POMOC V NEPŘÍZNIVÝCH ŽIVOTNÍCH SITUACÍCH PRO OBČANY NA OTROKOVICKU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POMOC V NEPŘÍZNIVÝCH ŽIVOTNÍCH SITUACÍCH PRO OBČANY NA OTROKOVICKU"

Transkript

1 odbor sociální oddělení sociálních služeb Město Otrokovice vydává informativní brožuru POMOC V NEPŘÍZNIVÝCH ŽIVOTNÍCH SITUACÍCH PRO OBČANY NA OTROKOVICKU Vydáno v rámci realizace projektu Podpora trvalé udržitelnosti, dostupnosti a zkvalitňování sociálních služeb na Otrokovicku

2 Obsah KRIZOVÉ LINKY... 4 Bezplatné linky:... 4 Zpoplatněné linky:... 4 SENIOŘI... 5 Babička (dědeček...) se o sebe nepostará, potřebuje celodenní péči v domově pro seniory... 5 Babička (dědeček...) se o sebe nepostará, potřebuje dovézt jídlo a pomoc s hygienou, úklidem... 5 Zemřel mi manžel, zůstala jsem sama ve velkém bytě, situaci finančně nezvládnu 7 Pečuji o staré rodiče, ale musím na operaci (jedeme na dovolenou)... 7 Maminka má alzheimera, péči doma už nezvládáme... 8 Už na všechno nestačím, chci zůstat doma, ale potřebuji pomoc jiné osoby... 9 Potřebuji zavézt k doktorovi, do školy a potřebuji doprovod asistenta Cítím se osamělý, potřeboval bych společnost Mladí utrácí můj důchod, nemám, kdo by se mě zastal Potřebuji doma píchnout inzulín, převázat nohu apod Jsem nemocný, nemůžu si sám vyzvedávat důchod na poště a chci, aby jej vyzvedával příbuzný Dědeček už si sám nic nevyřídí Utratím hodně peněz za bydlení a na jídlo a léky už mi důchod pomalu nestačí Mám osobní (rodinný) problém a nevím, kam se mám obrátit o radu Rád bych se scházel s ostatními seniory Nepotřebuji nic od pečovatelské služby, chtěl bych jen obědy Potřebuji pomoc jen přes den (večer za mnou chodí dcera) Maminka nemůže být přes den sama doma, večer se o ni postaráme Potřebuji mít jistotu, že se rychle dovolám pomoci, když mi půjde o život Potřebujeme pro tatínka polohovací postel, sluchadla apod Tatínek umírá, ale přeje si zůstat doma s rodinou Tatínek umírá, nechceme ho dát do nemocnice, ale u nás být bohužel nemůže Rád bych se scházel s ostatními seniory, rehabilitoval a zapojil se do aktivního způsobu života ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÍ Narodilo se nám dítě s postižením Naši malou (s postižením) nechtějí vzít do normální školky, školy Mám dítě s postižením, ale chtěla bych chodit do práce Mám postižené dítě, velmi šikovné a zručné, chce být v kolektivu Mám zdravotní postižení (máme dítě s postižením) a potřebuji pomoc Potřebuji na pomůcky a na péči čím dál víc peněz, důchod mi nestačí Potřebuji pomoc jen přes den (večer za mnou chodí dcera) Maminka nemůže být přes den sama doma, večer se o ni postaráme Potřebuji si vyřídit úřední záležitosti v centru Zlína, ale mám dítě s postižením Potřebuji si vyřídit úřední záležitosti v centru Zlína, ale jsem maminka se zdravotním postižením Potřebujeme zapůjčit invalidní vozík Rád bych se scházel s ostatními tělesně postiženými lidmi a rehabilitoval Mám sluchové postižení RODINY S DĚTMI Naší rodině nestačí výplata na jídlo, bydlení a na všechno, co se musí zaplatit Naše rodina má spoustu dluhů, nevíme, jak z toho ven Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 2 (celkem 45)

3 Mám malé děti, muž mě bije, nemám kam jít Nezvládáme výchovu dětí (přípravu do školy, hospodaření ) Rádi bychom docházeli se svými dětmi do komunitního nebo mateřského centra 32 Vyhrožuje mi rozvodem a syna prý už neuvidím Náš kluk se po škole fláká s divnou partou Naše holka (asi) bere drogy Syn nechce chodit do školy, máme podezření na šikanu Brzy porodím, dítě nechci, nikdo o tom nesmí vědět OSOBY PO NÁVRATU Z VÝKONU TRESTU, BEZDOMOVCI Přišel jsem o střechu nad hlavou, nemám peníze Nemám peníze na oblečení Mám spoustu dluhů, nevím, jak z toho ven Vracím se z výkonu trestu odnětí svobody, byl mi uložen dohled Hledám si práci, ale nechci spoléhat jen na úřad práce Nemám dost peněz na podnájem LÉKAŘSKÁ SLUŽBA PRVNÍ POMOCI (LSPP) LÉKÁRENSKÁ POHOTOVOSTNÍ SLUŽBA Obce spadající do obvodu Obce s rozšířenou působností Otrokovice: Otrokovice, Bělov, Tlumačov, Napajedla, Halenkovice, Komárov, Oldřichovice, Pohořelice, Spytihněv, Žlutava Obce POÚ Napajedla: Napajedla, Halenkovice, Komárov, Oldřichovice, Pohořelice, Spytihněv, Žlutava Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 3 (celkem 45)

4 KRIZOVÉ LINKY Integrovaný záchranný systém 112 Hasiči 150 Zdravotnická záchranná služba 155 Policie ČR 158 Zlatá linka seniorů Senior telefon Bezplatné linky: Linka bezpečí pro děti (celoevropské číslo) Krizová linka - STOP násilí na dětech Linka vzkaz domů Prosaz, krizová pomoc a poradenství pro osoby se zdravotním postižením Poradna při finanční tísni Linka proti rakovině prsu Městská policie Otrokovice , Městská policie Napajedla , Linka SOS Zlín Linka psychopomoci Linka důvěry Kroměříž Linka důvěry Uherské Hradiště Rodičovská linka Rodinné koučinkové centrum Centrum poradenství pro rodinné a partnerské vztahy, příspěvková organizace ONYX Zlín drogové poradenství Drop in linka pro ohrožené drogou Zpoplatněné linky: Poradenská linka k-centra Linka pro ženy a dívky Anabell anorexie a bulimie Poradna pro ženy Zlín Anonymní porody Občanská poradna STROP Zlín Intervenční centrum Zlín - pro osoby ohrožené domácím násilím , Dona linka, pomoc obětem domácího násilí Probační a mediační služba Zlín Linka SOS - prevence obchodu s lidmi Projekt Šance program pro komerčně sexuálně zneužívané děti a mládež HORKÁ LINKA Pomoc v nouzi od pondělí do pátku 10:00 18:00 hod NONSTOP Záznamník Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 4 (celkem 45)

5 SENIOŘI Babička (dědeček...) se o sebe nepostará, potřebuje celodenní péči v domově pro seniory Pobytová služba domov pro seniory: SENIOR BUDOVA B Adresa: Budova B, K. Čapka 1615, Otrokovice Sociální pracovnice: Mgr. Jarmila Bochezová Telefon: , , mobil: bochezova@senior.otrokovice.cz Web: SENIOR BUDOVA C Adresa: Budova C, tř. Spojenců 1840, Otrokovice Sociální pracovnice: Bc. Alena Dušková Telefon: , mobil: duskova@senior.otrokovice.cz Web: Charitní domov Otrokovice Adresa: Na Uličce 1617, Otrokovice Vedoucí: Mgr. Zdeňka Vlčková Telefon: , mobil: Sociální pracovnice: Mgr. Veronika Cívelová, Mgr. Jitka Barboříková Telefon: , sp@otrokovice.charita.cz chd@otrokovice.charita.cz Web: Domov pro seniory Napajedla Adresa: Husova 1165, Napajedla Ředitel organizace: Bc. David Libiger Telefon: , reditel@dsnapajedla.cz Sociální pracovnice: Bc. Zdeňka Kolečkářová soc.koleckarova@dsnapajedla.cz Sociální pracovnice: Bc. Simona Mlýnková soc.mlynkova@dsnapajedla.cz Web: Babička (dědeček...) se o sebe nepostará, potřebuje dovézt jídlo a pomoc s hygienou, úklidem Terénní a ambulantní služby pečovatelská služba, domy s pečovatelskou službou (DPS): Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 5 (celkem 45)

