Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, Praha 4 - Hrnčíře

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, 149 00 Praha 4 - Hrnčíře"

Transkript

1 Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, Praha 4 - Hrnčíře Den konání: 25. června 2009 od 18:00 hod Místo konání: Restaurace U Matyse - nekuřácký salonek Jednání zahájil v 18:15 hod předsedající pan Aleš Příhoda. Dle prezenční listiny (viz Příloha 1) bylo přítomno 19 ze 389 členů, tj. 4,88 %, předsedající tedy prohlásil Valnou hromadu v souladu s čl. 5 odst. 1 písmeno d Stanov Sdružení neusnášeníschopnou. Zároveň svolal náhradní valnou hromadu na 19:00 téhož dne.

2 Zápis z náhradní Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, Praha 4 - Hrnčíře Den konání: 25. června 2009 od 19:00 hod Místo konání: Restaurace U Matyse - nekuřácký salonek Program Valné hromady: Zahájení, úvod Volba ověřovatele, skrutátora a zapisovatele Valné hromady Schválení programu Valné hromady Zpráva Rady o činnosti Sdružení za rok Zpráva Rady o hospodaření Sdružení za rok Zpráva Kontrolora Sdružení o hospodaření za rok Navržení změny stanov Sdružení a jiných interních předpisů Sdružení Schválení plánu rozvoje a výdajů Sdružení na rok Volba výkonných orgánů Sdružení (Rada, kontrolor) Schválení nákupu 10GHz spojů Diskuze Závěr Pořad jednání Zahájení, Úvod Jednání zahájil v 19:05 předsedající Aleš Příhoda. Dle prezenční listiny (viz Příloha 1) byla konstatována přítomnost 22 členů ze 389 tj. 5,65 %. Nadpoloviční většina tedy byla 12 hlasů, třípětinová pak 14 hlasů. Dle stanov sdružení konstatoval předsedající tuto náhradní valnou hromadu usnášeníschopnou ve všech bodech jednání. Volba ověřovatele, skrutátora a zapisovatele Valné hromady Valná hromada na návrh Rady sdružení jednohlasně schválila ověřovatelem Lukáše Pospíšila, skrutátorem Petra Tomáše a zapisovatelem Josefa Klama. Schválení programu Valné hromady Pro program Valné hromady navržený Radou (viz výše) hlasovalo 21 členů, 1 se zdržel. Program tedy byl schválen, žádná změna nebyla navržena. Zpráva Rady o činnosti Sdružení za rok Zprávu Rady o činnosti Sdružení za rok 2008/9 (viz Příloha 2) přednesl předseda Sdružení Aleš Příhoda.

3 Zpráva Rady o hospodaření Sdružení za rok Zprávu Rady o hospodaření Sdružení za rok (viz Příloha 3) přednesl člen Rady Sdružení Josef Klamo. Zpráva Kontrolora Sdružení o hospodaření za rok Kontrolor Sdružení Petr Tomáš přednesl svou zprávu o chodu a revizi hospodaření Sdružení za rok (viz Příloha 4). Plánu rozvoje a výdajů Sdružení na rok Člen Rady Jakub Láznička přednesl Plán rozvoje Sdružení na roky 2009 a 2010 (viz Příloha 5) a plán Plán příjmů a výdajů Sdružení na roky 2009 a 2010 (viz Příloha 6). Oba plány byly jednohlasně schváleny. Navržení změny stanov sdružení a jiných interních předpisů Změna Ceníku kreditů Dostavili se další dva členové sdružení, bylo přítomnost 24 členů ze 389 tj. 6,17 %. Nadpoloviční většina tedy byla 13 hlasů, třípětinová pak 15 hlasů. Předseda Sdružení Aleš Příhoda přednesl návrh na změnu Ceníku kreditů sdružení, spočívající ve zrušení stávajících rychlostí a ponechání jediné. O návrhu se rozpoutala dlouhá a bouřlivá diskuze. Zazněly i další podobné návrhy či protinávrhy. Nakonec se na návrh člena Rady Martina Kežlínka hlasovalo o usnesení ve znění Zachovat v ceníku kreditů více než jednu rychlost. Pro tento návrh hlasovalo 14 členů, proti 8 členů a 2 členové se zdrželi. Toto usnesení tedy bylo přijato, o dalších návrzích se již nehlasovalo. Přesto zůstává změna Ceníku kreditů v souladu s předpisy sdružení v pravomoci Rady, Valná hromada tímto usnesením jen určila Radě jisté mantinely. Dostavil se další člen sdružení, bylo tedy přítomnost 25 členů ze 389 tj. 6,43 %. Nadpoloviční většina tedy byla 13 hlasů, třípětinová pak 15 hlasů. Změna finančního řádu Předseda Sdružení Aleš Příhoda přednesl návrh na změnu Finančního řádu Sdružení. Tento návrh navrhoval snížení Příspěvku na infrastrukturu sítě sdružení na 500,- Kč. Návrh zněl: Návrh změny Finančního řádu sdružení V Čl. 2 odstavci 2.3. se číslovka 1000 mění na 500. Změna nabývá účinnosti dnem následujícím po Valné hromadě Sdružení.

