Gate.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gate. www.intuity.systems"

Transkript

1 Gate

2 Informace o modulu Proxi Gate Určení Modul je určen pro ovládání vjezdových a garážových bran pomocí mobilního zařízení. Spolupracuje s ovládacími jednotkami různých výrobců. Činnost Modul umožňuje ovládat vjezdová nebo garážová vrata pomocí mobilního zařízení při zachování možnoti ovládání brány pomocí tradičního dálkového ovládání. Bezplatnou aplikaci Seed Control je možné stáhnout z Google Play či App Store. Pro právné použití je nutné mít telefon vybaven technologií Bluetooth 4.0 a operačním sytémem ios7 nebo Android verze 4.3 a vyšší. Modul Proxi Gate má dva výstupy pro ovládání dvou bran, bránou a brankou nebo dvěma funkcemi jedné brány. Provozní režim výstupních kanálů modulu je konfigurován pomocí aplikace pro mobilní zařízení. K výběru je režim monostabilní (jeden pulzní výtup) nebo bistabilní (v uzavřeném stavu výstupu). V případě natavení monostabilního režimu je zapotřebí na výstupu podržet stav vypnutí. Standardní doba je 1 sekunda.

3 Montáž Montáž Modul Proxi Gate má vodotěsný kryt se stupněm ochrany IP65 a s konektorem pro externí anténu. To umožňuje umístění antény v optimálním místě kvůli rádiovému signálu, např. za kontrukcí brány. Pro připojení modulu do ovladače brány je zapotřebí otevřít kryt a zapojit vodiče do konektoru na desce plošných spojů (obr. 1). Pro ovládání jedné funkce brány stačí čtyři vodiče. 1. PWR +/-/~ 2. PWR -/+/~ 3. OUT1+ 4. OUT1-5. OUT2+ 6. OUT2-7. I1 A 8. I1 B 9. I2 A 10. I2 B Obrázek 1. Pohled na část PCB s 10-kontaktním konektorem ení podporováno ve verzi Svorky Proxi Gate konektoru musí být připojeny ke svorce ovladače brány. Základní způsob montáže modulu Proxi Gate je připojit jej na vstup ručního ovládání. Poloha a popis konektorů závisí na modelu ovladače brány. Podrobné informace o fungování ovladače brány a popis konektorů jsou obsaženy v manuálu daného modelu.

4 Montáž Připojení napájení: U většiny ovladačů bran na konektoru je napětí potřebné pro napájení koncových spínačů, fotobuněk nebo osvětlení. Je-li napětí je v rozmezí od 9 do 25 V DC nebo AC, mělo by být využito pro napájení modulu Proxi Gate. Polarizace napájení je volitelná. Připojení výstupních kanálů modulu Proxi Gate: Při připojování výstupních kanálů by měla být zachována polarita konektorů. V závislosti na požadované konfiguraci může být připojen jeden nebo dva výstupní kanály modulu Proxi Gate. Ovládání jednoho kanálu Typický provozní režim pro ovladače brány je sekvenční řízení otevřít - stop- zavřít nebo otevřít - zavřít. Ovládání dvou kanálů Modul Proxi Gate v dvoukanálovém režimu je analogický s dálkovým ovládáním se dvěma tlačítky. Chcete-li ovládat dvě funkce brány se dvěma tlačítky v aplikaci pro mobilní zařízení, připojte napájecí a ovládací kabely: 1.OUT1+ se váže na odpovídající vstup ovladače brány, obvykle se jedná o vstup pro ruční ovládání nebo vstup pro další rádiový přijímač. Chcete-li bránu ovládat pomocí jediného tlačítka v aplikaci na mobilním zařízení musí být připojeny, mimo napájení, dva vodiče: 2.OUT1- připojíme k uzemnění ovladače brány. Uzemnění je obvykle značeno jako COM, GD nebo -. 1.OUT1+ se váže na odpovídající vstup ovladače brány, obvykle se jedná o vstup pro ruční ovládání nebo vtup pro další rádiový přijímač. 2.OUT1- připojíme k uzemnění ovladače brány. Uzemnění je obvykle značeno jako COM, GD nebo -. 3.OUT2+ se váže na odpovídající vstup ovládající druhou funkci brány, většinou jde o funkci branky (neúplné otevření) funkce podržení stavu (brána se sama nezavře), nebo jiné. 4.OUT2- připojíme k uzemnění ovladače brány. Uzemnění je obvykle značeno jako COM, GD nebo -.

5 + S Montáž LAMP 24Vac / 15Wmax DL1 + ECODER 24Vac 1A max SERVICE LIGHT 24Vac/10W JP7 JP1 + S O AMPC APO TCA PHOT STOP P.P. COM JP AF F1 P.P. PGM CL 1 2 SHIELD AT AT Obrázek 2. Příklad připojení jednoho kanálu modulu Proxi Gate k ovladači brány (pohonná jednotka Beninca JM3)

6 Montáž Montáž antény modulu Proxi Gate Modul Proxi Gate má anténu s vodičem, který musí být připojen, vtáčením koncovky do zdířky SMA, které se nachází na vnější straně krytu. Anténa o délce 27mm je umístěna na konci kabelu. Chcete-li zajistit nejlepší pracovní dosah rádiového modulu umístěte anténu mimo garáž nebo kontsrukční prvky vrat. Montáž antény za kovovou bránou vede k potlačení rádiového signálu. V případě montáže vevnitř se doporučuje jí umístit na čelní straně z boku brány. a obrázku 3 je ukázán příklad umístění montáže anténního modulu Proxi Gate vevnitř. Místo č. 1 je nejvhodnější a doporučené místo z pohledu zesílení rádiového signálu modulu. V místě č. 4 je signál nejvíce tlumený Obrázek 3.Umístění antény modulu Proxi Gate

