Nerudný Fest.cz, o.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nerudný Fest.cz, o.s."

Transkript

1 Nerudný Fest.cz, o.s.

2 Slovo úvodem... Nejčastějšími jmenovateli roku 2011 byly slova krize a obnovy. Dva pojmy, jež se promítají do všech sfér života, včetně jeho složky kulturní. Navzdory tomuto vývoji se občanskému sdružení Nerudný fest daří pokračovat v jeho hlavní činnosti: organizace kulturních událostí a podpora mladých talentovaných umělců. S radostí mohu konstatovat, že za 3 roky existence se naše organizace nesmazatelným způsobem zapsala nejen v pražském kulturním kontextu, ale ovlivňuje kulturu v celém regionu České republiky. Ústředním cílem je udržení projektů a jejich další rozvoj. V této části je sdružení Nerudný fest maximálně úspěšné a to rovněž díky neutuchající podpoře našich partnerů. Čím dál více se nám daří zapojovat mladé lidi do našich projektů a budovat síť podporovatelů, která je v současné době velice důležitá. S potěchou sleduji, že jména jako Student Fest či Mladí Ladí Jazz se stávají zárukou kvality a dobrého kulturního zážitku. Rok 2011 byl pro organizační tým Nerudného festu dalším zlomovým obdobím, ostatně jako bude ještě několik let následujících, pokud bude pokračovat současná nepříznivá ekonomická situace. Nicméně podle mě platí předpoklad, že období krize je nejlepším momentem k očistě, ke katarzi, jež ukáže, které organizace fungují správně a zaslouží si další budoucnost, protože prokáží svůj význam a přínos. Občanské sdružení Nerudný fest je jedním z nich. Děkujeme za Vaši podporu a přízeň! S úctou Jan Gregar, jednatel občanského sdružení Nerudný fest.cz

3 Poslání a profil organizace Snažíme se podporovat rozvoj mladých umělců ve všech sférách kultury s důrazem na jejich uplatnění v budoucnu. Neodmyslitelný aspekt našeho snažení též tvoří zpřístupnění hodnotných uměleckých oblastí, jež přispívají k vývoji jedince a pozitivně jej ovlivňují. S touto snahou je pak nepřímo spojené propojování lidí různých generací a překonávání zaběhlých klišé. Sdružení Nerudný fest.cz bylo založeno podle zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů 14.listopadu Sídlo : Nerudný fest.cz, o.s. Strakonická 1601 Černošice Česká republika IČ : DIČ: CZ Cílem činnosti sdružení Nerudný fest.cz je realizace uměleckých projektů se zaměřením na projekty studentů a jiných mladých lidí a podpora s uměním souvisejících aktivit. Pořádáním hudebních a jiných uměleckých projektů pomáháme s uplatněním mladým umělcům v celé oblasti kultury (od hudby, přes malbu až po divadlo), což rozvíjí jejich schopnosti, představuje jejich talent veřejnosti a případně jim umožňuje nastartovat další kariéru. Organizace našich vlastních projektů nám dává větší volnost v podpoře mladých umělců, stejně jako možnost motivovat mladé lidi navštěvovat tyto akce a dostávat se do kontaktu s kulturně hodnotnou tvorbou.

4 Orgány sdružení a jeho rozhodování Členy sdružení jsou : Jan Jelínek Jan Gregar Tomáš Mudra Všichni tři členové jsou zároveň jednatelé organizace. Důležitým prvkem přijímání rozhodnutí je jednomyslnost. Aktivitu a činnost sdružení všichni členové konají nezištně s důrazem na kvalitu a dobrou věc.

5 Nerudný Fest.cz, o.s.

6 4. duben

7 Student Fest 2011 Festival Student Fest je jednodenní multižánrový hudební festival založený na ideji tzv. přebíhacího festivalu. Podobně jako letní open-air festivaly Student Fest nabízí za jedno vstupné hned několik stageí s bohatým programem. Na rozdíl od open-air festivalů není situován na poli či louce, ale přímo v kulturním srdci Prahy, kde využívá blízké vzdálenosti klubů v kombinaci s jejich nenahraditelnou atmosférou. Stejně jako v roce 2010 festival zkomplikovala rekonstrukce sálu v Rock Café, v roce 2011 záměr rekonstrukce omezil festivalové možnosti pro změnu v klubu Chapeau Rouge. Na druhou stranu měl Student Fest čest být jednou z prvních akcí konaných v nově otevřeném sálu Rock Café. Hlavní hvězdou programu ročníku 2011 se stala kapela Fast Food Orchestra, která se probojovala až na samotný vrchol české scény a úspěchy má i v zahraničí. Hudba Fastfoodů je navíc pro mladé lidi velice atraktivní, jelikož je plná pozitivní energie. Z dalších interpretů je dobré zmínit vzestupující projekt Unifiction, jejichž hudebně divadelní show je nenahraditelným zážitkem či velmi ambiciózní rockové uskupení Flattus, které překvapilo českou scénu plným, přesto dokonale čistým kytarovým zvukem s originálními českými texty. Tento základ programu byl pak tradičně doplněn nadějnými studentskými projekty.

