Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014)"

Transkript

1 NOVÝ HYUNDAI Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) CLASSIC FAMILY * jen s paketem Premium Motor Výkon (kw/k) Převodovka Cena s DPH Cena bez DPH 1,0i 48,5/66 5-ti st. manuální ,0i 48,5/66 5-ti st. manuální ,2i* 64/87 4 st. automatická Informujte se u vašeho prodejce o výhodné akční nabídce Hyundai Family**. Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%*** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) ** Akční nabídka se vztahuje jen na vybrané skladové vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. *** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

2 VÝBAVA CLASSIC FAMILY POHONNÉ ÚSTROJÍ Alternativní pohon na LPG 1) VNĚJŠÍ VÝBAVA Rozměr pneumatik 175/65 R14 175/65 R14 Dojezdová rezerva Sada na opravu pneumatik Celoplošné kryty kol Nárazníky v barvě vozu Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Brzdový asistent BAS Airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný) Boční airbagy předních sedadel Okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) Imobilizér VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Plus (zrcátka a kliky dveří v barvě vozu, přední a zadní elektrická okna, elektrická vyhřívaná zrcátka, tempomat, dálkové ovládání centrálního zamykání, alarm, automatické uzamčení vozu při rozjezdu, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, celotextilní čalounění sedadel, interiér oranžový/černý nebo modrý/černý, osvětlení zavazadlového prostoru) Paket Premium (paket Plus + 2 reproduktory, bluetooth handsfree, ovládání audiosystému na volantu, vyhřívaný kožený volant, vyhřívání předních sedadel, přední mlhovky, LED denní světla, zadní parkovací čidla, disky kol z lehkých slitin, boční ochranné lišty dveří, inteligentní klíč a startování tlačítkem, chromové kliky dveří, přisvěcování do zatáčky, asistent pro rozjíždění do kopce - HAC,blikače v zrcátkách, pneu 185/55 R15,automatická klimatizace) - jen pro verzi 1,2i/aut. převodovka Posilovač řízení Palubní počítač vč. ukazatele vnější teploty Otáčkoměr Manuální klimatizace Monitorování tlaku v pneumatikách Tónovaná skla Výškově stavitelný volant Regulace osvětlení palubních přístrojů Centrální zamykání Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Béžový/černý interiér Čalounění sedadel textil/vinyl Funkce komfortního blikání trojblik Digitální hodiny Střešní anténa Integrované rádio s CD přehrávačem,rds a MP3,USB & ipod 2 reproduktory ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Program HYUNDAI 3D na období 12 měsíců 2) Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Veškeré ceny, údaje a vyobrazení jsou pouze informativní, doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, a nezavazují k uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) Jen s motorem 1,0i s manuální převodovkou a paketem Plus, ne s automatickou převodovkou a tempomatem. Se sadou na opravu pneumatik, bez dojezdové rezervy. 2) Program HYUNDAI 3D na období 12 měsíců je v ceně při využití značkového financování HYUNDAI FAMILY 3D a platí jen pro soukromé osoby. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

3 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) FAMilY SPACE Motor / převodovka / karoserie Výkon (kw/k) Základní cena Základní cena bez DPH * jen s paketem Go 1,2i / 5M - 5dv. 63/ ,4i / 4A - 5dv.* 74/ Nepropásněte! Jedinečná nabídka i20 již za Kč s klimatizací a bohatou výbavou i při platbě v hotovosti. 1) díky revolučnímu financování Hyundai FREE máte navíc možnost osvobodit se na rok od jakýchkoliv splátek. 2) nyní také v limitované edici Go! s jedinečnou výbavou (15 alu kola, LED denní světla, Bluetooth a další) za neodolatelně výhodnou cenu. Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99 % 3) - pojištění Gap (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) 1) Akční nabídka se vztahuje jen na vybrané skladové vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. 2) Model Hyundai i20, 1,2i získáte za těchto podmínek: Pořizovací cena vč. DPH Kč, výše úvěru Kč, část kupní ceny hrazená klientem: Kč, úroková sazba: 6,36 %, RPSN: 10,6 %, měsíční splátka úvěru: 0 Kč, splátka úvěru: Kč, splátka pojištění HAV: 498 Kč, POV: 167 Kč; 48. splátka úvěru: Kč, splátka pojištění HAV: 498 Kč, POV: 167 Kč., poplatek za poskytnutí úvěru: Kč, celková částka k uhrazení: Kč, délka úvěru 4 roky, povinnost uzavřít smlouvu s pojišťovnou UNIQA. 3) Sazba 2,99 % z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

4 VÝBAVA FAMilY SPACE PŘEVODOVKA + VNĚJŠÍ VÝBAVA Typ pneumatik 175/70 R14 Celoplošné kryty kol Dojezdová rezerva Nárazníky v barvě vozu Metalická červená barva Passion Red (X2R) Metalický lak karosérie bezpečnost Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD + brzdový asistent BAS Stabilizační systém ESP s protiprokluzovým systémem TCS Airbag řidiče a (vypínatelný) spolujezdce Přední boční airbagy Okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Imobilizér Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) vnitřní VÝBAVA A KOMFort Paket Start (přední mlhovky a výškově nastavitelné sedadlo řidiče) Paket Go (paket Start + LED denní světla, automatické světlomety, Bluetooth handsfree, ovládání audiosystému tlačítky na volantu, kola z lehkých slitin 185/60 R15, dálkové ovládání centrálního zamykání, alarm, elektrická vyhřívaná zrcátka, kožený volant a hlavice řadící páky, tempomat, směrová světla v elektricky sklopných zrcátkách,t ónovaná skla, tmavá zadní skla, regulace osvětlení palubních přístrojů, 2 zadní reproduktory, USB konektor, černá boční zrcátka a vnější kliky dveří v barvě vozu, monitorování tlaku v pneumatikách) Elektrický posilovač řízení Výškově a podélně nastavitelný volant Osvětlení přihrádky před spolujezdcem Otáčkoměr Palubní počítač El. ovládání předních oken Centrální zamykání Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Manuální klimatizace (vč. chlazení přihrádky spolujezdce) Osvětlení zavazadlového prostoru Funkce komfortního blikání trojblik Dělené zadní opěradlo a sedák zadního sedadla Sklopná zadní sedadla AUdio Rádio s CD přehrávačem a MP3 + AUX Počet reproduktorů 4 (2 výškové+2 přední) ZárUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Program HYUNDAI 3D na období 12 měsíců* Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. Fotografie je pouze ilustrativní. * Program HYUNDAI 3D na období 12 měsíců je v ceně při využití značkového financování HYUNDAI FAMILY 3D a platí jen pro soukromé osoby. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