4 Pro tento návrh hlasovalo 22 členů, 3 členové se zdrželi. Návrh tedy byl přijat. Změna organizačního řádu Předseda Sdružení Aleš Příhoda přednesl návrh na změnu Organizačního řádu Sdružení. Tento návrh navrhoval zvýšení limitu rozsahu závazků sdružení, které může Rada přijímat i bez souhlasu valné hromady Sdružení. Návrh zněl: Návrh změny Organizačního řádu sdružení V Čl. 4 odstavci se text 15 tis.,- Kč u každého jednotlivého závazku nebo v celkovém rozsahu větším než 30 tis.,- Kč nahrazuje textem 80 tis.,- Kč u každého jednotlivého závazku Změna nabývá účinnosti dnem následujícím po Valné hromadě Sdružení. Tento návrh byl jednohlasně schválen. Změna Stanov a organizačního řádu Sdružení Člen Rady Sdružení Josef Klamo přednesl návrh na změnu Stanov a Organizačního řádu Sdružení. Tento návrh navrhoval zavedení institutu náhradníka pro Radu a Kontrolora. Návrh zněl: Návrh změny Stanov Sdružení V Čl. 5 odstavci 1) písmeno g) se přidává bod 9. který zní volit z členů rovnou, přímou volbou náhradníky pro členství v Radě a náhradníka pro funkci kontrolora. Návrh změny Organizačního řádu Sdružení V čl. 3 odstavci 3.1. se doplňuje písmeno (k) které zní: volba a odvolání náhradníků pro členství v Radě a náhradníka pro funkci kontrolora V čl. 4 odstavci 4.4. se bod ruší a bod se nahrazuje textem V případě zániku členství v Radě je Rada povinna formou usnesení jmenovat náhradního člena Rady z řad náhradníků zvolených Valnou hromadou. Funkční období takto jmenovaného náhradního člena Rady zaniká dnem konaní nejbližší Valné hromady Sdružení. V čl. 6 v odstavci 6.4. se bod se text je Valná hromada povinna zvolit nejpozději do tří (3) měsíců ode dne zániku funkce kontrolora. nahrazuje textem se kontrolorem stává náhradník k tomuto účelu zvolený Valnou hromadu. V bodě se počáteční text V případě zániku kontrolora mění na V případě neexistence náhradníka Změna nabývá účinnosti ihned po schválení Valnou hromadou Sdružení. Pro tento návrh hlasovalo 19 členů, 5 členů bylo proti a 1 člen se zdržel. Tento návrh tedy byl přijat.

5 Změna Finančního, Jednacího a Organizačního řádu Sdružení Člen Rady Sdružení Josef Klamo přednesl návrh na změnu Finančního, Jednacího a Organizačního řádu Sdružení. Tento návrh navrhoval možnost změny těchto řádů Radou sdružení i bez souhlasu valné hromady. Po dlouhé diskuzi pro tento návrh hlasovalo 16 členů, proti 8 členů a 1 člen se zdržel. Diskuze pokračovala i po tomto hlasování a i v průběhů projednávání dalšího bodu (Změna Stanov Sdružení), po něm vyvrcholila návrhem Miroslava Hybnera na revokaci tohoto hlasování. Pro revokaci hlasovalo 17 členů, 2 byli proti a 7 se jich zdrželo. Původně přijatý návrh tak byl revokován a nebyl přijat. Změna Stanov Sdružení Dostavil se další člen sdružení, bylo tedy přítomno 26 členů ze 389 tj. 6,68 %. Nadpoloviční většina tedy byla 14 hlasů, třípětinová pak 16 hlasů. Člen sdružení Martin Havlíček přednesl návrh na změnu Stanov Sdružení. Tento návrh navrhoval snížení počtu členů nutných ke svolání mimořádné Valné hromady. Návrh zněl: Návrh změny Stanov Sdružení V čl. 5 odstavci 1) písmeno a) se slovo třetina nahrazuje slovem desetina. Změna nabývá účinnosti dnem následujícím po Valné hromadě Sdružení. Pro tento hlasovalo 25 členů, 1 člen se zdržel. Návrh tedy byl schválen. Schválení nákupu 10GHz spojů Předseda sdružení Aleš Příhoda předložil návrh na možné zakoupení 10 GHz spojů. Podle toho návrhu může Sdružení nakoupit až čtyři tyto spoje v maximální ceně 120 tis. Kč bez DPH za jeden spoj. Takový spoj může být zaplacen jen jednorázově přímo ze pozitivního zůstatku na účtu Sdružení, není možné, aby se tímto nákupem dostal účet do negativního zůstatku, možný není ani nákup na splátky. Za těchto výše uvedených podmínek může smlouvy na nákup těchto spojů uzavřít Rada, Valná hromada jí tímto dává souhlas. Tento návrh byl jednohlasně schválen Volba výkonných orgánů Sdružení Návrh Rady respektoval zavedení náhradníků touto Valnou hromadou. Rada navrhla zanechat počet členů Rady na 7 a navrhla následující kandidátku: - kandidáti na členy Rady: Martin Havlíček, Martin Kežlínek, Martin Kukal, Jakub Láznička, Lukáš Pospíšil, Aleš Příhoda a Martin Šinský - kandidáti na náhradníky Rady: Stanislav Hostomský a Tomáš Kraus

6 - kandidát na kontrolora: Josef Klamo - kandidát na náhradníka kontrolora: Petr Tomáš Žádní další kandidáti se nepřihlásili. O kandidátce Rady jako celku se hlasovalo pomocí hlasovacích lístků. Všechny hlasovací lístky byly platné. Pro hlasovalo 24 členů, 1 člen proti a 1 člen se zdržel. Všichni kandidáti na kandidátce Rady (7 členů Rady, kontrolor, náhradníci Rady, náhradník kontrolora) byli zvoleni. Diskuze Diskutována byla různá témata, nové Radě však nebyl stanoven žádný úkol. Závěr Předsedající Valnou hromadu v buhvídky ukončil. Přílohy Příloha 1 Prezenční listina Valné hromady a náhradní Valné hromady (2 stránky) Příloha 2 Zpráva Rady o činnosti Sdružení za rok (1 stránka) Příloha 3 Zpráva Rady o hospodaření Sdružení za rok (1 stránka) Příloha 4 Zpráva Kontrolora Sdružení o hospodaření za rok (2 stránky) Příloha 5 Plánu rozvoje Sdružení na rok (1 stránka) Příloha 6 Plánu příjmů a výdajů Sdružení na rok (1 stránka) Správnost (6 stránek zápisu a 8 stránek příloh) potvrzují: Zapisovatel Josef Klamo, nar , trv. bytem Petrská 23/1551, Praha 1 Ověrovatel Lukáš Pospíšil, nar , trv. bytem Za Rybníkem 559, Jesenice.

