Popis jednotlivých dostupných HP Care Pack

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Popis jednotlivých dostupných HP Care Pack"

Transkript

1 Popis jednotlivých dostupných HP Care Pack» 4-Hour, 9x5 Onsite, HW Support Pověřený zástupce HP dorazí k zákazníkovi mezi 8:00 a 17:00 hodinou místního času a začne s údržbou hardwaru do čtyř hodin od registrace Vašeho telefonického požadavku. V případě telefonických požadavků přijatých po hod. místního času může být reakční doba převedena na následující pracovní den.» 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support Služba je dostupná 13 hodin denně, mezi 8:00 a 21:00 hodinou, od pondělí do pátku vyjma státních svátků. Pověřený zástupce HP dorazí k zákazníkovi mezi 8:00 a 17:00 hodinou místního času a začne s údržbou hardwaru do čtyř hodin od registrace Vašeho telefonického požadavku. V případě telefonických požadavků přijatých po místního času může být reakční doba převedena na následující pracovní den.» 4-Hour, 24x7 Onsite, HW Support Služba je dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pověřený pracovník HP dorazí na místo instalace zařízení kdykoliv a v kterýkoli den v roce a začne s prací na údržbě hardwaru do čtyř hodin od registrace vašeho telefonického požadavku.» 4-Hour, 24x7 Onsite, HW Support, CPU only Služba je dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pověřený pracovník HP dorazí na místo instalace zařízení kdykoliv a v kterýkoli den v roce a začne s prací na údržbě hardwaru do čtyř hodin od registrace vašeho telefonického požadavku. Služba nepokrývá externí komponenty (např. myš, klávesnici, externí monitor apod.)» 4-Hour, 9x5 Onsite, HW Support, CPU only Pověřený zástupce HP dorazí k zákazníkovi mezi 8:00 a 17:00 hodinou místního času a začne s údržbou hardwaru do čtyř hodin od registrace Vašeho telefonického požadavku. V případě telefonických požadavků přijatých po místního času může být reakční doba převedena na následující pracovní den. Služba nepokrývá externí komponenty (např. myš, klávesnici, externí monitor apod.)» 6-Hour, Call-To-Repair HW Suport, 24x7 Zaručená oprava hardwaru do 6-ti hodin od nahlášení požadavku, okno pokrytí 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce.» Next Business Day, Call To Repair, HW Support Zaručená oprava hardwaru následující pracovní den od nahlášení problému, okno pokrytí pondělí-pátek, od kromě státních svátků, oprava hardware v místě instalace zařízení.

2 » Next Day Exchange HW Support Opravy hardwaru výměnou zařízení v servisním středisku následující den, okno pokrytí pondělí-pátek od hod. kromě státních svátků» Pickup & Return Oprava v servisním středisku včetně vyzvednutí a vrácení poskytuje službu vyzvednutí vadné jednotky na vaší adrese HP autorizovaným kurýrem a následné doručení do servisního střediska. HP vrátí opravený nebo vyměněný produkt na vaši adresu prostřednictvím kurýra. Doba trvání opravy pro tuto službu je 2, 5 nebo 7 pracovních dní v závislosti na typu zakoupeného produktu. Služba je k dispozici od hod. pondělí-pátek, kromě státních svátků. Požadavky musí být obdrženy před hod. během smluvního okna pokrytí k aktivaci služby vyzvednutí v následující pracovní den.» Return to Depot V rámci této služby máte zodpovědnost za doručení nebo dopravu vadné jednotky do servisního střediska HP. Musíte zajistit, aby byl produkt vhodně zabalen pro zvolenou metodu dodávky. Doba trvání opravy pro tuto službu je 5 7 pracovních dnů v závislosti na typu zakoupeného produktu. Opakované závady mohou vyžadovat dodatečný čas pro opravu. Okno pokrytí je pondělí-pátek od hod., kromě státních svátků.» Support Plus Komplexní služby v oblasti hardware & software, softwarová podpora s dobou odezvy 2 hodiny, hardwarová podpora v místě instalace zařízení, doba reakce 4 hodiny, okno pokrytí 13x5 tj hod. pondělí-pátek, kromě státních svátků. Požadavky na zásah musí být doručeny do 17.00hod.» Support Plus 24 Komplexní služby v oblasti hardware & software, softwarová podpora s dobou odezvy 2 hodiny, hardwarová podpora s dobou odezvy 4 hodiny v místě instalace zařízení, okno pokrytí 24x7 tj. 24 hodin denně, pondělí-pátek, 365 dní v roce

3 Slovníček pojmů souvisejících s HP Care Pack» ADP Accidental damage protection (Ochrana proti náhodnému poškození) Pro některé produkty HP nabízí určité servisní úrovně spolu s ochranou proti náhodnému poškození jako součást dané služby. Náhodné poškození je definované jako fyzické poškození produktu způsobené nahodilou událostí. Pokrytí zahrnuje riziko ohně, neúmyslného vylití tekutiny do nebo na jednotku, pádu, nárazu, elektrického přepětí. Pokud není stanoveno jinak, ADP zahrnuje i poškozené nebo nefunkční LCD displeje a jiné porouchané díly. ADP nezahrnuje případy krádeže, ztráty, běžného opotřebení nebo jiné výjimky stanovené v sekci Omezení. Pokud nebudou dostupné všechny náhradní díly v určité lokalitě, jednotka bude opravena či vyměněna v místě stanoveném HP. Výměna podstatné součástky může proběhnout maximálně třikrát do roka, výměna ostatních dílů jedenkrát za rok.» Aktivace služby HP Care Pack Podmínkou aktivace je registrace zakoupené servisní služby HP Care Pack. Společnost HP toleruje prodlevu 30 kalendářních dnů od nákupu. Aktivace služeb je prováděna vždy k datu nákupu zařízení.» Aktualizace softwarových produktů a dokumentace Při vydání aktualizací na software HP jsou Vám zpřístupněny nejnovější verze softwaru a referenčních manuálů. Pro vybraný software jiného výrobce Vám HP poskytne aktualizace, pokud jsou takové aktualizace součástí služby. HP poskytne návod, jak získat jakékoliv aktualizace od jiného výrobce poskytované touto službou, a to buď přímo od HP, nebo mohou být tyto aktualizace dodány přímo jiným výrobcem. Prostřednictvím této služby je vám také poskytován přístupový kód, licenční klíč, nebo návod k jejich získání, pokud je vyžadován pro instalaci nebo provoz nejnovější softwarové verze.» Care Pack Služba začíná platit datem nákupu Vašeho hardwarového produktu a trvá po dobu specifikovanou v dokumentech Vašeho HP Care Pack. HP Care Pack je možné zakoupit do 180 dnů od data nákupu hardwarového produktu.» Cestovní zóny (oprava hardware na místě) Oprava hardwaru v místě instalace zařízení je dostupná pro všechny lokality v dosahu 100 km od nejbližšího střediska poskytování technické podpory HP.» Cestovní zóny (oprava hardware ve stanové lhůtě) Zaručená oprava hardwaru ve stanovené lhůtě v místě instalace zařízení je dostupná pro všechny lokality do 80 km od servisního střediska HP.

