LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :57 Uhr Seite 1. Tažené polní postřikovače Primus a Albatros

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ 30.04.07 10:57 Uhr Seite 1. Tažené polní postřikovače Primus a Albatros"

Transkript

1 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :57 Uhr Seite 1 Tažené polní postřikovače Primus a Albatros

2 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :57 Uhr Seite 2 Ochrana rostlin nyní důležitější než kdykoliv dříve Hospodárnost a ochrana životního prostředí Každý profesionální zemědělec stojí v dnešní době denně před problémem maximalizovat své výnosy při současném snižování nákladů a přitom trvale provozovat zemědělství šetrné k životnímu prostředí a přírodním zdrojům. Právní zákony na ochranu životního prostředí reflektují mimo jiné na rostoucí povědomí spotřebitelů požadujících zabezpečení zdravé výživy. Ceny zemědělských produktů naproti tomu v posledních letech stále klesaly, takže každý zemědělec může snižovat provozní náklady a zvyšovat výnos jen s velkou osobní angažovaností a progresivní technikou na ochranu rostlin. K dosažení úspory se proto postupně snižuje intenzita zpracování půdy v závislosti na osevním postupu a na převažujících klimatických podmínkách a zdrojích. Udržení vysokých výnosů u všech polních plodin za této situace vyžaduje použití spolehlivé, na obsluhu nenáročné techniky s přesnou aplikací přípravků na ochranu rostlin a kapalných průmyslových hnojiv. A právě toto nabízí technika na ochranu rostlin od firmy LEMKEN!

3 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :57 Uhr Seite 3 Tažené polní postřikovače pro náročné uživatele Nabídka Firma LEMKEN se specializuje na techniku pro moderní rostlinnou výrobu. Ve výrobním programu LEMKEN nalezne každý zkušený farmář i zemědělský podnik vhodnou techniku pro svůj individuální systém hospodaření, a to od zpracování půdy, přes výsev až po ochranu rostlin Tím se spojuje vysoce výkonná ochrana rostlin Made in Germany s osvědčeným mnohaletým inovačním potenciálem a spolehlivou servisní službou firmy LEMKEN. Program tažených polních postřikovačů Primus a Albatros se vyznačuje objemem nádrže od litrů do litrů a pracovními záběry ramen od 15 do 39 metrů. Vysoká kvalita, pečlivé provedení a ramena profilu Z-et jsou charakteristické ukazatele konstrukce polních postřikovačů Primus a Albatros firmy LEMKEN. V nabídce firmy LEMKEN lze najít podle nejrůznějších požadavků ten správný polní postřikovač základ pro zdravé a výnosné pěstování plodin.

4 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :57 Uhr Seite 4 Zdařilý vstup mezi tažené polní postřikovače Primus Kvalita za atraktivní cenu Primus je správnou volbou pro tažené polní postřikovače, která se vyplatí. Velkou kapacitou výkonu a vysokou kvalitou u všech svých typů nabízí Primus firmy LEMKEN především podnikům orientujícím se na čistě tržní produkci příkladnou kombinaci profesionální ochrany rostlin s maximální hospodárnosti. Primus má tři různé velikosti nádrže: 2.400, a litrů s variantami ramen od 15 do 33 metrů. Konstrukce strojů Primus je dimenzována tak, že všechny důležité části stroje mají minimální počet variant, čímž se dosahuje nižších výrobních nákladů, aniž by docházelo ke změnám na úkor kvality.

5 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :58 Uhr Seite 5 Řada variabilních řešení pro náročné Albatros Hospodárná Profi-technika Postřikovač Albatros je bohatě vybavený tažený polní postřikovač pro náročného farmáře. Velký počet alternativního vybavení umožňuje optimální vhodnost postřikovače pro individuální provozní požadavky. Tím je Albatros firmy LEMKEN maximálně přizpůsobitelný jakýmkoliv nárokům na účinnou a trvalou ochranu rostlin ve všech podmínkách. Inovovaná hlavní nádrž s vestavěnou nádrží na čistou vodu, důmyslná přimíchávací nádrž a sériové oběhové proplachovací potrubí tvoří hlavní části základního profesionálního vybavení polních postřikovačů Albatros firmy LEMKEN. Pět různých velikostí nádrže od do litrů a varianty ramen od 15 do 39 metrů s odlišným sklápěním tvoří základ variabilního konceptu stroje. Volitelné vybavení jako TankControl, elektrohydraulická obsluha, různé odpružení, jakož i obslužné terminály, přizpůsobené nejrůznějším požadavkům uživatele, jsou jen některé z řady dodávaného doplňkového vybavení.

