Profesionální přeprava osob. Nový Caravelle umí vše o něco lépe.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Profesionální přeprava osob. Nový Caravelle umí vše o něco lépe."

Transkript

1 Nový Caravelle

2 02 03 Nový Caravelle Profesionální přeprava osob. Nový Caravelle umí vše o něco lépe. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA. Díky nejnovější generaci motorů. DESIGN INTERIÉRU NA ÚROVNI LIMUZÍNY. Nový ještě komfortnější design interiéru. EFEKTIVNÍ BLUEMOTION T E C H N O LO GY. Pro nové motory TDI sériová výbava. NEJMODERNĚJŠÍ INFOTAINMENT. 1) Intuitivní ovládání, nové funkce, nejlepší připojení do sítě. JEDINEČNÁ KONCEPCE POHONU. Pohon všech kol 4MOTION v kombinaci s dvouspojkovou převodovkou DSG. 1) INOVATIVNÍ SLUŽBY CAR-NET. 1) Díky App Connect a Guide & Inform. SOFISTIKOVANÉ ASISTENČNÍ SYSTÉMY. Počínaje ACC 1) přes Front Assist 1) a Light Assist 2) až po Multikolizní brzdu. NEJVHODNĚJŠÍ AUTOMOBIL PRO JÍZDU V TERÉNU VE SVÉ TŘÍDĚ. Díky kombinaci pohonu všech kol 4MOTION, asistentovi pro rozjezd do kopce a mechanické uzávěrce diferenciálu. 1) 1) Výbava za příplatek. Na obrázku jsou použity prvky výbavy za příplatek.

3 OSVĚDČENÁ KVALITA VOLKSWAGEN. Trvanlivé materiály a vysoce kvalitní zpracování. DOKONALE PROMYŠLENÉ MÍSTO ŘIDIČE. Mimořádně robustní připravené pro každo denní využití s mnoha odkládacími přihrádkami. JIŽ VÍCE NEŽ 30 LET LEADER TRHU. V segmentu vozů pro přepravu osob. MAXIMÁLNÍ ÚČELNOST A FLEXIBILITA. Variabilní systém uspořádání sedadel a prostoru pro cestující.

4 04 05 Nový Caravelle Jeden pro všechny. Nový Caravelle. Nový Caravelle nyní vychází ještě více vstříc potřebám svých cestujících. Linie výbavy Caravelle Trendline a Caravelle Comfortline splní ty nejvyšší nároky. VÝBAVA CARAVELLE TRENDLINE: černá mřížka chladiče s chromovanou lištou výškově nastavitelné sedadlo řidiče s bederní opěrkou kompletní obložení stěn prostoru pro cestující sedm sedadel, z toho pět v prostoru pro cestující a spousta prostoru pro zavazadla odolná kobercová krytina na podlaze kabiny řidiče, omyvatelná pryžová krytina na podlaze prostoru pro cestující komfortní čalounění stropu s výklopnými úchytnými madly a závěsy na šaty integrované osvětlení nástupních schůdků a mnoho dalších prvků Na obrázku jsou použity prvky výbavy za příplatek.

5 VÝBAVA CARAVELLE COMFORTLINE: černá mřížka chladiče se třemi chromovanými lištami nárazníky, madla dveří, kryty vnějších zpětných zrcátek a montované díly karoserie lakované v barvě vozu odolná kobercová krytina na podlaze kabiny řidiče i prostoru pro cestující sedadlo řidiče i spolujezdce s loketními opěrkami kombinovaný přístroj s multifunkčním displejem palubního počítače Plus s chromovaným lemem komfortní čalounění stropu s výdechy ventilace a čtecími lampičkami s kulisovým uložením protisluneční žaluzie na bočních oknech prostoru pro cestující rádio Composition Audio se čtyřmi reproduktory poloautomatická klimatizace Climatic a mnoho dalších prvků VÝBAVA CARAVELLE HIGHLINE. VÝBĚR Z NABÍDKY EXKLUZIVNÍ SÉRIOVÉ VÝBAVY: vysoce kvalitní interiér s komfortní palubní deskou sedmnáctipalcová kola z lehké slitiny Cascavel ve stříbrné barvě dvoje boční posuvné dveře čalounění sedadel v kůži Nappa 3zónová klimatizace Climatronic a mnoho dalších prvků