4 » CPU only V případě služby HP Care Pack s pokrytím CPU/NB only (pouze centrální procesorová jednotka) služba nezahrnuje externí monitory, dokovací stanice a jiná externí příslušenství.» Čas odezvy Je doba od okamžiku přijetí Vaší žádosti a jejího zaznamenání u HP do okamžiku příjezdu zástupce HP do místa instalace zařízení, pokud je tato doba v rozsahu zvoleného časového pokrytí.» Časové pokrytí Časové pokrytí specifikuje dobu, během které budou vaše požadavky na zásah zaznamenány a služba bude vykonána. Požadavky registrované mimo tuto dobu budou zpracovány následující pracovní den, pro který máte smluveno časové pokrytí.» Dálková diagnostika problémů a podpora Podáte-li požadavek na zásah, HP s vámi bude spolupracovat na identifikaci problému na vašem hardwaru. Ještě než dojde k zásahu přímo v místě instalace zařízení, může HP zahájit a provést (v případě, že to bude možné) dálkovou diagnostiku pomocí elektronických dálkových podpůrných prostředků k přístupu k vašemu zařízení, nebo jakýchkoli jiných prostředků umožňující řešení problému na dálku.» Dálkový přístup Podle uvážení HP, a s vaším souhlasem, mohou být použity vybrané dálkové přístupové nástroje, jako např. elektronická komunikace nebo fax. Použití těchto nástrojů umožňuje HP interaktivně s vámi spolupracovat na dálku diagnostikovat konkrétní problém. HP může také používat kterýkoliv z vybraných nástrojů k asistenci při řešení servisního požadavku.» DMR (Disk Material Retention) Služba, kdy si zákazník může ponechat vadný HDD» Doba trvání a pravidla pořizování služeb HP Care Pack Služba začíná platit datem nákupu Vašeho hardwarového produktu a trvá po dobu specifikovanou v dokumentech Vašeho HP Care Pack. HP Care Pack je možné zakoupit do 180 dnů od data nákupu hardwarového produktu. Službu HP Care Pack označenou jako Post Warranty je možné zakoupit nejdříve v posledním měsíci platnosti standardní záruky nebo předchozí služby HP Care Pack. Nejpozději je možné službu Post Warranty zakoupit do 90 dnů po skončení standardní záruční lhůty nebo předchozí služby HP Care Pack, pokud je hardwarový produkt podporován HP. Délka platnosti služby Post Warranty je 1 rok.

5 Lhůta poskytování služeb s definovaným počtem vytištěných stran končí, jakmile je dosažen specifikovaný počet stran, a nebo poté, co bylo dosaženo udaného časového limitu, podle toho, k čemu dojde dříve. Početní stav stran se definuje jako počet stran (potištěných nebo prostých), které prošly tiskovým modulem tiskárny a byly zaznamenány na zkušební stránce. V době nákupu HW nelze nakupovat ani registrovat službu Post Warranty současně se službou HP Care Pack. V době nákupu HW je možné prodloužit nebo povýšit servisní úroveň pouze službou HP Care Pack.» Dokončení opravy Oprava je považována za dokončenou tím, že HP ověří, že závada na hardware byla opravena. Ověření ze strany HP může být dosaženo provedením autodiagnostického testu, samostatného diagnostického testu nebo vizuálním ověřením řádného provozu. HP podle svého vlastního uvážení určí míru testování nezbytného k ověření, že hardware byl opraven.» Elektronická podpora V rámci dané služby vám HP poskytne neomezený přístup do Resource centra IT (ITRC), které obsahuje vědomostní databázi se známými problémy, řešeními, popisy a specifikacemi produktů včetně technickou literaturu. HP může také poskytnout určité softwarové opravy pro software HP. U vybraného softwaru od jiných dodavatelů jsou k dispozici veškeré softwarové opravy společně s pokyny, jak tyto opravy získat od původního výrobce softwaru, pokud tento výrobce tyto opravy poskytne.» Elektronické informace o softwaru HP poskytuje neomezený přístup k elektronické službě, která obsahuje informační databázi se známými symptomy a řešeními, popisy softwarových produktů, specifikace a technickou literaturu. HP může také poskytnout určité softwarové patche pro software HP, které budou zveřejněny v této elektronické službě pro přístup zákazníků. Pro vybraný software jiných výrobců budou od HP poskytnuty patche spolu s návodem, jak získat patch od původního výrobce softwaru, a kdy a zda budou poskytnuty přímo od původního výrobce.» Eskalační management HP zavedlo formální eskalační procedury k řešení velmi komplexních hardwarových problémů. Místní HP management koordinuje eskalaci problému, využívá kapacit expertních center HP pro řešení klíčových problémů.» Geografické pokrytí Pokud je HP Care Pack a zařízení nakoupeno v zemích Evropské unie, Norsku, Andoře, Lichtenštejnsku, Švýcarsku, Izraeli, Chorvatsku, Rumunsku, Maroku, Jihoafrické republice, Turecku, Rusku, může být HP Care Pack využit ve výše uvedených zemích. Prosím ověřte si u vašeho lokálního autorizovaného zástupce HP, zda je v konkrétní zemi tato služba k dispozici.

6 » Global Next Business Day Onsite, HW Support Oprava hardwaru v místě instalace, doba reakce následující pracovní den, okno pokrytí pondělí-pátek, pracovní hodiny kromě státních svátků, globální pokrytí.» Globalní pokrytí ( Travel ) HP bude řešit požadavky na poskytnutí svých služeb v rámci služby HP Care Pack Hardware Support Onsite s globální reakcí následující pracovní den v těchto zemích: Argentina, Austrálie, Belgie, Bolívie, Brazílie, Chile, Čína, Česká republika, Ekvádor, Egypt, Estonsko, Finsko, Filipíny, Francie, Hong Kong, Indie, Indonésie, Irsko, Izrael, Itálie, Japonsko, Jižní Afrika, Jižní Korea, Kanada, Kolumbie, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Malajsie, Maďarsko, Mexiko, Nizozemí, Německo, Nový Zéland, Norsko, Peru, Polsko, Portugalsko, Portoriko, Rakousko, Rusko, Řecko, Singapur, Saudská Arábie, Spojené Arabské Emiráty, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Taiwan, Thajsko, USA, Velká Británie, Venezuela, Vietnam.» Hardwarová technická podpora v místě instalace V případě technických problémů, které nelze vyřešit na dálku se pracovníci firmy HP dostaví na místo instalace zařízení, poskytnou technickou podporu pro vaše hardwarové produkty, opraví či vymění komponenty nebo celou jednotku podle toho, co bude potřeba provést k tomu, aby váš produkt byl uveden do normálního provozního stavu.» HP Care pack služba nepokrývá... Pokud není dohodnuto jinak, služba Care pack nezahrnuje mj. spotřební materiály (baterie, inkoustové a tonerové zásobníky a Tablet PC pera), nástroje pro údržbu a jiná zařízení, zařízení od jiných dodavatelů než HP, produkty dříve opravované neautorizovanými techniky či uživateli, doplňkový software a ovladače instalované uživatelem, žárovky projektorů.» Implementace Instalace podle potřeb zákazníka, konfigurace, zaškolení. Plánování a řízení HP projektovým managerem. Na místě během standardní pracovní doby.» Instalace Základní instalace za fixní poplatek. Na místě během standardní pracovní doby.» Instalace a Startup Instalace podle potřeb zákazníka, konfigurace, zaškolení. Na místě během standardní pracovní doby.» Licence na použití a kopírování aktualizací softwarových produktů V rámci dané služby obdržíte licenci na použití a kopírování nových verzí softwarových produktů na všechny systémy pokrývané originální softwarovou licencí. Můžete použít

