Zpravodaj pro školní rok 2012/2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpravodaj pro školní rok 2012/2013"

Transkript

1 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace Zpravodaj pro školní rok 2012/2013 Informace vedení školy Ve školním roce 2011/2012 se ve 25 třídách učí 592 žáků. Ve škole pracuje 37 pedagogických pracovníků, 5 vychovatelek a 17 správních zaměstnanců. Výchovným poradcem je paní učitelka Mgr. Jana Kalivodová, metodikem prevence je paní učitelka Mgr. Markéta Fišerová. Koordinátorkou školního vzdělávacího programu pro 1. stupeň je paní učitelka Mgr. Monika Kalenská, pro 2. stupeň paní učitelka Mgr. Jana Slaboňová. Přehled hodnocení prospěchu a chování žáků za 2.pololetí školního roku 2011/2012 vyznamenáni 347 žáků prospěli 558 žáků neprospěli 34 žáci hodnoceni slovně 1 žák nehodnoceni 2 žáci uvolněni 0 Poděkování učitelům za vedení zájmových kroužků na naší škole p. Hanzelkové - Anglický jazyk p. Kohoutkové Tvorba rozhlasového vysílání p. Kohoutkové Francouzský jazyk p. Martincové Aerobic p. Šumové Sportovní hry mladší chlapci p. Fišerové Sportovní hry starší chlapci p. Ajšmanové Sportovní hry mladší dívky p. Filipové Sborový zpěv Zvonek a Zvoneček p. Pazourkové Tvorba školního časopisu p. Bakalové Výtvarný kroužek p. Alexové Sportovní hry 5. ročník p. Hejnové D. Sportovní hry ročník p. Žárské Mažoretky I ročník p. Hejnové D. Mažoretky II ročník p. Pavlíčkové Kroužek ručních prací p. Pelzmannové Psaní na PC p. Chalupové Myslivecký kroužek p. Jahnové Počítačový kroužek p- Kalenské Počítačový klub p. Valtové, Šimoníkové Keramický kroužek ročník p. Houdkové, Löfflerové Keramický kroužek ročník

2 Organizace školního roku 2012/2013 Podle pokynů MŠMT začne v příštím školním roce výuka na základních školách dnem 3. září 2012 (pondělí), 1. pololetí bude ukončeno dne 31. ledna 2013 (čtvrtek). Druhé pololetí bude ukončeno dne 28. června 2012 (v pátek). Termíny prázdnin v příštím školním roce: Podzimní prázdniny : (čtvrtek, pátek) Vánoční prázdniny: (sobota) (středa), výuka začne (čtvrtek) Pololetní prázdniny: (pátek) Jarní prázdniny: Velikonoční prázdniny: (čtvrtek, pátek) Hlavní prázdniny: (sobota, neděle) Přehled školních akcí ve školním roce 2011/ Adaptační pobyt žáků 3.B ve Skalce u Doks Přednáška pro žáky 2.stupně na téma kyberšikana Exkurze žáků 8.třídy do Prahy na Den vědy Cvičení v přírodě s tématikou Ochrana člověka za mimořádných situací Exkurze žáků 8.C,9.A,B,C do muzea K.Maye do Moritzburgu Přednáška s názvem Nekuřátka pro žáky 3.tříd na téma Prevence proti kouření Exkurze žáků 1.A,B,C a 2.A do Libochovic na akci Země snů Přednáška s názvem Nekuřátka pro žáky 6.tříd na téma Prevence proti kouření Exkurze žáků 4.tříd na Vyšehrad Přednáška s názvem Típni to pro žáky 7.tříd na téma Prevence proti kouření Divadelní představení Jupiáda pro žáky 1.stupně Exkurze žáků 9.tříd na veletrh vzdělání Educa 2011 do Liberce Exkurze žáků 6.B do IQ parku v Liberci Přednáška s názvem Típni to pro žáky 9. tříd na téma Prevence proti kouření Exkurze žáků 7.C do IQ parku v Liberci Testování SCIO pro žáky 9.tříd Exkurze žáků 9.tříd na burzu středních škol na SOU 28.října Česká Lípa Exkurze žáků 8.tříd do cukrovaru v Dobrovicích Školní kolo pěvecké soutěže Skřivánek Projektový den v 6. třídách s názvem Vánoce Výstava na téma Ploučnice. Připravena ve spolupráci s KČT Exkurze žáků 8.A,B do cukrovaru v Dobrovice Exkurze žáků 5.tříd do cukrovaru do Dobrovice Školní kolo Pythagoriády pro žáky 6.-8.tříd Mikulášská nadílka na Tyršovce Exkurze žáků 7.A/B do IQ parku v Liberci Exkurze žáků 9.B,C do sklárny Evpas v České Lípě Školní turnaj v piškvorkách Návštěva z České školní inspekce se zaměřením na přírodní vědy Exkurze žáků 7.B do planetária v Praze.

