T7000 Auto Command hlásí nástup!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "T7000 Auto Command hlásí nástup!"

Transkript

1 T7000 Auto Command hlásí nástup! Traktory T7000 Auto Command jsou krásné již na první pohled. Bude se Vám líbit již klasický vzhled New Holland, díky kterému Váš traktor T7000 Auto Command sklidí úspěch kamkoliv přijedete. Zaoblená kapota zajistí výborný výhled obsluze před kapotu i na přední nápravu podél kapoty. Také výhled do všech stran a dozadu na přípojné nářadí je excelentní. Pět modelů od 224 do 251 koní Vám nabízí nejmodernější techniku v kabátě od světového výrobce traktorů New Holland. Moderní šestiválce s objemem 6,7 litrů pohánějící traktory T7000 Auto Command využívají technologie přímého vstřikování a elektronické regulace pro optimální výkon při co nejnižší spotřeba paliva. Díky vynikajícímu a odolnému propojení motoru a převodovky pomocí systému CAN BUS je vytvořena výborná vazba motor-převodovka Auto Command ovládání traktoru pomocí multifunkční páky. Máte tedy v rukou traktor, který Vám automaticky sníží spotřebu a zvýší výkonnost. Motory v traktorech T7000 Auto Command mají snížené jmenovité otáčky na hodnotu 2200 ot/min. Jsou tak sníženy vibrace, hlučnost a opotřebení motoru. Pokud přidáte robustní konstrukci traktoru T7000 Auto Command, dostanete ideální předpoklad pro dlouhou životnost. Elektronické řízení motoru plně integrované a vyvinuté pro spolupráci s převodovkou CVT (Constantly Variable Transmission) Vám zajistí nízkou spotřebu při jakékoliv zátěži. Standardní nádrž s objemem 410 litrů zajistí dlouhé hodiny práce na poli bez nutnosti doplňovat palivo. Všechny modely traktorů T7000 Auto Command mají nastaveny charakteristiky motorů tak, aby dosahovaly optimálního poměru výkonu a spotřeby paliva. Elektronická regulace motoru ve spojení s propojením na převodovku Auto Command také eliminuje měnící se zátěž během práce s PTO.

2 Ventilátor schopný reverzace, který byl vyvinutý k tomu, aby umožnil profukování chladičů motoru, klimatizace a chlazení oleje čistým vzduchem v předem určené době v průběhu práce. Tento ventilátor, schopný reverzace, těží z výhod technologie nastavitelného sklonu lopatky. Množství vzduchu, proudícího přes chladiče, je automaticky nastaveno podle teploty, takže příkon požadovaný ventilátorem je obvykle nižší než u normálně používaných standardních ventilátorů s viskózní spojkou. Ventilátor schopný reverzace je zvlášť výhodou při práci s čelně neseným strojem. Traktory T7000 Auto Command jsou vybaveny bezstupňovými převodovkami už ve standardní výbavě. Tato převodovka dokáže plynule zrychlovat z 0 do 40 km/h, popř. 50 km/h (jen v zemích, kde to dovolují platné předpisy) bez řazení převodových stupňů. S převodovkou Auto Command máte možnost provozovat traktor ve 3 provozních režimech. Automatický režim je standardním nastavením pro běžný provoz převodovky Auto Command. Režim Tempomat s konstantní pracovní rychlostí (v tomto případě se upravují otáčky motoru), s konstantními otáčkami PTO (upravuje se pojezdová rychlost). Poslední možností je provoz v režimu Manual, kdy se převodovka Auto Command chová podobně jako převodovka typu Full Power Shift. Jen na Vás záleží, který režim si zvolíte. Při práci na poli Vám převodovka Auto Command automaticky nastaví provozní režim, tak aby při dané zátěži motoru dosahoval traktor co nejnižší otáčky motoru a tedy i nejnižší spotřebu paliva. Při práci s vývodovou hřídelí (PTO) si jen ručním plynem nastavíte požadované otáčky a převodovka Auto Command již sama upraví pojezdovou rychlost dle okamžité zátěže. Převodovka Auto Command používá unikátní funkci Active StopStar, díky které poskytuje obsluze bezpečný rozjezd i v tom největším kopci s plnou zátěží. Představte si situaci, kdy jedete s plným přívěsem do extrémního kopce. V traktorech T7000 Auto Command pro zastavení pouze sundáte nohu z pojezdového pedálu a souprava se zastaví a zůstane stát. Nemusíte brzdit ani ruční brzdou, ani brzdami provozními. Při rozjezdu pouze stlačíte pojezdový pedál a traktor se plynule s plnou zátěží rozjede. Bez ujíždění zpět, bez prokluzu a bez stresu z toho, že způsobíte nějakou škodu. To jsou nové modely T7000 Auto Command bezpečné a pohodlné pro obsluhu.