6 Pečovatelská služba SENIOR Otrokovice sídlo na DPS Nivy 283 Adresa: Nivy 283, Otrokovice Vedoucí: Magdalena Řezníčková (kontaktní osoba pro žadatele) Telefon: , mobil: Web: Domy s pečovatelskou službou v Otrokovicích DPS Hlavní 1161, DPS Nivy 283 Přidělení bytu v DPS vyřizuje (kontaktní osoby pro žadatele): Kontaktní osoba: Ivana Pallová, DiS. Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května, Otrokovice Telefon: pallova@muotrokovice.cz Charitní pečovatelská služba Adresa: Na Uličce 1617, Otrokovice Vedoucí: Ing. Pavla Nesrstová Telefon: , mobil: E- mail: chps@otrokovice.charita.cz Web: Pečovatelská služba Napajedla Adresa: Pod Kalvárií 90, Napajedla Vedoucí zařízení: Bc. David Libiger, kontaktní osoba: Jaroslava Dvorníková Telefon: , mobil: pecovatelskasluzba@napajedla.cz, dvornikova@napajedla.cz Web: Domy s pečovatelskou službou v Napajedlích DPS Pod Kalvárií 90, Sadová 1554 Přidělení bytu v DPS vyřizuje (kontaktní osoba pro žadatele): Vedoucí odboru sociálních věcí: Alena Kašná Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87 (budova spořitelny), Napajedla Telefon: kasna@napajedla.cz Web: Pečovatelská služba Spytihněv Adresa: Spytihněv 577, Spytihněv Vedoucí zařízení: Mgr. Hana Kolaříková,DiS. Telefon: , mobil: kolarikova.hana@spytihnev.cz Web: Dům s pečovatelskou službou Spytihněv Adresa: Spytihněv 577, Spytihněv Vedoucí zařízení: Mgr. Hana Kolaříková,DiS. Telefon: , mobil: kolarikova.hana@spytihnev.cz Web: Pečovatelská služba Pohořelice Adresa: Náves 39, Pohořelice, Napajedla Vedoucí: Mgr. Jarmila Černá, DiS. Telefon: , dps@obecpohorelice.cz Web: (odkaz DPS a PS) Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 6 (celkem 45)

7 Domov pokojného stáří Pohořelice Adresa: Náves 39, Pohořelice, Napajedla Vedoucí: Mgr. Jarmila Černá, DiS. Telefon: , Web: (odkaz DPS a PS) Pečovatelská služba Tlumačov Pečovatelská služba Kroměříž, o. p. s. Adresa: Nitranská 4092, Kroměříž Sociální pracovnice: Mgr. Renata Juříčková Telefon: , pecovat@pecovat.cz, prochazkova@pecovat.cz Web: Dům s pečovatelskou službou Tlumačov Adresa: nám. Komenského 848, Tlumačov Telefon: Přidělení bytu v DPS vyřizuje (kontaktní osoba pro žadatele): Kontaktní osoba: Ladislava Vránová Adresa: Obecní úřad Tlumačov, Nádražní 440, Tlumačov Telefon: matrikaou@tlumacov.cz Zemřel mi manžel, zůstala jsem sama ve velkém bytě, situaci finančně nezvládnu Byty určené k pronajímání zejména pro seniory: Byty na ulici Školní 1299 určené k pronajímání zejména pro seniory, osoby se zdravotním postižením, osoby chronicky nemocné, včetně rodin s nezletilými dětmi se zdravotním postižením a včetně osob s omezenou soběstačností, které však nevyžadují péči v sociálním zařízení pobytových sociálních služeb Přidělení bytu vyřizuje (kontaktní osoby pro žadatele): Kontaktní osoba: Ivana Pallová, DiS. Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května, Otrokovice Telefon: pallova@muotrokovice.cz Pečuji o staré rodiče, ale musím na operaci (jedeme na dovolenou) Odlehčovací služby (pobytové): SENIOR BUDOVA B Adresa: Budova B, K. Čapka 1615, Otrokovice Sociální pracovnice: Mgr. Jarmila Bochezová Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 7 (celkem 45)

8 Telefon: , , mobil: Web: SENIOR BUDOVA C Adresa: Budova C, tř. Spojenců 1840, Otrokovice Sociální pracovnice: Bc. Alena Dušková Telefon: , mobil: duskova@senior.otrokovice.cz Web: Charitní domov Otrokovice Odlehčovací služba Adresa: Na Uličce 1617, Otrokovice Vedoucí: Mgr. Zdeňka Vlčková Telefon: , mobil: Sociální pracovnice: Mgr. Veronika Cívelová, Mgr. Jitka Barboříková Telefon: , sp@otrokovice.charita.cz chd@otrokovice.charita.cz Web: Maminka má alzheimera, péči doma už nezvládáme Pobytová služba - domov se zvláštním režimem (pro nemocné Alzheimerovou chorobou a jinými typy demencí): SENIOR BUDOVA C Adresa: Budova C, tř. Spojenců 1840, Otrokovice Sociální pracovnice: Bc. Alena Dušková Telefon: , mobil: duskova@senior.otrokovice.cz Web: Domov se zvláštním režimem Buchlovice Adresa: U Domova 470, Buchlovice Vedoucí: Mgr. Antonín Gajdoš Telefon: , dd.buchlovice@ouss-uh.cz Web: Domov se zvláštním režimem Lukov Adresa: Hradská 82, Lukov u Zlína Sociální pracovnice: Alena Mikulková Telefon: mikulkova@ds-lukov.cz Web: Seniorcentrum, středisko Domov seniorů Adresa: Sokolovská 967, Zlín - Malenovice Sociální pracovnice: Mgr. Alice Kalivodová Telefon: , mobil: alice.kalivodova@seznam.cz Web: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 8 (celkem 45)

9 Domov se zvláštním režimem Naděje, o. s. Adresa: Okružní 5550, Zlín Vedoucí pracovník: Bc. Jana Chovancová Telefon: , mobil: Web: Domov se zvláštním režimem Strom života Sociální služby města Kroměříže Adresa: Purkyňova 2781, Kroměříž Sociální pracovnice: Markéta Vaculíková, DiS. Telefon: Web: Pobytová služba - domov se zvláštním režimem (pro chronicky duševně nemocné): Domov se zvláštním režimem Kvasice Adresa: Parková 21, Kvasice Sociální pracovnice: Pospíšilová Marta Telefon: , socialni.dd.kvasice@ouss-uh.cz Web: Už na všechno nestačím, chci zůstat doma, ale potřebuji pomoc jiné osoby Pečovatelská služba: Pečovatelská služba SENIOR Otrokovice sídlo na DPS Nivy 283 Adresa: Nivy 283, Otrokovice Vedoucí: Magdalena Řezníčková (kontaktní osoba pro žadatele) Telefon: , mobil: reznickova@senior.otrokovice.cz Web: Charitní pečovatelská služba Adresa: Na Uličce 1617, Otrokovice Vedoucí: Ing. Pavla Nesrstová Telefon: , mobil: chps@otrokovice.charita.cz Web: Oblastní spolek ČČK Zlín Adresa: Potoky 3314, Zlín Statutární zástupkyně: Anna Vařáková Ředitelka: Michaela Stýblová, DiS. Telefon: , E- mail: zlin@cervenykriz.eu Web: Pečovatelská služba Napajedla Adresa: Pod Kalvárií 90, Napajedla Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 9 (celkem 45)

10 Vedoucí zařízení: Bc. David Libiger, kontaktní osoba: Jaroslava Dvorníková Telefon: , mobil: Web: Pečovatelská služba Pohořelice Adresa: Náves 39, Pohořelice, Napajedla Vedoucí: Mgr. Jarmila Černá, DiS. Telefon: , Web: (odkaz DPS a PS) Pečovatelská služba Spytihněv Adresa: Spytihněv 577, Spytihněv Vedoucí zařízení: Mgr. Hana Kolaříková,DiS. Telefon: , mobil: kolarikova.hana@spytihnev.cz Web: Pečovatelská služba Tlumačov Pečovatelská služba Kroměříž, o. p. s. Adresa: Nitranská 4092, Kroměříž Sociální pracovnice: Mgr. Renata Juříčková Telefon: , pecovat@pecovat.cz, prochazkova@pecovat.cz Web: Podané ruce, o. s. - Projekt OsA Adresa : Polišenského 3/4467, Prostějov Kontaktní osoba: Mgr. Marie Chlopčíková Telefon: , osa.prostejov@podaneruce.eu Web: Osobní asistence: Potřebuji zavézt k doktorovi, do školy a potřebuji doprovod asistenta HANDICAP(?) ZLÍN Adresa: Padělky 1367, Zlín Vedoucí: Mgr. Aleš Chudárek Telefon: , mobil: handicap@handicap.cz Web: Doprava s osobní asistencí: Pečovatelská služba Napajedla Adresa: Pod Kalvárií 90, Napajedla Vedoucí zařízení: Bc. David Libiger, kontaktní osoba: Jaroslava Dvorníková Telefon: , mobil: pecovatelskasluzba@napajedla.cz, dvornikova@napajedla.cz Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 10 (celkem 45)

