FlyDVB-T Duo CardBus

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FlyDVB-T Duo CardBus"

Transkript

1 FlyDVB-T Duo CardBus č e s k ý m a n u á l

2 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 01 Obsah 02 Požadavky na systém Obsah balení 03 Zapojení zařízení 04 Instalace 06 LifeView DTV EPG 07 Vyhledávání a editace kanálů Digitální kanály 08 Analogové kanály 09 Nastavení 13 PIP režim (Obraz v obraze) 15 Nahrávání Vytvoření videonahrávky TimeShifting 16 Klávesové zkratky a dálkový ovladač

3 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 02 LifeView představuje první digitální a analogovou TV kartu pro Vaše PC FlyDVB-T Duo CardBus. Spojte perfektní digitální TV a kvalitní analogovou TV do jedné karty! Vysoké video rozlišení a krystalicky čisté stereo audio u DVB-T vysílání. Mezi podporované obrazové normy patří obvyklý PAL, SECAM i americké NTSC. Nechybí podpora i pro zvukové normy, konkrétně MTS, EIAJ, BTSC, A2 a NiCAM. K připojení externích zdrojů videa zde slouží jeden S-Video a jeden kompozitní vstup se dvěma RCA audio stereo vstupy. Díky exkluzivní MST technologii můžete sledovat jak digitální, tak i analogové video ve stejný čas. Mezi zajímavé schopnosti patří například MST (Multiple Streaming Technology), která umožňuje využít analogové i digitální tuner současně a nabízí funkce PIP/POP, které kombinují obraz z obou těchto zdrojů. Požadavky na systém - Pentium 4 nebo AMD Athlon 2.0GHz nebo vyšší (doporučeno 2.4GHz a více) - System RAM: 256MB nebo více (doporučeno 512MB) - Windows 2000 / XP - 100MB volného prostoru na pevném disku pro instalaci software + další prostor pro případné nahrávání a ukládání - CD-ROM nebo DVD mechanika - VGA chipset s podporou DirectX DirectX 9.0c nebo vyšší - Dostupný CardBus slot - TV anténa nebo TV kabel pro analogovou TV a pro digitální TV Obsah balení - FlyDVB-T Duo CardBus karta - NTSC / PAL redukce (2x) - AV kabel - Dálkový ovladač - Anténa - Taška - Instalační CD

4 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 03 Zapojení zařízení Audio (R) Audio (L) Video S-Video AV in NTSC / PAL Digitální anténa TV anténa AV: Audio (L / R): S-Video / Video : zapojte AV kabel do 9-pin zdířky FlyDVB-T Duo CardBus připojení levého / pravého reproduktoru připojení externího zařízení jako VCR nebo videokamera Pokud používáte jednu anténu pro příjem digitálního i analogového signálu, použijte rozdvojku pro zapojení do FlyDVB-T Duo CardBus. Digitální TV příjem Analogový TV příjem

5 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 04 Instalace 1. Vložte instalační CD do CD-ROM mechaniky Vašeho počítače. 2. Pokud se automaticky nezobrazí průvodce instalací, spusťte jej manuálně. 3. Jako první nainstalujte DirectX 9.0. Klikněte na odkaz DirectX a následujte instrukce na obrazovce. 4. Připojte FlyDVB-T Duo CardBus do Vašeho počítače.

6 F l y D V B - T D U O C a r d B u s Windows 2000 / XP automaticky odhalí nový hardware a spustí průvodce pro instalaci ovladače zařízení. Vložte instalační CD do CD-ROM mechaniky. Vyberte Instal from a list or specific location (Advanced) a klikněte na Next. 6. Vyberte Search for the best driver in these locations, ujistěte se že je označeno pole Search removable media a klikněte na Next. 7. Windows bude nyní hledat ovladače na instalačním CD a poté je automaticky nainstaluje. Pro dokončení instalace poté klikněte na Finish. 8. Nyní nainstalujte LifeView DTV. Klikněte na odkaz LifeView DTV Setup a následujte instrukce na obrazovce.