3 Modely T7000 Auto Command jsou vybaveny elektronickou parkovací brzdou. Jedná se o hybridní řešení založené na kombinaci mechanické nouzové brzdy a inteligentního elektromechanického aktuátoru patentovaného na použití v parkovací brzdě převodovky. Elektronickou parkovací brzdu tvoří převodový motor uložený v utěsněném tělese, do něhož je integrována řídicí jednotka. Připojený lanovod je napínán a uvolňován pomocí elektromechanického aktuátoru. Elektronická parkovací brzda je navíc šetrná k životnímu prostředí snižuje životní prostředí. Mechatronické řešení je zárukou minimální vzdálenosti mezi brzdovými kotouči, což zabraňuje ztrátám třením a předčasnému opotřebení brzd. Inovace ve svém důsledku umožňuje snížení spotřeby paliva a energie. Při usednutí do kabiny Horizon zjistíte, že tento traktor toho nabízí opravdu hodně. Výborný výhled na všechny strany, spousta odkládacího prostoru, logické uspořádání ovladačů a útulné prostředí v kabině budete se v ní cítit velice rychle jako doma. Nejdůležitějším místem je multifunkční páka s loketní opěrkou SideWinder II. Na multifunkční páce je integrováno ovládání pojezdu, hydraulických okruhů a tříbodového závěsu. I bez přečtení návodu se dokážete při prvním seznámení s traktorem bez problémů rozjet a ovládat traktor. Kabina Horizon disponuje díky čtyřsloupkové konstrukci větší prosklenou plochou. Výkonná klimatizace a topení spolu s nízkou hlučností 69,6 db(a) jen doplňují moderní prostředí traktorů T7000 Auto Command. Kabina je plně komfortní pneumaticky odpružené sedadlo řidiče s integrovanou opěrkou SideWinder II vybavenou multifunkční pákou, dotykový monitor IntelliView III, který sleduje všechny funkce včetně spotřeby paliva atd. Automatické dvoustupňové odpružení kabiny Comfort Ride snižuje rázy na řidiče až o 25 %. Kabina traktoru T7000 Auto Command byly od počátku zkonstruována pro odpružení pomocí tlumičů, které jsou vhodně umístěny. Bez jakéhokoliv konstrukčního omezení poskytuje traktor T7000 Auto Command vyšší úroveň pohodlí. Jízda traktoru je plynule sledována polohovým snímačem v sedadle.

4 Na základě impulsů, které jsou odvozeny od stavu pozemku se jednotka tlumiče nastavuje automaticky pomocí speciální magnetické kapaliny. Viskozita kapaliny se může měnit během milisekund, čímž dochází ke změně míry tlumení. Souvraťová automatika HTS, vyvinutá společností New Holland Vám dovoluje uložit až 30 úkonů ve dvou úrovních, tzn. celkem 60 úkonů prováděných na souvrati. Můžete zvedat a spouštět tříbodový závěs, ovládat vnější okruhy hydrauliky, aktivovat funkci Auto PTO a ovládat reverzní ventilátor. Aktivace funkce otáčkového managementu, která snižuje otáčky při zvedání tříbodového závěsu nad nastavenou úroveň při práci na úvrati pracuje samostatně. Standardní přední odpružená náprava Terraglide II je konstruována jako nezávisle odpružené polonápravy s možností doplnění o diskové brzdy. Díky poměrně nízké základní hmotnosti traktorů T7000 Auto Command máte k dispozici vynikající poměr výkonu motoru a hmotnosti pro jarní přípravu a práce, kde je potřeba snižovat utužení půdy. Důvodem pro vývoj nezávislého odpružení přední nápravy byl zvětšený objem prací v zemědělské dopravě, který dovoluje traktorům T7000 Auto Command zažívat komfort na úrovni automobilu. Na poli je potom odpružení Terraglide II přínosem hlavně ve zvýšení tahové síly a neustálém kontaktu hnacích kol s podložkou. Je také výrazně snížen přenos rázů na hnací ústrojí traktoru. Všechny modely traktorů T7000 Auto Command mají již ve standardu obrovskou max. zvedací kapacitu tříbodového závěsu 8647 kg. Sílu hydraulice dodává axiální hydraulické čerpadlo s max. průtokem 150 l/min nebo čerpadlo MegaFlow s výkonem 170 l/min. V momentě, kdy se hydraulika nepoužívá šetříte hydraulické čerpadlo a spotřebu paliva. Velký rozsah otáček vývodové hřídele 540 a 1000 ot/min je rozšířeno o ekonomické verze 540E a 1000E již ve standardu.

