Katalog průmyslového šroubení. Obchodní zastoupení. Technická příručka. Technická příručka/katalog /CZ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Katalog průmyslového šroubení. Obchodní zastoupení. Technická příručka. Technická příručka/katalog 4100-5/CZ"

Transkript

1 Obchodní zastoupení AT Austria, Wiener Neustadt (Eastern Europe) Tel: +43 (0) AU Australia, Castle Hill Tel: +61 (0) AZ Azerbaijan, Baku Tel: BE Belgium, Nivelles Tel: +32 (0) BR Brazil, Cachoeirinha RS Tel: BY Belarus, Minsk Tel: CA Canada, Milton, Ontario Tel: CH Switzerland See Germany CN China, Shanghai Tel: CN China, Beijing Tel: CZ Czech Republic, Klecany Tel: DE Germany, Kaarst Tel: +49 (0) HU Hungary, Budapest Tel: SK Slovakia See Czech Republic IE Ireland, Dublin Tel: +353 (0) TH Thailand, Bangkok Tel: IN India, Mumbai Tel: TR Turkey, Merter/Istanbul Tel: or 07 IT Italy, Corsico (MI) Tel: TW Taiwan, Taipei Tel: JP Japan, Fujisawa Tel: +(81) UA Ukraine, Kyiv Tel KR South Korea, Seoul Tel: UK United Kingdom, Warwick Tel: +44 (0) KZ Kazakhstan, Almaty Tel: LV Latvia, Riga Tel: MX Mexico, Apodaca Tel: MY Malaysia, Subang Jaya Tel: NL The Netherlands, Oldenzaal Tel: +31 (0) NO Norway, Ski Tel: NZ New Zealand, Mt Wellington Tel: US USA, Lincolnshire (Mobile) Tel: US USA, Miami (Pan American Division) Tel: VE Venezuela, Caracas Tel: ZA South Africa, Kempton Park Tel: +27 (0) PL Poland, Warsaw Tel: +48 (0) DK Denmark, Ballerup Tel: PT Portugal, Leca da Palmeira Tel: ES Spain, Madrid Tel: RO Romania, Bucharest Tel: FI Finland, Vantaa Tel: +358 (0) RU Russia, Moscow Tel: FR France, Contamine-sur-Arve Tel: +33 (0) SE Sweden, Spånga Tel: +46 (0) GR Greece, Athens Tel: US USA, Cleveland (Industrial) Tel: SG Singapore Tel: HYGE Ed AT Austria, Wiener Neustadt Tel: +43 (0) SL Slovenia, Novo Mesto Tel: Parker Hannifin s.r.o. Parkerova Klecany Česká republika Tel.: Fax: Katalog průmyslového šroubení Technická příručka/katalog /CZ Katalog /CZ 2007 Parker Hannifin Corporation. Všechna práva vyhrazena. Katalog průmyslového šroubení AR Argentina, Buenos Aires Tel: HK Hong Kong Tel: Technická příručka AE United Arab Emirates, Abu Dhabi Tel: Váš lokální distributor Parker

2 Katalog šroubení/obsah Úvod... Strana 1 Podrobný obsah... Strana 10 Funkce šroubení... A Volba šroubení...b Technické údaje... C Rozměry...D Montážní postupy... E Montáž šroubení... F Montážní nástroje... G Šroubení DIN... H Přivařovací šroubení... I Vysokotlaké hydraulické přiruby... J Adaptéry... K Ventily... L Rotační šroubení... M Měřící přípojky, diagnostické přístroje Senso Control...N Trubky/oblouky... O Příchytky trubek... P Zákaznická řešení... Q A B C D E F G H I J K L M N O P Q Katalog /CZ

3 VEDOUCÍ POSTAVENÍ NA TRHU TRUBKOVÝCH A HA- DICOVÝCH ŠROUBENÍ: Vynikající výkony Od roku 1929 je koncern Parker Hannifin Corporation spolehlivým partnerem v oblasti hydrauliky. Dnes nabízí Parker více než špičkových výrobků pro velký počet oborů a oblastí použití. Žádný jiný výrobce nemá tolik zkušeností a tak široký sortiment výrobků v oblasti hydraulických a pneumatických prvků. Většinu tohoto sortimentu t v o ř í přesná šroubení, která byla prvními výrobky koncernu. V této oblasti jsou možnosti firmy největší. Svými více než sedmdesátiletými zkušenostmi v oblasti vývoje, výroby a techniky použití má Evropská divize trubkového a hadicového šroubení (Tube Fittings Division Europe) pevné postavení na světovém trhu. Toto postavení je dále posilováno společným používáním technologií v rámci velké rodiny Parker. Profesionální zkušenosti Na základě zkušeností z letectví, kosmonautiky a dalších průmyslových odvětví vyvinul Parker nejrozsáhlek jší a nejnáročnější program standardního šroubení. Proč je firma Parker předním výrobcem šroubení? Existuje více důvodů, ale tím nejdůležitějším jsou zkušenosti v konstrukci a výrobě, které jsou patrné na každém jejím výrobku.

4 Mezinárodní standardizace Skupina Parker Fluid Connectors Group podporuje tvorbu národních a mezinárodních standardů. Ve spolupráci s uživateli výrobků se inženýři firmy Parker podílí na práci komisí SAE, BS a DIN. Výsledkem je zavedení četných řešení divize Fluid Connectors do ISO standardů. Tyto standardy mají pro všechny globálně angažované podniky v oblasti hydrauliky a pneumatiky nenahraditelný význam. Mezinárodní dodavatel Evropská divize trubkového a hadicového šroubení představuje EO-2 (šroubení s metrickým závitem a pryžovým těsněním), EO- Progresive ring (šroubení s metrickým závitem a kovovým těsněním), New Generation (výrobky EO-Plus, EO2-Plus a E02- FORM) s přivařovacím kuželem 24, O-Lok Plus (systém šroubení s pryžovým těsnícím kroužkem), Triple-Lok-Plus se spojkou. V USA vyrábí Tube Division Ferulok - šroubení v palcových rozměrech, Intru-Lok (mosazná šroubení) a šroubení JIS. Z výčtu systémů je patrná široká nabídka šroubení pro průmysl. Šroubení se nabízí s různými připojeními a závity např. ISO 6149 metrickým, BSPP, BSPT, NPT UNF, SAE nebo přírubami. Šroubení se vyrábí na šesti místech v Anglii (Derby, Cradley Heath), Německu (Bielefeld-Windelsbleiche, Schloss Holte) a Polsku (Wroclaw). Některé druhy se dovážejí z USA, nebo se vyrábějí v jiných částech světa. Šroubení se skladují v Parker Service Center a jsou používány našimi zákazníky po celém světě.

5 Parker Plus suchá technologie to je víc než kov Jak se pozná šroubení Parker? Většina výrobků je opatřena obchodní značkou Parker. Normalizovaná šroubení s 24 kuželem podle ISO jsou označena EO Ermeto Original. Triple- Lok, O-Lok a spojky BSP jsou označeny P Parker. Šroubení EO z nerezové oceli se dodávají s maticemi EO-DUR. Závity větších rozměrů jsou postříbřeny, menší matice se voskují. Výrobky z nerezové oceli jsou navíc opatřeny tepelným kódem, díky němuž může firma Parker na ně vydávat osvědčení. Modernizace výroby Parker neponechává své nejlepší myšlenky v laboratoři. Konstrukční a vývojová oddělení Evropské divize trubkového a hadicového šroubení v německém Bielefeldu a v USA zavádějí své nápady okamžitě do výroby. Při použití nejnovějších technologií se vyvíjejí nové a trhem požadované výrobky, které odpovídají platným standardům, nebo je i překonávají. Technický vývoj klade na hydraulické systémy nové požadavky. Vyšší tlaky, vyšší provozní cykly a poptávka po zařízeních bez údržby vedou k potřebě systémů bez úniku provozní kapaliny. Divize trubkového a hadicového šroubení vyvinula např. v roce 1991 z progresivního kroužku DPR systém EO-2 s pryžovým těsněním.