8 V roce 2011 dostali poprvé příležitost kapely nejen z Prahy, ale z celé ČR. Právě tato mimopražská uskupení u návštěvníků velice bodovala. Pro některé z nich to bylo navíc nejen první vystoupení v Praze, ale dokonce i první návštěva Prahy. Po celkovém zhodnocení ročníku musíme přiznat, že ani nám se nevyhnul úbytek návštěvníků, což je všeobecný trend na kulturních akcích, který již mnohé zavedené festivaly existenčně ohrozil. V tomto kontextu doby pak skutečnost, že se jedná pouze o nepatrný úbytek návštěvníků a že pro některé části programu ani nebyly kapacity klubů dostačující, považujeme za velký úspěch. Student Fest v roce 2011 opět udělal velký krok dopředu a dokázal, že patří mezi neodmyslitelné pražské události a bezpochyby se stal jednou z největších, ne-li největší, studentskou akcí v Praze. V průběhu tohoto ročníku se také povedlo získat velmi důležité nové kontakty a zkušenosti, které zajisté pomohou v příštím roce festival revolučně rozšířit. Vnímáme velkou podporu na hudební scéně i v řadách návštěvníků, čehož si velice Vážíme, právě to nám dodává energii jít dál. Proto mi dovolte i zde poděkovat všem, kteří nás podporují nebo nám dobrovolně pomáhají!

9 Dramaturgický harmonogram 2011 VAGON < Ezy Riders < Chaotic < Fousy Mojo < Pohlavní nádraží < Neosound ROCK CAFÉ > Exil 51 > Unifiction > JamiroquaiCZ > Fast Food Orchestra > Vepřové Komety K4 < Moury z Roury < Interpret Neznámý < Skalená Treska < Flattus < Kopec Šišek CHAPEAU ROUGE > Only for life > Simple Muffin > Afterspoon > Stantha, AHZ ft. Procter > Skeptical / UK, Eska

10 15. dubna 5. května

11 Mladí Ladí Jazz 2011 Iniciativa Mladí Ladí Jazz propaguje jazzovou hudbu mezi mladými lidmi, podporuje rozvoj mladých hudebníků a obecně se snaží zpřístupňovat jazz posluchačům všech generací. Stejný název nese měsíční mezinárodní jazzový festival, který se odehrává v měsících dubnu a květnu a je vyvrcholením této snahy. Formou čtyř koncertních večerů představuje české i zahraniční jazzové klenoty v propojení s mladými hudebníky. Druhý ročník upevnil postavení festivalu jako jedinečného projektu, jenž nemá v tuzemských podmínkách obdoby. Jazzová hudba zažívá v Praze v poslední době obrodu, čemuž značným dílem přispívá projekt Mladí Ladí Jazz. Významný posun zaznamenala festivalová dramaturgie, která nabídla nejen známé české jazzmany jakými jsou hudebníci kolem Roberta Balzara, ale též zajímavé hudební projekty ze zahraničí v české premiéře. Příkladem byl francouzský jazzy-dj Mathieu Montecot, německá zpěvačka se sametovým hlasem Thea Soti či italský kytarový mág Ruggero Robin. Vrcholem programu byl koncert Laca Décziho a jeho americké formace Celula New York. Stabilní součástí festivalu se stala cena pro mladé jazzmany, která v sobě nese finanční dotaci na nahrání debutového alba. Vítězem se stala kapela Quattro Formaggi ve veliké konkurenci celkového počtu téměř 30 jazzových kapel. Dnes již můžeme říci, že tato podpora pomohla vítězné formaci nahrát kvalitní album a posunula ji v její hudební kariéře dopředu. Výborná atmosféra, plné sály, propojení mladé i starší generaci na podiu i v hledišti, to byla synonyma Mladí Ladí Jazz Směr, kterým, věříme, bude festival pokračovat i nadále.

12 Druhý ročník festivalu Mladí Ladí Jazz splnil dvě zásadní očekávání, která jsme do něho jako organizátoři vkládali. V prvé řadě přilákal nejen stejné množství návštěvníků jako ve své premiéře, ale celková návštěvnost se zvýšila o 30%. V tomto směru považujeme organizaci druhého ročníku za mnohem náročnější záležitost, protože se nejedná o akci, která se uskutečnila poprvé a nese punc zajímavého a neznámého, ale o druhý ročník, který teprve mohl prokázat svůj význam. Projekt Mladí Ladí Jazz přitahuje pozornost návštěvníků nejen díky své neotřelosti, ale zejména díky svému kvalitnímu dramaturgickému programu. Zároveň potvrzuje náš předpoklad, že jazz není tak okrajovým žánrem, za jaký bývá občas považován. Posun v kvalitě dramaturgie byl oproti předchozímu ročníku signifikantní. Účelem bylo připravit kvalitní hudební program a zakomponovat do něj interprety, kteří obohatí kulturní prostředí Prahy, stejně jako návštěvníky festivalu. Přes mladý věk projektu se tento cíl daří naplňovat a věříme, že následující ročníky tento trend potvrdí. I díky faktu, že se festival bude stávat čím dál více známým v Praze, České republice i středoevropském prostoru.

13 Dramaturgický harmonogram Jazztime Jazz Republic < 3 finalisté Jazz Fruit: Quattro Formaggi, 4Leaf, Fluid Culture < Fanfán Tulipán < Jan Kořínek & Groove feat. Najponk > Online session > Robert Balcar Trio > Matthieu Montecot alias DJ Ordoeuvre / FR klub Jazzdock < Lesní zvěř < AMC Trio feat. Ruggero Robin / SK, IT 5.5. Divadlo Na Prádle < Thea Soti Quartet / HU > Harmcore Jazz Band > Vyhlášení vítěze ceny Metropolitní univerzity > Laco Déczi & Celula New York / SK, USA

