NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY pr0 KVALITA. Místa plná života. výrobce obchod řemeslo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2014. 100 pr0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo"

Transkript

1 NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY pr0 KVALITA výrobce obchod řemeslo Místa plná života.

2 Nadura. Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo. Třída sama pro sebe. NB 400 Břidlice antracit 6220 imitace kamene

3 NADURA OBSAH 2 3 Vítejte ve světě inovací. 2 Kolekce 18 Variant Nová řešení pro podlahu, stěnu a strop. Hlavní myšlenka 4 Produktová filozofie 7 Oblasti použití Nadura-podlaha 8 Nadura-PanelY 26 Výhody Nadury Teplá na nohy 12 Odolná 18 Lehce udržovatelná 22 Odolná vlhku 24 Otěruvzdorná 25 Odolná proti vtiskům 30 Produktové informace Vlastnosti 32 Kvalita 34 Zámkový systém formáty složení 36 Příslušenství 38 Vlastnosti 40 Kolekce 41 Místa plná života.

4 Tajemství dřeva tvrdého jako kámen. Zkameněliny dřeva představují ojedinělý a fascnující kus historie Země. Jak příroda dokáže vytvořit z organického materiálu jeho minerální variantu, není dodnes zcela jasné. Ale v jednom se vědci shodují: trvá to miliony let. Vývoj Nadury trval podstatně kratší dobu. Nadura znamená tvrdost bez chladu - řešení pro místa plná života. Zkamenělé dřevo stáří cca. 140 milionů let Nadura-PanelY Nadura-PODLAHA Link k homepage:

5 NADURA HLAVNÍ MYŠLENKA 4 5 Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo. Nadura. Kombinace od přírody teplého materiálu a tvrdosti kamene je fascinující. K dosažení tohoto efektu jsou dřevěná vlákna smíchána s minerálními přísadami a za působení žáru vzájemně slisovány. Tímto způsobem vzniklý materiál sjednocuje nejlepší vlastnosti obou hlavních komponent: příjemné teplo dřeva a extrémní odolnost kamene. Tak se stávají inovativní podlahy a panely z tohoto materiálu nadmíru odolnou a zdravou alternativou k mnoha keramickým, kamenným, nebo plastovým obkladům a dlažbám. 1Nadura-podlaha Odolná Nadura se ráda přizpůsobí následkům temperamentního života: když děti přinesou na nohou domů i kus fotbalového hřiště, když při vaření nabere omáčka směr podlaha, či Vám upadnou pánve, hrnce a talíře - to vše Nadura přežije bez větších následků. To, že k tomu i dobře vypadá, je příjemně teplá na dotek a dá se lehce pokládat a udržovat, to vše mluví pro Originál z MEISTERU. 2 Nadura-panely Nezničitelné Kdo říká, že zeď musí vydržet méně, než podlaha? Již letmý pohled na zeď v kuchyni, šatně, nebo schodišti Vám ukáže, že užívání těchto prostor zanechává na omítce, či tapetách ošklivé nechtěné stopy. Panely z materiálu Nadura jsou hned o několik tříd odolnější a zachovají Vaše stěny a strop ve výborné kondici.

6 NB 400 Rustic wood tmavěhnědé 6303 imitace dřeva

7 NADURA PRODUKTOVÁ FILOZOFIE 6 7 Kvalita na maximu - pro dlouhé potěšení z produktu. U MEISTERU je vývoj inovativních produktů požadavkem s tradicí. Některé z těchto nápadů byly pro přínosem a revolucí pro celé odvětví výroby podlahových krytin. Další vzešly z propojení s jinými na budoucnost orientovanými podniky. Tak byla dostatečně brzy zaměřena naše pozornost na Wood-Powder, nový materiál ze dřeva a minerálních látek. Jako vůbec první výrobní podnik na světě, vyvinul MEIS- TER inovativní výrobní technologii vhodnou pro sériovou výrobu podlahových krytin a panelů na bázi Wood-Powder materiálu. Tak vzinkla: Nadura. Na Naduře nás již od začátku fascinovala myšlenka spojení pozitivních vlastností dvou zcela odlišných materiálů v jednom produktu. Novátorská směs surovin se skládá výhradně z přírodních komponent, má tvrdost kamene a zároveň je teplá a útulná jako dřevo. Výsledným produktem jsou extrémně odolné a otěruvzdorné podlahy a panely Nadura, snadno montovatelné i udržovatelné. Přitom, stejně jako u ostatních produktů, i u Nadury usilujeme o co nejautentičtější a nejušlechtilejší vzhled. Desítky let našich zkušeností, zralé technologie a zodpovědný přístup, přinášejí inovativní a ekologické produkty v nejvyšší kvalitě a dlouhou životností. Tak bylo dosaženo doživotní záruky pro podlahové krytiny Nadura.

8 NB 400 Rez 6303 imitace kovu

9 NADURA PODLAHA 8 9 Nová třída v podlahách.

10 NB 400 Pískovec 6301 imitace kamene

11 NADURA PODLAHA Rozhodovat se jinak Rozhodovat se lépe. Nadura je jiná: krytina s tvrdostí keramiky, nebo kamene, avšak s příjemným pocitem tepla od nohou. Inovativní materiál umožňuje velké množství variant povrchů, jako jsou ušlechtilá břidlice a pískovec, nebo autentická napodobenina struktury dřeva. Dokonce je možno dosáhnout i vzhledu rezavého kovu, napodobujícího zoxidované železo, které je však teplé na dotek. Dejte prostor nové dimenzi interierového uspořádání. Link k interierovému designeru:

12 Nadura - příjemně teplá odspodu. Nadura se může pochlubit mimořádně teplým charakterem, podtrhujícím útulnost interiérů. Charakterem stejným, jakým oplývá dřevo. Díky vysokému podílu dřevěných vláken je tělesné teplo odebíráno pomaleji než u keramických, či kamenných dlažeb Díky podílu minerálních látek je Nadura odolná stejně jako keramika, či kámen. Nadura. Varianta tvrdé podlahové krytiny s útulným charakterem. Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo.

13 NADURA VÝHODY TEPLA Kamenné a keramické krytiny jsou především: studené. Alternativou je: Nadura

14 NB 400 Rustic wood tmavě hnědá 6303 imitace dřeva Dřevo do kuchyně? Kamenná dlažba v ložnici? Nenáročná a teplá Nadura - do obou místností! Protože v každém prostředí se osvědčí její individuální síla: robustní jako dlažba, pohodlnná a útulná jako dřevo. To je přínosem pro dětské pokoje, obýváky, hostinské pokoje, chodby, nebo pracovny. Obvodová lišta profil 9 PK Univerzální bílá lesk 324 dekorační fóliedekorfolie Podlaha s jedinečným charakterem.

