Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor"

Transkript

1 Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.. 3. Ekonomické informace 4. Statistika členské základny za rok Aktualizace pasportu 6. Různé Při korespondenci používejte pouze tuto adresu : ORLICKÉ SPORTOVNÍ SDRUŽENÍ, PS 63, Zborovská 213, Ústí nad Orlicí. Telefon , Fax, TM oss.uno@worldonline.cz, internetová adresa :

2 2 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení porady ČSTV v Pardubicích odsouhlasení a předání žádostí na investiční prostředky TJ,SK výsledky Krajské olympiády mládeže, kterou pořádalo OSS spolu s AŠSK vyhlášení NS za rok 2006 zpráva revizní komise OSS přijetí do ČSTV TOSK Žamberk ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy Jak jsme Vás již informovali, uskuteční se i za letošní rok vyhlášení nejúspěšnějších sportovců.. Návrhy do této ankety můžete zasílat na adresu OSS Ústí nad Orlicí nejdéle do 21. prosince Písemný návrh musí obsahovat : jméno a příjmení, rodná data, adresu, druh sportovního odvětví,stručné zdůvodnění úspěchů či vykonané práce. U kolektivů název, druh sportu, trenéry, vedoucí, nejlepší hráče a úspěchy, kterých dosáhly. VV OSS bylo rozhodnuto, že odborná komise bude hodnotit tyto kategorie : mládež do 15 let, mládež do 19 let, dospělé, veterány, kolektivy mládeže, kolektivy dospělých, trenéry, cvičitele / i SPV a KČT / a rozhodčí, dále vesnické sportovce a popř. i mimořádné výkony / pokud nějaké můžete navrhnout /. Upozorňujeme, že je nutné podávat pouze písemné návrhy a zasílat na naši adresu, která je na přední straně tohoto Zpravodaje!!! Také je možné podávat návrhy elektronickou poštou na adresu OSS Ústí nad Orlicí : oss.uno@worldonline.cz, která je uvedena též na první straně u adresy. Hodnocení došlých návrhů bude na začátku ledna Slavnostní vyhlášení se uskuteční v pondělí 29. ledna 2007 od 17 hodin v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí. Již nyní zveme všechny TJ,SK, městské i obecní úřady, školy i širokou veřejnost na návštěvu této významné sportovní a společenské akce celého regionu. Budeme opět usilovat o účast nejlepších sportovců a o tradičně vhodný doprovodný program. Sháníme sponzory na celou akci. Snažíme se, aby doprovodný program byl na vysoké úrovni, odpovídající této významné společenské a sportovní události.

3 3 3. Ekonomické informace Dotace na činnost 2006 Je do TJ,SK zasílána pod variabilním symbolem /případně 6811/. Zatím byla zaslána dotace do výše cca 3.000,- Kč celá, ostatním byla zaslána 1.část. Koncem září byl TJ/SK zaslán doplatek chybějící dotace na činnost za r variabilní symbol /VS/ Dotace na údržbu 2006 Upozorňujeme na termín vyúčtování, nejdéle do 15.listopadu 2006!! Nečerpané dotace po tomto termínu budou VV OSS přerozděleny podle požadavků na navýšení dotace od dalších TJ,SK. Pokud již nyní víte, že dotaci na údržbu nedočerpáte do plné výše nebo nebudete čerpat vůbec, případně budete dotaci čerpat až po datu vyúčtování, sdělte tuto okolnost písemně na OSS nejpozději do uvedeného data. Při vyúčtování dodržujte způsob vyúčtování. TJ, SK mohou do 15.listopadu 2006 rovněž podat požadavek o navýšení údržby pro letošní rok. Po uvedeném datu bude případný nečerpaný zůstatek dotace přerozdělen na základě požadavků. TJ/SK, které požádaly o navýšení a navýšenou dotaci obdrží, budou informovány do 30.listopadu 2006 / ty TJ/SK,které navýšení neobdrží nebudeme informovat/. Dotace na údržbu je zasílána do TJ,SK pod variabilním symbolem Dotace Sportuj s námi 2006 Termín vyúčtování této dotace je rovněž 15.listopadu 2006!! Požadované doklady zašlete do uvedeného termínu na OSS.Variabilní symbol dotace je Dotace na údržbu i Sportuj s námi jsou dotace ze státního rozpočtu a musí být využity v tomto roce, nečerpané dotace by se vrátily na ČSTV do Prahy. Je nutno rovněž vrátit /pokud jste tak ještě neučinili/ všechny podepsané Smlouvy.. na dotace / údržba, Sportuj s námi /. Posunutí termínu vedení podvojného účetnictví Povinnost vést podvojné účetnictví v TJ/SK se posouvá na termín od změna zveřejněna v zákoně č. 264/2006 Sb., část 60. Přesto upozorňujeme neponechávat tuto věc až na nejpozdější termín a účetnictví si vést, alespoň zkušebně, v programu ABRA na PC, který nabízíme. Připomínáme, že program účetnictví pro TJ,SK / pro podvojné účetnictví vedeným na PC/ si mohou zbývající TJ,SK odebrat na OSS za úhradu 200,- Kč 4. Statistika členské základny za rok 2006 Opětovně i za rok 2006 se bude zpracovávat statistika členské základny.v poslední době je snaha, co nejvíce využívat počítačů, t.zn. zpracovávat údaje elektronickou cestou. Koordinací jsou opět pověřena všechna regionální sdružení v celé ČR. Proto Vás již nyní žádáme, abyste si připravili všechny potřebné údaje pro zpracování této statistiky v každé TJ a SK. Termín odeslání výsledků statistického šetření z TJ,SK je nejdéle do 8. ledna V Informačním systému ČSTV je možné, aby si TJ,SK vedly členskou agendu elektronickou formou. Proto vyzýváme další TJ,SK, aby se podle svých možností vybavily tímto programem, jež ČSTV poskytuje zdarma.

