Zpravodaj zima 2015/16

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpravodaj zima 2015/16"

Transkript

1 Zpravodaj zima 2015/16

2 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže.

3 Všechna loga byla vytvořena v programu Power Point. Programy na vytvoření loga neumožňují buď dostatečné možnosti pro zpracování konkrétního loga, kombinaci více obrázků najednou, nebo Vám neumožní stažení loga do PC. Loga navržená pro naše soutěže byla v programu Power Point nejprve vytvořena, následně uložena ve formátu JPEG a po té zpět zkopírována do programu Power Point. Zadarmo a přitom v programu, který umožňuje nejlepší možnosti na zpracování loga se mi podařilo vytvořit nikoli profesionální, přesto jednoduchá a přitom solidní loga pro všechny naše soutěže. V průběhu další činnosti je možné loga postupně upravit do jiné podoby. V dané situaci jsou ale dostačující pro další pořádání našich soutěží.

4

5 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnes se k Vám poprvé dostává 1. zimní zpravodaj, který Vás bude provázet celou zimní halovou sezónu. Zpravodaj se zaměřuje nejen na listopadové halové turnaje. Přibližuje Vám také možnosti, které nám všem přinese založení neziskové organizace. Ve zpravodaji najdete také termínovou listinu pro zimní halové turnaje a tradiční komentář. Seznam přihlášených hráčů a párů pak najdete na našich webových stránkách tenisovarodina.clsport.cz Ať se Vám zpravodaj v nové podobě prohlíží a čte co nejlíp! Ať se Vám všem daří co nejvíc! Zdeněk

6 Zimní halové turnaje. Sobota Frajers Open dvouhra muži. Sobota Smíšenka Open smíšená čtyřhra. Sobota Ploučka Open čtyřhra muži. Jednotný začátek všech turnajů 18:00 02:00 hodin. Startovné na turnaje: Frajers Open Kč/1 osoba Smíšenka Open, Ploučka Open Kč/1 osoba. Hlavní ceny: Medaile o průměru 70 mm. Výsledky všech halových turnajů se započítávají do určených žebříčků.

7 Zimní halové žebříčky. ZF Žebříček Frajerů dvouhra muži. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistů smíšené páry. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistů čtyřhra muži. DZRT deblový žebříček rekreačních tenistek čtyřhra ženy. Žebříček Frajerů podléhá obhajobě bodů ze sezóny 2014/15. Frajeři, kteří se účastnili loňské zimní halové sezóny budou své loni získané body v letošní zimní halové sezóně obhajovat. Nejvíc bodů, celkem 405 obhajuje Štěpán Skrbek, který v loňské sezóně vyhrál všechny zimní halové turnaje ve dvouhře mužů, tedy i listopadový z roku Své loňské body budou obhajovat také deblové páry mužů na turnaji v sobotu Série turnajů ve smíšené čtyřhře je v zimní halové sezóně nová. Získané body tak nepodléhají obhajobě.

8 Obhajoba bodů žebříčky ZF a DZRT. Příklad č. 1 neobhájené body pokles na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 150 bodů - 50 bodů 150 Příklad č. 2 obhájené body postup na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 300 bodů bodů 300 Příklad č. 3 obhájené body obhájení pozice na žebříčku. Listopad 2014 Listopad 2015 Rozdíl Zůstatek bodů 200 bodů 200 bodů 0 bodů 200

9 Termínová listina - zimní halová sezóna 2015/16 Listopad 2015 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 sobota Ploučka Open - čtyřhra - muži 18:00-02:00 Prosinec 2015 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 19:00-02:00 sobota Ploučka cup - čtyřhra - ženy 18:00-02:00 pátek Frajers Open - dvouhra - muži 14:00 -? Leden 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Ploučka Open - čtyřhra - muži 18:00-02:00 sobota Frajers Masters Cup - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Open - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 Únor 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - čtyřhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - čtyhra - ženy 18:00-02:00 Březen 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Masters Cup - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Ploučka Cup - dvouhra - ženy - zima :00-02:00 Duben 2016 Datum turnaje: Název turnaje: Čas turnaje sobota Frajers Open - dvouhra - muži 18:00-02:00 sobota Smíšenka Cup - smíšená čtyřhra 18:00-02:00 sobota Frajers Cup Grandslam - dvouhra - muži 18:00-02:00

