A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH"

Transkript

1 Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH ODRY Ostrava, květen 2004

2 OBSAH : 1. Heřmanice u Oder Heřmanice u Oder - Véska Heřmánky Jakubčovice nad Odrou Jeseník nad Odrou Jeseník nad Odrou - Blahutovice Jeseník nad Odrou - Hrabětice Jeseník nad Odrou - Hůrka Jeseník nad Odrou - Polouvsí Luboměř Luboměř - Heltínov Mankovice Odry Odry - Dobešov Odry - Kamenka Odry - Klokočůvek Odry - Loučky Odry - Pohoř Odry - Tošovice Odry - Veselí Odry - Vítovka Spálov Vražné Vražné - Emauzy Vražné - Hynčice...75 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 2 VODING Hranice, spol. s r.o.

3 1. Heřmanice u Oder Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Heřmanice u Oder Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Heřmanice u Oder Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 1.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Heřmanice u Oder patří mezi menší obce okresu a nachází se severozápadně nedaleko Oder. Obec má obecní úřad a pod obec správně spadá nedaleko ležící Véska. Obec leží na náhorní planině Oderských vrchů. Z hlediska charakteru i polohy obce je očekáván postupný mírný pokles obyvatel Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Územní plán obce - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 1.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 3 VODING Hranice, spol. s r.o.

4 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudován vodovod s uvedením do provozu v roce V současné době je vodovod provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod v obci je napojen na OOV ze sítě Kaménky. V prostoru uzavíracího objektu štoly OOV v Dolejších Kunčicích je provedeno odbočení z přivaděče DN V objektu je provedena instalace čerpadel, kterými je voda čerpána v množství okolo 4 l.s -1 do vodojemu Kaménka 150 m 3. Výtlačný řad je položen v celkové délce m s úseky z tvárné litiny DN 100 PN m, PVC DN 100 PN m, PVC DN 100 PN m. Výtlačný řad je ukončen ve VDJ Kaménka 150 m 3 s úpravou ve vystrojení armaturní komory. Na základě posouzení vodohospodářských poměrů zájmového území a provedeném vodoprávním řízení bude rozhodnuto o způsobu využití, případně zrušení místních zdrojů ( zdroje v Kaménce HM2- vydatnost 1,1 l.s -1, Heřmanicích - HM 3 - vydatnost 0,3 0,4 l.s -1 a Vésce). S rozvodem Kaménky je vodovod v Heřmanicích propojen starým poruchovým potrubím. Rozvod v Heřmanicích je protažen do místní části Vésky Rozvody v obci jsou z litiny DN 80 dl. 500 m a oceli DN 100 dl m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování vodou je plně vyhovující Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo obce Heřmanice z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 2,6 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 4 VODING Hranice, spol. s r.o.

5 Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 5 VODING Hranice, spol. s r.o.

6 2. Heřmanice u Oder - Véska Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Heřmanice u Oder Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Véska Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 2.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Véska je velmi malá místní část Heřmanic severozápadně od Oder. Místní část leží na náhorní planině Oderských vrchů. Z hlediska charakteru i polohy je předpokládán pokles stálých obyvatel a možný nárůst chalupářů Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - ÚP zpracovaný arch.hrňou - Zásobování obcí Kaménka, Véska, Heřmanice - projekt, VODING Hranice 08/ PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 2.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 6 VODING Hranice, spol. s r.o.

7 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Ve Vésce je vybudován vodovod s uvedením do provozu v roce V součastné době je vodovod provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod v obci je napojen na OOV přes síť Heřmanice. V prostoru uzavíracího objektu štoly OOV v Dolejších Kunčicích je provedeno odbočení z přivaděče DN V objektu je provedena instalace čerpadel, kterými je voda čerpána v množství okolo 4 l.s -1 do vodojemu Kaménka 150 m 3. Výtlačný řad je položen v celkové délce m s úseky z tvárné litiny DN 100 PN m, PVC DN 100 PN m, PVC DN 100 PN m. Výtlačný řad je ukončen ve VDJ Kaménka 150 m 3 s úpravou ve vystrojení armaturní komory. Na základě posouzení vodohospodářských poměrů zájmového území a provedeném vodoprávním řízení bude rozhodnuto o způsobu využití, případně zrušení místních zdrojů ( zdroje v Kaménce HM2- vydatnost 1,1 l.s -1, Heřmanicích - HM 3 - vydatnost 0,3 0,4 l.s -1 a Vésce) Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod Véska navazuje na tento systém OOV napojením rozvodu v obci na rozvod Heřmanic. Ve Vésce je proveden rozvod v konečném rozsahu z potrubí DN 80 litina v celkové délce m. Stávající zásobování je plně vyhovující Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části obce Heřmanice KONEKO spol. s r.o. Ostrava 7 VODING Hranice, spol. s r.o.

8 Vésky z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 1,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 8 VODING Hranice, spol. s r.o.

9 3. Heřmánky Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Heřmánky Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 3.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Heřmánky patří mezi malé obce okresu Nový Jičín. Leží nedaleko Jakubčovic n/o severozápadně od města Odry v údolí řeky Odry. Obec má vlastní obecní úřad. Z hlediska vývoje počtu obyvatel vzhledem k charakteru obce a její poloze lze očekávat pokles. Nelze předpokládat rozvoj podnikatelské sféry Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Územní plán - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 3.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 9 VODING Hranice, spol. s r.o.

