HansDampf gold. FlexiCombi

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HansDampf gold. FlexiCombi"

Transkript

1 HansDampf gold FlexiCombi

2 Zeptali jsme se Vás: Co očekáváte od svého konvektomatu? Dokonalou kvalitu pokrmů chci svým hostům vždy nabídnout tu nejvyšší kvalitu. Spolehlivost abych se na něj mohl v každé situaci 100 % spolehnout. Rentabilitu musí se v co nejkratší době vyplatit.

3 chci přístroj, který je stejně pružný a který umí tolik co já. Ať ve špičkovém hotelu nebo restauraci, ve veřejném stravování, v hvězdičkové nebo systémové gastronomii moderní konvektomaty nacházejí uplatnění v nejrůznějších oborech. Není tedy divu, že požadavky na ně kladené jsou velmi mnohostranné. Nahlédli jsme našim zákazníkům přes rameno a ptali jsme se, co je v případě varné techniky skutečně podstatné. Prvotřídní kvalita pokrmů, vysoká hospodárnost, jednoduchá obsluha a nekompromisní spolehlivost MKN vyvíjí již desítky let své produkty zaměřené důsledně na uživatele a na praktické využití. Konvektomat FlexiCombi HansDampf gold je logickým vyústěním této práce. Ekologický provoz při provozu musí šetřit vodou a energií. Velkou kapacitu musí na minimální ploše zvládat největší objemy. Snadnou obsluhu musí mi ulehčit práci.

4 Porozuměli jsme Vám: HansDampf gold

5 S konvektomatem HansDampf gold od MKN jsou v technologii konvektomatů nastavena nová měřítka. Tento inovační variabilní umělec byl silně ovlivněn požadavky šéfkuchařů a nebyl nadarmo vyznamenán cenou Dr.Georg-Triebe za inovační pokrok: inteligentní řešení aplikací a technické novinky charakterizují Hans-Dampf gold stejně tak jako vysoká praktická použitelnost a mnohé užitečné detaily. S varnou technologií HansDampf vstupujeme do budoucnosti tepelné úpravy potravin pojďte s námi! MKN je doma v nejlepších kuchyních světa od Berlína po Dubai, od Paříže po Saigon. Inovační produkty MKN ovlivňují již desetiletí moderní svět profesionální varné techniky. Denně vyvíjíme v těsné spolupráci inženýrů a šéfkuchařů firmy MKN nové nápady, aby dobré bylo ještě lepší a osvědčené ještě dokonalejší. Nekompromisní zajištění kvality je přitom jeden z nosných pilířů úspěšné kultury podnikání firmy MKN. S 60-ti lety zkušeností jsme specialisté v oboru tepelné přípravy potravin. Díky tomu obsadila firma MKN v nezávislém hodnocení odborného svazu pro gastronomii a vybavení velkokuchyní (GGKA) první místo již počtvrté za sebou. To je pro nás výzvou do budoucna pokračovat s inovační prací zaměřenou na zákazníka. My ve firmě MKN víme, na čem profesionálům v kuchyni záleží. A proto jsou naše produkty zcela zaměřeny na potřeby kuchařů a uživatelů. Oni jsou páni. Oni určují směr vývoje. A my jim odkrýváme nové a inovační cesty.

6 Jasně, přehledně a osobitě pružný koncept ovládání HansDampf gold. V kuchyni musí každý úkon sedět. Proto je koncept ovládání konvektomatu HansDampf gold obzvlášť jednoduchý: Hlavní funkce mohou být voleny centrálním CombiPilotem. Obsluha je přitom nadmíru jednoduchá, samovysvětlující a jasně srozumitelná. Kromě intuitivního navigování obsluhy nabízí HansDampf gold spoustu prostoru pro Vaše vlastní rozhodnutí: Kdykoliv máte volnost zvolit si mezi ruční obsluhou nebo automatickým vařením s předprogramovanými procesy tepelné přípravy. Je zcela jedno pro kterou variantu se rozhodnete s konvektomatem HansDampf gold vždy najdete rychle a spolehlivě správné nastavení pro grilování, pečení, dušení nebo smažení. I při časté obměně obsluhy je s konvektomatem HansDampf gold předprogramována trvale vysoká kvalita pokrmů: Automatické programy tepelné přípravy, které byly vyvinuty šéfkuchaři firmy MKN, mohou být jednoduše a rychle navoleny pomocí symbolu autochef. Lze je individuálně upravovat a uložit pro další použití. Tak mohou kolegové i během vaší nepřítomnosti dosáhnout perfektních výsledků vaření dle vašich požadavků bez velkých nároků na programování. Kromě toho jsou vám k dispozici další užiteční pomocníci: AtmosControl zajišťuje ideální klima vaření, Ready2Cook připraví perfektním způsobem konvektomat HansDampf pro jednotlivé procesy a StepMatic s až 20-ti programovatelnými kroky a šesti volitelnými rychlostmi proudění vzduchu zajistí optimální kvalitu potravin. Nelze ani zapomenout integrovanou automatickou dokumentaci HACCP. Profesionální vaření nemůže být jednodušší. Konvektomat HansDampf mi umožňuje, vařit tak osobitě, jak si to sám přeji.

7 InfoMonitor Zobrazení vlhkosti varného prostoru a automaticcooking- kategorií. AtmosControl Nastavení klima. Individuálně nastavitelné, aktivní zapaření a odvětrání. autochef Automatická tepelná úprava v devíti kategoriích. Multifunkční ukazatel Srozumitelné zobrazení pro dokonalý přehled a jednoduché ovládání. Základní druhy úpravy Individuální úprava. Pára, horký vzduch, kombinace a regenerace Perfection Přídavné funkce Otáčky ventilátoru, taktování ventilátoru, SES. Ready2Cook Předehřátí, zchlazení, příprava ideálního klima kombinováno v jedné funkci. CombiPilot Ovládání jednou rukou. Jednoduše zvolit otáčením a potvrdit stiskem.

8 Dva koncepty ovládání, jeden přístroj. FlexiCombi manuálně U konvektomatu HansDampf gold je kdykoliv dána možnost zvolit mezi ručním ovládáním a speciálně naprogramovanými procesy tepelné úpravy. Při manuálním provozu jsou k dispozici běžné základní druhy úpravy pára, horký vzduch, kombinace a regenerace Perfection. Stiskem tlačítka jednoduše zvolíte přímo jednu ze čtyř základních funkcí. Potvrdíte nebo individuálně upravíte teplotu a vlhkost, zadáte čas a spustíte. Pára Mírná pára C Pára 100 C Rychlá pára C Kombinace Kombinace horkého vzduchu a páry C Horký vzduch / C* konvekční ohřev dokončení Perfection / banketový program C NT-Garen nízkoteplotní úprava CombiPilot ovládání jednou rukou. Nastavení otáčením a potvrzení stiskem. Velmi intuitivní a nadmíru snadné. -T Delta-T tepelná úprava StepMatic Až 20 programových kroků, libovolně kombinovatelných. * elektrické přístroje