6 Derby Anglie Bielefeld- Windelsbleiche Německo Wroclaw Polsko V těchto místech se vyrábějí a dále zpracovávají měsíčně miliónová množství šroubení. Po konečné montáži se hotové díly zasílají do servisních středisek po celém světě. Východoevropský trh je zásobován z Polska. v čele oboru Výroba šroubení na zakázku Závod v Bielefeldu se specializuje i na výrobu šroubení dle požadavků zákazníků. Na moderních CNC strojích je schopen vyrábět širokou řadu nestandardních dílů a velikostí z oceli, nerezové oceli, mosazi a jiných speciálních materiálů. Prakticky lze vyrobit každý přímý nebo tvarový typ šroubení a druh závitu. Nejvyšší kvalita Z tyčového materiálu i odlitků se na nejmodernějším zařízení vyrábějí šroubení splňující nebo i překračující požadavky mezinárodních norem. Všechny kritické stupně výroby podléhají Statistické kontrole výroby (SPC). Ve všech svých provozech má firma Parker aktivní management kvalty dle ISO 9001.

7 Cradley Heath (Anglie) a Schloß Holte (Německo) V těchto místech se vyrábějí surové výkovky, které se dodávají do výrobních závodů po celé Evropě. Každoročně zpracují tisíce tun oceli, nerezové ocel a mosazi. Evropská divize trubkového a hadicového šroubení používá nejkvalitnější materiály, které zaručují vynikající pevnost a životnost. Převlečné matice se tvarují za studena z vysoce kvalitních materiálů, a tím získávají vysokou pevnost. Výsledkem jsou naprosto spolehlivá šroubení, která slouží zákazníkům po mnoho let. Chromátovaná ochranná vrstva Nová generace ocelových šroubení EO se galvanicky zinkuje a na závěr na nejmodernějších galvanizačních linkách bez chromu pasivuje. Tato metoda zajišťuje ochranu výrobků proti korozi dle standardů ISO, DIN a SAE, nebo jejich požadavky překračuje. Povrchová ochrana bez chromu již splňuje Směrnici 2000/53/EC Evropského parlamentu a Rady týkající se likvidace starých vozidel. Matice se podrobují speciální úpravě zajišťující při montáži nižší tření. rozdíl v materiálu Šroubení TFDE špičkové kvality Výroba kvalitních součástek začíná již u objednávky materiálu zkoušením jeho vlastností podle specifikací fy Parker. Důslednou kontrolu před a po výrobě se zajišťují všechny vlastnosti výrobků dle rostoucích požadavků trhu. Vývojové a výrobní zkoušky K zajištění vysoké kvality použitých surovin a z nich vyráběných trubkových a hadicových šroubení provádí Evropská divize trubkového a hadicového šroubení průběžně jejich zkoušení ve vlastních laboratořích a zkušebnách. Surové výkovky se kontrolují magnetickou práškovou defektoskopií a zkouškou na průnik barvy, aby se vyloučily praskliny a vady. Spektrální rozbory ověřují, zda byly dodrženy náročné požadavky na chemické složení. Mikroskopická kontrola a stanovení mechanických vlastností jsou další zárukou vynikající a trvalé kvality. Odolnost trubkového šroubení vůči korozi, statickému a dynamickému zatížení se důkladně zkouší na vlastních zkušebních zařízeních. Zkouškami v nezávislých zkušebních a výzkumných ústavech se dále potvrzuje kvalita těchto šroubení. Výroba palcových a metrických šroubení Všechna šroubení TFDE se vyrábějí s vnějším šestihranem a plochami v metrických rozměrech dle ISO Tím se plní požadavky evropského trhu, kde se používá metrické soustavy.

8 Obchodní zástupci a autorizovaní distributoři firmy Parker nabízejí široké spektrum školení zahrnující veškeré potřebné znalosti a dovednosti. Od školení o výrobcích po praktický zácvik, vše s cílem zdokonalit znalost a zvýšit účinnost. Evropská divize hadicového a trubkového šroubení využívá koncepce flexibilního školení a moderního prezentačního vybavení a díky tomu je schopna nabídnout individuálně připravená praktická školení ve vlastních prostorách. Školení probíhají s pomocí aktuálních příruček, literatury, nástěnných grafů a vzorků. Po ukončení školení zákazník obdrží všechny materiály potřebné k dalšímu internímu školení. Díky aktuální znalosti výrobků Evropská divize hadicového a trubkového šroubení vytváří nejlepší podmínky k zavedení moderních efektivních procesů a výběru hydraulických šroubení Parker TFDE. Praktická cvičení Výhody pro zákazníky a autorizované distributory firmy Parker: - bezúniková spojovací technika - zamezení ztrát oleje - nižší náklady na montáž - nižší náklady na údržbu, záruky a prostoje - méně víceprací na montovaných systémech

9 Software Hadice a šroubení inphorm TM Balíček Hadice a šroubení inphorm je softwarový systém pro Windows, pomocí něhož lze velmi snadno vybírat hadice, trubky a šroubení. Obsahuje výrobky tří divizí (Trubková šroubení, hadice a Parflex). InPHorm taktéž vytváří výkresy CAD s rozměry vybraných šroubení a připojuje je k seznamu materiálu. CD-ROM Verze č.: InPHorm-3400-CD Specifikace - systematický design napomáhající správnému výběru hadic, trubek, šroubení, sestav a plastových šroubení - formulář s nabídkou k ukládání vybraných výrobků (seznam materiálu) - kompletní zprávy o výrobcích upravené dle potřeb zákazníka - speciálně upravený soubor s informacemi pro distributory - soubor v CAD s kompletními parametry ve formátu DWG (R12), DXF, HPLG a IGES - srovnávací nástroj k číslům součástek dle číslování konkurence, podle SAE a MS - uživatelský manuál on-line ve formátu Adobe Akrobat

10 Katalogy/prospekty Informační materiál o výrobcích TFDE si vyžádejte u vašeho nejbližšího Service Center. 4312/DE Zprávy uživatelů 4313/DE 4314/DE 4012/DE 4025/DE 4026/DE 4028/DE 4110/DE 4111/DE 4112/DE 4113/DE 4114/DE 4115/DE 4116/DE Software a literatura 4117/DE Plakát 4118/DE 4119/DE 4120/DE 4121/DE 4122/DE 4123/DE Příručka 4310-P1/DE TFDEBOOKDE

11 Parker Store, Kompletní služby v oblasti hadic, trubek a šroubení První samoobsluha se šroubením pro hydrauliku a pneumatiku, která nabízí: přes 3000 položek v nabídce výroba hadicových vedení na místě Vedoucí prodejny ParkerStore, odborník zaškolený a autorizovaný firmou Parker, je vždy k dispozici, aby pomohl a nabídl nejlepší řešení Služba Hose Doctor, opravy a výměny hydraulických hadic Nepřetržitá havarijní služba na bezplatné telefonní lince. Vozidlo havarijní služby je mobilní dílna vybavená hadicemi, šroubeními, rychlospojkami a hydraulickými mazacími prostředky. Technik služby je schopen vyměnit jakoukoli vadnou součástku rychle a přímo na místě. další služby Technické služby Touto službou nabízí Parker zákazníkovi skutečné partnerství: Inženýři z firmy Parker prověřují společně s výrobcem nejlepší způsob výroby obvodu pracují na místě přímo se zákazníkem jsou přítomni od začátku až po konečnou instalaci Balíčky speciální osobní objednávky Pokud výrobce pravidelně potřebuje určité typy šroubení a příslušenství, firma Parker tyto položky shromáždí a dodá najednou. Doručovací služba Smyslem této služby je dodávat výrobky nebo jejich sady přímo na výrobní linku zákazníka, jeho pracoviště nebo do jeho skladu. Tuto službu poskytují autorizovaní distributoři firmy Parker i firma Parker samotná. Výhody pro zákazníka: nemusí udržovat rozsáhlý sklad, obdrží dodávku potřebného zboží přesně, když jej potřebuje, nestane se, že by zásoby došly.