5 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) START Motor Výkon (kw/k) Převodovka Základní cena Akční sleva* Akční cena Akční cena bez DPH 1,4i CVVT 66/90 5-ti st. manuální ,4i CVVT 1) 66/90 5-ti st. manuální ,6i CVVT 2) 92/124 6-ti st. manuální ,4 CRDi 3) 57/77 6-ti st. manuální ,6 CRDi 4) 94/128 6-ti st. manuální ) nelze s pakety Style a Premium 2) jen s pakety Essential, Comfort, Style a Premium 3) jen s paketem Essential a Comfort 4) jen s paketem Comfort, Style a Premium Objevte Hyundai díky dodatečnému bonusu až ,- Kč pro majitele starších vozů.* Výbava Trikolor i s klimatizací již za ,- Kč!!! Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování včetně dalších parametrů Hyundai pojištění poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

6 VÝBAVA START AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 4 stupňová (jen s motorem 1,6i) VNĚJŠÍ VÝBAVA Typ pneumatik 195/65 R15 195/65 R15 Celoplošné kryty kol Sada na opravu pneumatik Nárazníky v barvě vozu Zrcátka v barvě vozu Kliky dveří v barvě vozu Přední mlhovky se světly pro denní svícení Červená barva Cool Red (TWR) Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací systém ABS + EBD Elektronický stabilizační systém ESP + brzdový asistent BA Elektronický systém řízení prokluzu kol TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný) Přední boční airbagy Okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Imobilizér Aktivní přední opěrky hlavy Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Essential (dojezdové náhradní kolo, alarm a dálkové ovládání centrálního zamykání) Paket Comfort (paket Essential + mřížka chladiče typ Eco, projektorové přední světlomety se statickým přisvěcováním do zatáček, kapsy na opěradlech předních sedadel, opěrka ruky na sedadle řidiče, bluetooth handsfree, osvětlená kosmetická zrcátka ve slunečních clonách, čtecí lampičky pro přední sedadla, tempomat) Paket Style (paket Comfort + 16 disky kol z lehkých slitin, pneu 205/55 R16, směrová světla v zrcátkách, přístrojová deska typu Supervision, automatická klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem, zadní parkovací čidla, elektricky sklopná vnější zrcátka, elektrické ovládání zadních oken, rozmrazování předního skla pod stěrači, samostmívací vnitřní zrcátko, vyhřívání předních sedadel, parkovací asistent s obrazem zadní parkovací kamery ve zpětném zrcátku ) Paket Premium (paket Style + int. klíč a startování tlačítkem, tmavá zadní skla, dešť. senzor, chrom. kliky dveří, panoramatické střešní okno dvoudílné, přední část elektricky posuvná, kožené čalounění sedadel, integrovaná navigace včetně obrazu zadní parkovací kamery na displeji) Progresivní posilovač řízení Výškově / podélně nastavitelný volant Kůží potažený volant a hlavice řadící páky Palubní počítač Monitorování tlaku v pneumatikách Manuální klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem Elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka Elektrické ovládání předních oken Tónovaná skla Centrální zamykání Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Asymetricky dělená, sklopná, posuvná zadní sedadla Nastavitelný sklon opěradel zadních sedadel Chromové vnitřní kliky dveří a hlavice řadící páky Regulace osvětlení palubních přístrojů Fixační síť zavazadlového prostoru AUDIO Integrované rádio, CD přehrávač, MP3, USB + AUX 4 hlavní a 2 výškové reproduktory Ovládání audiosystému na volantu ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně DOPLŇKOVÁ VÝBAVA NA PŘÁNÍ (kompletní ceník příslušenství žádejte u prodejce) Alternativní pohon na CNG (jen pro motor 1,4i a paket Essential) Alternativní pohon na LPG (jen pro motor 1,4i a paket Essential) Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. Fotografie je pouze ilustrativní. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

7 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) Typ karosérie: hatchback třídveřový ENTRY Motor Výkon (kw/k) Převodovka Základní cena Základní cena bez DPH 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6 GDI 1) 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 2) 94/128 6-ti st. manuální ) jen s paketem Elegance 2) jen s paketem Premium Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%* - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Sazba 2,99 % z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování včetně dalších parametrů Hyundai pojištění poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

8 VÝBAVA ENTRY VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA Typ pneumatik 195/65 R15 195/65 R15 Celoplošné kryty kol Sada na opravu pneumatik Dojezdová rezerva Nárazníky v barvě vozu Zrcátka a kliky dveří v barvě vozu Projektorové přední světlomety Přední mlhovky LED denní světla Statické přisvěcování do zatáčky (ne s xenonovými světlomety) Červená barva Cool Red (TWR) Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací systém ABS + EBD + brzdový asistent BA Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný) Boční airbagy předních sedadel Okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Imobilizér Alarm Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Elegance (LED zadní světla, tmavá zadní skla, 16 kola z lehkých slitin, pneu 205/55, bluetooth handsfree, tempomat s omezovačem rychlosti, Flex Steer*, kožený volant a hlavice řad. páky, vyhřívání volantu, blikače v elektricky sklopných vnějších zrcátkách, osvětlení kosmet. zrcátek, kapsy na opěradlech předních sedadel, plnohodnotná rezerva, hliníkové pedály) Paket Premium (paket Elegance + přední a zadní parkovací čidla, vyhřívání př. sedadel, samostmívací vnitřní zrcátko, automatické světlomety, fixační síť zavazadlového prostoru, dešťový senzor, rozmraz. skla pod př. stěrači, přístrojová deska Supervision s TFT displejem, kolenní airbag řidiče, dvouzónová automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování a s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, 17 kola z lehkých slitin, pneu 225/45, el. parkovací brzda, bederní opěrka v sedadle řidiče, př. xenonové adaptivní světlomety s ostřikovači, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, int. klíč a startování tlačítkem, chromové vnější kliky dveří, solární př. skla, monitorování tlaku v pneumatikách, integrovaná navigace s obrazem zadní parkovací kamery na displeji, kožené čalounění sedadel, panoramatické střešní okno dvoudílné, přední část elektricky posuvná) Progresivní posilovač řízení* Výškově / podélně nastavitelný volant / / Palubní počítač Manuální klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem Elektricky ovládaná vnější zrcátka Vyhřívaná vnější zrcátka Elektrické ovládání předních oken Tónovaná skla Centrální zamykání Dálkové ovládání centrálního zamykání Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Funkce komfortního blikání trojblik Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Úložný prostor pod podlahou zav. prostoru Středová opěrka rukou pro přední sedadla s úložným prostorem Osvětlení schránky před spolujezdcem Krytá kosmetická zrcátka ve slunečních clonách Čtecí lampičky pro přední sedadla a odkládací schránka na brýle Regulace osvětlení palubních přístrojů Čalouněné výplně dveří AUDIO Integrované rádio s CD přehrávačem (RDS, MP3) USB & ipod & AUX port 4 hlavní reproduktory výškové reproduktory Ovládání audiosystému na volantu ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Program permanentní mobility v ceně Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. * Možnost nastavení účinnosti posilovače řízení ve třech úrovních. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

