MEGAVAC ECO EVO EXO DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MEGAVAC ECO EVO EXO DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ"

Transkript

1 A MEGAVAC ECO EVO EXO B DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ C Speciální produkty KOKSu poskytují vše potřebné pro vývoj a produkci strojů určených k vakuování, sání a foukání. Komnbinace našich zkušeností a znalostí tohoto zařízení z nás činí dokonalého partnera pro odvětví průmyslového čištění po celá léta. Megavac byl vyroben, aby dosahoval dokonalých výsledků. Je sklobením spolupráce a běžného projednávání našich zákazníků (specialistů v oboru!) a týmu našich odborníků z oblasti strojírenství, produkce a obchodování. D TECHNICKÉ PARAMETRY vývoj Megavacu: Větší kapacita spolehlivost menší spotřeba paliva snadná ovladatelnost prvotřídní ergonomie a bezpečnostní systém výpočet síly pro BIA? a výpočtu síly FEM Dodatečná karkulace FEM

2 Bezpečnost: Dáky optimálnímu čistícímu systému a jednoduché výměně filtrovacího zařízení, není nutné zasahovat do kontaminované nádrže. E VÝROBA Ecovac je vyráběn: z vysoce kvalitních odolných materiálů certifikovaným svářecím způsobem kontrolován rendgenovou technikou vydáváno při finální inspekci s podepsaným kontrolním listem s jedinečnou metodou konzervace Ecovac může být používán I v náročných prostředích. Má dlouhou životnost, protože po jeho kontrukci jsou všechny části rozebrány, odděleně očištěny, pozinkovány a nabarveny. F SERVIS servisní podpora je zajišťována:

3 Dobrými instrukcemi/ manuály komponentů s kresbami, seznami náhradních dílů a analýzou poruch. Pravidelná zpětná vazba servisu našich strojů a produktů pro ještě větší dokonalost. PLC ovládání s jednoduchou diagnózou selhání. PLC ovládání zajišťuje snadné předcházení potíží v síti ve spolupráci s naším servisním centrem.

4 G KOKS MEGAVAC SERIES H Tyto řady se skládají z tří standardních typů: Ecovac eco, Ecovac evo a ecovac exo. Vozíky jsou shodné co do kvality, liší se v rozšiřujích balíčcích, které jsou sestaveny na základě vašich požadavků a průmyslového využití. I BEZSTAROSTNÉ SÁNÍ A TLAKOVÁNÍ Vozíky řady Koks ecovac jsou speciálně vyvinuty pro těžké průmyslové využití a v závislosti na vybraném modelu jsou vhodné pro zpracování tekutých a nebezpečných látek jako: sání a vyfukování suchých látek sání různých typů katalyzátorů sání chemických kapalin sání a foukání (střechového) štěrku sání a foukání různých prachů sání a foukání poletujícího popela sání různých kalů J MEGAVAC

5 Megavac je vybaven jedinečným rychlým vypouštěcím systémem skládajícím se z hladké filtrační komory a velkého vypouštěcího poklopu (kromě modelu Eco), který muže být obsluhován I zvenčí. Kryt filtru může být otevírán a zavírán hydraulicky. Zvláště pro práci s nebezpečnými a kontaminovanými látkami jsou určeny tyto typy: ADR, VLG a ATEX. Megavac Koks je vybaven krytem foukání pro vyfukování pevných látek. Až do mš/h síly foukání má Megavac velmi dobrou sací kapacitu, dokáže tedy zvládnout velké množství kapalin, suchých látek jako štěrk, písek atd. ve velmi krátkém čase. Váš prospěch bude časová a finanční úspora. K Hlavní parametry MEGAVACU Vakuová nádrž: 15,000 litrů Pumpa: kompletně vakuová, tří lalokový fukar řízený z přenosové krabice; 8040 m 3 /h; 95% vakua. Filtr: celkový povrch 46m2. Výklopný systém: velký výklopný úhel. Zadní dveře: hydraulicky otevirané detaily: kónický foukací kryt, bezpečnostní prvky

6 L MEGAVAC ECO Skvělý stroj pro každodenní využití ve výrobním průmyslu. Megavac eco je speciálně navržen pro sání a foukání písku, štěrku, oblázků a podobných látek správné míry a hmotnosti. M MEGAVAC EVO Skvělý stroj pro všechny hlavná průmyslové operace ve výrobním průmyslu. Megavac evo je vhodný pro sání všech druhů kalů a kapalim stejně jako sání a foukání písku štěrku, kamínků, prachu, cementu, poletujícího popelu a neadr látek. N MEGAVAC EXO Výtečná jednotka pro chemický a petrochemický průmysl a další významná průmyslová odvětví. Megavac exo je vhodný pro sání a foukání nebezpečných velkých produktu, sání nebezpečných kalů a kapalin, a také saní a foukání dalších věcí.

