PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM"

Transkript

1 PROJEKTOVÁ NABÍDKA ZAMĚSTNANCŮM FIREM auto pro Vás za meziprovize v MLM TEXT: Výnos měsíčně od Kč a s příjmem za reklamu V poslední době se setkáváme s řešením / měs. základní otázky: mají li se ženit baráky s baráky a byty s byty, co dají dnešní rodiče svým dětem s sebou do života??? Nemovitost, úspory, fungující posty v MLM jsou základní nástroje na peníze, jimž skoro každý rozumí. Ale ne úplně každý je má. A proto přicházíme s myšlenkou je lidem pořídit. Když je budou mít, bude se jim žít lépe, než když je mít nebudou ÚVOD Na začátku byl plán pořídit nemovitost na úvěr. Splátka úvěru je konstantní a nájem roste už po dobu asi 25 let. Tangenta růstu je nezáporná a vždy bude (z dlouhodobého hlediska). V podstatě se dá převést na bochníky chleba. 1.2 PRVNÍ KROKY Jednotlivci si pořizovali byty s námi celkem jednoduše. Ustanovili si družstvo, přes podíly všechno vlastnili a po dostavbě si byty převedli do svého osobního vlastnictví. Měli po celou dobu vlastnictví na sebe napsané, takže nemohlo dojít k žádné újmě. Do toho se realitní makléři začali osamostatňovat a najímat si další mladé lidi za realitní makléře. A ti mladí se po čase zase osamostatnili a zase i najímají další mladé lidi za realitní makléře. Do toho přišly organizace se strukturou cca 8 pozic, z nichž nejvýše je zemský ředitel PLÁN JAK TO PROPOJIT Původně to bylo tak, že se udělá byt a k tomu obchodně pracující pobočka. Jenže příliš demokracie škodí strukturovému velení a vedení. Po poznání pojmu nadřízená se tedy pobočka kreslí jako strom PATRO SE 3-4 BYTY JE TAKÉ DOBRÉ V r v létě jsem v Plzni navštěvoval banky, a ony započítávají do příjmů 50% a některé 60% příjmů z nájmů. Obyčejná průměrná cena pokoje je Kč / měs. Patro má 3 byty (nebo 3+1 byt rozdělený na 2 byty, takže patro má pak 4 bytové jednotky). Někteří finanční poradci se domnívají a píší toto: Cituji: Upozorňuji ještě na skutečnost, že se nejedná o financování bydlení jako u např. rodinných domů či bytů, ale jedná se o financování objektů k pronájmu, kde platí při vyjednávání s bankami obecně odchylný režim než u financování hypotečních úvěrů k bydlení. Prioritní zájmem při poskytnutí hypotečních úvěrů je podpora bydlení, tj. dům s maximálně 3 bytovými jednotkami. Vámi popisovaná situace se rovná financování hypoték k pronájmu. A právě patro má zmiňované 3 bytové jednotky (9 pokojů).

2 PROPOČET OD FINANČNÍHO PORADCE: PROPOČET PŘÍJMŮ za PŮL-PATRO Pokoj za nájem ale k tomu ještě Kč na provoz Pokoj za nájem ale k tomu ještě Kč na provoz Pokoj za nájem ale k tomu ještě Kč na provoz Pokoj za nájem ale k tomu ještě Kč na provoz Celkem:. 4 x = Kč / měs. ale k tomu Kč na provoz PROPOČET INVESTORA PODÍLNÍKA JEDNOHO PODLAŽÍ: CENA DOMU SE 3 PODLAŽÍ:..22, Kč CENA JEDNOHO PODLAŽÍ: 7, Kč CENA JEDNÉ POLOVINY PODLAŽÍ: 3, Kč BILANCE VLASTNÍKA 1 PATRA : Příjmy: Kč / měs. Výdaje na splátku hypotéky: Kč /měs V JEDNOM BYTU BYDLET A DALŠÍ DVA BYTY PRONAJÍMAT Zisk měs. : Kč /měs.

3 Zaměstnanec ve firmě může od ředitele firmy, nebo managamentu obdržet nabídku na stabilizaci svého bydlení, a to přes pořízení PATRA. Výhody pro zaměstnance: a) jistá investice (Praha je křižovatka cest) b) druhý možný příjem z obchodní sítě (ve franchise) c) jako bonus možnost získat levně auto a případně peníze na pohonné hmoty, pojištění, povinné ručení, opravy a režii a ještě je to ochráněno proti zabavení či zcizení, neb se jedná o družstevní majetek poskytovaný k užívání na základě práce či spolupráce, takže se to dá pohodlně a transparentně deklarovat jako firemní vozidlo ZELENÁ KARTA DRUŽSTVA NA VĚCI PRO PRACOVNÍKA POD SEBOU V MLM Zelená karta je oprávnění k pozici na č. 4. a smlouva zní na objednání činnosti personalistika, zaškolení a průběžné vedení lidí pod majitelem karty ve struktuře. Tedy aby majitel neměl moc práce a mohl se věnovat spíše požitkům. Jakým, to už každý si nějaké jistě najde.

