CERAMIC LUBE TECHNICAL INFO PROFESSIONAL LUBRICANT SYSTEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "CERAMIC LUBE TECHNICAL INFO PROFESSIONAL LUBRICANT SYSTEM"

Transkript

1 CERAMIC LUBE CERAMIC LUBE je mazadlo na bázi keramických částic s odolností proti vysokým teplotám a tlakům. CERAMIC LUBE se používá na mazání a ochranu závitových spojů vystavených vysokým teplotám, tlakům, kyselinám, zásadám, slané vodě, např.: šroubové spoje výfukových systémů, katalyzátory, svíčky, sondy, šrouby kol, osy, převodovky a motory. V průmyslu na parní ventily, šoupátka, zámky, čepy, vřetena, příruby, ventily, atd. Usnadňuje montáž a demontáž. Zvlášť vyhovuje mazacím požadavkům při opravách a údržbě brzdových systémů. Vhodný na nerezové a hliníkové spoje. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Neobsahuje toxické ani korozivní příměsi Nenapadá o-kroužky a gumové díly Chrání proti galvanizaci a korozi Neobsahuje žádné kovy Sprej před upotřebením protřepejte. Aplikujte CERAMIC LUBE a nechejte působit. Aerosol Keramické částice, syntetický olej Namodralý Pracovní teplota -40 až C Maximální pracovní tlak Pevnost v tlaku 130 N/mm² (Brugger test) 3800/4000 N (Ball test) Odolnost proti vodě +1 C až +90 C (DIN 51807) Hustota 0,716 g/cm³ při 20 C CERAMIC LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list CERAMIC LUBE.

2 DRY LUBE DRY LUBE je suché silikonové mazadlo, které obsahuje 100% čistý silikonový olej bez jakýchkoli příměsí. DRY LUBE se používá na ochranu, údržbu, separaci a mazání plastů, gumy, dřeva a kovů. Například na mazání mechanizmů šuplíků, boxů a skříněk, střešních i normálních oken, sedadel a záchranných pásů, k impregnaci a ochraně gumových těsnění aut a u chladírenských zařízení proti ztvrdnutí nebo zamrznutí. Dále k separaci a mazání strojů v potravinářských a textilních provozech, tiskárnách, ve výrobě obalů a na jemnou mechaniku kancelářských strojů. DRY LUBE poskytuje na plastových dílech vysoce lesklou plochu, která dodává dílům výstavní vzhled. Odstraňuje nepříjemné vrzání při styku dvou různých materiálů, např. plastu a kovu. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Výborné mazací a separační vlastnosti Dlouhodobé působení Odpuzuje prach a vodu Bez zápachu, nezanechává zbytky Nanést na čistou plochu ze vzdálenosti cm. V případě velké vrstvy setřít suchým, měkkým hadrem. Nepoužívat pokud má být povrch barven nebo lakován. Silikonový olej Bezbarvý Pracovní teplota -30 C až +250 C DRY LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list DRY LUBE.

3 FLEX LUBE FLEX LUBE je syntetické teflonové mazadlo s dlouhotrvajícím účinkem. Při aplikaci vytéká jako řídký olej, který se mění na husté mazadlo odolávající i tlakovému mytí. FLEX LUBE se používá na mazání kuličkových a kluzných ložisek, zámků, řetězů, lan a převodů a všude tam, kde je třeba, aby bylo mazadlo odolné proti vysokým teplotám a mělo vynikající přilnavost k materiálu. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Nesmývá se tlakovou vodou Vysoká schopnost penetrace Ochrana proti korozi Před upotřebením protřepejte. Aplikujte FLEX LUBE a nechejte působit. Syntetický teflon Bezbarvý Pracovní teplota -35 až +250 C Hustota 0,89 g/cm³ při 20 C Zápalná teplota C FLEX LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list FLEX LUBE.

4 FLOW TECH FLOW TECH je univerzální mazací prostředek na bázi teflonu. FLOW TECH se používá na mazání jemné mechaniky, uvolňování zarezlých spojů, čištění kovových povrchů a odpuzování vody a vlhkosti. FLOW TECH tvoří ochranný film, který se nelepí a nepřitahuje prach. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Široký okruh použití Proniká rzí Ochrana proti korozi Před upotřebením protřepejte. Aplikujte FLOW TECH a nechejte působit. Směs alkánů Bezbarvý Pracovní teplota -20 C až +250 C Dynamická viskozita 1,2 mpas při 25 C Hustota 0,766 g/cm³ při 20 C Zápalná teplota > 200 C FLOW TECH je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list FLOW TECH.

5 MULTI LUBE MULTI LUBE je řídký multifunkční olej s vysokou penetrační schopností, odpuzuje vlhkost, chrání proti korozi, čistí a rozpouští rez na těžko přístupných místech. MULTI LUBE se používá na mazání jemné mechaniky, zámků, pantů, bovdenů a posuvů sedadel, na textilní, papírenské a tiskařské stroje. Odstraňuje vlhkost z elektrických zařízení a motorů, chrání kovové povrchy proti korozi a čistí povrchy od nečistot. Čistí gumové a syntetické materiály a udržuje je čisté a měkké. Ochranný film nikdy nevyschne a nemusí se odstraňovat před svařováním nebo lisováním. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Ochranný film nikdy nevyschne Vysoká schopnost penetrace Ochrana proti korozi Neobsahuje silikon ani grafit Sprej před upotřebením protřepejte. Aplikujte MULTI LUBE a nechejte působit. Minerální olej Žlutý Pracovní teplota -20 až +50 C Hustota 0,811 g/cm³ při 20 C MULTI LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list MULTI LUBE.

6 POWER CUT POWER CUT je vysoce kvalitní řezný olej ve spreji. Zvyšuje kvalitu obrobeného povrchu. POWER CUT se používá na mazání a chlazení řezných nástrojů při obrábění kovů, jako je řezání závitů, vrtání, řezání kovů a drátů, frézování nebo soustružení. Lze jej použít na tvrdé i měkké materiály: nerez ocel, šedá litina, hliník, měď, mosaz. Prodlužuje životnost řezných nástrojů Použitelný na tvrdé i měkké materiály Zvyšuje kvalitu obrábění Neobsahuje silikon Chrání před hromaděním špon na nástrojích Obsah řádně protřepejte. Aplikujte POWER CUT přímo na obráběné místo. Obrábění provádějte v dobře větraných prostorech. Směs syntetických a minerálních olejů Žlutý Hustota 0,79 g/cm³ při 20 C POWER CUT je dodáván jako 500ml sprej. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list POWER CUT.

