Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní. A. Prvodní zpráva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní. A. Prvodní zpráva"

Transkript

1 Akce : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní A. DSP + DPS Obsah : a) Identifikaní údaje stavby a.1 Identifikaní údaje investora a zpracovatele PD b) Údaje o dosavadním využití území c) Údaje o provedených przkumech, napojení na dopravní a technickou infrastrukturu d) Informace o splnní požadavk dotených orgán a dodržení obecných požadavk na stavbu e) Informace o dodržení obecných požadavk na výstavbu f) Údaje o splnní podmínek regulaního plánu g) Vcné a asové vazby na související stavby h) Pedpokládané lhty výstavby i) Orientaní údaj o hodnot stavby V Olomouci, ervenec 2013 Zodpovdný projektant Ing. Skácel Miroslav

2 - 2 - a) Identifikaní údaje stavby Název stavby: Stupe : VT Olše, eský Tšín km 37,250 37,622, oprava opevnní DSP + DPS Povený vodoprávní úad : Mstský úad eský Tšín, odbor ŽP Místo stavby: Obec : Kraj: Úel stavby: k.ú. eský Tšín eský Tšín Moravskoslezský oprava opevnní LB toku Olše íslo hydrologického poadí: ešený íní km km 37,250 37,622 Rozsah opravy (zaátek a konec) byl v prbhu zpracovávání PD upesnn na základ podrobného zamení staveništ a skutená kilometráž upravovaného úseku je odlišná od zaregistrovaného názvu stavby. a.1 Identifikaní údaje investora a zpracovatele PD Název a sídlo investora : Povodí Odry, státní podnik Ostrava-Moravská Ostrava Varenská 49, PS I : Název a sídlo zpracovatele PD : AgPOL s.r.o. Jungmannova 153/12, Olomouc I : DI : Osvdení o autorizaci : CZ vydané KAIT - autorizovaný inženýr v oboru vodohospodáské stavby b) Údaje o dosavadním využití území Zájmová oblast spadá správn do Moravskoslezského kraje, Mstský úad eský Tšín. Dokumentace eší opravu opevnní levého behu VT Olše v km 37,250 37,622. ešený tok je hraniním tokem. Opatením nedojde ke zmn výškových ani smrových pomr toku. Práce budou provádny pouze na území R na parcelách ve vlastnictví Povodí Odry, státní podnik.

3 - 3 - c) Údaje o provedených przkumech, napojení na dopravní a technickou infrastrukturu 1. Pochzka v terénu 2. Výškopisné a polohopisné zamení 3. Podélný a píné profily 4. Projednání s investorem 5. Projednání s úastníky psobícími ve stavebním ízení 6. IGP kvten Olše T km 37,190-38,300 oprava opevnní 12/2001 d) Informace o splnní požadavk dotených orgán a dodržení obecných požadavk na stavbu V rámci zpracovávání a koneného vyhotovení návrhu ešené stavby byla projektová dokumentace projednána s dotenými organizacemi. Obecné požadavky všech zainteresovaných orgán a organizací jsou projektem zohlednny, pípadn budou respektovány v prbhu stavby. Základní koncepce návrhu opatení odpovídá tmto požadavkm. 1.1 Mstský úad eský Tšín odbor ŽP : Koordinované závazné stanovisko na ochranu dotených veejných zájm : zákona.13/1997 Sb., o pozemních komunikacích z PD vyplývá, že bude provedeno doasné pipojení na pozemní komunikaci (ul.nábeží Míru). O povolení pipojení je teba požádat zdejší odbor, který vydá souhlas o povolení doasného pipojení sousední nemovitosti na pozemní komunikaci. Min. jeden msíc ped zahájením prací je nutno požádat o povolení ke zvláštnímu užívání pozemní komunikace, souástí žádosti bude návrh dopravního opatení. zákona.114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny vydává souhlas k zásahu do VKP vodního toku Olše pi splnní podmínek : stavba bude provedena dle pedložené situace (nedílná souást stanoviska), práce budou probíhat v období bžného roku, piemž pi pojezdu mechanism mimo hladinu lze práce provádt i mimo toto období. zákona.254/2001 Sb., o vodách souhlasí za podmínek : pi realizaci bude zpracován havarijní plán, který bude pedložen ke schválení vodopr.úadu, pi dosažení 1.stupn povodové aktivity na ece Olši budou práce ukoneny, stroje opustí koryto a v koryt nezstane žádný materiál a v koryt vodního toku nebude skladován žádný materiál. Koordinované stanovisko na ochranu dotených veejných zájm : zákona.185/2001 Sb., o odpadech pi nakládání s odpady je teba postupovat dle uvedeného zákona a pro pípadnou kontrolu archivovat doklady o zacházení s odpady. zákona.201/2012 Sb., o ochran ovzduší souhlasí. zákona.114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny pi stavebních pracích dodržet normu SN Ochrana strom pi stavebních innostech. Bude vytyen ochranný prostor strom, který bude zvnn smrem ven o 1,5-2,0 m od hranice okapové linie strom. V pípad, že tento požadavek nelze splnit, je nutné výkop provádt run. Nadzemní ásti (kmen) budou chránny nap.obednním. Do ochranného prostoru strom nesmí být odkládána zemina. K pípadnému kácení je teba žádat o povolení.