14 Nerudný Fest.cz, o.s.

15 Jazzbit 2011 Projekt Jazzbit, který probíhá v průběhu školního roku jako doplňující iniciativa k festivalu Mladí Ladí Jazz, ve svém druhém ročníku poskytl prostor k představení 12 mladým, i mimopražským kapelám, na své domovské scéne v klubu Jazz Time ( Celý koncept přináší možnost prezentace a propagace nově vzniklým nebo začínajícím jazzovým či jazzem ovlivněným kapelám, bez starostí o produkci, která je zaštítěna sdružením. Mladým umělcům tak projekt přináší možnost prezentovat svojí tvorbu, bez nároků na jejich produkční schopnosti, zasáhnout svojí cílovou skupinu a získat tak nové fanoušky a posluchače, nebo minimálně zvýšit povědomí o kapele, skrze propagaci akce v širším měřítku. V roce 2011 Jazzbit propojil hudební sféru i s dalšími uměleckými okruhy, aby tak svým návštěvníkům obohatil kulturní zážitek. Do koncepce série koncertů dvě mladé kapely za 50 Kč přibudli doplňkové akce, jako např. vernisáž a následní výstava malířky Kláry Saudkové, projekce VJs, či taneční swing-jazz-latin afterparty, které se těší velké oblibě. Neposlední je též zaměření Jazzbitu na mladé publikum. Kromě zvýhodněného vstupného (50 Kč do 30 let) mají návštěvnící koncertů pokaždé možnost získat vstup na další připoravovanou akci, nebo na samotný festival. Tím dostávají možnost kvalitního kulturního vyžití, které neohrožuje jejich finanční stabilitu. Rovněž tak udržuje důležitý kontakt s posluchačskou základnou Mladí Ladí Jazz. Jazzbit se svou činností řadí, vedle soutěže JazzFruit, k projektům podporující mladé umělce, snažící se prosadit v jazzovém světě. Dramaturgie série koncertů v roce 2011 měsíčně přilákala na 150 návštěvníků. Věříme, že si jeho přítomnost v pražském kulturném dění udrží svoji pevnou pozici i nadále.

16 17. červenec

17 Nerudný fest 2011 Festival Nerudný Fest představuje průřez mladým uměním napříč kulturou. Každoročně Nerudný Fest nabízí širokému publiku mladé hudební projekty, divadelní představení či rozsáhlé výstavy nadaných mladých výtvarníků. Program je doprovázen menšími atrakcemi (například: stolní fotbálky, fireshow) i nabídkou občerstvení. Vstup je volný pro veřejnost a zcela zdarma. Festival se zpravidla odehrává v polovině června. Ročník 2011 navazuje na několikaletou tradici festivalu, který vznikl iniciativou skupiny studentů Gymnázia Jana Nerudy, kteří poprvé festival uspořádali v roce Ročník 2011 se od předchozích v mnohém nelišil. Hudebně, divadelně, výtvarně a dalšími inovativními uměleckými způsoby se zde představila uskupení jak z GJN, tak dalších středních škol. Jako specialitu ročníku lze zmínit uměleckou fosforeskující instalaci ve tmě či světelnou show. Poprvé do prostorů Gymnázia Jana Nerudy také dorazil Big Band GJN z žižkovské hudební sekce školy. Celkově lze ročník zhodnotit jako relativně úspěšný, ovšem právě tento ročník také naznačil hned několik úskalí festivalu, které zajisté ovlivní jeho budoucí vývoj. Organizátoři při přípravách festivalu zaznamenali snížení zájmu mladých lidí o živou hudbu a ruku v ruce s tím pokles studentských kapel na gymnáziích. Dále se ukázalo, že prostory gymnázia jsou pro festival sice v mnoha ohledech velice vhodné, ale zároveň festival výrazně limitují (evidence osob, konzumace alkoholických nápojů, hluk v okolních domech), což do značné míry brání festivalu v jeho dalším rozvoji. Právě proto festival v příštích letech pravděpodobně čekají zásadní změny. V úvahách je jeho kompletní přesun do přilehlých prostor malostranské Kampy. Nerudný Fest 2011 byl další v řadě úspěšných ročníků, během něj organizátoři však narazili i na některé úskalí současné koncepce. Proto festival čekají do budoucna nemalé změny. Nerudný Fest je pro sdružení nejen historickou a srdeční záležitostí, ale všichni členové vnímají silně i jeho unikátnost a potenciál. Proto se v rámci dlouhodobé strategie počítá se změnou koncepce a dalším rozvojem festivalu.

18 Nerudný Fest.cz, o.s.

19 Zhodnocení aktivit sdružení Základním parametrem úspěšnosti uplynulého roku, konkrétně jednotlivých projektů, je především návštěvnost. U festivalů Mladí Ladí Jazz a Student Fest se pohybuje na potěšitelné vysoké úrovni, kdy takřka hraničí s kapacitou míst, ve kterých se tyto akce konají. U prvně jmenovaného došlo dokonce k navýšení počtu návštěvníků. Projekt Jazzbit, jako jediný celoroční projekt, ustálil svou návštěvnost a zařadil se mezi stabilní akce pořádané sdružením. Důvodem tohoto faktu je jeho větší známost a též kvalitněji sestavovaná dramaturgie. Důležitý rozměr hodnocení naší činnosti v oblasti produkce jednotlivých festivalů je jejich schopnost finančně být soběstačný. V tomto směru jsme náš záměr naplnili, zejména díky našim partnerům. Posledním klíčovým hodnotícím kritériem je ohlas médií. Těší nás zájem, který novinářská obec o naše projekty projevila. Informace o akcích sdružení se v uplynulém roce objevily v hlavních mediích, jakými jsou například Česká televize, Český rozhlas, Rádio 1 či Aktuálně.cz. Záměry sdružení na další rok Naším dlouhodobým cílem je zařadit naše projekty mezi stabilní akce pražské, ale i české kulturní scény a vytvořit z nich zásadní události, které budou všeobecně očekávány a postupem času si získají respekt laické i odborné veřejnosti. V souladu s tímto směřováním budeme usilovat o vylepšení našich projektů v těchto aspektech: Posílení finanční stability projektů Zesílení propagace a všeobecné informovanosti o projektech sdružení Udržení stávající umělecké úrovně projektů, v případě těch největších pak jejich další rozšíření o atraktivní umělecké projekty Rozšíření nabídky sdružení o kulturně vzdělávací rovinu našich projektů (workshopy, zapojení mladé komunity)