7 POWER LUBE POWER LUBE je mazadlo na bázi kovových částic s odolností proti vysokým teplotám a tlakům. POWER LUBE se používá na mazání a ochranu spojů vystavených vysokým teplotám, tlakům, kyselinám, zásadám, slané vodě, např.: parní ventily, šoupátka, zámky, šrouby výfuků, ventily, atd. Usnadňuje montáž a demontáž. Vysoká odolnost proti chemikáliím Chrání proti korozi a připékání Neobsahuje nikl Sprej před upotřebením protřepejte. Aplikujte POWER LUBE a nechejte působit. Pasta Kovový prášek, syntetický olej Tmavě šedý Pracovní teplota -180 až C Hustota 0,89 g/cm³ při 20 C Zápalná teplota 1,2 g/cm³ při 20 C Max. pracovní tlak 230 N/mm² POWER LUBE je dodáván jako 400ml sprej a 450g plechovka. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list POWER LUBE AEROSOL a POWER LUBE BULK.

8 PROFESSIONAL LUBRICATION SYSTEM PTFE DRY LUBE PTFE DRY LUBE je suché a čisté, velmi dobře přilnavé mazadlo a separační prostředek na bázi tetrafluoretylénu (teflonu). PTFE DRY LUBE se používá jako suchý mazací prostředek na mazání strojů při zpracování dřeva, papíru, gumy a textilu, nezanechává mastné skvrny. Používá se také jako uvolňovací a separační prostředek na přípravky při výrobě plastů a gumy, hlavně tam, kde není možné použít prostředky obsahující silikon. Výrobek snižuje tření a maže kluzná ložiska, vodící a kluzné tyče, řetězy, panty, zámky, dopravníky, bezpečnostní pásy, řezné nástroje, ozubená kola, jemnou mechaniku, optiku a šicí stroje. Dále se používá jako kluzný povlak na pohybující se díly z přírodního nebo lakovaného dřeva, například na šuplíky, dvířka nebo víka. Výborná přilnavost a vynikající separační vlastnosti Maže, čistí a chrání Odpuzuje vodu, prach a špínu Vysoká odolnost proti chemikáliím Před upotřebením dobře protřepejte. Nanášejte na čistou plochu ze vzdálenosti cm. V případě velké vrstvy setřete suchým, měkkým hadrem. Bílý Teplotní odolnost -30 až +250 C Teplota aplikace -10 až +50 C Hustota 0,588 g/cm 3 při 20 C PTFE DRY LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list PTFE DRY LUBE.

9 PROFESSIONAL SURFACE FINISHING SYSTEM RUST OIL RUST OIL je velmi účinný penetrační olej. Poskytuje jemné a účinné mazání, rozpouští rez a proniká do nejjemnějších trhlin a dutin. Odolává vysokým tlakům a uvolňuje silně zrezivělé díly. RUST OIL se používá na povolování silně zarezlých spojů všech druhů kovu, a to také na citlivé spoje, jako jsou například ocelové šrouby v hliníku, aby se zabránilo poškození při demontáži. Dále se používá při demontáži brzd, výfuků, závěsů kol, potrubních spojek, šroubů a matek. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Výborný kapilární efekt Odolává vysokým tlakům Ekonomické používání Obsahuje více než 95 % aktivních látek Před upotřebením důkladně protřepejte. Aplikujte RUST OIL na povrch a nechejte působit. Počkejte 5 až 10 minut. Na povolení použijte vhodné nářadí. Pokud jsou díly silně zrezivělé, aplikujte ještě jednou. Rafinát s MoS2 Šedý Hustota 0,771 g/cm³ při 20 C Teplotní odolnost -20 C až +250 C Teplota aplikace a povrchu při aplikaci -20 C až +60 C Rozpustnost ve vodě Nerozpustný Certifikát č klasifikace H2 RUST OIL je dodáván jako 500ml sprej. Dodává se s krátkou i dlouhou aplikační hubicí. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list RUST OIL. VEIDEC proto nemůže přijmout žádnou odpovědnost za škody a ztráty způsobené nevhodným použitím výrobku

10 SAFE LUBE SAFE LUBE je potravinářské mazadlo vyvinuté speciálně pro potravinářský, farmaceutický a kosmetický průmysl. Schválení: NSF registrace s klasifikací H1 pro náhodný kontakt s potravinami. SAFE LUBE se používá na mazání a montáž výrobních, plnicích, balicích, etiketovacích a upínacích strojů, zejména na kluzné plochy, řetězy, panty, pohony, ventily, ozubená kola, atd. Sprej obsahuje systém up&down, což umožňuje aplikaci v jakékoli poloze, a to i v těžko přístupných místech. Pro náhodný kontakt s potravinami Neovlivňuje organoleptické vlastnosti potravin Rozpouští rez a špínu a chrání proti korozi Odpuzuje vlhkost a má výborné pronikací vlastnosti Před upotřebením protřepejte. Nastříkejte SAFE LUBE ze vzdálenosti 15 až 20 cm. Bezbarvý Pracovní teplota -25 C až +120 C Viskozita (kinematická) 67mm 2 /s (+40 C) Max. pracovní tlak 230 N/mm 2 SAFE LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H1 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list SAFE LUBE.

11 SIL LUBE SIL LUBE je husté silikonové mazadlo ze směsi čistého silikonového oleje a uhlovodíků. Chrání, udržuje, maže a separuje plastové, gumové a kovové díly. Poskytuje vysoký lesk plastovým dílům, jako jsou nárazníky, chladiče, mřížky, spoilery, ochranné lišty, vinylové střechy aut a chrání je proti zkřehnutí. Impregnuje sklápěcí střechy a kryty. Odpuzuje vlhkost a chrání elektrické kontakty před vlhkostí a zamrznutím. Má antistatické účinky a nepřitahuje prach. SIL LUBE chrání gumové části dveří, krytů a těsnění, gumové dorazy, plastové výlisky, vodní hadice a pneumatiky proti zkřehnutí a zmrznutí. Zabraňuje vzniku přilnavých zbytků na lisech a vedení ve výrobě plastů. Maže mechanizmy sklápěcích střech, vodicích lišt sedadel a záchranných pásů. Odstraňuje nepříjemné pískání a skřípavý zvuk zejména u rozdílných materiálů, např. kov/plast. Výborně chrání proti oxidaci pojistek, obvodových desek, vypínačů a dalších elektrických zařízení. SIL LUBE je ideální jako mazací a uvolňovací přípravek pro výrobu a údržbu. Výborné mazací a separační vlastnosti Chrání před vlhkostí a zamrznutím Odpuzuje prach a vodu Naneste na čistou plochu ze vzdálenosti cm. V případě velké vrstvy setřete suchým měkkým hadrem. Chemický základ Silikonový olej Bezbarvý Zápach/vůně Charakteristická Hustota 0,693 g/cm 3 Elektrická vodivost 0, S Teplota aplikace a povrchu při aplikaci -10 C až +50 C Teplotní odolnost dlouhodobá -50 C až +200 C Nenapadá tyto elastomery: ACM akrylátový kaučuk CR chloroprenový kaučuk NBR nitril-butadienový kaučuk SBR styrol-butadienový kaučuk CSM chlor-sulfonový kaučuk SIL LUBE je dodáván jako 500ml sprej. EPDM ethylen-propylen-dienový kaučuk FKM fluorovaný kaučuk NR přírodní kaučuk SQM/MVQ silikonový kaučuk Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list SIL LUBE.

