funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA +420 603 707 553 pokluda@stemio.cz www.stemio.eu"

Transkript

1

2 funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA

3 vítejte. Jsme Váš partner poskytující komplexní služby v oblasti přípravy a tvorby studií, návrhů, konceptů a projektových dokumentací v investiční výstavbě a územním plánování. Specializujeme se na problematiku: územní plánování územně analytické podklady územně plánovací dokumentace urbanistický detail architektura a technická infrastruktura architektonické studie zpracování komplexních dokumentací vypracování profesních dokumentací dokumentací veškeré infrastruktury dokumentací pro energetiku a dopravu zajišťování souvisejících služeb Působíme na trzích České republiky a Slovenské republiky. DISPONUJEME ZNALOSTÍ PROJEKCE PRO INVESTIČNÍ AKCE, KTERÉ JSOU FINANCOVÁNY Z DOTAČNÍCH A GRANTOVÝCH ZDROJŮ. POSKYTUJEME INFORMAČNÍ A PORADENSKÝ SERVIS PRO MĚSTA A OBCE V OBLASTI PROBLEMATIKY ÚZEMNÍCH PLÁNŮ A OPTIMALIZACE PROJEKTŮ.

4 informace o nás. Společnost Stemio a.s. staví na znalostech a zkušenostech projekčních kanceláří, ze kterých v roce 2007 vzešla. Působíme v oblasti územního plánování, architektury, projekce a podpůrných služeb v oblasti investiční výstavby. Zejména vycházíme ze služeb ateliéru Ing. Arch. Vladimíra Pokludy, který aktivně působí na trhu od roku Číslo autorizace: ČKA Typ autorizace: A. Zkušenosti máme s přípravou projektů na trhu České republiky, Slovenské republiky, ale také Ruské federace, Mongolska, UAE, Rakouska a Nizozemí. Náplní práce jsou projekty všech stupňů projektové dokumentace nejen obytných staveb pro celou škálu objektů investiční výstavby (objekty pro bydlení, občanská vybavenost a objekty průmyslové). V ateliéru se rovněž zpracovávají urbanistické projekty od studií zóny až po územní plány měst a obcí. Ateliér dále zajišťuje poradenskou a konzultační činnost v oblasti projektování v investiční výstavbě a interiérové tvorby. U drobných staveb případně interiérů zajišťujeme dodávku celé stavby. Jádrem ateliéru je zkušený a osvědčený tým architektů, urbanistů a stavebních inženýrů, kteří zpracovávají komplexní projekt společně se skupinou projektantů dílčích specializací (statika, zdravotechnika, vytápění, plynoinstalace, elektro, vzduchotechnika, MaR apod.). Hlavním cílem ateliéru je vysoká úroveň poskytovaných služeb. Především u náročných a složitých staveb ocení investor provázanost všech technických, ekonomických, ekologických a organizačních aspektů, které vedou k minimalizaci nákladů na investici a její provoz vč. bezproblémové realizace stavby. Komunikujeme srozumitelně.

5 poslání. vize. hodnoty POSLÁNÍ Posláním společnosti Stemio a.s. je poskytovat vysoce kvalitní služby v oblasti architektury, urbanismu, územního plánování, projekčních prací a projektového řízení s jasně definovanou přidanou hodnotou pro zákazníky a partnery. Naši lidé jsou motivováni a podporováni k neustálému profesnímu růstu. Zodpovědně přistupujeme k životnímu prostředí. VIZE Vizí společnosti Stemio a.s. je dosáhnout pozice vyhledávaného a trvale žádaného partnera (servisní organizace) celým spektrem klientů a poskytujícího neustále se zdokonalující služby. HODNOTY srozumitelná komunikace partnerství respektování potřeb zákazníka slušnost loajalita a diskrétnost výhodná spolupráce efektivní inovace individuální přístup zkušenost a znalost odborníci a spolupracovníci tvoří jeden tým Naše snaha je přínosem pro společnost.

6 systémy řízení. ISO 9001 Od roku 2009 jsme držitelem certifikace systému řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2009. Tímto krokem chceme deklarovat, že všechny procesy v naší společnosti jsou sledovány a kontrolovány tak, aby bylo dosaženo vysoké kvality našich výstupů a maximalizace užitku pro naše zákazníky. ISO V oblasti péče o životní prostředí byl vytvořen a je certifikován systém ve shodě s požadavky normy ČSN EN ISO 14001:2005. Naší prioritou je předcházet znečišťování a škodám na životním prostředí zejména cestou prevence při plnění legislativních a dalších požadavků v této oblasti. OHSAS V roce 2009 bylo dosaženo certifikace systému řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle ČSN OHSAS 18001:2008. Naší prioritou v této oblasti je vytvářet, udržovat a průběžně zlepšovat bezpečné a zdraví neohrožující pracovní prostředí pro naše zaměstnance i naše okolí. Bezpečnost a ochrana zdraví je zajištěna formou prevence rizik a stoprocentním plněním právních a ostatních předpisů v této oblasti.

7 architektura. Jedná se o komplexní službu při přípravě výstavby a revitalizaci nemovitostí. Vytváříme pro Vás : architektonické studie studie interiérů vizualizace 3D interiéru i exteriéru zapracování studie do fotografií a mapových podkladů studie umístění investic a hmotové studie výroba modelů objektů design & re-design příprava marketingové dokumentace Disponujeme řadou vynikajících architektů. Komunikujeme. Diskutujeme. Modelujeme. Společně. ZEJMÉNA PRO INVESTICE rodinné domy a vily domy s chráněným bydlením obytné celky a bytové domy administrativní celky a budovy obchodní centra hotelové komplexy zdravotnická zařízení lázeňské objekty wellness a relaxační centra vodní centra a koupaliště sportoviště a sportovní areály průmyslová a logistická centra dopravní stavby a mosty energetické stavby vodohospodářské stavby zahrady a plochy zeleně návrhy interiérů, nábytku, osvětlení rekonstrukce objektů regenerace brownfields