20 Partneři a mediální partneři 2011 Našim partnerům patří velký díky za podporu, kterou nám projevili v uplynulém roce Bez jejich podpory bychom nemohli uskutečnit naše projekty v daném rozsahu a za to jim patří veliký dík! Za festival Mladí Ladí Jazz děkujeme za podporu Metropolitní univerzitě Praha, Hlavnímu městu Praha, Ministerstvu kultury České republiky, Nadaci život umělce, Rádiu 1,Českému rozhlasu 3 Vltava, kulturnímu magazínu A2, nahrávacímu studiu 3bees, Maďarskému kulturnímu středisku v Praze, Slovenskému institutu, Kytarám.cz, kulturnímu časopisu H_aluze, Houseru, ISIC, Národnímu informačnímu centru pro mládež, studentskému časopisu Sociál a v neposlední řadě UKMedia. Za festival Student Fest bychom rádi vyjádřili své poděkování našim partnerům : Rádio 1, Kytary.cz, časopis Metropolis, Bohemia Bagel, i-klik.cz, Musicweb.cz, DNB Fever, poslouchej.net, Alternativa TV a drumandbass.cz Za festival Nerudný fest je třeba vyzdvihnout podporu Sdružení rodičů a přátel školy Gymnázia Jana Nerudy, bez jejichž finanční pomoci by nebylo možné festival uskutečnit. Dále děkujeme za podporu našemu partnerovi Bohemia Bagel a v neposlední řadě i Kofole.

21 Seznam zaměstnanců a spolupracovníků Hlavní práce sdružení je zajišťována z vlastních zdrojů organizace, s výjimkou naší kolegyně Lucie Gogolákové. Ačkoli není členkou sdružení, obětavě se podílí na našich projektech a díky svým bohatým zkušenostem přispívá k rozvoji fungování projektů i samotného sdružení. Touto formou bychom rádi vyjádřili Lucie velké poděkování, která s námi převážnou většinu projektů projednává a na těchto spolupracuje. Tvoří nezbytnou součást naší organizace. Na projektu Mladí Ladí Jazz pracuje téměř od jeho počátku a jeho dnešní podoba je i jejím dílem. Rovněž na tomto místě vyjadřujeme poděkování dalším našim spolupracovníkům. Za projekt Mladí Ladí Jazz děkujeme Pavlu Novákovi, za velkou trpělivost a pomoc s dramaturgickou koncepcí, zejména díky jeho bohatým zkušenostem na poli jazzové hudby. Za cyklus jazzových koncertů Jazzbit patří ocenění vstřícnosti klubu Jazztime a jeho majiteli, Fedjovi Nanicovi, který poskytl tomuto projektu azyl a podporu. Za grafické zpracování webových stránek, grafiky a celkového vzhledu propagace děkujeme našim grafikům Hance Dočkalové a Matějovi Polákovi. Rozvržení práce ve sdružení se dělí podle projektů i vloh jednotlivých členů sdružení. Obecně lze říci, že za účetnictví, fundraising a oslovování partnerů z finanční sféry je zodpovědný Tomáš Mudra. IT technologie a oblast techniky obstarává pro celé sdružení Jan Jelínek. Produkci, dramaturgii a mediální partnerství má na starosti Lucia Gogoláková a Jan Gregar pro festival Mladí Ladí Jazz a projekt Jazzbit. Hlavní supervizi nad Student Festem vykonává Jan Jelínek s pomocí v oblasti mediálního partnerství od Jana Gregara. Pro Nerudný fest jsou kompetence rozděleny takto : dramaturgie (Jan Jelínek), produkce a mediální partnerství (Jan Gregar), finanční zajištění akce (Tomáš Mudra). Kreativní stránku všech projektů zajišťují všichni 4 výše zmínění, za občasné pomoci všech inspiračních zdrojů a múz.

22 Nerudný Fest.cz, o.s.

23 Zahajovací rozvaha 2011 Aktiva Pasiva materiál na skladě 1033 celková ztráta za předcházejícíc období pokladna 4893 závazky za členy běžný účet výdaje příštích období příjmy příštích období Aktiva celkem Pasiva celkem Závěrečná rozvaha 2011 Aktiva Pasiva materiál na skladě 1033 celková ztráta za předcházejícíc období běžný účet výsledek hospodaření pokladna 3996 výnosy příštích období 5000 Aktiva celkem Pasiva celkem

24 Výkaz zisku a ztráty 2011 Výnosy Náklady Tržby Propagační Úroky Nájmy Přijaté příspěvky Umělecké honoráře Přijaté dotace Personální Cestovné 8266 Reprezentace 5924 Ostatní Poplatky 832 Náklady na prodané zboží 5613 Vrácené příspěvky - nevyužitá část 3581 Výnosy celkem Náklady celkem Výsledek hospodaření

25 Výkaz nákladů a výnosů - akce Student Fest Výnosy Náklady Tržby Propagační náklady Přijaté příspěvky Nájmy Umělecké honoráře Personální náklady 7700 Cestovné 2392 Ostatní náklady Výnosy celkem Náklady celkem Provozní výsledek za akci Výkaz nákladů a výnosů - akce Mladí Ladí Jazz Výnosy Náklady tržby Propagační náklady přijaté příspěvky Nájmy dotace Náklady kapely Personální náklady 5225 Cestovné 5874 Reprezentace 2777 Ostatní náklady Výnosy celkem Náklady celkem Provozní výsledek za akci -3501