9 nebo automaticky. Pomocí autochef vstoupíte do sektoru automatického vaření konvektomatu HansDampf. Zde máte možnost zvolit z devíti různých kategorií váš požadovaný program tepelné úpravy: od grilovaného kuřete přes vánočku, od dušené rýže až po pošírovaného lososa. Všechny programy, vyvinuté MKN-šéfkuchaři, můžete individuálně obměňovat nebo i uložit do paměti. Mohou tak být pomocí symbolů kdykoliv jednoduše a rychle zvoleny. Opakovaně perfektní kvalita pokrmů, jednoduše stisknutím tlačítka s konvektomatem HansDampf gold. Maso Od velké pečeně až po minutky, např.: steak, řízek, jehněčí kýta, vepřová pečeně, koleno, hovězí pečeně... Drůbež Drůbež nebo drůbeží kousky, např. grilované kuře, pečené kuře, pečená krůta, pečená husa. Ryby Ryby nebo rybí kousky, např. pečená ryba, pošírovaný losos, smažené rybí filé, pošírované rybí filé. Zelenina, přílohy Čerstvá nebo mražená zelenina, např. dušená rýže, brambory, gratinované brambory, pommes frites. autochef-paměť programů Možno uložit až 350 programů tepelné úpravy. MyChef-Spezial Kategorie pro individuální programy šéfkuchaře. Dokončení Perfection Perfektní regenerace předvařených, na talíři připravených pokrmů v individuálně nastavitelném klima. Pečivo Chleba a housky, bagety, vánočky, plundrové pečivo a koláče, slané pečivo jako pizza nebo quiche. Vaření přes noc Šetrné dlouhodobé programy tepelné úpravy pro přípravu přes noc např. pro: různé pečeně, kolena, vařené hovězí, drůbež. Kuchařka Abecední přehled všech programů

10 Trvale nadstandardní výsledky vaření i u choulostivých pokrmů Dokonalá kvalita pokrmů díky inovační špičkové technice. 1 Dynamický systém výroby páry PHIeco s integrovaným zpětným získáváním tepla 1 Přívod vody k PHI-ventilátoru. 3 Patent přihlášen 2 Patent 2 PHI-ventilátor s nejjemnějším rozptylem vody pro rychlou a účinnou tvorbu páry. 3 DynaSteam-řídící jednotka: množství páry je dynamicky řízeno dle konkrétního varného procesu. Tím je dosaženo rychlého a přesného nasycení párou a zvlášť vysoké kvality pokrmů při tepelné úpravě. Další přednost systému: Nepotřebuje údržbu a je nezávislý na tlaku. Drahé seřizování proto není nutné. 4 Výměník tepla pro zpětné získávání tepla z kondenzátu: Ohřívá vodu určenou pro výrobu páry. Šetří to další energii. 4

11 Ať křupavé housky, šťavnaté maso či jemná zelenina příprava rozdílných potravin vyžaduje pokaždé ideální podmínky: teplota, množství páry, vlhkost, rychlost proudění vzduchu a jeho rovnoměrné rozdělení to vše jsou rozhodující parametry. Zde je vyžadována absolutní přesnost. Neboť pouze ideální předpoklady zaručují perfektní kulinářský výsledek. Díky nejmodernější špičkové technologii je konvektomat HansDampf gold připraven na jakoukoli výzvu. Jeho moderní systém tvorby páry s patentovanou technologií PHIeco a integrovaným zpětným získáváním tepla zajišťuje, že pára vzniká přesně tam, kde je jí třeba: přímo uvnitř varného prostoru. Množství páry je přitom automaticky regulováno jedinečnou DynaSteam-technologií. Díky této přesné technice vzniká vždy přesně tolik páry, kolik je skutečně potřeba. Výsledkem je optimální kvalita pokrmů díky obzvlášť šetrné úpravě. Tak vznikají perfektní výsledky vaření stiskem jediného tlačítka a k tomu ještě získáte další přínos v rentabilitě. AtmosControl Individuálně ovladatelné klima tepelné přípravy včetně měření teploty a vlhkosti jakož i aktivního zapaření a odvětrání. Lehce nastavitelné s hodnotami odpovídajícími praxi pro chutné, křehké a šťavnaté produkty. Provoz ventilátoru s automatickou reverzací Díky automatické reverzaci ventilátoru dosáhnete mimořádnou rovnoměrnost. Šest nastavitelných rychlostí proudění vzduchu zaručuje optimální výsledky tepelné úpravy. Ready2Cook Předehřátí, zchlazení, příprava ideálního klima jedinečně sloučeno v jedné funkci. Jediným stiskem tlačítka vytvoří konvektomat HansDampf ideální předpoklady pro perfektní tepelnou úpravu potravin. SES (SteamExhaustSystem) Bezpečná záležitost: Na konci programu je pára z varného prostoru odsáta a kondenzována. Nedochází k rušivému úniku páry při otevření dveří po ukončení vaření. Ready2Cook

12 Nárůst kapacity díky banketovému a FlexiRack speciálnímu příslušenství: Díky jeho inovačnímu prostorovému uspořádání dosáhnete s konvektomatem HansDampf gold enormní kapacitu. Nyní můžete za stejnou dobu produkovat výrazně víc. A tato výhoda má hodnotu hotových peněz. Neboť kromě drahocenné pracovní doby šetříte též výrazně energii a to se počítá! Konvektomat HansDampf gold je pravý odborník na bankety, neboť díky jeho inovačnímu prostorovému uspořádání vám nabízí výrazně více místa: podle průměru talíře a velikosti přístroje lze na příslušných roštech umístit mezi 24 (HD 6.1) až 40 (HD 10.1) hotově připravených talířů. Pro banketové akce doporučujeme naše talířové systémové vozíky s kapacitou až 80 talířů (HD 20.1). Špičkové hodnoty, s kterými lze zvládnout v nejkratším čase i ty největší akce. Pro pekaře může být konvektomat HansDampf gold osazen dokonce i závěsy pro pekařskou standardní normu 600 x 400 mm pro cukrárny nebo pekařské prodejny. Spolu s automatickou reverzací ventilátoru pro jedinečnou rovnoměrnost, s Ready2Cook funkcí pro optimální startovací podmínky a s aktivním řízením klima varného prostoru tak dosáhnete perfektní výsledky pečení. Grilování např.: Kuře na speciálním FlexiRack roštu na kuřata ** Nárůst kapacity: + 50 %* Příčně nebo podélně tak, jak si přejete Přizpůsobivý koncept. Konvektomat HansDampf gold se přizpůsobí vašim osobním přáním: Ať příčný, či podélný vsun obojí je možné! Nyní můžete prvně sami rozhodnout, s kterou z obou variant chcete pracovat. Příčný vsun vám nenabízí pouze optimální přehled o pokrmech. Je zároveň díky jeho příznivým pákovým poměrům ergonomicky mimořádně výhodný. Tak máte vždy i těžké nádoby a plechy pevně v rukou a využíváte obzvláště bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Když to smí být o trochu víc Kapacitní koncept. VAŠE PŘIDANÁ HODNOTA Vyšší kapacita Nižší spotřeba energie Rychlejší amortizace Větší zisk Pečení např.: Preclíky na speciálním FlexiRack pečícím plechu ** Nárůst kapacity: + 50 %* Banketový systém HansDampf. V závislosti na velikosti přístroje pojme HansDampf gold např. v talířovém vozíku u HD talířů o průměru 32 cm při každé regeneraci. Regenerace např.: Talíře na speciálním FlexiRack roštu** Nárůst kapacity: %* příčně 1/1 GN příčný vsun FlexiRack Speciál * v porovnání k HD 1/1 GN ** použitelné pouze s HansDampf 1/1 příčným vsunem

