V Y T V Á Ř Í M E S P O J E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V Y T V Á Ř Í M E S P O J E N Í"

Transkript

1

2 VYTVÁŘÍME SPOJENÍ

3 ZDRAVÉ KOŘENY JISTOTOU RŮSTU 3000 lidí, 21 jazyků, 1 rodina. ORIENTACE NA ÚSPĚCH ORIENTACE NA ZÁKAZNÍKA RODINNÉ HODNOTY INOVACE Velká, světově rozvětvená rodina znamená velkou zodpovědnost. Dole uprostřed: Ursula Ida Lapp, manželka Oskara Lappa, se svými syny Andreasem a Siegbertem Zdravý podnik je jako silný strom. Čím hlubší má kořeny, tím více může rozpínat své větve, a tím větší hojnost plodů na nich může uzrávat. Kořeny skupiny Lapp sahají do roku 1957, kdy Oskar Lapp vynalezl první průmyslově vyráběný flexibilní ovládací kabel na světě ÖLFLEX. V roce 1959 založil dnešní U. l. LAPP GmbH, kmenový podnik skupiny LAPP. Oskar Lapp byl nejen vynálezce, průkopník a podnikatel, ale především měl také smysl pro rodinu. Tento jeho postoj se odráží v základních hodnotách, které formulují naši firemní filozofii: Rodinné hodnoty Dlouholetá tradice naší rodinné firmy, teplo, blízkost a týmový duch působí proti chladu a anonymitě. Orientace na úspěch Práce orientovaná na úspěch a vycházející z vlastní odpovědnosti každého z nás, nám zajišťuje nezávislost a růst. Inovace Neustálá inovace je základním kamenem všech našich činností a to nám dává jistotu do budoucna. Orientace na zákazníka Sloužíme našim zákazníkům, aby byli úspěšní ve svých oborech: vysoce kvalitními značkovými výrobky, řešením na míru a špičkovými službami. Tak vytváříme dlouhodobá partnerství. Silné kořeny a pevné zásady vytvořily předpoklady, aby se ze skupiny Lapp stalo to, čím skupina dnes je: Mezinárodní značkový výrobce v oboru kabelové technologie. Inovativní systémový dodavatel. Globálně operující skupina s vedoucím postavením na trhu.

4 NIC NENÍ MOCNĚJŠÍ NEŽ MYŠLENKA, JEJÍŽ ČAS PŘIŠEL V roce 1957 vynalezl Oskar Lapp první průmyslově vyráběný flexibilní ovládací kabel Provětrání tajemných prostorů. V přístupové šachtě Cheopsovy pyramidy zabezpečují bezporuchový chod klimatizace solivzdorné kabely ÖLFLEX Dole: Zakladatel firmy Oskar Lapp ( 1987) Vize vždy začínají otázkami. V 50. letech minulého století se spolu se vzrůstajícím významem industrializace postupně drala do popředí vysoká potřeba prvků zajišťujících elektrická propojení v různých strojích a zařízeních. Na základě tohoto vývoje si Oskar Lapp položil jednoduchou otázku: Dá se nějak až doposud běžně užívaná metoda časově náročného, ručního zatahování jednotlivých vodičů do hadic, navíc bez jakékoli možnosti jednoduché identifikace, optimalizovat? Jeho odpověď: Vynález prvního průmyslově vyrobeného flexibilního ovládacího kabelu s barevným kódováním vnitřních žil ÖLFLEX. Pro uživatele je to revoluce slibující ulehčení neocenitelné hodnoty a zároveň nastavení celosvětového standardu. 1957: Vynález ÖLFLEX 1959: Založení firmy U. l. LAPP KG, Stuttgart dnes U. l. LAPP GmbH. 1963: Založení LAPP Kabelwerke GmbH, Stuttgart 1966: Založení Contact GmbH, Stuttgart, klíče k trhu průmyslových konektorů 1976: Amerika volá: založení Ölflex Wire & Cable Inc. v New Jersey dnešního sídla Lapp Holding USA s výrobními a dceřinnými společnostmi v USA, Kanadě a Mexiku. 1977: Nový patent: Kabelová vývodka SKINTOP 1980: Evropa se stává klíčovým trhem. Založení dnešního LAPP Limited v Londýně. Následuje, a dodnes pokračuje, zakládání nových firem i převzetí stávajících po celé Evropě. 1990: Založení Cableries LAPP S.A.R.L. ve Forbachu ve Francii. 1991: Zapuštění kořenů ve Skandinávii: Převzetí skupiny Miltronic se společnostmi ve Švédsku, Finsku a Norsku. 1995: Otvírá se Asie: Zakotvení v Singapuru prostřednictvím LAPP Representative Office dnešního sídla LAPP Holding Asia s filiálkami v Korei, Indii, Indonesii a Číně. 2003: Nový východ: založení LAPP Ukrajina a dalších četných společností v Estonsku, Litvě atd. 2005: Série pokračuje: založení LAPP Rusko, LAPP Španělsko. 2006: Lapp na středním západě se sídlem v Dubaji.

