PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM"

Transkript

1 PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ HUDEBNÍCH DISKŮ/MP3/WMA SE ZABUDOVANÝM RÁDIEM CZ-GDR5050 Beezz RCD 6800 DEC

2 PÉČE O PŘÍSTROJ A BEZPEČNOST Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje, pečlivě si pročtěte následující instrukce. Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Chraňte přístroj a disky před deštěm, vlhkostí (i tekoucí vodou), pískem a teplem. Přístroj nenechávejte v blízkosti radiátorů ani uvnitř automobilů zaparkovaných na přímém slunci. Během usazování přístroje na své místo se ujistěte, zda bude zajištěno jeho dostatečné provětrávání. Za přístrojem ponechte alespoň 10 cm volného místa. Nepokládejte žádné předměty na ventilační štěrbiny. Neumisťujte na přístroj žádné nádoby obsahující tekutiny (např. vázy). Do prostoru pro disky nevkládejte žádná cizí tělesa. Na přístroj nepokládejte žádné hořící předměty, jako například svíčky. Přemístění přístroje z chladného prostředí do teplejšího prostředí může způsobit kondenzaci par na laserových čočkách, což přístroji brání v přehrávání disků. Než přístroj začnete používat, nechte jej chvíli aklimatizovat. Součástky CD mechaniky obsahují samomazací ložiska, která se nesmí promazávat olejem ani vazelínou. Za žádných okolností neodnímejte kryt přístroje. Za poškození vyplývající z nesprávného zacházení s přístrojem nemohou být uplatněny žádné záruční požadavky. Bouřky ohrožují všechny elektrické přístroje. I pokud je přístroj vypnutý, může být poškozen úderem blesku do vedení. Proto vždy během bouřce vyjměte zástrčku ze sítě. K čištění přístroje nepoužívejte žádné čistící prostředky, jelikož byste jimi mohli poškodit kryt přístroje. Čistěte jej pouze pomocí čistého, navlhčeného hadru. Při umisťování přístroje si všimněte, že povrchy nábytku jsou pokryty různými typy nátěrů a plastů, které často obsahují chemické přísady. Tyto chemické látky mohou způsobit naleptávání spodní části přístroje, což může vést ke vzniku skvrn na nábytku, které bude problematicky či nemožno odstranit. Poznámka: Pokud dojde ke krátkodobému přetížení sítě a přístroj kvůli tomu začne špatně fungovat, resetujte jej vypojte síťový kabel z vedení a opět jej zapojte po uplynutí několika vteřin. Pokud dojde k elektrickému zkratu a přístroj kvůli tomu začne špatně fungovat, resetujte jej vypojte síťový kabel z vedení a opět jej zapojte po uplynutí několika vteřin.

3 PÉČE O PŘÍSTROJ A BEZPEČNOST Základní informace o laserovém zařízení Na spodní straně přístroje naleznete takovýto symbol: Označení CLASS 1 LASER PRODUCT znamená, že tento laser je zkonstruován takovým způsobem, aby odpovídal maximálním přípustným hodnotám emisí, které by za žádných okolností neměli být překročeny. Pokud obsluhujete přístroj jinak, než bylo zde uvedeno, může to vést k nebezpečí ohrožení emisemi. Pokud je otvor pro disky otevřen a mechanismus bezpečnostního zajištění zkratovaný, je vyzařována neviditelná laserová radiace. Nevystavujte se účinkům této radiace.

4 VNĚJŠÍ POHLED

5 VNĚJŠÍ POHLED Ovládací prvky Základní informace Displej LCD displej. Je podsvícený pokud je přístroj v činnosti. ON/OFF Vypnutí a zapnutí přístroje. - + Nastavení hlasitosti. SOURCE Přepínání mezi Tuner (rádio), CD, USB a MMC/SD vstupními zdroji. EQ K výběru zvukových nastavení Flat, Classic, Jazz, Pop, Rock a opět Flat. UBS Zapíná a vypíná funkci Ultra Bass System. Open Otevírá prostor pro umístění CD, USB a MMC/SD na přední straně přístroje. AC ~ Prostor pro uložení baterií Infračervené čidlo na přední starně přístroje pro přijímání signálů z dálkového ovládání. Zdířka pro zapojení sluchátek s jackem o průměru 3,5 mm na zadní části přístroje. Připojení sluchátek k přístroji automaticky vypne reproduktory. Zdířka pro zapojení síťového kabelu (na zadní straně přístroje). Prostor pro 6 1,5 V baterií (typu IEC velikosti LR14/AM2/C) je umístěn na spodní straně přístroje. Režim rádia Anténa BAND INTRO PROG. RANDOM REPEAT ST/MO RESUME Teleskopická anténa pro příjem FM (VHF). Přepínání kmitočtového pásma mezi FM (VHF) a MW (středně vlnné pásmo). Krátkým zmáčknutím postupně snižujete nebo zvyšujete frekvenci. Přidržením spustíte vyhledávání stanic vpřed nebo vzad. K ukládání rádiových stanic jako předvolby. Výběr předchozí či následující uložené stanice. Během ukládání rádiových stanic vybírá předchozí či následující přednastavenou pozici. Přepínání mezi příjmem v mono či stereo. Režim hudebních disků (CD-DA) BAND INTRO RESUME ST/MO PROG. RANDOM Spuštění a přerušení přehrávání. Krátkým zmáčknutím přeskočíte na následující nebo předchozí skladbu. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vpřed nebo vzad. Ukončí přehrávání, vymazává paměť skladeb. Výběr režimu přehrávání, kdy je z každé skladby přehrána pouze několikavteřinová ukázka. Aktivuje a deaktivuje funkci resume. K ukládání skladeb během tvoření paměti skladeb. K opakovanému přehrávání skaldby, celého disku nebo paměti skladeb. Přehrávání skladeb v náhodném pořadí.

6 REPEAT VNĚJŠÍ POHLED Režim MP3/WMA, USB a MMC/SD BAND INTRO RESUME ST/MO PROG. RANDOM RANDOM USB MMC/SD USB Zobrazení na displeji Otevírá alba, spouští a přerušuje přehrávání. V režimu stop: otevírá kořenové album, vstupuje do složek, spouští přehrávání. navrací se ze seznamu souborů zpět do kořenového alba. Během přehrávání: krátkým zmáčknutím přeskočíte na následující nebo předchozí skladbu. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vpřed nebo vzad. Výběr režimu přehrávání, kdy je z každého souboru přehrána pouze několikavteřinová ukázka. Aktivuje a deaktivuje funkci resume. Ukončí přehrávání, vymazává paměť skladeb. K ukládání skladeb během tvoření paměti skladeb. V režimu stop: vybírá alba ze seznamu alb, vybírá soubory ze seznamu souborů. Během přehrávání: opakované přehrávání jednoho či všech souborů. Přehrávání souborů v náhodném pořadí. USB rozhraní pro připojení MP3 přehrávače, USB paměťové karty, které je umístěno uvnitř prostoru pro disky. Prostor pro vložení paměťové karty (MMC nebo SD), který je umístěn uvnitř prostoru pro disky. USB rozhraní pro připojení MP3 přehrávače, USB paměťové karty pomocí USB kabelu, které je umístěno uvnitř prostoru pro disky. PROG INTRO DISC V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: skladby jsou přehrávány v náhodném pořadí. V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: Pokud je vytvořena paměť skladeb tento nápis bliká. Pokud je paměť skladeb přehrávána zobrazí se normálně. V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: je vybrána funkce přehrávání několikavteřinové ukázky ze skladeb. Na tomto místě se zobrazuje aktuální vstupní zdroj: Tuner, Disc, USB nebo MMC/SD.