6 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :58 Uhr Seite 6 Nejdůležitější přednosti strojů Primus Variabilní zavěšení 1 Všechno na správném místě pro vyšší pohodlí obsluhy Pevná oj postřikovače Primus umožňuje díky své variabilní koncovce řadu různých zavěšení. Je možné nejen spodní a horní zavěšení, ale dodávají se také odpružené koncovky oje, které výrazně zvyšují pohodlí jízdy bez nepříjemných rázů. Pomocí přestavitelného závěsného oka (1) lze snadno a rychle přizpůsobit výšku zavěšení postřikovače Primus pro každý traktor. Ovládací páka (1) na sací straně pro nasávání postřikové látky nebo čisté vody. Oba filtry na sací a výtlačné straně (2) jsou dimenzovány pro maximální výkon. Ventil s tryskou (3) pro postřik nebo k obsluze přimíchávací nádrže. Armatura regulace tlaku (4) pro přesné dávkování aplikovaného množství postřiku. Ovládací páka (5) pro vnitřní čištění umožňuje zcela bez problémů spolehlivé vyčistění nádrže.

7 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :59 Uhr Seite 7 Praktické výhody strojů Primus Nádrž hladká jako zrcadlo snadné čistění 1 Důmyslná detailní řešení z praxe 2 1 Nádrž z laminátu, je vysoce odolná proti prasknutí, má stabilní tvar a je nejdůležitější částí stroje Primus firmy LEMKEN. Je přístupná po širokých schůdcích a má zrcadlově hladké vnitřní plochy. Tím je usazování zbytků postřikových látek prakticky vyloučeno. Rotující trysky z ušlechtilé nerezové oceli (1) zabezpečují vysoce účinné vnitřní čištění nádrže, přičemž počet hadic uvnitř nádrže byl snížen na minimum. Dobrým příkladem praktického detailu je odstavná podpěra (1) s vlastní dopravní polohou, aby nedocházelo k poškození polního porostu. Důmyslná je také nádrž o objemu 250 litrů na čistou vodu (2), která je integrována do snadno přístupné obslužné plošiny.

8 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :59 Uhr Seite 8 Nejdůležitější přednosti strojů Albatros Bezproblémové zavěšení Rychlé připojení 1 Jen postřikovač Albatros firmy LEMKEN je sériově vybaven univerzální tažnou ojí. Oj s otočným čepem, umístěným s velkým odstupem pod nádrží, nabízí jedno z nejbezpečnějších řešení ovládání stroje zejména na svazích, kde je obzvláště důležitá optimální stabilita. Velký počet variant zavěšení je u strojů Albatros samozřejmostí. Jsou to různá závěsná oka, horní i spodní zavěšení, případně odpružená oj na přání zákazníka. Další velkou výhodou univerzální tažné oje je hydraulická odstavná podpěra, která vedle snadné a rychlé manipulace má především vhodnou dopravní polohu. Zcela se od spodu zasune do oje a tím je spodní strana stroje bez výstupků a ostrých hran. Rovněž je možné, a to pouze a jen u tohoto systému, chráněné uspořádání čerpadel v oji tvaru Y.

9 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :00 Uhr Seite 9 Praktické výhody strojů Albatros Nádrž z laminátu hladkého jako zrcadlo Sériové oběhové proplachovací potrubí Stejná superhladká nádrž z laminátu jako u strojů Primus tvoří také nejdůležitější část polních postřikovačů Albatros, vyráběných firmou LEMKEN. Inovovaná nádrž na čistou vodu, odpovídající požadavkům praxe je vestavěná v hlavní nádrži. Toto řešení je možné pouze jen u modelu Albatros. Polohou jejího umístění byla zvýšena stabilita celého postřikovače včetně zpevnění bočních stěn. Kromě toho slouží nádrž na čistou vodu současně jako vlnolam. Profesionální ochrana rostlin od zahájení činnosti vyžaduje aplikaci postřikové látky se správným tlakem v celém pracovním záběru ramen. Proto jsou stroje Albatros firmy LEMKEN sériově vybaveny oběhovým proplachovacím potrubím ústícím až k motorům dílčích sekcí v ramenech. Aby se zamezilo usazeninám, je postřiková látka v proplachovacím potrubí permanentně v oběhu pod plným postřikovým tlakem.