7 O MEGAVAC ECO Speciální funkce MEGAVAC 8000/ Eco tělo: vhodný pro sání a foukání suchých látek jako písek, poletavý popel, prach atd. Foukací kapacita 8,040 m3/h, 95% vakuování, 1,2 barů přetlak tichý (<80 db(a)) velký tlaková/vakuová nádrž s objemem 16m3, včetně prostoru pro filtr. Rám na filtr a velký porvch filtru 46 m2. Air Shock - čistící systém filtru. Samovypouštěcí zadní dveře s foukací jednotkou. Vhodný pro montáž na čtyř nápravový podvozek s motorem o síle 400 koní. Dělená převodovka v řídící linii náprav místo ventilační jednotky (?) Přihrádka na nářadí, spojovací přihrádka, háky na skladování hadice 8 palcové spojení na jedné straně. Filtr přichycený svorkami. Ovládací skříňka z nerezové oceli, vybavená druhým sklem. Lávka, schůdky a reklamní tabule. Plnění pomocí sání přes šachtu nahoře. Výměna pomocí sklápění nebo vzduchové výměny. Hydraulicky ovladatelný nárazník. Fotky:

8 kryt foukání. Fukar. Systém čištění filtru Air Schock

9 P MEGAVAC EVO Speciální funkce MEGAVAC 8000/ STAINLESS STEEL 304 Evo tělo: vhodný pro sání a foukání suchých látek jako písek, poletavý popel, kamínky, prach atd. Foukací kapacita 8,040 m3/h, 95% vakuování, 1,2 barů přetlak tichý (<80 db(a)) velký tlaková/vakuová nádrž s objemem 16m3, včetně prostoru pro filtr. Materiál: nerezová ocel AINSI 304. Rám na filtr a velký porvch filtru 46 m2. Air Shock - čistící systém filtru. Samovypouštěcí zadní dveře s foukací jednotkou. Vysoký výkon při výměně kontejnerů. Vhodný pro montáž na čtyř nápravový podvozek s motorem o síle 400 koní. Dělená převodovka v řídící linii náprav místo ventilační jednotky (?) Přihrádka na nářadí, spojovací přihrádka, háky na skladování hadice 8 palcové spojení na jedné straně s 6 palcovým kloubem. Ovládací skříňka z nerezové oceli, vybavená druhým sklem. Lávka, schůdky a reklamní tabule. Plnění pomocí sání přes šachtu nahoře. Výměna pomocí sklápění nebo vzduchové výměny. Filtr přichycený svorkami. Potažené sáčky filtru. Nerezové přihrádky filtru a filtrační desky.

10 Dvojúrovňová detekce hladiny (suchého a mokrého) kalové nádrži a filtračním prostoru. Boční inspekční otvor. Hydraulicky ovladatelný nárazník. Fotky hydraulicky otevíratelný poklop. Boční inspekční otvor. Hydraulické svorky.

11 Q MEGAVAC EXO Speciální funkce MEGAVAC 8000 ADR/VLG/STAINLESS STEEL 304 Exo tělo: vhodný pro sání a foukání nebezpečných tekutých a suchých látek jako jsou kaly, písek, poletavý popel, kamínky, prach atd. Foukací kapacita 8,040 m3/h, 95% vakuování tichý (<80 db(a)) velký tlaková/vakuová nádrž s objemem 14m3, včetně prostoru pro filtr. Materiál: nerezová ocel AINSI 304. Rám na filtr a velký povrch filtru 46 m2. Air Shock - čistící systém filtru. Samovypouštěcí zadní dveře s foukací jednotkou. Vhodný pro montáž na čtyř nápravový podvozek s motorem o síle 400 koní. Dělená převodovka v řídící linii náprav místo ventilační jednotky (?) Přihrádka na nářadí, spojovací přihrádka, háky na skladování hadice 8 palcové spojení na jedné straně s 8 palcovým kloubem. Ovládací skříňka z nerezové oceli, vybavená druhým sklem. Lávka, schůdky a reklamní tabule. Plnění pomocí sání přes šachtu nahoře. Výměna pomocí sklápění nebo vzduchové výměny. Filtr přichycený svorkami. Potažené sáčky filtru. Nerezové přihrádky filtru a filtrační desky.

12 Dvojúrovňová detekce hladiny (suchého a mokrého) kalové nádrži a filtračním prostoru. Boční inspekční otvor. ADR/VLG tlak/vakuový systém nádrže D/NRW/0351 (T). Nebezpečí tříd 4.1, 4.2, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, a 8. Ochranné rámy. Pneumatický zámek na nádrži a ventilech. ADR/VLG tlak/vakuový systém nádrže. Výbušný tlak 8,7 barů, podle nové směrnice ADR ADR/VGL poznávací značky ADR/VGR držák loga. Hasící přístroj 2x6kg v plastovém pouzdru. Dvojitá izolace kabelů. ADR/VLG závěrečná kontrola. Výpočty projektu. Tlaková zkouška. Dusíkové připojení. Rengen podélných a kulových svařovaných spojů. Tekutý kryt (?) Hydraulicky ovladatelný nárazník. Fotky: snadno odebíratelný kryt zadních dveří. Hydraulicky ovladatelný nárazník. Dvojúrovňový detekční přepínač.

13 R Mnoho možností souprav 1 Vysokotlaký balíček vysokotlaký systém sedlová nádrž z nerezové oceli 304, 1,000 litrů. HP pumpa Speck 50l/min, 120 barů, Naviják hadice, ručně ovladatelný. 2 Bezpečnostní souprava lávka na pravé straně těla. Hasící přístroje. Nouzové zastavení navijáku. Ovládání naklonění nádrže. Bezpečnostní zámek zadních dveří. Oprava příčného nosníku. 3 Bezpečnostní výbava SIR dvouruční ovládání zámku zadních dveří. Zemnící zařízení, včetně zemnícího drátu. Naviják zemnění. Kniha certifikátů, obsahující všechny dokumenty. Kontrola.

14 4 Zbytek požadavků SIR. SkyTip souprava SkyTip systém, Sklápěcí příčný nosník Hydrulické vzpěry. Výměnný kryt vykládání ve velkých pytlích. 5 Asistenční souprava vyměny průvodce vybracemi. Přiložené bloky. 4 vibrační stroje, pneumaticky ovládané, Elektronický časovač. 6 Kompresní souprava Kompresor SL 20, 150 m3/h. SL 54, 300 m3/h.

