Monitoring novinářských testů. Leden 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Monitoring novinářských testů. Leden 2013"

Transkript

1 Monitoring novinářských testů Leden 2013

2 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Technický týdeník Rapid 1,4 TSI Test Svět motorů Yeti 2,0 TDI 4x2 Test autorevue.cz Rapid 1,4 TSI Test Můžeš Rapid 1,2 TSI Test Autohit Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Test Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Audi A3 2,0 TDI, KIA Ceed 1,6 CRDi a VW Golf 2,0 TDI) Auto Test Superb 2,0 TDI Srovnávací test 5 sedanů střední třídy Autostrassenverkehr Yeti 1,8 TSI 4x4 Test auto-motor-und-sport.de Octavia Combi 1,4 TSI Srovnávací test (Chevrolet Cruze SW 1,4 Turbo a KIA Ceed SW 1,6 GDI) Die Welt Citigo 1,0 MPI/44 kw Test n-tv.de Rapid 1,2 TSI Test ADAC Motorwelt Rapid 1,2 TSI Test Auto motor und sport Yeti 1,8 TSI 4x4 Test Frankfurter Allgemeine Rapid 1,6 TDI Test Autostrassenverkehr Citigo 1,0 MPI/44 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2, KIA Picanto 1,0 a Renault Twingo 1,2) Auto Bild Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test 5 minivozů Augsburger Allgemeine Citigo 1,0 MPI/44 kw Test Auto Zeitung Octavia 1,6 TDI Srovnávací test (Hyundai i30 1,6 CRDi, Opel Astra 1,7 CDTI a VW Golf 1,6 TDI)

3 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu blick.ch Citigo 1,0 MPI/55 kw ASG Test Automobil Revue Citigo 1,0 MPI/55 kw ASG Test Automobil Revue Rapid 1,4 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Express Citigo 1,0 MPI/55 kw Dlouhodobý test 1. část Auto Express Yeti Recenze ojetého vozu cars.uk.msn.com Rapid 1,6 TDI Test autoexpress.co.uk Superb 2,0 TDI Srovnávací test (Citroën C5 2,2 HDi) Autocar Octavia 2,0 TDI DSG Test Auto Express Octavia 1,6 TDI Test

4 Česká republika Svět motorů Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: hodnocení: + prostornost, objemný kufr, užitečná hmotnost + lepší komfort než běžný Superb - nelze zvolit automat Outdoor můžete objednat k jakékoliv verzi kombi vyjma GreenLine tedy i k základnímu Superbu Combi Active. Nám se líbí, že vůz má i paket pro špatné cesty a rovněž zvětšenou světlou výšku. Superb pojme velký objem i tíhu 638 kg užitečné hmotnosti zní parádně. Chce to silný motor a tím testované 2,0 TDI/125 kw je. Místem v kufru či pro nohy zadních pasažérů vůz hýří.

5 Česká republika Technický týdeník Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI datum: hodnocení: + bezkonkurenční kufr + potřebná výbava i v základní verzi - vyšší spotřeba benzinu design karoserie je bezesporu nadčasový bez módních excesů, v interiéru sympaticky jednoduchý a co se týká užitné hodnoty, tady bychom jen těžko hledali srovnatelnou konkurenci. Řidič určitě nemusí za volantem řešit žádné problémy, všechny ovladače se snadno najdou, jeho výhled je díky úzkým sloupkům omezený jenom minimálně. Vozu s pohotovostní hmotností zhruba kg motor udělí docela impozantní zrychlení Jízda je velmi příjemná, Rapid se lehce ovládá, jeho dynamické průjezdy zatáčkami nevyvolá žádné nepříjemné pocity a také s tvrdším odpružením je jízda stále ještě pohodlná. ŠKODA Rapid je praktický rodinný automobil zaměřený na nízké pořizovací i provozní náklady.

6 Česká republika Svět motorů Test: ŠKODA Yeti 2,0 TDI 4x2 datum: hodnocení: + design karoserie i interiéru + komfortní podvozek - užší interiér, menší rozsah nastavení volantu Yeti míří variabilitou i do jiných vod než sněhu a bláta. Nejen kvůli béžové metalíze Capuccino mu to v ulicích sluší. Proplétá se jimi s hbitostí ještěrky, řízení má odezvu rychlou jako Messi a podvozek jako by si s městským povrchem tykal. Protivníkům v nabité třídě SUV nakládá Yeti variabilitou interiéru. Tah po celém rozpětí otáčkoměru je příjemně rovnoměrný, z nízkých otáček pak solidní až nečekaně. Zabrumlá si jen po startu, pak už je to lahoda.