4 4 Program zpracovává a vede členskou základnu, může i vést pasportizační údaje o majetku TJ,SK. Program lze získat po dohodě na OSS. Ty TJ,SK, které již mají zpracování elektronicky mohou tento výsledek statistiky zaslat na mailovou adresu OSS, která je oss.uno@worldonline.cz. Proto žádáme všechny TJ,SK, které mají tento program, aby nám tuto skutečnost nahlásily na Orlické sportovní sdružení panu tajemníkovi M.Knapovi,pro následné zaslání informací o zpracování statistiky členské základny elektronickou formou. Upozorňujeme ty TJ,SK, které dělají statistiku a pasport v elektronické formě, že se musí ohlásit na OSS u tajemníka M. Knapa a domluvit se na zapůjčení nebo zaslání upgrade TJ,SK verze (1.3M) Veškeré podklady pro statistiku a paspart budou zaslány do TJ,SK nejdéle do konce listopadu Termín odeslání statistických údajů z TJ,SK je shodně s pasportem nejdéle do 9. ledna Aktualizace údajů pasportu tělovýchovných zařízení k Tento pokyn předsedy ČSTV je vydáván na základě zmocnění VV ČSTV ze dne 14.září 2005 usnesení č. 05/34/373 (v návaznosti na Pokyn předsedy ČSTV 1/2003 z ) Slouží k udržení aktuální databáze údajů o tělovýchovných zařízeních ve vlastnictví nebo v užívání TJ a SK, v regionálních organizacích a sportovních svazech sdružených v ČSTV. Vlastní aktualizace dat se provede pouze v těch případech, kdy u těchto tělovýchovných zařízení došlo od poslední aktualizace ke změnám v právních vztazích, k zásadním změnám pasportem sledovaných technických parametrů, nebo k novému nabytí takových zařízení!!!!! Povinnost aktualizovat údaje pasportu se stanovuje vždy, i tehdy, kdy bylo tělovýchovné zařízení vybudováno nebo zhodnoceno realizací investiční akce s účastí dotace ze státního rozpočtu z programů Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy a Ministerstva financí ČR, s účastí dotací z územních rozpočtů nebo finančních zdrojů mimo státní a územní rozpočty. Aktualizovat data pasportu je nutné v nejblíže stanoveném termínu po předání vybudovaného díla do užívání s tím, že do aktualizace budou případně zahrnuty i investiční akce realizované v roce U tělovýchovných zařízení, u nichž nedošlo v průběhu roku 2006 k výše uvedeným změnám, zůstanou data beze změny. Všechny podrobné informace k provedeným změnám v roce 2006, včetně karet obdržíte na požádání na OSS. Termín odeslání změn v pasportu z TJ,SK je shodně se statistikou nejdéle do 9. ledna 2007.

5 5 6. Různé Žádáme TJ,SK, které mají změněná telefonní čísla popř. nové kontaktní adresy, změny ve vedení TJ,SK, aby nám tyto skutečnosti také nahlásily. Je to velice důležité pro komunikaci s Vámi. opětovně připomínáme, že po aktualizaci kontaktních adres TJ,SK ve statistice členské základny 2005 by Tělovýchovný pracovník měl chodit na Vaše správné adresy, to je na adresy, na které dostáváte veškeré tiskoviny. Ale je nutné a potřebné změny ihned hlásit na OSS Ústí nad Orlicí a pokud by Tělovýchovný pracovník nechodil na Vaši kontaktní adresu, ihned nám tuto skutečnost oznamte! znovu připomínáme TJ,SK na možnost ocenit za dlouholetou činnost Vaše členy. Jedná se o zasloužilé členy,kteří se věnují tělovýchově a sportu delší dobu a oslaví významná životní jubilea, abyste nezapomněli na možnost jejich ocenění podle směrnic ČSTV Žádost je nutné předložit alespoň 3 měsíce dopředu!!! Případné informace u tajemníka Orlického sportovního sdružení Miroslava Knapa Upozorňujeme všechny TJ,SK na opětovné vyhlášení grantů Pardubického kraje na příští rok. Budou vyhlášeny v nejbližších dnech. Proto sledujte internetové stránky Pardubického kraje, abyste včas mohli zareagovat a případně požádat o grant pro Vaší TJ,SK. Internetová adresa je v odkaze grantové programy. TJ,SK které by chtěly požádat o finanční prostředky na investiční akce na rok 2008 je nutné, aby si začali připravovat všechny doklady, aby v roce 2007 na požádání mohli požadované dotazníky a tiskopisy z ČSTV a MF už jenom doplnit a doložit připravenými doklady. Stále zjišťujeme, že TJ,SK se ve své činnosti neřídí svými stanovami, kde je uvedeno, jak často se mají uskutečnit valné hromady. Jsou TJ,SK, kde se VH nekonala pět a více let a neodpovídá to jejich stanovám. V Ústí nad Orlicí 14. října 2006 Výkonný výbor Orlického sportovního sdružení okresu Ústí nad Orlicí