3 Vánoční zpívání školních sborů v Majdalence Tradiční vánoční zpívání na školních chodbách Návštěva žáků 9.A na ÚP v České Lípě Vánoční koncert školního sboru v Mariánském kostele Dnes probíhají ve třídách vánoční besídky Žáci z naší školy se zúčastnili celorepublikové akce Tříkrálová sbírka Dnes v naší škole chodili tři králové a všem přáli dobrý rok Školní kolo olympiády v NJ Exkurze žáků 9.C do poradenského střediska při ÚP v České Lípě Účast žáků 8.C v národním kole fyzikální soutěže Lyžařský kurz na Benecku pro žáky 8.-9.tříd Okresní kolo Pythagoriády Okresní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek Beseda pro dívky z 9. tříd s gynekoložkou Okresní kolo dějepisné olympiády Školní kolo recitační soutěže Návštěva žáků 9. A v psím útulku v Liberci Lyžařský kurz pro žáky 6.-7.tříd na Benecku Přednáška pro žáky 8.tříd s názvem Láska Ano, děti ještě Ne Beseda se žáky 9.tříd na téma Holocaust Krajské kolo olympiády z NJ L. Syrová (9.C) Školní kolo biologické olympiády Okresní kolo recitace v Novém Boru Exkurze se žáky 8.C do IQ parku v Liberci Celonárodní kolo pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek B. Václavíková Exkurze se žáky 8.A do firmy Johnson Controls Exkurze žáků 9.tříd do památníku v Terezíně Krajské kolo olympiády z AJ F. Musil (8.C) Exkurze 6.A do IQ parku v Liberci Projektový den v 8.třídách s velikonoční tematikou Okresní kolo biologické olympiády 6.-7.třídy Týdenní návštěva žáků a učitelů z partnerské školy v Geře Exkurze do Muzea v České Lípě ke Dni Země celá škola Noční návštěva planetária v Mladé Boleslavi s žáky 6.B Projektový den s názvem Volný čas pro žáky 7.tříd Obojživelníci ve škole akce pro žáky 5.tříd Exkurze žáků 7.C do hvězdárny v Mladé Boleslavi Exkurze žáků 8.C do centra Botanicus v Přerově nad Labem Přednáška pro žáky 7.B a 9.B s preventistou PČR na téma krádeže Přednáška pro žáky 7.A a 7.C s preventistou PČR na téma krádeže Exkurze žáků 8.C do Doks Památník K.H.Máchy Beseda pro žáky 9.A a 9.C s preventistou PČR na téma sprejerství Filmové představení pro žáky 2.stupně na téma Galapágy Putovní výstava s židovskou tematikou Deník Anny Frankové Exkurze žáků školy (členové ŠS) - Parlament mladých Tradiční vystoupení školních sborů ke Dni matek Vystoupení školních sborů Zvonek a Zvoneček v penzionu pro seniory Dopravní soutěž pro žáky tříd na dopravním hřišti Focení žáků a pedagogického sboru Plošné testování znalostí žáků NIQES pro žáky 5. a 9.tříd Sběrový den pro žáky 1.stupně Projektové dny pro žáky 4.tříd Hudební festival Hudbou k přátelství, kterého se zúčastnil školní sbor Zvonek.

4 Vystoupení sboru Zvonek a Zvoneček v MŠ Nácvik na vystoupení v soutěži O pohár starostky města Oslavy dne dětí Ekologická exkurze do Stráže pod Ralskem - 8.A,B Exkurze žáků 7.C a 8.C do Kleinwelky Nácvik na vystoupení v soutěži O pohár starostky města Soutěž O pohár starostky města Nocleh žáků 7. B ve škole Výlet sboru Doksy Cvičení v přírodě. Sportovní akce školy 2011/ Okresní kolo v přespolním běhu Okresní kolo chlapců ve florbalu chlapci III. kategorie Okresní kolo dívek ve florbalu dívky IV. kategorie Okresní kolo dívek ve florbalu chlapci IV. kategorie Okresní finále dívek ve florbalu IV. kategorie Okresní finále dívek ve florbalu III. kategorie Okresní kolo soutěže k finanční gramotnosti Okresní finále chlapců ve florbalu III. kategorie Okresní kolo chlapců ve futsalu III. kategorie Okresní kolo chlapců ve futsalu IV. kategorie Okresní finále ve futsalu III. kategorie Okresní finále ve futsalu IV. kategorie Okresní kolo ve florbalu turnaj O pohár ministra školství Okresní kolo ve vybíjené dívky 4.-5.třídy Preventan Cup Okresní kolo ve vybíjené chlapci 4.-5.třídy Preventan Cup Pohár rozhlasu pro žáky 6.-7.tříd Pohár rozhlasu pro žáky 8.-9.tříd.

5 Úspěchy školy 2011/ Ocenění pro žákyně B.Šmolovou a M.Nešněrovou ve Výtvarné soutěži k mezinárodnímu dni zvířat místo v okresním kole v přespolním běhu chlapci 8.-9.třídy místo v okresním kole ekologické olympiády Postup chlapců do okresního finále ve florbalu III. kategorie místo v okresním finále ve florbalu dívek IV. kategorie místo v okresním finále ve florbalu dívek III. kategorie místo v okresním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek místo v okresním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek místo v okresním kole pěvecké soutěže Karlovarský skřivánek místo v okresním kole dějepisné olympiády. M. Nešněrová Postup do okresního finále ve futsalu III. kategorie chlapci místo v okresním kole olympiády z Nj P. Bret 9.C místo v okresním kole olympiády z Nj P. Adámková 9.A místo v okresním kole olympiády z Aj P. Brejchová 7. C místo v okresním kole olympiády z Aj F. Musil 8.C místo v okresním finále ve futsalu III. kategorie místo v okresním finále ve futsalu IV. kategorie místo v krajském kole olympiády NJ L. Syrová 9.C místo v krajském kole olympiády z Aj F. Musil 8.C místo v okresním kole biologické olympiády A. Vrána 7.C místo v krajském kole dějepisné olympiády, postup do republikového kola M. Nešněrová 8.C místo pohár rozhlasu mladší dívky, 8. místo pohár rozhlasu mladší chlapci místo pohár rozhlasu starší dívky, starší chlapci místo v soutěži O pohár starostky města.

