Zvyšování produktivity firemních procesů pomocí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zvyšování produktivity firemních procesů pomocí"

Transkript

1 Zvyšování produktivity firemních procesů pomocí metod průmyslového inženýrství SEZNAM MODULŮ TERMÍNY 1) MAPOVÁNÍ A ZLEPŠOVÁNÍ FIREMNÍCH PROCESŮ BUDOVÁNÍ A ROZVÍJENÍ TÝMOVÉ PRÁCE, MOTIVACE ZAMĚSTNANCŮ ) ZLEPŠOVÁNÍ FIREMNÍCH SYSTÉMŮ A PROCESŮ PROJEKTOVÁNÍ VÝROBNÍCH SYSTÉMŮ ) EFEKTIVNÍ ÚDRŽBA VÝROBNÍCH ZAŘÍZENÍ PRODUKTIVITA, PRODUKTIVNÍ PRACOVIŠTĚ

2 PŘEDSTAVENÍ: Průmyslové inženýrství je interdisciplinární obor, který se zabývá projektováním, zaváděním a zlepšováním integrovaných systémů lidí, strojů, materiálu a energií s cílem dosáhnout co největší produktivity. Pro tento účel využívá znalostí matematiky, fyziky, sociálních věd a managementu, aby je společně s inženýrskými metodami využilo pro specifikaci a hodnocení výsledků dosažených těmito systémy. Využití průmyslového inženýrství při zvyšování produktivity firemních procesů přináší dlouhodobý potenciál úspor a zlepšení systému. Seminář, který Vás v plné šíři seznámí s možnostmi zvyšování produktivity je možno zakončit osobní certifikací, která dokládá znalost metod průmyslového inženýrství a jejich aplikaci při řešení konkrétních problémů firmy. Během šestidenního školení mohou účastníci konzultovat své zkušenosti a znalosti s experty z oblasti průmyslového inženýrství. Bude Vám poskytnuta podpora pro definici zadání Vámi zvoleného projektu aplikace průmyslového inženýrství ve firemních procesech. Pokud se rozhodnete projekt prezentovat a obhájit před odbornou komisí, získáte certifikát dokládající Vaší znalost metod průmyslového inženýrství. Seminář kombinuje teorii s praktickými příklady a zkušenostmi lektorů při zavádění štíhlé výroby a JIT v průmyslových podnicích. Seminář ZVYŠOVÁNÍ PRODUKTIVITY FIREMNÍCH PROCESŮ POMOCÍ METOD PRŮMYSLOVÉHO INŽENÝRSTVÍ patří do rodiny vzdělávacích aktivit v oblasti zvyšování produktivity a zlepšování firemních procesů a je odrazovým můstkem pro absolvování specializačních workshopů, jejichž smyslem je nalézt řešení pro problémy produktivity a výkonnosti procesů z konkrétní praxe. Seminář lze absolvovat jako celek nebo je možné si vybrat jeden nebo více z jeho tří modulů.

3 SEMINÁŘ JE URČEN PRO: - procesní a průmyslové inženýry, kteří si chtějí prohloubit znalosti z jednotlivých metod a nástrojů pro zvyšování výkonnosti a produktivity a získat přehled o celém oboru průmyslového inženýrství a problematiky zavádění štíhlé výroby - manažery výroby, údržby, logistiky, kteří chtějí získat přehled o možnostech zvýšení produktivity a výkonnosti jimi řízených procesů pomocí metod a nástrojů průmyslového inženýrství a problematiky zavádění štíhlé výroby - odborníky, kteří potřebují zvýšit produktivitu a výkonnost procesů pomocí metod a nástrojů průmyslového inženýrství - pro vedení firmy, které chce aplikovat zásady štíhlé výroby na své procesy PŘÍNOSY SEMINÁŘE: - celkový přehled o metodách a nástrojích průmyslového inženýrství a jeho aplikaci při zvyšování výkonnosti procesů ve firmě - detailní znalost metod používaných při zavádění štíhlé výroby ve firmě - postupy a úskalí zavádění koncepcí štíhlé výroby a JIT ve výrobních firmách - zadání vlastního projektu z oblasti využití metod průmyslového inženýrství ve vlastní firmě při jehož obhájení před odbornou komisí získají certifikát o své kvalifikaci průmyslového inženýra OČEKÁVANÁ ÚROVEŇ ZNALOSTÍ: Seminář je určen jak pro začátečníky v oboru, tak pro ty, kteří se již s průmyslovým inženýrstvím setkali.

4 OBSAH: MAPOVÁNÍ A ZLEPŠOVÁNÍ FIREMNÍCH PROCESŮ - 1. den - úvod do problematiky zvyšování produktivity, průmyslového inženýrství a štíhlé výroby - mapování procesů ve firmě a jejich popis - mapování hodnotového toku ve výrobních procesech - audit štíhlé výroby - hodnotové inženýrství nástroj zvyšování produktivity BUDOVÁNÍ A ROZVÍJENÍ TÝMOVÉ PRÁCE, MOTIVACE ZAMĚSTNANCŮ - 2. den - projektování a zavádění řídících a výrobních týmů, týmová organizace - motivace pracovníků, motivační systémy - organizování a moderace workshopů - využití projektového řízení při zavádění změn ZLEPŠOVÁNÍ FIREMNÍCH SYSTÉMŮ A PROCESŮ - 3. den - zlepšování systémů a procesů (Kaizen, Reengineering) - organizované, čisté a bezpečné pracoviště (metoda 5S) a vizuální řízení na pracovišti - program nulových vad (POKA YOKE, JIDOKA, ANDON) - systémy řízení jakosti na bázi ISO 9000, TQM, EFQM - počítačová simulace výrobních systémů PROJEKTOVÁNÍ VÝROBNÍCH SYSTÉMŮ - 4. den - projektování tahových systémů řízení výroby Kanban - řízení výroby pomocí teorie úzkých míst - TOC - projektování layoutu dílny a pracoviště podle zásad štíhlé výroby - ergonomie pracoviště zdroj zvyšování produktivity