12 Obsah Podrobný obsah Funkce šroubení... Kapitola A Originální šroubení Ermeto... 3 EO-Plus: Progresivní zářezný kroužek pro ocelová šroubení... 6 EO: Progresivní zářezný kroužek DPR pro nerezovou ocel EO-DUR šroubení... 8 EO2-Plus...11 EO2-FORM Přivařovací kužel EO Spojky Druhy závitů Volba šroubení... Kapitola B Úvod... 2 Kritéria pro volbu šroubení... 2 Optimální řešení... 2 Volba materiálu: materiál šroubení... 3 Volba materiálu: těsnící materiály... 4 Volba podle konstrukční řady LL/L/S při šroubení EO... 5 Volba napojení trubky Volba typu příruby... 8 Volba šroubového spoje Volba stavitelného šroubového spoje Normalizace Atestace Specifikace trubek Výběr šroubení - souhrn Dry technology versus tradiční technologie Technické údaje... Kapitola C Tlaky... 2 Poklesy tlaku a teplot... 2 Materiály... 3 Povrchová úprava... 4 Snášenlivost s kapalinami... 5 Biologicky odbouratelné oleje... 8 Tlakové ztráty v hydraulických zařízeních... 9 Vnitřní průměr a tloušťky stěn potrubí Tloušťky stěn potrubí Rozměry... Kapitola D Přehled připojení EO Nedoporučeno... 4 Připojení EO 24 (DIN 3861/DIN EN ISO )/Rozměry... 4 Těsnicí kužel EO 24 DKO (DIN 3861/DIN EN ISO )/Rozměry... 5 Přehled připojení O-Lok Hrdlo O-Lok ORFS (ISO /SAE J1453)/rozměry... 8 Matice O-Lok (ISO /SAE J1453)/rozměry... 9 Přehled připojení Triple-Lok Připojení rozválcováním Triple-Lok 37 (ISO /SAE J1514) rozměry...12 Triple-Lok 37 swivel, stavitelné (ISO /SAE J514)/rozměry...13 Připojení hrdlem DIN 60 (DIN 7631)/rozměry14 Připojení hrdlem BSPP 60 (ISO/DIS )/rozměry...15 NPSM Swivel, stavitelný (SAE J516)/rozměry Hrdla s vnějším/vnitřním závitem pro trubková šroubení Montážní postupy...kapitola E Montáž šroubení... Kapitola F Katalog /CZ

13 Obsah Podrobný obsah Montážní nástroje... Kapitola G Obsah... 2 Montážní nástroje... 4 Montážní přípravky... 5 Předmontážní hrdlo VOMO... 5 Kalibrační měrky KONU... 6 Kontrolní tabulka měření hloubky pro montážní přípravky (MOK a VOMO)... 6 Ruční přípravky pro předmonáž... 7 Výběr montážních zařízení... 7 Předmontážní přípravek HVM-B Přenosný předmontážní přístroj EO-Karrymat pro šroubení EO Montážní zařízení pro EO/EO-2 a Triple-Lok 11 Předmontážní a rozválcovací stroje Stroj pro předmontáž a rozválcování EOMAT II Elektricky řízené montážní a válcovací zařízení EOMAT III Montážní přípravky EO PSR/DPR a EO-2 pro EOMAT/EO-KARRYMAT Nástroje Ferulok EOMAT/ EO-KARRYMAT Tvářecí stroj EO2-FORM F Tvářecí stroj EO2-FORM F Tvářecí stroj F3 pro vysokotlaké trubkové spoje EO2-FORM Příslušenství mazací prostředek NIROMONT Přípravek na řezání trubek AV 6/ Přípravek na řezání trubek BAV 6/ Vnější a vnitřní odstraňovač otřepů Ohýbačka trubek BV 6/ Ohýbačka trubek BV 20/ Nářadí Par-Lok Pouzdro s přípravky WZK Přípravky na montáž O-kroužeků Přípravky O-Lok CORG na montáž O-kroužků Přípravek na vyjmutí O-kroužeku z EO-Lok Výroba děr pro hrdla s vnitřním závitem Nástroje pro výrobu hrdel s metrickým závitem Výroba hrdel Určení závitu Závitové měrky Materiál pro školení Pouzdro se vzorky pro školení Pouzdro se vzorky výrobků pro prezentaci Příručka Hydraulické spoje bez úniků Šroubení DIN... Kapitola H Přehled Pokyny pro objednávku... 6 Objednací kód... 7 Přivařovancí šroubení... Kapitola I Obsah... 2 Vysokotlaké hydraulické příruby... Kapitola J Obsah... 2 Úvod... 4 Návrh a konstrukce... 4 Metody spojení... 5 Funkce příruby... 6 Montáž přírub... 7 Technické údaje... 8 Objednací kódy šroubů a O-kroužků... 9 Charakteristika, výhody a využití Objednávání Přehled Katalog /CZ

14 Obsah Podrobný obsah Dělené příruby SAE Dělené příruby SAE FHS Adaptéry přírub SAE Připojení EO Připojení BSPP Připojení vnějším závitem NPT Připojení O-Lok ORFS Připojení rozválcováním Triple-Lok Připojení V-svárem Připojení koutovým svárem Příruby SAE Připojení vnitřním závitem BSPP Připojení vnitřním závitem NPT Připojení metrickým vnitřním závitem UN/UNF s O-kroužkem Připojení EO Připojení BSPP Přiopjení rozválcováním Triple-Lok Připojení O-Lok ORFS Připojení V-svárem Připojení koutovým svárem Příruba rovná Kompletní připojení Příslušenství přírub SAE Připojovací bloky SAE Příruby pro zubová čerpadla Připojení EO Připojení BSPP Připojení koutovým svárem Připojení vnitřním závitem BSPP, plochým Připojení vnitřním závitem BSPP Čtvercové příruby ISO Čtvercové příruby Cetop Příruby kulových kohoutů Adaptéry... Kapitola K Obsah Ventily... Kapitola L Obsah Otočná šroubení... Kapitola M Přehled otočných šroubení EO... 2 Diagnostika Diagnostické přípojky, diagnostické přístroje... Kapitola N Všeobecný přehled... 2 Trubky/ohyby... Kapitola O Vlastnosti trubek EO... 3 Bezešvé trubky EO z oceli materiál ocel Bezešvé trubky EO z nerezové oceli materiál ocel 1,4571/ Bezešvé EO trubky z oceli; materiál uhlíkatá ocel... 7 Bezešvá trubka EO oblouk 90, materiál ocel 37.4 a Příchytky trubek... Kapitola P Obsah... 2 Příchytky pro uchycení trubek... 3 Příchytky trubek vlastnosti materiálu... 4 Příchytky trubek pokyny k montáži... 5/6 Lehká konstrukční řada (DIN 3015, část 1)... 6 Těžká konstrukční řada (DIN 3015, část 2)... 6 Dvoumístní konstrukční řada (DIN 3015, část 3)... 6 Doporučená vzdálenost příchytek... 7 Montáž trubkových ohybů... 7 Zákaznická řešení... Kapitola Q Katalog /CZ

15 Obsah Podrobný obsah Katalog /CZ

Jednotka čištění vzduchu pro lékařské účely. breathing star BSP-MT multitronic

Jednotka čištění vzduchu pro lékařské účely. breathing star BSP-MT multitronic Jednotka čištění vzduchu pro lékařské účely breathing star BSP-MT multitronic Adsorpční sušič breathing star BSP-MT multitronic Dokonale čistý vzduch pro lékařské účely Na stlačený vzduch, jenž má být

Více

Seco. Rotační lamelové vakuové pumpy SV 1003/1005 D. Seco Suchoběžné řešení. Kompaktní a výkonná.