6 Informace ze školní jídelny Vedoucí školní jídelny je paní Miroslava Tutschová, vedoucí kuchařka paní Marcela Bulířová. Výdej obědů - žáci - cizí strávníci 11,30 14,00 hod. 11,00 11,30 hod. Výdej obědů do jídlonosičů v případě nemoci 13,45 14,00 hod., a to jen první den nemoci Odhlášky obědů Den předem do 14,00 hod. Telefonní čísla do školní jídelny , mobil Platba obědů Složenkou nebo přes účet u KB č /0100 do dne v měsíci (vždy měsíc předem) Také je možnost výběru obědů a odhlašování obědů z domova elektronicky. OD ZÁŘÍ SE ZVYŠUJE CENA OBĚDŮ O 2,- KČ. Kategorie Cena obědů Výše měsíční zálohy v bance 7 10 let 20,-- Kč 440,-- Kč let 22,-- Kč 490,-- Kč Nad 15 let + dospělí strávníci 25,-- Kč 540,-- Kč Při ztrátě nebo zničení karty si další kartu uhradí každý sám. Přihlášky na obědy je možno provádět již od 20.srpna 2012 ve školní jídelně od 8,00 13,00 hodin. Informace o školní družině a školním klubu odpolední mimoškolní odpočinková i aktivní činnost provozní doba 6,30 16,30 hod., platba jednotná 150,-- Kč/1 měsíc Akce letošního roku : 1. Halloween karneval 2. Divadlo Koloběžka Jak šli Indiáni za Sluncem 3. Výlet do Městského muzea v Mimoni výstava Zdeňka Viléma Dřevem oživlé vzpomínky 4. Vánoční trhy v Ambitu 5. Vánoční besídky ve svých odděleních 6. Jarní karneval 7. Den Země návštěva muzea 8. Rej čarodějnic 9. Výlet do Úštěku Muzeum čertů 10. Sportovní olympiáda 11. Rozloučení se školou 12. Šikulka soutěž vyhlášená městem Informace o výsledcích přijímacího řízení na střední školy V letošním roce z naší školy odchází 61 žáků, z toho 56 s ukončenou povinnou školní docházkou. Na víceletá gymnázia bylo přijato 5 žáků. Největší zájem žáci projevili o Gymnázium, OA a SPŠ Česká Lípa.

7 Poděkování rodičům, firmám a organizacím za sponzorské dary škole i jednotlivým třídám Vážení, děkujeme Vám za finanční i věcné dary, které jste věnovali naší škole. Děkujeme také za aktivní pomoc při ozdravných pobytech, výletech a dalších školních akcích (sběr, výzdoba tříd, příprava masek na akademii, občerstvení na akcích a fotodokumentaci tříd). Vaší nezištné pomoci si nesmírně vážíme. Přehled oceněných žáků Níže uvedení žáci byli oceněni knižní odměnou za vzorný prospěch, chování, reprezentaci školy na soutěžích, olympiádách apod. Třída Jména žáků Třída Jména žáků 1. A Faltová Eliška, Lačná Barbora, Diartová Dominika, Hluštíková Alena, Bartoš Kryštof 1. B Brzek Josef, Nesvorná Anna, Bittmanová Hana, Krausová Barbora, Slabion Lukáš, Krahulec Matěj, Fialová Liliana, Ráliš David, Komberecová Lucie, Hadravová Kateřina 1. C Suchá Dagmar, Hruška Ondřej, Svobodová Renata, Wolf Walter, Barešová Kateřina, Hudrlík Vít, Kněžourová Terezie, Měrka Jan 2. A Dobíhalová Anna, Marková Vanesa, Jukl Daniel, Krausová Magdalena, Tomasch Sebastián, Češka Filip, Nečasová Kateřina, Rampouch Tomáš, Hrubý Jakub 2. B Skalická Eliška, Rašová Kristýna, Volencová Anna, Policer Šimon, Saidl Matyáš, Novotný Martin, Kulha Martin, Lupoměský Petr 2. C Nejedlá Sára, Vondra Pavel, Sedláčková Tereza, Bednářová Markéta 3. A Gončarová Tereza, Skřičková Adéla, Hubený Filip, Kula Jiří, Marcin Nikolas 3. B Vosála David, Volná Adéla Marta, Stránská Natálie, Říhová Tereza, Halasník Matyáš, Kulhánková Eliška, Poliaková Jana, Cmíralová Natálie 4. A Poláčková Karolína, Rálišová Jana, Hrušková Kateřina, Čandová Viktorie, Proch Lukáš, Murga Ivan, Josífko Filip, Bednářová Anna 5.C France Vojtěch, Pešková Tereza, Liška Jiří, Husarová Nikola, Pazourková Petra, Tlatlová Sabina 6. A Sláma Josef 6. B Horáková Petra, Chmelíček Tomáš, Foltyn Jakub 7. A Vrba Otto 7. B Schwarzerová Karolína 7. C Hoffman Matěj 8. A Binder Tom, Phuong Anh (Maruška) 8. B Králová Anna, Wurmová Miroslava 8. C Stránský Marek, Nešněrová Magdalena 4. B Klivický Zdeněk 9. A Vlkavec Jaroslav 4. C Hanzelková Iva, Hanzelková Kateřina, Hluštíková Barbora, Prokopová Michaela, Kašparová Tereza 9. B Koleňáková Nikola 5. A Brož Karel, Sedláček Jiří, Špačková Tereza, Slabion Tomáš, Dvořáková Drahomíra 5. B Kolářová Denisa, Máka Michael, Skořepa Martin, Ratajová Klára, Ikráthová Klaudie, Macko Vojtěch 9. C Szabová Karolína