7 Česká republika autorevue.cz Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI datum: hodnocení: + dynamické schopnosti + pohodlný přístup do interiéru - kola odskakují na nerovnostech Účinek hlavních světlometů a rozvrstvení světelného toku jsme hodnotili jako velmi dobré v potkávacím i dálkovém režimu. Přední sedadla nabízejí přiměřeně dlouhé a tuhé sedáky i opěradla se základním bočním vedením, jež i bez stavitelné bederní opory nezklamou ani na delších cestách. Pracoviště řidiče vyniká přehledností a logickým rozmístěním kontrolních a ovládacích prvků Rapid v otázce přepravní kapacity skutečně exceluje. Kotoučové brzdy odvádějí velmi slušnou práci, mají přesné dávkování a ani při svižné jízdě neztrácejí na účinnosti. Pohonná jednotka v kombinaci se sedmistupňovou dvouspojkovou skříní patří k nejlepším a nejmodernějším prvkům tohoto vozu.

8 Česká republika Můžeš Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: + vnitřní prostor a obrovský kufr + příznivá cena - chudá příplatková výbava Trumf vozu ŠKODA Rapid spočívá v dlouhé karoserii s velkými pátými dveřmi, které proslavila už Octavia. Prostor na nohy je na zadních sedadlech výborný. když dojde na stěhování bytu, s klidem se zařadí do stěhovací flotily. Palubní deska je elegantní a dále úspěšně rozvíjí konzervativní styl známý z ostatních vozů ŠKODA nebo Volkswagen. Jeho spotřeba se po necelé tisícovce testovacích kilometrů zastavila na údaji 6,1 l/100 km. Díky turbu přichází zátah motoru už v nízkých otáčkách. Na okreskách a ve městě takový motor pro lehký Rapid bohatě stačí.

9 Česká republika Autohit Test: ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI 4x4 datum: hodnocení: Známka 2 + reprezentativní design, prostornost kabiny i kufru + cestovní komfort, luxusní výbava - startovací tlačítko, nepraktická odkládací místa pro nápoje Když vezmeme testovaný Superb Combi jako celek, jde o mimořádně povedený automobil. v plné náloži si tenhle kombík v ničem nezadá s prémiovou konkurencí. A navíc je stále o dost levnější. Posádka si pochvaluje nadbytek prostoru pro nohy, ale i příjemné cestování. Řidič ocení střídmou spotřebu dvoulitrového turbodieselu s výkonem 125 kw. Řízení nám přišlo vyvážené, posilovač je vcelku optimálně naladěný.

10 Německo Auto Test Srovnávací test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI, Audi A3 2,0 TDI, KIA Ceed 1,6 CRDi a VW Golf 2,0 TDI datum: hodnocení: 1. Volkswagen (548), 2. Audi (531), 3. ŠKODA (517), 4. KIA (499) + nejvyšší užitečné zatížení a největší kufr + nejpohodlnější zadní sedadla - slabší brzdy, starší interiér Její komfortní pérování rozmazluje a i vedlejší silnice třetí třídy vyžehlí. Praktické auto také uvnitř, kde se leskne chromový proužek na volantu. Přední sedadla jsou pevná, ale úzká, takže vzadu si není na co stěžovat. ŠKODA se zřekla hračiček, ale zato je férově naceněná. Kdo dává důraz na hodně místa v autě, je vozem Octavia dobře obsloužen: největší kufr, nejpohodlnější zadní sedadla a nejlepší pocit prostornosti. Základem je bohatá nabídka prostoru, komfort vhodný k rodinnému vozu a dobré zpracování.

11 Německo Auto Test Srovnávací test: ŠKODA Superb 2,0 TDI, Audi A4 2,0 TDI, BMW 318d, Mercedes-Benz C 200 CDI BE a Volkswagen Passat 2,0 TDI datum: hodnocení: 1. VW (531), 2. BMW (526), 3. ŠKODA (519), 4. Audi (516), 5. Mercedes-Benz (513) + nadbytek prostoru na zadních sedadlech + originální a praktické řešení zádě - neharmonicky odpružený podvozek Jsou to ty nejlepší z nejlepších, ale vyhrát může jen jeden. To bude napínavé Velká ŠKODA poskytuje přesvědčivý celkový balíček. Základem jejího úspěchu je přirozeně příznivá cena. Superb nabízí vzadu tolik místa jako luxusní limuzína, dokonce i pro dvoumetrové osoby. Zadní sedadla se ukazují jako dostatečně rozměrná a pevně polstrovaná. S délkou téměř 4,84 m je nepřekonatelně prostorná, při pořízení mimořádně výhodná. Nicméně ani v jiných ohledech se ŠKODA nemusí schovávat. Překvapení na 3. místě: Superb se umisťuje před tak prvotřídními vozy, jako jsou A4 a třída C.

12 Německo Autostrassenverkehr Test: ŠKODA Yeti 1,8 TSI 4x4 datum: hodnocení: + ergonomie a ovladatelnost + fungování pohonu 4x4 - vysoká spotřeba 160 koní a 250 N.m zní slibně. Pohon všech kol přes spojku Haldex pracuje jako u Tiguanu zcela samočinně. Jednoduchý, ale velmi schopný systém 4x4. Yeti je potěšitelně pevné a přehledné, variabilní, střídmě dynamické a spolehlivě ovladatelné kompaktní SUV. Legendární Yeti by jezdil vozem ŠKODA Yeti 4x4, kdyby mohl.

