PRODUKTY A SERVIS KOLEKCE ZOOM Jednoduchá řešení s deskovými materiály

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRODUKTY A SERVIS KOLEKCE ZOOM Jednoduchá řešení s deskovými materiály"

Transkript

1 PRODUKTY A SERVIS KOLEKCE ZOOM Jednoduchá řešení s deskovými materiály Novinky Zoom

2 JEDNODUŠE VYTVOŘTE VÍCE S KOLEKCÍ ZOOM: Vy definujete požadavky my dodáváme řešení.

3 PRODUKTY A SERVIS KOLEKCE ZOOM ŘEŠENÍ PRO KAŽDÝ DEN UNI DEKORY Ve Vašem každodenním životě záleží na věcech, které fungují. Museji být praktické a mnohostranné. Proto jsme naši úspěšnou kolekci deskových a dekorativních materiálů zoom zdokonalili. Díky novému doplnění aktuální kolekce Zoom jsme rozšířili škálu struktur a produktů. Vše se soustředí na inovativní, vysoce zušlechtěné povrchy a materiálové vlastnosti, díky nimž se vizuální a hmatové dojmy dokonale prolínají. Posuďte sami tyto inovativní produkty a objevte nové možnosti pro výrobu vysoce kvalitního nábytku a interiérového designu. REPRODUKCE DŘEVIN REPRODUKCE DŘEVIN OBSAH DOSTUPNOST 04 Jednoduchá řešení 10 Novinky Zoom 2015/ Uni dekory 28 Neutrální uni barvy 30 Přírodní uni barvy 32 Intenzivní uni barvy 34 Reprodukce dřevin 34 Klasické a moderní dřeviny 46 Autentické dřeviny 49 Exotické dřeviny 52 Artwoods 54 Reprodukce dřevin 54 Reprodukce kamenů a minerálů 62 Used look 64 Reprodukce kovů 65 Reprodukce textilů a kůží 66 Struktura se potkává s barvou 69 Speciální lamináty 72 Digitální tisk 75 VDS 76 Struktury 78 Životní prostředí a udržitelnost 79 Výrobky firmy EGGER 80 Eurospan dřevotřískové desky 81 Tenké dřevotřískové desky 82 Dřevovláknité MDF desky a Tenké MDF desky 83 OSB Combiline a Eurolight Surová 84 Eurodekor se speciálními nosnými deskami 85 Eurodekor Plus 86 Desky PerfectSense 87 Lehčené konstrukční desky Eurolight dekor 88 Lamináty 90 Laminátem potažené desky a Plastové hrany ABS a melaminové hrany 91 Čelní hrany ABS 92 Pracovní desky Eurospan 93 Příslušenství k Eurospan pracovním deskám 94 Dvířkovina a Parapety 95 Kompaktní desky a kompaktní desky ve strukturách Feelwood 97 Dodací pořádek 128 Servis Podrobné informace o dostupnosti výše uvedených výrobků naleznete v našem Dodacím pořádku Zoom nebo na stránkách Eurodekor s rychlou dostupností Lamináty Lamináty v dveřním formátu Kompaktní desky Plastové hrany ABS Melaminové hrany Pracovní desky Eurospan s rychlou dostupností Pracovní desky Eurospan s dodací lhůtou Dvířkovina Parapety Eurolight lehčené konstrukční desky Desky PerfectSense Perlmutový dekor - pouze pro vertikální použití PRODUKTY DODACÍ POŘÁDEK Novinky ZOOM 2015/2016 Struktura se potkává s barvou Speciální LAMINÁTY STRUKTURY DIGITÁLNÍ TISK

4 04 Jednoduchá řešení VÍTE, JAKÉ BARVY JSOU NYNÍ ERNÍ V KUCHYNÍCH? ODPOVĚĎ NALEZNETE V KOLEKCI ZOOM Zákazníci výrobců nábytku požadují něco jedinečného. Proto je skvělé, když jim mohou při volbě designu a barevných kombinací profesionálně poradit. Pro tuto činnost nabízíme ty správné nástroje. Pomocí kolekce Zoom může truhlář nabídnout přesvědčivé poradenství spolu s prostorovou vizualizací a vzorky. Software VDS PROFI nabízí také dekorové kombinace. Vy uděláte návrh, my se postaráme o design. Od puristické nadčasovosti až po útulnou autentičnost nebo směs obojího: naši designéři neustále sledují aktuální trendy bydlení. Díky tomuto jsme vyvinuli dvanáct světů barev a dekorů kolekce Zoom. Pomohou vám při výběru správných dekorů, které budou odpovídat stylu a přáním vašich zákazníků. Zároveň vás budeme průběžně informovat o aktuálních trendech prostřednictvím trendového Newsletteru. Naše dekorová doporučení vám ukáží ty nejlepší barevné kombinace. A jejich působivost můžete mimochodem vyzkoušet prostřednictvím VDS PROFI. Za pomoci VDS PROFI můžete působivě prezentovat dekory kolekce Zoom ve vašich návrzích Více na stránkách:

5 Nábytkové fronty v dekoru H1487 Borovice Bramberg se strukturou ST22 Matex zvýrazňují v moderních kuchyních rustikální rysy. Nové formy prezentace za pomoci VDS PROFI: Vyfotografujte QR kód vašim smartphonem nebo shlédněte krátký film na stránkách PRACOVNÍ DESKY Kolekce Zoom zahrnuje také sortiment pracovních desek s garantovanou odolností. Dekory našich pracovních desek naleznete na strankách 16 a následujících.

6 06 Jednoduchá řešení JEDNOZNAČNĚ Od výběru materiálů až po realizaci speciálních požadavků a schválení zákazníkem kolekce Zoom vám usnadňuje práci. Pro váš plánovací proces obdržíte od firmy EGGER vzorky velikosti A4 ve všech dekorech snadno a rychle. LEPŠÍ KONCEPT SE PROSADÍ Architekti splní náročné požadavky rychle. Otevřenost k inovativním řešením je zde výhodou. Například, pokud má produkt vypadat autenticky a opotřebovaně, jako opravdové dřevo, ale splňovat vlastnosti high-tech produktu? S kolekcí Zoom žádný problém. A náklady také sedí.

7 Jednoduchá řešení 07 Vzhledově bez kompromisů, kvalita a vlastnosti zpracování Dekory kolekce Zoom jsou k dispozici na mnoha našich nosných deskách. Například u lehčených konstrukčních desek Eurolight pro posuvné stěny a police. Takto lze získat vyšší přidanou hodnotu. To znamená, že chytrým výběrem materiálů dosáhnete maximálního efektu z vynaložených nákladů. Při navrhování vás též podpoříme poskytnutím dekorových dat ve vysokém rozlišení pro váš CAD software. DIGITÁLNÍ TISK Umíme vyrobit dekory technologií digitálního tisku na základě vašich vlastních návrhů a nápadů při minimálním objednacím množství 260 m2.

8 FLEXIBILNÍ Chcete profitovat ze současných trendů, například při zhotovení posuvných dveří pro otevřené obytné místnosti? Stavějte na dekorové nabídce kolekce Zoom!

9 Jednoduchá řešení 09 BÝT AKTIVNÍ VYŽADUJE AKTIVNÍ PARTNERY Trendy se mění, dobří partneři zůstávají. Kolekce Zoom je stavebnice, která vám umožňuje flexibilitu. A náš servis reaguje na rychlost vašeho podnikání. Poraďte se s námi o vašich projektech! Vyvinuli jsme řešení, která napomáhají zpracovatelům zvyšovat jejich konkurenceschopnost. Mezi ně patří rychlé dodávky ze skladů a dodací servis vašeho EGGER distributora. Náš prodejní tým nebo zaměstnanci vašeho distributora vám rádi osobně poradí stran použití našich funkčních materiálů, jako je např. Flammex s nízkou hořlavostí nebo lehčené konstrukční desky Eurolight, jež učiní váš výrobek praktickým a inovativním. V naší nabídce pro výrobu nábytku máme dekory dle aktuálních trendů. Naše Virtuální Designové Studio VDS PROFI zjednoduší vývoj vašich posuvných dveří nebo nábytkových kolekcí. Tento software pomáhá při vizualizaci vašich nápadů, které mohou být rychle a jednoduše použity v prezentacích. Ušetřete čas! Váš distributor vám může rychle a spolehlivě dodat skladový program kolekce Zoom. Přesvědčte se sami! Naše poradenství je v ceně. Společně vyřešíme vaše problémy. Podívejte se na ukázku, jak můžete využít našich služeb na stránkách

10 10 NOVINKY ZOOM 2015/2016 NOVINKY ZOOM 2015/2016: vzhled, pocit a odolnost v novém rozměru Vzhled, pocit a odolnost díky inovativní technologii. Dva typy povrchových úprav PerfectSense Matt, bez nežádoucích otisků prstů a PerfectSense Gloss v zrcadlovém lesku spojují nejnovější povrchové trendy a vysokou odolnost. Skutečná inovace pro tento typ produktů. Přirozený a autentický vzhled, rafinovaný vysoký lesk a čisté linie - promyšlený design a sofistikované dekory plné charakteru zaujímají své důležité místo v kuchyni. Zcela jistě upoutají vaši pozornost také nové dekory pracovních desek z kolekce Novinky Zoom firmy EGGER. I tvar pracovních desek EGGER se vyvíjí. V souladu se současným trendem jsou nyní v nabídce různé dekory s rovnou hranou ABS. Nové EGGER lamináty s barevným jádrem poskytují architektům a zpracovatelům tvůrčí svobodu v celé řadě aplikací, kde je vyžadován prvotřídní vzhled. Neviditelné spojení plochy a hrany umožňuje použití všude tam, kde jsou požadovány. Doufáme, že se vám bude s novou generací našich produktů dobře pracovat. Feelwood se rozrostl

11 NOVINKY ZOOM 2015/ Novinky ZOOM 2015/2016 PerfectSense Lamináty s barevným jádrem Pracovní desky Eurospan

12 12 PerfectSense PERFECTSENSE Gloss (PG) Nový zrcadlový lesk převyšuje ostatní vysoce lesklé povrchy díky mimořádně hladkému povrchu. Nový povrch je vhodný pro velmi frekventované oblasti díky své robustnosti a odolnosti proti poškrábání. PerfectSense Gloss se vyznačuje, jak vysokou kvalitou, tak i dlouhou životností lesklého povrchu.

13 W1000 PG/ST2 Bílá premium Novinky ZOOM 2015/2016 U104 PG/ST2 Alabastr U323 PG/ST2 Červeň signální U763 PG/ST2 Perlově šedá U999 PG/ST2 Černá H3025 PG/ST2 Makassar

14 14 PerfectSense PERFECTSENSE Matt (PM) PerfectSense Matt kombinuje teplý vzhled a příjemný pocit na dotek. Hluboce matné povrchy jsou tradičně spojovány s vysokou hodnotou a jsou převážně používány při výrobě luxusního nábytku. Speciální povrch této struktury eliminuje nežádoucí otisky prstů. Skutečná inovace pro tento typ produktů.

15 Novinky ZOOM 2015/2016 W1000 PM/ST2 Bílá premium U222 PM/ST2 Krémová U702 PM/ST2 Kašmír U708 PM/ST2 Světle šedá U727 PM/ST2 Kamenná šedá U732 PM/ST2 Prachově šedá U999 PM/ST2 Černá

16 16 Pracovní desky Eurospan PRACOVNÍ DESKY Eurospan S ROVNou HRANou (. 100/1,5) Nové pracovní desky s rovnou hranou umožňují výrobcům lépe reagovat na současný trend směřující k autentickým povrchům. Díky čelním hranám ABS o tloušťce 1,5 mm získávají pracovní desky také vyšší pevnost a jsou proto mnohem odolnější.

17 Pracovní desky Eurospan 17 Novinky ZOOM 2015/2016 H1180 ST37 Dub Halifax přírodní H1181 ST37 Dub Halifax tabákový

18 18 Pracovní desky Eurospan H3309 ST28 Dub Gladstone pískový H3325 ST28 Dub Gladstone tabákový

19 Pracovní desky Eurospan 19 Novinky ZOOM 2015/2016 F103 ST30 Palazzo F180 ST30 Cosmic bílý F110 ST30 Giada modrá F181 ST30 Cosmic šedý

20 20 Pracovní desky Eurospan PRACOVNÍ DESKY Eurospan POSTFORMING (. 300/3) Pracovní desky jsou ideálním řešením pro kuchyně i další oblasti moderního interiérového designu. Bezešvý přechod postformingové pracovní desky (model 300/3) mezi plochou a hranou splňuje požadavky na snadné čištění.

21 Pracovní desky Eurospan 21 Novinky ZOOM 2015/2016 W1000 ST89 Bílá premium U999 ST89 Černá

22 22 Pracovní desky Eurospan F221 ST87 Tessina krémová F222 ST87 Tessina terra F256 ST87 Diamantová břidlice hnědá

23 Pracovní desky Eurospan 23 Novinky ZOOM 2015/2016 F310 ST87 Ceramic rezivý F311 ST87 Ceramic antracitový F312 ST87 Ceramic křídový

24 24 Lamináty s barevným jádrem LAMINÁTY S BAREVNÝM JÁDREM Vysoká odolnost, atraktivní a kompaktní vzhled bez viditelných přechodů jasně hovoří ve prospěch použití laminátů s barevným jádrem tam, kde je vyžadován perfektní vzhled a vysoká odolnost.

25 Novinky ZOOM 2015/2016 W1001 ST9 Solid premium bílá W1001 ST30 Solid premium bílá U7021 ST9 Solid kašmír U7081 ST9 Solid světle šedá U7651 ST9 Solid stříbřitě šedá U9631 ST9 Solid diamantově šedá U9991 ST15 Solid černá

26 26 Feelwood se rozrostl Tyto synchronizované struktury jsou v nabídce jako lamináty XL, kompaktní desky a pracovní desky. Sladěné plastové hrany ABS a čelní hrany tuto řadu doplňují. FEELWOOD SE ROZROSTL Nikdy předtím nevypadaly naše dekory tak reálně. Vylepšili jsme a vyvinuli zcela novou generaci povrchů. Feelwood představuje nový povrch, kde je sladěna struktura a kresba dřeva - to vytváří vysoce kvalitní vzhled.

27 RODINA FEELWOOD Feelwood se rozrostl 27 Novinky ZOOM 2015/2016 H1793 ST27 H3760 ST29 H3309 ST28 H1796 ST27 H3766 ST29 H1181 ST37* Rodina Feelwood se rozrostla na 9 dekorů ve 4 strukturách a perfektně reaguje na trend přirozeného vzhledu. Feelwood je v dekorové a strukturové vazbě s dalšími výrobky firmy EGGER. Podívejte se a vnímejte tyto inovativní dekory! H3325 ST28 H1180 ST37* H3326 ST28 * není k dispozici jako Eurodekor

28 28 Neutrální uni barvy Přehled produktové řady Eurodekor a Eurospan pracovních desek, včetně výrobního programu Eurospan pracovních desek. Eurodekor s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s dodací lhůtou Podrobnější informace naleznete v přiloženém Dodacím pořádku. NEUTRÁLNÍ UNI BARVY Bílá, béžová, šedá a černá, klasika pro nadčasový design, barevné tóny jejichž popularita v posledních letech stále více narůstala. Současně je požadován přírodní a autentický vzhled. Proto stoupá význam teple šedých a hnědých tónů, zejména pak v kombinaci s dřevodekory. W1000 ST9 Bílá premium W1200 ST9 Porcelán W980 SM Platinově bílá ST2 Platinově bílá W908 SM Základní bílá ST2 Základní bílá U224 ST15 Hedvábí U116 ST15 Jasmín U104 ST15 Alabastr U108 ST15 Vanilka U113 ST15 Bavlna

29 U212 ST15 Krémová U775 ST15 Bílošedá U708 ST15 Světle šedá UNI DEKORY U763 ST15 Perlově šedá U732 ST15 Prachově šedá U156 ST9 Písková 2014 U702 ST9 Kašmír U727 ST9 Kamenná šedá 2014 U748 ST9 Lanýžová U206 ST9 Malaga U808 ST9 Mokka U730 ST9 Čedičová šedá U741 ST9 Láva U961 ST2 Černá grafit U999 ST2 Černá

30 30 Přírodní uni barvy PŘÍRODNÍ UNI BARVY Míchání barev v pastelových a křídových tónech vytváří příjemné prostředí inspirované přírodou. Tyto nenápadné barvy lze velmi dobře kombinovat díky jejich tlumené, zdrženlivé barevnosti a jejich matnému a měkkému vzhledu se vzhledem naší struktury ST9 Perfektní mat. U107 ST9 Sametově žlutá U140 ST9 Šafránová U204 ST9 Camel U334 ST9 Pudrová

31 U317 ST9 Cihlová 2014 U343 ST9 Víno UNI DEKORY U807 ST9 Nugát U617 ST9 Wasabi U518 ST9 Světle modrá U539 ST9 Kovově modrá U336 ST9 Orchidej U337 ST9 Fuchsie U330 ST9 Lilková

32 32 Intenzivní uni barvy INTENZIVNÍ UNI BARVY Jasné a výrazné základní barvy s intenzivním charakterem vybízí k tvorbě živých kontrastů. V tomto dekorovém světě naleznete odstíny barev o různé sytosti, jež umožňují propůjčit prostoru různý charakter. Intenzivní účinek těchto uni barev se nejlépe projeví v kombinaci s naší strukturou ST15 Office. U147 ST15 Meloun U129 ST15 Žlutá sluneční U114 ST15 Žlutá U634 ST15 Sametově zelená U625 ST15 Jablečně zelená U630 ST15 Limetková