10 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Vodovod v obci je od roku V současné době je vodovod provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod je součástí malého skupinového vodovodu zásobujícího dále Jakubčovice n/o a Loučky u Oder. Zdrojem vody je studna S 1 nad Jakubčovicemi u Odry. Voda ze studny je čerpána na ÚV s akumulací 36 m3. Zde je odkyselení a hygienické zabezpečení dávkováním chlornanu sodného. Z akumulace ÚV je voda čerpána do vodojemů Jakubčovice a samostatným výtlakem z PVC DN 80 dl. 234 m a oceli DN m do akumulace Heřmánky. Akumulace Heřmánky je zemní o obsahu 100 m3 a max.hladinou vody 391,00 m n.m. a dnem 388,00 m n.m. Z vodojemu Heřmánky je proveden zásobovací a rozvodné řady v obci pod jedním tlakovým pásmem. V rámci vodovodu Heřmánky mimo výtlačný řad je provedeno m rozvodné sítě. Z litiny je položeno v DN 100 dl. 960 m, v PVC DN 80 dl m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Rozvodná síť je navržena v potřebném rozsahu pro zásobování obce. Je v poměrně dobrém stavu bez větších provozních problémů Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na vlastní zdroj studnu S1 skupinového vodovodu Jakubčovice n/o, Loučky u Oder. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo obce Heřmánky z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 1,6 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 10 VODING Hranice, spol. s r.o.

11 Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 11 VODING Hranice, spol. s r.o.

12 4. Jakubčovice nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jakubčovice nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 4.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Jakubčovice n/o patří mezi střední obce okresu Nový Jičín. Obec leží v údolí řeky Odry, severozápadně nedaleko města Odry. Obec má obecní úřad. Z hlediska vývoje počtu obyvatel je očekáván malý pokles, možný malý rozvoj podnikatelské sféry Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Územní plán - Pasportizace obce - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 4.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 12 VODING Hranice, spol. s r.o.

13 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Vodovod v obci má dlouhou historii. První vodovod byl zprovozněn v roce V součastné době je vodovod provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod je součástí malého skupinového vodovodu, který mimo Jakubčovic zásobuje Heřmánky a část Loučky. Zdroje vody jsou dva, pramen s pramennou jímkou nad vodojemy a hlavní zdroj vrtaná studna S 1 nad obcí u Odry. Průměrná vydatnost zdrojů je 2,8 l.s -1. Voda z pramenní jímky je využívána bez úpravy. Voda ze studny S 1 vyžaduje odkyselení. Voda ze studny je čerpána na úpravnu vody Jakubčovice, kde je prováděno odkyselení a hygienické zabezpečení dávkováním chlornanu sodného. Součástí ÚV je akumulace 36 m3. Z úpravny vody je voda čerpána samostatným výtlačným řadem z litiny DN 80 dl. 850 m do vodojemů Jakubčovice. Starého 2x 36 m3 s max. hladinou vody 359,98 m n.m. a dnem 355,90 m n.m. a nového 50 m3 se stejnou hladinou. Voda z pramenní jímky je přiváděna přímo do akumulací gravitačně. Z akumulací jsou položeny oba řady - starý a nový a bude realizováno přepojení přípojek na nový řad a zrušení starého a rozvodná síť Jakubčovic. Na tuto rozvodnou síť je navázáno pokračování rozvodů do Louček. Z akumulace ÚV Jakubčovice je samostatné čerpání do vodojemu Heřmánky. V rámci rozvodů Jakubčovice mimo výtlačný řad dl. 850 m je položeno celkem m rozvodných řadů. Z litiny DN 80 je položeno m potrubí, z DN 100 dl. 148 m a DN 150 dl m. Z PVC je v DN 80 položeno 417 m, z DN 100 dl m a z DN 150 dl m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod je v dobrém technickém stavu bez větších provozních problémů. Rozvodná síť svým rozsahem i stavem odpovídá potřebám zásobování obce. Nový přívod z VDJ byl neodborně položen, zejména nebyla dodržena niveleta a u VDJ se v potrubí tvoří vzduchový polštář, z toho vyplývá snížená kapacita - průtočnost. Nutná přeložka části přívodu a dále rekonstrukce armaturní komory nového VDJ s novým propojem na starý VDJ. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 13 VODING Hranice, spol. s r.o.

14 Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je součástí malého skupinového vodovodu, který mimo Jakubčovic zásobuje Heřmánky a část Loučky. Zdroje vody jsou dva, pramen s pramennou jímkou nad vodojemy a hlavní zdroj vrtaná studna S 1 nad obcí u Odry. Průměrná vydatnost zdrojů je 2,8 l.s -1. Voda z pramenní jímky je využívána bez úpravy. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude použit jako náhradní zdroj vody pramen s pramennou jímkou, případně z cisteren v množství 7m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 14 VODING Hranice, spol. s r.o.

15 5. Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Jeseník nad Odrou Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 5.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Jeseník n.o. patří mezi větší obce okresu. Pod Jeseník n.o. spadají správně místní části Blahutovice, Hrabětice, Hůrka, Polouvsí. Jeseník se nachází nedaleko severozápadně od okresního města. Z hlediska počtu obyvatel je očekávána stagnace, možný je rozvoj drobné podnikatelské sféry Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu OÚ Jeseník n.o. - Koncept ÚP zpracovaný HRRA Nový Jičín - Vodovodní řad Dolní Mlýn a Hrabětice, projekt, CM PROGEO 09/ PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 5.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 15 VODING Hranice, spol. s r.o.