13 Německo auto-motor-und-sport.de Srovnávací test: ŠKODA Octavia Combi 1,4 TSI, Chevrolet Cruze SW 1,4 Turbo a KIA Ceed SW 1,6 GDI datum: hodnocení: 1. ŠKODA, 2. KIA, 3. Chevrolet + nejvyšší nosnost + nejlépe vyladěný podvozek - nejvyšší cena Pokud jde o zatížení, má ŠKODA Octavia Combi náskok. S 565 kilogramy smí sbalit minimálně o 88 kg více než konkurence, přičemž objem 580 litrů pod roletou je největší. Svoji skutečnou sílu ale ukáže při jízdě: Podvozek není příliš měkký ani příliš tvrdý a opatřen vytříbeně reagujícím řízením nabízí vynikající kompromis mezi komfortem a agilitou. Turbomotor v Chevroletu Cruze nepůsobí tak svižně jako TSI ve voze ŠKODA. projíždění zatáček v Ceedu dělá jen málo radosti kvůli syntetickému řízení. Se sedmiletou zárukou sice KIA může nechat za sebou Chevrolet, ale už ne celkově vyvážené kombi ŠKODA, které navíc kontruje nejpříznivějšími provozními náklady.

14 Německo Die Welt Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw datum: hodnocení: + příjemné řízení + komfortní podvozek - ve vyšší rychlosti nedostatečný motor ŠKODA Citigo je dobře postavený vůz, který našel svůj vzor ve Volkswagenu Up. Kdo namítá, že tak malý vůz není na delší cestu, má pravdu jen částečně. Během 2 dnů jsme ujeli 800 kilometrů, aniž bychom se cítili nepatřičně. Kdo se rozhodne pro zkušební jízdu, bude překvapen, protože jízdní komfort byl prioritou vývojářů. Zpětná vazba servořízení je velmi dobrá Citigo má vše, co od městského automobilu očekávám: je malé, obratné, úsporné, relativně prostorné a (to je pro mě rozhodující) zcela jednoduše ovladatelné. Zpětná zrcátka jsou tak velká jako u středního SUV. To má jednu nepopiratelnou výhodu: mrtvý úhel je malý a výhled dozadu dobrý.

15 Německo n-tv.de Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: + ovladatelnost i v rychlejších zatáčkách + tichý a úsporný motor - loketní opěrka zakrývá ruční brzdu V jasně strukturované přístrojové desce se vše nachází přehledně na svém místě. Skutečnou radost připraví Rapid svou jedinečnou nabídkou místa. Ve voze Rapid jsou vůbec maličkosti, které potěší a postarají se o pořádek. Rozvor byl relativně velkoryse dimenzován. Ten se stará spolu s precizním podvozkem o jízdní dynamiku, která je v této třídě vynikající. Testovaný vůz byl poháněn mimořádně tiše pracujícím motorem 1,2 TSI, který díky svým 105 koním zhruba tunu těžký Rapid hbitě rozpohybuje. Potěší malá spotřeba pohonné jednotky. V městském provozu si vystačí s 6,4 l benzinu. Je to dobrý přítel takový, který nereptá a nestěžuje si, ale bez odmlouvání plní svěřené úkoly.

16 Německo ADAC Motorwelt Test: ŠKODA Rapid 1,2 TSI datum: hodnocení: Známka 2,4 + obrovský zavazadlový prostor + krátká brzdná dráha - příliš tvrdý podvozek Pohon je naprosto dostatečný, protože s turbodmychadlem dosahuje plného točivého momentu 175 N.m velmi brzy a stará se o dobrý tah při zrychlování. Rapid boduje spotřebou: naměřených 5,7 l na 100 km si vysloužilo poctivé 4 hvězdičky v ekotestu ADAC. Vnitřní prostor se decentně drží zpátky, nicméně je elegantní a dobře zpracovaný. K silným stránkám tohoto vozu ŠKODA patří velkorysé prostorové poměry vpředu i vzadu. Celkově vzato se značce ŠKODA podařilo udělat dobrý vůz.

17 Německo Auto motor und sport Test: ŠKODA Yeti 1,8 TSI 4x4 datum: hodnocení: 3,5/5 + velmi jisté jízdní vlastnosti + variabilní vnitřní prostor a čisté zpracování - motor není úderný a je žíznivý Vedle verze s pohonem předních kol nabízí ŠKODA vůz Yeti také ve variantě s pohonem všech kol. Jednoduchá a účinná čtyřkolka, která citelně zlepšuje trakci na zimním povrchu. Přeplňovaný čtyřválec v testovaném voze se staral o tichou a kultivovanou jízdu. Motory TDI se spokojí s 6 až 8 litry, ale běží hruběji.

