SCANDIUM TIDLING 0111

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SCANDIUM TIDLING 0111"

Transkript

1 SCANDIUM TIDLING 0111 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s jakými výrobci rádi spolupracujeme, jaké osobnosti obdivujeme nebo jaké nové zajímavé produkty se zrodily, jak na poli interiérového tak kancelářského nábytku. A pár tipů na zajímavé akce na konec. NOVINKY NYHETER PŘEDSTAVUJEME FÖRESTÄLLING OSOBNOST PERSONLIGHET KANCELÁŘ KANSLI SYSTÉM T-UP CO SE DĚJE AKTUALITET LITE CHAIR, B 25, JASPER SECTO DESIGN STEFAN BORSELIUS VELETRH STOCKHOLM, DŘEVOSTAVBY

2 NOVINKY NYHETER LITE OFFECCT BROBERG & RIDDERSTRÅLE Ambicí při tvorbě této nové židle bylo spojit funkční vlastnosti stohovatelné židle s netradiční estetikou a výjimečnou pohodlností. Výsledkem je stabilní dřevěná židle ultra tenkého profilu s velmi příjemně tvarovaným opěrákem, která může být vybaven nejrůznějším příslušenstvím a polstrováním v látkách Kvadrat nebo Gabriel. DESIGN BY CATE & NELSON B25 je křesílko z tvarované břízy s povrchem v jasanové dýze. Sedák je čalouněný, s výplní z PUR pěny a peří. Je perfektním řešením pro loungové prostory, knihovny nebo hotely, kde nabízí příjemně oddělený prostor k relaxaci. B 25BlÅ STATION JASPER SOFTLINE DESIGN BUSK&HERTZOG Moderní sofa velmi současného designu vhodná jak pro bytové tak veřejné prostory. Tvar opěráku je stejně dynamický jako praktický dovoluje vám pohodlně sedět v samých rozích sedačky a dává vám tak mnohem více možností než obvyklý tvar sedaček. Bonusem je snadná rozložitelnost.

3 NOVINKY NYHETER CAMOUFLAGE FROST, DESIGN BY BUSK A HERTZOG cena Kč Již mnohokrát oceněný design věšáků Camouflage je výbornou investicí pro vaši předsíň nebo jakýkoliv prostor, kde budete něco potřebovat cokoliv pověsit. Dodává se v sadě 3 ks a je jen na vás, jaký mu dáte výsledný tvar. Vzdálenost od stěny je 35/50/65 mm, takže působí krásně plasticky. NOVINKY Z E-SHOPU NATHI BYBO DESIGN, cena Kč Tento nádherný přebalovací pult vám hravě ušetří tolik potřebný prostor a vy přesto budete mít vše krásně a kompaktně po ruce. Jeho elegantní moderní design kombinuje funkci a krásný vzhled, tak jak to umí jen švédové! Není divu, jeho autor je už čtyřnásobným otcem! Pult je vyroben z profilované bukové dýhy (Třídy A). Povrch je pískován dle nejvyšších standardů a lakován ekologickým lakem. Přebalovací pult lze připevnit na většinu zdí.testováno a schváleno dle normy CEN část 1 a 2. EDGE, VAUNI, cena Kč Nástěnný biokrb charakteristicky skandinávského nadčasového designu, který stejně jako ostatní modely od Vauni bude zdobit váš byt nejen, když bude hořet. Jeho supertenký design působí dojmem, že je zabudován přímo do zdi, ale není tomu tak. Díky snadnosti své instalace a nízké teplotě zadní části během hoření může být připevněn na většinu pevných zdí. Je dostupný ve dvou verzích kartáčované nerezové oceli nebo bílém matu.

4 PŘEDSTAVUJEME FÖRESTÄLLING SECTO DESIGN Secto Design je mladá finská společnost, která vznikla v roce 1995 a specializuje se na výrobu dřevěných designových svítidel. Ty jsou ručně vyráběné z finské břízy vysoce zkušenými řemeslníky. Designy interiérového architekta Seppa Koho mají čistý a jednoduchý skandinávský rukopis. Výsledná kolekce je velmi kompaktní a ucelená. Kromě závěsných svítidel, na které je největší důraz, najdeme na doplnění interiéru také světla nástěnná, stojací nebo stolní lampy. Všechny modely se vyrábí ve třech variantách s lamelami lakovanými z vnější strany buďto bíle, černě nebo přírodním lakem. Dřevo představuje jemné osvětlení pro působivou atmosféru v jakémkoliv interiéru. Secto Design inspiruje lidi na celém světě, jelikož 75% prodejů firmy jsou na export. Dnes je k vidění zejména v mnoha hotelových pokojích, ale také restauracích nebo obchodech či showroomech.

