CELLUSSAGE. Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití. Návod k obsluze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CELLUSSAGE. Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití. Návod k obsluze"

Transkript

1 CELLUSSAGE Profesionální anti-celulitidní masážní přístroj pro domácí použití Návod k obsluze Poslední revize:

2 Děkujeme, že jste si zakoupili CELLUSSAGE, profesionální anti-celulitidní masážní přístroj 4v1, z řady Spirit of Beuty péče o zdraví a krásu. Tak jako všechny produkty z řady Spirit of Beuty, je i CELLUSSAGE navržen pro co nejpraktičtější a nejkomfortnější domácí použití. Pro dosažení co nejlepších výsledků si prosím pečlivě prostudujte tento návod.

3 Obsah: 1, Základní informace 2, Co je to celulitida? 3, Jak se zbavit celulitidy 4, Souhrnný popis: a, Jak CELLUSSAGE funguje? b, Jak s přístrojem zacházet c, Nastavení poutka d, Tlačítko ZAPNOUT/VYPNOUT a programové nastavení e, Ovládání síly podtlaku f, Tlačítko STOP g, Připojení adaptéru k CELLUSSAGE 5, 4krokový program pro nejlepší výsledky 6, Důležitá upozornění 7, Obsah balení 1, Základní informace Blahodárné účinky masáží jsou známa již po staletí. Pravidelně prováděné profesionální masáže přinášejí nejlepší výsledky. Avšak jak jistě víte, jedná se o časově a finančně velmi náročný proces. Nyní si díky CELLUSSAGE můžete dopřát masážní terapii zaměřenou na celulitidu kdykoliv a v pohodlí Vašeho domova. Náš nový systém podtlakové masáže byl vyvinut speciálně k boji s celulitidou na problémových partiích, jakými jsou kupříkladu stehna, hýždě či boky, a to stimulací a masáží lymfatického systému, uvádějíc do pohybu přebytečnou tekutinu, která je následně přirozenou cestou z těla vyloučena. Ze začátku doporučujeme používat CELLUSSAGE každý den po dobu asi 15 minut. Po dostavení se viditelných výsledků se může četnost snížit na asi 3 použití týdně.

4 2, Co je vlastně celulitida? Celulitida je typickým ženským neduhem, nejedná se však o onemocnění v pravém slova smyslu. Slovem celulitida se označuje estetický problém pramenící v nerovnoměrném rozložení tukových zásob projevující se hrbolatou pomerančovou kůží. Procesem stárnutí se tkáň v určitých partiích lidského těla rozpadá, u žen jsou to zejména tukové vrstvy a pojivová tkáň v oblastech stehen, hýždí a boků. Tyto poškozené tukové buňky s pojivovou tkání vytvářejí efekt celulitidy (pomerančové kůže). Výčet několika návyků, které přispívají vzniku celulitidy a kterých byste se tudíž měli vyvarovat: Překřížení nohou. Omezuje průtok krve a přispívá k celulitidě stehen. Nikotin. Zbavuje tělo vitamínu C a následnou chemickou reakcí rovněž přispívá k celulitidě. Tučná jídla a nevyvážená strava. Veškerý nadbytečný tuk je v těle ukládán (a to zejména v partiích náchylných ke vzniku celulitidy). Měli byste se taktéž snažit omezit příjem kávy, alkoholu, cukru a soli. 3, Jak se zbavit celulitidy? Nejdůležitějším krokem v boji proti celulitidě je začít s její léčbou co nejdříve. Jakmile se totiž jednou celulitida objeví, sama od sebe nezmizí. A čím dříve začnete, tím větší šanci máte dostat tento problém pod kontrolu. Zařaďte CELLUSSAGE do svého denního programu. Jeho pravidelným používáním zjemníte vrstvu celulitidy na Vaší pokožce a zamezíte zadržování tekutin v ošetřovaných oblastech. S používáním CELLUSSAGE nepřestávejte ani po vymizení celulitidy. Pokud tak učiníte, Vaše tělo časem opět začne zadržovat tekutiny a celulitida se vrátí.

5 4, Souhrnný popis a, Jak CELLUSSAGE funguje? Nový 4v1 CELLUSSAGE systém podtlaková masáže pracuje následovně: Měkký, žebrovaný přední váleček (1) jemně nadzvedává kůži a přivádí ji do podtlakové jednotky (2). Nastavitelné vakuum nadzvedává kůži pro lepší dosah k vrstvě celulitidy. Tato hluboko pronikající masáž uvádí do pohybu lymfatický systém a odstraňuje přebytečné nahromaděné tekutiny, jež jsou hlavní příčinou vzniku celulitidy. Zadní váleček (3) kůži opětovně vyhlazuje. Dodatečná vibrační funkce (4) navíc zesiluje efekt hloubkové masáže. b, Jak s přístrojem zacházet Zastrčte adaptér do zásuvky a připojte kabel do přední části CELLUSSAGE přístroje. Přístroj uchopíte vsunutím ruky do poutka ve směru k oranžovému tlačítku STOP a přívodnímu kabelu.