26 Výkaz nákladů a výnosů - akce Nerudný Fest Výnosy Náklady Tržby 4100 náklady propagace 7300 Přijaté příspěvky náklady reprezentace 3147 náklady nájem náklady honoráře 5500 ostatní náklady 4359 náklady na prodané zboží 5613 Výnosy celkem Náklady celkem Provozní výsledek za akci (vráceno SRPŠ) 3581 I. Informace o použitých účetních metodách, obecných účetních zásadách a způsobech oceňování. Občanské sdružení vede účetnictví v souladu s vyhláškou 504/2002 Sb. ve stávajícím znění, kterou se provádějí některá ustanovení zákona č.563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, u kterých hlavním předmětem činnosti není podnikání, pokud účtují v soustavě podvojného účetnictví. II. Doplňující informace k rozvaze a výkazu zisků a ztrát K rozvaze: Krátkodobé závazky z počátku účetního období představovala překlenovací půjčka od jednoho z členů sdružení sjednaná dne na dobu dvou let. Závazek byl dne splacen. Výnosy příštích období ve výši 5000 Kč představuje příspěvek od České hudebního fondu na uspořádání 3. Ročníku festivalu Mladí Ladí Jazz v roce 2012.

27 K výkazu zisků a ztrát: Nákladová položka A.II.8 se skládá z následujících nákladových podskupin: Odměny za umělecká vystoupení Krátkodobé nájmy Náklady na propagaci 71200Kč 63964Kč Kč Náklady jsou uváděny i včetně nákladů za akci Nerudný Fest, která je konána ve spolupráci s gymnáziem Jana Nerudy na Malé Straně, jehož SRPŠ akci financuje a vede o něm účetní záznamy. Nevyužitá část příspěvku dle rozpočtu se pak vrací zpět SRPŠ gymnázia. Sdružení zajišťuje celkovou organizaci akce a to zcela bezplatně. V daném účetním období byla občanskému sdružení poskytnuta dotace od oddělení kultury Magistrátu hlavního města Prahy ve výši Kč a to na projekt Mladí Ladí Jazz. Dotace byla plně využita. Mezi rozvahovým dnem ( ) a datem sestavení účetní závěrky ( ) nedošlo k žádné významné události, která by měla vliv na majetek a závazky vykazované účetní jednotkou.

28

Výroční zpráva 2012. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk

Výroční zpráva 2012. NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk Výroční zpráva 2012 Špatné překonávat dobrým to není tak těžké, ale těžko je překonávat dobré lepším. Tomáš Garrigue Masaryk Tomáš Garrigue Masaryk NERUDNÝ FEST.CZ, o.s. Telefon 608 530 065 Strakonická

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Nerudný fest.cz za rok 2010

Výroční zpráva občanského sdružení Nerudný fest.cz za rok 2010 Výroční zpráva občanského sdružení Nerudný fest.cz za rok 2010 Nemáme větší úkol, než proměnit svět kolem nás. 1 S t r á n k a Slovo úvodem Múzy byly v řecké mytologii považovány za bohyně umění, nekonečný

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015 Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2015 1. Činnost společnosti V roce 2015 se společnost KENTAUR MEDIA, s.r.o. věnovala následujícím činnostem: - Provoz klubu Jazz

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Společnost Waldorfské školy Příbram o.s.

Příloha k účetní závěrce za rok 2012 Společnost Waldorfské školy Příbram o.s. Příloha k účetní závěrce za rok 212 Společnost Waldorfské školy Příbram o.s. I. Obecné informace 1. Popis účetní jednotky Název: Společnost Waldorfské školy Příbram o.s. Sídlo: Hornická 327, 261 1 Příbram

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Zpráva dozorčí rady o příjmech a výdajích Sdružení za rok 2006 Stav finančních prostředků k 1.1.2006 Peníze v pokladně: Peníze na běžném účtu: Celkem 29.444,00 Kč 109.059,11

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016 Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2016 1. Činnost společnosti V roce 2016 se společnost KENTAUR MEDIA, s.r.o. věnovala následujícím činnostem: - Provoz klubu Jazz

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k

V ý r o č n í z p r á v a z a r o k tel: 605301919 V ý r o č n í z p r á v a z a r o k 2 0 1 0 MAS Moravskotřebovsko a Jevíčsko o.p.s. založilo 15 zakladatelů v roce 2006 a její území působnosti je vymezeno katastry 33 obcí. Území MAS kopíruje

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Občanské sdružení Badys o.s. Komenského 1182, 252 19 Rudná IČ: 01372581, DIČ: CZ01372581 Registrace u MV ČR: VS/1-1/91813/13-R ze dne 29. 1. 2013

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

Stručný přehled činnosti z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148. pronájmy/služby jiným pořadatelům 11

Stručný přehled činnosti z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148. pronájmy/služby jiným pořadatelům 11 1 2 3 4 Stručný přehled činnosti 2016 CELKOVÝ POČET PŘEDSTAVENÍ na vlastní scéně/prostoru 159 z toho vlastním souborem nebo ve vlastní produkci/koprodukci 148 pronájmy/služby jiným pořadatelům 11 Vlastní

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2017

Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2017 Zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KENTAUR MEDIA, s.r.o. za rok 2017 1. Činnost společnosti V roce 2017 se společnost KENTAUR MEDIA, s.r.o. věnovala následujícím činnostem: - Provoz klubu Jazz

Více

Výroční zpráva 2010. Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz

Výroční zpráva 2010. Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz Výroční zpráva 2010 Nadační fond Ledňáček 21. dubna 657 691 44 Lednice www.lednacek.cz Posláním nadačního fondu Ledňáček je: - zřizování (budování) vícegeneračních systémů sídelní zeleně (veřejných parků

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu

Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu Příloha roční účetní závěrky za rok 2012 v plném rozsahu Felina ČR s.r.o. I. Obecné informace 1) Popis účetní jednotky Obchodní firma: Felina ČR s.r.o. Sídlo: Korunovační 6, Praha 7, 170 00 IČ: 49615840