7 a kopírovat aktulalizace HP softwaru pro každý systém pokrytí touto službou, pokud je zakoupena prostřednictvím autorizovaného prodejce HP.» Materiály HP poskytuje všechny díly a materiály potřebné k udržení vašich, službou pokrytých hardwarových produktů v dobrém provozním stavu, včetně dílů a materiálů pro dostupná a doporučená technická vylepšení. Náhradní díly a jednotky jsou nové nebo ekvivalentní co se týká stavu i výkonnosti. Vyměněné díly a jednotky přecházejí do vlastnictví firmy HP.» Nahrazení výrobku za účelem splnění závazku opravy Podle svého vlastního uvážení může HP dočasně nebo trvale nahradit výrobek za účelem splnění závazku opravy. Náhradní produkty jsou nové nebo ekvivalentní co do výkonu a spolehlivosti; nahrazené produkty se stávají vlastnictvím HP.» Odezva Odezva udává časový úsek od přijetí a zaregistrování vašeho požadavku na poskytnutí služby do příjezdu zástupce HP na místo instalace zařízení, v případě, že se tento časový úsek nachází v rámci stanoveného okna pokrytí.» Odezva do 4 hodin Pověřený zástupce HP dorazí na místo instalace zařízení a zahájí práci na údržbě vašeho hardwaru do 4 hodin od momentu, kdy byl zaregistrován váš požadavek, za předpokladu, že tato doba spadá do vašeho smluveného okna pokrytí.» Odezva následující pracovní den Pověřený zástupce HP dorazí na místo instalace zařízení a zahájí práci na údržbě vašeho hardwaru následující den poté, co byl váš požadavek zaregistrován a pro který máte smluveno okno pokrytí.» Offsite oprava Oprava hardwaru je provedena v servisním středisku.» Okno pokrytí Servisní okno pokrytí specifikuje čas, během kterého mohou být vaše požadavky na zásah zpracovány.» Omezení služby - aktualizace softwaru Aktualizace softwaru se nevztahuje na všechny softwarové produkty. Tato služba je poskytována pouze u určitých softwarových produktů firmy HP a vybraných produktů jiných dodavatelů. Na žádost vám poskytneme seznam pokrytých softwarových produktů. Pokud tato služba není k dispozici, nebude zahrnuta v Softwarové podpoře.

8 » Onsite oprava Oprava hardwaru je provedena v místě instalace zařízení, tzn. u zákazníka.» Oprava v servisním středisku výměnou Oprava výměnou v servisním středisku vám poskytuje spolehlivou a rychlou opravu, tato HP služba poskytuje trvale náhradní jednotku, která je doručována bez poplatků na dopravu během následujícího pracovního dne, pro který máte okno pokrytí. HP doručí náhradní produkt v obalu vhodném pro vrácení vadného produktu. Nahrazený produkt se stává majetkem HP. Vaše požadavky musí být obdrženy před hod. během smluvního okna pokrytí k aktivaci služby výměny s dodávkou v následující pracovní den. Náhradní jednotka bude doručena během smluvního okna pokrytí.» Pokrytí HP Care Pack Službou HP Care Pack je pokryto veškeré standardní příslušenství a doplňky značky HP nebo Compaq zakoupené společně s hlavním produktem nebo následně a instalované pod příslušným výrobním číslem, například myš, klávesnice, stanice pro notebook a monitor do 22"» Pokrytí HP Care Pack pro p-class Servisní pokrytí p-class je zajištěno dvěma typy služby HP Care Pack: - jeden typ CP pokrývá pouze Blade servery - druhý typ CP pokrývá pouze skříně (enclosure). BLADE SYSTEM PROLIANT SERVER BLADE CARE PACK servis Care Pack pokrývá servis pro ProLiant Server Blade. BLADE SYSTEM ENCLOSURE CARE PACK servis Care Pack zahrnuje servis skříně Blade systému současně s patch panely, HP podporovaným Ethernet interconnect propojením, napájecí skříní (power enclosure), napájecími zdroji a distribučními částmi pro napájení (PDU). Služba HP Care Pack na Enclosure nepokrývá SAN Swith, ten musí být pokryt samostatně.» Pokrytí HP Care Pack u serverů a storage U serverů a storage instalovaných v jedné skříni toto krytí zahrnuje options firmy HP instalované v rámci stejného zařízeni.» Pokrytí HP Care Pack u tiskáren U tiskáren neovlivňuje servisní krytí použití tiskových zásobníků z jiné výroby než HP. Pokud se závada na tiskárně dá přisoudit použití tiskových zásobníků z jiné výroby než HP nebo použitých či znovu naplněných tiskových zásobníků, bude HP účtovat dodatečnou částku za servis takové tiskárny s ohledem na danou závadu nebo poškození, a to v běžných sazbách HP za čas a materiál.» Post Warranty Služby HP Care Pack označené jako Post Warranty jsou k dispozici po ukončení standardní záruky nebo po skončení doby krytí dříve zakoupeného HP Care Pack. Servisní doba pokrytí Post Warranty je platná po původní záruční lhůtě nebo poté, co skončí pokrytí dříve zakoupeného Care Pack.

9 » Povinnosti zákazníka Vaší povinností je zaregistrovat HP Care Pack případně hardwarový produkt jak je popsáno ve smlouvě o poskytnutí služeb, případně provést veškeré případné doporučené kroky, požadované ze strany HP jako výsledek předběžného systémového auditu.» Požadavky na zásah přijaté a zaregistrované mimo okna pokrytí Požadavky na zásah přijaté a zaregistrované mimo okna pokrytí budou zaregistrovány následující pracovní den, ve kterém máte smluveno okno pokrytí.» Proces ohlášení závady/uplatnění opravy Veškeré informace a nástroje získáte na tel. č.: »Service point Sběrné místo oprav prostřednictvím autorizovaných servisních partnerů» Služba obnovy konfigurace pro HP Network Connectivity Products Služba obnovy konfigurace bude poskytnuta po opravě nebo výměně HP rozbočovače, bridge, switche nebo routeru (nebo dodatečného HP modulu nebo transceiveru). HP vám bude k dispozici pro obnovu konfigurace zařízení, které je předmětem opravy, pokud je okamžitě k dispozici platná předservisní konfigurace.» Softwarová podpora Po nahlášení problému se softwarem odpoví technik Centra podpory na váš telefonát do 2 hodin. HP poskytuje podporu pro vyřešení identifikovaných opakovatelných problémů, podporu zaměřenou na zjištění nahodilých problémů. Zákazníkovi je poskytnuta pomoc při řešení problémů a nastavení konfiguračních parametrů.» Standardní pracovní dny Služba je k dispozici od pondělka do pátku vyjma státních svátků. Telefonáty obdržené a zodpovězené mimo toto servisní okno budou zpracovány následující pracovní den, pro který máte servisní okno.» Standardní pracovní hodiny Služba je k dispozici mezi 8:00 a 17:00 od pondělka do pátku kromě státních svátků. Telefonáty obdržené a zodpovězené mimo toto servisní okno budou zpracovány následující pracovní den pro který máte servisní okno.» Systémový audit HP může podle svého vlastního uvážení vyžadovat audit serveru a storage. Pokud je takový audit vyžadován, zákazník se zavazuje připravit podklady pro audit během úvodní 30 denní lhůty. Během auditu serveru jsou shromážděny klíčové informace o konfiguraci systému a je provedena inventarizace zařízení. Informace shromážděné během auditu serveru umožní zodpovědnému technikovi rychle zhodnotit a odstranit