9 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) Typ karosérie: hatchback pětidveřový Motor Výkon (kw/k) Převodovka Základní cena Základní cena bez DPH ENTRY 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální KOMFORT 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální FLEET 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální WEEKEND 1,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální STYLE 1,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální ,6 CRDi 94/128 6-ti st. manuální PREMIUM 1,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 94/128 6-ti st. manuální Objevte Hyundai díky dodatečnému bonusu pro majitele starších vozů. i30 v bohaté výbavě Trikolor již za Kč.* Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai, platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele - bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování včetně dalších parametrů Hyundai pojištění poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

10 VÝBAVA ENTRY KOMFORT FLEET WEEKEND STYLE PREMIUM VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA 6st. automatická převodovka (jen pro 1,6i CVVT, 1,6 GDI, 1,6 CRDi 110 a 128 k) Typ pneumatik 195/65 R15 195/65 R15 Disky kol z lehkých slitin 195/65 R15 (ne pro pakety Weekend, Style a Premium) Celoplošné kryty kol Sada na opravu pneumatik Dojezdová rezerva Nárazníky v barvě vozu Zrcátka a kliky dveří v barvě vozu Projektorové přední světlomety Přední mlhovky a LED denní světla Červená barva Cool Red (TWR) Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací systém ABS + EBD + brzdový asistent BA Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný) Boční airbagy předních sedadel a okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Imobilizér Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Progresivní posilovač řízení Výškově / podélně nastavitelný volant / / Palubní počítač Manuální klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem Elektricky ovládaná vnější zrcátka Vyhřívaná vnější zrcátka Elektrické ovládání předních oken Tónovaná skla Centrální zamykání a automatické uzamčení vozu při rozjezdu Funkce komfortního blikání trojblik Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Středová opěrka rukou pro přední sedadla s úložným prostorem Osvětlení schránky před spolujezdcem Krytá kosmetická zrcátka ve slunečních clonách Čtecí lampičky pro přední sedadla a odkládací schránka na brýle Regulace osvětlení palubních přístrojů Úložný prostor pod podlahou zavazadlového prostoru Zásuvka v zavazadlovém prostoru Čalouněné výplně dveří AUDIO Integrované rádio s CD přehrávačem (RDS, MP3) USB & ipod & AUX port reproduktory PAKETY Paket Komfort (bluetooth handsfree, elektrické ovládání zadních oken, tempomat s omezovačem rychlosti, Flex Steer 1), dálkové ovládání centrálního zamykání a alarm, kožený volant a hlavice řad. páky, ovládání audiosystému na volantu, 2 dodatečné výškové reproduktory) Paket Fleet (paket Komfort + chromová dvojitá mřížka chladiče, chromové spodní lišty bočních oken, přední a zadní parkovací čidla, vyhřívání př. sedadel, samostmívací vnitřní zrcátko, automatické světlomety, fixační síť zavazadlového prostoru, blikače v elektricky sklopných vnějších zrcátkách, osvětlení kosmet. zrcátek, kapsy na opěradlech předních sedadel, automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování a s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, statické přisvěcování do zatáčky, vyhřívání volantu) Paket Weekend (paket Komfort + chromová dvojitá mřížka chladiče, chromové spodní lišty bočních oken, přední a zadní parkovací čidla, vyhřívání př. sedadel, samostmívací vnitřní zrcátko, automatické světlomety, fixační síť zavazadlového prostoru, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, blikače v elektricky sklopných vnějších zrcátkách, osvětlení kosmet. zrcátek, kapsy na opěradlech předních sedadel, 16" kola z lehkých slitin, pneu 205/55, dvouzónová automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování a s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, statické přisvěcování do zatáčky, vyhřívání volantu) Paket Style (paket Weekend + chromové vnější kliky dveří, int. klíč a startování tlačítkem, solární př. skla, dešťový senzor, rozmraz. skla pod př. stěrači, přístrojová deska "Supervision" s TFT displejem, kombinované čalounění látka/kůže, zadní opěrka rukou, kolenní airbag řidiče, zadní LED světla, zadní tmavá skla, parkovací asistent s obrazem zadní kamery ve zpětném zrcátku) Paket Premium (paket Style + 17" kola z lehkých slitin, pneu 225/45, el. parkovací brzda, zadní ventilační průduchy, el. sedadlo řidiče vč. bederní opěrky, př. xenonové adaptivní světlomety s ostřikovači, bez statického přisvěcování do zatáček, kožené čalounění sedadel, integrovaná navigace, monitorování tlaku v pneumatikách, panoramatické střešní okno dvoudílné, přední část elektricky posuvná) ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Program permanentní mobility v ceně DOPLŇKOVÁ VÝBAVA NA PŘÁNÍ (kompletní ceník příslušenství žádejte u prodejce) Alternativní pohon na LPG (Jen s motorem 1,4i a paketem Komfort) Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) Možnost nastavení účinnosti posilovače řízení ve třech úrovních. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

11 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) Typ karosérie: kombi Motor Výkon (kw/k) Převodovka Základní cena Základní cena bez DPH ENTRY 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální KOMFORT 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální FLEET 1,4i CVVT 73/100 6-ti st. manuální ,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,4 CRDi 66/90 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální WEEKEND 1,6i CVVT 88/120 6-ti st. manuální ,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální STYLE 1,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 81/110 6-ti st. manuální ,6 CRDi 94/128 6-ti st. manuální PREMIUM 1,6 GDI 99/135 6-ti st. manuální ,6 CRDi 94/128 6-ti st. manuální Objevte Hyundai díky dodatečnému b o n u s u p r o m a j i t e l e s t a r š í c h vo z ů. i30 kombi v bohaté výbavě Trikolor již za Kč.* Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai, platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele - bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování včetně dalších parametrů Hyundai pojištění poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