5 EFEKTIVNÍ ÚDRŽBA VÝROBNÍCH ZAŘÍZENÍ - 5. den - totálně produktivní údržba (TPM) stanovení cílů a podpora vedení - základní etapy budování systému TPM - organizace aktivit v rámci TPM, týmová práce - audit systému údržby - plánování preventivní údržby - měření, stanovení a zvyšování celkové efektivity zařízení (OEE) PRODUKTIVITA, PRODUKTIVNÍ PRACOVIŠTĚ - 6. den - produktivita a její jednotlivé prvky ve firmě - základy stanovení časových norem výrobních operací - měření spotřeby času výrobních operací metodou MOST - program rychlých změn (SMED) ODBORNÝ GARANT: Ing. Leoš Andrýsek, Ph.D. ( andrysek@inventio.cz ) Absolvoval strojírenskou fakultu VUT v Brně, postgraduální doktorandské studium systémového inženýrství na ekonomické fakultě VŠB-TU v Ostravě a řadu dalších vzdělávacích programů v oblasti systémů jakosti, počítačové simulace a zvyšování produktivity. Působil v pozici manažera jakosti ve výrobních společnostech ve výrobě malých domácích spotřebičů a v automobilovém průmyslu. Účastnil se projektů zavádění prvků JIT a štíhlé výroby. Řídil projekty certifikace systémů řízení jakosti a projekty z oblasti průmyslového inženýrství. Přednáší na seminářích problematiku řízení jakosti a metod zvyšování produktivity. V současné době zastává funkci senior konsultanta v INVENTIO CONSULTING s.r.o. v oblasti průmyslového inženýrství a jakosti.

6 DALŠÍ PŘEDNÁŠEJÍCÍ: Doc. Ing. Róbert Debnár, Ph.D. Absolvent Vysoké školy dopravy a spojů v Žilině, odbor Výrobní systémy s průmyslovými roboty a manipulátory. V současnosti pracuje jako docent v oboru Průmyslové inženýrství na Žilinské univerzitě a na FH Ulm. Je zástupcem ředitele a spoluzakladatel IPA Slovakia. Pravidelně přednáší na Slovensku a v Německu. Vedl a byl spoluřešitelem více projektů - Fraunhofer IPA Stuttgart, BMW, Škoda Auto, Leoni Slowakia, PSL, Tranza, SHP Group, ETA, Teslamp, Neografia, Elba, Vojus a j. Je autorem více jak 50 odborných a vědeckých publikací v oblasti průmyslového inženýrství na Slovensku, v České republice, Polsku a Německu. Prof. Ing. Ján Košturiak, Ph.D. Absolvent Strojní technologie, profesor v odboru Průmyslové inženýrství Žilinské univerzity, honorární profesor FH Ulm a profesor ATH Bielsko Biala. Ředitel IPA Slovakia. Spoluzakladatel Slovenského centra produktivity. Pravidelně prednáší na Slovensku, v Polsku a v Německu. Vedl projekty pro VW, ÖBB - Rakouské železnice, Fraunhofer IPA Stuttgart, TU Wien, Walterscheid Kiel, DaimlerChrysler, LEONI Slowakia, Steag Electronic Systems, PSL, Tranza, SHP Group, Johns Manville a j. Odborné publikace v oblasti průmyslového inženýrství na Slovensku, v České republice, Polsku, Německu, Rakousku, Švýcarsku, Chorvatsku, Velké Británii, Slovinsku, USA a Singapure. Ing. Pavel Quirenc Kromě vysokoškolského studia na VUT Brno v oboru ekonomika, organizace a řízení strojírenské a elektrotechnické výroby, absolvoval roční kurzy simultánního a průmyslového inženýrství a pod vedením japonského a anglického lektora kurzy, zaměřené na japonský přístup ke zvyšování produktivity. Zaměřuje se na tahový systém řízení výroby KANBAN i na další metody a nástroje průmyslového inženýrství, uplatňované v praxi v rámci koncepce Justin-Time a Štíhlé výroby: Metoda "5S", vizuální řízení, KAIZEN, rychlé změny - metoda SMED, Poka-Yoke Je spoluautorem knihy: KANBAN - jste na tahu, vydané Slovenským centrem produktivity Žilina v roce 2001.

7 Ing. Roman Knoll Absolvoval Slovenskou technickou univerzitu v Bratislavě strojní fakultu. Pracoval v zahraničních firmách jako vedoucí výroby a ředitel společnosti. Spolupracoval při zavádění systémů totálně produktivní údržby v zahraničních společnostech (Sauer Danfoss Pov. Bystrica, Sachs Trnava, Bosch Diesel Jihlava ). Poskytuje konzultační služby při zavádění software v oblasti plánování preventivní údržby. V současné době pracuje jako externí konzultant totálně produktivní údržby.