5 PROZÍRAVOST A OTEVŘENOST SPOJUJÍ SVĚT Globálně myslet a lokálně konat to je základem našich mezinárodních úspěchů. Most přes Öresund mezi Dánskem a Švédskem. Tisíce kilometrů kabelů zde byly doživotně označeny nerezovým značicím systémem FLEXIMARK. Dole postupně: Sídlo mateřské společnosti v Německu, Lapp Indie, Lapp USA Naše myšlení a konání se točí kolem kabelové technologie. Na celém světě se setkáte s obrovským množstvím aplikací s využitím našich produktů, například v oborech elektro-techniky, přenosu dat, měřící, zkušební a regulační techniky, strojírenství, přístrojové techniky, automatizace a techniky sítí. Kabely, vodiče, kabelová technika, spirálové kabely, kabelová konfekce, konektory, datové kabely, optické kabely a systémy značení kabelů. Vyvíjíme, vyrábíme a dodáváme vše prakticky z jedné ruky. Naše výrobky jsou v permanentní činnosti po celém světě. My také: S 15 výrobními závody, 35 dodavatelskými společnostmi a s více než 100 zastoupeními zabezpečujeme našim partnerům zásobovací síť poskytující prakticky celosvětové pokrytí. Přesvědčte se na vlastní oči. Evropa: U. I. LAPP GmbH, Stuttgart LAPP Kabelwerke GmbH, Stuttgart CONTACT GmbH, Stuttgart LAPP Kabelsysteme GmbH, Stuttgart CCE Elsner GmbH, Mnichov LAPP Kabel AG, Švýcarsko CČbleries LAPP S.A.R.L., Francie LAPP Muller SAS, Francie Camuna Cavi, Itálie Miltronic AB, Švédsko FLEXIMARK AB, Švédsko LAPP Austria, Rakousko LAPP Kabel s. r. o., Česká Republika LAPP Slovensko s. r. o. LAPP Kablo, Turecko LAPP Kabel S. P. z. o. o., Polsko LAPP Ukrajina LLC LAPP Limited, Velká Británie LAPP Russia, Rusko LAPP Kabel Espana, Španělsko Amerika: LAPP USA Inc. LAPP Cableworks USA Inc. LAPP Canada Inc. K.L. Tannehill Inc. LAPP Mexico LAPP Brazil Ltda. Asie: LAPP Logistics Ptd.Ltd., Singapore LAPP Kabel India, Pvt.Ltd. P.T. LAPP Kabel Indonesia Thomas LAPP Cable Korea Co. Ltd. LAPP Kabel Shanghai Co. Ltd.

6 SILNÉ ZNAČKY JEDNODUŠE NEMŮŽE NIC ROZHÁZET Naše značky jsou tím, čím by jiné byly rády: mezinárodními průmyslovými standardy. Osm silných značek, osm originálů. Osm milníků kvality a spolehlivosti. Osm z jedné ruky: Celkově disponujeme se produkty pro téměř všechna použití a díky mnohým národním schválením také pro splnění téměř všech mezinárodních požadavků. UNITRONIC rychlé a bezpečné datové kabely pro mnohostranné použití. ÖLFLEX flexibilní oleji-vzdorné napájecí a ovládací kabely pro nejvyšší nároky a mnohostranné použití. SILVYN univerzální program pro dokonalou ochranu kabelů a vodičů. EPIC robustní a spolehlivé průmyslové konektory. Horská dráha Euro-Mir, Europa-Park, Rust. Bezpečný provoz zde zajišťují napájecí a ovládací kabely ÖLFLEX a průmyslové konektory EPIC. HITRONIC optické kabely rychlé jako světlo pro bezpečný přenos dat v kancelářském a průmyslovém prostředí.. SKINTOP univerzální kabelové vývodky pro jednoduchou, perfektní a rychlou instalaci.. FLEXIMARK mnohostranné popisovací systémy pro jednoduché, trvalé a přehledné značení. ETHERLINE komponenty pro aktivní síťové prvky. Oblast průmyslové automatizace tvoří spolu s aktivními síťovými prvky doplněk k existující technologii kabelů a průmyslových konektorů.

7 BLÍZKOST ZÁKAZNÍKOVI JE VÍC NEŽ JEN HESLO Orientace na zákazníka je integrální součástí naší podnikové kultury. Speciální loď vybavená kontejnerovými mosty v hamburském přístavu. Kompletní kabeláž na jeřábech zde byla provedena značkovými produkty ÖLFLEX CLASSIC 110, UNITRONIC LiYCY a HITRONIC. Dole: Odbavovací hala na letišti v Mnichově Naším cílem je pomáhat našim zákazníkům a partnerům k získávání rozhodujících výhod a s tím spojených úspěchů na jejich trzích. Vydali jsme se cestou intenzivní analýzy jejich specifických požadavků a přání. Nasloucháme pulsu trhu a to nás neustále posouvá kupředu. Je to naše neustávající otevřenost při rozhovorech se zákazníky, naše otevřenost vůči jejich nápadům, podnětům a myšlenkám. Nejdůležitější impulzy k rozvoji totiž nepochází vždy samy od sebe, ale stejně často, ne-li častěji, přicházejí i z vnějšího okolí. Blízkost zákazníkovi je pro nás firemní kulturou. Máme ji zkrátka všichni zažitou v našem každodenním chování. Více než dodavatelem či výrobcem, jsme řešitelem systémů nebo integrátorem systémů. Mnozí nás považují za své partnery. To nás zavazuje a snažíme se podle tak i jednat. Společně s naším zákazníkem vypracováváme optimální řešení pro jeho praktické aplikace. Naše zkušenosti přitom zasahují prakticky do všech odvětví.