7 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 06 LifeView DTV Změnit vzhled Naladěné kanály SnapShot (zachytí aktuální záběr) Úroveň hlasitosti Vypnout zvuk (MUTE) Přeskočit na začátek / konec Zastavit přehrávání (STOP) Nahrávání (REC) Nahrávání TimeShift / spustit nebo pozastavit přehrávání (PLAY / PAUSE) Zobrazit kanály Zvětšit zobrazení na celý monitoru Posunout prohlížený snímek dopředu / dozadu pomocí myši Signál TV: AV in: S-Video: DVB: PIP: TWIN: Scan: Play: Swap: Tx: EPG: přepnutí na analogový příjem. vyberte jako zdroj pokud je připojeno externí zařízení využívající video. vyberte jako zdroj pokud je připojeno externí zařízení využívající S-Video. vyberte jako zdroj pokud je připojena pozemní anténa (nastaveno od výrobce). zapnutí / vypnutí PIP režimu, který umožňuje sledovat zároveň digitální i analogový zdroj. zapnutí / vypnutí Twin režimu, který umožňuje sledovat zároveň digitální i analogový zdroj. nastavení a vyhledávání kanálů. prohlížení uložených snímků zachycených pomocí SnapShot a nahraných videozáznamů. vyberte pro výměnu videa v malém a velkém zobrazení v režimu PIP. zapnutí / vypnutí teletextu. zapnutí / vypnutí elektronického průvodce programů. - EPG Elektronický programový průvodce je nabízen digitálními TV stanicemi. Obsahuje informace o chystaných programech a jejich přesný čas. Pro aktualizaci informací klikněte na Update. Pokud kliknete na Rec u vybraného programu, zařadí se tento do plánu pro nahrávání.

8 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 07 Vyhledávání a editace kanálů - Digitální kanály 1. Vyberte Tool Scan nebo klikněte na tlačítko. 2. Pokud chcete využít automatického vyhledávání, označte Auto Scan a vyberte zemi ve které se nacházíte. Klikněte na Scan pro začátek vyhledávání. Zobrazí se průběh vyhledávání.

9 F l y D V B - T D U O C a r d B u s Pro manuální vyhledávání kanálů, označte Transponder Scan a napište frekvenci hledaného kanálu. Klikněte na Scan pro začátek vyhledávání. 4. Nalezené kanály se zobrazí v okně. Pro smazání některého z kanálů jej označte a klikněte na Delete. Pro editaci klikněte na Edit. Seznam nastavených frekvencí uložíte kliknutím na Save as. Pro vložení frekvence klikněte na Import. Pro načtení jiného seznamu kanálů klikněte na Load. Aktualizaci pro jednotlivé frekvence v regionech jsou dostupné na - Analogové kanály 1. V režimu TV vyberte Tool Scan nebo klikněte na tlačítko. 2. vyberte zemi, ve které se nacházíte, TV standard a zdroj. 3. Klikněte na Scan pro automatické vyhledávání. 4. Ve vytvořeném seznamu kanálů můžete změnit název jednotlivých kanálů nebo audio / stereo zvuk, kliknutím na položku.

10 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 09 Nastavení Vyberte Tool Settings. Directory: Pokud máte jako zdroj nastaveno DVB, zobrazí se Vám tyto možnosti nastavení: nastavení místa pro uložení nahrávek a obrázků zachycených pomocí SnapShot. Pro využití průzkumníka klikněte na Browse. Můžete zde zvolit velikost v jaké se mají nahrávky ukládat (například zvolíte-li velikost souboru 650MB, bude snadnější tyto soubory vypalovat, protože CD většinou obsáhne data do této velikosti). Pokud označíte Always On Top, bude se ovládací panel DTV zobrazovat vždy v horní části monitoru. Schedule Recording: nastavení plánování nahrávání pořadů. Pro přidání nového plánu klikněte na Add. Zvolte typ plánu (One time = pouze jedenkrát nebo pokaždé v určitý den v týdnu), vyberte kanál, na kterém Vámi vybraný program poběží, přesný čas začátku vysílání a délku pořadu (= Duration). Nakonec napište název nahrávaného souboru. Klikněte na Add pro potvrzení nastavení. Pokud chcete nastavení zrušit vyberte Cancel. Aby poté došlo k nahrávání i bez Vaší přítomnosti je samozřejmě potřeba, aby byl PC zapnutý. V seznamu se poté zobrazí naplánované nahrávání, pokud si jej přejete zrušit, označte jej a klikněte na Delete. Pro editaci již nastaveného plánu jej označte a klikněte na Edit.