10 jakékoliv budoucí problémy na hardware a provést opravu rychle a efektivně. Podle vlastního uvážení HP může být audit serveru proveden na místě, prostřednictvím dálkového systémového přístupu a nebo po telefonu.» Úplné vyřešení problému Po příjezdu na místo provozu poskytuje zástupce HP služby až do okamžiku, kdy je zařízení zprovozněno nebo tak dlouho, dokud dochází k rozumnému zlepšení. Práci je možno dočasně přerušit pokud je potřeba zajistit další díly nebo zdroje s tím, že práce budou znovu zahájeny ihned po jejich obstarání.» Zodpovědnosti zákazníka Vaší povinností je uchovat veškeré originální softwarové licence, smlouvy o aktualizaci licence a licenční klíče a předložit je HP na požádání. Zavazujete se používat veškeré softwarové produkty v souladu s platnými licenčními podmínkami HP korespondujícími s předpoklady zákazníka týkajícími se softwarové licence, nebo s platnými licenčními podmínkami jiného výrobce, včetně jakýchkoliv dodatečných podmínek softwarové licence, které mohou být přiloženy k aktualizacím tohoto softwaru poskytnutého v rámci této služby. ADkom s.r.o. Hennerova 227/ Praha 5 Tel.: ICQ: info@adkom.cz Web pages: Software e-shop: IČ , DIČ CZ Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Microsoft Authorised Education Reseller, Lenovo Business Partner, Xerox Partner

HP CARE PACK srpen 2005

HP CARE PACK srpen 2005 Doba trvání a pravidla pořizování služeb HP Care Pack Služba začíná platit datem nákupu HW a trvá po dobu specifikovanou v dokumentech HP Care Pack. HP Care Pack je možno zakoupit nejpozději do 180 dnů

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

HP Collaborative Support Service

HP Collaborative Support Service HP Collaborative Support Service Služby HP Technické informace Služba HP Collaborative Support je navržena pro zákazníky, kteří si od společnosti Hewlet-Packard (HP) zakoupili hardware spolu se softwarovými

Více

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT

Ceny jsou uvedeny v Kč za minutu. Účtuje se první minuta celá, dále je spojení účtováno po vteřinách. Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Hlasové služby Profi na míru 4 Profi na míru 4 Měsíční paušál 498.98 Volné minuty neomezeně Volné SMS neomezeně Volné mezinárodní SMS 20 Datový limit 2 GB Volání do všech sítí v ČR 0.00 SMS 0.00 Mezinárodní

Více

Popis služby. Next Business Day On-Site (NBD)

Popis služby. Next Business Day On-Site (NBD) Popis služby Next Business Day On-Site (NBD) Přehled služby Next Business Day On-Site (NBD) Služba Next Business Day On-Site zaručuje Vaši bezstarostnost od data dodání. V případě, že na daném systému

Více

Služba výměny hardwarového příslušenství HP Hardware Support Exchange Service pro spotřebitele

Služba výměny hardwarového příslušenství HP Hardware Support Exchange Service pro spotřebitele Datový list Služba výměny hardwarového příslušenství HP Hardware Support Exchange Service pro spotřebitele Služby HP Care Pack Vaše výhody Pohodlné vyzvednutí a vrácení u zákazníka Levnější alternativa

Více

Ceník Připojení k internetu

Ceník Připojení k internetu pro rodinné domy Ceník Připojení k internetu Zřízení přípojky bez závazku 2600 4500 Kč Download Upload Agregace Cena / měsíc Airmax N 10M/4M 10 Mbps 4 Mbps 1:10 300 Kč Airmax N 20M/8M 20 Mbps 8 Mbps 1:10

Více

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce

Služba UPS World Ease. Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Služba UPS Zkracování dodavatelského řetězce za účelem optimalizace mezinárodní distribuce Agenda Co je služba? Výhody služby Příklad úspor v rámci služby Kvalifikátory pro službu Země podporující službu

Více

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33

Ceník tarifů T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT. Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00. Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Hlasové služby Tarify T30 / T80 / T160 / T300 včetně HIT T 30 T 30 HIT T 80 T 80 HIT Měsíční paušál 49.00 49.00 149.00 149.00 Cena volné jednotky 0,33 0,33 0,33 0,33 Volné minuty 50 50 150 150 Extra volné

Více

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007

STATISTIKY CESTOVNÍHO RUCHU JIŽNÍ ČECHY 2007 2007 Jihočeská centrála cestovního ruchu Jírovcova 1, P.O.Box 80 CZ 370 21 České Budějovice Telefon: +420 386 358 727 9 Fax: +420 386 358 728 E mail: info@jccr.cz WWW: www.jccr.cz Zpracoval: Jakub KADLEČEK

Více

AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH

AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH AKTUÁLNÍ VÝVOJ NA FINANČNÍCH TRZÍCH Globální ekonomika Doc. RNDr. Petr Budinský, CSc. Praha, 2016 Aktuální vývoj na finančních trzích Globální ekonomika Dluhopisy a měny Akcie a komodity Globální ekonomika

Více

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o.

Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Ceník a sazebník pro klienty TeleUspory s.r.o. Platnost od 1.7.2014 TeleUspory s.r.o. Římská 103/12, 120 00 Praha 2 www.uspory.cz Zapsaná v oddíle C, vložce 178856 obchodního rejstříku vedená u Městského

Více

Skupina zařízení Standardní záruka Modely Teritoriální pokrytí Standardní možnosti rozšíření servisu (za úplatu) NOTEBOOKY

Skupina zařízení Standardní záruka Modely Teritoriální pokrytí Standardní možnosti rozšíření servisu (za úplatu) NOTEBOOKY Standardní délka záruky a standardní možnosti rozšíření servisu na produkty výpočetní techniky Fujitsu, dovezené do České republiky a na Slovensko prostřednictvím společnosti Fujitsu Technology Solutions

Více

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx

Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Sbližujeme lidi, zkracujeme vzdálenosti. Povyšte telefonování na komunikaci Fayn ipbx Napojení na VoIP telefony a zařízení. Telefonování a obsluha přímo z PC. Telefonování a obsluha ústředny přes mobilní

Více

Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010

Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010 Základní sazby zahraničního stravného pro rok 20092010 Země Měnový kód Měna Základní sazby stravného Afghánistán EUR euro 35 Albánie EUR euro 35 Alžírsko EUR euro 35 Andorra EUR euro 40 Angola USD americký

