ZÁŘIVÝ MARKETING. Navrhuji on-line i off-line marketingové strategie a pomáhám s jejich realizací

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁŘIVÝ MARKETING. Navrhuji on-line i off-line marketingové strategie a pomáhám s jejich realizací"

Transkript

1 ZÁŘIVÝ MARKETING Navrhuji on-line i off-line marketingové strategie a pomáhám s jejich realizací

2 2 ANNUAL REPORT TEMPLATE MINIMAL DESIGN 2016/2107 Miřte na měsíc. I když minete, skončíte mezi hvězdami. Les Brown

3 ZÁŘIVÝ MARKETING OBSAH 3 OBSAH KDO JSEM? Nadšený marketér a grafik. O MÉ PRÁCI Používám prověřené i nové metody a postupy. POSTUP PRÁCE Pomohu vám lépe dosáhnout vašich cílů ON-LINE MARKETING Internet umožňuje používat nové metody marketingu. VIDITELNOST WEBU Webovými stránkami to vše na internetu začíná. ZÁKAZNÍK Nejvíce úsilí je třeba věnovat potřebám koncového zákazníka STATISTIKA Dobrý sběr informací pomůže zlepšit vaši nabídku. JAK POSTUPOVAT? Pro dosažení nejlepších výsledků je potřeba nastavit určitá pravidla. TIŠTĚNÁ REKLAMA Vaše propagace se bez tištěných materiálů neobejde.

4 4 ANNUAL KDO JSEMREPORT TEMPLATE MINIMAL ZÁŘIVÝ DESIGN MARKETING 2016/2107 KDO JSEM? BC. IVO ŠIMON Marketér a grafik Občas je složité lidem vysvětlit, jak si představuji, aby vypadala výsledná práce. Z tohoto důvodu dělám 90 % práce sám. Pracoval jsem 9 let v potravinářství, kde jsem se staral o obchod a propagaci. Touha po různorodější marketingové práci mě přivedla na myšlenku pomáhat začínajícím, malým a středním firmám s jejich obchodními záměry. Pokud se pustím do nějakého projektu, vždy dodělám práci do úplného konce. Když něco nevím, ptám se. Na dotaz odpovím. Jsem přesvědčený o kvalitativních i kvantitativních přínosech své práce. Lidem musíte ukázat, co děláte a říci jim, že to děláte dobře. Úspěch mé práce závisí na výsledné realizaci a spokojenosti mých zákazníků.

5 ZÁŘIVÝ MARKETING O MÉ PRÁCI 5 O MÉ PRÁCI MŮJ CÍL Navrhnout vhodné marketingové procesy tak, aby přinesly vaší firmě více zákazníků. Využívám možnosti on-line i off-line strategie. Moje práce je založená na vzájemné komunikaci, aby se výsledek stal přínosem pro vaše podnikání. Preferuji čestné jednání z mé strany i ze strany zákazníka. Vzájemná spolupráce je stvrzena rámcovou smlouvou. PRINCIP Fungující marketing musí prostupovat celou firmou. Pro vytvoření silné marketingové společnosti musí marketér přemýšlet jako vedoucí pracovník a vedoucí pracovník musí přemýšlet jako marketér.

6 6 DOBRÝ NÁPAD ZÁŘIVÝ MARKETING

7 ZÁŘIVÝ MARKETING POSTUP PRÁCE 7 POSTUP PRÁCE Mé služby nabízí komplexní řešení, které vám zvětší okruh vašich zákazníků. Popíši vám, jakým způsobem budu postupovat, aby naše spolupráce byla co nejvíce efektivní. 01 Konzultace 03 Realizace Nejdříve se s vámi osobně setkám. Probereme, jaké jsou vaše požadavky a jaký výsledek od naší spolupráce očekáváte. Sdělím vám, jaké jsou možnosti a co jsem schopen zajistit. Při realizaci marketingového plánu nebývá nouze o překvapení, je potřeba zpětná vazba a kontrola, aby se případné nesrovnalosti napravily v co nejkratší době. ON-LINE MARKETING Internetové prostředí Oslovení zákazníka na internetu je velice efektní a dobře analyzovatelný proces. Návrh Po naší schůzce vypracuji návrh, ve kterém bude popsáno, jakým způsobem postupovat. Co všechno udělám a kdy jsem schopný dohodnutou práci dodat. Analýza Díky analýze se mohou rychle rozpoznat nejen neuspokojené potřeby zákazníků, ale také chybně nastavené pracovní postupy. OFF-LINE MARKETING Nastavení konkrétních pravidel Marketing provází vývoj, tvorbu, komunikaci a obchod napříč celou firmu.