8 Účastnický poplatek: Účastnický poplatek zahrnuje absolvování jednoho dvoudenního modulu pro jednu osobu včetně občerstvení, obědů, studijních materiálů. Účastnický poplatek je 7 900,- Kč bez DPH (9 401,- Kč včetně DPH). Při objednávce celého semináře činí cena za jeden modul 7 200,- bez DPH (8 568,- Kč včetně DPH). Účastnický poplatek včetně DPH uhra te dle em obdržených pokynů před začátkem semináře na účet /0300. Jako variabilní symbol uve te vaše IČO. Bez jeho úhrady není Vaše účast na semináři možná. Po připsání na náš účet Vám zašleme daňový doklad. Místo konání: Brno, Spořitelní akademie, Třída Generála Píky 7, Brno Lesná Parkování je možné před hotelem. Ubytování je možné objednat přímo ve Spořitelní akademii. Recepce: , spak@csas.cz Objednávky vyřizuje: Pavla Kaimová, tel.: , fax: , kaimova@inventio.cz Pořadatel: Společnost INVENTIO CONSULTING s.r.o., založená v roce 2000, je tvořena skupinou odborníků s poradenskou i manažerskou praxí. Od svého založení se plně věnuje manažerskému poradenství a vzdělávání v průmyslových podnicích ČR a SR. Svým know how pokrývá komplexní problematiku podnikového řízení. Za dobu svého působení úspěšně zrealizovala více než 60 poradenských projektů zaměřených zejména na zvyšování produktivity a výkonnosti. Prostřednictvím zejména implementačních - exekutivních projektů snížila svým zákazníkům náklady o téměř 200 mil. Kč. Kontaktní informace: INVENTIO CONSULTING s.r.o., zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 22636, IČ: , DIČ: CZ , bankovní spojení: /0300 ( ČSOB, a.s. ). Nádražní 16, Ostrava, tel.: , fax: , mobil: , inventio@inventio.cz Kompletní nabídku vzdělávání, včetně systému slev, naleznete na

9 PŘIHLÁŠKA Zvyšování produktivity firemních procesů pomocí metod průmyslového inženýrství Jméno a Příjmení: Funkce: Oddělení: Telefon: Mobil: Modul č. 1 Modul č. 2 Modul č. 3 Společnost: Fakturační adresa: Osoba zodpovědná za vzdělávání: Telefon: Datum: Podpis: Tato objednávka je závazná. Při stornu vybíráme manipulační poplatek ve výši 2 000,- Kč. Při odhlášení později než 14 kalendářních dnů před začátkem semináře je splatný celý účastnický poplatek. Pořadatel semináře si vyhrazuje právo na případné změny programu semináře z naléhavých důvodů.

Štíhlá výroba - Lean production. Workshopy. Téma "štíhlé výroby" je provázeno kombinací nejen praktičnosti, ale i modernosti

Štíhlá výroba - Lean production. Workshopy. Téma štíhlé výroby je provázeno kombinací nejen praktičnosti, ale i modernosti Štíhlá výroba - Lean production 26. 5. 2006 PŘEDSTAVENÍ: Téma "štíhlé výroby" je provázeno kombinací nejen praktičnosti, ale i modernosti až módnosti. Realizace projektů štíhlé výroby vesměs představují

Více

Procesní řízení v praxi 13. - 14. 10. 2005

Procesní řízení v praxi 13. - 14. 10. 2005 Procesní řízení v praxi 13. - 14. 10. 2005 PŘEDSTAVENÍ: Ze zkušeností řady podniků je zřejmé, že cesta směrem k optimalizaci a řízení procesů má významný podíl na růstu výkonnosti firem. Cílem však nesmí

Více

Workshopy

Workshopy Pokročilé plánování a řízení výroby 1. - 2. 12. 2005 PŘEDSTAVENÍ: Plánování a řízení výroby je logistická oblast, která je nejvíce závislá na konkrétní situaci a obchodních podmínkách té či oné firmy.

Více

Název semináře Workshop 6. 9. 2007 Ostrava Řízení výrobních procesů pomocí tahového principu KANBAN. Obsah workshopu

Název semináře Workshop 6. 9. 2007 Ostrava Řízení výrobních procesů pomocí tahového principu KANBAN. Obsah workshopu 6. 9. 2007 Ostrava Řízení výrobních procesů pomocí tahového principu KANBAN Připravit pracovníky pro navrhování a implementaci tahového systému řízení výroby KANBAN ve výrobních, zásobovacích a distribučních

Více

Workshop 15. 5. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků

Workshop 15. 5. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků 15. 5. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků Získat teoretické znalosti snižování rizika ve výrobních procesech a systémech. Umět aplikovat získané znalosti při řešení

Více

Workshop Ostrava Řízení a zlepšování jakosti v probíhajících výrobních procesech

Workshop Ostrava Řízení a zlepšování jakosti v probíhajících výrobních procesech 9. 11. 2007 Ostrava Řízení a zlepšování jakosti v probíhajících výrobních procesech Seznámit účastníky workshopu s možnostmi účinného řízení a zlepšování jakosti v probíhajících výrobních procesech. Naučit

Více

Zvýšení produktivity a kvality pomocí nástrojů štíhlé výroby (SMED, 5S, POKA-YOKE, JIDOKA) Ostrava / Praha

Zvýšení produktivity a kvality pomocí nástrojů štíhlé výroby (SMED, 5S, POKA-YOKE, JIDOKA) Ostrava / Praha Zvýšení produktivity a kvality pomocí nástrojů štíhlé výroby (SMED, 5S, POKA-YOKE, JIDOKA) 19. 3. 2009 Ostrava / 14. 5. 2009 Praha Připravit pracovníky pro projektování nebo zlepšování pracoviště buňky

Více

Workshop 31. 1. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků

Workshop 31. 1. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků 31. 1. 2008 Ostrava Procesní a systémová FMEA analýza možných vad a jejich důsledků Získat teoretické znalosti snižování rizika ve výrobních procesech a systémech. Umět aplikovat získané znalosti při řešení

Více

Komplexní modulový seminář integrální logistiky

Komplexní modulový seminář integrální logistiky Komplexní modulový seminář integrální logistiky SEZNAM MODULŮ TERMÍNY 1) ÚVOD DO LOGISTIKY 13. - 14. 10. 2005 2) LOGISTIKA NÁKUPU A ŘÍZENÍ ZÁSOB 20. - 21. 10. 2005 3) LOGISTIKA VÝROBY 3. - 4. 11. 2005

Více

Workshop Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi

Workshop Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi Název semináře Workshop 4. 10. 2007 Ostrava Úspěšné řízení projektů ve firmě projektové řízení v praxi Poskytnout všem pracovníkům odpovědným za řízení nebo provádění projektů potřebné znalosti zákonitostí

