TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota , začátek v 15:00

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota 28. 3. 2015, začátek v 15:00"

Transkript

1 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Kovanice sobota , začátek v 15:00

2 Dnešní soupeř: FK Kovanice Prvním jarním soupeřem na domácím hřišti nám bude celek Kovanic. Hosté jsou stejně jako my nováček soutěže. V minulém ročníku obsadili druhou příčku ve III. třídě skupiny B. A jelikož první skončila rezerva Městce Králové, která nemohla postoupit kvůli A týmu v okresním přeboru, z vyšší soutěže se tak nakonec radovali právě v Kovanicích. Domácím v současnosti patří šestá příčka. V dosavadním průběhu soutěže posbírali 21 bodů a mají před námi náskok jednoho bodu. Svůj bodový účet Kovanice nasbírali za 6 výher, 3 remízy a 5 porážek při celkovém skóre 22:18. Svůj úvodní jarní zápas odehráli doma proti celku Běrunic a remizovali 2:2. Podzimní utkání na hřišti soupeře vyznělo v náš prospěch, když jsme si po brance M. Hanuše odvezli nejtěsnější výhru. Podzimní zápas: Kovanice - Všejany 0:1, (0:1) branka: M. Hanuš karty: L. Balatka (ž), D. Hejduk (ž), M. Hanuš (ž) sestava: Z. Janura D. Říha, T. Šáfr, D. Hejduk, M. Sutter (L. Suk) L. Balatka, J. Říha, M. Hanuš, R. Šáfr (M. Kubín) - J. Vašák, A. Michl Příští týden odehrajeme svůj zápas v neděli 5. dubna od 16:30 na hřišti v Hrubém Jeseníku. Domácí hrají na domácím hřišti výborně a navíc jsou našimi sousedy v tabulce. Tradičně je pro Vás připraven autobus a my se opět těšíme na Vaší skvělou podporu!

3

4 Kostomlaty - Všejany 2:0, (1:0) V úvodním jarním kole jsme se představili opět za podpory autobusu našich fanoušků v Kostomlatech. Od úvodu zápasu jsme byli lepší, když jsme se pokoušeli o kombinaci. Naproti tomu domácí se snažili především bořit, takže většina jejich útočných akcí se zakládala na nákopech a naopak naše snaha byla mařena v zárodku faulem. Přesto jsme se dostali několikrát na dostřel domácí branky. Mířili jsme však nepřesně, nebo zasáhl domácí brankář. Do první vážné šance se dostával P. Bouška, který od půlky postupoval 1 na 1 stíhán a faulován druhým bránícím hráčem. Náš útočník souboj ustál a dokonce obešel stopera domácích a mířil sám na branku, byl ovšem zastaven rozhodčím, který přerušil hru pro faul a kopali jsme tak standartku z 25 metrů. Za deset minut postupoval náš útočník znovu sám na branku, ale zastavil ho pro změnu ofsajd. Pět minut před koncem první půle se domácí dostali poprvé vážněji do našeho vápna, hráč Kostomlat v souboji upadl a pískala se penalta - 1:0. Těsně před poločasem ještě trefil J. Říha hlavou břevno a P. Bouška těsně minul šibenici domácí branky. Do druhého poločasu jsme tak nastoupili s cílem vyrovnat. Ovšem spíše se nehrálo, než hrálo, neboť každý souboj končil faulem domácích. Přesto jsme se znovu téměř dostali do jasné brankové příležitosti, když P. Bouška v zápase potřetí mířil sám na branku, ale k velké nevoli našich fanoušků stojících přímo na ofsajdové linii, ho znovu zastavil praporek pomezního rozhodčího. Dvacet minut před koncem navíc domácí vstřelili po brejku gól na 2:0 a bylo po zápase. Nám nezbývá než zabrat v příštích utkáních. karty: D. Hejduk (ž) sestava: Z. Janura - D. Říha, M. Kubín, D. Hejduk, M. Sutter - J. Vašák, J. Říha, J. Jílek, M. Mádle (L. Balatka) - P. Bouška, M. Hanuš (A. Michl)