4 3.1. FIRMA MŮŽE MÍT ZAKÁZKY - VELKÁ FRANCHISA Dobrý den, včera jsem měl jednání v ČSOB a.s. Praha 6, Dejvická 40 ohledně financování až 200 developerských SRO, vzniklých každé s jednou stavební firmou jako generálním dodavatelem. Informoval jsem banku o tom, že se stavebními firmami máme v plánu (Družstvo investorů) dělat velké franchisy, kdy cílem sdružení má být tvorba developerského SRO vždy ke každému projektu samostatnému. Jednali jsme o tom, že na každou zakázku za 10 mil. Kč se dává franchisových a přípravných Kč. Ale zase je tam pak 1.0 mil. Kč navíc. Poměr 1.000/150 je asi 6,6 Tedy 660% zhodnocení a pracuje někdo jiný. Informoval jsem Vás na našem jednání, že máte 3 obchodní možnosti: a) být prostým dodavatelem, ve výběrovém řízení a nemít podíl. b) být správcem dodávek pro daný jeden stavební obor, a zaplatit za pozici zálohu 1/3 z budoucí provize,tj Kč. A mát zakázku za běžné ceny, srovnatelné s ostatními nabídkami, c) mít Velkou franchisu, pronajmout si kanceláře a nás obchodní úsek včetně služeb pošty (Jana Kazdová), Hypoteční banky a.s. a ČSOB a.s (Ing. Helena Zvoníková) Majitele pozemku zajímá, aby prodal a nebo pronajal a aby stavbu někdo zaplatil. A tím někým bude SRO1 vzniklé z aktivit Družstva investorů a vykonávající pozici Dohledové organizace, což je podle stanov družstva. Zde Vám dávám kontakt na paní Ing. Helenu Zvoníkovou z ČSOB a.s. Předjednal jsem, že jí budete kontaktovat kvůli předání podmínek pro financování vzniklého SRO na developerský projekt. KONTAKT: Ing. Helena Zvoníková Tel.: hzvonikova@csob.cz Tak pan inženýrku jestli chcete kontaktujte, a pak promyslete náš návrh 50/50. Pokud máte vůli se sejít a věci projednat s panem Michalem Kukačkou, u něj v kanceláři č. 2. Schůzku máte domluvit přeze mně. Tel: FINANČNÍ PORADCI PRO ZAMĚSTNANCE FIREM Finanční poradci ve spolupráci získávají klienty na půl-patra bytů a tím financování celé stavební zakázky. Rozdělní zisku a úloh: FRANCHISANT, -STAVEBNÍ FIRMA VELKÁ FRANCHISA PLATÍ NA 1 BYTOVÝ DŮM Kč. NA ZAKÁZKU 10 Mil. Kč. Z TOHO JE 8 MIL. Kč VLASTNÍ STAVEBNÍ NÁKLAD, A 2,0 MIL. Kč SE DĚLÍ 50/50. KAŽDÁ ZE STRAN MÁ 1,0 MIL. Kč. A PAK SI FRANCHISANT ZAPLATÍ DALŠÍCH Kč NA DALŠÍ 1,0 MIL. Kč. Dává jméno Na jeho jméno se vystavují faktury (za stavbu, s DPH) Platí 10% z faktur FRANCHISOROVI ( a provádí generální dodávku stavby)

5 Nebere nic z položky KOORDINACE. Nebere nic z položky PROJEKTY. Nebere nic z položky REALITY. Nebere nic z položky FINANČNÍ SERVIS. (tyto ceny jsou podle ceníku, který je nedílnou součástí sdružení z obou účastníků sdružení) Bere podílovou 50% část na závěrečném zisku. a platí účetní. Podporuje vznik nové firmy, právnické osoby, a sehnání 10 ti obchodníků, realitních makléřů. Tuto firmu po dokončení stavby předají právnické osobě z klientů na byty, aby jim podíly z této nové firmy snižovaly nájemné. FRANCHISANT STAVEBNÍ FIRMA PLATÍ, INVESTUJE FRANCHOSOVÝ POPLATEK NA: NÁJEM 1 KANCELÁŘE NA 9 MĚS. ZÁLOHY NA MZDY OPERÁTORŮ ZÁLOHY NA PROJEKTY STAVEBNÍ ČÁSTI, NA INŽENÝRING z 50% FRANCHISOR (poskytovatel) Autorských práv A pronájem OBCHODNÍHO ÚSEKU Družstva investorů, IČO Odborných lidí: Autorizovaného projektanta Pracovnice na inženýring Pracovnice na smlouvy a administrativu Obchodní manažerku na klienty a finanční poradkyni bank Realitní referentku dispečerku 4 Obchodníky-poradce na práci s klienty, kteří jim předloží finanční modely a možnosti Kontrolní vedoucí směny pro operátory callcentra Dispečerku klientského servisu a provozní propůjčeného internetového informačního systému operátorku volající klienty na byty a klienty na investice Hlavního inženýra projektu Hlavního ekonoma projektu a možnosti nákupu pozemků a bytů v dražbách a exekucích a dodavatelství stavebních materiálů s 5% marží. Poskytuje know-how Poskytuje licenci Poskytuje databáze Pronajímá software pro informování klientů on line Hradí zálohy na práci koordinátora Hradí zálohy na právní přípravu. Inkasuje 10% část ze stavební fakturace, peníze jdou od klientů na účet sdružení a z účtu sdružení jde 10% na účet FRANCHISORA.

6 3.3. SPLÁCEJÍCÍ AUTA PODPORUJÍ NAŠEHO SPOLUPRACUJÍCÍHO FINANČNÍHO PORADCE Splácející auta, pokud se rozhodne, dobrovolně, ekonomicky, pro výhodnost, a objedná si telemarketing pro získání 20 předběžných klientů na půl-patra, aby měl vyřešeno několik splátek na auto, tak potřebuje, aby náš spolupracující finanční poradce předběžné klienty navštívil. A aby projednal finacování půl-patra. A potřebuje, aby mu vyšel aspoň 1 zájemce na PŮL-PATRO a byla pro něj provize. PROVIZE OD NOTÁŘKY: Provizní kariérní systém je schválený spolu se stanovami Družstva investorů, takže je pod dohledem. Je součástí veřejné listiny a co je veřejně vypsáno, je smlouva. Tím je to jednoduché a jisté.