10 Frajers Open sobota První zimní halový turnaj v mužské dvouhře startuje celou zimní halovou sezónu 2015/16. O turnaj je mezi hráči opravdu velký zájem o čemž svědčí 18 přihlášených Frajerů na 16 míst k datu neděle Jsme tomu moc rádi. Přestávka po jarní a letní sezóně je ve své polovině. Mnozí z Vás si již určitě potřebovali od tenisových soutěží oddechnout. Po týdnu nebo 2 se však ke mně již dostávají hlasy o tom, že byste si chtěli zase zahrát a jak Vás svrbí tenisové ruce. Také mě už tenis chybí. Přestávku po jarní a letní sezóně jsme ale udělat museli. Využili jsme jí k našemu vlastnímu oddechu a nabrání nových sil. Připravili jsme i další organizační záležitosti jako např. založení neziskové organizace. První z turnajů ze série Frajerů ukáže, jak na tom mnozí hráči jsou ve hře na tvrdém povrchu. Hra na koberci nebo na antuce je velký rozdíl. Zatímco na antuce máte čas na reakci a stihnete doběhnout a vrátit i velmi rychlé míče, na koberci takovou výhodu již mít nebudete. Povrch není sice nejrychlejší, ale i tak je to oproti antuce velký rozdíl. Věřím, že se Vám všem bude dařit stejně dobře jako v jarní a letní sezóně. Turnaj bude rozlosován ve čtvrtek Pro nasazení Frajerů do skupin se použije konečný žebříček ze zimní halové sezóny 2014/15 s přihlédnutím k výsledkům jednotlivých Frajerů v antukové sérii. Ať se Vám všem daří v turnaji co nejvíc!

11 Smíšenka Open sobota První zimní smíšenka má zatím nahlášeno 5 párů. Je to nejmíň ze všech listopadových turnajů. Věřím, že se další páry brzy přihlásí. V letošní zimní halové sezóně poprvé pořádáme celkem 4 turnaje smíšených párů, z toho jsou 3 otevřené a 1 finálový. První 2 otevřené turnaje se odehrají ještě v letošním roce. Vzhledem k počtu termínů pro zimní halové turnaje jsme nemohli pro smíšené páry připravit více turnajů. I tak je to navýšení o 100% oproti loňské zimní halové sezóně. Těším se na všechny smíšené páry. Večerní smíšenky měly v loňském roce velký úspěch. Vždy se sešla skvělá parta skvělých hráčů a hráček, kteří si turnaj vždy velmi dobře užili. Věřím, že stejná pohoda jako v loňské sezóně bude i v letošní zimní halové sezóně. Turnaje smíšených párů mají vždy velmi dobrou odezvu u všech hráčů a hráček. Tak ať se na turnaji sejdeme v maximálním počtu 12 párů a všichni dohromady si turnaj co nejvíce užijeme.

12 Ploučka Open sobota První zimní debl mužských párů má již naplněnou kapacitu 12 párů. Oproti jarní a letní sezóně je v zimě o mužské debly o mnoho větší zájem. První turnaj v mužském deblu již tak jako v případě mužské dvouhry podléhá již obhajobě bodů z loňské sezóny. Páry, které hrály deblový turnaj v loňském listopadu v případě, že nezískají minimálně stejný počet bodů, dočkají se jejich odečtu. V opačném případě, kdy získají více bodů, než v loňském roce se naopak dočkají postupu na žebříčku deblových párů směrem vzhůru. Jsem moc rád, že si první zimní mužský deblový turnaj zahrají také 2 páry z Mimoně. Ukazuje se tak, jak se vyplácí pořádat naše turnaje i v jiných areálech než jen v České Lípě. Rozšíří se tak počet hráčů i párů a mnohem snáze pak obsadíme všechny naše turnaje. Spolupráce nejen s Mimoňským areálem bude pokračovat i v dal

13 Založení neziskové organizace (NO) Tenisová rodina. Do konce měsíce října nebo nejpozději na jeho začátku dojde k zaregistrování stanov a k založení dlouho očekávané neziskové organizace pod názvem Tenisová rodina v České Lípě. Význam pro soutěže: 1. Možnost zajištění a získání sponzorů a partnerů pro naše soutěže. 2. Rozšíření našich soutěží i do dalších areálů mimo Českou Lípu. 3. Zvýšení podvědomí o našich soutěží, získání dalších hráčů a hráček. 4. Celkové zlepšení organizace všech našich soutěží. Význam pro hráče a hráčky našich soutěží: 1. Zajištění kvalitních cen pro všechny naše soutěže. 2. Zlepšení organizačního servisu. 3. Možnost zahrát si s velkým počtem nových soupeřů a soupeřek. 4. Možnost zapojit se do činnosti neziskové organizace.