13 Zda příčně, podélně nebo pekařská norma záleží pouze na vás. O tom jsem vždy snil. Nasadit kartuši Two-in-one a užívat si konec šichty. Zda ergonomický příčný nebo obvyklý podélný vsun není problém. Inovační systém FlexiRack poskytuje prostor pro 1/1 GN - nádoby, rošty a plechy stejně jako pro klasické pekařské rozměry. Kdo je zvyklý pracovat s podélným vsunem, dostane HansDampf gold jednoduše i v této variantě. FlexiRack může být kdykoli přestavěn. Bezpečně, jednoduše, čistě Systém čištění WaveClean. Bezpečně Čistící prostředek je uložen v kartuši za ochrannou vrstvou vosku. Nemáte žádný přímý kontakt s čistícím prostředkem. Jednoduše Konvektomat HansDampf gold ukazuje plné nasazení i tehdy, kdy kuchař už jde domů: Je sériově vybaven systémem WaveClean a tak se čistí zcela sám od sebe. Místo běžných tablet nebo tekutých přípravků je u techniky WaveClean používána patentovaná kartuše two-in-one: čistící prostředek a oplach v jediné zapečetěné kartuši. Jednoduše odšroubovat víčko a nasadit, zvolit stupeň čištění a spustit. A již čistí WaveClean váš HansDampf gold bezpečně, úsporně a dokonale hygienicky i přes noc! Tato inovace čištění WaveClean funguje na principu myčky nádobí. Systém přitom cirkuluje mycí louh v uzavřeném oběhu. Tím můžete šetřit hned dvakrát: za prvé náklady na personál oproti ručnímu čištění, za druhé díky obzvlášť nízkým provozním nákladům. I při nejvyšším stupni čištění v největším konvektomatu HansDampf 20.2 je spotřeba vody s cca. 55 litry obdivuhodně nízká. A obvykle je pro jedno čištění potřeba pouze jedna kartuše. Spustit čistící program, odšroubovat víčko z kartuše, nasadit, hotovo. Umístění ve varném prostoru je dobře přístupné a díky systému two-in-one s čistícím a oplachovým prostředkem v jedné kartuši je chybné použití téměř vyloučené. Čistě Perfektní třpytivá hygiena díky leštícímu oplachu a sušení. Úsporně Nízká spotřeba vody a energie díky uzavřenému mycímu oběhu. Na jedno čištění spotřebujete pouze jednu kartuši i u velkých konvektomatů HansDampf gold. Patent 1/1 GN podélný vsun nebo podélně? CleaningI Innovation

14 Dveře varného prostoru s trojitou izolací. Energeticky úsporné Zvlášť vysoká izolační schopnost snižuje tepelné ztráty a šetří tím drahocennou energii. Vysoká bezpečnost práce Díky nízkým povrchovým teplotám vnější plochy je dosaženo velmi vysoké bezpečnosti práce. Perfektní hygiena Hygienicky hladká vnitřní plocha dveří se dá lehce čistit a zajišťuje tak perfektní hygienu. Spolehlivě, trvanlivě, hospodárně Nejlepší výsledky díky promyšleným detailům. V4A trvanlivý hygienický varný prostor Vyroben z chromniklové oceli se zvýšenou odolností proti korozi, díky inovačnímu svařování robotem hygienicky nezávadný, bez spár a se zaoblenými rohy. Tím nastavuje MKN nová kvalitativní měřítka. SES - bezpečnostní systém Na konci každého programu tepelné úpravy je pára nacházející se ve varném prostoru řízeně odsáta a kondenzována. Nedochází tak k rušivému úniku páry při otevření dveří po ukončení vaření

15 Integrovaná automatická hadicová sprcha Praktická sprcha s dávkováním vodního paprsku pro jednoduché vypláchnutí varného prostoru, pro zchlazení a pro mnoho dalšího. Zpětné získávání tepla Díky zpětnému získávání tepla z kondenzátu je pomocí výměníku ohřívána voda pro výrobu páry a současně je kondenzát zchlazován. Šetří to další energii a vodu potřebnou pro zchlazení odpadní páry. Provoz ventilátoru s automatickou reverzací Díky automatické reverzaci ventilátoru dosáhnete mimořádnou rovnoměrnost. Šest nastavitelných rychlostí proudění vzduchu zaručuje optimální výsledky tepelné úpravy. Vícebodová sonda teploty jádra Pro kompenzaci chybného zapíchnutí sondy. EasyIn* Systém pro zavážecí vozíky k vyrovnání nerovnosti podlahy až do 10 mm. Jednoduchá instalace Přímé napojení na odpad dle DVGW bezpečnostní přepad, sifon, přerušení odpadního vedení a odvětrání jsou pevně zabudovány přímo v konvektomatu HansDampf gold. * Opce pro HansDampf skříňové přístroje

16 Elektro Typové označení CGE61 Vnější rozměry/mm 997x799x790 (šxhxv) Příkon 10,9 kw 3NPEAC 400 V 3 x 16 A Plyn Typové označení CGG61 Vnější rozměry/mm 1020x799x790 (šxhxv) Příkon plyn 11 kw Příkon elektro 0,8 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Elektro Typové označení CGE11 Vnější rozměry/mm 997x799x1060 (šxhxv) Příkon 16,5 kw 3NPEAC 400 V 3 x 25 A Plyn Typové označení CGG11 Vnější rozměry/mm 1020x799x1060 (šxhxv) Příkon plyn 18 kw Příkon elektro 0,8 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Elektro Typové označení CGE21 Vnější rozměry/mm 1075x813x1960 (šxhxv) Příkon 32,7 kw 3NPEAC 400 V 3 x 63 A Plyn Typové označení CGG21 Vnější rozměry/mm 1075x813x1960 (šxhxv) Příkon plyn 36 kw Příkon elektro 1,5 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Charakteristické vlastnosti a přídavné funkce: FlexiRack koncept varného prostoru s příčnými n. podélnými vsuny WaveClean systém čištění CombiPilot koncept ovládání jednou rukou autochef automatické tepelné úpravy v 9 kategoriích: maso, drůbež, ryby, zelenina - přílohy, pečivo, vaření přes noc, regenerace, MyChef- Spezial, kuchařka 4 základní druhy přípravy: pára, kombinace, horký vzduch, regenerace Delta-T tepelná úprava NT-nízkoteplotní úprava ruční zapaření, programovatelné variabilní zapaření časový spínač a předvolba doby spuštění s zobrazením reálného času rozsah teplot C ( C u plynu) snížený topný výkon turbinový hořák (pouze u plynu) StepMatic: až 20 kroků vaření libovolně kombinovatelných AtmosControl-řízení klima Ready2Cook: předehřátí, zchlazení, příprava ideálního klima v jedné funkci digitální multifunkční ukazatel pro čas, teplotu InfoMonitor: zobrazení kategorie úpravy n. vlhkosti Certifikáty CE, GS, UL, UL-EPH, CSA, FCC, Gastec (dle typu) PHIeco: dynamická výroba páry se zpětným získáváním tepla DynaSteam řídící jednotka množství páry hygienické dveře varného prostoru s trojitým izolačním zasklením a aretací polohy V4A-trvanlivý hygienický varný prostor SES-Steam Exhaust System: bezpečnostní parní systém automatická reverzace ventilátoru pro dokonalou rovnoměrnost 6 programovatelných rychlostí proudění vzduchu sériové rozhraní RS232 a RS485, integrovaná HACCP-paměť napojení pro optimalizaci spotřeby energie brzda motoru až 350 programů tepelné úpravy (autochef + vlastní) možnost naprogramování ochrany programů proti přepsání nebo vymazání zabudovaný systém odlučování tuku, patent vícebodová sonda teploty jádra integrovaná automatická hadicová sprcha halogenové osvětlení varného prostoru se signalizací blikáním těsnění dveří nástrčné: možná výměna zákazníkem ovládání kliky dveří jednou rukou čistící program bezdotykový koncový spínač dveří HansDampfair Kondenzační odsávací zákryt odstraňuje téměř dokonale páry vznikající při tepelné úpravě a zajišťuje tak optimální prostředí. Díky plynulé regulaci výkonu pomocí SensorControl se vždy automaticky dokonale přizpůsobí právě aktuálním provozním podmínkám. Nevyžaduje stavební odvětrání ani napojení na vodu nebo odpad.