Více

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA PRO NÁHRADNÍ DÍLY VOLVO TRUCKS

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA PRO NÁHRADNÍ DÍLY VOLVO TRUCKS ZÁRUČNÍ PODMÍNKY A PRAVIDLA PRO NÁHRADNÍ DÍLY VOLVO TRUCKS (PLATÍ PRO ORIGINÁLNÍ DÍLY VOLVO ZAKOUPENÉ V AUTORIZOVANÉM SERVISU VOLVO V EHP NEBO VE ŠVÝCARSKU) Společnost Volvo Lastvagnar AB (registrované

Více

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch

Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Zeměpis cestovního ruchu. Cestovní ruch Maturitní okruhy pro 1.KŠPA Kladno, s.r.o. Předmět Typ zkoušky Obor Forma Období Zeměpis cestovního ruchu Profilová ústní Cestovní ruch Denní MZ2019 1. Předpoklady rozvoje cestovního ruchu lokalizační

Více

Vysvětlivky: D - smlouva České republiky o zamezení dvojímu zdanění v oboru daní z příjmu, resp. z příjmu a z majetku

Vysvětlivky: D - smlouva České republiky o zamezení dvojímu zdanění v oboru daní z příjmu, resp. z příjmu a z majetku Předběžný seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2 a 13g odst. 5 vládního návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v oblasti mezinárodní spolupráce při správě daní a zrušuje

Více

Skupina zařízení Standardní záruka Modely Teritoriální pokrytí Standardní možnosti rozšíření servisu (za úplatu) NOTEBOOKY

Skupina zařízení Standardní záruka Modely Teritoriální pokrytí Standardní možnosti rozšíření servisu (za úplatu) NOTEBOOKY Standardní délka záruky a standardní možnosti rozšíření servisu na produkty výpočetní techniky Fujitsu, dovezené do České republiky a na Slovensko prostřednictvím společnosti Fujitsu Technology Solutions

Více

Priority Access Plus. a Priority Management. Prioritní služby v rámci péče HP. Přehled služby. Produktový list Služby Priority Access,

Priority Access Plus. a Priority Management. Prioritní služby v rámci péče HP. Přehled služby. Produktový list Služby Priority Access, Produktový list Služby Priority Access, Priority Access Plus a Priority Management Prioritní služby v rámci péče HP Hlavní součásti služby Priority Access Vašim zástupcům technické IT poskytuje přímý přístup

Více

Obchodní podmínky služeb prodloužených záruk Return to Base (RTB), On Site Service (OS)

Obchodní podmínky služeb prodloužených záruk Return to Base (RTB), On Site Service (OS) Obchodní podmínky služeb prodloužených záruk Return to Base (RTB), On Site Service (OS) (dále Smlouva) 1. Servisní služby: Společnost LEXMARK poskytuje servisní služby prodloužené záruky Return to Base

Více

Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle

Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam pro účely plnění informační povinnosti podle 13s odst. 1 zákona č. 164/2013 Sb., o mezinárodní spolupráci při

Více

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad.

BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. BMW Motorrad Poprodejní služby Mobile Care Radost z jízdy R BMW Motorrad Mobile Care. Celoevropská záruka mobility BMW Motorrad. Postaráme se, abyste dojeli do cíle Vaší cesty. Vždy nablízku i na dalekých

Více

Hlavní změny. Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok Bu

Hlavní změny. Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok Bu Švédsko vystřídalo Dánsko na přední pozici v žebříčku nejvyspělejší digitální ekonomiky za rok 2010 - Bu Tisková zpráva: Každoroční průzkum technologické vyspělosti, který provádí Economist Intelligence

Více

Mobilní hlasové služby

Mobilní hlasové služby Hlasové služby od 1.4.2016 Mobilní hlasové služby PROSPERITA (TOMA) Všechny ceny vez DPH Tarify Tarify Profi na míru Tarify Profi na míru jsou speciální tarify pro klíčové zákazníky, které lze kombinovat

Více

TARIFŮ SLUŽEB ZAŘÍZENÍ MATERIÁLU

TARIFŮ SLUŽEB ZAŘÍZENÍ MATERIÁLU CENÍK TARIFŮ SLUŽEB ZAŘÍZENÍ MATERIÁLU 1 Obsah Ceník tarifů... 3 Bezdrátové připojení... 3 Optické připojení... 3 Ceník TV... 4 KUKI TV... 4 Balíčky internet + KUKI TV... 4 SledovaniTV.cz... 4 Ceník telefonů

Více

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE...

...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... ...od STODOLY ke SVĚTOVÉ JEDNIČCE... 20 let ve vývoji společnosti STOMIX PŘED ZALOŽENÍM Ing. Milan Ševčík - STOMIX 6.5.1993 založení společnosti NA TRH UVEDEN VLASTNÍ ZATEPLOVACÍ SYSTÉM Výrobna i sklad

Více

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU

ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU ŘADOVÉ VENTILY SÉRIE V50-53 ŘADOVÉ VENTILY S VYSOKÝM PRŮTOKEM A VELKOU PŘIDANOU HODNOTOU 02 VÝHODNÉ VENTILY V50-53 PŘEDSTAVUJEME NOVOU SÉRII ŘADOVÝCH VENTILŮ V50-53 TECHNICI NORGRENU VYVÍJEJÍ VÝROBKY,

Více

Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2018

Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2018 Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2018 Náhrada jízdních výdajů Použije-li zaměstnanec (na žádost zaměstnavatele) soukromé motorové vozidlo, přísluší mu za každý 1 km jízdy základní

Více

Servisní smlouvy. Pro udržení provozní bezpečnosti, spolehlivosti a hospodárnosti zařízení

Servisní smlouvy. Pro udržení provozní bezpečnosti, spolehlivosti a hospodárnosti zařízení Servisní smlouvy Pro udržení provozní bezpečnosti, spolehlivosti a hospodárnosti zařízení S e r v i s n í s m l o u v y Servisní smlouvy V dnešní době silně konkurenčního tržního prostředí je spolehlivý

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 2610 2012 Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013 Podle zákona č 89/1995 Sb,

Více

Začínáme. Pro Focus UltraView. Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical.

Začínáme. Pro Focus UltraView. Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical. Začínáme Pro Focus UltraView Tato příručka je k dispozici v různých jazycích na webových stránkách BK Medical. Navštivte: www.bkmed.com/customer service/user manuals Před použitím skeneru si prosím přečtěte

Více

firemní volání & telekomunikace

firemní volání & telekomunikace firemní volání & telekomunikace Ulehčíme Vám to! Virtuální ústředny FAYN Přizpůsobíme se Vám! Individuální tarify FAYN Odstraníme bariéry! Zelené linky 800 FAYN Přiblížíme Vás světu! Zahraniční čísla FAYN

Více

#Cesko2016. Česko : Jak jsme na tom?