12 VÝBAVA ENTRY KOMFORT FLEET WEEKEND STYLE PREMIUM VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA 6st. automatická převodovka (jen pro 1,6i CVVT, 1,6 GDI, 1,6 CRDi 110 a 128 k) Typ pneumatik 195/65 R15 195/65 R15 Disky kol z lehkých slitin 195/65 R15 (ne pro pakety Weekend, Style a Premium) Celoplošné kryty kol Sada na opravu pneumatik Dojezdová rezerva Nárazníky v barvě vozu Zrcátka a kliky dveří v barvě vozu Projektorové přední světlomety Přední mlhovky a LED denní světla Střešní ližiny Červená barva Cool Red (TWR) Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací systém ABS + EBD + brzdový asistent BA Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný) Boční airbagy předních sedadel a okenní airbagy pro přední a zadní sedadla Imobilizér Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Progresivní posilovač řízení Výškově / podélně nastavitelný volantl / / Palubní počítač Manuální klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem Elektricky ovládaná vnější zrcátka Vyhřívaná vnější zrcátka Elektrické ovládání předních oken Tónovaná skla Centrální zamykání a automatické uzamčení vozu při rozjezdu Funkce komfortního blikání trojblik Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Středová opěrka rukou pro přední sedadla s úložným prostorem Osvětlení schránky před spolujezdcem Krytá kosmetická zrcátka ve slunečních clonách Čtecí lampičky pro přední sedadla a odkládací schránka na brýle Regulace osvětlení palubních přístrojů Úložný prostor pod podlahou zavazadlového prostoru Zásuvka v zavazadlovém prostoru Čalouněné výplně dveří AUDIO Integrované rádio s CD přehrávačem (RDS, MP3) USB & ipod & AUX port reproduktory PAKETY Paket Komfort (bluetooth handsfree, elektrické ovládání zadních oken, tempomat s omezovačem rychlosti, Flex Steer 1), dálkové ovládání centrálního zamykání a alarm, kožený volant a hlavice řad. páky, ovládání audiosystému na volantu, 2 dodatečné výškové reproduktory) Paket Fleet (paket Komfort + chromová dvojitá mřížka chladiče, chromové spodní lišty bočních oken,přední a zadní parkovací čidla, vyhřívání př. sedadel, samostmívací vnitřní zrcátko, automatické světlomety, fixační síť zavazadlového prostoru, blikače v elektricky sklopných vnějších zrcátkách, osvětlení kosmet. zrcátek, kapsy na opěradlech předních sedadel, automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování a s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, statické přisvěcování do zatáčky, vyhřívání volantu) Paket Weekend (paket Komfort + chromová dvojitá mřížka chladiče, chromové spodní lišty bočních oken, přední a zadní parkovací čidla, vyhřívání př. sedadel, samostmívací vnitřní zrcátko, automatické světlomety, fixační síť zavazadlového prostoru, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, blikače v elektricky sklopných vnějších zrcátkách, osvětlení kosmet. zrcátek, kapsy na opěradlech předních sedadel, 16" kola z lehkých slitin, pneu 205/55, dvouzónová automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování a s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, statické přisvěcování do zatáčky, vyhřívání volantu) Paket Style (paket Weekend + chromové vnější kliky dveří, int. klíč a startování tlačítkem, solární př. skla, dešťový senzor, rozmraz. skla pod př. stěrači, přístrojová deska Supervision s TFT displejem, kombinované čalounění látka/kůže, zadní opěrka rukou, kolenní airbag řidiče, zadní LED světla, zadní tmavá skla, parkovací asistent s obrazem zadní kamery ve zpětném zrcátku, vnitřní ochranná síť za zadními sedadly, fixační posuvný systém v zavazadlovém prostoru) Paket Premium (paket Style + 17" kola z lehkých slitin, pneu 225/45, el. parkovací brzda, zadní ventilační průduchy, el. sedadlo řidiče vč. bederní opěrky, př. xenonové adaptivní světlomety s ostřikovači, bez statického přisvěcování do zatáček, kožené čalounění sedadel, integrovaná navigace, monitorování tlaku v pneumatikách, panoramatické střešní okno dvoudílné, přední část elektricky posuvná) ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Program permanentní mobility v ceně DOPLŇKOVÁ VÝBAVA NA PŘÁNÍ (kompletní ceník příslušenství žádejte u prodejce) Alternativní pohon na LPG (Jen s motorem 1,4i a paketem Komfort) Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) Možnost nastavení účinnosti posilovače řízení ve třech úrovních. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

13 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) Typ karosérie: sedan EXPERIENCE Motor / Převodovka Výkon (kw/k) Základní cena vč. DPH Základní cena bez DPH 2,0 GDI / 6M 1) 130/ ,7 CRDi / 6M 2) 85/ ,7 CRDi / 6M 100/ ) jen výbava Experience Style 2) jen výbava Experience bez paketů Špičková kvalita a prémiová výbava slaví úspěch! Hyundai i40 SUCCESS a úsporným dieselovým motorem již od Kč.* Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - aktivní asistence Safeline zdarma - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai, platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele - bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