6 c, Nastavení poutka Poutko se dá dle následujících instrukcí nastavit, aby komfortně padlo na jakoukoliv velikost ruky: Stiskněte žebrované tlačítko na vnitřní straně poutka a vysuňte oranžový úchyt z přístroje. Nyní můžete zvednout pin s řemínkem a zvolit jednu ze tří pozic (S/M/L). Řemínek lze takto upravit na obou stranách. S = malý, M = střední, L = velký Po nastavení velikosti řemínku zastrčte západku zpátky do přístroje, uslyšíte cvaknutí.

7 d, Tlačítko ZAPNOUT/VYPNOUT a programové nastavení Pro lepší porozumění položte prosím přístroj před sebe, tak jako je tomu na obrázku výše. Na spodní straně vpravo je ze zadní strany přístroje tlačítko ZAPNOUT/VYPNOUT (0), které má na starosti také funkce (1,2,3) přístroje. Uprostřed přístroje jsou 4 kontrolky, které indikují nastavení programů. POZICE (0) Červená kontrolka signalizuje, že je přístroj zapojen do sítě a připraven k použití. POZICE (1) Tato první pozice uvádí do pohybu měkký, žebrovaný váleček, který jemně nadzvedává Vaši kůži. (U tohoto nastavení svítí červená a jedna zelená kontrolka.) POZICE (2) Toto nastavení zapíná podtlakovou jednotku společně s měkkým žebrovaným válečkem. Sílu podtlaku je možno nastavit (nízká - vysoká) kolečkem na levé spodní části přístroje. (U tohoto nastavení svítí červená a dvě zelené kontrolky.) POZICE (3) Toto nastavení navíc uvádí do chodu dodatečnou vibrační funkci, pro ještě hlubší a příjemnější masáž. (U tohoto nastavení svítí všechny kontrolky.)

8 e, Ovládání síly podtlaku Na levé spodní části přístroje se nachází kolečko k ovládání síly podtlaku. Při používání Vašeho CELLUSSAGE přístroje máte nyní možnost nastavit si intenzitu podtlaku dle Vašich potřeb od nízké až po vysokou úroveň. (Funguje pouze u nastavení v POZICI (2) a (3).) Poznámka: Vždy začínejte na nejnižší úrovni! Po tom co si na přístroj a jeho používání navyknete, můžete intenzitu jednoduše zvýšit otočením kolečka směrem k vysoké úrovni. f, Tlačítko STOP Stisknutím oranžového tlačítka STOP můžete kdykoliv přerušit jak funkci podtlaku, tak i pohyb měkkého žebrovaného válečku. Jeho uvolněním se funkce opět obnoví.

9 g, Připojení adaptéru k CELLUSSAGE Zastrčte adaptér do zásuvky a připojte kabel k CELLUSSAGE přístroji podle obrázku výše. Rozsvítí se červená kontrolka signalizující, že je přístroj připraven k použití. 5, 4krokový program pro nejlepší výsledky Než začnete používat přístroj CELLUSSAGE, ujistěte se, že je Vaše pokožka čistá a suchá. Krémy a jiné přípravky aplikujte až po ošetření! Zamezte také zachycení se tkanin či dlouhých vlasů do válečku přístroje. KROK 1: Zaujměte pohodlnou polohu pro Vaši masáž a jemně přiložte přístroj na Vaši pokožku. Masáž vždy provádějte směrem k srdci (tzn. od kolen směrem k bokům a hýždím). Nyní přístroj zapněte a začněte s masáží v POZICI (1). Tato pozice uvádí do pohybu měkký, žebrovaný váleček, který nadzvedává Vaši kůži a přivádí jí k podtlakové jednotce.

10 KROK 2: Nastavení uvádí do chodu podtlakovou jednotku. Vždy začínejte s nízkou úrovní podtlaku. Motorem poháněný váleček se postará o optimální rychlost pohybu přístroje. Nyní můžete postupně zvyšovat intenzitu podtlaku, až dokud nenaleznete tu, která Vám nejvíce vyhovuje. V případě, že by se Vám podtlak začal zdát už příliš silný, použijte tlačítka STOP pro jeho zastavení. KROK 3: Měkký, žebrovaný váleček poskytuje kůži důslednou a komfortní masáž, která proniká hluboko až k vrstvě celulitidy. KROK 4: V tomto nastavení se aktivuje vibrační mód pro ještě hlubší a příjemnější masáž. Po ošetření doporučujeme aplikovat tělový krém či mléko. 6, Důležitá upozornění Přístroj držte mimo dosahu dětí. Nepoužívejte CELLUSSAGE na mokrou kůži. Přístroj nenamáčejte a zabraňte jeho styku s vodou. Přístroj čistěte vlhkým hadříkem či hubkou. Nepoužívejte k čištění žádné chemické prostředky. Válečky lehce vyčistíte uvedením přístroje do POZICE 1. Řemínek poutka lze opláchnout teplou vodou. Kryt sací jednotky možno vyjmout a očistit. Přístroj skladujte společně s adaptérem v taštičce. V následujících případech se prosím před použitím CELLUSSAGE poraďte se svým lékařem: těhotenství, srdeční nemoci, cukrovka, citlivá pokožka, křečové žíly, otevřené rány či jizvy.

