Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany"

Transkript

1 Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany, dne 28.listopadu 2014 U S N E S E N Í z 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného dne 27. listopadu 2014 v prostorách zasedací místnosti budovy obecního úřadu Staré Křečany Pracovní část: Zastupitelstvo obce Staré Křečany schválilo ověřovatele zápisu z 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany ve složení: P. Chroustovský, A. Stočes a schválilo Zápis ze 43. veřejného zasedání zastupitelstva a z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce. Zastupitelstvo obce Staré Křečany schválilo upravený, rozšířený program jednání 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany. Zastupitelstvo obce Staré Křečany bere na vědomí kontrolu usnesení ze 43. a z ustavujícího veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany. 1/1 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na koupi části pozemku p.p.č. 270 o výměře cca 10 m2 v k.ú. Brtníky od p. J. Pleskota. 1/2 a) Zastupitelstvo obce Staré Křečany revokuje bod č. 8 z 35. OZ Staré Křečany ze dne b) Zastupitelstvo obce Staré Křečany vyhlašuje záměr na odkoupení objektu fary čp. 32 se st.p. 176, p.p.č. 847 a p.p.č. 848 vše v k.ú. Staré Křečany za cenu ,- Kč od Římskokatolické farnosti Staré Křečany. 1/3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje odkoupení od Státního pozemkového úřadu pozemky pod rybníkem Havlák : p.č. 2554/1 vodní plocha o výměře m2, p.č. 3794/3 vodní plocha o výměře 165 m2, p.č. 3815/1 vodní plocha o výměře 688 m2 a p.č. 3815/3 vodní plocha o výměře 103 m2 vše v k.ú. Staré Křečany za cenu ,- Kč. ( = 10,- Kč/1m2)

2 1/4 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na prodej části pozemku st. 366 o výměře cca 140 m2 a části p.p.č TTP o výměře cca 200 m2 vše v k.ú. Staré Křečany,v ceně 100,- Kč/1m2. Kupující manželé Jeřábkovi. Veškeré poplatky a výlohy s uzavřením, vyhotovením a vkladem smlouvy do katastru nemovitostí, jakož i daň z převodu nemovitostí, hradí kupující a to i za podmínek, že od smlouvy dodatečně ustoupí. 1/5 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na prodej pozemku st. 38 o výměře 30 m2 v k.ú. Panský, v ceně 100 Kč/1m2. Kupující manželé Zahradníkovi. Veškeré poplatky a výlohy s uzavřením, vyhotovením a vkladem smlouvy do katastru nemovitostí, jakož i daň z převodu nemovitostí, hradí kupující a to i za podmínek, že od smlouvy dodatečně ustoupí. 1/6 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 1/1 TTP o výměře 1433 m2 v k.ú. Panský, v ceně 0,20 Kč/1m2. Žadatelé : manželé Zahradníkovi. 1/7 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na prodej pozemku 343 ost. plochy o výměře 101 m2 v k. ú. Panský, v ceně 100 Kč/1m2. Kupující p. Manžel. Veškeré poplatky a výlohy s uzavřením, vyhotovením a vkladem smlouvy do katastru nemovitostí, jakož i daň z převodu nemovitostí, hradí kupující a to i za podmínek, že od smlouvy dodatečně ustoupí. 1/8 Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje záměr manželům Fenikovým na prodej pozemku 315/4 TTP o výměře 240 m2 v k.ú. Brtníky, v ceně 100 Kč/1m2. 1/9 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na prodej části pozemku 839/1 o výměře cca 100 m2 a části p. p.č. 839/4 o výměře cca 100 m2 vše v k. ú. Staré Křečany, v ceně 100,- Kč/1m2. Kupující p. Abrt. Veškeré poplatky a výlohy s uzavřením, vyhotovením a vkladem smlouvy do katastru nemovitostí, jakož i daň z převodu nemovitostí, hradí kupující a to i za podmínek, že od smlouvy dodatečně ustoupí. Zastupitelstvo obce Staré Křečany neschvaluje záměr na prodej části pozemku 844/1 v k. ú. Staré Křečany - zůstává v pachtu. 1/10 Zastupitelstvo obce Staré Křečany schvaluje záměr na propachtování pozemku 2717/1 TTP o výměře 461 m2 v k. ú. Staré Křečany, v ceně 0,20 Kč/1m2. Žadatel : p. Adamcová.