15 7 Tekutá spouprava Hydraulická část poklopu. Hydraulické nůžky na poklopu filtru. Potažené sáčky filtru. Nerezové regály filtru. Dvojúrovňový přepínač (mokro a sucho) boční průlez. 9 ADR tlaková/vakuová souprava ADR tlaková/vakuová nádrž D/NRW/0351 (T). Třídy nebezpečí 4.1, 4.2, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, and 8. Ochranné rámy. Pneumatický zámek nádrže a ventilů. ADR/VLG tlakový/vakuový systém nádrže. Explozní tlak 8,7 barů, podle ADR směrnice (z ). ADR/VLG poznávací značky. ADR/VLG držák loga. Hasící přístroje 2x6kg v plastové přihrádce. Dvojitá izolace kabelů. ADR/VLG závěrečná kontrola. Výpočty projektového designu. Tlakový test. Dusíkové napojení. Rengen plošných a kulových svářených spojů.

16 Tekutý povrch. 11 Souprava zapezpečení výbuchů Zóna II Atex výkonu. Systém zapezpečení výbuchů. Ventilátor ATEX s kontrolou vibrací. Tlumiče ATEX zahrnující hasící přístroje (patentováno). Klapky ATEX za čerpadlem. Teplotní ochrana ATEX. Ochrana přetlaku a podtlaku ATEX. Spínače detekce hladiny ATEX. Analýza rizik. Požadováno také pro ADR/VLG třídy nebezpečí 3 a 9. Provedení norem: evropská směrnice 94/9/EC. NEN EN Teleskopické sání kompletně hydraulicky ovladatené. Hydraulicky otočné. Hydraulicky rozšířitelné, Průměr 8 palců.

17 10 Možnosti volby materiálu nerezových nádrží Nerezová ocel 304 místo CorTen oceli. Nerezová ocel 316 místo CorTen oceli. Nerezová ocel 316 místo nerezové oceli Bezpečnostní filtr Nerezový kryt s nerezovým polaminovaným filtrem, 150 mikronů. 13 MEGAVAC Series 14 All rights reserved. Copyright KOKS bv

VAC ECO EVO EXO DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ

VAC ECO EVO EXO DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ A VAC ECO EVO EXO B DOKONALÝ KUS TĚŽKÉHO ZAŘÍZENÍ C Speciální produkty KOKSu poskytují vše potřebné pro vývoj a produkci strojů určených k vakuování, sání a foukání. Komnbinace našich zkušeností a znalostí

Více

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ

SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.ROMBV.COM WWW.EUROM.CZ SERVISNÍ JEDNOTKY PRO SÁNÍ A ČIŠTĚNÍ PŘENOSNÝCH MOBILNÍCH TOALET WWW.EUROM.CZ WWW.ROMBV.COM EUROM... VÍCE NEŽ JEN STROJE Používáno vice jak 1350 uživateli denně Velmi snadná obsluha díky ergonomii Vyčištění

Více

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE

POWER D 12 HE NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA POWER D 12 HE VYSVČE POWER D 12 HE VYSVČ N SUCHÉ SÁNÍ Efektivita a úspora energie jsou požadavky trhu. Ghibli & Wirbel revolučně řeší tuto potřebu u svého vlajkového modelu s maximální úsporou energie a bezkonkurenčním

Více

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ

R 900. Vysokotlaký čistící přívěs WWW.EUROM.CZ Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Design & Pohodlná obsuhluha vysokotlaký čistící přívěs. Vyniká svým provedením a nejlepšími uživatelskými vlastnostmi. Atraktivní design spojený s velkou nabídkou

Více

MULTI. Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně

MULTI. Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně MULTI Vysavače pro suché a mokré vysávání v domácnosti a dílně Řada MULTI 20 MULTI 20 - vhodný pro vysávání uvnitř i venku Chcete vysávat uvnitř i vně budov? Model MULTI 20 je skvělou variantou pro obě

Více

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22)

IV 60/27-1 M B1. Bezúdržbový přímý pohon. Testované na třídu prachu M a B1 (Z22) Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 1 Bezúdržbový přímý pohon 3 Testované

Více

Vysokotlaký čistící přívěs

Vysokotlaký čistící přívěs ROM 500 Vysokotlaký čistící přívěs 1 WWW.EUROM.CZ Vedoucí v této třídě Nový přívěs pro vysokotlaké čištění kanalizací vyniká zejména svým provedením a perfektními jízdními vlastnostmi. Jedinečný design

Více

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost

IV 60/27-1 M B1. Zatížitelnost a mnohostrannost Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných prachů ST1, ST 2 a St 3 ve zóně 22. 0 24 h 1 Zatížitelnost a mnohostrannost

Více

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523.

Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Vhodná nádrž (sucho) 6.394-523. Průmyslové vysavače - varianty na jednofázový proud IV 60/27-1 M B1 Průmyslový vysavač IV 60/27-1M B1 je velmi robustní průmyslový vysavač. Tento vysavač byl vyvinut speciálně pro prachy třídy výbušných

Více

E-PAK 500 DX. Kompaktní vysokopodtlaková jednotka vhodná por výbušný prach.