7 AUTO ZA ODMĚNU Vás vyjde za až na 1,- Kč! Mgr. Roman Machura Předseda družstva Erudovaný ekonom, podnikatel, má více obchodních aktivit po ČR. Věnuje se spolupráci s bankami, zajistí finanční profinancování auta od bank. AUTO NA LEASING ZA 1,- Kč MĚSÍČNĚ Nabízíme možnost auta, dodávky,atd. Akontace: Kč /kde se Kč vygeneruje / a) z půjčky na poště od Jany Kazdové (až Kč může půjčit) b) ze spolupráce v obchodní síti za sehnání 20 dalších zájemců na auto c) ze spolupráce za sehnání 3 zájemců na byty nebo půl-patra družstevním callcentrem (za malý poplatek naše operátorky dělají telemarketing). NABÍZÍME AUTO: Ford S-MAX 2.0 TDCi 96kW Cena: ,- Kč Palivo: nafta Najeto: km Vyrobeno: 2007 STK: 08 / 2013 Výkon motoru: 96 kw Objem motoru: ccm Servisní knížka: Ano První majitel: Ano Barva: bílá Karoserie: MPV Počet míst: 5 Stav: ojeté Výbava: centrální zamykání, ABS, multifunkční volant, rádio, palubní počítač, posilovač řízení, indikátor parkování, el. okna, mlhovky, přídavné světlomety. Vozidlo má mnoho další výbavy... aut. klimatizace, protiprokluzový systém kol (ASR), el. Zrcátka Cena auta: Kč

8 Schéma obchodní sítě lidí na spolupráci majitelé auta nebo nájemci bytu jsou zelení KALKULACE LEASINGU Kalkulace leasingu auta za ,- Kč: akontace: ,- Kč Měs. splátky 48 měs.: Splátky auta:... cca 3.500,- Kč Havarijní pojištění, zákonné pojištění:... cca 500,- Kč Výnosy z obchodní sítě *) VÝPLATNÍ KALENDÁŘ - spolupráce č.2: 01. měsíc ,- Kč (dostanete z obchodní sítě) 02. měsíc ,- Kč (dostanete z obchodní sítě) měsíc ,- Kč (dostanete z obchodní sítě) CELKEM: ,- Kč (dostanete z obchodní sítě)

9 Byt 3+kk od Kč v malých rodinných domech UHŘÍNĚVES Pohodlně do práce i do přírody Buď se bude byt financovat přes developerský úvěr (a pak lze započítávat budoucí příjmy z pronájmů) nebo se bude byt financovat předhypotečním úvěrem. Byt 3+kk 62 m2 za 2, Kč s DPH se 2 pasivními příjmy Byt 3+kk 62 m2 za Kč s DPH včetně 2 MOTIVAČNÍCH BONUSŮ: 1. v ceně bytu Kč na otáčení na bytech v dražbách, za 20 let zisk až Kč. 2. od Kč měsíčně možné příjmy po dobu 5- ti (na snížení hypotéky) POPIS STAVBY: NOSNÉ ZDIVO: Zvenku skořepinové tvárnice BEST UNIKA v sendvičové vazbě s tepelnou polystyrénovou izolací a vápenopískovou cihlou KM BETA zevnitř (pro její akumulační vlastnosti). STROPY: Panelové stropy VCHODOVÉ DVEŘE: Plastové v barvě bílé s kováním včetně zámku do plastové zárubně OKNA A BALKÓNOVÉ DVEŘE: plastové, bílé

10 v akci s firmou Michal KUKAČKA Děláme projekt BYTY a k nim Vám nabízíme 2 motivační bonusy. Důvodem je, abyste si byt koupili raději u nás. Běžná cena: Kč i s pozemkem a DPH. FINANCOVÁNÍ: 1/3 svými prostředky (včetně stavebního spoření, půjček) 1/3 předhypotečním úvěrem 1/3 hypotečním úvěrem K bytu malá franchisa na sjednávání schůzek viz. prezentace 1. MOTIVAČNÍ BONUS v ceně bytu Kč na otáčení na bytech v dražbách 2. MOTIVAČNÍ BONUS k ceně bytu měsíčně od Kč z Malé franchisy k bytu

11 PLATEBNÍ KALENDÁŘ: - do družstva UHŘÍNĚVES (bude) Platební kalendář klienta na byt:- 3+kk 62m2 FINANCOVÁNÍ BYTU 1. splátka: 1. měsíc.. 16,5% ceny Kč z vlastních zdrojů a půjček 2. splátka: 2. měsíc.. 16,5% ceny Kč z vlastních zdrojů a půjček * uhradí se POZEMEK, SÍTĚ, PROJEKTY, MARKETING, PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, FINANCOVÁNÍ, ZALOŽÍ SE PODÍLY NA 3. VÝHODY K BYTU 3 PŘIDANÉ HODNOTY PLATÍ SE STAVBA: 3. splátka: 4. měsíc.. 16,5% ceny Kč z předhypotečního úvěru 4. splátka: 6. měsíc.. 16,5% ceny Kč z předhypotečního úvěru * hradí se stavba podle prostavěnosti, čerpání odsouhlasuje znalec od banky ** v zástavě je celá nemovitost, pozemky a vlastnictví rozestavěné stavby (celku) prohlášení vlastníka vložení zástavy na bytové jednotky kvůli úvěru 5. splátka: 10. měsíc.. 16,5% ceny Kč z hypotečního úvěru 6. splátka: 12. měsíc.. 16,5% ceny Kč z hypotečního úvěru 7. splátka: 14. měsíc.. vyúčtování, vícepráce z vlastních zdrojů * hradí se stavba podle prostavěnosti, čerpání odsouhlasuje znalec od banky ** v zástavě jsou už jednotlivé bytové jednotky, na něž je na každou samostatné zástavní právo ÚVĚRY KONZULTUJEV RÁMCI SPOLUPRÁCE: Hana Hadačová Obchodní manažer ČSOB a.s. Komunardů Praha 7 Tel.: hhadacova@csob.cz klient se může dostavit a ujistit