12 TOP LUBE TOP LUBE je čiré, dlouhodobě působící syntetické mazadlo. Vytéká jako řídký olej, který se mění na viskózní tuk. TOP LUBE se používá na mazání veškerých pohyblivých, silně zatěžovaných strojních dílů, kuličkových a válečkových ložisek, zubových a šnekových převodů, všech druhů řetězů a lan. Penetrační schopnost lze využít při mazání dveřních zámků a pantů, kloubů, brzdových táhel, vodících tyčí a lišt. Výborná mazací schopnost Neobsahuje silikon Ochrana proti korozi Před upotřebením protřepejte. Aplikujte TOP LUBE a nechejte působit. Lze aplikovat také na strojní zařízení v chodu. Směs alkanů Bezbarvý Pracovní teplota -35 C až +200 C Hustota 0,66 g/cm 3 při 20 C TOP LUBE je dodáván jako 500ml sprej. Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list TOP LUBE.

13 WHITE GREASE WHITE GREASE je vysoce kvalitní mazadlo na bázi lithia. WHITE GREASE se používá na mazání ložisek, zámků, vodních čerpadel, řetězů, kohoutů topení a převodů a všude tam, kde je třeba, aby bylo mazadlo odolné proti vodě a vysokým teplotám. Výrobek je schválen NSF registrací s klasifikací H2 a lze jej použít v potravinářských provozech v místech bez kontaktu s potravinami. Nesmývá se vodou Netvrdne a nevysušuje se Neskapává Před upotřebením protřepejte. Aplikujte WHITE GREASE a nechejte působit. Směs alkanů Bílý Pracovní teplota -35 C až +250 C Hustota 1,12 g/cm³ při 20 C Zápalná teplota C WHITE GREASE je dodáván jako 500ml sprej. Certifikát č klasifikace H2 Před použitím výrobku si důkladně přečtěte bezpečnostní list WHITE GREASE.

BRIGHT GALV TECHNICAL INFO PROFESSIONAL SURFACE FINISHING SYSTEM

BRIGHT GALV TECHNICAL INFO PROFESSIONAL SURFACE FINISHING SYSTEM BRIGHT GALV BRIGHT GALV je prostředek k ochraně kovů galvanizací za studena. Chrání před solí, vodou, kyselinami a dalšími chemikáliemi. Je vyroben ze syntetické pryskyřice a částic hliníku a zinku. Používá

Více

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505

NOVINKY 11-12/2012. obj. číslo: 100-05503. obj. číslo: 100-05504. obj. číslo: 100-05505 obj. číslo: 100-05503 Čistič brzd - účinný a rychleschnoucí čistící prostředek brzdových součástí - čistí a odmašťuje brzdy a spojky obj. číslo: 100-05504 Čistič motoru - mimořádně účinný čistič a odmašťovač

Více

Normfest, s.r.o. Pekařská Praha. Tel

Normfest, s.r.o. Pekařská Praha. Tel Normfest, s.r.o. ekařská 12 155 00 raha Tel. + 42 257 013 280 Email: info@normfest.cz www.normfest.cz www.normfest-shop.cz MAZIVA opis produktů High-ress Vysokotlaký mazací tuk High-ress Black High-ress

Více

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH

Údržba. Péče. IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění. IBS Scherer GmbH Údržba Péče IBS-TECHNICKÉ SPREJE PRO ÚDRŽBU Technické spreje pro údržbu, péči a čištění Čištění Mazání IBS Scherer GmbH ČIŠTĚNÍ & ODMAŠŤOVÁNÍ IBS-Rychloodmašťovač Blitz K čištění těžce přístupných strojních

Více

AIR CLEAN TECHNICAL INFO PROFESSIONAL CLEANING SYSTEM

AIR CLEAN TECHNICAL INFO PROFESSIONAL CLEANING SYSTEM PROFESSIONAL CLEANING SYSTEM AIR CLEAN AIR CLEAN je speciálně vyvinutý výrobek na čištění a osvěžení vzduchu v klimatizacích a systémech s cirkulací. AIR CLEAN se používá ve všech typech dopravních prostředků,

Více

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk

www.pkrealizace.cz PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk PK REALIZACE s.r.o., Zvolská 789/11, 142 00 Praha 4- Kamýk Krátce o Nanoprotech výrobcích: Nanoprotech spreje fungují na bázi nejnovějších nanotechnologií. Vyžadují minimální přípravu povrchu. Lehce pronikají

Více

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006

NOVINKY 04/2016. Sonda pro čistič sání a EGR ventilu - 1 ks katalogové číslo: 043-683006 Čistič sání, škrtících klapek a EGR ventilů - odstraňuje uhlíkové usazeniny a pryskyřici, zlepšuje průchod vzduchu sáním, zabraňuje ztrátě výkonu a zlepšuje hodnoty výfukových emisí - vhodný pro benzinové

Více

Maziva a vysoce výkonné oleje. GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross

Maziva a vysoce výkonné oleje. GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross Maziva a vysoce výkonné oleje GRIZZLY more than CHEMIE by Ferdinand Gross NAŠE CHEMICKÉ PRODUKTY Univerzální použití: Naše chemické produkty Spousta našich zákazníků sází na chemické produkty. I zde můžete

Více

MNOHOSTRANNÉ MAZADLA. www.spreje.cz

MNOHOSTRANNÉ MAZADLA. www.spreje.cz MNOHOSTRANNÉ MAZADLA MNOHOSTRANNÉ MAZADLO AL-W Speciální tuk pro mazání, korozní ochranu a pro použití pod vodou (klasifikace dle DIN 51 502: KPL 1-2E -25). Účinná ochrana proti agresivním kapalinám (např.