8 8 CO JE ON-LINE MARKETING ZÁŘIVÝ MARKETING Co je on-line marketing Strategie on-line marketingu je založená na propojenosti a dobré komunikaci se zákazníky. Základem jsou funkční webové stránky, kterými se prezentujete a na které odkazujete. Pro komunikaci můžete využít sociální sítě, blog, fórum, PR články, newslettery atd. Zvolené komunikační kanály musíte být schopni udržovat aktivní. Každý zákazník preferuje jiný způsob hledání informací. Vliv internetu stále roste a být on-line je pro mnoho lidí samozřejmostí. Internet ovlivňuje životy všech bez vyjímky, ať už přímo nebo nepřímo. Oslovit zákazníky prostřednictvím tohoto média je pro rozvoj vaší firmy naprosto zásadní. PLACENÁ REKLAMA Pro rychlejší oslovení vašich potenciálních zákazníků můžete využít placené reklamy. INBOUND MARKETING Popřípadě se můžete zaměřit na metodu vytváření hodnotného neplaceného obsahu.

9 MINIMAL ZÁŘIVÝ DESIGN MARKETING 2016/2107 ANNUAL VIDITELNOST REPORT TEMPLATE WEBU 9 VIDITELNOST WEBU Viditelnost vašich www stránek je založená na několika faktorech, které vám dokážou přivést více návštěvníků a tím zvýšit vaše zisky. Je dobré využít všech těchto nástrojů, zvýšíte tím pravděpodobnost vašeho úspěchu. WEBOVÉ STRÁNKY V PRVNÍ ŘADĚ MUSÍTE MÍT WEBOVÉ STRÁNKY Pro úspěšný start na internetu jsou důležité webové stránky s vaší prezentací. UX DESIGN UŽIVATELSKÁ PŘÍVĚTIVOST VAŠICH STRÁNEK Tvorba webových stránek se neobejde bez dobrého návrhu. COPYWRITING TEXTY, KTERÉ NA WEB DÁVÁTE, MUSÍ BÝT POUTAVÉ Návštěvníka musíte u vaší nabídky zaujmout dobře prodejným textem. On-line strategie není jednoduchá. Dobře ji naplánovat znamená dobře se orientovat v možnostech internetu i nových trendech. Pomohu vám, abyste byli pro vaše zákazníky dohledatelní. SEO OPTIMALIZACE PRO VYHLEDÁVAČE SEO je on-page technika, která optimalizuje přímo vaše stránky. LINKBUILDING BUDOVÁNÍ ZPĚTNÝCH ODKAZŮ Off-page technika, která se zabývá optimalizací mimo vaše stránky. ANALÝZA VYHODNOCENÍ A TESTOVÁNÍ WEBOVÝCH STRÁNEK Pomáhá zdokonalit vaše úpravy stránek a pomůže zjistit chování vašich návštěvníků.

10 10 10 MARKETINGOVÁ STRATEGIE ZÁŘIVÝ MARKETING Dobře zvládnutá marketingová strategie vám pomůže lépe pochopit co je od vás očekáváno Situační analýza Strategie Finance Shrnutí trhu a pochopení potřeb zákazníka. Vyzdvižení silných stránek firmy. Monitoring konkurence. Na jakého zákazníka se soustředit. Jaké jsou finanční cíle. Tvorba ceny, reklama a podpora prodeje. Služba zákazníkům. CZK Analýza předpovědi tržeb a nákladů nám lépe napoví, jak pomáhá nastavená marketingová strategie.