5 OSOBNOST PERSONLIGHET STEFAN BORSELIUS Stefan Borselius patří mezi ty designéry, kteří pečlivě zkoumají možnosti svého návrhu a jsou spokojeni až ve chvíli, kdy je plně vyčerpají. Nenechává nic náhodě, postupuje metodicky, zabývá se každým jednotlivým detailem a snaží se využít všeho, co nabízejí moderní materiály a technologie. Dostává se až k samým hranicím současných možností, a když ho občas zastaví, než aby to úplně vzdal, radši se vydá jinou cestou a svou práci dokončí. Je to poctivý tvůrce a objevitel zároveň, a tak o něm snad budeme slýchat stále častěji. Jeho hravé designy najdeme především u výrobců Blä Station nebo Abstracta. Stefan Borselius je designér stále plný nápadů. Často je zamlklý a uzavřený, tiše přemýšlí, ale když promluví, vždycky má co říct. Jeho práce je zároveň uměním díky jeho přístupu, který kombinuje potěšení z estetiky a vynalézavost pragmatického muže. Není pochyb o tom, že největší vliv na kariéru Stefana měl jeho otec a dědeček. Oba byli zdatnými truhláři, vyráběli dřevěný nábytek a malý Stefan je vždy rád pozoroval při práci. Asi i proto dnes sám sebe nazývá raději truhlářem než designérem. Věří, že jediné důležité nářadí pro jeho práci jsou šikovné ruce, dobré nápady a preciznost, která je zárukou kvality. Jeden z nejúspěšnějších švédských designérů současnosti chce vytvářet nábytek pro tady a teď", jak sám říká, a to od prvního nápadu zahrnujícího funkci, přes výběr materiálu až po konečný produkt.

6 KANCELÁŘ KANSLI STOLOVÝ SYSTÉM T_UP T_up je komplexní a cenově efektivní stolový systém navržený týmem Haworth Design Studio. Jeho jednoduchý tvar konstrukční platformy dodává systému možnost snadno vytvořit mnoho různých konfigurací. Skříňová a úložná část systému pomůže přeměnit jednoduchý stůl v efektivní a ergonomické pracoviště. Návrh platformy s centrálním nosníkem dovoluje použití různých typů podnoží. Proto systém T-Up dokáže rozšířit samostatné pracoviště dle potřeby v pracoviště pro callcentra nebo v jednací stůl. Individuální nastavení pracoviště umožňuje jednoduchá nastavitelnost výšky nohou a možnost připojení na skříňový prvek bez ztráty stability. Ve shodě s filozofií produktů Haworth, byl systém T-Up navržen a projektován tak, aby byl snadno kombinovatelný s ostatními produkty Haworth a dále podporoval principy zeleného designu Haworth (Haworth's Design for the Environment principles) co nejméně částí a dílů, modulárnost komponentů a rychlá, snadná montáž.

7 Na začátku února se v Stockholmu uskutečnil další ročník již tradiční a nejzásadnější akce ve světě skandinávského designu - Stockholm furniture fair. Jako každý rok byly poprvé uvedeny novinky pro rok 2011 a nastíněny cesty, kterými se jednotlivé značky chtějí ubírat. Švédský výrobce Offecct vsadil na příklad na koncept zelených veřejných prostor a to doslova prostřednictvím inovátorských kousků nábytku, které v sobě integrují pokojové rostliny. Značka Swedese výrazně rozšířila svou stolovou a policovou řadu a přidala jeden nový model sofy, a hraví Bla Station vsadili na osvědčenou kombinaci dřeva a čalounu a nové varianty stávajících sérií. Ve dnech února 2011 proběhl na pražském výstavišti v Holešovicích 6. ročník veletrhu Dřevostavby Letos vyrostl přímo v srdci veletrhu i vzorový dům od Prodesi/Domesi - Futura Freestyle v poměru 1:1! Vnitřní zařízení domu pak bylo v režii 2 skandinávského designu - jedná se o téměř 300m výstavní plochy! Koncept projektu Futura Freestyle se zrodil ve chvíli, kdy se setkaly představy studia Domesi o inovativním a flexibilním životním prostoru s novou progresivní technologií masivních dřevěných panelů NOVATOP. Tato flexibilita dala domu jeho název freestyle totiž znamená především variabilní a multifunkční, a tak je možné si vybrat nejen z devíti barevných variant fasády, ale také z šesti alternativ dispozičního řešení. Výběr architektů z Domesi pak padl na skandinávský nábytek, jehož celkový koncept ekologičnosti a trvalé hodnoty, šetrná práce se dřevem a nadčasovost mají s dřevostavbami logickou souvislost.