17 Ti nejmenší z největších 2/1GN kapacita vaření ve špičkové kvalitě na minimální zastavěné ploše. Extra specialita: MKN HansDampf gold MAXI má stejné rozměry jako 1/1 GN přístroje a díky tomu, nejen že šetří extrémně hodně prostoru ale může být zároveň s těmito přístroji kombinován. 6.2 MAXI 10.2 MAXI 20.2 MAXI Elektro Typové označení CGE62 Vnější rozměry/mm 997x799x790 (šxhxv) Příkon 21,4 kw 3NPEAC 400 V 3 x 35 A Plyn Typové označení CGG62 Vnější rozměry/mm 1020x799x790 (šxhxv) Příkon plyn 17 kw Příkon elektro 0,8 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Elektro Typové označení CGE12 Vnější rozměry/mm 997x799x1060 (šxhxv) Příkon 31,2 kw 3NPEAC 400 V 3 x 50 A Plyn Typové označení CGG12 Vnější rozměry/mm 1020x799x1060 (šxhxv) Příkon plyn 26 kw Příkon elektro 0,8 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Elektro Typové označení CGE22 Vnější rozměry/mm 1075x813x1960 (šxhxv) Příkon 62 kw 3NPEAC 400 V 3x125 A Plyn Typové označení CGG22 Vnější rozměry/mm 1075x813x1960 (šxhxv) Příkon plyn 52 kw Příkon elektro 1,5 kw 1NPEAC 230 V 1 x 16 A Opce/příslušenství: levé provedení dveří sada pro dvojmontáž HansDampfair FlexiRack -Speciál plechy a rošty talířový banketový systém podestavby, skříňky Two-in-one čistící a oplachové kartuše bezpečnostní uzávěr dveří (stolní přístroje) jiné síťové napětí lodní provedení Stapelkit etážová sestava Řešení pro úsporu místa. Rozdílné nebo i stejné velikosti plynových nebo elektrických přístrojů (6+6 nebo 6+10) mohou být sestaveny nad sebou. Prostor mezi přístroji je hygienicky zakrytován. Tak máte plnou volnost využití dvou samostatných přístrojů pro různé druhy tepelné přípravy na ploše pouze jednoho přístroje.

18 MKN Maschinenfabrik Kurt Neubauer GmbH & Co. Halberstaedter Straße Wolfenbuettel/Germany CZ Praha Na Vinobraní 1792/ Praha 10 Záběhlice tel.: Phone +49(0) Fax +49(0) SK Bratislava Pečnianská Bratislava tel.: bratislava@intergast.cz G1005CZ0507

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux

ChefLux. Ceny jsou uvedené bez DPH Konvektomaty UNOX ChefLux ChefLux 14 40 AIR.Plus Pokaždé stejně bez kompromisů. Vzduch je mediem pro přenos tepla a má tak podstatný význam při vaření. Pro dosažení rovnoměrnosti pečení ve všech částech komory, na každém jednotlivém

Více

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty

KONVEKTOMATY. Konvektomaty... 249. Regenerátory... 255. Udržovací skříně... 255. Příslušenství... 256. Konvektomaty ... 249 Regenerátory... 255 Udržovací skříně... 255 Příslušenství... 256 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační www.rmgastro.cz www.rmgastro.pl 247 Ve zkratce: RM GASTRO VISION je generace

Více

Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE

Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE Stránka č. 1 z 7 Konvektomaty UNOX ChefTop II.GENERACE Konvektomaty Unox ChefTop TM Řada parních konvektomatů Unox ChefTop TM se skládá z modelů v provedení elektrickém nebo plynovém, dále se dělí podle

Více

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě.

9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. 9 dobrých důvodů 9 dobrých důvodů jednou si blíže prohlédnout asi nejlepší rotační pec na světě. Beauty roll-in vollflächig 3 Atmosférické pečení: Autopilot pro konstantně lepší kvalitu výrobku Konec s

Více

ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY

ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY ELEKTRICKÉ KOMPLETNĚ VYBAVENÉ KONVEKTOMATY ITALSKÉ FIRMY Nová řada konvektomatů HIOS (High Innovation Oven System trouby s vysokým inovačním systémem ) odráží vášeň pro kulinářské umění a tvůrčí génius.

Více

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172

Pekařské pece. Pekařské pece 165. Konvektomaty manuální 168. Konvektomaty digitální 169. Podestavby 171. Příslušenství 172 163 REDFOX 600 Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 165 Konvektomaty manuální 168 Konvektomaty digitální 169 Podestavby 171 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Vysvětlivky

Více

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173.

Pekařské pece Konvektomaty. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 170. Konvektomaty digitální 171. Podestavby 173. PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Pekařské pece Konvektomaty Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 170 Konvektomaty digitální 171 Podestavby 173 Příslušenství 174 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Více

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo

Konvektomaty. Konvektomaty Retigo Orange 172. Konvektomaty Retigo Blue 176. Regenerátory & udržovací skříň 179. Podestavby 180. konvektomaty retigo Konvektomaty konvektomaty retigo 171 RM 600 O firmě Konvektomaty Konvektomaty Retigo Orange 172 Konvektomaty Retigo Blue 176 Regenerátory & udržovací skříň 179 Podestavby 180 Vysvětlivky Regály Myčky Vitríny

Více

INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER

INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER INOVACE KONVEKTOMATY ALBA COMBI MASTER ALBA SELFCOOKING CENTER Jasné zaměření VÝKONNOST. Mnoho výhod Nejlepší parní konvektomatza rozumnou cenu ve srovnání s běžnými parními konvektomaty Silný tandem s