7 Technická specifikace PROVOZÍ PODMÍKY Teplota Stupeň ochrany -30 C / +55 C IP65 ELEKTRICKÉ PARAMETRY apájení Maximální výkon napětí Maximální proud napájení Průměrný výkon AC/DC 9 V 24 V (libovolná polarita) 50 V 70 ma 120 mw VÝSTUPY Počet výstupů Polarizace výstupů Galvanické oddělení výstupů Maximální zatížení napětí Maximální zatěžovací proud Maximální výstupní napětí při zapnutí Přepěťová ochrana napájení Ochrana proti přepětí Ochrana proti přepólování výstupu 2 Ano Ano (každý zvlášť) DC 50 V DC 20 ma 0,3 V (při zátěžovém proudu 20 ma) Ano Ano Ano (zkrat diody s tepelnou pojitkou)

8 Technická specifikace VSTUPY Počet vstupů Galvanické oddělení mezi vstupy Minimální vstupní napětí Maximální vstupní napětí Ochrana proti přepětí vstupu Výstupní režimy 2 (detekce polarity vstupu) Ano AC/DC 10 V AC/DC 25 V e Monostabilní/Bistabilní (způsob a doba stanovena aplikací) RÁDIOVÉ PARAMETRY Frekvence Síla signálu Typ přenosu Kódování Bluetooth, 2,4 GHz 6 mw Obousměrný Ano ETC Czech Republic s.r.o., Krkonošská 1477/15, Praha 2 Czech Republic info@intuity.systems Záruka: Produkty Proxi mají 24 měsíční záruku od zakoupení

9 Light

10 Informace o modulu Proxi Light Využití Činnost Modul Light je vysílacím modulem, který umožňuje ovládat jas světelného zdroje nebo zapojení dvojitého monostabilního tlačítka. Modul je určen pro žárovky, úsporné žárovky s funkcí stmívání nebo stmívatelné LED žárovky. Více informací na Modul umožňuje ovládat připojené zařízení jak pomocí telefonu tak i pomocí tradičního vypínače. Bezplatnou aplikaci Seed Control je možnéstáhnout z Google Play či App Store. Pro správné použití je nutné mít telefon vybaven - technologií Bluetooth 4.0 a operačním systémem ios7 nebo Android verze 4.3 a vyšší.

11 Schéma zapojení L S1 S2 L - přepínač č. 1 - přepínač č. 2 - fázový vodič - neutrální vodič - vodiče žárovky S1 S2 L L/ L/ L Montáž 1. Odpojit napájecí obvod a pomocí vhodného zařízení, zkontrolujte, zda není napětí v elektrickém obvodu. 2. Připojit vodiče tlačitka do kontaktů S1 a S2. 4. Připojit fázový a neutrální vodič na odpovidájící L a kontakty. 5. Vložit modul do rozvodné krabice. 6. Připojit napájecí zdroj. 3. Připojit vodiče k příslušným kontaktům modulu jako na schématu. Jestli byl modul správně zapojen, začne blikat modrá dioda.

12 Technická data napájení rozsah napájecího napětí spotřeba energie frekvence síla signálu typ přenosu kódování přijímače vstup řídící proud skladovací teplota teplota spolehlivosti vlhkost rozměry stupeň ochrany typ krytu zabezpečení autonomní režim AC 230 V / 50 Hz -20%, +10% 0,4 W 2,4GHz 1 mw obousměrný ano 100 W pro kapacitní a induktivní zátěže 150 W pro odporové zátěže úroveň spouštěné L nebo, 2x kontaktní <= 1 ma -20 C,+50 C 0 C, +45 C <<=85 % (kondenzace vodní páry a korozivních plynů) 49 x 44 x 22 mm IP 20 krabice omezovač proudu 1 A před přehřátím ano Záruka: Produkty Proxi mají 24 měsíční záruku od zakoupení. ETC Czech Republic s.r.o., Krkonošská 1477/15, Praha 2 Czech Republic info@intuity.systems

13 Power

14 Informace o modulu Proxi Power Využití Modul Power je reléový modul pro ovládání dvěma zapojenými do něj elektrickými obvody nebo dvojitého monostabilního tlačítka. Je určen pro elektrické zásuvky, žárovky atd. Více informací na Činnost Modul umožňuje ovládat připojené zařízení jak pomocí telefonu tak i pomocí tradičního vypínače. Bezplatnou aplikaci Seed Control je možnéstáhnout z Google Play či App Store. Pro správné použití je nutné mít telefon vybaven - technologií Bluetooth 4.0 a operačním systémem ios7 nebo Android verze 4.3 a vyšší.

15 Schéma zapojení L S1 S2 L R1 R2 - přepínač č. 1 - přepínač č. 2 - fázový vodič - neutrální vodič - relé č. 1 - relé č. 1 L S1 S2 R1 R2 L L/ L/ Montáž 1. Odpojit napájecí obvod a pomocí vhod - ného zařízení, zkontrolujte, zda není napětí v elektrickém obvodu. 2. Připojit vodiče tlačitka do kontaktů S1 a S2. 4. Připojit fázový a neutrální vodič na odpovidájící L a kontakty. 5. Vložit modul do rozvodné krabice. 6. Připojit napájecí zdroj. 3. Připojit vodiče k příslušným kontaktům modulu, jak je znázorněno na schématu. Jestli byl modul správně zapojen, začne blikat modrá dioda.

16 Technická data napájení rozsah napájecího napětí spotřeba energie frekvence síla signálu typ přenosu kódování počet přepínačů přijímače vstup řídící proud skladovací teplota teplota spolehlivosti vlhkost rozměry stupeň ochrany typ krytu zabezpečení před přehřátím autonomní režim AC 230 V / 50 Hz -20%, +10% 1 W 2,4 GHz 1 mw obousměrný ano 2 2x 4 A / AC 250 V úroveň spouštěné L nebo, 2x kontaktní <= 1 ma -20 C, +50 C 0 C, +45 C <=85 % (kondenzace vodní páry a korozivních plynů) 49 x 44 x 22 mm IP 20 krabice ano ano Záruka: Produkty Proxi mají 24 měsíční záruku od zakoupení. ETC Czech Republic s.r.o., Krkonošská 1477/15, Praha 2 Czech Republic info@intuity.systems

17 Shade

18 Informace o modulu Proxi Shade Využití Reléový modul určený pro ovladání motoru (např. rolety) nebo pro zapojení monostabilního tlačítka. Je určen pro zařízení jako jsou rolety, žaluzie, marzkýzy nebo projekční plátna. Více informací na Činnost Modul umožňuje ovládat připojené zařízení jak pomocí telefonu tak i pomocí tradičního vypínače. Bezplatnou aplikaci Seed Control je možnéstáhnout z Google Play či App Store. Pro správné použití je nutné mít telefon vybaven - technologií Bluetooth 4.0 a operačním systémem ios7 nebo Android verze 4.3 a vyšší.

