Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. No man knows what he can do until he tries. Carter G. Woodson

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. No man knows what he can do until he tries. Carter G. Woodson"

Transkript

1 Výroční zpráva 2014 No man knows what he can do until he tries. Carter G. Woodson NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Telefon Strakonická Černošice

2 Str. 01 Když jsme před lety organizovali školní festival, netušili jsme, že za několik let budeme stát v čele festivalů s národním i mezinárodním významem. Slovo úvodem Vážení přátelé, nepřeháním, když si dovolím říci, že rok 2014 byl pro sdružení a jeho projekty rokem revolučním. Ve všech letech předchozích jsme dosahovali znamenitého pokroku, nicméně rok 2014 znamenal velký skok kupředu, jelikož došlo k naplnění některých dlouhodobých cílů, čímž se nám otevřely i nové obzory a cíle. Když jsme před 7 lety pořádali náš první festival, tehdy školní festival na našem gymnáziu, rozhodně jsme si ani v duchu nepředstavovali, že za několik let dosáhneme miliónových obratů a budeme stát v čele produkčních týmů hned několika festivalů s národním a dokonce i mezinárodním významem. V letošním roce se konaly bezpochyby nejúspěšnější ročníky festivalů, které pořádáme. V rámci festivalu Mladí Ladí Jazz navštívily Českou republiku hvězdy mezi nimi např. Hiromi, Robert Glasper, či V. Wooten, povedlo se nám významně rozšířit počet lidí především dobrovolníků, kteří se v našich projektech angažují a vznikly ucelenější týmy pracující na jednotlivých projektech. Naše akce navštívilo přes lidí a celkově naše projekty strhly pozornost desítek tisíc lidí, kteří sledují naše online profily a prezentace. Začali jsme připravovat rozsáhlý evropský mezinárodní projekt s partnery z Polska, Itálie a Řecka. Z těchto úspěchů i četných zkušeností pro nás vychází mnoho výzev spočívajících např. v nutnosti lepší organizace a distribuce práce, outsourcingu a profesionalizace některých časově náročných aktivit především z oblasti administrativy a tudíž i zajištění financování vícenákladů, které takto vzniknou. Vždy, když člověk jde za svým cílem a podaří se mu jej přes všechny překážky naplnit, otevírá se mu prostor ještě širší plný ještě rozmanitějších cílů, které však vyžadují nejen větší množství práce, ale též zcela nové kvality, jenž si musí každý člen týmu osvojit. Proto jsem jako úvodní slova celé zprávy zvolil právě uvedený citát. Naopak pak ten, kdo se nepokusí zdolat žádnou z výzev, jenž před ním stojí, či na své cestě podlehne nástrahám a dřině, které dnes snad ještě více než kdykoliv dříve lemují každou z těchto cest, nemusí v životě nalézt úspěchu a přirozeného uspokojení ze života. Jan Jelínek, jednatel Nerudný fest.cz o.s.

3 Str. 02 Profil organizce Sdružení Nerudný fest.cz bylo založeno podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů 14. listopadu 2008 od je Nerudný fest.cz o.s. spolkem registrovaným ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl L, vložka Nerudný fest.cz, o.s. Strakonická 1601 Černošice, Česká republika IČ : , DIČ: CZ Cílem činnosti sdružení Nerudný fest.cz je realizace uměleckých projektů se zaměřením na projekty studentů a jiných mladých lidí a podpora s uměním souvisejících aktivit. Pořádáním hudebních a jiných uměleckých projektů pomáháme s uplatněním mladým umělcům v celé oblasti kultury (od hudby, přes malbu až po divadlo), což rozvíjí jejich schopnosti, představuje jejich talent veřejnosti a případně jim umožňuje nastartovat další kariéru. Předním cílem je motivovat mladé lidi ke kontaktu s kulturně-hodnotnou a intelektuálně stimulující tvorbou a rozšiřovaní obzorů široké veřejnosti.

4 Str. 03 Přehled hl. projektů v roce 2014 MLADÍ LADÍ JAZZ 5. ročník, Mezinárodní jazzový festival, který prezentuje prestižní zahraniční jazzové projekty po boku s českými nadějnými hudebníky. Hlavní myšlenkou je přilákat mladé lidi k jazzu nejen jako hudbě, ale též životnímu stylu. Součástí je též cena pro mladé jazzové projekty Jazz Fruit, prestižní ocenění s financemi na nahrání debutového alba či hudební workshopy pro umělce i širokou veřejnost. JAZZBIT (série) / / / / / / 2014 Projekt Jazzbit je dceřiným projektem Mladí Ladí Jazz, který usiluje o podporu a propagaci jazzové hudby v České republice. Nabízí po celý rok pravidelné tematicky rozmanité jazzové koncerty se sníženým vstupným do 26 let (pouze 60 Kč). Odehrává se každý měsíc s výjimkou období konání mezinárodního jazzového festivalu Mladí Ladí Jazz a letních prázdnin. LÉTO NA JUNGMAŇÁKU 2. ročník, Multižánrový open-air festival přímo v srdci Prahy na Jungmannově náměstí v Praze. Projekt má za cíl oživit přes léto centrum Prahy kvalitním hudebním programem. Od rodin s dětmi, přes mladé lidi až k seniorům, všichni se potkají na jednom místě. To je hlavní myšlenkou Léta na Jungmaňáku, oživit Prahu přes léto napříč generacemi. Šest čtvrtečních večerů v průběhu července a srpna se zde představují hudební hvězdy po boku mladých talentů. Vstupné je zdarma.

5 Str. 04 STUDENT FEST 6. ročník, Klubový festival Student Fest je zaměřen hlavně na mladé publikum a představuje veřejnosti mladé středoškolské umělce. Jeho hlavními cíli jsou tak podpora mladých nadějných umělců a podněcování mladých lidí k vlastní tvorbě. Probíhá najednou v několika klubech kolem Národní třídy, tak aby každý mohl přebíhat mezi kluby dle vlastní programové preference. Do organizace festivalu se zapojují každoročně sami studenti středních škol. KONEC POLOLETÍ 5. ročník, Jednodenní akce, která je sesterským projektem Student Festu, kdy se v den vysvědčení na středních školách schází studenti, aby za doprovodu mnoha studentských kapel a djs společně oslavili konec pololetí. Detailnější informace k jednotlivým projektům naleznete na našich webových stránkách:

6 Str. 05 Mladí Ladí Jazz se definitivně stává největším projektem sdružení a svou náročností začíná převyšovat celou zbylou agendu sdružení. Popis činnosti v roce 2014 MLADÍ LADÍ JAZZ Iniciativa Mladí Ladí Jazz propaguje jazzovou hudbu mezi mladými lidmi, podporuje rozvoj mladých hudebníků a celkově se snaží zpřístupňovat jazz posluchačům všech generací v duchu motta Jazz pro všechny generace. Pátý ročník festivalu nabídl 8 koncertních večerů, což je zatím největší počet v celé jeho historii. Tento ročník byl přelomový rovněž díky své dramaturgické koncepci. Dramaturgie festivalu představila tři držitele Grammy Awards. Zatímco programu obecně dominovalo premiérové sólové vystoupení jedné z nejlepších jazzmanek současnosti, japonské pianistky Hiromi, úvod festivalu patřil čerstvému držiteli tohoto prestižního ocenění, Robertu Glasperovi, jenž oceněné album přijel představit pražskému publiku. Závěr naproti tomu patřil mistru baskytary a pětinásobnému držiteli Grammy Awards, Victoru Wootenovi. Festival Mladí Ladí Jazz představuje unikát v tuzemských podmínkách. Svou tradicí v propagaci jazzové hudby a podpory mladých hudebníků je v českém prostředí ojedinělý. Opětovně rostoucí počet návštěvníků festivalu s důrazem na mladé do 26 let prokazuje pokračující trend návratu jazzu mezi českou populaci. S pokorou si dovolujeme tvrdit, že právě iniciativa Mladí Ladí Jazz má na tomto vývoji velkou roli. Již třetím rokem pokračujeme ve spolupráci s Konzervatoří Jaroslava Ježka. Její náplní není pouze zprostředkování hudebního zážitku, ale též výběr mladých interpretů, kteří se představují po boku svých hvězdných kolegů. S partnerem Era svět se nám podařilo posunout vzdělávací aktivity festivalu od tradičních hudebních workshopů na další úroveň, kdy jsme poprvé v historii festivalu organizovali workshop zaměřený na vizualizaci hudby. Již pátým rokem proběhla tradiční a velmi důležitá součást Mladí Ladí Jazz, soutěž Jazz Fruit. Cena má za cíl podpořit rozvoj mladých začínajících interpretů, přičemž vítězi poskytne finanční dotaci ve výši Kč na nahrání debutového alba. Vítězem soutěže se v konkurenci 27 dalších projektů stala úchvatná kapela Ostrich Quartet. Více informací na

7 Str. 06 Dramaturgický harmonogram: Palác Akropolis Pitch Bender Robert Glasper Experiment (USA) 4.4. Palác Akropolis Superpower Portico Quartet (UK) Jazzdock Vítěz Jazz Fruit Tingvall Trio (SWE/GE) David Helbock Solo (AU) Jazztime SIXIN 7.4. Pražská Křižovatka Matouš Hejl Hiromi Uehara (JAP) 2.5. Palác Akropolis, 19:30 Victor Wooten Band (US) Jazztime Finále soutěže Jazz Fruit Jazzpospolita (PL) 9.5. Palác Akropolis Fiordmoss Boska (NOR)

8 Str. 07

9 Str. 08 Léto na Jungmaňáku v roce 2014 přilákalo přes návštěvníků. LÉTO NA JUNGMAŇÁKŮ Multižánrový festival se skládá ze šesti koncertů umístěných open-air přímo v srdci Prahy na Jungmannově náměstí. Jungmannovo náměstí je zajímavé místo, i když přes něj denně proudí davy lidí, málokdo se zde zastaví. Proto jsme se rozhodli toto náměstí trochu oživit a zároveň využít jeho skvělé polohy a snadné dopravní dostupnosti. Ve spolupráci s generálním partnerem Era svět se nám daří zajistit velmi rozmanitý program pro všechny návštěvníky zdarma. Svěží atmosféru každému koncertu dodává mladá kapela, jako předskokan větším jménům. Cílem této snahy je podpora mladé hudební scény. Hlavní program je tvořen výběrem toho nejlepšího z české a nově i zahraniční scény. Festival přichází s bohatým programem paradoxně v době letních prázdnin, kdy mnoho klubů raději zavírá a pro Prahu začíná jakási kulturní okurková sezóna. Nejde o to, že by všichni lidé odjeli pryč z Prahy třeba na dovolenou nebo na velké open-air festivaly. Lidí v Praze zůstává dost, jen se jim nechce chodit nikam dovnitř. Pak se nenabízí nic lepšího než uspořádat open-air festival přímo v centru Prahy. Druhý ročník festivalu navázal na úvodní úspěch festivalu, a proto bylo možné v roce 2014 festival posunout o řád výše. Podařilo se nám zásadním způsobem vylepšit technické zajištění akce, což šlo ruku v ruce i s úspěchem vyjednávání na Praze 1, kde se nám podařilo vyjednat prostor pro pódium 6x4m. Právě tím byl naplněn předpoklad pro rozvoj dramaturgické stránky festivalu. Rozvoj po dramaturgické stránce byl znát na první pohled. Na Jungmannovo náměstí se nám podařilo dostat přední česká jména jako je Iva Bittová, Krausberry, Prago Union či The Tap Tap Orchestra. Nad to se nám povedlo do České republiky poprvé přivést inovativní electro-swingový projekt Dirty Honkers, který si okamžitě získal velkou pozornost českého publika. Tím jsme nastartovali trend, ve kterém bychom rádi pokračovali, kdy kromě známých českých interpretů na festivalu představíme i jeden zajímavý zahraniční projekt. Posun dramaturgie měl pak zásadní vliv na návštěvnost festival, která v roce 2014 přesáhla hranici lidí a každý z večerů bylo Jungmannovo náměstí zcela plné posluchačů. Festival rovněž zaznamenal velký ohlas v médiích i online. Více informací na