6 06 07 Nový Caravelle DRŽÁK NÁPOJŮ MULTIFUNKČNÍ DISPLEJ PLUS PŘIHRÁDKA DIN A4 KOMBINOVANÝ PŘÍSTROJ RÁDIO COMPOSITION COLOUR OTEVŘENÁ ODKLÁDACÍ PŘIHRÁDKA USB ROZHRANÍ OTEVŘENÁ ODKLÁDACÍ PŘIHRÁDKA 12V ZÁSUVKA OTEVŘENÁ PŘIHRÁDKA OTEVŘENÁ ODKLÁDACÍ PŘIHRÁDKA UZAMYKATELNÁ ODKLÁDACÍ PŘIHRÁDKA MULTIFUNKČNÍ VOLANT V KŮŽI 1) Výbava za příplatek v kombinaci s rádiem Composition Media a navigačním systémem Discover Media. 2) Kompatibilní s technologií MirrorLink TM, CarPlay a Android Auto. Ověřte prosím, zda Vaše koncové zařízení je kompatibilní s rozhraním Car-Net App Connect. Použití rozhraní Car-Net App Connect se uskutečňuje výhradně prostřednictvím mobilního telefonu. Ověřte prosím smluvní podmínky s ohledem na přenos dat z internetu. 3) Dodává se pouze v kombinaci s navigačním systémem Discover Media. Používání je počínaje druhým rokem od koupě automobilu zpoplatněno. Na obrázku jsou uvedeny prvky výbavy za příplatek.

7 Nově vyvinutá kabina řidiče. Nově navržený interiér s praktickým systémem odkládacích prostor a sofistikovaným Infotainmentem. Nová kabina. K uvolněné atmosféře v interiéru přispívají kromě nového designu také vysoce kvalitní materiály a jejich pečlivé zpracování, které přitahují pozornost zejména na nové palubní desce. Vše je logicky uspořádané a snadno přístupné. Dokonale promyšlený systém odkládacích prostor umožňuje přehledné uložení dokumentů a poskytuje místo pro tablety, chytré mobilní telefony i pro další důležité věci potřebné pro příjemnou jízdu v průběhu dlouhého dne. Pohodlí pro řidiče přitom zajišťuje výškově nastavitelné sedadlo s bederní opěrkou. Inovativní Infotainment. Nová rádia a navigační systémy jsou základem pro mnoho sofistikovaných funkcí jako např. elektronické zesílení hlasitosti, jehož prostřednictvím se může řidič v průběhu jízdy bavit s cestujícími na zadních místech, aniž by přitom musel zvedat hlas. Prostřednictvím nového softwarového rozhraní Car-Net App Connect 1), 2) pak mohou být na displeji rádia nebo navigačního systému přehrávány aplikace běžící na chytrém mobilním telefonu, které toto rozhraní podporují. Výjimečný komfort pak přinášejí mobilní služby online Car-Net Guide & Inform 3). POTAHY SEDADEL BARVY INTERIÉRU Dvousedadlo řidiče. Namísto samostatného sedadla lze pro místo spolujezdce objednat dvousedadlo, v jehož opěradle může být na přání výklopná odkládací přihrádka se dvěma držáky nápojů a držákem na tužky. Látkové potahy: PANDU TITANOVĚ ČERNÁ CL Látkové potahy: PANDU MOONROCK CL Látkové potahy: KUTAMO TITANOVĚ ČERNÁ/ MOONROCK TL Potahy z umělé kůže: MESH MOONROCK/ TITANOVĚ ČERNÁ TL Potahy z kůže: NAPPA TITANOVĚ ČERNÁ TL ŠEDÁ MOONROCK TL CL TITANOVĚ ČERNÁ CL Sériová výbava Výbava za příplatek TL Trendline CL Comfortline