8 KDE JEDNO KE DRUHÉMU SMĚŘUJE, PLATÍ POUZE JEDINÉ KRITÉRIUM: NAŠI ZÁKAZNÍCI Vysoce výkonná logistika předpokládá vysoce výkonnou techniku Dopravník na zavazadla. Kde pružnost je měřítkem všeho, garantují napájecí a ovládací kabely ÖLFLEX bezporuchový provoz. Dole: Nové administrativní a logistické centrum Lapp Group v Otrokovicích Rychlé zásobování našich zákazníků celého světa tak na to se dá spolehnout. Lapp Group totiž disponuje hustou sítí High Tech logistických center, která produkují spokojenost zákazníků jak na běžícím pásu. Páteř tvoří nejmodernější informační a komunikační technologie. Vše je propojeno online: Telefonické centrum, kde jsou přijímány objednávky, je propojeno s logistickými centry, logistická centra se sklady, sklady s našimi 15ti výrobními závody po celém světě. V okamžiku, kdy zákazník zavěsí po své objednávce sluchátko, je proces dodávky již v chodu. Ještě týž den obdrží objednávající veškeré podrobnosti o zásilce. Pro průmysl nabízíme speciální servis prostřednictvím systému C-Teil.SYS+. Náklady na nakupování malých a často levných součástí, tzv. C-součástí, jsou často mnohem vyšší než samotný objem nákupu. Naše řešení: C-Teil.SYS+, s nímž převezmeme kompletní management. To znamená: kontrolu stavu skladu, požadavky na dodávky, zpracování nabídek, objednávky, účtování o příjmu zboží, kontroly kvality, kontroly faktur a dopravu vše v jednom, vše ve správný čas a na správném místě.

9 ZVÍDAVOST JE BUDOVÁNÍ MOSTŮ OD OSVĚDČENÉHO K DOKONALEJŠÍMU Neexistuje nic, co by nebylo možno dělat lépe. Je jen třeba to udělat. Montáž kabelů, propojování svorkovnic, svazkování a propojování jednotlivých vodičů kompletní elektroniky jednotlivých vagonů supermoderního vlaku Transrapid v Shanghai. Dole: Zkušební zařízení pro testování kabelů v energetických nosičích Bez zvídavosti by nikdy nebylo vynalezeno letadlo. Zvídavost dala popud k vynalezení ÖLFLEX. Zvídavost staví mosty mezi starým a novým novými znalostmi a dokonalejšími výrobky. Zvídavost má v naší společnosti velkou tradici. Je konec konců silou, která stojí od samého počátku za naším úspěchem. Denním chlebem našich laboratoří a zkušeben je optimalizovat existující výrobky a vyvíjet nové. V našich zkušebních centrech našich mučírnách je každý nový výrobek bezohledně týrán a zkoušen. Jen tehdy, kdy trvale obstojí extémně vysokým nárokům našich zkušebních inženýrů, a navíc získá pečeť mezinárodní aprobace, dostane povolení ke startu na světový trh. Zvídavost je nutno podporovat. Proto investujeme mnoho prostředků do vzdělávání našich spolupracovníků. Jejich motivace je nejvýkonnějším palivem pohánějícím motor našeho pokroku.

10 EKOLOGIE A EKONOMIKA JSOU DVĚ STRANY JEDNÉ MINCE Společnost, která nebere ohled na životní prostředí, nebere ohled sama na sebe. Obnovitelná energie díky větrným elektrárnám a solárním článkům. Ke slovu přichází celá řada značkových produktů Lapp: ÖLFLEX, UNITRONIC, HITRONIC, SKINTOP a FLEXIMARK. Dole: Firemní solární elektrárna ve Stuttgartu, Německo Příroda je mistrem v hospodárnosti. Z minima zdrojů vytěží maximum efektu. Spotřebované není prostě odhozeno, nýbrž je znovu využito. Příroda je nám vzorem, z něhož se můžeme učit a který respektujeme. Dbáme například na to, abychom brali zpět zbytky kabelů našich zákazníků a nechali je zpracovat s ohledem na životní protředí. Taktéž klademe velkou váhu na vývoj bezhalogenových produktů, které v případě požáru neprodukují žádné toxické látky. Všechny naše výrobky a obaly nesmí již roky obsahovat azbest a CFC. Vyhýbáme se v co nejvyšší možné míře stabilizátorům obsahujícím olovo. Naučili jsme se, jak vyrábět kvalitativně vysoce hodnotné kabely v souladu s existencí biologicky rozložitelných olejů, jak vracet zbytky z výroby zpět do našeho výrobního cyklu a nebo jak připravovat teplou vodu pomocí tepelných čerpadel integrovaných přímo v chladícím procesu. Tak jde v naší společnosti ekologie ruku v ruce s ekonomikou.

