Dovolte, abychom se Vám představili

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dovolte, abychom se Vám představili"

Transkript

1

2

3 Když si položíme otázku, co se dnes v bankovním světě nejrychleji rozvíjí, jsou to elektronické bezhotovostní platby. Ke dnes již zcela běžné platební kartě s magnetickým proužkem nebo čipem jsou to bezkontaktní platební karty a nové médium mobilní telefon s možností bezkontaktní platby (NFC technologie). Tyto platební nástroje se objevují na stále nových a nových místech, kde úspěšně nahrazují platbu v hotovosti. Náplní práce a hlavním směrem činnosti společnosti SONET je podpořit zavádění elektronických plateb všude tam, kde to přináší užitek a prospěch. Že se nám to daří, dokládá naše vedoucí pozice na českém a slovenském trhu, kde máme více jak akceptačních míst s naším řešením. Rádi budeme v této oblasti spolupracovat i s Vámi. Jan Pištělák ředitel společnosti

4 Dovolte, abychom se Vám představili Jsme česká společnost se sídlem v Brně, působící na trhu již od roku Poskytujeme bankám, obchodníkům, poskytovatelům platebních služeb a dalším podnikatelským subjektům komplexní služby v oblasti platebních terminálů. Hlavní činností naší společnosti je vývoj softwaru pro platební terminály (POS). Díky neustále se zvyšujícím požadavkům ze strany našich zákazníků jsme vyvinuli univerzální software platformu, nezávislou na použitém typu hardwaru, umožňující rychle a flexibilně reagovat na Vaše požadavky. Kromě běžných platebních aplikací nabízíme také speciální aplikace, jako například službu propojení platebního terminálu s pokladním systémem, dobíjení kreditů mobilních telefonů, Dynamic Currency Conversion, Cash-Back, platbu šeků, aplikace pro platební kiosky a mnohé další. Vyvinuli jsme také informační systém pro acquiring POSMan, manažerský informační systém POSMan Plus a monitorovací aplikaci hpos pro platební terminály. Více najdete na našich webových stránkách ( Součástí naší nabídky jsou platební terminály předních světových výrobců Verifone, Ingenico a Spire Payments, kteří vždy reflektují aktuální požadavky trhu, a proto Vám můžeme nabídnout efektivní platební nástroje pro každý druh Vašeho podnikání. Klientské zázemí zajišťuje naše servisní infrastruktura. Ve všech zemích, ve kterých poskytujeme naše služby, máme vybudovanou vlastní síť servisní podpory školený tým techniků s mnohaletými zkušenostmi v problematice platebních terminálů. Součástí servisu je odborné call centrum, které řeší problémy našich zákazníků neprodleně, flexibilně a v pohodlí pracoviště zákazníka. Důležitá je pro nás vysoká odbornost a specializace, proto se pravidelně účastníme odborných školení, seminářů a konferencí, jako je například Cardforum, zaměřené na odvětví platebních karet a souvisejících oblastí, konferencí pořádaných Združením pre bankové karty na Slovensku a dalších. Přečíst si také můžete naše články v odborných publikacích a periodikách. I díky Vám, našim obchodním partnerům, můžeme smysluplně pomáhat ve svém okolí, a to například prostřednictvím Nadačního fondu Rotary klub Brno, který dlouhodobě podporuje Ústav sociální péče Kociánka Brno a Diakonii Betlém. Jsme také partnerem Českého filharmonického sboru Brno či Mahenovy činohry Národního divadla Brno. Snažíme se být Vám, našim klientům, co nejblíže, proto jsme Vám k dispozici v našich kancelářích v Praze, Brně, Bratislavě a Budapešti. Do budoucna je naším cílem rozšíření aktivit také do dalších okolních zemí.