8 400 mm

9 Pakety sedadel. Mnohostranné a účelné. Vytvářejí místo až pro devět osob Nový Caravelle PAKETY DODÁVANÉ PRO KRÁTKÝ I DLOUHÝ ROZVOR (VYOBRAZENÍ UKAZUJÍ DLOUHÝ ROZVOR) 4sedadlový 5sedadlový s Easy Entry 2) 5sedadlový 5sedadlový 6sedadlový s Easy Entry 2) 6sedadlový 7sedadlový sériová výbava 8sedadlový s Easy Entry 2) 8sedadlový 9sedadlový s Easy Entry 2) mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm 739 mm 739 mm 739 mm 739 mm Délka zavazadlového prostoru dlouhý rozvor 1) Délka zavazadlového prostoru krátký rozvor 1) PAKETY DODÁVANÉ POUZE PRO DLOUHÝ ROZVOR 6sedadlový 7sedadlový s Easy Entry 2) 7sedadlový 8sedadlový 9sedadlový Dva rozvory a různé y sedadel. Nový Caravelle přináší vysokou úroveň komfortu a prostoru. Rozhodnout se můžete od 4sedadlového až po 9sedadlový pro uspokojení aktuálních potřeb přepravy osob se vždy najde ta správná konfigurace. Delší zavazadlový prostor nebo alternativně instalaci 4. řady sedadel nabízí nový Caravelle s delším rozvorem o 40 cm. Funkce Easy-Entry na straně bočních posuvných dveří. Pro zajištění rychlého a pohodlného nastupování a vystupování pasažérů ze 3. řady lze sedadla druhé řady s novou funkcí Easy- -Entry velmi jednoduše překlopit dopředu. U vozidel s bočními posuvnými dveřmi na obou stranách jsou funkcí Easy-Entry vybavena na obou stranách také sedadla druhé řady. Opěradla všech sedadel je možné zcela sklopit dopředu mm mm mm mm 298 mm 1) Udávaná délka zavazadlového prostoru je měřena v prostoru pro cestující ve výšce podlahy. Vezměte prosím na vědomí, že se jedná o přibližné hodnoty, které se mohou lišit v rámci výrobních tolerancí. 2) U modelů s bočními posuvnými dveřmi na obou stranách se systém Easy Entry se dodává pro obě vnější sedadla. Na obrázku jsou uvedeny prvky výbavy za příplatek.

10 10 11 Nový Caravelle Pomáhají v každé situaci. Moderní asistenční systémy od systému sledování únavy řidiče až po odbočovací světla. Moderní asistenční systémy pomáhají rozpoznávat kritické jízdní situace, ve kterých mohou zasáhnout do řídicího systému motoru a brzd. Inovativní asistenční systémy v kombinaci s optimálními jízdními vlastnostmi a vysokou stabilitou činí z nového vozu Caravelle dokonalý automobil pro přepravu cestujících. Současně také přispívají k příjemnému pobytu Vašich hostů. Systém sledování únavy doporučí řidiči prostřed nictvím optických a akustických signálů přestávku na odpočinek v případě, že u něj 1), 2) rozpozná první příznaky únavy. Zpětná kamera v rámci pole snímaného objek tivem přenáší na displej rádia 3) nebo navigačního systému obraz prostoru za vozem a usnadňuje tak parkování. Obraz na displeji je navíc doplněn pomoc nými liniemi, které 2), 4) dále ulehčují parkování. Brzdový asistent rozpozná jakou rychlostí je sešlápnutý pedál brzdy. Při reflexivním nebo při nouzovém brzdění rychleji vyvine v brzdovém systému maximální tlak. ParkPilot varuje prostřednictvím akustických signálů před překážkami před i za vozem. Na displeji současně ukazuje odstup od překážek také 2), 3) opticky. Automatická regulace odstupu ACC přizpůsobuje rychlost Vašeho automobilu rychlosti vpředu jedoucího vozidla a udržuje od něj přednastavený odstup. Přitom však nepřekročí nastavený rychlostní limit. 1), 2), 5) Součástí ACC je také systém kontroly okolí vozu Front Assist. Systém kontroly okolí vozu Front Assist s funkcí nouzového brzdění City Brake 5) pomocí radaru sleduje vzdá lenost od překážek a v případě, že odstup kles ne pod kritickou hod notu, pomáhá zkrátit brzdnou dráhu. V nebezpečných situacích varuje řidiče opticky, akusticky a brzdným rázem. V případě, že řidič na varování 1), 2) nereaguje, systém začne automaticky brzdit.

11 Asistent pro změnu jízdního pruhu Side Assist prostřednictvím signalizace ve vnějším zpětném zrcátku 1) varuje řidiče v případě, že se při změně jízdního pruhu nachází v tzv. mrtvém úhlu jiné vozidlo. 2) Multikolizní brzda začne po srážce brzdit automobil tak, aby se v ideálním případě zabránilo dalším kolizím. Multikolizní brzda se aktivuje poté, co dva navzájem nezávislé senzory rozpoznají náraz. Po krátkém zpoždění je automobil postupně brzděn až do rychlosti 10 km/h. Řidič má přitom kdykoli možnost opětovně převzít Regulace dálkových světel Light Assist automaticky přepíná dálková světla na potkávací v případě, že rozpozná protijedoucí nebo vpředu jedoucí vozidlo. Od rychlosti 60 km/h a při úplné tmě automaticky zapíná dálková světla. 2) Mlhové světlomety s integrovanými odbočovacími světly se při špatném počasí postarají o dobrou viditelnost. Při odbočování osvětluje 1), 2) příslušný světlomet vnitřní okraj zatáčky. nad vozem kontrolu. 1) 1) V rámci možností daných systémem. 2) Výbava za příplatek. 3) V závislosti na verzi rádia. 4) Pouze v kombinaci se zadními výklopnými dveřmi. 5) Až do rychlosti 30 km/h.