15 NADURA PODLAHA NB 400 Rustic wood tmavě hnědá 6303 imitace dřeva

16 Maximální zátěž? Žádný problém! I v obchodě je důležitý vzhled. Barevný odstín a struktura povrchu výrazně ovlivňuje celkovou atmosféru prostoru. Od světlého pískovce, přes autentické napodobeniny dřeva, až po tmavou břidlici, Nadura nabízí velké množství variant výběru. Přitom nejsou podlahy Nadura jen atraktivní, ale dosahují i zátěžové třídy 34, která Vám, co se týká zátěže, dovolí opravdu mnoho.

17 NADURA PODLAHA Obvodová lišta profil 8 PK ušlechtilá ocel - dekorační fólie NB 400 Hickory betonově šedá 6223 imitace

18 Nadura - na každý pád odolná. Spolehněte se na svoji podlahu Nadura. Ta něco vydrží. Vysoký podíl minerálních látek dává Naduře robustnost kamenné, nebo keramické dlažby. Při zátěži, při které se dlažba odštípne, či praskne, na Naduře vzniknou jen malé důlky, či škrábance, které je možné zčásti vyspravit. Homogenní nášlapná vrstva je probarvená a třikrát tlustší, než u dosavadních krytin - tím je zamezeno tzv. bílému lomu. Nadura. Extrémně odolná varianta teplé podlahové krytiny. NB 400 Břidlice antracit 6220 imitace kamene

19 NADURA VÝHODA - ODOLNOST Keramické a kamenné dlažby se při prudkém dopadu roztříští, nebo prasknou. Odolnou alternativou je Nadura.

20 Inteligentní receptura pro douhodobý požitek. Právě v kuchyni se snadno něco přihodí: spadne hrnec, převhrne se sklenice. To, co by na jiné krytině zanechalo trvalé stopy, je na Naduře jen okrajovou historkou nicotného významu: vyčistit a zapomenout. Co Vám utkví v paměti bude jen vzpomínka na kuchařské experimenty, slavnostní pečení a rodinné oslavy.

21 NADURA PODLAHA Nadura-podlaha NB 400 Břidlice antracit 6220 imitace kamene Nadura-panely NP 300 Břidlice bílá 6222 imitace kamene

22 Nadura - miláček, který Vám leccos promine. Kdyby se jen všechno dalo tak snadno udržovat jako Nadura. Čevené víno, olej a jiné tekutiny mohou, u kamenných a keramických dlažeb, snadno trvale změnit barvu cementovaných spár. U Nadury je ze spár bez problémů odstraníte, bez jakýchkoliv dalších efektů. Částečné vyspravování cementových spár a tak vzniklé rozdíly v barvě, můžete u Nadury zapomenout. Nadura. Protože spára dělá rozdíl. NB 400 Pískovec 6301 imitace kamene

23 NADURA VÝHODA - SNADNÁ ÚDRŽBA Cementové spáry mezi dlaždicemi jsou savé, tekutiny a oleje je často nevratně zbarví. Bezproblémová alternativa: Nadura

24 Nadura - podlaha pro hrubé zacházení. Z Nadury bez problémů odstraníte i vlhké bahno a hrubé nečistoty, bez jakýchkoliv sptop. Protiskluzná, odolná proti vlhkosti, lehce udržovatelná - Nadura obstojí i při hrubším zacházení. Vlhká, hrubá špína se dá jednoduše odstranit i z hluboké struktury povrchu. Protože Nadure je vyjímečně odolná a otěruvzdorná. Nadura: bezproblémově čistá i po velké zátěži. NB 400 Rustikální dřevo krémově šedé 6304 imitace dřeva

25 NADURA VÝHODA - ODOLNÁ PROTI VLHKOSTI OTĚRUVZDORNÁ Materiál, vlastnosti a vzhled - trojnásobně palec nahoru pro Naduru. Nadura je zcela nová produktová kategorie, založená na technologii Wood-Powder. Wood-Powder je inovativní směs přírodních materiálů - dřevěných vláken, minerálních látek, barviv a aditiv. Z těchto materiálů vznikají podlahy, které jsou extrémně robustní, otěruvzdorné a příjemně teplé při pochůzce i na dotek. Hluboko do povrchu vyražený 3-D reliéf propůjčuje podlaze a panelům Nadura autenticky pravý, prvotřídní vzhled. Homogenní povrchová vrstva je třikrát silnější, než je tomu u jiných vícevrstvých podlahových krytin. Ve spojení s naší speciální, tvarově stálou nosnou deskou se systémem AquaSafe je mimořádně odolná. Řez nášlapnou vrstvou Nadura. Extrémně zesílená užitná vrstva, přímo nanesená na speciální nosnou desku - pod elektronovým mikroskopem. Nadura pod zvětšovacím sklem. Podstatně zesílená užitná vrstva se skládá ze speciální směsi dřevěných vláken, minerálních látek a barviv. Nášlap je nanesen na mimořádně tvarově stabilní dřevovláknitou nosnou desku AquaSafe. Spodní strana vybavená protitahem, zaručuje extrémní stabilitu povrchu. Řez nášlapnou vrstvou laminátové podlahy, skládající se z Overlaye, dekoračního papíru a nosné desky HDF - pod elektronovým mikroskopem. Laminát vrstva po vrstvě. Laminátová podlaha se skládá z více prvků. Speciální složení jednotlivých vrstev zvyšuje pevnost a chrání dekorační papír overlayem na povrchu. Na obrázku je jasně viditelné: užitná vrstva laminátových krytin má, ve srovnání s Nadurou, podstatně menší sílu.

26 NP 300 Hickory šedá 6229 imitace

27 NADURA PanelY Omítka a tapety to můžou zabalit.

28 Dotýkat se výslovně povoleno. Tapety a omítky jsou klasikou řešení stěn. Na pohled jsou krásné, ale běda, jakmile překročíte bezpečnou vzdálenost - a už jsou tu - čáry na zdi, škrábance, díry a prohlubně. Kdo chce, aby stěny, či strop, měly osobitý výraz a přitom dlouho krásně vypadaly, bude šťastný, pokud se rozhodne pro panely Nadura od značky MEISTER. NP 300 Stropiziano světle šedá 6224 dekor Rohová lišta malá ušlechtilá ocel - dekorační fólie Obvodová lišta profil 8 PK ušlechtilá ocel - dekorační fólie Link k panelům Nadura:

29 NADURA PanelY Stěna: Panel - Nadura NP 300 Stropiziano šedá 6227 dekor Šatna: Panel - Nadura NP 300 Stropiziano světle šedá 6224 dekor Čtyřhranná stropní ukončovací lišta Stropiziano šedá 6227 dekor

30 Něco takového Naduru prostě nepoškrábe. I na stěně vypadá Nadura vyjímečně dobře. extrémně mohutná užitná vrstva panelů Nadura je tvrdá jako kámen a téměř i tak nezničitelná. Tam, kde to omítka, nebo tapeta vzdává, zůstává Nadura bez poskvrnky. Nadura. Pro trvale krásné zdi. Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo. NP 300 Stropiziano světle šedá 6224 dekor

31 NADURA ODOLNÁ PROTI VTISKŮM Sádrokartonové desky a tapety z hrubých vláken viditelně trpí nárazy, údery i jiným typem namáhání. Neprůstřelná alternativa: panely Nadura. Sádrokartonová deska v místě nárazu. Tapeta z hrubých vláken v místě otěru.