10 Str. 09

11 Str. 10 Udržení komunity posluchačů, ale i spolupráce s mladými hudebníky na scéně, to je role Jazzbitu v kontextu festivalu Mladí Ladí Jazz. Zároveň nosné i příjemné večery plné skvělé hudby. JAZZBIT Projekt Jazzbit svým obsahem i dobou trvání záměrně doplňuje iniciativu Mladí Ladí Jazz, dalo by se říci, že je její součástí. Jedná se o každý měsíc se opakující akci, která má za cíl nabízet pravidelně jazzové koncerty pražskému publiku Jazzbit se koná vždy po celý rok s výjimkou doby konání festivalu Mladí Ladí Jazz a letních prázdnin. Již čtvrtým rokem realizujeme tuto sérii koncertů, což je na návštěvnosti a oblíbenosti projektu silně znát. Za dobu své existence si dokázala vytvořit poměrně silnou návštěvnickou základnu. Každý měsíc nabízí jazzově laděné koncerty do 26 let pouze za 60Kč, pro ostatní za dvojnásobek. Úmysl je jasný: Umožnit co největšímu množství lidí poslouchat jazz pravidelně za přístupných podmínek. Projekt zpravidla představuje mladé a talentované formace z celé ČR, žánrově zejména z fusion jazzové oblasti. Letos poprvé na Jazzbitu vystoupil zahraniční interpret a držitel Grammy Award, americký klarinetista Oran Etkin. Každý koncert je věnován určitému tématu, což večery kompozičně uceluje a zároveň nabízí zajímavější zážitek svým návštěvníkům (od vánočního speciálu, přes balkánský večírek až k latinsko-americké vlně). V průběhu roku byl do organizace zapojen nový stážista Jonáš Herza, který dostal na starosti projekt za asistence týmu postupně produkčně zaštítit. Jonáš též začal večery Jazzbit moderovat. I další práce se chopili dobrovolníci z řad mladých lidí, ať už jde grafiku, roznos plakátů či výběr vstupného. Dale se nám v této sezóně podařilo zásadním způsobem posunout image akce za pomoci nových vizuálů, kterým nadále dominuje logo Jazzbitu, nicméně vždy odráží dané téma a celkově jsou atraktivnější. Velkým krokem bylo též vytvoření nové webové prezentace pro Jazzbit a vytvoření koncepce komunikace projektu na soc. síti Facebook Jazzbit v roce 2014 navštívilo téměř 700 návštěvníků. Více informací na

12 Str. 11

13 Str. 12 Není vždy poznat, když se projekt ubírá nesprávným směrem, když jde ale projekt směrem správným, poznáte to na první pohled a cítíte to při každém kroku. STUDENT FEST Student Fest je zaměřen hlavně na mladé publikum od 15 do 25 let, jeho hlavními cíli jsou podpora mladých nadějných umělců mezi jejich vrstevníky a kulturní rozvoj mladého publika. Jednodenní multižánrový hudební festival Student Fest je založený na ideji tzv. přebíhacího festivalu, podobně jako letní open-air festivaly Student Fest nabízí za jedno vstupné hned několik stageí s bohatým programem. Na rozdíl od open-air festivalů není situován na poli či louce, ale přímo v kulturním srdci Prahy, kde využívá blízké vzdálenosti klubů v kombinaci s jejich nenahraditelnou atmosférou. Festival si od svých začátků v roce 2009 vybudoval zvučné jméno a stabilní návštěvnickou základnu. Festival probíhá vždy ve středu před velikonočními prázdninami středních škol a každoročně ho navštěvuje zhruba 1500 návštěvníků během jednoho večera. V roce 2014 jsme navazovali na trendy nastartované v roce Podařilo se nám ještě více zapojit do dramaturgie, ale též i do samotné organizace studenty středních škol. Rok 2014 potvrdil správné směřování festivalu a jeho místo na scéně. I dramaturgicky jsme v roce 2014 postupovali stejnou cestou jako v předchozích ročnících, tj. zapojení řady středoškolských mladých umělců a uskupení, jež jsme doplnili o větší česká jména, ke kterým mladé publikum i vystupující mladí umělci vzhlíží. Z ekonomického pohledu se podařilo po několika finančně rozpačitých ročnících získat financování ze soukromého sektoru a zajistit tak udržitelnost projektu. Tímto ročníkem byla zároveň ukončena dvouletá stáž studenta Tashiho Ermla u nás v organizaci, který byl vybrán z řad studentů jako hlavní studentský organizátor. Po maturitě se, jak zmiňuje ve svém reportu, i díky zkušenostem v naší organizaci dostal na studium produkce na FAMU (Filmové a televizní fakulta Akademie múzických umění v Praze). V průběhu roku 2014 byli zároveň vytipováni možní stážisti pro další roky. Celkově lze tedy hodnotit rok 2014 jako velmi úspěšný ročník, který dovršil stabilizaci festivalu v jeho staro-nové podobě. Před námi se otevírají nové výzvy především v dalším rozšíření festivalu o mimo-hudební program a

14 Str. 13 v zintenzivnění spolupráce s komunitou tvořících a potenciálních produkčních středoškoláků, systematizace procesů a vedení. Více informací na PROGRAM FESTIVALU STUDENT FEST 2014 > ROCK CAFÉ HLAVNÍ STAGE - rock, indie, punk < 18:00-18:30 / Elephants 18:50-19:20 / GITS 19:40-20:10 / I Love You Honey Bunny 20:40-21:30 / Evelynne 22:00-22:50 / A Banquet 23:10-00:00 / Curlies 00:20-01:00 / Wosa > ROCK CAFÉ DRUHÁ STAGE - acustic, folk, pop < 18:00-18:30 / Wen Reif 18:40-19:10 / Bobby Píchač 19:30-20:10 / Jakub Ondra 20:30-21:10 / Vasilův Rubáš 21:20-22:00 / Kopec Šišek > VAGON - ska, reggae, pop punk < 18:30-19:00 / Punix96 19:20-19:50 / Steakhaus 20:20-21:00 / Kšandy Industry 21:30-22:20 / Chaotic 22:50-23:50 / Švihadlo 00:10-01:00 / V3SKA CHAPEAU ROUGE: > UNERGROUND-FLOOR - hip hop, bass, house, trap, < 20:30-21:00 / Sothick 21:00-21:45 / Zachy Arts 21:45-22:15 / Hlava 22:15-23:15 / Rest a Fatte 23:15-01:15 / Freezer 01:15-02:15 / Tuco 02:15-03:15 / Theya 03:15-04:15 / Sta > DANCE-FLOOR - drum and bass < 22:00-23:00 / Vorel 23:00-01:00 / Blofeld & Theya 01:00-02:00 / Rudeboy ft Procter 02:00-03:00 / Stantha 03:00-05:00 / Volume Plus & Skacko