19 Schéma zapojení L L S1 S2 - fázový vodič - neutrální vodič - přepínač č.1 - přepínač č. 2 - pohyb nahoru - pohyb dolů L S1 S2 L L/ L/ M Montáž 1. Odpojit napájecí obvod a pomocí vhodného zařízení, zkontrolujte, zda není napětí v elektrickém obvodu. 2. Připojit vodiče tlačitka do kontaktů S1 a S2. 3. Připojit řídící vodiče motoru žaluzie na odpovídající kontakty modulu, jak je znázorněno na schématu. 4. Připojit fázový a neutrální vodič na odpovidájící L a kontakty. 5. Vložit modul do rozvodné krabice 6. Připojit napájecí zdroj. Jestli byl modul správně zapojen, začne blikat modrá dioda.

20 Technická data napájení rozsah napájecího napětí spotřeba energie frekvence síla signálu typ přenosu kódování počet relé přijímače vstup řídící proud skladovací teplota teplota spolehlivosti vlhkost rozměry stupeň ochrany typ krytu zabezpečení před přehřátím autonomní režim AC 230 V / 50 Hz -20%, +10% 1 W bluetooth 2,4 GHz 1 mw obousměrný ano 2 0,6A AC-3 / AC 230 V úroveň spouštěné L nebo, 2x kontaktní <= 1 ma -20 C, +50 C 0 C, +45 C <=85 % (kondenzace vodní páry a korozivních plynů) 49 x 44 x 25 mm IP 20 krabice ano ano Záruka: Produkty Proxi mají 24 měsíční záruku od zakoupení. ETC Czech Republic s.r.o., Krkonošská 1477/15, Praha 2 Czech Republic info@intuity.systems

Gate. www.intuity.systems

Gate. www.intuity.systems Gate www.intuity.systems Informace o modulu Proxi Gate Určení Modul je určen pro ovládání vjezdových a garážových bran pomocí mobilního zařízení. Spolupracuje s ovládacími jednotkami různých výrobců. Činnost

Více

Gate.

Gate. Gate www.getproxi.cz Informace o modulu Proxi Gate Určení Modul je určen pro ovládání garážových vrat a vjezdových bran pomocí mobilního zařízení. Spolupracuje s ovládacími jednotkami různých výrobců.

Více

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10

RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 RÁDIOVÝ PŘIJÍMAČ MODULOVÝ 2-KANÁLOVÝ ROM-10 návod k obsluze POPIS FUNKCE Rádiový přijímač modulový ROM-10 může být vestavěný v typických rozvodnicích na DIN liště TH 35 a realizovat funkce rádiového řízení

Více

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. v. 00 NULOVÝ ŽIVÝ NULOVÝ ŽIVÝ Elpro 10 plus 1. Upozornění

Více

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy

Katalogový list. Parametry. Obecný přehled. Funkce. Instalace. Poznámky. Řešení pro inteligentní budovy Parametry Obecný přehled Elektrické parametry: Vstupní napětí 220 VAC ± 10 % Frekvence 50 Hz ± 2 % Spotřeba energie se zátěží Méně než 10 W Výstupní kanál Výstupní proud každého kanálu Proud celkem v kanálu

Více

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ

10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS WS304-10 10-TI KANÁLOVÝ BEZDRÁTOVÝ PØIJÍMAÈ PRO SPÍNÁNÍ A ÈASOVÉ OVLÁDÁNÍ EL.ZAØÍZENÍ DO 16 A anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz tl.time - učení funkce ČASOVÁNÍ R10 R9 R8 R7 vstup +5V

Více

Přehled zapojení I/O modulů k systému Control4 - řada FN

Přehled zapojení I/O modulů k systému Control4 - řada FN Přehled zapojení I/O modulů k systému Control4 - řada FN Řada výkonových modulů pro ovládání světel (stmívání a spínání), žaluzií, bran, hlavic topení apod. Moduly jsou kompatibilní se systémem Control4

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN

Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN Bezpečnostní modul Monitorování Nouzového zastavení dle ČSN EN 418/ČSN EN 60204-1 Označení svorek Rozměry 2 3 4 13 23 33 Y64 41 Y74 2 3 4 13 23 33 41 Y64 Y74 99 mm (3,89 in) 35 mm (1,38 in) 1 / 2 S33 S34

Více

Připojení JM.CB karty (volitelné příslušenství) - Záložní zdroj

Připojení JM.CB karty (volitelné příslušenství) - Záložní zdroj Připojení JM.CB karty (volitelné příslušenství) - Záložní zdroj Prohlášení o shodě pro EU Tímto prohlašujeme, že náš výrobek CP.J3 Odpovídá následujícím platným nařízením EMC, předpisy (89/336/CCE, 93/68/CEE)

Více

GFK-1913-CZ Prosinec 2001. Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C.

GFK-1913-CZ Prosinec 2001. Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 48,8 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou- a třídrátové Provozní teplota -25 C až +55 C

Více

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ - EXPANDER, INVERTER STR. 6-7 MAX. VÁHA

OBSAH PŘÍSLUŠENSTVÍ - EXPANDER, INVERTER STR. 6-7 MAX. VÁHA K800, K1400, K2200 OBSAH TECHNICKÉ VLASTNOSTI STR. 2 KONTROLA PŘED MONTÁŽÍ STR. 2 MONTÁŽ MOTORU A HŘEBENU STR. 3 KONCOVÉ SPÍNAČE, ÚDRŽBA STR. 3 PROPOJENÍ STR. 4 KONTROLA SPRÁVNÉHO OTÁČENÍ MOTORU, ČASOVÁNÍ

Více

GFK-2004-CZ Listopad Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C.