E-PAK 500 DX. Kompaktní vysokopodtlaková jednotka vhodná por výbušný prach. Kompaktní vysokopodtlaková jednotka vhodná por výbušný prach. E-PAK 500 DX je ideálním řešením pro odsávání hořlavých i nehořlavých prachů, jako je prach z pískování a broušení. je vhodný i pro čištění

Více

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Ap. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností 0 24 h 1 1 Odstředivý kompresor nepodléhající

Více

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin

Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin 2015 TABLE OF CONTENT Filtry Samočisticí filtrační hlavice Průmyslové odsavače prachu a pilin EUROmilling a/s OBSAH OBSAH OBSAH... Samočistící filtrační hlavice Euroflow 300...3 Samočistící filtrační hlavice

Více

AS 30 IK NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA AS 30 IK

AS 30 IK NÁZEV PRODUKTU TYP KATALOGOVÉ ČÍSLO POČET/PALETA AS 30 IK PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČE AS 30 IK PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ NA SUCHÉ/MOKRÉ SÁNÍ JEDNOFÁZOVÝ Vysavač na suché / mokré sání se 2 motory, vybavený antistatickou sadou. Filtrační systém je vyroben z PES + kazetového.

Více

HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku

HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku HABRA s.r.o. Zastoupení pro Českou Republiku HABRA s.r.o. Stránka 1 24.1.2013 LEGENDA FILTRY M ELF (CAT.L) ELF (CAT. M) PTFE NOMEX ANT H Filtr pro jemný prach kategorie M Extra velký filtr kategorie L

Více

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje

STUDENOVODNÍ. profesionální vysokotlaké stroje STUDENOVODNÍ profesionální vysokotlaké stroje 1 XT Domů nebo do firmy! 1 XT Základní vysokotlaký stroj pro občasné použití Kompaktní design Čerpadlo se třemi písty Automatický Start/Stop Nastavitelná rukojeť

Více

570A, konfigurovatelný

570A, konfigurovatelný Vysoce výkonná filtrační jednotka pro odsávání na velké horizontální i vertikální vzdálenosti. Konfigurace modulů je podobná jako u 570A, které jsou určeny pro nejtěžší aplikace, například manipulaci s

Více

Odsávací zařízení Ruwac jsou dimenzována v souladu s potřebou. Přesné projektování se provádí v závislosti na prostorových po mokré odlučování,

Odsávací zařízení Ruwac jsou dimenzována v souladu s potřebou. Přesné projektování se provádí v závislosti na prostorových po mokré odlučování, Centrální odsávací zařízení Odsávací zařízení Ruwac ča Odsávací zařízení Ruwac jsou dimenzována v souladu s potřebou. Přesné projektování se provádí v závislosti na prostorových po mokré odlučování, provedení

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru

IV 60/30. Komfortní úložný prostor pro příslušenství na podvozku přístroje. 3 Zatížitelnost a mnohostrannost. Mechanický oklep filtru IV 60 /30 je velmi robustní mobilní průmyslový mnohostranně použitelný vysavač. Je poháněn dmychadlem postranního kanálu s extrémně dlouhou životností. Díky konstrukci motoru je tento vysavač často používán

Více

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact²

Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní třída IVC 60/30 Tact² Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. Proto lze

Více

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

IVC 60/30 Tact². Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení Kompaktní průmyslový vysavač k čištění výrobních prostor a strojů. Odstředivý kompresor přesvědčí svým vysokým sacím výkonem v kombinaci s dlouhou životností. 1 Odstředivý kompresor nepodléhající opotřebení

Více

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu

Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu Řešení pro projekty velkého rozsahu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL z polyethyelnu ACO Odlučovače tuků Hydrojet OXL NS 15/20/25/30 ACO Hydrojet OXL Odlučovač tuků podle normy EN 1825 pro volné ustavení

Více

N O R M F I N I S H NP 12

N O R M F I N I S H NP 12 Kabina pro mokré tryskání NP 12 nevyžaduje základy ani sběrnou jámu. Je ergonomicky konstruována pro snadnou obsluhu vsedě nebo ve stoje, pro čištění, odstraňování rzi, odhrotování, zdrsňování povrchů

Více

Vysokotlaké kanalizační čistící stroje

Vysokotlaké kanalizační čistící stroje EUROM - Compact line Vysokotlaké kanalizační čistící stroje WWW.EUROM.CZ KVALITA ZA VELMI PŘÍZNIVOU CENU EUROM compact line Řada COMPACT zahrnuje tři modely: COMPACT BASE, COMPACT a COMPACT PRO. Tyto stroje

Více

Kapotované motorgenerátory - typ kapoty T43, T45, T46

Kapotované motorgenerátory - typ kapoty T43, T45, T46 Kapotované motorgenerátory - typ kapoty T43, T45, T46 Robustní závěsné oko pro snadnou manipulaci Snadno přístupný ovládací panel Zvukotěsná kapota otevíratelná nahoru s volitelným objemem je vestavěná

Více

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

MSM kw. Olejem mazané šroubové kompresory SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE MSM 30-75 kw Olejem mazané šroubové kompresory Kompresory z řady MSM s příkony od 30 do 75 kw se vyznačují zejména vysokým výkonem a malou zastavěnou plochou. Uživatelské benefity Vysoký objemový průtok

Více

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ

Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ Kuchyňské stroje Varná zařízení Vakuové baličky Horkovzdušné pece STOLNÍ ZAŘÍZENÍ 6 STOLNÍ ZAŘÍZENÍ NEW NOVINKA ELOX ochrana proti korozi MS 250 NÁŘEZOVÝ STROJ Nářezový stroj je vyroben z vysoce kvalitního

Více

Vysavače pro domácnost Multi 20

Vysavače pro domácnost Multi 20 Jestliže využíváte Váš vysavač pro práci uvnitř budov i mimo ně, řada Multi je skvělou variantou pro obě možnosti. U modelů Multi 20 jsme zaměřili na optimální ovladatelnost a vysoký výkon. Při použití

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem

Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Vysoko-výkonné, podtlakové odsávací, filtrační a rekuperační jednotky, mobilní i stacionární, poháněné elektromotorem Mobilní průmyslový vysavač 160E 230V pro úklid a odsávání prachu a pevných částic.