12 AKCE UHŘÍNĚVES: byty 3+kk v malých rodinných domcích 62 m2 Založí se Nové družstvo investorů Uhříněves (nebo SRO1). Vlastníci budou klienti na byty, investoři. Nové družstvo Uhříněves bude stavět byty, klienti budou mít byty a také Malou franchisu na sjednávání schůzek a získávání klientů na půl-patra bytů na pronájem.

13 POPIS PROJEKTU A PROJEDNÁNÍ ÚVĚRU Byty nestojí, a teprve budou pořizovány. NOVÉ DRUŽSTVO (nebo SRO1) je jenom dočasně na pořízení nemovitého majetku a jeho přerozdělení mezi jednotlivé investory. Převod proběhne po kolaudaci. Nové družstvo nebo SRO1 povede developerský rozpočet. Jednotlivý byt lze pořídit na úvěr. VLASTNÍ ZDROJE (svoje, nebo s půjčkou od pošty, nebo od stavebního spoření): Kč PŘEDHYPOTÉKOU: Kč HYPOTEČNÍM ÚVĚREM: Kč CELKEM s DPH: Kč POZEMKY: AKCE v přípravě (pozemky zatím ještě nejsou naše). UHŘÍNĚVES - byty HRNČÍŘE Praha 4 ZDIMĚŘICE-penziony ZDIMĚŘICE-byty VODOCHODY 1 VODOCHODY 2 JENŠTEJN PLZEŇ Doubravka PRAHA 5 BARRANDOV BRNO Husovice MLADÁ VOŽICE Kontakty: Roman Machura IČ: franchisant Marie Frantová IČ: franchisant Jana Kazdová IČ: franchisant Projektový manažer, koorinátor: Tel.: investorske -druzstvo@seznam.cz Kancelář: č. 3 Zdiměřice Jesenice okr. Praha západ Areál Kukačka Asistentka projektanta Ing. Beneše: Pavla Benešová, Tel.: pavlaben64@seznam.cz Obchodní manažerka: franchisantka Hana Cirmanová Tel.: cirmanova.hana@centrum.cz Výběr bytu: O výběru bytu rozhodujete REZERVACÍ a ZAPLACENÍM REZERVAČNÍHO POPLATKU. Jako v realitní kanceláři. Podpora s klienty u banky: Hana Hadačová Obchodní manažer ČSOB a.s. Komunardů Praha 7 Tel.:

14 Pro klienty na byty od nás a rodinné domy děláme tyto výhody: BONUSY: a) až Kč za 20 let z Kč (na obchodování s byty v dražbách) b) podíl cca od Kč měsíčně, z Malé franchisy na sjednávání schůzek c) a malý podíl na provozování penzionů pro seniory

Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 2. června 2014 akce byty pro mladé OSTRAVA 1. POZEMKY Pozemky jde fotit paní Marie Frantová. Smlouva budoucí s majitelem pozemku na 9 měsíců a bude o přípravě nové

Více

Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 2. června 2014 akce byty pro mladé OSTRAVA 1. POZEMKY Pozemky jde fotit paní Marie Frantová. Smlouva budoucí s majitelem pozemku na 9 měsíců a bude o přípravě nové

Více

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ

NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ NABÍDKA NA PŮLPATRO 2 BYTŮ Když nemáte investice, tak by Vám je půjčili investoři jako banka. A Vy jim to budete z nájmů splácet a pak to jednou bude Vaše. Za seniory se inkasuje 20.000 Kč měsíčně a v

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 6.000,- Kč rozdělení na výdaje /zálohy na mzdy/ ZAKLÁDACÍ LISTINA id27092 pro finanční poradce na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) na 2 účty (investiční a na pasivní příjmy) přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107

Více

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce

funkce 1 na člověka pod sebe do obchodní sítě funkce 2 investice do projektové dokumentace připravované akce 5 ti funkční Zelená karta do bankomatu na pasivní příjmy k nájmům, k bytu, k rodinnému domu nebo ke komerčnímu apartmánu na krátkodobé pronájmy přes UBER, nebo ke svému malému Svěřenskému fondu (investice

Více

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům.

a na činnosti bydlení ve vzorovém domě a provádění jeho prohlídek klientům a činnosti prodeje s činností připojování poboček k prodávaným domům. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID26421 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA VZOROVÝ DŮM (střediska) a 2 účtům s náhledem a podpisy správce přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 k vzorovému

Více

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24.

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24. ZAKLÁDACÍ LISTINA id26223 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy pí. Ing. Dana Vítková přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice

Více

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč.

návratnost do fondu za tyto činnosti a klienty: Za klienta na auto levně 1.900,- Kč. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 29083 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací

Více

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta na družstevní

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 26424 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, provozní a inkasní přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID

Více

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů.

Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. AUTO ZA 1,- Kč (a rodinný dům 3+kk 67 m2 za 1,590.000,- Kč) Auto placené: akontací a pak měsíčními splátkami. Na splátky nájmu je možnost pasivních příjmů. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů.

a na činnosti, že se shání potenciální klientela a na činnosti prodeje levných aut, bytů a rodinných domů. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 27737 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 26107 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (střediska) na 2 účty, jeden provozní a jeden vybírací přistoupení ke středisku a Zakládací listině

Více

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy.

přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra svěřenský fond ID na pasivní příjmy. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31701 na děditelnost na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY (vytvoření střediska) na 2 analytické účty, jeden analytický účet provozní a jeden

Více

jméno: tel.:.. ..

jméno: tel.:..  .. ZAKLÁDACÍ LISTINA ID 31711 na děditelnost, na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU ID 27420 TYP ID 26424 NA PASIVNÍ PŘÍJMY A na odběr předběžných klientů náhodné příjmy (vytvoření střediska) na 2 analytické

Více

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A zaslat po hovoru

SKRIPT 1 na dotazníky. A SMS zaslat po hovoru. A  zaslat po hovoru SKRIPT 1 na dotazníky Pripravili jsme pro Vás 3 dotazniky, stranky Já Vám je pošlu do emailu, a když bude na nekterou z otázek Vaše odpověď, tak nám zašlete odpověď. A SMS zaslat po hovoru Pripravili jsme

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 25632001 spisová

Více

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění:

KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: KOORDINÁTORSKÁ PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ustanovením 2430 až 2444 občanského zákoníku v platném znění: 1. Strany Konzultační společnost, s.r.o. Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO:

Více

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4

POZEMKY: Katastrální území: Zdiměřice čísla pozemku: 147/1 a 147/4 Zpravodaj Družstva investorů z pondělí 28. dubna 2014 pro investory na 7% z pronájmů 1. ZDIMĚŘICKÉ PENZIONY Pronájmy pro seniory ve zdravé a klidné lokalitě zajišťující klid a soukromí. Objekt 01 - PENZION

Více

K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN

K BYTU OD NÁS 4 TAKOVÉ LICENCE (4 ZELENÉ KARTY, ALE JEN Zelená karta Družstva investorů Je účet u banky, na který Vám budou chodit peníze, tzv. pasivní příjmy z práce lidí pod Vámi v obchodní síti, z lidí, které Vám seženeme, zaškolíme a budeme se Vám i nám

Více

POZEMKY: BRATRONICE čísla pozemku:

POZEMKY: BRATRONICE čísla pozemku: Zpravodaj z pondělí 22. ledna 2018 1. BRATRONICKÉ DOMY S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU Pronájmy pro seniory v klidné lokalitě zajišťující klid a soukromí. Objekt 01 DOMY PRO SENIORY Objekt 02 BYTY 3 RD NA SOBĚ

Více

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST

1. ČÁST: ZAKLÁDACÍ LIST ZAKLÁDACÍ LISTINA typ id28801 na přistoupení ke SVĚŘENSKÉMU FONDU (střediska) a účtu přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice částky 10.000 Kč pro profinancování

Více

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou.

a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. a karta do bankomatu na pasivní příjmy k autu. Auto placené z realitní produktivity z lidí pod sebou. k autu. Auto za spolupráci a za výsledky z lidí pod sebou. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou

Více

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek.

a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. a 2 Zelené karty na PASIVNÍ PŘÍJMY z lidí pod sebou a na placení SMS kujících brigádnic. Auto placené z meziprovizí z realitních tipařek. Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné

Více

Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU.

Registrace do obchodní sítě INFOBURZY. PŘIHLÁŠKA NA TIPAŘSKOU SMLOUVU Ano PŘIHLÁŠKA NA KOORDINÁTORSKOU. PŘIHLÁŠKA NA 7 SMLUV NA POBOČKU. registrace Sídlo: Slezská 7/100, Praha 2, PSČ 120 00 IČO: 25632001 Spisová značka 56439 C, Městský soud v Praze Předmět podnikání: - činnost finančního konzultanta Registrace do obchodní sítě INFOBURZY

Více

Zásady. pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění.

Zásady. pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění. Zásady pro stanovení nájemného a rozúčtování cen služeb v bytech a nebytových prostorách v majetku družstva aktualizované znění Základní pojmy 1. Nájemným se rozumí cena za užívání pronajatého družstevního

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

Smlouva na Velkou stavební franchisu

Smlouva na Velkou stavební franchisu Smlouva na Velkou stavební franchisu se stavební firmou, jako sdruţení na svěřenecký fond dle 1448 a násl. NOZ (Nového Občanského zákoníku) /Smlouva na pronájem obchodního úseku stavební firmě z 50% -

Více

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta.

Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. VITRUAL OFFICE sledovací zařízení na produktivitu lidí Nájmy Vaší provozovny (i penzionu) placené provizemi za klienty na byty a na rodinné domy á 7.500,- Kč za každého klienta. Dobrý den, připravili jsme

Více

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra

ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra ZAKLÁDACÍ LISTINA id26107 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy p. Pavel Houra a na činnosti PODPOR pro spolupráci a pro obchodní podporu činnosti autodopravy stavebních materiálů

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality)

Expresní ocenění bytu (pomocí cenové mapy pro vybrané lokality) Sazebník ČSOB pro fyzické osoby občany změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově OBSAH B ÚVĚRY Hypoteční úvěry Sazebník Hypoteční banky, a.s. Tento Sazebník je platný pro smlouvy uzavřené od 1. 12.