Více

Aplikace požadavků doporučení ČSN EN ISO 9004:2001 při zlepšování systému managementu jakosti 3. - 4. 11. 2005

Aplikace požadavků doporučení ČSN EN ISO 9004:2001 při zlepšování systému managementu jakosti 3. - 4. 11. 2005 Aplikace požadavků doporučení ČSN EN ISO 9004:2001 při zlepšování systému managementu jakosti 3. - 4. 11. 2005 PŘEDSTAVENÍ: Manageři firem, které získaly certifikát podle normy ČSN EN ISO 9001:2001, mají

Více

Workshop 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů

Workshop 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů 13. 3. 2008 Ostrava Řízení a zlepšování procesů ve společnosti, modelování procesů Seznámit účastníky workshopu se základními znalostmi z problematiky Business Process Managementu a možnostmi aplikací

Více

www.inovacniakademie.cz Inovační akademie 2010 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností

www.inovacniakademie.cz Inovační akademie 2010 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností www.inovacniakademie.cz Inovační akademie 2010 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností Z úst řady ekonomů často slýcháme, že pro zdravé firmy je recese také obdobím příležitosti

Více

Komplexní modulový. Odborný garant. Seminář. Seznam modulů. Představení semináře. Místo konání výuky. Přednášející. Další lektoři

Komplexní modulový. Odborný garant. Seminář. Seznam modulů. Představení semináře. Místo konání výuky. Přednášející. Další lektoři Seminář Komplexní modulový seminář integrální logistiky Seznam modulů 1) Integrální logistika, logistický auditing a řízení projektů 20. 21.9. 2007 2) Logistika nákupu a řízení zásob 16. 17.10. 2007 3)

Více

Objevte s námi prostory pro zlepšení a jejich praktický dopad na produktivitu a kvalitu klíčových procesů vaší společnosti.

Objevte s námi prostory pro zlepšení a jejich praktický dopad na produktivitu a kvalitu klíčových procesů vaší společnosti. 11. 12. 6. 2014 Lean Management Objevte s námi prostory pro zlepšení a jejich praktický dopad na produktivitu a kvalitu klíčových procesů vaší společnosti. Obsah 1. Štíhlá organizace v praxi Výukový film

Více

Inovační akademie 2009 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností

Inovační akademie 2009 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností www.inovacniakademie.cz Inovační akademie 2009 vzdělávací program pro majitele a výkonné manažery společností Z úst řady ekonomů často slýcháme, že pro zdravé firmy je recese také obdobím příležitosti

Více

NÁKUPNÍ LOGISTIKA. Kurz certifikovaný Komorou logistických auditorů zaregistrováno Ministerstvem Vnitra pod číslem 266 42 000.

NÁKUPNÍ LOGISTIKA. Kurz certifikovaný Komorou logistických auditorů zaregistrováno Ministerstvem Vnitra pod číslem 266 42 000. NÁKUPNÍ LOGISTIKA. Kurz certifikovaný Komorou logistických auditorů zaregistrováno Ministerstvem Vnitra pod číslem 266 42 000. DATUM A MÍSTO KONÁNÍ : 08. 11. 2011 PRAHA, Hotel Royal Galerie 08. - 09. 11.

Více

Místa dodání/převzetí nabídky:

Místa dodání/převzetí nabídky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/3.2.13/01.0031

Více

Povolání CZ-ISCO Mzdová sféra Platová sféra Specialisté v oblasti organizace a řízení práce Kč

Povolání CZ-ISCO Mzdová sféra Platová sféra Specialisté v oblasti organizace a řízení práce Kč Průmyslový inženýr Průmyslový inženýr plánuje, projektuje, řídí a implementuje komplení integrované výrobní systémy a systémy pro poskytování služeb, zabezpečuje jejich vysokou výkonnost, spolehlivost,

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop ŠTÍHLE VIDĚT, MYSLET Workshop se zabývá způsoby, jak motivovat zaměstnance k vyhledávání zlepšení, jak

Více

APQP a PPAP 26. 27. 11.

APQP a PPAP 26. 27. 11. 26. 27. 11. 2014 APQP a PPAP Osvojte si pokročilé plánování kvality produktů, které vede ke zlepšení a zpřehlednění postupu plánování kvality a schvalování dílů pro výrobu, které vede ke zlepšení stability

Více

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz OBECNÉ INFORMACE Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz Obsah Profil Identifikační údaje Nabídka klientům Návrh vzdělávacích programů

Více

Obsah. V této brožuře najdete důležité informace o zaměření a průběhu, formě, přínosech a programu studia.

Obsah.  V této brožuře najdete důležité informace o zaměření a průběhu, formě, přínosech a programu studia. Obsah Master studium průmyslového inženýrství... 3 Garant studia a hlavní lektoři... 6 Organizace studia... 8 Cílová skupina... 9 TOP 5 benefitů pro společnost a pro absolventa... 10 Znalosti a zručnosti

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM- workshop JAK MOTIVOVAT ZAMĚSTNANCE KE ZLEPŠOVÁNÍ, K EFEKTIVNÍ PRÁCI? ANEB ŠTÍHLE VIDĚT, MYSLET Mnoho manažerů

Více

Obsah. V této brožuře najdete důležité informace o zaměření a průběhu, formě, přínosech a programu studia.