15 Str. 14

16 Str. 15 Konec Pololetí je vzorovým příkladem toho, jak se ze spontánního koncertu několika studentských kapel může stát kultovní akce, na kterou rád zavzpomíná každý student. KONEC POLOLETÍ Pravidelný tradiční večer k oslavě konce prvního pololetí organizuje sdružení již od roku 2008, kdy středoškoláci poprvé doslova "napráskali" pražskou xtétrojku (dnes Fatal). Konec Pololetí je sesterský projekt Student Festu, který je komunikován společně a tvoří tak pro mladé umělce i návštěvníky tradiční programovou náplň školního roku. Akce probíhá vždy den před pololetními prázdninami a dává příležitost studentským kapelám i djs přičemž program večera se táhne pravidelně až do ranních hodin. Několikapatrové prostory klubu, kde akce probíhá, umožňují vytvořit hned několik scén a rozšířit tak dramaturgický rozsah i rozmanitost celé akce, cílovou skupinou jsou stejně jako u Student Fest především středoškoláci Hlavní výzvou pro rok 2014 bylo najít pro akci opět nový prostor, jelikož klub Hoodoo v průběhu roku 2013 zanikl. Podařilo se navázat na spolupráci s klubem Chapeau Rouge, který se svou lokací, technickou vybaveností i kapacitou ukázal být jako ideální. Také se nám podařilo opět výrazně posunout dramaturgii i celkovou image akce, což jistě ovlivnilo i návštěvnost akce, která se letos opět významně zvýšila na téměř 700 návštěvníků. Ti mohli přímo v místě akce kromě samotného hudebního zážitku např. hodnotit středoškolské kapely a djs či soutěžit v kultovní studentské hře, piškvorkách.

17 Str. 16 PROGRAM AKCE KONEC POLOLETÍ 2014 UNDERGROUND STAGE 18:00 - Make Them Scream. 19:00 - Ice-Scream 20:00 - I Love You Honey Bunny 21:00 - Kšandy Industry 22:00 - Green Småtroll 23:00 - Chaotic 00:00 - Theya ft. Vern / LiquidDnBCrew, 01:30 - Babe LN / Radio1, Bassistaz 03:00 - Blofeld / LiquidDnBCrew MIDDLE FLOOR STAGE 19:00 - Jindra Vosecký 19:45-20 minutes 20:45 - Jakub Ondra - official 21:30 - Nameless Brothers 22:30 - Chris Rockwood 00:00 - Tezet /BASS DROP/ 01:30 - Altec /VESTAX/FURIOUS FREAKS/BASS DROP/ BAR STAGE DJ Akrom

18 Str. 17 Zhodnocení výkonnosti sdružení Jak již bylo uvedeno výše, rok 2014 byl pro sdružení rokem skokových změn. Za skokovým posunem v dramaturgii, rozsahu i návštěvnosti akcí se však skrývá i mnoho změn, ke kterým za chodu muselo dojít ať už v oblasti personálního zajištění, řízení. Financování a administrativy. Z tohoto hlediska se vedle úspěchů, které rok přinesl, objevila i řada velkých rezerv, které nebude snadné vyplnit. Co se týče finanční stránky, rok 2014 se dá považovat za rok úspěšný. Přesto však nelze považovat finanční zajištění akcí za dostatečné. Některé kulturně vysoce hodnotné a společensky přínosné projekty dlouhodobě vykazují vysoké ztráty, které je nutné financovat z přebytků z ostatních projektů. To však brzdí potenciální investice do rozvoje projektů. Stále se nám navíc nedaří vytvořit dostatečné rezervy pro nastartování dalších ročníků projektů z ryze vlastních zdrojů. Kladný výsledek jen obtížně pokryje až příliš minimalizované nutné provozní výdaje sdružení. Chod sdružení vzhledem k přetěžování a nedostatečným kapacitám navíc musí projít zásadními změnami pro udržení činnosti (profesionální externí účetní, PR ). Jejich financování však zůstává velkým otazníkem a představuje tak vysoké riziko pro další existenci organizace. Velkým krokem pro sdružení by mohl být též zmíněný evropský projekt, který je ve stavu intenzivních připrav. Pokud by se pro něj podařilo zajistit dostatek zdrojů, znamenalo by to rozšíření činnosti sdružení o další klíčovou dimenzi. Celkově lze rok 2014 hodnotit jako nejúspěšnější rok v historii naší činnosti. Naše akce navštívilo v roce 2014 téměř lidí, což je téměř dvojnásobek předchozího roku a naše kampaně v zasáhly přes jeden milion lidí. Význam, rozsah i ohlas našich projektů dosáhl rekordní úrovně. Nesmíme se však nechat unést těmito úspěchy a musíme reagovat na problémy, na které jsme letos narazily i výzvy, které se před námi otevírají.

19 Str. 18 Na některé projekty se doslova skládají desítky organizací a institucí. Proto je pro nás udržení dobrého jména základní prioritou. Partneři a mediální spolupráce Našim partnerům patří velký díky za podporu, kterou nám projevili v uplynulém roce. Bez jejich podpory bychom nemohli uskutečnit naše projekty v daném rozsahu a za to jim patří více než velký dík! Hlavní partneři: Era Svět Bageterie Boulevard Hlavní město Praha Kytary.cz Komerční partneři: Yamaha Dorint Hotel Don Giovanni Prague Nahrávací studio 3bees Becherovka Lemond Ticketpro Partneři: Praha 3 Praha 1 British Council Konzervatoř Jaroslava Ježka Ministerstvo kultury České republiky Českoněmecký fond budoucnosti Polský institut v Praze British Council Rakouské kulturní fórum Nadace život umělce Jazz Dock Palác Akropolis FAMU Svaz autorů a intepretů Vize 97 Mediální partneři: Rádio 1 ČRo 3 Vltava a ČRo Jazz Aerofilms Xantypa Arktikl kulturní magazín A2 musicweb.cz

20 Str. 19 Záměry organizace na další rok Nerudný fest.cz o.s. se za 6 let existence z malé studentské iniciativy stal rozsáhlou platformou, která hraje má zásadní vliv na kulturní život a to nejen v lokálním, ale též národním a dnes již bezpochyby mezinárodním měřítku. Jsme si vědomi toho, že fascinující tempo růstu organizace i jednotlivých projektů přináší ohromná rizika. Klíčovým cílem organizace je proto v první řadě institucionalizace a stabilizace. Vytyčenými prioritami pro následující rok jsou především: - Posílení finanční stability sdružení o Zajištění prostředku pro chod sdružení (kancelář, účetní...) o Finanční autonomie jednotlivých projektů o Cílené investice pro úspory v dlouhém období - Institucionalizace a řízení procesů, zvýšení efektivity o Systematizace projektového řízení o Širší delegování odpovědnosti na jednotlivé pracovníky o Kvalitnější systém náboru pracovníků a dobrovolníků o Zavedení centrálního sdílení souborů, co-working sw a vytvoření jednoduché administrace online profilů - Posílení image organizace i jednotlivých projektů o Oslovující a srozumitelná motta a vize o Ustálení grafických motivů, ikon o Lepší komunikace vize ven i dovnitř týmů - Rozvoj vzdělávací role sdružení o Více prostoru pro kulturně-vzdělávací rovinu projektů (workshopy, práce s komunitou mladých) o Systematizace zapojení stážistů a dobrovolníků, širší zapojení potenciálních mladých potenciálních promotérů do projektů.

