamětí

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL IR FOTOPAST SG570

UŽIVATELSKÝ MANUÁL IR FOTOPAST SG570 UŽIVATELSKÝ MANUÁL IR FOTOPAST SG570 1. ÚVOD A POPIS 1.1 Představení Gratulujeme k zakoupení automatické fotopasti SG570. Fotopast slouží pro zachycení pohybu osob, nebo zvířat ve sledované zóně. Monitoring

Více

Špičková FULL HD fotopast s MMS

Špičková FULL HD fotopast s MMS Špičková FULL HD fotopast s MMS Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

F-DV600C. Digitální videorekordér

F-DV600C. Digitální videorekordér F-DV600C Digitální videorekordér Před použitím Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj odpojte od napájení.

Více

PREDATOR MICRO Návod k použití

PREDATOR MICRO Návod k použití PREDATOR MICRO Návod k použití Obsah 1. Popis fotopasti... 1 2. Napájení... 2 3. Vložení paměťové SD karty... 3 4. Základní operace... 4 4.1 Hlavní přepínač... 4 4.2 Nastavení fotopasti... 4 4.3 Položky

Více

Špionážní digitální hodiny

Špionážní digitální hodiny Špionážní digitální hodiny Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Naprosto profesionální zpracování, včetně nejmenších detailů Podpora mikro SD karet až po 32GB Doba kontinuálního nahrávání videa až 180

Více

Návod k obsluze. USB ovladač pro T491

Návod k obsluze. USB ovladač pro T491 USB ovladač pro T491 Návod k obsluze Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení výrobku do provozu

Více

Endoskop Findoo MicroCam. Obj. č.: 12 34 07. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Monitor

Endoskop Findoo MicroCam. Obj. č.: 12 34 07. Popis a ovládací prvky. Rozsah dodávky. Monitor Popis a ovládací prvky Rukojeť Endoskop Findoo MicroCam Obj. č.: 12 34 07 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup endoskopu dnt Findoo MicroCam. Tento návod k obsluze je součástí výrobku.

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K OBSLUZE Verze 05/05 Obj. č.: 97 60 13 Tato krabička, která je vybavena dvěma USB-porty (vstupem a výstupem), Vám umožní zkopírování dat bez použití osobního počítače (notebooku) mezi 2 zařízeními,

Více

HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru

HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru Nástěnné hodiny Návod k použití Hlavní výhody produktu: HD rozlišení videa Kontinuální nahrávání díky stálému připojení na síť Tzv. Pre-motion mód (čidlo zachytí objekt ještě před jeho vstupem do záběru

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Bezdrátová venkovní kamera s TFT monitorem 7. QuattSecure IP Startset, 2. Obj. č Rozsah dodávky. Vážený zákazníku,

Bezdrátová venkovní kamera s TFT monitorem 7. QuattSecure IP Startset, 2. Obj. č Rozsah dodávky. Vážený zákazníku, Rozsah dodávky Bezdrátová venkovní kamera s TFT monitorem 7 QuattSecure IP Startset, 2 Obj. č. 55 97 24 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup bezdrátové venkovní kamery s TFT monitorem.

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

GSM mms alarm SW-8388x

GSM mms alarm SW-8388x GSM mms alarm SW-8388x Technické parametry: GSM frekvence: 850,900,1800,1900 MHz Maximální proud: 500-800mA AV výstupní impedance: 75ohm AV výstupní napětí: 1V š-š TV režim: PAL/NTSC Vnitřní kamera: SONY

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Návod na použití 2 BDVR HD IR Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor

Více

Palubní kamera s FULL HD

Palubní kamera s FULL HD Palubní kamera s FULL HD Návod k obsluze Výhody produktu: FULL HD kamera GPS funkce Miniaturní rozměry www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Diagram produktu 1) 6 IR diod 2) Indikátor 3) 2,7 TFT displej

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 08

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 08 NÁVOD K OBSLUZE Verze 03/05 Obj. č.: 75 06 08 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

DAB+ rádio AE5430. Obj. č.: Popis a ovládací prvky

DAB+ rádio AE5430. Obj. č.: Popis a ovládací prvky Popis a ovládací prvky DAB+ rádio AE5430 Obj. č.: 32 61 74 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup DAB+ rádia AE5430. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny

Více

MINI DV. NÁVOD K POUŽITÍ i

MINI DV. NÁVOD K POUŽITÍ i MINI DV NÁVOD K POUŽITÍ i 1 POPIS 1.1 ZAŘÍZENÍ 1. Otvor pro úchytku 2. Tlačítko POWER 3. Tlačítko MODE 4. Klip 5. Micro-SD slot 6. Držák 7. Mini USB port 8. Objektiv 9. Tlačítko RECORD/STOP 10. Indikátor

Více