8 Projekty: 4. ročník 1. pololetí ŽIVOT V PRAVĚKU 4. ročník 2. pololetí KRAVAŘE VÍSECKÁ RYCHTA - RONOV 5. ročník VÝROBA CUKRU 5. ročník ŽIDOVSKÁ OTÁZKA 6. ročník VÁNOCE 7. ročník VOLNÝ ČAS 8. ročník VELIKONOCE 9. ročník HUMANITÁRNÍ ORGANIZACE Celá ZŠ - ADVENT

Zpravodaj pro školní rok 2010/2011

Zpravodaj pro školní rok 2010/2011 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2010/2011 Informace vedení školy Ve školním roce 2010/2011se ve 27

Více

Zpravodaj pro školní rok 2009/2010

Zpravodaj pro školní rok 2009/2010 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2009/2010 Informace vedení školy Ve školním roce 2009/2010 se ve 27

Více

Organizace školního roku 2015-2016

Organizace školního roku 2015-2016 Organizace školního roku 2015-2016 1) Organizace školního roku 2) Aktivity při ZŠ 3) Termíny nejdůležitějších akcí 4) Začátek vyučování a časové rozvržení vyučovacích hodin 5) Termíny třídnických hodin

Více

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny

Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace. Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Základní škola a Mateřská škola Nový Oldřichov, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Plán práce na školní rok 2016/17 Organizační pokyny Adresa: Nový Oldřichov 86, 471 13 Telefon: 487 767 515, 736

Více

Zpravodaj pro školní rok 2008/2009

Zpravodaj pro školní rok 2008/2009 Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká Lípa, Mánesova 1526, příspěvková organizace www.zstyrsceskalipa.cz Zpravodaj pro školní rok 2008/2009 Informace vedení školy Ve školním roce 2008/2009 se ve 28

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

Program školního roku 2014 2015

Program školního roku 2014 2015 Program školního roku 2014 2015 SOUTĚŽE A PROJEKTY : Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního významu Školní pěvecká soutěž

Více

Plán akcí na školní rok 2011/12

Plán akcí na školní rok 2011/12 Plán akcí na školní rok 2011/12 Září Fotografování prvňáčků 8. 9.2011 Ajax projekt Policie ČR - celoročně Evropský den jazyků 26.9. Sběr kaštanů a žaludů Varhanní koncert pro žáky 5.tříd Výuka na dopravním

Více

Soutěže v průběhu školního roku

Soutěže v průběhu školního roku Soutěže v průběhu školního roku ZŠ považuje podporu a rozvíjení nadání, a to ve společenskovědních, přírodních a technických předmětech, sportovních soutěžích, za jednu ze svých hlavních priorit. Tomu

Více

školní rok 2006/2007

školní rok 2006/2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2006/2007 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 ZÁKLADNÍ ŠKOLA KRUCEMBURK Školní 440, 582 66 Krucemburk, IČ:71004025 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY školní rok 2007/2008 Charakteristika školy: Základní škola Krucemburk je plně organizovanou školou s

Více

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková

2.čtvrtletí. Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B. 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.čtvrtletí Pondělí 14.11. 7.B ARPOK beseda Zambie 8.00-11.40 ve třídě 7.B 6.B Okresní knihovna 8.15-9.40 Mgr. Hybášková 2.B projektový den Štrúdlování Mgr.Stránská Úterý 15.11. Slabikářování v 1.třídách

Více

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014

RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, POLICE NAD METUJÍ RÁMCOVÝ PLÁN PRÁCE ŠKOLNÍ ROK 2013-2014 Porady, pedagogické rady, třídní schůzky Provozní porady 1. a 2. stupeň 1. pololetí 2. pololetí 09. 09. 2013 03.

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016

Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Přehled akcí ve školním roce 2015/2016 Září 1. 9. Zahájení školního roku 2015/2016 v tělocvičně školy 3. 9. Schůzka s rodiči v MŠ 4. 9. Návštěva farmy u Struhů - MŠ 18. 9. Fotografování tříd 20. 27. 9.

Více

Školní rok 2012-2013. Zpracovala: Mgr. Hana Kopecká zástupce ředitele školy

Školní rok 2012-2013. Zpracovala: Mgr. Hana Kopecká zástupce ředitele školy Školní rok 2012-2013 Zpracovala: Mgr. Hana Kopecká zástupce ředitele školy Vítání prvňáčků - 3.9. 2012 Atletické závody- O pohár starosty města - 4.10. 2012 Exkurze 6. ročníku - Sběrný dvůr v Bystřici

Více

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009

A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 A jdeme do posledního čtvrtletí školního roku 2008/2009!! Fotografie z vítání malých občánků na olomoucké radnici dne 4.4.2009 Hudební pásmo nacvičil Mgr.Roman Drápal s dětmi Pondělí 13.dubna Pondělí velikonoční

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2017/2018 ZÁŘÍ 4. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR 11. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 12. 9. Fotografování prvňáčků 19.