11 ZÁŘIVÝ MARKETING ZAMĚŘTE SE NA ZÁKAZNÍKA 11 ZAMĚŘTE SE NA ZÁKAZNÍKA Vyrábět kvalitní výrobky a nabízet je v poutavých obalech je dobré, ale pokud nevíte, komu je prodáváte, ztrácíte možnosti dalších nabídek. INVESTICE Úspěch vaší nabídky se neobejde bez určitých investic. Využití zkušeností specialisty je jedna z těch dobrých Jaké má zákazník potřeby? Jakým způsobem zjišťujete požadavky a přání zákazníka? Pokud chcete uspět s novými výrobky a službami, je potřeba znát přání vašich zákazníků. Jakým způsobem zaujmout zákazníka? Zaujmout zákazníka je možné různými způsoby, a to placenou reklamou nebo formou doplňkových informací či služeb, které jste schopni nabídnout lépe než konkurence. Co nabídnete? Konkurence ve všech odvětvích roste a strategie nejnižší ceny je cesta do pekel. Je potřeba nabídnout přidanou hodnotu. OTEVŘETE SE Pryč je doba, kdy byly vaše firemní dovednosti ukryty před zraky veřejnosti. Díky internetu lze najít cokoliv, tak proč ne zrovna u vás. ZPĚTNÁ VAZBA Váš obchodní partner nebo zákazník je velice dobrý zdroj informací, kterých můžete využít při vašem plánování.

12 12 STATISTIKA ZÁŘIVÝ MARKETING Zvýšení zisků Ze zjištěných údajů můžete zlepšit svoji nabídku, a tím zvýšit své tržby. 73% Internet V České republice je k němupřipojeno již 73 % populace a toto číslo se stále zvyšuje. 56% Facebook Tolik lidí z celkového počtu uživatelů má facebookový účet. 3,4 milionu jsou na Facebooku každý den. STATISTIKA Získané údaje můžete využít pro zlepšení vaší nabídky Statistické údaje vám pomohou lépe pochopit potřeby zákazníků. Údaje můžete získávat od svých zákazníků, popřípadě obchodních partnerů prostřednictvím kvalitní zpětné odezvy. Té dosáhnete jen s pomocí dobře nastavených komunikačních kanálů. Podle ČSÚ využívá internet pro nakupy 42,6 % mužů nad 16 let, u žen je to trochu méně. Při uvádění statistických údajů je pro lepší představu o udané číselné hodnotě vhodné použít grafický symbol. 41%

13 ZÁŘIVÝ MARKETING STATISTICKÉ ÚDAJE 13 STATISTICKÉ ÚDAJE Získané informace jsou velice důležité při vývoji a uvádění nových výrobků na trh. V každém podnikání se pracuje s jinými informacemi. Níže uvedená tabulka popisuje vývoj poptávky po potravinách od roku 2013 do 2015 (kg/rok). 8,5+ Potravina Kukuřice 0,9 0,9 1,1 Rýže 5,4 5,8 6,5 V roce 2016 vzrostl v ČR počet výrobců biopotravin o 8,5 % na zhruba % Pšeničné pečivo 51,2 52,7 47,9 Hovězí maso 7,5 7,9 8,1 Celosvětově počet vegetariánů stále roste. V České republice jsou to asi 2 % lidí. Králičí maso 1,3 1,0 0,8 Sýry celkem 12,7 12,8 13,1 45% Luštěniny 2,6 2,7 3,0 Včelí med 0,7 0,7 1,0 Potravinovou intolerancí trpí v současné době téměř polovina Čechů. Zdroj: ČSÚ

14 14 JAKÝ ZVOLIT POSTUP ZÁŘIVÝ MARKETING JAKÝ ZVOLIT POSTUP? V každé firmě je potřeba držet krok s dobou a uvádět nové produkty, které odpovídají aktuální poptávce. Pomohu vám navrhnout nejlepší způsob vývoje, distribuce a propagace vaší nabídky. Vývoj Zákazník Automatizace Monitoring Vyvíjené produkty musí uspokojit potřeby zákazníků i distributorů. Toho lze dosáhnout pouze na základě dobré analýzy získávaných informací. Zákazníci dokážou ocenit produkty, které jim usnadní nebo zpříjemní jejich činnosti. Uvedení na trh je závislé na dobře organizované práci všech zúčastněných. Všichni musí vědět, co mají dělat. Abyste zaručili kvalitu vašich produktů, je potřeba provádět monitoring jednotlivých částí pracovního postupu.