Více

Víceúčelový tuk. Mazací tuk tlačený Pro mazací pouzdra nebo volné plnění tukem. Zmýdelněný lithiem

Víceúčelový tuk. Mazací tuk tlačený Pro mazací pouzdra nebo volné plnění tukem. Zmýdelněný lithiem Víceúčelový tuk Zmýdelněný lithiem Pro mazání kluzných a valivých ložisek při vysokém zatížení, odolný vůči vodě. Použití od 30 do +120 C, ( pro dlouhodobé mazání ložisek od 30 do+80 C ). Obj. č. Druh

Více

Anti-Seize. Montážní pasty. Katalog WEICON 267

Anti-Seize. Montážní pasty. Katalog WEICON 267 Katalog WEICON 267 Nejrůznější vlivy, např. tření nebo vlhkost, vedou k poškozování korozi, zadření a opotřebení strojů a zařízení. Zejména při ztížených podmínkách, např. vysoké provozní teploty zatížení

Více

A10 - Kapaliny v kanystrech

A10 - Kapaliny v kanystrech UVOLŇOVAČ RZI 5l obj. číslo: 94000238 Weicon Uvolňovač rzi a je svoji vícenásobnou funkcí nepostradatelný při opravách a údržbě. Z důvodu dobrého kapilárního působení a přilnavosti vnikne i do nejmenších

Více

WEICON produkty pro zemědělskou techniku

WEICON produkty pro zemědělskou techniku WEICON produkty pro zemědělskou techniku WEICON Korozní ochrana 2000 PLUS Korozní ochrana 2000 PLUS je speciální povrchová úprava odolná proti korozi a venkovním vlivům. Produkt na bázi hematitu (železné

Více

Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu

Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu Produkty chemické technologie pro údržbu a montáž v prumyslu MAXIMÁLNÍ VÝKONNOST PRO NEJVYŠŠÍ PROVOZNÍ JISTOTU Vydání 2015/2016 Speciální maziva Produkty pro údržbu 2 35 LET TRIBOLOGICKÉ KOMPETENCE DOSTUPNÉ

Více

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM

HAIR n BODY TECHNICAL INFO PROFESSIONAL BODY CARE SYSTEM HAIR n BODY HAIR n BODY je exkluzivní vlasový a tělový šampón. Chrání a zesiluje vlasy, obsahuje výtažky z aloe vera a pšeničné zárodečné bílkoviny. HAIR n BODY se používá na mytí a ošetřování vlasů a

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

Výrobky pro údržbu a péči v oblasti potravinářského průmyslu

Výrobky pro údržbu a péči v oblasti potravinářského průmyslu Výrobky pro údržbu a péči v oblasti potravinářského průmyslu Výtah z celkového programu vydání 2005 Oblasti použití Výrobky pro údržbu a péči v oblasti potravinářského průmyslu Chemicko-technologické výrobky

Více

Ochranný lak na motor

Ochranný lak na motor Ochrana prostoru motoru Hedvábně lesklé, průhledné Pomocí dlouhodobého ochranného filmu vypadá motor, konstrukční díly, hadice a plechy v motoru jako nové. Zabraňuje vniknutí vlhkosti a chrání před korozí.

Více

MOLYDUVAL Speciální maziva

MOLYDUVAL Speciální maziva MOLYDUVAL Speciální maziva MOLYDUVAL Tutela antikorozní prostředky 1 Všeobecně k ochraně proti korozi... 2 2 Příčiny vzniku koroze... 2 3 MOLYDUVAL antikorozní prostředky... 3 3.3 s olejovým filmem...

Více

Katalog produktů s potravinářským atestem NSF

Katalog produktů s potravinářským atestem NSF Katalog produktů s potravinářským atestem NSF NOVATO spol. s r. o. Uralská 6, 160 00 Praha 6 tel.: +420 233 339 688 fax: +420 224 315 198 e-mail: obchod@novato.cz www.novato.cz ABECEDNÍ SEZNAM VÝROBKŮ

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L50 Nožové šoupátko DN 50 DN 600 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: dvojdílné těleso mezi příruby

Více

BikeWorkX je rychle se rozvíjející značka staňte se součástí úspěchu!

BikeWorkX je rychle se rozvíjející značka staňte se součástí úspěchu! Historie / značka V roce 1991 byla založena firma Ing. Zdeněk Nacházel ZOP, poté v roce 1999 firma Nacházel, s.r.o. Již od počátku se společnost věnovala oblasti speciálních maziv. V současnosti je v nabídce

Více

MOLYDUVAL speciální maziva. Spreje pro údržbu, mazání a montáž

MOLYDUVAL speciální maziva. Spreje pro údržbu, mazání a montáž speciální maziva Spreje pro údržbu, mazání a montáž výroba speciálních maziv již let! je mezinárodně známá značka pro vysoce výkonná maziva s pozoruhodnými vlastnostmi, pokud se týká schopnosti absorpce

Více

Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely. www.gfix.

Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely. www.gfix. Anaerobní lepidla Kyanakrylátová lepidla Technické spreje Vysokoteplotní silikonové OXIM tmely Epoxidová lepidla a tmely Anaerobní lepidla Zajištění šroubových spojů Nízká pevnost Maximální velikost závitu

Více

Zajišťovače závitů Loctite výrazně předčí tradiční mechanické metody zajišťování závitů: Střední pevnost:

Zajišťovače závitů Loctite výrazně předčí tradiční mechanické metody zajišťování závitů: Střední pevnost: Zajišťování závitů Zajišťování závitových spojů Proč používat zajišťovače závitů Loctite? Produkty Loctite pro zajišťování závitů brání samovolnému povolování a chrání veškeré závitové spoje před působením

Více

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ SKUPINY VÝROBKŮ I. UNIVERZÁLNÍ PROSTŘEDKY NA KOVY 7 II. PROSTŘEDKY NA HLINÍK A NEREZ 10 III. PROSTŘEDKY NA SPECIÁLNÍ MATERIÁLY 13 IV. ŘADA SHINE PRO

Více

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech

HADICE A POTRUBÍ. Používaná na motorových vozidlech HADICE A POTRUBÍ Používaná na motorových vozidlech Zdeněk Vlasák, Odysseus 2004 Hadicové spony Šneková spona Hadicové šnekové šroubovací spony jsou určené pro rychlé a jednoduché upínání tlakových hadic

Více

MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití

MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití MOLYDUVAL maziva pro tlakové lití a jejich použití 1 Všeobecně 2 Oddělovací prostředky pro formy 2.1 vodou mísitelné 2.2 vodou nemísitelné 2.3 pastovité (k ručnímu mazání) 3 Mazivo pro písty 4 Oddělovací

Více

FDA kompatibilní iglidur A180

FDA kompatibilní iglidur A180 FDA kompatibilní Produktová řada Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Pro vlhká prostředí 411 FDA univerzální. je materiál s FDA certifikací

Více

2K PU lepidlo na karoserie. 2K epoxidové lepidlo

2K PU lepidlo na karoserie. 2K epoxidové lepidlo 2K epoxidové K vysoce pevnému lepení kovů, tvrdých umělých hmot, keramiky, kamene, dřeva, skla apod. Na opravy poškozených kovových dílů, na opravy rýh a chybných vrtání. Po vytvrdnutí jej lze vrtat, dělat

Více

Hadicový naviják 884. Robustní naviják pro náročné podmínky určený pro vzduch, vodu, oleje, naftu nebo mazací tuky.