Více

PROGRAMOVATELNÉ NÁSTŘIKOVÉ KONVEKTOMATY ŘADY ITALSKÉ FIRMY

PROGRAMOVATELNÉ NÁSTŘIKOVÉ KONVEKTOMATY ŘADY ITALSKÉ FIRMY PROGRAMOVATELNÉ NÁSTŘIKOVÉ KONVEKTOMATY ŘADY ITALSKÉ FIRMY Nová řada konvektomatů HIOS odráží vášeň pro kulinářské umění a tvůrčí génius. Konvektomaty této řady spojují vynikající výkon, pokud jde o kvalitu

Více

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty

ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK Technologie 4-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 1/1 konvektomaty 8 Doplňkové vybavení a příslušenství 9 Technické detaily

Více

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015

Varná zařízení. fritézy, grily hot-dog grilovací plotny cukrářské a pekařské pece konvektomaty. Katalog 2015 fritézy, grily hot-dog grilovací cukrářské a pekařské pece konvektomaty Katalog 201 AISI 304 Provedení nerez 6-18 l Kapacita oleje FR Fritéza obsahuje studenou zónu FR 06, FR 09: FR 66, FR 99: FR-06 FR-66

Více

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY

Konvektomaty Pekařské pece. Pekařské pece 167. Konvektomaty manuální 169. Konvektomaty digitální 170. Příslušenství 172 PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY PEKAŘSKÉ PECE A KONVEKTOMATY Konvektomaty Pekařské pece Pekařské pece 167 Konvektomaty manuální 169 Konvektomaty digitální 170 Příslušenství 172 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 165 Vysvětlivky

Více

KONVEKTOMATY S DOTYKOVÝMI DISPLEJI ŘADY ITALSKÉ FIRMY

KONVEKTOMATY S DOTYKOVÝMI DISPLEJI ŘADY ITALSKÉ FIRMY KONVEKTOMATY S DOTYKOVÝMI DISPLEJI ŘADY ITALSKÉ FIRMY Nová řada konvektomatů HIOS (High Innovation Oven System trouby s vysokým inovačním systémem ) odráží vášeň pro kulinářské umění a tvůrčí génius. Konvektomaty

Více

KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 )

KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 ) KONVEKTOMATY serie 6 ( nová generace od 8.2015 ) Moderní zařízení do profesionální kuchyně Tisíce uživatelů ve více jak 85 zemích si vybralo značku UNOX Moderní výrobní závod v Itálii Konvektomaty UNOX

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 214. Multifunkční zařízení INFINITY 222. Příslušenství 230. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 214 Multifunkční zařízení INFINITY 222 Příslušenství 230 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 213 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO

SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO SOUPIS ZAŘÍZENÍ GASTRO Č. POPIS ks ROZMĚR ELEKTŘINA PLYN Poznámky Š H V 230V 380V 01 MYTÍ BÍLÉHO NÁDOBÍ 01.01 Pracovní stůl s dřezem 300x500 mm a baterií, drtič na odpadky atyp 1,5 1700x1200x900 mm 01.02

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

KONVEKTOMATY RATIONAL ČAS NA TO PODSTATNÉ! RATIONAL SelfCooknigCenter whitefficiency

KONVEKTOMATY RATIONAL ČAS NA TO PODSTATNÉ! RATIONAL SelfCooknigCenter whitefficiency Predaj, servis, revízie všetkých gastrozariadení a doplnkov Divina-Lúky 27, 013 31 Žilina, Slovakia tel./fax: 041/5684 591, mob: 0903 513 434 e-mail: omes@omes.sk, www.omes.sk KONVEKTOMATY RATIONAL ČAS

Více

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační

Šokery / INFINITY. Šokery IS 230. Multifunkční zařízení INFINITY 238. Příslušenství 246. Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační Šokery / INFINITY Šokery IS 230 Multifunkční zařízení INFINITY 238 Příslušenství 246 Veškerá zobrazení v katalogu jsou pouze ilustrační 229 Vysvětlivky Regály Vitríny Mytí Chlazení Šokery Konvektomaty

Více

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej

SFP6925BPZ. Victoria. PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ. Energetická třída A. EAN13: Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA 60cm BÍLÁ Energetická třída A EAN13: 8017709204327 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 10xGN2/1, EL air-o-convect (úroveň C) 10xGN2/1, EL air-o-convect konvektomaty Zkrácená specifikace

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 10xGN2/1, EL air-o-convect (úroveň C) 10xGN2/1, EL air-o-convect konvektomaty Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: air-o-convect (úroveň C) 10xGN2/1, Projekt: SIS # AIA # tiskárnu. Nastavování parametrů pomocí centrálního otočného ovladače. V ceně vedení GN nádob s roztečí 65mm 269203 (AOS102ECA2) AIR-O-CONVECT,

Více

A4-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku

A4-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digital-analogický 12 knoflíku SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 120 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709153878 Display: Digital-analogický 12 knoflíku FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Pravá trouba 7 funkcí vaření Objem netto: 61 l (316x444x425

Více

Specifikace předmětu poptávkového řízení

Specifikace předmětu poptávkového řízení Příloha č. 3 /nedílná součást Zadávací dokumentace Vybavení školní jídelny a ostatní spotřebiče pro SOŠ a SOU Zařízení Počet kusů konvektomat Elektrický dvouplášťový kotel s duplikátorem Servírovací stolek

Více

air-o-steam konvektomaty air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam konvektomaty

air-o-steam konvektomaty air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam B 20xGN1/1, EL air-o-steam konvektomaty POL. MODEL PROJEKT SIS # AIA # 268204 (AOS201EBA2) Konvektomat air-o-steam, elektrický, 20xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Mycí systém air-o-clean. V ceně zavážecí klec

Více

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 302/GS 315. +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 302/GS 315 +++ My`ćky nádobí +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

A3-7. classic SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT

A3-7. classic SPORAK OPERA, 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA. EAN13: 8017709162375 Display: VFT A3-7 SPORAK "OPERA", 120CM, NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162375 Display: VFT Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

A2-81. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel

A2-81. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709256746 ESTETIKA Display Brusená nerezová ocel Černé sklo Dotykový displej Rotační spínače Zásuvka PLYNOVA VARNÁ DESKA Litinové

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY

VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY VOLNĚ STOJÍCÍ SPORÁKY 1-29 7 Ještě chytřejší vaření Víme přesně, jak si vybíráte ideální sporák pro svou kuchyni. Kvalitní, krásný, chytrý a úsporný. právě taková je mica - již léta oceňovaná ve střední

Více

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost

Winterhalter série GS 600. Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter. Dopřejte si správnou velikost Winterhalter série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Dopřejte si správnou velikost Série GS 600 Myčky na hrnce, plechy a pracovní pomůcky Winterhalter Mytí kuchyňského nádobí

Více

Plechy a rošty 8 OBSAH. Konvektomaty 16 600x400 4. Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5. Konvektomaty 600x400 6

Plechy a rošty 8 OBSAH. Konvektomaty 16 600x400 4. Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5. Konvektomaty 600x400 6 BakerTop OBSAH Konvektomaty 16 600x400 4 Doplňky a příslušenství pro 16 600x400 5 Konvektomaty 600x400 6 Doplňky a příslušenství pro 600x400 7 Plechy a rošty 8 Vlastnosti 9 2 Top BakerTop Konvektomaty