33 U628 ST15 Zelená U536 ST15 Laguna UNI DEKORY U538 ST15 Oceán U633 ST15 Tyrkysová U532 ST15 Petrolejová U522 ST15 Horizont U525 ST15 Modrá námořní U329 ST15 Mandarinková U332 ST15 Oranžová U321 ST15 Čínská červeň U323 ST15 Červeň signální U311 ST15 Burgundská

34 34 Klasické a moderní dřeviny Přehled produktové řady Eurodekor a Eurospan pracovních desek, včetně výrobního programu Eurospan pracovních desek. Eurodekor s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s dodací lhůtou Podrobnější informace naleznete v přiloženém Dodacím pořádku. KLASICKÉ A ERNÍ DŘEVINY Dřeviny jako javor, buk a třešeň jsou bestsellery mezi našimi dřevodekory. V kolekci Zoom zaujímají své pevné místo při realizaci interiérů v klasickém stylu, a to jak v bytových, tak i v komerčních aplikacích. Vytvořili jsme také novější, moderní provedení této nejlépe se prodávající klasiky, jež lze snadněji kombinovat s našimi uni barvami. PRO VĚTŠÍ NÁZORNOST Výřez poskytuje náhled na dekor v ploše o rozměrech mm. H3758 ST9 Bříza Helsinki H3911 ST9 Buk Tauern přírodní

35 Klasické a moderní dřeviny 35 REPRODUKCE DŘEVIN H1521 ST15 Javor medový H1733 ST9 Bříza Mainau H3840 ST9 Javor Mandal přírodní H1887 ST9 Javor přírodní Starnberg H056 ST70 Jádrový javor

36 36 Klasické a moderní dřeviny H045 ST15 Špalíček přírodní světlý H3739 ST15 Ořech špalíček H1582 ST15 Buk Ellmau H1586 ST15 Buk pařený H1511 ST15 Buk Bavaria H1599 ST15 Buk tyrolský čokoládový

37 Klasické a moderní dřeviny 37 REPRODUKCE DŘEVIN H1502 ST15 Olše H3662 ST9 Třešeň Venezia přírodní světlá NEJLEPŠÍ DOJEM SPRÁVNÝ NÁHLED NA DEKOR Všechny dekory jsou vyobrazeny v měřítku 1:1. Pro lepší představu stran celkového vzhledu, jež mají řadu charakteristických vlastností, jsme též připojili vyobrazení výřezu mm. Více informací naleznete na stránkách H1615 ST9 Třešeň Romana H1706 ST15 Třešeň H1698 ST15 Třešeň Lombardo přírodní

38 38 Klasické a moderní dřeviny H3129 ST9 Merano hnědé H3128 ST15 Merano přírodní H1950 ST15 Kalvados přírodní H047 ST15 Merano špalíček tmavý H1951 ST15 Kalvados červený H178 ST15 Špalíček Afzelia

39 Klasické a moderní dřeviny 39 REPRODUKCE DŘEVIN H3778 ST9 Karibský ořech přírodní H3775 ST9 Ořech Tennessee světlý H3734 ST9 Ořech Dijon přírodní H3704 ST15 Ořech Aida tabákový H1709 ST15 Francouzský ořech H3080 ST15 Mahagon

40 40 Klasické a moderní dřeviny H1394 ST9 Dub Cremona pískový H3389 ST11 Dub přírodní světlý H3387 ST11 Dub rustikální H3370 ST22 Dub bahenní hnědý

41 Klasické a moderní dřeviny REPRODUKCE DŘEVIN H1377 ST36 Dub Orleans pískový H1379 ST36 Dub Orleans hnědý H3306 ST9 Dub Chateau antracitový H3304 ST9 Dub Chateau šedě lazurovaný H1137 ST11 Dub Ferrara černohnědý

42 42 Klasické a moderní dřeviny H1334 ST9 Dub Ferrara přírodně světlý H1372 ST22 Dub Aragon přírodní H3353 ST11 Dub Cortina šedý H3399 ST11 Dub Cortina černý H3363 ST9 Dub Highland antracitový

43 Klasické a moderní dřeviny 43 REPRODUKCE DŘEVIN H3755 ST22 Modřín Schönau bílý H3410 ST22 Modřín horský 2014 H1796 ST27 Tortona přírodní 2014 H1487 ST22 Borovice Bramberg H1793 ST27 Tortona láva

44 44 Klasické a moderní dřeviny H1277 ST9 Lakeland Akazie světlá H1474 ST22 Pinie Avola bílá H1476 ST22 Pinie Avola champagne H1484 ST22 Pinie Avola hnědá NEJLEPŠÍ DOJEM SPRÁVNÝ NÁHLED NA DEKOR Všechny dekory jsou vyobrazeny v měřítku 1:1. Pro lepší představu stran celkového vzhledu, jež mají řadu charakteristických vlastností, jsme též připojili vyobrazení výřezu mm. Více informací naleznete na stránkách H3760 ST29 Jilm Cape bílý H3766 ST29 Jilm Cape tmavěhnědý

45 Klasické a moderní dřeviny 45 REPRODUKCE DŘEVIN H1424 ST22 Woodline Creme H1428 ST22 Woodline mokka 2014 H1250 ST36 Jasan Navarra H1298 ST22 Jasan Lyon pískový H1267 ST22 Jasan Molina pískový H1215 ST22 Jasan Cassino hnědý

46 46 Autentické dřeviny AUTENTICKÉ DŘEVINY Příroda se setkává s designem. Co bylo v minulosti považováno za nedostatek je dnes chápáno jako individuální a autentické. Reprodukce dřevin s dominantními suky, prasklinami a výrazným plaňkováním přinášejí do dnešního puristického světa interiérového designu originalitu. Povrchová struktura ST10 Authentic z kolekce Zoom propůjčuje těmto dekorům tu správnou na dotyk hrubou přirozenost H1180 ST37 Dub Halifax přírodní H1181 ST37 Dub Halifax tabákový H3326 ST28 Dub Gladstone šedobéžový H3325 ST28 Dub Gladstone tabákový

47 REPRODUKCE DŘEVIN H1145 ST10 Dub Bardolino přírodní H1146 ST10 Dub Bardolino šedý H3331 ST10 Dub Nebraska přírodní H3332 ST10 Dub Nebraska šedý H1150 ST10 Dub Authentic šedý H1151 ST10 Dub Authentic hnědý

48 48 Autentické dřeviny 2014 H3303 ST10 Dub Arlington přírodní H3309 ST28 Dub Gladstone pískový H3753 ST22 Modřín Montana country H3114 ST9 Hruška Tirano H3700 ST10 Ořech Pacifik přírodní H3702 ST10 Ořech Pacifik tabák

49 Exotické dřeivny 49 REPRODUKCE DŘEVIN EXOTICKÉ DŘEVINY Tropické nebo fantazie plné kresby dřeva tvoří exkluzivní alternativu k běžnému. Klasické typy exotických dřevin jdou spíše do tmavě červených barev, zatímco moderní exotické dřeviny jsou často světlejší nebo obsahují více šedých tónů. Povrchová struktura ST15 Office zvýrazňuje jasné barvy, naproti tomu ST22 Matex vypadá a působí na omak jako kartáčované dřevo H3420 ST36 Borovice Thermo H2572 ST9 Woodstock H1129 ST15 Dub thermo H199 ST70 Wenge špalíček

50 50 Exotické dřeivny H3012 ST22 Coco Bolo přírodní H3090 ST22 Driftwood PRO VĚTŠÍ NÁZORNOST Výřez poskytuje náhled na dekor v ploše o rozměrech mm. H3006 ST22 Zebrano pískové H3005 ST22 Zebrano béžovošedé H1111 ST15 Snakewood ST30 Snakewood H3082 ST22 Amazonas

51 Exotické dřeivny 51 H3031 ST9 Cordoba Oliva tmavá H3025 ST15 Makassar ST30 Makassar REPRODUKCE DŘEVIN H3030 ST9 Cordoba Oliva světlá H1555 ST15 Wenge H3070 ST22 Urbano přírodní H3058 ST22 Wenge Mali

52 52 Artwoods Artwoods Dekory Artwoods mají vzhled dřevin a barevnost, jež se v přírodě nevyskytuje. Mezi ně patří výrazné a dominantní velkoplošné desény, které lze využít na rozsáhlých plochách k vytvoření působivých prostorových efektů. V této skupině dekorů najdete také jemné lineární imitace dřevin s metalickými liniemi nebo fantastickým zbarvením. F584 ST22 Fino skořice 2014 F583 ST22 Fino bronz H3344 ST36 Dub Highline

53 Artwoods 53 PRO VĚTŠÍ NÁZORNOST Výřez poskytuje náhled na dekor v ploše o rozměrech mm. REPRODUKCE DŘEVIN H3078 ST22 Hacienda bílá H3081 ST22 Hacienda černá H1189 ST10 Dub Bonanza kouřově hnědý H1109 ST15 Samoa tmavá

54 54 Reprodukce kamenů a minerálů Přehled produktové řady Eurodekor a Eurospan pracovních desek, včetně výrobního programu Eurospan pracovních desek. Eurodekor s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s dodací lhůtou Podrobnější informace naleznete v přiloženém Dodacím pořádku. REPRODUKCE KAMENŮ A MINERÁLŮ Tato skupina obsahuje široké spektrum umělých a přírodních druhů kamene v autentickém vzhledu, od hladkého mramoru, travertinu a pískovce, až po nové dekory, jako je lámaná olejnatá břidlice. Tyto dekory hrají důležitou roli při realizaci interiérů a mají podstatný vliv na design pracovních desek. Dekory se vzhledem kamene a minerálů získávají také na popularitě v interiérovém designu, a to jak u interiérových dveří, tak u předních ploch nábytku. F103 ST30 Palazzo 2015 F180 ST30 Cosmic bílý 2015 F181 ST30 Cosmic šedý 2015 F221 ST87 Tessina krémová 2015 F222 ST87 Tessina terra 2015 F256 ST87 Diamantová břidlice hnědá 2015

55 2015 F110 ST30 Giada modrá F105 ST15 Mramor Torano ST30 Mramor Torano REPRODUKCE DŘEVIN F104 ST2 Mramor Latina F385 ST10 Hrubá omítka F276 ST9 Arkosa písková F396 ST10 Basaltino šedé

56 56 Reprodukce kamenů a minerálů F236 ST15 Terrano šedé F238 ST15 Terrano černé F274 ST9 Beton světlý F275 ST9 Beton tmavý F210 ST9 Mramor Amalvi bílošedý F211 ST9 Mramor Amalvi hnědý

57 Reprodukce kamenů a minerálů 57 F212 ST70 Lazio šedomodré ST30 Lazio šedomodré F213 ST70 Lazio antracitové ST30 Lazio antracitové REPRODUKCE DŘEVIN F147 ST82 Valentino šedé F277 ST9 Arkosa šedá F148 ST82 Valentino hlinité

58 58 Reprodukce kamenů a minerálů F133 ST82 Trento béžovošedé F145 ST2 Sardogranit NEJLEPŠÍ DOJEM SPRÁVNÝ NÁHLED NA DEKOR Všechny dekory jsou vyobrazeny v měřítku 1:1. Pro lepší představu stran celkového vzhledu, jež mají řadu charakteristických vlastností, jsme též připojili vyobrazení výřezu mm. Více informací naleznete na stránkách F371 ST82 Galizia šedobéžová F405 ST82 Galaxy béžová F407 ST82 Galaxy tmavěhnědá

59 Reprodukce kamenů a minerálů 59 F166 ST9 Aurora bianco F390 ST82 Valetta písková REPRODUKCE DŘEVIN F292 ST9 Tivoli béžové F208 ST70 Mramor zelený F207 ST70 Portoro černohnědé F202 ST15 Mramor černý ST30 Mramor černý

60 60 Reprodukce kamenů a minerálů F041 ST15 Sonora bílá F043 ST70 Sonora modročerná F042 ST70 Sonora černá F214 ST10 Břidlicová dýha F870 ST10 Břidlice Leon

61 Reprodukce kamenů a minerálů 61 F161 ST70 Artic modrošedý F131 ST15 Trani světle šedé PROVĚTŠÍ NÁZORNOST Pro lepší představu stran celkového vzhledu. jež mají řadu charakteristických vlastností, jsme též připojili vyobrazení výřezu mm. F297 ST82 Kinaba červená F298 ST82 Kinaba modrá F299 ST82 Kinaba zelená

62 62 Used Look Used Look Materiály se stopami používání, zvětrání nebo s popraskáním způsobené vlivem počasí budí dojem zastaralosti. Do světa, kde jsou bezvadné povrchy samozřejmostí, vnášejí materiály s opotřebeným vzhledem na poli designu život a charakter. Tyto dekory vytvářejí svojí perfektní nedokonalostí kontrast k purismu a linearitě. F312 ST87 Ceramic křídový F310 ST87 Ceramic rezivý F311 ST87 Ceramic antracitový

63 Used Look 63 REPRODUKCE DŘEVIN 2014 H1486 ST36 Borovice Jackson F633 ST15 Metallo šedohnědé PROVĚTŠÍ NÁZORNOST Pro lepší představu stran celkového vzhledu, jež mají řadu charakteristických vlastností, jsme též připojili vyobrazení výřezu mm. F403 ST10 Vulcano hnědé F402 ST10 Vulcano šedé

64 64 Reprodukce kovů REPRODUKCE KOVŮ Kovolamináty a dokonalé reprodukce kovů vytvářejí napínavý kontrast k dřevinám a uni barvám Vedle chladných klasických kovů, jako je hliník, nerezová ocel a titan, stoupá v designu význam teplých kovových barev jako bronz, láva a kubanit. Perlmutové tiskové pigmenty vytvářejí kovový efekt. F501 ST2 Titan F502 ST2 Titan F509 ST2 Hliník F488 ST2 Quartz cubanit F440 ST2 Quartz bronz

65 Reprodukce textilů a kůží 65 REPRODUKCE TEXTILŮ A KŮŽÍ Měkké přírodní materiály jako textil a kůže přinášejí do světa moderního interiérového designu teplo a útulnost. Skvěle se hodí k vytvoření osobité atmosféry v obytných prostorách. Vzhled zkrabacené kůže nebo textilních vláken je zároveň dokreslován povrchovou strukturou ST10 Authentic. REPRODUKCE DŘEVIN F425 ST10 Len béžový F426 ST10 Len šedý F427 ST10 Kůže béžová F428 ST10 Kůže hnědá REPRODUKCE TEXTILU APLIKOVANÁ NA VNITŘNÍCH PLOCHÁCH NÁBYTKU

66 66 Struktura se potkává s barvou Přehled produktové řady Eurodekor, PerfectSense a Eurospan pracovních desek, včetně výrobního programu Eurospan pracovních desek. Eurodekor s rychlou dostupností od firmy EGGER PerfectSense s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s rychlou dostupností od firmy EGGER Eurospan pracovní desky s dodací lhůtou Podrobnější informace naleznete v přiloženém Dodacím pořádku. Struktura se potkává s barvou Struktura povrchu hraje v designu moderního interiéru stále důležitější roli. V této skupině barev vytvářejí struktury svojí hloubkou nebo lesklými a matnými efekty v souhře s uni barvami vzrušující vzory. Výsledkem jsou nové, vysoce moderní možnosti designu. W1000 PG/ST2 Bílá premium 2015 U104 PG/ST2 Alabastr 2015 U323 PG/ST2 Červeň signální 2015 U763 PG/ST2 Perlově šedá 2015 U999 PG/ST2 Černá 2015 PerfectSense Gloss (PG) 2015 H3025 PG/ST2 Makassar 2015

67 Struktura se potkává s barvou 67 W1000 ST89 Bílá premium 2015 ST89 Silvretta 2015 U999 ST89 Černá 2015 W1000 PM/ST2 Bílá premium 2015 Struktura se potkává s barvou U222 PM/ST2 Krémová 2015 U702 PM/ST2 Kašmír 2015 U708 PM/ST2 Světle šedá 2015 U727 PM/ST2 Kamenná šedá 2015 U732 PM/ST2 Prachově šedá 2015 PerfectSense Matt (PM) 2015 U999 PM/ST2 Černá 2015

68 W1000 ST26 Bílá premium ST26 Painted Wood U727 ST26 Kamenná šedá 2014 W1000 ST18 Bílá premium U763 ST18 Perlově šedá ST18 Waveline U999 ST18 Černá mezi Eurodekorem v ST30 a laminátem v ST30 je rozdílný stupeň lesku. W1000 ST30 Bílá premium U108 ST30 Vanilka U311 ST30 Burgundská U961 ST30 Černá grafit ST30 Lesklá U999 ST30 Černá

69 NABÍDKA DEKORŮ JAKO SPECIÁLNÍ LAMINÁTY EGGER lamináty snoubí vysokou odolnost povrchu s velmi atraktivním vzhledem. Návrháři interiérů se při výběru neomezují pouze na barvu (např. modrou) či dekor (např. ořech) - stále častěji hledají určitý výraz nebo náladu. FA101 Hliník broušený FA102 Efekt broušené nerezové oceli W1001 ST9 Solid premium bílá W1001 ST30 Solid premium bílá 2015 Speciální LAMINÁTY U7021 ST9 Solid kašmír 2015 U7081 ST9 Solid světle šedá 2015 U7651 ST9 Solid stříbřitě šedá 2015 U9631 ST9 Solid diamantově šedá 2015 Lamináty s barevným jádrem 2015 U9991 ST15 Solid černá 2015

70 H1105 ST9 Aspen béžový H1106 ST9 Aspen šedý Standardní formát laminátů: ,8 mm H1112 ST10 Zanzibar

71 W1000 A1 Bílá premium U630 A1 Limetková A1 Artwave U537 A1 Briliantově modrá W1000 ST88 Bílá premium U330 ST88 Lilková ST88 Velvet U337 ST88 Fuchsie W1000 ST22 Bílá premium Speciální LAMINÁTY U727 ST22 Kamenná šedá ST22 Matex U741 ST22 Láva F438 ST2 Quartz Indigo F495 ST2 Quartz sklo F437 ST2 Quartz šafrán Řada Quartz v ST2 Diamant F598 ST2 Quarz měď

72 72 Digitální tisk Odlište se Propůjčte svým místnostem nezaměnitelnou identitu pomocí vašich barev a loga! Naše technologie digitálního tisku vám to umožní. Digitální tisková šablona D0020 Plameny volcano. Dekory se přizpůsobují vašim nápadům ne naopak Svými prakticky neomezenými možnostmi digitálního tisku otevírá kolekce Zoom novou kapitolu v oblasti designu nábytku a interiérů. Zašlete nám své nápady prostřednictvím šablon nebo obrázků a my vytvoříme váš designový návrh. Při minimálním množství 260 m² jsme schopni vám dodat individuální dekor na laminátech ve formátu mm.