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2018/2019 ZÁŘÍ 2018 3. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Den otevřených dveří památek ČR Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. Fotografování prvňáčků 18. 9. Měsíční

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7

Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Z á k l a d n í š k o l a V s e t í n, T r á v n í k y 1 2 1 7 Vsetín 2010 Roční plán EVVO na školní rok 2010/2011 Výchozí situace: Účast žáků v přírodovědných olympiádách Dlouhodobě realizovaný projekt

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Školní kolo soutěže PIŠQWORKY (8. a 9. třída) 1. místo Ladislav Drápal 2. místo Ondřej Burian 3. místo Michal Jirák 4. 8. místo: Pavla

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2016/2017 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 7. 9. Fotografování prvňáčků TU 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r. 20. 9. Měsíční porada všichni 20. 9. Třídní

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2017/2018 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2017/2018 Publicita školy Gymnáziu se vrací krása Nové Přerovsko září 2017 Publicita školy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016:

Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Úspěchy našich žáků zapojených do soutěží a olympiád 2015/2016: Recitační soutěž (školní kolo) kategorie 1. tříd: 1. místo Michaela Kupková, I.A 2. místo Ema Poláková, I.B 3. místo Martin Bartůnek, I.A

Více

Soutěž Účastníci Přehled soutěží ve školním roce 2016/2017 Třída Školní kolo, místní soutěže Okresní kolo Krajské kolo Celostátní, zemské, ústřední, zahraniční kolo Datum Místo Kategorie Pořadí Datum Místo

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

soutěžící umístění soutěž úroveň kategorie třída

soutěžící umístění soutěž úroveň kategorie třída ATLETIKA / Pohár rozhlasu Dvořáčková Denisa 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ / družstva 1.A Střešňáková Veronika 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ/družstva 1.A Budigová Rozárie 1. Pohár rozhlasu okresní ZŠ/družstva

Více

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole

Organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 v základní škole ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NUČICE okres Praha západ, příspěvková organizace Kubrova 136, 252 16 Nučice, IČO: 49855255 tel: 311 670 678 www.zs-nucice.cz info@zs-nucice.cz ID ppjjhzi Organizační zabezpečení

Více

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ.

VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. VÍTÁME VÁS 3. NEJSTARŠÍ ČESKÉ GYMNÁZIUM NA MORAVĚ. Schůzka s rodiči nově přijatých žáků do prim - 1. ročníků osmiletého cyklu Předběžné rozdělení do tříd Seznamovací tábor Vysvědčení Učebnice Učební plán

Více

Úřední hodiny ředitelka školy denně 13:30-14:30 a po domluvě. zástupce ředitele denně 7:00-8:00 a po domluvě

Úřední hodiny ředitelka školy denně 13:30-14:30 a po domluvě. zástupce ředitele denně 7:00-8:00 a po domluvě Vážení rodiče, předkládáme Vám informační materiál, který Vám pomůže zorientovat se v organizaci, výchovně- vzdělávacím programu a aktivitách naší školy ve školním roce 2012/2014. Další informace pak najdete

Více

Okresní finále PČR Semily II.

Okresní finále PČR Semily II. Výsledky Okresní finále PČR Semily II. Turnov (. -.. ) Skok daleký - Žáci (Finále) Finále (st,..) Umí. Jméno Ročník Poř. Výkon Reg. výk...... 6. Body Václav Korotvička Jaroslav Šmíd Tomáš Čibik Milan Havlík

Více

Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019

Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 Pedagogicko- organizační zabezpečení školního roku 2018/2019 Vyučování a prázdniny Období školního vyučování ve školním roce 2018/2019 začne v pondělí 3. září 2018. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno

Více

1. kolo Moravskoslezské ligy mládeže 28. ledna 2017 Zlín

1. kolo Moravskoslezské ligy mládeže 28. ledna 2017 Zlín 1) 200 PP hoši C C hoši 1. KLIMPAR Jakub 2002 NJ 01:36,64 606 50 2/4 50m: 00:23,10 100m: 00:47,23 150m: 01:12,02 2. NOVÁK Matěj 2002 ŽĎÁR 01:40,44 540 46 2/2 50m: 00:22,74 100m: 00:47,53 150m: 01:14,20

Více

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018)

Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Účast studentů v soutěžích a olympiádách (šk. rok 2017/2018) Počty účastníků ve školním roce 2017-2018 Školní kolo Okresní kolo Krajské kolo Ústřední kolo 347 83 49 9 Vybrané úspěchy studentů v celostátních

Více

Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016

Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Pedagogicko-organizační zabezpečení školního roku 2015/2016 Vyučování a prázdniny Období školního vyučování ve školním roce 2015/2016 začne v úterý 1. září 2015. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno

Více

Výsledková listina - družstva

Výsledková listina - družstva Výsledková listina - družstva Datum: 20.5.2016 mladší dívky pořadí škola celkem bodů 1. ZŠ Třebovská, ÚnO 4 376 2. ŽŠ Svatopluka Čecha, Choceň 4 025 3. ZŠ Komenského, ÚnO 3 676 4. ZŠ Bratří Čapků, ÚnO

Více

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015

Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3. školní rok 2014/2015 Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 O B R A Z O V Á P Ř Í L O H A školní rok 2014/2015 Publicita školy Nové Přerovsko, 7. 11. 2014 Zpravodaj školství, prosinec 2014

Více

Roční plán práce 2018/2019

Roční plán práce 2018/2019 Základní škola Bruntál, Jesenická 10 Roční plán práce 2018/2019 Září 2018 Slavnostní zahájení školního vyučování 3. 9. Týden prevence a průřezových témat, akce jednotlivých tříd Adaptační pobyt žáků 6.

