Výrobní závod vybavený nejmodernějšími technologiemi sídlí v obci Dřísy nedaleko Brandýsa nad Labem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výrobní závod vybavený nejmodernějšími technologiemi sídlí v obci Dřísy nedaleko Brandýsa nad Labem."

Transkript

1 R E F E R E N C E

2

3 P R O F I L S P O L E Č N O S T I DEKMETAL s.r.o. je členem skupiny DEK a.s., která je největším dodavatelem stavebních materiálů v Čechách a na Slovensku. DEKMETAL se zabývá výrobou a dodávkami plechových fasádních a střešních systémů včetně zakázkové výroby z plechu. Fasádní systémy jsou tvořené nosnými rošty a pohledovými prvky DEKCASSETTE SPECIAL, DEKCASSETTE STANDARD, DEKCASSETTE LE, DEKLAMELLA a DEKPROFILE. Střešní systémy jsou zastoupeny maloformátovou skládanou krytinou DEKTILE a velkoformátovou krytinou MAXIDEK. Široký sortiment DEKMETAL je doplněn i nabídkou výroby různých typizovaných i atypických klempířských prvků. Tyto prvky jsou vyráběny z různých materiálů (FeZn s organickým povlakem, FeZn, TiZn, Cu a Al). Produkty se kromě fasád uplatňují i při aplikaci do podhledů, dále jako prvky a tvarovky klempířských konstrukcí nebo jako doplňky pro šikmé i ploché střechy. Cílem společnosti je nabídnout naším partnerům profesionální návrhy funkčních, technicky propracovaných a estetických řešení, odpovídající individuálním požadavkům investorů, architektů a projektantů. Naší velkou předností je komplexní servis v podobě pružných dodacích podmínek a technické podpory v celém průběhu realizace. Naši obchodníci a technici jsou rozmístěni v Čechách, na Moravě i na Slovensku a dokáží tedy rychle reagovat na požadavky realizačních fi rem či stavby. Výrobní závod vybavený nejmodernějšími technologiemi sídlí v obci Dřísy nedaleko Brandýsa nad Labem.

4 PRAGUE MARINA PRAHA

5 MÍSTO ul. Jankovcova, Praha-Holešovice NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE ATYP TERMÍN březen 2008 červen 2008 PROJEKTANT Chapman Taylor International Services spol. s r.o. Ing. Arch. Jan Pokorný REALIZACE KSO spol. s r.o.

6 VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ JINDŘICHŮV HRADEC

7 MÍSTO ul. Jarošovská, Jindřichův Hradec NOSNÝ ROŠT dvousměrný rošt DKM2A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE SPECIAL TERMÍN červen 2009 září 2009 PROJEKTANT JPS Jindřichův Hradec spol. s r.o. Ing. Milan Špulák REALIZACE Hochtief CZ a.s.

8 LASAK PRAHA

9 MÍSTO ul. Českobrodská, Praha-Hloubětín NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1B OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE CR 18 TERMÍN říjen 2010 únor 2011 PROJEKTANT VYŠEHRAD Atelier Ing. Arch. Jiří Smolík Ing. Arch. Zdeněk Rychtařík Ing. Arch. Michal Tutter REALIZACE WINAL spol. s r.o.

10 STAVEBNÍ SPOLEČNOST PŘEMYSL VESELÝ BRNO

11 MÍSTO ul. Pražákova, Brno NOSNÝ ROŠT dvousměrný rošt DKM2A OBKLADOVÉ PRVKY DEKLAMELLA TERMÍN únor květen 2010 PROJEKTANT RGB STUDIO spol. s r.o. Ing. Arch. Josef Kobzík Ing. Arch. Rudolf Müller REALIZACE HT STEEL a.s.

12 POLYTECHNICKÝ DŮM VAE THERM OSTRAVA

13 MÍSTO ul. U Staré elektrárny, Ostrava NOSNÝ ROŠT ocelová a dřevěná konstrukce jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKLAMELLA DEKCASSETTE LE TERMÍN říjen 2010 únor 2011 PROJEKTANT ATAS-ateliér REALIZACE JASY Vsetín s.r.o.

14 SVÍTIDLA ORION PRAHA

15 MÍSTO ul. Karlovarská, Praha-Ruzyně NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE CR 18 TERMÍN srpen říjen 2010 PROJEKTANT ARCHITEKTÚRA & DESIGN STUDIO, s.r.o. Bratislava Ing. Igor Packa, PhD. REALIZACE CSB s.r.o.

16 VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOST BENEŠOV

17 MÍSTO ul. Černoleská, Benešov NOSNÝ ROŠT dvousměrný rošt DKM2A OBKLADOVÉ PRVKY DEKLAMELLA TERMÍN duben červenec 2010 PROJEKTANT IPROS, Zdeněk Rainhart REALIZACE SLÁDEK GROUP a.s.

18 ZIMNÍ STADION CHOMUTOV

19 MÍSTO ul. Mostecká, Chomutov NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1B OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE TR 35 DEKPROFILE TR 50 TERMÍN duben 2010 srpen 2010 PROJEKTANT Hlavní architekt projektu ANIMA spol. s r.o. Akad. Arch. Jindřich Smetana Ing. Arch. Jan Burgermeister Hlavní inženýr projektu AED project, a.s. Ing. Zbyněk Ransdorf Ing. Petra Klimčuková REALIZACE EUROIZ spol. s r.o.

20 OC JAROŠOVA BRATISLAVA

21 MÍSTO ul. Jarošova, Bratislava NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1B jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE TR 18 DEKCASSETTE LE TERMÍN červen 2010 leden 2011 PROJEKTANT Projekce Backspace s.r.o. Ing. Arch. Adrian Morócz REALIZACE Vimal spol. s r.o.