GFK-2004-CZ Listopad Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 48,8 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou-, tří- a čtyřdrátové Provozní teplota -25 C až

Více

Zapojení modulů FutureNow IP

Zapojení modulů FutureNow IP Zapojení modulů FutureNow IP Moduly jsou kompatibilní se systémem Control4 a pro zajištění velmi vysoké spolehlivosti funkce systému je lze ovládat i nezávisle lokálními vstupy na modulech. Moduly lze

Více

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. v. 00 1. Upozornění Je naší povinností sdělit Vám,

Více

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V

PocketHome 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R9. výstup R7. výstup R8. výstup R10. vstup +5V PocketHome PH-WS04-10 10-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ ZÁKLADNÍ POPIS anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu R1-R10 dioda PWR indikace pro napájení

Více

PH-BP1-P9. PocketHome 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R7. výstup R9.

PH-BP1-P9. PocketHome 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS ROZMĚRY. výstup R7. výstup R9. PocketHome anténa s konektorem SMA na 433,92 MHz PH-BP1-P9 9-TI KANÁLOVÝ PØIJÍMAÈ PRO ZÓNOVOU REGULACI PODLAHOVÉHO TOPENÍ ZÁKLADNÍ POPIS R10 R9 R8 R7 vstup +5V tl.del pro mazání kódů tl.fce pro výběr kanálu

Více

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce

ZR24 ŘÍDICÍ KARTA ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA. Obsah. Popis. Bezpečnost. Nastavení. Další funkce ŘÍDICÍ KARTA ZR24 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Popis Řídicí karta ZR24 je vhodná pro ovládání jednofázových převodových motorů s napájecím napětím 230 V s výkonem až 500 W. Frekvence 50 60 Hz. Karta byla kompletně

Více

Elektronický spínač impulsně ovládaný / krokové relé A

Elektronický spínač impulsně ovládaný / krokové relé A ŘADA Elektronický spínač impulsně ovládaný / krokové relé 10-16 A ŘADA Typ.81 - elektronický spínač impulsně ovládaný (krokové relé) - 1Z Typ.91 - elektronický spínač impulsně ovládaný (krokové relé) s

Více

GFK-2005-CZ Prosinec Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Provozní teplota -25 C až +55 C. Skladovací teplota -25 C až +85 C

GFK-2005-CZ Prosinec Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Provozní teplota -25 C až +55 C. Skladovací teplota -25 C až +85 C Výstup 24 Vss, negativní logika, 0,5 A, 2 body Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 12,2 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou-,

Více

GFK-1904-CZ Duben Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Provozní vlhkost. Skladovací vlhkost

GFK-1904-CZ Duben Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení. Skladovací teplota -25 C až +85 C. Provozní vlhkost. Skladovací vlhkost Modul slouží pro výstup digitálních signálů 24 Vss. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka x výška x hloubka) Připojení 12,2 mm x 120 mm x 71,5 mm dvou- a třídrátové Provozní teplota -25 C až +55 C

Více

Spínač impulsně ovládaný / spínací relé A

Spínač impulsně ovládaný / spínací relé A ŘADA ŘADA elektronický impulsně ovládaný spínač, přivolávací relé s vybavením nebo spínací relé bistabilní nebo monstabilní spínač volitelně pomocí ovládání (B1, B2, B3) u.01 kontakty přejdou po odepnutí

Více

rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry

rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry rádiové přijímače Instrukce a upozornění pro montéry 1 Popis produktu SMX2 a SMX2R jsou dvoukanálové rádiové přijímače konstruované pro různé typy vysílačů SMX2 SMX2R SMILO FLOR a VERY VR Instalace Výběr

Více

Regulátor osvětlení LED pásků CCT, model FUT035

Regulátor osvětlení LED pásků CCT, model FUT035 Instalační manuál FUT035 Regulátor osvětlení LED pásků CCT, model FUT035 1. Technické parametry a rozměry Jedná se o regulátor pro ovládání barev (teploty chromatičnosti) a intenzity osvětlení s rádiovým

Více

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla.

Neodstraňujte kryty přístrojů, nevystavujte přístroje nadměrné vlhkosti, přímému slunečnímu svitu a zdrojům tepla. ; SkyFunk MRC Tento návod je určen i pro model SkyFunk MRC, který má stejné funkce i parametry, používá však v zapojení jiné konektory, viz obrázek na konci návodu. 1. Bezpečnost práce se zařízením Neodstraňujte

Více

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4731364 Děkujeme, že jste si zakoupili tento bezdrátový kontroler pro ovládání RGB LED pásků, který umožňuje ovládání pomocí dálkového ovladače, nebo chytrým mobilním telefonem

Více

Automatické ovládání potkávacích a dálkových světel vozidla

Automatické ovládání potkávacích a dálkových světel vozidla Automatické ovládání potkávacích a dálkových světel vozidla Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace...2 Funkce systému...2 Výhody systému...2 Technické parametry...3 Montážní nářadí...3 Postup zapojení...3

Více

Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum

Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum Příslušenství pohonů FAAC tech. minimum Pavel Luňák +420 602 430 040 Martin Machián +420 606238 824 Dálkové ovládání FAAC 868 SLH přijímač RP, PLUS, DECODER, MINIDECODER karta RP s externí anténou ovladač

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Strana 1 (celkem 6) Technická specifikace Napájecí napětí Síla Max. zatížení motoru Max. proud příslušenství Operační rozsah teploty Pojistky Logiky Pracovní čas Pausa Vstupy Výstupy Programovatelné funkce

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Úloha: Univerzální stmívač Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Zpracoval: Ing. Jaromír Budín, Ing. Jiří Šima Střední odborná škola Otrokovice, 2010 Projekt je

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (obj. č. ovladače: )

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (obj. č. ovladače: ) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 13 03 98 (obj. č. ovladače: 13 04 10) Pomocí tohoto zařízení můžete jedním stisknutím tlačítka bezdrátově zapínat a vypínat na vzdálenost až 20 metrů různé spotřebiče, například

Více

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh)

Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) Řada Air Část D: přijímací jednotka ACrM5e (rmh) AUTEC _ LIRMHE00-00 / Řada Air / ACrMH5e přijímací jednotka / Návod Stránka 1 z 8 Obsah 1 Popis... 3 2 Technické údaje... 4 3 Formulář technických údajů...