8 ZAJÍMAVOST VĚDĚLI JSTE, ŽE 28. Února 1986 byl ve Švédsku zavražděn tehdejší populární, ale často i kontroverzní ministerský předseda Olof Palme. Palme byl zastřelen ranou do zad při cestě z večerního filmového představení. Jeho vražda zůstává i přes největší a také nejdelší pátrací akci v historii Švédska dodnes neobjasněna. Vyšetřovatelé celkem shromáždili na nejrůznějších dokumentů, vyšetřování stálo přes 80 milionů dolarů. JAZYKOVÝ KOUTEK Po menší odmlce jsme tu zase s jazykovým koutkem. Tentokrát můžete obdivovat lámání jazyka ve Finsku : Keksijä keksi keksin. Keksittyään keksin keksijä keksi keksin keksityksi. Vynálezce vynalezl sušenku. Po vynálezu sušenky ale následoval vynález, že sušenka už byla vynalezena. To zní trošku jako finský Cimrman namyslíte? A následuje další perla : Appilan pappilan apupapin papupata pankolla porisee ja kuohuu. Hrnec s fazolemi asistenta pastora vikáře z Appily, uniká pára, jak se vaří na sporáku. A trocha suchého skandinávského humoru na závěr, na nyní aktuální téma : Nor si stěžuje Švédovi na vysokou cenu benzínu. Švéd mu přikyvuje a pak povídá: Já osobně se o to moc nestarám. Stejně vždycky tankuju za 10 euro. :) KULTURNÍ TIPY ŠVÉDŠTÍ TAPE ZLÁKAJÍ POSLUCHAČE DO KRAJINY SNŮ :30PALÁC AKROPOLIS (KUBELÍKOVA 27, PRAHA 3) Série Music Infinity představí 18. března v Paláci Akropolis švédské trio TAPE, které poprvé v České republice rozezní svoje zasněné náladové kompozice ovlivněné vážnohudebním minimalismem, ambientem i post-folkem. TAPE čerpají z širokého spektra elektronických a akustických nástrojů, s nimiž vytváří unikátní zvukové novotvary nejčastěji připodobňované k dalším těžko zařaditelným experimentátorům jakými jsou Faust nebo Fennesz. SCANDIUM TIDLING 0111 VYDÁVÁ SCANDIUM S.R.O., 2009 SCANDIUM S.R.O. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA FOTO SCANDIUM A ARCHIV FIREM DESIGN TOMÁŠ CIKÁN REDAKCE HANA OTEVŘELOVÁ SHOWROOM SCANDIUM PODĚBRADSKÁ 186/56 I PRAHA 9 PO PÁ 9 18 HOD. SO NE PO DOHODĚ T F SCANDIUM@SCANDIUM.CZ,

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel cz en po pá 7:30 16:00

výroba/showroom OLOMOUC Unčovice Litovel   cz en po pá 7:30 16:00 výroba/showroom OLOMOUC Unčovice 128 784 01 Litovel info@situs.cz www.situs.cz cz +420 777 134 341 en +420 775 040 333 po pá 7:30 16:00 showroom PRAHA Bartoškova 22 140 00 Praha 4 praha@situs.cz www.situs.cz

Více

SCANDIUM TIDLING 0409

SCANDIUM TIDLING 0409 SCANDIUM TIDLING 0409 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Katalog referenčních projektů

Katalog referenčních projektů Katalog referenčních projektů 2 0 1 6 S E Z N A M P R O J E K T U 1.................................. Techmania Science Center 2.................................. Luxusní apartmán 3..................................

Více

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb CARCASSONNE robustní a solidní V letošním roce přicházíme s rozšířením nabídky konferečních stolků se sklem a masivním dřevem, které skvěle doplní jakoukoli sedací soupravu. Tradiční je vysoká kvalita

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

Představení společnosti Artspect, a.s.

Představení společnosti Artspect, a.s. Představení společnosti Artspect, a.s. Společnost Artspect, a.s. byla Jaroslavem Burianem založena v květnu roku 2010 po rozdělení jednoho z leaderů na trhu s výrobou kancelářského nábytku. Společnost

Více

Redesign popartových kazet navržených v roce 1973 pro pražské metro ožívá v nových odstínech, texturách a barevných kombinacích. Designový skvost se

Redesign popartových kazet navržených v roce 1973 pro pražské metro ožívá v nových odstínech, texturách a barevných kombinacích. Designový skvost se Redesign popartových kazet navržených v roce 1973 pro pražské metro ožívá v nových odstínech, texturách a barevných kombinacích. Designový skvost se teď vrací v podobě atraktivního nástěnného reliéfu,

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

Návrh interiéru bytu Stodůlky

Návrh interiéru bytu Stodůlky www.csukas.com obsah 2 identifikační údaje stavby 3 průvodní zpráva 4 dispozice bytu a barevné řešení... 1:100 5 vybavení interiéru 6 NÁSTĚNNÉ MALBY 7 obytný prostor 8 obytný prostor 9 ložnice 10 pracovna

Více

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky.

Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. KATALOG Značka DEVOTO, založená v roce 2008, se zaměřuje především na dětský nábytek a interiérové doplňky. Filozofií značky je vyrábět promyšlený, kvalitní a bezpečný nábytek, který má svůj vnitřní příběh

Více

SCANDIUM TIDLING 0309

SCANDIUM TIDLING 0309 SCANDIUM TIDLING 0309 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 NÁVRHU ŘEŠENÍ INTERIÉRU KANCELÁŘSKÝCH PROSTORŮ Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, Kounicova 13,

Více

ADI interiér o nás. www.adint.cz

ADI interiér o nás. www.adint.cz obchod www.adint.cz ADI interiér o nás Dámy a pánové, milí obchodní přátelé, připravili jsme pro Vás již třetí katalog, který představuje prodejní interiéry, které společnost ADI interiér připravuje na