22 BONAR ŠUMPERK

23 MÍSTO ul. Čsl. armády, Šumperk NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE CR 18 DEKCASSETTE LE TERMÍN duben srpen 2008 PROJEKTANT Ing. Arch. Michaela Šťastná REALIZACE STAPROM CZ spol. s r.o.

24 BVV PAVILON P BRNO

25 MÍSTO Výstaviště, Brno NOSNÝ ROŠT ocelová konstrukce jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE STANDARD TERMÍN listopad 2008 duben 2009 PROJEKTANT ARCH DESIGN s.r.o. REALIZACE HT STEEL a.s.

26 RODINNÝ DŮM ŽERAVICE

27 MÍSTO ul. Čekyňská, Přerov XII-Žeravice NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE CR 18 TERMÍN říjen 2008 leden 2009 PROJEKTANT Ing. Arch. Jan Vlček REALIZACE Karel Hradil - FaHra

28 SPORTOVNÍ HALA HAVÍŘOV

29 MÍSTO ul. Žákovská, Havířov NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKLAMELLA TERMÍN leden červen 2010 PROJEKTANT HUTNÍ PROJEKT Frýdek-Místek a.s. Ing. Arch. Tomáš Pavel REALIZACE ELORA group s.r.o.

30 SYNOT UHERSKÉ HRADIŠTĚ

31 MÍSTO ul. Jaktáře, Uherské Hradiště NOSNÝ ROŠT dvousměrný rošt DKM2A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE LE TERMÍN 1. etapa září 2008 duben etapa listopad 2009 březen 2010 PROJEKTANT GG Archico a.s. Ing. Arch. Ivan Litera REALIZACE FUTUREX spol. s r.o.

32 V-PLAST BRNO

33 MÍSTO ul. Masná, Brno NOSNÝ ROŠT dvousměrný rošt DKM2A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE LE TERMÍN únor duben 2009 PROJEKTANT DIMENSE v.o.s. Ing. Arch. Petr Hovořák REALIZACE PSJ a.s.

34 TV NOVA PRAHA

35 MÍSTO Kříženeckého náměstí, Praha NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKLAMELLA TERMÍN červenec 2009 duben 2011 PROJEKTANT NIMBUS Architects spol. s r.o. Ing. Arch. Jitka Dvorská Ing. Arch. Markéta Veselá REALIZACE SI Unimontex spol. s r.o.

36 DEKTRADE ZLÍN

37 MÍSTO ul. Cecilka, Zlín NOSNÝ ROŠT OM profi ly (sestava obytných kontejnerů) OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE TR 18 DEKCASSETTE LE TERMÍN říjen listopad 2010 PROJEKTANT Ing. Arch. Viktor Černý REALIZACE DEKTRADE a.s. montáž Martin Musil

38 DEZA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ

39 MÍSTO ul. Masarykova, Valašské Meziříčí NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKPROFILE CR 40 DEKCASSETTE LE TERMÍN PROJEKTANT CAD PRO s.r.o. REALIZACE VAST TERCIA spol. s r.o.

40 AB JAGA BRATISLAVA

41 MÍSTO ul. Lamačská cesta, Bratislava NOSNÝ ROŠT jednosměrný rošt DKM1A OBKLADOVÉ PRVKY DEKCASSETTE LE TERMÍN červenec 2009 říjen 2009 PROJEKTANT Atelier 3M Ing. Arch. Ľubica Ornthová REALIZACE TOR spol. s r.o.

42

43 2011 DEK a.s.

44 DEKMETAL s.r.o. Tiskařská 10/257, PRAHA 10 výrobní závod Dřísy 286, tel.: fax:

Výrobní závod vybavený nejmodernějšími technologiemi sídlí v obci Dřísy nedaleko Brandýsa nad Labem.

Výrobní závod vybavený nejmodernějšími technologiemi sídlí v obci Dřísy nedaleko Brandýsa nad Labem. R E F E R E N Č N Í B R O Ž U R A P R O F I L S P O L E Č N O S T I DEKMETAL s.r.o. je členem skupiny DEK a.s., která je největším dodavatelem stavebních materiálů v Čechách a na Slovensku. DEKMETAL se

Více

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů.

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů. R E F E R E N C E 2 0 0 8 2 0 0 9 P R O F I L S P O L E Č N O S T I DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních

Více

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů.

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů. R E F E R E N C E 2 0 0 4 2 0 0 6 P R O F I L S P O L E Č N O S T I DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních

Více

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů.

DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních systémů. R E F E R E N C E 2 0 0 6 2 0 0 7 P R O F I L S P O L E Č N O S T I DEKMETAL s.r.o., člen skupiny DEK a.s., je výrobně obchodní společnost zabývající se výrobou a dodávkami plechových střešních a fasádních

Více

PROGRAM TECHNICKÉ PODPORY PRO PROJEKTANTY A ARCHITEKTY

PROGRAM TECHNICKÉ PODPORY PRO PROJEKTANTY A ARCHITEKTY PROGRAM TECHNICKÉ PODPORY PRO PROJEKTANTY A ARCHITEKTY MIMOŘÁDNÁ AKCE 2012 Pro rok 2012 připravila společnost DEKTRADE a.s., člen skupiny DEK, pro naše partnery z řad projektantů a architektů drobnou pozornost

Více

fasádní systémy KATALOG 2017

fasádní systémy KATALOG 2017 fasádní systémy KATALOG 2017 KATALOG OBSAH FASÁD PROFIL SPOLEČNOSTI 4 PROFIL SPOLEČNOSTI FASádní kazety 16 fasádní kazety FASádní lamely 34 fasádní lamely FASádní profily 42 fasádní profily materiály,

Více

Tematické okruhy pro Státní závěrečné zkoušky

Tematické okruhy pro Státní závěrečné zkoušky Obor: Název SZZ: Konstrukce staveb Rekonstrukce staveb Vypracoval: Ing. Jan Plachý, Ph.D. Podpis: Schválil garant oboru Prof. Ing. Ingrid Šenitková, CSc. Podpis: Datum vydání 8.9.2014 Platnost od: AR 2014/2015