7 V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: je spuštěno přehrávání. VNĚJŠÍ POHLED V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: přehrávání je pozastaveno (pause). ( ST ) V režimu rádia: Je přijímána FM stereo stanice. BASS EQ Je aktivována funkce basů Ultra Bass System. Je nastaven zvukový efekt. 1 V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: aktuální skladba je opakovaně přehrávána. ALL V CD, MP3, USB a MMC/SD režimu: všechny skaldby jsou opakovaně přehrávány. 17 Whitney V režimu rádia: zobrazuje vlnové pásmo a frekvenci. V režimu hudebních disků: zobrazuje celkový počet skladeb a celkový čas přehrávání. Dále zobrazuje aktuální skladbu a uběhnutý čas přehrávání. V režimu MP3, USB a MMC/SD: zobrazuje počet skladeb, jednotlivá alba a skladby a aktuálně přehrávanou skladbu. Track 23 1:32 Volume 06 V režimu rádia: zobrazení přednastavenou pozici uložené rádiové stanice. V režimu MP3, USB a MMC/SD: zobrazuje aktuální pořadí a uběhnutý čas přehrávání skladby, dále jednotlivá alba a skladby. Zobrazuje změny v nastavení hlasitosti. V režimu MP3, USB a MMC/SD: zobrazuje informace o skladbě a ID3 tag (skladba, autor, album).

8 VNĚJŠÍ POHLED Dálkový ovladač ON/OFF INTRO BAND RESUME ST/MO PROG. MUTE EQ UBS REPEAT Vypnutí a zapnutí přístroje. V režimu rádia: Přepínání mezi FM (VHF) a MW (středně vlnné pásmo) frekvenčním pásmem. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: Výběr režimu přehrávání, kdy je z každé skladby přehrána pouze několikavteřinová ukázka. V režimu rádia: přepíná mezi příjmem ve stereo nebo mono. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: Aktivuje a deaktivuje funkci resume. V režimu rádia: k ukládání rádiových stanic na přednastavené pozice. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: K ukládání skladeb během vytváření paměti skladeb. Vypínání a zypínání zvuku z reproduktorů. K výběru zvukových nastavení Flat, Classic, Jazz, Pop, Rock a opět Flat. Zapíná a vypíná funkci Ultra Bass System. V režimu rádia: K přeskočení na následující přednastavený kanál. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: v režimu stop listuje alby a soubory. Během přehrávání volí funkce opakování.

9 VNĚJŠÍ POHLED RANDOM SOURCE VOLUME + - V režimu rádia: krátkým zmáčknutím postupně snižujete frekvenci. Přidržením spustíte vyhledávání stanic směrem vzad. V režimu hudebních disků: krátkým zmáčknutím přeskočíte na předchozí skladbu. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vzad. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: krátkým zmáčknutím přeskočíte na předchozí soubor. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vzad. V režimu stop se navrací ze seznamu souborů zpět do kořenového alba. V režimu CD, MP3/WMA, USB a MMC/SD: spouští a pozastavuje (pause) přehrávání. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: otevírá alba. V režimu rádia: krátkým zmáčknutím postupně zvyšujete frekvenci. Přidržením spustíte vyhledávání stanic směrem vpřed. V režimu hudebních disků: krátkým zmáčknutím přeskočíte na následující skladbu. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vpřed. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: krátkým zmáčknutím přeskočíte na následující soubor. Přidržením spustíte rychlé přetáčení vpřed. V režimu stop přepíná na seznam složek a souborů. V režimu rádia: přeskakuje na předchozí přednastavené stanice. V režimu MP3/WMA, USB a MMC/SD: v režimu stop vybírá předcházející alba. Během přehrávání: nechá přehrát soubory v náhodném pořadí. V režimu CD, MP3/WMA, USB a MMC/SD: ukončuje přehrávání. maže paměť skladeb. Přepínání mezi Tuner (rádio), CD, USB a MMC/SD vstupními zdroji. Nastavení hlasitosti.

10 ZAPOJENÍ A PŘÍPRAVA Zdroj energie Zapojení do sítě Poznámka: Zkontrolujte, zda přívod elektrického napětí uvedený na typovém štítku (na spodní straně přístroje) odpovídá napětí vaší sítě. Pokud uvedená hodnota neodpovídá napětí vaší sítě, zkontaktujte vašeho prodejce. 1. Zapojte přiložený síťový kabel do zásuvky AC~ umístěné na zadní části přístroje. 2. Zapojte síťový kabel do zásuvky ve zdi. Varování: Jediný způsob, jak odpojit přístroj ze sítě, je vypojení zástrčky. Vložení baterií 1. Stisknutím západky a odsunutím krytu otevřete prostor pro baterie. 2. Vložte 6 baterií (6x 1.5 V typu IEC velikosti LR14/AM2/C), přičemž si všímejte správného rozmístění pólů vyznačeném na dně prostoru pro baterie. Poznámka: Pokud je přístroj napájen bateriemi není možno jej zapnout pomocít lačítka ON/OFF na dálkovém ovladači toto opatření šetří spotřebu baterií. Poznámky: Pokud jsou baterie vybité, nebo nebudete-li přístroj po delší dobu používat, baterie vyjměte. Výrobce nebere žádnou odpovědnost za poškození způsobené vyteklými bateriemi. Přístroj si nebere energii z baterií, pokud je zapojen do sítě. Poznámka týkající se životního prostředí: Baterie, včetně těch, které neobsahují žádné těžké kovy, nesmějí být uskladňovány spolu s běžným odpadem z domácnosti. Odkládejte proto baterie na místech k tomu určených aby nedošlo k zatěžování životního prostředí. Zjistěte si právní předpisy platné ve vaší oblasti. Připojení MP3 přehrávače nebo paměťového disku Tento přístroj podporuje většinu USB paměťových disků a MP3 přehrávačů a je kompatibilní s USB Vypněte přístroj. 2. Zapojte USB paměťový disk nebo USB kabel od MP3 přehrávače do USB rozhraní USB uvnitř prostoru pro disky. nebo zapojte USB paměťový disk nebo USB kabel od MP3 přehrávače do USB rozhraní na zadní starně přístroje. USB Poznámky: USB kabel by neměl být delší než 2 metry. Před tím než odpojíte USB paměťový disk nebo MP3 přehrávač, vypněte přístroj.

11 ZAPOJENÍ A PŘÍPRAVA Vkládání paměťové karty Tento přístroj podporuje MMC a SD paměťové karty. 1. Vypněte přístroj. 2. Opatrně vložte kartu kontakty směřujícími dolů do prostoru pro karty označeném MMC/SD (uvnitř prostoru pro disky), dokud nezapadne na své místo. Poznámky: Během vkládání není vhodné vyvíjet na kartu silou přílišný tlak pouze jemně tlačte. Paměťové karty jsou odolné vůči nečistotám a vlhkosti, ovšem při vkládání do přístroje musejí být karty suché a očištěné. Vyjmutí karty ze zapnutého přístroje pokud je zrovna používána, může způsobit její poškození. Tento druh poškození zruší vaše nároky na uplatnění ráruky. Vyhjmutí paměťové karty 1. Vypněte přístroj. 2. Lehce zatlačte na kartu směrem dovnitř dokud se neuvolní západka. Poté kartu vytáhněte. Vkládání baterie do dálkového ovládání 1. Sejměte z baterií ochrannou fólii. 2. Vysuňte zásobník na baterky. 3. Během vkládání baterie (3 V, lithiová) se ujistěte, že kladná svorka baterie (+) směřuje nahoru a tlačítka dálkového ovladače dolů. 4. Zastrčte zásobník baterie zpět do dálkového ovladače dokud nezapadne na místo. Poznámka: Pokud přístroj již déle nereaguje na signály z dálkového ovladače, baterie jsou nejspíše vybité. Vybité baterie bezpodmínečně vyjměte. Za škodu, způsobenou vyteklými bateriemi, výrobce nebere odpovědnost. Poznámka týkající se životního prostředí: Baterie, včetně těch, které neobsahují žádné těžké kovy, nesmějí být uskladňovány spolu s běžným odpadem z domácnosti. Odkládejte proto baterie na místech k tomu určených aby nedošlo k zatěžování životního prostředí. Zjistěte si právní předpisy platné ve vaší oblasti.