Seco. Rotační lamelové vakuové pumpy SV 1003/1005 D. Seco Suchoběžné řešení. Kompaktní a výkonná. SV 1003/1005 D Kompaktní, spolehlivé a mimořádně výkonné to je jen několik vlastností, kterými se vyznačují rotační suché lamelové vývěvy Seco společnosti Busch. Díky jejich bezolejovému provozu je, lze

Více

Perfektní oprava a zesílení závitů

Perfektní oprava a zesílení závitů Perfektní oprava a zesílení závitů Výhody které přesvědčí - výhody, které se počítají. TIME-SERT Závitová vložka Systém TIME-SERT vychází z masivního ocelového pouzdra,které bylo vyrobeno obráběním z jednoho

Více

Statistiky k Výzvě 2017 pro Centralizované aktivity

Statistiky k Výzvě 2017 pro Centralizované aktivity 1. Společné magisterské studium Erasmus Mundus Statistiky k Výzvě 2017 pro Centralizované aktivity Počet předložených žádostí: 122 (nárůst o 33 % v porovnání s Výzvou 201) Tematické zaměření magisterských

Více

Ermeto Originál Ventily

Ermeto Originál Ventily Ermeto Originál Ventily Obsah zpětných ventilů RHD / S. O11 EO 24 připojení / EO 24 připojení RHV R ED / S. O12 RHZ R ED / S. O13 EO 24 připojení / s vnějším palcovým závitem ED (ISO 1179)/ s vnějším palcovým

Více

Řešení bezpečnosti a hluku v hasičských a záchranných stanicích

Řešení bezpečnosti a hluku v hasičských a záchranných stanicích Řešení bezpečnosti a hluku v hasičských a záchranných stanicích Výfukové plyny vážně ohrožují zdraví hasičů Zplodiny z naftových motorů nalezneme v každé hasičské stanici. Tvoří se spalováním dieselového

Více

Ermeto Originál Ventily

Ermeto Originál Ventily Ermeto Originál Ventily Obsah uzavíracích ventilů a kulových kohoutů DV LD S. O34 S. O35 EO 24 připojení / EO 24 připojení EO 24 připojení / EO 24 připojení WV ELA/ELAE S. O36 S. O46 EO 24 připojení /

Více

HYDRAULICKÁ ŠROUBENÍ BSI 5200

HYDRAULICKÁ ŠROUBENÍ BSI 5200 Obsah HYDRAULICKÁ ŠROUBENÍ BSI 5200 1. str. 2-7 2. Hrdla a spojky přímé (zátky a adaptéry) str. 8-20 3. Hrdla a spojky úhlové 90 str. 21-23 4. Hrdla a spojky úhlové 45 str. 24-25 5. Hrdla a spojky provedení

Více

Hadice a koncovky. Good-Better-Best

Hadice a koncovky. Good-Better-Best Hadice a koncovky -Better-Best Better Best navrženy pro váš úspěch. Nová klasifikace pro jednodušší výběr hadic Better Best navrženy pro váš úspěch. Technické porovnání Hadice klasifikace jsou cenově efektivní

Více

Bezolejové rotační zubové vývěvy

Bezolejové rotační zubové vývěvy Bezolejové rotační zubové vývěvy MI 2124 BV, MI 2122 BV Bezolejové zubové vývěvy MI 2124 BV, MI 2122 BV MI 2124 BV Rotační zubové vývěvy řady MI byly vyvinuty speciálně pro průmyslové použití pro aplikace,

Více

CDAS Systém čistého suchého vzduchu OFAS Systém vzduchu bez oleje ÚPRAVA STLAČENÉHO VZDUCHU V NOVÉM POJETÍ

CDAS Systém čistého suchého vzduchu OFAS Systém vzduchu bez oleje ÚPRAVA STLAČENÉHO VZDUCHU V NOVÉM POJETÍ CDAS Systém čistého suchého vzduchu OFAS Systém vzduchu bez oleje ÚPRAVA STLAČENÉHO VZDUCHU V NOVÉM POJETÍ ÚČINNOST V NOVÉM POJETÍ Úprava stlačeného vzduchu pokročila: Zcela nová řada adsorpčních sušičů

Více

Měřící technika. Přehled 6.1.1 MĚŘÍCÍ MÍSTA

Měřící technika. Přehled 6.1.1 MĚŘÍCÍ MÍSTA Přehled MĚŘÍCÍ MÍSTA Měřící místa mají široké využití v mnoha aplikacích. Navíc nabízíme možnost dodat měřící místo dle Vašeho konkrétního požadavku nebo dokonce dle Vašeho výkresu. Měřící místa podléhají

Více

Závitníky pro údržbu, opravu a renovaci. Nové výrobky

Závitníky pro údržbu, opravu a renovaci. Nové výrobky Závitníky pro údržbu, opravu a renovaci Nové výrobky 2016.2 ZÁVITNÍKY PRO ÚDRŽBU, OPRAVU A RENOVACI ÚVOD Na doplnění velké nabídky produktů pro řezání vyvinula společnost Dormer řadu závitníků pro odvětví

Více

Široká řada služeb zaměřená na vaše potřeby

Široká řada služeb zaměřená na vaše potřeby Infobahn.nu Parker ve světě Široká řada služeb zaměřená na vaše potřeby AE SAE, Dubai Tel: +971 4 8127100 parker.me@parker.com GR Řecko, Athens Tel: +30 210 933 6450 parker.greece@parker.com RU Rusko,

Více

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body

MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MĚŘÍCÍ SYSTÉMY - měřící body MCS (Mini Control System) umožňuje sestavit jednoduchý měřící systém u hydraulických rozvodů. Měření lze provádět i při maximálním pracovním u hydraulického systému (do bar).

Více

Adsorpční sušiče Concept WVModular

Adsorpční sušiče Concept WVModular Adsorpční sušiče Concept WVModular Adsorpční sušiče Concept WVModular Nová generace... adsorpčních sušičů s regenerací za tepla a podtlaku je výsledkem průběžného výzkumu a vývoje na základě dlouholetých

Více

www.kovaz.cz Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Montážní nástroje Katalog 4100-5/CZ

www.kovaz.cz Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Montážní nástroje Katalog 4100-5/CZ Ohýbačky a řezačky trubek Přípravek na řezání trubek AV 6/42 Umožňuje rychlé, čisté a pravoúhlé oddělování trubek. Přesného řezu se dosáhne vedením pilového listu. Doporučujeme dvoustranné pilové listy.