5 Originální, továrnou New Holland vyvinutá přední ramena hydrauliky a čelní vývodová hřídel jsou jako volitelné příslušenství pro traktory T7000 Auto Command plně integrovaná. Přední ramena Vám dokáží dotížit přední nápravu při těžkých tahových pracích nebo při práci s čelně neseným nářadím, jako jsou půdní pěchy, kultivátory či čelní žací stroje. Čelní ramena mohou být vybavena senzorem polohy, který Vám umožní dokonalou kontrolu pohybu ramen. V nabídce jsou také čelní vývody hydrauliky včetně jejich vnějšího ovládání. Traktory řady T7000 Auto Command mohou být vybaveny plně integrovaným systémem automatického řízení IntelliSteer, konstruovaným a vyvinutým New Holland. Používání technologie DGPS nebo RTK a plně integrovaných systémů řízení IntelliSteer pomáhá zajistit souběžné jízdy s přesností až do 1 2 cm (s použitím korekčního signálu RTK). Systém IntelliSteer je ideální při setí a sázení v nejnáročnějších situacích a neuvěřitelně zlepšuje výkonnost a pohodlí řidiče. Další výhodou použití korekce RTK se systémem IntelliSteer je zaručení rok co rok stejné reprodukovatelnosti, která se stává více důležitější při využití dnešních moderních zemědělských strojů. Všechno toto a ještě více pouhým dotekem tlačítka.

6 Technické údaje T7000 Auto Command Model T7030 T7040 T7050 T7060 T7070 Motor Počet válců/obsah (cm 3 ) 6/6728 6/6728 6/6728 6/6728 6/6728 Výkon motoru ISO / / / / /224 (kw/k) Max. výkon s navýšením ISO 158/ / / / / (kw/k) Jmenovité otáčky motoru (ot/min) Převodovka Auto Command standard standard standard standard standard Hydraulika Max. zvedací kapacita (kg) Jsem přesvědčen o tom, že traktory New Holland T7000 Auto Command s bezstupňovou převodovkou budou mít velice důležitou roli v této náročné hře života. Jakpak by ne vždyť používají technologii a konstrukční prvky atakující ty nejnáročnější zákazníky. Tomáš Biňovský

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

PŘEVEZMĚTE ŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM NOVÁ GENERACE PLYNULÝCH PŘEVODOVEK OD NEW HOLLAND

PŘEVEZMĚTE ŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM NOVÁ GENERACE PLYNULÝCH PŘEVODOVEK OD NEW HOLLAND N E W H O L L A N D T 7 O O O OVLÁDÁNÍ LETMÝM DOTYKEM Ovládání elektrohydraulických okruhů dva okruhy hydrauliky ovládáte lehkým zmáčknutím tlačítka. Aktivace IntelliSteer TM zmáčknete tlačítko a automatický

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I.

ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. ANGLIČAN S MODROU KRVÍ ČÁST I. První část naší cesty vede k traktorům řady T6000 Delta. Tyto modely traktorů nabízí zákazníkům sníženou výšku kabiny, kterou zejména ocení ti, kteří podnikají v živočišné

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

(T3) X 60

(T3) X 60 20 30 40 50 (T3) X 60 MOTOR Traktory řady X60 jsou poháněny motory PERKINS 1104D - 44TA splňující emisní normu TIER 3. Tento motor je řadový čtyřválec o objemu 4,4 litru, vybavený turbodmychadlem a mezichladičem

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor 1 Kompakt modely 2013 Série Kompakt sestává pro rok 2013 ze tří modelových řad Kompakt S Kompakt S 4055 Kompakt S 4065 Kompakt Kompakt 4065 Kompakt 4075 Kompakt ecotech Kompakt 4085 Kompakt 4095 Kompakt

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Čavisov 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Marek Balnar Sídlo/Místo podnikání: 74764 Čavisov, Chrudimská

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Nabídka pro ty, co chtějí víc!