8 PROJEKČNÍ PRÁCE: komplexní zpracování projektové dokumentace investiční výstavby pro všechny stupně řízení dokumentace k územnímu řízení dokumentace ke stavebnímu povolení dokumentace pro výběr zhotovitele dokumentace pro provedení stavby dokumentace skutečného provedení stavby tvorba položkových rozpočtů komplexní zpracování profesních dokumentací (UT, TUV, Elektro, Plyn, VZT, atd.) zajištění posouzení vlivu investice na životní prostředí EIA vypracování průkazu energetické náročnosti budovy digitalizace stávající projektové dokumentace archivace projektové dokumentace veškerá projednání PD s dotčenými subjekty inženýrská činnost odborné průzkumy a rozbory INŽENÝRING / ENGINEERING: komplexní inženýring při realizaci Vašich investic zajištění posouzení vlivu investice na životní prostředí EIA zajištění podkladů zajištění územního rozhodnutí zajištění stavebního povolení zajištění kolaudačního rozhodnutí technický dozor investora ověření proveditelnosti projektu ODBORNÉ PRŮZKUMY: zaměření stávajícího stavu geologický průzkum vliv stavby na životní prostředí (EIA) profesní průzkumy statický průzkum dopravní průzkumy Máme odborníky. Máme kapacitu.

9 územní plánování. Zajišťujeme svým klientům komplexní servis v oblasti problematiky územního plánování. Zejména se jedná o tyto služby : vypracování územně analytických podkladů územně plánovací dokumentace zásady územního rozvoje územní plán regulační plán urbanistický detail generely využití území architektonicko-urbanistická studie zastavovací studie příprava projektů regenerací obytných zón související služby pro potřeby vypracování územně plánovací dokumentace zajišťujeme veškeré náležitosti dokladů spojených s jejich pořizováním vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území aktualizace územně plánovací dokumentace podklady pro evidenci územně plánovací činnosti dotace a granty v případě potřeby a přání vypracujeme žádosti o dotace na zpracování dokumentace projednáme - připravíme - nakreslíme - vyřídíme Žádné starosti navíc.

10 reference.

11 reference. Bytový dům Otrokovice 36 Hanácká Kyselka - stavební úpravy admin. budovy Brodek u Přerova 4 Hotel Horal - dostavba wellness centra Velké Karlovice Výrobní hala pro firmu Malpro spol. s r.o. 25 Provozní budova Karim Hulín 6 Autosalon Alfa Romeo 5 Bytový dům Napajedla 60 Polyfunkční dům nám. Míru 30 Dopravní společnost -Otrokovice - objekt šaten zakázka lokace IN ZTV pro výstavbu RD Hostišová 10 Výrobní hala Protechnik consulting Moravská Třebová 20 Pizzeria Bowling B mil.kč Polyfunkční dům s hasičskou zbrojnicí Fryšták 10 Bytový dům a penzion Morava Otrokovice 45 Integrovaná střední škola Růmy (ISŠT) 15 COMSA International - hotel Městský Dvůr 5* Brno, Šilingrovo nám Zázemí pro sportovce Vsetín 8 Kinosál a jednací prostory DSZO s.r.o EURONICS - prodejna elektro Radnice - studie efektivity a bezbarierového provozu Hrad Nový Světlov, studie zastřešení dvorany Barum Continental - statické zajištění vestavby SO195 Ústí nad Labem Fryšták Bojkovice Otrokovice Hotel Kroměříž 3* Kroměříž 30 Revitalizace hotelu Labe Pardubice 145 COMINFO - výrobní hala Prštné Bytové domy Újezd u Brna 40 Rekonstrukce bytových jednotek, interier 5 Vila Mokrá 10 Mlékárna Nedakonice - výrobna sýrů Nedakonice Mateřská škola Želechovice nad Dřevnicí 12 Sběrný dvůr 2008 Basilika sv. Hostýn - sanace a rekonstrukce podlahy Újezd u Brna Hostýn ProLogis Park Břeclav DC 2 - logistika Břeclav 350 Barum Continental - SO124, přístavba zkušebny pneu Barum Continental - rekonstrukce vstupních prostor Otrokovice Otrokovice Vila Valachův žleb 17 Terminál kombinované přepravy - posudky a rozbory Veřejné logistické centrum - posudky a rozbory CEMEX betonárna Kunovice Lékárna Tř. T. Bati, stavba a interier Dopravní společnost - Otrokovice - vstupní prostory Přerov Přerov Kunovice Garážový dům Autodružstvo Podbaba 180 vozidel Praha 50 Náměstí - studie Regenerace bytových domů Jižní Svahy Obchodně-obytný komplex Fryšták Újezd u Brna Penzion Morava Otrokovice 12 NELI logistická hala Brno - Chrlice PARTR - úpravy výrobního areálu Valašské Meziříčí 5 Komplex RD a bytových domů Popůvky Brno - Popůvky 250 Rekonstrukce hotelu Slavia Holešov 40 Zázemí pro sportovce Ostrava 7 Územní plán Karolinka - změny 2007 Karolinka ProLogis Park Břeclav DC 1 - logistika Břeclav 600 Bórik - studie revitalizace území na polyfunkční areál Rezidence Bitarová - urbanistická studie 250 RD Žilina SK Žilina SK RVC - stavební úpravy sídla společnosti 6 Kavárna a bar na ul. Soudní 6 DSZO - rekonstrukce dílen 12 Veřejné prostranství u kostela Fryšták 2 CTP Invest - úpravy výrobní haly Rossignol Ostrava 42 Polyfunkční dům Luhačovice 10 CTP Invest - logistika hala S5, S4, S3 Šlapanice ZTV LCH - průmyslová zóna Břeclavsko 40 LCH - dopravní napojení (I.) Břeclavsko 25 Coltiko - skladová hala Holešov 4 Kulturní dům - studie Náměstí Lukov - ideový návrh Drslavice Lukov Areál Zdraví Hodějice 10 CEMEX betonárna Malenovice 2006 Stavební úpravy závodu Plastia Nové Veselí Logistické centrum Parkridge - rozvojová studie Břeclav Vila Nivy 2 18 Bytové domy Jižní Svahy - spolupráce Karolinka SportPark - rozvojová studie Karolinka Jezuitská kolej - komunitní centrum - ideový návrh Uherské Hradiště 170 Revitalizace návsi obce Topolná Topolná 7 Přestavba motorestu Sport Babice 10 Výrobní hala AGRO-IDEAL 20 Autosalon Mercedes Mongolsko 30 Logistické centrum Mongolsko Přístavba skladu forem SO 05a areál Barum Continental Otrokovice 12 Bytový dům Kobylisy Praha 130 CITY Pardubice - investiční záměr Pardubice Výrobní hala fa Erich Jaeger Kopřivnice 64 Přístavba skladu SO 105 areál Barum Continental Otrokovice 3 DSZO rekonstrukce vozovny, archív 18 Kulturní dům Topolná 35 Územní plán obec Tupesy Průzkumy a rozbory Baťova krajská nemocnice - rekonstrukce výtopny Baťova krajská nemocnice - rekonstrukce pav. 8. a Budova 23. továrního areálu - venkovní plochy Hanácká Kyselka - stavební úpravy sklad.haly Horní Moštěnice 8 Vila Nivy 1 22 Sklad pneu areál Barum Continental Otrokovice 28 Urbanisticko architektonická studie - přestavba návsi Topolná 15 Rekonstrukce objektu Staré školy Topolná 9 Vila Kudlov 25 Stavební úpravy výrobního areálu Kunratice Praha 30 Urbanistická studie Klábalka - Mladcová 15 Přístavba objektu SO 04 areál Barum Continental Otrokovice 6 Úpravy objektu SO 110 areál Barum Continental Otrokovice 5 Baťova krajská nemocnice - rekonstrukce pav. 21. Baťova krajská nemocnice - rekonstrukce pav. 24. DSZO administrativní budova Obytný soubor nízkoenergetických domů - jižní Chlum Polyfunkční dům Praha Modřany 65 Autotěsnění Prštné 10 Středisko rychlé údržby automobilů Praha Čestlice Prodejna a autoservis Seat Praha 12 Dostavba skladové haly M+B - Louky Objekt válcové zkušebny brzd IVECO - Louky Rekonstrukce skladu Mazda - Louky 2000 Rekonstrukce ZŠ a MŠ, objekt kotelny Tečovice Provozní budova městské policie 16 ZTV obytný soubor nízkoenergetických domů - jižní Chlum Přístavba a rekonstrukce autoservisu Podbabská Praha 48 Přístavba objektu výrobny těsnění - Prštné 3 Rekonstrukce hotelu Vsacan Vsetín 32 Výrobní a prodejní areál IES - Malenovice 1998 Squashové centrum Slovácká Slavia Uh. Hradiště 5 Nástavba administrativní budovy Agroklas a.s. Slavkov u Brna 5 Studie obchodního centra Třinec 100 Prodejna vozů Audi Želechovice nad Dřevnicí 8 Squashové centrum Frýdek Místek Výrobna betonu fa Transportbeton Morava - Malenovice 30 Rekonstrukce cihelny Malenovice 10 Kaple Bohuslavice u a 8 Dostavba autoservisu Audi Želechovice nad Dřevnicí 10 Hotel Velká Klajdovka Brno Mateřská škola s tělocvičnou Bučovice Vícemilice 10