15 ZÁŘIVÝ MARKETING TIŠTĚNÁ PROPAGACE 15 TIŠTĚNÁ PROPAGACE Váš kontakt se zákazníky se neobejde bez tištěných materiálů, které musí vždy splňovat daný účel, a hlavně podat potřebné informace. I přes rozvoj internetu je stále spousta lidí kteří preferují mít něco v ruce. Informace v tiskovinách určených pro zákazníka se od těch pro obchodního partnera liší. Katalog Brožura Leták Jednotný firemní styl Katalog ukazuje vaši nejširší nabídku. Podrobný popis produktu, popřípadě popsaný postup vaší služby. Lehké představení firmy s její vizí a uvedení vaší nabídky. Brožura může být zaměřena pouze na určitou část produktů. Velice vhodným nástrojem pro uvedení nového výrobku na trh je leták, který dobře představí nově nabízenou službu/produkt. To, jak lidé pohlíží na vaši firmu, je ovlivněno všemi výstupy tz ní. Týká se to všech tiskopisů, vizitek, obálek, propagačních materiálů atd.

16 ZÁŘIVÝ MARKETING Nastavená pravidla je potřeba udržovat a dále rozvíjet podle současných trendů. Agentura Hvězda, Lesní 273/30, Žďár nad Sázavou Telefon: simonivo@agenturahvezda.cz IČ:

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012

Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012 Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012 Duben 2013 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048 048 www.b-inside.cz

Více

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům?

MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? MARKETING, PROPAGACE Jak se dostanete k zákazníkům? Nejdříve je třeba si uvědomit, že všichni zájemci a vaši potenciální zákazníci nejsou ve stejné fázi nákupu. Někteří teprve uvažují o tom, že si něco

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. MARKETING. 2013, I. verze (GH)

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. MARKETING. 2013, I. verze (GH) MARKETING Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2013, I. verze (GH) Úvod Výukové materiály Centra služeb pro podnikání s.r.o. Vás budou provázet kurzem Marketing. Slouží pro ucelení informací a jako vodítko

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING

CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING CERTIFIKOVANÝ KURZ: DIGITÁLNÍ MARKETING V třiceti hodinách našeho kurzu se podrobně seznámíte s těmito tématy: Modul č. 01: Úvod do digitálního marketingu Modul č. 02: Optimalizace pro vyhledávače (SEO)

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK Bc. Antonín Bouchal Telefon: 736 729 646 E-mail: bouchalantonin@gmail.com Webové stránky s poutavým a přehledným designem. Jednoduše použitelné pro Vaše návštěvníky. Pracuji na

Více

Neuralmarketing Inteligentní newsletter

Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb 2 Obsah 1 Příprava rozesílky... 3 2 Rozesílka... 4 3 Zpracování

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014

Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 Marketingové aktivity B2B firem a struktura marketingových rozpočtů Jaro 2014 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048

Více

The Handbag Fairy Belfast, Severní Irsko www.handbagfairy.com

The Handbag Fairy Belfast, Severní Irsko www.handbagfairy.com Vznik podnikatelského záměru Louise Harvey vystudovala práva na vysoké škole a dva roky pracovala jako praktikantka v jedné advokátní firmě v Belfastu. Práce ji však neuspokojovala. Toužila založit si

Více

Pavel Ungr. konzultant. @PavelUngr jsem@pavelungr.cz www.pavelungr.cz

Pavel Ungr. konzultant. @PavelUngr jsem@pavelungr.cz www.pavelungr.cz Pavel Ungr konzultant @PavelUngr jsem@pavelungr.cz Proč dělat MARKETING na INTERNETU? jsem@pavelungr.cz Markeťákov, Holečkova 777/39, Praha 5 Smíchov V ČR je on-line více než 7 000 000 lidí http://www.lupa.cz/clanky/cesky-internet-ma-pres-7-milionu-uzivatelu-a-v-reklame-protoci-14-6-miliard-za-rok/