4 - 4 - zákona.449/2001 Sb., o myslivosti souhlasí. Závr koordinované stanovisko je kladné za pedpokladu splnní uvedených podmínek. Ostatní vyjádení : MÚ eský Tšín, odbor územního rozvoje zámr je dle územního plánu možný. O možnosti realizace rozhodne stavební úad. 1.2 Mstský úad eský Tšín odbor dopravy vyjádení je souástí koordinovaného stanoviska. 1.3 Mstský úad eský Tšín odbor majetkoprávní nevyjadují se. 1.4 Mstský úad eský Tšín odbor investiní 1.5 Mstský úad eský Tšín odbor místního hospodáství jako vlastník komunikací (chodníku) na ul.štefánikova sdluji, že tyto komunikace nejsou pizpsobeny k pojezdu staveništní dopravy, proto musí být objednatelem díla a na jeho náklad zajištny potebné úpravy. Toto se ošetí v dohod s vlastníkem komunikace. Investiní odbor v dané lokalit pipravuje na rok 2014 realizaci stavby Zahrada dvou beh S pedloženým zámrem se této stavby dotýká pouze v pípad navrhovaného pístupu do koryta z ul.štefánikova, je poteba zkoordinovat prbh realizace obou staveb. V souasné dob však nejsou schopni sdlit žádné konkrétní termíny týkající se zahájení a prbhu realizace stavby Zahrada dvou beh Vzhledem k plánovanému pípadnému využití stávajícího hledišt v km 37,286 37,335 by uvítali jeho dotení v minimálním zásahu. K veejnému osvtlení se vyjádí firma ELTODO-CITELUM s.r.o.. 2. Krajský úad MSK, odbor životního prostedí : Stanovisko z hlediska zákona.114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny - zámr nemže mít samostatn nebo ve spojení s jinými zámry významný vliv na píznivý stav pedmtu ochrany nebo celistvost evropsky významné lokality ani ptaí oblasti. Sdlení z hlediska zákona.114/1992 Sb., o ochran pírody a krajiny nebude doteno žádné zvlášt chránné území. zákona.254/2001 Sb., o vodách k projednání podle stavebního zákona je píslušný krajský úad. zájm chránných ostatními zákony v oblasti ŽP nemá pipomínky. 3. Ministerstvo ŽP, odbor výkonu st. správy - ešené území se nachází v chránném ložiskovém území eské ásti Hornoslezské pánve, v ploše C 2 (území mimo vlivy dlní innosti). Podle rozhodnutí ministerstva.j. 880/2/667/22/A-10/1997/98 ze dne o zmn podmínek ochrany ložisek erného uhlí není nutné žádat KÚMSK o vydání závazného stanoviska, na stavby v ploše C 2 dopadá generální závazné stanovisko. 4. Správa silnic MSK bez pipomínek, nebudou doteny zájmy.

5 SD R, správa Ostrava nemá námitek 6. Hasiský záchranný sbor MSK souhlasné stanovisko. 7. RWE Distribuní služby, s.r.o. nedojde k dotení. 8. SmVaK Ostrava a.s. zatím se nevyjádili 9. OVaK Ostrava a.s. nedojde k dotení. 10. EZ Distribuce, a.s. nedojde k dotení. 11. EZ ICT Services, a. s. nedojde k dotení. 12. Telefonica O2 Czech Republic a.s., DLSS Ostrava nedojde ke stetu. 13. VUSS Brno bez pipomínek. 14. NET4GAS, s.r.o. nedojde k dotení. 15. DALKIA eská republika, a.s. nedojde k dotení 16. UPC R, a.s. nedojde k dotení 17. Self servis s.r.o. v blízkosti stavby se nachází telekomunikaní trasa Optické propojení Brno-Ostrava_eský Tšín. Nedojde ke stetu. 18. eský rybáský svaz souhlasí se stavbou, pipomínky. Zámr se pímo dotýká zájm RS, nebo vodní tok Olše je vyhlášen za mimopstruhový rybáský revír. Se zámrem souhlasí, za splnní podmínek uvedených ve vyjádení: - termín záchranného odlovu bude zkonzultován se zástupci MO RS eský Tšín a 14 dní pedem písemn informovat píslušnou MO RS. - behové opevnní navrhují sanovat kamenným záhozem 400 kg a více s urovnáním líce bez klínování. V behovém opevnní pod úrovní bžné hladiny byly vytvoeny mezery (5-20 cm), jež budou sloužit jako úkryty pro ryby a vodní živoichy. Nad bžnou hladinou zához vyklínovat, ohumusovat, zatravnit, pípadn osadit vrbovými pruty. - pi dlouhodobém zakalování vody v toku pod úpravou delším než 5 dní nebo pi minimálním zstatkovém prtoku požadují zastavit práce v koryt toku na 2 dny. - pípadné splaveniny eliminovat zajímkováním a výstavbou obtok. - stavební práce budou provádny od horní ásti smrem po proudu. - pi realizaci navrhují pomístn odstranit náletové deviny, jako náhradu provést novou výsadbu devin. 19. Obvodní báský úad Ostrava - stavba není situována v žádném dobývacím prostoru, je situována v chránném ložiskovém území S. ást Hornolezecké pánve I pro tžbu erného uhlí a zemního plynu a proto je teba postupovat dle ustanovení 18,18 zákona.44/1988 Sb., ve znní pozdjších pedpis. OBÚ nemá pipomínek k realizaci akce.