Více

SCANDIUM TIDLING 0509

SCANDIUM TIDLING 0509 SCANDIUM TIDLING 0509 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost temptation Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost Více než jedno století navrhuje a vyrábí firma Sedus kancelářský nábytek budoucnosti, s nároky na preciznost. To, že dokonalá technologie

Více

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz

REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 2015. www.bauhaus.cz www.bauhaus.cz REGÁLY A REGÁLOVÉ SYSTÉMY 05 Dřevěné regály I Kovové regály a regálové stavebnicové systémy I Plastové regály a skříně I Regálové kostky I Drátěný program I Nábytkové a kancelářské dřevěné

Více

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku

Zakázková výroba nábytku s vlastní kolekcí nábytku KOLEKCE O nás Výroba nábytku v naší společnosti začala již v roce 1991. Od té doby se věnujeme zakázkové výrobě kuchyní, později rozšířenou o výrobu obývacích pokojů, ložnic a šatních skříní. Základní

Více

Specifikace (upřesnění) - nábytek

Specifikace (upřesnění) - nábytek Specifikace (upřesnění) - nábytek Projekt: Areál dopravní výchovy a vzdělávání Křeslo kancelářské (židle pracovní) Kancelářské křeslo, polstrovaný sedák i opěrka zad a krku, s mechanismem nastavení úhlu

Více

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A.

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A. Český kancelářský nábytek SMART představuje moderní koncept tvorby kancelářských pracovišť. Atraktivní geometrické linie odrážejí základní tvůrčí principy: jednoduchost, variabilitu a funkčnost kancelářského

Více

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ název projektu: HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov hlavní projektant: AP STUDIO s.r.o. Na Kopečku 2, 180 00

Více

Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1. kancelářský nábytek. X -line

Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1. kancelářský nábytek. X -line Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1 kancelářský nábytek X -line Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 2 Všechno to byla vlastně velká náhoda. Začalo to hned na základní škole, kde jsem moc zlobil

Více

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU

STYLOVÉ ŘEŠENÍ PRO VAŠI KOUPELNU unidrain GlassLine Řada unidrain GlassLine zahrnuje celoskleněné sprchové stěny a podlahy, které spolu s originálními unidrain podlahovými odtoky spojují individuální prvky do jednoho stylového, vodotěsného

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více

Edice 2017 STEPWOODRO. obkladová deska z masivního dřeva

Edice 2017 STEPWOODRO. obkladová deska z masivního dřeva Edice 2017 STEPWOODRO obkladová deska z masivního dřeva Více informací k obkladovým deskám STEPWOOD najdete na www.fklisty.cz nebo na tel. čísle +420 515 200 922 2 Sjednocení přirozenosti a designu Nová

Více

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU duben 2015 08 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 3 EDITORIAL 4 NA ČEM NÁM V ATELIÉRU ZÁLEŽÍ 7 AKA & SALONE DEL MOBILE 14 PRÁVĚ SE DĚJE V ATELIÉRU

Více

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Modulární dřevěné konstrukce Poptávka po cenově dostupných obytných a komerčních

Více

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž,

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, Světlá nad Sázavou, leden 2016 Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, 22.1. - 26.1.2016 Po velkém úspěchu na loňském zářijovém veletrhu Maison et Objet se BOMMA opět vrací do

Více

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897

J m} e gif [Ť\mf od roku 1897 od roku 1897 DESIGN SHAKER 2017 TOP EXPO Firma JELÍNEK vyrábí nábytek z masivního DUBU a BUKU DUB BUK Cherry Red FLABO 96 96 96 96 96 96 96 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239) 220(240,260) 219 (229,239)

Více

SCANDIUM TIDLING 0210

SCANDIUM TIDLING 0210 SCANDIUM TIDLING 0210 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

Dobré věci mají svou hodnotu.

Dobré věci mají svou hodnotu. Dobré věci mají svou hodnotu. A naštěstí si ji udržují. Dveře s přirozenou elegancí. ELEGANT Obsah Otázka stylu? Elegantní řešení. Cottage 4 Charakter 8 CT54 CA01 Kvalita je stále v módě. Kdo má svůj styl

Více

NÁVRH INTERIÉRU BYT KAJETÁNKA, PRAHA STUDIE

NÁVRH INTERIÉRU BYT KAJETÁNKA, PRAHA STUDIE NÁVRH INTERIÉRU BYT KAJETÁNKA, PRAHA STUDIE Zadáním investora je navrhnout minimalistický a funkční interiér, kde v rámci jednotlivých místností bude možné soustředit vždy několik funkcí. Studie řeší sjednocení

Více

doporučená cena 8 644.- Novinka!

doporučená cena 8 644.- Novinka! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! 210 cm 1 000 při nákupu nad 5 000 Platí

Více

bolzano dětské a studentské pokoje

bolzano dětské a studentské pokoje 71 dětské a studentské pokoje bolzano Vhodný pro vybavení: pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje... 795 Pracovny a stoly... 921 Knihovny...1057 Předsíně...1137 bolzano DESEN Olše Buk Bříza MATERIÁL