12 ZAPOJENÍ A PŘÍPRAVA Dodatečné informace o přístroji zakoupeném ve Velké Británii Přístroje prodané ve Velké Británii jsou vhodné pro provoz z 240V (střídavý proud) 50Hz ze síťového přívodu. Rozsah multi-systémového přijímače je zkonstruován pro funkci ve většině evropských zemí. Avšak síťová zástrčka a systém zásuvek určený pro Velkou Británii se liší od mnoha evropských zemí. Toto zařízení bylo dodáno se zabudovanou neodnímatelnou, schválenou konektorovou zástrčkou pro použití ve Velké Británii. Tato zástrčka obsahuje zabudovanou 5A pojistku. V případě, že tento přístroj obsahuje pouze evropskou dvoukolíkovou zástrčku, která je nevhodná pro použití ve Velké Británii, musí být odříznuta a okamžitě vyhozena. Poté by měla být kvalifikovaným elektromechanikem zabudována schválená 13A, trojkolíková zásuvka určená pro Velkou Británii. Poznámka: Odříznutá evropská zástrčka by měla být zničena, aby se zabránilo možnému riziku elektrického šoku již by neměla být znovu zapojována do jakékoliv zásuvky. Pokud je používána znovu nezapojitelná trojkolíková nebo trojkolíková znovu zapojitelná 13A (BS1363) zástrčka, musí být vybavena schválenou 5A ASTA nebo BS1362 pojistkou. Během používání jakéhokoliv druhu zapojení musí být chráněna 5A pojistkou buď zástrčka nebo rozvodná deska. Pokud se tento druh zástrčky nějak poškodí, ujistěte se, že je před dalším použitím odstraněna pojistka aby se odstranilo nebezpečí elektrického šoku. Pokud je nezbytné vyměnit pojistku v znovu nezapojitelné zástrčce, musí být použit správný typ, zatížitelnost (schválená 5A ASTA nebo BS1362) a správné umístění krytu pojistky. Pokud je kryt pojistky ztracený, nebo zničený, vedení ani zástrčka nesmí být používáno dokud není kryt pojistky vyměněn. Výměna krytu pojistky by měla být uskutečněna vaším prodejcem. Důležité: Dráty rozvodného vedení jsou zbarveny v souladu s následujícím kódováním: MODRÁ BARVA neutrální HNĚDÁ BARVA pod napětím Pokud barvy drátů rozvodného vedení vašeho přístroje neodpovídají barevnému označení značícího terminály vaší zásuvky, postupujte následovně: Zapojte modře zbarvený drát do rozvodného vedení vašeho přístroje, označené písmenem N nebo zbarvené černě. Zapojte hnědě zbarvený drát do zástrčky terminálu označené písmenem L nebo zbarvené červeně. Za žádných okolností nesmí být žádný z drátů zapojená do terminálu označeného písmenem E, symbolem uzemnění, zbarveného zeleně nebo žluto-zeleně. Nahrazení rozvodného vedení může být uskutečněno vaším místním prodejcem nebo kontaktováním GRUNDIG oddělení pro styk s veřejností ( ) Profilované troj-kolíkové vedení vhodné pro použití ve Velké Británii Viz.: sada vedení určené pro Velkou Británii Profilované dvoj-kolíkové evropské vedení nevhodné pro použití ve Velké Británii Viz.: sada vedení určené pro státy Evropy

13 ZÁKLADNÍ FUNKCE Zapnutí a vypnutí přístroje 1. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj zapnete. 2. Stisknutím tlačítka ON/OFF přístroj vypnete. Výběr vstupního zdroje 1. Požadovaný vstupní zdroj (Tuner, Disc, USB nebo MMC/SD) zvolíte pomocí tlačítka SOURCE. Nastavení hlasitosti 1. Hlasitost nastavujete pomocí tlačítka. Zapnutí a vypnutí Ultra Bass System Tato funkce zesiluje basovou frekvenci. 1. Funkci Ultra Bass System zapnete či vypnete pomocí tlačítka UBS. Výběr zvukových efektů 1. Požadované zvukové nastavení (Flat, Classic, Jazz, Pop a opět Flat) zvolíte pomocí tlačítka EQ. Poslech se sluchátky 1. Zapojte sluchátka do konektoru pro sluchátka ( 3,5 mm) označeného symbolem na zadní straně přístroje. Připojením sluchátek k přístroji automaticky vypnete reproduktory.

14 REŽIM RÁDIA Antény 1. Pro příjem FM stanic (VHF) vysuňte teleskopickou anténu. Poznámka: Pokud je FM signál příliš silný, doporučuje se anténu zastrčit. 2. Tento přístroj má ještě vestavěnou prutovou anténu pro příjem MW stanic. Pro zamíření antény určitým směrem pootáčejte celým rádiem. Výběr rádia jako vstupního zdroje 1. Stisknutím tlačítka SOURCE vyberte Tuner jako vstupní zdroj. Nastavování a ukládání rádiových stanic Automatické vyhledávání stanic 1. Stisnutím tlačítka INTRO BAND vyberte frekvenční pásmo (FM nebo MW). 2. Vyhledávání aktivujete mačkáním tlačítka nebo dokud se zobrazená frekvence nezačne sama zběžně prohledávat. Pokud je nalezena stanice, vyhledávání se zastaví. Manuální vyhledávání stanic 1. K postupnému prohledávání frekvencí několikrát krátce zmáčkněte tlačítko nebo. Frekvence se mění vždy po 50 khz (FM) nebo 9 khz (MW). Ukládání stanic na přednastavené pozice Rádiových stanic můžete uložit až 20 v FM a až 10 v MW frekvenčním pásmu. 1. Pomocí tlačítka INTRO BAND vyberte frekvenční pásmo (FM nebo WM). 2. Pomocí tlačítka nebo vyberte stanici. 3. Stisknutím tlačítka PROG. aktivujete funkci paměti. 4. Pomocí REP nebo RAND vyberte přednastavené číslo. 5. Stisknutím tlačítka PROG. uložte stanici. 6. Pro uložení dalších stanic opakujte kroky 2 až 5. Poznámka: Pokud chcete nahradit přednastavenou stanici jinou stanicí, opakujte kroky 2 až 5, jak jsou popsány výše. Výběr přednastavené pozice 1. Pomocí tlačítka INTRO BAND vyberte kmitočtové pásmo (FM nebo WM). 2. Pomocí REPEAT nebo RANDOM vyberte přednastavenou pozici rádiové stanice. Příjem ve stereo/mono režimu Pokud přístroj přijímá FM stereo stanici se na displeji objeví nápis ( ST ). Pokud je signál přijímané FM stereo stanice slabý, kvalitu zvuku můžete vylepšit přepnutím na příjem v mono režimu. 1. Stisknutím tlačítka RESUME ST/MO přepnete na příjem v mono režimu. 2. Dalším stisknutím tlačítka RESUME ST/MO přepnete na příjem ve stereo režimu.

15 REŽIM CD Přístroj je vhodný pro hudební CD s označením CD-DA (viz. obrázek níže) a pro CD-R a CD- RW s hudebními daty. Při vypalování CD-R nebo CD-RW s hudebními soubory se mohou vyskytnout rozličné problémy, které mohou vést k rušenému přehrávání. Toto může být způsobeno vadným nastavením programu nebo hardwaru nebo aktuálně používaným CD. Pokud nastanou takovéto problémy, kontaktujte zákaznický servis, kde jste vaší CD vypalovačku pořídili, výrobce softwaru nebo důležité informace můžete vyhledat například na internetu. Pokud vypalujete hudební CD, zachovejte právní předpisy a ujistěte se, že nejsou porušena autorská práva třetí osoby. Abyste zabránili usazování prachu na čočkách laserové optiky vždy zavírejte diskovou mechaniku. Na disky nevylepujte žádné samolepky. Udržujte povrch disku čistý.na vašem přehrávači můžete přehrávat jak standardní 12cm disky, stejně jako 8cm. Adaptér není nutný. Výběr CD jako vstupního zdroje 1. Stisknutím tlačítka SOURCE vyberte CD jako vstupní zdroj. 2. Posunutím západky OPEN otevřete prostor pro disky. 3. Do diskové mechaniky vložte disk označenou stranou směřující nahoru. 4. Zavřete kryt prostoru pro disky. Přístroj načte obsah disku. Na displeji se zobrazí celkový počet skladeb. Přehrávání disků 1. Zmáčknutím tlačítka spustíte přehrávání disku. Přehrávání začne první skladbou. Na displeji se zobrazí pořadí aktuálně přehrávané skladby a uběhnutý čas přehrávání této skladby. 2. Zmáčknutím tlačítka pozastavíte (pause) přehrávání. 3. Dalším zmáčknutím tlačítka se disk začne znovu přehrávat. 4. K ukončení přehrávání stiskněte tlačítko STOP. 5. Posunutím západky OPEN otevřete prostor pro disky a vyjměte disk. 6. Zavřete prostor pro disky. Pozastavení a opětovný návrat k přehrávání Tento přístroj vám nabízí funkci resume, která umožňuje po zapnutí přístroje spustit přehrávání disku přesně na místě, na kterém jste přehrávání vypnutím přístroje přerušili. 1. Stisknutím tlačítka RESUME ST/MO aktivujete funkci resume. 2. Dalším stisknutím tlačítka RESUME ST/MO funkci resume vypnete. Výběr skladby 1. Během přehrávání mačkejte tlačítko nebo dokud se na displeji nezobrazí pořadí skladby, kterou chcete poslouchat. Přehrávání vybrané skladby se spustí automaticky. Poznámka: Obdobným způsobem můžete požadovanou skladbu vybrat i pokud disk není přehráván, poté však musíte, k přehrání skladby stisknout tlačítko. V režimu stop mačkejte tlačítko a požadovanou skladbu označte tlačítkem RANDOM.