6 Policie R, Dopravní inspektorát souhlasí, nutno dbát zvýšené opatrnosti (chodci, zajištní rozhled pi výjezdu). 21. Krajský hygienik Ostrava nejsou doteny zájmy. 22. Povodí Odry, státní podnik nemají pipomínky k pedložené dokumentaci. 23. ELTODO-CITELUM s.r.o. zatím se nevyjádili e) Informace o dodržení obecných požadavk na výstavbu Stavební práce se musí provádt v souladu se Zákoníkem práce.262/2006 Sb., Zákonem 309/2006 Sb. o zajištní dalších podmínek bezpenosti a ochrany zdraví pi práci a dalšími platnými vyhláškami ÚBP (eský úad bezpenosti práce) a platnými normami. Musí být dodrženy požadavky dle vyhlášky 268/2009 Sb. o technických požadavcích na stavby a 590/2002 Sb. o technických požadavcích pro vodní díla. Všichni pracovníci musí být školeni a pezkoušeni ze znalostí BOZ (bezpenost a ochrana zdraví pi práci). f) Údaje o splnní podmínek regulaního plánu Jednotlivé ásti úpravy jsou navrženy dle požadavk investora. Opatení byla upesnna dle požadavk úastník stavebního ízení. g) Vcné a asové vazby na související stavby Stavba pímo nenavazuje na jiné stavby, které by mohly ovlivnit asový prbh úpravy. h) Pedpokládané lhty výstavby Zahájení stavby: 01/2014 Ukonení stavby: 11/2014 i) Uspoádání projektu A. B. Souhrnná technická zpráva C. Situace stavby C.1 Situace širších vztah stavby C.2 Koordinaní situace stavby C.3 Návrh vytyovací sít stavby

7 - 7 - D. Dokladová ást E. Zásady organizace výstavby E.1 Technická zpráva E.2 Celková situace stavby E.3 Podélná tabulová jímka F. Dokumentace objekt F.1 Technická zpráva F.2 Situace stavby F.3 Podélný profil F.4 Vzorové píné ezy F.5 Píné ezy F.6 Výkaz kubatur F.7 Výpoty G. Rozpoet stavby (paré.1a7) G.1 Výkaz výmr (paré.2-7) H. Fotodokumentace V Olomouci, ervenec 2013 Vypracoval: Ing. Skácel Miroslav

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA NÁKUP VYBAVENÍ LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa

Kanalizace a OV Nemojov, 2 Etapa A. PRVODNÍ ZPRÁVA A.1. Identifikaní údaje A.1.1. Údaje o stavb a) Název stavby Název stavby: Charakter stavby: Stupe PD: Kanalizace a OV Nemojov, novostavba realizaní dokumentace b) Místo stavby Obec:

Více

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE LABORATOE CHEMIE V RÁMCI PROJEKTU ZKVALITNNÍ A MODERNIZACE VÝUKY CHEMIE, FYZIKY A BIOLOGIE V BUDOV MATINÍHO GYMNÁZIA, OSTRAVA PÍLOHA 1- SPECIFIKACE PEDMTU ZAKÁZKY PRVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA

Více

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO

SILNICE. III/44647 STARÉ MSTO - VELKÉ VRBNO Projekce / inženýring / stavby A PRVODNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky. 146/2008 Sb. ZAK. ÍSLO: 0703-15/3 VC: DOKUMENTACE PRO OHLÁŠENÍ STAVBY (DOS) a DOKUMENTACE PRO PROVÁDNÍ STAVBY (DPS) AKCE: SILNICE. III/44647

Více

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí

M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí M S T S K Ý Ú A D V I Z O V I C E odbor životního prostedí Masarykovo nám. 1007, 763 12 Vizovice íslo jednací : MUVIZ 010573/2009 ZP-EJ Spisová znaka : MUVIZ 003267/2009 VYIZUJE: Ing. Eva Jelénková TEL.:

Více

R O Z H O D N U T Í 451/07

R O Z H O D N U T Í 451/07 M S T S K Ý Ú A D N Á C H O D odbor dopravy a silniního hospodáství Masarykovo nám. 40, 547 61 Náchod.j.: 45780/07/ODSH/Tý Vyizuje : Týfa V Náchod dne 27.12.2007 R O Z H O D N U T Í 451/07 Mstský úad Náchod,

Více

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky

PR VODNÍ ZPRÁVA. 1. Identifika ní údaje. Zahájení stavby: p edpoklad rok Objednatel dokumentace: M sto Nasavrky Nám stí Nasavrky Dopravn inženýrská opatení PRVODNÍ ZPRÁVA 1. Identifikaní údaje Název stavby: Nasavrky - dostavba splaškové kanalizace, II. etapa Místo stavby: Nasavrky Kraj: Pardubický Zahájení stavby: pedpoklad rok

Více

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV

Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes. Mstys Neustupov, Neustupov 94 KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Autor projektu - HIP Zodp. projektant ásti: Vypracoval: Investor Mstys Neustupov, Neustupov 94 Akce: KOMUNIKACE NA POZ. 862/4 A 1822 NEUSTUPOV Datum: I. 2015 Stupe: Obsah: PRVODNÍ ZPRÁVA Píloha: DSP Zak.