12 12 13 Nový Caravelle Nejnovější motory. S mimořádně nízkou spotřebou paliva. Motory nejnovější generace. Každý agregát je zárukou mimořádně nízké spotřeby paliva aniž tím byla jakkoli omezena radost z jízdy. Je tak možné dosáhnout kombinované spotřeby pouhých 5,5 l/100 km 1), 2, při emisích CO 2 v kombinovaném provozu 145 g/km 1), 2. Všechny motory samozřejmě splňují emisní normu Euro 6. Adaptivní regulace podvozku DCC. Pro zlepšení jízdních vlastností je možné Caravelle na přání vybavit adaptivní regulací podvozku DCC, jejíž prostřednictvím lze po stisku tlačítka nastavit odpružení podvozku ve třech stupních NORMAL, COMFORT a SPORT. BlueMotion Technology. Nová generace motorů splňujících emisní normu Euro 6 je sériově vybavena opatřeními BlueMotion Technology. Tato výbava zahrnuje systém Start-Stop, využívání energie uvolněné při brzdění a pneumatiky se sníženým valivým odporem. Nové motory TDI 2,0 l TDI (62 kw) 1) Kombinovaná spotřeba (l/100 km): od 5,5; emise CO 2 (g/km): od 145 2,0 l TDI (75 kw) 2) Kombinovaná spotřeba (l/100 km): od 5,5; emise CO 2 (g/km): od 145 2,0 l TDI (110 kw) 3) Kombinovaná spotřeba (l/100 km): od 5,8; emise CO 2 (g/km): od 153 2,0 l TDI (150 kw) 4) Kombinovaná spotřeba (l/100 km): od 6,3; emise CO 2 (g/km): od 165 1) Caravelle, motor 2,0 l TDI 62 kw: spotřeba paliva (l/100 km): město od 6,5 do 7,1; mimo město od 5,0 do 5,3; kombinovaný provoz od 5,5 do 6,0; emise CO 2 (g/km): kombinovaný provoz od 145 do 155; energetická třída: A až B. 2) Caravelle, motor 2,0 l TDI 75 kw: spotřeba paliva (l/100 km): město od 6,5 do 7,1; mimo město od 5,0 do 5,3; kombinovaný provoz od 5,5 do 6,0; emise CO 2 (g/km): kombinovaný provoz od 145 do 155; energetická třída: A až B. 3) Caravelle, motor 2,0 l TDI 110 kw: spotřeba paliva (l/100 km): město od 7,1 do 7,3; mimo město od 5,1 do 5,4; kombinovaný provoz od 5,8 do 6,1; emise CO 2 (g/km): kombinovaný provoz od 153 do 159; energetická třída: B. 4) Caravelle, motor 2,0 l TDI 150 kw: spotřeba paliva (l/100 km): město od 7,7 do 8,0; mimo město od 5,8 do 6,2; kombinovaný provoz od 6,5 do 6,9; emise CO 2 (g/km): kombinovaný provoz od 169 do 180; energetická třída: B.

13 Caravelle vůz s nejlepšími terénními vlastnostmi ve své třídě. Pohon všech kol 4MOTION s DSG. Četné inovace se u nového vozu Caravelle starají o dobrou trakci, optimální ovládání a vynikající odezvu řízení, a to i v náročných podmínkách. Pohon všech kol 4MOTION nové generace. Součástí pohonu všech kol 4MOTION (výbava na přání) je spojka Haldex nejnovější generace. Výhodou nové generace pohonu 4MOTION je snížená hmotnost, snížená spotřeba paliva a další zlepšení jízdních vlastností i jízdní dynamiky. Pohon všech kol 4MOTION s DSG. Jako jediný vůz ve své třídě může být nový Caravelle na přání vybaven pohonem všech kol 4MOTION v kombinaci se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou DSG. Asistent pro rozjezd do kopce. Tento nový volitelný systém zajistí prostřednictvím regulace otáček motoru a v případě potřeby také zásahem do řídicího systému brzd kontrolovaný a bezpečný rozjezd do svahu. Mechanická uzávěrka diferenciálu. Ve spojení s volitelným poho nem všech kol 4MOTION může být zadní náprava vybavena také mechanickou uzávěrkou diferenciálu (výbava na přání).