11 Web: Pozn. Pro občany Napajedel a spádových obcí, doprovod pečovatelky Cítím se osamělý, potřeboval bych společnost Dobrovolnická služba: Maltézská pomoc, o.p.s. CENTRUM MALTÉZSKÉ POMOCI OTROKOVICE Adresa: nám. 3. května 166, Otrokovice ( v prostorách farnosti ) Koordinátorka centra: Mgr. Monika Matějíčková Telefon: otrokovice@maltezskapomoc.cz Web: ADRA, o. s., pobočka Zlín Dobrovolnické centrum ADRA Zlín Adresa: Burešov 4886, Zlín Koordinátorka centra: Mgr. Pavlína Pejlová Telefon: dc.zlin@adra.cz Web: Samari, o. s., Dobrovolnické centrum Samari Adresa: Burešov 4886, Zlín Koordinátorka DC Samari: Ing. Johana Ajglová Telefon: dobrovolnici@samari.cz Web: Mladí utrácí můj důchod, nemám, kdo by se mě zastal Odborné sociální poradenství: Centrum poradenství pro rodinné a partnerské vztahy Poradenské centrum Adresa: U Náhonu 5208, Zlín Telefon: poradna.zlin@centrum-poradenstvi.cz Web: Centrum poradenství pro rodinné a partnerské vztahy Intervenční centrum pro osoby ohrožené domácím násilím Adresa: U Náhonu 5208, Zlín Telefon: , mobil: ic@centrum-poradenstvi.cz Web: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 11 (celkem 45)

12 Centrum poradenství pro rodinné a partnerské vztahy Centrum mediace poskytování odborné pomoci osobám, které nejsou schopny vlastními silami řešit konfliktní životní situace Adresa: U Náhonu 5208, Zlín Telefon: info@centrum-poradenstvi.cz Web: Informační a poradenské místo v Otrokovicích Poradna Centra pro zdravotně postižené Zlínského kraje Adresa: MěÚ Otrokovice, budova č. 2, zasedací místnost, nám. 3. května 1340, Otrokovice Každý 1. a 3. pracovní čtvrtek v měsíci od 14:00 do 16:00 MěÚ Otrokovice, sociální odbor, oddělení sociálních pomoci Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Vedoucí oddělení: Hric Kamil, DiS. Telefon: hric@muotrokovice.cz Kateřina Bednaříková, DiS., Telefon: katerina.bednarikova@muotrokovice.cz Ivana Pallová, DiS. Telefon: pallova@muotrokovice.cz Dudová Jana Telefon: dudova@muotrokovice.cz Mgr. Žáková Kristýna Telefon: zakova@muotrokovice.cz Mühlbergerová Alice Gabriela Telefon: muhlbergerova@muotrokovice.cz MěÚ Napajedla Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87 (budova spořitelny), Napajedla Vedoucí odboru: Alena Kašná Telefon: kasna@napajedla.cz Web: Potřebuji doma píchnout inzulín, převázat nohu apod. Oblastní spolek ČČK Zlín Adresa: Potoky 3314, Zlín Statutární zástupkyně: Anna Vařáková Ředitelka: Michaela Stýblová, DiS. Telefon: , E- mail: zlin@cervenykriz.eu Web: Domácí ošetřovatelská péče: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 12 (celkem 45)

13 Jsem nemocný, nemůžu si sám vyzvedávat důchod na poště a chci, aby jej vyzvedával příbuzný Obecní úřad v místě trvalého bydliště důchodce Ustanovení zvláštního příjemce důchodu: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, oddělení sociálních pomoci Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Vedoucí oddělení: Hric Kamil, DiS. Telefon: hric@muotrokovice.cz Kateřina Bednaříková, DiS., Telefon: katerina.bednarikova@muotrokovice.cz Ivana Pallová, DiS. Telefon: pallova@muotrokovice.cz Dudová Jana Telefon: dudova@muotrokovice.cz Mgr. Žáková Kristýna Telefon: zakova@muotrokovice.cz Mühlbergerová Alice Gabriela Telefon: muhlbergerova@muotrokovice.cz MěÚ Napajedla Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87 (budova spořitelny), Napajedla Vedoucí odboru: Alena Kašná Telefon: kasna@napajedla.cz Web: Dědeček už si sám nic nevyřídí Okresní soud ve Zlíně Adresa: Dlouhé díly 351, Zlín - Louky Telefon: podatelna@osoud.zln.justice.cz Web: Ustanovení opatrovníka: Poradenství v opatrovnictví: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, oddělení sociálních pomoci Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 13 (celkem 45)

14 Vedoucí oddělení: Hric Kamil, DiS. Telefon: Kateřina Bednaříková, DiS., Telefon: Ivana Pallová, DiS. Telefon: Dudová Jana Telefon: Mgr. Žáková Kristýna Telefon: Mühlbergerová Alice Gabriela Telefon: MěÚ Napajedla Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87 (budova spořitelny), Napajedla Vedoucí odboru: Alena Kašná Telefon: Web: Utratím hodně peněz za bydlení a na jídlo a léky už mi důchod pomalu nestačí Nepojistné sociální dávky: Úřad práce ČR, krajská pobočka Zlín, kontaktní pracoviště Otrokovice Adresa: Městská poliklinika, tř. Osvobození 1388, Otrokovice Ředitelka kontaktního pracoviště: Mgr. Hábová Andrea Vedoucí referátu nepojistných sociálních dávek: Mgr. Staňková Ivana Telefon: andrea.habova@zl.mpsv.cz Hmotná nouze Kontaktní osoba: Hašová Ivana Telefon: ivana.hasova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Švecová Blanka Telefon: blanka.svecova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Mgr. Košárková Zuzana Telefon: zuzana.kosarkova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Bc. Hubáčková Světana Telefon: svetlana.hubackova@zl.mpsv.cz Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 14 (celkem 45)

15 Dávky pro osoby se zdravotním postižením a příspěvek na péči Kontaktní osoba: Hybnerová Vlasta Telefon: vlasta.hybnerova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Prostředníková Zlatuše Telefon: zlatuse.prostrednikova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Mgr. Staňková Ivana Telefon: ivana.stankova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Polame Zuzana, DiS. Telefon: zuzana.polame@zl.mpsv.cz Dávky státní sociální podpory Kontaktní osoba: Lenka Kotková Telefon: lenka.kotkova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Janíková Jana Telefon: jana.janikova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Machálková Marta Telefon: marta.machalkova@zl.mpsv.cz Kontaktní osoba: Gerychová Zdeňka Telefon: zdenka.gerychova@zl.mpsv.cz Koordinátor Skarty, sociální pracovník OZP Kontaktní osoba: Bc.Hřibová Nikola Telefon: nikola.hribova@zl.mpsv.cz Odborné sociální poradenství: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, oddělení sociálních pomoci Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Vedoucí oddělení: Hric Kamil, DiS. Telefon: hric@muotrokovice.cz Kateřina Bednaříková, DiS., Telefon: katerina.bednarikova@muotrokovice.cz Ivana Pallová, DiS. Telefon: pallova@muotrokovice.cz Dudová Jana Telefon: dudova@muotrokovice.cz Mgr. Žáková Kristýna Telefon: zakova@muotrokovice.cz Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 15 (celkem 45)

16 Mühlbergerová Alice Gabriela Telefon: Mám osobní (rodinný) problém a nevím, kam se mám obrátit o radu Sociální poradenství: MěÚ Otrokovice Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Vedoucí odboru: Mgr. Horáková Květoslava Telefon: horakova@muotrokovice.cz Vedoucí oddělení sociálních služeb: Ing. Alena Havlíková Telefon: havlikova@muotrokovice.cz Vedoucí oddělení sociálně-právní ochrany: Radomíra Králová Telefon: kralova@muotrokovice.cz Vedoucí oddělení sociální pomoci: Hric Kamil, DiS. Telefon: hric@muotrokovice.cz Kateřina Bednaříková, DiS., Telefon: katerina.bednarikova@muotrokovice.cz Ivana Pallová, DiS. Telefon: pallova@muotrokovice.cz Dudová Jana Telefon: dudova@muotrokovice.cz Mgr. Žáková Kristýna Telefon: zakova@muotrokovice.cz Mühlbergerová Alice Gabriela Telefon: muhlbergerova@muotrokovice.cz MěÚ Napajedla Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87 (budova spořitelny), Napajedla Vedoucí odboru: Alena Kašná Telefon: Jaroslava Brázdilová Telefon: kasna@napajedla.cz Web: Rád bych se scházel s ostatními seniory Kluby důchodců: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 16 (celkem 45)