10 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :00 Uhr Seite 10 Vždy snadno a čistě Napouštění rychlé, spolehlivé a pohodlné Čištění při naplněné nádrži Každý postřikovač by měl umožňovat plynulé a spolehlivé naplnění přípravku a vody. K tomu poskytuje velkoobjemová přimíchávací nádrž stroje Albatros ty nejlepší předpoklady. Pomocí rychlospojky lze přimíchávací nádrž pohodlně přestavovat z transportní do pracovní polohy a opačně. Navíc má přimíchávací nádrž výkonnou míchací trysku, účinné vyplachování kanystrů s rotační tryskou z ušlechtilé nerezoceli a také víko s přesahem. Dále zvlhčování stěny zabudované v plnicí komoře přimíchávací nádrže zamezuje ulpívání postřikové látky na stěnách. Polní práce s postřikovačem na ochranu rostlin probíhají nejen v krátkých časových intervalech, ale jsou navíc ovlivňovány každou změnou počasí. V případě, že práce postřikovače musí být na určitou dobu přerušena, lze veškeré potrubí a trysky bez problému důkladně vypláchnout čistou vodou. Také vnější čištění je možné provést rychle a účinně ještě na poli mycím kartáčem a hadicí o délce 15 metrů.

11 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :01 Uhr Seite 11 Důmyslné řešení Praktické uspořádání regulační techniky Centrální sběrač Bypass Logické uspořádání regulační techniky bez nebezpečí záměny se u všech polních postřikovačů firmy LEMKEN vyznačuje vysokou kvalitou použitých prvků a s tím spojeným komfortem zadávání dat a seřizování každého jednotlivého funkčního úseku. Každý ventil je pohodlně v dosahu obsluhy. Tím se stává levá strana strojů Primus a Albatros komfortním ovládacím místem pro uživatele. Podstatné snížení počtu hadic a přívodového potrubí ústícího do hlavní nádrže pomáhá zmenšit zbytkové množství postřiku a minimalizovat počet otvorů v nádrži. Jedinečný je u polních postřikovačů firmy LEMKEN sběrač Bypass, do kterého jsou svedena všechna zpětná potrubí ústící do nádrže.

12 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :01 Uhr Seite 12

13 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :01 Uhr Seite 13

14 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :01 Uhr Seite 14

15 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :01 Uhr Seite 15 Albatros 60 s nádrží o obsahu litrů a šířkou ramen 39 m

16 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :02 Uhr Seite 16 Flexibilní, stabilní a bezpečný podvozek Nápravy pro každý rozchod kol a vysoké pohodlí Kompaktní i bezpečný při přepravě Velká světlost nápravy a bohatý výběr pneumatik Polní postřikovače Primus a Albatros 20, 30 a 40 jsou standardně vybaveny stabilní pevnou nápravou s rozchody kol 1,50 m nebo 1,80 m po otočení kol. Široká náprava s rozchodem kol do 2,30 m je pro tyto tažené postřikovače dodávána jako volitelná výbava a u Albatrosu 50 a 60 je ve standardní výbavě. Vzduchem odpružená náprava se dodává od rozchodu kol 1,80 m pro všechny stroje Primus a Albatros, aby cesta na pole a zpět byla pohodlná a bezpečná. Maximální šetrnost k půdě a účinnou ochranu rostlin garantuje u všech tažených postřikovačů firmy LEMKEN velký počet variant dodávaných pneumatik. Také na úzkých cestách a silnicích je vždy zajištěna bezpečná přeprava, nebot polní postřikovače Albatros a Primus firmy LEMKEN jsou v dopravní poloze stejně široké jako traktor. Ramena jsou složena těsně k nádrži, takže ani převislé stromy nejsou překážkou. Co se týče konstrukční délky, řadí se stroje Albatros a Primus k polním postřikovačům kompaktní krátké konstrukce. Ochrana rostlin ve vzrostlých polních porostech klade značné nároky na techniku. Spodní strana stroje bez výstupků, různě velké pneumatiky postřikovačů Primus a Albatros, jakož i speciální blatníky s přestavitelnými držáky umožňují maximální světlou výšku stroje a garantují hladký průjezd polními porosty bez poškození.