11 7, Obsah balení Přístroj CELLUSSAGE s adaptérem, přívodním kabelem, taštičkou a návodem k obsluze. Přístroj byl schválen pro použití v zemích EU a je proto opatřen značkou CE. Veškerá potřebná dokumentace je k dispozici u distributora. Změny technických parametrů, vlastností, tiskové chyby vyhrazeny. Záruční a pozáruční opravy zabezpečuje distributor: Compex spol. s r.o., Palackého 105, Brno ve svém centrálním servisním středisku na výše uvedené adrese

Cellussage- Vakuový přístroj pro redukci celulitidy HNS004154 Návod k použití

Cellussage- Vakuový přístroj pro redukci celulitidy HNS004154 Návod k použití Cellussage- Vakuový přístroj pro redukci celulitidy HNS004154 Návod k použití Děkujeme vám za zakoupení Cellussage profesionálního 4 v jednom Vakuového přístroje pro odstraňování celulitidy patřícího do

Více

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ

VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ VZDUCHOVÉ LYMFODRENÁŽNÍ LEGÍNY MC0094 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah ÚVOD... 2 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 2 VAROVÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ NEPOUŽÍVEJTE KDYŽ:... 3 JAK AIR LEGGY FUNGUJE?... 3 OBSAH BALENÍ... 4 POPIS

Více

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití

Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Vibrační masážní matrace JETT-66F - Návod k použití Úvod Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Před jeho prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Zvýšenou

Více

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití.

Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258. Návod k použití. Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Systém pro tělové opalování AIR TANNER BNC016258 Návod k použití Před prvním použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Obsah Úvod... 2 Základní informace o produktu... 2 Obsah balení...

Více

Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C

Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C Návod k použití Zeštíhlující masážní pás EH-020C 8 úrovní vibrační rychlosti a intenzity Termoterapie pro hlubší a uvolňující masáž Dopředné / zpětné nastavování funkcí Silný dvojitý vibrační pohon 9 úrovní

Více

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Uživatelská příručka Poslední revize: 17. 5. 2013 Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah

Více

Návod k přístroji Cellulife

Návod k přístroji Cellulife Návod k přístroji Cellulife O přístroji Cellulife Cellulife je přístroj, který nabízí ženám po celém světě, to, co chtějí a potřebují: přirozené a vysoce účinné domácí ošetření, které je zároveň velmi

Více

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666

Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 Masáž hlavy a krku pro relaxaci a meditaci. WELLCARE WE-666 PŘÍSTROJ MOHOU POUŽÍVAT POUZE OSOBY STARŠÍ 15 LET A TO AŽ PO PEČLIVÉM PROSTUDOVÁNÍ NÁVODU K OBSLUZE. DODRŽUJTE BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ!!! UMÍSTĚTE

Více

Uživatelská příručka. Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání

Uživatelská příručka. Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání Uživatelská příručka Masážní přístroj na nohy s funkcí poklepávání a vyhřívání Místa použití Nepoužívejte přístroj v mokrém nebo zaprášeném prostředí. Přístroj by se mohl poškodit a zvyšuje se šance úrazu

Více

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití Tlakový masážní přístroj na nohy C22 Návod k použití 1 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Tento návod si, prosíme, pozorně přečtěte, abyste věděli, jak správně používat tento výrobek. Věnujte zvýšenou

Více

Masážní přístroj BL-2900

Masážní přístroj BL-2900 Masážní přístroj BL-2900 Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: VAROVÁNÍ... 3 DŮLEŽITÉ... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 3 VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 4 OVLÁDÁNÍ PŘÍSTROJE... 4 DŮLEŽITÉ BODY LIDSKÉHO TĚLA...

Více

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013

Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Návod k použití Poslední revize: 4.3.2013 Obsah VLASTNOSTI PŘÍSTROJE... 3 SPECIFIKACE VENKOVNÍ KAMERY... 3 SPECIFIKACE VNITŘNÍHO MONITORU... 4 INSTALACE VNITŘNÍHO MONITORU... 5 INSTALACE VENKOVNÍ KAMERY...

Více

Masážní přístroj BL-2502

Masážní přístroj BL-2502 Masážní přístroj BL-2502 Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: PODĚKOVÁNÍ... 3 PRINCIP ČINNOSTI PŘÍSTROJE... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 3 DŮLEŽITÉ BODY LIDSKÉHO TĚLA... 4 POUŽITÍ PŘÍSTROJE... 4

Více

Antidekubitní matrace AD-1300

Antidekubitní matrace AD-1300 Antidekubitní matrace AD-1300 Návod k použití Revize návodu byla provedena dne 26.4.2010 Děkujeme Vám za zakoupení antidekubitní matrace AD-1300. Prosím, přečtěte si tuto příručku, abyste se ujistili,

Více

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2

Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Profesionální radiofrekvenční přístroj RF JETT 2 Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Prosím, přečtěte si tuto příručku, abyste se ujistili, že přístroj budete používat správně, a

Více

Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen

Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen Masírovací přístroj pro masírování krku a ramen Návod k použití Poslední revize: 7. 6. 2013 OBSAH: VAROVÁNÍ... 3 VÝSTRAHA... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ROZMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ... 5 POUŽÍVÁNÍ

Více

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A)

CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) CZ - ROBOTIC MOP EL8068 FD-RMS(A) Obsah ZAMÝŠLENÉ VYUŽITÍ strana 1 DÍLY strana 2 NÁVOD K POUŽITÍ strana 2-4 Spuštění přístroje Doporučení k úklidu Nabíjení baterie NÁVOD K ÚDRŽBĚ strana 5-6 Demontáž a

Více

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST!

VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Multifunkční elektronická váha CS6281 - Návod k použití VAŠE ZDRAVÍ, NAŠE STAROST! Obsah CS6281... 1 NÁVOD K POUŽITÍ... 1 OBSAH... 2 ÚVOD... 2 VLOŽENÍ BATERIÍ... 3 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM... 3 ZJIŠŤOVÁNÍ

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Masážní vana nohou DF350C-5

Masážní vana nohou DF350C-5 Masážní vana nohou DF350C-5 Návod k použití Varování: Pro správné používání výrobku pozorně čtěte tento návod. Návod uschovejte k pozdějšímu použití. Obsah Úvod... 2 Instrukce 2 Údržba a péče o přístroj...

Více

Masážní křeslo DF1688Y3

Masážní křeslo DF1688Y3 Návod k použití Bezpečnostní upozornění Nenechávejte své dítě používat nebo hrát si s masážním křeslem. Přístroj není určen pro děti. Pokud je poškozen napájecí kabel nebo je zcela nefunkční, okamžitě

Více

Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI TELEFONNÍHO PŘÍSTROJE... 2 OBSAH BALENÍ... 3 INSTALACE TELEFONU... 3 INSTALACE TELEFONNÍ VIDLICE... 3 ZAPOJENÍ DO TELEFONNÍ

Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI TELEFONNÍHO PŘÍSTROJE... 2 OBSAH BALENÍ... 3 INSTALACE TELEFONU... 3 INSTALACE TELEFONNÍ VIDLICE... 3 ZAPOJENÍ DO TELEFONNÍ Retro-telefon HT8912A - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI TELEFONNÍHO PŘÍSTROJE... 2 OBSAH BALENÍ... 3 INSTALACE TELEFONU... 3 INSTALACE TELEFONNÍ VIDLICE... 3 ZAPOJENÍ DO TELEFONNÍ SÍTĚ... 3

Více

Vyhřívané vložky do bot HSP-75D. Návod k použití

Vyhřívané vložky do bot HSP-75D. Návod k použití Vyhřívané vložky do bot HSP-75D - Návod k použití Obsah OBSAH... 2 ÚVOD... 2 POPIS PRODUKTU... 3 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 3 PRINCIP POUŽÍVÁNÍ VYHŘÍVANÝCH VLOŽEK... 3 OBSAH BALENÍ... 3 NABÍJENÍ BATERIÍ... 4

Více

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung. Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi. Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung. Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi. Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Mata z masażem KH 4061 Instrukcja obsługi Masážní podložka do auta KH 4061 Návod k obsluze Masážna podložka do auta KH 4061 Návod na obsluhu H KH 4061 típusú

Více

Zdravotní polštář s hudební terapií WM Návod k použití

Zdravotní polštář s hudební terapií WM Návod k použití Zdravotní polštář s hudební terapií WM-3000 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI PRODUKTU... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE... 5 VLOŽENÍ

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel

CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel Herbamedicus, s.r.o. CELLULITIS účinně proti celulitidě konečně!!! gel unikátní masážní přípravek pro účinné odbourávání podkožního tuku, zvýšení pevnosti a pružnosti pokožky a proti klinickým projevům

Více

Návod k použití Iontový nástroj krásy

Návod k použití Iontový nástroj krásy Návod k použití Iontový nástroj krásy NY-E022 (ULTRABEAUTY) Velice Vám děkujeme, že jste si pořídili náš výrobek. Produkt, který jste zakoupili, byl přísně testován v souladu s technickými standardy. Bez

Více

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití

Hands free sada do auta U&I-04. - Návod k použití Hands free sada do auta U&I-04 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 3 NÁHLAVNÍ SADA... 3 REPRODUKTOR HANDSFREE... 4 ZÁKLADNÍ OPERACE... 4 NABÍJENÍ... 5 NABÍJENÍ HEADSETU... 6 NABÍJENÍ

Více

Elektronická cigareta E-HC11

Elektronická cigareta E-HC11 Elektronická cigareta E-HC11 Návod k použití Prosím, než začnete tyto elektronické cigarety používat, přečtěte si pozorně tento návod k použití. Díky této elektronické cigaretě už žádný dehet, žádné znečišťování,

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 29

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 29 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 01 29 Vířivá a vibrační masáž pro Vaše nohy. Pomocí 4-polohového otočného přepínače můžete zvolit vířivou lázeň v kombinaci s válečkovou masáží nebo odděleně. Zabudovaný ohřev

Více

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití

Masážní přístroj. Breo Mini. Návod k použití Masážní přístroj Breo Mini - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU... 3 POUŽITÍ TOHOTO VÝROBKU:... 3 PRINCIP FUNGOVÁNÍ... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 INSTRUKCE K POUŽÍVÁNÍ... 4 VLOŽENÍ