14 Založení neziskové organizace (NO) Tenisová rodina. Význam pro organizátory: 1. Možnost rozšíření organizačního týmu o další hráče a hráčky. 2. Zlepšení celkové organizační činnosti. 3. Získání nových kontaktů v areálech při navazování spolupráce. 4. Další možnosti, vznikající v průběhu činnosti neziskové organizace. Zakladatelé neziskové organizace Tenisová rodina v České Lípě. Zdeněk Hykš, Lukáš Mašek, Radek Barkman.

15 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 1. valná hromada. Registraci stanov musí dle zákona provést nejméně 3 osoby. Minimálně jedna z nich musí být starší 18 let. Po provedené registraci na Ministerstvu vnitra v Praze svolá jeden ze zakladatelů 1. valnou hromadu. Valná hromada se koná vždy 1x za 2 roky od data registrace neziskové organizace. Valná hromada zvolí vedení neziskové organizace, schválí stanovy, rozdělí kompetence pro členy organizačního výboru a určí organizační směr činnosti neziskové organizace. Organizační výbor má mít dle stanov 5 členů. Nezisková organizace také zvolí členy kontrolního a hospodářského výboru. Organizační výbor řídí činnost NO. Schůze organizačního výboru je 1x za 2 měsíce.

16 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 2. Možnosti pro hráče a hráčky. Po zaregistrování stanov a naší neziskové organizace bude všem hráčům a hráčkám oznámen termín a program 1. valné hromady. Hráči a hráčky se budou moci této 1. valné hromady zúčastnit. Všichni přítomní hráči a hráčky budou mít hlasovací právo a volit své zástupce nebo sami nabídnout kandidaturu do organizačního výboru NO. Přítomní hráči i hráčky se zapíší do prezenční listiny, která poslouží jako jeden z dokladů o konání 1. valné hromady. Z 1. valné hromady se pořídí zápis, který společně s prezenční listinou bude odeslán na Ministerstvo vnitra v Praze. Zájemci o vstup do neziskové organizace zaplatí pokladníkovi roční registrační příspěvek ve výši Kč/1 osoba a obdrží průkazku člena nebo členky neziskové organizace.

17 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 3. Volené pozice do organizačního výboru doba mandátu 2 roky. předseda NO: kandidát Zdeněk Hykš místopředseda NO: kandidát Lukáš Mašek 3 členové organizačního výboru kandidáti David Gregor, Radek Barkman Agenda činnosti neziskové organizace: Dlouhodobé individuální a týmové soutěže muži a ženy. Jednodenní turnaje ve dvouhře i čtyřhře muži a ženy. Výsledkový servis příprava žebříčků a tabulek pro soutěže. Zástupce pro média propagace a prezentace NO. Videa a fotografický servis z činnosti NO. Do neziskové organizace je potřeba zvolit také 3 členy kontrolního a hospodářského výboru. Další agendu a úkoly můžeme řešit až na 1. valné hromadě.

18 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 4. Zaměření neziskové organizace. Nezisková organizace může mít svůj zdroj příjmů. Záleží jen na nás, jak se postaráme o financování činnosti NO. Nezisková organizace nevytváří žádný zisk. Veškeré příjmy investuje do své činnosti. Hlavním důvodem pro založení neziskovky je co nejlepší organizační zajištění všech našich soutěží. Hlavní investice pro naší neziskovku: 1. Zajištění cen pro všechny naše soutěže poháry, medaile, věcné ceny. 2. Příprava a realizace propagačních materiálů např. videa, fotky, atd. 3. Příprava a realizace doprovodných akcí pro naše soutěže. Zdroje možných příjmů pro NO: 1. Členské příspěvky. 2. Sezónní startovné pro dlouhodobé soutěže rok Příspěvky od sponzorů a partnerů. 4. Další zdroje vytvářené v průběhu činnosti NO.

19 Tenisová rodina v České Lípě zahájení činnosti NO. 5. Požadavky pro kandidáty do organizačního výboru. Vlastní + PC, přístup na Facebook. Dostatek volného času pro organizační činnost několik hodin týdně. Elán a nadšení do práce schopnost týmové práce. Spolehlivost a loajalita ochota podřídit se týmovému zájmu. Ochota sdělit svůj názor a návrhy pro splnění společných cílů. 6. Odměny pro členy organizačního týmu. Permice zdarma pro dlouhodobé soutěže jaro a léto 2016 v hodnotě 3.500,- Kč všichni členové organizačního výboru. Startovné zdarma pro jednodenní turnaje přímý organizátor turnaje. Další odměny a výhody, které si svou prací v NO v jejím průběhu vybudujeme. Práce v neziskové organizaci je čistě dobrovolná činnost. Zájemci o vstup do organizačního výboru, pokud chtějí v ní pracovat, musí upřednostnit vždy zájem o plnění cílů NO před získáním vlastního prospěchu.