Více

DYWIDAG-Geotechnika GEWI -pilota

DYWIDAG-Geotechnika GEWI -pilota DYWIDAG-Geotechnika GEWI -pilota Přehled zařízení Hydraulické čerpadlo utahovací zařízení čerpadlo Standard Plarad R 0.9 CT 2 E-W-S GEWI 32, 0, 63,5 Hydraulické čerpadlo CT 2E-W-S Hydraulické čerpadlo

Více

Čerpadla typu Gerotor QPM3 Nízkotlaká olejová čerpadla pro průmyslové a námořní aplikace

Čerpadla typu Gerotor QPM3 Nízkotlaká olejová čerpadla pro průmyslové a námořní aplikace Čerpadla typu Gerotor QPM3 Nízkotlaká olejová čerpadla pro průmyslové a námořní aplikace Společnost Olaer se od 1. července 1 stala součástí společnosti Parker Hannifin. Společnost Olaer vyrábí a prodává

Více

SPIRAX SARCO ČISTÁ PÁRA

SPIRAX SARCO ČISTÁ PÁRA SPIRAX SARCO ČISTÁ PÁRA 2 Spirax Sarco ČISTÁ PÁRA - Představení Spirax Sarco ČISTÁ PÁRA - Představení 3 CO JE ČISTÁ PÁRA? Tzv. čistá pára je pára vyrobená z demineralizované napájecí vody v odparce (vyvíječi)

Více

PIT. Indukční průtokoměr. pro vodivé kapaliny

PIT. Indukční průtokoměr. pro vodivé kapaliny Indukční průtokoměr pro vodivé kapaliny měření kontrola analýza PIT Měřicí rozsah do 10 m/s Přesnost: ±1,5% z měřené hodnoty ±0,5% z rozsahu pmax: PN40; tmax: -40 +150 C Připojení: přírubové DN40...80,

Více

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*)

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*) Pro více informací kontaktujte / For further information please contact: Ing. Hana Fojtáchová, e-mail: fojtachova@czechtourism.cz Ing. Martin Košatka, e- mail: kosatka@czechtourism.cz Zahraniční hosté

Více

RENOVACE ŽELEZNIČNÍCH PROFILŮ

RENOVACE ŽELEZNIČNÍCH PROFILŮ ŽELEZNICE RENOVACE ŽELEZNIČNÍCH PROFILŮ PŘESNOST A SLUŽBY Existuje několik postupů pro renovaci kolejového profilu. Jedním z nich je dynamické frézování kolejnic. Cílem obnovy profilu je umožnit moderním

Více

Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs

Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs Seminář IBM - partnerský program a nabídka pro MSPs 23. září 2013 Sky bar Cloud9, hotel Hilton Praha 1 Program 9:00 9:30 Příchod účastníků a registrace 9:30 9:40 Úvodní slovo Petr Havlík, General Business

Více

Stroje a nástroje Montážní návod KarryKrimp 1

Stroje a nástroje Montážní návod KarryKrimp 1 Stroje a nástroje Montážní návod KarryKrimp Montážní návod KarryKrimp 2CE-0 Parkrimp Koncovky sérií, 43, rozměrů až - (DN 0 až ). Označit délku obruby koncovky na hadici(např. křídou). Koncovku nasunout

Více

Vše co potřebujete pro čistou, bezpečnou a efektivní dílnu

Vše co potřebujete pro čistou, bezpečnou a efektivní dílnu Vše co potřebujete pro čistou, bezpečnou a efektivní dílnu Vylepšete Vaší dílnu Výfukové a svařovací kouře, prach z broušení a leštění, rozlitý olej a neuklizené hadice to jsou některé z rizik v autodílnách,

Více

IBM Univerzita pro obchodní partnery

IBM Univerzita pro obchodní partnery IBM Univerzita pro obchodní partnery Olomouc (12.6.2013), Praha (20.6.2013) Financování HW, SW a služeb od IBM Global Financing (IGF) Jaromír Šorf Americas» Argentina» Bolivia» Brazil» Canada» Chile» Colombia»

Více

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí HADICE PRO CHLADÍCÍ KAPALINY VYTVOŘILI JSME TENTO SYSTÉM A STÁLE HO PRO VÁS VYLEPŠUJEME A ZDOKONALUJEME Systém LOC-LINE FLEXI se stále trvale zdokonaluje a dodává

Více

Olejové rotační lamelové vývěvy

Olejové rotační lamelové vývěvy Olejové rotační lamelové vývěvy R5 0010 / 0016 C Olejové lamelové vývěvy R5 0010 / 0016 C R5 0010 C Osvědčené olejové rotační lamelové vývěvy řady R5 jsou jednostupňové vývěvy pro široké průmyslové použití.

Více

SKLADOVÁNÍ A OCHRANA MAJETKU

SKLADOVÁNÍ A OCHRANA MAJETKU PLETIVOVÉ PANELY PRO BYTOVÉ, SKLEPNÍ A PŮDNÍ SKLADOVÁNÍ SKLADOVÁNÍ A OCHRANA MAJETKU Protecting People, Property & Processes www.troax.com Jednou věcí je být předním výrobcem na světě Obsah Jinou věcí

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

SOPAS ENGINEERING TOOL

SOPAS ENGINEERING TOOL RELEASE NOTES SOPAS ENGINEERING TOOL 2018.1 NEJDŮLEŽITĚJŠÍ ZMĚNY VE VERZI 2018.1 Nový design Grafické rozhraní bylo zcela přepracováno a optimalizováno pro Windows 10. Zároveň tato verze také nabízí možnost

Více

ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK

ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK T R A D I C E A K V A L I T A O D R O K U 1 9 2 1 w w w. r o j e k. c z ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK nové generace kotle ROJEK jsou univerzální příjemné a levné teplo z přírodních zdrojů záruka

Více

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce

Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce Od zastoupení velkých firem k vlastní výrobní značce HADICE PRO CHLADÍCÍ KAPALINY VYTVOŘILI JSME TENTO SYSTÉM A STÁLE HO PRO VÁS VYLEPŠUJEME A ZDOKONALUJEME Systém LOC-LI FLEXI se stále trvale zdokonaluje

Více

ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK

ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK T R A D I C E A K V A L I T A O D R O K U 1 9 2 1 w w w. r o j e k. c z ZPLYNOVACÍ A AUTOMATICKÉ KOTLE ROJEK race e n e g é v no kotle ROJEK jsou univerzální příjemné a levné teplo z přírodních zdrojů

Více

Vyrábějte si hadice s koncovkami sami. na lisech Parkrimp No-Skive

Vyrábějte si hadice s koncovkami sami. na lisech Parkrimp No-Skive aerospace climate control electromechanical filtration fluid & gas handling hydraulics pneumatics process control sealing & shielding Vyrábějte si hadice s koncovkami sami na lisech DownTime = Poruchy

Více

MĚŘICÍ PŘÍPOJKY & DIAGNOSTICKÉ SYSTÉMY

MĚŘICÍ PŘÍPOJKY & DIAGNOSTICKÉ SYSTÉMY MĚŘICÍ PŘÍPOJKY & DIANOSTICKÉ SYSTÉMY SPOLEČNOST Jihlavská 26 59101 Žďár nad Sázavou tel.: +420 566 620 721-4 fax: +420 566 620 725 SM: +420 605 299 919 e-mail: office@troma-mach.cz web: Volbou společnosti

Více

DYWIDAG-Geotechnika Lanové kotvy

DYWIDAG-Geotechnika Lanové kotvy DYWIDAG-Geotechnika Lanové kotvy Přednosti a vlastnosti možnost dopravy dlouhých kotev minimální potřeba místa při dopravě, skladování a montáži odolnost proti poškození při ohybu kotev Dočasná kotva kotvy

Více

DĚLIČE PRŮTOKU. 2 až 6 sekcí vyvážené, nevyvážené Objem od 0,8 do 31 cm 3

DĚLIČE PRŮTOKU. 2 až 6 sekcí vyvážené, nevyvážené Objem od 0,8 do 31 cm 3 2 až 6 sekcí vyvážené, nevyvážené Objem od 0,8 do 31 cm 3 DĚLIČE PRŮTOKU DP OBSAH Obsah DP ZÁKLADNÍ POPIS... 2 ZÁKLADNÍ DÍLY NEVYVÁŽENÉHO DĚLIČE... 2 ZÁKLADNÍ DÍLY VYVÁŽENÉHO DĚLIČE... 3 TABULKA PARAMETRŮ

Více

VS 300, VS 500, VS 501 Třícestná a pěticestná ventilová souprava

VS 300, VS 500, VS 501 Třícestná a pěticestná ventilová souprava JSP Měření a regulace Ventilové soupravy - KD0217CZ - 2016/10 VS 300, VS 500, VS 501 Třícestná a pěticestná ventilová souprava Provozní tlak až 42 MPa. Provozní teplota až 500 C. Montáž přímo na snímač