14 VÝBAVA EXPERIENCE VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA 6-ti stupňová automatická převodovka 1) (jen s motory 2,0 GDI a 1,7 CRDi 100 kw) Rozměr pneumatik 205/60 R16 Disky kol z lehkých slitin Dojezdové náhradní kolo Projektorové přední halogenové světlomety, LED denní světla a statické přisvěcování do zatáčky Přední mlhové světlomety Vnější zrcátka v barvě vozu Vnější zrcátka se směrovými ukazateli Panoramatické střešní okno (dvoudílné, přední část elektricky posuvná) jen s paketem Premium Přední i zadní zástěrky Chromované kliky dveří Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD Brzdový asistent HBA Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Elektronická parkovací brzda s funkcí automatického brzdění Airbag řidiče a spolujezdce Přední boční airbagy Okenní airbagy pro všechny řady sedadel Kolenní airbag řidiče Aktivní přední opěrky hlavy Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty ISOFIX pro dětskou sedačku na krajních zadních sedadlech VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Success pneu 215/50 R17, vyhřívání volantu, parkovací asistent s obrazem zadní kamery ve zpětném zrcátku, tmavá zadní skla, solární přední skla Paket Style paket Success + př. xenonové světlomety, inteligentní klíč a startování tlačítkem, monitorování tlaku v pneumatikách, přístrojová deska s TFT displejem, elektrická zadní protisluneční clona, plnohodnotná rezerva, integrovaná navigace (včetně externího zesilovače a subwooferu) Paket Premium paket Style + pneu 225/45 R18, př. adaptivní světlomety, zadní boční airbagy, asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích (Lane Keeping Assistant System), kožené čalounění sedadel s ventilačním systémem př. sedadel, vyhřívání zadních sedadel, elektricky ovládané sedadlo spolujezdce, paměť nastavení sedadla řidiče, bederní opěrka v sedadle spolujezdce, inteligentní parkovací poloautomatický systém, dvojitá mřížka chladiče Výškově nastavitelné sedadlo řidiče/spolujezdce / Elektricky ovládané sedadlo řidiče Vyhřívání předních sedadel Bederní opěrka v sedadle řidiče Kapsy na opěradlech předních sedadel Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Výškově a podélně nastavitelný volant Kůží potažený volant a hlavice řadící páky El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka El. sklopná vnější zpětná zrcátka Samostmívací vnitřní zrcátko El. ovládání předních i zadních oken Centrální zamykaní s dálkovým ovládáním a alarm systém Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Přední i zadní parkovací čidla Dvouzónová automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování Chlazení přihrádky před spolujezdcem Palubní počítač a ukazatel venkovní teploty Přístrojová deska Supervision Regulace osvětlení palubních přístrojů Tempomat s omezovačem rychlosti Vyhřívání předního skla pod stěrači Dešťový senzor Osvětlení prostoru pedálů Funkce komfortních směrovek trojblik Fixační síť zavazadlového prostoru Bluetooth handsfree Automatické světlomety (světelný senzor) Středová opěrka rukou pro přední a zadní sedadla AUDIO Integrované rádio, CD přehrávač, MP3, USB+AUX Ovládání audiosystému tlačítky na volantu Počet reproduktorů 6 ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Veškeré ceny, údaje a vyobrazení jsou pouze informativní, doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, a nezavazují k uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) S možností sekvenčního řazení páčkami pod volantem. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

15 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) Typ karosérie: kombi Motor / Převodovka Výkon (kw/k) Základní cena vč. DPH Základní cena bez DPH EXPERIENCE 2,0 GDI / 6M 1) 130/ ,7 CRDi / 6M 2) 85/ ,7 CRDi / 6M 100/ ) 2) jen výbava Experience Style jen výbava Experience bez paketů Špičková kvalita a prémiová výbava slaví úspěch! Hyundai i40 SUCCESS a úsporným dieselovým motorem již od Kč.* Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - aktivní asistence Safeline zdarma - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u participujících autorizovaných dealerů Hyundai, platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele - bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

16 VÝBAVA EXPERIENCE VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA 6-ti stupňová automatická převodovka 1) (jen s motory 2,0 GDI a 1,7 CRDi 100 kw) Rozměr pneumatik 205/60 R16 Disky kol z lehkých slitin Dojezdové náhradní kolo Projektorové přední halogenové světlomety, LED denní světla a statické přisvěcování do zatáčky Přední mlhové světlomety Vnější zrcátka v barvě vozu Vnější zrcátka se směrovými ukazateli Panoramatické střešní okno (dvoudílné, přední část elektricky posuvná) jen s paketem Premium Přední i zadní zástěrky Chromované kliky dveří Zadní spojler Střešní ližiny Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD Brzdový asistent HBA Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Elektronická parkovací brzda s funkcí automatického brzdění Airbag řidiče a spolujezdce Přední boční airbagy Okenní airbagy pro všechny řady sedadel Kolenní airbag řidiče Aktivní přední opěrky hlavy Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty ISOFIX pro dětskou sedačku na krajních zadních sedadlech VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Success pneu 215/50 R17, vyhřívání volantu, parkovací asistent s obrazem zadní kamery ve zpětném zrcátku, tmavá zadní skla, solární přední skla Paket Style paket Success + př. xenonové světlomety, inteligentní klíč a startování tlačítkem, monitorování tlaku v pneumatikách, přístrojová deska s TFT displejem, fixační posuvný systém v zavazadlovém prostoru, plnohodnotná rezerva, integrovaná navigace (včetně externího zesilovače a subwooferu) Paket Premium paket Style + pneu 225/45 R18, př. adaptivní světlomety, zadní boční airbagy, asistent pro vedení vozu v jízdních pruzích (Lane Keeping Assistant System), kožené čalounění sedadel s ventilačním systémem př. sedadel, vyhřívání zadních sedadel, elektricky ovládané sedadlo spolujezdce, paměť nastavení sedadla řidiče, bederní opěrka v sedadle spolujezdce, inteligentní parkovací poloautomatický systém, el. ovládané 5. dveře Výškově nastavitelné sedadlo řidiče/spolujezdce / Elektricky ovládané sedadlo řidiče Vyhřívání předních sedadel Bederní opěrka v sedadle řidiče Kapsy na opěradlech předních sedadel Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Výškově a podélně nastavitelný volant Kůží potažený volant a hlavice řadící páky El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Samostmívací vnitřní zrcátko El. ovládání předních i zadních oken El. sklopná vnější zpětná zrcátka Centrální zamykaní s dálkovým ovládáním a alarm systém Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Přední i zadní parkovací čidla Dvouzónová automatická klimatizace s funkcí automatického odmlžování Chlazení přihrádky před spolujezdcem Palubní počítač a ukazatel venkovní teploty Přístrojová deska Supervision Regulace osvětlení palubních přístrojů Tempomat s omezovačem rychlosti Vyhřívání předního skla pod stěrači Dešťový senzor Osvětlení prostoru pedálů Funkce komfortních směrovek trojblik Systém sklápění opěradel zadních sedadel ze zavazadlového prostoru jedním dotykem Fixační síť zavazadlového prostoru a vnitřní ochranná síť za zadními sedadly 2) Bluetooth handsfree Automatické světlomety (světelný senzor) Středová opěrka rukou pro přední a zadní sedadla AUDIO Integrované rádio, CD přehrávač, MP3, USB + AUX Ovládání audiosystému tlačítky na volantu Počet reproduktorů 6 ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Veškeré ceny, údaje a vyobrazení jsou pouze informativní, doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, a nezavazují k uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) S možností sekvenčního řazení páčkami pod volantem. 2) Fixační síť zavazadlového prostoru pouze výbava Experience bez paketu a Experience Success. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