17 Klub důchodců Trávníky Adresa: ul. Hlavní 1161, Otrokovice Předsedkyně klubu: Jarmila Kovalová Telefon: Klub důchodců Baťov Adresa: ul. Školní 1299, Otrokovice Předsedkyně klubu: Zdenka Šicová Telefon: Klub důchodců Kvítkovice Adresa: K. H. Máchy 271, Otrokovice Předsedkyně klubu: Františka Močičková Telefon: Klub důchodců Napajedla Adresa: MěÚ Napajedla, odbor sociálních věcí, Masarykovo nám. 87, Napajedla Web: Kontaktní osoba: Alena Kašná Telefon: Klub seniorů Oldřichovice Kontaktní osoba: Zdeňka Jursíková Telefon: Klub seniorů Tlumačov Kontaktní osoba: p. Šoltysová Telefon: Klub seniorů Žlutava Kontaktní osoba: p. Špetlová telefon: p. Kolář telefon: Klub seniorů Halenkovice Kontaktní osoba: p. Chytilová Telefon: Klub seniorů Pohořelice Kontaktní osoba: Jarmila Frkalová Telefon: Nepotřebuji nic od pečovatelské služby, chtěl bych jen obědy Firma DooT Hulín Adresa: Nádražní 737, Hulín Kontakt: Ing. Dočkal Telefon: , E- mail: Web: Firma Excellent Tečovice Adresa: Tečovice 45, Tečovice Kontakt: pí Kopčilová Rozvoz obědů: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 17 (celkem 45)

18 Telefon: , , mobil: E- mail: Restaurace Zubr, Malenovice Adresa: Malenovice 323, Zlín - Malenovice Telefon: E- mail: archazlin@seznam.cz Web: Potřebuji pomoc jen přes den (večer za mnou chodí dcera). Maminka nemůže být přes den sama doma, večer se o ni postaráme. Centrum denních služeb SENIOR Otrokovice Adresa: Hlavní 1161, Otrokovice Vedoucí: Magdalena Řezníčková Telefon: , mobil: reznickova@senior.otrokovice.cz Web: Domovinka centrum denních služeb: Potřebuji mít jistotu, že se rychle dovolám pomoci, když mi půjde o život Tísňové volání: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, oddělení sociální pomoci Adresa: MěÚ Otrokovice, sociální odbor, nám. 3. května 1340, Otrokovice Web: Kontaktní osoba: Ivana Pallová, DiS. Telefon: pallova@muotrokovice.cz Pozn.: pouze pro občany Otrokovic Potřebujeme pro tatínka polohovací postel, sluchadla apod. Půjčovny kompenzačních pomůcek: Svaz tělesně postižených v České republice, o. s. okresní organizace Zlín Půjčovna kompenzačních pomůcek Adresa: Podlesí IV 5348/B, Zlín Jižní Svahy Kontaktní osoba: Alena Merhautová Telefon: , mobil: alena.merhautova@centrum.cz Web: Půjčovna kompenzačních a zdravotních pomůcek Adresa: Na Uličce 1617, Otrokovice Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 18 (celkem 45)

19 Kontaktní osoba: Ing. Pavla Nesrstová Telefon: , mobil: Web: Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR Poradenské centrum pro sluchově postižené Adresa: Školní 492, Zlín Ředitelka: Martina Kuldová Kontaktní osoba: Martina Kuldová Telefon: , snn.zlin@seznam.cz Web: HANDICAP(?) Zlín Adresa: Padělky VI 1367, Zlín Informace:Mgr. Aleš Chudárek Telefon: , handicap@handicap.cz Web: Tatínek umírá, ale přeje si zůstat doma s rodinou Domácí hospicová péče: Nestátní zdravotnické zařízení, středisko Domácí péče Adresa: Zarámí 4077, Zlín Kontaktní osoba: Drahomíra Páníková Telefon: , E- mail: hvezda.domacipece@seznam.cz Web: Tatínek umírá, nechceme ho dát do nemocnice, ale u nás být bohužel nemůže Hospic: Nestátní zdravotnické zařízení, středisko Hospic Hvězda Adresa: Sokolovská 967, Zlín - Malenovice Kontaktní osoba: Bc. Jana Mošťková Telefon: E- mail: mostkova.jana@seznam.cz Web: Diakonie Českobratrské církve evangelické - hospic Citadela Adresa: Žerotínova 1421, Valašské Meziříčí Kontaktní osoba: Ruth Kopecká, Bc. Vojtěška Gregorková Telefon: , , E- mail: socialni@citadela.cz Web: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 19 (celkem 45)

20 Rád bych se scházel s ostatními seniory, rehabilitoval a zapojil se do aktivního způsobu života Svaz tělesně postižených: Svaz tělesně postižených v České republice, o. s. okresní organizace Zlín Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Adresa: Podlesí IV 5348/B, Zlín Jižní Svahy Předsedkyně organizace: Milada Netroufalová Kontaktní adresa: tř. Svobody 918, Zlín Telefon: , alena.merhautova@centrum.cz Web: ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÍ Narodilo se nám dítě s postižením Raná péče: Educo Zlín, o. s. Středisko rané péče EDUCO Zlín o.s. Adresa: třída Tomáše Bati 385, Louky, Zlín 4 Vedoucí: Ing. Dagmar Machová Telefon: ranapece.zlin@volny.cz Web: Středisko rané péče Tamtam Olomouc Adresa: Jungmannova 25, Olomouc Vedoucí: Mgr. Anna Kučerová, Ph.D. Telefon: ranapece@tamtam-olomouc.cz Web: Naši malou (s postižením) nechtějí vzít do normální školky, školy Mateřská škola Klubíčko Tlumačov, s.r.o. Adresa: U Trojice 336, Tlumačov Vedoucí: Bc. Ludmila Stodůlková Telefon: , mobil: Speciální MŠ a ZŠ: Městský úřad Otrokovice, odbor sociální, nám. 3. května 1340, Otrokovice Strana 20 (celkem 45)

Sociální služby v Otrokovicích k 01.06.2011

Sociální služby v Otrokovicích k 01.06.2011 odbor sociální oddělení sociálních služeb Sociální služby v Otrokovicích k 01.06.2011 SENIOR Otrokovice, p. o. Adresa: Školní 1299, 765 02 Otrokovice Ředitelka organizace: Ing. Ivana Vardanová Telefon:

Více

Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením. Otrokovicko

Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením. Otrokovicko Přehled poskytovatelů služeb pro děti a mládež do 26 let s mentálním a kombinovaným postižením Otrokovicko NADĚJE o.s., Pobočka Otrokovice Služby: Domov pro osoby se zdravotním postižením, Chráněné bydlení,

Více

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ

Schválená částka na sociální službu v Kč. Celková schválená částka dotace v Kč. Datum schválení dotace. Číslo usnesení RMZ/ZMZ Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína (v souladu s uzavřenými smlouvami o poskytnutí dotace v roce 2017) - registrované sociální služby Č. Příjemce dotace

Více

Schválená částka dotace v Kč. Číslo usnesení RMZ/ZMZ. 1 ABAPO, s.r.o ABAPO osobní asistence /12Z/

Schválená částka dotace v Kč. Číslo usnesení RMZ/ZMZ. 1 ABAPO, s.r.o ABAPO osobní asistence /12Z/ Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína (v souladu s uzavřenými smlouvami o poskytnutí v roce 2016) - registrované sociální služby a primární podpora rodin

Více

Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018

Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018 Přehled schválených a vyplacených dotací ze Sociálního fondu statutárního města Zlína - registrované sociální služby na rok 2018 Č. Příjemce dotace IČO příjemce Název sociální služby Schválená částka na

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ V MIKROREGIONU OTROKOVICKO

SOCIÁLNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ V MIKROREGIONU OTROKOVICKO SOCIÁLNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ V MIKROREGIONU OTROKOVICKO Domov SENIOR Otrokovice Adresa: Školní 1299, 765 02 Otrokovice Telefon: 577 924 126 E-mail: pavel.malik@muotrokovice.cz Zřizovatelem je město Otrokovice.

