ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE"

Transkript

1

2 ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE Limitované množství nově dokončených prostor v posledních letech se na trhu kancelářských nemovitostí projevilo aktuálně nejnižší mírou neobsazenosti, a to na úrovni 9,4%. V současné době je situace na poli výstavby o poznání optimističtější a firmy si tak mohou vybírat ze široké nabídky projektů. Nadále však platí, že pro zajištění optimálních nájemních podmínek je třeba jednání zahájit s dostatečným předstihem, ideálně 1,5 roky. Časová tíseň na straně nájemce je téměř vždy zárukou horšího řešení v podobě méně vhodných prostor, vyššího nájemného a dalších aspektů nájemního vztahu. Letošní doplnění pankrácké pláně o více než m či Karlína o m představuje další rozvoj zavedených lokalit. Nový impulz a silný boom kancelářské výstavby však lze pozorovat například také na Praze 6, kde Evropská ulice, potažmo linka metra trasy A tvoří linii, spojující připravované projekty jako AFI Vokovice či Telehouse. 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

3 TOP NABÍDKY PALÁC NÁRODNÍ MIKULANDSKÁ 7, PRAHA 1 Plocha k dispozici:.500 m Cena: TBC/m /měsíc Parking: TBC Palác Národní bude prosklený a po jeho obvodu se potáhnou terasy se zelení. Nová budova bude 3 metrů vysoká. Pro obchody a restaurace bude vyčleněno 479 m, pro ateliéry a kanceláře m. Dům bude rekonstruován s důrazem na jeho nejhodnotnější barokní fázi. Cenné řemeslné prvky budou restaurovány. Dokončení 3Q/017. TRIMARAN NA STRŽI, PRAHA 4 - PANKRÁC Plocha k dispozici: m Cena:od 14,90EUR/m /měsíc Parking: 90EUR/místo Moderní a originální administrativní budova ve tvaru písmene E tvoří tři křídla, která jsou propojená příčným traktem. Budova nabídne více než m komerčních prostor, průměrná velikost patra bude.500 m. Na Trimaran navazuje kancelářský projekt City Element a obě tyto budovy aspirují na certifikaci LEED Gold. Dokončení je plánováno na Q4/017. DYNAMICA RADLICKÁ, PRAHA 5 - JINONICE Plocha k dispozici: m Cena: 13,55EUR/m /měsíc Parking:110EUR/místo Budova Dynamica nabídne svým uživatelům m kancelářských a obchodních ploch. Svým tvarem a architekturou bude navazovat na budovu Aviatica a bude dotvářet tvář celého projektu Waltrovka směrem k Radlické ulici. Vzdušný a organický tvar objektu se velice osvědčil při plánování kancelářských ploch již v objektu. VISIONARY ARGENTINSKÁ, PRAHA 7 - HOLEŠOVICE Plocha k dispozici: m Cena:od 13,30EUR/m /měsíc: Parking:110EUR/místo Sedmipatrová kancelářská budova ve tvaru písmene H nabízí plochu o celkové rozloze.400 m². Součástí je také 14 parkovacích stání ve 3 podzemních podlažích. Budova má vynikající polohu v okolí jsou stanice metra a několik tramvajových a autobusových zastávek. Díky tunelu Blanka, který je vzdálen jen minuty jízdy je výborná dopravní dostupnost na Smíchov, pražské letiště i do centra města. Dokončení projektu Q1/018. PRAGA STUDIOS PRAHA 8, KARLÍN Plocha k dispozici:11.815m Cena:14,90EUR/m /měsíc Parking:10EUR/místo Umělecký projekt je situovaný v živém Karlíně, v samém srdci zavedené obchodní lokality. Vytváří průchod a náměstíčko mezi ulicemi Pernerova a Křižíkova. S výbornou dopravní dostupnosti pouze dvě minuty od stanice metra a tramvajových zastávek. Dokončení projektu je plánované na Q4/ AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