Více

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014

EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 EZPRAVODAJ Družstva investorů K akci BOŘANOVICE u LETŇAN ze soboty 6. prosince 2014 1. BYTOVÝ DŮM 24 BYTŮ BOŘANOVICE U LETŇAN, U PRAHY 9 Rentiérka developerské akce Rentiérka nejprve platí 3 měsíční rekvalifikační

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k

Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od k Sazebník poplatků Poštovní spořitelny změny od 1. 9. 2016 k 1. 12. 2016 původně nově B ÚVĚRY Úvěry pro fyzické osoby Hypoteční úvěry Sazebník za peněžní a obchodní služby poskytované fyzickým osobám Hypoteční

Více

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ

KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ KROK ZA KROKEM OD VAŠEHO ROZHODNUTÍ AŽ PO PŘESTĚHOVÁNÍ 1. Seznamte se s projektem Než se rozhodnete byt koupit, důkladně vás seznámíme s projektem i vlastním postupem prodeje. Zodpovíme všechny vaše dotazy,

Více

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty

Pracovní list. Workshop: Finanční trh, finanční produkty Pracovní list Workshop: Finanční trh, finanční produkty Úkol č. 1 Osobní půjčka Doplňte v následující tabulce kolik zaplatíte za úvěr celkem (vč. úroků) při jednotlivých RPSN. Současně porovnejte, zda

Více

FAIRDIP FINANCE. Půjčky na základě zástavy nemovitostí

FAIRDIP FINANCE. Půjčky na základě zástavy nemovitostí FAIRDIP FINANCE Půjčky na základě zástavy nemovitostí Profil 1 V roce 7 se společnost stala nositelem ceny Zlatý rubl v kategorii Za vysoce kvalitní práci s vypůjčiteli. provozních kanceláří ve velkých

Více

Nájemní byty Liberec. ( developerský projekt se státní zárukou )

Nájemní byty Liberec. ( developerský projekt se státní zárukou ) Nájemní byty Liberec ( developerský projekt se státní zárukou ) Realizační subjekty Developer : INTERMA, a.s., Liberec Investor : RENTAL INVEST LBC, a.s. Partneři : -Česká spořitelna, a.s. Státní fond

Více

CZ.1.07/1.4.00/21.1920

CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Finanční produkty Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice projekt č. CZ.1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. DUMu: VY_32_INOVACE_39_07 Tématický celek: Rodina a finance Autor: Mgr. Drahomíra

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány

Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány Obchodní smlouva na spolupráci na 3.pozici na obchodníka na dopracování klientů na byty a apartmány verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo

Více

Platební řád Bytového družstva Chabařovická

Platební řád Bytového družstva Chabařovická Platební řád Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 Bytové družstvo Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje tato

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

Úvěr se považuje za hypoteční úvěr dnem vzniku právních účinků zástavního práva.

Úvěr se považuje za hypoteční úvěr dnem vzniku právních účinků zástavního práva. Hypoteční bankovnictví Cíl kapitoly Cílem kapitoly je vysvětlit podstatu hypotečního bankovnictví, definovat pojmy, které s hypotečním bankovnictvím souvisí a uvést jeho právní základy. Kromě toho bude

Více

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby

Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Výzva k předložení nabídky veřejná zakázka na služby Pořízení osobního vozidla pro OSPOD Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle vnitřního předpisu města Dvůr Králové

Více

Návrh Rozpočtu pro rok 2013

Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Č.ř. Příjem roku 2013 Návrh 1. Nájemné ze skládky TKO 12 000 000 2. Nájemné za sběrné dvory 1 270 000 3. Nájemné za třídící linku 936 000 4. Nájemné za kogenerační jednotku

Více

ZPRAVODAJ Družstva investorů z pátku 15. května 2015 (kliknětě zde)

ZPRAVODAJ Družstva investorů z pátku 15. května 2015 (kliknětě zde) ZPRAVODAJ Družstva investorů z pátku 15. května 2015 (kliknětě zde) 1. SMS od Marka Jakše ze Zábřehu na Moravě, z MM realit: Dobře, já v pondělí udělám ty Vodochody, potažmo Šeberov a začnu se orientovat

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 1 Číslo

Více

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5

Bellušova 1820/39, Stodůlky, Praha 5 Indikativní nabídka pro Bytové družstvo TRIDOMUS, Bellušova 1820/39, Stodůlky, 155 00 Praha 5 IČO: 027 97 755 Kontaktní osoba: Jiří Jarolím, ČSOB, a.s., Dejvická 36/40, Praha 6 tel.: 233 084 654, mobil:

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

Představenstvo družstva předkládá delegátům tyto dvě varianty na zvýšení správního příspěvku na běžnou správní činnost družstva takto:

Představenstvo družstva předkládá delegátům tyto dvě varianty na zvýšení správního příspěvku na běžnou správní činnost družstva takto: 12) Návrh na změnu správního příspěvku na činnost družstva a odměny družstva pro společenství vlastníků za správu domu a pozemku a změna směrnice č. 118/2015 ze dne 28.5.2015 Tabulka v příloze ukazuje

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 2 Číslo

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

Na co se ptát před prohlídkou

Na co se ptát před prohlídkou Na co se ptát před prohlídkou 1. viděl makléř inzerovaný byt nebo dům a zná se s majiteli - možná se Vám tato otázka zdá jako nesmyslná, ale věřte, že není pravidlem, že makléř inzerovanou nemovitost skutečně

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Velké Březno za rok 2016

ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Velké Březno za rok 2016 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Velké Březno za rok 2016 Obsah Úvodní informace... 2 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2016... 3 2. Údaje o hospodaření s majetkem a dalších finančních operacích... 4 3. Vyúčtování

Více

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit.