11 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 10 Pokud máte jako zdroj nastaveno TV, AV-in nebo S-Video, zobrazí se Vám kromě výše zmíněných možností nastavení ještě tyto: Display: v horní části okna specifikujte velikost zobrazení pro analogové zdroje a také datový formát, ve kterém se video má zobrazovat. V dolní části nastavte požadovaný jas, kontrast, barevný odstín a jeho sytost. Poslední možnost je nastavení ostrosti. Pokud kliknete na Default, nastavení se vrátí k takovému, které nastavil výrobce. Record: tato záložka Vám umožní nastavit kvalitu nahrávaných souborů z AV in a S-Video zdrojů. Pokud vyberete Customized, můžete specifikovat formát nahrávky (MPEG-1, VCD, MPEG-2, SVCD, DVD) a zároveň po kliknutí na Profiles vytvořit nebo editovat profily. Pro vytvoření nového profilu klikněte na Create.

12 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 11 - General: napište název nového profilu a vyberte jeho formát (MPEG-1, MPEG-2). - System: zvolte režim Bitstream pro zvolený formát z nabídky General. - Video: nastavte NTSC nebo PAL systém, podle toho v jakém regionu s nacházíte, velikost zobrazení a rychlost. Pro další možnosti nastavení klikněte na Advanced.

13 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 12 - Audio: nastavte rychlost a výstup pro reproduktory (mono / stereo). TV Setting: zde můžete upravit možnosti pro analogové TV jako je výběr země, TV standard, mono / stereo zvuk. Pokud vysílání nabízí více jazyků, nastavte, který chcete přijímat. Pokud zvolíte místo MPEG možnost SYSTEM, zpřístupníte způsoby komprese instalované ve Vašem operačním systému. Z internetu můžete stáhnou komprese, které jsou voně k dispozici (například na Nastavení provedete po kliknutí na Property (tato možnost není dostupná u všech formátů).

14 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 13 PIP režim (Obraz v obraze) Funkce obraz v obraze umožní sledování dvou programů najednou. Sledovaný program je umístěn v rámečku v rohu obrazovky. Rámeček lze posunovat do různých rohů obrazovky, případně jej zvětšit. Doprovodný zvuk odpovídá obrazu ve standardní velikosti. Režim zapnete kliknutím na. Kliknutím na se zobrazí zároveň dva kanály bok po boku ve stejných oknech. V tomto režimu není možné s jednotlivými okny pracovat, přemisťovat je apod.

15 F l y D V B - T D U O C a r d B u s 14 Kliknutím na se obraz v malém rámečku přemístí do velkého a obráceně.

16 F l y D V B - T D U O C a r d B u s P D A a l p h a G P S 15 Nahrávání - Vytvoření videonahrávky Pro zapnutí nahrávání právě prohlíženého programu klikněte na tlačítko REC v dolní části panelu. Nahrávání zastavíte kliknutím na STOP. Nahrávky se automaticky ukládají ve formátu, který byl vybrán v sekci Nastavení pokud je zvolen analogový zdroj (AV in nebo S-Video). Pokud je zvolen jako zdroj DVB, ukládají se nahrávky ve formátu MPEG-2. Během nahrávání není možné měnit kanály nebo zdroje signálu. - TimeShifting Pomocí této funkce můžete např. přeskakovat reklamy na právě sledovaném programu. Stejně tak můžete pozastavit živě vysílaný program a pokračovat v jeho sledování až budete mít čas jednoduše tak, že jej nahrajete jako dočasný soubor. TimeShifting nahrávání spustíte kliknutím na tlačítko PAUSE / PLAY. Zelená stopa na posuvníku značí aktuální stav nahrávky. Šedé místo je Vaší momentální pozicí. Pokud posuvníkem pohnete doprava, spustí se rychle přetáčení vpřed, pokud doleva bude se nahrávka přetáčet vzad. Během nahrávání není možné měnit kanály nebo zdroje signálu. Pro přehrávání uložených záznamů klikněte na.

17 F l y D V B - T D U O C a r d B u s P D A a l p h a G P S 16 Klávesové zkratky a dálkový ovladač F Full Screen obraz na celou plochu monitoru. Ctrl Alt T Power vypnutí programu LifeView DTV. 0, 1, 2 9 0, 1, 2 9 výběr kanálu. Backspace Recall vyvolání posledního kanálu. M Mute zcela vypnout / zapnout zvuk (MUTE). T TV/Radio přepínání mezi TV a rádio příjmem. A SAP přepnout na druhý jazyk. Ch+ nahoru o jeden kanál. Ch- dolů o jeden kanál. VOL+ zvýšit hlasitost. VOL- snížit hlasitost. Enter Enter potvrdit (OK). P PIP zapnout PIP režim. I Source vybrat zdroj signálu. Ctrl R Record/Pause zapnout nahrávání (REC). S Swap přepínání oken v PIP režimu. Ctrl T TimeShift/Pause nahrávání TimeShift. W Rewind rychle přetáčet vzad. E Forward rychle přetáčet vpřed. Q Back přeskočit na začátek. R End přeskočit na konec. Ctrl S Stop zastavit přehrávání nebo nahrávání (REC i TimeShift). Mezerník Play/Pause pustit nebo pozastavit přehrávání (PLAY / PAUSE). Ctrl P funkce SnapShot (zachytit aktuální záběr jako obrázek).

FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka

FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka FlyDVB Duo nebo Hybrid CardBus Uživatelská příručka Animation Technologies Inc. www.lifeview.com Ver: 1.9 1 Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme vám za zakoupení TV tuneru a zachytávací karty FlyDVB Duo nebo Hybrid

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III

Uživatelská příručka. Video Wonder Pro III Uživatelská příručka Video Wonder Pro III Obsah Začínáme 5 Úvod 5 Rysy 5 Obsah balení 6 Systémové požadavky 6 Instalace 7 Instalace hardware 7 Vstupy a výstupy 7 Užívání obslužného programu 8 4-1. TV prohlížení

Více

TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo: 15.08.1575

TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo: 15.08.1575 TV adaptér USB2.0, (TV Walker Lite) Katalogové číslo: 15.08.1575 1. TV Walker Lite 1.1 Vlastnosti: Připojení přes rozhraní USB 2.0 do PC Zařízení je osazeno čipem Phillips 7135 Podporuje TV standardy:

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 ÚVOD...1 OVLÁDÁNÍ PŘEHRÁVAČE...1 NAVIGAČNÍ PŘEHLED...2 TV...3 VSTUPNÍ ZDROJ...3 SEZNAM KANÁLŮ...3 PLÁN...4 NASTAVENÍ...5 EPG...7 PŘEHLED OVLADAČŮ TV...7

Více

Česky 1. Začínáme 1.1 Úvod 1.2 Vlastnosti 1.3 Obsah balení

Česky 1. Začínáme 1.1 Úvod 1.2 Vlastnosti 1.3 Obsah balení 1. Začínáme 1.1 Úvod Záznamové zařízení Genius TVGo-U202 je ideální společník pro nejrůznější typy zábavy. Nabízí skvělé funkce, které klasická televize nemůže poskytnout. Pokud chcete sledovat televizní

Více

USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561

USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561 USB 2.0 Audio/Video Grabber Katalogové číslo: 15.08.1561 Obsah: Obsah:...2 Kapitola 1. Přehled...3 1.1 Úvod...3 1.2 Vlastnosti...3 1.3 Specifikace...3 1.4 Minimální požadavky na systém... 3 1.5 Balení...

Více

Česky. 1. Getting Started 1.1 Úvod. 1.2 Vlastnosti:

Česky. 1. Getting Started 1.1 Úvod. 1.2 Vlastnosti: 1. Getting Started 1.1 Úvod Česky Připravte se na to, že budete novým Video Wonder DVB-T okouzlení. Tato pozoruhodná krabička je mocnější než Váš televizní přijímač. Umožní Vám volně sledovat digitální

Více

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Obsah V2.1 Kapitola 1Instalace PCI Analog TV Card Lite... 2 1.1 Obsah balíčku... 2 1.2 Požadavky na systém...2 1.3 Instalace hardwaru... 2 Kapitola 2Rychlá

Více

Česky. 1. Začínáme 1.1 Úvod. 1-2 Vlastnosti

Česky. 1. Začínáme 1.1 Úvod. 1-2 Vlastnosti 1. Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali TV a video kartu VideoWonder CardBus Dual. Tento výrobek změní Váš počítač snadno a rychle ve výkonný multimediální systém. Záznam videa i statických

Více

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál

Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Techanxx USB 2.0 Digital Video Scart Grabber Audio & Video / SCART Převodník Digitalizujte si své staré videokazety VHS! Uživatelský Manuál Prohlášení o shodě naleznete na následující internetové adrese:

Více

QuickStick DVB-T. český manuál

QuickStick DVB-T. český manuál QuickStick DVB-T český manuál Obsah 02 Úvod Instalace Minimální požadavky na systém Instalace Instalace DirectX 9.0 04 Připojení Yakumo QuickStick DVB-T k PC 05 Instalace ovladače 06 Instalace aplikace

Více

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum!

USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš. PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! DVB S4 Uživatelský manuál USB 2.0 DVB-T Stick, změní Váš PC / notebook v přenosné digitální multimediální centrum! Obsah balení: USB 2.0 DVB-T Stick, dálkové ovládání, DVB-T anténa, Drive & Aplikace CD,

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití

STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4. Návod k použití STEREO ZAŘÍZENÍ AUNA MCD-82, DVD PŘEHRÁVAČ, USB, SD, MPEG4 Návod k použití 10006320 Vážený zákazníku, v první řadě Vám chceme poděkovat za nákup tohoto produktu. Aby se zabránilo možnému technickému poškození,

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Systémové požadavky. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Systémové požadavky. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení TVGo DVB-D02 se prosím ujistěte, že součástí balení jsou následující položky. TVGo DVB-D02 CD s instalačním software Návod pro rychlou instalaci Kabel USB

Více

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ

POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ POSTUP PŘI NASTAVENÍ OVLÁDACÍHO PANELU S DOTYKOVÝM DISPLEJEM JAK PŘEJÍT DO SPRÁVCE NASTAVENÍ Trojúhelníkové heslo: pro vstup do nastavení poklepejte na oblasti 1, 2 a 3. SPRÁVCE NASTAVENÍ (ADMINISTRATOR

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107

Návod k obsluze DivX / MPEG 4 přehrávače. Technosonic MP-107 Technosonic MP-107 1. Váš nový DivX/MPEG 4 přehrávač 2. Bezpečnostní upozornění 3. Zapojení 3.1 VIDEO zapojení 3.2 AUDIO zapojení 4. Nastavení 4.1 Nastavení audia 4.2 Nastavení videa 4.3 Počáteční nastavení

Více

FlyDVB Trio CardBus Uživatelská příručka

FlyDVB Trio CardBus Uživatelská příručka FlyDVB Trio CardBus Uživatelská příručka Animation Technologies Inc. www.lifeview.com Ver: 1.9 1 Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme vám za zakoupení TV tuneru a zachytávací karty FlyDVB Trio CardBus. Tento produkt

Více

Možnost sledování TV jak v nastavitelné velikosti obrazu tak na celé obrazovce. Možnost časového naplánování nahrávání a jednodotekové nahrávání z EPG

Možnost sledování TV jak v nastavitelné velikosti obrazu tak na celé obrazovce. Možnost časového naplánování nahrávání a jednodotekové nahrávání z EPG 1 Začínáme 1.1 Úvod Děkujeme za koupi výrobku TV tuner DigiVOX mini II V3.0 s funkcí zachycení obrazu. Tento výrobek snadno a rychle změní vaše PC na výkonnější desktopové multimedium. Zachycujte videa

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

AVer MediaCenter. Uživatelská příručka

AVer MediaCenter. Uživatelská příručka AVer MediaCenter Uživatelská příručka PROHLÁŠENÍ Všechny snímky obrazovky v tomto dokumentu jsou pouze vzorové obrázky. Obrázky se mohou lišit v závislosti na výrobku a verzi software. Informace uvedené

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 2 2. Systémový požadavek... 2 3. Instalace Podium View... 3 4. Připojení k hardware... 5 5.

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

2,4GHz kamera s monitorem

2,4GHz kamera s monitorem 2,4GHz kamera s monitorem Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi kvalitní bezdrátový přenos na vzdálenost až 100m ve volném terénu; Špičkové noční vidění až na 10m v úplné tmě; Možnost rozšíření až na čtyř-kamerový

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

Instalační a uživatelská příručka

Instalační a uživatelská příručka Instalační a uživatelská příručka 1304 Aplikace MESIresults je určena pro použití s automatickým zařízením měření indexu kotníkových tlaků (ABPI MD). Při použití USB kabelu může být zařízení ABPI MD připojeno

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Obsah balení DVB-T tuner TrekStor Nero Home Essentials Dálkový ovladač Knoflíková baterie CR2025 Externí DVB-T anténa s magnetickou patkou Koaxiální anténní kabel USB prodlužovací

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 01/2011 V5 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

Inteligentní řešení kamerového systému

Inteligentní řešení kamerového systému Inteligentní řešení kamerového systému Uživatelský manuál Přehrávání a zálohování záznamů Přehrávání Přehrávání pořízených videozáznamů, zobrazení a vyhledávání neobvyklých událostí a informací o systému