Více

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla

Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Pneumaticko-hydraulická nožní čerpadla Na.obrázku:.XA 11G Pro produktivitu a ergonomii Volitelný manometr Integrovaný.manometr. ukazující.přesné.momentální. hodnoty.v.barech,.psi.. a.mpa. 4/3 regulační

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému

Komponenty pro hydraulickou výbavu. Všeobecně. Činnosti před spuštěním nového hydraulického systému Všeobecně Všeobecně Pro provoz hydraulické výbavy je možno objednat komponenty z výrobního závodu. K dispozici jsou následující komponenty: Ovládání Nádrž hydraulického oleje s tlakově omezovacím ventilem

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální oklep filtru

Více

Suché vysavače T 10/1

Suché vysavače T 10/1 Suché vysavače T 10/1 Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy,

Více

Přepravník NCJ 32 TECHNICKÉ PARAMETRY

Přepravník NCJ 32 TECHNICKÉ PARAMETRY Přepravník NCJ 32 Celohliníkový cisternový přepravník NCJ 32 je určen pro přepravu suchých, sypkých, prachových, jemně zrnitých a granulovaných materiálů, mletého vápna, vápence, cementu, maltových směsí

Více

PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE. Vysavače pro suché a mokré vysávání

PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE. Vysavače pro suché a mokré vysávání PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE Vysavače pro suché a mokré vysávání Jsou vyrobeny z rázuvzdorné plastické hmoty a obsahují vysoce účinný polyesterový filtrační vak, odhlučněnou hnací motorovou jednotku, automatický

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE RL - RH - RK Kompresor přímo spojený s motorem řešení pro průmysl Vyzkoušená technologie, solidní konstrukce RL-RH-RK jsou kompresory přímo

Více

HLAVNÍ NOVINKY. Nová kinematika. Přepracovaná elektrická část. Lepší rozložení váhy. Optimalizace motoru. Úplně nový rám.

HLAVNÍ NOVINKY. Nová kinematika. Přepracovaná elektrická část. Lepší rozložení váhy. Optimalizace motoru. Úplně nový rám. TECHNICKÉ INFORMACE HLAVNÍ NOVINKY Nová kinematika Lepší rozložení váhy Úplně nový rám Nová ergonomie Vylepšené jízdní vlastnosti Přepracovaná elektrická část Optimalizace motoru Velký úhel zatáčení Redukce

Více

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner

Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Naše Výrobky Jeden Systém Jeden Partner Sněhová děla Zasněžovací tyče Automatika Příslušenství Compact-Power S 10 2 Automatický systém STF Automatická řídící jednotka Vysokotlaký hydrant SUPERSNOW S 10

Více

Odsavač prachu typu DS 6: V provedení s ochranou proti výbuchu prachu

Odsavač prachu typu DS 6: V provedení s ochranou proti výbuchu prachu Odsavač prachu typu DS 6: V provedení s ochranou proti výbuchu prachu Hnací jednotka s radiálním ventilátorem a dlouhou životností Skříň z ocelového plechu, stavebnicový systém Kapsový filtr, nízké zatížení

Více

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5

CleanAIR. bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 CleanAIR bezolejové kompresory CNR 5,5-7,5 Bezolejové kompresory Průmyslové obory, jako jsou potravinářství, nápojový průmysl, elektronická a textilní výroba, nemohou riskovat jakoukoliv přítomnost oleje

Více

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru

IVS 100/55 M. Volitelné dálkové ovládání. Komfortní manipulace s přístrojem. Horizontální obsluha čištění filtru Velkorysá nádoba z ušlechtilé oceli o objemu 100 litrů umožňuje našemu průmyslovému vysavači IVS 100/55 ze Super třídy pojmutí velkého množství těžkých látek. Základní model s dmychadlem 5,5 kw s bočním

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem

Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Nerezové kulové ventily série 26d se samodotahovatelným sedlem a nebo plovoucím kulovým segmentem Použití: Těsně uzavírací kulový kohout nerezové oceli pro agresivní média, obvzláště pro chemický průmysl:

Více

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství

NT 611 ECO K. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Integrované uložení příslušenství Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 55 l pro všestranné použití v řemeslech, živnostech a při čištění budov. Přístroj je sériově vybaven filtrem na hrubé nečistoty pro mokré

Více

EUROM - SmartCombi ŘADA

EUROM - SmartCombi ŘADA - ŘADA Kombinovaná vysokotlaká / vakuová jednotka WWW..CZ ŘADA Můžete si vybrat mezi... V rámci naší řady si můžete vybrat mezi (vhodné pro podvozek od 3,5 t do 4,6 tuny) a PRO (vhodné pro podvozek od

Více

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku.

NT 611 MWF. Integrované uložení příslušenství. Integrované čerpadlo na špinavou vodu. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

Nádrže na sběr dešťové vody

Nádrže na sběr dešťové vody Nádrže na sběr dešťové vody Výhody používaní dešťové vody Dlouhá životnost, spolehlivost, cenová dostupnost + + Výhody používaní dešťové vody ZÁSOBA VODY Je velmi důležité mít vytvořenou zásobu vody na

Více

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK

Průmyslové pístové kompresory RL - RH - RK Ing.Zdeněk Štuksa Konstrukce a výroba jednoúčelových strojů a automatizační techniky www.ingsuksa.cz Průmyslové pístové kompresory RL RH RK SPOLEHLIVÁECHNOLOGIE RL RH RK Kompresor přímo spojený s motorem

Více

Uzavírací klapky. Typ AK-Ex. Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) 08/2015 DE/cz K5 3.