73 Digitální tisk 73 Potřebujete rychle jedinečné dekory v nízkém minimálním množství? Dodáme 10 digitálně tištěných dekorů ze skladového programu laminátů ve formátu ,8 mm již od 1 kusu. D0018 ST15 Variace béžová D0016 ST15 Pepita zelenošedá D0015 ST15 Pepita modrohnědá D0017 ST15 Variace šeřík D0014 ST15 Pepita modrošedá DIGITÁLNÍ TISK D0023 ST15 Květy hnědé D0021 ST15 Plameny pouště D0022 ST15 Plameny džungle D0024 ST15 Květy šedomodré D0020 ST15 Plameny volcano

74 74 Digitální tisk PROCES DIGITÁLNÍHO ZPRACOVÁNÍ 1. Skenování 4. Digitální tisk MANAGEMENT DEKORovÝCH DAT 2. Digitální zpracování 0brazu 3. Digitální vizualizace Od 260 m² LZE digitální TISK realizovat téměř s jakýmkoliv materiálem firmy EGGER. Více informací o digitálních řešeních naleznete na

75 VDS 75 RODINA VDS MYSLETE BEZ HRANIC Digitální technologie nám dnes umožňují zobrazovat svět nábytku a interiérů zcela novým způsobem. Prostřednictvím svého virtuálního designového studia (vds) vytvořila firma EGGER interaktivní možnost podpory individuálních potřeb zákazníků. VDS HD VDS HD je program, který podporuje ploché dotykové obrazovky s vysokým rozlišením (HD). Na 40-palcové obrazovce lze z nabídky knihovny interiérů zobrazit různé interiérové scény a ty lze texturovat dekory ve vysokém rozlišení. V rámci našich služeb nabízíme integraci vašich vlastních obrázků interiérů a též pravidelnou aktualizaci nově zaváděných dekorů. VDS HD SE ČTEČKOU QR KÓDU Technologie QR je systém pro interaktivní optické rozpoznávání vzorků dekorů. Vzorky vybavené QR kódem jsou systémem rozeznány a přeneseny do vybraného interiéru přímo na obrazovce. Zákazníkům je nabídnuta INTERAKTIVITA prostřednictvím kombinování fyzických vzorků s digitálním světem. VDS LIVE KUCHYŇSKÝ KOUT VDS HD LIVE umožňuje projekci dekorů na reálné, neutrální nábytkové korpusy, jako je např. kuchyňský kout. Renderování v životní velikosti nabízí dokonalý prostorový zážitek, jehož se můžete dotýkat. Tento systém napomáhá představivosti při nalezání optimálních kombinací dekorů a aplikací. VDS PROFI / VDS PROFI S QR TECHNOLOGIÍ VDS Profi je flexibilní software určený k vizualizaci. Je to dokonalý nástroj pro ukázky kombinování dekorů. Ve spojení s našim prezentačním systémem POS velmi dobře podporuje výběr dekorů ve vzorkovnách našich zákazníků. QR kód umístěný na vzorcích umožňuje snadnou identifikaci dekorů pomoci elektronických zařízení vybavených QR čtečkou. DIGITÁLNÍ TISK VDS ONLINE / VDS APP VDS ONLINE je neplacená zjednodušená verze vizualizačního programu VDS PROFI, díky níž můžete vizualizovat své vlastní nápady i nápady vašich zákazníků. Prostřednictvím VDS MOBILE můžete mít okamžitě a zdarma všechny dekory EGGER ve vašem ipadu. Neplacenou aplikaci VDS APP si stáhnete na webové stránce nebo přímo v Playstore či Apple Appstore.

76 76 Struktury Silný účinek díky dokonalému sladění dekoru a struktury ST82 Granito tento do hloubky ovaný povrch s robustním povrchem vyvolává speciálně u reprodukcí kamenů efekt přírodní abraze pískem. ST2 Diamant robustní, výrazný a velmi trvanlivý tento povrch velmi dobře ladí s uni barvami, perleťovými dekory nebo při použití v klasických aplikačních oblastech. ST79 Jemný pór matný pravidelný, hustý a jemný dřevní pór, hodící se pro reprodukce klasických a elegantních dřevin. ST9 Perfektní mat dodává uni barvám a reprodukcím dřevin velmi přirozený vzhled a jde s trendem matných povrchů. A1 Artwave inovativní povrch, u něhož vyniká nápaditý vzhled matných a lesklých ploch. SM Hedvábný mat tato struktura vytváří hladkou, jakoby lakovanou a nestrukturovanou povrchovou úpravu.vynikne zejména v kombinaci s uni barvami. ST88 Velvet tento povrch připomíná mozaiku z malých kamínků. Díky svému designu vytváří v kombinaci s jakýmkoliv uni dekorem proměnlivou barevnou hru. ST30 Lesklá hladký povrch s vysokým stupněm lesku, zvlášť vhodný po uni barvy a prémiové dřevodekory. ST15 Office tento univerzální povrch je vhodný pro intenzivní uni barvy. Též dokresluje vzhled elegantních reprodukcí dřevin. ST10 Authentic povrch vhodný pro přírodní, působivé a rustikální dekory, zřejmě už nic nemůže vypadat věrohodněji, než tento povrch. Perfektní povrchová struktura pro reprodukce masivního dřeva. ST11 Přírodní pór nepravidelně matný a lesklý dřevní pór dodává tomuto povrchu velmi přirozený vzhled. ST22 Matex Ddky dojmu, jež vyvolává na dotek a střídavým matným a lesklým plochám, dodává lineárním a živým reprodukcím dřevin více přirozenosti a plastický vzhled.

77 2014 Struktury 77 ST70 Elegance rovnoměrný povrch s nízkým stupněm lesku dobře působí v kombinaci s dekory kamene a minerálů. ST18 Waveline napříč probíhající struktura jde do hloubky, jež byla doposud u melaminových desek nepředstavitelná. Působí moderně a jako lakované, broušené masivní dřevo. ST87 Keramika pro tuto texturu je typický efekt výrazného střídání matných a lesklých plošek, imitující vzhled keramických dlaždic synchronizovaná struktura 2014 ST26 Painted Wood pozoruhodná hloubka lineárních a živých sekcí u tohoto povrchu vytváří dojem, že uni barvy vypadají jako lakované dřevo. ST36 Kartáčované dřevo pro tento povrch je typický hluboce kartáčovaný, avšak přesto velmi přirozený, matný charakter, který propůjčuje mnoha různým reprodukcím dřevin dokonale autentický vzhled. ST29 Feelwood Ambiance svým matně lesklým efektem zdůrazňuje tento dekor se synchronizovanou strukturou charakter velkého fládru Jilmu Cape. Navíc je svým jemným rýhováním výrazně specifický i na dotek. synchronizovaná struktura 2014 synchronizovaná struktura 2014 synchronizovaná struktura 2015 ST27 Feelwood Elegance tento povrch se odlišuje jemnými a přesnými, ale přesto přirozenými póry a zvýrazňuje tak elegantní charakter dekoru Tortona. ST28 Feelwood Nature Dub Gladstone je dekor synchronizovaný se strukturou ST28 Feelwood Nature jež podtrhuje pískovaný charakter tohoto dubového dekoru. ST37 Feelwood Rift svou autentickou atmosférou zdůrazňuje tento povrch výrazné praskliny, kterými se vyznačuje design dubu Halifax, a vykresluje také kontury pórů s matnou nepravidelnou povrchovou úpravou, což vytváří přirozený vzhled a dojem masivního dubu STRUKTURA PerfectSense Gloss (PG) je charakteristický hlubkou a zrcadlovým leskem. PerfectSense Gloss se vyznačuje jak vysokou kvalitou, tak i dlouhou životností lesklého povrchu. PerfectSense Matt (PM) kombinuje teplý vzhled a příjemně měkký pocit na dotek. Díky nové technologii nezůstávají na matném povrchu PerfectSense viditelné otisky prstů. ST89 Silvretta Drsná a hluboká struktura se souhrou matného a lesklého povrchu znázorňující charakter granite.

78 78 Životní prostředí & udržitelnost VÝROBKY FIRMY EGGER ŠETRNÉ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ Ochrana životního prostředí začíná u udržitelného lesního hospodářství V našich podnikatelských zásadách jsme si stanovili, že Díky látkovému a termickému zhodnocení dřeva ochrana životního prostředí má pro firmu EGGER tu nejvyšší v uzavřeném koloběhu snižujeme emise CO2, které jsou prioritu. Proto podporujeme udržitelné lesní hospodářství, škodlivé pro životní prostředí. Jsme prvním výrobcem budujeme integrované výrobní závody, získáváme energii materiálu na bázi dřeva, jež si tento potenciál svých výrobků ve vlastních bioenergocentrech, využíváme nejmodernější nechal potvrdit nezávislým přezkoušením a zveřejnil technologie zpracování šetrné k materiálovým zdrojům a prostřednictvím Deklarací vlivu na životní prostředí (EPDs). logistické systémy šetrné k životnímu prostředí. Všechny procesy naší udržitelné filozofie do sebe efektivně zapadají v ekologickém koloběhu Výroba materiálů na bázi dřeva a jejich následné zušlechťování Uživatel Pilařská výroba Recyklování Elektrárna na biomasu Udržitelné lesní hospodářství Prohlédněte si Ekologický koloběh v animacích a filmech na našich webových stránkách Udržitelně stavět a zdravě žít s materiály na bázi dřeva od firmy EGGER. Brožura o životním prostředí "Přirozeně EGGER" obsahuje nejdůležitější informace o udržitelnosti, ochraně zdrojů, posouzení vlivu na životní prostředí, energetických štítcích a certifikaci budov. Firma EGGER využívá k výrobě materiálů na bázi dřeva výhradně dřevo z probírek a dřevní zbytky vybrané kvality z pilařských výrob, jakož i vhodnou recyklovanou dřevní hmotu. Zacházíme s lesem a životním prostředím zodpovědně. Dle dostupnosti dřeva jsou naše závody certifikovány dle PEFC nebo FSC.

79 Výrobky firmy EGGER 79 VÝROBKY FIRMY EGGER INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ A NEJVYŠŠÍ KVALITA PRO VAŠE PROJEKTY Ve firmě EGGER nalézáte zkušeného partnera s mnoha výrobními závody v celé Evropě. K výrobě využíváme vždy ty nejmodernější technologie, a proto můžeme ručit za vysokou kvalitu celého našeho sortimentu. Široká síť našich obchodních zastoupení a naši četní distribuční partneři jsou zárukou spolehlivého servisu a logistiky. Při realizaci vašich projektů vám stojí k dispozici naše základní výrobky jako jsou dřevotřísková a MDF deska, lehčené konstrukční desky nebo OSB Combiline coby nosné desky pro všechny naše dekory. Pro potřeby dekorativní interiérové výstavby jsou všechny materiály v rámci DEKOROVÉ A STRUKTUROVÉ VAZBY KOLEKCE ZOOM mezi sebou sladěny. Firma EGGER vám též nabízí technicky vyspělé výrobky jako jsou těžko vzplanutelné nebo akusticky účinné desky. Surové materiály Eurospan dřevotřískové desky Tenké dřevotřískové desky MDF desky Tenké MDF desky OSB Combiline Eurolight Surová Dekorativní materiály Eurodekor Eurodekor Plus Lehčené konstrukční desky Eurolight Dekor Desky PerfectSense Lamináty Laminátem potažené desky Melaminové hrany a Plastové hrany ABS Pracovní desky Eurospan Dvířkovina Parapety Kompaktní desky PRODUKTY

80 80 Výrobky firmy EGGER Eurospan DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Eurospan dřevotřískové desky jsou základním nosným materiálem. Jsou vhodné pro širokou škálu aplikací. Vlastnosti: Jemná povrchová vrstva Vysoce zahuštěná středová deska Vysoká odolnost vůči rozlupčivosti krycích vrstev Extrémně nízký obsah písku (prodlužuje životnost obráběcích nástrojů) Čisté obrábění bez zalamování Typ desky Oblast využití Přednosti Certifikace Tloušťky * Eurospan Nábytek a interiérová Velmi dobrá stabilita díky třívrstvé V souladu s EN 312, 8, 10, 12, 16, 18, E1 P2 CE výstavba v suchém prostředí skladbě typ P2 (19 mm na Vynikající vlastnosti pro povrchovou vyžádání), 22, 25, úpravu 28, 32 a 38 mm Dostupnost Standardní formáty: Formátování: mm, mm a mm možné od 10 desek mm, přířezy ve stejném výsledném formátu a tloušťce. SPECIÁLNÍ NOSNÉ DESKY Typ desky Oblast použití Vlastnosti Certifikace Tloušťky* Eurospan Interiérový design, obklady Povrch vhodný pro povrchovou Podle EN požární 12, 16, 18, 19, 22, Flammex E1 P2 stěn, dělicí příčky a dveře, úpravu třída Euroclass B, 25 a 28 mm B/B1/M1 CE vestavby a nábytek, použitý Neodkapává při hoření podle DIN v B1 a (červeně zbarvený například na veřejných Nízký vývin kouře při hoření požární třída M1 podle střed) prostranstvích Nízký vývin teploty při hoření NF P Eurospan Nosné aplikace ve vlhkých Vysoká odolnost proti průhybu Podle EN 312, typ P5 16, 18, 19, 22 E1 P5 CE prostorách: koupelnový a Nízké bobtnání Statické parametry a 25 mm; (zeleně zbarvený sanitární nábytek, police, Vlhkuodolně lepená dokladovány stavebním (28 a 38 mm střed) podlahy schválením na vyžádání) Eurospan E1 MR interiérové realizace Zvýšená odolnost proti bobtnání Bobtnání dle EN 312 typ P3 16 a 18 mm; (zeleně zbarvený (včetně nábytku) ve vlhkých Vlhkuodolně lepená (8 a 25 mm střed) podmínkách: koupelny, na vyžádání) sanitární nábytek Eurospan Nábytek a interiérová výstavba Zvýšená odolnost proti bobtnání Bobtnání dle EN 312 typ P3 Dle poptávky u E1 P3 CE ve vlhkých prostorách: Vlhkuodolně lepená vašeho EGGER (zeleně zbarvený koupelnový a sanitární distributora! střed) nábytek, pracovní desky, parapety Eurospan E1 Nábytek a interiérová výstavba Speciální deska se sníženým EPF norma, CARB2, IKEA Dle poptávky u EPF-S CARB2 P2 CE se zvýšenými požadavky obsahem formaldehydu norma IOS MAT 0003 vašeho EGGER na emise formaldehydu Všechny výhody desky E1 P2 CE distributora! Eurospan Nábytek a interiérová výstavba Výrazně snížený obsah Dle japonské normy JIS 8, 15, 16, 18, 19, JP F 0,3 CE (F****) v suchém prostředí formaldehydu ve třídě emise 20 a 25 mm Splňuje nejpřísnější japonské formaldehydu F**** požadavky Eurospan Nábytek a interiérová výstavba Výrazně snížený obsah V třídě emisí formaldehydu Dle poptávky u JP F 0,3 (F****) MR ve vlhkých prostorách: formaldehydu dle japonského standardu vašeho EGGER koupelny, sanitární nábytek Splňuje nejpřísnější japonské JIS A 5908:2003 Typ 13 M distributora! požadavky a CNS 2215 O1012:2006 Zvýšená odolnost proti bobtnání třída DO 13 M F1 Vlhkuodolně lepená *změny vyhrazeny Dostupnost Standardní formáty: mm a mm