Více

SEMINÁŘE STŘECHY FASÁDY IZOLACE

SEMINÁŘE STŘECHY FASÁDY IZOLACE SEMINÁŘE STŘECHY FASÁDY IZOLACE 2011 O seminářích Společnosti DEKTRADE, DEKPROJEKT a DEKMETAL spolu s Atelierem DEK a Expertní a znaleckou kanceláří KUTNAR se rozhodly po dvouleté přestávce navázat na

Více

REFERENCE. > Aplikace perforovaných materiálů ve stavebnictví. > Největší výrobce perforovaných materiálů v České republice

REFERENCE. > Aplikace perforovaných materiálů ve stavebnictví. > Největší výrobce perforovaných materiálů v České republice REFERENCE > Aplikace perforovaných materiálů ve stavebnictví > Největší výrobce perforovaných materiálů v České republice 1 2 Novinka 2011 Projektant: VASKU & KLUG s. r. o. Realizace: PERFO LINEA a. s.

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2017 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ)

Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Česká správa sociálního zabezpečení (ČSSZ) Ústředí ČSSZ Adresa: Křížová 25, 225 08 Praha 5 Telefonní ústředna: +420 257 061 111 Adresa e-podatelny: posta@cssz.cz Regionální pracoviště ČSSZ (včetně Okresních

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2018 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Rakovník

Více

Plzeň Nerudova ul. 2672/35, Plzeň, tel , Karlovy Vary Sokolovská 730/108a, Karlovy Vary, tel.

Plzeň Nerudova ul. 2672/35, Plzeň, tel , Karlovy Vary Sokolovská 730/108a, Karlovy Vary, tel. PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2018 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Rakovník

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE ZADAVATEL: Město Zubří Sídlem: U Domoviny 234, 756 54 Zubří Zastoupený: Jiří Randus, starosta města IČ: 00304492 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Revitalizace budovy Městského úřadu v Zubří Zadavatel

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2016 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

OPRAVA ŠIKMÉ STŘECHY OBJEKTU POLICIE ČR Zjednodušená dokumentace pro opravu střechy

OPRAVA ŠIKMÉ STŘECHY OBJEKTU POLICIE ČR Zjednodušená dokumentace pro opravu střechy Zakázka číslo: 2015-010985-HecL A. Průvodní zpráva OPRAVA ŠIKMÉ STŘECHY OBJEKTU POLICIE ČR Zjednodušená dokumentace pro opravu střechy Skladová hala při PČR Závodní 386/100 360 06 Karlovy Vary - Dvory

Více

NA MÍRU VŠE CO SI DOVEDETE PŘEDSTAVIT KREATIVITA DOTAŽENÁ K TECHNICKÉ DOKONALOSTI BEZ KOMPROMISŮ KE SKVĚLÉMU VÝSLEDKU

NA MÍRU VŠE CO SI DOVEDETE PŘEDSTAVIT KREATIVITA DOTAŽENÁ K TECHNICKÉ DOKONALOSTI BEZ KOMPROMISŮ KE SKVĚLÉMU VÝSLEDKU INSPIRACE MATERIÁLY REALIZACE WWW.HBDELTA.CZ 2/3 VŠE CO SI DOVEDETE PŘEDSTAVIT KREATIVITA DOTAŽENÁ K TECHNICKÉ DOKONALOSTI NA MÍRU BEZ KOMPROMISŮ KE SKVĚLÉMU VÝSLEDKU FASCINUJÍCÍ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI DESIGNU

Více

F I R E M N Í P R E Z E N T A C E w w w. o k m o n t. c z F I R E M N Í P R E Z E N T A C E > o b c h o d n í c e n t r a < > v ý r o b n í h a l y < > a d m i n i s t r a t i v n í b u d o v y < > z

Více

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016

Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 Statistika babyboxů ke dni 5. září 2016 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

ŠKOLENÍ 2012 PRO REALIZAČNÍ FIRMY

ŠKOLENÍ 2012 PRO REALIZAČNÍ FIRMY ŠKOLENÍ 2012 PRO REALIZAČNÍ FIRMY Vážení zákazníci, vážení přátelé, chtěl bych Vás srdečně pozvat na tradiční školení se zaměřením na sdílení zkušeností a prohloubení znalostí v používání námi dodávaných

Více

Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV

Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV Sportovní infrastruktura a její budoucnost v ČR Prezentace společnosti METROSTAV Představení společnosti Metrostav a.s. Je univerzální stavební společnost, zaujímající vedoucí postavení v klíčových segmentech

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2015 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU DOZORU A KONTROLY VEŘEJNÉ SPRÁVY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2014 Oddělení dozoru Praha, nám. Hrdinů 3, 140 21 Praha 4, tel. 974 816 426 Adresa Číslo i Datum

Více

Intervenční centra v České republice

Intervenční centra v České republice Intervenční centra v České republice IC Benešov Právnická osoba: profem o.p.s. Adresa: Piaristická kolej Masarykovo nám. 1, 256 01 Benešov Tel: 774 433 034 (osobní konzultace po předchozí telefonické domluvě)

Více

OPRAVA HYDROIZOLACE STŘECHY NAD BAZÉNEM

OPRAVA HYDROIZOLACE STŘECHY NAD BAZÉNEM OPRAVA HYDROIZOLACE STŘECHY NAD BAZÉNEM TECHNIK ATELIERU DEK, PŮSOBÍCI NA POBOČCE V BRNĚ, SE VYDAL ZA REALIZAČNÍ FIRMOU, ABY JÍ POSKYTL TECHNICKOU PODPORU PŘI ŘEŠENÍ OBNOVY HYDROIZOLACE STŘECHY BAZÉNOVÉ

Více

Plzeňská zasedací

Plzeňská zasedací PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2017 Oddělení dozoru Praha, Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 827 691 Benešov