Více

Pomoc v nepříznivých životních situacích pro občany na Otrokovicku

Pomoc v nepříznivých životních situacích pro občany na Otrokovicku Pomoc v nepříznivých životních situacích pro občany na Otrokovicku Obsah: Senioři. str. 3 Zdravotně postižení. str. 12 Rodiny s dětmi.. str. 17 Osoby po výkonu trestu, bezdomovci str. 25 Krizové linky:

Více

Sociální služby pro osoby se zdravotním postižením

Sociální služby pro osoby se zdravotním postižením Sociální služby pro osoby se zdravotním Osoby s mentálním Osoby s tělesným Osoby s duševním onemocněním Osoby s chronickým onemocněním Osoby se sluchovým Osoby se zrakovým Osoby s kombinovaným Osoby s

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Zásobník rozvojových záměrů pro rok 2019

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Zásobník rozvojových záměrů pro rok 2019 AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2019-2. aktualizace Zásobník rozvojových záměrů pro rok 2019 Příloha č. 2 CÍLOVÁ SKUPINA, CÍLOVÁ SKUPINA (Pozn. ABAPO, s.r.o. 02672910 RZ_2019

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2016 Síť sociálních služeb Zlínského kraje

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2016 Síť sociálních služeb Zlínského kraje AKČNÍ PLÁN E CH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2016 Síť sociálních služeb Zlínského kraje Příloha č. 1 POSKYTOVATEL lůžek ) PRO SENIORY CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Charita Zlín Domovinka-centrum denních služeb

Více

Adresář sociálních služeb

Adresář sociálních služeb Třebechovice pod Orebem Adresář sociálních služeb Městský úřad Třebechovice pod Orebem Adresa: Masarykovo náměstí 14 Úřední hodiny: Pondělí 7:00-11:30 12:30-17:00 Středa 7:00-11:30 12:30-17:00 Správní

Více

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba)

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. ( 46 denní stacionáře) , DIANA TŘEBÍČ, o.p.s. ( 40 pečovatelská služba) Příloha č. 5 k 5/ZM/2016 A. Poskytovatelé sociální služby, kteří mají oprávnění k poskytování sociálních služeb (registraci) a/nebo jsou zapsáni v registru poskytovatelů sociálních služeb ( 85 zákona o

Více

Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu dle Registru poskytovatelů sociální služeb)

Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu dle Registru poskytovatelů sociální služeb) Přehled sociálních služeb na území města Havířova (aktualizováno k datu 5.. 208 dle Registru poskytovatelů sociální služeb) Tabulka: Přehled organizací poskytující sociálních služby na území města Poskytovatel

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2014

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2014 Příloha č. 1 AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2014 Síť sociálních služeb Zlínského kraje - sociální služby zařazené do kategorie A pro rok 2014 POSKYTOVATEL NÁZEV IDENTIFIKÁTOR

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2015

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2015 Příloha č. 1 AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2015 Síť sociálních služeb ského kraje - sociální služby zařazené do kategorie A pro rok 2015 POSKYTOVATEL NÁZEV IDENTIFIKÁTOR

Více

Osobní asistence (Pardubice) ano Sociální rehabilitace - PC učebna ne Provozní místnost - Setkávání bez bariér ne 53100

Osobní asistence (Pardubice) ano Sociální rehabilitace - PC učebna ne Provozní místnost - Setkávání bez bariér ne 53100 Výsledky dotačnícho řízení z Programu podpory v sociální oblasti na rok Poř. číslo IČ Žadatel dotace Název projektu/účel 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby

Více

Přehled poskytovatelů. sociálních služeb v Chodově

Přehled poskytovatelů. sociálních služeb v Chodově Přehled poskytovatelů sociálních služeb v Chodově Pečovatelská služba města Chodova adresa: Komenského 1077, 357 35 Chodov oprávněná osoba: Ing. Josef Hora, starosta města www.mestochodov.cz pecovatelskasluzba@mestochodov.cz

Více

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Zdroj: 1) Webové stránky poskytovatelů 2) Registr poskytovatelů sociálních služeb k datu 16.10.2015 3) Informace od poskytovatelů sociálních

Více

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti

Analýza poskytovatelů sociálních služeb v Uherském Hradišti Analýza poskytovatelů sociálních služeb Zpracovala: Ing. Jana Kozelková koordinátorka KPSS Cílem analýzy bylo především zjistit: základní údaje o poskytovatelích, zaměření činnosti, cílovou skupinu uživatelů

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Oblast péče o seniory (služby) Dům pokojného stáří svaté Ludmily 80 000 Dům pokojného stáří sv.ludmily zvl.rež. 82 000 Opora Pečovatelská služba OPORA 603 000 Opora Domácí hospicová péče OPORA 210 000

Více

organizace identifikátor sociální služba název projektu cílová skupina schválená dotace celkem CELSUZ - Odborné sociální poradenství

organizace identifikátor sociální služba název projektu cílová skupina schválená dotace celkem CELSUZ - Odborné sociální poradenství Přehled schválených dotací pro nestátní neziskové organizace poskytující sociální služby na území města Brna pro rok 2018 - program I. (dle celkové částky pro organizaci) organizace identifikátor sociální

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce 2015 - za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce 2015 - za jednotlivé oblasti sociální péče Oblast péče o seniory Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Domov pro seniory Dobětice, p.o. Domov pro seniory Dobětice, p.o. Domov pro seniory Severní Terasa, p.o. 20 let s vámi - oslavy 20. výročí

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce:

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0185. Název projektu: Moderní škola 21. století. Zařazení materiálu: Ověření materiálu ve výuce: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ NERATOVICE Školní 664, 277 11 Neratovice, tel.: 315 682 314, IČO: 683 834 95, IZO: 110 450 639 Ředitelství školy: Spojovací 632, 277 11 Neratovice tel.:

Více

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2010 na poskytování sociálních služeb

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2010 na poskytování sociálních služeb Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 21 na poskytování sociálních služeb 1. Identifikační údaje 1.1 Název kraje: 1.2 Adresa sídla úřadu: Zlínský kraj třída Tomáše Bati

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Oblast péče o seniory (služby) Dům pokojného stáří svaté Ludmily 68 040 Dům pokojného stáří sv.ludmily zvl.rež. 105 360 Opora Pečovatelská služba OPORA 611 220

Více

OBSAH. 1. SOCIÁLNÍ SLUŽBY... 3 Poskytovatelé sociálních služeb a poskytované služby na území Strakonicka... 8

OBSAH. 1. SOCIÁLNÍ SLUŽBY... 3 Poskytovatelé sociálních služeb a poskytované služby na území Strakonicka... 8 OBSAH 1. SOCIÁLNÍ SLUŽBY... 3 Poskytovatelé sociálních služeb a poskytované služby na území Strakonicka... 8 2 SLUŽBY PRO SENIORY A ZDRAVOTNĚ POSTIZENÉ.. 10 Domov pro osoby se zdravotním postižením Osek...

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Základní síť sociálních služeb Zlínského kraje

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Základní síť sociálních služeb Zlínského kraje AKČNÍ PLÁN ROZVOJE CH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2018-7. aktualizace Základní síť sociálních služeb Zlínského kraje Příloha č. 1 POSKYTOVATEL IČ NÁZEV lůžek U PRO SENIORY CENTRA DENNÍCH SLUŽEB -

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2017 Síť sociálních služeb Zlínského kraje

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2017 Síť sociálních služeb Zlínského kraje AKČNÍ PLÁN ROZVOJE CH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2017 Síť sociálních služeb ského kraje Příloha č. 1 POSKYTOVATEL IČ NÁZEV lůžek U PRO SENIORY CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Charita 44117434 Domovinka-centrum

Více

Modul 5 Sociálně - právní minimum. Lekce č. 9. Sociální služby. Výuka tohoto kurzu je realizovaná v rámci projektu:

Modul 5 Sociálně - právní minimum. Lekce č. 9. Sociální služby. Výuka tohoto kurzu je realizovaná v rámci projektu: Modul 5 Sociálně - právní minimum Lekce č. 9 Sociální služby Výuka tohoto kurzu je realizovaná v rámci projektu: Podpora celoživotního vzdělávání pracovníků poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Síť sociálních služeb Zlínského kraje

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK aktualizace Síť sociálních služeb Zlínského kraje AKČNÍ PLÁN ROZVOJE CH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2018-3. aktualizace Síť sociálních služeb Zlínského kraje Příloha č. 1 POSKYTOVATEL IČ NÁZEV lůžek U PRO SENIORY CENTRA DENNÍCH SLUŽEB - ambulantní