14 14 15 Nový Caravelle Laky a kola. ZÁKLADNÍ LAKY PERLEŤOVÉ LAKY 2) KOLA 16" Kola z lehké slitiny Clayton 2) 6,5 J 16, pneumatiky 215/65 R " šedá Pure 1) modrá Deep Ocean 1) zelená Ontario 1) oranžová Leucht 1) bílá Candy 1), 2) žlutá Grape červená Kirsch černá Deep bílá Oryx 3) METALICKÉ LAKY 2) Kola z lehké slitiny Devonport 2) 7 J 17, pneumatiky 235/55 R " zelená šedá Indium Black Berry Bambusgarden béžová Mojave stříbrná Reflex modrá Acapulco hnědá Chestnut modrá Starlight Kola z lehké slitiny Springfield 2) 8 J 18, pneumatiky 255/45 R 18. 1) Dodává se pouze pro Caravelle Trendline. 2) Výbava za příplatek. 3) V kombinaci se zadními křídlovými dveřmi. Bude v nabídce později.

15

16 Nový Caravelle Tištěno v České republice. Změny vyhrazeny. Vydání: červen Váš prodejce automobilů Volkswagen

Jako žádný jiný. Nový Transporter. Originál. Nízká spotřeba paliva. Díky nejnovější generaci motorů.

Jako žádný jiný. Nový Transporter. Originál. Nízká spotřeba paliva. Díky nejnovější generaci motorů. 02 03 Jako žádný jiný.. Originál. Nízká spotřeba paliva. Díky nejnovější generaci motorů. Efektivní BlueMotion Technology. Pro nové motory TDI sériová výbava. Jedinečná koncepce pohonu. Pohon všech kol

Více

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE.

LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. LÁSKA, POHODA, TECHNOLOGIE. IKONA VE SVÉ ŠESTÉ GENERACI. Multivan je ve své šesté generaci znovu nově vytvořený a přesto se jako nový Multivan Gene ration Six na první pohled zcela jasně hlásí ke svému

Více

Nový Caddy. Das Auto.

Nový Caddy. Das Auto. Nový Caddy Das Auto. Dokonale zvládne vše, co všední den přichystá. Nový Caddy a nový Caddy Maxi. NEJVYŠŠÍ MOŽNÁ FUNKČNOST A FLEXIBILITA Sedadla, která lze sklopit, překlopit či zcela vyjmout, možnost

Více

NOVÁ GENERACE MOTORŮ DLOUHÝ NÁKLADOVÝ

NOVÁ GENERACE MOTORŮ DLOUHÝ NÁKLADOVÝ Nový Caddy Profesionál v každém ohledu. Nový Caddy a nový Caddy Maxi. Dlouhodobý LÍDR TRHU v segmentu městských dodávkových vozů. Byl vždy měřítkem své automobilové třídy a tyto ambice má i nový Caddy.

Více

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 025 600,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 012 200,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Variant CL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 780 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Originál ve své šesté generaci: nový Multivan. Trendline

Originál ve své šesté generaci: nový Multivan. Trendline Nový Multivan Originál ve své šesté generaci: nový Multivan. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA. DÍKY NEJNOVĚJŠÍ GENERACI MOTORŮ. Trendline EFEKTIVNÍ BLUEMOTION TECHNOLOGY. PRO NOVÉ MOTORY TDI SÉRIOVÁ VÝBAVA. JEDINEČNÁ

Více

T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 796 911,- Celkem bez DPH 658 604,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva: 5.8 l/100km Emise

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 7DSG Celková cena 534 100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 107

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Model Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Celková cena 1 014 800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km

Více

Cenová nabídka. Cena vozidla Cena vozidla v CZK bez 21% DPH: Základní cena vozidla ,--

Cenová nabídka. Cena vozidla Cena vozidla v CZK bez 21% DPH: Základní cena vozidla ,-- Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700 260 Zapsaný

Více

Přeprava osob na nejvyšší úrovni. Již více než 30 let představuje měřítko pro profesionální přepravu osob.