18 Německo Frankfurter Allgemeine Zeitung Test: ŠKODA Rapid 1,6 TDI datum: hodnocení: + agilní jízdní vlastnosti + solidní zpracování - špatný výhled dozadu Uvnitř panuje solidní zpracování a osvědčené uspořádání. Kožený volant a řadicí páka padnou dobře do ruky, řízení a řazení pracují bezprostředně, precizně a ne zbytečně lehce. Interiér je dobře ochráněn před jízdním hlukem, šum větru nastupuje teprve od 140 km/h Působí agilně, skvěle následuje pohyby volantu, na zatáčkovité silnici způsobí dokonce radost nikoliv z bláznění, ale z preciznosti jízdy a klidného podvozku reagujícího bez překvapení. I v nejdražší verzi má pochopení pro finanční možnosti smrtelníků a design i charakter jsou poselstvím programové nenáročnosti.

19 Německo Autostrassenverkehr Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw, FIAT Panda 1,2, KIA Picanto 1,0 CVVT a Renault Twingo 1,2 16V datum: hodnocení: 1. ŠKODA (283), 2. KIA (273), 3. Renault (260), 4. FIAT (258) + jisté chování při jízdě + využitelný vnitřní prostor - slabý motor Čtyřválec Pandy je s průměrnou spotřebou v testu 7,2 l na 100 km vysloveně žíznivý. Například ŠKODA Citigo spotřebuje o litr méně. Zdrženlivý vzhled, dobře naladěný pohodlný podvozek, přehledný a solidně zpracovaný kokpit dvoudveřová ŠKODA splňuje všechna očekávání od typického malého vozu s bravurou. Kufr se objemem od 251 do 951 litrů řadí zřetelně před kufry vozů FIAT a KIA. Tak nízké spotřeby (minimálně 4,5 l/100 km) a bezvadné brzdné dráhy (pod 37 m) v tomto srovnání nikdo nedosáhl. Pro nás je technicky vyzrálá ŠKODA Citigo ideální auto pro začátečníky. Opticky nenápadné Citigo vyhrává s jasným bodovým náskokem. Zůstává úsporné, jezdí pohodlně a bezpečně, je solidně zpracované a nabízí náležitý prostor aniž by bylo dražší než jeho soupeři.

20 Německo Auto Bild Srovnávací test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw, KIA Picanto 1,2 ISG, Mini One, Opel Adam 1,4 Ecoflex a Renault Twingo 1,2 16V datum: hodnocení: 1. ŠKODA (441), 2. Opel (429), 3. KIA (424), 4. Renault (416), 4. Mini (413) + přehledný kokpit + nízká spotřeba - chudá základní výbava Přes nejslabší motorizaci se Citigo statečně prosadilo na špici tohoto srovnání. Podle subjektivního dojmu vychází malá ŠKODA velkoryse, v některých oblastech působí dokonce dospěleji než její soupeři. Citigo pruží vyrovnaně, tříválcový motor běží ve všech otáčkách příjemně klidně, sedadla obstojně drží tělo a vzadu místo stačí dokonce i pro dospělé. K tomu přistupuje největší kufr, krátká brzdná dráha, minimální spotřeba 5,3 l i snadno ovladatelná a při manévrování přehledná karoserie. V krátkosti: nacházíme jen málo důvodů, abychom si stěžovali. Krátká, dobrá a výhodná. Motor si vrní a přitom spotřebovává ne příliš mnoho paliva, také proto je malý český vůz dost praktický pro každodenní ježdění.

21 Německo Augsburger Allgemeine Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/44 kw datum: hodnocení: + nízká spotřeba + dojem dospělejšího vozu - vibrace v nízkých otáčkách Požadavky, které jsou kladené na motor ve městě, splňuje už slabší verze litrového tříválce. Pokud stojí hodnoty spotřeby na vrcholu priorit, je varianta Green tec správnou volbou. V této konfiguraci jsme v testu docílili normovaného průměru 4,1 l na 100 km. Maličká ŠKODA je zajímavá tím, že vyniká kvalitou. Pokud jde o komfort, bezpečnost, funkčnost, zpracování, nabídku místa vpředu, objem kufru a smysl pro detail, představuje český vůz vysokou úroveň a boří obvyklé představy o nejmenším automobilu.

22 Německo Auto Zeitung Srovnávací test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI, Hyundai i30 1,6 CRDi, Opel Astra 1,7 CDTI a Volkswagen Golf 1,6 TDI datum: hodnocení: 1. ŠKODA (3 136), 2. Volkswagen (3 117), 3. Hyundai (2 980), 4. Opel (2 955) + nejlepší odhlučnění + nejkratší brzdná dráha - příliš tvrdé odpružení zadní nápravy V nabídce místa má Octavia jasnou převahu. Nejlépe se odhaduje předek. U soupeřů narušují svažující se A-sloupky výhled šikmo vpřed. Diesel ve vozech ŠKODA a Volkswagen má nejpříjemnější výkonovou charakteristiku a navíc boduje nejlepší kulturou chodu. Oba koncernové kompakty zapůsobí spontánním chováním, dovolují citelně vyšší rychlosti v zatáčkách než i30 i Astra a bodují jemně seřízenou stabilizací i citlivým posilovačem řízení. Při měření brzdných drah vyjdou najevo pozoruhodně velké rozdíly mezi 4 testovanými vozy: mezi vozy Octavia a i30 se při studených brzdách vejde více než jedno vozidlo. Nová ŠKODA Octavia se postarala o senzaci a vyhrává tento srovnávací test. Spoléhá na techniku Golfu, ale nabízí prostor střední třídy.