20 Komentář 1. zimního zpravodaje začnu poděkováním Vám všem za Váš stálý zájem o naše soutěže. První zimní mužské turnaje jsou již plně obsazené, smíšenka pak má zaplněno již 5 z 12 volných míst. Máme z toho opravdu velkou radost. V pořadí 2. zimní halová sezóna přináší všem rekreačním tenistům a tenistkám zavedené i nové soutěže. Mužská dvouhra letos bude hrát poprvé v systému ATP, kdy si hráči na otevřených turnajích uhrají body nutné pro účast v turnajích série Masters Cup. Celkový součet bodů ze všech turnajů pak hráčům buď umožní nebo neumožní účast na závěrečném velkém grandslamovém turnaji. Je to novinka v našich soutěžích, která hráčům přinese zcela nový adrenalin. Už jim nebude stačit jen odehrát mače. Systém série hráče učí, že každý zápas i v otevřeném turnaji je důležitý. Tedy i mače o konečné umístění. Za všechny turnajové mače se udělují body. Chce-li hráč patřit mezi účastníky Grand slamu, potřebuje doslova každý bod. Novinka přinese do soutěže zvýšení konkurence a všem hráčům pak pocity podobné těm, které zažívají hráči v soutěžním tenisu.

21 Turnaje v mužské čtyřhře mají již také plné obsazení. Oproti jarní a letní sezóně se zájem o mužské debly zvýšil o 100%. Jsme tomu rádi a máme z toho opravdu velkou radost. Mužská deblová série obsahuje 3 otevřené turnaje a 1 finálový o poháry. Stejné je to i u smíšenky. Poprvé dostávájí v zimní halové sezóně větší prostor také ženy. Pro ženy jsou v termínové listině naplánovány hned 3 samostatné turnaje. Z toho 2x ženská čtyřhra, 1x ženská dvouhra. Věřím, že ženy nabídku turnajů využijí. V případě, že mezi ženami nebude zájem o tyto turnaje, termíny přenecháme mužům. Věřím ale, že i ženy si nenechají ujít příležitost zahrát si zimní halové turnaje mezi sebou. Těším se na všechny halové turnaje. Zimní halové turnaje Vám pomohou udržet nebo ještě vylepšit Vaší tenisovou formu získanou v našich soutěžích v jarní a letní sezóně. Pro nové hráče a hráčky se pak naše zimní turnaje stanou první příležitostí poznat nejen naše turnaje, ale také nové soupeře a soupeřky a umožní jim stejně jako všem našim stálým hráčům a hráčkám najít si nové přátele. Jsem moc rád, že se počet hráčů i hráček v našich soutěžích stále rozšiřuje.

22 V krátkosti se ještě vrátím k námi zakládané neziskové organizaci. Záměr založit neziskovku se poprvé objevil již v areálu na Slovance v roce Záměr se ale nepodařilo naplnit díky tomu, že majitel areálu s námi ukončil spolupráci. Přechod k Ploučnici jsme museli nejprve ustát a zvládnout. To se nám podařilo a nyní nám již nic nebrání neziskovku rozjet. Díky zkušenostem, které máme, začneme spolupracovat i s jinými areály v okolí našeho města. Spoléhat se na jen na 1 areál už určitě nebudeme. Neziskovka nám otevře nové možnosti dalšího rozvoje našich soutěží. Jejich využitím zajistíme výrazné zvýšení organizační úrovně všech našich soutěží. Neziskovka je také příležitostí pro další hráče a hráčky zapojit se do organizační činnosti a přispět tak svým dílem k úspěchu celého projektu tenisová rodina. Rádi bychom, aby se tenisová rodina stala pro Vás všechny nejen prostředníkem k hraní soutěžního tenisu, ale také velkou pohodovou partou, kde si kromě tenisu užijeme i trochu zábavy a radosti. Aktivní odpočinek, možnost vyčistit si hlavu a přijít alespoň na chvíli na jiné myšlenky ve společnosti pohodových lidí. To vše Vám přináší tenisová rodina. Udržme si jí proto i pro další roky.