Přeprava osob na nejvyšší úrovni. Již více než 30 let představuje měřítko pro profesionální přepravu osob. Nový Caravelle Nový Caravelle 02 03 Přeprava osob na nejvyšší úrovni. Již více než 30 let představuje měřítko pro profesionální přepravu osob. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA. Díky nejnovější generaci motorů. DESIGN

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6

T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 Model T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 903 249,- Celkem bez DPH 746 487,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva: 5.8 l/100km Emise

Více

T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6

T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 Model T6 Kombi 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 858 868,- Celkem bez DPH 709 808,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 800 668,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva:

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6

Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Model Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Celkem vč. DPH 500 144,- Celkem bez DPH 413 342,- Motor 1197 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 62 kw / 82 koní Spotřeba paliva: 6.2 l/100km

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 826961,- Celkem bez DPH 683439,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 727377,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva: 5.7

Více

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 6DSG

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 6DSG Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR DSG Model Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 6DSG Celková cena 1 015 899,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km

Více

Caddy CL 2,0 TDI KR EU6

Caddy CL 2,0 TDI KR EU6 Caddy CL 2,0 TDI KR EU6 Model Caddy CL 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 700 608,- Celkem bez DPH 579 015,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Celková cena 954 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 899400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 046 600,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6

Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Model Caddy skříň 1,2 TSI KR EU6 Celkem vč. DPH 515431,- Celkem bez DPH 425976,- Motor 1197 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 430502,- Výkon: 62 kw / 82 koní Spotřeba paliva:

Více

Passat Variant CL 1,4 TSI 6G

Passat Variant CL 1,4 TSI 6G Passat Variant CL 1,4 TSI 6G Model Passat Variant CL 1,4 TSI 6G Celková cena 704 900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 92 kw / 125 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 126 CO

Více

Touran 1,2 TSI 6G Comfortline

Touran 1,2 TSI 6G Comfortline Touran 1,2 TSI 6G Comfortline Model Touran 1,2 TSI 6G Comfortline Celková cena 575 900,- Motor 1197 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 126

Více

Nový model originálu: nový Multivan.

Nový model originálu: nový Multivan. Nový Multivan Nový model originálu: nový Multivan. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA. Díky nejnovější generaci motorů. EFEKTIVNÍ BLUEMOTION TECHNOLOGY. Pro nové motory TDI sériová výbava. JEDINEČNÁ KONCEPCE POHONU.

Více

Nový Golf Highline 1,4 TGI 6G

Nový Golf Highline 1,4 TGI 6G Nový Golf Highline 1,4 TGI 6G Model Nový Golf Highline 1,4 TGI 6G Celková cena 574100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 5.3 m3/100km Emise CO2: 124

Více

Cena vozidla Cena vozidla v Kč bez 21% DPH: Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Candy / B4B4 0,--

Cena vozidla Cena vozidla v Kč bez 21% DPH: Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Candy / B4B4 0,-- Autodružstvo Podbabská Cenová nabídka 00028-MEMOREC1 Jméno: Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

Caddy TL 1,0 TSI KR EU6

Caddy TL 1,0 TSI KR EU6 Caddy TL 1,0 TSI KR EU6 Model Caddy TL 1,0 TSI KR EU6 Celkem vč. DPH 537 881,- Celkem bez DPH 444 530,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km Emise

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Touran 1,4 TSI 7DSG Highline

Touran 1,4 TSI 7DSG Highline Touran 1,4 TSI 7DSG Highline Model Touran 1,4 TSI 7DSG Highline Celková cena 671400,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 126 g/km Emise

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 1 080 300,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Model Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Celková cena 1 050 800,- Motor 1968 cm3 Pohon všech kol Aut. DSG6 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 5.1 l/100km

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT SCR 7DSG

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Passat Lim HL 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Model Passat Lim HL 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Celková cena 955 899,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km Emise CO2:

Více

Cenová nabídka předváděcí vůz

Cenová nabídka předváděcí vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka předváděcí vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

Cenová nabídka skladový vůz

Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Jméno: Cenová nabídka skladový vůz Autodružstvo Podbabská Sídlo: Pod Paťankou 217/1, 16000 Praha 6 IČO: 48030325 Info email: info@autopodbaba.cz DIČ: CZ48030325 Tel: +420 234 700

Více

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Comfortline 1,0 TSI 6G Celková cena 461100,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Model Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 912 000,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 120 g/km

Více

Nový Golf Variant Highline 1,4 TSI 7DSG

Nový Golf Variant Highline 1,4 TSI 7DSG Nový Golf Variant Highline 1,4 TSI 7DSG Model Nový Golf Variant Highline 1,4 TSI 7DSG Celková cena 658 100,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.1 l/100km

Více

Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR

Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Model Tiguan Comfortline 2,0 TDI 7DSG SCR Celková cena 843 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2:

Více

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900

Nový Tiguan. Ceník. Manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Ceník Nový Tiguan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 2,0 TDI BMT 5.0 110 (150) 735 900 827 900 Aut. DSG7 2,0 TSI BMT 4MOTION 8.6 132 (180) 838 900 2,0 TDI