32 Nadura - s tvrdostí kamene a dotykem dřeva. Stejně jako u všech produktů MEISTER - i u Nadury se spojuje perfektní řemeslné zpracování s vůlí k inovacím. Tak vznikají produkty, jejichž kvalita a dlouhá životnost, splní všechna Vaše přání. Nadura samotná je kombinací těch nejlepších produktových vlastností. Směsí přírodních materiálů a inovativních metod zpracování v produktu, který je snadno udržovatelný, extrémně otěruvzdorný a navíc příjemně teplý na dotek. Ohromuje i svým vzhledem: do povrchu hluboce vyražené 3-D struktury a moderní dekory propůjčují Naduře punc pravosti. Zdravá Nadura se skládá z přírodních materiálů, jako jsou dřevěná vlákna a minerální složky. To zaručuje šetrnost k životnímu prostředí i zdravé bydlení. Autentická Do povrchu hluboce vyražená 3-D struktura propůjčuje podlahám a panelům Nadura velmi realistický vzhled. Nadura je přírodní produkt - každý dílec a každý panel je unikátem.

33 NADURA VLASTNOSTI Snadno udržovatelná Nová technologie výroby činí povrch tvrdým a extrémně odolným. To dovoluje i snadné a pohodlné čištění, bez vzniku škrábanců, změn barvy, apod. Robustní a odolná proti průrazu. Nadura odolá i silnému mechanickému zatížení. Homogenní struktura užitné vrstvy je třikrát silnější, než u dosavadních vícevrstvých podlah. Protiskluzná Inovativní povrch v kombinaci s vyraženou strukturou, činí Naduru mimořádně protiskluznou. Naduře byla udělena na základě zkoušek prováděných Univerzitou Wuppertal - třída protiskluznosti R9 R10.

34 Výborně! Nadura od MEISTERU. Nadura Nadura označuje zcela novou kategorii produktů vycházejících z technologie Wood-Powder. Wood-Powder je inovativní materiálová směs skládající se z dřevěných vláken, minerální látek, barviv a dalších aditiv, vyvinutá společností Vällinge. Modrý Anděl Jako výsledek zodpovědného přístupu k výběru materiálů a moderním výrobním postupům, nesou podlahové krytiny a panely Nadura z MEISTERU pečeť Modrý Anděl - prvního a nejznámějšího ekologického certifikátu na světě, označujícího k životnímu prostředí šetrné produkty a služby. To Vám dává záruku toho, že jste se rozhodli pro ekologický produkt s minimálními emisemi. MEISTER - záruka Jsme o kvalitě podlahových krytin Nadura natolik přesvědčeni, že Vám na ni, při použitví v obytných prostorách, poskytneme doživotní záruku na otěr. Od MEISTERU získáváte produkty, z jejichž perfektního vzhledu, se budete těšit i po mnoha letech, a které Vám poskytnou mimořádnou odolnost a snadnou údržbu. Pro komerční využití činí záruka 10 let. Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Všeobecná stavební homologace stavební produkt kontrolovaný dle DIBT na vznik emisí Uděleno Německým institutem pro stavební techniku. CE - označení Veškeré podlahy MEISTER odpovídají veškerým evropským bezpečnostním a zdravotním předpisům. MADE IN GERMANY Jsme pevně spjati s naší lokalitou, ve které vidíme více, než jen označení místa odkud pocházíme. Made in Germany pro nás znamená požadavek té nejlepší kvality. To je výzva, které se snažíme učinit každodenně zadost.

35 NADURA KVALITA Vítejte u MeisterWerke. Již po mnoho let s láskou vyvíjíme a vyrábíme produkty pro prostory plné života. V našem firmením sídle v Rüthenu - Meiste, je naším každodenním cílem produkty dovést k dokonalosti a tím zajistit i nejvyšší možný užitek pro naše zákazníky. Naše nadšení pro inovace naleznete ve všem: v našem širokém sortimentu, v našem podniku, ve způsobu jakým pracujeme. Jsme Vám vždy férovými partnery, jsme však zároveň cílevědomí a spolehliví. Motto našeho podniku zní: Mistrovské dílo, denně! Jakožto rodinný podnik myslíme i na budoucí generace. Proto je pro nás respekt přírodě a přírodním zdrojům samozřejmostí. Při výběru našich surovin klademe velký důraz na ochranu životního prostředí a krátké transportní cesty. Studie nezávislých kontrolních institutů potvrzují nezávadnost námi používaných surovin. Tak vznikají rok za rokem produkty, spojující nejvyšší kvalitu, nejlepší komfort a dobré svědomí. To vše pro Vaše prostory plné života. Inovativní produkty a systémová řešení jsou v MeisterWerke vždy výsledkem týmové práce. Pečlivý výběr materilálů a dekorů zaručuje optimální výsledky. Na cestě ke konečnému produktu, podrobujeme naše výrobky velkému množství komplexních testů kvality. Link k Podlahám - MEISTER

36 Skrz na skrz - kvalita a inovace. Tři věci dávají našim podlahám a panelovým elementům Nadura mimořádně dlouhou životnost: hodnotné, pečlivě vybrané materiály inteligentní vícevrstvá struktura inovativní výrobní procesy Masterclic Plus Jednoduchá, rychlá a jistá pokládka - to platí i pro naše podlahy Nadura. O příslovečný komfort pokládky se starajá zámkové systémy, uzpůsobené konkrétním vlasnostem krytiny. Vlastními silami vyvinutý zámkový spoj Masterclic Plus pro krátké strany a osvědčený zámek Uniclic pracující s předpětím pro strany dlouhé. Společně s námi používanou mimořádně tvarově stálou nosnou deskou HDF, toto garantuje odolné a po dlouhá desetiletí krásné produkty, vhodné pro domov i komerční prostory. Nadura-formáty Zvláštností u panelů a podlah Nadura jsou i rozměry. Podlahové dílce přesvědčují dech beroucím rozměrem velkoformátové dlažby. U panelů pak máte možnost mezi dle prořezů optimalizovanými dlékami. Síla podlahových dílců činí 10,5 mm, u panelů 11 mm. Nadura-panely 2600 mm 1280 mm Nadura-podlaha 853 mm NB 400 Šíře 395 mm NP 300 Šíře 335 mm

37 NADURA ZAMKOVÉ SYSTÉMY FORMÁTY SLOŽENÍ PRODUKTU Lamela se čelní stranou těsně přiloží k již položenému dílci. 2 Po spuštění lamely nedochází k okamžité aretaci čelního zámkového spoje. Pero zámkového spoje se aktivuje 3 teprve s položením dílce další řady. 4 Tím se docílí spolehlivého a tvarově stabilního spoje. Složení produktu Nadura - podlaha a - panely Tři tlakem a teplem pevně spojené vrstvy utvářejí jedinečné vlastnosti podlahových krytin a panelů Nadura. Povrch tvořený extrémně tvrdou směsí dřeva a minerálů uzavírá speciální nosná deska AquaSafe. Jádro panelů je tvořeno nosnou dřevovláknitou deskou HDF, nejnižší emisní třídy E1. Protitah z Nadury u obou produktů stabilizuje zajišťuje mimořádnou stabilitu. Nadura-podlaha Nadura-panely Nadura-protitah nosná deska HDF E1 Nadura-povrch AquaSafe-speciální nosná deska Nadura-povrch Nadura-protitah Link k návodu na pokládku: pro-zakazniky/masterclic-plus