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva

Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva Kámen úhelný, z.s. Výroční zpráva za rok 2016 Obsah: 1) Cíle, poslání a předmět činnosti... 3 2) Organizační struktura... 4 3) Pořádali jsme v roce 2016... 5 4) Rozvaha... 6 5) Výkaz zisků a ztrát... 7

Více

Přílohy: Příloha č. 1 Výzkumný dotazník. Váš zřizovatel. kraj. obec MŠMT. Umístění školy/kraj:vyberte ze seznamu

Přílohy: Příloha č. 1 Výzkumný dotazník. Váš zřizovatel. kraj. obec MŠMT. Umístění školy/kraj:vyberte ze seznamu Přílohy: Příloha č. 1 Výzkumný dotazník DOTAZNÍK PRO VEDENÍ ZÁKLADNÍ UMĚLECKÉ ŠKOLY - MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROVOZU A ROZVOJE VEŘEJNÉ ZUŠ Velice Vám děkuji za Váš čas, který tomuto dotazníku věnujete. Otázky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Česká Suzuki asociace, z. s.

Česká Suzuki asociace, z. s. Česká Suzuki asociace, z. s. Výroční zpráva 2017 1 Historie a poslání Česká Suzuki asociace, z. s. (dále jen ČSA) vedený u Městského soudu v Praze pod spis. značkou L 68006, vznikl zapsáním do spolkového

Více

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Výroční zpráva Vážení čtenáři, dovolujeme si Vám, tak jako každý rok, předložit zprávu o činnosti Fakultní Thomayerovy nemocnice v roce. Bez nadsázky lze říci,

Více

Minimální závazný výčet informací VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

Minimální závazný výčet informací VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Minimální závazný výčet informací VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY podle vyhlášky 500/2002 Sb ve zjednodušeném rozsahu Obchodní firma nebo jiný název ke dni 31.12.2008 ACHENBACH CZ s.r.o. (v celých tisících Kč) Sídlo

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

STANOVY SDRUŽENÍ Přátelé zpětné vazby

STANOVY SDRUŽENÍ Přátelé zpětné vazby STANOVY SDRUŽENÍ Přátelé zpětné vazby Článek č. 1. Název a sídlo sdružení 1.1 Název sdružení zní Přátelé zpětné vazby. Tam, kde je to vhodné, bude použit akronym P.Z.V. (dále v textu P.Z.V. ). 1.2 P.Z.V.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Hlavní poslání a cíle společnosti a) ochrana nejvýznamnějších hodnot území střední Moravy, kterými jsou zejména venkovské prostředí, zachovalá příroda, estetická krajina, kulturní

Více

Příloha k účetní závěrce společnosti Butterfly services, s.r.o. k 31. 12. 2013

Příloha k účetní závěrce společnosti Butterfly services, s.r.o. k 31. 12. 2013 Příloha k účetní závěrce společnosti Butterfly services, s.r.o. k 31. 12. 2013 Příloha je zpracována v souladu s Opatřením MF ČR čj. 281/97 417/2001 ze dne 14. prosince 2001, kterým se stanoví obsah účetní

Více

Doprovodný program konference Forum 2000

Doprovodný program konference Forum 2000 5. 11. října 2018 Doprovodný program konference Forum 2000 Výzva pro zájemce o pořádání místních akcí v rámci Festivalu demokracie. #fedem Co je cílem Festivalu demokracie? Chceme naslouchat náladám ve

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému finančnímu orgánu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Slovanský ústav AV ČR, v. v. i. Valentinská 91/1 110 00 Praha 1 Příloha č. 1 c Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Tato příloha je zpracována podle hlavy IV., druhé části Vyhlášky Ministerstva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Občanské sdružení pacientů s idiopatickými střevními záněty Sídlo: Za Poříčskou bránou 21/365, Praha 8, PSČ: 186 00 IČ: 227 20 936 Vážení členové a přátelé Občanského sdružení

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí

Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL PIER v Divadle na Orlí JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Studijní obor: Divadelní manažerství Divadelní produkce inscenace TANEČNÍ MARATON NA STEEL

Více

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací

Co CAMP nabízí? - umělcům a architektům: podílet se v rámci kurátorského dohledu na programu expozic a instalací Co je CAMP? CAMP [kemp] je zkratka názvu Centra architektury a městského plánování, jehož hlavním posláním je zlepšit současnou podobu veřejné debaty o rozvoji Prahy. CAMP má sloužit nejen architektům,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Čerchovská 1981/6, 120 00 Praha 2, Vinohrady IČO 264 31 017 2 0 1 2 Název účetní jednotky: NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Sídlo účetní

Více

OBSAH: Zkratka. Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. SF-DHR, o. s. Logo SPF. Výroční zpráva 2013 Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s.

OBSAH: Zkratka. Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. SF-DHR, o. s. Logo SPF. Výroční zpráva 2013 Svatý Florián Dobrovolní hasiči roku, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Svatý Floriána Dobrovolní hasiči roku, o. s. OBSAH: OBSAH... 2 1. Úvodní slovo... 3 2. Základní údaje o sdružení... 4 3. Statutární orgán... 4 4. Poslání občanského sdružení... 5 5.

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD.

HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD. HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD.) 14 29. MĚSTO PODPORUJE NEZŘIZOVANOU SCÉNU 14 10. MĚSTO PŘITAHUJE ZAHRANIČNÍ

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč )

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k ( v celých tisících Kč ) Výkaz zisku a ztráty podle Přílohy č. 2 vyhlášky č. 504/2002 Sb VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY V ZJEDNODUŠENÉM ROZSAHU k 31.12.2015 ( v celých tisících Kč ) Název a sídlo účetní jednotky Účetní jednotka doručí:

Více

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY speciální hosté LUCIE BÍLÁ a SPIRITUÁL KVINTET DIVADLO HYBERNIA František Nedvěd zpívá Zlaté Nedvědovky Z vyprodaného Strahova, přes mnoho míst českých a slovenských,

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zjednodušeném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zjednodušeném rozsahu Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 500/2002 Sb. VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31.12.2008 (v celých tisících Kč) IČ 26701626 Obchodní firma nebo jiný název účetní

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s.