Více

Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK STAVEBNÍ POVOLENÍ

Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK STAVEBNÍ POVOLENÍ Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK odbor výstavby a územního plánování íslo jednací: VÚP 330-1368/1765/06 Pr-5 Vyizuje: Ing. Robert Proka Telefon: 388 459 057 Ve Vimperku dne: 26.09.2006

Více

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE Projektová dokumentace pro provádní stavby SO 02.9 Úprava a peložka nadzemního hydrantu TECHNICKÁ ZPRÁVA Archivní íslo : 12-028-5 / 02.9-01 Zhotovitel : OSA projekt s.r.o. Kafkova

Více

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Znaka íslo jednací Vyizuje Trhové Sviny ODSH/05/200/.- II/157 8910/05

Více

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax

Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, Lutín, telefon ; fax Obecní úad Lutín, okres Olomouc stavební úad Olomoucká 131, 783 49 Lutín, telefon 585944286; fax 585944286 SPIS. ZN.:.J.: VYIZUJE: E-MAIL: SÚ/1369/2011 SÚ/152/1369/2011 Ing. Drahoslava Maáková dmacakova.ou@lutin.cz

Více

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ

VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ VO1 - TECHNICKÝ POPIS - VEEJNÉ OSVTLENÍ AKCE :. KRUMLOV, NOVÉ DOMOVY REKONSTRUKCE VEEJNÉHO OSVTLENÍ INVESTOR : MSTO ESKÝ KRUMLOV NÁM. SVORNOSTI 1,. KRUMLOV MÍSTO: OKRES : ESKÝ KRUMLOV : ESKÝ KRUMLOV ZAK..

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II OŽP 47833/13/IN - 873 v J.Hradci 30.9.2013 tel: 384 351 286, e-mail: i.novakova@jh.cz vyizuje: Ing. Nováková

Více

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání

Regulaní plán Litvínov - Osada. Zmna. 5. Zadání Regulaní plán Litvínov - Osada Zmna. 5 Zadání (schválené zastupitelstvem msta) Listopad 2015 Zpracováno v souladu s 64 zákona. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním ádu, ve znní pozdjších pedpis

Více

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení

POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení POŽÁRN BEZPENOSTNÍ ZPRÁVA Dokumentace pro stavební povolení Obsah: 1. Identifikaní údaje 2 1.1 Oznaení stavby 2 1.2 Objednatel 2 1.3 Zhotovitel dokumentace 2 2. Základní údaje o stavb 2 2.1. Struný popis

Více

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje

Z 1862 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje Výroková ást zmny: Z 1862 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1862 / 07 Mstská ást: Praha 22 Katastrální území: Pitkovice Parcelní íslo: v lokalit pi hranici M Praha 22 a Praha Keslice, západn od ulice

Více

Proces "Investice - výstavba nového objektu"

Proces Investice - výstavba nového objektu Proces "Investice - výstavba nového objektu" po.. popis innosti - úkolu gestor souinnost výstup asová jednotka rizika právní norma poznámka 1 Zadání investice-pedložení evidenního listu stavební akce -zadání

Více

M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d V E E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d V E E J N Á V Y H L Á Š K A Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í M S T S K Ý Ú A D V E V E L K Ý C H H A M R E C H s t a v e b n í ú a d.j. : Velké Hamry dne 25.7.2008 Vyizuje : Oleníek Telefon : 483 369 824 Monika Nevailová, nar. 11.1.1981, Muškova 1404/1, 148 00 Praha

Více

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE

ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE ALTLETICKÁ HALA VÍTKOVICE Projektová dokumentace pro provádní stavby SO 02.7 Peložka areálové kanalizace TECHNICKÁ ZPRÁVA Archivní íslo : 12-028-5/ 02.7-01 Zhotovitel : OSA projekt s.r.o. Kafkova 1133/10

Více

TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU

TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU TECHNICKÝ POPIS K PROJEKTOVÉ DOKUMENTACI STAVBA ÁSTI OPLOCENÍ HBITOVA NA P.P..199/3, K.Ú. HRADIŠT U CHEBU Název akce : Stupe PD : Místo stavby : Stavební úad : Investor (stavebník): Projektant: Zodpovdný

Více

Pehled dokument, jimiž se prokazuje vliv realizace projektu na životní prostedí:

Pehled dokument, jimiž se prokazuje vliv realizace projektu na životní prostedí: !" # Z Operaního programu Rozvoj venkova a multifunkní zemdlství mohou být financovány pouze projekty, které nemají negativní vliv na životní prostedí. Z toho dvodu je k vybraným typm projekt nutno spolu

Více

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr

Z 1875 / 07. Výroková ást zmny: A. základní údaje. íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Výroková ást zmny: Z 1875 / 07 A. základní údaje íslo zmny: Z 1875 / 07 Mstská ást: Praha 4 Katastrální území: Nusle, Michle, Kr Parcelní íslo: v úseku "Pankrác Budjovická Hlavní cíl zmny: Zmna funkního

Více

Instituce Znní stanoviska - struný obsah pipomínky Poizovatelem navržený zpsob ešení

Instituce Znní stanoviska - struný obsah pipomínky Poizovatelem navržený zpsob ešení Vyhodnocení stanovisek dotených orgán, organizací hájících veejné zájmy podle zvláštních pedpis v pedmtném území, orgán ÚP sousedních urbanistických obvod uplatnných ke spolenému jednání o návrhu regulaního