7 Příloha 1

8 Příloha 1

9 Příloha 2 Zpráva o činnosti sdružení JM-Net za období 2008/2009 Stejně jako v minulém období prodělalo sdružení v tom současném svůj dosud největší rozvoj. Rada sdružení se úspěšně věnovala především našemu hlavnímu cíli, tedy šíření myšlenky spřátelených komunitních sítí a rozšiřování sítě do míst, kde zatím žádné podobné projekty nefungují. Bylo vybudováno rekordních 12 nových vysílačů (Kratz, Ara, OrliHnizdo, Daja, Jindra, Bytovky, Jakoob, Kahonet, CZGeorge, Kvido, Propolis, Wanton). Vysílače vznikaly především v jižní části sítě, kde sdružení získalo několik velmi aktivních členů (Kratz, Jakoob). Za zmínku stojí i dosud nejvýchodněji umístěné AP v Uhříněvsi (Propolis). Jsme rádi, že se naše sdružení stále líbí i okolním menším sítím, konkrétně pak např. lidem okolo AP Kvido, kteří spolu s celým AP vstupují do našeho sdružení. Počet nových členů je také rekordní. Od minulé Valné hromady kde nás bylo 258, se nyní počet rozrostl o 131 členů na úctyhodné číslo 389. Za větší počet členů mohou především nové vysílače, na které přinesly celkem 49 nových členů. Sdružení ale nezahálelo ani při posilování stávající infrastruktury. Hlavní změnou je 5 optických linek, které byly odhlasovány poslední Valnou hromadou. Ukázalo se, že to byl tah správným směrem. 4 optické linky po Jižním Městě dokonale vyřešily kapacitní potíže v centrální páteři sítě. Jedna hlavní optická linka do internetu a sdružení NFX, sdružujících větší CZFree sítě po celé České republice, pak zajistila dostatečnou kapacitu a především stabilitu do Internetu a zbytku CZFree sítí v NFX i jinde. Síť se podařilo i vylepšit našimi prvními 10GHz spoji. Na lince fci-capehorn byl nasazen spoj od fy. Konwes, ze kterého má užitek čím dál tím více početnější západní část sítě, kde začínaly být dlouhé a zarušené 5GHz spoje skoro nepoužitelné. Na lince jizak-alex je nyní testován spoj Orcave od fy. Miracle, který už dnes řeší stejný problém (zarušení 5GHz spojů na dlouhé vzdálenosti) a nedostatečnou kapacitu sítě kolem Hrnčíř a Vestce. 10GHz technologie se zatím ukazuje jako velmi stabilní řešení a bude pravděpodobně nasazována i v budoucnu, např. (především?) na spoji do Jesenice, kde rychle přibývá počet připojeníchtivých členů. Za zmínku stojí i několikanásobné zakruhování sítě, které nyní aktivně zálohuje páteřní spoje. Při výpadku tak není daná část sítě bez připojení, ale záložní spoje automaticky převedou spojení jinudy. Záložní spoje nyní navíc fungují jako aktivní linky pro lokální CZFree přenosy a jsou využity i bez výpadků - to rozkládá zatížení sítě do větší plochy a ulehčuje páteřním linkám od přetížení. Sdružení nadále pořádá společné akce, byli jsme na výletě na kolech spojeném s hledáním ukrytých schránek pomocí GPS poziční technologie, členové měli možnost zkusit svou sílu i na lezecké stěně v Ruzyni a pravidelně je každý týden možnost si zahrát volejbal v tělocvičně na Jižním Městě. Pořádané akce mají dobrý ohlas a budou do budoucna náležitě podporovány. Závěrem bych rád poděkoval všem současným členům Rady sdružení za každodenní nezištnou a obětavou práci a jmenovitě pochválil především Jakuba Lázničku a Martina Kukala za velmi aktivní pomoc při správě a udržování sítě v chodu a za rychlé softwarové zásahy na našich serverech a APčkách. Zpracoval: Aleš Příhoda

10 Příloha 3 Zpráva Rady o hospodaření JM-Net o.s. za rok Rok 2008 Plán hospodaření na rok 2008 byl splněn. Hospodaření za rok 2008 skončilo se zůstatkem na účtu v celkové výši ,- Kč ( Kč na pokladně). Oproti plánované celkové částce ,- Kč bylo vyčerpáno ,- Kč. Příjmy sdružení tvořené výhradně členskými příspěvky za rok 2008 činili ,- Kč. Daňové přiznání za rok 2008 bylo podáno řádně a v termínu na FÚ Praha 4, u kterého je sdružení registrováno. Hospodaření OS JM-Net skončilo v roce 2008 s kladným výsledkem hospodaření ve výši cca Kč, který je plně osvobozen od daně z příjmů právnických osob. Zisku bude použit v dalších letech. Zjednodušený výkaz zisků a ztrát, zaokrouhlený na tisíce: Výdaje Částka (tisíce) Nákup HW 545 Služby 136 Členské příspěvky NFX 18 Součet 699 Příjmy 870 Výsledek 171 Rok 2009 k Příjmy sdružení tvořené výhradně členskými příspěvky za rok 2009 zatím činí Kč, výdaje Kč. Oproti roku 2008 se sice jedná skoro o 100% nárůst, ale protože příspěvky jsou na účet posílány nepravidelně nemají tyto čísla v průběhu roku nikterak důležitou vypovídací hodnotu. Závěr: Hospodaření bylo v souladu se stanovami sdružení. Postupy účtování pro sdružení byly ve vztahu k zákonu o dani z příjmu dodrženy. Zpracovali: Martin Kežlínek a Josef Klamo

11 Příloha 4 Zpráva kontrolora JM-Net o.s. o chodu sdružení a revizi hospodaření Kontrolor průběžně docházel na Rady sdružení a prováděl zejména kontrolu následujících oblastí chodu sdružení: 1) Rozhodování Rady Rada se pravidelně scházela dle plánu a řádně fungovala dle stanovených pravidel sdružení. Ve vyjímečných případech bylo využito pro hlasování elektronického systému Mantis. Zápisy s Rad, hlasování a přijímaní nových členů jsou evidovány. Schvalování nových objednávek podléhalo vždy schválením min. 4 ze 7 členů Rady. 2) Chod sdružení Přijímání nových členů probíhalo vždy dle regulí.. Rada plnila své povinnosti a závazky vůči členům. Veškeré aktuální dění a zprávy byly členům předkládány včas prostřednictvím redakce webu. Eventuelní problémy a výpadky byly řešeny a nedocházelo ke zbytečným prostojům. 3) Finance Veškeré finance byly čerpány jen a výhradně na účel, pro které byly určeny v souladu s plánem. Daňové přiznání bylo podáno včas a správně dle požadavků příslušného Finančního úřadu. Platby z účtu nikdy nepřevyšovaly částku 35 tis. za položku a nebylo tedy třeba schvalování Valnou hromadou. Následuje přehled příjmů a výdajů: rok příjmy: ,- Kč vše členské příspěvky na účet sdružení -výdaje (Kč): ,- Platby za internetovou konektivitu (UPC) 5 295,- Platby za telefon (infolinka) ,- Pronájem optiky ,- Zřízení optických spojů ,- Platby za internetovou konektivitu (Pe3ny) 2 000,- Pronájmy střech ,- Členské příspěvky NFX 550,- Platby za domény ,- Platby za elektrickou energii, instalace elektroměru ,- Nákup HW