38 Perfektní ukončení - detaily, které sedí. Perfektní atmosféra vzniká teprve tehdy, jsou-li veškeré prvky v jedné místnosti optimálně sladěny. K těm například patří vhodné stropní a panelové lišty, či ukončovací a speciální přechodové profily. Také světla mohou prostřednictvím individuálních světelných efektů přispět k celkové atmosféře prostoru. Dekorační fólií potažené profily Pro naše hodnotné panely Nadura nabízíme pět profilů lišt s tvarově stabilním MDF jádrem, potaženým Meistercellem - vhodných pro všechny povrchy našich kolekcí. Navíc máme v sortimentu i lišty v provedení neutrální dekorařní fólie se vzhledem ušlechtilé oceli a univerzální - bílé dekorační fólie. Čtyřhranná ukončovací lišta Lámací lišta velká Krycí lišta rohová Rohová lišta velká Link k lištám: Rohová ukončovací lišta

39 NADURA PŘÍSLUŠENSTVÍ Obvodové lišty Tato lišta je potažena identickým materiálem jako podlahová krytina Nadura, a tak je i stejně vyjímečně odolná. Horní hrana je potažena dekorační fólií v dekoru ušlechtilé oceli. Tyto lišty v moderní čtyřhranné formě jsou k dispozici ve velkém množství dekorů. V provedení v bílé přetíratelné fólii, je možno tuto lištu nalakovat do jakékoliv požadované barvy. Obvodová lišta profil 8 PK (50 mm) Obvodová lišta profil 9 PK (80 mm), Profil 8 PK (50 mm) Hamburské (renovační) lišty Elegantní klasika mezi lištami se dá kombinovat v podstatě s jakoukoliv krytinou. Obvodová lišta profil 13 PK (120 mm), 12 PK (100 mm), 11 PK (80 mm), 10 PK (60 mm) 12 V MEISTER-LED-světla - pro individuální prostorové a ambiente osvětlení. Link ke světlům: Toto světlo obsahuje integrované LED-žárovky 12 V 12 V Toto světlo obsahuje integrované LED-žárovky Žárovky v tomto světle není možné vyměnit. Žárovky v tomto světle není možné vyměnit. NV-LED-Downlight-Quadro 3,7 Watt 15 náklop 4-set NV-LED-Downlight 3,7 Watt 15 náklop 4-set Toto světlo obsahuje integrované LED-žárovky 12 V 12 V Toto světlo obsahuje integrované LED-žárovky Žárovky v tomto světle není možné vyměnit. Žárovky v tomto světle není možné vyměnit. NV-LED-Apollo-Quadro 5 Watt 350 otočné a 90 náklop, zaostřitelné od bodu po rozptýlené světlo NV-LED-Apollo 5 Watt 350 otočné a 90 náklop, zaostřitelné od bodu po rozptýlené světlo

40 Krása a inteligence? Jde to! U velkého množství dobrých produktových vlastností krytin a panelů Nadura by jste mohli ztratit přehled. Proto jsme jednotlivým vlastnostem přiřadili piktogram a ulehčili Vám tak orientaci. Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panely NP 300 Odolnost díky modernímu Hightech-povrchu Teplá díky specifickému složení produktu Protiskluzná R9 R10 díky vyjímečné struktuře povrchu Průrazuvzdorná díky materiálovým vlastnostem Autentická díky 3-D struktuře Ekologická díky použití dřevěných vláken a minerálních látek Voděodolná díky jedinečné směsi surovin Nadčasová díky elegantnímu designu

41 NADURA VLASTNOSTI KOLEKCE NB 400 Zátěžová třída dekorů Celoobvodová V-spára Ochrana proti vlhkosti, systém AquaSafe Užitná vrstva Nadura Zámkový spoj: Masterclic Plus MEISTER-záruka* DOŽIVOTNÍ pro použití v obytných prostorech 10 let pro použití v komerčních prostorech Tloušťka: 10,5 mm Rozměry: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Břidlice šedá 6221 imitace kamene Břidlice antracit 6220 imitace kamene Hickory betonově šedá 6223 imitace Hickory tmavě hnědá 6306 imitace Rustikální dřevo krémově šedé 6304 imitace dřeva Rustikální dřevo tmavě hnědé 6303 imitace dřeva Pískovec 6301 imitace kamene Pískovec šedobéžový 6302 imitace kamene Rez 6300 imitace kovu Siena šedá 6305 imitace kovu

42 NP 300 Pero-drážkový panel s decentní mikrospárou 8 dekorů Povrch Nadura nosná deska HDF E1 vhodné pro použití do vlhkých prostor Modrý Anděl Tloušťka: 11 mm Šířka: 335 mm Délky: mm * Záruku dle platných podmínek MeisterWerke naleznete na Univerzální bílá - matný lesk 6230 dekor Břidlice bílá 6222 imitace kamene Hickory bílá 6228 imitace Hickory šedá 6229 imitace Stropiziano bílá 6226 dekor Stropiziano krémová 6225 dekor Stropiziano světle šedá 6224 dekor Stropiziano šedá 6227 dekor

43 NADURA kolekce NB 400 Rustikální dřevo tmavohnědé 6303 imitace dřeva

44 Dokonalé dílo - každý den. Již více než 80 let a přes tři generace jsme fascinování inovativními produkty, praktickými systémovými řešeními a atraktivním designem. Neustále rozvíjíme sebe, podnik i naši nabídku. Víme totiž, že: od nás vždy očekáváte jen to nejlepší. A my Vám to chceme dát. MEISTER je pevně svázán z místem původu. Přestože jsme mezinárodně operující podnik, zůstáváme podnikem německým. 640 zaměstnanců Vám den za dnem ručí za premiovou kvalitu Made in Germany. MEISTER je inovačním leaderem. Chytré nápady z nás dělají motor celého průmyslového odvětví přes 200 registrovaných patentů a chráněných užitných vzorů mluví samo za sebe. MEISTER přebírá zodpovědnost vůči životnímu prostředí. Jednáme ekologicky a zopdovědně ve všech oblastech. Pečlivý výběr produktů chrání zdroje a klima. MEISTER stojí za řemeslníky. Sázíme na stálé partnerství se řemeslníky a specializovanými obchody - naše síť 100 PRO zaručuje prvotřídní produkty, kompetentní poradenství a odbornou pokládku MeisterWerke Schulte GmbH. Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. MEISTER - značka MeisterWerke Schulte GmbH. Podlahy - MEISTER s.r.o., výhradní zastoupení MeisterWerke Schulte GmbH. pro ČR. Prodejní centrum - showroom - sklad: IMPERA PARK Hovorčovice ul. Hlavní 826, Hovorčovice. Po-Čt: 8:00-16:30, Pá: 8:00-14:00 tel info@meister-podlahy.cz