Více

Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Sociální služby pro rodiny s dětmi (program Podpora pro rodinu a dítě)

Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Sociální služby pro rodiny s dětmi (program Podpora pro rodinu a dítě) Program podpory v sociální oblasti 2017 ŽADATELÉ: Poř. číslo IČ Žadatel dotace Název projektu/účel 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi ne

Více

SÍŤ REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V OKRESE ZNOJMO PRO ROK 2017

SÍŤ REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V OKRESE ZNOJMO PRO ROK 2017 SÍŤ REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V OKRESE ZNOJMO PRO ROK Na základě projektu Jihomoravského kraje Podpora plánování rozvoje v Jihomoravském kraji III a v návaznosti na práci Okresního multidisciplinárního

Více

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Azylové domy Celkové finanční zdroje v letech 2011-2014 1 Údaje ze žádostí poskytovatelů sociálních služeb

Více

Systém sociálních služeb v České republice

Systém sociálních služeb v České republice WORKSHOP ZAMĚŘENÝ NA SYSTÉM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Systém sociálních služeb Otrokovice 10. září 2009 Ing. Alena Havlíková vedoucí oddělení sociálních služeb sociální odbor MěÚ Otrokovice Co rozumíme pod pojmem

Více

ANALÝZA DOSTUPNOSTI A STAVU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

ANALÝZA DOSTUPNOSTI A STAVU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ANALÝZA DOSTUPNOSTI A STAVU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Město Otrokovice říjen 2017 Tato analýza vznikla jako součást projektu Pilotní ověření sociálního bydlení v Otrokovicích, který je spolufinancován Evropským

Více

Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje

Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje Přehled žádostí o zařazení sociální služby do základní sítě kraje Příloha č. 3 IČO Název poskytovatele Identifikátor Druh služby 26681471 Centrum D8 o.p.s. 3478916 odborné sociální poradenství 62209256

Více

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2011 na poskytování sociálních služeb

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2011 na poskytování sociálních služeb Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 211 na poskytování sociálních služeb 1. Identifikační údaje 1.1 Název kraje: 1.2 Adresa sídla úřadu: Zlínský kraj třída Tomáše Bati

Více

Zápis z 27. jednání Sociální komise konané dne , hodin

Zápis z 27. jednání Sociální komise konané dne , hodin Zápis z 27. jednání Sociální komise konané dne 21.12.2016, 9.00 11.00 hodin MěÚ, Masarykovo náměstí 128, Rožnov pod Radhoštěm Přítomni: předsedkyně: Jarmila Ovčačíková, Bc. Markéta Blinková, Bc. Zlatuše

Více

IČ Žadatel dotace Název projektu/účel ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi

IČ Žadatel dotace Název projektu/účel ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Přehled příjemců dotací z Programu podpory v soc. a zdrav. oblasti 2019 - registrované sociální služby ŽADATELÉ: 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči o rodinu Sasanky, sociálně aktivizační služby pro rodiny

Více

organizace sociální služba název projektu cílová skupina schválená dotace celkem Chráněné bydlení sv. Anežky Chráněné bydlení sv.

organizace sociální služba název projektu cílová skupina schválená dotace celkem Chráněné bydlení sv. Anežky Chráněné bydlení sv. Přehled schválených dotací z rozpočtu města Brna pro nestátní neziskové organizace poskytující sociální služby na území města Brna pro rok pro rok 2017 - program I. (dle celkové částky pro organizaci)

Více

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok 2015

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok 2015 1. CÍLOVÁ SKUPINA SENIOŘI 1 Dobrovolníci pomáhající seniorům v jejich vlastních domácnostech aktivita 80 000 2 Dobrovolníci pomáhající seniorům v sociálních a zdravotních zařízeních aktivita 170 000 3

Více

Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby

Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby Název programu: Program podpory v sociální a zdravotní oblasti - rok 2018 Dotační titul: Sociální a zdravotní oblast - registrované sociální služby Přehled žadatelů: Poř. 1 4253965 ABATAB, spolek pro péči

Více

Navržené dotace pro rok 2019 do Rady města Ústí nad Labem - v případě požadované dotace do 50 tis. Kč

Navržené dotace pro rok 2019 do Rady města Ústí nad Labem - v případě požadované dotace do 50 tis. Kč příloha důvodové zprávy č. 1 Navržené dotace pro rok 2019 do Rady města Ústí nad Labem - v případě požadované dotace do 50 tis. Kč Dotační titul Organizace Název projektu/služby Navrhovaná dotace SA Self

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2018 Síť sociálních služeb Zlínského kraje

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2018 Síť sociálních služeb Zlínského kraje AKČNÍ PLÁN ROZVOJE CH SLUŽEB VE ZLÍNSKÉM KRAJI PRO ROK 2018 Síť sociálních služeb ského kraje Příloha č. 1 POSKYTOVATEL IČ NÁZEV U PRO SENIORY CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Charita 44117434 Domovinka-centrum denních

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Oblast péče o seniory Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na a služby blízké službám sociálním v roce 2012 - za jednotlivé oblasti sociální péče v Kč Domov pro seniory Severní Terasa, p.o. Aktivizace

Více

1 Úvod Azylové domy ( 57) Centra denních služeb ( 45) Denní stacionáře ( 46)... 3

1 Úvod Azylové domy ( 57) Centra denních služeb ( 45) Denní stacionáře ( 46)... 3 Obsah 1 Úvod... 3 1.1 Azylové domy ( 57)... 3 1.2 Centra denních služeb ( 45)... 3 1.3 Denní stacionáře ( 46)... 3 1.4 Domovy pro osoby se zdravotním postižením ( 48)... 3 1.5 Domovy pro seniory ( 49)...

Více

ZÁMĚRY TKS 2016. charita záměr realizátor cílová skupina. Charitní dům pro seniory Hnojník

ZÁMĚRY TKS 2016. charita záměr realizátor cílová skupina. Charitní dům pro seniory Hnojník ZÁMĚRY TKS 2016 charita záměr realizátor cílová skupina požadovaná částka Charita sv. Alexandra Podpora osob se, vybavenost chráněných dílen chráněné dílny a sociální Charity sv. Alexandra osoby zdravotně

Více

Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel

Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel Program podpory v sociální oblasti na Výše finančních prostředků na : Kč 5 758 800,00 Poř. číslo IČ Příjemce dotace/ žadatel Název projektu/účel 1 26647214 Amalthea o.s. Podpora pro rodinu a dítě NE 0

Více

KATALOG. poskytovatelů sociálních služeb a služeb souvisejících na území pověřených obecních úřadů. Stod a Dobřany

KATALOG. poskytovatelů sociálních služeb a služeb souvisejících na území pověřených obecních úřadů. Stod a Dobřany KATALOG poskytovatelů sociálních služeb a služeb souvisejících na území pověřených obecních úřadů Stod a Dobřany Obsah: Slovo úvodem 3 Místní poskytovatelé sociálních služeb 6 Centrum pečovatelských a

Více

Služby sociální prevence ,20 CELKEM ,60

Služby sociální prevence ,20 CELKEM ,60 Aktualizace ke dni leden 2019 Příloha dokumentu - Systém podpory sociálních služeb pro občany města Hradec Králové schválený usnesením Zastupitelstva města Hradec králové č. 1528/2017 dne 31. 1. 2017 Sumarizace

Více

Služby sociální péče a služby sociální prevence

Služby sociální péče a služby sociální prevence Služby sociální péče a služby sociální prevence Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů upravuje tyto formy sociálních služeb: Podle typu sociální situace rozlišujeme

Více

VYHODNOCENÍ REALÍZACE CÍ LŮ A OPATR ENÍ

VYHODNOCENÍ REALÍZACE CÍ LŮ A OPATR ENÍ VYHODNOCENÍ REALÍZACE CÍ LŮ A OPATR ENÍ AKČNÍHO PLÁNU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA BLANSKO PRO ROK 2012 Cílová skupina: Senioři Cíl 1 Podpora stávajících služeb Opatření 1.1 Odborné sociální poradenství - Naplněno.