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA A60 - MOBYKIT

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA A60 - MOBYKIT ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA A60 - MOBYKIT NÁVOD K ZAPOJENÍ Toto je ukázková (zkrácená) verze montážního návodu. Heslo k odemknutí plné verze návodu obdržíte při doručení zboží. 1 POPIS ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY A - Transformátor

Více

INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY

INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY Litvínovská 609/3, 190 21 Praha 9 Prosek, IČO: 25351851, DIČ: CZ25351851 tel.: 284 810 498, fax: 284 818 196, e-mail: obchod@olymps-door.cz, www.olymps-door.cz INSTRUKCE A UPOZORNĚNÍ PRO MONTÉRY rádiové

Více

Domov na dlani NETIC. Katalog. www.adaugeo.cz. Adaugeo Opletalova 4 110 00 Praha 1 Česká republika. info@adaugeo.cz. www.adaugeo.

Domov na dlani NETIC. Katalog. www.adaugeo.cz. Adaugeo Opletalova 4 110 00 Praha 1 Česká republika. info@adaugeo.cz. www.adaugeo. NETIC info@adaugeo.cz www.adaugeo.cz Katalog Domov na dlani Adaugeo Opletalova 4 110 00 Praha 1 Česká republika info@adaugeo.cz www.adaugeo.cz T: +420 720 367 377 T: +420 720 367 004 V22.1CZ Obsah 1 Řídící

Více

Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé 8-10 - 12-16 A 13

Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé 8-10 - 12-16 A 13 Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé 8-10 - 12-16 A 13 elektronický impulsně ovládaný spínač, přivolávací relé s vybavením nebo spínací relé bistabilní nebo monstabilní spínač volitelně pomocí

Více

Relé do patice / do PS, A

Relé do patice / do PS, A ŘD Relé do patice / do PS, 8-10 - 12-16 ŘD výkonové relé 1- nebo 2-kontaktní přímo do plošného spoje nebo do patice Typ.31-1P, 10 (rastr vývodů 3,5 mm) Typ.51-1P, 10 (rastr vývodů 5 mm) Typ.52-2P, 8 (rastr

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data

Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data Elpro Drive Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data Technická data Elektrická specifikace Tab.1 Výkon motoru při napájení 400VAC s Bypassem MSF-017 7,5 17 11 22 11 25-030 15 30 18,5 37 22 45-045 22

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 15-LED Dimmer 75 A, 20 V DMX 30-LED Dimmer 75 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 75 A, 100 V http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace..... 2 Obsah balení..... 2 Zapojení kabelu DMX512...

Více

Regulátor barev osvětlení FUT039 pro nastavení osvětlení LED pásků RGBW-CCT

Regulátor barev osvětlení FUT039 pro nastavení osvětlení LED pásků RGBW-CCT Instalační manuál FUT039 Regulátor barev osvětlení FUT039 pro nastavení osvětlení LED pásků RGBW-CCT Distributor: ELPRO profi s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 29313481 Tento soubor je chráněn autorskými

Více

Uživatelský manuál. DALIrel4

Uživatelský manuál. DALIrel4 DALIrel4 Uživatelský manuál verze 1.1 4 kanálová reléová jednotka do 10A 2 přepínací a 2 spínací relé řízení po sběrnici DALI podle ČSN EN 62386-208 testovací tlačítka na čelním panelu indikace napájení

Více

ESIII-2.1.4 Převodníky Nikobusu

ESIII-2.1.4 Převodníky Nikobusu Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: ESIII-2.1.4 Převodníky Nikobusu Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Zpracoval(a): Josef Dulínek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 OBSAH 1.

Více

Návod k obsluze AS 100

Návod k obsluze AS 100 Testováno podle : EN 12453 strana 1 z 5 revize 03 Ovládání AS 100 je navrženo pro provoz bran s 3-fázovými motory v samočinném režimu. Pro otevírání a zavírání brány se připojí například trojité tlačítko.

Více

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ

NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ ELEKTRONICKÝ ŽELEZNIČNÍ PŘEJEZD AŽD NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ V 1.10 Modul přejezdu EZP-01 Toto zařízení je určeno pro vytvoření zabezpečeného jednokolejného železničního přejezdu na všech modelových

Více

Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10. www.infrasensor.cz

Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10. www.infrasensor.cz Celoplošné světelné zábrany do venkovního prostředí: SG - 10 www.infrasensor.cz Přednosti Dosah do 10m Plně automatické nastavení citlivosti SW sestaven pro práci ve venkovním prostředí Možnost montáže

Více

Bezpečnostní relé NST-2004

Bezpečnostní relé NST-2004 Products Bezpečnostní prvky Bezpečnostní relé Duelco Bezpečnostní relé NST-2004 Kompaktní bezpečnostní relé, šířka pouhých 22,5 mm 3 spínací bezpečnostní výstupy. 1 rozpínací signální výstup nebo tranzistorový

Více

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY

VSTUPNÍ VÝSTUPNÍ ROZSAHY Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P 29 000 P0 ní signály ±30 mv až ±1000 V ±20 ma, ±10 V nebo 0(4)..20 ma Pracovní napětí až 1000 V ac/dc Přesnost 0,1 nebo 0,2 % z rozsahu Zkušební

Více

Stmívač LED svítidel s WiFi dálkovým ovládáním TM111. Uživatelský manuál

Stmívač LED svítidel s WiFi dálkovým ovládáním TM111. Uživatelský manuál Stmívač LED svítidel s WiFi dálkovým ovládáním TM111 Uživatelský manuál Technické parametry a rozměry Jedná se o panelové provedení s dotykovým ovládáním, určené k instalaci na stěnu na standardní elektrikářskou

Více

VIVOM201. Prvky systému

VIVOM201. Prvky systému VIVOM201 Prvky systému Obecné zapojení Pulzní vstup (plné otevření) Vnější fotobuňka Pulzní vstup (průchod pro pěší) Vnitřní fotobuňka DL2: příjem RSD rádiového signálu Připojení pohonného ramena A1 Připojení

Více

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Rozhraní c.logic mi107new umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 3 AV vstupy Ovládání připojeného DVB-T

Více

Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé A 13

Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé A 13 Řada 13 - Spínač impulsně ovládaný / spínací relé 8-10 - 12-16 A 13 elektronický impulsně ovládaný spínač, přivolávací relé s vybavením nebo spínací relé bistabilní nebo monstabilní spínač volitelně pomocí

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 30-LED Dimmer http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace... 2 Vlastnosti... 2 Obsah balení... 3 Zapojení kabelu DMX512... 3 Propojení DMX512 modulů... 5 Nastavení DMX adresy.....