3 2 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí rozpočet obce na rok 2015 dle předloženého návrhu. 3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a na doporučení finančního výboru schvaluje rozpočet na rok 2015 Základní školy a Mateřské školy Staré Křečany dle předloženého návrhu. 4 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje rozpočtové opatření číslo 4 roku 2014 dle předloženého návrhu po úpravách na základě doporučení finančního výboru. 5 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje žádost o přidělení finančních prostředků ve výši 7.000,-Kč Základní škole a Mateřské škole Staré Křečany za účelem uspořádání Mikulášské slavnosti, která proběhne v termínu a) příspěvek bude vyplacen v termínu do na pokladně obce Staré Křečany b) žadatel zástupce ředitele pro MŠ p. Maruničová předloží po akci v termínu do vyúčtování celé akce c) schvaluje bezplatné bezplatné zapůjčení sálu Základní škole a Mateřské škole v termínu za účelem uspořádání Mikulášské slavnosti. 6 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí žádost o. s. Zeidler ve věci poskytnutí finančního příspěvku na rekonstrukci a obnovu Mariánské statute- piety v obci Brtníky ve výši ,-Kč a ukládá : a) o. s. Zeidler a o. s. Náš Kopec předloží návrh činností a investičních akcí na rok Ze shora uvedenými bude zastupitelstvem obce rozhodnuto zda budou finanční prostředky hrazeny z rozpočtu obce nebo budou jednotlivé subjekty reagovat na vypsané aktuální dotační programy. 7 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje dle předloženého návrhu Dodatek číslo 4 ke smlouvě o dílo ze dne na zajištění sběru, svozu, využití a odstranění odpadu, která upravuje rozšíření poskytovaných služeb o svoz tříděných odpadů ambulantním svozem ze Základní školy a Mateřské školy Staré Křečany včetně přílohy číslo 1, která upravuje výkupní ceny surovin pro Základní školu a Mateřskou školu Staré Křečany, okres Děčín s platností od a ukládá: a) Základní škola a Mateřská škola Staré Křečany předloží v požadovaných termínech přehled o svozu tříděných odpadů b) Základní škola a Mateřská škola předloží na Obec Staré Křečany přehled o získaných finančních prostředcích vyplývající z této činnosti s vyúčtováním jak bylo s těmito prostředky naloženo.

4 8 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí Zprávu o posouzení a hodnocení nabídek ve věci realizace stavebních úprav v objektu čp.127 Nové Křečany - výměny stávajících dveří za nové. Na základě předloženého návrhu hodnotící komise schvaluje: a) vítěze nabídkového řízení : Petr Wildman, který podal nabídku ve výši ,-Kč(není plátcem DPH) b) pověřuje starostu obce Staré Křečany k podpisu smlouvy s vítězným uchazečem Petr Wildman s celkovou cenou díla ,-Kč a s termínem díla do Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí zprávu o činnosti občanského sdružení Náš Kopec ve Starých Křečanech osada Kopec. 10 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí žádost o pronájem pozemkové parcely č. 572/7, sportoviště a rekreační plocha, o výměře 8005 m2, v k. ú. Brtníky za účelem výcviku psů, předloženou předsedou klubu ZKO Studánka č. 690, panem J. Reisingerem. 11 a) Zastupitelstvo obce Staré Křečany revokuje usnesení bodu č. 10 z jednání zastupitelstva obce č. 42 ze dne b) zastupitelstvo obce Staré Křečany bere na vědomí dle předloženého návrhu projektantky p. R. Tesárové z fy. Hitflora s. r. o. Změnu termínu dokončení projektové dokumentace k řešení šesti lokalit na parkové úpravy v k. ú. Staré Křečany a v k. ú. Brtníky. c) zmocňuje a pověřuje starostu obce k sepsání smlouvy s fy. Hitflora s. r.o., Vítězství 216, Děčín 31 Křešice, IČ: , na projektovou dokumentaci k řešení šesti lokalit na parkové úpravy v k. ú. Staré Křečany a v k. ú. Brtníky za celkovou cenu ,-Kč vč. DPH, dle předložené smlouvy o dílo s termínem dokončení a předání díla do Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje finanční příspěvek na zajištění průběhu závodu Tour de Feminin - O cenu Českého Švýcarska ve výši : ,-Kč a vyslovuje souhlas k průjezdu závodu katastrem obce Staré Křečany Dále ukládá: a) Obec zajistí technickou a pořadatelskou pomoc při zajištění závodu dle pokynu vedení a ředitele závodu b) Starosta obce zajistí cenu pro vítězku rychlostní prémie na území obce Staré Křečany do výše 2 500,-Kč c) Obec Staré Křečany vyslovuje souhlas se zveřejněním symbolů a znaku obce Staré Křečany v propozicích a dalších tiskovinách souvisejících se shora uvedeným cyklistickým závodem žen - Tour de Feminin - O cenu Českého Švýcarska.