Více

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA ageloc Galvanic Body Spa

2015 NSE Products, Inc. Provo, Utah, USA   ageloc Galvanic Body Spa 205 NSE Products, Inc. Provo, Utah, 8460. USA www.nuskin.com CZ ageloc Galvanic Body Spa Důležitá upozornění Předtím, než začnete, přečtěte si prosím následující důležitá upozornění:. Před každým použitím

Více

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem

Shiatsu masážní přístroj pro chodidla FM-TS9. Návod k použití. S ohřevem FM-TS9 Shiatsu masážní přístroj pro chodidla S ohřevem Návod k použití PŘEČTĚTE SI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM. ODLOŽTE SI TYTO POKYNY PRO POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI. Důležité bezpečnostní pokyny PŘI POUŽITÍ

Více

Elektronický slovník. Návod k použití

Elektronický slovník. Návod k použití Návod k použití Tento elektronický "mluvící" slovník zastupuje novou generaci kapesních elektronických zařízení vyznačujících se širokou využitelností, kompaktní velikostí, nízkou hmotností, a přesto poskytujících

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

Přístroj CHI. Uživatelská příručka

Přístroj CHI. Uživatelská příručka Přístroj CHI Uživatelská příručka Poslední revize: 11. 3. 2013 Návod k použití Vážený zákazníku, Gratulujeme ke koupi tohoto přístroje, který Vám pomůže na cestě za zdravím a tělesnou kondicí. Před jeho

Více

Rio FASS Obličejová ultrazvuková špachtle - CZ Návod k použití

Rio FASS Obličejová ultrazvuková špachtle - CZ Návod k použití Rio FASS Obličejová ultrazvuková špachtle - CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si prosím všechny pokyny k použití tohoto přístroje a uschovejte je pro budoucí použití. Tento produkt mohou používat

Více

Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené

Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené Eye Massage Roller Děkujeme, že jste si zvolili náš produkt. Eye Massage Roller je jedním z našich high-tech produktů. Pomocí pokročilé infračervené technologie vytváří teplo, jehož pomocí eliminuje vrásky.

Více

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití

Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Ústní zubní sprcha EDS-1601 Návod k použití Před použitím si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Popis přístroje Pohled zepředu a z boku Seznam součástí A. Tryska B. Kryt vodní nádržky C. Náhradní

Více

Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203

Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203 Návod k použití Profesionální lymfodrenážní masáž AIROBIX MK-203 Děkujeme Vám, že jste si zakoupili AIROBIX Před používáním si prosím přečtěte pozorně instrukce k použití Uschovejte si tento manuál na

Více

Sada na manikúru JETT-78

Sada na manikúru JETT-78 Návod k použití Úvod Děkujeme Vám, že jste si zakoupili tento přístroj od naší společnosti. Před prvním použitím si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Tento návod si uschovejte na bezpečné místo,

Více

Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Kavitační přístroj GB- 818 UŽIVATELSKÝ MANUÁL GB818 ultrazvukový masážní přístroj, který na základě ultrazvukového vlnění generovaného vysokou frekvencí 1MH efektivně penetruje ložiska tkáně pod kůží,

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze

B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze B-228 Strojek na vlasy Návod k obsluze PŘEČTĚTE JSI VŠECHNY POKYNY PŘED POUŽITÍM A ODLOŽTE NÁVOD PRO PŘÍPAD POUŽITÍ V BUDOUCNOSTI 1 Důležité bezpečnostní pokyny Všeobecné bezpečnostní pokyny Pro zamezení

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ CM-11 NANO SPREJ s ultrazvukem pro ošetření dehydratované pleti Děkujeme, že jste si koupili Nano Sprej s Ultrazvukovým SPA Používejte v souladu s instrukcemi v tomto návodu a respektujte

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Parní napařovač a inhalátor BFS-688M. Návod k použití

Parní napařovač a inhalátor BFS-688M. Návod k použití Parní napařovač a inhalátor BFS-688M Návod k použití - Obsah ÚVOD... 3 POPIS PRODUKTU... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE... 3 VAROVÁNÍ... 3 POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE... 5 ÚDRŽBA

Více

Tím, že jste zakoupili právě tento masážní přístroj, jste dokázali, že Vám záleží na Vašem zdraví.

Tím, že jste zakoupili právě tento masážní přístroj, jste dokázali, že Vám záleží na Vašem zdraví. Tím, že jste zakoupili právě tento masážní přístroj, jste dokázali, že Vám záleží na Vašem zdraví. Abyste si mohli vychutnat jen pozitiva tohoto přístroje, rádi bychom Vám doporučili pečlivé prostudování

Více

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu

Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Na Kuthence 18, 160 00 Praha 6 - Hanspaulka tel.: +420 737 076 617, info@ ibtechnology.eu, www.ibtechnology.eu Tato technologie byla koncipována Skinexians ve Francii před 20 lety na uvolnění pojivové

Více

Sauna Belt. Návod k použití a údržbě

Sauna Belt. Návod k použití a údržbě Sauna Belt Návod k použití a údržbě UPOZORNĚNÍ Pečlivě si přečtěte níže uvedené informace: Elektrické napětí dodávané z hlavní elektrické sítě by mělo být stejné jako je uvedeno v technických datech v

Více

Elektrický posilovací rotoped MC0194B. Návod k použití

Elektrický posilovací rotoped MC0194B. Návod k použití Elektrický posilovací rotoped MC0194B - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 VLASTNOSTI PRODUKTU... 3 POPIS ČÁSTÍ PŘÍSTROJE... 3 POPIS DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 4 POPIS LCD DISPLEJE... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...