17 Ceník osobních vozů (platnost od 1. srpna 2014) CLASSIC 4x2 4x2 4x4 Motor / Převodovka Výkon (kw/k) Základní cena cena bez DPH 1,6 GDI / 6M 99/ ,7 CRDi / 6M 85/ ,6 GDI / 6M 99/ ,0 GDI D-CVVT / 6M 122/ ,7 CRDi / 6M 85/ ,0 GDI D-CVVT / 6M 1) 122/ ,0 CRDi / 6M 2) 100/ ,0 CRDi / 6M 3) 135/ ) 2) 3) jen s pakety Plus nebo Style jen s pakety Plus, Style nebo Premium jen s pakety Style nebo Premium S bohatou výbavou a úsporným dieselovým motorem již za Kč.* Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) - aktivní asistence Safeline zdarma * Akční nabídka se vztahuje na vybrané vozy objednané do u vybraných participujících autorizovaných dealerů Hyundai a platí pro zakoupení jednoho vozu na 1 zákazníka. V případě zájmu o zakoupení 2 a více vozů je možno využít výhodného programu pro velkoodběratele bližší informace poskytne přímo autorizovaný prodejce Hyundai. ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování včetně dalších parametrů Hyundai pojištění poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

18 VÝBAVA CLASSIC VNĚJŠÍ VÝBAVA + PŘEVODOVKA Šestistupňová automatická převodovka s možností sekvenční volby 1) Rozměr pneumatik 215/70 R16 215/70 R16 Disky kol z lehkých slitin Plnohodnotné náhradní kolo Sada na opravu pneumatik LED denní světla Přední mlhové světlomety Vnější zrcátka v barvě vozu Zadní spojler Panoramatické střešní okno 2) (dvoudílné, přední část elektricky posuvná) Přední i zadní zástěrky Chromovaná mřížka chladiče Boční černé obložení dveří Kliky dveří v barvě vozu Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD Elektronický stabilizační systém ESP + brzdový asistent HBA Protiprokluzový systém TCS, systém bránící převrácení vozu ROP a systém stabilizace přívěsu TSA Asistent pro rozjíždění do kopce HAC a pro sjíždění ze svahu DBC Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy a okenní airbagy pro všechny řady sedadel Aktivní přední opěrky hlavy Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty pro dětskou sedačku Isofix VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Plus (pneu 225/60 R17, zadní LED světla, el. sklopná zpětná zrcátka se směrovými ukazateli, střešní ližiny, kombinované čalounění sedadel látka / kůže, bederní opěrka v sedadle řidiče, rozšiřitelná sluneční clona s osvětlenými zrcátky, dvouzónová automatická klimatizace s ionizérem vč. chlazení schránky před spolujezdcem, fixační síť zavazadlového prostoru, vyhřívaný volant) Paket Style (paket Plus + integrovaná navigace včetně zadní parkovací kamery, externího zesilovače a subwooferu, inteligentní klíč a startování tlačítkem, automatické světlomety světelný senzor, tmavá zadní skla, solární přední skla, dešťový senzor, samostmívací vnitřní zrcátko, vyhřívání předního skla pod stěrači, přístrojová deska Supervision s barevným displejem, monitorování tlaku v pneumatikách s určením polohy závadného kola na displeji, přední parkovací čidla, Flex Steer 3) ) jen pro verze s pohonem 4x4 Paket Premium (paket Style + pneu 225/55 R18, bi-xenonové přední světlomety s ostřikovači, chromové vnější i vnitřní kliky dveří, kožené čalounění sedadel) jen pro verze s pohonem 4x Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Kapsy na opěradlech předních sedadel Asymetricky dělená, sklopná zadní sedadla Vyhřívání předních i zadních sedadel Výškově a podélně nastavitený volant Kůží potažený volant a hlavice řadící páky El. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka El. ovládaní předních i zadních oken Centrální zamykaní s dálkovým ovládáním a alarm systém Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Inteligentní parkovací poloautomatický systém (jen pro paket Premium,bez vyhřívaného volantu) Zadní parkovací čidla Manuální klimatizace včetně chlazení schránky před spolujezdcem Palubní počítač a ukazatel venkovní teploty Regulace osvětlení palubních přístrojů Tempomat Tónovaná skla Funkce komfortního blikání trojblik Monitorování tlaku v pneumatikách Bluetooth handsfree Středová opěrka rukou pro přední a zadní sedadla AUDIO+NAVIGACE Integrované rádio, CD přehrávač, MP3, USB+AUX Ovládání audiosystému tlačítky na volantu Počet reproduktorů 6 6 ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Nabídka obsahuje ceny doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, platí do nebo do odvolání a nejedná se o závaznou nabídku na uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. 1) Jen s motory 2,0 GDI a 2,0 CRDi. 2) Jen s paketem Premium. 3) Možnost nastavení účinnosti posilovače řízení ve třech úrovních. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

19 Ceník osobních vozů* (platnost od 1. srpna 2014) STYLE 4 4 PREMIUM 4 4 Motor / Převodovka Výkon (kw/k) Základní cena Základní cena bez DPH 2,2 CRDi VGT / 6M 145/ ,2 CRDi VGT / 6A* 145/ ,2 CRDi VGT / 6A* 145/ * 6-ti stupňová automatická převodovka s možností sekvenčního řazení. Hyundai pojištění - povinné ručení zdarma - nulová spoluúčast - mimořádně výhodná sazba jen 2,99%** - pojištění GAP (pojištění finanční ztráty při odcizení či totální škodě) ** Sazba 2,99% z kupní ceny vozu platí při platbě v hotovosti, detaily i v případě jiného typu financování poskytne autorizovaný prodejce Hyundai.