23 Švýcarsko blick.ch Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw ASG datum: hodnocení: + malý, ale elegantní + snadno ovladatelný a přehledný - převodovka ASG přináší jen nevýhody Obratná a elegantní. ŠKODA Citigo je podařený malý vůz. Zvenku černý, uvnitř béžový: s touto kombinací barev působí jen 3,5 metru krátká ŠKODA Citigo skutečně ušlechtile a dospěle. Také zpracování a pocit z jízdy působí solidně. Mechanická převodovka ladí s tímto městským autíčkem lépe, k tomu je ještě cenově příznivější a minimálně o 0,3 l/100 km úspornější. Tato ŠKODA totiž patří k ideálním minivozům pro město.

24 Švýcarsko Automobil Revue Test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw ASG datum: hodnocení: + zpracování a kvalita + agilní jízdní vlastnosti - pomalá automatizovaná převodovka Interiér vyvedený ve světlých barvách zanechává solidní a hodnotný dojem Litrový tříválec odvádí dobrou práci a jeho 75 koní má s 920 kg pohotovostní hmotnosti málo námahy. Nejen ve městě, ale i na dálnici není problém zapojit se do provozu. Sportovně tuhý, ale v žádném případě nepohodlný příplatkový sportovní podvozek s 15palcovými koly je pro tento minivůz doporučitelný. ŠKODA Citigo je plnohodnotný malý vůz, který nemá v oblasti výbavy žádnou slabinu. Dostatek místa navzdory skromné délce. Zadní dveře usnadňují přístup dozadu. Jednoduché a účelné přenosná navigace přesvědčí.

25 Švýcarsko Automobil Revue Test: ŠKODA Rapid 1,4 TSI datum: hodnocení: + prostorové poměry, objem kufru + jízdní výkony - tvrdý podvozek, hluk v interiéru Čitelně a přehledně provedené jsou také přístroje a vnitřní prostor snadno využitelné a bez zbytečných kudrlinek. I když vpředu sedí dva dospělí, najdou vzadu náležitý komfort 3 sedící osoby. Přístup dopředu i dozadu je bezproblémový. Volant i sedadlo řidiče nabízejí dostatečně široký rozsah seřízení, takže pohodlnou pozici lze snadno zaujmout. Díky hluboké linii oken a úzkým A-sloupkům je výhled dopředu i do stran dobrý. Ať už ve sportovním nebo v komfortním módu, DSG vždy řadí prakticky bez cukání, hbitě a bez znatelného přerušení zátahu. Spotřeba během testu 7,4 l/100 km je s ohledem na chladné roční období a skutečnost, že jde o skutečně silný turbomotor, v pořádku. Dokonce i při záporných teplotách pracuje startstop systém spolehlivě. Je solidně zpracovaná, účelně vybavená a poskytuje vysokou míru bezpečí.

26 Velká Británie Auto Express Dlouhodobý test: ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw datum: hodnocení: 5/5 + výbava a zpracování + vyladění podvozku - zatím nezaznamenány Zamířili jsme do slovenské továrny, abychom sledovali, jak se Auto roku pohybuje po výrobní lince dříve, než se připojí k našemu parku testovacích vozů. je to jediná továrna na světě, která se vyznačuje vlastní lanovou dráhou. Ta se používá k převážení hotových vozů z výrobní linky na testovací trať. Do Británie se naše zářivě stříbrné Citigo Elegance Green tec nedostane pohodlně vlakem, místo toho s ním jedeme po ose. O tomto maratonském výletu vám povíme příště. Je to cesta, na kterou se těšíme, protože Citigo nás o svém talentu pro dálniční provoz přesvědčilo, už když jsme jeli s jedním v minulosti. Nic nepřekoná vyzvednutí vozu ze závodu. Vidět továrnu v akci to povyšuje zážitek z události. Slovo brilantní ten vůz úplně nevystihuje. Je skvěle vybavený, vyladěný, cenově dostupný a lepší než řada dražších vozů o třídu výše.