16 REŽIM CD Rychlé přetáčení vpřed nebo vzad 1. Během přehrávání přidržte tlačítko nebo dokud nenaleznete požadovanou část skladby. Přehrávání začne poté, co tlačítko nebo uvolníte. Zopakování skladby (zopakovat jednu) 2. Během přehrávání stiskněte jednou tlačítko REPEAT. Aktuální skladba bude znovu přehrána. 2. Dvojitým stisknutím tlačítka REPEAT tuto funkci zrušíte. Zopakování všech skladeb (zopakovat vše) 1. Během přehrávání stiskněte dvakrát tlačítko REPEAT. Celý disk bude postupně znovu, ještě jednou přehrán. 2. Dalším stisknutím tlačítka REPEAT tuto funkci zrušíte. Přehrávání skladeb v náhodném pořadí 3. Během přehrávání stiskněte tlačítko RANDOM. Na displeji se objeví symbol hrací kostky. Všechny skladby na disku budou přehrány jednou, v náhodném pořadí. 4. Dalším stisknutím tlačítka RANDOM tuto funkci zrušíte. Symbol kostky zmizí z displeje. Přehrání několikavteřinové ukázky z každé skladby (Intro) 1. Během přehrávání stiskněte tlačítko INTRO BAND. Na displeji se zobrazí nápis INTRO. Z každé skladby bude přehráno prvních deset vteřin. 2. Dalším stisknutím tlačítka INTRO BAND tuto funkci zrušíte. Nápis INTRO zmizí z displeje. Vytváření paměti skladeb Do paměti skladeb můžete uložit až 32 skladeb z konkrétního disku v jakémkoliv pořadí si zvolíte, a poté je v tomto pořadí přehrát. Jedna skladba může být uložena více než jednou. Tuto funkci můžete nastavit pouze, pokud není přehráván žádný disk (režim stop). Výběr a ukládání skladeb 1. Stisknutím tlačítka PROG. vyvoláte tuto funkci. Na displeji je zobrazen nápis TRACK 00 jako pořadí ukládané skladby a PROGRAM 01 jako první pozice v paměti, bliká nápis PROG. 2. Stisknutím tlačítka nebo vybíráte skladby. 3. Stisknutím tlačítka PROG uložíte vybranou skladbu. Na displeji je zobrazen nápis PROGRAM 02 pro druhou přednastavenou pozici, nápis PROG bliká. 4. K uložení dalších skladeb opakujte kroky 2 až 3.

17 REŽIM CD Přehrávání paměti skladeb 1. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání nastavené paměti skladeb. Přehrávání se spustí první naprogramovanou skladbou. 2. K ukončení přehrávání stiskněte tlačítko. 3. Pokud chcete znovu přehrát paměť skladeb, stiskněte tlačítko. Vymazání paměti skladeb Disk nesmí být přehráván. 1. Posunutím západky OPEN otevřete prostor pro disky. nebo stiskněte tlačítko.

18 REŽIM MP3/WMA Tento přístroj je schopný načíst CD-R a CD-RW disky s obsahem souborů ve formátu MP3 a WMA. V oblasti MP3 jsou termíny Album a Soubor velice důležité. Album odpovídá složce a Soubor souboru na počítači nebo stopě na hudebním disku. Tento přístroj třídí alba i soubory na albech podle abecedního pořadí. Pokud je chcete uspořádat v jiném pořadí, změňte názvy souborů nebo alb a připište před ně číslici. Při vypalování CD-R nebo CD-RW s hudebními soubory se mohou vyskytnout rozličné problémy, které mohou vést k rušenému přehrávání. Toto může být způsobeno vadným nastavením programu nebo hardwaru nebo aktuálně používaným CD. Pokud nastanou takovéto problémy, kontaktujte zákaznický servis, kde jste vaší CD vypalovačku pořídili, výrobce softwaru nebo důležité informace můžete vyhledat například na internetu. Pokud vypalujete hudební CD, zachovávejte právní předpisy a ujistěte se, že nejsou porušena autorská práva třetí osoby. Výběr CD jako vstupního zdroje 1. Stisknutím tlačítka SOURCE vyberte CD jako vstupní zdroj. 2. Posunutím západky OPEN otevřete prostor pro disky. 3. Do diskové mechaniky vložte disk označenou stranou směřující nahoru. 4. Zavřete kryt prostoru pro disky. Přístroj načte obsah disku. Na displeji se zobrazí celkový počet souborů. 5. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání. Přehrávání se spustí prvním souborem na prvním albu. Na displeji se zobrazí pořadí a uběhnutý čas přehrávané skladby. Přehrávání se ukončí po dohrání celého disku. Pozastavení a opětovný návrat k přehrávání Tento přístroj vám nabízí funkci resume, která umožňuje po zapnutí přístroje spustit v režimu MP3/WMA přehrávání přesně na místě, na kterém jste přehrávání vypnutím přístroje přerušili. 1. Stisknutím tlačítka RESUME ST/MO aktivujete funkci resume. 2. Dalším stisknutím tlačítka RESUME ST/MO funkci resume vypnete. Výběr alb a souborů 1. V režimu stop mačkejte tlačítko dokud se na displeji nezobrazí seznam alb. 2. Pomocí tlačítka REPEAT nebo RANDOM označte požadované album a otevřete jej tlačítkem. 3. Pomocí tlačítka REPEAT nebo RANDOM označte požadovaný soubor. 4. Pomocí tlačítka nebo spustíte přehrávání označeného souboru. Zopakování souborů (zopakovat jeden) 1. Během přehrávání stiskněte jednou tlačítko REPEAT. Nas displeji se zobrazí 1. Aktuální soubor bude znovu přehrán. 2. Opakovaně mačkejte tlačítko REPEAT dokud z displeje nezmizí symbol 1.

19 REŽIM MP3/WMA Zopakování všech souborů (zopakovat vše) 2. Během přehrávání opakovaně mačkejte tlačítko REPEAT dokud se na displeji nezobrazí symbol ALL. Celý disk bude postupně znovu, ještě jednou přehrán. 2. Opakovaně mačkejte tlačítko REPEAT dokud z displeje nezmizí symbol ALL. Přehrávání souborů v náhodném pořadí 1. Během přehrávání stiskněte tlačítko RANDOM. Na displeji se objeví symbol hrací kostky. Všechny soubory na disku budou přehrány jednou, v náhodném pořadí. 2. Dalším stisknutím tlačítka RANDOM tuto funkci zrušíte. Symbol kostky zmizí z displeje. Přehrání několikavteřinové ukázky z každého souboru (Intro) 3. Během přehrávání stiskněte tlačítko INTRO BAND. Na displeji se zobrazí nápis INTRO. Z každého souboru bude přehráno prvních deset vteřin. 4. Dalším stisknutím tlačítka INTRO BAND tuto funkci zrušíte. Nápis INTRO zmizí z displeje. Vytváření paměti skladeb Do paměti skladeb můžete uložit až 32 souborů z různých alb na disku v jakémkoliv pořadí. Jedna skladba může být uložena více než jednou. Tuto funkci můžete nastavit pouze, pokud není přehráván žádný disk (režim stop). Výběr a ukládání souborů 1. Stisknutím tlačítka PROG. vyvoláte tuto funkci. Na displeji je zobrazen nápis TRACK 00 jako pořadí ukládaného souboru a PROGRAM 01 jako první pozice v paměti, bliká nápis PROG. 2. Stisknutím tlačítka nebo vybíráte požadované skladby. 3. Stisknutím tlačítka PROG uložíte vybranou skladbu. Na displeji je zobrazen nápis PROGRAM 02 pro druhou přednastavenou pozici, nápis PROG bliká. 4. K uložení dalších souborů opakujte kroky 2 až 3. Přehrávání paměti skladeb 1. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání nastavené paměti skladeb. Přehrávání se spustí prvním naprogramovaným souborem. 2. K pozastavení přehrávání stiskněte tlačítko. 3. Pro návrat k normálnímu přehrávání stiskněte znovu tlačítko. 4. K ukončení přehrávání stiskněte tlačítko. 5. Pokud chcete znovu přehrát paměť skladeb z režimu stop, stiskněte tlačítko. Vymazání paměti skladeb Disk nesmí být přehráván. 1. Posunutím západky OPEN otevřete prostor pro disky. nebo