16 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je vybudovaný vodovod s uvedením do provozu v roce Vodovod je provozován Obecním úřadem Jeseník. Vodovod je řešen společně s Vrážným, Polouvsím napojením na systém SV Nový Jičín se zdroji podzemní vody Vrážné a Hůrka. Tyto zdroje jsou nyní mimo provoz, vodovod je zásoben z OOV. Akumulace Hůrka je společná pro obce Hůrka, Jeseník, Polouvsí, Vrážné, Hynčice a Hrabětice. Z vodojemu je veden samostatný přívodní řad do Jeseníku nad Odrou. Zde odbočuje rozvodná síť Jeseníku a na ní navazující síť Polouvsí. Přívodní řad pokračuje dále do Vrážného, Hynčic a Hrabětic. Součástí vodovodu Jeseník n.o. je přívodní řad od objektu ÚV Hůrka PVC DN 200 délky m a vlastní rozvodná síť v obci, která je kombinovaná okruhová i větevná. V obci je jedno tlakové pásmo pod tlakem vodojemu Hůrka. V obci včetně přívodního řadu je položeno celkem m potrubí. Potrubí je z PVC a to DN 80 délky 340 m, DN 100 délky m a DN 200 délky m. V roce 2002 byl v lokalitě Dolní Mlýn dokončen vodovod z IPE DN 50 v délce 1243 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období V jímacím území Vrážné, Jeseník nad Odrou, Hůrka a Bernartice byl zjištěn narůstající obsah dusičnanů v jímané vodě. Vzhledem k tomu byl v 03/99 firmou Hydrogeologie Napajedla s.r.o. zpracován hydrogeologický posudek. Na základě tohoto posudku budou z důvodu nastoupání hladiny podzemní vody využity 3 zdroje (S 24, S 16 a S9), s kapacitou 15 l/s, v jímacím území Bernartice. Odebíraná voda z těchto tří zdrojů bude čerpána na VDJ Salaš, kde bude míchána s vodou z OOV tak, aby byla splněna kvalita vody odpovídající vyhlášce ministerstva zdravotnictví č. 376/2000 sb., kterou jsou stanoveny požadavky na pitnou vodu. Na základě tohoto posouzení vodohospodářských poměrů zájmového území a provedeném vodoprávním řízení, bude rozhodnuto o způsobu využití, případně zrušení místních zdrojů. Vzniklý deficit pitné vody pro zásobování SV Nový Jičín je po provedení strojnětechnologických a stavebních úprav nahrazen ze stávajícího přivaděče OC DN 500 PK Hájov PK Rybí. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 16 VODING Hranice, spol. s r.o.

17 Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Vlastní zdroj Agro Jesenicko možné posílení místní sítě Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo obce Jeseník nad Odrou z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 11,1 m 3 /den pitné vody. Po technických úpravách je možno obec napojit rovněž na vlastní zdroje Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 17 VODING Hranice, spol. s r.o.

18 6. Jeseník nad Odrou - Blahutovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Blahutovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 6.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Blahutovice jsou malá místní část nedaleko Jeseníku n/o. V lokalitě byla dlouho stavební uzávěra v souvislosti s plánovanou výstavbou atomové elektrárny Blahutovice. Z těchto důvodů nebyly řešeny inženýrské sítě. Výškovou polohou na návrší kopce není umožněno snadné zásobování místní části pitnou vodou. V centru je zdroj vody součastně využívaný pro zásobování pitnou vodou Blahutovic Podklady - Údaje o demografickém vývoji města převzato z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Blahutovice - zásobování užitkovou vodou, zpracovatel SmVaK PO Hranice v r Vodovod Blahutovice, rekonstrukce vodovodu - Koncept ÚP zpracován HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 6.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 18 VODING Hranice, spol. s r.o.

19 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V centru obce se nachází studna s vydatností cca 2 l.s -1 s dobrou kvalitou vody, ale s problémovým vyhlášením pásem hygienické ochrany. Vodní zdroj je využíván pro zásobování obce. Součástí vodovodu je AT stanice u zdroje s výkonem 2 l.s -1 a větevná rozvodná síť z PVC DN 80 dl m. V obci je dále vodovod bývalého ZD sestávající ze dvou zdrojů a čerpání do akumulace 100 m3 nad obj. ZD s přívodem do areálu. Přes problémy s vyhlášením pásem hygienické ochrany je po několikaletém provozu vodovodu v obci voda kvalitní, vyžadující jen hygienické zabezpečení. V součastné době je vybudováno rozšíření rozvodné sítě s akumulací 30 m 3 s max. hladinou vody 329,55 a dnem 327,00 m n.m. Do akumulace je čerpána voda přes doplněnou rozvodnou síť. Rozvodná síť je z PVC DN 80 v délce 935 m. Rozvodná síť řeší kompletní zásobování obce v konečném uvažovaném rozsahu Rozvoj vodovodů ve výhledovém období V současné době se zpracovává projekt pro vydání stavebního povolení stavby Vodovodní přivaděč Polouvsí - Blahutovice, které řeší napojení obce Blahutovice přes zrychlovací čerpací stanici. Zásobování Blahutovic bude možné ze systému SV Nový Jičín Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části obce Jeseník nad Odrou Blahutovice z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 2,0 m3/den pitné vody Časový harmonogram Výstavba vodovodních řadů 2005 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 19 VODING Hranice, spol. s r.o.

20 6.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 1,5 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 20 VODING Hranice, spol. s r.o.