17 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :02 Uhr Seite 17 High-Tech - špičková třída Osvědčená pístomembránová čerpadla Elektrohydraulické základní vybavení Komponenty vysoké kvality Pístomembránová čerpadla jsou díky použití antikorozních materiálů odolná vůdči kapalným průmyslovým hnojivům. Sériově jsou čerpadla poháněna prostřednictvím převodovky s čelním ozubením. Jako volitelná výbava se dodává hydraulický pohon čerpadla. Pro každou velikost nádrže nabízí firma LEMKEN vhodná čerpadla o výkonech 1 x 250, 2 x 160 a 2x250 litrů za minutu. Soustředění všech řídicích funkcí polního postřikovače do jednoho obslužného pultu je umožněno elektrohydraulickým základním vybavením, které poskytuje maximální pohodlí obsluhujícímu pracovníkovi. Elektrohydraulika umístěná v separátní skříni redukuje potřebné hydraulické spojky na jednoduše fungující rozvaděč s beztlakovou zpětnou větví. Všechny polní postřikovače firmy LEMKEN jsou dimenzovány na dlouhou životnost a velkou provozní spolehlivost. Proto se používají výhradně vysoce kvalitní materiály a komponenty, např. kulové ventily z ušlechtilé nerezové oceli. Jen jedinečná kvalita může splnit nejvyšší nároky uživatelů.

18 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :03 Uhr Seite 18 Ramena s profilem Z Profil Z ochranný a pevný vůči deformacím Centrální zavěšení s kopírováním terénu Konstrukce ramen do profilu Z zajišuje maximální pevnost proti pokroucení. Obzvláště důmyslné je pak chráněné uspořádání všech přívodů a ventilů na pracovních sekcích vestavěné v rámu ramen. Jen u profilu Z může být nerezové postřikové potrubí vedeno uvnitř ramen, a tak je chráněno proti mechanickému poškození. Centrální zavěšení ramen včetně aktivního kopírování umožňuje přesnou aplikaci přípravku ochrany rostlin také při vysokých rychlostech. Přenosem síly z jednoho výložníku ramene na druhý přes středový díl se současně optimálně tlumí vertikální vibrace.

19 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :03 Uhr Seite 19 Stabilní a spolehlivé Přesná práce i na svahu Sklápění má systém Pro příčné přizpůsobení se terénu je každé rameno postřikovače sériově vybaveno svahovým vyrovnáním, které se ovládá z obslužného terminálu v kabině traktoru. Elektromotor posune ramena, a tím přemístí těžiště ramen po svahu dolů. Toto svahové vyrovnání je standardní s kolíbkovým spínačem nebo jako volitelná výbava přes potenciometr. K dalšímu zvýšení plošného výkonu nabízí firma LEMKEN jedinečný systém pro rozšíření ramen. Touto volitelnou výbavou je možné díky stabilní konstrukci rámu přestavět a rozšířit pracovní záběr ramen podle individuální potřeby.

20 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :03 Uhr Seite 20 Primus vše pod kontrolou Trysky Teejet plně řízené počítačem Plně elektronické kontrolní a regulační funkce K standardnímu vybavení polních postřikovačů firmy LEMKEN náleží počítač Teejet 844 E. Je optimálně propojen s řídicí a regulační technikou stroje Primus a umožňuje traktoristovi jednoduchou obsluhu všech důležitých funkcí. Jakmile začne probíhat vlastní postřik, ukazuje velký displej množství postřiku, aplikovanou dávku, tlak v systému, rychlost jízdy a velikost ošetřené plochy. Jako volitelná výbava je pro stroj Primus dodáván počítač Spraydos firmy Müller, která je specialistou na elektroniku. Používá se vždy spolu s motory Altec na pracovních sekcích a s oběhovým proplachovacím potrubím známým a osvědčeným na strojích Albatros. Tím může Primus splnit i různé individuální požadavky na zvláště vysoké pohodlí obsluhy.