Více

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M)

Andrea - Absorber. Akustické vlastnosti: Absorpční rozsah: 250 Hz až 5000 Hz Akustické třída: A Vážený součinitel zvukové pohltivosti (αw): 1,0 (M) Andrea - Absorber Andrea je velmi účinný absorbér, navržený s použitím patentovaného řešení firmy Artnovion. Vyniká v omezení odrazů prvního řádu a je vhodný k úpravě širokého rozsahu frekvencí. Absorbér

Více

Kovová podnož s "U" profilem pro vedení kabeláže, RAL 9006, 1x průchodka, deska tl.25mm, 1 1_6161 0 Kč 0 Kč 0 Kč

Kovová podnož s U profilem pro vedení kabeláže, RAL 9006, 1x průchodka, deska tl.25mm, 1 1_6161 0 Kč 0 Kč 0 Kč Pořadové číslo Číslo místnosti 5 106 6 106 Název položky rozměr popis počet kusůoznačení pracovní rohový, pravý 180x160/80x75 Cena bez DPH/ks Cena bez DPH/cel kem Cena celkem včetně DPH kabeláže, RAL 9006,

Více

INTERIA MOST s. r. o.

INTERIA MOST s. r. o. INTERIA MOST s. r. o. Báňská 287 tel. +420 47620 6843, fax 47620 8091 mob. +420 602 446 481, 602 446 482 E mail : interia@mail.mus.cz http://www.interiamost.cz Naše společnost Vám nabízí : - kancelářský

Více

Optické a technické vlastnosti nabízí nové možnosti využití

Optické a technické vlastnosti nabízí nové možnosti využití Optické a technické vlastnosti nabízí nové možnosti využití flexibilní v designu Desky dukta se vyznačují tvárností, průhledností, dobrou absorpcí zvuku a vizuální atraktivitou. Použití např. jako rovné

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

KATALOG. Židle, stoly, křesla. www.expocs.cz. EXPO-Consult+Service, spol. s r.o. Příkop 4 604 45 Brno

KATALOG. Židle, stoly, křesla. www.expocs.cz. EXPO-Consult+Service, spol. s r.o. Příkop 4 604 45 Brno KATALOG Židle, stoly, křesla ŽIDLE Cena za pronájem 1ks: 250,- Kč + DPH Židle AGNES sedák černý plast Židle DESIGN sedák bílá lak Židle WOOD sedák dřevěný dýha Židle ORANGE sedák oranžový čalouněný konstrukce

Více

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4.

Modely Bonalana v nabídce: 11 12 13. Vložené lišty: Povrchy: Sklo v ceně: polykarbonát čirý, polykarbonát mléčný. Dýha. model 15 O4. Modely Bonalana v nabídce: DÝHA Vložené lišty: 15 15 15 S2, O3 LET ZÁRUKA O1 O2 O3 O4 Povrchy: Dýha buk, bříza, dub AM, dub EV, dub finský, jasan, javor AM, javor EV, olše, ořech AM, ořech EV, ořech finský,

Více

SCANDIUM TIDLING 0310

SCANDIUM TIDLING 0310 SCANDIUM TIDLING 0310 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Typový dům, Koncept projektu Futura. ale kvalitní architektura. Projekt

Typový dům, Koncept projektu Futura. ale kvalitní architektura. Projekt TECHNOLOGIE MASIVNÍCH VÍCEVRSTVÝCH PANELŮ ČI MULTIFUNKČNÍ PROSTOR PRO BYDLENÍ A PRÁCI JSOU V OBORU DŘEVOSTAVEB TÉMATY, O NICHŽ SE MLUVÍ POMĚRNĚ ČASTO. ARCHITEKTONICKÉ STUDIO PRODESI REAGUJE NA PODOBNÉ

Více

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky

Seznam. počet měr. jednotek/ za 4 roky. Měrná jednotka. Jednotková cena bez DPH. Rozměry Š x V x H v mm. Celková cena bez DPH/4 roky Seznam číslo položky název Požadované provedení orientační grafické znázornění jednotlivých výrobků, které zobrazují představu zadavatele (nejedná se v žádném případě o konkrétní typy ani výrobky) Kancelářské

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART ATELIÉR PRODUKTOVÉHO DESIGNU STUDIO PRODUCT DESIGN NÁVRH INTERIÉRU KAVÁRNY DESIGN OF COFFEE HOUSE

Více

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 52 SPŠEIT BRNO ks DPH skříň skříň LTD 8mm barva světle šedá U708 a kovově modrá U539 200/2050/600 ÚNOR 205 ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 50 SPŠEIT BRNO maximální ks DPH ks

Více

PROJEKT INTERIERU CARLA - CENTRUM PODPORY HUMANITNÍCH VĚD MU - REKONSTRUKCE AREÁLU FILOZOFICKÉ FAKULTY ULICE ARNE NOVÁKA, BRNO REPASE NÁBYTKU