Uzavírací klapky. Typ AK-Ex. Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) 08/2015 DE/cz K5 3. . X X testregistrierung Uzavírací klapky Typ Součásti a jednotky v souladu s ATEX Pro vzduchotěsné uzavření průtoku vzduchu v obla stech s nebezpečím výbuchu (ATEX) Kruhové uzavírací klapky pro uzavírání

Více

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu

NT 611. Integrované uložení příslušenství. Uložení příslušenství je integrováno do velkého nárazníku. Integrované čerpadlo na špinavou vodu Profesionální jednomotorový mokro-suchý vysavač s širokým příslušenstvím a objemem nádrže 55 l. Speciální filtrační systém umožňuje přepínat mezi mokrým a suchým vysáváním, aniž by bylo potřeba vyjmout

Více

Zařízení pro zabránění přenosu výbuchu. Efektivní řešení ochrany technologických zařízení a průmyslových provozů, zabraňující přenosu výbuchu.

Zařízení pro zabránění přenosu výbuchu. Efektivní řešení ochrany technologických zařízení a průmyslových provozů, zabraňující přenosu výbuchu. Zařízení pro zabránění přenosu výbuchu Efektivní řešení ochrany technologických zařízení a průmyslových provozů, zabraňující přenosu výbuchu. Jestliže na daném místě a ve stejný čas jsou k dispozici: látky

Více

ÚKLIDOVÁ TECHNIKA. Průmyslové vysavače, extraktory SVING, NILFISK. Vysokotlaké čisticí stroje NILFISK. Mycí stroje, zameták EUREKA

ÚKLIDOVÁ TECHNIKA. Průmyslové vysavače, extraktory SVING, NILFISK. Vysokotlaké čisticí stroje NILFISK. Mycí stroje, zameták EUREKA Průmyslové vysavače, extraktory VING, NILFIK str. 9-9 Vysokotlaké čisticí stroje NILFIK str. 9 Mycí stroje, zameták EUREKA str. 97 Úklidové sestavy VING str. 98 Úklidové sestavy a doplňky FILMP str. 99

Více

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem

IVC 60/24-2 Ap. Manuální oklep filtru pro nižší provozní náklady. Nádoba na zametené nečistoty se spouštěcím mechanis- mem IVC 60/24-2 Ap Kompaktní a dobře ovladatelný průmyslový vysavač nastupující řady, s poloautomatickým čištěním fitru, velkými koly a brzdovými kolečky. Ideální k čištění výrobních prostor a strojů. 1 Manuální

Více

Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw

Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw Bezolejové rotační spirálové kompresory Ecolife 1,5-15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE CZ Proč? Nepřetržité inovace v oblasti nářadí pro stlačený vzduch a ve strojírenství a rovněž vývoj specifických výrobních

Více

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN

VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN VÝPRODEJ TECHNIKY PROFICLEAN Jedná se o nové stroje originál zabalené, nebo ze showroomu kompletní, s plnou zárukou. V omezeném počtu, nabídka platná do vyprodání zásob. Pro tyto stroje nadále poskytujeme

Více

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA ZVÁRACIA TECHNIKA Centrálne odsávače : Odsávání všech 5 ti pracovišť je navrženo pomocí jednoho stacionárního blokového odsavače typu SOS FB 10000.S/RO/PTFs plně automatickou regenerací patronových filtrů

Více

Vysoce přesné dávkovací ventily abraziva zajišťují přesnost u všech typů tryskacích zařízení

Vysoce přesné dávkovací ventily abraziva zajišťují přesnost u všech typů tryskacích zařízení Airblast tryskací kotle (modré) Řada vysoce odolných jedno- a dvou komorových tryskacích nádob vyrobených v Evropě, s certifikací TÜV, jež potvrzuje soulad s požadavky antikorozních průmyslových použití.

Více

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/30 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/30 Pf Průmyslový vysavač Kärcher IVR 40/30 Pf: s vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu a kapesním filtrem. Ideální pro dlouhé pracovní cykly a jemné prachy v oblasti výroby a

Více

Jednofázové odporové svařovací lisy KVA (při 50 %)

Jednofázové odporové svařovací lisy KVA (při 50 %) Jednofázové odporové svařovací lisy 3 KVA (při %) Odporové svařovací lisy Tecna řady 2 jsou vhodné pro použití ve všech výrobních podnicích, kde ocení jejich výkonnost, spolehlivost a modularitu. Jsou

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální.

Střední třída IVR 40/15 Pf. Vybavení: Příslušenství v objemu dodávky No Nádrž v dodávce Yes Očištění filtru manuální. Střední třída IVR 40/15 Pf Kärcher IVR 40/15 Pf: průmyslový vysavač pro dlouhé pracovní cykly. Vysává jemné prachy v oblasti výroby a na výrobních strojích. S vysoce kvalitním kompresorem bočního kanálu

Více

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci.