Nabídka pro ty, co chtějí víc! Nabídka pro ty, co chtějí víc! Polní tahač s maximální výkonem motoru při 1800 ot/min, jmenovitými otáčkami 2000 ot/min, maximální krouticí moment při 1400 ot/min, 4 ventily na válec, vstřikování Common-Rail

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava č.z. 7030 Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HSX 140 PTZ, plná výbava s pevnou přední nápravou č.z. 7347 Motor: 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 100 kw/ 136 k, jednoduché čerpadlo

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

NEW HOLLAND T8000 T8020 I T8030 I T8040 I T8050

NEW HOLLAND T8000 T8020 I T8030 I T8040 I T8050 NEW HOLLAND T8000 T8020 I T8030 I T8040 I T8050 MODELOVÁ ŘADA T8000. ELEGANCE, VÝKONNOST A INOVACE VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD NEW HOLLAND. Čtyři modely řady T8000 jsou poháněny motory, které splňují emisní normu

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010

AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010 AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010 platný od 21.3. 2010 do 31.3.2010 DOPORUČENÁ Typ Označení provedení DC 10% sleva AKČNÍ CENA výkon kw/k Proxima Plus 85 8541.12 4 WD 888 500 88 850 799 650 60/82

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

Power Partner NOVÉ MOCNÉ DUO

Power Partner NOVÉ MOCNÉ DUO Power Partner NOVÉ MOCNÉ DUO nczk nn E W D Y N A M I C D U O Traktory Valtra série N82 a N92 byly vyvinuty k rozšíření řady kompaktních traktorů o 2 nové typy, které nabízejí vysokou užitnou hodnotu. Kromě

Více

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396)

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396) DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR 1 Parametr Jednotka Agrotron M 610 Agrotron M 620 2 Provedení (4k4; 4k2, pásové, kolopásové) - 4k4 4k4 3 Motor 4 Výrobce/model - DEUTZ / TCD 2012 L6 DEUTZ / TCD 2012 L6 5 Počet válců;

Více

Oficiální přímé zastoupení značky JCB PŘEHLED ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY

Oficiální přímé zastoupení značky JCB PŘEHLED ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY Oficiální přímé zastoupení značky JCB PŘEHLED ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY FASTRAC max. výkon max. toč. moment výkon hydrauliky rychlost převodovka zad. TBZ Fastrac 4000 Fastrac 8000 SISU Power o objemu 6,6 l SISU

Více

VESTRUM CVXDrive

VESTRUM CVXDrive PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC VESTRUM CVXDrive 100 110 120-130 VESTRUM CVXDrive: kompaktní, prémiový, komfortní a všestranný traktor. KOMPAKTNÍ TĚLO A DOSTATEČNÝ VÝKON PRO > DOPRAVA: 40 km/h při 1 700 ot/min znamená

Více

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV

POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ. NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV POHELÉDNÌTE DO BUDOUCNOSTI ÈTYØI OÈI VIDÍ VÍCE NEŽ DVÌ NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV NOVÁ ØADA 7 DEUTZ-FAHR Agrotron TTV DEUTZ-FAHR pøedstavuje novou øadu 7. Nová modelová øada AGROTRON 7 TTV pøináší

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

KATALOG TRAKTORŮ 2014

KATALOG TRAKTORŮ 2014 KATALOG TRAKTORŮ 2014 Vladimír Pícha Lektoroval: Ing. Jan Cholenský, CSc. Vydalo nakladatelství Vladimír Pícha - agromachinery Na Petřinách 72 162 00 Praha 6 www.agromachinery.cz Vydání první 347 stran

Více

EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ. MODELY STEYR PRO LESNÍ, KOMUNÁLNÍ POUŽITÍ A ÚDRŽBU KRAJINY.

EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ. MODELY STEYR PRO LESNÍ, KOMUNÁLNÍ POUŽITÍ A ÚDRŽBU KRAJINY. www.steyr.cz EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ. MODELY STEYR PRO LESNÍ, KOMUNÁLNÍ POUŽITÍ A ÚDRŽBU KRAJINY. Radost se odlišit. ORIGINÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO NEJTĚŽŠÍ PRÁCE V LESE. 2 3 PRVNÍ TŘÍDA V LESE. Práce v lese představuje

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

NOVÝ CASE IH OPTUM CVX

NOVÝ CASE IH OPTUM CVX NOVÝ CASE IH OPTUM CVX Nová řada traktorů a nový vzhled pro CASE IH CASE IH OPTUM CVX - další milník v historii produktů CASE IH! CASE IH představuje novou řadu traktorů Optum CVX s novým ohromujícím designem

Více

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů TISKOVÁ ZPRÁVA www.masseyferguson.com Kontakt pro tisk: Paul Lay Manažer, marketingové komunikace a styk s veřejností Tel: +44 (0)2476 851209 Email: Paul.Lay@agcocorp.com Stahování obrázků z http://assets.agcocorp.com

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946.

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. Univerzální zemědělský kolový traktor, určený k agregaci se zemědělskými stroji, průmyslovými adaptéry a pro zemědělskou přepravu JE

Více

Modelová řada EF200. Kompaktní traktory 27PS - 30PS - 33PS - 35PS. Váš autorizovaný prodejce:

Modelová řada EF200. Kompaktní traktory 27PS - 30PS - 33PS - 35PS. Váš autorizovaný prodejce: Kompaktní traktory Modelová řada EF200 27PS - 30PS - 33PS - 35PS Váš autorizovaný prodejce: Brugplein 11 1332 BS Almere The Netherlands www.yanmar.eu Printed in the Netherlands Yanmar Europe BV 2012 Silný,

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946.

forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. forterra forterra forterra hsx forterra hd silák k neutahání Traktor je Zetor. Od roku 1946. Nejsilnější a nejlépe vybavené traktory v portfoliu ZETOR F F HSX F HD Max. výkon (kw) 100,2 = 100,2 108,2 Točivý

Více

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem

TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX výrobce stavebních strojů s nejrychlejším růstem TEREX je jedna z nejvlivnějších firem v průmyslu stavebních strojů s vedoucím postavením na trhu s výrobky a ochrannými značkami. Téměř pro každý

Více

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

JOHN DEERE 6115M AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ CENOVÁ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. Výše vyobrazené fotografie jsou pouze ilustrační JOHN DEERE

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují. s finanční podporou v Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Královéhradeckého kraje

Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují. s finanční podporou v Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Královéhradeckého kraje Projekt realizovaný na SPŠ Nové Město nad Metují s finanční podporou v Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Královéhradeckého kraje MODUL 03- TP ing. Jan Šritr 1) Hydrodynamický měnič

Více

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB P-TRONIC - PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE Pneumatiky A Výška po štřechu kabiny B Výška po nástavbu na rámu C Rozvor kol D Rozchod kol 540/65

Více

MAGNUM Efficient Power

MAGNUM Efficient Power CASE IH MAGNUM vyniká nad ostatními ve všem podstatném! - Opravdový polní traktor s maximálním výkonem motoru při 1800 ot/min, jmenovitými otáčkami 2000 ot/min, maximální krouticí moment při 1400 ot/min,

Více

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE 26.26 29.26 29.34 34.50 45.60 45.75 1 FABRIQUÉ EN FRANCE MADE IN FRANCE SPOLEČNOST PICHON Společnost PICHON byla založena v roce 1970 a nabízí řešení pro zemědělství,

Více

TECHNICKÉ ÚDAJE. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. A Výška po štřechu kabiny

TECHNICKÉ ÚDAJE. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. A Výška po štřechu kabiny KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB V-TRONIC - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38 vz. Pneumatiky 540/65 R38 vpř. a 710/70 R38

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

-/- přímý vstřik K, T přímý vstřik K, T

-/- přímý vstřik K, T přímý vstřik K, T DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR 1 Parametr Jednotka Agroplus S 70 Agroplus S 75 2 Provedení (4k4; 4k2, pásové, kolopásové) - 4k4 4k4 3 Motor 4 Výrobce/model - SLH 1000.3 WT SLH 1000.4 W 5 Počet válců; vrtání; zdvih;