Více

Nový Golf Highline 1,4 TSI 6G

Nový Golf Highline 1,4 TSI 6G Nový Golf Highline 1,4 TSI 6G Model Nový Golf Highline 1,4 TSI 6G Celková cena 566000,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.3 l/100km Emise CO2: 121

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI SCR 4Mot 7DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI SCR 4Mot 7DSG Passat Variant HL 2,0 TDI SCR 4Mot 7DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI SCR 4Mot 7DSG Motor Celková cena 1 132 600,- 1968 cm3 Pohon všech kol Aut. DSG7 Výkon: 176 kw / 240 koní Spotřeba paliva: 5.8 l/100km

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G245Y10 Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celkem: Kč 934 401 Motor 1 968ccm Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba

Více

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Model Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Motor Celková cena 991 799,- 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG

Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Model Lim.R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR 7DSG Motor Celková cena 1 012 599,- 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR

Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Číslo mé nabídky 3T2TE5 Celková cena Tiguan Trendline 2.0 TDI 6G SCR Celková cena 708 500,01 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 85 kw/ 115 k Spotřeba

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Číslo mé nabídky JG5HRN Celková cena Passat Alltrack 2,0 TDI SCR 4Mot 6DSG Celková cena Sleva Akční cena 1 063 400,01 134 400,01 929 000,- Motor 1968 cm3 Pohon všech

Více

Tiguan Comfortline 1,4 TSI ACT 4M 6G

Tiguan Comfortline 1,4 TSI ACT 4M 6G Tiguan Comfortline 1,4 TSI ACT 4M 6G Model Tiguan Comfortline 1,4 TSI ACT 4M 6G Celková cena 779 400,- Motor 1395 cm3 Pohon všech kol Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 6.9 l/100km

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Touran 1,4 TSI 7DSG Comfortline

Touran 1,4 TSI 7DSG Comfortline Touran 1,4 TSI 7DSG Comfortline Model Touran 1,4 TSI 7DSG Comfortline Celková cena 673900,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.4 l/100km Emise CO2: 126 g/km

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nový Golf R-Line CL 1,6 TDI 5G

Nový Golf R-Line CL 1,6 TDI 5G Nový Golf R-Line CL 1,6 TDI 5G Model Nový Golf R-Line CL 1,6 TDI 5G Celková cena 542100,- Motor 1598 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. Výkon: 85 kw / 115 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2:

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Celková cena 1 054 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 123

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G545Y10 Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celkem: Kč 915 100 Motor 1 968ccm Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná

Více

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 5G13BZ05 Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Celkem: Kč 517 700 Motor 1 197ccm Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 945800,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2:

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Informativní zobrazení Celková cena 3G545YRL Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT Celkem: Kč 1 019 100 Motor 1 968ccm Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná

Více

Transporter. Užitkové vozy

Transporter. Užitkové vozy Transporter Užitkové vozy 02 03 Transporter Jako žádný jiný. Nízká spotřeba paliva. Díky nejmodernější technologii motorů. Efektivní BlueMotion Technology. Pro všechny motory sériová výbava. Jedinečná

Více

Allspace Comfortline 1,4 TSI 6DSG

Allspace Comfortline 1,4 TSI 6DSG Allspace Comfortline 1,4 TSI 6DSG Model Allspace Comfortline 1,4 TSI 6DSG Celková cena 848 500,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 6.4 l/100km Emise CO2: 145

Více

Nový Golf Variant Maraton Ed. 1,4 TSI 6G

Nový Golf Variant Maraton Ed. 1,4 TSI 6G Nový Golf Variant Maraton Ed. 1,4 TSI 6G Model Nový Golf Variant Maraton Ed. 1,4 TSI 6G Celková cena 573 800,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 92 kw / 125 koní Spotřeba paliva: 5.5 l/100km

Více

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR

Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Model Var. R-line Highline 2,0 TDI BMT SCR Celková cena 916 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km

Více

Caddy TL 1,4 TSI KR EU6

Caddy TL 1,4 TSI KR EU6 Caddy TL 1,4 TSI KR EU6 Model Caddy TL 1,4 TSI KR EU6 Celkem vč. DPH 598262,- Celkem bez DPH 494432,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. 529034,- Výkon: 92 kw / 125 koní Spotřeba paliva: 5.9

Více

Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG

Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG Model Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG Celková cena 692 200,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Aut. DSG7 686 900,- Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.6 l/100km

Více

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG

Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 3G5C9T10 Passat Alltrack 2,0 TDI BMT 4Mot 7DSG Celkem: Kč 1 243 600 Motor 1 968ccm Pohon všech kol Aut. DSG7 Výkon: 176 kw / 240

Více

Multivan. Užitkové vozy

Multivan. Užitkové vozy Multivan Užitkové vozy Jedinečný originál: Multivan. NÍZKÁ SPOTŘEBA PALIVA. Díky nejmodernější technologii motorů. EFEKTIVNÍ BLUEMOTION TECHNOLOGY. Pro všechny motory sériová výbava. JEDINEČNÁ KONCEPCE

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Golf. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr.