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II OŽP 58017/13/IN - 1026 v J.Hradci 25.11.2013 e-mail: i.novakova@jh.cz, tel: 384 351 286 vyizuje. Ing. Nováková

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 12272/2013-174 FL v Jindichov Hradci dne 21.03.2013 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Souhlas s provedením ohlášených

Více

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62

.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/1171/2011/!e MUDr. Michael Mrzek SÚ/330/1172/2011/!e Opavská 1127/62 vy$izuje : Ing. Ji$ina!ermáková 708 00 Ostrava - Poruba

Více

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení

íslo jednací: /14 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI O2 CZECH REPUBLIC A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území

Návrh. na vyhlášení zvlášt chrán ného území a ochranného pásma zvlášt chrán ného území Návrh na vyhlášení zvlášt chránného území a ochranného pásma zvlášt chránného území ve smyslu ustanovení 40 odst. 1 zákona. 114/1992 Sb. o ochran pírody a krajiny v platném znní a 4 vyhlášky. 64/2011 Sb.

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 44740/2011-510 FL v Jindichov Hradci dne 27.09.2011 hp 1-07-03-048, -050 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí

Více

Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, Praha 5 Datum: 03/2014

Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, Praha 5 Datum: 03/2014 Investor: Povodí Vltavy, státní podnik, Holečkova 8, 150 24 Praha 5 Odpovědný projektant: Ing. Jaroslav Vrzák Datum: 03/2014 Vypracoval: Ing. Miroslav Staněk Změna: 1 Akce: Název části: Část: HG partner

Více

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou

Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, Rychnov nad Knžnou Katastrální úad pro Královéhradecký kraj Katastrální pracovišt Rychnov nad Knžnou Zborovská 17, 516 01 Rychnov nad Knžnou Obec Pín Pín 207 517 57 Pín u Rychnova nad Knžnou íslo jednací: Vaše.j.: Ze dne:

Více

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice

Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, , Neratovice ZMNA.4 ÚPSNÚ NOVÉ STRAŠECÍ Poizovatel: Projektant: Mstský úad Nové Strašecí Ing. Petr Laube, 28. íjna 909, 277 11, Neratovice leden 2013 Název dokumentace: Poizovatel: Urený zastupitel: Projektant: Zmna.4

Více

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování

ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC. Chaloupky. - zadání - odbor regionálního rozvoje a územního plánování ÚZEMNÍ STUDIE HERÁLEC Chaloupky - zadání - Poizovatel územní studie: stský úad Žár nad Sázavou odbor regionálního rozvoje a územního plánování Datum: záí 2010 1. Vymezení ešeného území ešené území je vymezeno

Více

Zám r opravy: a) identifika ní údaje o plánované stavb v len ní:

Zám r opravy: a) identifika ní údaje o plánované stavb v len ní: Zámr opravy: a) identifikaní údaje o plánované stavb v lenní: název stavby tok, název VD Se, oprava spárování zdí pelivu místo, pípadn. km, k.ú. VD Se, Chrudimka.km 50,722, Se Inventární íslo DHM 9051002501

Více

!"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6

!#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 !"#$%&#'()*+,'#-./$()011231145)6 )* 7$898:7#/' )+ )*) ;7',$8'=,:?89@=/,: )+ )*)5 ;7',

Více

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY 1 E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY TECHNICKÁ ZPRÁVA ZOV 2 Obsah technické zprávy: 2 CHARAKTERISTIKA STAVENIŠT... 3 2.1 ZMNY OBJEKTU... 3 2.2 ROZŠÍENÍ OBJEKTU... 3 2.3 PRZKUMY A PODKLADY... 3 2.4 PÍPRAVA PRO

Více

Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad

Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad Mstská ást Praha 21 Úad mstské ásti - odbor stavební úad Staroklánovická 260, 190 16 Praha 916, tel. 281 012 911, fax 281 971 531.j.: Výst/10323/2005/Ko V Praze, 14.3.2006 Vyizuje: Ing. Helena Kopecká,

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C

M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C M A G I S T R Á T M S T A L I B E R E C 2. zasedání zastupitelstva msta dne: 21.12.2006 Bod poadu jednání: Vc: Návrh 27. zmny územního plánu msta Liberec Zpracovala: Simona Petroviová odbor, oddlení: Stavební

Více

íslo jednací: 5924/12 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas

íslo jednací: 5924/12 íslo žádosti: Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI TELEFÓNICA CZECH REPUBLIC, A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Usnesení. 650 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 27.06.2006. Usnesení. 651 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo jejíž pedmtem je zakázka

Více

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny

ást tra ového úseku Praha Hostiva Praha hl. n. Návrh zm ny B. návrh ešení zm ny Z 1890 / 07 Výroková ást zm ny: A. základní údaje íslo zm ny: M stská ást: Katastrální území: Parcelní íslo: Z 1890 / 07 Hlavní cíl zm ny: Zm na funk ního využití ploch, z funkce izola ní zele /IZ/, zahradnictví

Více

ROZHODNUTÍ V e e j n o u v y h l á š k o u

ROZHODNUTÍ V e e j n o u v y h l á š k o u MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Adresa: Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec II Telefon: ústedna - 384 351 111 fax 384 361 503 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