5 13 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a na základě předložených písemných návrhů schvaluje : a) Ceník samovýroby dřeva na rok 2015 b) Ceník pěstebních prací na rok 2015 c) Ceník těžebních prací na rok Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schválilo: a) celková výše těžby dřevní hmoty v rámci lesního hospodářského plánu na rok 2015 je ponížena a to do výše 600 m3 b) celkový objem těžby bude zaměřen na výrobu kulatiny a její následný prodej. c) Zastupitelstvo ukládá, že v roce 2015 bude samovýroba dřeva povolena pouze v případě nahodilé a roztroušené těžby ve slabém dřevě d) Zastupitelstvo schvaluje jako odběratele kulatiny Klausner Group Sachsen a Uniles Rumburk e) Zastupitelstvo obce ukládá, že lesní hospodář v součinnosti s obcí bude provádět průzkum trhu a jeho sledování, kdy smlouvy na odběr dřeva budou uzavřeny s odběratelem, který v dané době podá nejvyšší nabídkovou cenu f) Zastupitelstvo si vyhrazuje, aby bylo o stavu průběžně informováno 15 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a vzalo na vědomí vyjádření zástupců Policie ČR a zástupců petičního výboru, kdy ukládá obci Staré Křečany následující postup: a) Obec Staré Křečany vyvolá jednání a nadále se zapojí do součinnosti s Městem Rumburk v rámci koordinačních porad a dalších činností. b) Obec Staré Křečany zajistí žádost o dotační titul na dva asistenty prevence kriminality tak i na terénního sociálního pracovníka c) V součinnosti s Agenturou pro sociální začleňování Úřadu Vlády ČR zpracuje, podklady pro poskytnutí dalších dotačních titulů v rámci Programu prevence kriminality. 16/1 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a neschvaluje připojení el. přípojky a samotné energie z rozvodné skříně v objektu kaple čp.500 ve Starých Křečanech žadatel p. Dvořák a ukládá: a) obec Staré Křečany prověří připojení objektu pana Dvořáka na rozvodnou skříň domu čp.500 v majetku obce Staré Křečany

6 16/2 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a vzalo na vědomí Zprávu pro Zastupitelstvo obce Staré Křečany a finanční výbor. a) Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a schvaluje Návrh k vyřazení nefunkčního majetku dle předloženého písemného návrhu b) Ukládá obci Staré Křečany na základě návrhu vyřadit nefunkční majetek ze seznamu inventarizace. 16/3 Zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a bere na vědomí dle předložených písemných materiálů zprávu starosty ve věci poskytnutí dotace ze Státního fondu životního prostředí (OPŽP) na vybudování Sběrného dvora ve Starých Křečanech a usnáší se: a) Zastupitelstvo obce rozhodlo, že dotace vedeno pod č. EDS/SMVS 115D na realizaci vybudování Sběrného dvora nebude obcí Staré Křečany přijata a to vzhledem k navýšení finančního podílu obce, což neumožňuje současný stav rozpočtu obce Staré Křečany. O této skutečnosti bude obec Staré Křečany neprodleně informovat SFŽP a p. Mišejkovu odpovědnou osobu za zpracování dotace. b) Vzhledem ke skutečnosti vedeno pod bodem a zastupitelstvo obce Staré Křečany projednalo a rozhodlo, že nebude obcí Staré Křečany přijata dotace z OPŽP č. EDS/SMVS 115D na nákup svozové techniky a vybavení sběrného dvora v obci Staré Křečany. Vzhledem k tomu, že nebude provedena realizace výstavby sběrného dvora rozhodlo zastupitelstvo odmítnout dotaci na nákup svozové techniky. O této skutečnosti bude obec Staré Křečany neprodleně informovat SFŽP a p. Mišejkovu odpovědnou osobu za zpracování dotace. c) Zastupitelstvo obce ukládá Obci Staré Křečany a p. Mišejkové, aby byly zpracovány veškeré podklady ve věci Sběrného dvora a svozové techniky, tyto budou doplněny a tento materiál připravit na podání žádosti v novém dotačním období a reagovat tak na aktuální výzvy poskytovatelů dotací. Místostarosta obce Staré Křečany: Starosta obce Staré Křečany : Jindřiška Rejzková František Moravec Datum zveřejnění:. Datum sejmutí:.