23 Závěrem komentáře bych rád všem ještě jednou poděkoval za Váš zájem o naše soutěže. Všem hráčům a hráčkám, kteří se zúčastní zimní halové sezóny bych rád popřál hodně úspěšných tenisových výsledků a co nejvíce získaných bodů do jednotlivých žebříčků. Ať se Vám všem v zápasech a turnajích daří co nejvíc! Užijte si pohodu a přátelskou atmosféru našich turnajů. Užijte si večerní čas, kdy spojíte tenis s možností pokecat s přáteli a dát si s nimi pivo nebo panáka. A pokud se Vám nebude herně dařit, svět se nezboří. Turnajů v zimní sezóně je dostatek. Zadaří se Vám určitě na dalším turnaji. Přeji Vám všem pevné zdraví, pozitivní mysl a veselou náladu. Uvidíme se v hale na turnajích. Tenisové rodině zdar a sílu!!!

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Hlavní logo tenisové rodiny. Mužské soutěže. Ženské soutěže. Smíšené a týmové soutěže. Mužské žebříčky. Ženské žebříčky. Smíšené páry a týmová soutěž. Všechna

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Úvodní slovo. Zdeněk

Úvodní slovo. Zdeněk Kosmetika LF Úvodní slovo. Všem rekreačním tenistům a tenistkám přeji co nejlepší čtení dnešního zpravodaje. Dozvíte se v něm další nové informace. Jednou z nich je, že počet našich sponzorů se rozrostl

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky.

Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Spolek tenisová rodina byl založen za účelem dalšího rozvoje tenisových soutěží pro neregistrované rekreační tenisty a tenistky. Tenisové soutěže, které vznikly již v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží:

PRAVIDLA SOUTĚŽÍ. Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Tenisová rodina, spolek reg. číslo 04694579 Te n i s o v é s o u t ě ž e o p o h o d ě. PRAVIDLA SOUTĚŽÍ Dlouhodobé i jednodenní soutěže a turnaje. Tenisové areály pro pořádání našich soutěží: Česká Lípa

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj je tak jako všechny předchozí plný důležitých informací. Dalším příspěvkem od Vás hráčů a hráček je pak

Více

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15.

Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodní komentář k odehranému turnaji. V sobotu 28.3.2015 se odehrál druhý turnaj smíšených párů v rámci zimní halové sezóny 2014/15. Úvodem bych rád poděkoval všem zúčastněným párům, které turnaj odehrály.

Více

Úvod k tenisové rodině.

Úvod k tenisové rodině. Úvod k tenisové rodině. Tenisová rodina začala vznikat v roce 2012 v tenisovém areálu na Slovance v České Lípě. Každým rokem se zvyšoval počet hráčů a účastníků našich soutěží a přibýval i počet jednodenních

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Dnešní zpravodaj Vám přináší jako vždy spoustu nových informací. Dozvíte se o výsledcích naší společné schůzky s nájemcem

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice V dnešním zpravodaji, který jsem zpracovával s maximální zodpovědností najdete Mnoho nových

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV

OREL TENIS CUP LICHNOV Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení Turnaj je určen pouze pro amatérské tenisty, tj. hráč nesmí být registrován v soutěžích pořádaných Českým či

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice

Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Úvodní slovo. Zdravím všechny členy a členky tenisové rodiny v areálu U Ploučnice Již takto dopředu sděluji všem hráčů a hráčkám, že dnešní zpravodaj přináší Vám všem zcela zásadní informace o další budoucnosti

Více

PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017

PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017 PRAVIDLA A PROPOZICE VYSOČINA TOUR 2017 Seriál turnajů na jednotlivých hracích místech. Série se skládá ze 30 základních turnajů (žádný zvýhodněný ani nějak jinak bodovaný) + Úvodní turnaj (bodovaný) a

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R.

NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. NHL(R) Neoficiální Hokejová Liga Rekreační, Rybníkářů, Revmatiků a dalších podobných R. PROPOZICE Irjo Zagata, V Brně 28.1.2013 NHL(R) je soutěž rekreačních hráčů ledního hokeje, zejména těch, kterým se

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov

PROPOZICE. Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov PROPOZICE Pořadatel: Oddíl nohejbalu TJ Spartak MSEM Přerov Kontakt: Jiří Pavelka ředitel turnaje; mobil: +420 602 503 273; mail: pavelkaj@medialine.cz Petr Nadymáček organizační zajištění; mobil: +420

Více

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015

Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Zpráva o činnosti projektu Strahovská liga ve stolním tenise za období 2014 a cíle projektu pro rok 2015 Autor dokumentu: Jiří Hanč,29.10.2014 Projekt Strahovská liga ve stolním tenise Stav Funguje Ekonom.

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích:

Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků KOMETA CUP 2011 v kategoriích: Bantam 1998 25. 28. 8. 2011 Mezinárodní hokejový turnaj žáků Peewee 2000 1. 4. 9. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna. Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na

Více

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové

Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové Kongresové Centrum Aldis Hradec Králové www.karaterec.com Ing. Jiří Boček / Prezident Českého svazu karate Vážené dámy a pánové, je pro mne velkou ctí pozvat vás na 13. ročník největší soutěže karate v

Více

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře.