4 PRAHA 1 PALLADIUM NÁMĚSTÍ REPUBLIKY 1a, PRAHA 1 Plocha k dispozici: 1.89 m Cena:od 18,50EUR Parking: 30EUR PALLADIUM je vnímáno širokou veřejností jako výrazná dominanta centra Prahy. Komplex disponuje celkovou plochou m, která kromě prvotřídních kanceláří zahrnuje také pětipatrové nákupní centrum a největší garáž v centru města (s kapacitou 900 míst). SLOVANSKÝ DŮM NA PŘÍKOPĚ, PRAHA 1 Plocha k dispozici: 500 m Cena:18,50EUR Slovanský Dům je ideálním místem, které kombinuje prestižní adresu, kvalitní zázemí služeb a vynikající dopravní dostupnost. Slovanský Dům je kousek od Staroměstského náměstí, Prašné brány a Obecního domu. Dopravní uzel Náměstí Republiky je v bezprostřední blízkosti stanice metra B, tramvajové a autobusové zastávky, vlakové nádraží Masarykovo. V podzemí komplexu, je možné využít vlastního parkovacího stání. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu A od 14,00 EUR,00 EURa ve standardu B od 9-16,50 EUR PRAHA KATEŘINSKÁ 40 KATEŘINSKÁ 40, PRAHA Plocha k dispozici: 3.00 m Cena:14,50EUR/m /měsíc Parking:130EUR Prostory v centru metropole v objektu Kateřinská 40. Budova se nachází v těsné blízkosti Náměstí I.P.Pavlova a cca 500 metrů od Václavského a Karlova náměstí. Spolu s vynikajícím dopravním spojením budova umožňuje vytvoření atraktivního a reprezentativního sídla společnosti. Reprezentativní prostory s terasou, která poskytuje nádherné výhledy na celou metropoli. CHARLES SQUARE CENTER KARLOVO NÁMĚSTÍ 10, PRAHA Plocha k dispozici: 950 m Cena:od 16,50EUR/m /měsíc Parking: 150EUR Atraktivní kancelářské prostory v administrativně-obchodním komplexu CHARLES SQUARE CENTER. Toto multifunkční centrum unikátním způsobem spojuje nákupní pasáž s kancelářskými prostory. Komplex je situován v centru města přímo na metru stanice Karlovo náměstí trasy B a linek MHD. Atraktivní poloha tohoto komplexu zaručuje výbornou dopravní dostupnost. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu A od 13,50 EUR 16,90 EURa ve standardu B od 8-14,50 EUR 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

5 PRAHA 3 NAGANO U NÁKLADOVÉHO NÁDRAŽÍ 4, PRAHA 3 Plocha k dispozici: 4.63 m Cena: 9-11EUR/m/měsíc Parking: 75EUR/místo Nagano Business Park nabízí kompletní služby a flexibilní kancelářské prostory typu open plan i maloplošné kanceláře od 100 m až po cca m². V budově je k dispozici centrální recepce, zasedací místnost, restaurace/kavárny pro nájemce, fitness centrum zdarma. Areál se skládá ze čtyř kancelářských budov poskytujících celkem m² kancelářských a skladových prostor s dostatkem parkovacích stání. CRYSTAL PRAGUE VINOHRADSKÁPRAHA 3 Plocha k dispozici: m Cena: od 13,50CZK/m/měsíc Parking: 3.000CZK/místo Crystal Prague se vyznačuje výjimečnou architekturou. Budova byla navržena v Ateliéru 15 pod vedením Libora Hrdouška a významného českého architekta Radka Lampy. Projekt má 14 nadzemních podlaží s celkovou nabídkou m pronajímatelné plochy. Crystal je moderní kancelářská budova třídy A. Je navržena tak, aby splňovala veškeré požadavky současné doby a potřeby budoucích nájemců. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpě ve standardu A od 13,00 EUR 16,50 EURa ve standardu B od 7-1,00 EUR PRAHA 4 BB CENTRUM C ŽELETAVSKÁ 9, PRAHA 4 Plocha k dispozici: m Cena: 13,90EUR/m /měsíc Parking: 90EUR/místo Vysoce kvalitní kanceláře v sedmi patrové budově. S dobrou dopravní dostupnos, u autobusové zastávky Filadelfia a s přímým napojením na Pražský okruh a dálnici D1. Stanice metra C - Budějovická je v docházkové vzdálenos nebo 1 zastávku autobusem. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, stravování). Budova nabízí m² s flexibilním dispozičním řešením. QUBIX ŠTĚTKOVA 18, PRAHA 4 Plocha k dispozici:.500m Cena: od 1,90EUR/m /měsíc Parking: 130EUR/místo Pronájem reprezenta vních kancelářských a obchodních prostor v moderně zrekonstruovaném projektu QUBIX 4 PRAHA. Budova se nachází ve vyhledávané, progresivně vyvíjející se lokalitě Prahy 4 v těsné blízkos stanice metra Vyšehrad. QUBIX 4 PRAHA je držitelem cer fikace LEED (Zelená budova), disponuje nejmodernějšími úspornými a ekologickými prvky, které snižují provozní náklady a zvyšují nabízený komfort. K dispozici vysoce moderní flexibilní kancelářské prostory od cca 14 m². V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpě ve standardu A od 1,90 EUR 18,90 EURa ve standardu B od 6,50-1,50 EUR 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