Více

KASPER Holding. Polsko. Warszawa (Warsaw) Trutnov. Gliwice. Praha (Prague) Česká republika. Trutnov. Česká republika

KASPER Holding. Polsko. Warszawa (Warsaw) Trutnov. Gliwice. Praha (Prague) Česká republika. Trutnov. Česká republika Polsko KASPER Holding Warszawa (Warsaw) Trutnov Praha (Prague) Gliwice Česká republika Trutnov Česká republika Žitná 476 ÚVODNÍ SLOVO Hledíme do budoucnosti Značka KASPER se poprvé objevila na trhu v roce

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ODDĚLENÍ ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA I. POLOLETÍ 2015 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel. 387 722 393 dny

Více

WWW.PROJEKCNISTENY.CZ TEL: +420 736 626 620 VELKOPLOŠNÉ VENKOVNÍ LED OBRAZOVKY PRODEJ PRONÁJEM REKLAMA

WWW.PROJEKCNISTENY.CZ TEL: +420 736 626 620 VELKOPLOŠNÉ VENKOVNÍ LED OBRAZOVKY PRODEJ PRONÁJEM REKLAMA VELKOPLOŠNÉ VENKOVNÍ LED OBRAZOVKY PRODEJ PRONÁJEM REKLAMA Fakta o ProjectionWall Moderní způsob reklamy Vaší společnosti 21. století Perfektní obraz za každého počasí umístění obrazovek na nejvíce frekventovaných

Více

Statické tabulky. trapézových plechů SATJAM

Statické tabulky. trapézových plechů SATJAM Statické tabulky trapézových plechů SATJAM ÚVOD TABULKY CHARAKTERISTICKÝCH ÚNOSNOSTÍ TRAPÉZOVÝCH PLECHŮ Zpracovatelé dr hab. inż. Rafał J. Garncarek mgr inż. Krzysztof Kociatkiewicz Ing. Kamila Chocholová

Více

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016

PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016 PLÁN KONZULTAČNÍCH DNŮ ÚZEMNÍCH ODDĚLENÍ DOZORU ODBORU VEŘEJNÉ SPRÁVY, DOZORU A KONTROLY MINISTERSTVA VNITRA II. POLOLETÍ 2016 Oddělení dozoru České Budějovice, Mánesova 3a, 370 01 České Budějovice, tel.

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Rok Název zakázky Základní škola Hutník Bytový dům Slovácká Bytový dům Křiby ZŠ Komenského Základní škola

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ. Rok Název zakázky Základní škola Hutník Bytový dům Slovácká Bytový dům Křiby ZŠ Komenského Základní škola ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ podle ustanovení 56 odst. 3, písm. a) zákona 137/2006 Sb. Obchodní společnost se sídlem Úkolky 1055, 696 81 Bzenec, Česká republika, IČ: 60724862, DIČ: CZ60724862 (dále jako dodavatel

Více

Dodatek. k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM

Dodatek. k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM Dodatek k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování IPRM Tento Dodatek k Metodickému pokynu MMR k hlavním zásadám pro přípravu, hodnocení a schvalování Integrovaného

Více

98. schůze Rady města konané dne

98. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 98. schůze Rady města konané dne 22.7.2014 1530/98/RM/2014 Vyhodnocení záměrů města 1. uzavření Dodatku č. 2 k Nájemní smlouvě č. 2012/0335/SMM, ve znění Dodatku č. 1, uzavřené dne 28.05.2012

Více

SANITÁRNÍ KERAMIKA CONCEPT 100. Flexibilní vzhled koupelny

SANITÁRNÍ KERAMIKA CONCEPT 100. Flexibilní vzhled koupelny SANITÁRNÍ KERAMIKA CONCEPT 100 Flexibilní vzhled koupelny Požadavky na design mohou být různé Konečně koupelna, kde se cítím skvěle! Sanitární keramika CONCEPT 100 je rozmanitá. Její výjimečnost podtrhuje

Více

Protože se mi z nich tají dech.

Protože se mi z nich tají dech. www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP315 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 31. 5. 2015. Minimální hodnota

Více

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015

Statistika babyboxů ke dni 12. listopadu 2015 Statistika babyboxů ke dni. listopadu 2015 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2. 2006

Více

Protože bych je ani za nic nevyměnila Kč. Doručení zdarma! každý model.

Protože bych je ani za nic nevyměnila Kč. Doručení zdarma! každý model. Doručení zdarma! www.deichmann.com Protože bych je ani za nic nevyměnila. www.deichmann.com 999.-Kč 1 111 148 vel. 36 41 1 111 339 vel. 36 44 XXL 1 111 322 vel. 36 41 1 111 321 vel. 36 41 1 111 340 vel.

Více

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

POSKYTNUTÍ INFORMACÍ PODLE ZÁKONA Č. 106/1999 Sb., O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ MĚSTO HRANICE ODBOR ROZVOJE MĚSTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN: ORM/ /18/CA VYŘIZUJE Ing. Dagmar Čabalová TEL.: 581828200 FAX: 581828650 E-MAIL: dagmar.cabalova@mesto-hranice.cz DATUM: 21.01.2019 POSKYTNUTÍ

Více

Výsledky krajského kola 64. ročníku Matematické olympiády kategorie P

Výsledky krajského kola 64. ročníku Matematické olympiády kategorie P Středočeský kraj 1. Michal Töpfer 1997 Gymnázium Dr. J. Pekaře, Mladá Boleslav 6/8 3 3 3 3 12 Pavel Turinský 1997 Gymnázium Brandýs 6/8 3 3 3 9 Jonáš Vlasák 1998 Gymnázium Benešov 5/8 5 0 3 8 Richard Fleischhans

Více

Přehled katastrálních úřadů

Přehled katastrálních úřadů Přehled katastrálních úřadů Zde je přehled všech katastrálních úřadů v okolí Vašeho bydliště. Navštivte také webové stránky ČÚZK http://www.cuzk.cz/. Benešov Tyršova 1902, 256 16 Benešov Tel.: 317 725

Více

Lindab Akademie 2018 Program pro všechny, kdo chtějí dobře znát, prodávat a montovat Lindab. Grafický návrh, sazba Omega Design, s.r.o.