8) Na soupisku mohou být zařazení jen ti hráči, kteří již nemají registraci k závodní hře. LIGA NEREGISTROVANÝCH TENISTŮ NYMBURSKA SOUTĚŽNÍ ŘÁD PRO ROK 2017 2) Soutěže se mohou zúčastnit družstva, která a) souhlasí s tímto Soutěžním řádem, b) do soutěže se přihlásí a c) zaplatí příslušný vstupní

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě.

ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV VARHANY. Víkend stolního tenisu v našem městě. ODDÍL STOLNÍHO TENISU TJ JISKRA KAMENICKÝ ŠENOV pořádá 2. ročník turnaje VARHANY Víkend stolního tenisu v našem městě. Datum: sobota 6.5.2017 6. krajský bodovací turnaj LK dorostu a staršího žactva neděle

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých

39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých Výkonný výbor Regionálního svazu stolního tenisu Kutná Hora vypisuje 39. ročník REGIONÁLNÍHO POHÁRU dospělých pro sezónu 2016/2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Hlavní pořadatel: VV RSST Kutná Hora 2. Jednotlivé

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby.

Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby. Charitativní projekt spojující hráče plážového volejbalu a organizace poskytující sociální služby. pořadatelé Hornomlýnská, o.p.s. a Sportovní areál Beach Braník ZÁKLADNÍ MYŠLENKA PROJEKTU Atraktivním

Více

Jednací řád Sněmu a Schůze delegátů

Jednací řád Sněmu a Schůze delegátů Jednací řád Sněmu a Schůze delegátů 1 Svolávání Sněmu 1. Sněm svolává Předseda nebo Místopředseda oznámením zveřejněným na internetových stránkách Unie a rozeslaném Delegátům a Komisařům na e-maily zřízené

Více

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy

CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / Všeobecné pojmy CZDA - SPORTOVNÍ PRAVIDLA JEDNOTLIVCŮ A DVOJIC PLATNÁ A NEMĚNNÁ PRO SEZÓNU 2012 / 2013 1. Všeobecné pojmy Hráč - pod pojmem hráč jsou zahrnuty všechny osoby, startující v jakékoliv soutěži a kategorii

Více

PILSEN GOLF MASTERS 2014

PILSEN GOLF MASTERS 2014 PILSEN GOLF MASTERS 2014 www.pgmcz.eu ČERVENEC 2014 VE ZNAMENÍ ELITNÍHO DÁMSKÉHO GOLFU! Pilsen Golf Masters 2014 (PGM) se uskuteční na Dýšině v týdnu od 21. do 27. července. Turnaj se odehraje opět ve

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová

Stanovy. Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Stanovy Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek přijalo název: Spolek rodičů a přátel školy ZŠ Ostrava Hrabová Spolek má sídlo: Paskovská 110/46, Ostrava Hrabová, 720 00 Spolek je společenstvím

Více

NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014

NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014 NOČNÍ LIGA V BEACHVOLEJBALE 2014 13. ROČNÍK NOČNÍ LIGY!!! Termíny: vždy v pátek 23.5., 6.6., 27.6., 4.7., 18.7., 15.8.; finále 29.8.2014 Účast: Dvojice bez rozdílu pohlaví a věku. Zúčastnit se mohou také

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na sedmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2016 NIVNICE 17. ZÁŘÍ 2016 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST 2018-2019 1. Pořadatel BTM: Jihomoravský svaz stolního tenisu 2. Pořadatelé jednotlivých turnajů: Z řad oddílů stolního tenisu JmSST na základě přihlášek

Více

ATP Otrokovice 2013 single

ATP Otrokovice 2013 single ATP Otrokovice 2013 single Opět tu máme atraktivní sezónní tenisovou soutěž, kde má každý jedinečnou možnost zahrát si větší počet zápasů a hlavně s různými soupeři s cílem neustále se zdokonalovat ve

Více

Velkou cenu Jižního Města 2018

Velkou cenu Jižního Města 2018 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Velkou cenu Jižního Města 2018 Bodovací turnaj mladšího a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 8. 9. září 2018 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového

Více

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013

Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Zimní beachliga na Pankráci 2012/2013 Popis soutěže více kurtů, více zápasů pro každého! Jedinečná soutěž na 7 krytých kurtech formou nafukovací haly, která nemá v celé Evropě obdoby. Soutěž obsahuje tři