12 ,- celkem Příloha 4 měsíce leden květen roku příjmy: ,- Kč vše členské příspěvky na účet sdružení -výdaje (Kč): ,- Platby za internetovou konektivitu (UPC) 2 185,- Platby za telefon (infolinka) ,- Pronájem optiky ,- Pronájmy a pojištění střech ,- Členské příspěvky NFX 1 620,- Televizní koncesionářský poplatek ,- Platby za elektrickou energii, instalace elektroměru ,- Nákup HW ,- celkem Závěr Chod sdružení Rada řídila a zajistila dle stanov a interních pravidel. Nebyly zjištěny žádné vážné výhrady. Při důležitých rozhodováních všichni členové Rady své úkoly plnili. Zpracoval: Petr Tomáš

13 Příloha 5 Plán rozvoje sdružení v období 7/2009 6/2010 Naše sdružení se může rozvíjet několika způsoby. Hlavním a nejvíce viditelnou možností je rozšiřování CZFree myšlenky a našeho pokrytí na dalších lokalit. Kromě současného jednání s Dolními Břežany či Hodkovicemi je možné se rozšiřovat třeba do Průhonic, Psár případně i do dalších obcí na jihu. Ruku v ruce s rozšiřováním pak postupuje i posilování současné infrastruktury. V případě většího počtu členů v dané lokalitě jsou plánovány 10GHz spoje, které zaručí dostatečnou propustnost a kvalitu připojení do zbytku sítě. Zkvalitňovat infrastrukturu je ale potřeba i na Jižním Městě a v déle připojených lokalitách. Přemýšlíme o pronájmu dalších optických spojů a případném síťování panelových domu. Rozhodující je především zájem a návratnost těchto investic. Právě teď je v přípravě napojení bodu JMStanda. Dalším rozjednaným místem je AP Jižák a plánovaný domovní rozvod. Našim hlavním plánem je co nejvíce vysílačů napojit maximálně jednou bezdrátovou linkou přímo na optický uzel. Rozvíjet se můžeme i stabilizací připojení do internetu a zbytku CZFree. V plánu je jak rozšíření kapacity současného 50Mbitového optického propoje do Sitelu na 100Mbit, tak záložní bezdrátová linka, která v případě výpadku optického propojení převede veškerý provoz do Sitelu bezdrátově. Záložní propoj je důležitý hlavně z důvodu mikrovýpadků, které někdy postihují buď naší hlavní bránu, nebo jeden z aktivních či pasivních prvků po trase. Ve spolupráci se sdružením NFX přemýšlíme i o nasazení VoIP technologie. Tato internetová telefonie svými několikanásobně menšími cenami dokáže velmi dobře konkurovat klasickým pevným linkám. Rozvíjení sdružení není jen o technologiích. Proto bychom rádi zavedli pravidelné ankety a diskuze, ze kterých by měly vyjít další plány a nápady. Nejen díky nim doufáme, že i přes velkou konkurenci komerčních poskytovatelů internetu, budou naši členové nadále spokojeni. Zpracovali: Jakub Láznička a Aleš Příhoda

14 Příloha 6 Plán příjmů a výdajů na činnost Sdružení v období 7/2009 7/2010 Plán příjmů a výdajů je koncipován jako vyrovnaný. Předpokládané příjmy a výdaje pro následující rok byly odhadnuty na ,- Kč. Příjmy V příjmech jsou započítány jak členské příspěvky (předpokládáme v průměru cca 400 platících členů), tak i mimořádné členské příspěvky. Do souhrnu bylo již započítáno navrhované snížení vstupního příspěvku a sloučení rychlostí internetu do jedné varianty. Předpokládané příjmy: Položka 7/2009 7/2010 Pravidelné členské příspěvky (současných 400čl*150kč*12měs) ,- Kč Mimořádné členské příspěvky po zlevnění ((současné-5.000kč)*12měs) ,- Kč Vstupní poplatky na infrastrukturu (cca 30 nových členů*500kč) ,- Kč Celkem ,- Kč Výdaje Výdaje jsou proto takto i členěny. Sdružení mimo své plánované rozšiřování (cca 10 nových vysílačů) předpokládá zkvalitňování současné infrastruktury, kterému byla vyčleněna největší část rozpočtu. Další velkou položkou je internetová konektivita a pronájem optických linek (počítá se s rozšířením pronájmu o jednu až dvě linky). Předpokládané výdaje: Položka 7/2009 7/2010 Zkvalitňování infrastruktury ,- Kč Pronájem optických linek ,- Kč Internetová konektivita (+záložní) ,- Kč Rozšíření sítě - stavba nových AP (10*10.000kč) ,- Kč Upgrade stávajících AP ,- Kč Aplikační projekty ,- Kč Katastrofické a mandatorní výdaje ,- Kč Bankovní poplatky 5.000,- Kč Telefonní linka 6.000,- Kč Ostatní výdaje (reklama, školení, účetnictví) ,- Kč Celkem ,-Kč Zpracoval: Aleš Příhoda

občanské sdružení Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, 149 00 Praha 4 - Hrnčíře

občanské sdružení Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, 149 00 Praha 4 - Hrnčíře Zápis z Valné hromady občanského sdružení JM-Net o.s. se sídlem K Safině 871, 149 00 Praha 4 - Hrnčíře Den konání: 7.7.2008 od 18:00 hod Místo konání: Restaurace U Matyse - nekuřácký salonek Jednání zahájil

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Sdružení JM-Net

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Sdružení JM-Net ORGANIZAČNÍ ŘÁD Sdružení JM-Net Valná hromada občanského sdružení dne 10.2.2005 schválila Organizační řád sdružení, ten byl novelizován na náhradní Valné hromadě konané 7.7.2008 a náhradní Valné hromadě

Více

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov

Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Zápis z valné hromady Občanského sdružení Wi-Fi-Vit Network, IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 22.4.2014 od 17:30 hodin ve Vítkově v kulturním domě. S ohledem

Více

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu.