81 Výrobky firmy EGGER 81 TENKÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Tenké dřevotřískové desky EGGER jsou extra tenké, povrchově upravovatelné dřevotřískové desky. Zvláště vhodné jsou jako zádové desky, dveřní pláště a lehčené konstrukční desky. Desky se vyznačují jemným a klidným vzhledem povrchu. Vlastnosti: Vysoká pevnost v ohybu Vysoká odolnost vůči rozlupčivosti krycích vrstev Světlý vzhled Certifikována dle EN 312, typ P2 Typ desky Oblast použití Přednosti Tloušťky* Tenká dřevotřísková deska E1 P2 CE V suchém prostředí: dveřní pláště, krycí desky pro lehčené konstrukční desky, povrchově upravovatelné PVC nebo finish fólií Světlý a jemný povrch Vhodné pro všechny typy povrchových úprav Nízký obsah kůry K dispozici v broušeném i nebroušeném provedení 3,0; 3,2; 4,0; 5,0; 6,0 a 7,0 mm Tenká dřevotřísková deska E1 FIN P2 CE V suchém prostředí: nábytková záda, dna zásuvek, dveřní pláště, zástěnové systémy, panely, vybavování karavanů, výstavnictví Potažená folií jednostranně nebo oboustranně, s možností potažení protitahem Potažená PVC nebo finish fólií 3,0; 3,2; 4,0; 5,0; 6,0 a 7,0 mm Dostupnost Standardní formáty: mm Formátování: Možné od 50 desek mm, přířezy ve stejném výsledném formátu a tloušťce. Minimální množství a další formáty a tloušťky dle poptávky. DALŠÍ VARIANTY TENKÝCH DŘEVOTŘÍSKOVÝCH DESEK Typ desky Oblast využití Přednosti Rozměry* Tenká dřevotřísková deska E1 P2 LAM CE V suchém prostředí: pro panely, dveřní pláště, výplně dvířek, pláště sendvičových dílců. Potažené laminátem Micro o tloušťce 0,15 mm Dostupné ve všech dekorech laminátů z kolekce Zoom Tloušťky: 3,0; 3,2; 4,0; 5,0; 6,0 a 7,0 mm Standardní formáty: mm a mm Tenká dřevotřísková deska E1 BESCH P2 CE V suchém prostředí: pro panely, dveřní pláště Inovativní kombinace tenké dřevotřískové desky a dekorové kompetence Dekory mino nabídky z kolekce Zoom Eurodekor** Vysoká odolnost povrchu Vysoká odolnost při nárazu a mechanická odolnost *změny vyhrazeny ** nutné prověřit technickou proveditelnost u každého dekoru Minimální množství i další formáty, tloušťky a speciální nosné desky, jako např. tenké dřevotřískové desky E1 EPF-S CARB2, JP F 0,3 (F****) a E1 P5 B/B1 na vyžádání. Tloušťky: 3,0; 3,2; 4,0; 5,0; 6,0 a 7,0 mm Standardní formáty: mm

82 82 Výrobky firmy EGGER DŘEVOVLÁKNITÉ MDF DESKY EGGER MDF desky jsou ideální pro výrobu nábytku a interiérovou výstavbu. Vlastnosti: Velmi dobrá ovatelnost Vysoká pevnost hran Velmi dobré hustotní y Výborné elastomechanické vlastnosti Homogenní skladba vláken Velmi klidný povrch Vysoká zatížitelnost Nízký stupeň bobtnání Certifikována podle EN 622 Typ desky Oblast využití Přednosti Tloušťky* MDF-ST E1 CE Nábytek a interiérová výstavba v suchém prostředí Ideálně klidný povrch pro povrchovou úpravu Dobré vlastnosti při frézování Vysoká pevnost v ohybu 8, 10, 12, 16**, 18, 19**, 22, 25**, 28** a 38 mm Dostupnost Standardní formáty: mm, u značení ** také mm Minimální množství, jakož i jiné formáty a tloušťky dle poptávky. SPECIÁLNÍ NOSNÉ DESKY Typ desky Oblast využití Přednosti Tloušťky* MDF-MB E1 CE Suché prostředí: speciálně koncipované pro nábytkové 3-D fronty Obzvláště jemná vlákna Vysoká pevnost hran 16, 18, 19 a 22 mm MDF-MBP-L E1 CE Suché prostředí: práškově lakované nábytkové fronty Hustotní optimalizovaný pro práškové lakování Zvýšená vodivost 19 a 25 mm MDF E1 EPF-S CARB2 CE Výroba nábytku a interiérů se zvýšenými požadavky na emise formaldehydu Splňuje požadavky podle E1, EPF-S, CARB2 a IKEA IOS- MAT 0003 Dle poptávky u vašeho EGGER distributora! *změny vyhrazeny TENKÉ MDF DESKY Typ desky Oblast využití Přednosti Tloušťky* Tenká MDF deska E1 CE Ideální povrch pro povrchovou úpravu Dobré vlastnosti při frézování Vysoká pevnost v ohybu 2,4; 2,8; 3,8; 4,8 a 5,8 mm Lakovaná tenká MDF desky Suché prostředí: nábytková záda, faltované dílce, dna zásuvek, dveřní pláště Jednostranně nebo oboustranně lakovaná 20 dekorů barevně sladěných na dekorovou nabídku kolekce Zoom Možnost dodání s vrtáním, děrováním nebo frézováním dle poptávky Patentovaná technologie faltování 2,5; 3,0; 4,0; 5,0 a 6,0 mm *změny vyhrazeny Dostupnost Standardní formáty: mm Minimální množství a jiné formáty, tloušťky a typy nosných desek, jako např. TENKÉ MDF EPF-S CARB2 P2 CE dle poptávky.

83 Výrobky firmy EGGER 83 OSB COMBILINE V deskách EGGER OSB Combiline jsou spojeny vynikající vlastnosti ohybové pevnosti našich desek EGGER OSB s vynikajícími možnostmi povrchové úpravy EGGER tenkých MDF desek do jednoho vrstveného dílce. A proto se OSB Combiline hodí pro výrobu vysoce zatěžovaných prvků interiérových konstrukcí nebo v provedení s povrchovou úpravou ve všech dekorech kolekce Zoom pro výrobu nábytku. Typ desky Oblast využití Přednosti Tloušťky* OSB Combiline V ohybu zatěžované nábytkové dílce (např. police a rampy s vysokým zatížením a nadměrným rozpětím) Nábytkové dílce se zvýšenými nároky na uchycení kování Konstrukce s vysokým rozpětím Vybavení prodejen a interiérový design Výstavba veletržních expozic a jevišť Oddělující stěny Středová vrstva OSB desky garantuje vysokou pevnost v ohybu ve všech směrech desky Vysoká odolnost proti vytažení šroubů Velmi dobré uchycení upevňovacích prostředků a kování Možnost té nejvyšší kvality povrchové úpravy díky krycím vrstvám z tenké MDF desky Povrch vhodný pro frézování Dobrá rozměrová stálost 19, 22 a 25 mm *změny vyhrazeny Dostupnost Standardní formáty: mm a mm Minimální množství a jiné formáty a tloušťky a typy nosných desek dle poptávky. Eurolight Surová Lehčená konstrukční deska Eurolight se uvnitř skládá z voštinového jádra. I přes svoji nízkou hmotnost a nižší spotřebu materiálu disponují desky Eurolight výbornou stabilitou a revolučními konstrukčními a designovými vlastnostmi. Eurolight lehčené konstrukční desky mají standardně krycí vrstvy z 8 mm desek Eurospan. Typ desky Oblast využití Přednosti Tloušťky Eurolight Surová Nábytek, výroba dveří, interiérová výstavba Minimalizovaná hmotnost, vysoká pevnost v ohybu a odolnost proti deformacím 38, 50 a 60 mm Dostupnost Standardní formáty: mm a mm Minimální množství, jakož i jiné formáty a tloušťky dle poptávky. Informace ke zpracování naleznete na stránkách nebo na PRODUKTY

84 84 Výrobky firmy EGGER Eurodekor Eurodekor jsou vysoce kvalitní dřevotřískové desky E1 P2 CE, potažené dekoračním papírem, který je impregnovaný melaminovou pryskyřicí. Nabízejí nabízejí vysokou flexibilitu designu při navrhování nábytku a interiérů. Vlastnosti: Rozsáhlá nabídka dezénů se sladěnými povrchovými strukturami Perfektní dekorová a strukturová vazba s ostatními výrobky EGGER Optimální povrchové vlastnosti Ideální kvalita řezu bez zalamování Zpracování šetrné k obráběcím nástrojům IV souladu s EN SKLADOVÝ PROGRAM Eurodekor Standardní formát mm Tloušťky 8, 10, 12, 16, 18, (19 mm na vyžádání), 22, 25, 28, 32 a 38 mm Další dekory, struktury, formáty a tloušťky dle poptávky. Eurodekor v ST30 je k dispozici pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm. skladové dekory eurodekor naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách Dekory jsou zobrazeny v nabídce dekorů této brožury. Eurodekor SE SPECIÁLNÍMI NOSNÝMI DESKAMI K uspokojení všech vašich specifických požadavků nabízíme desky Eurodekor s různými typy nosičů. Typ desky MDF-ST E1 CE MDF-MB E1 CE Eurospan Flammex E1 P2 B/B1/M1 CE (červeně zbarvený střed) Eurospan E1 P5 CE (zeleně zbarvený střed) Eurospan E1 MR (zeleně zbarvený střed) Eurospan E1 P3 CE (zeleně zbarvený střed) Eurospan E1 EPF-S CARB2 P2 CE Eurospan JP F 0,3 (F****) Eurospan JP F 0,3 (F****) MR *změny vyhrazeny Tloušťky* 8 a 25 mm; (10 a 12 mm na vyžádání) 16 a 18 mm, (19 a 22 mm na vyžádání) 12, 16, 18, 19, 22, 25 a 28 mm 16, 18, 19, 22 a 25 mm; (28 a 38 mm na vyžádání) 16 a 18 mm; (8 a 25 mm na vyžádání) Dle poptávky u vašeho EGGER distributora! Dle poptávky u vašeho EGGER distributora! 8, 15, 16, 18, 19, 20 a 25 mm Dle poptávky u vašeho EGGER distributora! Dostupnost Standardní formáty: mm, mm Další informace obdržíte u vašeho distributora EGGER materiálů. Využijte přednosti DEKOROVÉ A STRUKTUROVÉ VAZBY KOLEKCE ZOOM také u výrobků EGGER Flammex.

85 Výrobky firmy EGGER 85 Eurodekor PLUS Desky s vícevrstvou laminací s vylepšenými povrchovými vlastnostmi pro zvýšené zatížení. Díky tomu jsou mimořádně vhodné pro použití v komerčních prostorách. Vlastnosti: Díky vícevrstvé laminaci zvýšená odolnost proti oděru a průrazu Vysoká rozměrová stálost a pevnost v ohybu Zvýšená odolnost proti vytržení šroubu Lepší a trvanlivější upevnění kování a kotvících prostředků HR symetrická skladba Horní a dolní část symetrická Overlay Dekorační papír Deska (např. surová deska/mdf) Typ desky Využití Přednosti ML symetrická skladba hnědý jádrový papír Silně zatěžované povrchy nábytku se Eurodekor zvýšenou odolností proti oděru (stoly, Plus HR* speciální pracovní desky) nejsou k Vysoká odolnost vůči oděru dispozici v perleťových, bílých a uni dekorech Korpusy a čelní plochy v kvalitativně náročné interiérové výstavbě Eurodekor Plus ML/MW* (čelní desky, dveře) ML = vícevrstvá laminace s hnědým jádrovým papírem Vysoká odolnost proti nárazům, velmi dobrá stabilita povrchu MW symetrická skladba bílý jádrový papír MW = vícevrstvá laminace s bílým jádrovým papírem (k dispozici pouze pro bílé dekory) * Použitelné u následujících nosných desek: EGGER desky: Surové desky Eurospan, MDF desky, OSB Combiline, lehčené konstrukční desky Eurolight. Dostupnost Standardní formáty: mm Tloušťky: 8 až 38 mm Provedení s overlay může způsobit zašednutí (u tmavých dekorů) nebo zastření dekoru (u tištěných dekorů). Co činí produkty EGGER Flammex tak výjimečnými? Jsou klasifikovány podle evropské normy EN v nejpřísnější požární třídě pro organické výrobky Euroclass B a mohou v krizovém případě poskytnout důležitou časovou rezervu. Při hoření potlačují šíření plamene a vyznačují se nízkou tvorbou tepla a kouře. Vedle své ochranné funkce nabízejí požáru odolné výrobky firmy EGGER také flexibilitu díky své dekorové a strukturové vazbě s jinými výrobky kolekce Zoom. Více informací naleznete na stránkách PRODUKTY

86 86 Výrobky firmy EGGER DESKY PERFECTSENSE NOVINKA Desky PerfectSense jsou více než jen běžné laminované MDF desky. Díky zcela novému procesu finální úpravy představují inovativní kategorii produktů. PerfectSense v sobě spojují vysoce kvalitní vzhled a pocit moderního povrchu. Speciální proces povrchové úpravy s UV technologií výrazně zušlechťuje povrch desek PerfectSense. Díky tomuto inovativnímu postupu se nyní i v průmyslové produkci podařilo dostat povrch desek v oblasti vzhledu a pocitu na dotek na úroveň, které se doposud dosahovalo pouze u high-end povrchů. Desky PERFECTSENSE jsou k dispozici s vysoce lesklým NEBO hluboce matným povrchem: PerfectSense Gloss: PerfectSense Gloss je vysoce lesklý povch se zrcadlovým efektem. PerfectSense Matt: Sametový povrch PerfectSense Matt ztělesňuje pocit klidu. Díky speciálnímu povrchu eliminuje nežádoucí otisky prstů. Vlastnosti: Vhodné pro vysoké mechanické zatížení Zvlášť odolné proti poškrábání a trvanlivé Odolné při obrábění a finálních úpravách Jednostranná lesklá nebo matná povrchová úprava Pro výrobu nábytku vysoké kvality Dostupnost Standardní formáty: 2,800 2,070 mm Tloušťky: 18 mm SKLADOVÉ DEKORY PERFECTSENSE naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách Dekory jsou zobrazeny v nabídce dekorů této brožury.

87 Výrobky firmy EGGER 87 LEHČENÉ KONSTRUKČNÍ DESKY Eurolight DEKOR Desky Eurolight mají má všechny vlastnosti moderního materiálu na bázi dřeva, desky jsou pevné, ale lehké, ekologicky udržitelné, ideální pro integraci technologií a mají prvotřídní vzhled s vysokou vnímanou hodnotou. Je to ideální materiál pro výrobu nábytku, interiérových dveří, polic a mnoho dalších možností Dekor 2 Krycí deska Eurospan 8 mm 3 Kartonová voština 4 Krycí deska Eurospan 8 mm 4 Vlastnosti Šetří materiálové zdroje: Efektivní využití dřevní hmoty a optimálnější využití energie při výrobě materiálu. Funkční vlastnosti: Optimální pevnost v ohybu v kombinaci s vysokou odolností proti deformaci díky sendvičové konstrukci. Svoboda v designu: Dekorová a strukturová vazba výrobků firmy EGGER na hraně i ploše. Optimalizovaná logistika: Nižší hmotnost balení umožňuje efektivní využití objemu dopravní kapacity a snadnou manipulaci při zpracování a instalaci. Oblasti využití: v kuchyních, obývací a ložnicový nábytek, kancelářský nábytek, výstavba veletržních expozic a prodejních prostor. SKLADOVÝ PROGRAM Eurolight Typ Standardní formáty Tloušťky Eurolight Dekor Eurolight grundovací fólie (GFE) mm 38 a 50 mm Skladové dekory Eurolight naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách Jiné dekory, formáty a tloušťky dle poptávky. Všechny informace k jednoduchému zpracování desek Eurolight naleznete v krátkém filmu na stránkách: Tipy k využití a zpracování, technické informace, pokyny k přepravě, manipulaci a skladování naleznete v prospektu Řešení lehčených konstrukcí s kolekcí Zoom: objednejte si ji nebo stáhněte ve formátu PDF na stránkách PRODUKTY

88 88 Výrobky firmy EGGER LAMINÁTY Lamináty EGGER v sobě slučují vysokou odolnost a atraktivní design, který dokonale ladí s dalšími produkty firmy EGGER. Vícevrstvá skladba a použité materiály zaručují vysokou kvalitu povrchu u všech dostupných dekorů. EGGER lamináty jsou používány pro aplikace nad rámec klasického interiérového designu, jako jsou dveře, vybavení prodejen a mnoho dalších aplikací. Vlastnosti: Vysoká zatížitelnost Dekorová a strukturová vazba ke všem výrobkům kolekce Zoom Různé typy laminátů pro široké spektrum využití SKLADOVÝ PROGRAM EGGER lamináty Dekory Standardní formáty Tloušťka všechny standardní dekory Zoom MED, kovolamináty a lamináty s barevným jádrem Lamináty XL Lamináty MED v dveřních formátech Dekory v ST30 Lesklá mm mm mm mm mm mm 0,8 mm Naše lamináty v dveřních formátech optimalizují prořez! Dostupnost Dostupné již od 1 desky Jiné délky nebo individuální dekory digitálního tisku vyrábíme na zakázku při dodržení minimálního množství 260 m² od provedení.