Lindab Akademie 2018 Program pro všechny, kdo chtějí dobře znát, prodávat a montovat Lindab. Grafický návrh, sazba Omega Design, s.r.o. Lindab Akademie 2018 Školení. Vzdělávání. Zkušenosti. Profesionalita. Prosperita. Budoucnost. Základní a TOP Certifikace. Důvěryhodnost. Věrnostní program. Program pro všechny, kdo chtějí dobře znát, prodávat

Více

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR

PREZENTACE CETRIS. Přednášející: Glos Martin. Obchodní manažer ČR, SR PREZENTACE CETRIS Přednášející: Glos Martin Obchodní manažer ČR, SR Složení cementotřískové desky CETRIS Hlavní přednosti desek CETRIS Fyzikálně mechanické vlastnosti Lineární roztažnost při změně vlhkosti.

Více

ADRESÁŘ PORADEN PRO RODINU v Č R 03.04. 上 午 九 1 /8

ADRESÁŘ PORADEN PRO RODINU v Č R 03.04. 上 午 九 1 /8 ADRESÁŘ PORADEN PRO RODINU v Č R 03.04. 上 午 九 1 /8 B Benešov Beroun Blansko Brno PhDr. Věra Tawilová Malé nám. 1700, 256 01 Benešov 317 724 281 tawilova@seznam.cz SPONTE poradenské a terapeutické centrum

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST Brno hl. n. *IK 725015267 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 04.00 06.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 06.10 12.00 12.30 18.00 12.30 18.00 12.30 18.00

Více

HPI CZ, spol. s r.o. ITEMA s.r.o. HPI - CZ spol. s r.o. HPI - CZ spol. s r.o., pobočka Plzeň BRNO OLOMOUC VESELÍ NAD MORAVOU. Obchodní zástupci HPI-CZ

HPI CZ, spol. s r.o. ITEMA s.r.o. HPI - CZ spol. s r.o. HPI - CZ spol. s r.o., pobočka Plzeň BRNO OLOMOUC VESELÍ NAD MORAVOU. Obchodní zástupci HPI-CZ 1 HPI CZ, spol. s r.o. HPI - CZ spol. s r.o. Kotrčova ul. 306, Plotiště, 503 01 Hradec Králové tel.: 495 800 911 12 fax: 495 217 290 e-mail: prodej@hpi-cz.cz HPI - CZ spol. s r.o., pobočka Plzeň Hřbitovní

Více

Přehled veřejných zakázek malého rozsahu za 3. čtvrtletí 2016 Druh Předpokládaná Uchazeči podle hodnota v Kč bez. SWIETELSKY stavební

Přehled veřejných zakázek malého rozsahu za 3. čtvrtletí 2016 Druh Předpokládaná Uchazeči podle hodnota v Kč bez. SWIETELSKY stavební p.č. Název Druh řízení Přehled veřejných zakázek malého rozsahu za 3. čtvrtletí 2016 Druh Předpokládaná Uchazeči podle hodnota v Kč bez Nabídková cena předmětu DPH Vyzváni k podání nabídky Podali nabídku

Více

348/2008 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 9. září 2008

348/2008 Sb. VYHLÁŠKA. ze dne 9. září 2008 348/2008 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 9. září 2008 o výuce a zkouškách znalosti českého jazyka pro účely získání povolení k trvalému pobytu na území České republiky Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Více

ADRESÁT: ODESÍLATEL: dle rozdělovníku. 17. září /ENV/15 Ing. Jůzová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.:

ADRESÁT: ODESÍLATEL: dle rozdělovníku. 17. září /ENV/15 Ing. Jůzová V Praze dne Čj.: Vyřizuje: Tel.: ODESÍLATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100 10 Praha 10 ADRESÁT: dle rozdělovníku V Praze

Více

PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D

PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru. Vnější povrch může být opatřen omítkou nebo dřevěným obkladem.

Více

Místo plnění Adresa Počet ks Skupina

Místo plnění Adresa Počet ks Skupina Rychlovarné konvice 269 ks A, 90 ks B Místo plnění: Místo plnění Adresa Počet ks Skupina Generální finanční ředitelství Lazarská 5/7, 7 22 Praha 25 A Generální finanční ředitelství pro hl. město Prahu

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Holešova, která se konala

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Holešova, která se konala P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Holešova, která se konala 18.06.2018 205/16/RM/2018 Dodatek č. 1 ke smlouvě o nájmu č. 12/2008 se společností KRODOS SERVIS, a. s., Kroměříž - autobusové

Více

Informace pro zahraniční uchazeče o studium v akademickém roce 2015/2016

Informace pro zahraniční uchazeče o studium v akademickém roce 2015/2016 Informace pro zahraniční uchazeče o studium v akademickém roce 2015/2016 Užitečné odkazy: http://international.zcu.cz/index.php?stranka=uvod-en-0&cat_id=141 http://www.zcu.cz/study/studium-vyuka/nostrif.html

Více

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec Název úřadu Adresa Telefon Email Fax Úřední doba pro veřejnost Středočeský kraj materiál-kontaktní místo Benešov K Pazderně 906, 256 01 Benešov 974871300 krpstc.oszbm.benesov@mvcr.cz 974871307 materiál-kontaktní

Více

Doručení zdarma! vel Kč vel

Doručení zdarma! vel Kč vel Doručení zdarma! www.deichmann.com 1 102 554 vel. 35 41 1 102 548 vel. 36 41 www.deichmann.com 599.-Kč 1 102 515 vel. 36 44 1 102 514 vel. 36 41 1 102 986 vel. 36 42 1 102 998 vel. 36 41 1 102 541 vel.