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 30.října 2015 U S N E S E N Í ------------------------- z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 30. ledna 2015 U S N E S E N Í ------------------------- z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 19. listopadu 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 1. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 30.listopadu 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 34. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 26. října 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 26. února 2016 U S N E S E N Í ------------------------- z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 27 února 2015 U S N E S E N Í ------------------------- ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany U S N E S E N Í

Obec Staré Křečany U S N E S E N Í Obec Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 21. prosince 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného dne 19. prosince 2018 v zasedací

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Staré Křečany, dne 29. června 2014 U S N E S E N Í ------------------------- ze 42. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 31. srpna 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 31. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 29. května 2015 U S N E S E N Í ------------------------- ze 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 31. srpna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- ze 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 31. května 2017 U S N E S E N Í ------------------------- z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Usnesení. z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 25.01.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 515/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miroslava

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany 38 Ve Starých Křečanech dne 19.06.2019. MATERIÁLY k projednání Zastupitelstva obce Staré Křečany na 9. veřejném zasedání, dne 27.06.2019 Číslo bodu: 1/1 1/7 Předmět:

Více

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z II. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. 2. 2019 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 3) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného zasedání

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VÝSLEDKY PROJEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE z 5. zasedání konaném dne 26. března 2015 Zastupitelstvo obce projednalo tento program 1. Zahájení 1.1. Schválení návrhu programu zasedání 1.2. Určení zapisovatele

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Arafa,

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Staré Křečany, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Staré Křečany, dne 20.03.2018 ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 38. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín U S N E S E N Í z 15. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 24. července 2007 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 25. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 12.9.2013 v 15:00 hodin v jesenické kapli 1097. Zastupitelstvo města schvaluje další postup ve věci investičního

Více

OZ schválilo tento program jednání:

OZ schválilo tento program jednání: Přítomni: Jan Baloušek, Jiří Iral, ing. Věnceslava Jakubcová, ing. Miroslav Dušek, Miroslav Vavruška, ing. Lucie Aiznerová, František Krump Ověřovatelé: ing. Lucie Aiznerová, ing. Věnceslava Jakubcová

Více

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 15. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 26.10.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 405/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Lenku

Více

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne 11.11.2013 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Valášek, Židuliaková, Pavlíková, Šebela Omluven: Niedermertl,

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015

Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 22.6.2015 92/4/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 3. zasedání ZMě. 93/4/15. ZMě schvaluje program 4. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 9.12.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 471/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pan Vladimíra

Více

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2015. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2015 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 17. března 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 24.5.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 238/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Mgr.

Více

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený.

U S N E S E N Í. 4) zvolilo návrhovou komisi ve složení: Mgr. Alena Hánová, p. Pavel Václ a Ing. Stanislav Zelený. U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Hrádek konaného dne 21. června 2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Ve Starých Křečanech, dne 10.12.2018. k projednání na 2.veřejném zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany, konaného dne 19. prosince 2018

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 03. 2015 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní úřad

Více

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. 2. Schválení programu 5. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 25. září 2014 od 15:00 do 17:45 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních. z 8. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 26. listopadu 2015

Informace o přijatých usneseních. z 8. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 26. listopadu 2015 z 8. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 26. listopadu 2015 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a: a) zvolilo návrhovou komisi ve složení:

Více

Usnesení. ze zasedání Zastupitelstva obce HORY, které se konalo dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Usnesení. ze zasedání Zastupitelstva obce HORY, které se konalo dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce HORY, které se konalo dne 28.8.2017 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Celkový počet členů zastupitelstva: 7 Přítomno: 6 Omluven: 1 (p. Hostašová)

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 8/9/2015 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Arafa, Štecher, Dušek, Niedermertl, Šebela,

Více

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016

USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 USNESENÍ z 13. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 18. ledna 2016 388/13/1/2016 Zahájení, schválení programu 13. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje upravený program 13. zasedání

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne v kanceláři tajemnice MěÚ 1 Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 29 ze dne 18. 11. 2015 v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV 3902/2015 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 547/2015 Rada města Jablonné

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 12. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 15.9.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 599. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov

33.1/2/2018 informaci o nezveřejnění záměru prodeje části pozemku p.č. 2299/2 zahrada o výměře cca 320 m 2 v k.ú. Kamenický Šenov MĚSTO KAMENICKÝ ŠENOV Osvobození 470, 471 14 Kamenický Šenov, tel.: 487 712 012, fax: 487 712 000 Usnesení ze zasedání č. 33 Zastupitelstva města Kamenický Šenov 10. září 2018 ve vzdělávacím centru ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018.