21 Str. 20 Orgány sdružení a jeho rozhodování Členové sdružení Členové sdružení se staly přirozenou základnou propojující všechny projekty, ačkoliv na jednotlivých projektech se podílí mnohačlenné týmy. Každý ze členů supervizuje dílčí projekty a oblasti, tak aby byla činnost konzistentní a odpovídala stanoveným cílům. Jan Jelínek o Odpovědnosti: vedoucí produkce, technické zajištění, rozpočtování a finanční plánování, tisková produkce, dramaturgie, informační technologie, online prezentace a profily o Supervize projektů: Student Fest, Konec Pololetí, Léto na Jungmaňáku, externí dodávky Jan Gregar o Odpovědnosti: komerční partnerství, public relations, dramaturgie, reklama, fundraising o Supervize projektů: Mladí Ladí Jazz, Jazzbit, připravovaný evropský projekt Bc. Tomáš Mudra o Odpovědnosti: právní zajištění, vztahy se státními a dalšími institucemi, fundraising, účetnictví, administrativa, autorské právo Jednateli sdružení jsou Jan Jelínek a Jan Gregar. Důležitým prvkem přijímání rozhodnutí je jednomyslnost členů sdružení. Aktivitu a činnost sdružení všichni členové konají nezištně s důrazem na kvalitu a dobrou věc. Seznam zaměstnanců a spolupracovníků Seznam klíčových spolupracovníků sdružení Natálie Krausová klíčová osobnost týmu Mladí Ladí Jazz, s kterou jsme navázali spolupráci v roce Natálie je pro nás nejen zkušenou, ale též extrémně talentovanou kolegyní, která na profesionální úrovni koordinuje řadu eventů a subprojektů Mladí Ladí Jazz. Nalezli jsme v ní rovněž přítele do nepohody, což je v produkci zásadní vlastností. Matěj Polák hlavní grafik sdružení, jehož práce v posledních letech tvoří image sdružení. Profesionální, přehledná a zároveň hravá grafika jeho vizuálů by často mohla sloužit jako ukázkový příklad. O jeho vizuály k

22 Str. 21 festivalu Student Fest dokonce projevil zájem ústav komeniologie AV ČR, který ji umístí do jedné ze svých publikací. Matěj je spolehlivý a přátelský člověk, jehož práce je pro nás zásadním přínosem. Kromě grafiky, kde působí též jako externí pracovník několika reklamních agentur se též věnuje natáčení a střihu. V roce 2014 jsme jeho schopnosti využili např. i při natáčení video-reportáže z Léta na Jungmaňáku. Hana Dočkalová hlavní grafička projektů Mladí Ladí Jazz a Léto na Jungmaňáku, která vnáší do propagace festivalu velmi zajímavé prvky a náměty. Její vizuály jsou velmi osobité, elegantní a neotřelé. Hanku obdivujeme za zvládnutí objemu grafiky, kterou je třeba pro tyto projekty vytvořit, což dokládá její trpělivost i flexibilitu, kdy plní práci i v šibeničních termínech. Její zkušenosti z různých oblastí i institucí souvisejících s výtvarným uměním přináší klíčové postřehy pro v přípravu reklamní kampaně či video-spotů. Tashi Erml stážista, velmi mladý začínající promotér z řad středoškoláků, který zaujal důležitou roli v organizaci festivalu Student Fest, kde se v rámci stáže ve sdružení stará o studentskou dramaturgii a hladký chod jinak po organizační stránce velmi složitého projektu. Tashiho dvouletá stáž byla rokem 2014 ukončena, od akademického roku 2014/2015 je studentem produkce na FAMU a věnuje se vlastním projektům v oblasti hudby, filmu i jejích průnikům. Lucie Nováková mladá absolventka Mensa gymnázia s ambicemi studovat divadelní produkci a několika menšími zkušenostmi v oblasti filmové produkce nám nabídla svou pomoc počátkem roku Díky svým skvělým komunikačním schopnostem a přátelskému přístupu si rychle našla místo v projektových týmech jako asistentka produkce. Lucie se díky své flexibilitě, odhodlanosti a spolehlivosti stala velkou oporou pro celý produkční tým. Martin Mudra velmi mladý a ne příliš zkušený gymnazista u nás již v minulosti působil jako brigádník v oblasti výběru vstupného a drobné produkční práce. V roce 2014 mu byla svěřena klíčová úloha hlavního vstupaře, což obnáší nelehkou práci se softwarem předprodejců, pořádek, připravenost a dochvilnost. Martin se nenechal odradit prvotními komplikacemi a především na festivalu Mladí Ladí Jazz ukázal své kvality. Tomáš Hejlek velmi talentovaný mladý fotograf a grafik, který s námi spolupracuje již několik let. Spolupráce s Tomášem se v roce 2014 stala natolik intenzivní, že se stal přirozenou součástí realizačních týmů projektů. Tomáš foto-dokumentuje veškerou aktivitu sdružení a jeho názory jsou klíčovou součástí širší debaty o profilech ( image ) jednotlivých akcí. Je pro nás též částo klíčovým reprezentantem cílové skupiny, do které nejen patří, ale především je s ní při své činnosti v intenzivním kontaktu. Často je tak schopen předat zajímavé momenty a postřehy z pozice návštěvníka akce, které ostatní členové týmu při své vytíženosti na akcích nezaznamenali.

23 Str. 22 Jonáš Herza absolvent FHS a člověk, který prošel mnoha neziskovými projekty se k nám připojil v druhém čtvrtletí roku Jonáš prokázal svou angažovanost i schopnosti v průběhu festivalu Mladí Ladí Jazz, kde se rychle zapojil do již rozjetého vlaku. Od podzimu postupně přebírá produkční agendu projektu Jazzbit, kterou by měl mít v rámci stáže od roku 2015 již plně na starosti.