Die Marke für Meister. Lišty s osobností

Die Marke für Meister. Lišty s osobností Die Marke für Meister. Lišty s osobností Katalog lišt 2013 Žádné mistrovské dílo se neobejde bez správných lišt 2 Die Marke für Meister. Pokud má být vše perfektní, tak jedině s lištami MEISTER 3 Lišty

Více

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SvĚTOVÁ premiéra. 100 pr0. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SvĚTOVÁ premiéra LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2014 100 pr0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo NADURA-PODLAHY NADURA-PANELY 2015 100 PR0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. NADURA OBSAH 2 3 Nadura. Tvrdá jako kámen. Teplá jako dřevo. Třída sama pro sebe. Vítejte

Více

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo

SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA. Místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výrobce obchod řemeslo SVĚTOVÁ PREMIÉRA LINDURA - DŘEVĚNÁ KRYTINA 2015 100 PR0 KVALITA výrobce obchod řemeslo www.meister-podlahy.cz Místa plná života. HD 300 Dub rustikal 8410 kartáčování přírodní olej LINDURA FILOZOFIE PRODUKTU

Více

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej

HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej MEISTER top materiály 2015 HD 300 dub rustikální 8410 kartáčování přírodní olej TOP MATERIÁLY 2015 100 % Made in Germany: vyvinuto, vyrobeno, opracováno, zabaleno v De 3 HD 300 dub rustikální jílově šedý

Více

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo Obvodové lišty Panelové lišty 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života Lišty MEISTER jsou podpisem Vašeho stylu. Bílé lišty Přetíratelné lišty Harmonické lišty

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Puretec Nadura Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2013 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke

Více

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1

premiéry FESTIVAL INOVACÍ Best Side Story Mission Possible Designová krytina DS 300 S Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 premiéry 2012 FESTIVAL INOVACÍ Designová krytina DS 300 S Mission Possible ekologická alternativa vinylových podlah Nadura-podlaha NB 400 Nadura-panel NP 300 Star Tech Epizoda 1 mimozemsky odolná high-tech

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU NOVINKA Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 MeisterDesign vinylová podlaha bez vinylu. Se všemi

Více

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Dýha Korek Přírodní linoleum Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.6.2011 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti MeisterWerke Schulte

Více

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 MeisterDesign vinylová podlaha bez vinylu. Se všemi výhodami

Více

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum.

Kompletní přehled podlah 2016. 100 PrO. Místa plná života. Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum. Kompletní přehled podlah 2016 Dřevo Laminát Lindura Nadura SilentTouch Puretec Korek Přírodní linoleum 100 PrO design výroba kvalita inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. Obsah KoMPLeTNí PřehLeD

Více

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo

DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA. místa plná života. www.meister-podlahy.cz. výroba obchod řemeslo DESIGNOVÁ KRYTINA KOREK PŘÍRODNÍ LINOLEUM 2015 100 PRO KVALITA výroba obchod řemeslo místa plná života OBSAH 2 3 Vítejte u mimořádného přírodního zážitku. 3 typy podlahových krytin 4 kolekce plné života

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU

Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign. Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Vinylová podlaha bez vinylu MeisterDesign Se všemi výhodami vinylů, ale bez jejich záporů. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Na titulní fotografii obálky: krytina MeisterDesign Divoký dub šedý 6977 Imitace dřeva»

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství

Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura. Ceník MEISTER. podlahy a příslušenství Laminát Dřevo Korek Přírodní linoleum Puretec Nadura Lindura Ceník MEISTER podlahy a příslušenství platnost od 1.1.2014 Podlahy - MEISTER s.r.o. Podlahy-MEISTER s.r.o. - výhradní zastoupení společnosti

Více

Kompletní program podlah 2011-2013

Kompletní program podlah 2011-2013 Kompletní program podlah 2011-2013 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Dýhovaná podlaha KOMPLETNÍ PROGRAM PODLAH MEISTER 2011-2013»MEISTER Značka pro profesionály

Více

každý den exkluzivní pocit

každý den exkluzivní pocit cz každý den exkluzivní pocit Vzrušující kolekce podlah Rooms Vás zahrne celou šíři profesionálních laminátových podlah ve 30 dekorech od oblíbené bukové 3-parkety až po vysoce ušlechtilý dub v provedení

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.  podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života.

VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU. Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ. design výroba inovace. Místa plná života. VINYLOVÉ PODLAHY BEZ VINYLU Designové krytiny MeisterDesign 100 PR0 KVALITNÍ design výroba inovace www.meister-podlahy.cz Místa plná života. 2 3 MeisterDesign Cabin Board 6991 imitace dřeva 4 5 MeisterDesign

Více

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní přehled podlah 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní přehled podlah 2014 Dřevěná podlaha Laminátová podlaha Puretec Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Nadura 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života

Více

Venkovní obklady stěn

Venkovní obklady stěn Venkovní obklady stěn 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technologie kráčejí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v

Více

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR. tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ PODLAHY MULTIFLOR tichý vinyl na HDF desce s rychlým zámkem RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz Proč si vybrat vinylovou podlahu MULTIFLOR? Dokonalá zvuková izolace Při chůzi vydává podlaha MULTIFLOR

Více

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea!

LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! PODLAHA Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA LIB 400 S LIC 400 S Přirozená barva? U přírodního linolea! Mnoho lidí si je vědomo toho, že se korek získává z kůry korkového dubu, ale že je i linoleum přírodní materiál,

Více

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz

vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou Unlimited Polymer Solutions www.rehau.cz Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automobilový průmysl Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře

Více

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA.

MORE FROM WOOD. VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. MORE FROM WOOD. LANEO nová PODLAHA VÍCE než LAMInÁTOVÁ PODLAHA. www.egger.com/laneo LA1022 Ořech Revel LANEO NOvá podlaha. cork + ROzdíL spočívá v technologii. Tajemství podlahy LAneO spočívá v technologii

Více

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe.

Patentovaný zámkový mechanismus s profilem Safe-lock, zaručuje bezpečné a kvalitní zaklapnutí jednotlivých lamel do sebe. Vinylové podlahy Vlastnosti výrobku Vinylové podlahy Parador vynikají díky skvělým vlastnostem, jako je impresivní vzhled, jednoduchá instalace a vynikající vlastnosti z hlediska odolnosti a pohodlí. Izolace

Více

Luxus, který si zamilujete!