5 Trenér J. Truksa k zápasu v Kostomlatech "Troufám si tvrdit, že jsme to byli my, kdo v tomto zápase chtěl hrát fotbal. V prvním poločase jsme neproměnili několik slibných příležitostí a jak to bývá, soupeř z jedné z mála akcí, kdy se dostal s míčem do našeho pokutového území, vydoloval penaltu a dostal se do vedení. Domácí,,za dohledu'' hlavního rozhodčího hráli velmi tvrdě a prakticky každou naši snahu o kombinační přechod do útoku rozbili faulem. Zpětně si vyčítám, že jsme po druhém inkasovaném gólu nevysunuli hru dopředu a neuchýlili se k dlouhým nakopávaným míčům, neboť soupeř často fauloval a naše standardní situace se mohli ze středového kruhu posunout daleko blíže k brance domácích. Musím se opět zmínit o vynikající návštěvě, která za NÁMI na venkovní trávník přicestovala. Všichni už se těšíme na první domácí zápas a na jejich neutuchající podporu, která nám, jak věříme, dopomůže k vítězství." Hráč domácích hodnotí zápas takto Bylo to vyrovnané utkání, které jsme zvládli po taktické stránce velice dobře. Byl to spíše boj než nějaký pohledný fotbal. Nám se celkem dařilo zachytávat soupeřovy akce. Za tři body jsme hodně rádi, jsou pro nás super," byl spokojený kostomlatský hráč Jaroslav Tománek.

6 Střelci a brankáři Okresního přeboru Střelci: 14 Roman Fink (Kost. Lhota) 12 Hora (Rožďalovice) 11 Bouška (Všejany) 10 Kollman (Pátek) 8 Štěpánek (Loučeň) 7 Kunc (Rožďalovice), Vaňura (Běrunice), Riesz (Hr. Jeseník), Kohoutek (Pátek) 6 Holánek (Loučeň), Hanuš (Všejany), Marek Paclík (Pátek), Pavlíček (Kostomlaty) 5 Zumr (Pátek), Doseděl ml. (Ostrá B), Adamec (Přerov), Mašinda (M. Králové) Čistá konta: 9 Poláček (Pátek) 4 Janura (Všejany) 3 Špígl (Rožďalovice), L. Pulda (Hrubý Jeseník), Csók (Městec Králové), K. Chrastný (Běrunice) 2 J. Mácha (Kostelní Lhota), Bednář, Pistor (Loučeň), Heimrath (Ostrá B), Dvořák (Kovanice), Antl (Kostomlaty) Celkový počet diváků na zápasech Oddíl Doma Venku Celkem Bohemia Poděbrady B Běrunice A Hrubý Jeseník A Kostelní Lhota A Kostomlaty Kovanice A Loučeň Městec Králové A Ostrá B Pátek A Přerov A Rožďalovice A Semice B Všejany Minulé 14. kolo Aktuální 15. kolo Příští 16. kolo M. Králové - K. Lhota 3:2 Všejany - Kovanice H. Jeseník - Všejany Pátek - Ostrá B 7:0 Běrunice - H. Jeseník Kostomlaty - K. Lhota Přerov - Loučeň 1:2 Semice B - M. Králové Kovanice - Přerov Kostomlaty Všejany 2:0 Ostrá B - Poděbrady B Rožďalovice - Běrunice Kovanice - Běrunice 2:2 K. Lhota - Loučeň Loučeň - Semice B Rožďalovice - H. Jeseník 3:2 Přerov - Kostomlaty Poděbrady B - Pátek Poděbrady B - Semice B 3:0 Pátek - Rožďalovice M. Králové - Ostrá B

7 Rozpis podzimu sezóny 2014/2015 Ne :00 Kostomlaty - Všejany 2:0 So :00 Všejany - Kovanice Ne :30 Hr. Jeseník - Všejany So :30 Všejany - Běrunice So :00 Rožďalovice - Všejany Ne :00 Přerov n. L. - Všejany So :00 Všejany - K. Lhota Ne :00 Semice B - Všejany So :00 Všejany - Ostrá B So :00 Pátek - Všejany So :00 Všejany - Poděbrady B Ne :00 M. Králové - Všejany So :00 Všejany - Loučeň Tabulka okresního přeboru # Tým Z V R P Skóre B +/- 1. Pátek : Rožďalovice : K. Lhota : Loučeň : M. Králové : Kovanice : Všejany : H. Jeseník : Přerov n. L : Běrunice : Ostrá B : Kostomlaty : B. Poděbrady B : Semice B :