6 6 U P O Z O R N Ě N Í změna zákona č.83/1990 Sb. o sdružování občanů S účinností od došlo ke změně zákona č. 83/1990Sb. o sdružování občanů ( 6 odst.4). Tato změna se dotkla úpravy názvu občanských sdružení. Podle této nové úpravy musí název občanského sdružení povinně obsahovat text občanské sdružení nebo zkratku o.s.. Tedy název sdružení bude vypadat např. následovně : Sportovní klub Dynamo, občanské sdružení nebo Tělovýchovná jednota Třebechovice, o.s.. Občanská sdružení, která byla u MV ČR registrována do data a tedy jejich název neobsahuje shora uvedený text, jsou povinna uvést svůj název do souladu se zákonnou úpravou nejpozději do 3 let od účinnosti změny zákona, tj. nejpozději do !!!! Pro nově vznikající občanská sdružení: V návrhu na registraci stanov se u členů přípravného výboru, kteří návrh Ministerstvu vnitra ČR předkládají, nově místo rodného čísla uvádí datum narození. Legislativně právní a personální odbor ČSTV Příloha: aktualizované vzorové stanovy TJ/SK aktualizovaný návrh na registraci stanov

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. 40. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.za rok 2008

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. Okénko předsedy 3. 41. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce,

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru Orlického sportovního sdružení 2. 40. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy.za rok 2008

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH : 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor OBSAH: 1. Poděkování OSS městům a obcím 2. 42. ročník ankety O nejúspěšnější sportovce, kolektivy. za rok 2010 3. Ekonomické informace

Více

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013

Z P R A V O D A J 1/2013 LEDEN 2013 Český svaz tělesné výchovy - okresní sdružení Šumperk Tyršova ul.č.12, 787 01 Šumperk, tel.fax. 583 212 246, e-mail simicek.cstv @rps.cz mobil Šimíček 603 847 892, Vintrová 739 011 848 Z P R A V O D A

Více

Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007

Dotace na údržbu a provoz tělovýchovného zařízení na rok 2007 Regionální sdružení Českého svazu tělesné výchovy Břeclav, Veslařská 1, 690 84 Břeclav,, IČ 49963287 e-mail: rscstv.breclav@iol.cz,, www.cstv.cz/breclav/ ZPRAVODAJ pro tělovýchovné jednoty a sportovní

Více

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS

Český svaz plaveckých sportů směrnice č. 4/2011 schválena dne: 29.5. 2011 REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS REGISTRAČNÍ ŘÁD Českého svazu plaveckých sportů Článek 1 REGISTRACE ČLENŮ ČSPS 1.1 Sportovec, který se chce aktivně zapojit do činnosti v plaveckých sportech, musí být registrován v ČSPS. 1.2 Každý rozhodčí,

Více

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012

Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 Setkání ORK FAČR s předsedy ORK KFS Hradec Králové, 14.9.2012 ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy,

Více

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O.

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. BOX 40 tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.cz tel. 233 017 434 http://gymnastika.cstv.cz SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S

Více

Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu

Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu Směrnice o členství v Českém horolezeckém svazu 1) Podmínkou vzniku řádného členství A je: I. Řádné členství fyzických osob (člen A) a) doručení řádně vyplněné přihlášky sekretariátu ČHS, b) uhrazení členského

Více

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010

Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 Obsah: 1. Bilance státních zdrojů (dotace MŠMT a MF ČR) za rok 2010 2. Bilance státních zdrojů pro rok 2011 a návrh na jejich rozdělení v roce 2011 3. Bilance vlastních zdrojů ČSTV za rok 2010 4. Bilance

Více

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD

REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./ fax 242 429 260, e-mail: cgf@cstv.cz REGISTRAČNÍ A PŘESTUPNÍ ŘÁD Praha, listopad 2010 Roman Slavík předseda ČGF OBSAH

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor -------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného výboru

Více

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty

Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty Servisní centrum sportu (SCS) Rozsah poskytovaných služeb SCS pro sportovní subjekty A) V oblasti neinvestičních dotací. Program IV. Údržba a provoz sportovních zařízení. - zpracování metodiky předkládání