Hadicový naviják 884. Robustní naviják pro náročné podmínky určený pro vzduch, vodu, oleje, naftu nebo mazací tuky. Robustní naviják pro náročné podmínky určený pro vzduch, vodu, oleje, naftu nebo mazací tuky. Velmi robustní průmyslový naviják pro náročné použití, který je určen pro všechny typy médií - vodu, vzduch,

Více

MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY

MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY ALBROMET 200 2 ALBROMET 220 Ni 3 ALBROMET 260 Ni 4 ALBROMET 300 5 ALBROMET 300 HSC 6 ALBROMET 340 7 ALBROMET 340 HSC 8 ALBROMET 380 9 ALBROMET 380 HSC 10 ALBROMET

Více

Témata profilové maturitní zkoušky Technologie

Témata profilové maturitní zkoušky Technologie ta profilové maturitní zkoušky Technologie 1. Technické materiály 2. Vlastnosti a zkoušky technických materiálů 3. Metalografie ocelí a litin 4. Tepelné zpracování a chemicko-tepelné zpracování 5. Odlévání

Více

MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY

MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY MATERIÁL ALBROMET PODROBNÉ TECHNICKÉ LISTY ALBROMET 200 2 ALBROMET 220 Ni 3 ALBROMET 260 Ni 4 ALBROMET 300 5 ALBROMET 300 HSC 6 ALBROMET 340 7 ALBROMET 340 HSC 8 ALBROMET 380 9 ALBROMET 380 HSC 10 ALBROMET

Více

Prachovky. Materiál Kůže. Pro jednoduchý hřídelový kloub. Svěrná spona. Pro dvojitý hřídelový kloub. Svěrná spona. Pro výsuvné kloubové hřídele

Prachovky. Materiál Kůže. Pro jednoduchý hřídelový kloub. Svěrná spona. Pro dvojitý hřídelový kloub. Svěrná spona. Pro výsuvné kloubové hřídele Prachovky Kůže Pro jednoduchý hřídelový kloub Počet Obj. číslo D1 D2 L2 L1 záhybů g T 17701 13 30 42 12 2 4 T 64196 16 32 40 15 2 6 T 17702 16 32 52 15 2 5 T 17703 20 35 62 20 2 5 T 17704 25 40 74 20 3

Více

Technický list. Nanoprotech Auto Moto Anticor. Technický list 1.01 Antikorozní a mazací sprej

Technický list. Nanoprotech Auto Moto Anticor. Technický list 1.01 Antikorozní a mazací sprej 1 Technický list Nanoprotech Auto Moto Anticor Technický list 1.01 Antikorozní a mazací sprej Popis výrobku Nanoprotech Auto Moto Anticor je antikorozní sprej, jehož hlavní výhodou je, že antikorozní ochrana

Více

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg

DTM NOVÁ TECHNOLOGIE. antikorozní základní i vrchní barva DIRECT TO METAL. 11 m 2 /kg NOVÁ TECHNOLOGIE DTM DIRECT TO METAL antikorozní základní i vrchní barva 11 m 2 /kg Jednosložková antikorozní akrylátová matná barva Na všechny druhy kovů, plechů, dřevo, beton a další povrchy bez použití

Více

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost

Bez PTFE a silikonu iglidur C. Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost Bez PTFE a silikonu iglidur Suchý provoz Pokud požadujete dobrou otěruvzdornost Bezúdržbovost HENNLIH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz 613 iglidur Bez PTFE a

Více

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ K BATERIÍM Bateriové Svorky Kryty pólů & adaptér Zkoušečky bateriové kyseliny Servisní doplňky Ekvalizér pro baterie Neutralon Tuk & kartáč na póly Ochranný sprej na póly & kartáč na

Více

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG

ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG ŠTÍT PRO VAŠE AUTO PRODUKTOVÝ KATALOG SHINE PREMIUM WAX Vysoce hydrofobní efekt Hluboký zrcadlový lesk Odolnost proti otěru UV ochrana laku Ochrana před oxidací i korozí Dlouhá životnost (až 24 měsíců)

Více

Ochrana proti zadírání. Montážní pasty pro náročná prostředí

Ochrana proti zadírání. Montážní pasty pro náročná prostředí Ochrana proti zadírání Montážní pasty pro náročná prostředí 2 Důvěryhodný partner pro montážní řešení Ve společnosti Henkel rozumíme výzvám, kterým čelíte při údržbě a opravách průmyslových zařízení. Aby

Více

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/

Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/ 4.2.Uložení Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/03.0009 Pro otočné uložení hřídelí, hřídelových čepů se používají ložiska. K realizaci posuvného přímočarého

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

smart lubrication Automatické maznice Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Nová generace Vyrobeno ve Švýcarsku / celosvětově patentováno

smart lubrication Automatické maznice Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Nová generace Vyrobeno ve Švýcarsku / celosvětově patentováno smart lubrication Automatické maznice Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Nová generace Vyrobeno ve Švýcarsku / celosvětově patentováno simalube jsou kompaktní ekonomické maznice, univerzálně

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L65 Nožové šoupátko DN 50 DN 600 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby

Více

Kolena a ohyby, ze železa nebo oceli (kromělitých a z nerezavějící oceli) 2013_01

Kolena a ohyby, ze železa nebo oceli (kromělitých a z nerezavějící oceli) 2013_01 Doklad Rezim CisloPolozky DatumPropusteni NazevCelnihoUradu ZemePuvoduKod PolozkaKn TARICKod MnozstviMJ PopisZbozi Hmotnost Hodnota SumaPoplatkuCloVymerene CelkovaCastkaPoplatku NazevDruhuDopravy PopisZB