Obsah.   V této brožuře najdete důležité informace o zaměření a průběhu, formě, přínosech a programu studia. Obsah Master studium průmyslového inženýrství... 3 Garant studia a hlavní lektoři... 6 Organizace studia... 8 Cílová skupina... 9 TOP 5 benefitů pro společnost a pro absolventa... 10 Znalosti a zručnosti

Více

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

FMEA For Business Excellence aneb objevte způsob, jak lze snadno předcházet zbytečným chybám

FMEA For Business Excellence aneb objevte způsob, jak lze snadno předcházet zbytečným chybám 22. 23. 10. 2014 FMEA For Business Excellence aneb objevte způsob, jak lze snadno předcházet zbytečným chybám Pořád děláme nové a zbytečné chyby a pro jejich hašení nám nezbývá čas na prevenci. Všichni

Více

Zlepšování firemních procesů For Business Excellence

Zlepšování firemních procesů For Business Excellence 15. 16. 4. 2015 Zlepšování firemních procesů For Business Excellence aneb odhalte tajemství fungujících firemních procesů Mám dojem, že pracuju v neustálém chaosu. O nastavení firemních procesů se u nás

Více

Manažerská simulační hra - optimalizace firemních procesů

Manažerská simulační hra - optimalizace firemních procesů 25. 26. 11. 2015 Manažerská simulační hra - optimalizace firemních procesů Manažerská hra: zažijte simulaci zlepšování procesů ve výrobě či službách a naučte se přitom používat rozmanité nástroje Lean

Více

Projektový management I

Projektový management I 24. 25. 9. 2014 Projektový management I Zvládněte nástroje projektového managementu z pozic vedoucích a členů projektových týmů. Cíle Pochopení filosofie a praktické zvládnutí nástrojů projektového řízení

Více

Manažerská simulační hra Optimalizace firemních procesů

Manažerská simulační hra Optimalizace firemních procesů Zveme Vás na dvoudenní otevřený kurz Manažerská simulační hra Optimalizace firemních procesů 9. 10. 11. 2016 v Praze Zažijte simulační hru Lean Office na zlepšování procesů v administrativě a službách

Více

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., Brněnská 47, 779 00 Olomouc tel: 585 417 828, 723 560 038, fax: 585 417 823 e mail: jana.palkova@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MARKETING

Více

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA. Management údržby strojů a zařízení

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA. Management údržby strojů a zařízení VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA Management údržby strojů a zařízení Obsah Štíhlá firma... 2 Management údržby strojů a zařízení... 3 OBSAH modulu III.:... 3 1 Štíhlá firma Hlavním cílem vzdělávacího programu

Více

Příloha 5. Specifikace předmětu zakázky - Nabídková cena pro dílčí plnění 3 Měkké a manažerské dovednosti

Příloha 5. Specifikace předmětu zakázky - Nabídková cena pro dílčí plnění 3 Měkké a manažerské dovednosti Příloha 5. Specifikace předmětu zakázky - Nabídková cena pro dílčí plnění 3 Měkké a manažerské dovednosti Název zakázky Zadavatel Druh zakázky Uchazeč: IČO: SÍDLO: Rozvoj profesního vzdělávání zaměstnanců

Více

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CO VÁM KURZ PŘINESE?

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CO VÁM KURZ PŘINESE? OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., pobočka Hlinsko, 539 71 Holetín 26 tel / fax 469 311 851, mobil 603 185 084, e mail otc.hl@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM TIME MANAGEMENT 4. GENERACE

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel/fax 469311851, mobil 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM TIME MANAGEMENT 4. GENERACE Cíl kurzu : Budete mít možnost v klidu rozebrat svoji situaci

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM EKONOMIKA PRO MANAŽERY Ekonomické informace tvoří společný jazyk podnikání - úspěchy i prohry se měří pomocí finančních

Více

POZVÁNKA NA SEMINÁŘ TÜV. Vážená paní / Vážený pane,

POZVÁNKA NA SEMINÁŘ TÜV. Vážená paní / Vážený pane, TÜV NORD Czech, s.r.o. Českomoravská 2420/15 190 00 Praha 9 - Libeň Tel: (00420) 296 587 201-5 Fax: (00420) 296 587 240 tuev-nord@tuev-nord.cz www.tuev-nord.cz TÜV Vážená paní / Vážený pane, POZVÁNKA NA

Více

Expert na systemický koučink a přístup POZVÁNKA. JCI Hospodářští junioři Jihočeského kraje NA PŘEDSTAVENÍ MODULU OBORU PEROFRMANCE TUNING

Expert na systemický koučink a přístup POZVÁNKA. JCI Hospodářští junioři Jihočeského kraje NA PŘEDSTAVENÍ MODULU OBORU PEROFRMANCE TUNING POZVÁNKA JCI Hospodářští junioři Jihočeského kraje A SPOLEČNOST BCF S.R.O. VÁS SPOLEČNĚ ZVOU NA NA PŘEDSTAVENÍ MODULU OBORU PEROFRMANCE TUNING KOUČOVÁNÍ V ROLI MANAŽERA - KOUČOVACÍ PŘÍSTUP ZAŽÍVÁTE SE

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606 628 873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MANAŽERSKÁ EKONOMIKA V KOSTCE Ekonomické informace tvoří společný jazyk podnikání - úspěchy i prohry se měří

Více

Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ

Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ děláme z dobrých firem skvělé Zveme Vás na vzdělávací program: 1. ŘÍZENÍ PROCESŮ Proč jsou procesy na prvním místě Úspěšné společnosti optimalizují své procesy, zvyšují efektivitu výroby, prohlubují flexibilitu

Více

Vymezení předmětu zakázky

Vymezení předmětu zakázky Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídek Vymezení předmětu zakázky k zakázce s názvem Vzdělávání zaměstnanců členů Svazu zpracovatelského průmyslu Název projektu: Rozvojem lidských zdrojů zpracovatelského průmyslu

Více

PROFESIONÁL ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ

PROFESIONÁL ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Pro Centre, spol. s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu www.procentre.eu NABÍZÍME VÁM KOMPLEXNÍ ODBORNÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROFESIONÁL ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ NA KURZ JE MOŽNÉ POŽÁDAT PODPORU Z DOTAČNÍHO PROGRAMU

Více

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA 2. BĚH ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze Školení ZATÍŽENÍ STAVEBNÍCH

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Řízení jakosti a management kvality Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz

Více

Časové schéma vzdělávacího programu :

Časové schéma vzdělávacího programu : Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu www.procentre.eu NABÍZÍME VÁM KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROFESIONÁL ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ JAKÉ JSOU PŘÍNOSY VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU? Získání znalostí a dovedností

Více

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016 KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2016 Katalog vzdělávacích akcí Textilního zkušebního ústavu, s.p. Nabídka seminářů... 3 1. Nové požadavky normy ISO 9001... 4 2. Nové požadavky normy ISO 14001...