Více

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen. facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY

MACHA LAKE OPEN. 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen.   facebook: Macha Lake Open STARÉ SPLAVY 17. ročník mezinárodního ITF turnaje žen MACHA LAKE OPEN STARÉ SPLAVY 3. 10. 6. 2018 Dotace: 25.000 USD + hospitality Hrací povrch: antuka www.machalakeopen.cz facebook: Macha Lake Open 17 JAK TO VŠECHNO

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2011 2012 modrý a červený volejbal hochů, dívek a smíšených družstev

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne

Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne Zápis z valné hromady TJ Sokol Mohelno dne 17.3.2013 SOKOL / 2013 / Valná hromada OBSAH 1 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY TJ SOKOL MOHELNO... 2 1.1 Zahájení, přivítání hostů... 2 1.2 Volba předsednictva, návrhové,

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři Kamenice nad Lipou Datum: 26. ledna 2019 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá TJ Slovan Kamenice nad Lipou 2) Termín

Více

NÁVRH STANOV. Sdružení rodičů a přátel ZŠ a MŠ Krčín

NÁVRH STANOV. Sdružení rodičů a přátel ZŠ a MŠ Krčín NÁVRH STANOV Sdružení rodičů a přátel ZŠ a MŠ Krčín Čl. I Úvodní ustanovení Název sdružení: Sídlo: Sdružení rodičů a přátel ZŠ a MŠ Krčín Žižkovo náměstí 1, 549 01 Nové Město nad Metují Čl. II Právní postavení

Více

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2013. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2013 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2013. Štěpánkovické

Více

ZPRAVODAJ č.6/

ZPRAVODAJ č.6/ Svaz národní házené Západočeská oblastní soutěžní komise Předseda ZOSK SNH Ivo TOMAN Sekretář Romana JABBOUROVÁ 734 126 299 Bankovní spojení:č.účtu - 000000-0351704464/0600 ZPRAVODAJ č.6/2017-2018 Přeštice

Více

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010

SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 SUPERPOHÁR 2010 1 verze 1.0 23.01.2010 Důvod Rozvoj členské základny baseballu v České Republice prostřednictvím nejvíce rostoucí kategorie mládeže do 10ti let. Umožnění zapojení škol do soutěže pomocí

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY

MISTROVSTVÍ REGIONU JIŽNÍ MORAVY PROPOZICE - JEDNOTLIVCI MÍSTA KONÁNÍ : BOWLING HOKNA, BOWLING BLANSKO, BOWLING MIKULOV VYPISOVATEL : REGIONÁLNÍ VÝBOR ČESKÉ BOWLINGOVÉ ASOCIACE ZAČÁTEK VŠECH MISTROVSTVÍ UVEDENÝCH V TĚCHTO PROPOZICÍCH

Více

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017

MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 TJ NIVNICE ODDÍL STOLNÍHO TENISU si vás dovoluje pozvat na osmý ročník turnaje MEMORIÁL VOJTĚCHA VÝMOLY 2017 NIVNICE 9. ZÁŘÍ 2017 SPONZOŘI Ruční výroba dřev na stolní tenis ZLATNICTVÍ VÝMOLOVI UHERSKÝ

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

2. Právo účasti 2.1 Všechny turnaje kromě výjimek uvedených v tomto Soutěžním řádu jsou otevřeny pro všechny hráče, a to i nečleny ČKS. 2.2 Omezení pr

2. Právo účasti 2.1 Všechny turnaje kromě výjimek uvedených v tomto Soutěžním řádu jsou otevřeny pro všechny hráče, a to i nečleny ČKS. 2.2 Omezení pr Soutěžní řád Soutěžní řád upravuje druhy turnajů, jejich bodové ohodnocení, národní žebříček a další věci týkající se soutěží. 1. Členění soutěží 1.1 Turnaje Open 1.1.1 Jedná se o místní soutěže započítávané

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více

STANOVY Kulturního spolku Kozojedy z.s. Spolek 3045 NOZ ( ).

STANOVY Kulturního spolku Kozojedy z.s. Spolek 3045 NOZ ( ). Stanovy Kulturního spolku Kozojedy z.s. strana 1 STANOVY Kulturního spolku Kozojedy z.s. Spolek 3045 NOZ ( 214 302). 1. Název Kulturní spolek Kozojedy z.s. Sídlo Kozojedy 100 Adresa Kozojedy 100, 331 41

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže

Rozpis. Soutěže JMKVS. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Rozpis 2019 Soutěže JMKVS Rozpis soutěže pro turnaje plážového volejbal (tzv. Junior Beach Ligy) pro děti a mladistvé. Mistrovství jihomoravského kraje v plážovém volejbale dětí a mládeže Obsah Řízení

Více

Dlouholetá tradice hokejových turnajů mládeže v jihomoravské metropoli a snaha o její udržení nás oslovila o pořádání této významné sportovní akce.