Před započetím valné hromady byly zaplaceny členské příspěvky členy Veslařského klubu MORÁVIA, kteří se dostavili na valnou hromadu. Zápis z řádné Valné hromady Veslařského klubu MORÁVIA Uherské Hradiště, občanského sdružení se sídlem : Uherské Hradiště, Tyršovo náměstí 440, IČ : 16361016, konané dne 4.2.2012 v Uherském Hradišti, (dále

Více

4. 8. 2012, Nedabyle. K 04.08.2012 je 816 registrovaných členů (k 31.12.2011-799). Jsou připojeni na 84 vysílačů ve 42 lokalitách.

4. 8. 2012, Nedabyle. K 04.08.2012 je 816 registrovaných členů (k 31.12.2011-799). Jsou připojeni na 84 vysílačů ve 42 lokalitách. SouthGate CZFreeCB, o.s. Doubravice 65, 370 06 České Budějovice Zápis z 13. valné hromady 4. 8. 2012, Nedabyle Na začátku byli všichni přítomní seznámeni s programem valné hromady. Řádná valná (dále jen

Více

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s.

Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. Zápis z valné hromady Wi-Fi-Vit Network z.s. IČ 266 61 349, se sídlem Švermova 541, 749 01 Vítkov Valná hromada se konala dne 13.5.2015 od 16:30 hodin ve Vítkově v jídelně základní školy. Valná hromada

Více

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady

Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady Zápis a usnesení ze zasedání 23. valné hromady konané dne 6.5.2015 od 17:00 h. v prostorách Základní školy Sportovní 777, Uherské Hradiště, PSČ 686 01. Valnou hromadu (dále jen VH) k zasedání řádně svolal

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Stanovy občanského sdružení. Klub UHLAN

Stanovy občanského sdružení. Klub UHLAN Stanovy občanského sdružení Klub UHLAN Čl. 1 Základní ustanovení 1) Sdružení má název: Klub UHLAN (dále jen sdružení ). 2) Sdružení je právnickou osobou ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb. o sdružování občanů,

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru občanského spolku Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 3.3.2016 v 16:00, na adrese sídla Žitavská 2969, Česká

Více

Jednací řád IČ:

Jednací řád IČ: Jednací řád IČ: 48847488 Platné od 24. 2. 2016 JEDNACÍ ŘÁD SVAZU VINAŘŮ ČESKÉ REPUBLIKY Valná hromada Svazu vinařů České republiky se sídlem ve Velkých Bílovicích, IČ: 48847488 (dále jen SV ČR ) vydává

Více

Organizační řád KlimNet z. s.

Organizační řád KlimNet z. s. Čl. 1 Základní ustanovení Organizační řád KlimNet z. s. 1. Spolek KlimNet z. s. se sídlem: 28. října 141, 742 83 Klimkovice, IČ: 26666936 (dále jen Spolek ) vydává v souladu se stanovami Spolku následující

Více

ŘÁD. j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í. s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9

ŘÁD. j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í. s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ORGANIZAČNÍ ŘÁD s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a 2 0 0 3 1 1 OBSAH 1 OBSAH... 2 2 ÚVOD...3 2.1 VZNIK

Více

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í

j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í j a b l o n k a. c z o b č a n s k é s d r u ž e n í ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ s í d l o s d r u ž e n í J a b l o n e c k á 7 1 3, 1 9 0 0 0 P r a h a 9 P r a h a, 2 0. ř í j

Více

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ UMLAUFOVINY IČO: 22732624. I. Název a sídlo sdružení. II. Právní postavení sdružení. III. Cíle činnosti sdružení

STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ UMLAUFOVINY IČO: 22732624. I. Název a sídlo sdružení. II. Právní postavení sdružení. III. Cíle činnosti sdružení STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ UMLAUFOVINY IČO: 22732624 I. Název a sídlo sdružení 1. Název občanského sdružení zní: Občanské sdružení Umlaufoviny 2. Sídlem sdružení je: Kuršova 9, Brno, PSČ: 635 00 II. Právní

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE. která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U spořitelny 2, Karlovy Vary ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytové družstvo Stará Role č. 2, se sídlem Karlovy Vary, Moskevská 2035/21, PSČ 361 20, IČ 26363291 (dále jen Družstvo ), která se konala dne 11.7.2007 od 18.00 hod. na adrese U

Více

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady

Zápis z jednání I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: bod 1: Zahájení a kontrola usnášeníschopnosti valné hromady Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti I. Pražský nemovitostní fond, a. s., IČ: 60192593 se sídlem Soběslavská 15, Praha 3 konané dne 18. června 2019 od 11 hodin v Praze Na základě pozvánky

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 13. 6. 2016 Místo konání: Nemocnice Na Bulovce, Budínova

Více

Klub Terryho Pratchetta

Klub Terryho Pratchetta Zápis z Členské schůze Čas konání: 6. 3. 2010, 12:00 15:00 Místo: ZŠ Květnového vítězství 1554, Praha 4 - Chodov Přítomni: Dle prezenční listiny Program: 1. Úvod 2. Volba zapisovatele a volební komise

Více

Hlava I ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

Hlava I ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ ČESKÁ SPOLEČNOST PRO EVROPSKÉ A SROVNÁVACÍ PRÁVO STANOVY Hlava I ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Česká společnost pro evropské a srovnávací právo (dále také ČSESP ) je spolek, jehož fungování se řídí těmito

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY SDRUŽENÍ PRO INTERNETOVÝ ROZVOJ V ČESKÉ REPUBLICE 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tento jednací řád upravuje zásady a způsob přípravy, svolávání a jednání Valné hromady Sdružení pro internetový

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

Zápis z řádné valné hromady

Zápis z řádné valné hromady Zápis z řádné valné hromady obchodní korporace Srí Lanka Project a.s., IČO 031 96 305 se sídlem K vodě 3200/3, Záběhlice, 106 00 Praha 10 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

STANOVY ZAPSANÉHO SPOLKU SvKaterina.net, z.s.