Více

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO NÁVOD K ZAPOJENÍ 1 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO 2 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ SMILO Vysílače Vysílače SM2 a SM4 ( obr. 1) Přijímač Přijíma č SMX2 ( obr. 2 ) je určen pro univerzální použití. Upevňuje

Více

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO

LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO LED WIFI 36D, 100D, 150D DESKOVÉ SVĚTLO Děkujeme, že jste si zakoupili náš výrobek FOMEI. Před použitím výrobku si pozorně přečtěte tento manuál. E-mail: sls@fomei.com Webové stránky: www.fomei.com Upozornění

Více

Fotobuňky série R90 a G90

Fotobuňky série R90 a G90 Fotobuňky série R90 a G90 1. Technická charakteristika Technologie Přímá optická interpolace mezi fotobuňkou TX a fotobuňkou RX s modulovaným infračerveným paprskem Napájení 12/24Vac 50Hz, 12/24Vdc Okamžitá

Více

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze

QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze QC300 3fáze 400V řídící jednotka / QC300R 3fáze 230V / QC301 1fáze Technická specifikace Dodávka energie Dodávka energie pro externí příslušenství Síla motoru Ochranná pojistka Ochrana Pracovní teplota

Více

Vlastnosti: Příklad použití.

Vlastnosti: Příklad použití. S98-C v1.1 Switch 9-portový S98-C pro 8 IP kamer v krytu Vydání: 3 ze dne 09.01.2017 Nahrazuje vydání: 2 ze dne 22.02.2016 CZ** 9 portů 10/100 Mb/s 8 portů PoE (přenos dat a napájení) 15,4W pro každý port

Více

MW241. Malý I/O modul pro řízení osvětlení LED. Shrnutí

MW241. Malý I/O modul pro řízení osvětlení LED. Shrnutí MW241 Malý I/O modul pro řízení osvětlení LED Shrnutí MW241 je vstupně-výstupní modul s dvěma bezpotenciálovými vstupy a dvěma polovodičovými relé. Slouží pro řízení dvou světelných okruhů se zdroji pro

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Česky DMX 15-LED Dimmer 120 A, 20 V DMX 15-LED Dimmer 120 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 120 A, 30 V DMX 30-LED Dimmer 120 A, 100 V http://www.soh.cz Uživatelská příručka Úvodní informace..... 2 Obsah balení.....

Více

Stmívače - komfortní řešení pro řízení osvětlení

Stmívače - komfortní řešení pro řízení osvětlení Stmívače - komfortní řešení pro řízení osvětlení Stmívače Hager umožňují komfortní řízení osvětlení, které spočívá v možnosti plynulé regulace jeho intenzity a vyvolávání přednastavených světelných scén.

Více

1. ÚVOD. 2. OPATŘENÍ UPOZORNĚNÍ! : AC Vstup Má Dvojitou OCHRANU 3. OVLÁDÁNÍ A INDIKÁTORY

1. ÚVOD. 2. OPATŘENÍ UPOZORNĚNÍ! : AC Vstup Má Dvojitou OCHRANU 3. OVLÁDÁNÍ A INDIKÁTORY SIM-9106/9303 Napájecí zdroj s možností spínání Módu vysokých proudů, konstantního proudu (C.C.), konstantního napětí (C.V.), Dálkové ovládání & Uživatelský Návod. 1. ÚVOD Tato skupina výkonných zdrojů

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

TA-Slider 500. Elektrické pohony Digitálně konfigurovatelný proporcionální pohon 500/300 N

TA-Slider 500. Elektrické pohony Digitálně konfigurovatelný proporcionální pohon 500/300 N TA-Slider 500 Elektrické pohony Digitálně konfigurovatelný proporcionální pohon 500/300 N IMI TA / Elektrické pohony / TA-Slider 500 TA-Slider 500 Nové pohony disponují pokročilou technologií umožňující

Více

Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P P0

Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P P0 Univerzální vysokonapěťový oddělovací modul VariTrans P 29 000 P0 ní signály ±30 mv až ±1000 V ±20 ma, ±10 V nebo 0(4)..20 ma Pracovní napětí až 1000 V ac/dc Přesnost 0,1 nebo 0,2 % z rozsahu Zkušební

Více

G7SA. Úzké relé s nuceně rozpínanými kontakty podle norem EN. Relé s nuceně rozpínanými kontakty. Informace pro objednání G7SA-#A#B 1 2 G7SA

G7SA. Úzké relé s nuceně rozpínanými kontakty podle norem EN. Relé s nuceně rozpínanými kontakty. Informace pro objednání G7SA-#A#B 1 2 G7SA Úzké relé s nuceně rozpínanými kontakty podle norem EN EN50205 třídy A VDE certifikace. Ideálně vhodný pro použití v bezpečnostních obvodech výrobních zařízení. K dispozici jsou čtyřpólová a šestipólová

Více

prodej opravy výkup transformátorů

prodej opravy výkup transformátorů prodej opravy výkup transformátorů Pozistorová tepelná ochrana s vyhodnocovacím relé MSF 220 V (VU) Tepelné pozistorové relé MSF 220 představuje třístupňový vypínací přístroj s vlastním vyhodnocením a