27 Velká Británie Auto Express Recenze ojetého vozu: ŠKODA Yeti datum: hodnocení: + široká paleta motorů na výběr + bezporuchovost - pohon 4x4 jen k nejsilnějším motorům Pokud hledáte dobrý rodinný přepravník, byli byste hloupí, kdybyste neuvažovali o tomto. Majitelé milují jeho všestrannost a praktičnost, spolehlivost je výjimečná. Přizpůsobivost je to, co je tady podstatné. Uvnitř se snadno zabydlíte, přístrojová deska je elegantní, ale nedobrodružná. Yeti zazářil v našem letošním průzkumu Driver Power, když zvítězil ve spolehlivosti, snadnému řízení a ovladatelnosti. Byl také korunován Auto Expressem jako Car of the Year Není žádné překvapení, že ŠKODA dosud vydala pouze jednu svolávací akci na tento model. Domníváme se, že je nepravděpodobné, aby se na tom v dohledné době něco změnilo.

28 Velká Británie cars.uk.msn.com Test: ŠKODA Rapid 1,6 TDI datum: hodnocení: + akcelerace zásluhou silného motoru + obrovský kufr - řízení neposkytuje mimo město odezvu a zpětnou vazbu Je to vůz, který byl uvážlivě zjednodušen. Rapid má velmi dobrý předpoklad strhnout dav svým nekomplikovaným designem, množstvím prostoru a základní solidností, která vyzařuje důvěru. Jadrný zvuk pod plným plynem vás přesvědčí, že tady musí být k dispozici více než 105 koní. Ještě lepší je absence turbodíry, protože motor silně táhne bez prodlevy z nejnižších otáček, a lehké řazení s krátkými drahami pomáhá také při jízdě po městě. Nejsou tu žádné kovové doplňky nebo měkčené plasty, kterými se vyznačují prestižnější modely ŠKODA, ale nemůžete přehlédnout solidnost, s níž je Rapid postaven. V době, kdy nové vozy se zdají být stále složitější, zvolila ŠKODA osvěžující cestu, která se bude líbit mnoha kupujícím.

29 Velká Británie autoexpress.co.uk Srovnávací test: ŠKODA Superb 2,0 TDI a Citroën C5 2,2 HDi datum: hodnocení: 1. ŠKODA (4/5), 2. Citroën (3/5) + lepší ovladatelnost v zatáčkách + objemnější kufr a snazší přístup k němu - horší komfort jízdy Už to bude pět let, ale tahle velká ŠKODA je stále na vrcholu sil. Je skvěle postavená, vynikající na řízení a poskytuje jeden z nejprostornějších interiérů. Je tu více výbavy, než můžete najít v některých luxusních vozech stojících třikrát tolik. Cestující vzadu těží z dvojnásobného místa pro nohy, než jaké je v Citroënu, a oddělené ovládání klimatizace jim dokonce dovolí nastavit si teplotu. Ostřejší řízení, skvělá přilnavost a výborná ovladatelnost napomáhají k pocitu větší mrštnosti v zatáčkách Nedávné změny pomohly Citroënu C5 udržet svěží vzhled, ale tento jemný facelift není dostatečný k tomu, aby prosadil vůz na špici třídy. Superb se sice nevyrovná C5 komfortem a stylem, ale přesvědčivě ji poráží téměř ve všech dalších ohledech od obrovského a dobře vybaveného interiéru po poutavé jízdní zážitky.

30 Velká Británie Autocar Test: ŠKODA Octavia 2,0 TDI DSG datum: hodnocení: 4/5 + enormní kufr a hojný prostor pro cestující + dobrá hodnota za danou cenu - hlučnější motor ve vyšších otáčkách Octavia vyrostla, ale její poslání zůstalo: poskytnout spolehlivý a pohodlný rodinný vůz, který porazí své soupeře vnitřním prostorem a praktičností. Kufr je dost prostorný, aby pojal většinu předmětů, výklopná stěna je masivní a nakládací práh je v komfortní výši. Automatická převodovka je dobře sladěna s tímto motorem, své úkoly plní kvalifikovaně a bez cukání. Nenašli jsme mnoho chyb ve způsobu, jak se tento vůz ovládá a překonává většinu silničních povrchů. Octavia třetí generace se protáhla a je praktičtější než kdykoliv předtím. Dvoustranný podlahový koberec pro čisté nebo špinavé věci je jedním z mnoha elegantních řešení.

31 Velká Británie Auto Express Test: ŠKODA Octavia 1,6 TDI datum: hodnocení: 4/5 + prostor a vysoká jakost + přístup do kufru - příliš konzervativní a nenápaditý exteriér Samozřejmě jsou zde velké výhody, především prostorové enormní 590litrový zavazadelník a spousta místa pro nohy zadních cestujících ji dělají lídrem třídy. Také výkon a zátah malého dieselu je dostatečný. Všechny modely dostanou minimálně pětipalcovou obrazovku, palubní deska i výplně dveří jsou pokryty pohlednými měkkými plasty. Pokud jsou prostor, hodnota a úspornost vašimi prioritami, potom budete nový model Octavia milovat. Interiér vykazuje impozantní kvalitu a také je elegantnější.