5 Naše hodnoty PŘIBLIŽUJEME TECHNOLOGIE LIDEM Největší radost z naší práce máme, když si jí ani nevšimnete. Když Vám rychlé bezhotovostní platby zjednodušší Váš každodenní život. Krotíme moderní technologie, aby banky, obchodníci i držitelé platebních karet měli více času na vlastní rozvoj. MÁME PRO VÁS VŽDY JASNOU TVÁŘ Jsme jedním z největších hráčů na trhu, přesto fungujeme pružně jako rodinná firma. Tam, kde si velké korporace teprve schvalují procesy, my už dodáváme služby. Nebojíme se rozhodovat. Osobně ručíme za naše produkty i následný servis. Vše s Vámi řeší přímo naši specialisté. A vy si hned vybavíte jejich tvář. BEZPEČNOST AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ Nedržíme se jednoho řešení pro všechny. Z nejnovějších technologií vybíráme vždy tu, která je pro konkrétního klienta nejvhodnější a nejbezpečnější. I to je důvod, proč si nás za partnera v regionu vybraly přední banky, autorizační centra a systémoví integrátoři. V České republice a na Slovensku provozujeme přes platebních terminálů, ostatně i na ostrově Mauricius najdete míst s naším platebním řešením.

6 Důležité milníky společnosti Naše společnost vznikla v roce 1991 se záměrem poskytovat vysoce profesionální služby v oblasti informačních technologií. V roce 1995 se stala členem Aliance partnerů společnosti Tandem Computers, tehdejší světovou špičkou v oblasti transakčních systémů, což nám poskytlo přístup k nejmodernějším technologiím, otevřelo cestu do světa velkých řešení a přivedlo k know-how, tolik chybějícímu na našem trhu. Díky úspěchům dosaženým spoluprací se společností Tandem Computers, která je nyní součástí impéria HP, jsme byli v roce 1999 osloveni americkým výrobcem platebních terminálů Hypercom, a stali se jeho regionálním Master distributorem. Od toho byl už jen krůček k vývoji softwaru pro platební terminály. Tímto začínáme psát zatím nejdelší a nejvýznamnější kapitolu naší společnosti. V roce 2012 došlo k akvizici společnosti Hypercom společností Verifone, díky čemuž jsme se stali také jejím partnerem. Na základě vývoje a potřeb trhu jsme ve stejném roce navázali spolupráci se společností Ingenico a v roce 2013 se společností Spire Payments. V současné době jsme díky vlastní architektuře softwaru pro POS terminály dodavatelem řešení, pokrývající tyto platformy. Naše odhodlání k růstu dokazuje otevření pobočky v maďarské Budapešti v roce 2013, kde nabízíme stejně jako v České a Slovenské republice kromě platebních terminálů i servisní podporu, call centrum a komplexní komunikační infrastrukturu.

7 Čtyři důvody, proč se rozhodnout právě pro nás: VÝVÍJÍME SOFTWARE Vyvíjíme software pro platební terminály různých platforem dle projektů a požadavků zákazníka. Software realizujeme dle nejvyšších standardů v daném oboru, pomocí nejmodernějších informačních technologií a profesionálních metodik. MÁME VLASTNÍ INFORMAČNÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM Vyvíjíme vlastní komplexní informační systém POSMan pro automatizaci všech byznys procesů pro acquiring, terminálový management a řízení servisu. Monitorovací systém, aplikace hpos, umožňuje pravidelné získávání dat o chování jednotlivých platebních terminálů. Manažerský informační systém POSMan Plus pak poskytuje nástroje pro analýzu a reporty z dat předchozích dvou sytémů. NABÍZÍME MULTIPLATFORMOVÉ ŘEŠENÍ Jsme dodavatelem multiplatformového řešení podporujícího hardware značek Verifone, Ingenico a Spire Payments, případně dalších dle projektového požadavku zákazníka. SERVISNÍ INFRASTRUKTURA Našim zákazníkům poskytujeme servisní služby s vysokou profesionalitou a výkonností včetně call centra.