PROJEKT INTERIERU CARLA - CENTRUM PODPORY HUMANITNÍCH VĚD MU - REKONSTRUKCE AREÁLU FILOZOFICKÉ FAKULTY ULICE ARNE NOVÁKA, BRNO REPASE NÁBYTKU CARLA - CENTRUM PODPORY HUMANITNÍCH VĚD MU - REKONSTRUKCE AREÁLU FILOZOFICKÉ FAKULTY ULICE ARNE NOVÁKA, BRNO REPASE NÁBYTKU BRNO ÚNOR 2011 STAVEBNÍK MASARYKOVA UNIVERZITA ŽEROTÍNOVO NÁMĚSTÍ 9 601 77 BRNO

Více

dětský stolový nábytek Klasik

dětský stolový nábytek Klasik našim dětem pro radost našim dětem pro radost g V případě nejasností, dotazů či přání volejte svého odborného porade. g dětský stolový nábytek Klasik Mš Cibuláček, Dubí přednosti a výhody... síla desky

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

javor buk rustikal olše impulz třešeň calvados DEKORY CC 211 CC 212 CC 213 CC 214 stůl psací 75 cm, plné boky stůl psací 120 cm, plné boky stůl psací 150 cm, plné boky stůl psací rohový 180 cm, plné boky

Více

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni.

Tato kolekce je navíc vhodně doplněná jednacími, konferenčními modely! Vyberte si jedno z křesel série TECHNO XL! Zaručujeme Vám, že budete spokojeni. TECHNO I series TECHNO XL Série židlí TECHNO XL, která vyniká vysokou, štíhlou linií, ale subtilním designem při nejvyšší možné kvalitě, je navržena tak, aby splnila všechny požadavky náročného uživatele,

Více

SCANDIUM TIDLING 0209

SCANDIUM TIDLING 0209 SCANDIUM TIDLING 0209 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

17STRAN BUNGALOVY 11/14 MAREK OBTULOVIČ ČESKÝ ARCHITEKT, KTERÝ DOBYL VIETNAM NEJLEPŠÍ ENERGIE BYDLENÍ BEZ SCHODŮ SI ZAMILUJETE I VY

17STRAN BUNGALOVY 11/14 MAREK OBTULOVIČ ČESKÝ ARCHITEKT, KTERÝ DOBYL VIETNAM NEJLEPŠÍ ENERGIE BYDLENÍ BEZ SCHODŮ SI ZAMILUJETE I VY 19. ročník / listopad 2014 NEJČTENĚJŠÍ ČASOPIS O BYDLENÍ 11/14 www.dumazahrada.cz MAREK OBTULOVIČ ČESKÝ ARCHITEKT, KTERÝ DOBYL VIETNAM SPECIÁLNÍ TÉMA 17STRAN ENERGIE VELKOPLOŠNÉ VYTÁPĚNÍ ZMĚNA DODAVATELE

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

DEKORY. calvados / černá. Kancelářský nábytek výrobní řada EXTRA

DEKORY. calvados / černá. Kancelářský nábytek výrobní řada EXTRA calvados / černá DEKORY EM ST-01 stůl pracovní 75 cm Stůl EM ST-01 je vyráběn v šířích: EM ST-02 stůl pracovní pod PC s výsuvem 75 x 75 x 75 3090,- 75 cm - EM ST-01-75 - 3 090,- 100 cm - EM ST-01-100 -

Více

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670

5 Xact 295/295P 590 360 440 390 540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360 440 510 660 295 US 590 360 440 400 550 - 295 HFR US 590 360 440 520 670 Xact 2 Xact Xact ŽIDLE PRO CELOU ŠKOLU Multifunkční a ergonomická školní židle Xact je nyní k dispozici ve dvou velikostech Xact a Xact Start. To znamená, že ji lze využít v celé škole, od předškolních

Více

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž.

Villadora RETRO. Regulovaná zárubeň RETRO. Interiérové zárubně doporučované pro křídla Villadora. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. RETRO REGULACJA Regulovaná zárubeň RETRO Interiérové zárubně doporučované pro křídla. Regulovaná zárubeň pro snadnou montáž. průřez ZÁRUBNĚ profil zárubně široká lišta 80 mm modul Retro BAREVNÉ PROVEDENÍ

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ.

VÍTEJTE V POHODLÍ. www.pfnabytek.cz BRASIL ŠÍŘKA HLOUBKA VÝŠKA OBRÁZEK KŘESLO OTOČNÉ (VČ. BOKŮ) 87 87 85 A + B DVOJKŘESLO PEVNÉ (VČ. 2010/2011 VÍTEJTE V POHODLÍ BRASIL SEDOVÉ PRVKY O CELKOVÉ HLOUBCE 99 CM S MOŽNOSTÍ KOMBINACE ÚLOŽNÉHO PROSTORU, ROZKLADU NEBO ROHOVÝCH SESTAV. LIBOVOLNOU SESTAVU LZE DOPLNIT OTOČNÝM KŘESLEM. A B BRASIL

Více

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA ZÁRUKA 10 LET DURA PRINT digitální tisk na vratové panely Jedná se o ucelenou sadu standardních designů, které jsou nejčastěji používané pro povrchovou