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. Řešení Prospeca Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. 1 Představení záměru V kombinaci historicky nejnižších úrokových sazeb a stále

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry 3. Americké

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0499

CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Číslo projektu Název školy Název materiálu Autor Tematický okruh Ročník CZ.1.07/1.5.00/34.0499 Soukromá střední odborná škola Frýdek-Místek,s.r.o. VY_32_INOVACE_251_ESP_06 Marcela Kovářová Datum tvorby

Více

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O PROHLÍDCE Dokumenty od

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP )

Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) Všeobecné obchodní podmínky pro síť realitních kanceláří systému Direct Real (dále jen VOP ) I. Všeobecné ustanovení 1) VOP systému realitního obchodu Direct Real jsou neoddělitelnou součástí všech smluvních

Více

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ Ing. Václav Zeman E-mail: zeman@fbm fbm.vutbr.cz 9. červenec 2007 Přednáška č. 1 Banka a její funkce ve finančním systému Obchodování s

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A rádi! Věnováno našim klientům Ať právě peníze máte, či je zrovna potřebujete, chcete je rozmnožit nebo

Více

PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE. Produkt. Produkt

PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE. Produkt. Produkt Obchodní název firmy: PŘÍLOHA A ÚDAJE O FINANČNÍ SITUACI ŽADATELE Údaje v tis. Kč Dlouhodobé závazky (>1 rok) - včetně bankovních úvěrů, úvěrů u leasingových společností, dodavatelských úvěrů, půjčky vlastníka

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_415 Jméno autora: Třída/ročník: Ing. Soňa Hanáková

Více

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.

Bytové družstvo E. Destinové 44 Emy Destinové 1023/44, České Budějovice. Zápis z členské schůze Bytového družstva E. Zápis z členské schůze Bytového družstva E.Destinové 44 která se konala 22. března 2018 1. Zahájení členské schůze Předsedkyně družstva zahájila schůzi. Přítomno bylo 20 členů, schůze tedy byla usnášeníschopná.

Více

Návrh Rozpočtu pro rok 2013

Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Návrh Rozpočtu pro rok 2013 Č.ř. Příjem roku 2013 Návrh 1. Nájemné ze skládky TKO 12 000 000 2. Nájemné za sběrné dvory 1 270 000 3. Nájemné za třídící linku 936 000 4. Nájemné za kogenerační jednotku

Více

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno.

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Proč investovat do bytů na Kladně?» Kladno se může pochlubit minulostí, která je ve 20. století proměnila ve světoznámou průmyslovou metropoli.» Prudký

Více

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby

Žádost o poskytnutí hypotečního úvěru pro fyzické osoby Údaje o klientovi: Klient č. 1 a 2 Klient číslo 1 Klient číslo 2 Titul, jméno a příjmení: Rodné číslo: Datum narození (má-li RČ bo známé) Státní příslušnost (u cizinců uveďte zemi) Trvalé bydliště: Korespondenční

Více

PŮJČKY - pokračování

PŮJČKY - pokračování PŮJČKY - pokračování Výukový materiál je připraven pro 8. ročník s využitím Power pointové prezentace a sešitu. Žáci se seznámí s různými možnostmi půjček, s jejich výhodami a nevýhodami, pracují s tabulkou,

Více

a) Roční účetní závěrka za rok 2014.

a) Roční účetní závěrka za rok 2014. 3. Projednání a schválení Roční účetní závěrky za rok 2014 a návrhu Rozpočtu SVJ na rok 2015. a) Roční účetní závěrka za rok 2014. Účetní závěrka za rok 2014 byla předána pověřenému vlastníkovi správcem

Více

půjčky ostrava hotove domy. Splácet spotřebitelský úvěr, který nemá klient pro takový dluhové pasti. Rodinný rozpočet mohou potkat i nečekané situace

půjčky ostrava hotove domy. Splácet spotřebitelský úvěr, který nemá klient pro takový dluhové pasti. Rodinný rozpočet mohou potkat i nečekané situace půjčky ostrava hotove domy. Splácet spotřebitelský úvěr, který nemá klient pro takový případ pojištěný, již může být problematické a vést i do dluhové pasti. Rodinný rozpočet mohou potkat i nečekané situace

Více

Osobní finace. Investiční instrumenty, spoření, úvěry a daně Ing. Gabriela Oškrdalová, Ph.D. e-mail: oskrdalo@econ.muni.cz.

Osobní finace. Investiční instrumenty, spoření, úvěry a daně Ing. Gabriela Oškrdalová, Ph.D. e-mail: oskrdalo@econ.muni.cz. Katedra práva Osobní finace Investiční instrumenty, spoření, úvěry a daně Ing. Gabriela Oškrdalová, Ph.D. e-mail: oskrdalo@econ.muni.cz Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/15.0189.

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING

FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING CITROËN FINANCIAL SERVICES FINANČNÍ LEASING SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR OPERATIVNÍ LEASING NOVÉ I OJETÉ VOZY FYZICKÉ I PRÁVNICKÉ OSOBY psa_leaflet_a5_long_citroen_final3.indd 1 7.6.2011 14:18:34 CITROËN FINANCIAL

Více

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2

Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 Smlouva na spolupráci tipařská na provádění SMS na byt LEA 130 m2 verze 1.1. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v platném znění, část IV. Hlava II. díl 5 číslo ID: Článek 1. Smluvní strany

Více

Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013

Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013 Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013 Do jednání zastupitelstva města Krupka je předložen zpracovaný návrh rozpočtu města na rok 2013, který byl zpracován v souladu s 11 zákona číslo 250/2000 Sb., o

Více

NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI

NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI 1 Sídlo : Mezibranská3, 110 00 Praha 1 Tel/fax : +420 296 22 00 52 E-mail : kancelar@eloca.cz NABÍDKA SPRÁVY NEMOVITOSTI Adresa a popis nemovitosti : Adresa : Praha 13, Trávníčkova 1767-1771 Typ nemovitosti

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 0 0 4 U k á z k a k n i h

Více

Hypoteční úvěry Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti

Hypoteční úvěry Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti Hypoteční úvěr = úvěr zajištěný zástavním právem (hypotéka = zástava) k nemovitosti obvykle se jako zástava využívá financovaná nemovitost, ale není to podmínkou, ručit lze i objektem jiným určený jak

Více

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů

7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů 7 smluv s pobočkou jejich názvy a číslovačka okresů Smlouvy pro provozovatelskou firmu (třeba účetní firmu, v malé franchise s franchisantkou Druţstva investorů) 1.kanceláře (1.administrativního apartmánu).