Více

EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17

EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17 INT-IORS INT-ORS EXPANDÉR NA DIN LIŠTU int-iors_cz 06/17 Expandér INT-IORS umožňuje rozšíření systém o 8 programovatelných drátových zón a 8 drátových programovatelných výstupů. Expandér INT-ORS E umožňuje

Více

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje Komunikační modul Pro domácnosti AD-FU/CU/GU verze 4.0 E35C Technické údaje Komunikační moduly E35C AD-xU verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP prostřednictvím mobilní sítě 2G/3G mezi měřidly E350 a centrálním

Více

4.10 Ovládač klávesnice 07 TC 91 Ovládání 32 přepínačů/kláves a 32 LED

4.10 Ovládač klávesnice 07 TC 91 Ovládání 32 přepínačů/kláves a 32 LED .0 Ovládač klávesnice Ovládání 3 přepínačů/kláves a 3 LED 3 Obr..0-: Ovládač klávesnice 5 Obsah Účel použití...0- Zobrazení a komponenty na desce tištěných spojů...0- Elektrické zapojení...0- Přiřazení

Více

Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma. Ref: 23022004 BZ

Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma. Ref: 23022004 BZ " Uživatelský manuál Adash 3900 Převodník hodnot vibrací na proudovou smyčku 4-20 ma Aplikace:! Měření vibrací pro řízení a regulaci! Měření vibrací pro ochranu strojů (vypnutí při překročení limitu)!

Více

Bezpečnostní systém CES-AZ

Bezpečnostní systém CES-AZ Vyhodnocovací jednotka CE-AZ-AE-01B/CE-AZ-UE-01B Možnost připojení jedné čtecí hlavy Dva bezpečnostní výstupy (reléové kontakty, se dvěma interně propojenými spínacími kontakty na každém výstupu) Možnost

Více

Regulátor osvětlení LS3 pro LED pásky a svítidla CCT

Regulátor osvětlení LS3 pro LED pásky a svítidla CCT Regulátor osvětlení LS3 pro LED pásky a svítidla CCT Instalační manuál LS3 Distributor: ELPRO profi s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 29313481 Tento soubor je chráněn autorskými právy společnosti

Více

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače

Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální převodník PolyTrans P 32000 pro termočlánky, odporové teploměry, tenzometry a odporové vysílače Univerzální napájení Infraport pro komunikaci Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Univerzální

Více

Datový list D-SERIES DRI DRI314024LD

Datový list D-SERIES DRI DRI314024LD Relé z řady. 1 nebo 2 přepínací kontakty Robustní průmyslová zásuvná připojení Volitelné: aretace / pružinové testovací tlačítko s barevnou identifikací řídicího napětí (AC cívka: červená / DC cívka: modrá)

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 20 19 (FM-MASTER 1) Obj. č.: 57 20 20 (FM-MASTER 2) Obj. č.: 57 20 30 (FM-MASTER 3) Obj. č.: 57 20 21 (4 zásuvky) 2 Úvod Spolehlivé a pohodlné řešení připojení různých spotřebičů

Více

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA

KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA KLIMATIZAČNÍ TECHNIKA NÁVOD ZAPOJENÍ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili zimní sadu pro klimatizační jednotky SINCLAIR, která Vám umožní bezpečný provoz klimatizace za nízkých teplot. Před zahájením používání

Více

Návod k obsluze AS 100

Návod k obsluze AS 100 Testováno podle : EN 12453 strana 1 z 5 revize 01 Návod k obsluze AS 100 Ovládání AS 100 je navrženo pro provoz bran s 3-fázovými motory v samočinném režimu. Pro otevírání a zavírání brány se připojí například

Více

Spínání světel. Stmívání světel. Ventilátory a střešní okna. Žaluzie, rolety, markýzy. Dveře a garážová vrata. Domovní brány a závory

Spínání světel. Stmívání světel. Ventilátory a střešní okna. Žaluzie, rolety, markýzy. Dveře a garážová vrata. Domovní brány a závory 20 Více pohodlí RF HOME rozšiřuje výrobkovou řadu ELEGANT a VARIANT o nové prvky, využívající ke vzájemné komunikaci bezdrátové radiofrekvenční technologie 868.3 MHz. Bezdrátové ovládání Spínání světel

Více

Driver pro ovládání DALI zařízení z řídicích jednotek Neets

Driver pro ovládání DALI zařízení z řídicích jednotek Neets Driver pro ovládání DALI zařízení z řídicích jednotek Neets Řídicí jednotky firmy Neets používané pro ovládání audio/video techniky v posluchárnách, učebnách, jednacích místnostech, muzeích apod., mohou

Více

Řada 46 - Relé průmyslové miniaturní, 8-16 A

Řada 46 - Relé průmyslové miniaturní, 8-16 A Řada 46 - Relé průmyslové miniaturní, 8-16 A průmyslové miniaturní relé do patice / pájecí vy vody cívky AC a DC se zvy šenou citlivostí (500 mw) bezpečné oddělení podle ČSN EN 50178, ČSN EN 60204 a ČSN

Více

PSDC08128T. PSDC 12V/8A/8x1A/TOPIC Napájecí zdroj pro 8 HD kamery.

PSDC08128T. PSDC 12V/8A/8x1A/TOPIC Napájecí zdroj pro 8 HD kamery. v.1.0 PSDC 12V/8A/8x1A/TOPIC Napájecí zdroj pro 8 HD kamery. CZ** Vydání: 5 ze dne 24.04.2017 Nahrazuje vydání: 4 ze dne 25.05.2015 Vlastnosti napájecího zdroje: výstup napájení DC 8x1A/12V pro 8 HD kamery

Více

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Pro měření a zobrazování fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) Pro připojení hladinoměrů s proudovým nebo napěťovým výstupem (např. CLM, ULM,

Více

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004

TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201. 1. vydání - červen 2004 TECOMAT TC700 ZÁKLADNÍ DOKUMENTACE K MODULU UC-7201 1. vydání - červen 2004 Podrobná uživatelská dokumentace je k dispozici v elektronické podobě na CD INFO, lze ji také objednat v tištěné podobě - název

Více

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU

Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Programovatelná zobrazovací jednotka PDU Pro měření a zobrazování fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) Pro připojení hladinoměrů s proudovým nebo napěťovým výstupem (např. CLM, DLM,

Více

ESII Roletová jednotka

ESII Roletová jednotka Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: ESII-2.12.3 Roletová jednotka Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 2. Zpracoval(a): Bc. Josef Dulínek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 OBSAH 1.