Více

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA. Identifikace, eliminace problémů a ztrát

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA. Identifikace, eliminace problémů a ztrát VZDĚLÁVACÍ PROGRAM ŠTÍHLÁ FIRMA Identifikace, eliminace problémů a ztrát Obsah Štíhlá firma... 2 Identifikace, eliminace problémů a ztrát... 3 OBSAH modulu I.:... 3 1 Štíhlá firma Hlavním cílem vzdělávacího

Více

Příloha č. 1 Specifikace kurzů

Příloha č. 1 Specifikace kurzů Příloha č. 1 Specifikace kurzů Zakázka: Vzdělávání zaměstnanců společnosti Rodenstock ČR zajištění kurzů odborného vzdělávání Zadavatel: Rodenstock ČR s.r.o. Název Cíl 50+ ICT Odstranit zjištěné nedostatky

Více

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2017

KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2017 KATALOG SEMINÁŘŮ SYSTÉMY KVALITY PRO ROK 2017 Katalog vzdělávacích akcí Textilního zkušebního ústavu, s.p. Nabídka seminářů... 3 1. Nové požadavky normy ISO 9001... 4 2. Nové požadavky normy ISO 14001...

Více

Nabídka otevřených kurzů na červen 2017

Nabídka otevřených kurzů na červen 2017 Nabídka otevřených kurzů na červen 2017 90% 2 60% 3 Účastníků hodnotí naše kurzy známkou 9 až 10 z 10 Počet lektorů, kteří se Vám budou v rámci kurzů intenzivně věnovat Našich kurzů mělo v minulosti individuální

Více

Typologie osobnosti For Business Excellence aneb i druhým můžeme porozumět

Typologie osobnosti For Business Excellence aneb i druhým můžeme porozumět 14. 5. 2015 Typologie osobnosti For Business Excellence aneb i druhým můžeme porozumět Občas mám pocit, že si s někým nepadnu do noty a nemůžeme nalézt společnou řeč. S některými lidmi probírám jen to

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

TECHNOLOGIE BETONU 2

TECHNOLOGIE BETONU 2 POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA www.cbsbeton.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze a Ústavem technologie stavebních hmot a dílců FAST VUT v Brně NOVÉ ŠKOLENÍ SYSTÉMU ČBS AKADEMIE O TECHNOLOGII

Více

PROGRAM KONFERENČNÍHO SEMINÁŘE TOP 2017

PROGRAM KONFERENČNÍHO SEMINÁŘE TOP 2017 PROGRAM KONFERENČNÍHO SEMINÁŘE TOP 2017 Setkání vrcholových manažerů k problematice Management a inženýrství údržby a jeho informační systém podle požadavků Koncepce Průmysl 4.0 Dovolujeme si Vás pozvat

Více

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014)

KONSTRUKCE 2014. Konference České asociace ocelových konstrukcí. a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) KONSTRUKCE 2014 Konference České asociace ocelových konstrukcí a Generální shromáždění ČAOK (7. listopadu 2014) 6. listopadu 2014, Clarion Congress Hotel Ostrava Zkrácená 2703, 700 30 Ostrava-Zábřeh Pozvánka

Více

Ing. Michael Ledvina. RNDr. Petr Beránek. Stanislava Fojtíková. Ing. Eleonora Herlíková. - členka Metodické rady Svazu účetních pro podnikatele a

Ing. Michael Ledvina. RNDr. Petr Beránek. Stanislava Fojtíková. Ing. Eleonora Herlíková. - členka Metodické rady Svazu účetních pro podnikatele a Ing. Michael Ledvina - člen Metodické rady Svazu účetních pro podnikatele - předseda Metodické rady Svazu účetních pro neziskové - auditor, člen KA ČR - člen Komory certifikovaných účetních (v systému

Více

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary

Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, 360 09 Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_VÝVOJOVÉ ETAPY MANAGEMENTU_P2 Číslo projektu:

Více

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Obsah 1. ABB 1 2. Alfmeier HR 2 3. Alfmeier Lean 3 4. Amazon 4 5. JHV-ENGINEERING s.r.o 5 6. ŠKODA 6 1. ABB Program workshopu v provozu

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování

Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování Lektorský tým IVI Institutu pro veřejné investování Rozhodujícím faktorem jakéhokoliv vzdělávacího programu jsou jeho lektoři. V tomto směru bude poskytovatel důsledně dbát na to, aby v týmu lektorů byli

Více

Pozvánka na seminář. Neexpertní vedení

Pozvánka na seminář. Neexpertní vedení Pozvánka na seminář Společnost BCF s.r.o. si Vás společně s Jihočeskou hospodářskou komorou dovolují pozvat dne 21.9.2011 od 9:00 do 17:00 hodin do prostor Jihočeské hospodářské komory na veřejný sebezkušenostní

Více

Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl)

Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl) Nabídka školení Interní auditor IRIS (IRIS - mezinárodní norma pro železniční průmysl) ve dnech 24. až 26.9.2008 Vážení přátelé, CQS - Sdružení pro certifikaci systémů jakosti (dále jen CQS) si Vás dovoluje

Více

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 2009

VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 2009 člen EFNMS (European Federation of National Maitenance Societies, vzw) www.udrzba-cspu.cz VZDĚLÁVACÍ PROGRAM 2009 (oblast managementu údržby) Nejvíce ceněným kapitálem každé firmy je lidský potenciál.