Dlouholetá tradice hokejových turnajů mládeže v jihomoravské metropoli a snaha o její udržení nás oslovila o pořádání této významné sportovní akce. 24. 27. 3. 2011 Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna Mezinárodní hokejový turnaj žáků Vážení sportovní přátelé, dovolte abychom Vás srdečně pozvali na mezinárodní hokejový turnaj žáků. Dlouholetá

Více

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství.

c) body jsou přiznány za získané umístění v hracím plánu, skreč má pro postup hráče na hracím plánu hodnotu vítězství. SOUTĚŽNÍ ŘÁD SENIORSKÉHO TENISU Článek 1 Soutěžní řád stanoví organizaci a řízení seniorských tenisových soutěží hraných na území České republiky (dále jen ČR), včetně mezinárodních, pokud pro ně neplatí

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Florbalový turnaj. Malý projekt. Rybák Luděk. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1

Florbalový turnaj. Malý projekt. Rybák Luděk. Rok 2009/10. Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Florbalový turnaj Malý projekt Rybák Luděk Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Obsah Úvod...3 Popis projektu...3 Cíle projektu...3 Strom cílů...4 Časový harmonogram...5

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2013 Bilance čtyř let TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A

T J V S T Á B O R - A T L E T I K A T J V S T Á B O R - A T L E T I K A Bydlinského 2867, Tábor 390 02, tel: +420 777 66 72 66, e-mail: vs.tabor@atletikatabor.cz IČO: 00476561, Bank. spojení: ČSOB a.s. 412793123/0300 800, VAR.SYM. 01 Valná

Více

TTC ELIZZA PRAHA. pořádá. Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva. ve stolním tenisu září 2016

TTC ELIZZA PRAHA. pořádá. Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva. ve stolním tenisu září 2016 TTC ELIZZA PRAHA klub stolního tenisu pořádá Bodovací turnaj dorostu a nejmladšího žactva ve stolním tenisu 10. 11. září 2016 Sportovní hala Jižního Města areál ZŠ Květnového vítězství 1554, 149 00 Praha

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Dne: 4.6.2012 Přítomni: David Divoka, Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Jaromír Petřek Omluveni: Aleš Zwettler ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ FOTOKLUB TŘINÁCTÁ KOMORA

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ FOTOKLUB TŘINÁCTÁ KOMORA STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ FOTOKLUB TŘINÁCTÁ KOMORA Článek I. Základní ustanovení 1.1 Občanské sdružení se plným názvem jmenuje Fotoklub Třináctá komora (dále jen Fotoklub). Pod tímto názvem budou členové

Více

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2015

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2015 ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2015 Memoriál Pavla Michala 17. ročník sobota 11. 7. 2015, Zákupy Vážení sportovní přátelé, v osvědčeném termínu v první polovině července se uskuteční 17. ročník turnaje v malé kopané

Více

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství

Byrokrat Cup Nabídka Partnerství Byrokrat Cup 2017 Nabídka Partnerství www.byrokratcup.cz Rozdej si to s konkurencí www.freesport.cz Sportovní a Teambuildingové akce na klíč Co je Byrokrat Cup Seriál sportovních turnajů pro firemní týmy

Více

PROPOZICE KUTNOHORSKÉ BOWLINGOVÉ LIGY 2014-2015

PROPOZICE KUTNOHORSKÉ BOWLINGOVÉ LIGY 2014-2015 PROPOZICE KUTNOHORSKÉ BOWLINGOVÉ LIGY 2014-2015 Vypisovatel KHBL: Vedoucí KHBL: Bowling a Pizzerie Kutná Hora Hrnčířská 235, 284 01 +420 327 511 848 www.bowlingkutnahora.cz Petr Mráček +420 602 549 946

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Aktualizace 20.1.2017 OBSAH: ADRESÁŘ ČLENŮ VÝKONNÉHO VÝBORU JČBAS :... 3 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ... 4 KRAJSKÝ PŘEBOR JEDNOTLIVCŮ KATEGORIE

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017

ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 ROZPIS SOUTĚŽÍ SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV V TENISE, POŘÁDANÝCH SEVEROČESKÝM TENISOVÝM SVAZEM (dále SeTeS) V ROCE 2017 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Názvy soutěží, věkové kategorie: Severočeská divize dospělých Severočeská

Více