8 Vývoj softwaru Dodáváme standardní platební i neplatební aplikace, ale také aplikace vyvinuté na zakázku dle individuálních potřeb zákazníka. Jde o velmi komplexní a profesionálně řízený proces, který se skládá z mnoha důležitých kroků od prvotní analýzy požadavku zadavatele, až po dodání výsledného produktu. Každému z nich proto věnujeme během vývoje maximální pozornost tak, abychom vytvořili mimořádný a prospěšný produkt. Díky úzké spolupráci se zákazníkem pak můžeme zvolit optimální řešení podle jeho konkrétních potřeb. Vývoj softwaru pro platební terminály pro různé zákazníky, HW platformy a různá autorizační centra vyžaduje vedle specifického know-how také vysoce profesionální a zároveň flexibilní organizaci vývojových týmů. Vycházíme z vlastní SW architektury a objektového programování. Do hry dále vstupuje výběr vhodných moderních nástrojů pro tzv. release management a testování, spojené s tvorbou testovacích scénářů a optimalizovaných pro jednotlivé typy aplikací. To jsou klíčové faktory efektivity celého vývojového procesu. Jejich dobré zvládnutí je přesně to, co náš zákazník očekává zkrácený vývojový cyklus a sníženou cenu výsledného produktu proti konkurenci.

9 Informační systém POSMan pro acquiring je velmi důležitou součástí nabídky našich služeb. Jeho funkčnost výrazně překračuje potřeby běžného terminálového managementu (TMS) a řízení servisu (Incident Management System). Jedná se o komplexní informační systém, který automatizuje všechny byznys procesy pro acquiring: multiplatformový terminálový management multi-aplikační management komunikace s autorizačním centrem řízení servisu monitoring chyb a nestandartních stavů znalostní systém pro call centra logistika Manažerský informační modul POSMan Plus poskytuje nástroje pro analýzu, reporty a modelování z dat systému POSMan a aplikace hpos. Zákazník tak získá informace o obchodníkovi a kartových produktech, informace o nastavení POS terminálů (data z TMS), finanční data (obraty na jednotlivých kartových produktech), informace o všech proběhlých servisech, může modelovat profitabilitu obchodníka, má k dispozici informace o době trvání transakcí či o výskytu chyb na všech POS terminálech. Systémy POSMan i POSMan Plus jsou naprosto nezávislé na použité HW platformě terminálů a umožňují velmi efektivní řízení a správu heterogenních sítí POS. Jejich použití snižuje vnitřní náklady acquiringu o %.

10 hpos je soubor služeb integrovaných v aplikaci POS terminálu, jenž umožňuje servisním technikům poslat informaci do POSMan o proběhlé instalaci či servisu (hservis), a dále pravidelné získávání dat o chování POS a jejich vzdálenému nastavení (hmonitor). Více jak 100 údajů je po uzávěrce terminálu odesláno do datového skladu. Spojením dat hpos s daty systému POSMan získává zákazník unikátní množinu dat, která dává jeho pracovníkům nové možnosti jak spravovat a optimalizovat síť POS terminálů a obchodníků (viz POSMan Plus). Systém hpos obsahuje tři základní funkce: 1) hservis zasílá data o servisních událostech na terminálu do aplikace POSMan (aktualizace/dokončení servisního protokolu, kontrola nastavení) 2) hmonitor sbírá data o chování terminálu a jeho nastavení (globální statistiky chování sítě, monitorování stavu jednotlivých POS, detekce nestandardního chování, zachycení chybových stavů, prevence chyb, statistiky transakcí) 3) Remote management zajišťuje vzdálenou správu terminálu podle nejrůznějších scénářů a požadavků (stahování aplikací, inicializace nastavení)

11 Servis & logistika Síť servisních techniků Vysoká kvalita poskytovaných služeb je pro nás prioritou, proto v rámci České i Slovenské republiky disponujeme sítí servisních techniků s mnohaletou praxí a zkušenostmi se servisem všech typů námi nabízených platebních terminálů. Jejich odbornost je pravidelně zvyšována školením zaměřeným na aktuální požadavky zákazníků, nové technologie a kartové produkty, změny interních procesů a na novinky v oblasti hardwaru. Kromě běžných úkonů a oprav poskytujeme školení obsluhy. Důležitou roli v řízení servisu hraje informační systém POSMan, který poskytuje dokonalý přehled o všech otevřených či dokončených servisních úkonech. Call centrum Naše servisní zázemí doplňuje call centrum, jehož pracovníci evidují veškeré telefonáty v infomačním systému POSMan a řeší je dle charakteru problému. Podle našich dlouhodobých statistik máme až 60 % úspěšnost ve vyřešení závad přímo po telefonu, bez nutnosti výjezdu servisního technika. V případě, že je servisní výjezd nutný, je zaevidován a přidělen příslušnému servisnímu technikovi k odbavení. Systém POSMan sleduje vše až do uzavření servisu. Skladové hospodářství a logistika Logistika je nezbytnou součástí poskytovaných služeb. Jejím srdcem je centrální sklad doplněný certifikovanou Security Room (nahrávání klíčů dle předpisu asociace VISA). Odtud putují terminály do regionálních servisních center v celém teritoriu. To vše přes noc. Pro přepravu platebních terminálů a dalšího příslušenství využíváme ekologicky smýšlející společnost DPD. Skladové zásoby a veškerý jejich pohyb evidujeme dle sériových čísel v systému POSMan každou minutu víte, kde se Vaše zařízení nachází.