Luxus, který si zamilujete! DŘEVĚNÉ PODLAHY Luxus, který si zamilujete! 016 Dřevo. Tak vzniká domov. Dřevěné podlahy přinesou do vašeho domova hřejivou atmosféru a potěšení z krásného přírodního materiálu. Nadchnou vás svojí krásou,

Více

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard ClickBoard novinka na českém trhu Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou ClickBoard Obkladové stěnové a stropní panely ClickBoard interiér Vašich snů Stěnové a stropní panely ClickBoard

Více

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY

HOME LAMINATE DESIGNS FLOORING WOOD REALISTIC SOLUTION MODERN EMOTION CREATIVE LIVING UNIVERSAL STYLE LAMINÁTOVÉ PODLAHY EFFECTS COUNTRY BEAUTY LAMINÁTOVÉ PODLAHY PERFECT QUALITY made in Germany FLOORCLIC spolehlivý s odolným povrchem LAMINATE TOGETHER MODERN HOME FLOORING STRONG UNIVERSAL EMOTION SOLUTION REALISTIC WOOD EFFECTS COUNTRY LIVING

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce

Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce Laminátové podlahy Eurowood STAR Skladová kolekce > Plovoucí laminátové podlahy Eurowood STAR Vám nabízí atraktivní dekory, jak do obytných místností, tak i do komerčních prostor. > Podlahy s třídou zátěže

Více

Kompletní program panelů a osvětlení 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života

Kompletní program panelů a osvětlení 2014 100 PRO KVALITA. místa plná života Kompletní program panelů a osvětlení 2014 100 PRO KVALITA www.meister-podlahy.cz výroba obchod řemeslo místa plná života Systémové panely Stropní a nástěnné panely Panely Nadura Světla Příslušenství KOMPLETNÍ

Více

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Pixel v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Pixel v nabídce: VACUO H, R P3, O3 POLO BEZ LET ZÁRUKA Povrchy: Vacuo bílá, bílá arch, bílá art, dub, dub bělený, dub kouřový, dub stříbrný, javor, švestka, vanilka, wenge Sklo v ceně: činčila čiré,

Více

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním

Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním Unikátní spárovací hmota s excelentním zpracováním velmi jemný povrch 18 brilantních odstínů easytoclean vynikající ochrana proti plísním vysoká odolnost proti kyselým čističům SMARTMORTAR SOLUTIONS Inteligentní

Více

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2009 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2009 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2009 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2009 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny.

2006 2010 by MeisterWerke Schulte GmbH Možné jsou odchylky struktur z důvodu tiskové a reprodukční techniky. Omyly a změny vyhrazeny. Laminátová podlaha 2010 Laminátová podlaha CZ MEISTER KATALOG 2010 LAMINÁTOVÝCH PODLAH»MEISTER Značka pro profesionály a všechny lidi, kteří mají rádi dokonalost.«2010 2 Laminátová podlaha Úvodník Myslíme

Více

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o

Laminátové podlahy. ERKADO CZ s.r.o Laminátové podlahy 2019 ERKADO CZ s.r.o. 800 111 999 www.erkado.cz CENTRÁLA : Prubežná 1548/90, Strašnice, Praha 10, 10000 +420 222 544 711 e-mail: info@erkado.cz SKLAD : U Továren 260/25, Hostivař, Praha

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl

Unlimited Polymer Solutions. vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou. Stavebnictví Automotive Průmysl Unlimited Polymer Solutions vchodové DVeře REHAU Brillant-Design Atraktivní výrobek se stabilní hodnotou www.rehau.cz Stavebnictví Automotive Průmysl dlouhodobě v nejlepší formě Vchodové dveře REHAU Brillant-Design

Více

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré.

Modely Kubika v nabídce: Povrchy: Sklo v ceně: činčila čiré, float čiré, krizet čiré, kůra čiré, planibel bronz, sapelux bílé, screen čiré. Modely Kubika v nabídce: DÝHA 10 12 13 14 16 18 21 22 LET 10 12 13 14 16 18 21 22 40 42 43 ZÁRUKA 44 46 40 42 43 44 46 48 51 52 21 22 40 42 43 44 46 48 51 52 Povrchy: Dýha buk, dub AM, hruška, javor EV,

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník

Myslíme v generacích. Laminátové podlahy Úvodník Laminátové podlahy Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Mají například jistotu, že zakoupením jedné z našich podlah nebo

Více

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY

Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Kvalitní okno poznáte podle kvalitního parapetu OKENNÍ PARAPETY Okenní parapety Exclusive Jedinečný design a nabízené dekory jsou atraktivní pro moderní architekturu. formátováno přesně na míru dle přání

Více

Prémiová venkovní podlahová krytina

Prémiová venkovní podlahová krytina Prémiová venkovní podlahová krytina 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SV TU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technika kráčí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů

Více

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě

Zátěžové vinylové podlahoviny. třída sama o sobě třída sama o sobě Nová kolekce materiálu NOVILUX 2009-20011 nabízí vysoce kvalitní měkčený vinyl, který byl vytvořen, aby splnil všechny nároky na kvalitní a krásnou podlahovou krytinu. V široké nabídce

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony.

Firma & Kanceláře. Lékaři & Nemocnice. Domovy seniorů. Školy & Mateřské školy. Obchody & Sklady. Hotely & Restaurace. Kadeřnictví. Autosalony. Firma & Kanceláře Lékaři & Nemocnice Domovy seniorů Školy & Mateřské školy Obchody & Sklady Hotely & Restaurace Kadeřnictví Autosalony Sport Zertifikate Mimořádně vhodné pro: PVC podlahy, Design-vinyl,

Více

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE

SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Tady se cítíme opravdu dobre. SYSTÉMY VEKA PRO VCHODOVÉ DVERE Vítejte doma! Moderní vchodové dveře jsou reprezentativní vizitkou každého domu. Zajišťují bezpečnost a šetří energii. Vaše nové vchodové dveře

Více

fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017

fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017 fermacell design special Inovativní obkladové panely pro nejvyšší požadavky Stav: prosinec 2017 2 fermacell kompetence fermacell design Homogenní, sádrou nebo cementem pojené desky pro suchou výstavbu,

Více

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován

VIVO. professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY. www.egger.com PROFESIONAL. a registrován! Každý panel je kontrolován VIVO professional LAMINÁTOVÁ PODLAHA S NOVÝMI POHLEDY VYNIKAJÍCÍ TVAROVÁ STABILITA VYNIKAJÍCÍ ODOLNOST VŮČI NÁRAZU PROFESIONAL ZVLÁŠTNÍ MONTÁŽNÍ VÝHODA PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA* LAMINÁTOVÉ PODLAHY Každý panel

Více

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profily pro svět designu. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profily pro svět designu Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Moderní design pro aktuální trendy obkladů a dlažeb Nechte se inspirovat aktuálními

Více

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82

Modely Note v nabídce: Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. Barva. Vacuo. model 13. model 43. model 92. model 82 Modely Note v nabídce: 10 11 12 13 14 16 18 19 DÝHA BARVA VACUO 3, 4, R, H P3, S2, S3, O3 18 19 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 40 41 42 43 44 46 48 49 50 51 52 53 54 56 POLO 58 59 BEZ 53 54 56 58 59