#Cesko2016. Česko : Jak jsme na tom? Česko : Jak jsme na tom? 10. 11. 2016 VZDĚLÁVÁNÍ Garant: Bohumil Kartous CO NUTNĚ POTŘEBUJE ČESKÉ VZDĚLÁVÁNÍ? MNOHEM DELŠÍ HORIZONT ÚVAH O ROZVOJI Doposud nejdelší horizont vzdělávací strategie byl pět

Více

Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2019

Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2019 Jak správně určit cestovní náhrady při pracovní cestě v roce 2019 Náhrada jízdních výdajů Použije-li zaměstnanec (na žádost zaměstnavatele) soukromé osobní motorové vozidlo, přísluší mu za každý 1 km jízdy

Více

PŘÍLOHA Č. 3 SMLOUVY CN/??ROK??/??MĚSÍC??/ČSML

PŘÍLOHA Č. 3 SMLOUVY CN/??ROK??/??MĚSÍC??/ČSML PŘÍLOHA Č. 3 SMLOUVY CN/??ROK??/??MĚSÍC??/ČSML DOHODA O ÚROVNI POSKYTOVANÝCH SLUŽEB (SLA) 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tato Dohoda o úrovni poskytovaných služeb (dále jen SLA ), uzavíraná dle ustanovení 1746

Více

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj

Agentura CzechInvest. Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Regionální kancelář pro Moravskoslezský kraj Agentura CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu

Více

OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS

OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS OMEZENÁ ZÁRUKA VÝROBCE NOKIA NA TELEFON NOKIA SE SYSTÉMEM WINDOWS DŮLEŽITÉ! Tato omezená záruka výrobce ( záruka ) se vztahuje pouze na originální výrobky Nokia s telefonem Windows prodané autorizovaným

Více

Popis služby: Základní hardwarové služby pro spotřebitele

Popis služby: Základní hardwarové služby pro spotřebitele Service Description Consumer Basic Hardware Service Popis služby: Základní hardwarové služby pro spotřebitele Váš systém: Pro účely této smlouvy je systém identifikován jako systém Dell sestavený z následujících

Více

CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích. Barbora Kaprálová Exportní konzultant

CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích. Barbora Kaprálová Exportní konzultant CzechTrade expertíza na blízkých i vzdálených trzích Barbora Kaprálová Exportní konzultant PŘEDSTAVENÍ CZECHTRADE Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade národní proexportní organizace ČR. Založena

Více

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová

GNSS korekce Trimble Nikola Němcová GNSS korekce Trimble Nikola Němcová 04.02.2016 Trimble VRS Now Czech GNSS rover Trimble VRS Now Czech Maximální výkon + = Trimble VRS Now Czech Přes 6 let zkušeností 100% pokrytí ČR 29 stanic + 10 zahraničních

Více

Základní hardwarové služby pro spotřebitele

Základní hardwarové služby pro spotřebitele Základní hardwarové služby pro spotřebitele Váš systém. Pro účely této smlouvy je systém identifikován jako systém Dell sestavený z následujících komponent: monitor; procesor (CPU); vstupní zařízení (například

Více

HP Proactive Care Service. Služby HP

HP Proactive Care Service. Služby HP HP Proactive Care Service Služby HP HP Proactive Care Service HP Proactive Care Service společnosti Hewlett Packard (Proactive Care) nabízí integrovanou sadu proaktivních a reaktivních služeb zaměřených

Více

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě.

Kupující: je subjekt, který s prodávajícím uzavřel smlouvu o koupi zboží prostřednictvím sítě internet v internetovém obchodě. Obecná ustanovení Prodávající: je společnost SEVT, a. s., Pekařova 4, 181 06 Praha 8, IČ: 45274851, DIČ: CZ45274851, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1596;

Více

Služba hardwarové podpory HP v místě provozu

Služba hardwarové podpory HP v místě provozu Produktový list Služba hardwarové podpory HP v místě provozu Balíček služeb HP Care Pack Hlavní součásti služby Vzdálená diagnostika problémů a podpora Hardwarová podpora v místě provozu Včetně náhradních

Více

HP Proactive Care Service

HP Proactive Care Service HP Proactive Care Service HP Care Pack Services Popis služby HP Proactive Care Service společnosti Hewlett Packard (Proactive Care) nabízí integrovanou sadu proaktivních a reaktivních služeb zaměřených

Více

Ceník za využití služeb

Ceník za využití služeb Ceník za využití služeb Veřejných telefonních automatů a veřejných telefonních stanic Platný od 1. 2. 2019 Volání z veřejného telefonního automatu...2 Volání z veřejné telefonní stanice...9 Tento ceník

Více

MAXIMÁLNÍ CENY A URČENÉ PODMÍNKY ZA MEZINÁRODNÍ TELEKOMUNIKAČNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ ČESKÝM TELECOMEM, a.s., V RÁMCI UNIVERZÁLNÍ SLUŽBY

MAXIMÁLNÍ CENY A URČENÉ PODMÍNKY ZA MEZINÁRODNÍ TELEKOMUNIKAČNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ ČESKÝM TELECOMEM, a.s., V RÁMCI UNIVERZÁLNÍ SLUŽBY Příloha č. 2 k cenovému rozhodnutí č. 01/2005 MAXIMÁLNÍ CENY A URČENÉ PODMÍNKY ZA MEZINÁRODNÍ TELEKOMUNIKAČNÍ SLUŽBY POSKYTOVANÉ ČESKÝM TELECOMEM, a.s., V RÁMCI UNIVERZÁLNÍ SLUŽBY MEZINÁRODNÍ TELEFONNÍ

Více

CENÍK PLATNÝ OD

CENÍK PLATNÝ OD CENÍK PLATNÝ OD 2.8.2013 I. OBCHODOVÁNÍ S INVESTI?NÍMI NÁSTROJI I.1 AKCIE, CERTIFIKÁTY NA BCPP Burza cenných papírů Praha a.s. (BCPP) AKCIE, CERTIFIKÁTY, WARRANTY XETRA PRAHA XETRA PRAHA Klient ze Smlouvy

Více

Popis služby Basic Hardware Service

Popis služby Basic Hardware Service Popis služby Basic Hardware Service Přehled podmínek Tato smlouva (dále jen smlouva nebo popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vámi nebo zákazníkem ) a společností Dell.Zakoupením těchto

Více

Omezená záruka. Česká republika

Omezená záruka. Česká republika Omezená záruka Česká republika Společnost Sony Ericsson Mobile Communications AB, Nya Vattentornet, SE-221 88 Lund, Sweden, (Sony Ericsson), poskytuje tuto omezenou záruku na tento mobilní telefon a originální

Více

Víc než záruka. 4leté servisní zabezpečení. Tiskárny a multifunkční tiskárny formátu A4.

Víc než záruka. 4leté servisní zabezpečení. Tiskárny a multifunkční tiskárny formátu A4. Víc než záruka 4leté servisní zabezpečení Tiskárny a multifunkční formátu A4 www.xerox.cz Co je to servisní zabezpečení Čtyřleté servisní zabezpečení, to je plná péče ze strany Xeroxu o Váš zakoupený stroj.