12 Sídlo společnosti SONET, s.r.o. Lužická 2093/ Brno Česká republika tel: fax: Obchodní zastoupení Praha Gemini, budova B Na Pankráci 1724/ Praha 4 Česká republika tel: fax: SONET Slovakia, s.r.o. Pluhová 192/ Bratislava Slovenská republika tel: fax: SONET S.r.o Magyarországi Fióktelepe EMKE Building Rákóczi út Budapest Hungary sonet@sonet.cz Index 01-07/2014

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ PRO SPRÁVU HOTOVOSTI» Poskytuje aktuální informace o stavu hotovosti z jednotlivých pokladen, od pokladních atd.» Informuje o stavu hotovosti

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

RETAIL SUMMIT 2013 MODEL SPOLUPRÁCE RETAILU A BANKY PRO 21. STOLETÍ. Marek Ditz, člen představenstva ČSOB

RETAIL SUMMIT 2013 MODEL SPOLUPRÁCE RETAILU A BANKY PRO 21. STOLETÍ. Marek Ditz, člen představenstva ČSOB RETAIL SUMMIT 2013 MODEL SPOLUPRÁCE RETAILU A BANKY PRO 21. STOLETÍ Marek Ditz, člen představenstva ČSOB Bankovní svět se mění Nízkonákladové banky Hráči s nabídkou základních služeb a omezenou distribuční

Více

Roland Katona 11. října 2012

Roland Katona 11. října 2012 Roland Katona 11. října 2012 o ČSOB a Era Stavíme na dobrých vztazích se svými klienty. Zaměřujeme se na poskytování služeb vysoké kvality, které zjednoduší život naším klientům. Nabízíme jednoduchost,

Více

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII.

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. 1. JSME SOUČÁSTÍ SILNÉ MEZINÁRODNÍ SPOLEČNOSTI zastoupení v 171 zemích celého

Více

NFC nákup. Realita současnosti & Vize budoucnosti. Retail Summit 5.-6.2.2013. Jiří VÍTEK

NFC nákup. Realita současnosti & Vize budoucnosti. Retail Summit 5.-6.2.2013. Jiří VÍTEK NFC nákup Realita současnosti & Vize budoucnosti Retail Summit 5.-6.2.2013 Jiří VÍTEK Head of NFC & Financial Services Telefonica Czech Republic vitek.j@telefonica.com NFC s Komerční Bankou Telefónica

Více

Účetní a mzdové poradenství

Účetní a mzdové poradenství Účetní a mzdové poradenství Committed to your success Účetní a mzdové poradenství Efektivní outsourcing účetnictví a mezd je cestou ke snížení vašich nákladů, administrativní zátěže a je garancí precizního

Více

Infrastruktura jako služba

Infrastruktura jako služba Infrastruktura jako služba Pavel Řezníček #19198 Jiří Šolc ICZ a. s. 20.9.2011 1 Agenda Outsourcing infrastruktury IaaS projekty Společná diskuze 2 Pavel Řezníček OUTSOURCING INFRASTRUKTURY 3 ICZ Plný

Více

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Petr Kolda Petr.kolda@simac.cz 1 Program 9.00 Představení společnosti Simac TECHINIK ČR a.s. 9.15 Unified Fabric konsolidace sítí v datových

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality JJ Mois Année Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality Elektronické platby v dopravě 21.2.2008 Monika Truchliková, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty

Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty Novinky v platebních kartách: Karta podle Vás a nové pojištění zneužití karty Miloslav Křečan, ředitel kartového centra ČS 29. dubna 2008 Obsah 1. Karta podle Vás individuální design platebních karet 2.