20 VÝBAVA STYLE PREMIUM VNĚJŠÍ VÝBAVA + POHON A PŘEVODOVKA Pohon 4x4 s aktivním přenosem toč. momentu Rozměr pneumatik 235/60 R18 235/55 R19 Disky kol z lehkých slitin Plnohodnotné náhradní kolo Adaptivní xenonové světlomety s ostřikovači - Přední mlhové světlomety LED denní světla Statické přisvěcování do zatáčky Mřížka chladiče v barvě vozu s chromovými lištami Černá mřížka chladiče s chromovými lištami Vnější zrcátka v barvě vozu se směrovkami Chromované kliky dveří Zadní spojler Panoramatické střešní okno (dvoudílné, přední část elektricky posuvná) Střešní ližiny Ochranný lem spodní části dveří a blatníků Spodní ochrana předního i zadního nárazníku Přední i zadní zástěrky Metalický lak karosérie BEZPEČNOST Antiblokovací brzdový systém ABS + elektronický rozdělovač brzdné síly EBD Brzdový asistent BAS Stabilizační systém VSM (Vehicle Stability Management) vč. protiprokluzového systému TCS Asistent pro sjíždění ze svahu DBC Asistent pro rozjíždění do kopce HAC Systém bránící převrácení vozu ROP Systém stabilizace přívěsu Systém aktivní kapoty Airbag řidiče a spolujezdce Přední boční airbagy Okenní airbagy pro všechny řady sedadel Kolenní airbag řidiče Funkce varovných světel při nouzovém brzdění Úchyty pro dětskou sedačku VNITŘNÍ VÝBAVA A KOMFORT Paket Luxury varovný systém vyjetí vozu z jízdního pruhu (Lane Departure Warning System), inteligentní parkovací poloautomatický systém, LED zadní světla,elektrická parkovací brzda, paměť nastavení sedadla řidiče a vnějších zrcátek Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Elektrická bederní opěrka v sedadle řidiče Kožené čalounění sedadel Vyhřívání předních/zadních sedadel / / El. nastavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce Výškově a podélně nastavitený volant Flex Steer (možnost nastavení účinnosti posilovače řízení ve třech úrovních) Kůží potažený vyhřívaný volant a hlavice řadící páky El. ovládaná vyhřívaná vnější zpětná zrcátka Sklopná vnější zpětná zrcátka Samostmívací vnitřní zrcátko Zadní parkovací senzory Zadní parkovací kamera s obrazem na displeji navigace El. ovládaní oken vpředu i vzadu Dálkově ovládané centrální zamykaní a alarm systém Automatické uzamčení vozu při rozjezdu Inteligentní klíč a startování tlačítkem Dvouzónová automatická klimatizace s kontrolou kvality ovzduší a ionizérem Chlazená, osvětlená a zamykatelná odkládací přihrádka před spolujezdcem Palubní počítač a ukazatel venkovní teploty Přístrojová deska Supervision Tempomat s omezovačem rychlosti Bluetooth handsfree Vyhřívání předního skla pod stěrači Monitorování tlaku v pneumatikách Regulace osvětlení palubních přístrojů Automatické světlomety (světelný senzor) Dešťový senzor Funkce komfortních směrovek trojblik Solární čelní a přední boční skla Tmavá zadní skla Přední čtecí lampičky a schránka na sluneční brýle Roletka zadních bočních dveří Přední středová opěrka rukou s odkládacím prostorem Zadní středová opěrka rukou s držáky nápojů Kryt zavazadlového prostoru Ovladače sklápění opěradel zadních sedadel v zavazadlovém prostoru Nastavitelná opěradla zadních sedadel, sklopná a dělená v poměru 4:2:4 Elektrická zásuvka 220 V v zavazadlovém prostoru Fixační síť v zavazadlovém prostoru AUDIO+NAVIGACE Rádio+CD+MP3+USB Ovládání audiosystému tlačítky na volantu Integrovaná navigace (vč. externího zesilovače a subwooferu) Počet reproduktorů 6 6 ZÁRUKY A SLUŽBY 5 let záruka bez omezení ujetých km v ceně 5 let asistenční služby v ceně 5 let kondiční prohlídky v ceně Všechny ceny se rozumějí v Kč včetně DPH, není-li uvedeno jinak. Dovozce si vyhrazuje právo změny cen a provedení bez předchozího upozornění. Fotografie je pouze ilustrativní. Veškeré ceny, údaje a vyobrazení jsou pouze informativní, doporučené společností Hyundai Motor Czech s.r.o, a nezavazují k uzavření smlouvy. Pro konkrétní nabídku se prosím vždy obraťte na nejbližšího prodejce Hyundai. standardní výbava nedodává se Autorizovaný prodejce:

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SPORTAGE MY18 AKTUÁLNÍ AKCE

SPORTAGE MY18 AKTUÁLNÍ AKCE AKTUÁLNÍ AKCE NYNÍ V NABÍDCE AKČNÍ MODELY ''COOL'' a "STYLE" SE ZVÝHODNĚNÍM až 140 000 Kč. S akčními modely získáte: - BOHATOU VÝBAVU ZDARMA V HODNOTĚ 25 000 Kč oproti běžným modelům - COOL - ZDARMA automatická

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.3.2015.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

SWIFT 1,2 GL/AC SE LIMITOVANÁ EDICE

SWIFT 1,2 GL/AC SE LIMITOVANÁ EDICE VOZIDLA IHNED K ODBĚRU: SWIFT 1,2 GL/AC SE LIMITOVANÁ EDICE BÍLÁ METALÍZA ABS + EBD + posilovač brzdné síly, ESP + TCS, elektricky ovládaná přední okna, posilovač řízení, immobilizér, centrální zamykání

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace

Příloha č. 1. Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel (dále jen zadavatel ) k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 56 zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 436 900 Kč bez DPH / 528 649 Kč s DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 436 900 Kč bez DPH / 528 649 Kč s DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 436 900 Kč bez DPH / 528 649 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 30. 9. 2015.

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 267 686 Kč bez DPH / 323 900 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 12. 2016. Cena pro verzi Trend

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

FORD RANGER I CENÍK. Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Mimořádná nabídka

FORD RANGER I CENÍK. Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Mimořádná nabídka FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka Úvěr od Ford Credit s úrokem jen 2,99 %* Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Základní ceny Motor Výkon Max. nosnost 1

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1Ud95Pd. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Ud95Pd Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris TS 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 544 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá látka (FB20) Paket TREND+ Hybrid

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 392 900 Kč 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.2 TSI 77/105 5,7 132 388 900Kč 396 900 Kč - 1.6 TDI

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid. Toyota kód 1AIlU0D. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AIlU0D Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid Model Auris 1.8l HSD e-cvt Active Hybrid 519 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá/šedá látka (FB20) Cena celkem: 519 900 Kč Změna

Více

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën

OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën OPERATIVNÍ LEASING užitkových vozů citroën Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců Nájezd 40 000 80 000 km za 2 roky anebo 60 000 120 000 km za 3 roky Povinné a havarijní

Více

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING

Ceník. SeAT ALTeA. Basis Reference Style ENJOYNEERING Ceník SeAT ALTeA Reference Style ENJOYNEERING Ceník Altea Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea Altea XL Altea Freetrack 1.4 63/85 6,5 152 319 900 Kč 332 900 Kč -

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Polo Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfort Edition 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 324 900 1,2 TSI BMT 4.7 66 (90) 316 900 342 900 1,0

Více

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky.