20 stiskněte tlačítko. REŽIM USB A MMC/SD Pro přehrávání MP3/WMA souborů z USB paměťových disků, MP3 přehrávačů nebo MMC/SD paměťových karet mohou být použity stejné funkce (funkce přehrávání, přetáčení) jako pro přehrávání MP3/WMA souborů z disku (viz. předchozí kapitola). Přehrávání obsahu MP3přehrávačů nebo USB paměťových disků 1. Zapojte USB paměťový disk USB kabel MP3 přehrávače do USB rozhraní označeném symbolem uvnitř prostoru pro disky. nebo Zapojte USB paměťový disk USB kabel MP3 přehrávače do USB rozhraní označeném symbolem na zadní straně přístroje. 2. Po připojení zapněte přístroj a pomocí tlačítka SOURCE vyberte USB jako vstupní zdroj. Na displeji se zobrazí nápis USB a celkový počet alb a souborů (jako v MP3 režimu). 3. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání. Přehrávání se spustí prvním souborem na prvním albu. Přehrávání obsahu paměťových karet 1. Vložte paměťovou kartu do prostoru pro karty označeném MMC/SD (uvnitř prostoru pro disky). 2. Zapněte přístroj a pomocí tlačítka SOURCE vyberte MMC/SD jako vstupní zdroj. Na displeji se krátce zobrazí nápis MMC/SD a poté celkový počet alb a souborů (jako v MP3 režimu). 3. Stisknutím tlačítka spustíte přehrávání. Přehrávání se spustí prvním souborem na prvním albu.

21 INFORMACE Technická data Tento přístroj má zvuk nastavený dle platných směrnic EU. Tento výrobek splňuje evropské směrnice 89/336/EEC, 73/23/EEC a 93/68/EEC. Tento přístroj je přizpůsoben bezpečnostním předpisům DIN EN (VDE 0860) a tedy i mezinárodním bezpečnostním směrnicím IEC Za žádných okolností neodnímejte kryt přístroje. Kvůli poškození vyplývajícímu z nesprávného zacházení nebudou splněny žádné záruční podmínky. Typový štítek je umístěn na spodní straně přístroje. Napájení: Ze sítě: Z baterií: 230 V, 50/60 Hz 6x 1,5 V IEC (velikosti LR14/AM2/C) Maximální spotřeba energie Během provozu: V režimu stand-by: Výstup DIN 45324, 10 % THD Výkon hudebního signálu: Výkon sinusové vlny: 15 W < 1,5 W 2 x 1,5 W 2 x 1,5 W Rádiový přijímač Frekvenční pásmo FM 87,5 108,0 MHz MW khz CD přehrávač Frekvenční přenos: 20 Hz 20 khz Koeficient šumu elektrického napětí: 65 db MP3/WMA Podporované formáty: Formáty přehrávání: Systém/správa souborů: USB Podporované formáty: MMC/SD Podporované formáty: MP3, WMA MPEG 1 layer 3 (MP3) ISO 9660 Level 1, Joliet, Romeo MP3, WMA MP3, WMA Rozměry a váha 360 x 145 x 235 mm

22 Přibližná hmotnost (bez baterií): 2,37 kg INFORMACE Technické a konstrukční změny vyhrazeny. Poznámka týkající se životního prostředí Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitních součástí, které mohou být znovu použity a recyklovány. Proto neodhazujte vysloužilý přístroj s normálním odpadem z domácnosti. Odvezte jej na sběrná místa pro recyklaci elektrických a elektronických přístrojů. Toto je označeno následujícím symbolem, který je uveden jak na samotném přístroji, tak i v manuálu pro uživatele a na balení. Informujte se tedy o sběrných místech ve vašem kraji u orgánu místní správy. Pomáhejte také chránit životní prostředí recyklací použitých výrobků. Vyhledávání a odstraňování chyb Pokud se vyskytne nějaký problém, předtím, než dáte přístroj do opravy, nahlédněte do těchto informací. Pokud nejste schopni chybu odstranit ani podle následujících informací, kontaktujte svého prodejce nebo oprávněného odborníka. Za žádných okolností se nesnažte opravovat přístroj sami, což by zrušilo platnost záruční smlouvy. PROBLÉM MOŽNÁ PŘÍČINA NÁPRAVA Základní informace Chybí zvuk Přístroj neodpovídá na povely tlačítek Rádio Slabý příjem rádiových stanic Nastavení hlasitosti je příliš malé Jsou připojena sluchátka Baterie jsou vybité Baterie jsou špatně vloženy Síťový kabel je špatně zapojený Výboj statické elektřiny Slabý signál na anténě Rušivý vliv elektrických přístrojů, jako například televizorů, videorekordérů, počítačů, neonových lamp atd. Zvyšte hlasitost Odpojte sluchátka Vyměňte baterie Vložte je správně Zapojte správně síťový kabel Vypněte přístroj, odpojte ze sítě a opět, po několika vteřinách zapojte síťový kabel. Vyjměte baterie. VHF (FM): nakloňte a pootočte teleskopickou anténou. MW: pootočte celým přístrojem Uchovávejte přístroj mimo dosah elektrických přístrojů Disky Disk nezačne být přehráván Disk je špinavý nebo poškozený Vyměňte nebo vyčistěte disk Přehrávač přeskakuje skladby Je aktivována funkce paměti skladeb Je aktivována funkce náhodného přehrávání. Vypněte funkci paměti skladeb nebo paměť vymažte Vypněte funkci náhodného přehrávání CD-R, CD-RW disky se nedají přehrát, nebo jsou přehrávány špatně Disk je chybný nebo nastavení software nebo hardware bylo během vypalování chybně nastaveno Zkontrolujte součásti vaší vypalovačky/programu nebo vyměňte disk, který používáte.

Přenosné rádio Music Boy 70

Přenosné rádio Music Boy 70 Přenosné rádio Music Boy 70 CZ-GRR2100 INFORMACE, BEZPEČNOST Bezpečnost Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje, pečlivě si pročtěte následující instrukce. Tento přístroj

Více

Přenosné rádio. Mini Boy 62

Přenosné rádio. Mini Boy 62 Přenosné rádio Mini Boy 62 CZ-GRR2000 PŘENOSNÉ RÁDIO MINI BOY 62 1. Anténa 2. LOCK ON/OFF - Zamknutí tlačítek 3. Konektor pro sluchátka 4. UBS ON/OFF zapnutí/vypnutí funkce zesilovače basů 5. Tlačítka

Více

RADIO CASSETTE RECORDER WITH CD RRCD 3720 DEC

RADIO CASSETTE RECORDER WITH CD RRCD 3720 DEC RADIO CASSETTE RECORDER WITH CD RRCD 3720 DEC CS -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ RADIO CD/MP3 PŘEHRÁVAČ RCD 1410 RCD 1420 MP3 ČESKY Přehled ovládacích prvků CD OFF RADIO ON VOLUME UBS 0 AC ~ Přepíná mezi přehráváním disků CD a příjmem rozhlasových stanic. Rovněž slouží k