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

Lyže - Dívky

Lyže - Dívky Lyže - Dívky - 2010-2013 1 MALIMANKOVÁ Zorka 2010 35 30 65 1. 2 HAVLÍČKOVÁ Karolína 2010 30 25 55 2. 3 SOUČKOVÁ Natálie 2010-35 35 3. 4 SPÁČILOVÁ Valentýna 2010 7 20 27 4. 5 RYTÍŘOVÁ Eliška 2010 25-25

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2011/2012 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 9. 18. 9 Seznamovací pobyt - Chorvatsko (V.ročník) Šmerdová 12. 9. Zahájení plaveckého výcviku 1.B, 2.r., 3.r. MŠ Kom,

Více

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba

30.-31.8. Prima ve škole seznamovací pobyt Še,Ba Gymnázium Vítězslava Nováka Jindřichův Hradec Roční plán akcí školní rok 2013/2014 Předpokládané akce, u nichž ještě není pevně stanoven termín, budou v tomto plánu uvedeny bez udání data v příslušném

Více

Plán práce školy na školní rok 2017/2018

Plán práce školy na školní rok 2017/2018 Plán práce školy na školní rok 2017/2018 1. Me sı c nı pla ny Září 6.9. 15,30 hod. schůzka s rodiči (seznámení s plány, organizací školního roku, informace k platbám) 14.9. Štafetový běh Emila Zátopka

Více

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1

Září. SCIO testy projekt Vektor 1 Modul 1 Září 2. Zahájení školního roku 2013/2014 2. 4. Seznamovací pobyt žáků 1. ročníku Sidonie 4. 6. Výlet studentů třídy O8.A do Prahy 5. Porada Třídní schůzky s rodiči žáků 1. ročníku a primy 9. 11. Seznamovací

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

Informační příručka 2019/2020

Informační příručka 2019/2020 Informační příručka 2019/2020 KONTAKTY Recepce 733 737 584, 475 669 141 vratnice@zsvojnovicova.cz Sekretariát 475 669 143 sekretariat@zsvojnovicova.cz Školní jídelna 733 125 723, 475 669 149 jidelna@zsvojnovicova.cz

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2011/2012 Září 29. 8. 31. 8. GO KURZ třídy 1. A 31. 8. 2. 9. GO KURZ třídy 1. C 1. 9. zahájení nového školního roku 5. 9. 11. 9. poznávací zájezd do Anglie

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola a mateřská škola, Pardubice Pardubičky, Kyjevská 25 IČO 60159146 IZO 060159146 Bankovní spojení 9701323524/0600 Tel. 466650783 Identifikátor RED-IZO 600096378 Email: jaroslav.karcol@kyjevska.pardubice.indos.cz

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY

KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY KALENDÁŘNÍ PLÁN AKCÍ ŠKOLY školní rok 2015/2016 ZÁŘÍ 1. 9. Zahájení školního roku VŠ 8. 9. Fotografování prvňáčků TU 14. 9. Zahájení plaveckého výcviku 2.r., 3.r., MŠ Kom 22. 9. Měsíční porada všichni

Více

Informační příručka 2018/2019

Informační příručka 2018/2019 Informační příručka 2018/2019 KONTAKTY Recepce 733 737 584, 475 669 141 vratnice@zsvojnovicova.cz Sekretariát 475 669 143 sekretariat@zsvojnovicova.cz Školní jídelna 733 125 723, 475 669 149 jidelna@zsvojnovicova.cz

Více

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( )

Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan ( ) skokan dívky Výsledková listina soutěží Skokan a Borec Sedlčan (9. 12. 2011) Skokan Sedlčan Dívky I. (4.- 5. třída) 1. Černá Lucie ZŠ Dublovice 173 2. Štemberková Sára 1. ZŠ Sedlčany 161 3. Strýčková Alžběta

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 9. a 12. 10. Školní kolo PYTHAGORIÁDY (6. 8. třída) Nejúspěšnější řešitelé: 6. třída - Marek Poledna, Matěj Stoklasa 7. třída - Lucie

Více

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující

Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace. SRPEN Po 8:00 úvodní porada všichni vyučující Dolní Roveň 200 PSČ 533 71 PLÁN ŠKOLNÍHO ROKU Datum Den Od-do Akce - popis Doplňující informace SRPEN 27.8. Po 8:00 úvodní porada 28.8. Út opravné zkoušky 29.-30.8. St- Čt školení - Seč 31.8. 8:00 pedagogická

Více

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět

INFORMATORIUM. aneb co byste o nás měli vědět INFORMATORIUM aneb co byste o nás měli vědět školní rok 2015/2016 Kontaktní údaje Adresa: Základní škola, Masarykovo nám. č. 192, 739 32 Vratimov Telefon: 596 732 158 Telefon ŠD: 731 723 216 Fax: 596

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová Helena,

Více

Krajská olympiáda v přespolním běhu. Pardubický kraj. Petr Svoboda. ředitel závodu. Pořadatel: Termín:

Krajská olympiáda v přespolním běhu. Pardubický kraj. Petr Svoboda. ředitel závodu. Pořadatel: Termín: Pardubický kraj Pořadatel: Termín: Místo: Ředitel závodu: Sportovní unie Chrudimska ve spolupráci s Klubem klasického lyžování Hlinsko 14.10.2009 areál KKL Hlinsko Rataje Petr Svoboda Petr Svoboda ředitel

Více

NEJLEPŠÍ ŽÁCI Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová

NEJLEPŠÍ ŽÁCI Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová Třída: I.A Třídní učitelka: Mgr. Simona Rotreklová 1. Lenka Celnarová svědomitá pomoc třídní učitelce a kamarádský přístup ke spolužákům 2. Kateřina Doležalová vzorné plnění školních povinností 3. Nikol

Více

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín

AKTIVITY ŠKOLY. Akce Třída Termín AKTIVITY ŠKOLY Akce Třída Termín 1. Sběr druhotných surovin Starého papíru 1. - 9. tř. říjen, duben Sběr přírodnin pro lesní zvěř (kaštany, žaludy) říjen - listopad 2.Výtvarné soutěže, akce Masky /čert,

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky:

ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE. Tyršova 482, Trmice IČO: Tel.: Webové stránky: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, 400 04 Trmice IČO: 44226250 Tel.: 475 620 397 E-mail: skola@zstrmice.cz Webové stránky: www.zstrmice.cz CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní škola v Trmicích byla postavena

Více

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ

KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZACHAR, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE KALENDÁŘ ŠKOLNÍCH AKCÍ 2018-2019 SRPEN Porada ředitelů ZŠ, HRA Organizační pedagogická rada, HRA, Porada třídních učitelů I. a II. stupně ŘŠ Zahajovací

Více

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok

Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U. o činnosti školy za školní rok Z Á K L A D N Í Š K O L A V Í C H O V Á N A D J I Z E R O U Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2010 / 2011 A/ Zpráva o činnosti školy Základní škola Víchová nad Jizerou Víchová nad Jizerou 140

Více

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013

Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Přehled událostí školy v 1. pololetí školního roku 2012/2013 Září 3. 9. zahájení školního roku 3. 5. 9. GO KURZ třídy 1. A 5. 7. 9. GO KURZ třídy 1. C 5. 7. 9. zájezd do Berlína 7. 9. výstava hub v MFC

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011

Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Studijní úspěchy žáků ve školním roce 2010/2011 Úspěchy žáků v celostátních kolech Celostátní kolo 16. ročníku Debatní ligy, 5. místo - tým žáků: Pavel Dostál kvarta a Kryštof Mráz kvarta a Vítek Švejda

Více

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020

PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 1. Termíny pedagogických rad Základní škola Vysoké Mýto, Javornického, přísp. organizace Litomyšlské Předměstí, Javornického 2, 566 01 Vysoké Mýto PLÁN ŠKOLY na školní rok 2019 / 2020 02. 09. 2019 9:30

Více

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček

Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Třída: I. A Třídní učitelka: Mgr. Hana Homolová Karolína Aubrechtová, Natálie Doležalová, Jakub Mlčoch, Filip Němčanský, Tomáš Palkovič, Karolína Sedláčková, Ondřej Vašíček Pochvala za výborný prospěch

Více

Výsledková listina - družstva

Výsledková listina - družstva Výsledková listina - družstva mladší dívky pořadí 1. GY Česká Třebová 4 156 2. zš Habrmanova, ČT 3 294 3. ZŠ Svatopluka Čecha, Choceň 3 102 4. ZŠ Komenského, ÚnO 2 862 5. ZŠ Bratří Čapků, ÚnO 2 439 Statistika:

Více

Oblastní liga mládeže

Oblastní liga mládeže Oblastní liga mládeže Olomouc 2016 8. ročník Datum: 22.10.2016 Místo: AC Baluo FTK UP Olomouc, Tř. Míru 117 Délka: 25m Pořadatel: KSP Olomouc Ředitel soutěže: Zbyněk Svozil Hlavní rozhodčí: Jiří Dočkal

Více

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213

Gymnázium Boskovice. Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice. tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 Gymnázium Boskovice Palackého náměstí 1 680 11 Boskovice tel.: 516 802 211 tel., fax, zázn. 516 802 213 ředitel: 516 802 216 výchovný poradce: 516 802 220 e-mail: info@gymbos.cz www.gymbos.cz Obecné informace

Více

Okresní kolo - body za umístění. Krajské kolo - body za umístění. Zemské kolo - místo. Okresní kolo - účast. Krajské kolo - místo

Okresní kolo - body za umístění. Krajské kolo - body za umístění. Zemské kolo - místo. Okresní kolo - účast. Krajské kolo - místo s koef.všestr. pořadí v soutěži s koef.všestr. ZŠ HÁLKOVA - KATEGORIE A JMÉNO STUDENTA 1 2 3 Holendová Elen Jenčová Anna Koubková Markéta OVOV 0 0 0 0 3 20 20 1 25 60 0 0 24 35 16 176 1 176 Lehkoatletická

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019

Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 Karta procesu Název procesu R10 - Řízení školy R10-FO-01 Vypracoval: Platnost od: Schválil: 1.4.2008 Mgr.Eva Matoušková R10-1 Plán SPoSŠ na školní rok 2018 / 2019 1. Stav na škole k zahájení školního roku

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

Akce v rámci zdravé školy 2011-2012

Akce v rámci zdravé školy 2011-2012 Akce v rámci zdravé školy 2011-2012 ZÁŘÍ - ekologická exkurze - adaptační pobyt pro žáky 6. ročníků - Den s integrovaným záchranným systémem shlédnutí ukázek práce bezpečnostních a záchranných složek (Plaza)

Více

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203

Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Dům dětí a mládeže při ZŠ Aloise Klára Úštěk Rybniční 203 Plán práce na školní rok 2013 2014 platný od 1. 9. 2013 zpracovala Bc. Eliška Ziková 1. Pravidelná zájmová činnost Při DDM bude letos pracovat

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

11. Vybíjená (Preventan Cup)

11. Vybíjená (Preventan Cup) Příloha č. 1 b PŘEHLED SOUTĚŽÍ A AKCÍ 2013-14 (soutěže doporučené MŠMT ČR + ostatní) termín název soutěže určeno pro místo konání zodpovědný pracovník září 31.8.-1. Vesele do nového školního roku veřejnost

Více

Pochvaly ředitele školy za školní rok 2015/2016

Pochvaly ředitele školy za školní rok 2015/2016 Příjmení Jméno Třída Název soutěže a její úroveň - umístění 1 Kuba Michal 1.O Matematická olympiáda -1. v okresním kole, Logická olympiáda -úspěch v 2 Mareš Vojtěch 1.O Matematická olympiáda -1.místo v