6 PRAHA 5 BAAWER OFFICE HOUSE BAVORSKÁ, PRAHA 5 Plocha k dispozici: 435 Cena: m 1,90EUR/m/měsíc Parking: 86,50EUR/místo Projekt Baawer Office House nabízí k pronájmu reprezenta vní, flexibilní kancelářské prostory v nové administra vní budově. Tato nová administra vní budova se nachází v čás Prahy 5 Stodůlky. Leží přímo u dálnice na Plzeň a Norimberk (D5) a u pražského okruhu. Autobusová zastávka linek č. 164 a 168 je přímo před budovou a zajišťuje dobrý přístup na metro Nové Butovice v opačném směru na metro Zličín (trasa B). K dispozici jednotka ve.np o velikos 435 m ASPIRA BC BUCHAROVA PRAHA 5 Plocha k dispozici: až 6.500m Cena: 1,90EUR/m/měsíc Parking: 80EUR/místo ASPIRA BUSINESS CENTRE poskytne m kancelářské plochy na5 podlažích v rozvíjející se lokalitě Nových Butovic v Praze 5. Tento projekt nabídne v této lokalitě nejkvalitnější kancelářské prostředí. Plocha podlaží m. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpě ve standardu A od 1,00 EUR 16,90 EURa ve standardu B od 7,30-11,50 EUR PRAHA 6 AFI VOKOVICE K ČERVENÉMU VRCHU a, PRAHA, VOKOVICE Plocha k dispozici: m Cena: 14,50EUR/m /měsíc Parking: 10EUR/místo Administra vní projekt AFI VOKOVICE představuje m nejmodernějších kancelářských ploch kategorie A, které umožní nájemcům efek vní řešení pracovního prostředí na podlažích o velikos od 475 po 1800 m. Projekt se skládá ze dvou samostatně stojících budov. Budova A poskytne 6 nadzemních podlaží a objekt B 8 nadzemních podlaží. V rámci podzemních podlaží je dostatek parkovacích stání a dostatek skladovacích prostor. Dokončení projektu Q3/018. HADOVKA OFFICE PARK EVROPSKÁ 33a, PRAHA 6 Plocha k dispozici: 700 m Cena: 13EUR/m/měsíc Parking: 80EUR/místo Hadovka Office Park nabízí klima zované a vysoce variabilní kancelářské jednotky od 430 m² až po cca 700 m², centrální recepci a ostrahu 4/7, kamerový a zabezpečovací systém, elektronicky ovládané venkovní rolety, otevíratelná okna, strukturovanou kabeláž v podlaze, snížené podhledy, op cké vlákno, systém přístupu na karty, systém filtrace a výměny vzduchu. Výborná dopravní dostupnost do centra i na mezinárodní Le ště Václava Havla. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpě ve standardu A od 1,00 EUR 16,90 EURa ve standardu B od 7,30-11,50 EUR 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

7 PRAHA 7 TOKOVO JANKOVCOVA, PRAHA 7, HOLEŠOVICE Plocha k dispozici: 360 m Cena: 14EUR/m /měsíc Parking:1.750CZK/místo Ve výškové budově TOKOVO, jednou z dominant Prahy 7, nabízíme vybavené kancelářské prostory k podnájmu.objekt nabízí svým nájemcům výbornou viditelnost a zároveň krásný výhled na Prahu. Nachází se v blízkosti stanic metra C Vltavská a metra B Palmovka na břehu Vltavy u Libeňského mostu. Lokalita je dobře občansky vybavena. Budova prošla v nedávné době nákladnou rekonstrukcí a nabízí vysoce kvalitní kancelářské prostory technické specifikace A. LIGHTHOUSE JANKOVCOVA C, PRAHA 7, HOLEŠOVICE Plocha k dispozici: m Cena: 10,80EUR/m /měsíc Parking:95EUR/místo Výšková budova LIGHTHOUSE je jednou z dominant městské části Prahy 7 Holešovice v ulici Jankovcova. Nabízí svým nájemcům výbornou viditelnost a zároveň krásný výhled na Prahu. Nachází se v blízkosti stanic metra C Vltavská a metra B Palmovka na břehu Vltavy u Libeňského mostu. Lokalita je dobře občansky vybavena. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu A od 1,50 EUR 14,50 EURa ve standardu B od 7,50-1,50 EUR PRAHA 8 PALMOVKA OPEN PARK KOŽELUŽSKÁ, PRAHA 8 PRAGA STUDIOS, PRAHA 8, KARLÍN Plocha k dispozici: m Cena: 13,30EUR/m /měsíc Parking:110 EUR/místo Flexibilní a efektivně využitelné kancelářské prostory s nejvyššími nároky na pracovní prostředí a životní styl. Možnost kombinovat prostory open space a jednotlivé kanceláře. V rámci projektu vznikne m² ploch k pronájmu v budovách Palmovka Open Park 3 a Palmovka Open Park 4 a v unikátní revitalizované hale Palmovka Open Park O. Autorem architektonického návrhu je ateliér Aulík Fišer architekti. Využívá moderní technologie s dopadem na úsporný provoz budovy. Stavby budou certifikovány BREEAM EXCELLENT. Dokončení projektu Q1/018. Plocha k dispozici: m Cena:14,90EUR/m /měsíc Parking:10EUR/místo Umělecký projekt je situovaný v živém Karlíně, v samém srdci zavedené obchodní lokality. Vytváří průchod a náměstíčko mezi ulicemi Pernerova a Křižíkova. S výbornou dopravní dostupnosti pouze dvě minuty od stanice metra a tramvajových zastávek. Dokončení projektu je plánované na Q4/018. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu A od 1,80 EUR 16,90 EURa ve standardu B od 8,50-1,50 EUR 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