Více

Mobilní platby 2013 Global Payments Europe Praha 10.10.2013

Mobilní platby 2013 Global Payments Europe Praha 10.10.2013 Mobilní platby 2013 Global Payments Europe Praha 10.10.2013 GPE - Všechny služby na jednom místě Card management a personalizace ATM & POS network management Autorizační služby Naši partneři Vývoj aplikací

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Moderní veřejná správa

Moderní veřejná správa Moderní veřejná správa Olomouc 16 17/5 2019 Úřad 21 století Portál občana města Pelhřimov Mgr. Bc. Jan Machyán, tajemník úřadu Město Pelhřimov cesta k modernímu úřadu Město Pelhřimov = město kuriozit a

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Sdílená infrastruktura bezkontaktních plateb jako klíč k úspěchu Mobile Payments. Pavel Juřík

Sdílená infrastruktura bezkontaktních plateb jako klíč k úspěchu Mobile Payments. Pavel Juřík Sdílená infrastruktura bezkontaktních plateb jako klíč k úspěchu Mobile Payments Pavel Juřík Global Accounts Manager 11. 10. 2012 20 let platebních služeb GPE v ČR 1990 I. S. C. MUZO bankovní společnost

Více

Prezentace platebního systému PAIMA

Prezentace platebního systému PAIMA Prezentace platebního systému PAIMA Ing. Vlastimil Beneš 19.5.2011 SmartCard Forum 2011 1 Obsah prezentace Základní vlastnosti Architektura Proč DESFire Použití SAM Závěr 19.5.2011 SmartCard Forum 2011

Více

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše

People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše People Manager Komplexní řízení zdrojů a projektů jednoduše Hlavní funkce Řízení portfolia projektů Podpora pro Demand Management a prioritizaci Podpora pro rozhodování při plánování releasů aplikací Přehled

Více

Certifikace pro výrobu čipové karty třetí stranou

Certifikace pro výrobu čipové karty třetí stranou Certifikace pro výrobu čipové karty třetí stranou Obsah: 1. Obsah 2. Seznam použitých zkratek 3. Úvod a cíl dokumentu 4. Certifikovaný dodavatel 5. Postup certifikace výroby BČK 6. Popis technologií 7.

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

1. 3. 2013. Akceptace karet v dopravě

1. 3. 2013. Akceptace karet v dopravě 1. 3. 2013 Akceptace karet v dopravě Platba v dopravě bezkontaktní kartou ČSOB ve spolupráci s DP města Liberec a Jablonec a DP Brno zprovoznila kiosky na prodej jízdenek pomocí bezkontaktní karty. Každá

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

Paython www.paython.cz

Paython www.paython.cz Paython www.paython.cz Nejvyspělejší platební centrum pro bezpečné internetové platby Komplexní řešení pro vaše internetové platby Platební centrum Paython je unikátní systém pro komplexní správu internetových

Více

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru Testing as a Service Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru Kompletní portfolio služeb testování softwaru Předem známé náklady na testování, umožňující efektivní tvorbu

Více

Od velkého retailu k mikroplatbám. Konference Budoucnost platebních karet Praha, 22.10.2014

Od velkého retailu k mikroplatbám. Konference Budoucnost platebních karet Praha, 22.10.2014 Od velkého retailu k mikroplatbám Konference Budoucnost platebních karet Praha, 22.10.2014 Agenda 1. Milníky Ingenico v kontextu vývoje EFTPOS ve světě a v ČR 2. Současné trendy v platbách bankovními kartami

Více

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace

Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost. Automatizace. Přesná manipulace. Robotické aplikace. Laserová integrace Individuální řešení průmyslových inovací a automatizace pro Vaší společnost Automatizace Přesná manipulace Robotické aplikace Laserová integrace Laserové mikro-obrábění O NÁS IMV Design je společnost specializující

Více

Transparentní náklady. Optimalizované procesy. Vyšší efektivita

Transparentní náklady. Optimalizované procesy. Vyšší efektivita Transparentní náklady Optimalizované procesy Vyšší efektivita Iden fikovat skryté náklady a uvědomit si potenciál pro op malizaci Počty fyzických dokumentů, čas na zpracování a náklady na tisk jsou obvykle

Více

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Únor 2015 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration

Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Chytrá systémová architektura jako základ Smart Administration Ing. Petr Škvařil, Pardubický kraj Dipl. Ing.Zdeněk Havelka PhD. A-21 s.r.o. 1 Nepříjemné dotazy Jsme efektivní v provozování veřejné správy?