11 KDO SI UMÍ VYKLÁDAT ZNAMENÍ ČASU, TEN SI DOKÁŽE PODMANIT BUDOUCNOST Je důležité myslet na budoucnost. Konec konců, v budoucnosti strávíme zbytek našeho života. Radioteleskopy. Datové kabely UNITRONIC umožňují přenášet rychle a bezpečně velká množství dat. Dole: Experimentální aplikace s robotizovanou rukou Sotva proneseme slovo budoucnost, už je budoucnost přítomností. Čas je nezastavitelný běh, jehož jedinou konstantou je změna. Abychom s ním dokázali držet krok, musíme porozumět jeho znamením, vyvodit z nich správné závěry, a musíme být trvale připraveni na změny. Jen vysoce dynamická společnost může trvale udávat krok ve svém oboru. Tak vznikají v naší společnosti myšlenky, které jsou v předstihu s dobou. Však z vlastní zkušenosti víme: nic není mocnějšího než myšlenka, jejíž čas přišel.

LETNÍ LAPP MENU NA GRIL. Teplotně odolné kabely ÖLFLEX HEAT

LETNÍ LAPP MENU NA GRIL. Teplotně odolné kabely ÖLFLEX HEAT LETNÍ LAPP MENU NA GRIL Teplotně odolné kabely HEAT VÝBĚR KABELU JE ZÁLEŽITOSTÍ PRO GURMÁNY... VÝZNAMNÉ FAKTORY PŘI VÝBĚRU KABELU Uložení: pevné, flexibilní, trvale pohyblivé použití Odolnost proti plameni:

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

Kvalita made in Germany.

Kvalita made in Germany. Viega. Vždy o krok napřed! CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Kvalita made in Germany. Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu II Kvalita made in Germany. Nejmodernější výroba. Existují věci,

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY armáda TĚŽEBNÍ SYSTÉMY Důlní technika Vrtná zařízení na moři i na souši Napájecí a řídící systémy Komplexní řešení propojení LETECKÝ PRŮMYSL Motory, draky

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér

KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK. Enkodér KDO KONTROLUJE POHYBOVÉ SEKVENCE, JE MŮŽE ZDOKONALIT KOMPETENCE V ENKODÉRECH OD FIRMY SICK Enkodér Kompetence v enkodérech od firmy SICK HISTORIE ÚSPĚCHU MEZNÍKY ÚSPĚCHU 2016 Představení certifikovaného

Více

Viega. Kvalita made in Germany.

Viega. Kvalita made in Germany. Viega. Kvalita made in Germany. II Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu Nejmodernější výroba: Kvalita made in Germany. Závod v Attendorn-Ennest Existují věci, které mají trvalou hodnotu.

Více

Technika, která spojuje šroubovat, osazovat, podávat, montovat

Technika, která spojuje šroubovat, osazovat, podávat, montovat Technika, která spojuje Technika, která spojuje šroubovat, osazovat, podávat, montovat Ruční technika šroubování dobře ovladatelná, ergonomická a mnohostranná Ruční systém šroubování HSP s pneumatickým

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK

01 PODNIK 01 PODNIK » DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) PODNIK PORTRÉT PODNIKU 01 PODNIK 01 PODNIK ÚDAJE O OBRATU V MILIONECH EUR 350 300 250 200 150 100 50» DR. FRANK SCHNEIDER (CEO) 0 1993 1995 2000 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 BUDOUCNOST ZACÍNÁ DNES

Více

Naše cesta k úspěchu

Naše cesta k úspěchu Naše cesta k úspěchu Společnost SCHURTER v globálním elektronickém průmyslu úspěšně působí již od roku 1933. V tomto činorodém tržním prostředí se jí vždy dařilo zvládat výzvy a dosahovat soustavného zlepšování.

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

Profesionální zastresovací systém

Profesionální zastresovací systém ochrana před dešťem ochrana před větrem ochrana před kroupami jednoduchá montáž optimální mikroklima ochrana před ptactvem ochrana před hmyzem ochrana před mrazem Samovětrací VOEN zastřešovací systém-optimální

Více

PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY

PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY PODNIKATELSKÉ MOTTO A HODNOTY Podnikatelské motto Naše cesta k úspěchu Podnikatelské motto popisuje samozřejmost existence skupiny EVVA a umožňuje orientaci organizace jako celku. Tvoří základnu podnikatelské

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

Připraveni na budoucí výzvy

Připraveni na budoucí výzvy Růst podpořený efektivitou a stabilitou Připraveni na budoucí výzvy Schwertberg/Rakousko říjen 2012. Po rekordním obratu v hospodářském roce 2011/2012 dokázala společnost ENGEL v prvním pololetí současného

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Machines. Příkopové válce RW 1503 / RW 1504