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

Česky 1.4 Požadavky na systém 2. Vstupní a výstupní konektory 1. Remote Control cable port (Port kabelu dálkového ovladače):

Česky 1.4 Požadavky na systém 2. Vstupní a výstupní konektory 1. Remote Control cable port (Port kabelu dálkového ovladače): 1. Začínáme Česky 1.1 Úvod VideoWonder ProTV umí zaměnit Váš počítačový monitor za televizní obrazovku. Od této chvíle si již nemusíte domů kupovat další televizní přijímač, neboť tato karta je ideální

Více

Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38

Návod k LCD monitoru Yakumo 15 TFT TV 38 Návod k LCD monitoru Yakumo 15" TFT TV 38 Ovládání menu na předním panelu LCD monitoru Do hlavního menu se dostanete zmáčknutím tlačítka MENU na předním panelu monitoru. K pochybu v menu slouží šipky nahoru

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

Technaxx. Mini DVB-T Stick S6. Uživatelský manuál. Prohlášení o shodě pro externí mini DVB-T tuner S6 naleznete na následující internetové adrese:

Technaxx. Mini DVB-T Stick S6. Uživatelský manuál. Prohlášení o shodě pro externí mini DVB-T tuner S6 naleznete na následující internetové adrese: Technaxx Mini DVB-T Stick S6 Uživatelský manuál Prohlášení o shodě pro externí mini DVB-T tuner S6 naleznete na následující internetové adrese: www.technaxx.de/konformitätserklärung/mini_dvbt_stick_s6

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

WinFast TV. USB Series RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE. Obsah

WinFast TV. USB Series RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE. Obsah WinFast TV USB Series RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE Obsah WinFast Walkie TV Systémové požadavky WinFast PalmTop TV/WinFast Novo TV Systémové požadavky WinFast DTV Dongle Systémové požadavky Ovladače & Instalace

Více

GC-PTV-TAF. Uživatelská příručka. Digitální hybridní TV karta. Rev. 101 12MD-PTVTAF-101R

GC-PTV-TAF. Uživatelská příručka. Digitální hybridní TV karta. Rev. 101 12MD-PTVTAF-101R GC-PTV-TAF Digitální hybridní TV karta Uživatelská příručka Rev. 101 12MD-PTVTAF-101R 1. Představení 1.1. Přehled Děkujeme za zakoupení digitální hybridní TV karty značky GIGABYTE. S touto vysoce kvalitní

Více

OD - 4H08 Rychlý návod

OD - 4H08 Rychlý návod OD - 4H08 Rychlý návod Na instalaci HDD a uvedení do provozu Rychlý návod 1 I. Instalace Instalace HDD a) Vložte a přišroubujte HDD do držáku jako na obrázku. b) Držák přišroubujte k základní desce DVR.

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Uživatelská příručka pro webovou kameru HP Webcam 2100

Uživatelská příručka pro webovou kameru HP Webcam 2100 Uživatelská příručka pro webovou kameru HP Webcam 2100 Version 1.0.CS Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informace obsažené v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Více

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem

Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem DS-X116D Výklopný displej 11,6 s DVD/USB/SD přehrávačem Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Upozornění

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Instalační příručka pro kartu PCTV 310i

Instalační příručka pro kartu PCTV 310i Instalační příručka pro kartu PCTV 310i Společnost Pinnacle Systems GmbH vydala tento návod s použitím všech dostupných informací, ale nemůže zaručit, že jsou uvedeny vyčerpávající informace o produktu

Více

AVer MediaCenter. Uživatelská příručka

AVer MediaCenter. Uživatelská příručka AVer MediaCenter Uživatelská příručka PROHLÁŠENÍ Všechny snímky obrazovky v tomto dokumentu jsou pouze vzorové obrázky. Obrázky se mohou lišit v závislosti na výrobku a verzi software. Informace uvedené

Více

http://www.technaxx.de/support/drivers/dvb-t_s4_v2.1.rar

http://www.technaxx.de/support/drivers/dvb-t_s4_v2.1.rar DVB S4 Návod použití Televizní tuner USB 2.0 DVB-T ve velikosti zapalovače změní PC / Notebook v přenosné digitální multimediální centrum! Aktuální ovladače (vč. podpory Windows 7) stahujte pro dosažení