8 hráč Soupiska TJ Všejany ročník góly/ asistence karty ž/č starty/ minuty Brankář Matyásko A /0 0/0 0/0 Janura Z /0 0/0 12/1080 Obránci Michl L /0 1/0 7/530 Šáfr T /1 5/0 13/1150 Sutter M /2 1/0 13/1115 Kubín M /0 0/0 3/130 Suk L /0 0/0 4/85 Říha D /0 0/0 13/1070 Hejduk D /1 3/0 13/1075 Záložníci Bárta V /0 0/0 0/0 Říha J /1 2/0 14/1215 Mádle M /0 0/0 8/275 Vašák J /1 0/0 11/980 Král D /1 0/0 11/860 Vrabec M /0 0/0 1/5 Hanuš M /5 4/0 13/1125 Jílek J /0 0/0 1/90 Útočníci Bouška P /2 2/0 13/1075 Černý J /0 0/0 1/10 Balatka L /0 2/0 12/930 Novák P /0 0/0 10/280 Michl A /3 0/0 7/460 Šáfr R /1 0/0 11/285 Trenér Truksa J /0 0/0 0/0

9 Zimní příprava 2015 Zhodnocení přípravy trenérem: K zimní přípravě před jarní části soutěže jsme se sešli poprvé 10. ledna a do 4. března, než jsme odjeli na tradiční herní soustředění do Rumburku, jsme absolvovali zhruba 18 tréninkových jednotek, polovinu v hale a druhou venku v našem areálu ve Všejanech. S přístupem hráčů jsem byl vesměs spokojen a docházka a přístup jasně ukázali, kdo jak má ten fotbal opravdu rád a kdo se chce kvalitně připravit na jarní část sezony. Na velkou část přípravy a úvod soutěže jsme přišli o našeho kapitána, lídra, a předsedu klubu Tomáše Šáfra. Pozitivní je, že to nebylo ze zdravotních, ale pracovních důvodu. Proto jsme oslovili našeho ještě nedávného spoluhráče Martina Kubína, zda by nám pomohl díru po našem stoperu zacelit, jeho přístup a oddanost k fotbalu mu mohou někteří naši mladí hráči jen závidět. 4. března jsme odjeli na již zmiňované soustředění do Rumburku, které nám každoročně skýtá vynikající podmínky od ubytování, přes tréninkovou část až po rehabilitaci. Počasí bylo na tuto dobu výborné a my jsme mohli odtrénovat vše, co jsme si naplánovali. Hlavní část jme absolvovali na umělé trávě ve Varnsdorfu a zbytek v hale a travnatém povrchu v místním areálu. K dispozici jsme měli i našeho fyzioterapeuta Sašu Černovova, takže o nás bylo komplexně postaráno. Během zimní přípravy jsme odehráli i 3 přípravná utkání, výsledky byly pro mě druhořadé, pro kluky to ale bylo zpestření a,,odměna'' za tréninkovou píli v přípravě, potažmo možnost poměřit se s mužstvy, se kterými se v sezóně běžně nepotkávají. Ohledně změn v kádru - mužstvo zůstalo kompletní. Naší prioritou bylo udržet u nás našeho brankáře Z. Januru, což se podařilo a takovým malým snem přivést Jardu Jílka z FK Dobrovice. To, že se tak nakonec povedlo, to si myslím je velkým přínosem pro naše mužstvo. Spoluhráči, ti se o tom už přesvědčili a fanoušci, ti se dočkají během jara a já jsem si JIST, že si je svými výkony získá, tak jako se to povedlo našemu již zmiňovanému brankáři.

10 Nesmím tady opomenout i návrat Martina Kubína, který zaskočí za absentujícího kapitán a Tomáše Šáfra. Nepochybuji o tom, že ho dokáže herně nahradit, spíše pro nás bude oříškem, kdo převezme,,vůdcovské'' schopnosti (a to nejen na hřišti) po již zmiňovaném T. Šáfrovi. Na kolik nám bude chybět, to ukážou úvodní čtyři kola. Výsledky přípravných zápasů: Kosořice - Všejany 3:2, (2:1) (UMT Benátky n. J.) branky: P. Bouška, J. Říha nastoupili: Z. Janura, D. Říha, M. Kubín, D. Hejdu, M. Sutter, L. Balatka, J. Vašák, J. Říha, M. Mádle, M. Hanuš, P. Bouška, R. Šáfr, A. Michl Struhy - Všejany 1:3, (1:1) branky: A. Michl, M. Hanuš, D. Hejduk nastoupili: Z. Janura, M. Sutter, M. Kubín, D. Hejduk, L. Suk, D. Říha, L. Balatka, J. Jílek, J. Říha, R. Šáfr, P. Novák, M. Hanuš, A. Michl, J. Černý Všejany - Řepov 0:0 nastoupili: Z. Janura, D. Říha, M. Kubín, D. Král, M. Sutter, M. Mádle, J. Říha, J. Jílek, J. Vašák, P. Bouška, M. Hanuš, A. Michl, R. Šáfr, J. Černý