21 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :04 Uhr Seite 21 Albatros High-Tech s komfortem Počítač Spraydos Terminál ISO-Bus s digitálním přenosem pro všechny funkce Počítač Spraydos firmy Müller umožňuje pohodlně ze sedadla traktoristy centrální elektronické ovládání stroje včetně jeho pracovních sekcí a sekčních ventilů regulujících tlak. Ve spojení s oběhovým proplachovacím potrubím patří k základnímu vybavení postřikovačů Albatros firmy LEMKEN. Při práci na poli předvolí obsluha požadovanou dávku pro aplikaci v litrech na hektar. Počítač Spraydos reguluje tlakem postřikovou dávku aplikovaného postřiku plně automaticky v závislosti na ujeté dráze také při měnící se rychlosti. Obsluhu všech funkcí u více strojů jen s jednou obslužnou jednotkou umožňuje BASIC Terminal firmy Müller. Ovládání je pohodlné a jednoduché s přehledným displejem. BASIC Terminal splňuje normu ISO-NORM Tím je dána možnost použití systému Precision Farming (přesné zemědělské hospodaření) a také kombinace se snímačem DGPS.

22 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :04 Uhr Seite 22 Souhrnný přehled Primus Základní vybavení: Primus 25 Počítač Teejet 844 E, pohon čerpadla převodovkou s čelním ozubeným převodem, vzduchotlaké brzdy u strojů Primus 35 a 45, rozchod kol 1,50 m nebo 1,80 m pomocí otočení kol, postřikové potrubí z ušlechtilé nerezové oceli, ukazatel stavu naplnění, 2 rotující trysky z ušlechtilé nerezové oceli pro čištění vnitřku nádrže, přimíchávací nádrž, sací hadice dlouhá 6 m s filtračním košem, externí nádrž na čistou vodu 250 l, vnější čisticí koncovka s rychlospojkou GEKA, plošina s nástupním žebříkem, pevná oj, horní zavěšení v tažné vidlici, osvětlení podle norem ISO. Technické údaje Postřiková nádrž Nádrž čisté Hmotnost prázdného Výkon Vzduchotlaké Primus Plnicí objem Jmenovitý objem vody postřikovače bez čerpadla brzdy (v litrech) (v litrech) (v litrech) ramen (cca kg) (l/min) x x 250 Standardní výbava, Volitelná výbava Ramena postřikovače Dělení pracovních Primus Pracovní záběr Počet sekcí (m) trysek v m x 3 m X X X x 3 m X X X x 3 m X X X /4,5/3/3/3/4,5/3 m X X X x 3 m X X X /3/3/3,5/3/3,5/3/3/3 m X X X /3/3,5/4/3/4/3,5/3/3 m X 2 * /3,5/4/4/4/4/4/3,5/3 m X* * vč. elektrohydraulické obsluhy ramen/koncové díly sklopné separátně 1 možnost rozšíření na 30 m, 2 na 33 m, 3 na 36 m nedodává se, X dodává se Pneumatiky 600/65 Primus 9.5 R R R R R R R R R R 42 R Standardní výbava, Volitelná výbava, Nedodává se