Více

20 litrové a 200 litrové kontejnery. 20 litrové a 200 litrové kontejnery

20 litrové a 200 litrové kontejnery. 20 litrové a 200 litrové kontejnery Promoclean TP 112 Detergentní kapalina určená pro odstraňování veškerých brusných a leštících past a chladících obráběcích olejů Viskózní kapalina kaštanové barvy, která se snadno rozpouští a omývá vodou

Více

RECA arecal H1. www.reca.cz

RECA arecal H1. www.reca.cz RECA arecal H1 www.reca.cz 1 2 Nový program RECA arecal H1 nejen pro potravinářský průmysl, ale také pro zdraví Zdravěji pracovat H1 produkty doporučujeme nejen pro provozy, kde může při použití docházet

Více

MOLYDUVAL speciální maziva

MOLYDUVAL speciální maziva MOLYDUVAL speciální maziva Mazací pasty pro MOLYDUVAL výroba speciálních maziv jiţ let! MOLYDUVAL je mezinárodně známá značka pro vysoce výkonná maziva s pozoruhodnými vlastnostmi, pokud se týká schopnosti

Více

Vypracoval: Anatoly Kopshin Kontakt: +420 773 191 204, anatoly@nanoprotech.cz, nanoprotechcz@gmail.com Datum: 6. 1. 2015 www.nanoprotech.

Vypracoval: Anatoly Kopshin Kontakt: +420 773 191 204, anatoly@nanoprotech.cz, nanoprotechcz@gmail.com Datum: 6. 1. 2015 www.nanoprotech. Katalog sprejů Nanoprotech Vypracoval: Anatoly Kopshin Kontakt: +420 773 191 204, anatoly@nanoprotech.cz, nanoprotechcz@gmail.com Datum: 6. 1. 2015 www.nanoprotech.cz O nás: Jsme česká společnost ELF Logistic

Více

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

DIN PN 10/ANSI 150 CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: L20 Nožové šoupátko DN 50 DN 1200 DIN PN 10/ANSI 150 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby

Více

www.spreje.cz WEICON ANTI-SEIZE Vysoce výkonné montážní pasty a spreje Ochrana proti korozi, zad ení a opot ebení

www.spreje.cz WEICON ANTI-SEIZE Vysoce výkonné montážní pasty a spreje Ochrana proti korozi, zad ení a opot ebení WEICON ANTI-SEIZE Vysoce výkonné montážní pasty a spreje Ochrana proti korozi, zad ení a opot ebení tel.:556 843 556 fax:556 801 419 e-mail:info@spreje.cz www.weicon-koprivnice.cz WEICON ANTI - SEIZE Vysoce

Více

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky

PRŮMYSLOVÉ ARMATURY - spojky Spojky STORZ jsou určeny pro průmyslové instalace kapalin a sypkých médií. Používají se v požárních a zavlažovacích systémech, chemickém a potravinářském průmyslu, zemědělství apod. Rozdíly mezi kovanými

Více

OBSAH. www.dimer-group.com

OBSAH. www.dimer-group.com 1 OBSAH DIMERPACK 0011 3 DIMERPACK 0021 3 DIMERPACK 1110 3 DIMERPACK 1120 4 DIMERPACK 1130 4 DIMERPACK 1140 4 DIMERPACK 1170 5 DIMERPACK 1180 5 DIMERPACK 2210 5 DIMERPACK 2220 6 DIMERPACK 2230 6 DIMERPACK

Více

Přípravky na zjišťování povrchových trhlin 9536 Vyvolávací sprej - bílý 39 9534 Násakový sprej - červený 39 9528 Sprej na hledání netěsností 39

Přípravky na zjišťování povrchových trhlin 9536 Vyvolávací sprej - bílý 39 9534 Násakový sprej - červený 39 9528 Sprej na hledání netěsností 39 Obsah: Strana Tavidla 100 Prášek SH2 pro mosazné pájky 39 102 Pasta SH2 pro mosazné pájky 39 110 Pasta SH1 pro stříbrné pájky 39 111 Pasta SH1 pro stříbrné fólie 39 112 Tekutina SH1 pro stříbrné pájky

Více

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu

Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu Švýcarská řada maziv, čisticích prostředků a prostředků pro údržbu OFF ROAD 2T OFF ROAD 2T BLEND Částečně syntetický motorový olej pro 2-taktní. motory terénních motocyklů. Zajišťuje čisté spalování. Minimální

Více

Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost

Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost Elektricky vodivý iglidur Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost HENNLICH s.r.o. Tel. 416 711 338 ax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz

Více

MOLYDUVAL tabulky. MOLYDUVAL výroba

MOLYDUVAL tabulky. MOLYDUVAL výroba MOLYDUVAL tabulky MOLYDUVAL výroba speciálních maziv již let! MOLYDUVAL je mezinárodně známá značka pro vysoce výkonná maziva s pozoruhodnými vlastnostmi pokud se týká schopnosti absorpce tlaku, koeficientu

Více

PŘEHLED POLYURETANOVÝCH ŘEMENŮ

PŘEHLED POLYURETANOVÝCH ŘEMENŮ PŘEHLED POLYURETANOVÝCH ŘEMENŮ KONSTRUKCE OZUBENÝCH POLYURETANOVÝCH ŘEMENŮ Tažné kordy zajišťují potřebnou pevnost a odolnost proti prodloužení. Řemeny jsou standardně dodávány s ocelovým tažným kordem,

Více

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE

TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE strana: 1/5 TEMATICKÉ OKRUHY PRO OPAKOVÁNÍ K MATURITNÍ ZKOUŠCE Název předmětu u maturitní zkoušky: Strojnictví Studijní obor: 23-44-L/001 Mechanik strojů a zařízení Školní rok: 2012 2013 Témata: 1. Výroba

Více

Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní iglidur A500

Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní iglidur A500 Teplotně a chemicky odolný, FDA kompatibilní Produktová řada Samomazný a bezúdržbový Je v souladu s předpisy FDA (Food and Drug Administration) Pro přímý kontakt s potravinami a léčivy Teplotní odolnost

Více

produkty pro nejnáročnější klienty NÁTĚRY A STĚRKY

produkty pro nejnáročnější klienty NÁTĚRY A STĚRKY produkty pro nejnáročnější klienty NÁTĚRY A STĚRKY OCHRANA POVRCHŮ PROTI KOROZI, OTĚRU A EROZI Ceramic F/FSL Metal Tekutý epoxidový, otěru odolný tmel s keramicko - křemičitými plniči. V nabídce i varianta

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8. hits&news 2/2013. www.reca.cz RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. akční nabídka závitníků viz.str. 8 hits&news 2/2013 www.reca.cz RECA F/s-Mop - nejvyšší výkon u ocelových materiálů - univerzální na ocel, litinu a nerez - vhodné na broušení hran

Více

CA FILLER TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ADHESIVE & SEALANT SYSTEM. Popis CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE.