32 TIP: Výsledky testů můžete využít: jako pádné prodejní argumenty hodnocení nezávislými novináři a motoristickými odborníky má pro zákazníky často větší váhu než firemní propagační materiály zahraniční média nelze podezřívat z přílišné náklonnosti k naší značce jako inspiraci pro marketingové aktivity např. pro vlastní webové stránky

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2)

Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) zdroj model ŠKODA Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz Yeti Recenze ojetého vozu zdroj model ŠKODA AutoBild Yeti GreenLine Ruhr

Více

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6)

Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) zdroj model ŠKODA autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz Rapid 1,6 TDI Test autopruvodce.cz Superb Combi 2,0 TDI Test zdroj model

Více

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test

Právo Octavia 2,0 TDI Test. ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test. Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test zdroj model ŠKODA Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA Auto Test Citigo 1,0 MPI Srovnávací test Auto Moto und Sport Octavia 1,4 TSI Srovnávací test Auto Zeitung

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1. Duben 2013

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1. Duben 2013 !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1 Duben 2013 zdroj model ŠKODA Octavia 2,0 TDI Srovnávací test (Hyiundai i40) Auto 7 Octavia 1,2 TSI Elegance Test Auto 7 Octavia Rapid 1,2 TSI Ambition Srovnávací test (Renault

Více

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012

Monitoring novinářských testů. Říjen 2012 Monitoring novinářských testů Říjen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu AutoTip Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto 7 Rapid 1,2 TSI Test Svět motorů Rapid 1,2 MPI Test novinky.cz Octavia Combi

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()* 1 zdroj model ŠKODA Auto TIP Superb Combi 1,8 TSI DSG Auto 7 Superb 1,4 TSI Po povrchu / Test Lidové noviny Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Auto 7 Octavia Combi 1,8 TSI

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()*

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#$%&'()* !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#$%&'()* zdroj model ŠKODA Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI Greenline Test Týden Nový

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'()

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$%&'() !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$%&'() zdroj model ŠKODA Superb Combi 2,0 TDI Test Octavia Combi 2,0 TDI 4x4 Test Auto TIP Octavia Combi 2,0 TDI Test Autohit Octavia Combi 1,8 TSI Elegance Test (Tomáš

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. listopad 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ listopad 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Autembezpecne.cz Roomster Škoda Roomster zabodovala na technických prohlídkách v Německu Automobil revue Octavia 1,2

Více

!"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()'

!#$!%#&'!(#)*+,-./'$0+$1!#!$!%&'()' !"#$!%#"&'"!(#")*+,-./'$0+$1!"#!$!%&'()' zdroj model ŠKODA ")20('34)",56$78'$0+$5 autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test *#7/&8+/+"3 Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. prosinec 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ prosinec 2010 zdroj model Škoda název článku/typ testu Auto 7, 25/2010 Superb GreenLine 1,6 TDI Jako po másle Motorsport magazín, 12/2010 Octavia RS Nebe a dudy Octavia Tour

Více

Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012

Monitoring novinářských testů. Prosinec 2012 Monitoring novinářských testů Prosinec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Test jenproauta.cz Rapid 1,2 TSI Test auto.cz Yeti GreenLine Test zdroj model ŠKODA název

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2011

Monitoring novinářských testů. Červen 2011 Monitoring novinářských testů Červen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Sedmička Octavia Combi 1,6 TDI DSG Test Auto Tip Octavia Scout 2,0 TDI DSG Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N...

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N... 1 z 5 19.2.2013 23:41 Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu První generace Hondy CR-V v roce 1995 spoluzakládala segment kompaktních SUV, nyní na trh přichází již čtvrtá řada.

Více

Monitoring novinářských testů. Červen 2012

Monitoring novinářských testů. Červen 2012 Monitoring novinářských testů Červen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test (FIAT Panda 1,2) ifaster.cz Octavia RS 2,0 TDI DSG Test veciautomobilove.cz

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2011

Monitoring novinářských testů. Květen 2011 Monitoring novinářských testů Květen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto 7 Superb 2,0 TDI Dlouhodobý test Svět motorů Fabia 1,4 MPI Test ojetiny zdroj model ŠKODA název článku/typ testu

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2011

Monitoring novinářských testů. Březen 2011 Monitoring novinářských testů Březen 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Lidovky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 DSG Test Auto.cz Superb 2,0 TDI 4x4 DSG Test Autohit Octavia Tour Test Autohit Fabia

Více

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012

Monitoring novinářských testů. Červenec 2012 Monitoring novinářských testů Červenec 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autopruvodce.cz Octavia Combi 1,6 LPG Test Svět motorů Yeti 1,2 TSI Srovnávací test (Citroën C4 Aircross 1,6) autoforum.cz

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. říjen 2010

MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ. říjen 2010 MONITORING NOVINÁŘSKÝCH TESTŮ říjen 2010 Česká republika zdroj: Svět motorů 38/2010 Srovnávací test: Škoda Roomster 1,2 TSI, Opel Meriva 1,4T, Citroën C3 Picasso 1,6 VTi datum: 20. 9. 2010 Roomster sklidil

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

Technická data - Golf

Technická data - Golf Technická data Golf I. generace (1974 1983) Informace (VW Golf I GTI, 1976) Konstrukce řadový čtyřválec Pivo benzín Plnění atmosférické sání Rozvod OHC Uložení vpředu napříč Zdvihový objem [cm3] 1588 Kompresní

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'...