12 kontakt. STEMIO a.s. pracoviště pracoviště Praha J.Staši 165 Široká 36/ Malenovice Praha 1 - Josefov E: zlin@stemio.cz praha@stemio.cz T: IČ DIČ CZ Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedením rejstříkovým soudem v Praze Spisová značka B, 13004

13 maximum informací / minimum papíru

14

funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA +420 603 707 553 pokluda@stemio.cz www.stemio.eu

funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA +420 603 707 553 pokluda@stemio.cz www.stemio.eu funkční. srozumitelný. spolehlivý STEMIO a.s. ING. ARCH. VLADIMÍR POKLUDA +420 603 707 553 pokluda@stemio.cz www.stemio.eu vítejte. Jsme Váš partner poskytující komplexní služby v oblasti přípravy a tvorby

Více

STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ A URBANISTICKÝ ROZVOJ

STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ A URBANISTICKÝ ROZVOJ STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ A URBANISTICKÝ ROZVOJ II. část Ing. arch. Jan Fibiger, CSc Předseda správní rady Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství I. Územní plánování je právně kodifikovaný systém: poznávání

Více

Firma KD.PROJEKT Vám nabízí kompletní servis při projektové přípravě technických zařízení budov jakýchkoliv staveb.

Firma KD.PROJEKT Vám nabízí kompletní servis při projektové přípravě technických zařízení budov jakýchkoliv staveb. Firma KD.PROJEKT Vám nabízí kompletní servis při projektové přípravě technických zařízení budov jakýchkoliv staveb. Profesní historie Ing. Karel Dovrtěl: Absolvent Střední průmyslové školy stavební Hradec

Více

BIM & Projekt. di5 architekti inženýři s.r.o., Tomáš Minka www.di5.cz; minka@di5.cz

BIM & Projekt. di5 architekti inženýři s.r.o., Tomáš Minka www.di5.cz; minka@di5.cz BIM & Projekt di5 architekti inženýři s.r.o., Tomáš Minka www.di5.cz; minka@di5.cz Obsah představení di5 architekti inženýři BIM axiomy, proč BIM výhody BIM BIM projekt, už to jde, případová studie BIM

Více

PRODECOM HOLDINGs.r.o. IČ : 28653947 PRODECOM DESIGN s.r.o. IČ : 28591330 PRODECOM MANAGEMENT s.r.o. IČ : 28654901

PRODECOM HOLDINGs.r.o. IČ : 28653947 PRODECOM DESIGN s.r.o. IČ : 28591330 PRODECOM MANAGEMENT s.r.o. IČ : 28654901 REFERENČNÍ PROJEKTY PRODECOM HOLDINGs.r.o. IČ : 28653947 PRODECOM DESIGN s.r.o. IČ : 28591330 PRODECOM MANAGEMENT s.r.o. IČ : 28654901 Sadová 79/39, 702 00 Ostrava WWW.PRODECOM.CZ PRODECOM zajišťuje pro

Více

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.