Více

VYHLÁŠKA č. 348/2008 Sb. o výuce a zkouškách znalosti českého jazyka pro účely získání povolení k trvalému pobytu na území České republiky

VYHLÁŠKA č. 348/2008 Sb. o výuce a zkouškách znalosti českého jazyka pro účely získání povolení k trvalému pobytu na území České republiky VYHLÁŠKA č. 348/2008 Sb. o výuce a zkouškách znalosti českého jazyka pro účely získání povolení k trvalému pobytu na území České republiky Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v dohodě s Ministerstvem

Více

Protože jsou zkrátka in.

Protože jsou zkrátka in. www.deichmann.com 150 Kč Váš slevový kód: CZP415 Tento kupón může být uplatněn pouze jedenkrát při nákupu v internetovém obchodě společnosti DEICHMANN-OBUV s.r.o., a to do 31. 8. 2015. Minimální hodnota

Více

Statické tabulky. trapézových plechů SATJAM

Statické tabulky. trapézových plechů SATJAM Statické tabulky trapézových plechů SATJAM ÚVOD TABULKY CHARAKTERISTICKÝCH ÚOSOSTÍ TRAÉZOVÝCH LECHŮ Zpracovatelé dr hab. inż. Rafał J. Garncarek mgr inż. Krzysztof Kociatkiewicz Ing. Kamila Chocholová

Více

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu

M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu M032 - Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace globálního grantu Číslo prioritní osy 4.3 Název prioritní osy Sociální integrace a rovné příležitosti Číslo oblasti podpory 4.3.1 Název oblasti

Více

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018

Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 Statistika babyboxů ke dni 3. prosince 2018 pořadí den datum čas jméno místo 2006 1. sobota 17. 2. 2006 20:10 Sonička Praha Hloubětín 2. sobota 25. 2. 2006 21:30 Lenka Praha Hloubětín 3. neděle 26. 2.

Více

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2011

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2011 Příloha č. 1 Českomoravská konfederace odborových svazů Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2011 Platnost od 1. 11. 2011 Zpracoval: St. Ševčík (kontakt tel: 234 463 333, 602 161 123

Více

Halové a vícepodlažní stavby

Halové a vícepodlažní stavby PROJEKCE VÝZKUM A VÝVOJ HALOVÉ KONSTRUKCE VÍCEPODLAŽNÍ STAVBY ZEMĚDĚLSKÉ STAVBY TRIBUNY A STAVBY PRO SPORT JINÁ TVÁŘ PREFABRIKACE REALIZACE NA KLÍČ Halové a vícepodlažní stavby 10 NOVÁ TVÁŘ PREFABRIKACE

Více

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019

VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 VÝROBCE KVALITNÍ DLAŽBY A STAVEBNÍCH HMOT CENÍK 2019 Plošná dlažba Stavební hmoty Obkladové prvky Zahradní architektura Příslušenství Od 850 Kč po celé České republice max. 850kg / paleta 850 Kč / paleta

Více

Mezinárodní přehled cen mléka v jednotlivých mlékařských společnostech za prosinec 2008. Cena ( /100 Kg)

Mezinárodní přehled cen mléka v jednotlivých mlékařských společnostech za prosinec 2008. Cena ( /100 Kg) za prosinec 2008 BE 27,46 33,03 DE 28,82 35,16 DE 25,85 31,39 DK 32,36 37,13 FI 46,49 45,40 FR 32,52 35,47 FR 35,13 36,95 FR 32,62 35,27 FR 29,51 35,00 GB 31,85 32,73 GB 28,60 31,03 IE 30,28 33,54 IE 28,85

Více

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2013

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2013 Příloha č. 1 Českomoravská konfederace odborových svazů Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2013 Platnost od 1. 7. do 31.8.2013 Zpracoval: Ing. Jiří Klepáč(kontakt tel.: 234 463 333,

Více

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU ČERNOŠICE

NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU ČERNOŠICE NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU ČERNOŠICE D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ Datum: únor 2015 Počet stran: 6 Stránka 1 Identifikační údaje Údaje o stavbě Název stavby: Novostavba rodinného domu Místo stavby Černošice -

Více

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BRNO Fakultní nemocnice Brno Jihlavská 20 625 00 Brno tel.: 532 232 392, 602 729 849 BRNO IFCOR-99, s.r.o.

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

S90RP00PEWZQ ADRESÁT: ODESILATEL:

S90RP00PEWZQ ADRESÁT: ODESILATEL: S90RP00PEWZQ Ministerstvo životního prostředí ODESILATEL: Mgr. Evžen Doležal ředitel odboru posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence Ministerstvo životního prostředí Vršovická 65 100

Více

Maloobchod v regionech České republiky František Diviš, Regional Research Project Manager, INCOMA Research

Maloobchod v regionech České republiky František Diviš, Regional Research Project Manager, INCOMA Research Maloobchod v regionech České republiky František Diviš, Regional Research Project Manager, INCOMA Research Maloobchod v regionech České republiky 2 Co ovlivňuje strukturu maloobchodu v regionech? Jaké

Více

PŮDORYS 00 (1.PP) S š.02 P 00.22 O 00.24 N 00.26 L 00.30. Budova Z4 (bytový dům SO 200) Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín. S-JTSK Bpv 00.15 00.