11

12 Tento zpravodaj Vám přináší: Zpravodaj č /15, celkově č. 60

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota 2. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: SK Kostelní Lhota V dnešním zápase se střetneme s celkem z Kostelní Lhoty, kterému aktuální

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota 16. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: Sportovní sdružení Ostrá B Dnešním soupeřem nám je rezervá Ostré. Hosté hrají v okresním přeboru

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Bohemia Poděbrady B sobota 30. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: FK Bohemia Poděbrady B Předposledním soupeřem na domácím hřišti nám je celek rezervy

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany FK Loučeň sobota 13. 6. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: FK Loučeň Dnes nás čeká poslední zápas našeho premiérového ročníku v okresním přeboru. Soupeřem

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota , začátek v 16:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota , začátek v 16:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Semice B sobota 11. 10. 2014, začátek v 16:00 Dnešní soupeř: AFK Sokol Semice B Dnešním soupeřem nám je AFK Sokolu Semice. První tým tohoto celku hraje krajský

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota , začátek v 14:30

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota , začátek v 14:30 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Pátek sobota 25. 10. 2014, začátek v 14:30 Dnešní soupeř: TJ Pátek V sobotním odpoledni přivítáme na vlastním hřišti zřejmě největšího aspiranta na postup

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Hrubý Jeseník sobota 6. 9. 2014, začátek v 17:00 Všejany Hrubý Jeseník Dnešním soupeřem nám je celek z Hrubého Jeseníku. Hosté v minulém soutěžním ročníku

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota , začátek v 16:30

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota , začátek v 16:30 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany Rožďalovice sobota 20. 9. 2014, začátek v 16:30 Dnešní soupeř: FC Trnavan Rožďalovice Třetím domácím soupeřem v této sezóně je celek Rožďalovic, jeden z

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!!

přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Dočtěte do konce a nenechte si ujít soutěž o zajímavou cenu!! Ahoj, členové, hráči a fanoušci TJ Pátek, přicházíme s třetím číslem našeho Newsletteru TJ Pátek za měsíc květen 2014. Snažíme se o zkvalitnění komunikace, aby všichni příznivci našeho oddílu měli o našich

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

TJ Sokol Velké Heraltice

TJ Sokol Velké Heraltice FOTBALOVÉ 1 KOBEŘICE Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice Neděle 25. března 2018 Cena 5,-Kč Sezóna 2017-2018 HLAVNÍ UTKÁNÍ 15:00 16. kolo krajské soutěže I. A třídy sk. A TJ Sokol

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto

TJ Sokol M. Touškov Slavoj Mýto TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 3 12.9.2003 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na třetím domácím mistrovském zápase v I.A třídě.

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2015/ ročník: 8 - číslo: 8 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 8 - číslo 8 - FK DLOUHÁ LHOTA X SK UNION ČELÁKOVICE cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK UNION ČELÁKOVICE SK Union byl založen roku 9, v roce 9 odešla

Více

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1.

Branky. POřadí 1. 1. POřadí. Góly dle minut. Žluté karty 16. Červené karty 16. Diváci (domácí utkání) Penalty. Průměr 11 340 (1. ROČENKA / Branky Vstřelené obdržené pořadí pořadí Góly dle minut Žluté karty CELKEM POřadí. Červené karty CELKEM Penalty CELKEM POřadí. PROMĚNĚNÉ Diváci (domácí utkání) Průměr () Nejvyšší návštěva Nejnižší

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE TJ SOKOL SEHRADICE A TJ VYSOKÉ POLE 19.SRPNA 2012 1 Jménem všech fandů kopané přivítejme spolu první domácí utkání ročníku 2012/2013 okresního přeboru mužů. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE SK UNION ČELÁKOVICE Datum: sobota 11. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE SK UNION ČELÁKOVICE Datum: sobota 11. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - SK UNION ČELÁKOVICE Datum: sobota 11. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 1 Rozhodčí: Berka O., Dobrý, Klupák Delegát: Bláha

Více

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 Tým starší přípravky v ročníku 2011/2012 pod vedením trenérské dvojice Petr Dragoun Pavel Pospíšil skončil z 16 týmů na výborném 6. místě PODZIM JARO Sobědruhy - Osek 2:3 (2:2)