Více

Udělá to, proč přišel/najde co hledal? Navštivte nás na adrese

Udělá to, proč přišel/najde co hledal? Navštivte nás na adrese 3 DARY KVALITATIVNÍHO UX TESTOVÁNÍ Chcete mít jistotu, že aplikace nebo web, který předložíte svým klientům, bude prvotřídní? Svěřte se do rukou odborníků na UX testování! Využití UX je plně v souladu

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

Ženy v Evropě Nové pracovní příležitosti pro ženy žijící ve venkovských oblastech. Marketingový plán

Ženy v Evropě Nové pracovní příležitosti pro ženy žijící ve venkovských oblastech. Marketingový plán Ženy v Evropě Nové pracovní příležitosti pro ženy žijící ve venkovských oblastech Marketingový plán eshopsystem Prague, August 2016 Marketingový plán pro 1. Celkové shrnutí Představíte

Více

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11

Obsah. Úvod 9 Seznamte se s autory 11 Úvod 9 Seznamte se s autory 11 KAPITOLA 1 Co je to copywriting? 13 Proč je copywriting žádaný? 14 Co je to obsahový marketing? 15 Copywriter a cílová skupina 15 Persony jako archetypy cílových skupin 17

Více

UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ

UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ ZÁKLADY PODNIKÁNÍ UKÁZKA ŠKOLÍCÍCH MATERIÁLŮ Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2014, I. Verze, MŘ, GH, JT, DH 1 Obsah PODNIKATELSKÝ PLÁN / ZÁMĚR... 3 KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI... 20 MARKETING... 42 PRÁVO...

Více

Ing. Pavel Rosenlacher

Ing. Pavel Rosenlacher Marketing v sociálních sítích Webová analytika Ing. Pavel Rosenlacher pavel.rosenlacher@vsfs.cz Krátké shrnutí SEO spočívá v lepším zobrazování stránek ve výsledcích vyhledávání na vyhledávačích Souhrnně

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Internetový marketing střední školy zatím nevyužívají. Chtějí se v něm ale zdokonalovat. Shrnutí výsledků průzkumu občanského sdružení Než zazvoní

Internetový marketing střední školy zatím nevyužívají. Chtějí se v něm ale zdokonalovat. Shrnutí výsledků průzkumu občanského sdružení Než zazvoní Internetový marketing střední školy zatím nevyužívají. Chtějí se v něm ale zdokonalovat. Shrnutí výsledků průzkumu občanského sdružení Než zazvoní 7. října 2013 Průzkum mezi učiteli výpočetní techniky

Více

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz

Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů. Bubakasyn.cz Analýza pro úspěšné budování zpětných odkazů Dobrý den, Připravili jsme pro Vás Analýzu pro úspěšné budování zpětných odkazů jejichž smyslem je nalézt dostupná relevantní místa, pro tyto odkazy a poskytnutí

Více

Reklama v placených katalozích

Reklama v placených katalozích Reklama v placených katalozích Autor ebooku: Vladimír Znamenskiy Více než 2 000 000 reálných uživatelů každý měsíc hledají konkrétní služby v českých katalozích. Ty patří mezi nejefektivnější kanály on-line

Více

Business Development Rozvoj podniku

Business Development Rozvoj podniku Marketing vytváření obchodních příležitostí pomocí: udržením stávajících zákazníků přilákáním nových zákazníků Tržby vyhráním zakázky Zákaznická služba Cíle společnosti, které ovlivňují marketingové činnosti:

Více

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz

Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz Příloha č. 2 Výzvy - Detailní popis předmětu VZ Komunikační strategie a plán rozvoje portálu portal.gov.cz V rámci dodávky vznikne dokument s analýzou současného stavu Portálu veřejné správy (PVS), určením

Více

Průvodce světem webových stránek

Průvodce světem webových stránek Průvodce světem webových stránek To nejdůležitější co by jste měli vědět, než si webové stránky pořídíte Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty které stejně nikdo

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014

Jak uspět na místním trhu. Třebíč 21. 2. 2014 Jak uspět na místním trhu Třebíč 21. 2. 2014 Region{lní produkty Marketing Marketing je sociální proces, kde se jednotlivci a skupiny pokoušejí získat, co chtějí nebo potřebují tím, že vytvářejí a směňují