H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. H O D O N Í N R Y B Á Ř E R E G U L A Č N Í P L Á N ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602

Více

TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA

TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA ING. MAREK SIKORA WWW.DOZORINVESTORA.CZ HLAVNÍ INFORMACE Nabízíme poskytování služeb jako stavební dozor investora. V oboru stavebních dozorů máme letité zkušenosti a v našem

Více

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o.,

Architektonická kancelář KŘIVKA s.r.o., A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Františka 2.01 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA - 1 z 8 OBSAH: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli / stavebníkovi... 3 A.1.3 Údaje o zpracovateli společné dokumentace...

Více

architektonický daniel hakl

architektonický daniel hakl P r á c e 2 0 0 0 2 0 0 9 architektonický daniel hakl Ing. Daniel Hakl Formanská 206 149 00 Praha 4 tel.: 603 512 503 e-mail: daniel.hakl@seznam.cz www.aadh.cz Výběr projektů a realizací rok název stavby

Více

PŘÍSTAVBA ŠKOLY V HOROMĚŘICÍCH HOROMĚŘICE ČÁST A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

PŘÍSTAVBA ŠKOLY V HOROMĚŘICÍCH HOROMĚŘICE ČÁST A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název projektu: PŘÍSTAVBA ŠKOLY V HOROMĚŘICÍCH Horoměřice Generální projektant: Atelier Hlaváček a Partner., tel. 252 745 333 Staropramenná 16,150 00 Praha 5 Stupeň projektu: Dokumentace pro SP Objednatel:

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 21.01.2019 POSKYTNUTÍ

Více

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT A R A D O, a.s., stavební firma Držitel certifikátu managementu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 Myslbekova 795/9 Teplice, 415 01 Sídlo firmy Kontakty Web Úvod údaje o společnosti ARADO, a.s. Teplice Název:

Více

ÚZEMNÍ PLÁN JAKO KONCEPCE PRO BUDOUCÍ ROZVOJ MĚSTA A OBCE - Jak snižovat škody v záplavovém území

ÚZEMNÍ PLÁN JAKO KONCEPCE PRO BUDOUCÍ ROZVOJ MĚSTA A OBCE - Jak snižovat škody v záplavovém území Gabriela Kaprálová - architekt Tomáš Novák - architekt Petr Hričovec - architekt ÚZEMNÍ PLÁN JAKO KONCEPCE PRO BUDOUCÍ ROZVOJ MĚSTA A OBCE - Jak snižovat škody v záplavovém území Přednáška 15.2.2011 OBSAH

Více

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE

VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE VÝSTAVBA SPORTOVNÍ HALY U ZŠ ČERNOŠICE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Razítko a podpis (firemní,autorizační): 1/8 Obsah: A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 A.1.2 Údaje o žadateli... 3 A.1.3 Údaje

Více

ENERGO-STEEL spol. s r. o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344

ENERGO-STEEL spol. s r. o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344 ENERGO-STEEL spol. s r.o. Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Mobil: 777 723 344, 608 553 344 IČ: 15502546 Http://www.energo.cz E-mail: energo@energo.cz

Více

Innovation and Business Park. ICEC Šlapanice, a.s.

Innovation and Business Park. ICEC Šlapanice, a.s. Záměr. revitalizace areálu realizace projektu výstavby kombinované high-tech a podnikatelské zóny, zaměřené na vyšší přidanou hodnotu Současný stav Východiska. špatné komunikační napojení areálu bezprostřední

Více

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek)

Příloha č. 1. Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Příloha č. 1 Rozsah plnění veřejné zakázky (Upřesnění zadávacích podmínek) Praha 6, Veleslavín - Novostavba garáží a administrativní budovy - projektová příprava Předmět plnění: Provedení projektové dokumentace

Více

Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu

Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu Doporučený rozsah a obsah výkonových fází k honorářovému řádu VF1 Příprava projektu Předmětem fáze je prověřit investiční záměr, stanovit předběžné požadavky na potřebné vstupní informace a objasnit náležitosti

Více

Multimodální cargo Mošnov strategický projekt Moravskoslezského kraje

Multimodální cargo Mošnov strategický projekt Moravskoslezského kraje Multimodální cargo Mošnov strategický projekt Moravskoslezského kraje Zpracoval(a): Jiří Schnirch Datum: 21.6.2018 Strategická průmyslová zóna a Logistické centrum Mošnov schéma využití území LC Mošnov

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA PRŮVODNÍ ZRÁVA 06 / 2014 STRANA 1/6

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA PRŮVODNÍ ZRÁVA 06 / 2014 STRANA 1/6 A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA PAVILON ZÁKLADNÍ ŠKOLY Parc. č. 628/141, k.ú. Prosek 731382 NOVOSTAVBA Dokumentace k provádění stavby Podle 110 odst. 2 písm. b) stavebního zákona STRANA 1/6 A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE...3

Více

představení společnosti

představení společnosti představení společnosti děláme stavby lepšími Firma INVESTINŽENÝRING a.s. je soukromou společností. Její počátky sahají do roku 1991, kdy na základě povolení vydaného živnostenským referátem Okresního

Více

UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ

UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ BARUM RALLY 2018 Změny a omezení dopravy od 24.8.2018 do 26.8.2018 Autobusové nádraží Zlín 24.8.2018 městská rychlostní zkouška - od 12.00 15.00 hodin přemístění odjezdů ze stanovišť

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dům pro seniory VNOROVY novostavba. STAVBY VANTO, s.r.o., Obchodní 1676, Kunovice IČ Číslo autorizace

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dům pro seniory VNOROVY novostavba. STAVBY VANTO, s.r.o., Obchodní 1676, Kunovice IČ Číslo autorizace STAVBY VANTO, s.r.o. Obchodní 1676 686 04 Kunovice +420572548869 Fax +420572548868 e-mail: stavby@vanto.cz www.vanto.cz A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dům pro seniory VNOROVY novostavba PROJEKTANT: ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT:

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í z 14. zasedání dne

V Ý P I S U S N E S E N Í z 14. zasedání dne Tento výpis usnesení byl upraven z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. R AD A Z L Í N S K É H O K R AJ E V Ý P I S