Více

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry

Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry Otevíráme nové trhy a služby pro exportéry EXPORTNÍ STRATEGIE ČESKÉ REPUBLIKY PRO OBDOBÍ 2012-2020 Petr Nečas Martin Kuba RNDr. Petr Nečas předseda vlády Čeho chceme tedy strategií dosáhnout? Udržení tempa

Více

Produkční emfp Designjet T3500. Omezená záruka

Produkční emfp Designjet T3500. Omezená záruka Produkční emfp Designjet T3500 Omezená záruka 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1. vydání Právní ujednání Informace uvedené v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Více

Stipendijní program na podporu zahraničních odborných stáží studentů doktorských studijních programů

Stipendijní program na podporu zahraničních odborných stáží studentů doktorských studijních programů Opatření Ekonomicko-správní fakulty č. 5/2017 Stipendijní program na podporu zahraničních odborných stáží studentů doktorských studijních programů Podle 28 odst. 1 zákona č. 111/1998 sb., o vysokých školách

Více

Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN

Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN Finanční zpravodaj MINISTERSTVO FINANCÍ ISSN 2464-5540 Ročník: L V Praze dne 22. prosince 2016 částka 10 23. Seznam smluvních států a rozhodných dnů zveřejňovaný podle 13b odst. 2, 13g odst. 5 a seznam

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Určeno pro Sekce Předmět Téma / kapitola Zpracoval (tým 1) žáky 2. stupně ZŠ

Více

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen.

Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Záruka mobility. e-vozy Volkswagen. Asistence v tuzemsku bezplatná telefonní linka 800 123 000 nebo 261 104 363 Asistence v zahraničí +420 261 104 363 Záruka mobility pro nové čistě elektrické osobní vozy

Více

ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání

ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání ceník služeb platný od 12. 8. 2015 K elektřině výhodné volání Základní ceny tarifů Datové balíčky k tarifům Tarif Garant Komfort Aktiv Volné jednotky (do všech sítí v ČR) 50 minut / SMS 200 minut / SMS

Více

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR

Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Tisk ze dne 19. 4. 2018 Traces - Export živých zvířat do třetích zemí z ČR Činnost: Všechny země určení koně skot prasata ovce kozy 1 D kuřata jiná živá drůbež násadová vejce sperma býků Angola 9 9 600

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009

eorders LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 LeasePlan ČR Michal Bašta ICT Maintenance Manager LPCZ 20.4.2009 Vaše cesta k operativnímu leasingu Page 2 Dceřinná společnost LeasePlan Corporation V České republice od roku 1995 (obchodně od 1996) Certifikát

Více

Služby smluvní péče HP

Služby smluvní péče HP Produktový list Služba garantované výměny hardwaru HP Služby smluvní péče HP Výhody služby Pohodlné dodání služby až do domu Levnější varianta ke garantované opravě v místě provozu Flexibilní možnosti,

Více

Sada se dvěma 104 rolemi HP. Právní ujednání

Sada se dvěma 104 rolemi HP. Právní ujednání Sada se dvěma 104 rolemi HP Právní ujednání 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. První vydání Právní informace Informace v tomto dokumentu mohou být změněny bez předchozího upozornění. Společnost

Více

Vývoz (zdroj ČSÚ) Země Netto (kg) CZK(tis.)

Vývoz (zdroj ČSÚ) Země Netto (kg) CZK(tis.) Vývoz 1.1.2016 31.12.2016 (zdroj ČSÚ) Země Netto (kg) CZK(tis.) Argentina 10 674 039 2 201 535 Brazílie 47 828 161 6 366 314 Chile 9 358 588 1 833 877 Kolumbie 4 109 843 777 031 Mexiko 94 861 738 16 945

Více

1) K požadovaným údajům o počtu podaných žádostí o udělení státního občanství České republiky za posledních deset let uvádíme následující.

1) K požadovaným údajům o počtu podaných žádostí o udělení státního občanství České republiky za posledních deset let uvádíme následující. odbor všeobecné správy oddělení státního občanství a matrik náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV-18495-2/VS-2017 Praha 21.2.2017 Počet listů: 5 Přílohy: 0 Vážená paní Xxx Vážená paní, oddělení

Více

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část

Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Příloha č. 1: Vstupní soubor dat pro země EU 1. část Reálný HDP na obyvatele v Eurech Belgie 27500 27700 27800 28600 29000 29500 30200 30200 29200 29600 29800 29009 Bulharsko 2300 2500 2600 2800 3000 3200

Více

RPM International Inc. Pokyny k asistenční lince

RPM International Inc. Pokyny k asistenční lince RPM International Inc. Pokyny k asistenční lince Přestože je otázky dodržování právní shody často možné vyřešit na místní úrovni, poskytuje asistenční linka RPM International Inc. ( RPM ) způsob, jak anonymně

Více

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade

Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Podpora exportu: očima podnikatelů a agentury CzechTrade Radomil Doležal Generální ředitel CzechTrade Praha, 15. 6. 2015 www.czechtrade.cz 1. Realita a budoucnost českého exportu Exportní průzkum potvrdil,

Více

Ceník. Hardwarové práce - Notebooky

Ceník. Hardwarové práce - Notebooky Ceník Cena opravy je téměř vždy závislá na typu konkrétní závady PC, notebooku, tabletu, atd. a nelze ji předem většinou přesně určit. Konečná cena opravy je vždy stanovena až po provedení diagnostiky

Více

Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge

Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge Položky služby Viz Dodatek A. Přehled služby Popis služby Instalace modulů blade do existující skříně Dell PowerEdge Tato služba zahrnuje instalaci jednoho nebo více (podle popisu položky) nových serverů

Více

2.2. Nadstandardním záručním servisem s pohotovostí do (24 hodin, 48 hodin) se rozumí:

2.2. Nadstandardním záručním servisem s pohotovostí do (24 hodin, 48 hodin) se rozumí: 1. Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower ze dne 25. 7. 2005 1.1. Všeobecné obchodní podmínky upravují obchodní vztah mezi společností RTS, a.s. nebo jeho výhradním smluvním partnerem (dále zhotovitelem)

Více

Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en)

Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en) Rada Evropské unie Brusel 8. prosince 2016 (OR. en) 15387/16 ADD 3 JAI 1073 ASIM 165 CO EUR-PREP 50 PRŮVODNÍ POZNÁMKA Odesílatel: Datum přijetí: 8. prosince 2016 Příjemce: Jordi AYET PUIGARNAU, ředitel,

Více

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele

Název veřejné zakázky Automatizovaný robot pro vypalování a potisk CD/DVD/BD Název zadavatele č.j.: 3122/2015-ÚVN V Praze dne: 28.5. 2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009

Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009 Výsledky mezinárodního výzkumu OECD PISA 2009 Programme for International Student Assessment mezinárodní projekt OECD měření výsledků vzdělávání čtenářská, matematická a přírodovědná gramotnost 15letí

Více

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří

Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Zjišťování u cestovních agentur a cestovních kanceláří Schváleno ČSÚ pro MMR ČR ČV 125/13 ze dne 26.10. 2012 Dotazník je součástí Programu statistických zjišťování na rok 2013. Podle zákona č. 89/1995

Více

Financování VVŠ v ČR

Financování VVŠ v ČR Financování VVŠ v ČR Počet studentů veřejných vysokých škol 400 000 350 000 300 000 250 000 200 000 150 000 100 000 50 000 0 prezenční studium distanční a kombinované studium počet studentů v roce 2016

Více

C

C Bezpečnostní upozornění pro terén 2. oznámení Naléhavé nápravné opatření týkající se zdravotnického prostředku 2955842-03-13-2015-003-C Výskyt skvrn a možnost roztržení u roušek systému Vážený zákazníku