8 PRAHA 9 PROSEK POINT PROSECKÁ, PRAHA 8 PODVINNÝ MLÝN PODVINNÝ MLÝN 6, PRAHA 9 Plocha k dispozici: 3000 m Cena:od 13,50EUR/m /měsíc Parking:80 EUR/místo Nový administrativní komplex je tvořen třemi oddělenými sedmipatrovými budovami a nabízí cca m² moderních a velice flexibilních kancelářských ploch vysokého standardu. Stanice metra Prosek (trasa C) zajišťuje dobrou dostupnost městskou hromadnou dopravou společně s několika autobusovými linkami. Projekt těží také z výborného napojení na hlavní pražské komunikace a zavedené infrastruktury. Plocha k dispozici: 163 m Cena: 30CZK/m /měsíc Parking:.000/místo Reprezentativní kancelářské prostory v atraktivní lokalitě Prahy 9 v blízkosti Galerie Harfa a O Areny. Díky svému umístění nabízí budova klidné pracovní prostředí, veškeré potřebné služby v bezprostřední blízkosti a zároveň vynikající dopravní dostupnost autem i MHD. Budova je tvořena železobetonovým skeletem, který umožňuje úpravu dispozice podle potřeb budoucího nájemce. Jednotlivá patra lze dělit na jednotky od 00 m. Možnost pronájmu garážových parkovacích stání. V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu A od 11,90 EUR 13,90 EURa ve standardu B od 6,50-11,00 EUR PRAHA 10 KLIMACENTRUM POČERNICKÁ 96, PRAHA, MALEŠICE Plocha k dispozici:680 m Cena:7,50 EUR/m /měsíc Parking:800CZK/místo Polyfunkční areál se nachází na křižovatce ulic Počernická a Limuzská v Praze 10 - Malešicích. Klimacentrum je komplex šesti budov na ploše o rozloze dvou hektarů. V prostoru mezi budovami je upravená parková plocha, umožňující relaxaci i klidné posezení. Aktuálně jsou v nabídce kanceláře po rekonstrukci a prostor je přizpůsobitelný potřebám nájemce, s možností pronájmu plochy od 0 m² až po celé patro o rozloze 680 m s dostatečnými parkovacími kapacitami uvnitř areálu. 4D OFFICE CENTER KODAŇSKÁ 46, PRAHA 10, VRŠOVICE Plocha k dispozici: m Cena:od 55CZK/m /měsíc Parking:1500CZK/místo 4D Office Center se skládá z 3 administrativních budov s unikátní fasádou s 900 odstíny barev a je dílem francouzsko izraelského umělce Yaacova Agama. Projekt nabízí kvalitní kancelářské prostory, které umožňují širokou flexibilitu prostoru a možnost optimalizace velikosti a dispozice pronajaté plochy. Lokalita, kde se nachází, je velmi dobře dostupná jak automobilem, tak MHD. Kancelářské, skladové a obchodní prostory s celkovou plochou téměř m². V této lokalitě nabízíme kancelářské jednotky v cenovém rozpětí ve standardu B od 7,30-10,90 EUR. 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

9 VYBRANÉ REFERENCE SANTE Vyhledání nových administrativních prostor společnosti vbb Centrum na Praze 4, m². CZECH PROMOTION Pronájem administrativních prostor v Paláci Karlín na Praze m²kancelářských prostor. JUNGLE INTERIORS Vyhledání nových kancelářských a skladových prostor na Praze 4 v Branickém Pivovaru. 500m² kanceláří, 1000 m² skladů. CENTRUM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ČR Pronájem nových kancelářských prostor o velikosti 4.500m² v budově VK Centrum v lokalitě Praha 3. ŠALANDA RESTAURACE Vyhledání nových prostor pro restauracina Praze 8 v Glass Office Center 360m². SOMFY Vyhledání vhodných kancelářských a skladových prostor o výměře 500m² a showroom 00m² v budově Baawer Office House na Praze 5. DALŠÍ ZE SPOLEČNOSTÍ, KTERÉ VYUŽILY NAŠE SLUŽBY: Od založení společnosti jsme v oddělení kancelářských nemovitostízprostředkovali nájemní transakce o celkové ploše přes m pro více než 107 klientů. Více referencí nawww.108agency.cz. 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

10 SLUŽBY PRŮZKUM TRHU, VÝVOJ CEN VDANÝCH LOKALITÁCH, VÝVOJ OBSAZENOSTI PROSTOR PŘEHLEDMOŽNOSTÍ NA TRHU DLE POŽADAVKŮ, CÍLENÉ VYHLEDÁVÁNÍ NEMOVITOSTÍ SJEDNÁNÍ ČI PŘEJEDNÁNÍNÁJEMNÍCH PODMÍNEK, KONZULTACE SMLUV VÝSTAVBA NA MÍRU ČI DOVLASTNICTVÍ DLE POŽADAVKŮ KLIENTA, VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍDODAVATELE STAVBY KOUPĚ BUDOVY, REFINANCOVÁNÍ, PRODEJ, PŘÍPADNĚ ZPĚTNÝ PRONÁJEM PRONÁJEM ČIPODNÁJEM NEVYUŽITÝCH PROSTOR Z PORTFOLIA SPRÁVANEMOVITOSTÍ, ÚČETNICTVÍ, PRÁVNÍ SLUŽBY DALŠÍ PORADENSKÉ SLUŽBY DLE POTŘEB A POŽADAVKŮ KLIENTA Podrobné informace na nebo na níže uvedených číslech! 108 AGENCY provozuje oborový portál NAJDIKANCELÁŘE.cz, na kterém naleznete širokou nabídku kancelářských a obchodních prostor různých kategorií, případně projektů ve výstavbě či přípravě. VYHLEDÁVEJTE NEBO INZERUJTE SVÉ NABÍDKY NA AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