Více

ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE

ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE Česká společnost m2 INVEST je zaměřená na kompletní realizace projektů pro zaručenou úsporu energie nyní s cílem vyvíjet, organizovat a následně realizovat projekty v oblasti tepelného

Více

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006

Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Plnění rozpočtu - Investiční výdaje za rok 2006 Oddíl 10 Zemědělství a lesní hospodářství 0 600 000 600 000 100 1032 Podpora ostatních produkčních činností 0 600 000 600 000 100 1976 Terénní vozidlo odboru

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENČNÍ ZAKÁZKY

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENČNÍ ZAKÁZKY CIAS HOLDING a.s. - CIAS CIAS HOLDING a.s. je vrcholovým subjektem skupiny CIAS skupiny tuzemských dceřiných a zahraničních společností. Vstup ČR do Evropské unie nám umožnil rozvíjet působnost skupiny

Více

Ú J E Z D U B O S K O V I C

Ú J E Z D U B O S K O V I C Ú J E Z D U B O S K O V I C ZMĚNA č. 4 ÚPO návrh Dílčí změna : Z1 - návrh plochy dopravy Brno, 11/2010 Jarmila Haluzová ATELIÉR PROJEKTIS BRNO, Příční 32, 602 00 Brno pracoviště: Ponávka 2, 602 00 Brno,

Více

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA KRAJ MÍSTO AKCE OBJEKT POZEMEK MAJITEL OBJEDNATEL STUPEŇ STAVEBNÍK UŽIVATEL ZHOTOVITEL AUTORIZACE REALIZACE OLOMOUCKÝ NÁMĚŠŤ NA HANÉ REVITALIZACE LOKALITY NA HRADĚ LOKALITA NA HRADĚ

Více

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový panel

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový panel PORADENSKÉ CENTRUM ZELENÁ ÚSPORÁM Kontaktní osoba: Telefon: e-mail: Iva Rokytková 6668753 Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená

Více

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173,

pavel jakeš Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, Vás project management architektura, projektová a inženýrská činnost organizace a řízení stavební výroby Ing. Pavel Jakeš Klicperova 173, 40502 Děčín, tel :777257276, E-mail: pavel@pj1.cz Vážení, dovolte

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva

SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE. Průvodní zpráva Název stavby: SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM MLADÁ VOŽICE Místo stavby: Mladá Vožice, Jihočeský kraj Zastavěné pozemky: Katastrální území Mladá Vožice Parc.č. 859/4, 859/9, 859/21, 859/23, 1068/2,859/76 Okres

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI, REFERENCE

PROFIL SPOLEČNOSTI, REFERENCE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI VÝBĚR Z REFERENCÍ STAVIMEHALY.CZ GCO plus, spol. s.r.o. 1/6 Profil firmy Společnost GCO plus, spol. s r. o. byla založena roce 1993. Hlavním předmětem podnikání společnosti je stavební

Více

ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV Ing. Jiří Cihlář ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV Stavební veletrhy Seminář PERSPEKTIVY BYDLENÍ 24. dubna 2013, Brno 1 OSNOVA O čem budeme mluvit? - Hodnocení budov obecně přehled metod - Hodnocení energetické

Více

Zpracováno pro: Bytové družstvo Fantova 1780-1784 Fantova 1782/32, 155 00 Praha 13 Stodůlky. Zpracovatel:

Zpracováno pro: Bytové družstvo Fantova 1780-1784 Fantova 1782/32, 155 00 Praha 13 Stodůlky. Zpracovatel: Nabídka spolupráce č. 2009000438A v rámci dotačního titulu MŽP ZELENÁ ÚSPORÁM - odborné poradenství a zpracování dokumentace v souvislosti se zajištěním dotačního titulu Zpracováno pro: Bytové družstvo

Více

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dokumentace ke stavebnímu řízení PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE. č. p. 322, Sudoměřice.

A PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Dokumentace ke stavebnímu řízení PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE. č. p. 322, Sudoměřice. Akce : PŘÍSTAVBA TĚLOCVIČNY ZÁKLADNÍ ŠKOLY SUDOMĚŘICE Investor : Obec Sudoměřice, č. p. 322, 69666 Sudoměřice A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Dokumentace ke stavebnímu řízení Zodpovědný projektant : Vypracoval : Ing.

Více

CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R

CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R CENTRUM KARDIOVASKULÁRNÍ A TRANSPLANTAČNÍ CHIRURGIE BRNO STAVEBNÍ ÚPRAVY ČÁSTI 1.NP BUDOVY R JEDNOSTUPŇOVÁ DOKUMENTACE STAVBY A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Obsah: a. Identifikační údaje stavby a investora, základní

Více

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV

Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Příloha 2 - Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervenci z IROP a OP VVV Investiční priority seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI,

Více

dokončená RDS DSP, zpracování RDS dokončená DSP zpracování DSP, DPVDS zpracování DUR, DSP, DPVDS dokončená DSP, DPVDS

dokončená RDS DSP, zpracování RDS dokončená DSP zpracování DSP, DPVDS zpracování DUR, DSP, DPVDS dokončená DSP, DPVDS PŘEHLED INVESTIČNÍCH AKCÍ MĚSTA KROMĚŘÍŽ PLÁNOVANÝCH PRO OBDOBÍ LET 2016-2018 INVESTIČNÍ AKCE PROJEKTANT ROZPRACOVANOST PD Rekonstrukce Domu kultury Kroměříž Kroměříž, rekonstrukce školní družiny ZŠ Komenského

Více

Sběrný dvůr - Velký Karlov

Sběrný dvůr - Velký Karlov Ing. Vladislav Škarek, projekční kancelář, Komenského 242, Šanov Sběrný dvůr - A Průvodní zpráva Dokumentace pro výběr dodavatele Investor: Vypracoval: Obec 68, 671 28 Jaroslavice IČ: 00637076 Ing. Vladislav

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Jablunkov Starosta č.j.: 35/14 Výzva k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu Obec Písečná vyzývá k podání cenové nabídky na zakázku malého rozsahu na zpracování