Více

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č.

1. Technické údaje. 2. Montáž a instalace NÁVOD K POUŽITÍ GPS V. Skupinová řídící jednotka. GPS V DC obj. č. Skupinová řídící jednotka GPS 1020 24 V NÁVOD K POUŽITÍ Řídící jednotka GPS 1020 je určená k řízení skupiny SOMFY 24 V pohonů. Skupinu pohonů (řídící jednotku GPS 1020) můžete ovládat lokálním tlačítkem,

Více

220-240 V AC 500 ma elektronická ochrana proti zkratu 5 minut Krytí IP 20 Pracovní prostředí. 780 g 255 x 63 x 180 mm

220-240 V AC 500 ma elektronická ochrana proti zkratu 5 minut Krytí IP 20 Pracovní prostředí. 780 g 255 x 63 x 180 mm animeo LON Motor Controller 4DC/E NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností řídicí jednotky LON Motor Controller 4DC/E, přečtěte si prosím pečlivě tento návod. Návod uschovejte pro

Více

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače

Převodníky SensoTrans R P 32300, A pro odpory a odporové vysílače Převodníky SensoTrans R P 32300, A 20230 pro odpory a odporové vysílače Univerzální napájení (P 32300) Infraport pro komunikaci (P 32300) Montáž na DIN lištu Šířka modulu 6 mm POPIS Převodníky SensoTrans

Více

Založeno 1990 Modem MRS32 Uživatelská dokumentace Tel.: 541 248 813-812 IČ: 00567809 DIČ: CZ00567809 Fax: 541 248 814 Zápis v OR vedeným Krajským soudem v Brně, Certifikace E-mail: ais@ais-brno.cz oddíl

Více

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS Vzdálené vyčítání jednotkou M Bus Až 250 měřidel na jednotku M Bus Master, prostřednictvím kaskádování lze do systému zahrnout až 1 250 měřidel Podpora primárního, sekundárního a rozšířeného adresování,

Více

Servopohon pro modulační řízení AME 435

Servopohon pro modulační řízení AME 435 Datový list Servopohon pro modulační řízení AME 435 Popis Moderní konstrukce zahrnuje funkci "vypnutí". Díky této funkci budou servopohony a ventily chráněny proti přetížení, v případě zatížení systému.

Více

Řada 40 - Relé do patice / do PS, A

Řada 40 - Relé do patice / do PS, A 40 - Relé do patice / do PS, 8-10 - 12-16 40 standardní vyḱonové relé do patice a do PS s velkyḿi vyḱonovyḿi rezervami a většinou značek zkušeben rozmanité použití díky materiálu kontaktů a vy běru cívek

Více

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Instalace světýlek Vyndejte světýlka z obalu. Ozdobte jimi stromeček ze všech nebo pouze z jedné strany tak, aby byla rovnoměrně rozmístěna. Začínejte vždy

Více

Ovládání, základní, senzory větru

Ovládání, základní, senzory větru Ovládání, základní, senzory větru RW Senzor větru Detail připojovacího konektoru Detail uchycení na konzolu Senzor větru, s možností připojení k, TF21/24, TF41/44 a TF33. RW je zařízení, které reguluje

Více

přídavné ovládače stmívačů elektronické transformátory

přídavné ovládače stmívačů elektronické transformátory stmívače přídavné ovládače stmívačů elektronické transformátory 0 036 59 0 036 7 0 784 0 0 420 56 Napájení: 230 V± 50/60 Hz. Bal. Obj. č. Stmívače Nezávislé ovládání Paměť poslední nastavené intenzity

Více

CLAS 10.1. Řídící jednotka. Technický manuál. Clemsa Central Europe s.r.o., Podolí 30, 250 81 Nehvizdy, Czech republic

CLAS 10.1. Řídící jednotka. Technický manuál. Clemsa Central Europe s.r.o., Podolí 30, 250 81 Nehvizdy, Czech republic Řídící jednotka CLAS 10.1 Technický manuál Clemsa Central Europe s.r.o., Podolí 30, 250 81 Nehvizdy, Czech republic Tel: +420 326 993 632-3 Fax: +420 326 994 892 http://www.clemsa.cz info@clemsa.cz 1 SPECIFIKACE

Více

Bezdrátový multizónový modul

Bezdrátový multizónový modul s 1 428 Bezdrátový multizónový modul pro podlahové vytápění / zónové topné systémy RDE-MZ6 Bezdrátový multizónový modul RDE-MZ6 s napájením AC 230 V Montáž na DIN lištu (součástí dodávky modulu) 2-polohová

Více

PHOT zelená NC vstup z RX fotobuňky. Tato svorka je proklemována (obr.a). Klemu odpojte pouze při připojení fotobuněk.

PHOT zelená NC vstup z RX fotobuňky. Tato svorka je proklemována (obr.a). Klemu odpojte pouze při připojení fotobuněk. Řídící jednotka CP.BULLOCK CP.BULLOCK CP.BULLOCK S výjimkou napájecího kabelu, všechny elektrické přípojky mají napětí 24 V.Připojte všechny doplňky dle obrázku 1.Pro usnadnění připojení jsou svorky příslušenství

Více

Větrací centrála PAN RJ 230 / 2 Zapojení svorkovnice, ukazatele, pojistky

Větrací centrála PAN RJ 230 / 2 Zapojení svorkovnice, ukazatele, pojistky Zapojení svorek větrací centrály PAN RJ 230/2 Svorka Popis Svorka Popis 1 Přívod 230 V AC ochran. vodič (PE) 24 Výstup: signalizace vítr/déšť NO 2 Přívod 230 V AC 230 V fáze (L) 25 Výstup: signalizace

Více