Obec Staré Křečany Staré Křečany čp. 38, tel Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018. Obec Staré Křečany 407 61 Staré Křečany čp. 38, tel. 412 336291 Ve Starých Křečanech, dne 16.dubna 2018. ŽÁDOSTI O OBECNÍ POZEMKY k projednání na 39. veřejném zasedání Zastupitelstva obce Staré Křečany,

Více

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015 Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 16.12.2015 176/8/15. ZMě bere na vědomí znění zápisu ze 7. zasedání ZMě. 177/8/15. ZMě schvaluje program 8. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 1 Č.j. 4/2008 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2008 Přítomni dle prezenční listiny 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Návrh:zapisovatel L. Fajmonová ověřovatel Soukal Justin,

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince a/2006/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. prosince 2006 3a/2006/ZM I. ZM bere na vědomí : 3a.2006/6ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí kontrolu

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 30/8/2016 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Židuliaková, Štecher, Niedermertl, Dušek

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Usnesení z jednání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/2014, které se uskutečnilo dne 06. 02. 2014 v zasedací místnosti Městské sportovní haly ve Skalné, Sportovní č.p. 412,

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne Usnesení z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne 20. 6. 2012. Po projednání všech bodů programu byla přijata tato rozhodnutí Rady města Velký Šenov: I. SCHVALUJE 1. předložený program jednání

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

U S N E S E N Í č. 5/18

U S N E S E N Í č. 5/18 Číslo strany: 1 U S N E S E N Í č. 5/18 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Traplice konaného 10. prosince 2018 v 18.30 hod. na OÚ Zastupitelstvo obce: bod 2/5/18 bod 3/5/18 Provedlo bod 4/5/18 bod

Více

22. VÝPIS Z USNESENÍ

22. VÝPIS Z USNESENÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 22. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 15.04.2010 685/2010 22. ZM V bere na vě d o m í informace o aktuálním stavu ve

Více

Usnesení. z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.05.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 631/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Danu

Více

USNESENÍ č. 5/2015. Ze 5. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 29. září 2015 v obřadní místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 5/2015. Ze 5. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 29. září 2015 v obřadní místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 5/2015 Ze 5. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 29. září 2015 v obřadní místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO

MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO MĚSTO SKALNÁ ZASTUPITELSTVO Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Skalná č. ZM 01/ 2018 Místo konání : Zasedací místnost SH ve Skalné Datum konání : 08.02.2018 Čas konání : 16, 30 hod. Ukončeno

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 15. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 15. zasedání dne 01.11.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2016. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2016 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 10. května 2016 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/36/2016

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis ze 50. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 05. 09. 2018 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ44-3/2018 Datum jednání: 13.12.2018 3) Program jednání (USN-Z4-36/2018) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 6. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 5.11.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 347. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Zápis č. 7/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 15. ledna 2014 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Rudolf Flaška místostarosta

Více

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 27. 1. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 15 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Zicha, Novotná,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 26. srpna 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne 27.04.2016 Usnesení č. 01/02/2016 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schvaluje program Zasedání Zastupitelstva obce

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. března /2013/ZM

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. března /2013/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 18. března 2013 3/2013/ZM I. ZM bere na vědomí: 3.2013/5ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav

Usnesení. 436/24 schvaluje program zasedání ZO dle pozvánky včetně navržených úprav Usnesení 24. zasedání Zastupitelstva obce Dětmarovice, konaného ve středu 20. června 2018 Zastupitelstvo obce Dětmarovice v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 435/24

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU

VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU VÝPIS USNESENÍ ZE ZÁPISU 49. schůze Rady města Holýšova ve volebním období 2014-2018 konané dne 13. června 2016 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015

ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 ZÁPIS č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:30 hodin dne 19. května 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek (nepřítomen omluven),

Více

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 4/2013. Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 4/2013 Z 4. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 9. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 7/2017 ze dne 20. 9. 2017 Návrh ZM č. 69/2017 - Nabídky koupi nemovitosti pozemku p. č. 1810/1 v k. ú. Kosmonosy na základě zveřejnění záměru prodeje

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 54. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 3. prosince 2001 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín. 2. Kontrola plnění

Více

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.3.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 157/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pana Miloslava

Více

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne :

Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : Město ROKYCANY Usnesení z jednání zastupitelstva města konaného dne : 15.12.2014 od 15:00:00 do 17:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Zastupitelstvo města schválilo navržený program jednání. Zastupitelstvo města

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNR3-82/2017 Datum jednání: 25.10.2017 2) Program jednání (USN-R3-1788/2017) Program: 1. Zahájení 2. Program jednání 3. Kontrola plnění usnesení 4. Zrušení dohody o poskytnutí finančního

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 3/2015. Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 3/2015 Z 3. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 26. května 2015 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání Úkol

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více