Více

Průmyslová zóna Holešov Rozvojové plochy pro bydlení

Průmyslová zóna Holešov Rozvojové plochy pro bydlení Průmyslová zóna Holešov Rozvojové plochy pro bydlení PRAHA HOLEŠOV BRNO ZLÍN Listopad 2005 Síť dálnic a rychlostních silnic D PL D Dálnice v provozu Dálnice plánované Rychlostní silnice v provozu Rychlostní

Více

ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚN VLNY ÚPRAV 04 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změn vlny úprav 04 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území

Více

MĚSTO HODONÍ N. Masarykovo nám. 1, Hodonín

MĚSTO HODONÍ N. Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍ N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 11. pro jednání: 45. schůze rady města konané dne: 3. 1. 2017 Obsah zprávy: Vydání změny č. 2 ÚP Hodonín S ohledem na rozsáhlost předmětné dokumentace

Více

Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST

Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST Projek ní kancelá ŠENKY ÍK PROJEK NÍ - INŽENÝRSKÁ - PORADENSKÁ INNOST Krajské kulturní a vzd lávací centrum Zlín Studie obnovy a dostavby budov. 14 a 15 bývalé továrny firmy Ba a ve Zlín. Investi ní náklad:

Více

Přístavba šaten a zázemí pro venkovní hřiště ZŠ Poličná PD pro vydání společného územního souhlasu a stavebního povolení. A - Průvodní zpráva

Přístavba šaten a zázemí pro venkovní hřiště ZŠ Poličná PD pro vydání společného územního souhlasu a stavebního povolení. A - Průvodní zpráva A - Průvodní zpráva 16. 1. 2018 Stránka 1 Ing. Petr Šebesta Obsah A.1 Identifikační údaje... 3 A.1.1 Údaje o stavbě... 3 a) název stavby... 3 b) místo stavby... 3 c) předmět projektové dokumentace... 3

Více

Centrum Háje zastavovací studie

Centrum Háje zastavovací studie Centrum Háje 04.2016 zastavovací studie Identifikace autorů: Casua spol. s r.o. Ing. arch. Oleg Haman Ing. Aleš Poděbrad Běžecká 2407 169 00 Praha 6 T +420 274 810 745-7 F +420 274 812 181 M +420 603 232

Více

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace PRŮVODNÍ ZPRÁVA

ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace PRŮVODNÍ ZPRÁVA ENERGOPROJEKTA Přerov, spol. s r.o. projektová a inženýrská organizace Název zakázky: Zateplení sportovní haly, Petřivalského 3 v Přerově Název dokumentace PRŮVODNÍ ZPRÁVA Tým Objekt - prov. soubor - -

Více

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o.

R O H A T E C. ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3. ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. R O H A T E C ÚZEMNÍ PLÁN OBCE ZMĚNA č. 3 ZHOTOVITEL: URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail: ciznerova@usbrno.cz 602 00 Brno, Příkop 8 muskova@usbrno.cz

Více

Stavba: Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa. : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Stavba: Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa. : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA NELL PROJEKT s. r. o.,plesníkova 5559, 760 05 Zlín Projektová a inženýrská činnost Akce : Rekonstrukce ulice Zámecké, Zlín - Štípa Stupeň : Dokumentace pro stavební povolení a pro provádění stavby Stavebník

Více

O nás. REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod.

O nás. REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod. O nás REALKREDIT a.s. je progresivní rodinná společnost spravující firmy se zaměřením na automobilové odvětví, nemovitosti a mezinárodní obchod. Jsme rodinná firma a proto si vážíme opravdových životních

Více

ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE Energetické služby financované z budoucích úspor (EPC)

ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE Energetické služby financované z budoucích úspor (EPC) ZARUČENÉ ÚSPORY ENERGIE Energetické služby financované z budoucích úspor (EPC) SUNFIN PRAHA je česká společnost zaměřená na kompletní realizace projektů pro zaručenou úsporu energie nyní s cílem vyvíjet,

Více

Zlín město funkcionalismu

Zlín město funkcionalismu 1 - jedinečná ukázka meziválečného funkcionalismu a konstruktivismu - hlavním motivem zlínské architektury je tovární objekt - tento motiv se opakuje v různých variacích i u ostatních budov sloužících

Více

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY

Obsah 1286 FN BOHUNICE, STAVEBNÍ ÚPRAVY V OBJEKTU N PRO UMÍSTĚNÍ GAMA KAMERY Obsah A Průvodní zpráva...2 A.1 Identifikační údaje...2 A.1.1 Údaje o stavbě...2 a) název stavby,...2 b) místo stavby (adresa, čísla popisná, katastrální území, parcelní čísla pozemků),...2 A.1.2 Údaje

Více

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV

Investor : Společenství vlastníků domu č.p. 377, 378, 379, Československé armády 377, 550 01 BROUMOV --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Stavba : PANELOVÝ DŮM V BROUMOVĚ, ČSA 377, 378, 379 STAVEBNÍ ÚPRAVY Investor : Společenství

Více

Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746, k.ú. Medlánky

Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746, k.ú. Medlánky A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby o název stavby: o místo stavby: o druh stavby: Odstranění komína a demontáž vnitřního vybavení kotelny, na parcele č. 1746,

Více

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle -

ZŠ Na Líše 936/16, P4, k.ú. Michle - DESIGN BY ing.arch. Stojan D. PROJEKT - SERVIS Ing.Stojan STAVEBNÍ PROJEKCE INVESTOR MČ Praha 4 Táborská 350/32, Praha 4 KONTROLOVAL ODP.PROJEKTANT Ing. Stojan Z. Ing. Stojan Z. MÍSTO STAVBY Na Líše 936/16,

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

ZÁPIS Č. 8/2016 Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ROZVOJ MĚSTA

ZÁPIS Č. 8/2016 Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ROZVOJ MĚSTA ZÁPIS Č. 8/2016 Z JEDNÁNÍ KOMISE PRO ROZVOJ MĚSTA 3. 10. 2016 Přítomni: Ing. Dana Teichmanová předsedkyně komise, Ing. arch. Jan Turina, Ing. arch. Kamila Douděrová, Ing. arch. Josef Zumr, Ing. Jiří Fremr