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Akceptace platebních karet je specifická činnost a v souvislosti s ní je třeba si z hlediska zájemce vyjasnit řadu otázek, např.:

Akceptace platebních karet je specifická činnost a v souvislosti s ní je třeba si z hlediska zájemce vyjasnit řadu otázek, např.: BELLPRO, s.r.o. nezávislý konzultant pro problematiku akceptace platebních karet včetně jejích bezpečnostních aspektů spolupracující se Sdružením pro bankovní karty (sdružuje zejména všechny banky zajišťující

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Certifikované zabezpečení shoda se standardy potvrzeny nezávislými certifikačními

Více

INTEGRA Plus & INTEGRA

INTEGRA Plus & INTEGRA MADE TO PROTECT ZABEZPEČENÍ VAŠÍ FIRMY BEZ KOMPROMISŮ ZABEZPEČOVACÍ ÚSTŘEDNY INTEGRA Plus & INTEGRA ZABEZPEČENÍ BEZ KOMPROMISŮ Flexibilní integrace efektivní komunikace Certifikované zabezpečení shoda

Více

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI

Joppa Logistics PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI SLOVO ŘEDITELE Vážení obchodní partneři, je mi ctí Vás seznámit se společností Joppa Logistics, dopravně spediční společností s tradicí od roku 2000. Naším cílem je poskytovat služby

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

Nabídka služeb na akceptaci platebních karet v prostředí internetu

Nabídka služeb na akceptaci platebních karet v prostředí internetu Nabídka služeb na akceptaci platebních karet v prostředí internetu Platební brána nabídka START Společnost: Česká pirátská strana IČO: 71339698 Datum: 7.2.2017 Tento dokument obsahuje informace, které

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Partnerský certifikační program MB-Secure

Partnerský certifikační program MB-Secure Partnerský certifikační program MB-Secure Co je partnerský program MB-Secure Program MB-Secure je certifikační partnerský program výrobce Honeywell Security Group pro systémové integrátory a instalační

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost EDUCA Profesní vzdělávání zaměstnanců společnosti T-MAPY spol. s r.o. 2010-2012 únor 2010 - leden 2012 Charakteristika projektu Projekt je zaměřen na prohloubení

Více

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost EDUCA III Další profesní vzdělávání zaměstnanců společnosti T-MAPY spol. s r.o. 2013-2015 září 2013 - únor 2015 Charakteristika projektu Projekt je zaměřen

Více

eman s.r.o. Profil společnosti

eman s.r.o. Profil společnosti eman s.r.o. Profil společnosti Kdo jsme? Společnost eman je předním českým poskytovatelem mobilních řešení. Nabízíme služby v oblasti zakázkového vývoje mobilních aplikací, mobilních a responzivních webů

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Aplikace na čipových kartách

Aplikace na čipových kartách Aplikace na čipových kartách Systémy dodávané pro veřejnou a státní zprávu ISSS 2007 Hradec Králové, 2. dubna 2007 Jiří Hrdina ISCRD Informační systém centrálního registru dopravců (ISCRD) Aplikace na

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

Bezpečnostní poradenství. www.cstconsulting.cz

Bezpečnostní poradenství. www.cstconsulting.cz Bezpečnostní poradenství KDO JSME? Nezávislí bezpečnostní poradci CST Consulting s.r.o. vzniklo na základě myšlenky přiblížit profesionální nezávislý poradenský servis nejen velkým korporacím, které tradičně

Více

HP Vendor Management Services. Užitečné informace z první ruky

HP Vendor Management Services. Užitečné informace z první ruky HP Vendor Management Services Užitečné informace z první ruky 01 Máte Plné ruce? Trendy v oblasti slučování smluv podle průzkumu IDC: 23% zákazníků má v současnosti 20 a více podpůrných kontraktů v oblasti

Více

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia

Případová studie O2 SVĚT. Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia Případová studie O2 SVĚT Microsoft Azure zefektivňuje řízení prodejní sítě v O2 Slovakia O2 SVĚT Spuštění portálu O2 Svět je pro nás novým začátkem ve způsobu spravování a publikování informací pro prodejní

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s.

BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku. MOPET CZ a.s. BLESK peněženka předplacená platební karta. Nominace o Cenu v soutěži Zlatá koruna v kategorii finanční produkty Novinka roku MOPET CZ a.s. Proč předplacená platební karta Na českém trhu do roku 2014 neexistovala

Více

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků.

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Eduard Hlava, Neternity.cz, projekt Nová zelená úsporám Data v pohybu Data a informace

Více

PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ

PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ PŘINÁŠÍME POKROČILÁ ŘEŠENÍ O nás Bezpečnostní agentura TOP Security patří mezi přední agentury v České republice. Veškeré bezpečnostní služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat

Více

Trendy v mobilním placení

Trendy v mobilním placení Trendy v mobilním placení David Brendl, brendld@visa.com Visa Europe 18 March 2015 Spolehlivost Rozsah Visa: silný byznys, o který se lze opřít 516 milionů karet 1 z každého 6.00 36,7 miliardy transakcí

Více

HLAS DATA INTERNET 1

HLAS DATA INTERNET 1 1 HLAS DATA INTERNET Obsah Profil společnosti AVONET Mapa sítě Poskytované služby AVONET nabízí zaměstnancům Přehled pracovních pozic 2 Profil společnosti přední krajský poskytovatel internetových a hlasových

Více

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě.

Bohemia Energy. Případová studie. Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě. Bohemia Energy Uzavírání smluv prostřednictvím tabletů přineslo významné zvýšení výkonu obchodní sítě Případová studie Květen 2016 Shrnutí Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

Vyúčtování elektrické energie

Vyúčtování elektrické energie Ekonomické informační systémy bez hranic Autor & distributor systému Obchodní a servisní partner 3 1 2 6 4 Foto: ŠJů & Jagro. Vyúčtování elektrické energie V rámci informačního systému SQL Ekonom nabízíme

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

MATERNA GmbH

MATERNA GmbH MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě

Profil společnosti. Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Profil společnosti Jsme partnerem výrobních firem na cestě ke světové třídě Jsme specialisté na výrobu Jsme ITeuro česká konzultační a softwarová společnost, která se specializuje na podnikové aplikace,

Více

VaV projekt TA02030435 je řešen s finanční podporou TA ČR

VaV projekt TA02030435 je řešen s finanční podporou TA ČR VaV projekt TA02030435 je řešen s finanční podporou TA ČR OIS vazby: XTC CCL Centrální clearing Centrální úroveň CIS CDIS Centrální dispečink 3 18 20 Kartové systémy PL - Personalizační linka funkce SW

Více

Odbor informatiky a provozu informačních technologií

Odbor informatiky a provozu informačních technologií POLICEJNÍ PREZIDIUM ČR Odbor informatiky a provozu informačních technologií Příloha č. 1 a) název zakázky, Technická podpora software pro systém NS-VIS a VISMAIL b) předmět a rozsah plnění veřejné zakázky

Více

Revoluce na tuzemském bankovním trhu! Bezkontaktní technologie na platebních kartách

Revoluce na tuzemském bankovním trhu! Bezkontaktní technologie na platebních kartách Revoluce na tuzemském bankovním trhu! Bezkontaktní technologie na platebních kartách Miloslav Křečan, ředitel kartového centra České spořitelny Marie Hešnaurová, ředitelka odboru rozvoj platebních karet

Více

Prezentace pro konferenci Smart city Brno

Prezentace pro konferenci Smart city Brno Prezentace pro konferenci Smart city Brno - Česká spořitelna, a.s. CHYTRÁ řešení v dopravě, Brno Vývoj odbavení cestujících Včera Dnes Zítra PAPÍROVÉ JÍZDENKY DOPRAVNÍ KARTY, SMS BANKOVNÍ KARTY, MOBILNÍ

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

f i r e m n í p r e z e n ta c e

f i r e m n í p r e z e n ta c e f i r e m n í p r e z e n ta c e TSS Group - je mladá dynamická společnost zabývající se vývojem, výrobou, dovozem a distribucí bezpečnostních technologií. V současnosti zaměstnává přibližně 140 zaměstnanců.