89 Výrobky firmy EGGER 89 VLASTNOSTI LAMINÁTŮ Lamináty mají široké spektrum použití. Existují lamináty různých vlastností, z kterých je možné vybírat v závislosti na účelu použití. Produkt Oblast využití Přednosti Technické vlastnosti Lamináty MED Pracovní desky, nábytkové fronty, parapety, dveře, stolové desky, zástěny a rampy Vysoká zatížitelnost, postformovatelný, univerzální využití, s klasifikací MED Podle normy EN 438:2005 může být laminát klasifikován jako typ HGP (Horizontal General-Purpose Postforming). Navíc klasifikace MED (Marine Equipment Directive) stvrzená certifikátem Lloyd s umožňuje využití při výstavbě lodí. Lamináty Flex (v rolích) Pracovní desky, nábytkové fronty a parapety Díky své vysoké flexibilitě je možno tento typ laminátu v závislosti na jeho tloušťce postformovat od radiusu 3 mm. Mimo to optimalizujete prořez individuální volbou délky laminátu. Podle normy EN 438:2005 může být laminát EGGER Flex klasifikován jako laminát typu P (postformovatelný). Lamináty s barevným jádrem NOVINKA Pro interiérová řešení a návrhy s kompaktním vzhedem bez viditelných přechodů. Neutrální barvy laminátů s barevným jádrem (okraje hran bez viditelýnch předchodů a spojů) pro dekorativní kompozice Podle normy EN 438-9:2010 může být laminát klasifikován jako BTS (lamináty s barevným jádrem, tenké lamináty, standardní stupeň), pro použití na horizontální plochy, bez možnosti postformování Lamináty XL NOVINKA Pracovní desky, čela nábytku, okenní parapety, dveře, zádové desky k pracovním deskám, dekorativní zádové panely, atd. velký formát se synchronnizovanou strukturou Feelwood Podle normy EN 438:2005 může být laminát klasifikován jako HGS, pro použití na horizontální plochy, bez možnosti postformování Kovolamináty Všude, kde jsou požadovány pravé kovové povrchy Tento laminát zaujme svým chladným kovovým vzhledem Složen z jádrových papírů impregnovaných fenolickou pryskyřicí a polakované aluminiovou fólií. Polakování je transparentní nebo barevné. Lamináty Flammex (zakázková výroba) Potahování dveří, dělicích stěn a všude tam, kde je vyžadována zvýšená protipožární ochrana. Těžko vzplanutelný, při hoření nízký vývin kouře, neměkne, neodkapává. Podle EN 438:2005 může být klasifikován jako laminát typu F (odolný proti vzplanutí). V případě požáru splňuje speciální požadavky třídy stavebních materiálů B1 podle DIN : a francouzskou třídu chování materiálu při hoření M1 dle NF P Lamináty Micro (zakázková výroba) Interiérové dveře, zárubně, ozdobné lišty, garnýže, parapety Vysoký stupeň flexibility. Ideální pro potahování desek a obalování ů. EGGER lamináty Micro mohou být postformovány v podélném směru. V závislosti na nominální tloušťce laminátu lze docílit u laminátu s tištěným dekorem o tloušťce 0,15 a 0,20 mm nejmenší radius 3 mm. Lakovatelné lamináty (GFE) (zakázková výroba) Pro lakovaný nábytek a interiérovou výstavbu Individuální volba barvy Složen z jádrových papírů impregnovaných fenolickou pryskyřicí a lakovatelnou povrchovou vrstvou. Kompletní řadu SKLADOVÝCH DEKORŮ LAMINÁTŮ naleznete v Dodacím pořádku Zoom nebo na stránkách PRODUKTY

90 90 Výrobky firmy EGGER LAMINÁTEM POTAŽENÉ DESKY Laminátem potažené desky přesvědčí svojí vysokou odolností s ohledem na otěr, poškrábání a nárazy. Tyto vlastnosti garantují dlouhou životnost ideální pro vysoce náročnou interiérovou výstavbu a nábytkové konstrukce. Speciálním znakem u laminátem potažených desek je možnost kombinace všech dekorů laminátů z kolekce Zoom se všemi dostupnými typy nosných desek. Výsledkem jsou neomezené tvůrčí možnosti spolu s ideální kvalitou povrchů. Nosné desky Eurospan E1 P2 CE (standardní nosič); ostatní nosné desky dle poptávky: MDF desky, lehčené konstrukční desky Eurolight, Eurospan E1 P5 CE, Eurospan Flammex E1 P2 B/B1/M1 CE, OSB Combiline LAMINÁTEM POTAŽENÉ DESKY S DODACÍ LHŮTOU Typy Standardní formáty Tloušťka laminátu Celková tloušťka Lamináty MED Lamináty v ST30 Lamináty Feelwood mm mm mm 0,8 mm Tloušťka nosné desky + 2 0,8 mm. Nosné desky Eurospan E1 P2 CE: 8, 10, 12, 16, 18, (19 mm na vyžadani), 22, 25, 28, 32 a 38 mm Jiné formáty, vlastnosti laminátů a nosné desky dle poptváky. PLASTOVÉ HRANY ABS A MELAMINOVÉ HRANY Pouze dokonale sladěná hrana propůjčí hotovému výrobku dokonalý vzhled. Díky nabídce hran firmy EGGER poskytuje kolekce Zoom ucelené dekorativní řešení. EGGER PLASTOVÉ HRANY ABS jsou termoplastické hrany ABS pro dekorativní potažení úzkých ploch všech deskových materiálů na bázi dřeva. Jsou dokonale sladěny s ohledem na barvu, texturu, povrchovu strukturu a stupeň lesku s kolekcí Zoom a jsou dostupné v široké nabídce tlouštěk a šířek. MELAMINOVÉ HRANY Vícevrstvé melaminové hrany jsou standardní variantou povrchové úpravy hran u všech deskových materiálů. EGGER melaminové hrany jsou dostupné ze skladu v definovaném výběru dekorů s a nebo bez potažení tavným lepidlem. Vlastnosti: V dekorové a strukturové vazbě s dekory kolekce Zoom Krátké délky rolí, dostupné od jedné role Originální EGGER hrany lze rozpoznat podle nátisku na zadní straně

91 Výrobky firmy EGGER 91 ČELNÍ HRANY ABS NOVINKA Vzhled masivního dřeva v interiéru je trend, o který mnozí usilují. Čelní hrany ABS, jenž vytváří vzhled působící jako čelní řez spárovkou pro ještě autentičtější celek, který je k nerozeznání od pravého dřeva, tento trend následují. Eurodekor Strukturní prvky dřeva, tzv. léta, která dávají dřevu přírodní vzhled, jsou obvykle umístěna kolem suků. ABS hrany standardní vzhled Plastové hrany ABS čelní hrany Vlastnosti: Čelní hrany dotváří autentický a přirozený vzhled dekorů Vhodné na příčné strany Krátké délky rolí, dostupné od jedné role PLASTOVÉ HRANY ABS A MELAMINOVÉ HRANY RYCHLE DOSTUPNÉ Typy Šířka Tloušťka Délka role Detaily 22 mm 0,4 mm 200 m standardní hrany 23 mm 0,8 mm 75 m standardní a čelní hrany 42 mm 0,8 mm 25 m čelní hrany Plastové hrany ABS 42 mm 0,8 mm 75 m standardní hrany 43 mm 1,5 mm 25 m standardní a čelní hrany 23 mm 2 mm 31 mm 2 mm 42 mm 2 mm 54 mm 2 mm 75 m standardní hrany 25 m standardní hrany Melaminové hrany 24 mm 0,3 mm 50 m bez tavného lepidla SKLADOVÝ PROGRAM HRAN je dostupný v dekorové a strukturové vazbě. Informace naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách Čelní hrany jsou označeny kódem dekoru "Q". PRODUKTY

92 92 Výrobky firmy EGGER Eurospan PRACOVNÍ DESKY Pracovní desky EGGER Eurospan jsou ideálním řešením pro kuchyně i mnoho oblastí moderní interiérové výstavby. Naleznou uplatnění všude, kde dokonalý vzhled nesmí i při vysokém namáhání ztratit nic ze své povrchové kvality a dlouhé životnosti. identické zádové panely a těsnicí lišty, jakož i rozsáhlý sortiment příslušenství je také dostupný.. 300/3. 100/1,5 NOVINKA Vlastnosti: Eurospan surová dřevotřísková deska E1 CE potažená bezešvu EGGER laminátem na ploše a u Vysoká odolnost proti oděru, nárazům a poškrábání Pro postformingové modely: PUR tavné lepidlo na spodním okraji postformingové hrany Podpěrná hrana zvyšující odolnost při nárazu PROGRAM PRACOVNÍCH DESEKEurospan Typ Modely Tloušťky Formáty Dostupnost 100/1,5 jednostranný mm rychle dostupné 38 mm oboustranný mm rychle dostupné 300/3 jednostranný oboustranný 38 mm mm mm (ST30) rychle dostupné mm s dodací lhůtou mm rychle dostupné mm (ST30) s dodací lhůtou 300/6 jednostranný / 900 / mm s dodací lhůtou 28 mm oboustranný / 920 mm s dodací lhůtou Balení: Pracovní desky skladového programu jsou jednotlivě zabalené ve smršťovací fólii. Mod 100/1,5 vč. přiložené laminátové hrany (45 0,8 mm) a Mod 300/3 vč. přiložené laminátové hrany (45 0,5 mm) bez lepidla ve stejném dekoru a struktuře. Pracovní desky výrobního programu jsou baleny na paletě dle standardního balení (bez smršťovací fólie, bez hrany). SKLADOVÉ DEKORY PRACOVNÍCH DESEK, naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách Další dekory, velikosti, tloušťky a nosné desky jsou k dispozici na vyžádání. Pracovní desky Eurospan v synchronizovaných strukturách Feelwood jsou k dispozici v mod. 100/1,5 v dekorové a strukturové vazbě s ostatními výrobky EGGER.

93 Výrobky firmy EGGER 93 PŘÍSLUŠENSTVÍ K Eurospan PRACOVNÍM DESKÁM 1 Těsnicí lišty: mm Dostupnost: 1 ks, identické dekory a struktury k programu pracovních desek a také v dekorech nerez oceli a hliníku dle Dodacího pořádku kolekce Zoom. 1 2 Sada příslušenství pro těsnicí lišty Odpovídající vnitřní/vnější rohy, koncovky a šrouby pro těsnicí lišty 2 3 Lamináty: ,8 mm a ,8 mm pro ST30 Dostupnost: od 1 ks, identické dekory a struktury k programu pracovních desek dle Dodacího pořádku kolekce Zoom. 3 4 Lamináty Flex: stříhané z role 4 Dostupnost: od délky do max. délky mm ,6 mm nebo celé role à 200 m, v dekorové a strukturové vazbě k programu pracovních desek dle Dodacího pořádku kolekce Zoom. 5 Plastové hrany ABS: 42 2 mm Dostupnost: 1 role à 25 m, v dekorové a strukturové vazbě k programu pracovních desek dle Dodacího pořádku kolekce Zoom. 5 6 Spojovací šroub: Délka 150 mm Dostupnost: od 1 ks 6 7 Zádové desky: / (ST30) mm 7 na obou stranách potažené lamináty v rozdílných dekorech Dostupnost: od 1 kusu, identické dekory a struktury ke skladovému programu pracovních desek dle Dodacího pořádku kolekce Zoom. 8 Upevňovací systém k zádovým deskám: mm Dostupnost: od 1 kusu v barvách nerezové oceli a hliníku 8 9 Rohový spojovací : mm Dostupnost: od 1 kusu v barvách bílá, bronzová a stříbrná 9 10 Přechodový : mm Dostupnost: od 1 kusu v barvách bílá, bronzová a stříbrná PRODUKTY 10

94 94 Výrobky firmy EGGER DVÍŘKOVINA Naše dvířkovina přesvědčí bezešvým přechodem mezi plochou a hranou. Vysoká kvalita a funkčnost jsou zárukou pro univerzální použití při kreativní výrobě nábytku a interiérů. V rámci kolekce Zoom je dvířkovina skvěle kombinovatelná díky své dekorové a strukturové vazbě s deskami Eurodekor, lamináty nebo EGGER plastovými hranami ABS. SKLADOVÝ PROGRAM DVÍŘKOVINY OD 1 KUSU Modely Standardní formáty Tloušťka 200/3-200/3 oboustranný , 271, 296, 396, 446, 496, 546, 596 mm 19 mm 300/4-300/4 oboustranný mm Skladový program dvířkoviny naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom. Další dekory, modely a rozměry dle poptávky. Balení: jednotlivě ve smršťovací fólii PARAPETY EGGER parapety umožňují překlenutí velkých předokenních prostor bez nutnosti napojení a jsou ideálním řešením, jak pro novostavby, tak i renovace. Jsou praktické, robustní a dostupné v atraktivní nabídce dekorů v provedení dvou modelů. SKLADOVÝ PROGRAM PARAPETŮ OD 2 KUSŮ Modely Standardní formáty Tloušťky 800/ , 200, 250, 300, 400 mm 22 mm mm také v W980 ST2 801/ , 200, 250, 300, 400 mm 19 mm se a , 200, 250, 300, zdvojením 400, 500 mm také v W980 ST2 na 38 mm Skladový program parapetů naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom. Další dekory, modely a rozměry dle poptávky. Příslušenství k oběma modelům: Koncovky jsou dostupné v barvách bílé, šedé a hnědé. Balení: 2 kusy od šířky a dekoru ve smršťovací fólii. Všechna balení parapetů obsahují EGGER melaminovou hranu ve stejném dekoru a struktuře bez lepidla.

95 Výrobky firmy EGGER 95 Kompaktní desky EGGER Kompaktní desky jsou vhodné pro použití v interiérech s vysokým zatížením. Vynikají vysokou odolností a dlouhou životností. V dekorové a strukturové vazbě s ostatními EGGER produkty. Kompaktní desky jsou dostupné v širokém výběru dekorů a tlouštěk, a jsou také k dispozici s černým nebo bílým jádrem. Vlastnosti: Vysoká pevnost Dekorová a strukturová vazba s výrobky EGGER Různé kvality a barvy nosného jádra V souladu s EN 438 Název produktu* Dekory Typ materiálu Tloušťky Kompaktní desky s černým jádrem Bílé, uni a tištěné dekory Perlmutové dekory CGS - Compact General-purpose Standard Typ ACS - Pearlescent laminate Compact Standard grade 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 a 13 mm Kompaktní desky Flammex Euroclass B Bílé, uni a tištěné dekory Perlmutové dekory Typ CGF - Compact Generalpurpose Flame retardant Typ ACF - Pearlescent laminate Compact Flame retardant 5, 6, 8, 10, 12 a 13 mm Kompaktní desky s bílým jádrem Bílé, uni a tištěné dekory Typ BCS - Coloured core laminate Compact Standard grade 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12 a 13 mm Perlmutové dekory není definovanou normou * Kompaktní desky Flammex Euroclass B k dispozici pouze s černým jádrem. Dostupnost Standardní formáty: a mm KOMPAKTNÍ DESKY VE STRUKTURÁCH FEELWOOD NOVINKA Díky synchronizované struktuře přesvědčí vzhledem pravého dřeva vytvářející dojem vysoké kvality. Dostupnost Standardní formáty: mm Tloušťky: 8 a 13 mm pouze s černým jádrem DEKORY KOMPAKTNÍCH DESEK naleznete v Dodacím pořádku kolekce Zoom nebo na stránkách PRODUKTY

96

97 Dodací pořádek 97 dodací pořádek 2015 Střední a východní Evropa DODACÍ POŘÁDEK

98 98 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 Bílé GFE SM Základová fólie W908 SM Základní bílá W908 ST2 Základní bílá W911 SM Krycí bílá W911 ST2 Krycí bílá W911 ST15 Krycí bílá W980 SM Platinově bílá W980 ST2 Platinově bílá W980 ST15 Platinově bílá W1000 ST2 Bílá premium W1000 ST9 Bílá premium W1000 ST18 Bílá premium W1000 ST22 Bílá premium W1000 ST26 Bílá premium W1000 ST30 Bílá premium W1000 A1 Bílá premium W1000 ST88 Bílá premium W1000 ST89 Bílá premium W1000 PG/ST2 Bílá premium ST 30 W1000 PM/ST2 Bílá premium W1001 ST9 Solid Premium bílá W1001 ST30 Solid Premium bílá W1200 ST2 Porcelán W1200 ST9 Porcelán

99 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

100 100 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 Uni dekory U104 ST15 Alabastr U104 ST30 Alabastr U104 PG/ST2 Alabastr ST 30 U107 ST9 Sametově žlutá U108 ST15 Vanilka U108 ST30 Vanilka U113 ST15 Bavlna U114 ST15 Žlutá U116 ST15 Jasmín U129 ST15 Žlutá sluneční U140 ST9 Šafrán U142 ST9 Citrón U143 ST15 Signální žlutá U146 ST15 Kukuřičně žlutá U147 ST15 Meloun U156 ST9 Písková U204 ST9 Camel U206 ST9 Malaga U212 ST15 Krémová U216 ST15 Came U222 ST15 Crema U222 PM/ST2 Crema U224 ST15 Hedvábí U311 ST15 Burgundská U311 ST30 Burgundská

101 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

102 102 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 U317 ST9 Cihlová U321 ST15 Čínská červeň U323 ST15 Červeň signální U323 ST30 Červeň signální U323 PG/ST2 Červeň signální ST 30 U328 ST15 Rtěnka U329 ST15 Mandarinková U330 ST9 Lilková U330 ST88 Lilková U332 ST15 Oranžová U334 ST9 Pudrová U336 ST9 Orchidej U337 ST9 Fuchsie U337 ST88 Fuchsie U343 ST9 Víno U400 ST9 Fialková U506 ST15 Azurově modrá U514 ST15 Baltická modř U518 ST9 Světle modrá U522 ST15 Horizont U525 ST15 Modrá námořní U532 ST15 Petrolejová U533 ST15 Polární modrá U535 ST15 Aqua U536 ST15 Laguna U537 ST15 Briliantově modrá

103 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

104 104 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 U537 A1 Briliantově modrá U538 ST15 Oceán U539 ST9 Kovově modrá U540 ST9 Džínová U608 ST9 Pastelově zelená U617 ST9 Wasabi U625 ST15 Jablečně zelená U628 ST15 Zelená U630 ST15 Limetková U630 A1 Limetková U631 ST9 Rákosí U632 ST15 Trávově zelená U633 ST15 Tyrkysová U634 ST15 Sametově zelená U635 ST9 Mechová U701 ST9 Platinová U702 ST9 Kašmír U702 PM/ST2 Kašmír U7021 ST9 Solid kašmír U708 ST15 Světle šedá U708 PM/ST2 Světle šedá U7081 ST9 Solid světle šedá U727 ST9 Kamenná šedá U727 ST22 Kamenná šedá U727 ST26 Kamenná šedá U727 PG/ST2 Kamenná šedá