24 Str. 23 Hospodaření sdružení v roce 2014 Zahajovací rozvaha 2014 AKTIVA PASIVA Drobný nehmotný 6000 Účet výsledku majetek hospodaření Oprávky k drobnému Neuhrazený zisk/ztráta nehmotnému majetku minulých let Nehmotný majetek 3000 Fond Jazz Fruit 1850 Dlouhodobý majetek 3000 Vlastní zdroje Materiál na skladě 4083 Zásoby 4083 Ostatní pohledávky Pohledávky za členy 4050 sdružení Pohledávky Pokladna Bankovní účty 5684 Krátkodobý finanční majetek Krátkodobý majetek Cizí zdroje 0 AKTIVA CELKEM PASIVA CELKEM Závěrečná rozvaha 2014 AKTIVA PASIVA Drobný nehmotný 6000 Účet výsledku majetek hospodaření Oprávky k drobnému Neuhrazený zisk/ztráta nehmotnému majetku minulých let Nehmotný majetek 0 Fond Jazz Fruit 1850 Dlouhodobý majetek 0 Vlastní zdroje Ostatní pohledávky Pohledávky za členy Ostatní závazky sdružení Pohledávky Pokladna Bankovní účty Krátkodobý finanční Krátkodobé závazky majetek Náklady příštích období 3529 Výdaje příštích období Jiná aktiva 3529 Jiná pasiva Krátkodobý majetek Cizí zdroje AKTIVA CELKEM PASIVA CELKEM

25 Str. 24 Výkaz zisku a ztráty 2014 Položka Hlavní činnost Hospodářská Celkem činnost NÁKLADY CELKEM Spotřebované nákupy Spotřeba materiálu Služby Cestovné Náklady na reprezentaci Ostatní služby Osobní náklady Mzdové náklady Dane a poplatky Ostatní daně a poplatky Ostatní náklady Úroky Poskytnuté příspěvky VÝNOSY CELKEM Tržby za vlastní výkony Tržby z prodeje služeb Ostatní výnosy Smluvní pokuty Přijaté příspěvky Přijaté příspěvky (dary) Provozní dotace Provozní dotace VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ PŘED DANÍ daň VÝSLEDEK HOSPODAŘENÍ

26 Str. 25 Informace o použitých účetních metodách, obecných účetních zásadách a způsobech oceňování. Občanské sdružení vede účetnictví v souladu s vyhláškou 504/2002 Sb. ve stávajícím znění, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, u kterých hlavním předmětem činnosti není podnikání, pokud účtují v soustavě podvojného účetnictví. II. Doplňující informace k rozvaze a výkazu zisků a ztrát Fondem Jazz Fruit se myslí v účetním období nevyčerpaný příspěvek na nahrání debutového alba podle podmínek soutěže Jazz Fruit. Příspěvek bude čerpán po předložení dokumentace výhercem v příštím účetním období. K rozvaze: Pohledávky v závěrečné rozvaze představují pohledávky za spolupracujícími subjekty v celkové výši 61028,-Kč, které vznikly v důsledku úhrady společně nesených nákladů v plné výše sdružením. V obou případech se jedná o právně dobře podložené nároky, které dlužníci začali v prvním čtvrtletí roku 2015 splácet. Zbývajících 30000,- Kč představuje bezúročná půjčka jednateli sdružení schválená valnou hromadou sdružení dne V daném účetním období byly občanskému sdružení poskytnuty tyto dotace z veřejných rozpočtů: Poskytovatel Projekt Částka Magistrát hl. m. Prahy Mladí Ladí Jazz Kč MČ Praha 3 Mladí Ladí Jazz Kč MČ Praha 1 Mladí Ladí Jazz Kč Výše uvedené dotace byly plně využity v souladu s vymezeným účelem. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Strakonická Černošice Telefon

Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě. Mahátma Gándhí

Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě. Mahátma Gándhí Výroční zpráva 2015 Buď sám tou změnou, kterou chceš vidět ve světě. Mahátma Gándhí NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Telefon 00 420 608 083 016 Strakonická 1601 252 28 Černošice www.nerudnyfest.cz info@nerudnyfest.cz

Více

Výroční zpráva 2012. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk

Výroční zpráva 2012. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk Výroční zpráva 2012 Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk Tomáš Garrigue Masaryk NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Telefon 608 530 065 Strakonická

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Není třeba umění ze života a pro život, ale umění jakožto součást života. Karel Tiege, 1922

Výroční zpráva. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Není třeba umění ze života a pro život, ale umění jakožto součást života. Karel Tiege, 1922 Výroční zpráva 2013 Není třeba umění ze života a pro život, ale umění jakožto součást života. Karel Tiege, 1922 NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Te lefon 00 420 608 530 065 Strakonická 1601 252 28 Černošice www.nerudnyfest.cz

Více

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA KELÍMKY Návštěvníci Café Na půl cesty v roce 28 podpořili rehabilitační služby Green Doors tím, že darovali zálohovaný kelímek do boxu

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015

Výroční zpráva Z&S Apache Team, z.s. za rok 2015 za rok 2015 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2015 a končící dnem 31. prosince 2015 na základě vyhodnocení činnosti Z&S Apache Team, z.s. a její jednotlivá ustanovení byla

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k 31.12.2015 ( v celých tisících Kč ) Název a sídlo účetní jednotky Účetní jednotka doručí:

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ:

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ: ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK 2017 Česká rada dětí a mládeže Senovážné náměstí 977/24 110 00 Praha 1 IČ: 68379439 1. Popis struktury výnosů a nákladů za rok 2017 Struktura výnosů V roce 2017 dosáhly

Více

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Zpráva dozorčí rady o příjmech a výdajích Sdružení za rok 2006 Stav finančních prostředků k 1.1.2006 Peníze v pokladně: Peníze na běžném účtu: Celkem 29.444,00 Kč 109.059,11

Více

13. 6. 2017 18 Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Rolling, spolek pro rozvoj

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 6 5 5 1 3 6 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky DIVADLO COMPANYCZ Divadelní sdružení Solidarity

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč )

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 04/2002 Sb. Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému fin. orgánu Rozvaha v plném rozsahu k 31201 ( v celých tisících Kč ) IČO 017842 Název, sídlo a právní forma účetní

Více

Stručný přehled činnosti z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148. pronájmy/služby jiným pořadatelům 11

Stručný přehled činnosti z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148. pronájmy/služby jiným pořadatelům 11 1 2 3 4 Stručný přehled činnosti 2016 CELKOVÝ POČET PŘEDSTAVENÍ na vlastní scéně/prostoru 159 z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148 pronájmy/služby jiným pořadatelům 11 Vlastní

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty Směrná účtová osnova Příloha č. 4 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, které jsou územními

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s.

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. ke dni 3.2.27 Obsah přílohy Podle 29 a 3 vyhlášky č. 54/22 Sb.:. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ...