11 KONTAKTNÍ ÚDAJE 108 AGENCY, s.r.o. Příběnická 939/ Praha Česka republika T: M: E: W: ODDĚLENÍ KANCELÁŘSKÝCH NEMOVITOSTÍ: E: W1: W: KATEŘINA KOTNOVÁ ONDŘEJ STRAŠIRYBKA LENKA MÁTLOVÁ ALŽBĚTA PASTRNKOVÁ Head of Office Agency Senior Consultant Office Agency Regional Director Office Agency Consultant I Office Agency katerina.kotnova@108agency.cz ondrej.strasirybka@108agency.cz lenka.matlova@108agency.cz alzbeta.pastrnkova@108agency.cz Neváhejte se na nás obrátit! 108 AGENCY, s.r.o., Příběnická 939/0, Praha T: M: E: info@108agency.cz W:

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE Pražský trh nabízí v současné době celkovou zásobu 3,2 milionu m 2 kancelářských ploch, z nichž téměř 69 % tvoří moderní prostory třídy A. Vzhledem k pozitivnímu vývoji

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE Limitované množství nově dokončených prostor v posledních letech se na trhu kancelářských nemovitostí projevilo aktuálně nejnižší mírou neobsazenosti, a to na úrovni 9,4

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE 11,9 % 250.000 m 2 Na trhu kancelářských prostor v Praze přineslo třetí čtvrtletí roku 2016 potvrzení trendu mírného útlumu objemu nové výstavby v tomto roce a dále se

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE TOP NABÍDKY JUNGMANNOVA 15 PRAHA 1 Plocha k dispozici: 3 786m 2 Cena: od 14Eur/m 2 /měsíc Parking: 200Eur/místo JUNGMANNOVA 15 je moderní kancelářská budova s nabídkou

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V PRAZE TOP NABÍDKY SLOVANSKÝ DŮM NA PŘÍKOPĚ 22, PRAHA 1 Plocha k dispozici: 1.925m 2 Cena: od 18,50Eur/m 2 /měsíc Parking: 180Eur/místo Slovanský dům nabízí moderní, flexibilní

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA SNĚMOVNÍ 9, PRAHA 1 - MALÁ STRANA, JEDNOTKY OD 160m2

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA SNĚMOVNÍ 9, PRAHA 1 - MALÁ STRANA, JEDNOTKY OD 160m2 NABÍDKA ADMINISTRATIVNÍCH PROSTOR Q4/2014 SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘEHLED ADMINISTRATIVNÍCH BUDOV PODLE LOKALIT PLÁNOVANÉ PROJEKTY 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA SNĚMOVNÍ 9, PRAHA 1 - MALÁ STRANA, JEDNOTKY OD 160m2 Prostory

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA WRATISLAWSKÝ PALÁC - TRŽIŠTĚ 13, PRAHA 1 - MALÁ STRANA, JEDNOTKY OD 258m2

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA WRATISLAWSKÝ PALÁC - TRŽIŠTĚ 13, PRAHA 1 - MALÁ STRANA, JEDNOTKY OD 258m2 NABÍDKA ADMINISTRATIVNÍCH PROSTOR Q3/2014 SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘEHLED ADMINISTRATIVNÍCH BUDOV PODLE LOKALIT PLÁNOVANÉ PROJEKTY 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA WRATISLAWSKÝ PALÁC - TRŽIŠTĚ 13, PRAHA 1 - MALÁ STRANA,

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA NABÍDKA ADMINISTRATIVNÍCH PROSTOR Q1/2014 SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘEHLED ADMINISTRATIVNÍCH BUDOV PODLE LOKALIT PLÁNOVANÉ PROJEKTY

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA NABÍDKA ADMINISTRATIVNÍCH PROSTOR Q1/2014 SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘEHLED ADMINISTRATIVNÍCH BUDOV PODLE LOKALIT PLÁNOVANÉ PROJEKTY NABÍDKA ADMINISTRATIVNÍCH PROSTOR Q1/2014 SPECIÁLNÍ NABÍDKA PŘEHLED ADMINISTRATIVNÍCH BUDOV PODLE LOKALIT PLÁNOVANÉ PROJEKTY 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA DELTA HOUSE - ŠAFAŘÍKOVA 201, PRAHA 2 - JEDNOTKY OD 200M2