Machines. Příkopové válce RW 1503 / RW 1504 Machines Příkopové válce RW 1503 / RW 1504 RW 1503 Výkon v novém provedení s kabelem a/nebo s infračerveným (IR) dálkovým ovládáním RW 1503 Variabilní kontrola stroje Vylepšení Provozní spolehlivost Řízení

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY

NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY NECHTE VAŠÍ STŘECHU PRACOVAT PRO VÁS SOLÁRNÍ STŘECHA OD PREFY střechy FASÁDY solar www.prefa.com NECHTE JI ZÁŘIT JAKO SLUNCE SAMOTNÉ. NAŠE SLUNCE MÁ PRO NÁS NESMÍRNÝ VÝZNAM. Je energetickým zdrojem, který

Více

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme -

Geberit Kompass. Vize (graficky) Vize Kam míříme. Poslání Hodnoty Faktory úspěchu. Zásady řízení. Co děláme. Co nás vede. Jak spolupracujeme - Geberit Kompass Vize (graficky) Vize Kam míříme Poslání Hodnoty Faktory úspěchu Zásady řízení Co děláme Co nás vede Co nás dělá úspěšnými Jak spolupracujeme - Předmluva Albert M. Baehny Milí kolegové,

Více

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE...

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... ...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... 20 let ve vývoji společnosti STOMIX PŘED ZALOŽENÍM Ing. Milan Ševčík - STOMIX 6.5.1993 založení společnosti NA TRH UVEDEN VLASTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM Výrobna i sklad

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače SN Současný přenos energie v sítích středního napětí musí

Více

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Jméno: Kiekert AG Očekávaný obrat v obchodním roce 2017: 880 milionů Euro Počet zaměstnanců: 6.500 Výrobní závody: 8: Německo, Korea, Česko, USA, Mexiko, Čína,

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače VN a VVN Současný přenos energie v sítích vysokého a velmi vysokého

Více

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací Plán určen pro stanice podnikové/ bytové/ Nabito 350 Měrná jednotka Cena včetně DPH [Kč] 1 Připojení k síti (zřízení, aktivace)

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group PERFECT CAR INTERIOR Novem Firemní prezentace PERFECT CAR INTERIOR 1) Vize Strategie Hodnoty Fakta a data Zákazníci a reference Rozsah služeb Kariéra Náš závazek Strana 2 Vize Strategie Hodnoty VIZE We

Více

Profesionalita a spolehlivost

Profesionalita a spolehlivost Profesionalita a spolehlivost Švédská společnost Swegon působící v oblasti vzduchotechniky je synonymem kvality, technické dovednosti a energetické úspory. Swegon je jedním z předních evropských výrobců

Více

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Nejlepší přepravní a logistické služby z Evropy ... a po celém světě. Kapacity pro zdolání každého vrcholu. Logistická řešení, která dávají křídla. Efektivita

Více

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Ocelové pilové pásy na dřevo Úvod Ocelové pilové pásy na dřevo 02 / 03 Evoluce se nikdy nezastaví. Ocelové pásy Bohlerstrip pro pásové pily na dřevo. Nová

Více

Změnila krize dlouhodobý výhled spotřeby energie?

Změnila krize dlouhodobý výhled spotřeby energie? Očekávaný vývoj odvětví energetiky v ČR a na Slovensku Změnila krize dlouhodobý výhled spotřeby energie? Lubomír Lízal, PhD. Holiday Inn, Brno 14.5.2014 Předpovídání spotřeby Jak předpovídat budoucí energetickou

Více

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU ŘADOVÉ VENTILY SÉRIE V50-53 ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU 02 VÝHODNÉ VENTILY V50-53 PŘEDSTAVUJEME NOVOU SÉRII ŘADOVÝCH VENTILŮ V50-53 TECHNICI NORGRENU VYVÍJEJÍ VÝROBKY,

Více

Nové kabelové krabicové rozvodky. Vývoj originálu. Stupeň 1 - Pro venkovní instalaci. www.enycase.eu

Nové kabelové krabicové rozvodky. Vývoj originálu. Stupeň 1 - Pro venkovní instalaci. www.enycase.eu Nové kabelové krabicové rozvodky. Vývoj originálu. Stupeň 1 - Pro venkovní instalaci. 2014 1931 www.enycase.eu Kabelové krabicové rozvodky Hensel: Příběh o úspěchu! Od svých počátků se společnost Gustav

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ.

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. LUKOIL LUBRICANTS MAZIVA LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. Pravidelné laboratorní kontroly a kompetentní vývojové

Více

Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER...

Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER... Dovolte abychom Vám alespoň v krátkosti představili světoznámou značku CARRIER... CARRIER VYUŢÍVÁ PODPORU VÝZNAMNÉ TECHNOLOGICKÉ KORPORACE UTC. Carrier Corporation je součástí United Technologies Corporation

Více

Strojírenství. Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace

Strojírenství. Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace Strojírenství Hospodářský cyklus, digitalizace a automatizace Obsah 1 Kdy investice vzrostou? Snímek 2 2 USA: kterým směrem? Snímek 3 3 Čína: chybí dynamika Snímek 4 4 Automatizace a digitalizace: jsou

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Tržní aspekty segmentu elektrotechnika

Tržní aspekty segmentu elektrotechnika Tržní aspekty segmentu elektrotechnika Přednášející: Ing. Jiří Tupa, Ph.D. Jiří Tupa EK 414 kl. 4531 tupa@ket.zcu.cz home.zcu.cz/~tupa/tase Konzultace po domluvě Rámcová osnova přednášek Úvod do předmětu,

Více

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech

Správa kontaktů Analýza příležitostí. Finanční účetnictví Nákladové účetnictví. řešení po celém světě. Přes 60% všech ZVYŠTE SVOJI PRODUKTIVITU PPS One SOFTWARE PRO PLÁNOVÁNÍ A ŘÍZENÍ VÝROBY SPOJENÍ PPS One SE SAP BUSINESS ONE Prodej Nákup Logistika Správa kontaktů Analýza příležitostí Personalistika Finanční účetnictví

Více

Portfolio produktů. Productline Stäubli Electrical Connectors

Portfolio produktů. Productline Stäubli Electrical Connectors Portfolio produktů Productline Stäubli Electrical Connectors STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce kvalitních

Více

Spolehlivý partner v oblasti zpracování plechu ORGANIZACE

Spolehlivý partner v oblasti zpracování plechu ORGANIZACE KASPER KOVO ORGANIZACE Historie 1992 založení firmy v Úpici 1996 zaměření se na zpracování plechu ve spolupráci s evropskými firmami 1999 instalace prvního laseru 2001 přestěhování do nového areálu v Trutnově

Více

Nejvyšší výkony podmíněné provozem

Nejvyšší výkony podmíněné provozem 12345 Zajistit provoz Nejvyšší výkony podmíněné provozem Je to tak jednoduché. 12 Rozvíjet nápady Chcete postavit nejlepší stroj a máte již první nápady? Potom je s námi zachyťte na papír: od malých inovačních

Více

Význam a vývoj automobilového průmyslu v Evropské unii

Význam a vývoj automobilového průmyslu v Evropské unii Význam a vývoj automobilového průmyslu v Evropské unii Ing. Tomáš Kozelský EU Office / Knowledge Centre Ekonomické a strategické analýzy Česká spořitelna a Katedra ekonomie a práva, ŠAVŠ Mladá Boleslav,

Více

ROZDĚLOVAČE 2 PŘEHLED

ROZDĚLOVAČE 2 PŘEHLED ROZDĚLOVAČE ROZDĚLOVAČE Cílený ohřev jednotlivých místností zvyšuje komfort, snižuje spotřebu energie a umožňuje hospodárný provoz otopných zařízení. K tomu je potřeba optimální rozdělení energie: u hlavního

Více

SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ TĚŽBA NEROSTNÝCH SUROVIN TĚŽKÝ A SPOTŘEBNÍ PRŮMYSL

SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ TĚŽBA NEROSTNÝCH SUROVIN TĚŽKÝ A SPOTŘEBNÍ PRŮMYSL SVĚTOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ TĚŽBA NEROSTNÝCH SUROVIN TĚŽKÝ A SPOTŘEBNÍ PRŮMYSL TĚŽEBNÍ PRŮMYSL Naleziště a následná těžba nerostných surovin = základ pro průmyslovou výrobu. / nerovnoměrnost/ Tyto státy světa

Více

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*)

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*) Pro více informací kontaktujte / For further information please contact: Ing. Hana Fojtáchová, e-mail: fojtachova@czechtourism.cz Ing. Martin Košatka, e- mail: kosatka@czechtourism.cz Zahraniční hosté

Více

FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST

FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST Charakteristika největší organizace pro aplikovaný výzkum v Evropě v šesti bodech Fraunhoferova společnost je největší organizace pro aplikovaný výzkum v Evropě, která provádí

Více

blízkost k zákazníkovi tajemstvím našeho úspěchu na inovačním poli: Z přímého dialogu s výrobou, výzkumem a vývojem

blízkost k zákazníkovi tajemstvím našeho úspěchu na inovačním poli: Z přímého dialogu s výrobou, výzkumem a vývojem ZKUŠENOST Již přes 140 let se měří s měřicími přístroji značky Mahr PEČLIVOST Pro každý požadavek odpovídající řešení TECHNIKA Nejvyšší kvalita pro Vaši přesnost JISTOTA Výsledky, na které se můžete spolehnout

Více

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech

pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech pro ruční svařování MIG/MAG v průmyslu i v řemeslech Žárovka Thomase Alva Edisona nebyla první na trhu. Ale byla tou, která s konečnou platnos pomohla elektřině k průlomu. Stále znovu mění vynálezy svět.

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000

Více

Cíl: definovat zahraniční pracovní cest, vyjmenovat náhrady při zahraniční pracovní cestě a stanovit jejich výši.