Více

Elastomerová ložiska C V 3

Elastomerová ložiska C V 3 Elastomerová N á v r h, O s a z e n í, Ú d r ž b a C V Elastomerová Vrstvené elastomerové ložisko je blok elastomeru, který může být vyztužen jedním nebo několika zavulkanizovanými ocelovými plechy. Toto

Více

MaRweb.sk www.marweb.sk

MaRweb.sk www.marweb.sk Provozní tlak až 42 MPa. Provozní teplota až 500 C. Montáž přímo na snímač tlakové diference, nebo mezi impulsní potrubí. Výběr těsnicích prvků z různých materiálů Grafit, PTFE, PEEK, Viton, EPDM. Dotahovatelná

Více

Filtry do potrubí. FN 060 FN 300 pro vestavbu do potrubí provozní tlak do 12 bar jmenovitý průtok do 650 l/min. 80.10-4c

Filtry do potrubí. FN 060 FN 300 pro vestavbu do potrubí provozní tlak do 12 bar jmenovitý průtok do 650 l/min. 80.10-4c Filtry do potrubí FN 6 FN pro vestavbu do potrubí provozní tlak do bar jmenovitý průtok do 65 l/min 8.-4c Popis Použití V hlavním nebo paralelním okruhu hydraulických a mazacích zařízení. Funkce Ochrana

Více

Paralelní filtry. FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min. 80.

Paralelní filtry. FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min. 80. Paralelní filtry FNS 060 s ventilem pro zajištění konstantního průtoku provozní tlak do 320 bar jmenovitý průtok do 4 l/min 80.20-2c Popis Použití Ve vysokotlakém okruhu hydraulických a mazacích zařízení.

Více

Ermeto Original DIN- šroubení

Ermeto Original DIN- šroubení Ermeto Original DIN- šroubení Přehled Jednotlivé části šroubení FM FORM M D PSR DPR Š.8 Š. I Š. I2 Š. I Š. I Š. I Trubka/trubka Š Š. I4 G GR W T TR K Š. I5 Š. I6 Š. I7 Š. I8 Š. I9 Š. I2 Trubka/těsnicí

Více

Chladiče voda/olej GWO Lehké, kompaktní a efektivní pro průmyslové a námořní aplikace

Chladiče voda/olej GWO Lehké, kompaktní a efektivní pro průmyslové a námořní aplikace Chladiče voda/olej GWO Lehké, kompaktní a efektivní pro průmyslové a námořní aplikace Společnost Olaer se od 1. července 2012 stala součástí společnosti Parker Hannifin. Společnost Olaer vyrábí a prodává

Více

Vysokotlaké filtry. HD 044 HD 064 pro montáž na přírubu provozní tlak do 500 bar jmenovitý průtok do 105 l/min c

Vysokotlaké filtry. HD 044 HD 064 pro montáž na přírubu provozní tlak do 500 bar jmenovitý průtok do 105 l/min c Vysokotlaké filtry HD HD pro montáž na přírubu provozní tlak do bar jmenovitý průtok do l/min.3-c Popis Použití Ve vysokotlakém okruhu hydraulických zařízení. Funkce Ochrana mechanizmů proti opotřebení:

Více

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah

PM23 OBSAH. Katalog zubových čerpadel Obsah Verze 10/2013 1 Obsah OBSAH ZÁKLADNÍ POPIS... 2 ZÁKLADNÍ DÍLY MOTORU... 2 TABULKA PARAMETRŮ... 3 POUŽITÉ VZORCE PRO VÝPOČET... 5 ÚČINNOSTI MOTORU... 5 PRACOVNÍ KAPALINA... 6 TLAKOVÉ ZATÍŽENÍ... 6 DALŠÍ

Více

Počet hostů / Number of guests. % podíl / % share

Počet hostů / Number of guests. % podíl / % share Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign at collective accommodation establishments: by country hostů / Průměrná doba pobytu ve dnech/ Average length of stay total 2 715 571

Více

Výhody. Použití. Technické parametry. Certifikace. Příslušenství snímačů teploty

Výhody. Použití. Technické parametry. Certifikace. Příslušenství snímačů teploty str. /3 Použití Příslušenství odporových a termoelektrických snímačů teploty je učeno k montáži snímačů teploty vyřáběných v ZPA Nová Paka, a.s., ale i snímačů teploty jiných výrobců. Jímky (str. 2 až

Více

VYSOKÉ TLAKY - příslušenství UHP

VYSOKÉ TLAKY - příslušenství UHP VYSOKÉ TAKY - příslušenství UHP Speciálně navržená série pro velmi vysoké tlaky. Široká škála variant umožňuje jejich použití pro velmi specifické aplikace. Jsou vyrobeny z tvrzené oceli, což zajišťuje

Více

Obsah. Funkce šroubení

Obsah. Funkce šroubení Funkce šroubení Funkce šroubení Obsah Originální hadicová a trubková šroubení Ermeto - úvod... A3 Nová generace: šroubení s vysokými technickými parametry... A4 EO-Plus: progresivní kroužek PSR pro ocelová

Více

Průměrná doba pobytu ve dnech/ Average length of stay. % podíl / % share

Průměrná doba pobytu ve dnech/ Average length of stay. % podíl / % share Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign at collective accommodation 1. - 3 čtvrtletí 2010 Průměrná doba pobytu ve dnech/ Average length of stay index počet hostů 1-3 Q 2010/1-3

Více

Obsah KAPITOLY. 1 Svařované nerezové trubky 4-6. 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9. 3 Bezešvé trubky 10-14.

Obsah KAPITOLY. 1 Svařované nerezové trubky 4-6. 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9. 3 Bezešvé trubky 10-14. KATALOG PRODUKTŮ Obsah KAPITOLY listy 1 Svařované nerezové trubky 4-6 2 Čtyřhranné a obdélníkové svařované trubky 7-9 3 Bezešvé trubky 10-14 4 Duté tyče 15-16 5 Tyčové materiály 17-22 6 Nerezové potrubí

Více

On-line datový list GM35 PLYNOVÉ ANALYZÁTORY IN SITU

On-line datový list GM35 PLYNOVÉ ANALYZÁTORY IN SITU On-line datový list GM35 C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Objednací informace Typ Výrobek č. GM35 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Přehled výrobků STAUFF TEST

Přehled výrobků STAUFF TEST Přehled výrobků STAUFF TEST Měřící systémy k hlídání, odvzdušnění a k odběru vzorků tekutých a plynných médií přehled Měřící spojky a příslušenství ke sledování, odvzdušnění a odebírání vzorků spojování

Více

On-line datový list. M20SE-03140A222 M2000 Kaskádovatelný VÍCEPAPRSKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE

On-line datový list. M20SE-03140A222 M2000 Kaskádovatelný VÍCEPAPRSKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ SVĚTELNÉ MŘÍŽE On-line datový list M20SE-03140A222 M2000 Kaskádovatelný A B C D E F Objednací informace Výrobek č. M20SE-03140A222 Na vyžádání 1) Týká se instalace náhradního dílu: Tento přístroj typu 2 se smí podle

Více

Světová novinka EO-3 Inovační systém šroubení s vizuální indikací montáže Pro použití u trubek a hadic

Světová novinka EO-3 Inovační systém šroubení s vizuální indikací montáže Pro použití u trubek a hadic Světová novinka EO-3 Inovační systém šroubení s vizuální indikací montáže Pro použití u trubek a hadic Nový systém šroubení Čekal na ně technický svět? Každé šroubení je jako spojovací prvek dobré pouze