Více

Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu

Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu Ing. Pavlína Velikovská, Ph.D. listopad 2012 Proč se zabývat standardizací EOC Legislativa: Zákon č. 194/2010 Sb. O veřejných

Více

Řešte důležitější věci..

Řešte důležitější věci.. Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Společnost Account CB s.r.o.

Více

Systém evidence hotovostních plateb v ČR

Systém evidence hotovostních plateb v ČR Systém evidence hotovostních plateb v ČR Ing. Jiří Fridrich V Praze 22. 23. ledna 2015 Proč? Nastavení férového prostředí pro všechny podnikatele Účinný nástroj k potlačení šedé ekonomiky Efektivnější

Více

Zaplatí to zákazníci?

Zaplatí to zákazníci? Zaplatí to zákazníci? Dopady PSD2 na uživatele platebních karet Pavel Juřík Senior Business Consultant Cards & Mobile Services Interchange Fee Interchange Fee - počátek 70. let 20. století - odměna pro

Více

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců

Případová studie. O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita. Aplikace O2 Univerzita. jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Případová studie O2 Slovakia: Aplikace O2 Univerzita Aplikace O2 Univerzita jako nástroj řízení vzdělávání zaměstnanců Aplikace O2 Univerzita Vzdělávání je pro naši firmu jedním ze základních pilířů, bez

Více

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě

Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Koncept centrálního monitoringu a IP správy sítě Implementace prostředí MoNet a AddNet Jindřich Šavel 31/5/2013 NOVICOM s.r.o. 2012 2013 Novicom All rights s.r.o. reserved. All rights reserved www.novicom.cz,

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

Manuál Elektronický výpis

Manuál Elektronický výpis Manuál Elektronický výpis Obsah dokumentu 1. Obecně k výpisům... 1 1.1. Co je Elektronický výpis?... 1 1.2. V jakém formátu mohu obdržet výpis? (rozdíly PDF a CSV)... 1 1.3. Kdy dostanu Elektronický výpis?...

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa. A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem průmyslových inkoustových tiskáren. Společnost byla založena v Dánsku v roce 1993 a její hlavní činností je vývoj a výroba in-koustových tiskáren s vysokým

Více

Helios Easy. integrované řešení pro řízení

Helios Easy. integrované řešení pro řízení integrované řešení pro řízení Skupina ASSECO je jedním z nejvýznamnějších softwarových domů ve střední Evropě. Chcete držet své náklady více pod kontrolou? Potřebujete, aby vaše investice měly rychlou

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA

WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA WALETKA FIREMNÍ SMART KARTA 1 K A R T A W A L E T K A N A B Í Z Í C E L O U Ř A D U P E R S O N I F I K O V A N Ý C H F U N K C Í, V Ý H O D A F I R E M N Í C H Ř E Š E N Í 2 W A L E T K A J E U N I V

Více

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě # DIGITAL TELECOMMUNICATIONS Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě www.dto.cz Kontakt: Tomáš Vrba obchodní manažer +420 603 485 960 tomas.vrba@dto.cz V případě zájmu o vypracování

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s.

Mobilní aplikace ve světě ERP. Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Mobilní aplikace ve světě ERP Michal Hanko Petr Kolda Asseco Solutions, a.s. a Simac Technik ČR, a.s. Skupina Asseco Solutions Asseco Solutions je průkopníkem a vizionářem na poli informačních systémů

Více

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost

NABÍDKA. na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost NABÍDKA na umístění a kompletní provozování automatů na teplé nápoje odpovídající vyhlášce č. 282 / 2016 Sb. pro společnost Základní škola Slovan, Kroměříž, příspěvková organizace Zeyerova 3354/2, 767

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více