STANOVY ZAPSANÉHO SPOLKU SvKaterina.net, z.s. STANOVY ZAPSANÉHO SPOLKU SvKaterina.net, z.s. Čl. 1. Základní ustanovení 1. Zapsaný spolek s názvem SvKaterina.net, z.s. je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení fyzických a právnických osob. 2. Spolek

Více

Stanovy Občanského sdružení bubakov.net (dále jen sdružení )

Stanovy Občanského sdružení bubakov.net (dále jen sdružení ) Stanovy Občanského sdružení bubakov.net (dále jen sdružení ) Článek 1 Název sdružení 1. Název sdružení zní: Občanské sdružení bubakov.net 2. Sídlo sdružení je: Obětí okupace 510, 271 01 Nové Strašecí.

Více

Stanovy APEK. 1 Název a sídlo Asociace. 2 Právní postavení Asociace. 3 Cíl činnosti Asociace. 4 Předmět činnosti Asociace

Stanovy APEK. 1 Název a sídlo Asociace. 2 Právní postavení Asociace. 3 Cíl činnosti Asociace. 4 Předmět činnosti Asociace Stanovy APEK 1 Název a sídlo Asociace 1.1 Název Asociace je "Asociace pro elektronickou komerci", zkráceně APEK. 1.2 Sídlem Asociace je Praha, Sokolská 23, 120 00 Praha 2. 2 Právní postavení Asociace 2.1

Více

Stanovy klubu efdrive. Stanovy klubu efdrive

Stanovy klubu efdrive. Stanovy klubu efdrive Stanovy klubu efdrive Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Název klubu je efdrive. 2. Zkrácený název klubu je EFD. 3. efdrive je zájmovým klubem Studentské unie ČVUT (dále jen SU). 4. Nedílnou součástí stanov efdrive

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ORGANIZAČNÍ a JEDNACÍ ŘÁD Spolku JM-Net

ORGANIZAČNÍ a JEDNACÍ ŘÁD Spolku JM-Net ORGANIZAČNÍ a JEDNACÍ ŘÁD Spolku JM-Net Členská schůze Spolku dne 16.6.2016 schválila Organizační a jednací řád spolku, který nahrazuje Organizační řád a jednací řád ze dne 24.7.2010. Čl. 1 Úvod 1.1. Rada

Více

Stanovy občanského sdružení. Network23 Jbc

Stanovy občanského sdružení. Network23 Jbc Stanovy občanského sdružení Network23 Jbc Základním cílem Network23 Jbc je šíření vzdělanosti, kultury a odstraňování informačních bariér ve společnosti, sdružovat zájemce o výzkum, vývoj a testování produktů

Více

JEDNACÍ ŘÁD. Občanské sdružení NETINTRA Moravský Písek

JEDNACÍ ŘÁD. Občanské sdružení NETINTRA Moravský Písek 1 Úvod JEDNACÍ ŘÁD Občanské sdružení NETINTRA Moravský Písek 1.1 Tento jednací řád upravuje způsob jednání a rozhodování Občanské sdružení NETINTRA Moravský Písek (dále jen Sdružení ), se sídlem: Hliník

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy

ASOCIACE PRACOVNÍKŮ UNIVERZITNÍ ADMINISTRATIVY. Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Zápis z valné hromady Asociace pracovníků univerzitní administrativy Datum konání: 04. 11. 2010 Místo konání: VUT v Brně, Antonínská 548/1 Čas konání: 10:35 Program jednání: 1. představení zprávy o činnosti

Více

Z Á P I S. z mimořádné valné hromady Svazu podnikatelů pro využití energetických zdrojů, konané dne v 10,00 hod.

Z Á P I S. z mimořádné valné hromady Svazu podnikatelů pro využití energetických zdrojů, konané dne v 10,00 hod. 1 Z Á P I S z mimořádné valné hromady Svazu podnikatelů pro využití energetických zdrojů, konané dne 13. 12. 2008 v 10,00 hod. Přítomni: dle připojené prezenční listiny Místo konání Valné hromady: Svaz

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Předseda představenstva Ing. František Barák odpověděl: Bohužel jsme nedosáhli toho, o co jsme usilovali. My jsme usilovali o to, aby modernizace a re

Předseda představenstva Ing. František Barák odpověděl: Bohužel jsme nedosáhli toho, o co jsme usilovali. My jsme usilovali o to, aby modernizace a re Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ:

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ: STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV 1. Název organizace je CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ Pardubického kraje, (dále jen Centrum) Zkratka CZP PK SÍDLO 2. Sídlo: Bělehradská

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: 12. 11. 2018 Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 2. 11. 2018 Číslo: 007/2018 Ověřovatelé: Miroslava ONDRUŠOVÁ Mgr.

Více

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne 31.10.2018 od 17,00 hod Zasedání Zastupitelstva obce Luká (dále jen zastupitelstvo ) zahájil v 17,00

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Stanovy občanského sdružení

Stanovy občanského sdružení 1 Název a sídlo 1.Přesný název sdružení je Opři se, o. s. Stanovy občanského sdružení 2.Adresa sdružení je Boženy Koutníkové 2022, Čelákovice, 250 88. 2 Náplň sdružení 1.Podpora dětí vyrůstajících v dětských

Více

3. Zájemce o členství po podání přihlášky do zapsání do seznamu členů se označuje jako čekatel členství. 4. O vzniku členství rozhoduje Rada Sdružení

3. Zájemce o členství po podání přihlášky do zapsání do seznamu členů se označuje jako čekatel členství. 4. O vzniku členství rozhoduje Rada Sdružení STANOVY OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ KHnet.info, o.s. Čl. I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Občanské sdružení s názvem KHnet.info, o.s. (dále jen Sdružení) je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení fyzických a právnických

Více

Stanovy Občanského sdružení UNHfree.net

Stanovy Občanského sdružení UNHfree.net Čl. 1. Základní ustanovení Stanovy Občanského sdružení UNHfree.net 1. Občanské sdružení UNHfree.net (dále jen Sdružení) je dobrovolné, nezávislé a neziskové sdružení fyzických a právnických osob. 2. Sdružení

Více

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin

Zápis z jednání shromáždění společenství vlastníků jednotek, konaného dne v 19:00 hodin Společenství vlastníků jednotek domu Křivoklátská čp. 302, 199 00 Praha Letňany IČO: 26718499, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl S, vložka 2623

Více

Zápis z ustavující schůze

Zápis z ustavující schůze Zápis z ustavující schůze Společenství vlastníků V Olšinách 3138 3140, Praha 10 - Strašnice konané dne 21. 2. 2018 od 18:00 na adrese Praha 10, Přetlucká 130 Ůčastníci: vlastníci bytových, nebytových jednotek,

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

STANOVY. Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Právní postavení sdružení

STANOVY. Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Právní postavení sdružení STANOVY 1. Název a IČO občanského sdružení Amalthea o.s., 266 472 14 2. Sídlo občanského sdružení Husova 199, 530 03 Pardubice. Čl. I Úvodní ustanovení Čl. II Právní postavení sdružení 1. Amalthea o.s.