Více

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012

METODICKÁ INFORMACE. k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 METODICKÁ INFORMACE k vyhlášeným programům Státní podpory sportu pro rok 2012 V souvislosti s vyhlášením programů Státní podpory sportu pro rok 2012 určených pro nestátní neziskové organizace dochází k

Více

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012

Zpravodaj ČSTV. Mimořádné vydání. Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Zpravodaj ČSTV Vydání k zásadním změnám v žádostech o státní podporu z MŠMT Mimořádné vydání Zásadní změny ve způsobu podávání žádostí o státní podporu v roce 2012 Mimořádné vydání ZPRAVODAJE ČSTV Úvod

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014

AKTUÁLNÍ INFORMACE Č. 3/2014 Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH)

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) I. Volby do Exekutivy ČSH Konference ČSH rozhodla dne 29. srpna 2015 v souladu se stanovami

Více

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. I. Základní ustanovení S T A N O V Y Název organizace: Regionální sdružení sportů Svitavy, z.s. IČ : 00435805 Sídlo organizace: Svitavy, Kapitána Nálepky 39 Působnost: Regionální sportovní tělovýchovná organizace tělovýchovných

Více

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor

Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného

Více

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/2013 14.5.2013 1. Směrnice ČUS ze dne 14.5.2013 o pravidlech pro udělování vyznamenání a ocenění a o zásadách pro převzetí záštity a udělení ceny úplné znění část první Zásady

Více

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Výkonný výbor okresního sdružení ČUS Vsetín Z Á P I S č. 2 ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Schůze byla zahájena v 16.00 hodin. Schůzi zahájil a řídil

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014.

Vážení přátelé, konference delegátů ZO - plenární zasedání chovatelů koček se bude konat 22. února 2014. Český svaz chovatelů, Maškova 3, 182 53 Praha 8, tel. 28468 3440, fax 28468 14 51 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků

ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků ČLENSTVÍ VE FAČR a struktura dělení členských příspěvků Členství a struktura dělení ČP Na 13. řádné valné hromadě FAČR byly přijaty nové stanovy, které jsou platné s účinností od data přijetí, tedy od

Více

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ

TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ TJ PŘEŠTICE VNITŘNÍ PŘEDPIS O HOSPODAŘENÍ I. HOSPODAŘENÍ TĚLOVÝCHOVNÉ JEDNOTY Informace o hospodaření TJ Přeštice 1. Výkonný výbor včele s hospodářem řádně spravuje a hospodaří s majetkem TJ Přeštice tak,

Více

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D

ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D ČESKÝ KRASOBRUSLAŘSKÝ SVAZ, z.s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Platnost od 16. 5. 2015 HLAVA I. Úvodní ustanovení Článek 1 1. Registračním řádem jsou stanovena pravidla registrace v Českém krasobruslařském

Více

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í

Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Č E S K Ý K R A S O B R U S L A Ř S K Ý S V A Z, z. s. PRAHA R E G I S T R A Č N Í Ř Á D Platnost od 20. 5. 2017 Účinnost od 1. 5. 2018 HLAVA I. Úvodní ustanovení Článek 1 1. stanoví pravidla registrace

Více

Stanovy občanského sdružení Fotbalový klub Horažďovice

Stanovy občanského sdružení Fotbalový klub Horažďovice Stanovy občanského sdružení Fotbalový klub Horažďovice (ve zkratce FK Horažďovice) I. Základní ustanovení Fotbalový klub Horažďovice je občanským sdružením (dále jen sdružení) založeným podle zákona číslo

Více

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ ČESTNÝCH TITULŮ V NÁRODNÍ HÁZENÉ

SMĚRNICE PRO UDĚLOVÁNÍ ČESTNÝCH TITULŮ V NÁRODNÍ HÁZENÉ Svaz národní házené ORGANIZAČNÍ KOMISE VV SNH Zátopkova 100/2, poštovní schránka 40, 160 17 Praha 6; telefon a fax 242 429 249, tel.ústředna 233017111, linka 441 IČO 539929 E-mail narodnihazena@cstv.cz

Více

Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové

Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové Zpráva pro 19. VH KO KHK ČUS 6. června 2019 na TJ Slavia Hradec Králové Zpráva o činnosti krajské rady KH KO ČUS Královéhradecká krajská organizace ČUS sdružuje k 31. 12. 2018 ve 490 TJ, SK - 63.415 členů,

Více

S T A N O V Y. sportovního klubu SK SALH. I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. sportovního klubu SK SALH. I. Základní ustanovení S T A N O V Y sportovního klubu SK SALH I. Základní ustanovení 1. Sportovní klub SK SALH je dobrovolným sdružením občanů provozující tělovýchovu, sport, turistiku, osvětovou a hospodářskou činnost. V SK

Více

Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2017

Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2017 Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2017 1. Dotační program Podpora tělovýchovy dětí a mládeže kvalifikovanými trenéry pro rok 2017 (dále jen Program ) vyhlašuje