BMW Řada D 2,0. vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 kw. 8x airbag, ABS, aut. klimatizace, střecha, plní 'EURO II'... Ojeté vozy 60 prověřených vozů k otestování a nákupu Audi A6 2,5 TDI vyr. 09/2001, kombi/5, nafta 114... cena 19 000 Kč BMW Řada 3 318 D 2,0 vyr. 09/2013, kombi/5, nafta 105 BMW Řada 5 520D GT 2,0 vyr.

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

Automobilové novinky Masarykův okruh, Brno

Automobilové novinky Masarykův okruh, Brno Automobilové novinky 2016 Masarykův okruh, Brno 21. 4. 2016 Proč sledovat novinky na automobilovém trhu? Abyste se pak nedivili! Life Cycle každého modelu má vliv na TCO. Proč? Provozní náklady Bezpečnost

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

Monitoring novinářských testů. Květen 2013

Monitoring novinářských testů. Květen 2013 Monitoring novinářských testů Květen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Mladá fronta DNES Nový Superb 2,0 TDI Test Autorevue.cz Nový Superb 1,4 TSI a 2,0 TDI Test 5plus2 Nový Superb 1,6 TDI

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Monitoring novinářských testů. Leden 2012

Monitoring novinářských testů. Leden 2012 Monitoring novinářských testů Leden 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Svět motorů Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test s Kiou Picanto 1,0 CVVT/51 kw novinky.cz Superb Combi 2,0 TDI 4x4 Srovnávací

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci.

Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. 02 Oskenujte kód a prohlédněte si na videu Jimny v akci. Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti Protokol kontroly motorového vozidla Škoda Yeti Datum kontroly 15.1.015 Cena 360 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 011 Počet 85 850 Motor.0 TDI Výkon 103 kw Převodovka DSG VIN TMBLD75L1B6035711

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

Monitoring novinářských testů. Září 2011

Monitoring novinářských testů. Září 2011 Monitoring novinářských testů Září 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu auto.cz Octavia Scout 2.0 TDI Srovnávací test s Jeepem Compass 2.2 CRD a Subaru Forester 2.0 D Svět motorů Fabia 1.2 12V

Více

Monitoring novinářských testů. Listopad 2011

Monitoring novinářských testů. Listopad 2011 Monitoring novinářských testů Listopad 2011 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autoweb.cz Citigo 1,0 MPI/55 kw Srovnávací test s Citroënem C1 1,0i auto.cz Yeti 1,4 TSI Test ifaster.cz Fabia RS Test

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010.

Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Ještě větší rozmanitost úsporné radosti z jízdy. Nabídka BMW od podzimu 2010. Již tak velmi široká nabídka různě zaměřených automobilů BMW se na podzim 2010 dále rozroste o nová, atraktivní provedení.

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2013

Monitoring novinářských testů. Březen 2013 Monitoring novinářských testů Březen 2013 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Právo Octavia 2,0 TDI Test ifaster.cz Octavia 1,2 TSI Test zdroj model ŠKODA název článku/typ testu Auto Test Citigo 1,0

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

Monitoring novinářských testů. Březen 2012

Monitoring novinářských testů. Březen 2012 Monitoring novinářských testů Březen 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autopruvodce.cz Citigo 1,0 MPI/44 kw Test veciautomobilove.cz Octavia Scout 2,0 TDI Test Auto 7 Octavia Combi 1,6 TDI

Více

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU Bezpečnost na prvním místě. Přezujte na Kumho. včetně označování pneumatik dle EU ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013 Kompletní program pro osobní automobily, SUV/4x4 a lehká nákladní vozidla česká republika KUMHO

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20170929 VIN WDD2040011A402074 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka MercedesBenz Model vozu C

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

Monitoring novinářských testů. Únor 2012

Monitoring novinářských testů. Únor 2012 Monitoring novinářských testů Únor 2012 zdroj model ŠKODA název článku/typ testu autoweb.cz Superb 2,0 TDI DSG 4x4 Test Autohit Citigo 1,0 MPI/44 kw Test Technický týdeník Yeti 2,0 TDI 4x4 Test hybrid.cz

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČR TESTOVAL ZIMNÍ PNEUMATIKY RŮZNÝCH ROZMĚRŮ 15, 16, 17 VĚTŠÍ NEBO MENŠÍ KOLA?

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5

NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 NAKLADAČE HITACHI ZW a ZW-5 ---------------------------------------------------- Japonská společnost HITACHI uvádí na trh novou řadu čelních nakladačů s označením ZW-5. Produktová paleta kloubových nakladačů

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více