23 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :04 Uhr Seite 23 Souhrnný přehled Albatros Základní vybavení: Počítač SPRAYDOS, pohon čerpadla převodovkou s čelním ozubeným převodem, oběhové proplachovací potrubí, vzduchotlaké brzdy od stroje Albatros 30, rozchod kol 1,50 m nebo 1,80 m pomocí otočení kol, postřikové potrubí z ušlechtilé nerezové oceli, ukazatel stavu naplnění, 2 rotující trysky z ušlechtilé nerezové oceli pro čištění vnitřku nádrže, přimíchávací nádrž, sací hadice dlouhá 6 m s filtračním košem, interní nádrž na čistou vodu (obsah cca 10% objemu nádrže), vnější čisticí koncovka s rychlospojkou GEKA, plošina s nástupním žebříkem, pevná oj (na přání možnost sledování stop kol traktoru prostřednictvím řiditelné oje), horní zavěšení v tažné vidlici, osvětlení podle norem ISO. Technické údaje Postřiková nádrž Nádrž čisté Hmotnost prázdného Výkon Vzduchotlaké Albatros Plnicí objem Jmenovitý objem vody postřikovače bez čerpadla brzdy (v litrech) (v litrech) (v litrech) ramen (cca kg) (l/min) x x x x 250 Standardní výbava, Pneumatiky Volitelná výbava Ramena postřikovače Dělení pracovních Albatros Pracovní záběr Počet sekcí (m) trysek v m x 3 m X X X x 3 m X X X x 3 m X X X /4,5/3/3/3/4,5/3 m X X X 1 X 1 X x 3 m X X X 1 X 1 X /3/3/3,5/3/3,5/3/3/3 m X X X 1 X 1 X /3/3,5/4/3/4/3,5/3/3 m X 2 * X X /3,5/4/4/4/4/4/3,5/3 m X* X* X 3 * x 4 m X* X* /4,5/4,5/4,5/4/4,5/4,5/4,5/4 m X* X* * vč. elektrohydraulické obsluhy ramen/koncové díly sklopné separátně 1 možnost rozšíření na 30 m, 2 na 33 m, 3 na 36 m nedodává se, X dodává se /65 650/65 Albatros R 48 R 48 R 46 R 48 R 38 R 38 R 42 R 46 R 38 R 42 R 38 R Standardní výbava, Volitelná výbava, Nedodává se

24 LEM_05122_Primus_Albatros_TCZ :04 Uhr Seite 24 Základní technické parametry strojů Primus a Albatros Zábér Délka Šířka Výška Typ ramen (cca mm) (cca mm) (mm) (m) Primus 25 do Primus 35 do Primus 45 do Albatros 20 do Albatros 30 do Albatros 40 do Albatros 40 do Albatros 50 do Albatros 50 do Albatros 60 do Albatros 60 do Všechny údaje, rozměry a váhy v tomto prospektu jsou předmětem neustálého dalšího technického vývoje a jsou nezávazné. Váhové údaje se vždy vztahují k základnímu vybavení. Změny jsou vyhrazeny. LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Str. 5, D Alpen Postfach 11 60, D Alpen Telefon Telefax lemken@lemken.com Internet: Váš prodejce LEMKEN: SP. B.o.s.s 03/ /CS

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER

Prvotřídní vlastnosti. Snadné použití jednoduchá údržba RANGER Prvotřídní vlastnosti Snadné použití jednoduchá údržba RANGER RANGER 2500 Nádrž: Rám: Membránové čerpadlo: Řídící jednotka: 2500 l, vyvinuta pro optimální stabilitu a nižší rezidua. Vysoká průjezdní světlost.

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Tažený postřikovač Albatros 9

Tažený postřikovač Albatros 9 Tažený postřikovač Albatros Ochrana rostlin dnes Právě u ochrany rostlin stojí zemědělec v centru pozornosti ze strany veřejnosti a kontrolních úřadů. Veřejný názor na téma životního prostředí je možné

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

TAŽENÝ POSTŘIKOVAČ ALBATROS 9

TAŽENÝ POSTŘIKOVAČ ALBATROS 9 TAŽENÝ POSTŘIKOVAČ ALBATROS 1 2 Zajímá nás Vaše pole! Kulturní plodiny na všech polích jsou základem naší výživy. Zdravý porost je pro Vás jako zemědělce rozhodujícím prostředkem úspěchu, proto se staráte

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon

Změna smyslu otáčení. Rotační brány Zirkon Změna smyslu otáčení Rotační brány Zirkon LEMKEN Zirkon Koncept Používání rotačních bran získává v zemědělství na významu. V kombinací s dalším nářadím mohou být pracovní operace zvládnuty ještě rychleji

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

ALPHA. Výkon a pohodlí

ALPHA. Výkon a pohodlí ALPHA Výkon a pohodlí Vysokokapacitní postřikovače ALPHA plus je nejnovější generací samojízdných postřikovačů HARDI s vysokým výkonem. Celá koncepce stroje je navržena s ohledem na práci operátora výsledkem