Cíl: definovat zahraniční pracovní cest, vyjmenovat náhrady při zahraniční pracovní cestě a stanovit jejich výši. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Název projektu: OA Přerov Peníze středním školám Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu:

Více

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti

Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Systémová řešení pro kanceláře a konferenční místnosti Produktové skupiny FACILITY Připojte se do světa možností IT POWER DISTRIBUTION Energie pro vaše IT ELEKTROMATERIÁL Komplexní program pro elektroniku

Více

Business Supplies. velkoobchod.conrad.cz

Business Supplies. velkoobchod.conrad.cz velkoobchod.conrad.cz KDO JSME? Conrad Electronic je mezinárodní prodejce elektroniky a techniky. Disponuje jedním z nejvyspělejších distribučních a logistických center v Evropě, které se nachází v německém

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287

Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 Obsah Úvod a služby 4-7 DK-kabelové krabicové rozvodky 8-141 1,5-240 mm 2, IP 54-67 KV-malé rozváděče do 63 A 142-205 IP 54-65, 3-54 modul. jednotek Rozváděčový systém s dveřmi do 250 A 206-287 IP 66 Rozváděčový

Více

Společnost YIT významně posiluje své aktivity ve střední evropě akvizicí společnosti caverion

Společnost YIT významně posiluje své aktivity ve střední evropě akvizicí společnosti caverion Společnost YIT významně posiluje své aktivity ve střední evropě akvizicí společnosti caverion Obsah YIT ve zkratce Caverion ve zkratce Akvizice YIT ve zkratce Dobré prostředí pro život YIT je ve svých

Více

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu.

Komplexní špičkový systém detekce požáru od společnosti Bosch s technologií místní zabezpečovací sítě (LSN) pro dokonalou ochranu. Prvotřídní požární ochrana luxusního hotelu Hotel Kempinski Hotel The Dome v Turecku je kompletně vybaven systémem elektrické požární signalizace od společnosti Bosch. Kempinski 2 Komplexní špičkový systém

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

Kovové trubky Vhodná výbava pro vysoké zatížení

Kovové trubky Vhodná výbava pro vysoké zatížení Kovové trubky Vhodná výbava pro vysoké zatížení Stav: leden 2012 DRENÁŽNÍ SYSTÉMY ELEKTROSYSTÉMY DOMÁCÍ TECHNIKA PRŮMYSLOVÉ VÝROBKY Ocelové a nerezové trubky Sortiment ocelových a nerezových trubek z

Více

DISTRIBUČNÍ TRANSFOMÁTORY PŘÍSTROJOVÉ TRANFORMÁTORY

DISTRIBUČNÍ TRANSFOMÁTORY PŘÍSTROJOVÉ TRANFORMÁTORY DISTRIBUČNÍ TRANSFOMÁTORY PŘÍSTROJOVÉ TRANFORMÁTORY navrhuje a vyrábí epoxidové transformátory od roku 1979, včetně jmenovitých výkonů do 20 MVA, jmenovité primární napětí do 52kV a již 25 let také transformátory

Více

Vynález, který změnil svět

Vynález, který změnil svět Společnost Carrier, vybudovaná na vynálezu Willise Carriera, který v roce 1902 postavil moderní klimatizaci, je přední světový dodavatel topenářských, klimatizačních a chladících řešení. Společnost Carrier

Více

SmartGrid & Smart Metering. Radek Semrád EurOpen, 14.-17. října 2012

SmartGrid & Smart Metering. Radek Semrád EurOpen, 14.-17. října 2012 SmartGrid & Smart Metering Radek Semrád EurOpen, 14.-17. října 2012 Agenda Představení a úvod Změny v chování a využití energetických sítí Nové technologie Smart metering Požadavky EU Zahraniční zkušenosti

Více

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner

/ Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika. / Program Fronius Service Partner / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika / Program Fronius Service Partner / Nainstalujete dokonalé fotovoltaické elektrárny. A co bude pak? Nabídněte svým zákazníkům více:

Více

ASSA ABLOY. An ASSA ABLOY Group company

ASSA ABLOY. An ASSA ABLOY Group company SERVIS An ASSA ABLOY Group company ASSA ABLOY www.besam.com Prvotřídní servis Zvolíte-li společnost Besam, získáte přístup k naší globální servisní organizaci složené z místních profesionálních týmů. Můžeme

Více

BMW FUTURE MOBILITY DEVELOPMENT CENTER (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, Katharina Will, Petr Pospisil

BMW FUTURE MOBILITY DEVELOPMENT CENTER (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, Katharina Will, Petr Pospisil BMW (FMDC) Mikroregion Sokolov východ, 19.3.2019 Katharina Will, Petr Pospisil BMW PŘEHLED PROJEKTU Společnost BMW AG má záměr rozšířit síť svých vývojových a testovacích areálů. Za tímto účelem hodlá

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády Čeho chceme tedy strategií dosáhnout? Udržení tempa

Více

Haupttitel Aussen Book. www.ammann-group.com. Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi

Haupttitel Aussen Book. www.ammann-group.com. Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Bereich Machines Bereich Haupttitel Aussen Book Haupttitel Produktová Aussen mapa Demi www.ammann-group.com Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Subline Demi Ammann ve světě Hutnící stroje

Více

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu.