Více

Zavedení modelu Evropské nadace pro řízení kvality (EFQM) do policejního vzdělávání

Zavedení modelu Evropské nadace pro řízení kvality (EFQM) do policejního vzdělávání Zavedení modelu Evropské nadace pro řízení kvality (EFQM) do policejního vzdělávání PaedDr. Jan Vykoukal Odbor vzdělávání a správy policejního školství MV Východiska Usnesení vlády ČR č. 458/2000, které

Více

ZEMINY A SEDIMENTY 2016

ZEMINY A SEDIMENTY 2016 EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ WORKSHOP ZEMINY A SEDIMENTY

Více

XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY

XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY XXIV. ROŽNOVSKÉ ALERGOLOGICKO IMUNOLOGICKÉ DNY Pod záštitou České společnosti alergologie a klinické imunologie ČLS JEP Rožnov pod Radhoštěm 24. - 25. května 2019 SYMPOZIUM LÉKAŘŮ www.bos-congress.cz/roznov2019

Více

Nabídka kurzů k systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) ČSN ISO/IEC 27001:2014

Nabídka kurzů k systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) ČSN ISO/IEC 27001:2014 23.1.2014 Nabídka kurzů k systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) ČSN ISO/IEC 27001:2014 Kurz k roli manažera podle požadavků zákona o kybernetické bezpečnosti Verze 201411 Tayllor-Cox Dilia - divadelní,

Více

Vyjednávaní pro neobchodní pozice For Business Excellence aneb od zítřka už vždy získám z jednání s kolegy víc

Vyjednávaní pro neobchodní pozice For Business Excellence aneb od zítřka už vždy získám z jednání s kolegy víc 11. 12. 3. 2015 Vyjednávaní pro neobchodní pozice For Business Excellence aneb od zítřka už vždy získám z jednání s kolegy víc Často se mi stává, že si po jednání řeknu: Zase mě oškubali, zase jsem zbytečně

Více

Nabídka seminářů pro systémy řízení. Jaro 2013. Textilní zkušební ústav, s.p. Václavská 6 BRNO

Nabídka seminářů pro systémy řízení. Jaro 2013. Textilní zkušební ústav, s.p. Václavská 6 BRNO Nabídka seminářů pro systémy řízení Jaro 2013 Textilní zkušební ústav, s.p. Václavská 6 BRNO Nabídka seminářů pro systémy kvality Textilní zkušební ústav pořádá pro své zákazníky a další zájemce řadu seminářů,

Více

Curriculum Vitae. Staňkova 14,70030 Ostrava-Výškovice

Curriculum Vitae. Staňkova 14,70030 Ostrava-Výškovice Curriculum Vitae Osobní údaje: Jméno: Tituly: Datum a místo narození: Adresa: Kontaktní adresa: Josef Novák doc., Ing,CSc. 4.3.1945, Krásná, okres Frýdek-Místek Výškovická 146, 70030 Ostrava-Výškovice

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ V PRAXI Jak efektivně řídit projekty je obsahem připraveného kurzu. Účastníkům nabídne postupy,

Více

Celoživotní vzdělávání na ČVUT v Praze. Dvousemestrové studium. Povrchové úpravy ve strojírenství

Celoživotní vzdělávání na ČVUT v Praze. Dvousemestrové studium. Povrchové úpravy ve strojírenství Celoživotní vzdělávání na ČVUT v Praze Dvousemestrové studium Povrchové úpravy ve strojírenství Školní rok 2016/2017 2 Obsah: 1. Účel a cíle studia 2. Časový plán 3. Objednávající organizace 4. Materiální

Více

POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS. 7. března 2019 Hradec Králové. Přednáškový sál EMPLA spol. s r.o. Hradec Králové

POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS. 7. března 2019 Hradec Králové. Přednáškový sál EMPLA spol. s r.o. Hradec Králové EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ ODBORNÝ SEMINÁŘ INTERNÍ AUDITOR EMS

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM +Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MANAŽERSKÁ AKADEMIE Cíl kurzu : Cílem vzdělávacího programu je posílení manažerských dovedností liniových a středních

Více

N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CÍL NABÍZENÉHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU

N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM CÍL NABÍZENÉHO VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., pobočka Hlinsko v Č., 539 71 Holetín 26 tel / fax 469 311 851, mobil 603 185 084, e mail otc.hl@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ

Více

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ

SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ SELF MANAGEMENT TRAINING OSOBNÍ ROZVOJ Individuální koučink Motto: K čemu je dobrá inspirace, když po ní nenásleduje čin? (Anthony Robbins) Vážení zájemci o osobní rozvoj, dovolujeme si Vás oslovit s možností

Více

Povolání Vyšší odborné vzdělání; Bakalářský studijní program

Povolání Vyšší odborné vzdělání; Bakalářský studijní program Procesní konzultant Procesní konzultant se zaměřuje na zlepšování podnikových postupů a procesů, analyzuje a navrhuje procesy systému řízení organizace prostřednictvím automatizace a funkcionalit ICT.