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Prekládací vuz Interbenne

Prekládací vuz Interbenne www.perard.fr Prekládací vuz 19 m³ 25 m³ 38 m³ Žne Hnojení Setí .Tento stroj lze využívat pro manipulaci s obilím i s průmyslovými hnojivy. Tři důležité funkce: PŘEKLÁDÁNÍ 3 různé kapacity pro všechny

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita

400 / 600 / 800. Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Prověřený design a kvalita NK Prověřený design a kvalita NK 400 / 600 / 800 Kvalita prověřená zákazníky HARDI NK patří mezi nejuniverzálnější postřikovače na trhu a je využíván profesionálními

Více

Systémový nosič Gigant

Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé nářadí

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany.

Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Made in Germany. Výrobní program Kränzle 2017 ŘADA K 1050 VČETNĚ PŘÍSLUŠENSTVÍ Made in Germany www.kranzle.cz Inovace na všech úrovních VÝSLEDNÁ VYSOKÁ KVALITA! Vlastní výzkum a vývoj je základním kamenem a současně hnacím

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Design & Pohodlná obsuhluha vysokotlaký čistící přívěs. Vyniká svým provedením a nejlepšími uživatelskými vlastnostmi. Atraktivní design spojený s velkou nabídkou

Více

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI Samojízdné postřikovače AKP MAZZOTTI 300 L 500 LP 000 LP 00 PMAX 00 MMAX 500 LP 3000 LP 300 PMAX 300 MMAX 00 PMAX 00 MMAX 5500 PMAX 6500 PMAX Italská společnost MAZZOTTI má více než šedesátiletou zkušenost

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN

Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & be strong, be KUHN Nesené postřikovače OPTIS & OMNIS 600, 800, 1000 & 1200 www.kuhn.com be strong, be KUHN OPTIS OMNIS 600 800 800 1000 1000 1200 NESENÉ POSTŘIKOVAČE KUHN - JEDNODUCHOST A ODOLNOST! JEDNODUCHÉ, SPOLEHLIVÉ,

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

Motorové rosiče a postřikovače. Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče.

Motorové rosiče a postřikovače. Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče. Motorové rosiče a postřikovače Ošetřování rostlin je tvrdá práce ale také láskyplná péče. 158 Rosiče a postřikovače STIHL jsou správná volba od privátních zahrádek až po krajinářství. Mnozí vinaři a ovocnáři

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ verze 1.1/2015 CHARVÁT CTS a.s. Okřínek 53 290 01 Poděbrady CZ tel. : 00420 325 608111 fax : 00420 325 653097 E-mail:info@charvat-cts.cz http: //www.charvat-cts.cz verze 1.1/2015 1 CELKOVÁ HMOTNOST NÁVĚSU:

Více

RANGER. Jednička ve své třídě

RANGER. Jednička ve své třídě 2500 Jednička ve své třídě Jednička ve své třídě RANGER 2500 Jedinečné vlastnosti Být nejmenším z řady tažených postřikovačů HARDI není nevýhodou. RANGER byl navržen tak, aby splňoval požadavky na jednoduchost

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation

KM 100/100 R Bp Pack. Pohodlná údržba. 2 Velká plocha filtru s automatickým čištěním. Koncepce ovládání: systém Easy Operation Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 6.000 7.800 m²/h. 1 2 3 4 1 Ochrana proti nárazu K ochraně

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači

Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Swadro 2000 Obr mezi středovými shrnovači Variabilní pracovní záběr od 10,00 do 19,00 m Variabilní šířka řádku od 1,60 do 2,80 m Šest bezúdržbových rotorů s malým průměrem 3.300 mm pro čistou práci Nastavení

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz

NOVÁ ŘADA. Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Vysokotlaké čističe řady K 1050. www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 Profesionální kvalita za atraktivní cenu! Made in Germany. Partner specializovaných obchodů! NOVÁ ŘADA Made in Germany www.kranzle.cz Vysokotlaké čističe řady K 1050 K 1050

Více

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice.