V e e j n á v y h l á š k a

V e e j n á v y h l á š k a Mstský úad Trhové Sviny Stavební úad Žižkovo námstí 32, 374 17 Trhové Sviny.j. : Výst2957/13-UR/R/06/Kr Trhové Sviny, dne 30.5.2006 Vyizuje : František Kíha Telefon : 386 301 427 Obec Petíkov 374 01 Trhové

Více

Stavba : Císaov kanalizace Stupe : Projekt pro provádní stavby Zakázkové íslo : A. Prvodní zpráva Císaov kanalizace

Stavba : Císaov kanalizace Stupe : Projekt pro provádní stavby Zakázkové íslo : A. Prvodní zpráva Císaov kanalizace Stavba : Stupe : Projekt pro provádní stavby Zakázkové íslo : 130 043 A. Prvodní zpráva V Hranicích, ervenec 2013 Vypracoval: Ing. Karel Hübl - 1 - A.1/ Identifikaní údaje A.1.1 Údaje o stavb Název stavby

Více

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava

Zajišujeme: 595 626 026 office@vtsmorava.cz Gajdošova 61/3154, 702 00 Ostrava Spolenost VTS Morava s.r.o. se sídlem v Ostrav vznikla 15.7.2002 pemnou fyzické osoby, psobící na trhu od roku 1997, na spolenost s ruením omezeným. Cílem spolenosti je od samého poátku specializace na

Více

V e e j n á v y h l á š k a R o z h o d n u t í

V e e j n á v y h l á š k a R o z h o d n u t í Mstský úad Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 VIMPERK pracovišt Námstí Svobody 8, 385 17 VIMPERK odbor životního prostedí VÁŠ DOPIS ZN: ZE DNE: 19.07.2006 ÍSLO JEDNACÍ: ŽP 231/2-1597/1727/06/Kub-73 VYIZUJE:

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY

STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY 1 STAVBA: STAVEBNÍ ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.100 MIMO, UL.LUNÍ - ZATEPLENÍ FASÁDY PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEDNATEL: SVJ Luní 100, Mimo PROJEKTANT Ing. Jaroslav Vank Horní Libchava

Více

R O Z H O D N U T Í. s ch v a l u j e. návrh komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Libišany. Odvodnní

R O Z H O D N U T Í. s ch v a l u j e. návrh komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Libišany. Odvodnní SPISOVÁ ZN:1312/03/VO NAŠE J. :MZEPU-1840/09 VYIZUJE :VOTROUBKOVÁ TELEFON :466742725 FAX :466742726 E-MAIL :jana.votroubkova@mze.cz ADRESA: B. NMCOVÉ 231, 530 02 PARDUBICE DATUM: 13.1. 2010 MINISTERSTVO

Více

Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost

Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost VUT Brno Fakulta stavební Studentská vdecká a odborná innost Akademický rok 2005/2006 Stanovení požadavk protismykových vlastností vozovek s ohledem na nehodovost Jméno a píjmení studenta : Roník, obor

Více

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec,

Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, Jindichv Hradec, Mstský úad Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 01 Jindichv Hradec, 384 351 281 OŽP 56810/2011-560 FL v Jindichov Hradci dne 26.10.2011 hp 1-07-03-045 VEEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec

MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec MSTSKÝ ÚAD Jindichv Hradec odbor životního prostedí Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec II j: OŽP 30121/14/IN - 604 v J.Hradci 12.6.2014 spis: OŽP 2042/2013 vyizuje: Ing. Nováková tel: 384 351 286,

Více

ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU. Textová ást

ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU. Textová ást ZMNY.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE STARÁ PAKA I. NÁVRH ZMNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Textová ást Ing.arch.Milan Vojtch, Nerudova 77, Sezemice ervenec 2007 2 I. Textová ást zmny územního plánu str. A. Vymezení zastavného

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

V EEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

V EEJNÁ VYHLÁŠKA Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Mstský úad Velké Bílovice, stavební úad nám. Osvoboditel 570, Velké Bílovice telefon : 519 367 116-117, e-mail : su@velkebilovice.cz Sp.zn: 114/2010-4/328/HAS Velké Bílovice, dne: 9.6.2010 V EEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

Investice do stávající výstavby-stavební úpravy (technické zhodnocení-rekonstrukce-modernizace)

Investice do stávající výstavby-stavební úpravy (technické zhodnocení-rekonstrukce-modernizace) Investice do stávající výstavby-stavební úpravy (technické zhodnocení-rekonstrukce-modernizace) po.. popis innosti - úkolu gestor souinnost výstup Zadání investice - pedložení evidenního listu stavební

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa

VEEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vydání zastavného území v k.ú. Popovice u Brandýsa Mstský úad Brandýs nad Labem Stará Boleslav ODBOR ÚZEMNÍHO ROZVOJE A PAMÁTKOVÉ PE pracovišt Praha 1 nám. Republiky 3, 110 01 Praha 1, 221 621 111. jedn. : 2008/ 9515-140 65 V/5 Vyizuje: Ing. arch. Bredová

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO

Zprostedkování nákupu reklamního asu pro eské ddictví UNESCO Poptávkové ízení k plnní podlimitní veejné zakázky pro eské ddictví UNESCO Zadavatel: eské ddictví UNESCO, Bí Šastných 1000, 570 01 Litomyšl IO: 70963452, DI: CZ70963452 Zastoupený: Ing. Michaelou Severovou,

Více

Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb.

Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb. Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 14 zákona. 256/2013 Sb. Spisová znaka Ureno: Katastrálnímu úadu pro Katastrálnímu pracovišti vyplní katastrální úad I. Údaje o úastnících ízení fyzických osobách

Více

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor

Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor V Táboe dne 24.2. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Stavební úpravy bytového domu.p. 2369, ulice Sokolovská, Tábor v rámci

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

=> 1 / 1?@@ 1 720/ 1 ;;66 0</A< @@@<<! ;;66 VEEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ.13/2009

=> 1 / 1?@@ 1 720/ 1 ;;66 0</A< @@@<<! ;;66 VEEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ.13/2009 ! "#$ %&'"(#&)*+, )-./ 0 1 )-./ 2! 3. 1,4' 536 7,4'3 6363&7,89 &2 3 / 1 1 : 9/ 3 ; ;66 ;

Více

VEEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í

VEEJNÁ VYHLÁŠKA R O Z H O D N U T Í Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, 512 51 Lomnice nad Popelkou Sp.zn.: SULO/253/08-6-Mo Lomnice nad Popelkou, dne: 4.9.2008 Vyizuje: Ing. František

Více

A R E Á L S P O R T O V I Š T B Í L Ý K Á M E N

A R E Á L S P O R T O V I Š T B Í L Ý K Á M E N ING. MARIE PSOTOVÁ, STUDIO P, NÁDRAŽNÍ 52, PS 591 01 ŽÁR NAD SÁZAVOU TEL/FAX: 566 626 748 e-mail: m.psotova@iol.cz I: 13648594 A R E Á L S P O R T O V I Š T B Í L Ý K Á M E N ÚZEMNÍ STUDIE Místo stavby

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta.

Ing. Petr Bouška. Ing. Petr Kolomazník, vedoucí odboru strategie a územní koncepce. Ing. Jií Kittner, v. r. primátor msta. S T A T U T Á R N Í MSTO L I B E R E C 3. zasedání zastupitelstva msta dne: 27. 3. 2008 Bod poadu jednání: Vc: Podnt k poízení 55. zmny územního plánu msta Liberec Zpracoval: odbor, oddlení: Ing. Petr

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Autor projektu - HIP Architektonický návrh: Vypracoval: Investor Akce: Obsah: Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Ing. Miroslav Frantes Mstys Divišov, Horní námstí 21, Divišov OPRAVA CHODNÍKU V

Více

A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA

A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA ZATEPLENÍ PODLAHY PDY BUDOVY SPŠ ELEKTROTECHNIKY A INFORMATIKY OSTRAVA DPS A- PRVODNÍ ZPRÁVA, B-SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA Zakázka. : 1013 1 Zhotovitel : Ing. ŠUPÁREK projekce 30. dubna 2034/14 702 00

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU p.40, Holany DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 96/6 KU Holany PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL: OSBD eská Lípa,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637

STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 1 STAVBA: STAV. ÚPRAVY STÁVAJÍCÍHO BYTOVÉHO DOMU P.541 A 542 U NEMOCNICE, MIMO DODATENÉ ZATEPLENÍ OBJEKTU Poz.parc..st. 3636,3637 PRVODNÍ, SOUHRNNÁ A TECHNICKÁ ZPRÁVA K STAVEBNÍMU POVOLENÍ OBJEDNATEL:

Více

Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, Lomnice nad Popelkou

Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, Lomnice nad Popelkou Mstský úad Lomnice nad Popelkou odbor vnitní správy,oddlení stavební úad Husovo námstí 6, 512 51 Lomnice nad Popelkou Sp.zn.: SULO/162/08-7-Ka Lomnice nad Popelkou, dne: 8.9.2008 Vyizuje: Josef Krpata

Více

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín

VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. o ištní komín VYHLÁŠKA. 111/1981 Sb. ministerstva vnitra eské socialistické republiky ze dne 24. íjna 1981 o ištní komín Ministerstvo vnitra eské socialistické republiky stanoví podle 30 odst. 3 zákona. 18/1958 Sb.,

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STAVBY:

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE STAVBY: Stavebník : Stavba : Místo stavby : Obec Řečany nad Labem 1. Máje 66, Řečany nad Labem 533 13 Chodník lokalita Za Borkem k.ú. Řečany nad Labem, p.č. 535/4 dle KN Městský úřad: MĚSTSKÝ ÚŘAD Přelouč, Odbor

Více

.j. MUCE 21819/2015 OŽP/V/o-SP píslušnost vodárenského zaízení k systému vodovodu: obecní vodovod zásobovaný z vodního zdroje obce poet zásobovaných o

.j. MUCE 21819/2015 OŽP/V/o-SP píslušnost vodárenského zaízení k systému vodovodu: obecní vodovod zásobovaný z vodního zdroje obce poet zásobovaných o Mstský úad ernošice odbor životního prostedí Oddlení vodního hospodáství Podskalská 1290/19 120 00 Praha 2 zivotni@mestocernosice.cz Dle rozdlovníku oprávnná úední osoba: Ing. Václav okrt telefon: 221

Více

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA.