Více

Antidekubitní matrace AD-1400. Návod k použití

Antidekubitní matrace AD-1400. Návod k použití Antidekubitní matrace AD-1400 Návod k použití Obsah Obsah... 2 Úvod... 3 Popis produktu... 3 Výhody... 3 Bezpečnostní opatření... 4 Co rozhodně NEDĚLEJE:... 4 Dbejte, prosíme, těchto doporučení:... 5 Specifikace...

Více

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321 Uživatelská příručka 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií Model: MGS-321 Před prvním použitím přístroj plně nabijte, baterie nemusí mít po delším uskladnění dostatek energie. Důležité:

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Čistička vzduchu ADA 685-02

Čistička vzduchu ADA 685-02 Čistička vzduchu ADA 685-02 DĚKUJEME, ŽE JSTE SI VYBRALI TENTO PRODUKT. Důležité bezpečnostní instrukce Při používání jakéhokoliv elektrického zařízení by měly být dodržovány základní bezpečnostní opatření,

Více

Návod k obsluze. the medical concept

Návod k obsluze. the medical concept Inovativní SQOOM koncept pro pleť problematickou a citlivou. Regeneruje zevnitř a účinně zlepšuje strukturu pleti vše je vědecky podloženo. Návod k obsluze the medical concept Inovativní SQOOM systém je

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod

Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840. Návod Bluetooth Adaptér vše v jednom B-840 Návod Poslední revize: 20.6.2012 POZNÁMKA: Prosím přečtěte si pečlivě tento manuál před použitím B-840. Také si ověřte veškerou legislativu a speciální požadavky pro

Více

Dálkové ovládání Návod k použití

Dálkové ovládání Návod k použití Dálkové ovládání Návod k použití Pečlivě si prostudujte tyto pokyny pro bezpečné a správné používání tohoto výrobku. Uchovejte návod pro budoucí použití. 1 Obsah Opatření Popis ovládacích prvků Použití

Více

kosmetický přístroj pro léčbu celulitidy verze 3.0 uživatelská příručka

kosmetický přístroj pro léčbu celulitidy verze 3.0 uživatelská příručka kosmetický přístroj pro léčbu celulitidy verze 3.0 uživatelská příručka Obsah Úvod... - 2 - Vlastnosti přístroje... - 3 - Součásti přístroje... - 4 - Popis ovládacího panelu... - 5 - Popis zadního panelu...

Více

www.funtoys.cz www.jejoue.cz www.lelodesign.cz www.honitka.cz

www.funtoys.cz www.jejoue.cz www.lelodesign.cz www.honitka.cz LELO SMART WAND MEDIUM / LARGE - NÁVOD K OBSLUZE Pokud se budete řídit následujícími pokyny, užijete si luxusní masáž již za pár vteřin. Před prvním použitím je nutné váš Smart Wand 2 hodiny dobíjet. Až

Více

Vyhřívané rukavice HG-02. Návod k použití

Vyhřívané rukavice HG-02. Návod k použití Vyhřívané rukavice HG-02 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 2 PŘEDSTAVENÍ VÝROBKU... 2 KONTROLA VELIKOSTI RUKAVIC A OBSAHU BALENÍ... 3 NEŢ ZAČNETE RUKAVICE POUŢÍVAT... 3 VLOŽENÍ BATERIÍ... 3 VLOŽENÍ POUZDRA

Více

Návod na rychlou instalaci WIFI. Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti

Návod na rychlou instalaci WIFI. Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti Návod na rychlou instalaci WIFI BoOSTER Superrychlá wifi kdekoliv ve vaší domácnosti Co najdete v balení? PG9073LG Powerline je menší ze zařízení, které rozšíří internet ve vašem domě PG9072LG Powerline

Více

Tělo stárne stejně jako tvář. Po 20 letech ztrácí tělo pevnost. Institut Esthederm, omlazení těla

Tělo stárne stejně jako tvář. Po 20 letech ztrácí tělo pevnost. Institut Esthederm, omlazení těla PÉČE O TĚLO Tělo stárne stejně jako tvář Přestože obličej se obává především vnějšího stárnutí způsobeného vnějšími agresemi, tělo se více obává vnitřního nebo chronologického stárnutí. Po 20 letech ztrácí

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

F-BEL 14017. Návod k použití

F-BEL 14017. Návod k použití F-BEL 14017 Návod k použití 1 Použití UV osvitová jednotka je určeno pro UV osvit jednostranných a dvoustranných desek plošných spojů-až do mikrotechnologií. Další aplikační oblasti jsou filmové kopie,