Více

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B

CS18A-7. colonial. SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika. Energetická třída B CS18A-7 SPORAK COLONIAL, 90CM PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Silver estetika Energetická třída B EAN13: 8017709162825 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 6 plynových

Více

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky

SF6922PPZ Novinka. Victoria. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A. LCD display Rotační knoflíky SF6922PPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM CREME Nerez estetika Energetická třída A LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean Další

Více

A2-8. classic. SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu

A2-8. classic. SPORAK OPERA(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A. EAN13: Display: Digitál-analogový 10 knoflílu SPORAK "OPERA"(DVĚ TROUBY) 100 CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový 10 knoflílu FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY Levá trouba 7 funkcí vaření Objem 61 l (316x460x412mm)

Více

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11

Compact. Cena : 88990 Kč. Cena : 32990 Kč. Cena : 29990 Kč 11 EKDG 6900.0 E vestavná kombinovaná horkovzdušná a parní trouba funkce: vaření v páře, horký vzduch, regenerace jídel, profesionální pečení, horký vzduch + dodatečný regulovaný přívod páry, vlhký horký

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

Maximální výkon na minimálním prostoru. Kompaktní Convotherm konvektomaty pro všechny Vaše požadavky.

Maximální výkon na minimálním prostoru. Kompaktní Convotherm konvektomaty pro všechny Vaše požadavky. Maximální výkon na minimálním prostoru. Kompaktní Convotherm konvektomaty pro všechny Vaše požadavky. Convotherm konvektomaty přesně na míru Vašeho provozu. Chytří kuchaři už to dávno vědí: úspěšné vaření

Více

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus

kuchyně pro profesionály KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus KATALOG PRODUKTŮ KONVEKTOMATY ASCC WE Alba SelfCooking Center Whitefficiency ACM Alba CombiMaster Plus kuchyně pro profesionály NOVÁ GENERACE VARNÉ TECHNIKY ALBA JE ZDE: Alba CombiMaster Plus Výkonný.

Více

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL)

Kotle - sklopné, s míchadlem (EL) Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

A2-8. classic SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový

A2-8. classic SPORAK OPERA 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: Display: Digitál-analogový A2-8 SPORAK "OPERA" 100 CM NEREZ PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA (2) EAN13: 8017709155001 Display: Digitál-analogový Levá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 7 funkcí vaření Objem

Více

Touchline 16xGN1/1, EL

Touchline 16xGN1/1, EL Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # 267214 (AOS201ETH1) Konvektomat air-o-steam řady Touch, elektrický, 16xGN1/1, rozteč plechů - 80mm, HD dotykový panel, 3 ovládací režimy (plná automatika, výběr z uložených

Více

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat.

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. Jednoduché, praktické a dobře promyšlené: sady gastronádob od firmy BLANCO pro váš parní konvektomat. Hledáte dobrou základní

Více

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A

CO68CMA8 colonial 60 cm antracit varné desky- typ: sklokeramické trouba- typ: elektrické energetická třída A SPORAK COLONIAL, 60CM SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA Antracit/ Mosaz estetika Energetická třída A EAN13: 8017709150068 Analógové hodiny s elektronickým časovačem SKLOKERAMICKÁ

Více

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect konvektomaty

air-o-convect konvektomaty air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect (úroveň C) 20xGN1/1, EL air-o-convect konvektomaty POL. MODEL PROJEKT SIS # AIA # 269204 (AOS201ECA2) Zkrácená specifikace Položka č. SCHVÁLENO: AIR-O-CONVECT, elektrický, 20xGN1/1, horkovzdušný konvektomat s vyvíjení páry nástřikem (DSG-direct steam generation),

Více

Multifunkční varný robot - Robot Cook

Multifunkční varný robot - Robot Cook Multifunkční varný robot - Robot Cook Naše cena bez DPH : 75.210 Kč Naše cena s DPH : 91.005 Kč Dostupnost: 2-3 týdny Katalogové číslo: 43000R Multifunkční varný robot Robot Cook pro snadnou, rychlou a

Více

elektrický konvektomat s užitnou kapacitou 20 GN1/1 a 10GN 2/1

elektrický konvektomat s užitnou kapacitou 20 GN1/1 a 10GN 2/1 Základní škola, Kuřim, Jungmannova 813, okres Brno venkov, příspěvková organizace Statutární orgán Mgr. Richard Mach, telefon + 420 541 230 342, + 420736607573 IČO 70988285, č.ú. 27-9326280277/0100 www.zskj.cz

Více

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR93BL. Victoria. SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel SPORÁK VICTORIA 90 CM Černá lesklá Energetická třída A/B EAN13: 8017709182458 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické

Více

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B

CC9GPO. cortina. Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B Sporák CORTINA 90х60 CM Creme/ mosaz Energetická třída B EAN13: 8017709173562 ESTETIKA A PROVEDENÍ Creme barva Mosazné kování Zadní panel s logem Analogové programování- hodinky Otoční přepínače Zásuvka

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo:

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: PACOJET 2 Vyrobeno Popis variant: Švýcarsko Naše cena bez DPH : 142.980 Kč Naše cena s DPH : 173.006 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: 69010202 PACOJET 2 je nová generace kuchyňských zařízení.

Více

20 vsunů, rozteč min. min. 6 vsunů, rozteč min. 65 mm na velikosti nádob GN 1/1

20 vsunů, rozteč min. min. 6 vsunů, rozteč min. 65 mm na velikosti nádob GN 1/1 požadavky konvektomat: pořadové číslo zadavatele 2 3 5 6 7 8 9 10 11 název zadavatele MŠ Šikulka MŠ Severní ZŠ Pátova ZŠ Dr. M. Tyrše ZŠ Partyzánská atd.. ZŠ Slovanka ZŠ Jižní ZŠ Školní SŠJ elektrický

Více

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A

SFT805AO. Funkce. Verze. colonial. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika. Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm ANTRACIT/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184964 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 8 funkcí vaření včetně:turbo, DEFROST

Více

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A

SFP805PO. Funkce. Možnosti. Verze. colonial. PYROLYTICKÁ TROUBA 60 cm CREME/Mosazná estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA CREME/Mosazná estetika Energetická třída A EAN13: 8017709184285 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 8 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA Čisticí funkce: Pyrolýza Elektronický programátor:

Více

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška

S845MCPO9. colonial. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika. EAN13: cm redukovaná výška S845MCPO9 KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME Mosazná estetika EAN13: 8017709158644 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer 2 LED Display 2 knoflíky FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10

Více

Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl

Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl Šokové zchlazovače a zmrazovače pro potravinářský průmysl Nová série zchlazovačů a zmrazovačů Friulinox je určena pro zchlazování a zmrazování velkých objemů potravin v různých sektorech potravinářského

Více

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A

TR4110IBL. Victoria. Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A TR4110IBL Sporák VICTORIA, 110х60 см Černý Energetická třída А/A Plná šířka grilu 2,70 kw, zásuvka s chromovými úchyty, Ever-Clean smaltování, halogenová osvětlení(40 W), celoskleněné interiérové dveře