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014

Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 Zápis z jednání členské schůze BD Karviná Centrum konané dne 23. 4. 2014 v prostorách Literárního salonu - II. patro Regionální knihovny Karviná, ul. Centrum 2296/16 Přítomni dle presenční listiny Ad 1/

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. 8 Zasedání Zastupitelstva obce Služátky bylo zahájeno v 19.00 hodin

Více

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY

ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. Revoluční 19, Trutnov ZÁPIS O JEDNÁNÍ ŘÁDNÉ VALNÉ HROMADY Vodovody a kanalizace Trutnov, a.s. dne 28. května 2013 v sídle společnosti Valná hromada byla svolána oznámením

Více

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s.

Zápis z řádné valné hromady společnosti. Lázně Mšené, a.s. Zápis z řádné valné hromady společnosti Lázně Mšené, a.s. se sídlem Mšené lázně, Lázeňská 62, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem v oddílu B, vložka 211, IČ 44569530

Více

JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s.

JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s. JEDNACÍ ŘÁD MAS MORAVSKÁ BRÁNA, z.s. Tento jednací řád upravuje pravomoci, postupy a způsoby jednání a voleb v orgánech MAS a upřesňuje jejich vztah k orgánům MAS Moravská brána. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Valná

Více

Platné znění. INTERNÍ SMĚRNICE č. 1 včetně dodatků č.1, č.2 a č.3

Platné znění. INTERNÍ SMĚRNICE č. 1 včetně dodatků č.1, č.2 a č.3 Platné znění INTERNÍ SMĚRNICE č. 1 včetně dodatků č.1, č.2 a č.3 Občanského sdružení HYUNDAI CLUB CZ, o.s. I. Členství v klubu Členství v klubu vzniká podáním přihlášky, jejím schválením předsednictvem

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Zápis. Pořad jednání:

Zápis. Pořad jednání: Zápis z jednání řádné valné hromady akciové společnosti SZP Těšnovice a.s., se sídlem Těšnovice 153, 767 01 Kroměříž, IČ: 4698245, zaps. v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně sp. zn. B 941, konané

Více

S T A N O V Y Svazu obcí Národního parku Šumava

S T A N O V Y Svazu obcí Národního parku Šumava S T A N O V Y Svazu obcí Národního parku Šumava Čl. I Základní ustanovení Svaz obcí Národního parku Šumava je zájmovým sdružením právnických osob, založeným podle 20 f j zákona č. 40/1964 Sb., občanský

Více

TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA SILNIČNÍ DOPRAVA

TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA SILNIČNÍ DOPRAVA STANOVY zájmového sdružení právnických osob TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA SILNIČNÍ DOPRAVA 1 Název, sídlo a právní postavení 1. Název: Technologická platforma silniční doprava (dále jen sdružení ). 2. Sídlo

Více

Zápis z valné hromady

Zápis z valné hromady Zápis z valné hromady Honebního společenstva SEJŘEK - SKOROTICE se sídlem Sejřek 12, 592 62 Nedvědice konané dne 22.03.2013 v Sejřku s tímto programem: Program: 1) Zahájení a schválení programu valné hromady

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 01. 11. 2018 od 18:15 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

STANOVY Spolku JM Net ve znění platném od 19.6.2014

STANOVY Spolku JM Net ve znění platném od 19.6.2014 STANOVY Spolku JM Net ve znění platném od 19.6.2014 Čl. 1 Základní ustanovení 1) Spolek má název: JM Net, z. s. (dále jen spolek ). 2) Spolek je právnickou osobou ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb. Občanský

Více

Valná hromada zvolila orgány valné hromady podle návrhu představenstva.

Valná hromada zvolila orgány valné hromady podle návrhu představenstva. Zápis o jednání řádné valné hromady Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s., se sídlem v Hradci Králové, Víta Nejedlého 893, zapsané v obchodním rejstříku Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B,

Více

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradní valné hromady Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 21. 3. 2015 Místo konání: Doba konání: Přítomni:

Více

S T A N O V Y. Čl. 1 Chomutovská ostrostřelecká společnost, C. k. privilegovaný střelecký sbor

S T A N O V Y. Čl. 1 Chomutovská ostrostřelecká společnost, C. k. privilegovaný střelecký sbor Chomutovská ostrostřelecká společnost o. s. C. k. privilegovaný sbor S T A N O V Y IČ: 27049515 Chomutovská ostrostřelecká společnost o. s. S T A N O V Y Čl. 1 Chomutovská ostrostřelecká společnost, C.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování.

9 hlasů přítomných hlasovalo pro předložený návrh, 0 hlasů proti předloženému návrhu, 0 hlasů se zdrželo hlasování. Zápis z náhradní valné hromady/náhradního zasedání členské schůze Českého občanského sdružení proti chronické obstrukční plicní nemoci se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 5. 12. 2014 Místo

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků jednotek pro dům Zábělská 1152, 1153 a 1154 konaného dne 24. 3. 2015 ve 14. ZŠ, Zábělská 25, Plzeň ÚČAST: Členové společenství vlastníků jednotek pro

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne v konferenčním sále Farmy Pojedy, 16 hod

Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne v konferenčním sále Farmy Pojedy, 16 hod Zápis z Valné hromady DSO RTB konané dne 23.6.2015 v konferenčním sále Farmy Pojedy, 16 hod Přítomni: viz prezenční listina příloha č.1 1. Zahájení Dnešní VH DSO RTB se účastnilo 20 členů z 24 což je nadpoloviční

Více

Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Článek 1 Základní ustanovení

Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Článek 1 Základní ustanovení Jednací řád členské schůze spolku OS Pro Kunratice (dále jen OSPK) Členská schůze se koná ve smyslu Nového občanského zákoníku a platných Stanov sdružení čl. VIII. Valná hromada. Koná se za období od 3.