Více

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50

Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55. Povrchy: Sklo. v ceně. Dýha. model 10. model 55. model 40. model 50 Modely Tarugo v nabídce: 10 40 50 55 10 40 50 55 10 40 50 55 DÝHA 3, 4, R, H 10 40 50 55 50 55 10 40 50 55 S2, S3, O3 POLO BEZ Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM, dub EV, dub stříbrný, hruška,

Více

Prémiové venkovní plochy

Prémiové venkovní plochy Prémiové venkovní plochy 2 / 3 TWINSON TO NEJLEPŠÍ Z OBOU SVETU Vítejte ve světě Twinson, kde příroda a technika kráčí ruku v ruce. Twinson je vyroben ze dřeva a PVC. Spojením výhod obou materiálů v jediném

Více

interiérové dveře a zárubně

interiérové dveře a zárubně interiérové dveře a zárubně Mezi největší přednosti dveří tohoto slavného italského výrobce patří specifický design, krásný povrch a vysoká kvalita zpracování i použitých materiálů. Dveře Ghizzi&Benatti

Více

PRODUKTOVÉ NOVINKY PLOCHÉ SPRCHOVÉ VANIČKY OBKLADY STĚN SPRCHOVÉ KOUTY

PRODUKTOVÉ NOVINKY PLOCHÉ SPRCHOVÉ VANIČKY OBKLADY STĚN SPRCHOVÉ KOUTY PRODUKTOVÉ NOVINKY PLOCHÉ SPRCHOVÉ VANIČKY OBKLADY STĚN SPRCHOVÉ KOUTY PLOCHÉ SPRCHOVÉ VANIČKY HÜPPE EasyFlat Kámen se potkává s designem U matných povrchů protiskluzná úprava třídy A / PN12 / R9 German

Více

Proč si vybrat dřevěnou podlahu?

Proč si vybrat dřevěnou podlahu? Proč si vybrat dřevěnou podlahu? V poslední době se dřevo opět stalo oblíbeným materiálem a není se čemu divit. Dřevěná podlaha přináší do Vašeho domova kus skutečné přírody a šíří kolem sebe příjemnou

Více

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr

31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY. Název dekoru rozměr 31/7 32/8 LAMINÁTOVÉ PODLAHY Název dekoru rozměr LAMINÁTOVÉ PODLAHY www.emotionclick.cz Stuktura a design povrchu Authentic Matný vzhled i omak Oiled Charakter naolejovaného přírodního dřeva Natural Pore

Více

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A

Isola Powertekk. Ocelová krytina s profilem tašky. Lehká krytina bez kompromisu. 30 let záruka. Norská kvalita pro Vaši střechu K V A L T A Ocelová krytina s profilem tašky Á NORSK Lehká krytina bez kompromisu K V A L I T A 30 let záruka Norská kvalita pro Vaši střechu Á NORSK Snadná cesta k nové střeše K V A 30 let záruka bez jakýchkoliv

Více

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník

Myslíme v generacích. Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Korkové podlahy a podlahy z přírodního linolea Úvodník Myslíme v generacích Jako rodinný podnik plánujeme dlouhodobě. Jaký užitek z toho mají kupující výrobků MEISTER? Například jistotu, že zakoupením

Více

Více pohodlí pro Váš domov

Více pohodlí pro Váš domov Více pohodlí pro Váš domov Profilový systém 5komorový systém se stavební hloubkou 70 mm elegantní, lehce zaoblené hrany provedení: s odsazeným nebo částečně odsazeným křídlem pohledová šířka 99 176 mm

Více

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva

TECHNICKÝ LIST. 1. Druh dřeva TECHNICKÝ LIST Přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Při případných reklamacích budou sloužit tyto technické specifikace jako podklad pro její zpracování. S objednávkou produktů Extori souhlasíte s následujícími

Více

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše:

Modely Akord v nabídce: Povrchy: Lišty v ploše: Modely Akord v nabídce: 10 11 12 10 15 16 11 17 12 15 16 17 DÝHA BARVA D, R, H S2 POLO BEZ 40 45 90 40 91 92 45 95 90 96 91 92 97 95 96 97 LET ZÁRUKA Povrchy: Dýha bříza, bubinga, buk, citron, dub AM,

Více

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí.

SCREENOVÉ. chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ rolety chrání vaše soukromí. SCREENOVÉ ROLETY chrání vaše soukromí. Pořiďte si vysoce účinnou, estetickou a moderní stínicí techniku screenové rolety ISOTRA. Zajistíte si příjemnou teplotu v

Více

W W W. J I T O N A. C Z

W W W. J I T O N A. C Z W W W J I T O N A C Z MATERIÁL masiv buk/olej solid wood beech/oiled PROVEDENÍ Noblesní dřevina ošetřená olejem pro jemné dotyky přírody Převažují moderní dlouhé horizontální linie 15 různých sestav navržených

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkový systém 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 10 Kolekce Home, Home Click 18 Podložka 25 Technická data 28 Vysvětlivky 29 Technologicky

Více

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012

Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Kompletní program panelů a osvětlení 2011 2012 Systémové panely Stropní a nástěnné panely Světla Příslušenství KOMPLETNÍ PROGRAM PANELŮ A OSVĚTLENÍ 2011 2012»MEISTER Značka pro profesionály a všechny,

Více

PURE BELGINIUME 100% QUALIT

PURE BELGINIUME 100% QUALIT spoltex MADE IN BELGIUM 100% QUALITY rychlá & snadná instalace 100% voděodolný povrch pssst! zvukotěsná podlaha naprostý komfort PROČ?? 100% recyklovatelná rychle & jednoduše prostě! super lehká zahákne

Více

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,-

Luxusní dubová prkna 1302,- 990,- Bestsellers 2014-58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v atraktivní cenové nabídce, 56 dubů a 2 ořechy - Různé barevné povrchové úpravy v matném laku, oxidativním a UV - oleji, kartáčování

Více

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě.

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě. 20 LET ZÁRUKA* VINYLOVÉ PODLAHY * Použití v odpovídající zátěžové třídě. floors @home floors @work LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY NO PTHALATES B E Z ECO F TA L ÁT Ů DOPRAVA PO ČR ZDARMA PW1115 30 914 x 102

Více

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení.

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Konstrukční výška je jen 1. Modulové podlahové vytápění. Velmi nízké. VYTÁPĚNÍ Jedinečné! S výškou

Více

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ. podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ

VINYLOVÉ DÍLCE. více možností pro správné řešení PŘEHLED DEKORŮ.   podlahy.cz RYCHLÉ DODÁNÍ VINYLOVÉ DÍLCE FIX & více možností pro správné řešení CLIC PŘEHLED DEKORŮ RYCHLÉ DODÁNÍ www.apodlahy.cz FIX V CLIC V Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:, Váha:, kg/m Celková tloušťka:, Nášlapná vrstva:,

Více

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea

Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea 2010 Korková podlaha Podlaha z přírodního linolea CZ MEISTER KATALOG 2010 KORKOVÝCH PODLAH A PODLAH Z PŘÍRODNÍHO LINOLEA»MEISTER Značka pro profesionály a všechny

Více

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva

KOLEKCE Nejkrásnější podoba dřeva KOLEKCE 2017-2018 Nejkrásnější podoba dřeva Skladový sortiment - přehled produktových řad DYNAMIC DYNAMIC plus LAMELA 8 x 193 x1380 mm BALENÍ 8 lamel 2,131 m2 PALETA 56 balení 119,320 m2 TŘÍDA ZÁTĚŽE 32

Více

0,8 50,8 39,8 11 5,2. Schlüter -SCHIENE-STEP-EB JEDEN PRO TŘI 50,8 0,8. Pěkný. Spolehlivý. Čistý. Jeden výrobek. Tři druhy použití.