105 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

106 106 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 U730 ST9 Čedičová šedá U732 ST15 Prachově šedá U732 PM/ST2 Prachově šedá U741 ST9 Láva U741 ST22 Láva U748 ST9 Lanýžová U750 ST9 Jasně šedá U763 ST15 Perlově šedá U763 ST18 Perlově šedá U763 ST30 Perlově šedá U763 PG/ST2 Perlově šedá ST 30 U765 ST15 Stříbřitě šedá U7651 ST9 Solid stříbřitě šedá U775 ST15 Bílošedá U795 ST9 Fango U803 ST15 Černošedá U807 ST9 Nugát U808 ST9 Mokka U961 ST2 Černá grafit U961 ST15 Černá grafit U961 ST30 Černá grafit U963 ST15 Diamantově šedá U9631 ST9 Solid diamantově šedá U999 ST2 Černá U999 ST11 Černá U999 ST15 Černá

107 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

108 108 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 U999 ST18 Černá U999 ST30 Černá U999 ST89 Černá U999 PG/ST2 Černá ST 30 U999 PM/ST2 Černá U9991 ST15 Solid černá reprodukce dřevin F583 ST22 Fino bronz F584 ST22 Fino skořice F900 ST9 Artwood světlý F901 ST9 Artwood hnědý H045 ST15 Špalíček - přírodně světlý H047 ST15 Merano špalíček tmavý H056 ST70 Jádrový javor H178 ST15 Špalíček Afzelia H199 ST70 Wenge špalíček H1105 ST9 Aspen béžový H1106 ST9 Aspen šedý H1109 ST15 Samoa tmavá H1110 ST10 Štípané dřevo H1111 ST15 Snakewood H1111 ST30 Snakewood H1112 ST10 Sansibar H1129 ST15 Dub thermo H1137 ST11 Dub Ferrara černohnědý H1145 ST10 Dub Bardolino přírodní

109 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

110 110 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 H1146 ST10 Dub Bardolino šedý H1150 ST10 Dub Authentic šedý H1151 ST10 Dub Authentic hnědý H1180 ST37 Dub Halifax přírodní Q1180 ST9 Dub Halifax přírodní H1181 ST37 Dub Halifax tabákový Q1181 ST9 Dub Halifax tabákový H1189 ST10 Dub Bonanza kouřově hnědý H1215 ST22 Jasan Cassino hnědý H1250 ST36 Jasan Navarra Q1250 ST9 Jasan Navarra H1267 ST22 Jasan Molina pískový H1277 ST9 Lakeland Akazie světlá H1298 ST22 Jasan Lyon pískový H1334 ST9 Dub Ferrara přírodně světlý H1372 ST22 Dub Aragon přírodní H1377 ST36 Dub Orleans pískový Q1377 ST9 Dub Orleans pískový H1379 ST36 Dub Orleans hnědý Q1379 ST9 Dub Orleans hnědý H1394 ST9 Dub Cremona pískový H1424 ST22 Woodline creme H1428 ST22 Woodline mokka H1474 ST22 Pinie Avola bílá H1476 ST22 Pinie Avola champagne H1484 ST22 Pinie Avola hnědá

111 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný ST 10 ST 10 DODACÍ POŘÁDEK

112 112 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 H1486 ST36 Borovice Jackson Q1486 ST9 Borovice Jackson H1487 ST22 Borovice Bramberg H1502 ST15 Olše H1511 ST15 Buk Bavaria H1518 ST15 Buk přírodní H1521 ST15 Javor medový H1555 ST15 Wenge H1582 ST15 Buk Ellmau H1586 ST15 Buk pařený H1599 ST15 Buk tyrolský čokoládový H1615 ST9 Třešeň Romana H1698 ST15 Třešeň Lombardo přírodní H1706 ST15 Třešeň H1709 ST15 Francouzský ořech H1733 ST9 Bříza Mainau H1793 ST27 Tortona láva Q1793 ST9 Tortona láva H1793 ST9 Tortona láva H1796 ST27 Tortona přírodní Q1796 ST9 Tortona přírodní H1796 ST9 Tortona přírodní H1867 ST9 Javor kanadský krémový H1887 ST9 Javor přírodní Starnberg H1920 ST9 Buk tyrolský přírodní H1950 ST15 Kalvados přírodní

113 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

114 114 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 H1951 ST15 Kalvados červený H1952 ST15 Kalvados amber H2572 ST9 Woodstock H3005 ST22 Zebrano béžovošedé H3006 ST22 Zebrano pískové H3012 ST22 Coco Bolo přírodní H3025 ST15 Makassar H3025 ST30 Makassar H3025 PG/ST2 Makassar ST 30 H3030 ST9 Cordoba Oliva světlá H3031 ST9 Cordoba Oliva tmavá H3058 ST22 Wenge Mali H3070 ST22 Urbano přírodní H3078 ST22 Hacienda bílá H3080 ST15 Mahagon H3081 ST22 Hacienda černá H3082 ST22 Amazonas H3090 ST22 Driftwood H3113 ST15 Hruška Lindau H3114 ST9 Hruška Tirano H3128 ST15 Merano přírodní H3129 ST9 Merano hnědé H3303 ST10 Dub Arlington přírodní H3304 ST9 Dub Chateau šedě lazurovaný H3306 ST9 Dub Chateau antracitový H3309 ST28 Dub Gladstone pískový

115 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný ST 10 DODACÍ POŘÁDEK

116 116 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 Q3309 ST9 Dub Gladstone pískový H3309 ST9 Dub Gladstone pískový H3325 ST28 Dub Gladstone tabákový Q3325 ST9 Dub Gladstone tabákový H3325 ST9 Dub Gladstone tabákový H3326 ST28 Dub Gladstone šedobéžový Q3326 ST9 Dub Gladstone šedobéžový H3326 ST9 Dub Gladstone šedobéžový H3331 ST10 Dub Nebraska přírodní H3332 ST10 Dub Nebraska šedý H3344 ST36 Dub Highline H3353 ST11 Dub Cortina šedý H3363 ST9 Dub Highland antracitový H3370 ST22 Dub bahenní hnědý H3387 ST11 Dub rustikální H3389 ST11 Dub přírodně světlý H3399 ST11 Dub Cortina černý H3400 ST22 Borovice sukatá přírodní H3410 ST22 Modřín horský H3420 ST36 Borovice Thermo Q3420 ST9 Borovice Thermo H3660 ST9 Třešeň Venezia světlá H3662 ST9 Třešeň Venezia přírodně světlá H3700 ST10 Ořech Pacifik přírodní H3702 ST10 Ořech Pacifik tabák H3704 ST15 Ořech Aida tabákový

117 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný ST 10 DODACÍ POŘÁDEK

118 118 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 H3734 ST9 Ořech Dijon přírodní H3739 ST15 Ořech špalíček H3753 ST22 Modřín Montana country H3755 ST22 Modřín Schönau bílý H3758 ST9 Bříza Helsinki H3760 ST29 Jilm Cape bílý Q3760 ST9 Jilm Cape bílý H3760 ST9 Jilm Cape bílý H3766 ST29 Jilm Cape tmavěhnědý Q3766 ST9 Jilm Cape tmavěhnědý H3766 ST9 Jilm Cape tmavěhnědý H3775 ST9 Ořech Tennessee světlý H3778 ST9 Karibský ořech přírodní H3840 ST9 Javor Mandal přírodní H3911 ST9 Buk Tauern přírodní dodatečné dveřní dekory H078 ST79 Buk flárd H087 ST79 Javor flárd H806 ST9 Dub antracitový příčný H815 ST9 Třešeň příčná H834 ST9 Dub přírodně světlý příčný H835 ST9 Dub design světlý H836 ST15 Dub design tmavý H850 ST9 Makassar příčný H886 ST15 Buk příčný H887 ST9 Javor příčný

119 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

120 120 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 H888 ST15 Ořech příčný H1133 ST9 Dub Arlington příčný d0025 ST15 Ořech akcent d0026 ST15 Global kovový reprodukce materiálů F041 ST15 Sonora bílá F042 ST70 Sonora černá F043 ST70 Sonora modročerná F103 ST30 Palazzo F104 ST2 Mramor Latina F105 ST15 Mramor Torano F105 ST30 Mramor Torano F110 ST30 Giada modrá F131 ST15 Trani světle šedé F133 ST82 Trento béžovošedé F145 ST2 Sardogranit F147 ST82 Valentino šedé F148 ST82 Valentino hlinité F161 ST70 Artic modrošedý F166 ST9 Aurora bianco F180 ST30 Cosmic bílý F181 ST30 Cosmic šedý F202 ST15 Mramor černý F202 ST30 Mramor černý F207 ST70 Portoro černohnědé F208 ST70 Mramor zelený

121 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

122 122 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 F210 ST9 Mramor Amalvi bílošedý F211 ST9 Mramor Amalvi hnědý F212 ST70 Lazio šedomodré F212 ST30 Lazio šedomodré F213 ST70 Lazio antracitové F213 ST30 Lazio antracitové F214 ST10 Břidlicová dýha F221 ST87 Tessina krémová F222 ST87 Tessina terra F236 ST15 Terrano šedé F238 ST15 Terrano černé F256 ST87 Diamantová břidlice hnědá F274 ST9 Beton světlý F275 ST9 Beton tmavý F276 ST9 Arkosa písková F277 ST9 Arkosa šedá F292 ST9 Tivoli béžové F297 ST82 Kinaba červená F298 ST82 Kinaba modrá F299 ST82 Kinaba zelená F310 ST87 Ceramic rezivý F311 ST87 Ceramic antracitový F312 ST87 Ceramic křídový F371 ST82 Galizia šedobéžová F381 ST10 Fibre hedvábí F382 ST10 Fibre titan

123 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

124 124 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 F383 ST10 Fibre bronz F385 ST10 Hrubá omítka F390 ST82 Valetta písková F396 ST10 Basaltino šedé F402 ST10 Vulcano šedé F403 ST10 Vulcano hnědé F405 ST82 Galaxy béžová F407 ST82 Galaxy tmavěhnědá F425 ST10 Len béžový F426 ST10 Len šedý F427 ST10 Kůže béžová F428 ST10 Kůže hnědá F437 ST2 Quarz šafrán F438 ST2 Quarz indigo F440 ST2 Quarz bronz F447 ST2 Quarz láva F488 ST2 Quarz cubanit F489 ST2 Quarz inox F495 ST2 Quarz sklo F501 ST2 Titan F502 ST2 Titan F509 ST2 Hliník F598 ST2 Quarz měď F633 ST15 Metallo šedohnědé F636 ST15 Metallo titanově modré F784 ST2 Microline nerez

125 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

126 126 Dodací pořádek Eurodekor Perfect Sense Lamináty Plastové hrany ABS Čelní hrany ABS Melaminové hrany S rychlou dostupností od firmy EGGER S dodací lhůtou Bližší informace získáte u svého distributora EGGER produktů Perlmutový dekor pouze pro vertikální použití Všechny rozměry jsou v milimetrech Dodatečné informace Eurodekor: * ST30 dostupná pouze v tloušťkách 8, 16, 18, 19, 22 a 25 mm Dodatečné informace Eurospan pracovní desky: ** s dodací lhůtou: mm; mm pro ST30 pouze pro vertikální použití , 16, 25 8, 10, 12, 16, 19 (na vyžádání), 22, 25, 28, 32, 38 * ,8 Standard ,8 XL , , ,8 Dveřní formáty ,8 Flex ,6 22 0,4 23 0,8 42 0,8 43 1, ST9 23 0,8 42 0,8 43 1,5 s/bez lepidla 24 0,3 F870 ST10 Břidlice Leon Fa101 Hliník broušený Fa102 Efekt broušené nerezové oceli digitální tisk d0014 ST15 Pepita modrošedá d0015 ST15 Pepita modrohnědá d0016 ST15 Pepita zelenošedá d0017 ST15 Variace šeřík d0018 ST15 Variace béžová d0020 ST15 Plameny volcano d0021 ST15 Plameny pouště d0022 ST15 Plameny džungle d0023 ST15 Květy hnědé d0024 ST15 Květy šedomodré

127 Kompaktní desky Eurolight Eurospan pracovní desky Těsnící lišty Zádové desky k pracovním deskám Parapety Dvířkovina /1,5 jednostranný 100/1,5-100/1,5 oboustranný 300/3 jednostranný 300/3-300/3 oboustranný 300/6 jednostranný 300/6-300/6 oboustranný /6 801/6 200/3-200/3 oboustranný černé/bílé jádro: Tl. 3,4,5,6,8,10,12,13 Flammex: Tl. 5,6,8,10,12,13. ST27,ST28,ST29: Tl. 8 a 13 (pouze černé jádro) , ST ** ST ** , 900, , (včetně ST30 F103, F110, F180, F181) ST , 200, 250, 300, W980 ST2 také v , 200, 250, 300, W980 ST2 také v 4.100, , 200, 250, 300, 400, , 271, 296, 396, 446, 496, 546, /4-300/4 oboustranný DODACÍ POŘÁDEK

128 ZOOM JE MNOHEM VÍCE: Prostřednictvím kolekce Zoom vám nenabízíme pouze vysoce kvalitní výrobky a nejnovější dekorové trendy, ale také širokou nabídku služeb. Řešení pro každý den. VŠECHNY INFORMACE, VŠECHNY BENEFITY. Na našich webových stránkách jsou k dispozici vyčerpávající informace o našich výrobcích, službách a společnosti. Zaregistrujte se v sekci myegger a získejte přístup k exkluzivním informacím a službám. BENEFITY PRO VÁS Rychlé a jednoduché objednávání vzorků Přístup k exkluzivním informacím o nejnovějších trendech Zoom Design Guide v digitální verzi Doporučené dekorové kombinace Dekory v digitální podobě pro CAD a marketing Knihovna obrázků a videodokumentů firmy EGGER Zákaznický časopis MORE Aktuální informace prostřednictvím pravidelných newsletterů Zaregistrujte se nyní!

129 VDS PROFI NOVÉ MOŽNOSTI VIZUALIZACE S naším Virtuálním Designovým Studiem (VDS) můžete snadno vizualizovat své vlastní návrhy i nápady Vašich zákazníků. Dekory EGGER můžete umístit do mnoha různých interiérových variací či dokonce do interiérů ze svých nahraných fotografií. Zapojte aktivně Vaše zákazníky do navrhování jejich interiérů a nabídněte jim své poradenství. Vyzkoušejte si VDS PROFI zdarma po dobu 30 dní na: K DISPOZICI KDYKOLI A KDEKOLI. VDS ONLINE / VDS APP Program VDS ONLINE je k dispozici zdarma a jedná se o jednodušší verzi vizualizačního programu VDS PROFI. V programu naleznete širokou škálu dekorů i knihovnu různých interiérových předloh. Dekory EGGER lze variabilně měnit na nábytku i podlahách. Naše aplikace VDS APP Vám poskytuje přímý přístup ke všem funkcím: POTŘEBUJETE VZOREK? Je to snadné jako nakupování online: navštivte nový online EGGER obchod a podle textury, barevného odstínu nebo dekorové kategorie naleznete to, co právě potřebujete. Můžete zde též nalézt návrhy kombinací dekorů a zkontrolovat historii svých objednávek. Vzorky velikosti A4 obdržíte velmi rychle, což zajisté přesvědčí Vaše zákazníky zkrátka, vyzkoušejte si.