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU. Mgr. Ing. Richard Malovič NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VE ŠKOLNÍM MARKETINGU Mgr. Ing. Richard Malovič CYKLUS VÝBĚRU ŠKOLY A VZTAHU KE ŠKOLE Hledání možností studia Čekání na impuls Udržení zájmu do podání přihlášky Od zápisu po usednutí

Více

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola

Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Komplet studijních podpor za jednotlivé části kurzu KLIKA v projektu Úspěšná škola Dokument byl vytvořen v rámci projektu Úspěšná škola vzdělávání řídicích a strategických týmů středních škol v Plzeňském

Více

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona.

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona. 02 Metodika a pracovní listy s úkoly pro žáky pro zpracování cvičné marketingové nabídky produktů malého hospodářského dvora v předmětu Marketing pro obor Ekonomika a podnikání Dilo vyžaduje ochranu dle

Více

SOFTWAROVÉ INŽENÝRSTVÍ

SOFTWAROVÉ INŽENÝRSTVÍ SOFTWAROVÉ INŽENÝRSTVÍ Plán a odhady projeku Ing. Ondřej Macek 2013/14 ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Příprava plánu projektu 3 Motivace k plánování Průběh projektu Bolest Dobré plánování Špatné

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

Předmluva ke třetímu vydání Předmluva k českému vydání Co je to marketingový výzkum? Pátrání po marketingových rozhodnutích...

Předmluva ke třetímu vydání Předmluva k českému vydání Co je to marketingový výzkum? Pátrání po marketingových rozhodnutích... HAUGE Paul PRŮZKUM TRHU Obsah Předmluva ke třetímu vydání... 1 Předmluva k českému vydání... 3 1. Co je to marketingový výzkum?... 5 Pátrání po marketingových rozhodnutích... 5 Trh a marketingový výzkum...

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější

Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Sepsali jsme pro Vás jen to nejdůležitější Jelikož nemáme rádi zdlouhavé texty, které stejně nikdo nečte až do konce, rozhodli jsme se pro Vás sepsat pouze to nejdůležitější, co byste měli vědět, než si

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb

Charta služeb. Marketingová strategie a propagace charty. Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Marketingová strategie a propagace charty Jak užívat chartu ke zlepšení služeb Vyhlášení charty Po zpracování definitivní verze charty nastává čas jejího zveřejnění. Pro zajištění maximální informovanosti

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Přeměna vašeho podniku Canon Business Services Chování zákazníků se mění rychleji než kdykoliv předtím a vaše organizace musí být připravena na změnu ve způsobu, jakým vytváříte

Více

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu

JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Řešení zviditelnění Vaší firmy nebo produktu, pro online a média marketing Podpora oblastní charity v regionu JSME TU PRO VÁS! Firmy vašeho regionu Proč tento produkt? Konkurenční boj se odehrává v hlavách

Více

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava

Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Číslo projektu: Název projektu: Subjekt: Označení materiálu (přílohy): CZ.1.07/1.1.24/02.0118 Polygrafie v praxi Albrechtova střední škola, Český Těšín, p.o. I. Redakční příprava Branding 2 Autor: Markéta

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

OBSAH PROCES MARKETINGOVÉHO PLÁNOVÁNÍ: ZÁKLADNÍ KROKY 41 ÚVOD 41 CO JE TO MARKETINGOVÉ PLÁNOVÁNÍ? 42 PROČ JE MARKETINGOVÉ PLÁNOVÁNÍ NEZBYTNÉ?