21 7. Jeseník nad Odrou - Hrabětice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Hrabětice Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 7.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Hrabětice patří mezi nejmenší místní části či spíše osady okresu. V lokalitě se předpokládá stagnace ve vývoji počtu obyvatel. Nelze předpokládat ani rozvoj podnikatelské sféry Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Vodovodní řad Dolní Mlýn a Hrabětice, projekt, CM PROGEO 09/ PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 7.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 21 VODING Hranice, spol. s r.o.

22 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V Hraběticích dříve nebyl vybudován obecní vodovod. Obyvatelé obce byli zásobováni pitnou vodou ze soukromých studní a byly problémy s vydatností i kvalitou vody. V obci je vybudován nový vodovod napojený na systém skupinového vodovodu Hůrka Jeseník Vrážné, na přívod do Vrážného. Navržený přívodní vodovodní řad zásobující Hrabětice je napojen na stávající vodovodní přivaděč PVC DN 150 ( ve správě SmVaK Ostrava,a.s.) vedoucí z vodojemu Hůrka do obce Vrážné. Místo napojení se nachází severozápadně od obce Jeseník n.o. Na začátku trasy je umístěna vodoměrná šachtice. Přívodní řad je ukončen na dolním okraji obce Hrabětice. Přívodní vodovodní řad je proveden z lpe DN 50 mm v délce m. Obec má zástavbu na kótě m n.m a bude zásobena přímo pod tlakem vodojemu Hůrka 2x 250 m3 s max. hl. vody 322,00 m n. m. a dnem 317,00 m n. m. Vodovod nezabezpečuje požární potřebu Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování vodou je plně vyhovující Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na skupinový vodovod Hůrka Jeseník - Vrážné. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části obce Jeseník n/o Hrabětice z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 0,5 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 22 VODING Hranice, spol. s r.o.

23 Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 23 VODING Hranice, spol. s r.o.

24 8. Jeseník nad Odrou - Hůrka Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Hůrka Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 8.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Hůrka patří mezi menší místní části okresu a leží nedaleko západně od okresního města. Na území Hůrky jsou místní zdroje podzemní vody a úpravna vody systému SV Nový Jičín. V Hůrce je předpokládaná stagnace v počtu obyvatel. Není předpokládán ani větší rozvoj podnikatelských aktivit Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Údaje provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Koncept ÚP - zpracovatel HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje 8.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 24 VODING Hranice, spol. s r.o.

25 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V Hůrce je provozovaný vodovod od roku 1948, který využíval místní zdroj jímací zářez, ze kterého byla gravitačně plněna akumulace 50 m 3 a rozvodná síť v obci. V součastné době je jímací zářez, vodojem i řad pro obec mimo provoz. Součastný vodovod je provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod je napojen na systém SV Nový Jičín zdroje Vrážné - Hůrka. ÚV Hůrka upravuje vodu z jímacích území Vrážné a Hůrka (kapacita 60 l/s). Nad obcí je umístěn vodojem Hůrka 2x 250 m3 s max. hladinou vody 322,00 m n.m. a dnem 317,00 m n.m. Z vodojemu je proveden přívodní řad do obce a větevná rozvodná síť v obci. Z přívodu do obce je odbočení, kterým přes AT stanici je zásobována rekreační zástavba na jižním úbočí kopce Hůrka. V obci je provedeno celkem m potrubí přívodných a rozvodných řadů. Z PVC je v DN 100 položeno m a v DN 200 délky 3l m. Z azbestocementu v DN 200 je položeno 550 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Potrubí z azbestocementu co do materiálu i profilu je nevhodné a bude nutno jej postupně vyměnit. Vodovod v obci je navržen na potřebný rozsah obce a je to rozsah konečný i pro pokrytí výhledových potřeb Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na skupinový vodovod Nový Jičín. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části obce Jeseník n/o Hůrka z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 3,5 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 25 VODING Hranice, spol. s r.o.

26 Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 26 VODING Hranice, spol. s r.o.

27 9. Jeseník nad Odrou - Polouvsí Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Jeseník nad Odrou Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Polouvsí Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry 9.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Polouvsí je malá obec ležící v údolní nivě navazující na Jeseník n/o. Správně Polouvsí spadá pod Jeseník n/o. Jedná se o obec s řídkou roztroušenou zástavbou. Jsou zde dlouholeté problémy s kvalitou vody Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Vodovod Polouvsí zpracovatel SmVaK PO Hranice - Vodovod Polouvsí, doplnění rozvodné sítě, zpracovatel AQUAPROJEKT Hranice, ing.adler,csc., v roce Koncept ÚP, zpracovatel HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový jičín - RPI MS kraje 9.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 27 VODING Hranice, spol. s r.o.

28 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Koncepčně bylo uvažováno s napojením obce na systém SV Porubská Brána a to zásobovacím řadem z vodojemu Dub. Vzhledem k naléhavosti řešení situace se zásobováním pitnou vodou byla řešena rozvodná síť s napojením na systém SV Nový Jičín. Z rozvodné sítě Jeseníku, která je pod tlakem vodojemu Hůrka 2x 250 m3 s max. hladinou 322,00 m n.m. a dnem 317,0 m n.m. byl proveden rozvodný řad z PVC DN 100 v délce m. Napojení v Jeseníku n/o mělo být vzhledem k nedostatkům vody dočasné a po dokončení SV Porubská Brána mělo být provedeno přepojení přes VDJ Dub. Vzhledem k poklesu potřeb vody je zásobování přes Jeseník n/o dosud ponecháno. V současné době jsou provedeny rozvodné sítě v Polouvsí z PVC DN 80 v celkové délce m. Napojení na systém SV Porubská Brána je uvažováno jako možná bilanční rezerva a propojení dvou systémů Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Vodovod v obci je navržen na potřebný rozsah obce a je to rozsah konečný i pro pokrytí výhledových potřeb Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na skupinový vodovod Nový Jičín. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části obce Jeseník n/o Polouvsí z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 2,5 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 28 VODING Hranice, spol. s r.o.