0,8 50,8 39,8 11 5,2. Schlüter -SCHIENE-STEP-EB JEDEN PRO TŘI 50,8 0,8. Pěkný. Spolehlivý. Čistý. Jeden výrobek. Tři druhy použití. 50,8 39,8 11 0,8 Schlüter -SCHIENE-STEP-EB 5,2 Schlüter -SCHIENE 40 roků 1975 2015 Pěkný. Spolehlivý. Čistý. Jeden výrobek. Tři druhy použití. 50,8 39,8 11 Multifunkční profil z kartáčované ušlechtilé

Více

»MEI STER stojí na pevných základech.«

»MEI STER stojí na pevných základech.« Proč je MEISTER špičkou ve svém oboru - filozofie»mei STER stojí na pevných základech.«johannes Schulte, jednatel společnosti MeisterWerke Můj otec začal s truhlařinou v Meiste již v roce 1930. Jeho nápaditost,

Více

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012

D55, s.r.o.: Podlahy SLAVIA speciální nabídky 2012 DUBOVÉ VARIACE 1 3-vrstvé dřevěné podlahy: nášlapná vrstva 4 mm, možnost několikrát přebrousit, životnost minimálně 30 let síla 13-15 mm - zámkový spoj nebo perodrážka, finální povrchová úprava, jednoduchá

Více

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911

vinyl pro v rolích PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5919 Novilon Viva 5911 vinyl pro v rolích Novilon Viva 5919 PODLAHA, KTERÁ UMÍ VÍC... Novilon Viva 5911 měkká rubová pěna s tvarovou pamětí a dlouhotrvající flexibilitou Inteligentní vinyl Novilon v rolích Žijte svůj život s

Více

Podlahy na terasy a balkóny

Podlahy na terasy a balkóny Podlahy na terasy a balkóny Inovativní Univerzální Variabilní design Příjemný, teplý a bezpečný povrch Vysoká odolnost Vyrobeno v Německu Pryžové čtverce Kraitec step nabízejí elegantní a praktické řešení

Více

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy

AKCE BESTSELLERS CZK. 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy BESTSELLERS 2017 CZK AKCE 58 vybraných třívrstvých, dýhových a laminátových podlah v ATRAKTIVNÍ CENOVÉ NABÍDCE, 56 dubů a 2 ořechy RŮZNÉ BAREVNÉ POVRCHOVÉ ÚPRAVY v matném laku, přírodním a bílém oxid.

Více

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU.

tilo macht den Boden. /Design 3 Jednotný dekor pro všechny požadavky! VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. AŤ UŽ PLÁNUJETE COKOLI: tilo macht den Boden. VINYLOVÉ PODLAHY S DEKORY DŘEVA A KAMENE PRO OBÝVACÍ PROSTOR, KUCHYŇ & KOUPELNU. Jednotný dekor pro všechny požadavky! /Design 3 2019/2020 2 N EJ OBL ÍBENĚJ

Více

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks

MEGAFLOOR. designovým kolem! Vytvořte si svůj komfortní prostor s. MF4051 / M2 Láva NCS S 0505-Y10R NCS S 0530-Y. MF4301 / M1 Woodsticks Vytvořte si svůj komfortní prostor s MEGAFOOR designovým kolem! MF4051 / M2 áva MF4301 / M1 Woodsticks NCS S 2010-Y60R NCS S 1005-Y80R Přehled všech dekorací AMINÁTOVÉ PODAHY Home MŮJ ŽIVOT, MŮJ DOMOV,

Více

masivní dubové podlahy

masivní dubové podlahy masivní dubové podlahy Dřevo je odedávna lidmi nejpoužívanější materiál. Je ryze přírodní, ušlechtilé a svou krásou vnáší teplo a pohodu do našich domovů. Každý jednotlivý kus je jedinečný, má svůj charakter,

Více

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem Vlastnosti a výhody

TOPSET Design. Nový profil s menším radiusem   Vlastnosti a výhody N O V I N K Y 2 0 1 7 T O P S E T TOPSET Design Nový profil s menším radiusem N O V I N K A Profil DESIGN je nový profil s menším radiusem, který je vhodný do všech typů interiárů. Parapety TOPSET DESIGN

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Třívrstvé dřevěné podlahy Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích

Nadčasové. dekory. Vinylové podlahy. v dílcích Nadčasové dekory Vinylové podlahy v dílcích obsah Unikátní vlastnosti Zámkové systémy 6 Kolekce Traffic, Traffic Click 11 Kolekce Home, Home Click 17 Podložka 23 Technická data 26 Vysvětlivky 27 Technologicky

Více

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO

PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO Přístřešek na auto www.pristresek-na-auto.cz PORTOFORTE, LINEA, MY PORT, NEO ŘADA NEO ŘADA LINEA ŘADA PORTOFORTE ŘADA MY-PORT Nadčasová elegance a estetika v čistém trendu moderní architektury Optimální

Více

Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +.

Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +. Laminátové podlahy Egger s technologií aqua +. www.egger.com/aquaplus LIFE TIME Laminátové podlahy aqua +, které jsou odolné proti vlhkosti, spojují hygienu a pohodlí. Je to cenově výhodná alternativa

Více

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic

Třívrstvé dřevěné podlahy program Basic program Basic Velká ofenziva Basic 2015: Nové, přesvědčivé, přirozené Parador Velká ofenziva Basic 2015 Osvědčená prémiová kvalita tvoří základ sortimentu Basic. S mnoha novými položkami s různou úpravou

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY

SLOŽENÍ PODLAHY TECHNICKÉ PARAMETRY laminátové podlahy SLOŽENÍ PODLAHY 1 Overlay vysoce odolný proti oděru 2 Dekorační papír 3 Vodě-odolná nosná deska z přírodních dřevěných vláken 4 Protitah Jako nosné desky byly použity výlučně desky HDF

Více

NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014. Informace pro obchodní partnery

NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014. Informace pro obchodní partnery NOVINKA: ARDEX SPÁROVACÍ HMOTY 2014 Informace pro obchodní partnery 01 02 03 04 Důvody pro uvedení programu nových spárovacích hmot na trh Výhody pro obchod a řemeslo Nový sortiment spárovacích hmot ARDEX

Více

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit

Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit CZ Podlahy Rooms - každy den exkluzivní pocit Skutečně exkluzivní pocit budete prožívat každý den při kontaktu s perfektním povrchovým zpracováním podlah Rooms. Podlaha se strukturou věrně napodobující

Více