OBSAH PROCES MARKETINGOVÉHO PLÁNOVÁNÍ: ZÁKLADNÍ KROKY 41 ÚVOD 41 CO JE TO MARKETINGOVÉ PLÁNOVÁNÍ? 42 PROČ JE MARKETINGOVÉ PLÁNOVÁNÍ NEZBYTNÉ? OBSAH Marketingový plán 1 Předmluva a poděkování 9 Jak pomocí této knihy dosáhnout nejlepších výsledků 11 HLAVNÍ OBLASTI PRO ZLEPŠENÍ VE STRATEGICKÉM MARKETINGOVÉM PLÁNOVÁNÍ: KDE V TÉTO KNIZE NAJDETE PRAKTICKÉ

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama - internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama - internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem Partnerství pro rozvoj cestovního ruchu na území Pardubického kraje Základní informace o významu a aktivitách nově vznikající Destinační společnosti Východní Čechy Tento projekt je spolufinancován Evropským

Více

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu

Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Pozvánka na kurzy v oblasti on-line marketingu Kurzy: Jak na on-line marketing základy on-line marketingu (1 den) Copywriting aneb jak psát atraktivní on-line texty (1 den) On-line marketing prakticky

Více

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o.

NABÍDKOVÝ DOKUMENT. efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. NABÍDKOVÝ DOKUMENT efektivní internetová prezentace od EASY BEST s.r.o. CO UMÍME A DOKÁŽEME Analýzy - provedeme analýzy přístupnosti, použitelnosti a návštěvnosti, abyste mohli posoudit, jak je Váš internetový

Více

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru

CENÍK GRAFIKY. Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru CENÍK GRAFIKY Tvorba grafických návrhů: Vytvoříme Vám grafický návrh přímo na míru Důkladnou úvodní konzultaci ohledně vytvoření grafického návrhu Výběr z několika designů Kompletní návrhy obdržíte v elektronické

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

Obchodní snídaně

Obchodní snídaně Obchodní snídaně 5. 4. 2016 ŘEŠENÍ NEMÁ ŽÁDNOU VLASTNÍ HODNOTU ŘEŠENÍ VYTVÁŘÍ HODNOTU, pokud řeší problémy nebo přináší výsledky Jak nabídnout zákazníkovi takové řešení, které ho dovede k úspěchu. Staré

Více

Přehled metod UX výzkumu. Jan Rudinský

Přehled metod UX výzkumu. Jan Rudinský Přehled metod UX výzkumu Jan Rudinský Zkratka UX je již běžnou součástí slovníku všech, kdo se pohybují v oblasti digitálního technologií a marketingu. Využívání metod a přístupu User experience se typicky

Více

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011

Webová analytika v kostce. Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Webová analytika v kostce Pavel Jašek Marketing Monday 7. listopadu 2011 Agenda 1. Webová analytika CO a PROČ 2. Typické úlohy pro různé typy webů 3. Nástroje a lidi 4. Výzvy webové analytiky snímek 2

Více

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta

Zefektivnění přechodu absolventů UPOL do praxe, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0049 Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Vědeckotechnický park Univerzity Palackého Přednáška Jana Linharta Představení moderních nástrojů internetového marketingu Internet je považován za největší fenomén moderní doby. Je tedy přirozené, že

Více

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ PROČ SE ZABÝVAT MARKETINGEM? Firmy musí hledat nové trhy a nového zákazníka Hledat nové přístupy k zákazníkovi tj. marketingové nové přístupy Neustále zdokonalovat marketingové

Více

Etika prodeje v programu TELEFONUJTE ZA BODY. O2 Family 1. 6. 2015

Etika prodeje v programu TELEFONUJTE ZA BODY. O2 Family 1. 6. 2015 Etika prodeje v programu TELEFONUJTE ZA BODY O2 Family 1. 6. 2015 Motto Základem pro náš společný úspěch je dodržování pravidel, která nám zajistí kvalitní růst partnerského programu TELEFONUJTE ZA BODY

Více

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga)

Corporate identity (tvorba loga, grafických manuálů, redesign loga) Prezentace společnosti eportály s.r.o. www.eportaly.cz Kdo jsme Firma eportály s.r.o. je česká firma orientovaná na B2B a B2C. Nabízíme služby v oblasti grafických služeb, internetu a reklamy převážně

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Postavení vs. konkurence

Postavení vs. konkurence Kapitola 2 Modul 1: Postavení výrobků na trhu Postavení vs. konkurence Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger OBSAH MODUL 1 POSTAVENÍ VÝROBKU NA TRHU Kapitola 2: Postavení vs. konkurence Autorky: Dr. Andrea