PŮDORYS 00 (1.PP) S š.02 P 00.22 O 00.24 N 00.26 L 00.30. Budova Z4 (bytový dům SO 200) Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín. S-JTSK Bpv 00.15 00. V V V V PŮDORYS 1.PP 00.13 00.14 00.15 00.11 00.12 00.16 00.17 00.18 T 00.10 š.00 T RGA Z4 * tabulka místností * 1.PP 00.09 š.01 00.07 00.06 R.3. 00.08 00.05 S š.02 00.04 š.03 š.04 š.05 S V1.00 00.02 00.03

Více

PŘÍJEMNÉ KLIMA PRO VAŠE POHODLÍ DESKOVÁ OTOPNÁ TĚLESA 2015

PŘÍJEMNÉ KLIMA PRO VAŠE POHODLÍ DESKOVÁ OTOPNÁ TĚLESA 2015 PŘÍJEMNÉ KLIMA PRO VAŠE POHODLÍ DESKOVÁ OTOPNÁ TĚLESA 2015 2 COSMO E2 NÍZKOTEPLOTNÍ OTOPNÉ TĚLESO Technology NESROVNATELNÝ KONCEPT COSMO E2 Nízkoteplotní otopné těleso představuje jedinečný koncept, který

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 19662/ENV/14 Ing. Kos/l. 2117 28. 3. 2014 Věc: Posuzování vlivů

Více

Seznam podpořených projektů Městského programu prevence kriminality na rok 2009

Seznam podpořených projektů Městského programu prevence kriminality na rok 2009 Ústecký kraj Město Projekt Dotace Chomutov Nechceme prostituci na ulicích 220 000 Chomutov Výlet za město 9 000 Celkem 229 000 Most Softwarová aplikace Systém včasné intervence pro město Most 850 000 Most

Více

REFERENCE ZIMNÍ STADIONY SEN - VYSOUŠECÍ TECHNIKA, S.R.O. ZÁHOŘÍ 20, KARDAŠOVA ŘEČICE. Kancelář Bechyně, Novodvorská 301, Bechyně

REFERENCE ZIMNÍ STADIONY SEN - VYSOUŠECÍ TECHNIKA, S.R.O. ZÁHOŘÍ 20, KARDAŠOVA ŘEČICE. Kancelář Bechyně, Novodvorská 301, Bechyně REFERENCE ZIMNÍ STADIONY SEN - VYSOUŠECÍ TECHNIKA, S.R.O. ZÁHOŘÍ 20, 378 21 - KARDAŠOVA ŘEČICE Kancelář Bechyně, Novodvorská 301, 391 65 Bechyně Fax: +420 381 213 723 Mob: +420 777 818 281 Email: nemec@odvlhcovani.cz

Více

TRAPÉZOVÉ PROFILY A FASÁDNÍ SYSTÉMY

TRAPÉZOVÉ PROFILY A FASÁDNÍ SYSTÉMY TRAPÉZOVÉ PROFILY A FASÁDNÍ SYSTÉMY Trapézové profily a fasádní systémy Trapézové profi ly SATJAM nacházejí uplatnění při konstrukci střešních plášťů jako střešní krytina i jako nosný konstrukční prvek

Více

Přiděleno NIV celkem. škola celkem škola celkem

Přiděleno NIV celkem. škola celkem škola celkem Přidělení finančních prostředků na rok 2018 v rámci rozvojového programu Podpora vzdělávání cizinců ve školách (č. j.: MSMT-24277/2017), modul C (osoby EU) č. Název školy Adresa IČO Přiděleno NIV celkem

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce: Místo stavby: ÚPRAVA ČÁSTI ULICE F. PROCHÁZKY MEZI NOVOU BUDOVOU MUZEA A SUCHARDOVÝM DOMEM - úpravy u zadního vstupu do Suchardova domu s cílem zpřístupnit objekt pro tělesně postižené občany

Více

Proč být konvenční? Buďte FREE!

Proč být konvenční? Buďte FREE! Freebagy Proč být konvenční? Buďte FREE! Chcete svému tělu a koneckonců i duši dopřát maximální relax? Freebagy naplněné sypkými a tepelně pozitivními kuličkami vám v jakékoli poloze poskytnou dokonalé

Více

Remízek Na Vrábí Brandýs nad Labem II.etapa - ROZŠÍŘENÍ FUNKČNÍ NÁPLNĚ. Město Brandýs n.l./stará Boleslav

Remízek Na Vrábí Brandýs nad Labem II.etapa - ROZŠÍŘENÍ FUNKČNÍ NÁPLNĚ. Město Brandýs n.l./stará Boleslav Hlavní projektant objekt: investor: Vedoucí projektu Vypracoval Kontroloval Ing. Ivan Marek Ing.Ivan Marek Ing. Barbora Eismanová Ing. Ivan Marek Remízek Na Vrábí Brandýs nad Labem II.etapa - ROZŠÍŘENÍ

Více

Slovácké centrum kultury a tradic. Název projektu: Revitalizace objektu Jezuitské koleje č.p. 21

Slovácké centrum kultury a tradic. Název projektu: Revitalizace objektu Jezuitské koleje č.p. 21 Slovácké centrum kultury a tradic Název projektu: Revitalizace objektu Jezuitské koleje č.p. 21 Zdůvodnění stavby Prezentace kulturních hodnot Centrum kultury a tradic na místo komunálu Navázání na odkaz

Více

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2009

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2009 Českomoravská konfederace odborových svazů Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2009 Platnost od 1. 9. 2009 Zpracoval: St. Ševčík ( Kontakt tel. : 234 462 456, 602 161 123) Schválil:

Více

OZNÁMENÍ ZADAVATELE O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ ZADAVATELE O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ ZADAVATELE O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Č.j.: MJ/27648/2015/OSMI OIR/Gv ZADAVATEL: město Jeseník Sídlem: Jeseník, Masarykovo nám. 167/1, PSČ 790 01 Zastoupený: Ing. Adamem Kalousem IČO: 00302724

Více

KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY. CENÍK 2013 - informativní

KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY. CENÍK 2013 - informativní KOVOVÉ SENDVIČOVÉ PANELY Všeobecné informace k cenám a dodávkám panelů CENÍK 2013 - informativní Dodací a platební podmínky všeobecně Panely dodáváme na základě standardně uzavřené Kupní smlouvy o jejich