Více

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET

TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN DURA PRINT PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA. digitální tisk na vratové panely ZÁRUKA 10 LET TVOJE VRATA, TVŮJ DESIGN PATENT PENDING SVĚTOVÁ NOVINKA ZÁRUKA 10 LET DURA PRINT digitální tisk na vratové panely Zařízení: Vysokorychlostní tříosá inkoustová tiskárna s UV vytvrzováním a průběžný lakovací

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz

Katalog. www.kapsarenakvetiny.cz Katalog www.kapsarenakvetiny.cz Kapsáře na květiny elegantní řešení nejen do malých prostor Vážení milovníci květin a útulného bydlení, dovolte mi, abych vám představil Kapsáře na květiny, závěsné květinové

Více

ábytek nový n upel Ko

ábytek nový n upel Ko Koupelnový nábytek 10 10 let záruka začátek revoluce v české koupelně Galaxy Produktový designér Reto Bruhin dodal návrhům nadčasový švýcarský design. My jako jediní vyrábíme nábytek MYJOYS s vyhlášenou

Více

Představení. Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných

Představení. Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných Představení Qbiss One 1 je cenově výhodné řešení vaší fasády a ideální alternativa provětrávaných fasád. Je kombinací absolutní funkčnosti a moderního designu a stává se tak přirozenou volbou pro všechny

Více

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU 1 DOBŘÍŠ INFORMAČNÍ STŘEDISKO INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU Investor: Město Dobříš, Mírové nám. 119, 263 01 Dobříš Vypracoval: Ing. arch. Jan

Více

6/20. bydlení nové generace. Naše téma: Střecha a podkroví Přitažlivá krása kovových fasád Reinkarnace staré stodoly Teplo navíc, jen když je potřeba

6/20. bydlení nové generace. Naše téma: Střecha a podkroví Přitažlivá krása kovových fasád Reinkarnace staré stodoly Teplo navíc, jen když je potřeba TE J A YHR mu V o do A E h UJT inné S HLAjekt rod 75 Kč, 3,49EUR pro Naše téma: Střecha a podkroví Přitažlivá krása kovových fasád Reinkarnace staré stodoly Teplo navíc, jen když je potřeba prosinec leden

Více

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně

Možnost jakýchkoliv barevných kombinací díky dvířkám a zásuvkám, které se objednávají samostatně 90 cm nový typ úchytu 90 cm UZ510011 1390 Kč Čtvercová skříňka na zásuvky Součástí skříňky je jedna pevná polička. Skříňka je přizpůsobena k zasunutí čtyř širokých zásuvek (prodávají se samostatně, což

Více

Pohodlné posezení, poté stohování Obvyklé stohovatelné židle jsou účelné na úkor komfortu. Inovativní design židle Cinto a její ergonomické znaky

Pohodlné posezení, poté stohování Obvyklé stohovatelné židle jsou účelné na úkor komfortu. Inovativní design židle Cinto a její ergonomické znaky Konferenční židle Židle Cinto poskytuje na židli své kategorie nebývalý komfort a ergonomické využití. Je navržena tak, aby se pohybovala společně s tělem a tím minimalizovala otlaky, Cinto je jedničkou

Více

Integrovaný centrální vysavač

Integrovaný centrální vysavač Integrovaný centrální vysavač Vysavač pro byty a apartmány INVISIVAC = revoluční nové řešení centrálního vysavače pro byty a apartmány. Vysavače INVISIVAC se montuji pod nebo do skříňky kuchyňské linky.

Více

VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU

VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU VÝROBA NÁBYTKU NA MÍRU Interiér domu za použití materiálu bělený dub a krémový lesk V novostavbě rodinného domu s přiznaným pohledovým betonem na stěnách i stropu jsme použili krémový vysoký lesk a bělený

Více

bolzano obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM

bolzano obývací pokoje 95 % zboží SKLADEM 795 95 % zboží SKLADEM obývací pokoje bolzano Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje...71 Ložnice... 309 Obývací pokoje.... 795 Pracovny a stoly.... 921 Knihovny...1057 Předsíně....1137 bolzano

Více

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa 2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Myslejovice lesní správa TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty VLS

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu

I N F O R M A C E P R O T I S K. Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy. S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Smyslné výrobky pro náročné milovníky krásy S kolekcí EDITION 400 od firmy KEUCO je koupelna v popředí zájmu Výrobky s výrazným designem od firmy KEUCO vytvářejí v koupelně jedinečné prostředí. Kolekce

Více

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy.

Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Hladký odtok. Řešení pro sprchy v úrovni podlahy. Sprchy v úrovni podlahy zažívají boom. Stále více zákazníků si přeje mít sprchový kout, který otevřeně a plynule navazuje na interiér koupelny. Menší překážky

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště

Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště Pro projektanty, kutily, montéry a specialisty řízení jakosti. Protože nejen ve výrobě existují Průmyslová pracoviště systém DESMO... 177 Systém Swing...178 Systém Basis...179 Příslušenství psacího stolu...