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

ARION 650 640 630 620 550 540 530

ARION 650 640 630 620 550 540 530 ARION 650 640 630 620 550 540 530 Rozměry a hmotnosti (standardní pneumatiky, s olejem a palivem, bez řidiče) Pneumatiky zadních kol 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA

FASTRAC 3200 / 3230 XTRA KOMPLETNÍ ODPRUŽENÍ A KOTOUČOVÉ BRZDY S ABS NA VŠECH 4 KOLECH. JCB P-TRONIC - PŘEVODOVKA. TECHNICKÉ ÚDAJE Pneumatiky 540/65 R30 495/70 R24 Pneumatiky 540/65 R30 495/70 R24 A Výška po štřechu kabiny 3.170

Více

I TADY JEZDÍ FARMALL. Pro každou obec. VAŠE ESO V RUKÁVU.

I TADY JEZDÍ FARMALL. Pro každou obec. VAŠE ESO V RUKÁVU. I TDY JEZDÍ FRMLL FRMLL Pro každou obec. VŠE ESO V RUKÁVU. www.agrics.cz UTORIZOVNÁ PRODEJNÍ SERVISNÍ STŘEDISK V ČR grozes, spol. s r.o. 270 01 Kněževes tel.: +420 606 601 748 GRI CS a.s. středisko Tišice

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O

NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O NEW HOLLAND T4OOOF/N/V T4O2O T4O3O T4O4O T4O5O Nejlepší speciální traktor T4000F - EIMA 2008 STYLOVÉ TRAKTORY T4000 V/N/F. IDEÁLN Traktory výrobní řady T4000 V/N/F se dodávají ve třech šířkách, aby pokryly

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

REVOLUCE. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory.

REVOLUCE. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory. První jedinečná převodovka 2 v 1 na světě, (Hydrostatické a Powershift řazení), navržená speciálně pro zemědělské teleskopické manipulátory. REVOLUCE Kombinuje se vysoká efektivita JCB powershift převodovky

Více

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES

Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES FASTRAC 2000 Řada Fastrac FASTRAC 2000 SERIES SPECIFIKACE 2000 SERIES 2155 2170 Výkon motoru (přijmenovitýchotáčkách) 160 k 170 k Výkon vedlejšího pohonu 137 147 Zdvihový objem motoru (l) 6,7 l 6,7 l Točivý

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 MODEL KÓD CENA AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 85 SPECIFIKACE MOTOR PŘEVODOVKA HYDRAULICKÝ SYSTÉM NÁPRAVY PNEU

Více

VALTRA SÉRIE A k

VALTRA SÉRIE A k VALTRA SÉRIE A 88 101 k Individually yours HiTech Power Shuttle reverzor s integrovanou ruční brzdou 2 UNIKÁTNÍ OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM Valtra umožňuje sestavit každý traktor na míru podle individuálních potřeb

Více

AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech

AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech AGRI Pro Loadall s variabilní převodovkou DualTech JCB představuje nový AGRI Pro Loadall s celosvětově první duální technologií pohonu pojezdu, kombinující hydrostatický pohon a Powershiftovou převodovku.

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

CENOVÁ NABÍDKA. Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem

CENOVÁ NABÍDKA. Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem CENOVÁ NABÍDKA Traktor New Holland T 5050 Elite s lesnickou nástavbou, ochranou a vysokým rampovačem Dovolte, abychom Vám na základě jednání nabídli traktor New Holland T 5050 Elite s lesní nástavbou.

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

Nový kloubový nakladač 435S T4F

Nový kloubový nakladač 435S T4F Nový kloubový nakladač 435S T4F Velké obchodní rozhodnutí Nový kloubový nakladač JCB 435S byl společností JCB navržen přímo od rýsovacího prkna jako speciální kloubový nakladač do zemědělství se zaměřením

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

T7 traktor přesně podle vašich potřeb

T7 traktor přesně podle vašich potřeb T7 traktor přesně podle vašich potřeb V Anglii vyráběné traktory New Holland T7 si získaly respekt odborníků a srdce farmářů v celé Evropě. Výsledkem jsou dva tituly Traktor roku z let 2008 a 2010 a tisíce

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

Krycí list nabídky. Telefon: Profil zadavatele:

Krycí list nabídky. Telefon: Profil zadavatele: Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Kráta 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Ludvík Sedláček Sídlo: Šmolovy 21, 580 01 Havlíčkův Brod IČ: 41270525

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI EX40 EX50 EX KIOTI EX40 EX50 www.kioti.pal.cz TECNICKÉ PARAMETRY Vše je otázkou designu LCD panel Nově uspořádaný, poskytuje všechny důležité informace. Nabízí vysokou

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

NOVÁ ŘADA ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI

NOVÁ ŘADA ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI NOVÁ ŘADA ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI EXTERIÉR Řada PX je kombinací moderního designu a robustní funkčnosti v jednoho silného pomocníka. 2 ZEMĚDĚLSKÝ TRAKTOR KIOTI / PX9530/1053/1153 1 2 3 4 5 6 Projekční

Více

MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY. Traktor je Zetor. Od roku 1946. MAJOR MALÝ POMOCNÍK PRO VELKÉ ÚKOLY Traktor je Zetor. Od roku 1946. UNIVERZÁLNÍ ZEMĚDĚLSKÝ KOLOVÝ TRAKTOR, URČENÝ K AGREGACI SE ZEMĚDĚLSKÝMI STROJI, PRŮMYSLOVÝMI ADAPTÉRY A PRO ZEMĚDĚLSKOU PŘEPRAVU JE

Více

Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand

Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand Vítejte u T8 Modelová řada T8 vstoupila na náš trh v roce 2011. V souvislosti s uvedením plynulých převodovek AutoCommand do prodeje u těžkých traktorů prošla i celá řada T8 v roce 2014 Face liftem, který

Více

CENOVÁ NABÍDKA NA TRAKTOR STEYR 4100 MULTI ECOTECH

CENOVÁ NABÍDKA NA TRAKTOR STEYR 4100 MULTI ECOTECH CENOVÁ NABÍDKA NA TRAKTOR STEYR 4100 MULTI ECOTECH (demo stroj) V Kroměříži dne: 15. července 2019 VYPRACOVÁNO PRO: - KONTAKTNÍ OSOBA: Tomáš Šípek / NAVOS FARM TECHNIC s.r.o. PLATNOST NABÍDKY DO: do prodeje

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru Na základě požadavků stanovených Směrnicí ředitele Lesů hl. m. Prahy pro výběr dodavatelů vyhlašujeme tímto zakázku na Dodávku

Více

AGROFARM 410 420 430 INOVACE S ROZUMEM

AGROFARM 410 420 430 INOVACE S ROZUMEM AGROFARM 410 420 430 INOVACE S ROZUMEM AGROFARM: SNADNÁ Komfortní, dobře vybavená kabina s tónovanými okny a sluneční clonou pro pohodlnou a příjemnou práci s traktorem. Ergonomické, lehce ovladatelné

Více

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál

Volitelné výstupní signály (UF 356) Volitelné výstupní signály. Převrácený signál Volitelné výstupní signály Volitelné výstupní signály Tento dokument popisuje volitelné výstupní signály, které jsou k dispozici v konektoru C493, pin 8-12 (konektor pro rozšířenou funkcionalitu). Tyto

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946.

major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. major Malý pomocník pro velké úkoly Traktor je Zetor. Od roku 1946. Univerzální zemědělský kolový traktor, určený k agregaci se zemědělskými stroji, průmyslovými adaptéry a pro zemědělskou přepravu JE

Více

TRAKTOR MAGNUM TM NEBRASKA TESTY

TRAKTOR MAGNUM TM NEBRASKA TESTY TRAKTOR MAGNUM TM NEBRASKA TESTY MAGNUM Duben, 2009 1 Úvod Traktory Case IH Magnum TM byly poprvé uvedeny na trh na podzim v roce 1987. Téma, využité během představení nového traktoru bylo stavíme to nejlepší.

Více

Technické parametry. Váš obchodní partner

Technické parametry. Váš obchodní partner Technické parametry MODEL RX6030C RX6030PC RX6630C RX6630PC RX7330C RX7330PC MOTOR Mode 4FT-TM4 4FT-TP4 4FT-TM4 4FT-TP4 4FT-TM4 4FT-TP4 Typ 4 válcový common rail motor Max. výkon motoru PS 60 66 73 Objem

Více