Více

Schvalené poskytnuté neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok Dobrovolnictví u seniorů v jejich vlastních domácnostech

Schvalené poskytnuté neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok Dobrovolnictví u seniorů v jejich vlastních domácnostech CÍLOVÁ SKUPINA: SENIOŘI ADRA, o.p.s. 1 Markova 600/6, 15800 Praha 5 - Jinonice IČO:61388122 ADRA, o.p.s. 2 Markova 600/6, 15800 Praha 5 - Jinonice IČO:61388122 Armáda spásy v České republice, z. s. 3 Petržílkova

Více

SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ORP ZNOJMO PRO ROK 2019

SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ORP ZNOJMO PRO ROK 2019 SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V ORP ZNOJMO PRO ROK 2019 Na základě projektu Jihomoravského kraje Podpora plánování rozvoje v Jihomoravském kraji III a v návaznosti na práci Okresního multidisciplinárního týmu

Více

Tato prezentace je součástí KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ v regionu Rakovnicko

Tato prezentace je součástí KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ v regionu Rakovnicko Tato prezentace je součástí KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ v regionu Rakovnicko Rádi bychom Vám tímto způsobem představili poskytovatele sociálních služeb působících v regionu Rakovnicko. Z přehledu zjistíte, jaké

Více

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID Pověření AC Facility, s.r.o. 24240931 domovy se zvláštním režimem 7825745 OSOV/190/ 21.1. 39 087 000 Kč AC Facility, s.r.o. 24240931 pečovatelská služba 6431239 OSOV/51/ 21.1. 5 021 000 Kč Alzheimercentrum

Více

Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v Třebíči

Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v Třebíči Minimální síť sociálních služeb a služeb navazujících v i 1. Minimální sítí sociálních služeb a služeb navazujících v i (dále také jen Minimální síť ) je rozuměn souhrn poskytovatelů a zařízení sociálních

Více

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY

AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY AKČNÍ PLÁN 2018 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA DOKSY 2016 2020 1 Akční plán je prováděcím dokumentem Komunitního plánu sociálních služeb města 2016 2020 (dále KPSS). Je každoročně zpracováván pro

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Oblast péče o seniory Domov pro seniory Dobětice, p.o. zavádění konceptu Kinestetické mobilizace 7 000 Domov pro seniory Dobětice, p.o. Čtyři roční období - s

Více

Program J1 grant nad 200 000,- Kč. OA - Osobní asistence 1 632 670 0 300 000 ne ano

Program J1 grant nad 200 000,- Kč. OA - Osobní asistence 1 632 670 0 300 000 ne ano Příloha č. 6 k usnesení Rady HMP č. 1736 ze dne 23. 10. 2012 IČO Název žadatele Číslo registrace socální služby Program J1 grant nad 200 000,- Kč Název služby Druh služby Požadavek na dotaci HMP 2012 Grant

Více

ANALÝZA POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ve městě Mladá Boleslav

ANALÝZA POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ve městě Mladá Boleslav ANALÝZA POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ve městě Mladá Boleslav na základě dotazování organizací poskytujících sociální služby na území města Mladá Boleslav uskutečněného v roce 2013 OBSAH ÚVOD... 3 1

Více

Přehled o poskytnutí dotace jednotlivým poskytovatelům sociálních služeb

Přehled o poskytnutí dotace jednotlivým poskytovatelům sociálních služeb a právní forma organizace jsou vyjádřeny číselným kódem, jehož vysvětlení je uvedeno na konci této přílohy. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Armáda spásy v České republice, z. s. Armáda spásy v České republice, z. s.

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ Tab. č. 01

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ Tab. č. 01 Tab. č. 1 DSZ-A-1/16 Středisko sociální prevence Olomouc, příspěvková organizace Olomouc, Na Vozovce 26, PSČ 779 : 754437 Činnost Poradny pro rodinu Přerov v roce 216 DSZ-A-2/16 Sjednocená organizace nevidomých

Více

ID identifikátor služby. Druh služby

ID identifikátor služby. Druh služby Výše dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni 29.2016) dotace v kole AC Facility, s.r.o. 24240931 7825745 domovy se zvláštním režimem 1

Více

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2010 na poskytování sociálních služeb

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2010 na poskytování sociálních služeb Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 21 na poskytování sociálních 1. Identifikační údaje 1.1 Název kraje: 1.2 Adresa sídla úřadu: Liberecký kraj U Jezu 642/2a Liberec IV-Perštýn

Více

Poskytnutá finanční podpora z rozpočtu města 2016 (v Kč) Vyrovnávací platba 2016 (v Kč)

Poskytnutá finanční podpora z rozpočtu města 2016 (v Kč) Vyrovnávací platba 2016 (v Kč) Sumarizace nákladů a souvisejících hodnot sledovaných u služeb v aktuální síti města (včetně podrobného přehledu registrovaných sociálních služeb, kterým město Hradec Králové poskytlo finanční dotaci)

Více

Dotace KHK

Dotace KHK Dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje pro rok 2016 na podporu definovaných v zákoně č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů 6115340 Alžběta Limberská - Domácí péče Jičín

Více

Příloha č. 3 Priority a opatření veřejné finanční podpory města Tišnova pro oblast sociálních služeb na období 2013-2014

Příloha č. 3 Priority a opatření veřejné finanční podpory města Tišnova pro oblast sociálních služeb na období 2013-2014 Priorita č. 1 Opatření 1. 1 Opatření 1. 2 PLÁN VEŘEJNÉ FINANČNÍ PODPORY MĚSTA TIŠNOVA - oblast sociálních služeb 2013 2014 Nastavení procesů komunitního plánování sociálních služeb na úrovni ORP Tišnov

Více

PŘEHLED ORGANIZACÍ POSKYTUJÍCÍCH SOCIÁLNÍ SLUŽBY A DALŠÍ SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY

PŘEHLED ORGANIZACÍ POSKYTUJÍCÍCH SOCIÁLNÍ SLUŽBY A DALŠÍ SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY Městský úřad Vrchlabí Odbor sociální a zdravotní Zámek 1, Tel.: 499 405 749 PŘEHLED ORGANIZACÍ POSKYTUJÍCÍCH SOCIÁLNÍ SLUŽBY A DALŠÍ SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY Vážení občané Vrchlabska, dostává se vám do rukou

Více

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2011 na poskytování sociálních služeb

Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 2011 na poskytování sociálních služeb Souhrnná žádost krajského úřadu o dotaci ze státního rozpočtu pro rok 211 na poskytování sociálních služeb 1. Identifikační údaje 1.1 Název kraje: 1.2 Adresa sídla úřadu: Karlovarský kraj Závodní 353/88

Více

Katalog poskytovatelů sociálních služeb na Strakonicku

Katalog poskytovatelů sociálních služeb na Strakonicku Katalog poskytovatelů sociálních služeb na Strakonicku Obsah Katalog je vydán v rámci realizace projektu Komunitní plán sociálních služeb ORP Strakonice Vydalo Občanské sdružení CHANCE IN NATURE LOCAL

Více

MINIMÁLNÍ SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

MINIMÁLNÍ SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MINIMÁLNÍ SÍŤ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Celkové náklady ORP KYJOV: SLUŽBY ODBORNÉHO SOCIÁLNÍHO PORADENTVÍ 6 237 697 Kč počet MAXIMÁLNÍ PROCENTNÍ ORP POSKYTOVATEL IČO NÁZEV SLUŽBY REG. ČÍSLO POSKYTOVANÁ SLUŽBA

Více

Jednotka kvantitativně (dle základní sítě sociálních služeb a požadavku služby) Cenová hladina uprvená o specifika

Jednotka kvantitativně (dle základní sítě sociálních služeb a požadavku služby) Cenová hladina uprvená o specifika 1408443 A DOMA o.s. 27053679 osobní asistence Osobní asistence Čtyřlístek H 9 331,00 350 3 265 850 1 065 876 509 000 252 000 761 000 A DOMA o.s. 761 000 3009554 ACORUS, o.s. 67365256 krizová pomoc ACORUS

Více

Důvodová zpráva. Příloha: Akční plán na rok 2017 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka )

Důvodová zpráva. Příloha: Akční plán na rok 2017 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka ) Důvodová zpráva V procesu komunitního plánování je hlavním dokumentem 3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka na období 2016 2019. Dalším dokumentem je akční plán na daný rok. Akční

Více

Výchozí stav sítě sociálních služeb pro Karlovarský kraj

Výchozí stav sítě sociálních služeb pro Karlovarský kraj Příloha č. 2 : Ince o poskytovateli Výchozí stav sítě sociálních služeb pro Karlovarský kraj Identifikace IČO Druh Kapacita Farní charita Aš 3160752 64839991 azylové domy Domov sv. Zdislavy pro matky s

Více

Výpis žádostí ze systému edotace

Výpis žádostí ze systému edotace Výpis žádostí ze systému edotace Název dotačního titulu: dotace na sociální služby (MPSV dofinancování) ID: ZZ01591-01 Identifikátor Žadatel IČO/RČ Název projektu Požadovaná částka ZZ01591.0213 ZZ01591.0214

Více

Vyhodnocení dotazníkového šetření

Vyhodnocení dotazníkového šetření Vyhodnocení dotazníkového šetření Celkem bylo odevzdáno úplně či částečně vyplněných dotazníků Pohlaví Muž % Žena % Věkové složení účastníků nejmladší účastník 8 let nejstarší účastník 8 let % % % 8% 8

Více

Přehled poskytovatelů. sociálních služeb v Chodově

Přehled poskytovatelů. sociálních služeb v Chodově Přehled poskytovatelů sociálních služeb v Chodově Vážení občané, v návaznosti na dobrou tradici je vydáván aktualizovaný, v pořadí již čtvrtý, Přehled poskytovatelů sociálních služeb v Chodově. Jsou zde

Více

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka )

Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka ) Akční plán na rok 2016 (3. komunitní plán sociálních a souvisejících služeb Jablonecka 2016 2019) Obsah 1) Základní síť sociálních služeb ORP Jablonec nad Nisou... 2 2) Rozdělení sociálních služeb dle

Více

Vaše pravdivé odpovědi jsou pro nás cenné a předem Vám za ně děkujeme. Královská stezka o.p.s.