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. NOVÁ RAV4 SUV BEZ KOMPROMISŮ TOYOTA VÍKEND 9. 10. března 2019 Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová RAV4 Nejprodávanější SUV na světě v letech 2017 a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou Mimořádná nabídka Mimořádnou nabídku získáte u autorizovaného prodejce Ford. Zvýhodněné financování úvěrem 3,99 od Ford Credit Základní

Více

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Altea XL. Entry I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Altea XL I-TECH TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Altea XL Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Altea XL 1.2 TSI 77/105 5,7 132 400 900 Kč 1.6 TDI CR 66/90 4,8 126 419 900 Kč

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport

seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Style Sport seat.cz/mii Moje město, moje Mii. Ceník SEAT Mii. Sport Ceník SEAT Mii. Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100 km) Emise CO2 (g/km) Mii dveřové 1.0 MPI 44/60 4,3 97 234 900 Kč 1.0 MPI /7 4,3 97

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA 3 verze karoserie hybridní pohony 4. generace TOYOTA VÍKEND 25. 26. KVĚTNA 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla Touring

Více

FORD TOURNEO CONNECT I CENÍK 5-7 místný vůz

FORD TOURNEO CONNECT I CENÍK 5-7 místný vůz FORD TOURNEO CONNECT I CENÍK 5-7 místný vůz Mimořádná nabídka Mimořádnou nabídku získáte u autorizovaného prodejce Ford. Zvýhodněné financování úvěrem 3,99 od Ford Credit Základní ceny, individuální nabídku

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 270 386 Kč bez DPH / 327 167 Kč s DPH Např. za 4 282 Kč měsíčně, úrok jen 2,99 % * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 3. 2017. Cena pro verzi

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

OUTBACK 2,0D SPORT CVT ( TMAVĚ ŠEDÁ METALÍZA DARK GRAY 61K)

OUTBACK 2,0D SPORT CVT ( TMAVĚ ŠEDÁ METALÍZA DARK GRAY 61K) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?outback-2-0d-sport-cvt-2016-stribrna-metaliza-ice-g1u-125-131-144-151 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161 DIČ: CZ60278161

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA Nejprodávanější vůz na světě Dynamika Síla Spolehlivost TOYOTA VÍKEND 27. 28. dubna 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

IMPREZA 1,6I-S EXECUTIVE ES CVT (ČERVENÁ ZÁKLADNÍ PURE RED M7Y)

IMPREZA 1,6I-S EXECUTIVE ES CVT (ČERVENÁ ZÁKLADNÍ PURE RED M7Y) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?impreza-2-0xt-sport-cvtstribrna-metaliza-ice-silver-g1u-130-192 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161 DIČ: CZ60278161

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

Ceník NOVÝ FORD FOCUS

Ceník NOVÝ FORD FOCUS Ceník NOVÝ FORD FOCUS Feel the difference Základní ceny motor výkon převodovka Trend Titanium Cena včetně DPH 5dv. sedan kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 77 kw / 105 k 5st. manuální 424 990 Kč 449 990 Kč 458 990

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

FORESTER 2,0 XT SPORT CVT (BÍLÁ PERLEŤ CRYSTAL WHITE K1X)

FORESTER 2,0 XT SPORT CVT (BÍLÁ PERLEŤ CRYSTAL WHITE K1X) http://www.subaru-liberec.cz/download_pdf.php?forester-2-0i-active-6mt-tribrna-metaliza-ice-silver-metallic-g1u-101-105-123-126-152 ILOS, s.r.o. Letná 646/13 460 01 Liberec XII - Staré Pavlovice IČ: 60278161

Více

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Leon ST X-PERIENCE TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Leon ST TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Leon Kombi Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Základní cena Sleva Akční cena 1.8 TSI DSG 4WD 132/180 6,8 159 682

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6G

Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6G Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6G Model Passat Lim HL 2,0 TDI BMT 6G Celková cena 811 900,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.3 l/100km Emise CO2: 111 CO

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč

Výbava Motorizace Ceníková cena Celková sleva Akční cena. 1.4 T-Jet 120 k Kč Kč Kč FIAT FAMILY 500L FAMILY nabízí bohatou výbavu: 6 airbagů Klimatizace Volant čalouněný kůží 3,5" barevný TFT displej UConnect rádio s 5" dotykovým displejem, handsfree bluetooth, ovládáním na volantu, vstupy

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Model Passat Variant HL 2,0 TDI BMT SCR DSG Celková cena 954 700,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

Navíc oproti výbavě Trend:

Navíc oproti výbavě Trend: FORD KA I CENÍK Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 184 990 Trend Plus 1.2 Duratec benzín 69 k (51 kw) 5st. manuální 199 990 Titanium 1.2

Více

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč CLio Renault LaGUna GRanDtoUR Ceník MotoR LIMITED BOSE 16v 140 569 900 dci 130 607 900 dci 150 627 900 677 900 energy dci 150 637 900 dci 175 at esm 735 900 RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900

Více

BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ

BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ NOVÝ NISSAN NOTE CENY OD 179 900 KČ S BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB - SLEVA AŽ 60 000 KČ PROSTORNOST PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ

Více

KČ PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AŽ NA 381L. BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM SAFETY SHIELD

KČ PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AŽ NA 381L. BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM SAFETY SHIELD NOVÝ NOTE Nyní s manuální klimatizací a audiem s CD již od 260 400 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ BONUS 40 000 KČ FINANCE PROSTORNOST PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG

Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena Passat Variant HL 2,0 TDI BMT 6DSG Celková cena 899400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Aut. DSG6 Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise

Více

1.4 95k 1.6 E-TorQ 110k AT6 1.3 MultiJet 95k 1.6 MultiJet 120k Obsah (cm 3 ) Maximální výkon (kw / k při ot./min) 81 / 110 (5500)

1.4 95k 1.6 E-TorQ 110k AT6 1.3 MultiJet 95k 1.6 MultiJet 120k Obsah (cm 3 ) Maximální výkon (kw / k při ot./min) 81 / 110 (5500) TIPO SEDAN Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ VÝBAVA MOTOR KÓD CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 1.4 95k 356.030.0 285 000 Kč 269 900 Kč Tipo 1.3 MultiJet 95k 356.035.0 355 000 Kč 324 900 Kč 1.6 MultiJet

Více

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING

CENÍK SEAT IBIZA. Reference Style FR Cupra ENJOYNEERING CENÍK SEAT IBIZA Style FR Cupra ENJOYNEERING Ceník Ibiza Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) SC 5dv. ST 1.2 12V 44/60 5,4/5,5* 125/128* 227 900 Kč 237 900 Kč 254 900

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 458 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2:

Více

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč*

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* CLIO Renault FLUENCE CENÍK MOTOR Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více