šířka cca 2.000 mm, pneumatické řízení zdvihání kartáčů, vychýlení kartáčů a zdvihání a spouštění sací trubice. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou

Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou INFORMACE O PRODUKTU Čtyřková řada čerpadel s vícenásobnou membránou Vysoká bezpečnost ČERPADLA S VÍCENÁSOBNOU MEMBRÁNOU NEJVYŠŠÍ PROVOZNÍ BEZPEČNOST Čerpadla sera s vícenásobnou membránou pracují na stejném

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu

DPU 90 Reverzní vibrační desky. DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu DPU 90 Reverzní vibrační desky DPU90: Vysoká frekvence pro písčitou půdu Vibrační deska DPU90 je specialistou na hutnění písčité zeminy. Základní deska je stabilní, lehká a má velmi dobrou rychlost posunu.

Více

Diskový podmítač Heliodor

Diskový podmítač Heliodor Diskový podmítač Heliodor Víceúčelový podmítač Charakteristika Již před více než deseti lety ovlivnily diskové podmítače zásadně současné moderní zemědělství. S žádným jiným nářadím na zpracování půdy

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Classic tažený postřikovač. Pracovní šířka: 18 m až 36 m Objem nádrže: l, l a l

Classic tažený postřikovač. Pracovní šířka: 18 m až 36 m Objem nádrže: l, l a l tažený postřikovač Pracovní šířka: 18 m až 36 m Objem nádrže: 4 000 l, 5 000 l a 5 800 l Standardní výbava na nejvyšší úrovni ISOBUS-Terminal Tažený postřikovač je sériově dodáván s ří dící jednotkou ISOBUS.

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com Během dvou

Více

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020

Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 Ovíjecí stroj na kulaté balíky G2020 GÖWEIL / G2020 / Strana 02-03 GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / 4202 Kirchschlag / Rakousko Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Více

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje

Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C. Vybavení: Síťový provoz Nádrž volitelná 10 l Nádrž volitelná 10 l. Technické údaje Podlahové mycí stroje BRS 40/1000 C Inovativní, mnohostranně použitelný podlahový mycí stroj se 2 protiběžnými válcovými kartáči pro pohybově neutrální čištění a odstraňování povlaků ze strukturovaných

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 90/60 R Bp Pack "Efektivní při nasazení - jednoduchý při použití" Komfortní a mimořádně kompaktní zametací stroj s místem pro řidiče ve verzi na bateriový pohon

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM

www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM www.back-tech.com Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM Mega-Star DĚLIČKA SE SKULOVÁNÍM VYNIKAJÍCÍ KVALITA Mega-Star předčí všechny požadavky, které pekař usilující o kvalitu klade na moderní stroj na dělení

Více

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3

WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ. VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 WA 75 WA75-3 WA75-3 KOLOVÝ NAKLADAČ VÝKON 42,5 kw 58 PS PROVOZNÍ HMOTNOST 4.880 kg KAPACITA LOPATY 0,65-1,25 m 3 Kolový nakladač WA75-3 STRUČNÝ PŘEHLED Nový kompaktní kolový nakladač WA75-3: je komfortnější,

Více

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje STUDENOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje 1 XT Domů nebo do firmy! 1 XT Základní vysokotlaký stroj pro občasné použití Kompaktní design Čerpadlo se třemi písty Automatický Start/Stop Nastavitelná rukojeť

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R P Komfortní a moderní zametací stroj s odsáváním a místem pro řidiče pro profesionální používání ve venkovních i vnitřních prostorech pro plochy 8.000

Více

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu.

PICHON KNOW-HOW. Díky své jedinečnosti, silnému obchodnímu týmu a dealerské síti se stali lídrem na francouzském trhu. KEJDOVÉ CISTERNY PICHON KNOW-HOW Již 40 let je firma PICHON partnerem v mnoha odvětvích: zemědělství, komunální služby a údržba krajiny, a také v oblasti konstrukce a vývoje. Firma Pichon Industries má

Více

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw

Air-Master- roubové kompresory. Stavební fiada B1. 3 15 kw Air-Master- roubové kompresory Stavební fiada B1 3 15 kw listopad 2002 Stavební fiada B Šroubové kompresory Air-Master jsou v programu firmy Schneider Bohemia určeny pro trvalý provoz. Tradiční stavební

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 100/100 R D Moderní a komfortní zametací stroj s místem pro řidiče pro profesionální použití v exteriérech a interiérech. Ideální pro plochy od 8.0000 do 10.400

Více