CA FILLER TECHNICAL INFO PROFESSIONAL ADHESIVE & SEALANT SYSTEM. Popis CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE. CA FILLER CA FILLER je plnicí keramický prášek ke kyanoakrylátovému lepidlu QUICK GLUE. CA FILLER se používá na vyplňování a lepení mezer, trhlin a spár většiny materiálů jako kov, dřevo, sklo, keramika,

Více

V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu

V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu číslo 02 01 10 Kovové odpady 03 01 01 Odpadní kůra a korek 03 01 05 Piliny, hobliny, odřezky, dřevo,

Více

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!!

PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! Page 1 of 5 PROFESIONÁLNÍ CHEMIE BG PRO ÚDRŽBU AUTOMATICKÉ PŘEVODOVKY A MOTORU!!! BG 106 Rychlé čištění automatické převodovky BG 106-149,- Rychlé čištění automatické převodovky - výplach pro automatické

Více

E BIS Pevné body a kluzná uložení

E BIS Pevné body a kluzná uložení E BIS Pevné body a kluzná uložení BIS Pevné body BISOFIX CF Objímky pro pevný bod chlazení 2 BIS db-fix 40 Zvukově izolovaný pevný bod 3 BIS db-fix 80 Kompletní pevný bod 4 BIS db-fix 200 Kompletní pevný

Více

Přehled ochraných prostředků proti korozi

Přehled ochraných prostředků proti korozi Přehled ochraných prostředků proti korozi OCHRANNÝ OLEJ PROTI KOROZI Ochranný olej bez rozpouštědel pro suché kovové povrchy. Bez obsahu rozpouštědel. Dobrá snášenlivost s většinou laků stejně jako plastů

Více

MOL PLASTICKÁ MAZIVA PŘEHLED POUŽITÍ

MOL PLASTICKÁ MAZIVA PŘEHLED POUŽITÍ MOL PLASTICKÁ MAZIVA PŘEHLED POUŽITÍ VYSVĚTLIVKY OBLASTI POUŽITÍ VÝJIMEČNÉ VLASTNOSTI Odvětví: Doporučené aplikace: Zpracování kovů Kluzná ložiska Odolnost vůči vysokým tlakům Chemický průmysl Valivá ložiska

Více

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku ACRIMPER Impregnační krytina z akrylového kaučuku Popis a použití Impregnační tekutý, elastomerní produkt na bázi akrylového kaučuku. Acrimper je disperzní směs, která po polymerizaci vytvoří elastomer

Více

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99

ZPG SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA 21.05 426 3.99 SIGMA PUMPY HRANICE NÍZKOTLAKÁ ZUBOVÁ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 0642/261 111, fax: 0642/202 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz ZPG 426 3.99 21.05 Použití Rotační

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ

CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Typ: M08 Nožové šoupátko 150X150 až 600X600 Volitelně P.E.D. 97/23/EC média: skupina 1(b), 2 (kat. I, mod. A) CHARAKTERISTIKA STANDARDNÍHO PROVEDENÍ Konstrukce: jednodílné těleso mezi příruby Materiál

Více

Anti-Seize Vysoce výkonné montážní pasty a spreje. Spolehlivá ochrana proti: korozi opotřebení zadření

Anti-Seize Vysoce výkonné montážní pasty a spreje. Spolehlivá ochrana proti: korozi opotřebení zadření Vysoce výkonné montážní pasty a spreje Spolehlivá ochrana proti: korozi opotřebení zadření Vysoce výkonné montážní pasty a spreje. Všechny druhy ovlivňujících faktorů jako vlhkost a tření, mohou vést k

Více

Elektricky vodivý iglidur F. Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost

Elektricky vodivý iglidur F. Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost Elektricky vodivý Produktová řada Elektricky vodivý Vysoká pevnost v tlaku Dobrá tepelná odolnost Vysoká hodnota pv Dobrá chemická odolnost 59 Elektricky vodivý. Materiál je extrémní tuhý a tvrdý, kromě

Více

Aerosoly TRP. TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám

Aerosoly TRP. TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám TRP nabízí kompletní sortiment aerosolů TRP, které vám usnadní všechny práce spojené s čistěním, ochranou, mazáním a lakováním. Aerosoly TRP jsou navrženy a vyvinuty podle nejpřísnějších standardů tohoto

Více

SEPARAČNÍ OLEJE SEPAR BIO-BIT ISO VG 10

SEPARAČNÍ OLEJE SEPAR BIO-BIT ISO VG 10 SEPARAČNÍ OLEJE SEPAR BIO-BIT ISO VG 10 SEPAR BIO-BIT je nízkoviskózní biolo-gicky odbouratelný olej sloužící jako separační prostředek při výrobě, zpracování a pokládce obalované asfaltové směsi. SEPAR

Více

Mazadla pro náročné podmínky. Všestranná mazadla. Katalog WEICON 275

Mazadla pro náročné podmínky. Všestranná mazadla. Katalog WEICON 275 Katalog WEICON 275 I v současném století špičkové techniky jsou na pořadu dne problémy s třením a mazáním v mnoha průmyslových oblastech. Důsledkem jsou nákladné opravy, dlouhé prostoje, kratší interval

Více

Vysoké teploty, univerzální

Vysoké teploty, univerzální Vysoké teploty, univerzální Vynikající koeficient tření na oceli Trvalá provozní teplota do +180 C Pro střední a vysoké zatížení Zvláště vhodné pro rotační pohyb HENNLICH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416

Více

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ

KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ KATALOG PRODUKTŮ NA ČIŠTĚNÍ, LEŠTĚNÍ A OCHRANU KOVŮ SKUPINY VÝROBKŮ I. UNIVERZÁLNÍ PROSTŘEDKY NA KOVY 7 II. PROSTŘEDKY NA HLINÍK A NEREZ 10 III. PROSTŘEDKY NA SPECIÁLNÍ MATERIÁLY 13 IV. ŘADA SHINE PRO

Více

Produktová řada Dobrá odolnost proti opotřebení Nízké tření bez mazání Cenově efektivní Nízké opotřebení

Produktová řada Dobrá odolnost proti opotřebení Nízké tření bez mazání Cenově efektivní Nízké opotřebení Nízká cena iglidur Produktová řada Dobrá odolnost proti opotřebení Nízké tření bez mazání Cenově efektivní Nízké opotřebení HENNLICH s.r.o. Tel. 416 711 338 Fax 416 711 999 lin-tech@hennlich.cz www.hennlich.cz