Více

speciální vybavení pro paragliding HOT-5 Vyhřívané rukavice s velmi výkonnými topnými prvky na obou stranách Vaší ruky hřbetu i dlani

speciální vybavení pro paragliding HOT-5 Vyhřívané rukavice s velmi výkonnými topnými prvky na obou stranách Vaší ruky hřbetu i dlani speciální vybavení pro paragliding HOT-5 Vyhřívané rukavice s velmi výkonnými topnými prvky na obou stranách Vaší ruky hřbetu i dlani 5 zahřátých prstů 5 výkonových stupňů 5 dobrých důvodů Vyhřívané rukavice

Více

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025

VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Návod k použití VYSOUŠEČ VLASŮ HM-5025 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Kamera pro domácí mazlíčky

Kamera pro domácí mazlíčky Kamera pro domácí mazlíčky Návod k použití Poslední revize: 8.4.2013 OBSAH: PŘEDMLUVA... 3 TECHNICKÉ SPECIFIKACE... 4 OPERAČNÍ INSTRUKCE... 4 Zobrazení telefonního čísla... 4 Zobrazení dostupné kapacity

Více

GLUKOMĚR MediTouch 2 (79034)

GLUKOMĚR MediTouch 2 (79034) GLUKOMĚR MediTouch 2 (79034) Návod k použití Před prvým použitím glukoměru si pozorně přečtěte návod k použití. Všechny části glukoměru můžou přijít do kontaktu s krví, tudíž představují zdroj potencionální

Více

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Varování: Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Návod k použití Germániový masážní váleček Y 2211

Návod k použití Germániový masážní váleček Y 2211 Návod k použití Germániový masážní váleček Y 2211 Čistota germánia je 99,99 % Kolik toho víte o masážích obličeje? Zdraví a krása pokožky obličeje je jednou z důležitých částí krásy celého těla a hlavní

Více

ES-118 Napařovací žehlička

ES-118 Napařovací žehlička ES-118 Napařovací žehlička Návod k obsluze 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě přečtěte a uschovejte jej jako informační příručku. Nesprávné manipulace s

Více

Elektrický pulzní masážní přístroj

Elektrický pulzní masážní přístroj Elektrický pulzní masážní přístroj Návod k použití Obsah Obsah... 2 O přístroji... 3 Hlavní výhody Elektrického pulzního masážního přístroje... 3 Uvnitř balení... 3 Popis funkcí... 4 Upozornění... 5 Nemělo

Více

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ NÁVOD K OBSLUZE ODVLHČOVAČE DryDigit 20 LCD Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 Bezpečnostní pravidla - nenechávejte přívodní kabel smotaný (obr.1) - dbejte na řádné zapojení zástrčky

Více

Návod k použití PMF 1232

Návod k použití PMF 1232 Návod k použití PMF 1232 2 Návod k použití si pečlivě pročtěte, řiďte se jím a uschovejte si ho! Tento spotřebič je určen k soukromému použití a nikoli do komerčních a lékařských zařízení. Bezpečnostní

Více

Shiatzu masážní přístroj

Shiatzu masážní přístroj Shiatzu masážní přístroj M 233 CZ Návod k obsluze Úvod Shiatsu je bezpochyby jednou z nejstarších a přirozených forem masážní terapie. Funguje stimulací povrchu kůže s třením a tlakem, čímž ihned účinkuje,

Více

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky.

Přístupné části odsavače par mohou být horké při používání varné desky. UŽIVATELSKÝ NÁVOD Varování: Výrobek nesmí být používán dětmi do 8 let a osobami se sníženými fyzickými, smyslovými a mentálními schopnostmi nebo nedostatkem zkušeností a znalostí, pokud nejsou pod dozorem

Více

Sada pro manikůru a pedikůru

Sada pro manikůru a pedikůru Sada pro manikůru a pedikůru M 287 CZ Návod k použití UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ. Masážní přístroj mini103

NÁVOD NA POUŽITÍ. Masážní přístroj mini103 NÁVOD NA POUŽITÍ Masážní přístroj mini103 Děkujeme za nákup tohoto produktu. Před použitím přístroje si návod pečlivě přečtěte a uschovejte ho pro potřeby příštího použití. Úvod Přístroj na masáž očí mini103

Více

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe CZ ČEŠTINA...8 Návod k použití digestoŕe 2x 2x 2x 3.9x9.5mm 2x 3.9x6mm ø 15cm ø 12.5cm 8x 8x 4.8x38mm 4x 3.4x15mm 2x 2 !! L = 65 cm min. 1A Ø150mm Ø150mm 1B Ø125 Ø125mm Ø150 3 2 5 3 160 mm 160 mm 6 55

Více

Kancelářské masážní křeslo JETT-0300

Kancelářské masážní křeslo JETT-0300 Kancelářské masážní křeslo JETT-0300 Návod k použití Úvod Děkujeme za zakoupení kancelářského masážního křesla JETT-0300, pro lepší pochopení jak křeslo používat, si před použitím přečtěte tento návod.