Více

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení

Česky Kapitola 1: Úvod TVGo A31 TVGo A31 1.1 Obsah balení Kapitola 1: Úvod Tato nová televizní videoterminál TVGo A31 je ideální pro sledování televize nebo videa na monitoru TFT / LCD / CRT v rozlišení až 1280 x 1024 pixelů. Tento televizní videoterminál umožňuje

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Kapitola 1: Úvod. Česky. Seznámení: Vlastnosti:

Kapitola 1: Úvod. Česky. Seznámení: Vlastnosti: Kapitola 1: Úvod Seznámení: Televizní adaptér TVGo A11 změní váš počítač v televizor. Není třeba pořizovat do domácnosti další televizor, protože tento adaptér šetří místo i energii. Umožňuje vám sledovat

Více

Pinnacle Studio Instalace Hardware a Software RYCHLÝ PRŮVODCE

Pinnacle Studio Instalace Hardware a Software RYCHLÝ PRŮVODCE Pinnacle Studio Instalace Hardware a Software RYCHLÝ PRŮVODCE 1 Obsah INSTALACE 3 INSTALACE HARDWARU 3 INSTALACE SOFTWARU 4 PŘIPOJENÍ KAMERY 5 VÝSTUP NA KAMERU NEBO VIDEO 7 O tomto průvodci Tento Rychlý

Více

Manuál k programu KaraokeEditor

Manuál k programu KaraokeEditor Manuál k programu KaraokeEditor Co je KaraokeEditor? Program slouží pro editaci tagů v hudebních souborech formátu mp3. Tagy jsou doprovodné informace o písni, uložené přímo v mp3. Aplikace umí pracovat

Více

USB televizní DVB-T tuner Cinergy Mini Stick HD, s dálkovým ovládáním. Obj. č.: Účel použití. Rozsah dodávky. Systémové požadavky

USB televizní DVB-T tuner Cinergy Mini Stick HD, s dálkovým ovládáním. Obj. č.: Účel použití. Rozsah dodávky. Systémové požadavky USB televizní DVB-T tuner Cinergy Mini Stick HD, s dálkovým ovládáním Účel použití Výrobek je určený k tomu, aby byl připojen do USB portu počítače a sloužil pro příjem pozemního televizního signálu, které

Více

BlazeVideo HDTV Player v2.0. Uživatelská příručka. Obsah

BlazeVideo HDTV Player v2.0. Uživatelská příručka. Obsah BlazeVideo HDTV Player v2.0 Uživatelská příručka Obsah. Přehled...1 1.1 Úvod...1 1.2 Rysy...2 1.3 Požadavky na systém...2. Vzhled a Menu...3. Návod k použití...5 3.1 Hledání kanálů...5 3.2 Sleduj Živě

Více

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V

Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V DS-1718d Výklopný displej 17 s napájecím napětím 12V S přehrávačem DVD, USB disků a SD karet Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro

Více

českém Úvod Hardware Instalace ve Windows 98SE PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card

českém Úvod Hardware Instalace ve Windows 98SE PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení výrobku Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card. Tento výrobek vám umožní jednoduše přidat

Více

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303

WinFast TV Pro 1920. Uživatelská příručka. Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 WinFast TV Pro 1920 Uživatelská příručka Uživatelská příručka pro WinFastTV Pro 1920 Verze A Listopad 2008 P/N: W05G0303 Copyright 2008 Leadtek Research Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 11/2011 V6 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

AVerLife HD Theater A211. Česky. User Manual

AVerLife HD Theater A211. Česky. User Manual AVerLife HD Theater A211 User Manual Uživatelský manuál Obsah Kapitola 1 Obsah balení... 2 Kapitola 1 Části zařízení... 3 1.1 Ovládací panel... 3 1.2 Infračervený Senzor... 3 1.3 Připojení... 4 Kapitola

Více

Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky

Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 2 2. Systémový požadavek... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení k hardware... 5 5. Začínáme

Více

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe

Mobile 370 DVD TV. Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe Mobile 370 DVD TV Popis pøístroje: 1. Hlavní obrazovka 2. Stereo reproduktory 3. Dotyková tlaèítka 4. IR senzor dálkového ovladaèe 1 5. Vypínaè Power ON/OFF 6. Konektor napájení DC 12V 7. Indikátor nabíjení

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Dvb-t02 DVB-T tuner Uživatelská příručka Před prvním použitím přístroje si pečlivě přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Doporučení k provozu zařízení...2 Technické