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 2 0 2 4 1 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky VOLONTÉ CZECH ops Thámova 20/11 Praha 1000 A K T

Více

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 0 0 5 4 0 7 0 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Česká rugbyová unie Zátopkova 100/2 Praha 1017 A

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001

Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě Zpráva o hospodaření za rok 2001 1. Úvod Matematický ústav v Opavě vykázal za rok 2001 zisk ve výši 6 tis. Kč. Jedná se o zisk, kterého bylo dosaženo po zohlednění

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A Rozvaha ke dni 31.12.2009 (v Kč)! IČ 70876339 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky SKP - Naděje pro život Žižkova 2076/108 586 01 Jihlava církevní právnická osoba A K T I V A A. Dlouhodobý majetek

Více

Nerudný Fest.cz, o.s.

Nerudný Fest.cz, o.s. Nerudný Fest.cz, o.s. Slovo úvodem... Nejčastějšími jmenovateli roku 2011 byly slova krize a obnovy. Dva pojmy, jež se promítají do všech sfér života, včetně jeho složky kulturní. Navzdory tomuto vývoji

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/02 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 30616 Podací číslo: 1076084632 Heslo zjištění stavu: 374db858 Stav podání: podáno 3 1 1 2 2 0

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek Jablonecká

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO Nadrazní ˇ 111 27031161 Stara Paka 507 91 Název a sídlo účetní jednotky Sportem proti barieram,

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ PROFIL PŘEDPISU:

SBÍRKA PŘEDPISŮ PROFIL PŘEDPISU: Ročník 2015 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROFIL PŘEDPISU: Titul předpisu: Vyhláška, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní

Více

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka 2014 Obsah Účetní závěrka...2 Činnost Místní akční skupiny Šipka v roce 2014 a její zhodnocení...9 Účetní závěrka R O Z V A H A (Kontrola aktiv a pasiv) Číslo

Více

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0 Sdružení AMICITIA VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 3 1.2. Vzdělávací činnost 4 1.3. Podíl financování a kapacita 5 1.4. Prezentace

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 5 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA Jindřichovice pod Smrkem

Více

Výroční zpráva. CETERAS Centrum terapeutických služeb, z. s. Vedena ve spolkovém rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl L, vložka 14896

Výroční zpráva. CETERAS Centrum terapeutických služeb, z. s. Vedena ve spolkovém rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl L, vložka 14896 Dvorní 756/9, Poruba, 708 00 OSTRAVA Výroční zpráva 2016 CETERAS Centrum terapeutických služeb, z. s. Vedena ve spolkovém rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl L, vložka 14896 Fio banka a.s. IČ:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010. datum registrace na MVČR: 28. 5. 2008 IČO: 22734155 DIČ: CZ 22734155. číslo účtu: 236578722/0300 Poštovní spořitelna VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 název organizace: organizační forma: sídlo: Rodinné centrum ROUTA, o.s. občanské sdružení Prokopa Holého 1269, Čelákovice 250 88 provozovna RC: prostory MC Čelákovice Stankovského 1650,

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 9378800 Rok: 0 Dne: 3.03.06 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav Náklady

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Čerchovská 1981/6, 120 00 Praha 2, Vinohrady IČO 264 31 017 2 0 1 2 Název účetní jednotky: NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Sídlo účetní

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Rozvaha (bilance) ke dni... 31.12.2016 (v tis. Kč) IČO 28771648 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH o.p.s.

Více

Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011. Motto: Naděje má křídla

Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011. Motto: Naděje má křídla Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti Butterfly-Aid za rok 2011 Motto: Naděje má křídla 1 Obsah 1. Úvod - Slovo ředitelky 3 2. Struktura o.p.s... 3-4 3. Poslání a cíle 4 4. Historie společnosti 4-5

Více

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže Výroční zpráva 2016 Salesiánské kluby mládeže Sídlo: Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 Webové stránky: www.skm.cz Číslo účtu: 1171059001/5500 Statutární

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster

Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster Výroční zpráva za rok 2011 Bezpečnostně technologický klastr, o.s. Safety a Security Technology Cluster Obsah Základní údaje... 2 Poslání Bezpečnostně technologického klastru, o. s.... 2 Členská základna...

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni... 31.12.2017 (v celých tisících Kč) IČ 26701626 Název a sídlo účetní jednotky Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Občanské sdružení pacientů s idiopatickými střevními záněty Sídlo: Za Poříčskou bránou 21/365, Praha 8, PSČ: 186 00 IČ: 227 20 936 Vážení členové a přátelé Občanského sdružení

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

Zpráva o hospodaření. Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě. za rok 2000

Zpráva o hospodaření. Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě. za rok 2000 Zpráva o hospodaření Matematického ústavu Slezské univerzity v Opavě za rok 2000 1. Úvod Matematický ústav Slezské univerzity v Opavě vykázal za rok 2000 zisk ve výši 37 tis. Kč. Jedná se o zisk, kterého

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období 1.1.2017 31.12. 2017 na základě vyhodnocení činnosti PLUS 50 z.ú. a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015 Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015 1. Činnost společnosti V roce 2015 se společnost KENTAUR MEDIA, s.r.o. věnovala následujícím činnostem: - Provoz klubu Jazz

Více

STATISTICKÉ A FINANČNÍ ÚDAJE O POSKYTOVANÝCH SLUŽBÁCH ZA ROK 2013

STATISTICKÉ A FINANČNÍ ÚDAJE O POSKYTOVANÝCH SLUŽBÁCH ZA ROK 2013 STATISTICKÉ A FINANČNÍ ÚDAJE O POSKYTOVANÝCH SLUŽBÁCH ZA ROK 2013 Statistika za rok 2013 Celkový počet uživatelů služeb (žen, dětí, dalších členů ze sociálního okolí obětí domácího násilí) Počty uživatelů

Více

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ Výčet položek podle vyhlášky č.504/2002 Sb., v platném znění Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2009 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ PermaLot 70642168 Svojanov

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2016 (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Centrum pro bezpečný stát, z.s. IČO Pražská

Více

Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná?

Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná? Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná? Ekonomické dopady generuje každá organizace i každý jednotlivec, lze je tedy spočítat pro jakýkoli subjekt. Ve světě bývají studie ekonomického dopadu zpracovávány

Více

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY

USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY PŘÍLOHA III USPOŘÁDÁNÍ A OZNAČOVÁNÍ POLOŽEK ROZVAHY Uspořádání a označování položek rozvahy (bilance) Příloha č. 1 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb.,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 2938800 Rok: 201 Dne: 19.0201 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00 Název nadřízeného orgánu: Obec Doudleby Název účetní jednotky: Základní škola a Mateřská škola Doudleby Sídlo: Doudleby 2 370 07 České Budějovice Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti:

Více

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 50/00 Sb. k..05 ( v celých tis. Kč) IČO 77 Název účetní jednotky Bludiště z.s. Dr. M. Horákové 0/5 60 0 Karovy Vary účtu Název ukazatele Činnost

Více

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k tel: 605301919 V ý r o č n í z p r á v a z a r o k 2 0 1 0 MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko o.p.s. založilo 15 zakladatelů v roce 2006 a její území působnosti je vymezeno katastry 33 obcí. Území MAS kopíruje

Více

Příloha k účetní závěrce Strana svobodných občanů k

Příloha k účetní závěrce Strana svobodných občanů k Příloha je zpracována v souladu s Vyhláškou 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Ministerstvo financí schváleno č.j. 283/76 102/2000 a účinností pro účetní jednotky účtující podle účtové osnovy pro nevýdělečné organizace Účetní jednotka doručí: 1x příslušnému finančnímu orgánu Název

Více

DOMA BEZ OBAV DOMA BEZ OBAV Revoluční 1003/3 Praha 1 110 00 ču 107-4810960247/0100 wwwkrasapomociopscz Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb Výkaz

Více

XODAX. akciová společnost. Výroční zpráva za rok

XODAX. akciová společnost. Výroční zpráva za rok 2017 XODAX akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva XODAX, a.s. 2017 Stránka 2 Výroční zpráva XODAX, a.s. 2017 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) IČO 27777146 Název účetní jednotky MAS HORNÍ POMORAVÍ obecně prospěšná společnost Hlavní 92 788 33 Hanušovice

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Příloha k účetní závěrce

Příloha k účetní závěrce Příloha k účetní závěrce sestavené společností Praha 2 a.s. Křemencova 4/175, 11 Praha 1 ke dni 31.12.213 v tis. Kč Příloha k účetní závěrce za rok 213 1. Obecné vysvětlivky k rozvaze a výkazu zisku a

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2012 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název účetní jednotky I. Sbor ČCE Opletalova A K T I V A dni

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 1. Činnost NADACE SENIO v roce 2014: VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 - projednala a schválila roční uzávěrku hospodaření NADACE SENIO, které předcházelo provedení revize včetně Revizní zprávy,

Více

Úvod. 1. Roční účetní závěrka

Úvod. 1. Roční účetní závěrka Úvod Výroční zpráva o hospodaření Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy za rok 2008 je členěna podle osnovy výroční zprávy veřejných vysokých škol. Dominantními příjmy FTVS UK jsou příspěvek

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016 Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016 1. Činnost společnosti V roce 2016 se společnost KENTAUR MEDIA, s.r.o. věnovala následujícím činnostem: - Provoz klubu Jazz

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1 Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Přehled nákladů a výnosů A rcidiecézní charity Praha 5 Přehled registrovaných sociálních

Více

Výroční zpráva společnosti Ledax o.p.s. za rok 2007 verze final

Výroční zpráva společnosti Ledax o.p.s. za rok 2007 verze final Výroční zpráva společnosti Ledax o.p.s. za rok 2007 verze final 1 Kontaktní údaje Ledax o.p.s. Riegrova 51 370 01 České Budějovice IČ: 28068955 DIČ: CZ28068955 Bankovní spojení: 216002646 / 0300, ČSOB

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Finanční zpráva České inovace, o.p.s.

Finanční zpráva České inovace, o.p.s. Finanční zpráva České inovace, o.p.s. Účetní závěrka (nekonsolidovaná) Rok končící 3. prosincem 23 Zde jsou uvedeny jen vybrané údaje z účetní závěrky 23, která byla zpracována v souladu s vyhláškou č.

Více

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ:

Kobyliské nám. 1000/ Praha 8 Kobylisy IČ: Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 +420 283 029 120 kluby@skm.cz www.skm.cz SÍDLO Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ 65398599 WEBOVÉ

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.7.2015 (v v celých tis. Kč Kč) IČO 00443000 Název a sídlo účetní jednotky ČESKÝ BRIDŽOVÝ SVAZ Italská

Více

Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014

Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014 Občanské sdružení Janus Výroční zpráva za rok 2014 Registrace u MV ČR pod č. j. VS/1-1/73945/08-R dne 15. 12. 2008 Sídlo: Popkova 1005, 664 34 Kuřim Klientské centrum a kancelář: Novobranská 14, 602 00

Více

akciová společnost Výroční zpráva za rok

akciová společnost Výroční zpráva za rok 2016 akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva REDASH, a.s. 2016 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Občanské sdružení Badys o.s. Komenského 1182, 252 19 Rudná IČ: 01372581, DIČ: CZ01372581 Registrace u MV ČR: VS/1-1/91813/13-R ze dne 29. 1. 2013

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 (v celých tis. Kč) IČO Název účetní jednotky Jméno Jméno sídlo sídlo sídlo A K T I V A a Číslo

Více

Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA)

Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA) 1 z 6 27.5.2011 10:22 AAA AUTO Úvod» IR zprávy a oznámení (vnitřní informace)» Konsolidované neauditované hospodářské výsledky skupiny AAA AUTO za první čtvrtletí roku 2011 (OPRAVA) Konsolidované neauditované

Více

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í CITCO Finanční trhy a.s. Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva... 2 Profil společnosti... 3 Nejvýznamnější události roku 2004 a první poloviny roku 2005... 4 Hospodářské

Více

Výroční zpráva. Obecně prospěšné společnosti za rok 2012 GROUP OF CREATIVE STUDIOS CZECH REPUBLIC. Nuart o.p.s. 2013

Výroční zpráva. Obecně prospěšné společnosti za rok 2012 GROUP OF CREATIVE STUDIOS CZECH REPUBLIC. Nuart o.p.s. 2013 Výroční zpráva Obecně prospěšné společnosti za rok 2012 GROUP OF CREATIVE STUDIOS CZECH REPUBLIC 1 Obsah Úvodní slovo 3 Poslání a cíle společnosti 4 Obecné informace o společnosti 5 Zpráva o činnosti 6

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Česká Suzuki asociace, z. s.

Česká Suzuki asociace, z. s. Česká Suzuki asociace, z. s. Výroční zpráva 2017 1 Historie a poslání Česká Suzuki asociace, z. s. (dále jen ČSA) vedený u Městského soudu v Praze pod spis. značkou L 68006, vznikl zapsáním do spolkového

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 29030617 Název účetní jednotky Společenství pro dům č.p. 722, Praha 9

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI ZA ROK 2009 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2009 Účetní jednotka: Umělecká agentura Ambrozia při ZŠ Pouchov HK o.p.s. IČ: 27551008 K Sokolovně

Více