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. ubaj Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. www.sulko.cz Pro více informací volejte: 800 155 156 SULKO Výrobou a montáží oken

Více

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL UNIMERCO, s.r.o. INOVATIVNÍ SPOLEČNOST Podpora na místě UNIMERCO, s.r.o. bylo založeno v roce 2006

Více

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant

Export ČR a exportní omezení Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant Export ČR a exportní omezení 18.6.2019 Mgr. Bc. Kryštof Rygl Exportní konzultant ZAHRANIČNÍ OBCHOD ČR 9 000 000 000 8 000 000 000 7 000 000 000 6 000 000 000 5 000 000 000 4 000 000 000 3 000 000 000 2

Více

Hydro Building Systems - WICONA. Prezentace společnosti

Hydro Building Systems - WICONA. Prezentace společnosti Hydro Building Systems - WICONA Prezentace společnosti Naše hodnoty Odvaha Tváří v tvář výzvám a při přiměřeném riziku i za cenu nejistých výsledků Respekt Jednat čestně a uznávat cennost každého jednotlivce,

Více

na správný bod Keramické frity, glazury, smalty.

na správný bod Keramické frity, glazury, smalty. na správný bod na správný bod Keramické frity, glazury, engoby, smalty. Křest ohněm speciální produkty pro jakékoliv výrobky keramického oboru, vyvinuté s dlouholetou praxí, moderní technikou a inovujícími

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

vstříc novým zítřkům!

vstříc novým zítřkům! Z minulosti od první až po čtvrtou generaci: stále než 100 letou tradicí od převozu nákladů rodinná společnost, s více koňskými povozy až k 4600 přepravním jednotkám od původního konceptu k evropskému

Více

MAS Opavsko směřuje k energetické nezávislosti

MAS Opavsko směřuje k energetické nezávislosti MAS Opavsko směřuje k energetické nezávislosti Ing. Jiří Krist předseda sdružení MAS Opavsko Bc. Petr Chroust - manažer MAS Opavsko www.masopavsko.cz Energetická koncepce území MAS Opavsko Podklad pro

Více

Technologická evoluce. Řešení šitá na míru pro farmaceutické a biotechnologické výroby. www.zeta.com

Technologická evoluce. Řešení šitá na míru pro farmaceutické a biotechnologické výroby. www.zeta.com Technologická evoluce Řešení šitá na míru pro farmaceutické a biotechnologické výroby www.zeta.com Řecké písmeno ZETA je symbolem tradice a dokonalosti průkopnického písma. Poprvé se objevila možnost vyjádřit

Více

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany...

KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME. www.ahorn.cz. Kam směřujeme do budoucna... Firma, která začínala v garáži... strany... KAM SMĚŘUJEME KAM SMĚŘUJEME strana 3. Firma, která začínala v garáži... strana 4. AHORN dnes... strana 5. AHORN z druhé strany... strana 7. Kam směřujeme do budoucna... Najdete nás také na Facebooku https://www.facebook.com/ahorncz

Více

Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann.

Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann. Witzenmann Opava Witzenmann Opava, spol. s r.o. Nákladní ul. č.7 74601 Opava Telefon +420-553 760 200 Telefax +420-553 625 223 opava@witzenmann.cz www.witzenmann.cz SKUPINA S 23 podniky v 18 zemích je

Více

KOMPLETNÍ KABELOVÉ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL

KOMPLETNÍ KABELOVÉ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL KOMPLETNÍ KABELOVÉ ŘEŠENÍ PRO AUTOMOBILOVÝ PRŮMYSL INOVACE ORIENTACE NA ZÁKAZNÍKA RODINNÉ HODNOTY ORIENTACE NA ÚSPĚCH Společnost LAPP KABEL s. r. o. je součástí celosvětově působící skupiny Lapp. Majitelem

Více

More than quality. *

More than quality. * More than quality. * Od té doby, kdy jsme v roce 1958 jako první na světě dodali zákazníkům vozíkovou pec, jsme vázáni kvalitou našich výrobků. Nepřetržitý proces inovací položil základ prodejního úspěchu

Více

IBC SOLAR Podnik s tradicí

IBC SOLAR Podnik s tradicí IBC SOLAR Mezinárodní specialista na fotovoltaiku IBC SOLAR Podnik s tradicí 1982: Založen jako inženýrská kancelář IBC Solartechnik 1986: Iniciátor každoročních FV sympozií 2000: Přeměna na IBC SOLAR

Více

Display Technology for your Industry

Display Technology for your Industry O nás Display Technology for your Industry Zobrazovací technologie pro Váš průmysl SemsoTec Group vytvoří ve Vaší společnosti kompletní výrobní řetězce pro Infotainment-Displeje a řídící jednotky od prototypů

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Ceník internetových služeb

Ceník internetových služeb Ceník internetových služeb vysokorychlostní připojení profesionální řešení pro firmy i domácnosti telefonní služby - pevná linka voip výhodné volání přes internet s veřejným číslem do telefonních sítí

Více