29 9.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 29 VODING Hranice, spol. s r.o.

30 10. Luboměř Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Luboměř Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Luboměř Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Luboměř je menší obec na hranici okresu západně od města Odry. Obec má samostatný obecní úřad. Obec leží na náhorní planině Oderských vrchů. Vzhledem k poloze a charakteru obce lze očekávat mírný pokles obyvatel. Může být malý nárůst chalupářů Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Pasportizace obce - Územní plán - zpracovatel HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 30 VODING Hranice, spol. s r.o.

31 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Vodovod v obci je od roku cca Vodovod je součástí malého skupinového vodovodu, který zásobuje ještě Spálov. V součastné době je vodovod provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Zdrojem vody skupinového vodovodu je studna S 2 severně od Spálova. Surová voda je agresivní obsahem CO 2 s vydatností kolem 2,8 l.s -1. U studny je úpravna vody s odkyselovacími filtry, které jsou součastně mimo provoz, akumulace 100 m3 a hygienické zabezpečení vody dávkováním chlornanu sodného. Výtlačným řadem je voda čerpána do VDJ DTP Spálov 250 m3. Z vodojemu DTP Spálov přes síť HTP Spálova je voda čerpána do věžové akumulace HTP Spálov o objemu 200 m3, max.hladina vody 606,85 m n.m. a dno 60l,85 m n.m. Vodojem je koncový pro HTP Spálov a společný pro HTP Spálov a rozvod Luboměř. Z vodojemu je veden přívodní řad a navazující rozvod v Luboměři. V rámci vodovodu Luboměř je položeno m potrubí a to PVC DN 80 dl. 95 m a PVC DN 100 dl m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období V současné době je připravováno připojení místní části Heltinova na vodovod v Luboměři. Z Luboměře bude proveden přívodní řad PVC DN 80 délky m do PK 10 m3 s max.hladinou vody 559,4 m n.m. a dnem 558,0 m n.m. Z PK bude proveden rozvod DTP z PVC DN 80 délky 525 m, mimo PK bude proveden rozvod HTP z PVC 80 délky 190 m. V rámci ÚP je předpokládáno doplnění rozvodné sítě v Luboměři z PVC DN 80 v délce 550 m. Vyšší agresivita surové vody bude řešena provozovatelem úpravou technologie ÚV Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na malý skupinový vodovod Spálov - Luboměř. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat KONEKO spol. s r.o. Ostrava 31 VODING Hranice, spol. s r.o.

32 obyvatelstvo obce Luboměř z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 4,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Výstavba vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 1,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 32 VODING Hranice, spol. s r.o.

33 11. Luboměř - Heltínov Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Luboměř Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Heltínov Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Heltínov je malou obcí, neuažuje se snárůstem obyvatel, naopak očekává se pokles Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín - Pasportizace obce - Územní plán - zpracovatel HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS Kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 33 VODING Hranice, spol. s r.o.

34 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Místní část Luboměře Heltínov nemá vodovod. Obyvatelé jsou zásobeni z vlastních studní. Ve výhledu je připravováno připojení místní části Heltinova na vodovod v Luboměři. Z Luboměře bude proveden přívodní řad PVC DN 80 délky m do PK 10 m3 s max.hladinou vody 559,4 m n.m. a dnem 558,0 m n.m. Z PK bude proveden rozvod DTP z PVC DN 80 délky 525 m, mimo PK bude proveden rozvod HTP z PVC 80 délky 190 m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Po realizaci výše popsaného stavu v zásobování vodou bude toto dostačující pro nízký počet obyvatel. Tato akce je zařazena do RPI MS kraje Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod bude zdrojově napojen SV Spálov Luboměř.. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo místní části Heltínov z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 0,5 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Výstavba vodovodu 2010 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 34 VODING Hranice, spol. s r.o.

35 11.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 6,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 35 VODING Hranice, spol. s r.o.

36 12. Mankovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Mankovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Obec Mankovice je středně velká obec okresu Nový Jičín, ležící jihovýchodně od města Odry. Obec leží v rovinatém terénu údolní nivy řeky Odry. Součástí obce je Kafilerie a provoz Tatry Kopřivnice. U obce není předpoklad velkého rozvoje v budoucnu Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referát regionálního rozvoje - Vodovod Mankovice - projekt z roku 1991, zpracoval AQUAPROJEKT Hranice - Územní plán obce - zpracovatel HRRA Nový Jičín - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 36 VODING Hranice, spol. s r.o.