Více

LAGO novinky 2014 / kuchyně

LAGO novinky 2014 / kuchyně LAGO novinky 2014 / kuchyně PŘÍRODNÍ DŘEVO ŽIJE S VÁMI Rozsah možností kuchyní 36e8 byl nově rozšířen o materiál Wildwood (ručně opracovaný dub) pro čelní plochy. Kombinace starého dubu s 6 mm tlustými

Více

M/M nábytek s.r.o. - Výsuvy Základem kvalitní kuchyně je kvalitní kování u zásuvek. Naší stěžejní značkou pro výsuvy je firma GRASS, která zabezpečuje kvalitní ložiskové výsuvy s nosností až 40kg na 1

Více

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Název Minimální parametry Rozměr cca Množství Příloha č. 1 zadávací dokumentace Zadavatel: Název zakázky SOŠ strojní a elektrotechnická, Velešín, U Hřiště 527 Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín II Název Minimální parametry Rozměr cca Množství

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

SCANDIUM TIDLING 0110

SCANDIUM TIDLING 0110 SCANDIUM TIDLING 0110 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize . část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Žárovice - ředitelství divize TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah:

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah: Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly Obsah: 1. Úvodní specifikace 2. Půdorys 1 3. Půdorys 2 4. Půdorys 3 5. Kancelářská židle Z1, konferenční židle Z2

Více

CLEANEO SINGLE SMART. Absorbér pro stěnu a strop

CLEANEO SINGLE SMART. Absorbér pro stěnu a strop CLEANEO SINGLE SMART Absorbér pro stěnu a strop Protihluková kulisa Estetická, flexibilní, inteligentní: jednoduše smart Inteligentní absorbér. Deska Cleaneo Single Smart snižuje svou výjimečnou povrchovou

Více

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem

_dveře. _příklady prostorových možností. _schéma řezu křídlem Užitná hodnota je souhrn hledisek, podle kterých subjektivně posuzujeme produkt funkce, životnost, cena, estetika. Individuální je vždy pořadí a důraz, který klademe na každý ze zmíněných parametrů. Někdo

Více

SCANDIUM TIDLING 0109

SCANDIUM TIDLING 0109 SCANDIUM TIDLING 0109 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

palermo předsíně 95 % zboží SKLADEM

palermo předsíně 95 % zboží SKLADEM 1163 95 % zboží SKLADEM předsíně palermo Vhodný pro vybavení: Dětské a studentské pokoje... 225 Ložnice.... 381 Obývací pokoje.... 857 Pracovny a stoly.... 967 Knihovny....1097 Předsíně....1163 palermo

Více

stoly www.mmcite.com

stoly www.mmcite.com stoly mmcité Město Veřejný prostor města je fascinující místo, setkávají se tu lidé i historie. Jsme rádi, že svůj design směřujeme právě sem. Můžeme ovlivňovat vkus lidí bez výběru a to nás baví. Žádná

Více

Úvodem. 02 Technologie 04 Umění 10 Maybach

Úvodem. 02 Technologie 04 Umění 10 Maybach 02 Technologie Úvodem Napnuli jsme to. Nejen desetitisíce metrů Barrisolu, ale od nového roku 2009 i naši komunikaci směrem k vám: architektům, designérům, ale i klientům, kteří chtějí vědět víc o Barrisolu.

Více

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz

Alps - Difuzor. Akustické vlastnosti: Rozsah rozptylovosti: 250 Hz až 6000 Hz Alps - Difuzor Difuzor Alps je atraktivní, dřevěný QRD difuzor, navržený pro difuzi zvuku v středovýškovém frekvenčním pásmu s užitečným rozsahem 250 Hz až 6000 Hz. Byl vyvinut speciálně k odstranění jednotlivých

Více

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení.

Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Modulový systém pro PODLAHU STĚNU - STROP. 3 jedinečné suché konstrukční systémy pro vytápění a chlazení. Konstrukční výška je jen 1. Modulové podlahové vytápění. Velmi nízké. VYTÁPĚNÍ Jedinečné! S výškou

Více

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek Příloha č.1 Zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek KANCELÁŘE: Stůl psací - 6 ks boční stůl s prostorem pro počítač v pravém rohu, šířka 130cm (+/- 10cm), pravá strana hloubka

Více

EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ.

EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ. EFHC SWHC STĚNOVÉ VYTÁPĚNÍ SE STĚRKOU. TOPENÍ A CHLAZENÍ. Systém stěnového vytápění se stěrkou EasyFlexWall a SystémWall.. www.variotop.cz VIDEO Vytápění a chlazení v jednom systému. Neviditelné. Tiché.

Více

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které

nábytku Sestavte si obývák, ložnici, či dětský pokoj dle vlastní fantazie  Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které Kolekce nábytku color Sestavte si Široká nabídka dřevodekorů a pastelových barev, které můžete libovolně kombinovat. Nová řada EXCLUSIVE vám přináší u zásuvek plnovýsuvy s dotahem a u dveří panty s tlumením.

Více