Vaše pravdivé odpovědi jsou pro nás cenné a předem Vám za ně děkujeme. Královská stezka o.p.s. Vážení uživatelé sociálních služeb, obracíme se na Vás s prosbou o vyplnění našeho krátkého dotazníku, který bude sloužit jako podklad pro zpracování Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v ORP

Více

Výše vyrovnávacích plateb, čísla Pověření a datum jejich uzavření pro jednotlivé sociální služby za poskytování SOHZ na rok 2019

Výše vyrovnávacích plateb, čísla Pověření a datum jejich uzavření pro jednotlivé sociální služby za poskytování SOHZ na rok 2019 15. přední hlídka Royal Rangers Mariánské Lázně 68782004 Denní stacionáře 6432113 3 016 556 Kč 52212018 23.10.2018 15. přední hlídka Royal Rangers Mariánské Lázně 68782004 Osobní asistence 4397816 2 952

Více

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--)

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2015 (rozdělováno celkem Kč 400.000,--) Název organizace Požadované Poskytnutá Obsah projektu Kč 1. Sdružení zdravotně postižených občanů a jejich přátel Rehabilitační pobyt 20.000,-- 10.000,-- - doprava 2. Asociace rodičů a přátel zdravotně

Více

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče

Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na sociální služby a služby blízké službám sociálním v roce za jednotlivé oblasti sociální péče Dotace poskytnuté městem Ústí nad Labem na Oblast péče o seniory Domov pro seniory Dobětice, p.o. koncept Bazální stumulace domov pro sen. 8 500 Domov pro seniory Dobětice, p.o. smyslové aktivizace domovy

Více

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2016 (rozdělováno celkem Kč ,--)

DOTACE. Účelové dotace v oblasti sociální péče pro rok 2016 (rozdělováno celkem Kč ,--) 1. Svaz neslyšících a nedoslých. v ČR, základní organizace nedoslýchavých Ostrava, p.s. 10.000,-- 4.000,-- 7. denní edukační pobyt s rehabilitací sluchově postižených 2. Moravskoslezská unie neslyšících

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í z 14. zasedání dne

V Ý P I S U S N E S E N Í z 14. zasedání dne Tento výpis usnesení byl upraven z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. R AD A Z L Í N S K É H O K R AJ E V Ý P I S

Více

Výsledky dotací A 2013

Výsledky dotací A 2013 Návrh počítá s dodatečným navýšením MPSV pro rok 2013. V rámci tvorby návrhu na rozdělení dodatečného navýšení ze strany MPSV byla vytvořena rezerva v rámci částky alokované na z rozpočtu hradeckého kraje

Více

Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení

Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení Dotazník pro uživatele sociálních služeb: Zdravotně postižení Dobrý den, obracíme se na Vás s krátkým dotazníkem, jehož cílem je zjistit, jak jste spokojeni se sociálními službami v Táboře. Výsledky budou

Více

Evidenční číslo Žadatel x x x

Evidenční číslo Žadatel x x x A) na činnost a provoz subjektů, které poskytují registrované sociální služby dle zákona č. 108/2006 Sb. Tab. č. 01 DSZ-A-001/19 Spolusetkávání Přerov, z.ú. Kosmákova 2324/46, Přerov I-Město, 750 02 Přerov

Více

Požadavek/ Maximální možná výše požadavku v rámci dofinancování

Požadavek/ Maximální možná výše požadavku v rámci dofinancování Příloha č. 1 - Příjemci dotací Dofinancování v rámci dotačního titulu "Podpora sociálních služeb dle 101a zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, pro rok 2016 - Plzeňský

Více

ZÁMĚRY TKS 12. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina. Útvar terénní péče CHPS

ZÁMĚRY TKS 12. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina. Útvar terénní péče CHPS ZÁMĚRY TKS 12 charita záměr realizátor cílová skupina požadovaná částka Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina osoby bez přístřeší Charita Bohumín Podpora Charitního domu pokojného

Více

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok 2016

Schválené neinvestiční účelové dotace v oblasti sociální péče na rok 2016 1. CÍLOVÁ SKUPINA SENIOŘI 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ADRA, Klikatá 1238/90c, 15800 Praha 5 - Košíře IČO:61388122 ADRA, Klikatá 1238/90c, 15800 Praha 5 - Košíře IČO:61388122 Armáda spásy v České republice,

Více

V adresáři jsou uvedena data služeb a organizací, které: jsou aktuální k 1.8.2011

V adresáři jsou uvedena data služeb a organizací, které: jsou aktuální k 1.8.2011 V adresáři jsou uvedena data služeb a organizací, které: jsou aktuální k 1.8.2011 jsou v dosahu max. 40 km, poskytují služby přímo v regionu Novobydžovska nebo jsou v dosahu ickém osobně známe, máme s

Více

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB území ORP Strakonice 1 POSKYTOVATELÉ SOC. S LUŽEB A POSKYTOVANÉ SLUŽBY 1.1 Přehled poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Strakonice Centrum pro zdravotně

Více

ZÁMĚRY TKS 13. charita záměr realizátor cílová skupina. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina osoby bez přístřeší

ZÁMĚRY TKS 13. charita záměr realizátor cílová skupina. Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina osoby bez přístřeší ZÁMĚRY TKS 13 charita záměr realizátor cílová skupina požadovaná částka Podpora provozu Noclehárny sv. Martina Noclehárna sv. Martina osoby bez přístřeší Charita Bohumín Podpora Charitního domu pokojného

Více

Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku

Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku Rf ~.OPERALNf.., ='CR ~""'E n A """,pskj ~ :a: LIDSKÉ ZAMÉSTNANOST ZDROJE PROGRAM PODPORUJEME VASI BUDOUCNOST www.esfcr.cz Prehled sociálních služeb na Frýdlantsku Tento informacní leták obsahuje prehled

Více

Střední škola sociální péče a služeb, nám. 8. května2, Zábřeh TÉMATA K MATURITNÍ ZKOUŠCE ZE SOCIÁLNÍ PÉČE

Střední škola sociální péče a služeb, nám. 8. května2, Zábřeh TÉMATA K MATURITNÍ ZKOUŠCE ZE SOCIÁLNÍ PÉČE Střední škola sociální péče a služeb, nám. 8. května2, Zábřeh TÉMATA K MATURITNÍ ZKOUŠCE ZE SOCIÁLNÍ PÉČE Studijní obor: Forma studia: Forma zkoušky: 75-41-M/01 Sociální činnost - sociálně výchovná činnost

Více

Příloha č. 1 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/44 ze dne

Příloha č. 1 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/44 ze dne Příloha č. 1 k usnesení Zastupitelstva HMP č. 39/44 ze dne 29. 5. 2014 Kód služby Číslo registrace socální služby IČ Název žadatele Název služby Druh služby Kód programu Požadavek na dotaci HMP 2014 jednotka

Více

Monitorovací zpráva o realizaci komunitního plánu sociálních služeb pro region Znojmo za rok 2008.

Monitorovací zpráva o realizaci komunitního plánu sociálních služeb pro region Znojmo za rok 2008. Monitorovací zpráva o realizaci komunitního plánu sociálních služeb pro region za rok 2008. Vize komunitního plánování: Dosáhnout takového rozvoje sociální sféry, aby reagoval na zjištěné potřeby občanů.

Více