Více

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++

GS 202/GS 215. +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ GS 202/GS 215 +++ myc ky sklenic +++ +++ Nový standard mytí pro budoucnost +++ +++ Winterhalter +++ Váš specialista na mytí Včasná a důsledná specializace na zvláštní požadavky mytí nádobí a skla v gastronomii

Více

A4BL-8. classic SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A

A4BL-8. classic SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA. Energetická třída A SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 120CM, ČERNÝ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA Energetická třída A EAN13: 8017709154752 Display: Digital-analogický Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření

Více

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A

SF750PO. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A HORKOVZDUŠNÁ TROUBA CREME/MOSAZNÁ estetika Energetická třída A EAN13: 8017709171629 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření Čistící funkce: Vapor

Více

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam

konvektomaty EasySteam Konvektomat easysteam (B), EL, 10x1/1GN konvektomaty EasySteam Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # EL, 10x1/1GN 238202 (FCZ101EBA2) Konvektomat EasySteam, elektrický, 10xGN1/1, rozteč vsunů - 65mm, ovládací úroveň B (2 stupňové vaření). Automatický systém mytí komory

Více

- barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF barva Bílá

- barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF barva Bílá - barva Bílá Varný robot KitchanAid Artisan - 5KCF0103 - barva Bílá Naše cena bez DPH : 23.877 Kč Naše cena s DPH : 28.890 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo: 5KCF0103EFP Barva: Bílá Varný robot

Více

Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn

Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn Úvod zadání k výrobkům: Použitelné materiály a zpracování

Více

air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux

air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux air-o-steam touchline nová generace konvektomatů Electrolux air-o-steam TouchLine 2 Produktová řada 6x1/1 10x1/1 10x2/1 20x1/1 20x2/1 plyn i elektrická energie 3 VÝKONNOST Bojlerové vyvíjení páry air-o-clima

Více

SUK92CBL9. SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí

SUK92CBL9. SPORÁK Concert 90cm Černá lesklá Energetická třída A. EAN13: HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí SUK92CBL9 SPORÁK "Concert" 90cm Černá lesklá Energetická třída A EAN13: 8017709172336 HLAVNÍ TROUBA 7 funkcí Užitný objem: 70 litrů (rozměr: 316x444x425 mm) Ever Clean smalt Digitální elektronické hodiny/programátor

Více

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A

S45VCX2. classic. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A S45VCX2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Energetická třída A EAN13: 8017709168872 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification (odvápňovací

Více

ChefLux. Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. ChefLux Konvektomaty 4-5. GN 2/1 & GN 1/1 pece 8-9

ChefLux. Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK. ChefLux Konvektomaty 4-5. GN 2/1 & GN 1/1 pece 8-9 ChefLux Česky ChefLux Snadné. Ve všech směrech. REJSTŘÍK ChefLux Konvektomaty 4-5 12, 7 gastronádoby - 20 gastronádob Technologie 6-7 AIR.Plus - STEAM.Plus DRY.Plus - Cooking Essentials GN 2/1 & GN 1/1

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Ves tavné spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY trouby odsavače par chlazení inteligentní spotřebiče, které do vašich domovů

Více

NÁROČNÁ TECHNOLOGIE V JEDNODUCHÉM PROVEDENÍ Ekonomie Snadnost Rychlost Jednoduchost Dokonalé vaření

NÁROČNÁ TECHNOLOGIE V JEDNODUCHÉM PROVEDENÍ Ekonomie Snadnost Rychlost Jednoduchost Dokonalé vaření KONVEKTOMATY CONCEPT ELEKTRICKÉ A PLYNOVÉ Řada Concept Toto je ten nejzákladnější konvektomat jaký Fagor Industrial nabízí v nové generaci. Elektrický model umožňuje vaření v režimu pára (injekční) a smíšeném

Více

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci

Sporáky. Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci Sporáky Můj prostor. Moje kuchyně. Kdekoli chci ~ ~ trouba a deska v jednom výrobku Řekněte nám jak vaříte a my vám řekneme co potřebujete Sklokeramická, plynová nebo elektrická? Které dáváte přednost?

Více

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA

A1P-9. Funkce. classic. SPORAK OPERA, 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA SPORAK "OPERA", 90x60CM, CREME/SILVER ESTETIKA PLYNOVA VARNÁ DESKA MULTIFUNKČNÍ ELEKTRICKÁ TROUBA EAN13: 8017709162979 VFT Display 6 plynových hořáků Pravý přední: 1,80 kw Pravý zadní: 3,00 kw Levý zadní

Více

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel

TR4110AZ. Victoria. SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: ESTETIKA A PROVEDENÍ. Tradiční design Zadní panel TR4110AZ SPORÁK VICTORIA 110 CM Pastelově modrá Energetická třída А EAN13: 8017709184278 ESTETIKA A PROVEDENÍ Tradiční design Zadní panel LED display, 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka FUNKCE / VOLBY

Více

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++

GS 640/660. +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ GS 640/660 +++ Myc ky na kuchyňské nádobi pro gastronomii +++ +++ Winterhalter +++ Winterhalter specialista Dodáme Vám čisté nádobí, to Vám garantujeme. Jako specialisté s desítky let trvajícími zkušenostmi,

Více

Sklopné kotle - SMARTLine

Sklopné kotle - SMARTLine Sklopné kotle Electrolux patří svými specifickými vlastnostmi; velká kapacita, špičkový výkon, přesné motorové sklápění, komfortní elektronika atd.; k zařízením s maximálním užitkem pro provozovatele.

Více

Chladicí skříně, 750 l Compact digitální

Chladicí skříně, 750 l Compact digitální Řada zavážecích a zavážecích/průchozích skříní Electrolux je vyráběna pro zákazníky s velkým objemem výroby jídel, jako např.cateringové společnosti, nemocnice, letištní kuchyně atd., kteří požadují co

Více

Zákazník. Změna poptávky po typu rychlého občerstvení. změna stravovacích návyků. hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6%

Zákazník. Změna poptávky po typu rychlého občerstvení. změna stravovacích návyků. hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6% LIBERO Line Zákazník Změna poptávky po typu rychlého občerstvení změna stravovacích návyků hamburgery -6% pizza -4% asijská kuchyně +6% snižování výdajů zaměstnavatelů na společné stravování -> obědy mimo

Více

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme

TR90P. Victoria. Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme Sporák VICTORIA, 90х60 см Creme EAN13: 8017709182939 ESTETIKA A PROVEDENÍ Barva creme Tradiční design Zadní panel LED display + 5 tlačítek Otoční přepínače Zásuvka VARNÁ DESKA Automatické regulování plynu

Více

Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem. Myčky na černé nádobí a pracovní pomůcky. Pásové myčky a myčky s automatickým posuvem košů

Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem. Myčky na černé nádobí a pracovní pomůcky. Pásové myčky a myčky s automatickým posuvem košů Nové úsporné modely Winterhalter Inteligentní technologie pro úsporné myčky Myčky s optimalizovaným oplachovým systémem GS 215 GS 302 / GS 315 GS 502 / GS 515 Myčky skla GS 202 ReTemp a GS 215 ReTemp Průchozí

Více

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Rotační keramický ventil systému Condair ESCO v poloze Otevřeno CONDAIR