Šroubové kompresory. www.inaircom.cz. Duben 2014 Aktualizované vydání srpen 2014. Ideální stroje pro trvalý provoz. Spolehliví pomocníci. Šroubové kompresory Ideální stroje pro trvalý provoz Spolehliví pomocníci. Výkonné šroubové kompresory s velmi tichým provozem, elektronickým řízením, kontrolou bezpečného chodu, snadnou údržbou díky dobře

Více

Mokrý odlučovač prachu Typ NA:

Mokrý odlučovač prachu Typ NA: Mokrý odlučovač prachu Typ NA: Odplyňovací ventil Filtrační patrony, prachová třída H Skříň z ocelového plechu Nádoba na kapalinu Sací přípojka Motor s přímým pohonem (dmychadlo s bočním kanálem) Rozviřovací

Více

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998)

T 15/1 HEPA. Síťový kabel Highflex. Žlutý kabel Highflex je mimořádně pružný a odolný proti roztržení i překroucení. HEPA-filtr (EN1822:1998) Suchým vysavačem T 15/1 obnovujeme náš stávající profesionální program suchých vysavačů a obsazujeme tento důležitý segment trhu opět vynikajícím modelem třídy Top. 1 2 1 2 Síťový kabel Highflex Žlutý

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem.

úhel vyklápění cca 50, pneumaticky spouštěná mřížka na listí. Provedení s odváděním použitého vzduchu vrchem. Společnost Trilety provozuje výrobu silničních čistících strojů už 50 let a kromě toho i speciálních čistících strojů do tunelů. Zametací stroje vyrábí s kapacitou od 1,5 do 10m³, které se upevňují na

Více

Airblast tryskací kotle (modré)

Airblast tryskací kotle (modré) Airblast tryskací kotle (modré) Řada vysoce odolných jedno- a dvou komorových tryskacích nádob vyrobených v Evropě, s certifikací TÜV, jež potvrzuje soulad s požadavky antikorozních průmyslových použití.

Více

Stolní zařízení Katalog 2016/2017. Kontaktní grily. Grilovací plotny. Desky z litiny KG-02 KG-01

Stolní zařízení Katalog 2016/2017. Kontaktní grily. Grilovací plotny. Desky z litiny KG-02 KG-01 fritézy, grily, hot-dog grilovací plotny vakuové baličky Horkovzdušné pece KG-02 KG-01 Kontaktní grily KG Rýhované plotny Hladké plotny Desky z litiny KG 01: kontaktní gril horní i dolní plotna rýhovaná,

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

Celosvětově nejspolehlivější, bezpečná a uživatelsky příjemná technologie pro čištění toalet Katalog

Celosvětově nejspolehlivější, bezpečná a uživatelsky příjemná technologie pro čištění toalet Katalog Česky Celosvětově nejspolehlivější, bezpečná a uživatelsky příjemná technologie pro čištění toalet Katalog VÍCE INFORMACÍ? +420 544 234 505 EUROM@EUROM.cz Nástavba na vozidlo FLEXI 1200/800 PTO NOVINKA

Více

Klapka Série 14b / Série 14c

Klapka Série 14b / Série 14c Klapka Série 14b / Série 14c Použití: Těsně uzavírací, dvojitě excentrická regulační klapka obvzáště pro chemický průmysl pro použití na agresivní média a páru: jmenovité světlosti 3 až 20, DN80 až DN500

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

Diferenční tlakoměry se spínacími kontakty Typ DPGS43.1x0, nerezová ocel Plně svařená provedení

Diferenční tlakoměry se spínacími kontakty Typ DPGS43.1x0, nerezová ocel Plně svařená provedení Elektromechanické tlakoměry Diferenční tlakoměry se spínacími kontakty Typ DPGS43.1x0, nerezová ocel Plně svařená provedení Údajový list WIKA PV 27.05 Použití Řízení a regulování průmyslových procesů Hlídání

Více

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min

Pila přímočará W 79035. Pila přímočará W 79034. počet kmitů 1. počet kmitů 800-3000 0-300 150 MM 125 MM. Bruska stolní dvoukotoučová ot-min ELEKTRONÁŘADÍ Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 65mm plast 2mm ocel 8mm) Šikmý řez max.45 Hloubka řezu: dřevo 85mm plast 2mm ocel 8mm Nastavitelný kmit:4 (3+0) Pila přímočará 79034 750 počet kmitů 800-3000

Více

Kč. únor 2018 březen Kč Kč RTW 201 RT 400L-2 GN 3100 TN UNIVERSAL Kč. TOP produkt INOX

Kč. únor 2018 březen Kč Kč RTW 201 RT 400L-2 GN 3100 TN UNIVERSAL Kč. TOP produkt INOX Platí od 15. 2. 30. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob. únor 2018 březen 2018 RTW 201 Chladicí vitrína pultová RT 400L-2 Chladicí vitrína 31 700 Kč 37 390 Kč ventilované přední oblé sklo 2 nastavitelné police

Více

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Suché vysavače T 15/1 eco!efficiency Vysavačem T 15/1 na suché vysávání obnovujeme náš stávající profesionální program vysavačů na suché vysávání a obsazujeme tuto důležitou část trhu opět dalším vynikajícím

Více

Čerpadla. Samonasávací čerpadla plastová. Čerpadlo Columbia

Čerpadla. Samonasávací čerpadla plastová. Čerpadlo Columbia 174 Samonasávací čerpadla plastová 179 Samonasávací čerpadla litinová 180 Samonasávací čerpadla bronzová pro mořskou vodu 181 Odstředivá čerpadla litinová 187 Odstředivá čerpadla bronzová pro mořskou vodu

Více

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory

NT 70/2 Prof. Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 3 motory Výkonný vysavač pro vysávání mokrých i suchých nečistot s objemem nádoby 70 l a až třemi motory. 1 2 3 1 2 3 motory Vyberte si mezi 1, 2 neb 3 motory. Na přední straně je můžete dle vašich požadavků libovolně