Rozměr 24 x 0,3 mm s/bez lepidla. Výběh produktu z nabídky kolekce ZOOM. 43 x 1,5 mm. 1 role à 25 m. 23 x 0,4 mm 1 role à 200 m

Rozměr 24 x 0,3 mm s/bez lepidla. Výběh produktu z nabídky kolekce ZOOM. 43 x 1,5 mm. 1 role à 25 m. 23 x 0,4 mm 1 role à 200 m Výběh produktu z nabídky kolekce ZOOM Melaminové hrany Rozměr 24 x 0,3 mm s/bez lepidla Výběh Dvířkovina 200/3-200/3; 300/4-300/4 Parapety 800/6; 801/6 Kovolamináty Lamináty - digitální tisk 2.800 x 1.310

Více

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od 1.5.2014 Formát laminovaných desek: 2800 x 2070 mm Tloušťka desky: 18 mm Ceny jsou uvedeny za m2 bez DPH. Katalog Název Povrch Cena F210 mramor amalvi bílošedý

Více

Ceník Desky Egger LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR. Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1 ZOOM 2

Ceník Desky Egger LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR. Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1 ZOOM 2 Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 ZOOM 2 W908 SM Základní bílá W1 225 181 228 234 184 244 W908 ST2 Základní bílá W1 225 181 228 234 184 244 W911* SM Krycí bílá

Více

Ceník Desky Egger LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR. Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1

Ceník Desky Egger LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR. Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1 Ceník Desky Egger LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 ZOOM 2 W908 SM Základní bílá W1 221 178 224 229 181 239 W908 ST2 Základní

Více

Lamino Egger. ABS bílá W1000 ST30 - lesk / bm. ABS černá U999 ST30 - lesk / bm. ABS grafi U961 ST30 - lesk / bm

Lamino Egger. ABS bílá W1000 ST30 - lesk / bm. ABS černá U999 ST30 - lesk / bm. ABS grafi U961 ST30 - lesk / bm LD0630 ABS bílá W1000 ST30 - lesk 23 x 2mm 29.95 / bm LD0631 ABS černá U999 ST30 - lesk 23 x 2mm 29.19 / bm LD0632 ABS grafi U961 ST30 - lesk 23 x 2mm 29.19 / bm LD0634 ABS vanilka U108 ST30 - lesk 23

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekce

Lamináty Egger - ZOOM kolekce Lamináty Egger - ZOOM kolekce ZOOM kolekce přehled dostupných dekorů a jejich zařazení do jednotlivých skupin naleznete na listě platné od 2_2014 Typy laminátů: (Marine Equipm. Directive) Kovolamináty

Více

LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR

LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 ZOOM 2 W908 SM Základní bílá W1 226 182 229 234 184 244 W908 ST2 Základní bílá W1 226 182 229 234 184 244 W911* SM Krycí bílá

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekce

Lamináty Egger - ZOOM kolekce Lamináty Egger - ZOOM kolekce ZOOM kolekce přehled dostupných dekorů a jejich zařazení do jednotlivých skupin naleznete na listě platné od 02_2015 Typy laminátů: (Marine Equipm. Directive) standardní skladová

Více

DOPORUČENÉ DEKOROVÉ KOMBINACE KOLEKCE ZOOM

DOPORUČENÉ DEKOROVÉ KOMBINACE KOLEKCE ZOOM DOPORUČENÉ DEKOROVÉ KOMBINACE KOLEKCE ZOOM www.egger.com/zoom Doporučené dekorové kombinace kolekce ZOOM Kombinace 1 Kombinace 2 Kombinace 3 Uni dekory W908 SM Základní bílá H3078 ST22 H1277 ST9 H1867

Více

Ceník Platný k

Ceník Platný k Ceník Platný k 14.10.2015 Název Kód položky Cena/MJ DPH Cena/MJ s DPH Mramor Amalvi F210 418.77 CZK 21.0 % 506.71 CZK Mramor Amalvi F211 418.77 CZK 21.0 % 506.71 CZK Terrano šedé F236 403.85 CZK 21.0 %

Více

Dodací pořádek pro střední a východní Evropu

Dodací pořádek pro střední a východní Evropu EGGER CZ s.r.o. Čechova 498 CZ-500 02 Hradec Králové t +420 495 531 531 f +420 495 531 534 zoom.cz@egger.com Vzorkový servis www.egger.com/shop www.egger.com/zoom Dodací pořádek pro střední a východní

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekce

Lamináty Egger - ZOOM kolekce Lamináty Egger - ZOOM kolekce ZOOM kolekce přehled dostupných dekorů a jejich zařazení do jednotlivých skupin naleznete na listě platné od 08_2015 Typy laminátů: (Marine Equipm. Directive) standardní skladová

Více

CENÍK EGGER LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY

CENÍK EGGER LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od 10.11.2014 Formát laminovaných desek je 2800 x 2070 mm Tloušťka desky 18 mm Ceny jsou uvedeny za m2 bez DPH. Katalog Název Povrch Cena F210 mramor amalvi

Více

DODACÍ POŘÁDEK 2014 pro střední a východní Evropu

DODACÍ POŘÁDEK 2014 pro střední a východní Evropu EGGER CZ s.r.o. Čechova 49 CZ-500 02 Hradec Králové t +420 495 531 531 f +420 495 531 534 zoom.cz@egger.com INTERNETOVÝ OBCHOD www.egger.com/shop www.egger.com/zoom DODACÍ POŘÁDEK 2014 pro střední a východní

Více

Ceník - Laminotřískové desky Egger

Ceník - Laminotřískové desky Egger Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 ZOOM 2 W908 SM Základní bílá W1 216 165 219 224 169 222 W908 ST2 Základní bílá W1 216 165 219 224 169 222 W911* SM Krycí bílá

Více

Dodací pořádek 2015 pro střední a východní Evropu

Dodací pořádek 2015 pro střední a východní Evropu ŘeŠenÍ pro každý den Využijte užitečné servisní služby firmy EGGER a zaregistrujte se na adrese: Internetový obchod www.egger.com/shop www.egger.com/myegger Pro více informací načtěte QR kód: www.egger.com/zoom

Více

MATERIÁL PRO TRUHLÁŘE (EGGER) LEDEN 2013

MATERIÁL PRO TRUHLÁŘE (EGGER) LEDEN 2013 REDOMA s.r.o., 17. listopadu 338, Děčín, Telefon 412 513 460, www.redoma.cz, redoma@redoma.cz MATERIÁL PRO TRUHLÁŘE (EGGER) LEDEN 2013 # Obj.číslo Název zboží MOC Cena bez DPH MJ LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ

Více

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od 8.8.2012 Formát laminovaných desek je 2800 x 2070 mm Tloušťka desky 18 mm Ceny jsou uvedeny za m2 bez DPH. Katalog Název Povrch Cena F210 mramor amalvi bílošedý

Více

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY

LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY LAMINOVANÉ DŘEVOTŘÍSKOVÉ DESKY Ceník platný od 22.4.2013 Formát laminovaných desek je 2800 x 2070 mm Tloušťka desky 18 mm Ceny jsou uvedeny za m2 bez DPH. Katalog Název Povrch Cena F 210 mramor amalvi

Více

Tenké dřevotřískové desky Eurodekor Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti

Tenké dřevotřískové desky Eurodekor Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti Tenké dřevotřískové desky Eurodekor Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti Tenké dřevotřískové desky Eurodekor Melaminem impregnovaým papírem potažené desky nabízejí nesčetné možnosti využití v nábytkářském

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia Lamináty Egger - ZOOM kolekcia ZOOM kolekcia prehľad dostupných dekórov a ich zaradenia do jednotlivých skupín nájdete na liste platné od 8_2015 Typy laminátov: (Marine Equipm. Directive) Kovolamináty

Více

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: účetní rok 2015

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: účetní rok 2015 LTD EGGER - tl 18mm - SKLADOVKY LTD F274 Beton Světlý, 18*2070*2800 ST9 102326-O3 301,39 m2 LTD F275 Beton Tmavý, 18*2070*2800 ST9 102327-O3 301,39 m2 LTD F310 Ceramic Re, 18*2070*2800 ST87 102323-O3 315,85

Více

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: účetní rok 2015

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: účetní rok 2015 LTD EGGER - tl 18mm - SKLADOVKY LTD F274 Beton Světlý, 18*2070*2800 ST9 102326-O3 300,15 363,20 m2 LTD F275 Beton Tmavý, 18*2070*2800 ST9 102327-O3 300,15 363,20 m2 LTD F310 Ceramic Re, 18*2070*2800 ST87

Více

Lamino Egger. ABS černá U999 ST30 - lesk / bm. EUROLIGHT bílá W980 ST x 2070 x 12mm. EUROLIGHT bílá W980 ST2.

Lamino Egger. ABS černá U999 ST30 - lesk / bm. EUROLIGHT bílá W980 ST x 2070 x 12mm. EUROLIGHT bílá W980 ST2. LD0631 ABS černá U999 ST30 - lesk 23 x 2mm 28.33 / bm LD0512 EUROLIGHT bílá W980 ST2 2800 x 2070 x 50mm 600.35 / m2 3479.67 / ks LD0509 EUROLIGHT bílá W980 ST2 2800 x 2070 x 38mm 536.78 / m2 3111.24 /

Více

Eurodekor tenké dřevotřískové desky Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti

Eurodekor tenké dřevotřískové desky Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti Eurodekor tenké dřevotřískové desky Autentické povrchy a přesvědčivé vlastnosti Eurodekor tenké dřevotřískové desky Melaminem impregnovaným papírem potažené desky nabízejí nesčetné možnosti využití v nábytkářském

Více

vyzkoušejte ROzDÍL NoVINKY Zoom

vyzkoušejte ROzDÍL NoVINKY Zoom vyzkoušejte ROzDÍL NoVINKY Zoom 20 NOvÝCh DEKORŮ v 7 StRUKtURáCh INSPIRUjE KE zcela NOvÝM PROStOROvÝM A OBjEKtOvÝM INSCENACÍM.» NIC NENÍ více INSPIRAtIvNÍ, NEŽ PRázDNÝ LISt BÍLéhO PAPÍRU. «Záleží nám na

Více

PRACOVNÍ DESKY EGGER Neuvěřitelně všestranné

PRACOVNÍ DESKY EGGER Neuvěřitelně všestranné PRACOVNÍ DESKY EGGER Neuvěřitelně všestranné 2012 2016 www.egger.com/zoom 2 Pracovní desky ZOOM EGGER F633 ST15 Metallo šedohnědé Pracovní desky EGGER 3 PRACOVNÍ DESKY EGGER PŘESVĚDČÍ SVOU VŠESTRANNOSTÍ

Více

MODERNÍ KUCHYNĚ LAKELAND AKAZIE BESTSELLER VE SVĚTĚ KUCHYNÍ PRIVÁTNÍ SEKTOR / KUCHYNĚ

MODERNÍ KUCHYNĚ LAKELAND AKAZIE BESTSELLER VE SVĚTĚ KUCHYNÍ PRIVÁTNÍ SEKTOR / KUCHYNĚ LAKELAND AKAZIE BESTSELLER VE SVĚTĚ KUCHYNÍ V kuchyni jsou světlé dekory ve skandinávském stylu velmi oblíbené. Působí mnohem vzdušněji a moderněji než dosud preferované reprodukce buku a javoru. Dekor

Více

Partner: Skupina: Dodání: Značka: Rozbal. v KS. KS v balení 1,0 1,00 1,00 1,00 1,00 72,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00

Partner: Skupina: Dodání: Značka: Rozbal. v KS. KS v balení 1,0 1,00 1,00 1,00 1,00 72,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 1,00 CENÍK 2.5.2018 www.intemo.cz, intemo@intemo.cz Partner: Skupina: Dodání: Značka: Kód zboží Název Rozbal. v KS KS v balení Cena/Mj Mj Dod. 20250301 Lamináty Fritz Egger 127838 LAM W1000 ST22 Bílá premium

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia Lamináty Egger - ZOOM kolekcia ZOOM kolekcia prehľad dostupných dekórov a ich zaradenia do jednotlivých skupín nájdete na liste platné od 3_2015 Typy laminátov: (Marine Equipm. Directive) Kovolamináty

Více

EGGER-ZOOM.

EGGER-ZOOM. F039 Travertin F040 Žula černá F042 Sonora černá F058 Břidlice blok F064 Mramor Classico F065 Mramor Malaga F104 Mramor Latina F107 Mramor Carrara F115 Puntinella černá F131 Trani světlešedé F132 Trani

Více

Pracovní desky Egger. Pracovní deska třešeň Romana H. 4100 x 920 x 38mm. Pracovní deska artik modro-šedý F. Pracovní deska artik modro-šedý F

Pracovní desky Egger. Pracovní deska třešeň Romana H. 4100 x 920 x 38mm. Pracovní deska artik modro-šedý F. Pracovní deska artik modro-šedý F ED0340 Pracovní deska třešeň Romana H 504.11 / mb 2066.86 / ks ED0023 Pracovní deska artik modro-šedý F ED0194 Pracovní deska artik modro-šedý F ED0355 Pracovní deska Aurora bianco F166 ED0343 Pracovní

Více

ZOOM LAMINÁTY V DVEŘNÍM FORMÁTU. Správné dekory a správné formáty

ZOOM LAMINÁTY V DVEŘNÍM FORMÁTU. Správné dekory a správné formáty ZOOM LAMINÁTY V DVEŘNÍM FORMÁTU Správné dekory a správné formáty 2012 2016 www.egger.com/zoom 02 ZOOM lamináty v dveřním formátu Kolekce ZOOM laminátů v dveřním formátu: 90 dekorů ve třech nejobvyklejších

Více

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia

Lamináty Egger - ZOOM kolekcia Lamináty Egger - ZOOM kolekcia ZOOM kolekcia prehľad dostupných dekórov a ich zaradenia do jednotlivých skupín nájdete na liste platné 5_2014 Typy laminátov: (Marine Equipm. Directive) Kovolamináty Lamináty

Více

z 2017 Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1

z 2017 Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN E1 z 2017 5.1 LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 skladová kolekce EDC EGGER Eurodekor, rozměr 2800 x 2070 mm, tloušťka mm, cena Kč

Více

5.1 LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR

5.1 LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR 5.1 LAMINOVANÉ DTD - EGGER EURODEKOR Dřevotřískové desky pokryté vrstvou melaminové pryskyřice podle DIN 68765 E1 skladová kolekce EDC EGGER Eurodekor, rozměr 2800 x 2070 mm, tloušťka mm, cena Kč / m 2

Více

BÍLÁ / UNI M O Ž N O S T I K O M B I N A C Í DEKORŮ ZOOM

BÍLÁ / UNI M O Ž N O S T I K O M B I N A C Í DEKORŮ ZOOM BÍLÁ / UNI M O Ž N O S T I K O M B I N A C Í DEKORŮ ZOOM Uni dekory bílá Možnosti kombinací W980 Platinově bílá H1582 F584 F236 F558 Bílou je možné kombinovat se všemi dekory fantazie, uni a dřevodekory,

Více

Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), 277 07 Vraňany Tel. 602 399 387, info@drevo-materialy.cz, www.drevo-materialy.cz. Ceník: lamino desky

Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), 277 07 Vraňany Tel. 602 399 387, info@drevo-materialy.cz, www.drevo-materialy.cz. Ceník: lamino desky Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), 277 07 Vraňany Tel. 602 399 387, info@drevo-materialy.cz, www.drevo-materialy.cz Ceník: lamino desky Platnost od 01.08.2015 Laminované dřevotřískové desky

Více

Cenník - DTDL Egger hr. 18 mm

Cenník - DTDL Egger hr. 18 mm DREVOMA s.r.o., Tamaškovičova 7, 917 01 Trnava Prevádzka: Bratislavská 36, 917 02 výroba a predaj stolárskeho sušeného reziva predaj obkladov, líšt, náterov výroba a predaj stavebného reziva obchod s guľatinou

Více

Partner: Skupina: Dodání: Značka: Rozbal. v KS. KS v balení 24,00 24,00 24,00 12,00 12,00 24,00 24,00 24,00 24,00 12,00 24,00 24,00 24,00 12,00 24,00

Partner: Skupina: Dodání: Značka: Rozbal. v KS. KS v balení 24,00 24,00 24,00 12,00 12,00 24,00 24,00 24,00 24,00 12,00 24,00 24,00 24,00 12,00 24,00 CENÍK 20.5.2019 www.intemo.cz, intemo@intemo.cz Partner: kupina: Dodání: Značka: Egger Kód zboží Název Rozbal. v K K v balení Cena/Mj Mj Dod. 201001 DTD laminované 312372 DTDL H1101 T12 Makassar mokka

Více

Hrany ABS. ABS bílá W1000 ST18. ABS bílá W1000 ST18. ABS cofee urbano K007 PR / ABS cofee urbano K007 PR / ABS cofee urbano K007 PR /

Hrany ABS. ABS bílá W1000 ST18. ABS bílá W1000 ST18. ABS cofee urbano K007 PR / ABS cofee urbano K007 PR / ABS cofee urbano K007 PR / HA1156 ABS bílá W1000 ST18 34.04 / 34.04 /mb HA1150 ABS bílá W1000 ST18 23 x 2mm 12.78 / 12.78 /mb HA0485 ABS cofee urbano K007 PR / mb HA0487 ABS cofee urbano K007 PR / HA0489 ABS cofee urbano K007 PR

Více

EGGER Alternativa Název Značení LH Označení LTD

EGGER Alternativa Název Značení LH Označení LTD F186 Beton Chicago světle šedý F187 Beton Chicago tmavě šedý F268 Magna rosso F302 Ferro bronzový ST87 F425 Len béžový F433 Len antracitový F483 Křemen bahama F484 Quarz lava F501 Hliník kartáčovaný x4987

Více

LTD EGGER skladem

LTD EGGER skladem LTD EGGER-9.10.2017 skladem kod NÁZEV Kč/m2 bez DPH Kč/m2 vč. DPH LE18 0201 DTDL H3389 ST24 DUB PŘ. SV 2800/2070/18 396,86 480,20 LE18 0202 DTDL F310 ST 87 CERAMIC RE 288/2070/18 479 579,59 LE18 0204 DTDL

Více

EGGER Alternativa Povrch Název Značení TPH PI Označení LTD 22x1

EGGER Alternativa Povrch Název Značení TPH PI Označení LTD 22x1 F186 Beton Chicago světle šedý V 220F186 1 O* O* O* O* O* O* F268 Magna rosso V 3202894 HL o F302 Ferro bronzový ST87 V 220F302 1 O* F425 Len béžový V 220F425 1 O* O* O* O* O* O* F433 Len antracitový V

Více

Ceník plošného materiálu

Ceník plošného materiálu DBS Prusinovice s.r.o. Ceník plošného materiálu platný od 20.5.2010 do vydání nového tel. 573 386 362 info@dbs-prusinovice.cz www.sluzbydbs.cz EGGER AT LE1032 H1032 ST15 Buk Wesftal přírodní 2800 x 2070

Více

Laminované dřevotřískové desky

Laminované dřevotřískové desky KRONOSPAN Laminované dřevotřískové desky Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky s nalisovaným dekorativním papírem. Široká paleta dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu nabízí

Více

F651 Jílovec šedý V 22 0F651 1 HL O* O* O* O* O* F584 Fino skořice V HL o o V F570 Metallic měděný V 22 0F570 1 HL O* O* O* O* O*

F651 Jílovec šedý V 22 0F651 1 HL O* O* O* O* O* F584 Fino skořice V HL o o V F570 Metallic měděný V 22 0F570 1 HL O* O* O* O* O* F186 Beton Chicago světle šedý V 22 0F186 1 HL O* O* O* O* O* O* F268 Magna rosso V 32 02894 HL o F302 Ferro bronzový ST87 V 22 0F302 1 HL O* F425 Len béžový V 22 0F425 1 HL O* O* O* O* O* O* F433 Len

Více

Tabulka dekorů LTD vhodných k použití na korpusy nábytku vzhedem k barvě dekoru fólie dvířek f. HEFAS s.r.o 10/2017

Tabulka dekorů LTD vhodných k použití na korpusy nábytku vzhedem k barvě dekoru fólie dvířek f. HEFAS s.r.o 10/2017 Tabulka dekorů LTD vhodných k použití na korpusy nábytku vzhedem k barvě dekoru fólie dvířek f. HEFAS s.r.o 10/2017 Dřevodekory 1 Bílý fládr A W 980 ST2, W1000 ST9 1 8100 SM, 0101 PE 1 1570 SM 1 Bílá 2

Více

VÍCEDÍLNÁ NÁBYTKOVÁ DVÍRKA ˇ

VÍCEDÍLNÁ NÁBYTKOVÁ DVÍRKA ˇ VÍCEDÍLNÁ NÁBYTKOVÁ DVÍRK ˇ produkt Novinkou v našem sortimentu, ale i na celém domácím trhu jsou vícedílná dvířka T.segment. Inspirací pro nás byla klasická rámová dvířka z masivu. Díky moderním materiálům,

Více

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER KOVÁNÍ PRO NÁBYTEK Šířka křídla Lamino sk. I lamino sk. II lamino sk. III PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 - TOWER zrcadlo stříbrné zrcadlo bronz,grafit lacobel sk I. II, lacomat, conex čirý matelac sk III.,

Více

HEFAS s.r.o, Stará 1, Otvice. mobil:

HEFAS s.r.o, Stará 1, Otvice.   mobil: Tabulka dekorů LTD vhodných k použití na korpusy nábytku vzhedem k barvě dekoru fólie dvířek f. HEFAS s.r.o 10/2017 Dřevodekory 1 Bílý fládr A 117HL, 116HL, 113HL 1 Bílá 2 Borovice B 117HL, 116HL, 113HL

Více

Vzorník sanitárních dělících příček výrobce desek 25mm - společnost Fritéz Egger GmbH & Co.