Více

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití

PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM. Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM Návod k použití PŘENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD PŘEHRÁVAČEM NÁVOD K OBSLUZE POZORNĚ SI PŘEČTĚTE NÁVOD K OBSLUZE BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Nevystavujte přístroj vlhku a

Více

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5100 SPCD CZ-GDR1000 CDP 5100 SPCD Displej STRUČNÝ PŘEHLED Bylo vložené hudební CD (CD - DA). Bylo vložené MP3 CD. Zobrazuje celkový počet stop nebo aktuální stopu (CD-DA). Zobrazuje

Více

RÁDIOMAGNETOFON S CD. Copyright ALLCOM RRCD 2410 RRCD 2420 MP3

RÁDIOMAGNETOFON S CD. Copyright ALLCOM   RRCD 2410 RRCD 2420 MP3 RÁDIOMAGNETOFON S CD RRCD 2410 RRCD 2420 MP3 PŘEHLED Ovládací prvky Obecné informace CD TAPE/OFF Přepíná mezi vstupy CD, TAPE a RADIO. RADIO Vypne zařízení. ON Funkční kontrolka. Když je zařízení zapnuté,

Více

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L

Rádiobudík Sonoclock 360/360 L Rádiobudík Sonoclock 360/360 L CZ-GKR1200 Poznámka týkající se životního prostředí Tento produkt je vyroben z vysoce kvalitních součástí, které mohou být znovu použity a recyklovány. Proto neodhazujte

Více

Rádiobudík Sonoclock 760

Rádiobudík Sonoclock 760 Rádiobudík Sonoclock 760 CZ-GKR1500 BEZPEČNOST Tento přístroj je určen pro přehrávání zvukových signálů. Jakékoliv další použití je výslovně zakázáno. Chraňte přístroj před vlhkostí (deštěm, tekoucí vodou).

Více

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD

PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD PŘENOSNÝ CD PŘEHRÁVAČ CDP 5400 SPCD CDP 5400 SPCD MODE PROG DC IN 4.5 V Ó SKIP 8 SKIP + 9 LINE OUT 0 VOLUME STOP 5 ASP/DIR NEXT HOLD OPEN 8 OFF BASS BOOST ON MP3 3 DAS 00 00:00 41 ALL PROG INTRO ALBUM

Více

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky

Technické údaje: Excelentní kvalita zvuku. Tlačítka a displej. Rozestup kanálů: Provozní teplota: -15 C - 50 C. LCD displej Zdířka vstupní linky Funkce: Čte a přehrává soubory ve formátu MP3/WMA z karty SD/MMC a USB flash disku LCD displej zobrazuje informace o audio souboru a frekvenci Funkce LINE-IN (Linkový vstup) umožňuje poslech hudby z externího

Více

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-21 RD/ M-28 RD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k použití Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 POPIS OVLÁDACÍCH PRVKŮ ~AC IN 1. Madlo k přenášení 2. Teleskopická anténa 3.

Více

Vestavěný hudební system

Vestavěný hudební system Vestavěný hudební system 10031947 10031948 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

RADIOMAGNETOFON S CD. RRCD 3720 DEC black RRCD 3720 DEC silver/black RRCD 3720 DEC maroon CZ-GDS0900,0910,0920

RADIOMAGNETOFON S CD. RRCD 3720 DEC black RRCD 3720 DEC silver/black RRCD 3720 DEC maroon CZ-GDS0900,0910,0920 RADIOMAGNETOFON S CD RRCD 3720 DEC black RRCD 3720 DEC silver/black RRCD 3720 DEC maroon CZ-GDS0900,0910,0920 OBSAH Péče a bezpečnost Vnější pohled Základní funkce Režim rádia Režim CD Režim USB a SD/MMC

Více

Přenosné rádio Music Boy 71

Přenosné rádio Music Boy 71 Přenosné rádio Music Boy 71 CZ-GRR2200 INFORMACE, BEZPEČNOST Bezpečnost Aby se vám dostalo dlouhotrvajícího a uspokojivého provozu tohoto přístroje, pečlivě si pročtěte následující instrukce. Tento přístroj

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití

KS-IF200. FM modulátor. Návod k použití KS-IF200 FM modulátor Návod k použití Děkujeme, že jste si koupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití a uschovejte ho pro pozdější použití. Ujištění: Přístroj

Více

HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM

HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM UMS 4700 SPCD CZ-GLR3200 OBSAH Umístění a zabezpečení Vnější pohled Ovládací prvky hi-fi soustavy Zobrazení na displeji Dálkový ovladač Připojení a příprava Připojení antény

Více

Vertical 90 stereo systém

Vertical 90 stereo systém 10026865 10026866 Vertical 90 stereo systém Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití.

NÁVOD K POUŽITÍ. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM. Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Multimediální přehrávač EU8551 USB/SD/MP3/CD/FM/AM NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím tohoto výrobku, si prosím přečtěte důkladně tento návod k použití. Překlad z originálního návodu. OBSAH: Zvuk se systéme

Více

PORTABLE RADIO CD/MP3/USB PLAYER RCD 1445 USB

PORTABLE RADIO CD/MP3/USB PLAYER RCD 1445 USB PORTABLE RADIO CD/MP3/USB PLAYER RCD 1445 USB CS RCD 1445 USB 0 UBS VOLUME ON DISPLAY OPEN/CLOSE ANTENNA OFF CD USB RADIO DOWN ALBUM MEMORY UP MODE eii DOWN UP MONO/ST. PROG/MEM 3 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný přehrávač zvukových CD a MP3 Digitální systém ochrany proti otřesům (vyrovnávací pamě 20 sek. pro CD a 60 sek. pro MP3) čte MMC/SD karty, vstup USB PCD313SU FUNKCE A OVLÁDACÍ PRVKY

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108

HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 HI-FI MIKROSYSTÉMU Návod k obsluze MHS 108 Tato šipka ve tvaru blesku označuje neizolované části ve vašem přístroji, které mohou způsobit úraz elektrickým proudem. Z důvodu bezpečnosti všech členů domácnosti

Více

HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM

HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM HI-FI STEREO MIKRO SYSTEM UMS 4710 CZ-GLR3300 OBSAH Umístění a zabezpečení Vnější pohled Ovládací prvky hi-fi soustavy Zobrazení na displeji Dálkový ovladač Připojení a příprava Připojení antén Připojení

Více

HI-FI MIKRO SOUSTAVA

HI-FI MIKRO SOUSTAVA HI-FI MIKRO SOUSTAVA Ovation CDS 7000 DEC OBSAH Umístění a zabezpečení Magic Fidelity - zvukový systém Ovation Vnější pohled Ovládací prvky Zobrazení na displeji Zadní strana přístroje Dálkové ovládání

Více

HIFI MIKRO SYSTÉM. Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500

HIFI MIKRO SYSTÉM. Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500 HIFI MIKRO SYSTÉM Cirlflexx UMS 5400 DEC CZ-GLR1500 OBSAH Umístění a zabezpečení Poznámka týkající se životního prostředí Vnější pohled Ovládací prvky Zobrazení na displeji Zadní strana přístroje Dálkové

Více

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3

NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 NÁVOD K POUŽITÍ STEREO RADIOMAGNETOFON S PŘEHRÁVAČEM CD SRR 575 CD/MP3 1 Základní bezpečnostní pokyny Nevystavujte přístroj vlhkosti nebo dešti, abyste zamezili vzniku požáru nebo úrazu způsobenému elektrickým

Více

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

T-400X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor T-400X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem

NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem NÁVOD K POUŽITÍ WT 500 Rádio s hodinami a budícím světlem P. 1 Popis obrázku: Figure 1: ENGLISH ČESKY Front View LED DISPLAY SET / MEMORY DIMMER DOWN MODE SNOOZE / LIGHT UP / NAP VOLUME SLEEP Pohled zepředu

Více

Instalační příručka a návod k obsluze

Instalační příručka a návod k obsluze Poznámka: Napájecí napětí tohoto zařízení je 12 V / 24 V. Příliš vysoké nebo příliš nízké napájecí napětí by mohlo způsobit poškození nebo poruchu tohoto zařízení. Vkládejte prosím toto zařízení s USB

Více

A.Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě.