Více

Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky

Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingstuksa.cz Automatické maznice Kompaktní a znovu plnitelné automatické maznice Nová generace Vyrobeno ve Švýcarsku

Více

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik)

Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) Okruhy pro závěrečné zkoušky oboru - strojní mechanik školní rok 2017/2018 (odborný výcvik) 1) Zpracování kovů a vybraných nekovových materiálů měření a orýsování řezání kovů ruční a strojní pilování rovinných,

Více

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40

OBSAH. Profily - Modul 45. Spojovací prvky - drážka 6. Zaslepovací doplňky - drážka 6. Spojovací doplňky - drážka 6. Profily - Modul 40 OBSAH Profily - Modul 45 101832 Profil 18.5x32 1/1 101845 Profil 18.5x45 1/1 101803 Profil 18.5x45 třídrážkový 1/1 101890 Profil 18.5x90 1/1 101180 Profil 18.5x180 1/1 103232 Profil 32x32 1/2 103232L Profil

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Stavba a provoz strojů

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Stavba a provoz strojů ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Stavba a provoz strojů 1. Šroubové spoje 2. Čepové a kolíkové spoje 3. Spoje pery, klíny a drážkové spoje 4. Lisované a svěrné spoje 5. Svarové a pájené spoje

Více

Nízká cena při vysokých množstvích

Nízká cena při vysokých množstvích Nízká cena při vysokých množstvích iglidur Vhodné i pro statické zatížení Bezúdržbový provoz Cenově výhodné Odolný vůči nečistotám Odolnost proti vibracím 225 iglidur Nízká cena při vysokých množstvích.

Více

Thousand-and-one solutions. www.crcind.com. Nonfood Compounds Program Listed

Thousand-and-one solutions. www.crcind.com. Nonfood Compounds Program Listed FPS PRODUKTY Thousand-and-one solutions www.crcind.com www.crcind.com Thousand-and-one solutions CRC Industries jsou celosvětovými dodavateli chemických produktů pro průmysl, zejména automobilový a elektrotechnický.

Více

Pod vodu iglidur H370. Produktová řada Odolný proti opotřebení - zejména pod vodou Vysoká teplotní odolnost 40 C až +200 C Vysoká chemická odolnost

Pod vodu iglidur H370. Produktová řada Odolný proti opotřebení - zejména pod vodou Vysoká teplotní odolnost 40 C až +200 C Vysoká chemická odolnost Pod vodu Produktová řada Odolný proti opotřebení - zejména pod vodou Vysoká teplotní odolnost 40 C až +200 C Vysoká chemická odolnost 375 Pod vodu. Materiál je tím pravým řešením pro aplikace pod vodou.

Více

TTV KLAPKY 1/13 KATALOGOVÝ LIST UZAVÍRACÍ, REGULAČNÍ

TTV KLAPKY 1/13 KATALOGOVÝ LIST UZAVÍRACÍ, REGULAČNÍ 1/13 KONSTRUKCE Klapky jsou nejčastěji vyráběny v mezipřírubových provedeních s průchozími (WAFER) nebo závitovými (LUG) oky či v přírubovém (FLG) a kov/kov provedení. Průchozí jednodílná hřídel je spojena

Více

A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 0 3 _ N E K O V O V É T E C H N I C K É M A T

A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 0 3 _ N E K O V O V É T E C H N I C K É M A T A U T O R : I N G. J A N N O Ž I Č K A S O Š A S O U Č E S K Á L Í P A V Y _ 3 2 _ I N O V A C E _ 1 3 0 3 _ N E K O V O V É T E C H N I C K É M A T E R I Á L Y _ P W P Název školy: Číslo a název projektu:

Více

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459.

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459. Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459 Autor: Ing. Jaroslav Zikmund Datum vytvoření: 12. 11. 2012 Ročník: II. Předmět: Motorová

Více

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů

DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI. Normalizovaná horní příruba zajišťuje připojení všech typů ovládání a pohonů SÉRIE 600 DVĚ PROVEDENÍ STEJNÁ FUNKCE RŮZNÉ PŘEDNOSTI Provedení ekonomické DN 32 200 Označení: 600B průchozí otvory, 600T závitové otvory Vysoké hrdlo tělesa umožňuje tepelnou izolaci Normalizovaná horní

Více

VALIVÁ LOŽISKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

VALIVÁ LOŽISKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VALIVÁ LOŽISKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace a podpora studentů

Více

Silikonové hladící prostředky. Silikonový nástřik. Ruční stříkací láhev pro silikonový hladící prostředek 500 ml nádoba bez obsahu

Silikonové hladící prostředky. Silikonový nástřik. Ruční stříkací láhev pro silikonový hladící prostředek 500 ml nádoba bez obsahu Silikonový nástřik Zlepšuje přilnavost silikonových těsnících hmot na savých, porésních podkladech ( např. beton, dřevo apod. ). Zabraňuje korozi na lesklých a pozinkovaných železných, hliníkových, ocelových,

Více

WYNN S SUPER CHARGE. Technická zpráva SUPER CHARGE. Dovoz do ČR: Top Oil Services, k. s., Nádraždí 5, 346 01 Horšovský Týn. www.wynns.

WYNN S SUPER CHARGE. Technická zpráva SUPER CHARGE. Dovoz do ČR: Top Oil Services, k. s., Nádraždí 5, 346 01 Horšovský Týn. www.wynns. Technická zpráva SUPER CHARGE Dovoz do ČR: Top Oil Services, k. s., Nádraždí 5, 346 01 Horšovský Týn www.wynns.cz strana 1. z 8 Wynn s Super Charge 1. Úvod a) viskozita oleje: Viskozita je mírou pro vnitřní

Více

NICRO 1 SPECIÁLNÍ TECHNICKÉ SPREJE 3-26

NICRO 1 SPECIÁLNÍ TECHNICKÉ SPREJE 3-26 1 SPECIÁLNÍ TECHNICKÉ SPREJE 3-26 4 PORTRÉT SPOLEČNOSTI Během téměř padesátileté historie se společnost vyvinula v celosvětově činného výrobce speciálních chemicko-technických produktů prvotřídní jakosti.

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu

Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu your global specialist Podrobná informace Recept na Váš úspěch. Výběr maziv pro použití v potravinářském průmyslu 1 Speciální maziva pro potravinářský průmysl Přehled produktů Valivá ložiska Převody Řetězy

Více