Vzorník sanitárních dělících příček výrobce desek 25mm - společnost Fritéz Egger GmbH & Co. Vzorník sanitárních dělících příček výrobce desek 25mm - společnost Fritéz Egger GmbH & Co. Deska 25mm ve standardu s dodáním 2 4 týdny, v barvě U708ST2 šedá a W980 ST2 Bílá. Profily standardně lakované

Více

Dodací pořádek Spolehlivé a rychlé dodávky.

Dodací pořádek Spolehlivé a rychlé dodávky. Dodací pořádek Spolehlivé a rychlé dodávky. Egger kolekce dekorativních materiálů 2017 2019 Verze březen 2017 U717 Okolní svět je v neustálém pohybu. Takové jsou trendy, požadavky a chování. Pro splnění

Více

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014

PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 KOVÁNÍ PRO NÁBYTEK Šířka křídla lamino sk. I lamino sk. II lamino sk. III PR CENÍK - POSUVNÉ DVEŘE 2014 zrcadlo stříbrné zrcadlo bronz,grafit lacobel sk I. II, lacomat, conex čirý matelac sk III., conex

Více

Partner: Skupina: Rozbal. v KS. KS v balení. 1,0 1,00 81,00 ks S 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00

Partner: Skupina: Rozbal. v KS. KS v balení. 1,0 1,00 81,00 ks S 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 10,00 CENÍK 11.5.2017 www.intemo.cz, intemo@intemo.cz Partner: kupina: Dodání:,,* Kód zboží Název Rozbal. v K K v balení Cena/Mj Mj Dod. 201501 Pracovní desky Egger 216720 Vějíř PD EGGER ZOOM 2012-2016 CZ 276932

Více

Lamináty Egger. Dekory

Lamináty Egger. Dekory Lamináty Egger Dekory kolekce dekorativních materiálů Přehled dostupných dekorů a jejich zařazení do jednotlivých skupin naleznete na listě Dekory platné od 01_2017 Typy laminátů: Lamináty MED (Marine

Více

navrženo laminované dřevotřískové desky www.kronospan.cz

navrženo laminované dřevotřískové desky www.kronospan.cz navrženo laminované dřevotřískové desky 09 www.kronospan.cz Vybírejte podle toho, co máte rádi Nechte se námi inspirovat! V nabídce laminovaných dřevotřískových desek společnosti Kronospan Jihlava mají

Více

Vyžadujte kvalitu - posuvné dveře české výroby. Specializovaný výrobce posuvných dveří pro vestavěné skříně a interiéry

Vyžadujte kvalitu - posuvné dveře české výroby. Specializovaný výrobce posuvných dveří pro vestavěné skříně a interiéry Vyžadujte kvalitu - posuvné dveře české výroby Specializovaný výrobce posuvných dveří pro vestavěné skříně a interiéry Jak jsou dveře od nás nachystány? Specializovaný výrobce posuvných dveří pro vestavěné

Více

laminované dřevotřískové desky

laminované dřevotřískové desky laminované dřevotřískové desky www.kronospan.cz 20 10 Vybírejte podle toho, co máte rádi Nechte se námi inspirovat! V nabídce laminovaných dřevotřískových desek společnosti Kronospan Jihlava mají všichni

Více

Prodejní ceník Krejčí Milan - HOBBY centrum IČO: 11508850 účetní rok 2011

Prodejní ceník Krejčí Milan - HOBBY centrum IČO: 11508850 účetní rok 2011 LTD EGGER LESK ( ST30 )- tl 18mm - SKLADOVKY LTD H3025 Makassar ST30, 18*2070*2800 1027001-O3 289,83 LTD H3031 Oliva ST30, 18*2070*2800 1027002-O3 289,83 LTD H3128 Merano ST30, 18*2070*2800 1027003-O3

Více

Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled.

Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled. Egger PerfectSense První volba pro prémiový vzhled. Egger kolekce dekorativních materiálů 2017 2019 U999 PM EGGER PerfectSense Vaše projekty si zaslouží to nejlepší. PerfectSense je prémiová kategorie

Více

Srovnávací tabulky. Nejširší kolekce hran. Maximální identičnost. Servis 24 hodin

Srovnávací tabulky. Nejširší kolekce hran. Maximální identičnost. Servis 24 hodin Srovnávací tabulky Nejširší kolekce hran Maximální identičnost Servis 24 hodin ABS hrany - UNI barvy FORMICA F0187 Matt 58 HU 182512 ABS hnědá F0188 Matt 58 HU 13003 ABS červená 22x0,45mm 22x0,7mm 22x2mm

Více

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/

DTD LAMINOVANÁ /DŘEVOTŘÍSKOVÁ DESKA/ 4. Plošný materiál Nabídka plošných materiálů zahrnuje zejména dřevotřískové desky laminované, surové a dýhované, dále dřevovláknité desky, desky MDF a HDF, pracovní desky, překližky, štěpkové desky a

Více

CENÍK MATERIÁLŮ KO. Platné od: 1.12.2010. bez DPH 20% sk název materiálu Dřevotřískové desky broušené (DTD) - I.jakost formát (cm) tloušťka (mm) Kč/m2

CENÍK MATERIÁLŮ KO. Platné od: 1.12.2010. bez DPH 20% sk název materiálu Dřevotřískové desky broušené (DTD) - I.jakost formát (cm) tloušťka (mm) Kč/m2 CENÍK MATERIÁLŮ KO bez DPH 20% Dřevotřískové desky broušené (DTD) - I.jakost DT Dřevotřískové desky broušené (DTD) - děrované 80x188 33 322.85 DT Dřevotřískové desky broušené (DTD) - I.jakost - DOPRODEJ

Více

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ

Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Optima SEKTOROVÉ KUCHYNĚ Se systémy výklopů, závěsů a výsuvů firmy BLUM kupujete nejen nejlepší kvalitu, ale i jistotu, že vám vydrží po celou dobu životnosti nábytku. OPTIMA 2 3 RADOST Z VAŘENÍ Korpus:

Více

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ

KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ KUCHYNĚ PLNÉ ESENCÍ Ponořte se do světa Infini, jedinečného světa nejen kuchyní. Představte si, jak by mohl vypadat Váš nový interiér. Nechte svůj domov naplnit životem a chtějte, aby

Více

Ceník Pracovní kuchyňské desky

Ceník Pracovní kuchyňské desky Ceník Pracovní kuchyňské desky PSTFRMING - PRACVNÍ DESKY EGGER EURFRM 3 kolekce ZM rozměr [mm] Rozměr : 3 x 600 (900,1200) x 4100 (360) cena [Kč / bm] 3 x 600 x 4100 skladová 44 3 x 600 x 360 HG - vysoký

Více

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: 29358426 účetní rok 2015

Prodejní ceník HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. IČO: 29358426 účetní rok 2015 HRANY ABS ABS Acryl 3D ocel přír. 42*2 HD29182-422 158,59 bm ABS F275 beton tm., 22*1 HD29275-221-01 11,32 bm ABS F275 beton tm., 22*1 HD29275-221-01 11,32 bm ABS F275 beton tm., 22*2 HD29275-222-01 14,46

Více

LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER

LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER 01 LAMINÁTOVÉ PODLAHY EGGER E MOTION BASIC 31 tl. 7 mm Formát: 92 192 7,0 mm Balení: ks = 2,48 m 2 / 52 bal. na pal. / 8,99 m 2 Garance: 15 let, třída zátěže: 31 EM 3301 Buk elegance parketa 2 - pásová

Více

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks Vytvořte si svůj komfortní prostor s MEGAFOOR designovým kolem! MF4051 / M2 áva MF4301 / M1 Woodsticks NCS S 2010-Y60R NCS S 1005-Y80R Přehled všech dekorací AMINÁTOVÉ PODAHY Home MŮJ ŽIVOT, MŮJ DOMOV,

Více

MOŽNOSTI KOMBINACÍ DEKORŮ ZOOM

MOŽNOSTI KOMBINACÍ DEKORŮ ZOOM MOŽNOSTI KOMBINACÍ DEKORŮ ZOOM Uni dekory bílá W980 Platinově bílá H1582 F584 F236 F558 Bílou je možné kombinovat se všemi dekory fantazie, uni a dřevodekory, se světlými dekory vytvářejí harmonický, s

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

D O D A C Í P O Ř Á D E K

D O D A C Í P O Ř Á D E K DODACÍ POŘÁDEK SPOJENÍ DEKORŮ A MATERIÁLŮ EGGER OBSAH EURODEKOR V DEKOROVÉ VAZBĚ VZORNÍK DEKORŮ UNI BARVY 4-5 EGGER LAMINÁTY DŘEVODEKORY 5-7 FANTAZIE DEKORY 7-8 HODNOTY BAREV 9 EGGER LAMINÁTY NA DVEŘE

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

LAMINO. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OLŠE IMPULZ 637 BS 2800x Lamino 12mm - Dřevodekor - Kronospan rozměr cena za m2

LAMINO. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OLŠE IMPULZ 637 BS 2800x Lamino 12mm - Dřevodekor - Kronospan rozměr cena za m2 str 1. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OLŠE IMPULZ 637 BS 2800x2070 209.00 Lamino 12mm - Dřevodekor - Kronospan rozměr cena za m2 OŘECH 729 BS 2800x2070 247.00 AVOLA PINIE H1476 ST22

Více

LTD EGGER - TOPP Kladno

LTD EGGER - TOPP Kladno LTD EGGER - TOPP Kladno PLATNOST OD 21.1.2017 Rozbal. v KS Cena/Mj Mj Sleva Cena/Mj po slevě Dod. S = skladem TOPP Kladno SD = skladem Topp Kladno - doprodej O = na objednávku do 3 dnů OD = na objednávku

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

LAMINO. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OŘECH 729 BS 2800x Lamino 12mm - Unibarva - Egger rozměr cena za m2

LAMINO. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OŘECH 729 BS 2800x Lamino 12mm - Unibarva - Egger rozměr cena za m2 str 1. Lamino 10mm - Dřevodekor - Egger rozměr cena za m2 OŘECH 729 BS 2800x2070 259.00 Lamino 12mm - Unibarva - Egger rozměr cena za m2 TŘEŠEŇ 344 PR 2800x2070 203.00 AVOLA PINIE H1476 ST22 2800x2070

Více

Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), Vraňany Tel ,

Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), Vraňany Tel , Dřevomateriály Vraňany Vraňany 108 (hala č. 6), 277 07 Vraňany Tel. 602 399 387, info@drevo-materialy.cz, www.drevo-materialy.cz Ceník: pracovní desky Platnost od 1. 8. 2018 Pracovní desky Kaindl Kód Název

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

Materiály pro kuchyně Více než pracovní desky.

Materiály pro kuchyně Více než pracovní desky. Materiály pro kuchyně Více než pracovní desky. Všechny zobrazované a uvedené dekory jsou imitace. 1 Mramor Cipollino bílošedý F092 ST15 PerfectSense Matt Černá U999 PM 2 Dub Gladstone sépiový H3342 ST28

Více

Modely Elegant v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. Vacuo. Vysoký lesk. Kámen HPL. Karton. model 10. model 40.

Modely Elegant v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. Vacuo. Vysoký lesk. Kámen HPL. Karton. model 10. model 40. Modely Elegant v nabídce: 10 13 30 31 32 33 40 50 55 60 65 10 13 30 31 32 33 40 DÝHA 10 13 30 31 32 33 40 50 55 60 BARVA 65 CPL VACUO LESK KÁMEN HPL KARTON 50 55 60 65 61 63 64 71 73 74 33 40 50 55 60

Více

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011

PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 PŘEDSÍŇOVÉ SESTAVY WAY IN 2011 Dřevotvar, výrobní družstvo Znojmo Dejte interiéru styl... český výrobce nábytku, založeno 1946 Družstevní 3615/8, 670 27 Znojmo tel.: +420 515 266 511 fax.: +420 515 266

Více

Přehled výprodejových ABS, lamino a dýhových hran

Přehled výprodejových ABS, lamino a dýhových hran Přehled výprodejových ABS, lamino a dýhových hran Katalogové 16399 ABS 22x0,5 040 Buk West. HD 21040 463 bm 4,32 Kč 10694 ABS 22x0,5 101 Bílá gravír HU10113 50 bm 2,59 Kč 25717 ABS 22x0,5 112 Šedá perl.

Více

Pracovní desky Odolný povrch pro vysoké nároky.

Pracovní desky Odolný povrch pro vysoké nároky. Pracovní desky Odolný povrch pro vysoké nároky. U323 1 Nejnovější trendy v designu strana 4 2 Reprodukce materiálů strana 16 3 Reprodukce dřevin strana 68 4 Technické detaily a dostupnost strana 96 5 Doporučené

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

Ceník dveří a zárubní

Ceník dveří a zárubní Ceník dveří a zárubní platnost od 1. 1. 2014 www.boulit.cz CPL1: Dub Ferrara H1334, Olše H1502, Buk Bavaria H1511, Javor medový H1521, Wenge H1555, Buk Ellmau H1582, Třešeň Romana H1615, Meran Cherry H1692,

Více

Novinky a změny Únor 2018

Novinky a změny Únor 2018 Novinky a změny Únor 2018 Nové produkty Tavná lepidla granulovaná HRANITHERM 600.39 černé Balení: 25 kg HRANITHERM 600.79 černé Balení: 25 kg HRANITHERM 605.21 bílé Balení: 5; 25 kg HRANITHERM 608.30 transparent

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.6.2011 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke Schulte

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

S2, S3, O3, P POLO BEZ

S2, S3, O3, P POLO BEZ Modely Lotos v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA CPL LESK H, R, 3, 4 S2, S3, O3, P2 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 58 59 POLO BEZ 54 56 58

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2013 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke

Více

TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení ODSTÍN Odstín č. Balení (litr) Kč/bal

TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení ODSTÍN Odstín č. Balení (litr) Kč/bal TVRDÝ VOSKOVÝ OLEJ Origina voskový olej přizpůsobený dřevěným podlahám se snadnou údržbou a pro zdravé bydlení Bezbarvý - lesklý 3011 Bezbarvý - hedvábný polomat 3032 Bezbarvý - mat 3062 Bezbarvý polomat

Více

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru.

D U B. Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. D U B Barevný tón podlahy je teplý, středně hnědý až intenzivně hnědý. Hlazení až k dostatečné struktuře fládru. Dub Arkáde, antický vzhled v olejovém vosku, fasetované, silně sukovité, svěží struktura

Více

MANAGEMENT KVALITY ISO 9001 Kódování: TD ED CZ Revize: 03 Strana: 1 z 3 TECHNICKÝ LIST EGGER EURODEKOR E1 CE Popis materiálu: Dekorativní, melaminovou pryskyřicí potažený materiál na bázi dřevva. Nosný

Více

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41

Modely Bergamo v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 10. model 20. model 31. model 41 Modely Bergamo v nabídce: DÝHA BARVA CPL 10 15 16 20 25 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 10 15 16 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 30 31 32 33 34 35 36 37 20 25 30 31 32 33 34 35 36 37 40 41 42 43 50

Více

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49

Modely Swing v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva CPL. CPL barvy. model 11. model 18. model 48. model 49 11 13 15 17 18 19 21 23 Modely Swing v nabídce: 11 13 15 17 18 19 21 23 27 28 29 31 33 35 11 37 13 15 17 18 19 21 23 25 27 28 29 31 33 35 37 DÝHA BARVA CPL R, H 25 27 28 29 31 33 35 37 38 39 41 25 27 28

Více