Více

S T A N O V Y sportovního klubu

S T A N O V Y sportovního klubu S T A N O V Y sportovního klubu PLAVÁNÍ České Budějovice o.s. I. Základní ustanovení 1. PLAVÁNÍ České Budějovice o.s. (dále jen SK) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport,

Více

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení

S T A N O V Y. Článek I. Základní ustanovení Český svaz tělesné výchovy-regionální sdružení se sídlem v Olomouci Legionářská 12, 779 00 Olomouc ( návrh změn stanov pro VH RS ČSTV 26.9. 2013) S T A N O V Y Regionálního sdružení České unie sportu Olomouc

Více

Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT

Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT Průvodce novým elektronickým systémem IS-SPORT SEMINÁŘ NA TÉMA: STÁTNÍ PODPORA TĚLOVÝCHOVNÝCH JEDNOT A SPORTOVNÍCH KLUBŮ V ROCE 2017 PRAŽSKÁ TĚLOVÝCHOVNÁ UNIE, 14./15.11.2016 Úvodní informace Informační

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

Členské a klubové příspěvky

Členské a klubové příspěvky Členské a klubové příspěvky Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha Údaje o zápisu ve spolkovém

Více

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu

Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Školní sportovní kluby zařazené do projektu Centra sportu Asociace školních sportovních klubů České republiky Identifikační číslo: IČ: 45773688 Sídlo spolku: José Martího 269/31, Veleslavín, 162 00 Praha

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Orlické sportovní sdružení okresu Ústí nad Orlicí - výkonný výbor ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- OBSAH: 1. Z jednání výkonného

Více

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Český svaz plaveckých sportů. směrnice č. 5/2008 směrnice kategorie: A. schválena dne: 21. 9. 2008 platná od : 1. 10.

PŘESTUPNÍ ŘÁD. Český svaz plaveckých sportů. směrnice č. 5/2008 směrnice kategorie: A. schválena dne: 21. 9. 2008 platná od : 1. 10. PŘESTUPNÍ ŘÁD Českého svazu plaveckých sportů Článek 1 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Přestupy sportovců v plaveckých sportech mají zejména napomáhat rozvoji výkonnosti, zabezpečovat zájmy sportovců a současně

Více

Zápis. Mgr. Táňa Šormová, Mgr. Svatava Odlová, Mgr. Jiří Pekař, Bc. Ondřej Knotek, Mgr. Dana Komorová

Zápis. Mgr. Táňa Šormová, Mgr. Svatava Odlová, Mgr. Jiří Pekař, Bc. Ondřej Knotek, Mgr. Dana Komorová Zápis z 8. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. 9. 2013 od 9:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

STANOVY TJ Sokol Dobříkov

STANOVY TJ Sokol Dobříkov STANOVY TJ Sokol Dobříkov Název a sídlo : TJ SOKOL Dobříkov Dobříkov 174 566 01 Vysoké Mýto Čl. I. Základní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Sokol Dobříkov (dále jen TJ SOKOL) je dobrovolným sdružením

Více

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost

Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. MŠMT-7734/2012-50 Věc: Rozdělení státního rozpočtu 2012 v oblasti sportu výdajový okruh: Všeobecná sportovní činnost Materiál byl předložen na základě plánu

Více

Zásady členství v Českém svazu házené

Zásady členství v Českém svazu házené Zásady členství v Českém svazu házené červenec 2016 1 Článek 1 Úvodní ustanovení a definice 1.1 Zásady členství v Českém svazu házené (dále jen ČSH ) jsou prováděcím předpisem upravujícím zásady členství

Více

Směrnice. o zásadách členství v TJ a úhradě členských příspěvků. Platí od 01. 01. 2015. v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ

Směrnice. o zásadách členství v TJ a úhradě členských příspěvků. Platí od 01. 01. 2015. v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ Tělovýchovná jednota Baník Union Nové Sedlo, o.s. Masarykova 534, 357 34 Nové Sedlo Směrnice o zásadách členství v TJ Platí od 01. 01. 2015 v Novém Sedle, 15. 12. 2014 schváleno na řádném jednání VV TJ

Více

Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR

Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR Směrnice pro vytvoření členské evidence fyzických osob ve FAČR Podle čl. 32 odst. 2 stanov FAČR končí dnem 30.6. 2012 členství fyzických osob nabyté podle předchozích stanov ČMFS příslušností ke členským

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ:

STANOVY PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV SÍDLO. Sídlo: Bělehradská 389, Pardubice Polabiny IČ: STANOVY CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ PARDUBICKÉHO KRAJE NÁZEV 1. Název organizace je CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ Pardubického kraje, (dále jen Centrum) Zkratka CZP PK SÍDLO 2. Sídlo: Bělehradská

Více

ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU

ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU ŽÁDOST O DOTACI PRO ROK 2014 DOTACE TJ/SK ORGANIZACE SPORTU Údaje o žadateli název organizace SH ČMS SDH Palhanec sídlo organizace Karlovecká 307/21, Opava 7 právní forma organizace NNO IČ 73214515 DIČ