Golf. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Ceník Golf Zdvihový objem (l) Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km 5 st. pr./ 1,6 TDI BM 1,2 TSI 1,4 TGI CNG 1,4 TGI CNG 1,2 TSI 1,4 TSI ACT 2,0 TDI 1,2 TSI 2,0 TDI 4MOT 1,4 TSI 1,6 TDI 1,6 TDI 4MOT

Více

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT

Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT Model Lim. R-line Highline 2,0 TDI BMT Celková cena 990200,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 120

Více

Cena vozidla Cena vozidla v CZK včetně 21% DPH: Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Candy / B4B4 0,--

Cena vozidla Cena vozidla v CZK včetně 21% DPH: Základní cena vozidla ,-- Barva vozidla / obj. kód: Bílá Candy / B4B4 0,-- AUTO - BAYER, s.r.o. Cenová nabídka 00760-2864CVE Jméno: Sídlo: AUTO - BAYER, s.r.o. Bučovická 299, 68401 Slavkov u Brna IČO: 46994360 Info email: info@autobayer.cz DIČ: CZ46994360 Tel: +420 544 227 123

Více

Dopravní automobil (DA L1Z) Volkswagen Crafter 103 nebo130 kw 4x4

Dopravní automobil (DA L1Z) Volkswagen Crafter 103 nebo130 kw 4x4 Dopravní automobil (DA L1Z) Volkswagen Crafter 103 nebo130 kw 4x4 Barva a čalounění: Odstín červená Flame RAL 3000 a bílý pruh RAL 9003 Model: Volkswagen Crafter 6G FWD SR 4x4, 130 kw/177k, rozvor 3640

Více

Nový Golf Comfortline 1,4 TGI 6G

Nový Golf Comfortline 1,4 TGI 6G Nový Golf Comfortline 1,4 TGI 6G Model Nový Golf Comfortline 1,4 TGI 6G Celková cena 535 000,- Motor 1395 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 5.6 m3/100km Emise CO2:

Více

Nový Tiguan Comfort. 2,0 TDI 4M 7DSG SCR

Nový Tiguan Comfort. 2,0 TDI 4M 7DSG SCR Nový Tiguan Comfort. 2,0 TDI 4M 7DSG SCR Model Nový Tiguan Comfort. 2,0 TDI 4M 7DSG SCR Celková cena 1036500,- Motor 1968 cm3 Pohon všech kol Aut. DSG7 Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 5.7 l/100km

Více

Strana 2 od 13

Strana 2 od 13 Touran HL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG Model Touran HL 1,5 TSI EVO BMT OPF 7DSG Celková cena 723 400,- * V současné době nelze vypočítat přesnou spotřebu a hodnoty CO 2. Motor Vnější lakování 1395 cm3 Přední

Více

Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR

Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Model Nový Tiguan Trendline 2,0 TDI 4M 6G SCR Celková cena 805 700,- Motor 1968 cm3 Pohon všech kol Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva:

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen.

let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Multivan dition 25 let vozu Multivan. let pohonu všech kol značky Volkswagen. Jak oslavit významné výročí? Nebo lépe: Jak oslavit dvě významná výročí? Není to totiž jenom Multivan, od jehož vzniku uplynulo

Více

Strana 2 od 12

Strana 2 od 12 Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 6G Model Touran CL 1,5 TSI EVO BMT OPF 6G Celková cena 703 100,- * V současné době nelze vypočítat přesnou spotřebu a hodnoty CO 2. Motor Vnější lakování 1498 cm3 Přední pohon

Více

Multivan 6.1. Užitkové vozy

Multivan 6.1. Užitkové vozy Multivan 6.1 Užitkové vozy Multivan 6.1 Ikona v nejmodernější podobě. Když v roce 1950 opustil první model Bulli výrobní linku, nikdo nemohl tušit, že jednou uvede do pohybu celý svět. Představením modelu

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Polo. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7

Polo. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7 Ceník Polo Zdvihový objem (l) Převodovka / 6 st. pr. 1,0 1,8 TSI BMT 1,2 TSI BMT 1,2 TSI BMT 1,4 TDI BMT 6 st. pr. 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 5.1 55 (75) 301 900 6.0

Více