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Korporace Free Cinema Pofiv,o.p.s., o.p.s. ke dni 3.2.27 Obsah přílohy Podle 29 a 3 vyhlášky č. 54/22 Sb.:. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní

Více

Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P

Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P Divadlo Spektákl, z. s. IČ 029 48 516 Podle náhonu 3224/63 141 00 Praha - Záběhlice Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P rvní novinka sezony (uvedená ještě v roce 2015), je inscenace Chaplinovy

Více

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/

Představení kmene. Webové stránky kmene: http://arapaho.lovciveverek.cz/ Fotogalerie: http://arapaho.rajce.idnes.cz/ KLM Arapaho Výroční zpráva 2014 Představení kmene Struktura kmene: Náčelník: Zuzana Kluková Ohnivec: Jana Hajduchová Náčelník ROP: Jan Hajduch Pokladník: Irena Malinová Písmák: Zuzana Kluková Webové stránky

Více

Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10. Liberec 1 IČO 25916751. Příloha. dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003

Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10. Liberec 1 IČO 25916751. Příloha. dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003 Společnost pro Jizerské hory o.p.s. U Jezu 10 460 01 Liberec 1 IČO 25916751 Příloha dle vyhlášky 504/2002 SB platné od 1.1.2003 Příloha obsahuje alespoň informace o a) vzniku právní subjektivity a místě

Více

PŘÍLOHA. územní a samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO:

PŘÍLOHA. územní a samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO: PŘÍLOHA územní a samosprávné celky, svazky obcí, regionální rady regionu soudržnosti (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) IČO: Název: 00303038 Mohelnice Sestavený k rozvahovému dni 31.12.2015 Sídlo

Více

PROJEKT ROMA Česká republika Karviná. Sdružení Romů Severní Moravy

PROJEKT ROMA Česká republika Karviná. Sdružení Romů Severní Moravy PROJEKT ROMA Česká republika Karviná Sdružení Romů Severní Moravy 1 AKTIVITY V RÁMCI PROJEKTU Průběžné aktivity pro děti: Volnočasové aktivity pro děti a mláděž (zvláště z cílové skupiny) kroužky: počítačový,

Více

Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví

Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví Osnovy k rekvalifikačnímu kurzu účetnictví (vyučovací hodina = 5 minut) Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci 1 Právní úprava účetnictví 2 podstata, význam a funkce účetnictví právní úprava

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

hkjhkjlhjk Ginkgo daně s.r.o., Maničky 5, , Brno

hkjhkjlhjk Ginkgo daně s.r.o., Maničky 5, , Brno E hkjhkjlhjk Ginkgo daně s.r.o., Maničky 5, 616 00, Brno zapsána v OR u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 84913, IČ: 03453600 TEL./FAX: 541 241 940, 541 212 066 GSM: 602 512 770, 603 290 439 E-MAIL:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 124 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 124 ze dne č.j.: 726/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 124 ze dne 22.09.2015 Sloučení příspěvkových organizací Atrium na Žižkově - koncertní a výstavní síň a Junior klub Na

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu Obsah přílohy Podle 29 a 30 vyhlášky č. 504/2002 Sb.: 1.Popis účetní jednotky 2.Použité obecné účetní zásady, účetní metody a odchylky od těchto metod 3.Účetní

Více

Výroční zpráva za r. 2013. Občanské sdružení Otevřené srdce

Výroční zpráva za r. 2013. Občanské sdružení Otevřené srdce Výroční zpráva za r. 2013 Občanské sdružení Otevřené srdce Obsah 1.Fakta o občanském sdružení 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT s.r.o. Čerchovská 1981/6, 120 00 Praha 2, Vinohrady IČO 264 31 017 2 0 1 1 Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: NACHTIGALL ARTISTS MANAGEMENT

Více

Příloha v účetní závěrce Sestavená k

Příloha v účetní závěrce Sestavená k Příloha v účetní závěrce Sestavená k 31. 12. 2017 1. Základní údaje Účetní období: 1. ledna 2017 31. prosince 20171 Název účetní jednotky: Jihlavská astronomická společnost, z. s. Sídlo organizace: Královský

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 54/22 Sb. ve znění pozdějších předpisů ke dni ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu Jméno a příjmení, obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky Společenství

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO 1. Základní informace o spolku 2. Historie a členové 3. Cíle 4. Přehled činností roku 2016 4.1 Jednání Rady 4.2 Přehled realizovaných akcí 5. Účetní

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

ÚČETNICTVÍ STÁTU III. Část

ÚČETNICTVÍ STÁTU III. Část ÚČETNICTVÍ STÁTU III. Část Prováděcí vyhláška č. 410/2009 Sb. 1 Prováděcí vyhlášky Vyhláška č. 410/2009 Sb. stanovuje rozsah a způsob sestavování účetní závěrky Vyhláška č. 383/2009 Sb. Technická vyhláška

Více

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY

Příloha ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVNÉ CELKY sestavený k 31.12.211 IČO: 29455 Název: Obec Bory Sídlo: Bory čp. 232, 594 61 Bory Finanční okruhy Účetnictví 3.48.2 (BORY), verze: 211.2 1 z 15 A.1. Informace podle 7 odst. 3 zákona (TEXT) Účetní jednotka

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu 31/12/2006

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu 31/12/2006 Minimální závazný výčet informací podle vyhlášky č. 54/22 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu ke dni 31/12/26 Jméno a příjmení, obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky

Více

Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo

Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo Daňový subjekt: IČ / DIČ: Sídlo účetní jednotky: Bytové družstvo Horní Maršov, družstvo 25993291 / CZ25993291 Horní Maršov 102, 54226 HORNÍ MARŠOV Vybrané údaje z Rozvahy (bilance) pro podnikatele, ve

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2017 FUTRA, SPOLEK PRO HORŇÁCKO 1. Základní informace o spolku 2. Historie a členové 3. Cíle 4. Přehled činností roku 2017 4.1 Jednání Rady 4.2 Přehled realizovaných akcí 5. Účetní

Více

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA KELÍMKY Návštěvníci Café Na půl cesty v roce 28 podpořili rehabilitační služby Green Doors tím, že darovali zálohovaný kelímek do boxu

Více

ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI JAZZ SIDE z.s. rok 2015

ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI JAZZ SIDE z.s. rok 2015 ROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI rok 2015 Stránka 1 z 9 OBSAH 1. HLAVNÍ ČINNOST Úvod 3 Personální zajištění.. 3 Provoz profesionálního brněnského bigbandu B-SIDE BAND. 4 2. EKONOMICKÁ ČINNOST Přehled dotací.7 Rozvaha

Více

Občanské sdružení Výroční zpráva 2012

Občanské sdružení Výroční zpráva 2012 Občanské sdružení Výroční zpráva 2012 Obsah ÚVODNÍ SLOVO... 3 PROFIL OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ... 4 ZÁKLADNÍ ÚDAJE... 4 STRUKTURA ORGANIZACE... 4 POSLÁNÍ A CÍLE... 4 ZPRÁVA O ČINNOSTI... 5 PODPOŘENÍ FARMÁŘI...

Více

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU:

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU: PROJEKT č. 1 NÁZEV Koncertní činnost Severočeské filharmonie Teplice 2017 v rámci Ústeckého kraje Severočeská filharmonie Teplice PRÁVNÍ FORMA: Příspěvková organizace Teplice 3 500 000 Kč CELKOVÉ NÁKLADY

Více

Příloha k účetní závěrce za období roku 2013

Příloha k účetní závěrce za období roku 2013 Příloha k účetní závěrce za období roku 2013 1 OBECNÉ ÚDAJE 1.1 Identifikace účetní jednotky Společnost: MAS Lužnicko o. p. s. Sídlo Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí Právní forma Obecně prospěšná

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu spolek Veřejný sál Hraničář. z.s.

Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu spolek Veřejný sál Hraničář. z.s. Příloha v účetní závěrce ve zkráceném rozsahu spolek ke dni 31. 12. 217 Obsah přílohy Podle 29 a 3 vyhlášky č. 54/22 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní zásady, účetní metody a odchylky

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Občanské sdružení BALET o. s. - 1 - OBSAH: 1. SLOVO ÚVODEM...3 2. OBČANSKÉ SDRUŽENÍ BALET o.s...4 2.1 ZÁKLADNÍ INFORMACE...4 2.2 HISTORIE...4 2.3 ČINNOST A POSLÁNÍ...5 2.4 CÍLE...5

Více

Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2

Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2 Výroční zpráva Divadlo Orlík (Studio Hrdinů) 2011 Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2 Úvodní slovo...3 Fotodokumentace Divadlo Orlík 2011.....4 Konkrétní veřejné výstupy 2011.....5 Rozvaha

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 500/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2017 (v celych tisících Kc) ˇ I O KENTAUR MEDIA, s.r.o. 25131788 Narodní Praha 1 11000 Sestaveno dne: 27.3.2018 Právní forma ú

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL

VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL. Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL VÝROČNÍ CENY AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CENY ANDĚL Statut Cen Anděl STATUT 26. ROČNÍKU VÝROČNÍCH CEN AKADEMIE POPULÁRNÍ HUDBY CEN ANDĚL (dále jen STATUT) Článek I. Organizátor slavnostního udílení Cen Anděl

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

Stav v běžném období. Podpisový záznam statutárního orgánu nebo fyzické osoby, která je účetní jednotkou: Ing. Vladimíra Zíková

Stav v běžném období. Podpisový záznam statutárního orgánu nebo fyzické osoby, která je účetní jednotkou: Ing. Vladimíra Zíková PROFI-TEN a.s. Účetní závěrka k 31.12.2014 Minimální závazný výčet informací uvedený ve Vyhlášce č. 500/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně a doručením daňového přiznání za daň z příjmů

Více

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni

ROZVAHA ve zjednodušeném rozsahu. ke dni Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 00/2002 Sb. Účetní jednotka doručí účetní závěrku současně s doručením daňového přiznání za daň z příjmů 1 x příslušnému finančnímu úřadu ROZVAHA ve zjednodušeném

Více

Příloha v účetní závěrce v plném rozsahu

Příloha v účetní závěrce v plném rozsahu Příloha v účetní závěrce v plném rozsahu Obsah přílohy Podle 39, 39b a 39c vyhlášky č. 500/2002 Sb.: 1. Popis účetní jednotky 2. Použité obecné účetní zásady, účetní metody a odchylky od těchto metod 3.

Více

Představení kmene. Webové stránky kmene: Fotogalerie:

Představení kmene. Webové stránky kmene:  Fotogalerie: KLM Arapaho Výroční zpráva 2015 Představení kmene Struktura kmene: Náčelník: Zuzana Kluková Ohnivec: Jana Hajduchová Náčelník ROP: Jan Hajduch Pokladník: Irena Malinová Písmák: Zuzana Kluková Webové stránky

Více

Výroční zpráva za r. 2011. Občanské sdružení Otevřené srdce

Výroční zpráva za r. 2011. Občanské sdružení Otevřené srdce Výroční zpráva za r. 2011 Občanské sdružení Otevřené srdce Obsah 1.Fakta o občanském sdružení 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1

Více