Více

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let

Bc. Robert Duben. On-line marketing 25 let Bc. Robert Duben On-line marketing 25 let Oblast působení: Vzdělání: Občanství:, Média, reklama a PR Vysokoškolské/ universitní Česká republika E-mail: dubenr@gmail.com Telefon: 776588108 Osobní www: http://www.duben.pro

Více

Jak úspěšně vstoupit na online trh

Jak úspěšně vstoupit na online trh Jak úspěšně vstoupit na online trh Ondřej Klega ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 Tel.: 737 289 119 info@acomware.cz www.acomware.cz facebook.com/acomware

Více

Komunikace muzea a školy při realizaci preventivních programů ve světle orientačního šetření

Komunikace muzea a školy při realizaci preventivních programů ve světle orientačního šetření Komunikace muzea a školy při realizaci preventivních programů ve světle orientačního šetření / 16 / orientační šetření. příklad dobré praxe. Mgr. Jitka KRÁLOVÁ / Komunikace muzea a školy při realizaci

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Ceník služeb platný od 1.4.2012

Ceník služeb platný od 1.4.2012 Ceník služeb platný od 1.4.2012 Alexandr Zlesák, DiS. info@azcomputers.cz + 420 605 905 218 1. Tvorba webových stránek, e-shopů A. tvorba www stránek individuální nabídka ceny pro každý projekt (zahrnuje

Více

Customer Intelligence, aneb Jak může neoblíbená analýza dat usnadnit práci marketingu

Customer Intelligence, aneb Jak může neoblíbená analýza dat usnadnit práci marketingu Customer Intelligence, aneb Jak může neoblíbená analýza dat usnadnit práci marketingu Filip Trojan Applied Analytics Manager, Deloitte Advisory Listopad 2012 Obsah 1. Představení 2. Marketing versus analýza

Více

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje)

Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Závěrečné vyhodnocení projektu (podpořen z Dotačního programu Podpora cestovního ruchu 2016 Jihočeského kraje) Reg. číslo dotační smlouvy: 33-03-006 1. Název projektu: PodKletí on line 2. Příjemce dotace:

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

Studie webů automobilek

Studie webů automobilek Studie webů automobilek červen 2006 [manažerské shrnutí] Obsah Obsah... 1 Manažerské shrnutí... 2 Kvalita obsahu a použitelnost webu... 3 Základní nedostatky negativně ovlivňují použitelnost většiny webů...

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Učební plán. Celkový počet vyučovacích hodin 50. Počet hodin teoretické přípravy 22 Počet hodin praktická přípravy 22 Počet hodin zkoušek 6

Učební plán. Celkový počet vyučovacích hodin 50. Počet hodin teoretické přípravy 22 Počet hodin praktická přípravy 22 Počet hodin zkoušek 6 Učební plán Modul č. 1 Legislativní Cílem tohoto modulu je vymezení podnikání a právních norem, praktické seznámení posluchačů s otázkami legislativními, poukázat na možnosti podnikání v ČR. Naučit jej

Více

Specialista marketingu

Specialista marketingu Specialista marketingu Specialista marketingu zajišťuje marketingové aktivity vycházející ze strategického plánu organizace, jejichž cílem je zviditelnění a propagace společnosti, produktů nebo konkrétní

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

Prezentace seznamuje žáky se základy marketingu, funkcí přímého marektingu a účinky publicity jako nástrojů komunikačního mixu.

Prezentace seznamuje žáky se základy marketingu, funkcí přímého marektingu a účinky publicity jako nástrojů komunikačního mixu. Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat

Jak dělat marketing srdcem a vydělávat Jak dělat marketing srdcem a vydělávat 10 kroků jak nastartovat podnikání Mgr. Soňa Uhrová www.koucinksrdcem.cz Obsah Můj příběh 4 Co je to marketing? 5 Krok první: Vím, jaký je můj obor podnikání 6 Krok

Více

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací

Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Příloha A - Dotazník průběhu procesu vyhledávání informací Zde naleznete první dotazník průběhu procesu vyhledávání informací ve verzi pro MS Word. Původní dotazník byl vytvořen v aplikaci Google Form

Více