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00 SK Uhelné Sklady Neděle 9. 9. 2018 v 17:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 5. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnešní zápas bude těžký, naši musí sebrat všechny síly a získat tři body,

Více

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA

FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2011: Ročník 7. Číslo 6. OKRESNÍ P EBOR Ř FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2011/2012 FK Slezan OSOBLAHA TJ SVĚTLÁ HORA 5. kolo Sobota 17.09.2011 v 16 00 hodin Pro toto utkání

Více

Soutěžní ročník 2014/2015

Soutěžní ročník 2014/2015 Ročník 10. číslo 24. OKRESNÍ PŘEBOR FA ČR Při OFS BRUNTÁL Soutěžní ročník 2014/2015 TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz Delegace rozhodčích na toto utkání mužů: Hlavní rozhodčí:

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

OLESNIK - PROTIVIN. Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) Kolo cislo 10 IVS 13/10/2018 0' 15' 30' 46' 60' 75' 91'

OLESNIK - PROTIVIN. Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) Kolo cislo 10 IVS 13/10/2018 0' 15' 30' 46' 60' 75' 91' Repubblica Ceca (Ondrasovka KP) 09 Kolo cislo 0 / OLESNIK PROTIVIN ' Grobar ' Lafata ' Dudek 0', 9' Stos 0' (pen) Moravec 0' ' 0' ' 0' ' 9' IVS Olesnik Stadion (Ceske Budejovice) Filip Sebera 9' (+) ':''

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru

V neděli na první jarní mistrovské utkání s Českým Těšínem. Program krajského přeboru 1 Začíná jarní část fotbalové sezóny Fotbaloví fanoušci se dočkali. Po zimní přestávce se roztočí jarní kola krajského přeboru. Hráči našeho celku nastupují do jarní části jako patnáctý celek této soutěže.

Více

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova ZPRAVODAJ SK STRÁŢOV Sokol STAŇKOV HR : ŠIMEK František z Manětína AR1: KRUTINA Radek z Chomutova AR2: CHRAMOSTA DS : HAJŠMAN Pavel z Tlučné Neděle 23.5. 2010 16:00 1 1. A TŘÍDA EUROFOOTBAL DERBY SKONČILY

Více

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A

Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice. Můj koníček - fotbal. Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Základní škola a Mateřská škola G.A.Lindnera Rožďalovice Můj koníček - fotbal Jméno a příjmení: Filip Rejda Třída: 5. A Garant / konzultant: Mgr. Marcela Sasková Datum odevzdání: 21. 3. 2016 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

Více

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských "S" vyhráli sešívaní - Broumovsko

Předsilvestrovské derby fanoušků pražských S vyhráli sešívaní - Broumovsko Ve Sportovním areálu Emericha Ratha v Broumově se 30. prosince 2017 konal první ročník Předsilvestrovského derby fanoušků pražských "S". Po vzoru pražského Silvestrovského derby, kdy se pravidelně poslední

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

TJ SOKOL HNĚVKOVICE 2012-2013. ZEMKO KOŽLÍ a.s.

TJ SOKOL HNĚVKOVICE 2012-2013. ZEMKO KOŽLÍ a.s. RESTAURACE U MARTINA POTRAVINY POKORNÝ ZEMKO KOŽLÍ a.s. ŠTĚPÁNEK ELEKTRO ZÁMEČNICTVÍ ŠŤASTNÝ NAŠI PARTNEŘI Velice si vážíme podpory našich partnerů, věříme, že spolupráce bude probíhat ve stejné míře i

Více

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích OSTRAVA CUP 201 FC VÍTKOVICE 1919 a magistrát města Ostravy, Vás zvou na největší mládežnický turnaj OSTRAVA CUP 201 FC Vítkovice 1919, mobil 73 8 23 6, email sekretariat@fcvitkovice1919.cz Hlavní partner

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 9 - číslo - datum FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK BENÁTKY NAD JIZEROU B Historické názvy 9-948 SK Benátky

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub Mistrovský zápas přeboru Prahy Podzim 2008 Neděle 29.3.2009 v 15:00 FK Újezd nad Lesy. hostí fotbalový klub FC Uhříněves Hlavní rozhodčí: Asistenti rozhodčího: Delegát PFS: Pan Váša Pan Stránský Pan Zelený

Více

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 :

PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : PODZIM 2016 : - 1 - TJ SOKOL SAZENÁ KOPANÁ M M MUŽI CELKOVÉ STATISTIKY ROK 2016 P PŘEHLED SEHRANÝCH UTKÁNÍ J JARO 2016 : 1.1. NEDĚLE 7. ÚNORA PŘÁT. VENKU : SOKOL ČEČELICE 7:3 (6:0) 2. SOBOTA 27. ÚNORA PŘÁT. VENKU :

Více

Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018

Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice, z.s. ve fotbalové sezóně 2017/2018 Cena 5 Kč,- sobota 28. října 2017 Předzápas: Krajská soutěž st. a ml. žáků 10:15 a 12:00 Vrbno pod Pradědem

Více

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil , IČ )

Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, Most (mobil ,   IČ ) Pořadatel Okresní fotbalový svaz Most Zd.Fibicha čp. 282, 434 01 Most (mobil 739 680 998, e-mail: ofsmost@centrum.cz, IČ 65660773) 7. ročník Memoriálu Josefa Košece Komise rozhodčích Most Termín 22. června

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov.

20:00 18.2.2012 1.FC KVĚTNICE TIŠNOV SC KALÁBEK LINO BRNO 2011/2012. hala SSK Tišnov. Rozpis všech utkání jarní části. www.kvetnice.tisnov. Rozpis všech utkání jarní části 2011/2012 1.FC Květnice Tišnov Gamaspol Jeseník SO 14.1.2012 3 : 3 Gilotina Choceň 1.FC Květnice Tišnov SO 28.1.2012 4 : 3 1.FC Květnice Tišnov Helas Brno SO 4.2.2012 2

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval:

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval: Tento test vypracoval: Pravidlová komise FAČR Testy Číslo testu: 802 Dne: 1 Je hráč v ofsajdu, převezme-li v ofsajdové pozici míč přímo z kopu z rohu? 2 Je rozhodčí povinen dát po dosažení branky znamení

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY 5.DUBNA 2014 1 Vítáme všechny fanoušky kvalitní kopané na prvním jarním domácím utkání. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŘIHÁK Pavel MICHALEC Radek KOTAČKA Rostislav

Více

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena: 5 Kč Neděle 2.října 2016 Krajská soutěž dorostu 13:15 Fulnek Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR Šujan Stanislav

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj

Jílovský fotbalový zpravodaj Jílovský fotbalový zpravodaj Jarní sezóna 2/2013 Děkujeme všem sponzorům!! Soupeř A týmu SK Polaban Nymburk. Sponzor dnešního utkání je. SK Polaban Nymburk O fotbale v Nymburce jsou zmínky už v roce 1900,

Více

Sobota od 10:15

Sobota od 10:15 Union SK UNION Vršovice VRŠOVICE Sobota 18.8.2018 od 10:15 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 2. kole Pražské teplárenské přeboru, které je prvním domácím vystoupením A týmu v nové sezóně.

Více

Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny:

Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny: ROČNÍK 2017-2018 7.září 2017 Číslo 03...28.1 Z P R A V O D A J O F S N Y M B U RK Úřední zprávy nymburského okresního fotbalového svazu Úřední hodiny: Sekretář: PO 11-16 hod ÚT 09-12 hod ČT 10-17 hod Antonín

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45 AFK Slavoj Podolí Sobota 3.11. 2018 v 10:45 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 13. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám podařilo získat tři body. Do dnešního utkání nastupujeme

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI

DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI DVOUDENNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ ELÉVŮ O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA CHRUDIMI Termín: 15. - 16. března 2014 (sobota - neděle) Začátek turnaje: v sobotu 15. 3. v 08:00 hod., konec turnaje: v neděli 16. 3. v cca

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ Ročník 1. číslo 4. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL www.kmsjuventus.estranky.cz TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA

Více

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK TATRAN KADAŇ Datum: Sobota 28.05. 2011 Výkop: 10:15h Sezóna: 2010/2011 Soutěž: krajský přebor Kolo: 27 Rozhodčí: Zubr, Živnůstka, Zvonař Delegát: Kropáč

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28

Výroční zpráva Výroční zpráva Náš turnaj z. s. Tel: Voroněžská 28 Výroční zpráva 2015 Úvodní slovo Milí přátelé, rok 2015 je v našich očích považován rokem úspěšným především díky usilovné činnosti všech členů spolku. Tento rok se nám opět podařilo úspěšně navýšit počet

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více