Více

tel RADIOFREKVENCE

tel RADIOFREKVENCE tel. +420 737 076 617 www.ibtechnology.eu RADIOFREKVENCE Stárnutí je nevyhnutelný proces způsobený produkcí nadměrných radikálů a procesu oxidace, jehož nejvýraznějším důsledkem je povolování kůže, vznik

Více

RELAX MAX VIBRAČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ

RELAX MAX VIBRAČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ RELAX MAX CZ VIBRAČNÍ MASÁŽNÍ PŘÍSTROJ Návod k obsluze Děkujeme Vám za projevenou důvěru a zakoupení tohoto produktu. Věříme, že budete s používáním přístroje RELAX MAX velmi spokojeni. Aby Vám přístroj

Více

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití

Masážní přístroj hlavy. Breo IDream Návod k použití Masážní přístroj hlavy Breo IDream 1180 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 POPIS PRODUKTU... 3 MOŽNOSTI POUŽITÍ... 3 VLASTNOSTI PRODUKTU... 4 BODY ÚČINNOSTI... 4 POPIS VÝROBKU... 5 PŘÍPRAVA PŘED POUŽITÍM...

Více

Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B. Návod k použití

Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B. Návod k použití Posilovací pás BODY VIBRA MC0185B Návod k použití Obsah Obsah... 2 Důležité bezpečnostní pokyny... 3 Varování:... 3 Upozornění:... 3 Nežádoucí účinky:... 4 Důležité instrukce... 4 Vlastnosti přístroje...

Více

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...

Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ... ULTRAZVUKOVÁ ČISTIČKA ŠPERKŮ SU726 NÁVOD K POUŽITÍ Obsah 1. POPIS PŘÍSTROJE...2 2. TECHNICKÉ SPECIFIKACE...2 3. BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE...2 4. POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE...3 MOŽNOSTI ČIŠTĚNÍ...3 VARIANTY ČIŠTĚNÍ...4

Více

UV osvitová jednotka Veškeré kopírování, reprodukování a rozšiřování tohoto návodu vyžaduje písemný souhlas firmy Transfer Multisort Elektronik.

UV osvitová jednotka Veškeré kopírování, reprodukování a rozšiřování tohoto návodu vyžaduje písemný souhlas firmy Transfer Multisort Elektronik. UV osvitová jednotka Uživatelská příručka Veškeré kopírování, reprodukování a rozšiřování tohoto návodu vyžaduje písemný souhlas firmy Transfer Multisort Elektronik. 1. Použití zařízení... 2 2. Umístění...

Více

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál Pet Clipper 6160 Uživatelský manuál Technické parametry: Výkon 3W Pohotovostní režim 2 hodiny Specifikace nabíječky :DC/AC 220V-240V 50Hz Upozornění: Používejte přístroj pouze k účelu, k jakému byl vyroben!

Více

HM-843 Mixér Návod k obsluze

HM-843 Mixér Návod k obsluze HM-843 Mixér Návod k obsluze Přečtěte jsi tento návod důkladně před použitím a uložte si jej pro použití v budoucnosti. 1 Důležité bezpečnostní pokyny Pro zamezení poruch si tento Návod k použití pečlivě

Více

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600

BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 BATERIOVÝ BLESK Digitalis Pro T400, T600 Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu.

Vysavač SC7060. Návod k obsluze. Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. Vysavač SC7060 Návod k obsluze Před používáním tohoto přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento návod a uložte jej pro případ potřeby v budoucnu. 1 1. Sestavení součástí vysavače 3 Příslušenství se může

Více

Návod k používání Czevitrum Lighting elements

Návod k používání Czevitrum Lighting elements Návod k používání Czevitrum Lighting elements Czevitrum s.r.o. Československé armády 370/9 160 00 Praha Česká republika Vydáno: prosinec 2014 MODELY TYPOVÉ ŘADY CZEVITRUM LIGHTING ELEMENTS: Orbit Omega

Více

Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100

Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100 Důležitá poznámka Návod k použití Zdravotní antidekubitní matrace SB-100 Děkujeme Vám za zakoupení DOLPHIN tlakově- vzduchové matrace. Před použitím produktu prosím pečlivě pročtěte tento návod. Mějte

Více

Návod k použití. Pedálový trenažér RFM Deluxe

Návod k použití. Pedálový trenažér RFM Deluxe Návod k použití Pedálový trenažér RFM Deluxe Důležitá upozornění! Při používání elektrického přístroje se řiďte základními bezpečnostními předpisy včetně těchto: Před prvním použitím pedálového trenažéru

Více

Analyzátor pokožky Y-B2006 Návod k použití

Analyzátor pokožky Y-B2006 Návod k použití Analyzátor pokožky Y-B2006 Návod k použití Stejně tak jak lidé potřebují k životu vodu, tak i lidská pleť potřebuje dostatek vlhkosti k tomu, aby mohla dobře a správně fungovat. Abychom udrželi pleť zdravou,

Více

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání:

Úvod: Instalace: Používání: Elektrické připojení: Ovládání: Úvod: Pečlivě, prosím, prostudujte tento návod k použití včetně přiložených nákresů s číselnými a abecedními odkazy v textu. Výrobce neručí za případné poškození věci, ublížení na zdraví nebo možnost požáru

Více