Více

Plynové kotle. www.viadrus.cz

Plynové kotle. www.viadrus.cz Plynové kotle www.viadrus.cz Plynové kotle G36 stacionární samotížný plynový kotel G42 (ECO) stacionární plynový nízkoteplotní kotel vysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost litinového tělesa vysoká

Více

Nové Alba SelfCookingCenter whitefficiency s HiDensityControl

Nové Alba SelfCookingCenter whitefficiency s HiDensityControl Světová novinka Nové Alba SelfCookingCenter whitefficiency s HiDensityControl Nástupem kombinovaných varných zařízení na trh se několikanásobně rozšířily možnosti v tepelné úpravě pokrmů. Pozorování výrobců

Více

air-o-convect Touchline kapacita 10x2/1GN, elektrický

air-o-convect Touchline kapacita 10x2/1GN, elektrický POL. MODEL PROJEKT SIS # AIA # Hlavní funkce a vlastnosti Automatické řízení vlhkosti (11 úrovní) pro bezbojlerové konvektomaty.-0 = příprava bez dodatečného zvlhčování-1-2 = nízké zapaření (dušená zelenina)-3-4

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem

SF750RA. Funkce. Verze. cortina. HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A. EAN13: Analógové hodiny s elektronickým časovačem HORKOVZDUŠNÁ TROUBA 60 cm MĚĎ Energetická třída A EAN13: 8017709166434 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 11 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí vaření včetně: TURBO Čistící funkce: Vapor

Více

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT

Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Plynové kondenzační kotle Logamax plus GB192i Logamax plus GB192iT Vytápění s budoucností Připraveni na budoucnost Logamax plus GB192i - nástěnný kondenzační kotel S řadou kondenzačních kotlů Buderus budete

Více

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek.

AIR.Maxi. ADAPTIVE.Clima. DRY.Maxi. Radost z rovnoměrného pečení. Perfektní a znovu opakovatelný. Zaručený výsledek. BakerTop AIR.Maxi Radost z rovnoměrného pečení. Vzduch je prostředkem pro přenos tepla a jeho cirkulace má tedy zásadní význam při pečení pro dosažení jednotnosti teploty ve všech částech komory - na každém

Více

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška

SF4920MCP. Funkce. Victoria. KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME. EAN13: cm redukovaná výška KOMPAKTNÍ MIKROVLNNÁ TROUBA-KOMBINOVANÁ, výška 45CM CREME EAN13: 8017709204884 45 cm redukovaná výška Elektronický Timer LED Display 2 knoflíky FUNKCE/ VOLBY/ TEPLOTA 13 funkcí vaření (4 mikrovlnné funkce)

Více

Kotle - sklopné (EL) - na zeď

Kotle - sklopné (EL) - na zeď Varná zařízení řady Electrolux ThermaLine jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně. Ucelená řada

Více

Touchline 20xGN2/1, EL

Touchline 20xGN2/1, EL Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # 267205 (AOS202ETA1) Konvektomat air-o-steam řady Touch, elektrický, 20xGN2/1 (40xGN1/1), rozteč plechů - 63mm, HD dotykový panel, 3 ovládací režimy (plná automatika,

Více

KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS

KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS KONVEKTOMATY VIRUTEKK VIRTUOUS vyrábíme s cílem, aby dokázaly splnit veškeré potřeby moderní gastronomie. Jakákoliv touha, nápad nebo sen je pro nás inspirací. Jako globální distibutor musíme umět splnit

Více

Sklopné pánve - elektrické, netlakové

Sklopné pánve - elektrické, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici

SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici SF4603MCNR Novinka Brzy k dispozici KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ MIKROVLNNÁ TROUBA 45 cm Černé sklo/ měděná lišta Kategorie: 45 cm kompaktní Typ: Elektrická Metoda vaření: Kombinovaná mikrovlnná funkcí vaření:

Více

Sklopné pánve - plynové, netlakové

Sklopné pánve - plynové, netlakové Varné kotle a pánve Electrolux ThermaLine řady THERMETIC jsou uzpůsobená pro použiítí v náročných a vytížených provozech jakými jsou například hotely, nemocnice, centrální vývařovny nebo letištní kuchyně.

Více

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver )

SC45VC2. linea. KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) SC45VC2 KOMPAKTNÍ KOMBINOVANÁ PARNÍ TROUBA NEREZ/ SKLO Stopsol glass ( Supersilver ) EAN13: 8017709168865 45 cm redukovaná výška Digitální elektronický programátor 2 LED Display Čištění: Decalcification

Více

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE

VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE mikrovlnné trouby VOLNĚ STOJÍCÍ SPOTŘEBIČE 2014 Vaření objevte číslo 1 v mikrovlnném vaření *. Křupavé, dozlatova opečené, připravené na grilu či v páře díky všestranné multifunkční mikrovlnné troubě

Více

Řada. Inteligentní evoluce. Konvektomaty

Řada. Inteligentní evoluce. Konvektomaty Řada Inteligentní evoluce Konvektomaty Misti Řada Tradice jde dál Nová řada Smart těží z hlubokých zkušeností profesionálních konvektomatů a přináší několik inovativních řešení, které mají společný cíl,

Více

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby

WHIRLPOOL VESTaVNÉ MIkROVLNNÉ TROuby WHIRLPOOL VESTAVNÉ mikrovlnné trouby Vařte jako šéfkuchař, díky technologii 6. smysl Díky multifunkčním troubám Whirlpool s technologií 6. smysl a funkcemi Crisp nebo vaření v páře oslníte každého gurmána.

Více

První na světě. Právě teď i pro GN 2/1! Bezkonkurenční. Parní konvektomat Salvis-CUCINA

První na světě. Právě teď i pro GN 2/1! Bezkonkurenční. Parní konvektomat Salvis-CUCINA První na světě Právě teď i pro GN 2/1! Bezkonkurenční. Parní konvektomat 100 let našich zkušeností pro maximální výkon multifunkčního stroje. Dotyková technologie SALVIS. Senzory pro rychlé postupy. Vynalézavý.

Více

Touchline 10xGN2/1, EL

Touchline 10xGN2/1, EL Pol. č.: Model: Projekt: SIS # AIA # 267703 (AOS102GTG1) AIR-O-STEAM TOUCH, PL, 10x2/1 Zkrácená specifikace Položka č. Konvektomat air-o-steam řady Touch, plynový, 10xGN2/1, rozteč plechů - 65mm, HD dotykový

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba

NÁVOD K POUŽITÍ. Trouba NÁVOD K POUŽITÍ Trouba CS 2 OBSAH CS 1 / POPIS SPOTŘEBIČE Popis trouby.................................................... 4 Ovládací lišta.................................................... 5 Displej.........................................................

Více

Sklopné kotle - Promix (EBP)

Sklopné kotle - Promix (EBP) Sklopné kotle Electrolux patří svými specifickými vlastnostmi; velká kapacita, špičkový výkon, přesné motorové sklápění, komfortní elektronika atd.; k zařízením s maximálním užitkem pro provozovatele.

Více

Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn

Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn Příloha č. 2 Specifikace strojů a zařízení - Gastro k VZ Dodávka a montáž zařízení a technologie gastro pro objekt Envicentrum Podbranský mlýn Úvod zadání k výrobkům: Použitelné materiály a zpracování

Více