Více

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy

Ceník přepravce BALIKSERVIS Doba přepravy Ceník přepravce BALIKSERVIS 1 2 3 5 10 15 20 25 30 40 50 70 100 150 200 300 400 500 700 1-1 1 55 550 596 685 716 974 1 236 1 565 1 893 2 469 2 993 SK SK 1 SK 5 90 179 180 190 211 232 239 255 272 304 349

Více

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací

II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací II. Veřejně dostupné služby v mobilních sítích elektronických komunikací Plán určen pro stanice podnikové/ bytové/ Nabito 350 Měrná jednotka Cena včetně DPH [Kč] 1 Připojení k síti (zřízení, aktivace)

Více

ASUS Notebook. Prodejní souprava. Willy Wei 2008/07/30 Centrum zákaznické podpory

ASUS Notebook. Prodejní souprava. Willy Wei 2008/07/30 Centrum zákaznické podpory ASUS Notebook Local Onsite Service Package Prodejní souprava Willy Wei 2008/07/30 Centrum zákaznické podpory ASUS Notebook Local Onsite Service Package ASUS Notebook Local Onsite Service Package (LOSP)

Více

EPSON COVERPLUS Podmínky

EPSON COVERPLUS Podmínky EPSON COVERPLUS Podmínky 1. Definice Pojmy používané v těchto podmínkách: Registrace je proces na registračních webových stránkách EPSON CoverPlus, při kterém zadáte zakoupené (nebo jinak získané) aktivační

Více

Osvobození od požadavku superlegalizace listin pro použití v ČR

Osvobození od požadavku superlegalizace listin pro použití v ČR Příloha č. 1 k č.j. 303887/2014-KO Osvobození od požadavku superlegalizace listin pro použití v ČR Níže uvedené seznamy států jsou průběžně aktualizovány na webových stránkách Ministerstva spravedlnosti:

Více

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva

Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva Servisní smlouva č. S0014/2011 dále jen Smlouva uzavřená dle ust. 261 odst. 2 a ust. 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany Dodavatel: EATON

Více

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB

KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB. Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB KONFIGURACE SIM KARTY VODAFONE V MIB Návod Úvod Vložení SIM karty do LTE Konfigurace SIM karty v MIB ÚVOD Abychom našim zákazníkům poskytli co nejlepší zkušenosti se službami ŠKODA Connect již od předání

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

Ceník služeb RWE Mobil

Ceník služeb RWE Mobil Ceník služeb RWE Mobil TARIF RWE NABITO Tarif RWE NABITO Cena s DPH Tarifikace 30 denní poplatek 1,00 Kč 30 dní Volání v rámci značky RWE Mobil 1,30 Kč 60+30 sec. účtuje se první celá minuta a pak jen

Více

Tiskárna HP Sprocket 200

Tiskárna HP Sprocket 200 Datový list Tiskárna HP Sprocket 00 Tiskněte ze smartphonu fotky ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") bez čekání. Každá párty bude věčná. Sdílejte přítomné okamžiky díky fotkám ve formátu 5 x 7,6 cm ( x 3") ze

Více

Financování VVŠ v ČR

Financování VVŠ v ČR Financování VVŠ v ČR Počet studentů veřejných vysokých škol 400000,0 350000,0 300000,0 250000,0 200000,0 150000,0 100000,0 50000,0,0 prezenční studium distanční a kombinované studium počet studentů v roce

Více

Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě?

Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě? https://www.finance.cz/510197- cista- mzda- oecd/ Bereme hodně nebo málo? Jak vysoká je průměrná čistá mzda ve světě? 04.06.2018 Petr Gola, Finance.cz Z hrubé mzdy je zaměstnanci jeho zaměstnavatelem sraženo

Více

Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color

Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color Stručná referenční příručka Pro Focus 2202 Color 2 Zapínání a vypínání přístroje Zdířka mech. snímače Vypínač standby Zdířka el. snímače Použijte zelený vypínač standby. Zapnutí přístroje: Stiskněte JEDNOU.

Více

Hospodářská strategie České republiky 2015-2020

Hospodářská strategie České republiky 2015-2020 Hospodářská strategie České republiky 2015-2020 (návrh přípravy) pracovní materiál pro diskusi na PT pro hospodářskou politiku RHSD ČR, 22. 5. 2014 Po nástupu nové vlády je třeba revidovat národohospodářsky

Více

Staňte se lepšími! Ptejte se správné otázky!

Staňte se lepšími! Ptejte se správné otázky! Staňte se lepšími! Ptejte se správné otázky! Tibor Szabó, InQool a.s. a Mark Harrison, ACCEE Přehled procesu Order-to-cash Customer acquisition Business administration Credit management Credit management

Více

Popis služby Služba On site Diagnosis

Popis služby Služba On site Diagnosis Popis služby Služba On site Diagnosis Přehled obchodních podmínek Tato smlouva (dále jen smlouva nebo popis služby ) se uzavírá mezi zákazníkem (dále jen vy nebo zákazník ) a právnickou osobou Dell, uvedenou

Více

Debata k Jednotnému evropskému patentu

Debata k Jednotnému evropskému patentu Debata k Jednotnému evropskému patentu 4. 10. 2012 Úřad průmyslového vlastnictví ČR Ing. Eva SCHNEIDEROVÁ 1 Obsah Patentové systémy v Evropě Návrh nařízení o vytvoření jednotné patentové ochrany Návrh

Více

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení platné od 1. 9. 2009 Článek I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné obchodní podmínky upravují obchodní vztah mezi společností (dále zhotovitelem) a zákazníky či klienty společnosti (dále objednatelem). Obecným

Více

PŘÍLOHA Z K MEZINÁRODNÍMU SPORTOVNÍMU ŘÁDU

PŘÍLOHA Z K MEZINÁRODNÍMU SPORTOVNÍMU ŘÁDU PŘÍLOHA Z K MEZINÁRODNÍMU SPORTOVNÍMU ŘÁDU OBECNÉ PŘEDPISY FIA PLATNÉ PRO ZÓNY 1 Platnost od 12. října 2018 Všechny podniky Zóny musí odpovídat Mezinárodnímu sportovnímu řádu (dále jen Řád ) a příslušným

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

Věstník ČNB částka 7/2006 ze dne 7. června 2006

Věstník ČNB částka 7/2006 ze dne 7. června 2006 Třídící znak 1 0 6 0 6 5 3 0 OPATŘENÍ ČESKÉ NÁRODNÍ BANKY Č. 5 ZE DNE 25. KVĚTNA 2006, KTERÝM SE STANOVÍ POVINNÁ INVESTIČNÍ AKTIVA INSTITUCE ELEKTRONICKÝCH PENĚZ A PODMÍNKY INVESTOVÁNÍ DO TĚCHTO AKTIV

Více

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*)

Zahraniční hosté v hromadných ubyt. zařízeních podle zemí / Foreign guests at collective accommodation establishments: by country 2006*) Pro více informací kontaktujte / For further information please contact: Ing. Hana Fojtáchová, e-mail: fojtachova@czechtourism.cz Ing. Martin Košatka, e- mail: kosatka@czechtourism.cz Zahraniční hosté

Více