Více

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač

NT 50/1 Tact Te*EU. Nastavitelné, ergonomické držadlo. Široká podlahová hubice s rychle výměnnými nástavci. Centrální otočný přepínač Profesionální vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 50/1 Tact Te s bohatou výbavou. K ní náleží nádoba o obsahu 50 l s nastavitelným držadlem, vypouštěcí hadice a integrovaná zásuvka pro připojení

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc

Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Mokro-suché vysavače NT 70/3 Me Tc Výkonný mokro-suchý vysavač s objemem nádrže 70l a až třemi motory. Vybavení: Sací hadice 4 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Mokro-suchá podlahová hubice 360 mm Spárová hubice

Více

Ve výkonu 14 kw 50 kw

Ve výkonu 14 kw 50 kw SAS SOLID KOTEL 5 EMISNÍ TŘÍDY S AUTOMATICKÝM PODÁVÁNÍM UHLÍ Ve výkonu 14 kw 50 kw MATERIÁL : P265GH ocel 6 mm, prvky topeniště z nerezové ocele 1.4301 ÚČINNOST: 90,3 91,0% ŠNEKOVÝ PODAVAČ: podávání paliva

Více

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden

Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden Tlaková čerpadla BP 5 Home & Garden BP 5 Home & Garden, čerpadlo nejlepší kvality s dlouhou životností, s účinným 4-stupňovým pohonem pro zahradní zavlažování a zásobování domácností vodou (např. dešťovou

Více

Série PRO LINE. Pístové kompresory

Série PRO LINE. Pístové kompresory Série PRO LINE Pístové kompresory 2 Bezolejové kompresory s přímým pohonem Řada O20P Vysoce výkonné bezolejové pístové kompresory Bezpečnost žádný únik oleje Komfort pryžová rukojeť pro pohodlnější manipulaci

Více

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství

T 10/1. Snadná údržba. Uložení příslušenství Tento vysavač je velmi robustní, funkční a výkonný. S optimálními ergonomickými vlastnostmi, kompaktní konstrukcí, která byla koncipována pro hotely, gastronomii, úklidové firmy, maloobchod. 1 Snadná údržba

Více

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou

NT 30/1 Tact Te*EU. Systém automatického čištění filtru Tact. Zásuvka pro připojení elektrického nářadí se spínací a vypínací automatikou Oblíbenec řemeslníků mezi vysavači pro vysávání mokrých a suchých nečistot: Kärcher NT 30/1 Tact Te se zásuvkou pro připojení nářadí se spínací a vypínací automatikou a systémem čištění filtru Tact pro

Více

INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD

INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD INJEKTOR KAPALNÝCH HNOJIV A CHEMIKÁLIÍ AMIAD 1 OBSAH 1. Injektor hnojiv Amiad popis 1.1. Používané typy 1.2. Vlastnosti 1.3. Hlavní části injektoru 1.4. Technická specifikace 2. Příprava injektoru instalace

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Všechna zařízení nesou označení CE a kompletní mezinárodní testovací certifikaci.

Všechna zařízení nesou označení CE a kompletní mezinárodní testovací certifikaci. Airblast tryskací kotle (červené) Řada jedno- a dvoukomorových tryskacích nádob, splňujících veškeré požadavky pro antikorozní průmyslové použití. Všechny nádoby nabízejí rychlé plnění, neomezenéproudění

Více

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele

NT 30/1 Tact *EU. Robustní nádoba s výklopným systémem a kovovými koly. Vyjímatelný kryt filtru. Flexibilní uložení hadice a síťového kabele Robustní komponenty s dlouhou životností a velký sací výkon: Vysavač pro vysávání mokrých a suchých nečistot NT 30/1 Tact s inovativním systémem čištění filtru Tact a 30 l nádobou na nečistoty s nárazníkem

Více

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu:

Výrobková řada společnosti Sibilia je rozdělena do jednotlivých sérií dle typu využití a dle výkonu: PRŮMYSLOVÉ VYSAVAČE KATALOG 2004 Společnost S. U. P. spol. s r. o. je výhradním dovozcem speciálních průmyslových vysavačů značky Sibilia v České a Slovenské republice. Tyto výjimečně výkonné stroje patří

Více

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency

Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Suché vysavače T 7/1 eco!efficiency Vybavení: Sací hadice 2 m Sací trubky, kov 2 x 0,5 m Přepínatelná podlahová hubice 255 mm Materiál nádrže Plast Podlahová hubice Clipsystém k prodloužení hadic Ochranná

Více

Vysavače Maxxi II byly vyvinuty na základě našich poznatků a zkušeností, v návaznosti na požadavky našich zákazníků a koncových uživatelů.

Vysavače Maxxi II byly vyvinuty na základě našich poznatků a zkušeností, v návaznosti na požadavky našich zákazníků a koncových uživatelů. MAXXI II Přehled a užití Řada nových vysavačů MAXXI II byla vyvinuta za účelem podpory divize Nilfisk - ALTO s cílem stát se předním dodavatelem mokrosuchých vysavačů v segmentu komerčních vysavačů. Vysavače

Více

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States

2323 Reach Road P.O. Box Williamsport, PA United States 33 Reach Road P.O. Box 3307 - Williamsport, PA 17701 United States 1 18 Shop-Vac Corporation USA je uznávaným světovým lídrem v produkci vysavačů na mokré a suché vysávaní. Pro více než 45 let, Shop-Vac

Více