Více

Představení projektu

Představení projektu Představení projektu Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0096 Název projektu: Štíhlá výroba a inovace POSLÁNÍ PROJEKTU: Budování partnerství a posilování spolupráce v oblasti štíhlé výroby a služeb,inovací

Více

Ing. Michael Ledvina. RNDr. Petr Beránek. Stanislava Fojtíková. Ing. Eleonora Herlíková

Ing. Michael Ledvina. RNDr. Petr Beránek. Stanislava Fojtíková. Ing. Eleonora Herlíková Ing. Michael Ledvina Působení ve Svazu účetních člen Metodické rady Svazu účetních pro podnikatele předseda Metodické rady Svazu účetních pro neziskové auditor, člen KA ČR člen Komory certifikovaných účetních

Více

CENTRAL EUROPEAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY

CENTRAL EUROPEAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY CENTRAL EUROPEAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY Středoevropský technologický institut CEIT (Central European Institute of Technology) nabízí nejmodernější, inovativní a vysoce kvalitní řešení pro průmysl, zdravotnictví

Více

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN

VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN VINOHRADSKÝ STOMATOLOGICKÝ DEN 23. 3. 2018, Hotel Olympik, Praha I. INFORMACE www.bos-congress.cz/vsden2018 Pořadatel konference Stomatologická klinika 3. LF UK a FNKV v Praze https://www.fnkv.cz/stomatologicka-klinika-uvod.php

Více

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková

Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková Smluvní podmínky otevřeného programu KONEC BOLESTI ZAD, Marie Zemánková, IČ 70945349 (dále jen ŠKOLA ZAD MARIE ZEMÁNKOVÉ) 1. Objednávat

Více

Specifikace vzdělávacích aktivit / kurzů přehled část A

Specifikace vzdělávacích aktivit / kurzů přehled část A Příloha č.4a - Detailní specifikace předmětu zakázky _část A Specifikace vzdělávacích aktivit / kurzů přehled část A Vzdělávací kurz Místo realizace Cílová skupina Poče t účas tníků Počet skupin Typ kurzu

Více

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích a poradenských služeb v rámci projektu Zavedení systému hodnocení a motivace zaměstnanců David Türke Uniwin 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE

Více

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví

EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví EMPLA spol. s r. o. Hradec Králové Centrum pro osvětu, vzdělání a informace v ochraně prostředí a zdraví ve spolupráci s Asociací ekologických expertů, o. s. POŘÁDÁ odborný workshop SEDIMENTY A ZEMINY

Více

Vzdělávací aktivity CAPLu pro období 2014 2016

Vzdělávací aktivity CAPLu pro období 2014 2016 Vzdělávací aktivity CAPLu pro období 2014 2016 jsou zaměřeny především na následující odborné oblasti a cílové skupiny : - MLS modulární vzdělávací systém OSN - distanční studium na mezinárodní certifikát

Více

Ing. Ludvík FILIP Poradenství a konzultace Pod Břízami 5240 430 04 Chomutov http://www.nbqc.cz

Ing. Ludvík FILIP Poradenství a konzultace Pod Břízami 5240 430 04 Chomutov http://www.nbqc.cz VZDĚLÁNÍ A KVALIFIKACE 1980-1984 SPŠ stavební Brno, Kudelova 8 obor Zdravotně vodohospodářské stavby (36-54-6) zakončený úspěšně maturitní zkouškou 2008-2011 Vysoká škola manažerské informatiky a ekonomiky,

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Charakteristika studijního programu Účetnictví a daně Zájemci o studium mohou podat přihlášku v rámci studijního programu Ekonomika a management v bakalářském studijním

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce s názvem: Výuka managerských, prodejních a lektorských dovedností a průmyslového inženýrství pracovníků VEBA, textilní závody a.s. Identifikační údaje : Zadavatel (název

Více

ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1. si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP

ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1. si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP ČESKÁ SPOLEČNOST PRO JAKOST Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1 si Vás dovoluje pozvat na přípravný seminář OZO BOZP (Odborně způsobilá osoba v plnění úkolů v prevenci rizik) a na Zkoušku OZO BOZP Termín

Více

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Nabídka spolupráce stručný přehled t, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Pro Centre, s.r.o. Ing.Jana Bíšková Jednatelka společnosti E mail : jana.biskova@procentre.eu

Více

SYSTÉM ŘÍZENÍ JAKOSTI VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ

SYSTÉM ŘÍZENÍ JAKOSTI VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ Metodický list č. 1 Název tématického celku: Základní pojmy a principy řízení jakosti Cíl: Objasnit a vyložit podstatu řízení jakosti a základní přístupy k jejímu zabezpečování. Vysvětlit podstatu systémů

Více

Výuka Logistiky na ŠKODA AUTO VYSOKÉ ŠKOLE, o.p.s

Výuka Logistiky na ŠKODA AUTO VYSOKÉ ŠKOLE, o.p.s Výuka Logistiky na ŠKODA AUTO VYSOKÉ ŠKOLE, o.p.s Ing. DAVID HOLMAN, Ph.D. Zástupce vedoucího Katedry logistiky a řízení kvality, ŠAVŠ 2 roky, Katedra Logistiky a řízení kvality, ŠAVŠ 6 let, Plánování

Více

KATALOG SEMINÁŘŮ TZÚ PRO SYSTÉMY KVALITY

KATALOG SEMINÁŘŮ TZÚ PRO SYSTÉMY KVALITY KATALOG SEMINÁŘŮ TZÚ PRO SYSTÉMY KVALITY Úplný katalog vzdělávacích akcí Textilního zkušebního ústavu, s.p. Nabídka seminářů... 3 1. Interní auditor QMS základní kurz... 4 2. Interní auditor QMS udržování

Více

PRAVIDLA INCOTERMS 2010 A ZMĚNY 2020

PRAVIDLA INCOTERMS 2010 A ZMĚNY 2020 Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM PRAVIDLA INCOTERMS 2010 A ZMĚNY 2020 Cíl kurzu: Naučíte se správně používat dodací doložky INCOTERMS 2010

Více

Praktické použití metod průmyslového inženýrství

Praktické použití metod průmyslového inženýrství Tento materiál vznikl jako součást projektu EduCom, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Praktické použití metod průmyslového inženýrství Technická univerzita v Liberci

Více

VYJEDNÁVÁNÍ PRO NÁKUPNÍ ÚTVARY

VYJEDNÁVÁNÍ PRO NÁKUPNÍ ÚTVARY Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM VYJEDNÁVÁNÍ PRO NÁKUPNÍ ÚTVARY Vyjednávání je základní proces nákupu, který rozhoduje krátkodobě i dlouhodobě

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více