A.Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě. PŘENOSNÉ RÁDIO S CD PŘEHRÁVAČEM A.Bezpečnostní pokyny: POZOR: pokud je přístroj zapojen do zásuvky, pro zabránění požáru - nevystavujte přístroj dešti nebo vodě. Symbol blesku označuje nebezpečí, že přístroj

Více

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony

Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Rollei 2.4GHz bezdrátová spoušť pro fotoaparáty Canon, Nikon a Sony Uživatelská příručka www.rollei.cz Tento produkt je bezdrátové dálkové ovládání, které umožňuje uživateli uvolnit závěrku fotoaparátu

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození.

CZ104E. Upozornění: Nenasazujte panel z levé strany. Mohlo by to způsobit jeho poškození. CZ104E RDS-EON FM/MW/LW TUNER/CD/Bluetooth kombinace U ŽIVATELSKÝ MANUÁL Ochrana proti krádeži Odnímatelný panel (DCP) Krádeži lze zabránit sejmutím ovládacího panelu. Sejmutý panel je nutné uschovat do

Více

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1

AU231 Digitální audio přehrávač*1 USB propojovací kabel*1 (mini USB na standard USB) Stereo sluchátka*1 Uživatelská příručka *1 Baterie AAA *1 www.apacer.com Důležité upozornění Pokud kupujete přehrávač s interním flash diskem, tak i když jsou jeho funkce téměř stejné jako u těch bez disku, měli byste vědět toto: 1. V případě, že karta SD/MMC

Více

Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105

Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105 Autorádio s přehrávačem CD a MP3 SCC105 Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na čelním panelu... 2

Více

Graceland. Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT

Graceland. Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT Graceland Jukebox + FM + USB + SD + AUX + BT 110028536 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující

Více

NMC306 MICROSET. Návod k obsluze. Dovoz/Distribuce:

NMC306 MICROSET. Návod k obsluze. Dovoz/Distribuce: NMC0 MICROSET Návod k obsluze cz Dovoz/Distribuce: www.neoxgroup.cz NMC0 - MICROSET 1. Využi NMC0 je CD MICROSET přehrávající hudbu z CD, video z DVD i USB paměťových médií nebo z externích zařízení díky

Více

Výrobce: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, Berlín, Německo. Tento produkt je v souladu s následujícími evropskými normami:

Výrobce: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, Berlín, Německo. Tento produkt je v souladu s následujícími evropskými normami: Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Jakékoliv selhání způsobené ignorováním

Více

Uživatelský manuál Digital MicroCD-Radio Hi-Fi Systém

Uživatelský manuál Digital MicroCD-Radio Hi-Fi Systém Blesk a šipka v trojúhelníku je varovným znamením před nebezpečím napětí uvnitř produktu. VAROVÁNÍ: Vyvarujte se nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesnímejte kryt (nebo zadní část). Vykřičník s tečkou

Více

Dr. Bang

Dr. Bang Dr. Bang 10029208 10029209 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na

Více

F550X Návod na obsluhu

F550X Návod na obsluhu F550X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO S CD NÁVOD K OBSLUZE

PŘENOSNÉ RÁDIO S CD NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÉ RÁDIO S CD CDR 677 NÁVOD K OBSLUZE Před uvedením výrobku do provozu si důkladně pročtěte tento návod a bezpečnostní pokyny, které jsou v tomto návodu obsaženy. Návod musí být vždy přiložen k přístroji.

Více

Umístění ovladačů (vpředu)

Umístění ovladačů (vpředu) Umístění ovladačů (vpředu) POHLED ZPŘEDU 1 4 2 5 3 6 1 ANTÉNA 2 DISPLEJ (pozitivní LCD) 3 REPRODUKTOR (vlevo) 4 DVÍŘKA CD 5 OTEVÍRÁNÍ 6 REPRODUKTOR (vpravo) OVLÁDACÍ PANEL 1 2 3 5 6 7 4 1 KONTROLKA NAPÁJENÍ

Více

A180X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor

A180X Návod na obsluhu. 2.1 počítačový multimediální reproduktor A180X Návod na obsluhu 2.1 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q

Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 590 Sonoclock 590 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Přenosný kazetový CD přehrávač s radiopřijímačem TRC 591 A

NÁVOD K POUŽITÍ. Přenosný kazetový CD přehrávač s radiopřijímačem TRC 591 A NÁVOD K POUŽITÍ Přenosný kazetový CD přehrávač s radiopřijímačem TRC 591 A VAROVÁNÍ Pro snížení rizika vzniku ohně nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte přístroj dešti nebo vlhkosti. VAROVÁNÍ PŘED

Více

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka

PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr Příručka PŘENOSNÉ RÁDIO DAB+ Art.-Nr. 5985452 Příručka Děkujeme, že jste se rozhodli ke koupi tohoto produktu. Přečtěte si prosím pozorně a pečlivě tuto příručku před tím, než uvedete přístroj do provozu. Návod

Více

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér

ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér ADAPTÉR ROZHRANÍ PŘEHRÁVAČE D. KS-PD500 Než začnete používat tento adaptér Poslední aktualizace: 1. března 006 1 Podporované přijímače JVC Tento adaptér podporuje následující přijímače JVC* 1 : Přijímače

Více

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio ,

Duke. přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio , Duke přenosný magnetofon, USB, SD, BT und FM-Radio 10030562, 10030563 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

s displejem Uživatelská příručka HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku

s displejem Uživatelská příručka   HY68 Sunnysoft s.r.o., distributor pro Českou republiku a Slovenskou republiku FM Transmitter s displejem Uživatelská příručka HY68 Vlastnosti produktu 1) Připojte zařízení do autozapalovače cigaret, poté se automaticky zapne; když je v provozním stavu, obrazovka zobrazí napětí autobaterie,

Více

Boombastic. Portabler BT Speaker

Boombastic. Portabler BT Speaker 10028933 10028934 10028935 Boombastic Portabler BT Speaker Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo

Více

RCD220. CD Boombox

RCD220. CD Boombox RCD220 CD Boombox 10029927 10029928 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio 10022754 10022755 10022756 Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se

Více

T-60X Návod na obsluhu

T-60X Návod na obsluhu OD ROKU T-60X Návod na obsluhu 2.0 počítačový multimediální reproduktor UPOZORNĚNÍ: Nevystavujte zařízení vysoké teplotě nebo nadměrné vlhkosti, stříkající nebo kapající vodě/dešti. Zabraňte pádu a neúměrnému

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

5.1 Multimediální reproduktory

5.1 Multimediální reproduktory 5.1 Multimediální reproduktory Bezpečnostní opatření Funkce a výkon 1. Napájení: lze použít pouze napájení specifikované v návodu k použití nebo na štítku hlavní jednotky reproduktoru. 2. Ochrana napájecích

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY BLAUPUNKT PP10BK/WH Návod k použití Přenosné rádio DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Konstrukce tohoto zařízení zajišťuje osobní bezpečnost, pokud zařízení je používáno v souladu s pokyny. Nesprávné použití

Více

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X101td Monitor s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji

Více

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele

1. Bezpečnostní pokyny pro uživatele . Bezpečnostní pokyny pro uživatele U tohoto přístroje používejte pouze specifikované napětí. Při překročení povoleného rozsahu napětí může dojít k poškození nebo nesprávné funkci přístroje. Důležitá poznámka:

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS

Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS Přenosné rádio CONCERT BOY 80 RP 6301 RDS BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Bezpečnost Pokud chcete, aby vám tento přístroj sloužil dlouhou dobu, čtěte následující bezpečnostní informace a pokyny. Přístroj byl vyroben

Více

M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem

M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem M-22 US/M-22 LD Přenosné rádio s CD přehrávačem Návod k obsluze Přečtěte si pozorně tento návod před použitím přístroje. 1 Popis ovládacích prvků 1. Madlo k přenášení 2. FM teleskopická anténa 3. Kryt

Více

Obj. č.: 372592 NÁVOD K OBSLUZE. Návod k obsluze

Obj. č.: 372592 NÁVOD K OBSLUZE. Návod k obsluze NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 372592 Návod k obsluze Před instalací, zapnutím a nastavováním přístroje si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité informace pro optimální a bezpečné využití všech jeho vlastností