Více

STANOVY. SPOLKU KLUB PŘI MATEŘSKÉ ŠKOLE V ŘEVNICÍCH, z.s. (úplné znění platné od 22. listopadu 2014)

STANOVY. SPOLKU KLUB PŘI MATEŘSKÉ ŠKOLE V ŘEVNICÍCH, z.s. (úplné znění platné od 22. listopadu 2014) STANOVY SPOLKU KLUB PŘI MATEŘSKÉ ŠKOLE V ŘEVNICÍCH, z.s. (úplné znění platné od 22. listopadu 2014) 1 Obsah: Článek Název Strana I. Název, právní forma, sídlo 3 II. Cíl činnosti 3 III. Orgány 4 IV. Členská

Více

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ:

Prostory občerstvení v sídle Sportovního klubu Černošice z.s., Fügnerova 1244, Černošice, PSČ: Datum konání: 15. června 2017 Zápis z jednání valné hromady Sportovního klubu Černošice, z.s. IČO: 47005246 se sídlem Fügnerova 1244, Černošice, PSČ 252 28, (dále jen jako SK Černošice ) Místo: Prostory

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Stanovy spolku. Pernštejn.net, z.s.

Stanovy spolku. Pernštejn.net, z.s. 1 Stanovy spolku Pernštejn.net, z.s. Čl. I. Základní ustanovení 1 Pernštejn.net, z.s. (dále též jen spolek) je dobrovolný, nezávislý a neziskový spolek fyzických a právnických osob. 2 Sídlo spolku je umístěno

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2011 6. volební období 446 Senátní návrh na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 523/1992 Sb., o daňovém poradenství a Komoře daňových poradců České republiky,

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti CHEVAK Cheb, se sídlem v Chebu, Tršnická 4/11, 350 02 Cheb, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl B, vložka č. 367, IČ: 49787977

Více

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM , IČO ,

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM ,  IČO , Přítomni: OBEC HUSINEC U Radnice 64 250 68 Řež, okres Praha východ tel. 220940309, GSM 607920514, e-mail ou@husinec-rez.cz, IČO 00240231, Obec Husinec zastupitelstvo obce Husinec Zápis č.7 z ustavujícího

Více

Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů

Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů Čl. 1 Základní ustanovení 1) Sdružení má název: ErnetFree (dále jen sdružení ). 2) Sdružení je právnickou osobou ve smyslu

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS ZE SCHŮZE SHROMÁŽDĚNÍ Společenství vlastníků Sulova 1356 Sulova 1356 156 00 Praha 5 Datum konání: 8. června 2006, 18:00 20:00 hodin Místo konání: Základní škola, ulice Nad parkem č.p. 1180, 156 00

Více

STANOVY SPOLKU KRČÍN

STANOVY SPOLKU KRČÍN STANOVY SPOLKU KRČÍN Název spolku: Spolek Krčín (dále jen spolek). Článek I Název spolku Článek II Sídlo spolku Sídlo spolku je na adrese:.. Nové Město nad Metují Článek III Právní postavení spolku 1.

Více

Stanovy občanského sdružení ErnetFree

Stanovy občanského sdružení ErnetFree Stanovy občanského sdružení ErnetFree dle zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů platný k 1.9.2005 1 Čl. 1 Základní ustanovení 1) Sdružení má název: ErnetFree (dále jen sdružení ). 2) Sdružení je právnickou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

Volební a jednací řád. Stavebního bytového družstva "Mír" Teplice

Volební a jednací řád. Stavebního bytového družstva Mír Teplice Volební a jednací řád Stavebního bytového družstva "Mír" Teplice Čl. 1 Základní ustanovení... 3 Čl. 2 Působnost orgánů a členství v nich... 3 Čl. 3 Řízení orgánů... 3 Čl. 4 Rozhodování orgánů... 3 Čl.

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Oznámený pořad jednání řádné valné hromady: 1. Zahájení, volba orgánů valné hromady.

Oznámený pořad jednání řádné valné hromady: 1. Zahájení, volba orgánů valné hromady. ZÁPIS z jednání řádné valné hromady společnosti s obchodní firmou ALMET, a.s. se sídlem Ležáky 668, 501 25 Hradec Králové, IČ: 465 05 156, konané dne 21. května 2014 od 13:00 hodin v sídle společnosti

Více

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s.

Jednací řád členské schůze spolku Landseer klub České republiky, z.s. Landseerklub České republiky, z.s. IČ 62537253, se sídlem U Kostela 166, Ratboř, 28141, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle L, vložce 6181 (dále jen LKČR nebo Spolek

Více

RIDERS ČR o.s. Stanovy občanského sdružení. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Cíl a zaměření činnosti. Čl. 3 Členství

RIDERS ČR o.s. Stanovy občanského sdružení. Čl. 1 Název a sídlo. Čl. 2 Cíl a zaměření činnosti. Čl. 3 Členství Stanovy občanského sdružení RIDERS ČR o.s. Čl. 1 Název a sídlo 1. Na základě zákona č. 83/1990 Sb. ve znění pozdějších změn a doplňků se zakládá občanské sdružení s názvem RIDERS ČR o.s. (dále jen Sdružení).

Více

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY

JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t JEDNACÍ ŘÁD VALNÉ HROMADY Výzkumný ústav pro hnědé uhlí akciová společnost M o s t předkládáno valné hromadě dne 18. května 2015 Část A - Úvod Jednací

Více

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne 5.11.2014 od 19.00 hod v kulturním domě ve Veltěži Zahájení 19.00 Přítomni: Ing. Dubský, p. Jurkeník, p.tvrdý, p.jandovská, p. Wachtl,

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

STANOVY Spolku YFU CZ

STANOVY Spolku YFU CZ STANOVY Spolku YFU CZ Spolek je samosprávným dobrovolným svazkem fyzických osob, založeným k naplňování společného zájmu svých členů, jímž je účel Spolku podle těchto Stanov. Je nezávislým na jakékoli

Více

číslo klubu 1081 Program Valné hromady ( dále jen VH )

číslo klubu 1081 Program Valné hromady ( dále jen VH ) Pannonia Klub, z.s. Kosmonautů 153, Děčín 27, 405 02 IČO : 26533090, DIČ: CZ26533090 e-mail : pannonia@pannoniaklub.cz, www.pannoniaklub.cz, č.ú. 2800593894/2010, Fio banka. číslo klubu 1081 Zápis z jednání

Více