Více

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE

NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE NÁVOD NA INSTALACI KARTY PCTV DELUXE INSTALACE PCTV DELUXE Tato část popisuje, jak nainstalovat PCTV Deluxe po hardwarové i softwarové stránce. Během instalace bude vytvořena programová skupina PCTV Deluxe

Více

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním

Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Budík se skrytou kamerou s nočním viděním Návod k použití Hlavní výhody produktu: Špičkové provedení skryté kamery Možnost natáčet i v úplné tmě Praktický software pro práci s nahranými soubory www.spionazni-technika.cz

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka .:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení výrobku společnosti UMAX a doufáme, že budete s tímto výrobkem plně spokojeni. Upozornění: Veškeré údaje a parametry obsažené v tomto

Více

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD

PDR3MS 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD 1 KANÁLOVÉ MINI DVR UŽIVATELSKÝ NÁVOD (REV 1.0) OBSAH Obsah...1 Zapojení...2 Dálkový ovladač...4 Instalace paměťové karty...5 Vstup do menu...5 Hlavní menu...6 Záznam...6 Kvalita záznamu...7 Nastavení

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

českém Úvod Obsah balení Technické údaje PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card

českém Úvod Obsah balení Technické údaje PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU002 Sweex 2 Port Serial PCI Card Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení výrobku Sweex 2 Port Serial PCI Card. Tento výrobek vám umožní jednoduše přidat k vašemu počítači dva sériové

Více

českém Úvod Hardware Instalace ve Windows 98SE PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card

českém Úvod Hardware Instalace ve Windows 98SE PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card Úvod Především bychom vám chtěli poděkovat za zakoupení výrobku Sweex 2 Port Serial PCI Card. Tento výrobek vám umožní jednoduše přidat k vašemu počítači dva sériové

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68

Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Návod k obsluze kamery Angel Eye SY-68 Specifikace přístroje: - Nahrávání ve smyčce (pokud je planá kapacity paměti, automaticky se začne přemazávat nejstarší záznam - Nahrávání videa jedním tlačítkem

Více

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera.

Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. Upozornění : V E-book můžete prohlížet pouze sobory v textovém formátu (TXT). Camera (fotoaparát) V hlavním menu zvolte položku Camera. 1) Focus control : Pro zooming použijte klávesy PREVIOUS/NEXT. 2)

Více

WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE

WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE CODE: LR 66xx P/N: W05G0060 Ver: B WinFast Digital TV Card RYCHLÝ INSTALAČNÍ PRŮVODCE Strana 1/10 Obsah Připojení Vstupních & Výstupních zařízení.3 Rozložení

Více

PT Instalace programového vybavení

PT Instalace programového vybavení PT-2100 Instalace programového vybavení English pro Windows Obecné Specifikace P-touch Editor P-touch Quick Editor Printer Driver Umožňuje vytvářet libovolné štítky pomocí různých vzorů, fontů, šablon

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR

2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR 2,4GHz/5,8 GHz LCD přijímač s DVR Návod k obsluze Výhody produktu: Možnost současného sledování a nahrávání Kompaktní design Široká oblast použití 1. Diagram produktu www.spyobchod.cz Stránka 1 Jednotlivé

Více

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů

P D S - 5 P. Psychologický diagnostický systém. Instalační manuál. Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů P D S - 5 P Psychologický diagnostický systém Instalační manuál Popis instalace a odinstalace programu Popis instalace USB driverů GETA Centrum s.r.o. 04 / 2012 GETA Centrum s.r.o. Nad Spádem 9/206, 147

Více

Česky. Kapitola 1 Úvod do TV TVGo DVB-T02PRO

Česky. Kapitola 1 Úvod do TV TVGo DVB-T02PRO Kapitola 1 Úvod do TV TVGo DVB-T02PRO 1.1 Úvod TVGo DVB-T02PRO může proměnit Váš notebook nebo desktop na osobní digitální TV a umožní Vám sledovat High Definition free-to-air ( volné programy ) DVB-T

Více

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware Uživatelská příručka CZ Březen 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto manuálu nesmí být použita bez písemného

Více

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX)

Uživatelský manuál. FULL HD LED stropní monitor (AUX/HDMI/USB/FM-TX) FULL (AUX/HDMI/USB/FM-TX) Používání Používání dálkového ovladače Nasměrujte dálkový ovladač na snímač do vzdálenosti přibližně 2m. Vystavení snímače přímému slunečnímu žáření může způsobit dočasnou nefunkčnost

Více