VE EJNÁ NABÍDKA POZEMK UR ENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE

PROZIS projek ní kancelá Šafa íkova 277, Mladá Boleslav Petr Odnoha - projektant specialista obor ELE PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz strana 1 PROZIS projekní kancelá Šafaíkova 277, 293 01 Mladá Boleslav 326735391 775135151 odnoha@prozis.cz

Více

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI

VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI VEEJNÁ NABÍDKA POZEMK URENÝCH K PRODEJI PODLE 7 ZÁKONA. 95/1999 Sb., O PODMÍNKÁCH PEVODU ZEMDLSKÝCH A LESNÍCH POZEMK Z VLASTNICTVÍ STÁTU NA JINÉ OSOBY, VE ZNNÍ POZDJŠÍCH PEDPIS (DÁLE JEN ZÁKON O PRODEJI

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 27.06.2006 Usnesení. 617 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19. 06. 2006. Usnesení. 618 Rada msta rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu. 2

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

Obec K U N I C E Kunice LYSICE

Obec K U N I C E Kunice LYSICE Obec K U N I C E Kunice 16 679 71 LYSICE Zmna.III územního plánu obce Kunice Zastupitelstvo obce Kunice, píslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním ádu (stavební

Více

VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ spolenosti Telefónica O 2 Czech Republic, a.s.,

VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ spolenosti Telefónica O 2 Czech Republic, a.s., VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ spolenosti Telefónica O 2 Czech Republic, a.s., vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a o zmn nkterých souvisejících zákon

Více

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438

Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 Mstský úad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úadu a památkové pée 358 20 Kraslice, nám. 28. íjna 1438 1/11 Spis.zn.:.j.: Vyizuje: Tel.: 751/10/SÚ/Ran 13/11/SÚ/Ran Ranglová 352 370 433, 352

Více

a) Požadavky na zpracování dodavatelské dokumentace stavby

a) Požadavky na zpracování dodavatelské dokumentace stavby B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. Popis realizace stavby a) Požadavky na zpracování dodavatelské dokumentace stavby Pro realizaci stavby si následný zhotovitel zpracuje dodavatelskou dokumentaci na úsekovou

Více

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI

SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI SMLOUVA. O SPOLUPRÁCI PI ÚHRAD SLUŽEB POUKÁZKAMI uzavená podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku mezi tmito smluvními stranami (dále jen smlouva ): Sodexo Pass eská Republika a.s., se sídlem Radlická 2,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VE EJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ODBOR HOSPODÁSKO-TECHNICKÉ SPRÁVY Vedoucí útvaru: Bc. Karel Široký tel.: 532 232 200, fax: 532 232 007 e-mail: karel.siroky@fnbrno.cz

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS TECHNICKÁ ZPRÁVA OBJEKT SO 101 PECHOD PRO CHODCE A AUTOBUSOVÁ ZASTÁVKA DPS, PDPS, ZDS 1. IDENTIFIKANÍ ÚDAJE Název stavby Pechod pro chodce na ul. Tišnovské u kostela v Kuimi a autobusová zastávka Kuim,

Více

íslo jednací: 680241/13 íslo žádosti: 0113 019 224 Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas dojde ke stetu

íslo jednací: 680241/13 íslo žádosti: 0113 019 224 Dvod vydání Vyjádení : Územní souhlas dojde ke stetu VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI TELEFÓNICA CZECH REPUBLIC, A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických

Více

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor V Táboe dne 19.4. 2010 Výzva k pedložení nabídek v rámci výbrového ízení Vážení, dovolujeme si Vás vyzvat k podání nabídky na zakázku: Výmna výtahu a opláštní šachty v dom.p. 2684, ulice Leskovická, Tábor

Více

íslo jednací: 680532/13 íslo žádosti: 0113 019 483 Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení dojde ke stetu

íslo jednací: 680532/13 íslo žádosti: 0113 019 483 Dvod vydání Vyjádení : Stavební ízení dojde ke stetu VYJÁDENÍ O EXISTENCI SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ A VŠEOBECNÉ PODMÍNKY OCHRANY SÍT ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ SPOLENOSTI TELEFÓNICA CZECH REPUBLIC, A.S. vydané podle 101 zákona. 127/2005 Sb., o elektronických

Více

Mstský úad Jindichv Hradec

Mstský úad Jindichv Hradec Mstský úad Jindichv Hradec odbor výstavby a územního plánování Klášterská 135/II, 377 22 Jindichv Hradec telefon : 384 351 111 fax : 384 361 503 mail : vup@jh.cz Spis.zn.: VÚP/64597/2008/HÁ V Jindichov

Více

.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58

.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58 Mstský ú ad Brušperk K Námstí 22, 739 44 Brušperk stavební ú ad.j. : SÚ/328/211/2011/!e Petra Prokešová.j. : SÚ/330/212/2011/!e Nádraní 2682/58 vy$izuje: Ing. Ji$ina!ermáková 702 00 Ostrava Moravská OV

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ Akce : INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMŮ NA FARÁCH, NOVÝ HRÁDEK Investor : MĚSTYS NOVÝ HRÁDEK, Náměstí 28, 549 22 NOVÝ HRÁDEK Stupeň : Dokumentace k provedení stavby Číslo zak.: 4571 A. PRŮVODNÍ

Více

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) :

Registra ní íslo ÚP: A. Identifika ní údaje zam stnavatele, právní forma a p edm t podnikání nebo innosti: Název zam stnavatele 1) : ne_10zadprispchpm.pdf Registraní íslo ÚP: CHPM Úad práce: OSÚ S 10 Žádost o píspvek na vytvoení hránného pracovního místa pro osobu se zdravotním postižením 75 zákona. 435/2004 Sb., o zamstnanosti, ve

Více