Více

Výsledková listina KLM v karate

Výsledková listina KLM v karate Výsledková listina KLM v karate Název: Datum konání: 10. března 2019 Místo konání: Sportovní hala ZŠ Klatovy Počet oddílů: 16 Počet závodníků: 127 Zúčastněné oddíly a počty startujících SKP Hvězda Karlovy

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika

ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR. Školní rok 2013/2014. Kronika ZÁKLADNÍ ŠKOLA BOR Školní rok 2013/2014 Kronika Novým ředitelem Základní školy Bor se stal Mgr. Daniel Koblen. Školní rok byl zahájen 2.9.2013 s 340 žáky na dvou stupních, v 15 třídách. Ve všech ročnících

Více

2. základní škola Napajedla, p. o., Komenského 298, Napajedla NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013

2. základní škola Napajedla, p. o., Komenského 298, Napajedla NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013 NAŠE ÚSPĚCHY VE ŠKOLNÍM ROCE 2012/2013 Olympiáda v českém jazyce - školní kolo - účast žáků z 8. a 9. tříd 1. místo Helena Večerková - IX.C 2. místo Eliška Odstrčilíková - IX.A Obě žákyně, které postoupily

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 8. A - oktáva (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 16. 5. 2016, dopoledne Předseda: Mgr. Hana Novotná Místopředseda: Mgr. Dušan Drexler Třídní: Mgr. Bohdana Hellmichová Místnost: 305 Slavnostní zahájení:

Více

Pořadí družstev po 5 disciplinách

Pořadí družstev po 5 disciplinách OK Žďár nad Sázavou Pořadí družstev po 5 disciplinách 1. ZŠ Žďár n/s, Komenského, body: 19 547 Jméno Roč. Trojs b. Medic b. Šviha b. Kliky b. Dribl 1000m b. BODY Karolína Šípková 2004 6,10 610 7,15 286

Více

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace

Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace Základní škola a mateřská škola Bečov, Okres Most, příspěvková organizace 435 26 Bečov, č. 17, tel. 476 110 317, www.zsbecov.cz PROGRAM ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/2019

Více

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8,

Plán práce školy na školní rok 2016/ Měsíční plány Září v 16,00 hod Říjen v 8, Plán práce školy na školní rok 2016/2017 1. Měsíční plány Září 8. 9. v 16,00 hod. schůzka s rodiči ( seznámení s plány, organizací školního roku, informace ke změnám plateb) 26. 9. - Focení prvňáčků 23.

Více

P P. 18 Koukol Miloš Rokytnice v O.h. 0:32,77 P 0:32,77 0:39,87 P 0:39,87 0:32, Śtěpánek Dionýsos Kvasiny 0:00,00 N NP 0:00,00 N NP NP 9

P P. 18 Koukol Miloš Rokytnice v O.h. 0:32,77 P 0:32,77 0:39,87 P 0:39,87 0:32, Śtěpánek Dionýsos Kvasiny 0:00,00 N NP 0:00,00 N NP NP 9 10 Dusbaba Adam Třebešov 0:27,67 P 0:27,67 0:24,57 P 0:24,57 0:24,57 1 1 Klouček Martin Olešnice v O.h. 0:27,59 P 0:27,59 0:30,63 P 0:30,63 0:27,59 2 5 Tomáš Jan Kvasiny 0:29,43 N NP 0:27,61 P 0:27,61

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU IČO: 75034620 TEL. 326 702 246 e-mail : zsklaster@centrum.cz www.skola.klasterhradiste.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ( školní rok 2010/2011

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Běh do vrchu. Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší. Poř. St. č. Příjmení, jméno Ročník Klub JMLP Čas Ztráta

VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Běh do vrchu. Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší. Poř. St. č. Příjmení, jméno Ročník Klub JMLP Čas Ztráta VÝSLEDKOVÁ LISTINA 34. ročník přespolního běhu Běh do vrchu 6.11.2016 Benjamínci (Myšáci) 2010 a mladší 400 m 1 5 Kalovský Vladimír 2010 SK SKOL Brno 04:16 2 10 Hladký Mikuláš 2012 Brno JMLP 04:18 00:02

Více

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015

Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8. školní rok 2014/2015 Výsledky soutěží Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8 školní rok 2014/2015 Značení soutěží: mezinárodní kolo celostátní kolo krajské kolo okresní kolo Biologická olympiáda Eliška Havrdová kategorie

Více

Výsledky - BŘECL (NAUTILUS Břeclav)

Výsledky - BŘECL (NAUTILUS Břeclav) Výsledky - BŘECL (NAUTILUS Břeclav) MARTINEK Alan 2003 1) 100 PP 01:07,70 2/4 01:15,64 100 8. 89,50% 7) 100 RP - 1/3 01:21,30 67 6. - 13) 400 PP - 2/2 06:00,47 126 9. - 19) 200 BF - 1/2 02:52,21 185 9.

Více

Základní údaje o škole

Základní údaje o škole Výroční zpráva o činnosti školy 2006 2007 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LIBEREC - VRATISLAVICE NAD NISOU, příspěvková organizace Nad Školou 278, 463 11 Liberec 30 Předkládá: Mgr. Jana Neubauerová ředitelka školy Obsah

Více

Výsledková listina okresního kola Atletický trojboj 2015

Výsledková listina okresního kola Atletický trojboj 2015 Výsledková listina okresního kola Atletický trojboj 2015 O pořadí rozhodovaly druhé pokusy! Takto řazeni jsou žáci pouze do 4.místa, dále pak se shodnými výkony dle pořadového čísla. Výsledky zpracovala

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více