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Severojižní magistrála LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Vltavská Strossmayerovo náměstí Kamenická Letenské náměstí VELETRŽNÍ PALÁC Veletržní Veletržní palác PARKHOTEL

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12

Rosmarin Business Center, Praha 7, Dělnická 12 Rosmarin business center je zavedené administrativní centrum situované v rychle se rozvíjející lokalitě Prahy 7-Holešovice s celkovou výměrou ca 23,307 m2. Budova nabízí všechny výhody spojené s prací

Více

City West B1, Praha 5 Stodůlky, Siemensova 4

City West B1, Praha 5 Stodůlky, Siemensova 4 Exkluzivní kanceláře a obchodní prostory (showroomy) v budově City West B1. Administrativní objekt City West je součástí rozsáhlého projektu kancelářských a rezidenčních nemovitostí Západní Město. Kolaudováno

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

butterfly a living work

butterfly a living work a living work FACT SHEET lokalita Adresa: GPS: Pozice vůči městu: Pernerova, Praha 8, 180 00, CZ 50 05 31.3 N 14 27 27.6 E velmi blízko centra Prahy, cca 5 minut autem nebo MHD pronajímatelná plocha Celkem:

Více

Jindřišská 16, Praha 1 Nové Město

Jindřišská 16, Praha 1 Nové Město Jindřišská 16 nabízí 6.000 m2 prvotřídních kancelářských prostor rozprostřených v historické a nové části budovy, které jsou vzájemně propojeny a obklopeny elegantním atriem. Podlaží jsou propojena stylovými

Více

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Severojižní magistrála LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Vltavská Strossmayerovo náměstí Kamenická Letenské náměstí VELETRŽNÍ PALÁC Veletržní Veletržní palác PARKHOTEL

Více

nabídka 04.indd :31:58

nabídka 04.indd :31:58 nabídka 04.indd 1 6.12.2016 15:31:58 nabídka 04.indd 2 6.12.2016 15:32:00 Představení developera Společnost doma a.s. má několikaletou zkušenost s výstavbou bytů a také komerčních projektů. Nabízíme kompletní

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

Jungmannova 15, Praha 1 Nové Město

Jungmannova 15, Praha 1 Nové Město JUNGMANNOVA 15 je moderní kancelářská budova s nabídkou 7500 m2 kancelářské plochy třídy A a obchodní plochy. Všechna podlaží objektu nabízejí možnosti děleného i efektivního otevřeného uspořádání kancelářského

Více

www.smart-komerce.cz

www.smart-komerce.cz www.smart-komerce.cz 9x CHYTŘEJI 300 nových nízkoenergetických bytů v rámci projektu budoucí umělecký, tepající bulvár několik kroků od stanice metra jen 15 minut do centra Prahy i na letiště nově vznikající

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ Trh kancelářských nemovitostí v Brně byl v roce 2016 na vzestupu, a to jak díky rozsáhlým expanzím společností na tomto trhu již působícím, například expanze společnosti

Více

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM

Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Nový projekt na Praze 7 LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Severojižní magistrála LETNÁ OBCHODNÍ CENTRUM Vltavská Strossmayerovo náměstí Kamenická Letenské náměstí VELETRŽNÍ PALÁC Veletržní Veletržní palác PARKHOTEL

Více

Palác Anděl, Praha 5, Plzeňská 5

Palác Anděl, Praha 5, Plzeňská 5 Palác Anděl je velmi moderní administrativní budova v centru nejatraktivnější smíchovské lokality Anděl, kde je vysoká koncentrace předních českých i světových firem a nepřeberná nabídka restaurací, obchodů

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ BRNO UNIPOINT VÍDEŇSKÁ, BRNO K PRODEJI Plocha k dispozici: 2 400 m 2 Cena: info v RK Projekt Uni Point Vídeňská je uzavřený kampus šesti dvoupodlažních kancelářských

Více

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti.

Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Metronom je moderní samostatně stojící budova, do které proudí denní světlo ze všech světových stran. Nové Butovice. Nové kanceláře. Nové možnosti. Kanceláře 31 000 m 2 Obchodní prostory 2 900 m 2 Parkovací

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ 15 % 712.000 m 2 65.000 m 2 Zatímco poptávka po nových prostorech v lokalitě Brna vykazuje stabilní trend mírného růstu, v rámci prvního pololetí roku 2016 nebyl

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ I v prvním pololetí roku 2017 byl trh kancelářských nemovitostí v Brně na vzestupu a navázal tak na trend roku 2016, kdy trh ožil jak díky rozsáhlým expanzím společností

Více

U bran přírodní rezervace

U bran přírodní rezervace U bran přírodní rezervace Projekt situovaný v malebné části Prahy 6, poblíž přírodní rezervace Divoká Šárka nabízí reprezentativní byty v kompletně zrekonstruované barokní budově, a další bytové jednotky

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1

SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI. 1 SEKYRA GROUP PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1 www.sekyragroup.cz Sekyra Group Real Estate reference (1/2) Historie: Společnost založená v roce 1996 navázala na advokátní praxi dr. Sekyry v oboru nemovitostí Společnost