Více

Města, ve kterých vyzvedneme zásilky v den objednání přepravy

Města, ve kterých vyzvedneme zásilky v den objednání přepravy 10000 Praha 10 10001 Praha 100 10003 Praha 103 10004 Praha 104 10005 Praha 105 10007 Praha 107 10010 Praha 110 10100 Praha 101 10200 Praha 102 10300 Praha 113 10400 Praha 114 10600 Praha 106 10700 Praha

Více

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2012

Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2012 Příloha č. 1 Českomoravská konfederace odborových svazů Přehled Regionálních poradenských center pro zaměstnance 2012 Platnost od 1. 5. 2012 Zpracoval: St. Ševčík (kontakt tel: 234 463 333, 602 161 123)

Více

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov

měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese Vyškov DUBEN 2013 Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Brně Kontaktní pracoviště Vyškov Informace o počtu nezaměstnaných uchazečů na okrese Vyškov k datu 30.4.2013 měsíční přehled o vývoji nezaměstnanosti na okrese

Více

Statické tabulky profilů Z, C a Σ

Statické tabulky profilů Z, C a Σ Statické tabulky profilů Z, C a Σ www.satjam.cz STATICKÉ TABULKY PROFILŮ Z, C A OBSAH PROFIL PRODUKCE..................................................................................... 3 Profi ly Z,

Více

Přehled vítězných staveb soutěže Stavba JmK 2013

Přehled vítězných staveb soutěže Stavba JmK 2013 1. kategorie stavby občanské vybavenosti AZ TOWER POLYFUNKČNÍ BUDOVA AZ TOWER, a.s. AZ TOWER, a.s. sdružení PROPERITY s.r.o. a PSJ, a.s. PSJ, a.s. Burian Křivinka, s.r.o. 900 mil. Kč LHŮTY VÝSTAVBY: 4/2011

Více

Přehled veřejných zakázek malého rozsahu ( za období duben - červen 2016)

Přehled veřejných zakázek malého rozsahu ( za období duben - červen 2016) Přehled veřejných zakázek malého rozsahu ( za období duben - červen 2016) Název MŠ ŠTĚPÁNOV - Rekonstrukce osvětlení Prodloužení venkovního osvětlení na ulici Obora III Druh Druh Předpokládaná Uchazeči

Více

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní Stěnové. Vydání 1/

STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY. Střešní Stěnové. Vydání 1/ STYL. KVALITA. FUNKČNOST. SENDVIČOVÉ PANELY Střešní Stěnové Vydání 1/2017 Sendvičové panely Rozvoj průmyslu a hospodářské soutěže, a také zvýšení environmentálních požadavků pro stavební objekty vyžaduje,

Více

SEMINÁŘE 2012 SKLADBY S MATERIÁLY DEKTRADE

SEMINÁŘE 2012 SKLADBY S MATERIÁLY DEKTRADE 04 2012 ČASOPIS SPOLEČNOSTI DEK PRO PROJEKTANTY A ARCHITEKTY ČASOPIS SPOLOČNOSTI DEK PRE PROJEKTANTOV A ARCHITEKTOV SEMINÁŘE 2012 SKLADBY S MATERIÁLY DEKTRADE PODLE ČSN 73 0810 ZMĚNA Z1 4 - VRSTVÝ BODOVÝ

Více

Smluvní strany. Třída Tomáše Bati 21, Zlín Zastoupený: MVDr. Stanislavem Mišákem, hejtmanem kraje IČ: (dále jen partner č.

Smluvní strany. Třída Tomáše Bati 21, Zlín Zastoupený: MVDr. Stanislavem Mišákem, hejtmanem kraje IČ: (dále jen partner č. DODATEK č. 1 ke SMLOUVĚ o partnerství při jednotném pořízení a správě Územně analytických podkladů na území Zlínského kraje a společném postupu směřujícím k zadání veřejné zakázky Smluvní strany Zlínský

Více

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr

Seznam stanic systému ČD Kurýr a InterKurýr Seznam stanic systému a InterKurýr Název ŽST (*IK=InterKurýr) Kontaktní spojení Brno hl.n. *IK 972625244 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00 04.15 05.30 05.40 11.30 12.00 17.45 18.00 23.00

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Energeticky úsporná opatření objektu tělocvičny v obci Chvaleč

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Energeticky úsporná opatření objektu tělocvičny v obci Chvaleč VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka pro zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění v rámci zadávání podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Více

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010

Úřad práce v Plzni. Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj. Únor 2010 Zpráva o situaci na trhu práce Plzeňský kraj Únor 2010 ÚP PM VEŘ, ved. OTP, 1.2.2006 K 28. 2. 2010 bylo v Plzeňském kraji evidováno celkem 28 869 uchazečů o zaměstnání, což je o 289 více než v minulém

Více

Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň

Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň Akce: Nábytek a interiérové vybavení pro 120 dvojlůžkových pokojů SUPERIOR včetně interiéru 144 koupelen a WC ubytovacího objektu A, Lázně Aurora, Třeboň Místo stavby: Lázně Aurora s.r.o., Třeboň Lázeňská

Více

Protože pohodlí je pro mě důležité.

Protože pohodlí je pro mě důležité. Doručení zdarma! www.deichmann.com Protože pohodlí je pro mě důležité. www.deichmann.com od 699.-Kč 1 111 779 vel. 36 42 699 Kč 1 111 780 vel. 36 42 699 Kč 1 111 393 vel. 36 42 999 Kč 1 111 394 vel. 36

Více

Ústřední kolo soutěže v programování, Janské Lázně 24. 26. června 2011

Ústřední kolo soutěže v programování, Janské Lázně 24. 26. června 2011 Výsledková listina kategorie mládež, subkategorie tvorba webu 1. 3. Jiří Černý Kraj Vysočina SPŠ Jihlava Tř. Legionářů 3, 586 01 Jihlava 38 1. 3. Milan Šulc Královéhradecký kraj G F.M. Pelcla Hrdinů odboje

Více