Více

The Right Tool at the Right Time. Tvářecí závitníky. metrická řada

The Right Tool at the Right Time. Tvářecí závitníky. metrická řada The Right Tool at the Right Time Tvářecí závitníky metrická řada Vlastnosti & přednosti Materiál Vyrobeno z prvotřídní rychlořezné oceli s kobaltem (HSS-E): vysoká tvrdost a houževnatost zvýšená pevnost

Více

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012

HC 5062 Přímořízené přepouštěcí ventily VPP2-06 5/2012 Přímořízené přepouštěcí ventily D n 06 p max 320 bar Q max 50 dm 3.min -1 VPP2-06 HC 5062 5/2012 Nahrazuje HC 5062 3/2008 Provedení vestavné, modulové a do potrubí Šest tlakových stupňů Čtyři provedení

Více

IGF Financování. Jaromír Šorf Dalešice,

IGF Financování. Jaromír Šorf Dalešice, IGF Financování Jaromír Šorf Dalešice, 8.11.2011 Americas» Argentina» Bolivia» Brazil» Canada» Chile» Colombia» Ecuador» Mexico» Paraguay» Peru» Uruguay» USA» Venezuela NE Europe» Austria Bulgaria» Croatia

Více

control & instrumentation solutions Redukční a přepouštěcí ventily pro páru a další průmyslové tekutiny

control & instrumentation solutions Redukční a přepouštěcí ventily pro páru a další průmyslové tekutiny control & instrumentation solutions Redukční a přepouštěcí ventily pro páru a další průmyslové tekutiny 1 r e d u k č n í a p ř e p o u š t ě c í v e n t i l y Redukční a přepouštěcí ventily Správně navržený

Více

SQUARE 6 ROHOVÁ FRÉZA SE ŠESTI BŘITY NA DESTIČCE

SQUARE 6 ROHOVÁ FRÉZA SE ŠESTI BŘITY NA DESTIČCE SQUARE 6 ROHOVÁ FRÉZA SE ŠESTI BŘITY NA DESTIČCE TENTOKRÁT JSTE SI O TO OPRAVDU ŘEKLI. Naslouchali jsme našim zákazníkům z mnoha průmyslových odvětví. A zde je výsledek... NIŽŠÍ NÁKLADY NA SOUČÁST Rohové

Více

Objímky pro těžké upevnění HD500 a HD1501

Objímky pro těžké upevnění HD500 a HD1501 walraven.com Objímky pro těžké upevnění HD500 a HD1501 Dávají sílu vašim instalacím! Snadné upevnění Vysoké bezpečné zatížení Pro vnitřní i vnější použití BIS Objímky pro těžké upevnění Snadné upevnění

Více

Celonerezové tlakoměry trubicové

Celonerezové tlakoměry trubicové PreureGauge8 cz2kor1 13.2.212 21:16 Stránka 9 Celonerezové tlakoměry trubicové podle EN 837 1 pro průmylové aplikace měření kontrola analýza Pouzdro: 63 mm, 1 mm, 16 mm (volitelně 8 mm) Připojení: G 1

Více

Profesionální přístroje pro monitorování stavu hydraulických kapalin a diagnostiku hydraulického obvodu

Profesionální přístroje pro monitorování stavu hydraulických kapalin a diagnostiku hydraulického obvodu aerospace climate control electromechanical filtration fluid & gas handling hydraulics pneumatics process control sealing & shielding Profesionální přístroje pro monitorování stavu hydraulických kapalin

Více

Owner's Manual Babysitter Balance

Owner's Manual Babysitter Balance Owner's Manual BabyBjörn Babysitter Balance EL SL HR HU SK CS PL RU LT LV ET FI DE FR DA NO SV IT PT ES NL EN www.babybjorn.com 1 ZH TR ČESKY BabyBjörn Lehátko Balance Gratulujeme Vám k tomu, že jste si

Více

Shark Line Speciální strojní závitníky do různých materiálů. Nové výrobky 2018

Shark Line Speciální strojní závitníky do různých materiálů. Nové výrobky 2018 Shark Line Speciální strojní závitníky do různých materiálů Nové výrobky 2018 SHARK LINE SHARK STROJNÍ ZÁVITNÍKY DO RŮZNÝCH MATERIÁLŮ ÚVOD Naše strojní závitníky pro různé materiály vycházejí z řady DIN

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - koncovky a spojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - koncovky a spojky Univerzální spojky se zářeným prstencem symetrického tvaru (soudek), určené pro spojování trubek z mosazi, oceli, hliníku a plastů (např. polyamid). Odpovídají normě EN1254-2. Korpus, matice a prstenec

Více

DYWIDAG-Geotechnika Tyčové kotvy

DYWIDAG-Geotechnika Tyčové kotvy DYWIDAG-Geotechnika Tyčové kotvy Přednosti a vlastnosti Dočasná kotva jednoduchá montáž jednoduché předepnutí, případně odkotvení pomocí závitové tyče možnost trvalé protikorozní ochrany snadná odstranitelnost

Více

Školení z oboru tekutinových mechanizmů

Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Školení z oboru tekutinových mechanizmů Výuka probíhá zpravidla ve školicím centru Obchodní společnosti v Klecanech. V případě potřeby je možné ovést kurz po dohodě

Více

E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y

E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y S y s t é m y p r o u ž i t k o v á v o z i d l a P r o d u k t o v é i n f o r m a c e E l e k t r o n i c k é o v l a d a č e s p o j k y Vlastnosti: Řazení bez spojkového pedálu Samočinné nastavení

Více

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ

UNIFITT SYSTÉM PŘIPOJENÍ RADIÁTORŮ OBSAH 1. 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 2.6 2.7 2.8 2.9 2.10 2.11 2.12 2.13 2.14 2.15 2.16 2.17 2.18 2.19 2.20 2.21 2.22 2.23 2.24 2.25 3. 4. 4.1 4.1.1 4.1.2 4.2 4.2.1 4.2.2 4.2.3 5. 5.1 5.2 VŠEOBECNÝ POPIS SYSTÉMU

Více

PNEUMATICKÉ PRVKY. Aignep castello

PNEUMATICKÉ PRVKY. Aignep castello PNEUMTICKÉ PRVKY ignep castello Rychlospojky Kompresní šroubení Funkční konektory Střihové a diferenciální regulátory průtoku Příslušenství ignep Hadičky P Hadičky PUR Ostatní hadičky a svazky Příslušenství

Více

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku

Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Technický katalog Skříňky GA z hliníkového odlitku Skříňky GA z hliníkového odlitku 8 4 7 1 5 6 3 2 Extrémní odolnost při provozu spektrum využití této zvlášť robustní skříňky z hliníkové litiny nemá žádná

Více

HYDROPRODUCT s.r.o. Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice)

HYDROPRODUCT s.r.o. Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice) HYDROPRODUCT s.r.o. ing. J. Podskalský Hadice pro hydraulické obvody ( hydraulické hadice) - přenos tlakové kapaliny mezi pohyblivými částmi zařízení ( rotace, posuv, vibrace ) - umožňují realizovat jednu

Více

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí. We develop the tradition with racing speed. Na nás se můžete spolehnout. You can rely on us.

Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí. We develop the tradition with racing speed. Na nás se můžete spolehnout. You can rely on us. 11.11.2008 9:05 StrÆnka 1 Ohýbané trubky Tradici rozvíjíme dostihovou rychlostí. We develop the tradition with racing speed. EW Na nás se můžete spolehnout. You can rely on us. www.charvat-chs.cz www.charvat-slovakia.sk

Více

JEDNORAMENNÝ MECHANISMUS CTS Katalog náhradních dílů

JEDNORAMENNÝ MECHANISMUS CTS Katalog náhradních dílů JEDNORAMENNÝ MECHANISMUS CTS 5045 Katalog náhradních dílů Adresa výrobce : CTS-servis spol. s r.o. tel. : 00420 / 325 / 608111 Okřínek 53 fax : 00420 / 325 / 653097, - 81 290 01 Poděbrady E-mail : http

Více

Špička cena za minutu

Špička cena za minutu Tarif Špička cena za minutu Mimo špičku cena za minutu Tarifikace Barevné linky 3.1 1.6 1 minuta a následně po sekundách Bílá linka 848 3.3 3.3 1 minuta a následně po sekundách Hovory do neveřejných sítí

Více

Z&Z spol. s r.o.,dopravákù 3, Praha 8,tel+fax:233381042,e-mail:zaz@volny.cz,www.zaz-tepelnatechnika.cz. Airfi x

Z&Z spol. s r.o.,dopravákù 3, Praha 8,tel+fax:233381042,e-mail:zaz@volny.cz,www.zaz-tepelnatechnika.cz. Airfi x E X PA N Z N Í N Á O B Y A I R F I X Your reliable partner 4 Airfi x Membránoé tlakoé expanzní nádoby Pro zařízení na pitnou odu a zyšoání tlaku AIRFIX A AIRFIX AIRFIX -E AIRFIX P VVYÁNÍ CZ 2009 Společnost

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů

Více

Šroubení se zářeznými profilovými prsteny

Šroubení se zářeznými profilovými prsteny Šroubení se zářeznými profilovými prsteny Převlečná matice M 6 M12x1,5 M 6 L 703 001 000 009 8 M14x1,5 M 8 L 703 001 000 010 10 M16x1,5 M 10 L 700 001 000 001 12 M18x1,5 M 12 L 703 001 000 002 15 M22x1,5

Více

Tematické kategorie JCR Science Edition a jejich medián impakt faktorů. Mgr. Věra Kroftová Agrotest fyto, s.r.o.

Tematické kategorie JCR Science Edition a jejich medián impakt faktorů. Mgr. Věra Kroftová Agrotest fyto, s.r.o. Tematické kategorie JCR Science Edition a jejich medián impakt faktorů Mgr. Věra Kroftová Agrotest fyto, s.r.o. Počet titulů v kategoriích Obr. 1 Počet kategorií s počtem titulů 5-260 100 90 80 70 kategorie

Více

Vzduchové chladiče oleje pro průmyslové použití LHC s hydromotorem

Vzduchové chladiče oleje pro průmyslové použití LHC s hydromotorem Vzduchové chladiče oleje pro průmyslové použití LHC s hydromotorem Společnost Olaer se od 1. července 2012 stala součástí společnosti Parker Hannifin. Společnost Olaer vyrábí a prodává ve 14 zemích Severní

Více

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VICOTEC450 TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VICOTEC450 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

Servisní katalog náhradních dílů. Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN III

Servisní katalog náhradních dílů. Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro. Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN III Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Univerzální nosič nářadí kombinovaný kypřič NEPTUN III 8m a 10m verze s podvozkem, se střižným a pružinovým systémem

Více

LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí

LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí The Professional Choice - in Fluid Management LAC2 Vzduchové chladiãe oleje pro prûmyslové pouïití s elektromotorem na stfiídavé napûtí V bûr vhodného chladiãe Abyste mohli stanovit správnou velikost vzduchového

Více

PF6 Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem

PF6 Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright TI-P7- CH Vydání 9 PF Nerezové on/off ventily s pístovým pohonem Popis PF jsou dvoucestné ventily

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Ruční aparáty pro vázání plastovou páskou

Ruční aparáty pro vázání plastovou páskou Ruční aparáty pro vázání plastovou páskou Aparáty s akumulátorovým pohonem Kombinované aparáty Kombinace utahovací/uzavírací aparát Výhody Strapex aparátů Aparát, vázací páska a servis systémové řešení

Více

Kontakty. pro tlakoměry. Pro průměry pouzder 100 mm nebo 160 mm Slow-action kontakty Magnetické kontakty Indukční kontakty Pneumatické kontakty

Kontakty. pro tlakoměry. Pro průměry pouzder 100 mm nebo 160 mm Slow-action kontakty Magnetické kontakty Indukční kontakty Pneumatické kontakty Kontakty pro tlakoměry měření kontrola analýza Pro průměry pouzder 100 mm nebo 160 mm Slowaction kontakty Magnetické kontakty Indukční kontakty Pneumatické kontakty Společnost KOBOLD se nachází v těchto

Více

Rychloupínací systém LF 3000

Rychloupínací systém LF 3000 Rychloupínací systém LF 3000 Principle of system LF 3000 Rychloupínací systém LF3000 pro tlakový vzduch byl vyvinut firmou Legris již v roce 1969. Hlavní výhodou tohoto systému spojení prvku s hadicí je

Více

Real Estate Investment 2019

Real Estate Investment 2019 Real Estate Investment 2019 Máme se bát obchodní války? Dopady Reality v nové kontextu vlny protekcionismu globální a lokální ekonomiky David DubenMarek 2019 Reality v investičním a ekonomickém kontextu

Více

KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB HYDRAULIKA PNEUMATIKA MAZÁNÍ

KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB HYDRAULIKA PNEUMATIKA MAZÁNÍ KATALOG VÝROBKŮ A SLUŽEB HYDRAULIKA PNEUMATIKA MAZÁNÍ O nás Vážení obchodní přátelé, Firma Milan Chvalina - CHVALIS byla založena v roce 1990. Od svého vzniku se soustředila na poskytování odborných služeb

Více

v ý r o b c e (bývalá CHIRANA-PREMA) Slovenská Republika

v ý r o b c e (bývalá CHIRANA-PREMA) Slovenská Republika v ý r o b c e (bývalá CHIRANA-PREMA) Slovenská Republika Přímý dovozce měřící a regulační techniky Zastoupení firmy PREMATLAK SK, a.s. pro ČR Manocentrum CZ, s.r.o. Družební 768/2B 779 00 Olomouc Nové

Více

Vysoce výkonné monolitní karbidové vrtáky

Vysoce výkonné monolitní karbidové vrtáky Vysoce výkonné monolitní karbidové vrtáky 2018 FORCE VYSOCE VÝKONNÉ MONOLITNÍ KARBIDOVÉ VRTÁKY Program Force monolitních karbidových vrtáků poskytuje vynikající výkonové parametry s výjimečnou ekonomií.

Více

Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů

Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů Představujeme nejinteligentnejší řešení pro výrobu a dodávku mechanických komponentů Il vostro partner SU MISURA... Precisely Meeting Your Demands MISUMI TCS Uveden pro poskytování prvotřídních služeb,

Více

Zpětný ventil typu RC

Zpětný ventil typu RC Zpětný ventil typu RC Dokumentace k produktu Šroubovací ventil Provozní tlak pmax: Objemový proud Qmax: 700 bar 60 l/min D 6969 R 11-2014-1.1 by HAWE Hydraulik SE. Předávání a kopírování tohoto dokumentu,

Více

Karbidové závitovací frézy

Karbidové závitovací frézy Karbidové závitovací frézy Představení Dormer nabízí novou ucelenou řadu vysoce výkonných závitovacích fréz, které vynikají dlouhou životností a jsou přínosem pro ekonomiku obrábění. Vysoká kvalita karbidu

Více

RB 3, RB 4, RB 5. Návod k používání pro. rozvodné baterie. PERMON s.r.o. Roztoky 217 270 23 Křivoklát

RB 3, RB 4, RB 5. Návod k používání pro. rozvodné baterie. PERMON s.r.o. Roztoky 217 270 23 Křivoklát PERMON s.r.o. Roztoky 217 270 23 Křivoklát VÝVOJ, VÝROBA, PRODEJ A SERVIS PNEUMATICKÉHO NÁŘADÍ tel : 313 521 511 fax : 313 521 553, 313 521 554 E-mail: permon@permon.cz www.permon.cz Návod k používání

Více