Více

futecture Modulární výstavba

futecture Modulární výstavba Výstavba zítřka je modulární. futecture Modulární výstavba Modulární výstavba má velmi široké spektrum využití a výhod. Je to ekologická stavebnice, kterou lze snadno přizpůsobit individuálním požadavkům

Více

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A

ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ZMĚNA Č.5A 5.02 změna využití území z plochy dopravy a občanské vybavení na plochu pro občanské vybavení v lokalitě u nádraží 5.04 změna využití území z plochy bydlení a dopravy

Více

Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004

Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004 Plnění rozpočtu - Investice za rok 2004 v Kč Schválený 10 Zemědělství a lesní hospodářství 1 000 000 1 430 000 1 423 159 100% 1037 Celospolečenské funkce lesů 1 000 000 1 430 000 1 423 159 100% 633 Univerzální

Více

Odbor občansko-správních agend Oddělení právních činností Vyřizuje: č. tel. datum č.j. poř.č. oskytnutí informace otisk úředního razítka

Odbor občansko-správních agend Oddělení právních činností Vyřizuje:  č. tel. datum č.j. poř.č. oskytnutí informace otisk úředního razítka Odbor občansko-správních agend Oddělení právních činností Vyřizuje: JUDr. Irena Gráfová e-mail irena.grafova@mesto-kromeriz.cz č. tel. 573321191, 723708821 datum 18.února 2016 č.j. MeUKM/06162/2016 poř.č.

Více

UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ

UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ UPOZORNĚNÍ PRO CESTUJÍCÍ BARUM RALLY 2019 Změny a omezení dopravy od 15.8.2019 do 18.8.2019 Autobusové nádraží Zlín 16.8.2019 městská rychlostní zkouška - od 12:00 15:00 hodin přemístění odjezdů ze stanovišť

Více

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna

A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA. Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a Klobouky u Brna Zak. č. 56/04/2014 ZNALECTVÍ, PORADENSTVÍ, PROJEKČNÍ STUDIO A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA Název stavby: Energetické úspory areálu Městské střední odborné školy v Kloboukách u Brna Místo stavby: nám. Míru 102/6a

Více

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019

Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019 Schválený rozpočet města Staré Město na rok 2019 Odd Par Pol ORJ Název Schválený rozpočet Rozpočtové příjmy 2019 Tř. 1 DAŇOVÉ PŘÍJMY 1111 Daň z příjmů FO placená plátci 27 550,00 1112 Daň z příjmů FO placená

Více

se začala psát v roce Byla založena soukromá stavební firma SOSTAF s. r. o., která úspěšně vstoupila na stavební trh. Společnost má pevné

se začala psát v roce Byla založena soukromá stavební firma SOSTAF s. r. o., která úspěšně vstoupila na stavební trh. Společnost má pevné p r o f i l f i r m y v y s o k á k v a l i t a z a p ř e k v a p i v o u c e n u HISTORIE SPOLEČNOSTI se začala psát v roce 1990. Byla založena soukromá stavební firma SOSTAF s. r. o., která úspěšně

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Založení a charakteristika společnosti:

PROFIL SPOLEČNOSTI. Založení a charakteristika společnosti: AGA Letiště s.r.o. PROFIL SPOLEČNOSTI Založení a charakteristika společnosti: Společnost AGA-Letiště s.r.o. byla založena pracovníky bývalého Vojenského projektového ústavu Praha z ateliéru specializovaného

Více

Dodatek. k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM

Dodatek. k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM Dodatek k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM Tento Dodatek k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování Integrovaného

Více

Výkonové Fáze. Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby

Výkonové Fáze. Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby Výkonové Fáze Cena projektu je cca 3,5 12% z ceny stavby Přípravné fáze (PPR) 1%» analýza zakázky» předběžná analýza stavu staveniště a jeho okolí a prověření a posouzení vhodnosti staveniště pro sledovaný

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. YSSEN spol. s.r.o.

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. YSSEN spol. s.r.o. YSSEN - spol. s r.o. Areál s.p. DHL, P.O.BOX č. 4, 435 14 Litvínov - Záluží Zapsáno u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 2021 IČO: 44566565, DIČ: CZ44566565 Č. účtu: 33301491/0100, KB Most

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic

MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic MĚSTO NOVÝ JIČÍN MĚSTSKÝ ÚŘAD NOVÝ JIČÍN Masarykovo nám. 1/1, 741 01 Nový Jičín Odbor majetku, rozvoje a investic VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: OMRI/15415/2017 SPIS. ZNAČKA: 12314/2017 VYŘIZUJE:

Více

datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010 ŽPZE-MU ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ

datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010 ŽPZE-MU ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Dle rozdělovníku datum vyřizuje číslo jednací Spisová značka 20. prosince 2011 Ing. Simona Musilová KUZL 74532/2010 KUZL 74532/2010

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. Železný Brod A PRŮVODNÍ ZPRÁVA SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OBJEKTU DDM MOZAIKA V ŽELEZNÉM BRODĚ na st.p.č. 708 v k.ú. A PRŮVODNÍ ZPRÁVA PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ A PROVEDENÍ STAVBY Investor: Město Náměstí 3. května

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Z96, Z103, Z105, Z173, K13 ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní

Více

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje

ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nabídka prodeje Nabídka prodeje Společnost ČESKÉ REALITNÍ SLUŽBY GROUP s.r.o. Nedbalova 2306/14, 702 00 Ostrava 2 Tel: +420 597 582 773 Mobil: +420 724 363 839 Mobil: +420 724 129 111 e-mail: crsgroup@crsgroup.cz exkluzivně

Více

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový Panel

Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená úsporám a Nový Panel Kontaktní osoba: Ing. Julie Böhmová Telefon: 606 687 056 e-mail: j.bohmova@zelenausporam.cz Předběžné zhodnocení (Odborné stanovisko) revitalizace bytového domu s využitím státní dotace z programu Zelená

Více

Vlastníci bytových domů mají v současné době právo požádat o dotace z několika dotačních programů:

Vlastníci bytových domů mají v současné době právo požádat o dotace z několika dotačních programů: Poradenská firma DEA ENERGETICKÁ AGENTURA, spol. s. r.o. předkládá vlastníkům bytových domů nabídkový list na odbornou technickou, ekonomickou, organizační a projektovou pomoc pro regeneraci a modernizaci