Více

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace

BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH. Návod k použití. Radiobudík s projektorem a USB nabíjením. Důležité informace BLAUPUNKT CRP8BK / CRP8WH Návod k použití Radiobudík s projektorem a USB nabíjením Důležité informace Uschovejte tento návod a bezpečnostní informace pro jejich použití v budoucnu. Nedovolte, aby na přístroj

Více

BeoSound Příručka

BeoSound Příručka BeoSound 9000 Příručka BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Obsah příručky 3 Pro tento produkt Bang & Olufsen jsou k dispozici dvě příručky. Základy používání systému BeoSound 9000 4 Koncept

Více

N Á V O D K O B S L U Z E

N Á V O D K O B S L U Z E DMP370 N Á V O D K O B S L U Z E ANTI-SHOCK SYSTÉM 120/45 SEKUND PŘENOSNÝ PŘEHRÁVAČ MP3/CD www.denver-electronics.com AUTORSKÉ PRÁVO DENVER ELECTRONIC VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA UPOZORNĚNÍ: ZA ÚČELEM SNÍŽENÍ

Více

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah:

Návod k obsluze DB 72026 CD. CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203. Obsah: Návod k obsluze DB 72026 CD CD-RADIOBUDÍK Obj.č330203 Obsah: Funkce... 2 Kompaktní disk (CD)... 2 Výběr titulu... 2 Hledání v titulu... 2 Zvolení titulu na CD disku... 2 Programování... 2 Obslužné prvky...

Více

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP

Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP Autorádio s USB/SD/MMC slotem a RDS CR100GP OBSAH Poznámky k instalaci 4 Kabelové zapojení 5 Instalace 6 Ovládací prvky autorádia 8 Přehrávání z SD/MMC/USB paměť. karet 9 Základní ovládání 10 Ovládání

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q RADIOBUDÍK Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q Návod k obsluze Děkujeme vám za vaše rozhodnutí k nákupu tohoto výrobku. Před jeho instalací, zapnutím a nastavováním si prosím přečtěte celý návod obsahuje důležité

Více

Návod k použití STEREO SYSTÉM

Návod k použití STEREO SYSTÉM Návod k použití 10006663 10006664 10009512 10009513 10009514 10027658 STEREO SYSTÉM Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny,

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AccuBANKER AB-260 PŘENOSNÁ POČÍTAČKA BANKOVEK Dovozce: CONSYGEN CZ s.r.o. Opletalova 37, 110 00, Praha 1 Tel:224 212 073, Tel/Fax: 222 895 216, Email: consygen@consygen.cz www.consygen.cz

Více

Návod k použití FMT200BT

Návod k použití FMT200BT Návod k použití FMT200BT FMT200BT je Bluetooth hands free sada pro mobilní telefony a PDA a bezdrátový MP3- přehrávač pro audio systémy. Před použitím si důkladně přečťete návod. Obsah balení: FMT200BT,

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Stereo micro CD/MP3 přehrávač MC 7262 MP3

NÁVOD K POUŽITÍ. Stereo micro CD/MP3 přehrávač MC 7262 MP3 NÁVOD K POUŽITÍ Stereo micro CD/MP3 přehrávač MC 7262 MP3 Pro dosažení nejlepší kvality poslechu a dlouhých let bezproblémového spolehlivého provozu si, prosím, přečtěte nejdříve tento návod, abyste se

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

VERTIKALNI DESIGNOVA VEZ S USB, "Z-922" Návod k použití

VERTIKALNI DESIGNOVA VEZ S USB, Z-922 Návod k použití VERTIKALNI DESIGNOVA VEZ S USB, "Z-922" Návod k použití Děkujeme vám, že jste se rozhodli pro koupi tohoto produktu. Přečtěte si pečlivě tento návod, než se rozhodnete přístroj použít a uschovejte tento

Více

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation

2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218. Návod k obsluze. Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation 2-319-815-11(1) FM/AM radiobudík ICF-C218 Návod k obsluze Dream Machine je obchodní značka společnosti Sony Corporation. 2007 Sony Corporation SLEEP Modely pro Kanadu a Evropu (kromě modelu pro východní

Více

Používání přehrávače ipod

Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Používání přehrávače ipod Po připojení ipodu můžete přehrávat hudební nebo video soubory. Tento přijímač umožňuje provádět různé operace, jako např. výběr souboru ze seznamu nebo

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD A DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. TRC 590 AR Návod k použití

PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD A DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM. TRC 590 AR Návod k použití PØENOSNÝ RADIOMAGNETOFON S CD A DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM TRC 590 AR Návod k použití 11 ØEŠENÍ PROBLÉMÙ ØEŠENÍ PROBLÉMÙ V pøípadì poruchy zkontrolujte následující pokyny pøed odnesením pøístroje do servisu. Neotvírejte

Více

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér

Obsah balení. 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér Obsah balení 1 Sluchátka 2 Základnová stanice 3 Baterie ( 2 kusy) 4 Síťový adaptér 5 Audio adaptér RCA 6 Audio kabel 3.5 mm 7 Audio adaptér z 6.3 mm na 3.5 mm 8 Externí mikrofon Funkční prvky: Sluchátka

Více

LightUp BT-vežový reproduktor

LightUp BT-vežový reproduktor LightUp BT-vežový reproduktor 10030357 10030358 www.auna-multimedia.com Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 93 03 24 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 93 03 24 ROZMÍSTĚNÍ OBSLUŽNÝCH TLAČÍTEK 2 1. Nastavení na vysílač 2. Knoflík volby kmitočtu 3. FM vypínač 4. On/off ovládání hlasitost 5. Regulátor výšek 6. Regulátor basů 7. Potlačení

Více

PDC75 Přehrávač médií Ref. č.:

PDC75 Přehrávač médií Ref. č.: PDC75 Přehrávač médií Ref. č.: 172.827 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.0 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně využívat

Více

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0

DAH 1500. MP3 přehrávač. Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 DAH 1500 MP3 přehrávač Paměť 256/512 MB (dle verze) OLED displej Rozhranní USB 2.0 Péče a údržba: Nepoužívejte při manipulaci s přehrávačem nepřiměřenou sílu. Chraňte před mechanickým poškozením, pády,

Více

Auna Weimar. Návod k použití Bezpečnostní upozornění

Auna Weimar. Návod k použití Bezpečnostní upozornění Auna Weimar Návod k použití 10026418-10026419 Vážený zákazníku, zakoupením produktu jste získali kvalitní produkt, který odpovídá současnému stavu vývoje a splňuje náročné technologické a funkční požadavky.

Více

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku!

Děkujeme za zakoupení produktu Lenovo BT410 Bluetooth Speaker. Před použitím produktu si pečlivě prostudujte tuto příručku! BT410 Bluetooth Speaker (integrovaná funkce pro handsfree telefonování) Uživatelská příručka Výstraha: 1) Ilustrace slouží pouze pro referenci. 2) Společnost Lenovo je odhodlána zlepšovat výkon a kvalitu

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

10030449 10030450 10030451 10030452 www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE

FM16 P/NO:MBM PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘENOSNÝ HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ NÁVOD K OBSLUZE PŘED POUŽÍVÁNÍM PŘÍSTROJE SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD K POUŽITÍ A USCHOVEJTE JEJ PRO PŘÍPAD POTŘEBY. CZ FM16 P/NO:MBM37748516 Obsah Bezpečnostní pokyny...3

Více

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q

Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q CLOCK RADIO Sonoclock 490 Sonoclock 490 Q BG CS EL HR HU LT PL PT SL TIME ALARM UP SNOOZE DOWN SLEEP RADIO ON - TUNING + AL 1 1+2 2 - DIMMER + + VOLUME - 3 БЪЛГАРСКИ 05-13 ČESKY 14-22 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 23-32 HRVATSKI

Více

ČESKY. Mikrosystém XL-E15H se skládá z hlavní jednotky XL-E15H a reproduktorového systému CP-E15H.

ČESKY. Mikrosystém XL-E15H se skládá z hlavní jednotky XL-E15H a reproduktorového systému CP-E15H. ČESKY Mikrosystém H se skládá z hlavní jednotky H a reproduktorového systému CP-E15H. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto produktu SHARP. Chcete-li využít maximálního výkonu tohoto výrobku, přečtěte

Více

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor

PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor PV-EV-12A Aktívní 12 reproduktor 10007199 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu.prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení.

Více