Více

Průvodce koupí jednotky

Průvodce koupí jednotky Rezidence Mlýnská strouha, Plzeň Průvodce koupí jednotky Společnost Rezidence Mlýnská strouha s.r.o. Vám, našemu klientovi, sestavila pro maximální přehlednost a informovanost jednoduchý postup a výčet

Více

Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto Licence: DP8W XCRGURXA / RXA (17032014 / 01012012) ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP)

DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP) DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP) Fyzická osoba (podnikatel) IDENTIFIKACE KLIENTA Název klienta (obchodní firma): Hlavní předmět podnikání = NACE (dle hlavního a rozhodujícího přemětu podnikání): IČO

Více

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny )

1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) Sazebník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Sazebník) část: Obsah: 1. Úvěr na sporožirovém účtu (Kontokorent, Mini Kontokorent České spořitelny ) 2. Spotřebitelské, hotovostní úvěry

Více

Licence: D0L0 XCRGURXA / RXA ( / ) ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč,

Licence: D0L0 XCRGURXA / RXA ( / ) ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, Licence: D0L0 XCRGURXA / RXA (15012015 / 27012015) ROZVAHA - BILANCE územní samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2015

Více

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II.

PODMÍNKY A RIZIKA PŘI ZÍSKÁVÁNÍ PŮJČEK II. II. Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Miroslava Kořínková III/2

Více

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. obce Velké Březno za rok 2014

ZÁVĚREČNÝ ÚČET. obce Velké Březno za rok 2014 ZÁVĚREČNÝ ÚČET obce Velké Březno za rok 2014 Obsah Úvodní informace... 2 1. Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014... 3 2. Údaje o hospodaření s majetkem a dalších finančních operacích... 4 3. Vyúčtování

Více

DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP)

DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP) DOTAZNÍK BONITY KLIENTA (START-UP) Fyzická osoba podnikatel IDENTIFIKACE KLIENTA Název klienta (obchodní firma): Hlavní předmět podnikání = NACE (dle hlavního a rozhodujícího přemětu podnikání): IČO klienta

Více

Smlouva o pronájmu vozidla Číslo smlouvy:...

Smlouva o pronájmu vozidla Číslo smlouvy:... uzavřená mezi Smlouva o pronájmu vozidla Číslo smlouvy:... pronajímatelem vozidla Firma: Miroslava Hlaváčová IČ: 76091449 Sídlo: Nová Brtnice 2, 675 21 Zašovice a nájemcem včetně dalších osob řídících

Více

FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O. www.zlinskedumy.cz

FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O. www.zlinskedumy.cz FINANČNÍ MATEMATIKA Základní pojmy od A do O www.zlinskedumy.cz Finanční matematika = soubor obecných matematických metod uplatněných v oblasti financí např. poskytování krátkodobých a dlouhodobých úvěrů,

Více

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009

R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací A K T I V A. sestavena k : 31.12.2009 R O Z V A H A ( B I L A N C E ) příspěvkových organizací sestavena k : 31.12.2009 v Kč Název, sídlo a právní forma rok měsíc IČO účetní jednotky Dům s pečovatelskou službou "Penzion" Polička 2009 12 65684672

Více

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM

PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM PRŮVODCE FINANCOVÁNÍM Pořídit si nový vůz nemusí být finanční zátěž Pokud si splátky chytře rozdělíte. Uzavření a vedení smlouvy je zdarma, vybrat si můžete financování bez navýšení nebo s dotovaným úročením.

Více

1/16 Číslo protokolu: demo ls 717

1/16 Číslo protokolu: demo ls 717 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

Kapitola 1 - Základy účetnictví Výsledky testů

Kapitola 1 - Základy účetnictví Výsledky testů Kapitola 1 Základy účetnictví Výsledky testů 1 B, C, D 2 C, D 3 B, D 4 D 5 A, C 6 C, D 7 D 8 B, D 9 B 10 B, C 11 C, D 12 C, D 70 Úloha 1. 1 Určení aktiv a pasiv Zařaďte níže uvedené položky do tabulky,

Více

neomezeno-equa bankrefinancování hypotékysleva z poplatku za IČO 03753760, výpis z podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank

neomezeno-equa bankrefinancování hypotékysleva z poplatku za IČO 03753760, výpis z podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank cz. To chce Vincentku a klid footercarouselcon půjčka raiffeisen bank cz. Hlasujte v hitparádě o krále a největšího podvraťáka našeho obchodního rejstříku. Produkty

Více

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.

Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80. Obchodní smlouva na spolupráci na 2. pozici na obchodníka na získávání a zpracování klientů na byty, rodinné domy a apartmány za 80.000,- Kč verze 1.0. uzavřená podle 89/2012 Sb.,Občanského zákoníku v

Více

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility

Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Zajištění zapůjčení ( operativní leasing ) osobních vozidel typu combi (6 kusů) pro realizaci projektu Regionální centra pomoci a mobility Číslo: CZ.04.1.03/1.1.15.3/0046 Název programu: (JPD 3, OP RLZ,

Více