Více

PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE

PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE PRAHA 7 HOLEŠOVICE REZIDENCE NAD VLTAVOU NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový projekt Jankovcova se nachází na křižovatce ulic Jateční a V Háji v Praze 7 Holešovicích. Dnem

Více

www.ctoffice.eu CTP.eu

www.ctoffice.eu CTP.eu CTBox je jedinečným řešením pro malé a střední podniky. Zvolte velikost, která nejlépe vyhovuje Vašemu podnikání: od 480 do 8.000m2. CTBox je variabilní a lze jej přizpůsobit pro různé účely výrobu, logistiku

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR

PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR PRŮMYSLOVÉ NEMOVITOSTI V ČR TOP NABÍDKY SKLADOVÉ A ADMINISTRATIVNÍ CENTRUM, D1 PRAHA VÝCHOD Plocha: 3.245 m 2 K dispozici: ihned Cena: 600.000Kč /měsíc Nabízíme k pronájmu samostatný skladový a administrativní

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA

PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA PRAHA 7 HOLEŠOVICE VLTAVSKÁ VYHLÍDKA KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový projekt Vltavská vyhlídka se nachází na křižovatce ulic

Více

Rekultivace BROWFIELDS v Praze

Rekultivace BROWFIELDS v Praze Rekultivace BROWFIELDS v Praze Penta Real Estate 29.10.2018 Pavel Streblov METROPOLITNÍ PLÁN PRAHY s důrazem na VÝŠKOVÉ BUDOVY a BROWFIELDS PENTA REAL ESTATE & BROWNFIELD PROJEKTY Dokončený projekt Florentinum

Více

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ

ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ ADMINISTRATIVNÍ PROSTORY V BRNĚ A OSTRAVĚ CENOVÁ MAPA KANCELÁØSKÝCH PROSTOR V BRNÌ: Moderní dokonèené kanceláøské prostory: cca 750.000 m 2 Moderní kanceláøské prostory ve výstavbì: cca 60.000 m 2 Neobsazenost

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2015 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5

PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 LOGISTICKÝ, OBCHODNĚ-PRŮMYSLOVÝ AREÁL PŘÍSTAV SMÍCHOV STRAKONICKÁ 3212/4a, PRAHA 5 NABÍDKA PRONÁJMU KOMERČNÍCH PROSTOR Předmětem pronájmu jsou komerční prostory v obchodně průmyslové zóně v Praze 5, v

Více

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN

Praha 1 Křemencova. 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk OLD TOWN GARDEN OLD TOWN GARDEN Luxusní nemovitosti OLD TOWN GARDEN Praha 1 Křemencova 30 luxusních bytů 1+kk - 6+kk Maximální komfort V samotném srdci Prahy Výhled do zahrady Vysoký standard Historický dům Komorní projekt Moderní architektura

Více

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU

KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU KOTELNA V LIBČICÍCH NAD VLTAVOU Industriální prostředí s neopakovatelným geniem loci, jedinečnou architekturou, designem a uměním. Fotogenické místo na vltavském meandru, určené právě pro vaši akci! Vedle

Více

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník:

CIMEX INVEST. Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5. Vlastník: Skladový areál Zličín PHL - Zličín Do Blatin 373, Praha - 5 Vlastník: PHL - Zličín s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle, Na Pankráci 1062/58, PSČ 140 00 IČ: 28162897 Charakteristika: Skladový areál je situován

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty Představení fondu OBSAH PREZENTACE Základní informace Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia Současné portfolio Plánované projekty ZÁKLADNÍ INFORMACE Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Druh

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q1/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

Václavské náměstí 1, Praha 1

Václavské náměstí 1, Praha 1 K A N C E L Á Ř S K É P R O S T O R Y K P R O N Á J M U Václavské náměstí 1, Praha 1 P A L Á C K O R U N A POPIS OBJEKTU Prestižní adresa na Praze 1 Budova v centru Prahy na tzv. Zlatém kříži, na rohu

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz

Víceúčelový objekt. Centrum Hostivice. www.centrumhostivice.cz Víceúčelový objekt www.centrumhostivice.cz Základní a statistické údaje o Hostivici Kraj: Okres: Katastrální území: Katastrální výměra: Středočeský Praha-západ Hostivice a Litovice 1 449 ha Statut města:

Více

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce.

Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. Pronájem lukrativních kancelářských, bytových a obchodních prostor v budově České pojišťovny v centru města Humpolce. 1 Vážení obchodní přátelé, touto cestou se Vám dovolujeme představit a nabídnout naše

Více

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM

NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM NAD PROKOPSKÝM ÚDOLÍM Praha 5 Stodůlky Rodinné bydlení u přírodní rezervace Klidná rodinná lokalita Krásné výhledy na panorama Prahy Efektivní úsporný dům KDYŽ JE RODINA NA PRVNÍM MÍSTĚ Jen pár kroků do

Více

REZIDENCE SOBÍN.