37 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou V obci je dobudován vodovod, který je realizován pro celý rozsah obce, včetně přívodu pro kafilerii. Zdroj vody tvoří hydrogeologický vrt HV 3001 z roku 1990 severně od obce, který vybudoval Geotest Brno. Jedná se o vrt hloubky 60 m s vydatností 3 l.s -1 vody, která v surovém stavu není vhodná pro pitné účely. Voda obsahuje zvýšený obsah iontů NH 4, volného amoniaku a železa. V ochranném pásmu vrtu HV 3001 je vytvořen areál jímání vody, úpravny a věžové akumulace. Voda z vrtů je čerpána na úpravnu vody, kde je provzdušnění na provzdušňovací věži, rychlofiltrace na otevřených filtrech dvoustupňová s dávkováním manganistanu draselného, hygienické zabezpečení dávkováním chlornanu sodného. Voda z filtrů odtéká do akumulace čisté vody objemu 65 m3. Z akumulace čisté vody je voda čerpána do věžové akumulace monolitické typ Teplotechna Praha o objemu 200 m3, max. hl.312,00 a dnem 307,00 m n.m. Filtry jsou prány vodou i vzduchem, prací voda je přiváděna na kalovou lagunu s vyvážením a vypouštěním odsazené vody do vodoteče. Z akumulace 200 m3 je provedena kompletní rozvodná síť v obci v celkové délce 8492 m z PVC DN 100 dl m a PVC DN 80 dl m. Dále byl proveden přívodní řad do kafilerie z PVC DN 100 dl m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Realizovaný vodovod řeší zásobování celé obce v konečném potřebném rozsahu a umožní i rozvoj obce Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod v plném rozsahu využívá vlastní místní zdroj vody tvořený hydrogeologickým vrtem. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo obce Mankovice z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 6,0 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 37 VODING Hranice, spol. s r.o.

38 Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 38 VODING Hranice, spol. s r.o.

39 13. Odry Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Odry Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Odry Číslo a název obce s rozšířenou působností 16 Odry Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Město Odry patří mezi menší města okresu a jsou centrem jeho západní části. Správně pod město Odry spadají místní části Dobešov, Kaménka, Klokočůvek, Loučky, Pohoř, Tošovice, Veselá, Vítovka. Na město navazuje poměrně velká spádová oblast této části okresu. Z hlediska výhledu počtu obyvatel lze očekávat malý nárůst a rozvoj v podnikatelské sféře. Největší závod ve městě je Optimit Odry. Na území města jsou zdroje pitné vody, které město využívá pro zásobování pitnou vodou Podklady - Údaje o demografickém vývoji obce převzaté z Okr.Ú Nový Jičín, referátu regionálního rozvoje - Podklady provozovatele vodovodu SmVaK Ostrava RS Nový Jičín - Pasportizace obce - Územní plán - PRVKUC okresu Nový Jičín - RPI MS kraje Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 39 VODING Hranice, spol. s r.o.

40 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Ve městě je vodovod s dlouhou historií s uvedením první části do provozu v roce Součastný vodovodu je provozován SmVaK Ostrava a.s. RS Nový Jičín. Vodovod v plném rozsahu využívá vlastní místní zdroje vody. Místní zdroje jsou čtyři vrty. Jsou to vrty OVhS l, OVhS 2, NP 757 v k.ú. Loučky a vrt NP 769 v jihovýchodní části města u koupaliště. Celková vydatnost vrtů OVhS 1, OVhS 2, NP 757 je cca l6 l.s -1, vrtu NP 769 je 8 l.s -1. Voda z vrtů OVhS 1, OVhS 2, NP 757 je čerpána do akumulace ČS 30 m3 s max.hladinou vody 290,10 m n.m. a dnem 288,0 m n.m. V akumulaci ČS je prováděno hygienické zabezpečení vody chlornanem sodným. Z akumulace ČS je voda čerpána do akumulací Odry. Jsou to dvě propojené akumulace. Stará o kubatuře 247 m3 s max.hladinou vody 346,l3 m n.m. a dnem 343,57 m n.m. a nová akumulace 650 m3 s max. hladinou 345,69 m n.m. a dnem 340,29 m n.m. Propojením akumulací a srovnáním hladin na úroveň nové akumulace je zmenšena původní akumulace o cca 42 m3. Z akumulací je propojení na celkovou rozvodnou síť města. Surová voda ve vrtu u koupaliště obsahuje železo, mangan a amonné ionty. Z vrtu NP 769 je čerpáno na ÚV s odželezovací a odmanganovací technologií s filtry Culligan a hygienickým zabezpečením. V ÚV je akumulace laminátová 30 m3 s max.hladinou vody 286,80 a dnem 282,45 m n.m. Z akumulace je voda čerpána přímo do rozvodné sítě města. Většina rozvodné sítě je pod tlakem akumulací Odry. Nejvyšší část zástavby ve třech lokalitách města bylo nutno řešit napojením přes AT stanice. V západní části města u vodojemů je ATS Sokolovská Q = l,66 l.s -1, zásobující přilehlou zástavbu. Druhá ATS je na ulici Mětlínové, v jižní části města také o výkonu l,66 l.s -1. Třetí, nedávno dokončená, je ATS Větrná o obdobném výkonu ve východní části města. Ve městě Odry je rozsáhlá vodovodní síť, která plně vyhovuje rozsahu potřebného zásobování pitnou vodou. Vodovodní síť byla částečně rekonstruována v 70-tých letech. V rámci vodovodní sítě Odry jsou položena potrubí : v litině o DN m, DN m, o DN m, DN l m, o DN m, DN m. Z oceli je 900 m DN 200. Z PVC je položeno v DN m, DN l m, DN l 360 l50 m. Z PE je položeno v DN m, DN 50 l70 m. Z azbestocementových trub je v DN l00 ll2 m. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 40 VODING Hranice, spol. s r.o.