Více

Představení společnosti

Představení společnosti TOPENÍ VODA PLYN MĚŘENÍ A REGULACE ELEKTROINSTALACE PROJEKTOVÁ ŘÍZENÍ V OBORU TZB Představení společnosti www.esl.cz 04 / 2012 Přinášíme nové systémy pro technická a technologická zařízení budov. Základní

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Základní údaje stavby:

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Základní údaje stavby: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Akce: Přístavba základní školy Dr. Edvarda Beneše Místo: Jizerská 816, Praha 9 - Čakovice Stupeň: návrh stavby/architektonická studie Datum: Prosinec 2015 Objednatel: Úřad městské části

Více

Dotace ze Strukturálních fondů EU

Dotace ze Strukturálních fondů EU Rok realizace Referenční listina firmy ENVI Agentura Trunda s. r. o. Dotace ze Strukturálních fondů EU Název akce Žadatel Předpokládaná výše investice v mil. Kč bez DPH Dotační zdroj 2003 Kanalizace Lázně

Více

Z L Í N Ú Z E M N Í P L Á N TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU

Z L Í N Ú Z E M N Í P L Á N TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU Z L Í N Ú Z E M N Í P L Á N TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. 602 00 Brno, Příkop 8 Akce: ZLÍN Územní plán - Evidenční číslo: 26 003 117 Pořizovatel: Magistrát

Více

cenová nabídka územní studie (aktualizace) med : pavlík architekti Přednádraží Pardubice 1 (6) : 1/6/2015

cenová nabídka územní studie (aktualizace) med : pavlík architekti Přednádraží Pardubice 1 (6) : 1/6/2015 : cenová nabídka Přednádraží Pardubice územní studie (aktualizace) 1 (6) : 1/6/2015 Přehled výkonových fází obsažených v nabídce Stanovení rozsahu výkonových fází vychází ze Standardu výkonů, dokumentace

Více

TÜV SÜD Czech s.r.o., Novodvorská 994/138, Praha 4, číslo CO 3053

TÜV SÜD Czech s.r.o., Novodvorská 994/138, Praha 4, číslo CO 3053 TÜV SÜD Czech s.r.o., Novodvorská 994/138, 142 21 Praha 4, číslo CO 3053 Poř. Čílo Identifikační údaje certifikovaného subjektu/subjektu s ověřenou způsobilosí: Identifikace certifikátu/dokladu o ověření

Více

SATPO consult. partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ

SATPO consult. partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ SATPO consult partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ Společnost SATPO má více než 20 let odborné praxe v řešení všech fází oceňování nemovitostí, rozvoje, plánování, řízení výstavby až po úspěšný

Více

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1

ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍ PLÁN DAMNICE ZMĚNA Č. 1 okr. Znojmo I.A. TEXTOVÁ A TABULKOVÁ ČÁST ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU DAMNICE BYLA SPOLUFINANCOVÁNA Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Pořizovatel: Objednatel: Projektant: MÚ

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Rok Název zakázky Základní škola Hutník Bytový dům Slovácká Bytový dům Křiby ZŠ Komenského Základní škola

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Rok Název zakázky Základní škola Hutník Bytový dům Slovácká Bytový dům Křiby ZŠ Komenského Základní škola ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ podle ustanovení 56 odst. 3, písm. a) zákona 137/2006 Sb. Obchodní společnost se sídlem Úkolky 1055, 696 81 Bzenec, Česká republika, IČ: 60724862, DIČ: CZ60724862 (dále jako dodavatel

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

datum: 07/2017 strana 1 z 7

datum: 07/2017 strana 1 z 7 datum: 07/2017 strana 1 z 7 AKCE Úprava objektu č.p. 311 na sociální byty INVESTOR ZPRACOVATEL Obec Určice Určice 81 798 04 Určice IČ: 002 88 870 Uherskobrodská 984 763 26 Luhačovice IČ: 022 86 424 DATUM

Více

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ

PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ PROJEKTY STAVEB A INTERIÉRŮ 1 Dům služeb a společenské centrum Prostějov Studie 1985, Ing.arch. M.Konvička 2 Rekonstrukce statku Gabrielov, Čechy pod Kosířem, Studie 1987, Ing.arch.J.Škopán 3 Školící a

Více

ATD Jihlava, s.r.o., Čížov 72, Jihlava mobil ,

ATD Jihlava, s.r.o., Čížov 72, Jihlava mobil , ATD Jihlava, s.r.o., Čížov 72, 586 01 Jihlava mobil 603430921, E-mail: proksatd@seznam.cz 2013 Seznam některých uskutečněných staveb na zajištění výkonu technického dozoru na stavbách v posledních letech

Více

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD

ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ. HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD O D B O R R O Z V O J E M Ě S T A Ú S E K Ú Z E M N Í H O P L Á N O V Á N Í A G I S ZADÁNÍ ÚZEMNÍ STUDIE VEŘEJNÉHO PROSTRANSTVÍ HAVLÍČKŮV BROD lokality Reynkova, Cihlář ORP HAVLÍČKŮV BROD Základní identifikační

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY POŽÁRNÍ ZBROJNICE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA

STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY POŽÁRNÍ ZBROJNICE A PRŮVODNÍ ZPRÁVA Investor: Obec Soběšovice Místo: Soběšovice 45 Vypracoval: Ing. Karel Maiwald číslo paré: Zodpovědný projektant: Ing. arch. Josef Havlíček název akce: STAVEBNÍ ÚPRAVY BUDOVY POŽÁRNÍ ZBROJNICE Architektonická

Více

Praktická využitelnost energetických auditů, distribuce a dodávka energie

Praktická využitelnost energetických auditů, distribuce a dodávka energie Praktická využitelnost energetických auditů, distribuce a dodávka energie Konference průmyslových energetiků 25.-26.10.11, ŽILINA Michal Židek VŠB-TU Ostrava Výzkumné energetické centrum Obsah Představení

Více

Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV

Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV Představení společnosti Metrostav a.s. Je univerzální stavební společnost, zaujímající vedoucí postavení v klíčových segmentech

Více