Více

Program MŠMT č. VIII - Organizace sportu ve sportovních klubech v roce 2017

Program MŠMT č. VIII - Organizace sportu ve sportovních klubech v roce 2017 Program MŠMT č. VIII - Organizace sportu ve sportovních klubech v roce 2017 PRAŽSKÁ TĚLOVÝCHOVNÁ UNIE SEMINÁŘ 14. A 1 5.11.2016 Obsahové zaměření programu Určeno pro sportovní kluby (jeden oddíl) a tělovýchovné

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Článek I Identifikace správců osobních údajů 1. Společnými správci vašich osobních údajů jsou: a., IČ: 00540099, sídlo: Zátopkova 100/2, Břevnov, 169 00 Praha (dále

Více

OBĚŽNÍK č. 3/2012. Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, Praha Sazba dotace činí 133,00 Kč na jedno zazimované včelstvo.

OBĚŽNÍK č. 3/2012. Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, Praha Sazba dotace činí 133,00 Kč na jedno zazimované včelstvo. OBĚŽNÍK č. 3/2012 Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, 115 24 Praha 1 tel.: 224 934 082, 224 932 421, fax: 224 934 977, e-mail: info@vcelarstvi.cz den vydání: 15. 11. 2012 Určeno: Všem organizačním

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice

S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice S T A N O V Y občanského sdružení JK Bobři Sušice I. Základní ustanovení 1. Oficiální název sdružení: JK Bobři Sušice 1. JK Bobři Sušice (dále jen Sdružení) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující

Více

SOUBOR USNESENÍ 27. VALNÉ HROMADY ČESKÉHO SVAZU TĚLESNÉ VÝCHOVY konané dne 1.prosince 2012 v SC Nymburk

SOUBOR USNESENÍ 27. VALNÉ HROMADY ČESKÉHO SVAZU TĚLESNÉ VÝCHOVY konané dne 1.prosince 2012 v SC Nymburk SOUBOR USNESENÍ 27. VALNÉ HROMADY ČESKÉHO SVAZU TĚLESNÉ VÝCHOVY konané dne 1.prosince 2012 v SC Nymburk Usnesení č. 1 K Informaci předsedy ČSTV o plnění záměru transformace organizace - Revokace usnesení

Více

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod.

Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. Program: Pracovní aktiv zástupců klubů OFS Jihlava Jihlava, 19.8.2013, 16,00 hod. 1. Žádosti na údržbu prostřednictvím FAČR pro rok 2014 2. Vyúčtování programu IV. MŠMT údržba rok 2013 1. Žádosti na údržbu

Více

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji

Metodický pokyn. k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Metodický pokyn k organizaci a financování soutěží a přehlídek v Královéhradeckém kraji Určuje pravidla poskytování finančních prostředků na soutěže a přehlídky (dále jen soutěže) organizované v Královéhradeckém

Více

S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply

S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply S T A N O V Y tělovýchovné jednoty Sokol Horní Počaply I. Základní ustanovení 1. Tělovýchovná jednota Sokol (dále jen TJ) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport, turistiku

Více

STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s.

STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s. STANOVY Tělovýchovné jednoty Sport pro všechny Dýšina, z. s. 1. Základní ustanovení 1.1 Sdružení se nazývá Tělovýchovná jednota Sport pro všechny, z. s. V běžném korespondenčním styku nebo při propagaci

Více

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení

STANOVY. Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení STANOVY Sportovní klub Nýrov, o.s. I. Základní ustanovení 1. Sportovní klub Nýrov, o.s. (dále jen SK Nýrov ) je dobrovolným občanským sdružením fyzických osob, podle zákona č. 83/1990 SB., o sdružování

Více

Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení

Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení Rejstřík sportovních organizací, sportovců, trenérů a sportovních zařízení Úvodní seminář, 21.3.2018, MŠMT 1 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Malá Strana, 118 12 Praha 1

Více

Žádat mohou: Postup: Dotace je určena:

Žádat mohou: Postup: Dotace je určena: Vyhlášení rozvojového programu MŠMT Financování asistentů pedagoga pro děti, žáky a studenty se zdravotním postižením v soukromých a církevních školách na rok 2007 č.j. 249/2007-24 Ministerstvo školství,

Více

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S.

STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S. STANOVY SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ŠKOLY PŘI SPŠ STAVEBNÍ BRNO, O.S. Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Název sdružení: Sdružení rodičů a přátel školy při Střední průmyslové škole stavební Brno, o.s. (dále jen

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru občanského spolku Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 3.3.2016 v 16:00, na adrese sídla Žitavská 2969, Česká

Více

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení

REGISTRAČNÍ ŘÁD. Článek 401. Základní ustanovení REGISTRAČNÍ ŘÁD Článek 401. Základní ustanovení 401.01 Členy ČAST jsou oddíly stolního tenisu, jejichž příslušníci jsou registrováni podle tohoto řádu. Příslušníci se dělí na: a) závodníky a závodnice

Více

Metodický manuál. k administraci a výběru projektů v rámci 8. výzvy. MAS Hornolidečska, o.s. Lidečko Lidečko IČ:

Metodický manuál. k administraci a výběru projektů v rámci 8. výzvy. MAS Hornolidečska, o.s. Lidečko Lidečko IČ: Metodický manuál k administraci a výběru projektů v rámci 8. výzvy MAS Hornolidečska, o.s. Lidečko 467 756 14 Lidečko IČ: 266 76 109 Časový plán vyhlášení 8. Výzvy Termín Činnost Odpovědný orgán MAS 12/2011

Více

STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení

STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení STANOVY TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. Čl. I Základní ustanovení Spolek s názvem TJ SOKOL OHRAZENICE, z. s. /dále jen TJ/ je samosprávný a dobrovolný svazek členů nebo je spolkem fyzických a právnických osob

Více

Město České Budějovice

Město České Budějovice Dotační program města České Budějovice na podporu SPORTU v roce 2017 Město České Budějovice zveřejňuje Dotační program na podporu sportu v roce 2017 a Dotace za reprezentaci města České Budějovice pro

Více

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s.

Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Usnesení valné hromady Tělovýchovné jednoty Slavoj Český Brod, o.s. Datum: 15. 5. 2014 Účast na VH: 23 delegátů (z 34 oprávněných), VH je usnášeníschopná Hosté: Jednání řídil: P. Janík I. procedurální

Více

18. ŘVH FAČR Brno, Struktura použití členských příspěvků

18. ŘVH FAČR Brno, Struktura použití členských příspěvků 18. ŘVH FAČR Brno, 20.5.2016 Struktura použití členských příspěvků Členství ve FAČR v číslech Počet členů k 31.12.2012: 280.810 členů Počet členů k 31.12.2013: 291.873 členů Počet členů k 31.12.2014: 308.972

Více

STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s.

STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s. STANOVY Fotbalový klub Horažďovice, z. s. I. Základní ustanovení Fotbalový klub Horažďovice, ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Více

Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec

Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec Pravidla pro poskytování finančních dotací a příspěvků na sportovní činnost z rozpočtu Města Jindřichův Hradec Poskytování finančních dotací a příspěvků se řídí obecně závaznými předpisy. Jedná se o Zákon

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s.

ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s. ORGANIZAČNÍ ŘÁD TJ TURNOV,z.s. platný od 1.4.2017 ČL. 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Organizační řád upravuje organizaci činnosti v Tělovýchovné jednotě Turnov,z.s. (dále jen TJ ). ČL. 2. PŘEDPISY UPRAVUJÍCÍ

Více

Dotační program na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy ze Sportovního fondu Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou na rok 2015

Dotační program na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy ze Sportovního fondu Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou na rok 2015 Dotační program na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy ze Sportovního fondu Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou na rok 2015 Dotace na podporu aktivit v oblasti sportu a tělovýchovy

Více

Stanovy občanského sdružení. Florbal Ústí, o. s. Čl. 1. Název a sídlo. Čl. 2 Statut sdružení

Stanovy občanského sdružení. Florbal Ústí, o. s. Čl. 1. Název a sídlo. Čl. 2 Statut sdružení Stanovy občanského sdružení Florbal Ústí, o. s. Čl. 1. Název a sídlo Název: Florbal Ústí, o. s. (dále jen sdružení ) Sídlo: Rubensova 287/8, Ústí nad Labem Střekov, PSČ 400 03 Čl. 2 Statut sdružení 1.

Více

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro sport, mládež a kulturu Dotační programy

Více

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby)

ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ GRANTU hl. m. PRAHY PRO OBLAST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ rok 2012 (žádost je určena pro právnické osoby) 1. Tematická oblast grantu: Podporovaná aktivita tématické oblasti: (Pozor: při změně

Více

TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj.

TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj. TJ BOHEMIANS PRAHA IZRAELSKÁ 6, 100 00 PRAHA 10, Tel: sekretariát 274 777 115, ekonom 274 774 624, Fax: 274 772 675 E-mail: bohemianstj@bohemianstj.cz Oddílům a odborům TJ BOHEMIANS PRAHA do rukou předsedy

Více

S T A N O V Y. Handicap Sport Clubu Havířov, z.s. Článek I.

S T A N O V Y. Handicap Sport Clubu Havířov, z.s. Článek I. S T A N O V Y Handicap Sport Clubu Havířov, z.s. Článek I. Základní ustanovení 1. Handicap Sport Club Havířov, z.s. (dále jen spolek) je dobrovolným sdružením fyzických osob ve smyslu zákona č. 89/2012

Více

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s.

Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s. výchovného poradenství Valná hromada Asociace výchovných poradců, o.s., 10. 10. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření Asociace výchovných poradců, o.s. za rok 2012, 2013,. Předložena Radou Avp Valné

Více

Projekt Servisních center sportu

Projekt Servisních center sportu Projekt Servisních center sportu Materiál pro interní potřebu ČUS Tento materiál byl vypracován ČUS k seznámení se se záměry transformačního procesu, na jehož konci by měla být silná servisní organizace

Více

VÝSTAVNÍ PROPOZICE. 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016

VÝSTAVNÍ PROPOZICE. 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 VÝSTAVNÍ PROPOZICE 2. česko-slovenské filatelistické výstavy Žďár nad Sázavou 2016 2. 1. Cíle výstavy 2.česko-slovenská filatelistická výstava,,žďár nad Sázavou 2016 (dále jen výstava,,žďár nad Sázavou

Více

S T A N O V Y. Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. Základní ustanovení II. Poslání a cíle

S T A N O V Y. Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. Základní ustanovení II. Poslání a cíle S T A N O V Y Tělovýchovná jednota Slezan Jindřichov, z.s. I. Základní ustanovení 1. TJ Slezan Jindřichov, z.s. (dále jen TJ) je dobrovolným sdružením fyzických osob provozující tělovýchovu, sport a osvětovou

Více

Stanovy občanského sdružení Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Jana Keplera

Stanovy občanského sdružení Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Jana Keplera Stanovy občanského sdružení Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Jana Keplera Článek 1. Úvodní ustanovení 1. Název sdružení: Sdružení rodičů a přátel školy při Gymnáziu Jana Keplera (dále jen sdružení

Více

Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád

Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád Česká asociace telekomunikací, z.s. Organizační řád Organizační řád byl projednán a schválen Valnou hromadou ČAT dne 15.5.2015 Čl. 1 - Účel Organizačního řádu ČAT Účelem tohoto řádu je podrobně stanovit

Více

Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2019

Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2019 Dotační program PODPORA TĚLOVÝCHOVY DĚTÍ A MLÁDEŽE KVALIFIKOVANÝMI TRENÉRY pro rok 2019 1. Dotační program Podpora tělovýchovy dětí a mládeže kvalifikovanými trenéry (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo

Více

Věstník vlády. pro orgány krajů a orgány obcí. Ročník 13 Vydán dne 31. března 2015 Částka 2 OBSAH

Věstník vlády. pro orgány krajů a orgány obcí. Ročník 13 Vydán dne 31. března 2015 Částka 2 OBSAH Věstník vlády pro orgány krajů a orgány obcí Ročník 13 Vydán dne 31. března 2015 Částka 2 OBSAH Usnesení vlády České republiky ze dne 23. února 2015 č. 126 o Akčním plánu prevence domácího a genderově

Více

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství

Českomoravský odborový svaz pracovníků školství Příloha č.1 PŘIHLÁŠKA k členství v ČMOS PŠ podle čl.10 Stanov ČMOS PŠ Jméno a příjmení Datum narození Adresa bydliště Telefon E-mail Pracovní zařazení Třída Adresa pracoviště (u důchodců adresa posledního

Více

Základní stanovy spolku In-Line Třinec

Základní stanovy spolku In-Line Třinec Základní stanovy spolku In-Line Třinec Stanovy spolku IN-LINE TŘINEC z.s. Zakladatelé: 1) DUŠAN ADAMČÍK, 2) NIKOLA KOSTKOVÁ, 3) ONDŘEJ PYSZKO, se níže uvedeného dne, měsíce a roku shodli na následujícím

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ II.

ORGANIZAČNÍ ŘÁD VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ II. ORGANIZAČNÍ ŘÁD ČESKÉ BOXERSKÉ ASOCIACE I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Výkonný výbor České boxerské asociace (dále jen ČBA) vydává tento Organizační řád, který upravuje: a) působnost, hlavní úkoly, organizační

Více

Stanovy. LT U SMRKU o.s.

Stanovy. LT U SMRKU o.s. Stanovy LT U SMRKU o.s. Článek 1 Název, sídlo, symboly 1) LT U SMRKU o.s. je suverénním a dobrovolným občanským sdružením (o.s.) na základě zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdějších

Více

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO

Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO Směrnice ÚVR stanovující bližší podmínky založení ZO (Tato Směrnice byla schválena Ústřední výkonnou radou ČSOP dne 5. 6. 2010 (nahrazuje stejnojmennou směrnici schválenou dne 1. 7. 2010) a změněna byla

Více

Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Dolní Lomná, IČ v roce 2016

Zápis o výsledku dílčího přezkoumání hospodaření obce Dolní Lomná, IČ v roce 2016 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01ONYNO Čj.: MSK 113482/2016 Sp. zn.: KON/9553/2016/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Eliška

Více

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům

Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům 1 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Dopis národního sportovního svazu okresního sdružení ČSTV svým členským klubům Vážená paní předsedkyně, vážený pane předsedo, vážení činovníci a představitelé sportovního

Více

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu

Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu Pravidla pro přidělování transferů z rozpočtu obce Tlumačov na podporu činnosti spolků a neziskových organizací v oblasti mládeže a sportu Schváleno usnesením Zastupitelstva obce Tlumačov Z11/26/09/14

Více