41 Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Z hlediska vydatnosti zdrojů je město zabezpečeno. Voda mimo vrt NP 769 je kvalitní, bez nutné úpravy. U NP 769 úprava zatím nedosahuje projektovaných parametrů. Z hlediska rozvodné sítě je co do rozsahu stav naprosto dostačující, bude nutno pokračovat postupně s výměnou řadů z oceli. Urychleně je třeba řešit nový propoj přes řeku Odru na ulici Hranické. Propoj DN 150 délky 200 m. V případě budoucích problémů s vydatností nebo kvalitou vody bude možné připojení města na 3. větev přivaděče OOV Slezská Harta dle studie Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný nový zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod v plném rozsahu využívá vlastní místní zdroje vody. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatelstvo obce Odry z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 60,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém období není s výstavbou vodovodu uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 41 VODING Hranice, spol. s r.o.

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kopřivnice text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Frenštát pod Radhoštěm text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Véska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Véska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_008_03_18098 Název obce: Dolany Kód obce (IČOB): 501646 (501646) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Český Těšín text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Frýdlant nad Ostravicí text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kravaře text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Suchdol Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_020_01_15912 Název obce: Suchdol Kód obce (IČOB): 590088 (590088) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Oskava Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_022_01_11314 Název obce: Oskava Kód obce (IČOB): 540544 (540544) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020 (7111)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Určice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_064_01_17472 Název obce: Určice Kód obce (IČOB): 590126 (590126) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luká. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luká. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Luká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_010_01_08868 Název obce: Luká Kód obce (IČOB): 503622 (503622) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Újezd. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Újezd. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Újezd Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_044_01_17979 Název obce: Velký Újezd Kód obce (IČOB): 505668 (505668) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rejvíz Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_05_19316 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nová Hradečná Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_004_01_41377 Název obce: Nová Hradečná Kód obce (IČOB): 552381 (552381) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): VI-Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_009_04_41449 Název obce: Kód obce (IČOB): 514705 (514705) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1988 (7104) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Partutovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Partutovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Partutovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_018_01_11812 Název obce: Partutovice Kód obce (IČOB): 516686 (516686) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Týnec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_043_01_17978 Název obce: Velký Týnec Kód obce (IČOB): 505650 (505650) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Těšice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_037_02_10440 Název obce: Nezamyslice Kód obce (IČOB): 589764 (589764) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kladky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_010_01_06492 Název obce: Kladky Kód obce (IČOB): 589594 (589594) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lužice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lužice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lužice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_011_01_08935 Název obce: Lužice Kód obce (IČOB): 569844 (569844) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Smržice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_058_01_15124 Název obce: Smržice Kód obce (IČOB): 590029 (590029) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Líšnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Líšnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Líšnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_003_01_08511 Název obce: Líšnice Kód obce (IČOB): 540161 (540161) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Daskabát Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_007_01_02476 Název obce: Daskabát Kód obce (IČOB): 552445 (552445) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lučice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_001_03_08830 Název obce: Bělotín Kód obce (IČOB): 512231 (512231) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje A. NÁZEV OBCE Ruda nad Moravou Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: Název obce: Kód obce (IČOB): 7111_026_01_14322

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kobeřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_019_02_04671 Název obce: Hradčany-Kobeřice Kód obce (IČOB): 589527 (589527) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Otaslavice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_043_01_41248 Název obce: Otaslavice Kód obce (IČOB): 589845 (589845) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Krakořice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_04_00067 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lhota u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_02_01272 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Libina. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Libina. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Libině Dolní Libina Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_017_02_08283 Název obce: Libina Kód obce (IČOB): 539961 (539961)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Skalka Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_056_01_14805 Název obce: Skalka Kód obce (IČOB): 589993 (589993) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Víska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_11_03719 Název obce: Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název ORP3:

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Radkovy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_039_01_13805 Název obce: Radkovy Kód obce (IČOB): 517437 (517437) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dlouhomilov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_007_01_02664 Název obce: Dlouhomilov Kód obce (IČOB): 533688 (533688) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vilémov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vilémov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_020_01_18200 Název obce: Vilémov Kód obce (IČOB): 568961 (568961) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranické Loučky Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranické Loučky Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hranické Loučky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_02_16294 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Kunětice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Kunětice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velké Kunětice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_021_01_17907 Název obce: Velké Kunětice Kód obce (IČOB): 569453 (569453) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brodek u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_01_01270 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Babice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_001_01_00066 Název obce: Babice Kód obce (IČOB): 552356 (552356) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Topolany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_25_16776 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Petrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_015_02_14842 Název obce: Skorošice Kód obce (IČOB): 553484 (553484) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kyžlířov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_04_07880 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dřevnovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_017_01_03301 Název obce: Dřevnovice Kód obce (IČOB): 589489 (589489) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skřípov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_018_01_14892 Název obce: Skřípov Kód obce (IČOB): 590002 (590002) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Slatinice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_034_01_14981 Název obce: Slatinice Kód obce (IČOB): 505111 (505111) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Špičky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_027_01_16295 Název obce: Špičky Kód obce (IČOB): 570061 (570061) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Buková Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_007_01_01580 Název obce: Buková Kód obce (IČOB): 589357 (589357) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vlčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vlčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Vlčice Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_023_01_18381 Název obce: Vlčice Kód obce (IČOB): 541346 (541346) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Chabičov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_03_05054 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čehovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čehovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Čehovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_008_01_01882 Název obce: Čehovice Kód obce (IČOB): 589365 (589365) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Město Libavá Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_026_01_09342 Název obce: Libavá Kód obce (IČOB): 503941 (503941) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křtomil Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_019_01_08462 Název obce: Křtomil Kód obce (IČOB): 552780 (552780) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rouské Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_024_01_14195 Název obce: Rouské Kód obce (IČOB): 517615 (517615) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Moravičanech Mitrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_008_03_03131 Název obce: Moravičany Kód obce (IČOB): 540480