REZIDENCE SOBÍN. REZIDENCE SOBÍN Lokalita Praha - Sobín Projekt Rezidence Sobín je situován v katastrálním území Sobín MČ Praha Zličín, severně od ulice Ke Zličínu, GPS 50 3'52.54" N,14 16'21.08"E. Dopravní dostupnost

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q3/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY

PRAHA 6 BŘEVNOV KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

RETAIL Summit Obchod & Development Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová

RETAIL Summit Obchod & Development Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová RETAIL Summit 2008 Obchod & Development 6.02. 2008 Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová Vnitroměstský development příklad Specifika vnitroměstského developmentu na příkladu komplexu Palladium

Více

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě

Penta Investments divize Real Estate. Kanceláře od kvantity ke kvalitě Penta Investments divize Real Estate Kanceláře od kvantity ke kvalitě 4.března 2014 I. KVANTITA - Pražský kancelářský trh na konci roku 2013 'Hlavní indikátory Velikost trhu 2,96 milionu m2 kancelářských

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Široké možnosti financování Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

REKONSTRUKCE A REHABILITACE NEKOMPAKTNÍHO BLOKU V PLZNI

REKONSTRUKCE A REHABILITACE NEKOMPAKTNÍHO BLOKU V PLZNI 0 10 25 50 K1 K1 K1 Š1 K2 O Š2 B B INTEGROVNÉ FUNKCE Bydlení Budovy pro jsou navrženy v přímé vazbě na kapacitní podzemní parking v severní části řešeného území. Jedná se o třípodlažní a čtyřpodlažní bariérové

Více

EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa

EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa Pravidelná čtvrtletní zpráva Q II 2018 Kontaktní údaje: Na Pankráci 1062/58 140 00 Praha 4 Telefon: + 420 261 304 103

Více

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava +420 605 836 713 info@casadeoro.cz Administrativní budova Hrabákova 1 Moravská Ostrava Poloha: Dostupnost: Typ objektu:

Více

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM

PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PRAHA 6 BŘEVNOV REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Široké možnosti financování Bytový areál Rezidence Břevnovské centrum se nachází v ulici Patočkova

Více

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem Praha 5 ZLIČÍN REZIDENČNÍ AREÁL REZIDENČNÍ AREÁL S PRIVÁTNÍM PARKEM Oblíbená lokalita necelé 3 minuty chůze od metra B Zličín, kde vznikne v sedmi bytových

Více

Stavební fórum na téma: INSOLVENCE - DRAŽBY

Stavební fórum na téma: INSOLVENCE - DRAŽBY Stavební fórum na téma: INSOLVENCE - DRAŽBY Libor Nevšímal NAXOS a.s. 14. 5. 2013, Hotel Amarilis, Štěpánská 18, Praha 1 Obsah I. Část II. Část Grafy Vyhlášené dražby Dražby celkový přehled Dobrovolné

Více

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín METROPOLE Praha 5 Zličín Poslední etapa bytů u metra Zličín Nově dokončené byty v nejprodávanější lokalitě v Praze V blízkosti velké obchodně-zábavní centrum Efektivní úsporné domy NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY

Více

Referenční list pro speciální práce prováděné firmou METROSTAV a.s.

Referenční list pro speciální práce prováděné firmou METROSTAV a.s. Referenční list pro speciální práce prováděné firmou METROSTAV a.s. Metrostav a.s. provádí sanace betonových, ocelových a jiných konstrukcí v Pražském metru, dálničních a železničních tunelech a mostních

Více

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový areál Park Zahradní Město se nachází v ulici Švehlova v Praze 10 na Zahradním Městě. Moderní

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

Praha, Vinohradská, Praha 2. Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den.

Praha, Vinohradská, Praha 2.  Rozměr: 9 x 16 m. Osvětlení: 200 m a více. Viditelnost: /den 214 /den. 002-001-1 Praha, Vinohradská, Praha 2 9 x 16 m ne 200 m a více 15 860 /den 214 /den Reklamní plocha je umístěna v centru Prahy v ulici Vinohradská směrem k OC Atrium Flora. Plocha je velice dobře viditelná

Více

Administrativní budova Rustonka v Praze

Administrativní budova Rustonka v Praze Administrativní budova Rustonka v Praze Rustonka Development s.r.o. 01/2016-10/2017 Praha Na pozemcích bývalých Pražských strojíren, nedaleko Vltavy, stanice metra a hlavního silničního tahu nabídne administrativní

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY KOMERČNÍ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE IDEÁLNÍ PROSTORY PRO REPREZENTATIVNÍ SLUŽBY Lokalita Bytový areál Letňanské zahrady se nachází poblíž ulice Veselská v

Více

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5

1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 NABÍDKA PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ Q4/2014 SKLADY, VÝROBA, POZEMKY WAREHOUSE UNITS, PRODUCTION, LAND 1. SPECIÁLNÍ NABÍDKA / SPECIAL OFFER PRAHA 5 - SKLADOVÉ PROSTORY U OKRUHU A D5 K pronájmu jsou skladovací

Více