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vysoká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_04_18802 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mrsklesy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_027_01_10015 Název obce: Mrsklesy Kód obce (IČOB): 554944 (554944) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Bohdíkov, Raškov, Komňátka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_002_01_00622 Název obce: Bohdíkov Kód obce (IČOB): 525804

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kovářov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kovářov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kovářov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_03_07149 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Želeč Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_075_01_19584 Název obce: Želeč Kód obce (IČOB): 590240 (590240) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ramzová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ramzová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Ramzová Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_013_03_11623 Název obce: Ostružná Kód obce (IČOB): 569330 (569330) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_060_01_15528 Název obce: Stařechovice Kód obce (IČOB): 590053 (590053) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondřejovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_04_19315 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velká Bystřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_042_01_17828 Název obce: Velká Bystřice Kód obce (IČOB): 505609 (505609) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_009_01_00460 Název obce: Loučka Kód obce (IČOB): 552038 (552038) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lesnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_014_01_08021 Název obce: Lesnice Kód obce (IČOB): 537284 (537284) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Milotice nad Bečvou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Milotice nad Bečvou. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Milotice nad Bečvou Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_014_01_09516 Název obce: Milotice nad Bečvou Kód obce (IČOB): 515477 (515477) Číslo

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Huzová Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_019_01_05010 Název obce: Huzová Kód obce (IČOB): 597414 (597414) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Savín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Savín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Savín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_08_14614 Název obce: Litovel Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Žerotín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_018_01_19662 Název obce: Žerotín Kód obce (IČOB): 505862 (505862) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Drozdov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_003_01_03261 Název obce: Drozdov Kód obce (IČOB): 570141 (570141) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Seloutky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_055_01_17471 Název obce: Seloutky Kód obce (IČOB): 506770 (506770) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hrubčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_021_01_04861 Název obce: Hrubčice Kód obce (IČOB): 589543 (589543) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_012_01_08460 Název obce: Lipová Kód obce (IČOB): 589691 (589691) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stražisko. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stražisko. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Stražisko Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_019_01_41249 Název obce: Stražisko Kód obce (IČOB): 590070 (590070) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Červenka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Červenka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Červenka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_004_01_02103 Název obce: Červenka Kód obce (IČOB): 552186 (552186) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hlásnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_004_01_05053 Název obce: Hlásnice Kód obce (IČOB): 552330 (552330) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipinka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipinka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lipinka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_002_01_08410 Název obce: Lipinka Kód obce (IČOB): 540005 (540005) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víceměřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víceměřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Víceměřice Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_065_01_18145 Název obce: Víceměřice Kód obce (IČOB): 590134 (590134) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Čechy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_008_01_03083 Název obce: Čechy Kód obce (IČOB): 552771 (552771) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dalov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_02_02455 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kojetín II-Popůvky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kojetín II-Popůvky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_016_02_41446 Název obce: Kojetín Kód obce (IČOB): 514055 (514055) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondrášov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_04_09910 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Radíkov Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_022_01_13775 Název obce: Radíkov Kód obce (IČOB): 517275 (517275) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

Bystročice. Voda: bilancováno pro Bystrošice, Žerůvky, Kanal: bilancováno pro Bystročice, Žerůvky

Bystročice. Voda: bilancováno pro Bystrošice, Žerůvky, Kanal: bilancováno pro Bystročice, Žerůvky A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_005_01_01667 Název obce: Bystročice Kód obce (IČOB): 500879 (500879) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název ORP3: Olomouc Kód

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Otročín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Otročín. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_5_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.5.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 11666 (555444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Bílovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_003_01_00453 Název obce: Bílovice-Lutotín Kód obce (IČOB): 589276 (589276) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Runářov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Runářov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Runářov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_011_06_14361 Název obce: Konice Kód obce (IČOB): 589624 (589624) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Čunín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_011_02_02438 Název obce: Konice Kód obce (IČOB): 589624 (589624) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sušice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sušice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Sušice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_047_01_15979 Název obce: Sušice Kód obce (IČOB): 518026 (518026) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polom. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Polom. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Polom Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_019_01_12553 Název obce: Polom Kód obce (IČOB): 516911 (516911) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žárovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žárovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Žárovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_048_04_19466 Název obce: Plumlov Kód obce (IČOB): 589896 (589896) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Norberčany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancován pro Norberčany + Trhavice Norberčany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_021_01_10477 Název obce: Norberčany Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rybníček Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rybníček Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rybníček Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_008_03_17374 Název obce: Újezd Kód obce (IČOB): 505501 (505501) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Doloplazy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_015_01_03048 Název obce: Doloplazy Kód obce (IČOB): 589454 (589454) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Králec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Králec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Dolních Studénkách Králec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_008_02_41475 Název obce: Dolní Studénky Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rájec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_020_01_13888 Název obce: Rájec Kód obce (IČOB): 540854 (540854) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Černotín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Černotín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Černotín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_003_01_02048 Název obce: Černotín Kód obce (IČOB): 513067 (513067) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Pila. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE. A.1 Značení dotčených částí obce (ZSJ) Pila. Mapa A: Území obce (karta obce: CZ41_51_1) A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: CZ41.343.413.51.1 Název obce: Kód obce (IČOB): 1259 (556947) Číslo ORP3 (ČSÚ): 413

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luboměř pod Strážnou Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Luboměř pod Strážnou Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Luboměř pod Strážnou Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_026_04_32068 Název obce: Libavá Kód obce (IČOB): 503941 (503941) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více