ičo: vernisáží a výstav, nebo bezprostředně bez zkušeností, dále pak také i pro úplné amatéry s vysoce hodnotným uměleckým obsahem.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ičo: 227 61 128 vernisáží a výstav, nebo bezprostředně bez zkušeností, dále pak také i pro úplné amatéry s vysoce hodnotným uměleckým obsahem."

Transkript

1 Projektový záměr: Nadání Spojuje který v ČR zajišťuje komunitní organizace: Iniciativa Kulturní Emancipace rovněž pod uměleckým názvem: Community Art zřizovaná neziskovým sdružením: AKORN o.s. ičo: a. Nadání Spojuje : a. Projekt pro zkušené začínající výtvarníky a výtvarníky s malými zkušenostmi vernisáží a výstav, nebo bezprostředně bez zkušeností, dále pak také i pro úplné amatéry s vysoce hodnotným uměleckým obsahem. b. Projekt je mimo svůj domácí hodnotný přínos koncipován i jako mezinárodní a počítá i se vzájemnými a výměnými výstavami výtvarných děl nejprve v Srbsku (sdružení PRSTI) (a naopak), ale později i v dalších státech. b. Účel: a. Mimo jiné půjčovat výtvarná díla do jednotlivých veřejných prostor jako například na výstavy, do klubů, kaváren, restaurací, music klubů a dalších galerií. c. Zahraničí: a. Projekt je rozšířen i o přeshraniční spolupráci nejen v rámci EU (a do budoucna by rád počítal i se spoluprácí napříč celým světem). b. (Nyní konkrétně sdružení PRSTI v Srbsku, které disponuje vlastní sítí galerií apod.)

2 d. Cíl: a. Vystavit autorovu práci a pomoci mu se představit veřejnosti a ukázat své dílo ve veřejných prostorách. b. Pomoci nadání se ozřejmit a představit. c. Pomoci podnikatelům a majitelům a dalším provozovatelům veřejných prostor efektivně podpořit mladou tvorbu a mít z toho přitom sami užitek. d. Pomoci institucím zaobírajíce se mladou výtvarnou tvorbou a pomocí v jejich úsilí a navázat plodnou spolupráci. e. Know-how: f. Smyslově: a. Vtipným a vlídným způsobem využít potenciálu mladé tvorby a pomoci podnikatelům a klubům apod. vystavovat jejich díla. g. Výhoda podnikatelům: a. Potenciální vystavovatelé (provozovatelé výstavních prostor) mohou mít ve svých podnících (např. kavárny, kluby, restaurace, bary, veřejná místa a pod..) pravidelně nová výtvarná díla jako obrazy, sochy, plastiky a podobně a tím více zpříjemnit svým zákazníkům a navštěvovatelům kulturní a vzhledový dojem. h. Využití: a. Potenciální vystavovatelé (provozovatelé výstavních prostor) mohou pro svou presentaci a představení se využít projektu Nadání Spojuje a v rámci své vlastní vizitky se presentovat jako podporovatelé mladých, nadaných a schopných lidí a jejich podniky tak stoupnout na vážnosti a společenské úctyhodnosti, čímž jim samostatným způsobem zvyšují hodnotu. i. Výtvarníci: a. Mladí výtvarníci se v rámci projektu ozřejmí a uvedou před veřejností a potenciálním podporovatelům, sponzorům a kupcům a milovníkům umění. b. (Mladí výtvarníci budou mít u každé takové výstavy svůj životopis a popis děl).

3 j. Technicky: a. Vystavená díla budou prodejní, pokud ne, komunita po dohodě s provozovatelem výstavních prostor a výtvarníkem uvede ceník půjčených děl, v každém případě však angažovaný výtvarník má možnost buď obdržet honorář, nebo prodat přímo dílo a daný podnik si vytvořit dobrou vizitku použitelnou i reklamně, nebo přímo mít nějaký podíl na prodeji děl. k. Organizátoři: a. Tým členů komunitní organizace Iniciativa Kulturní Emancipace a to základních pět členů pro chod generální galerie Italská 23, kde komunitní organizace působí a další organizátoři dle aktuálního organizačního řádu komuntiní organizace a dohod a smluv o organizačních závazcích na projektu. l. Generální galerie: a. Italská 23 Praha 2, kde sdružení působí pod dohodou s pronajímatelem prostor p. Antonínem Boráňěm (ičo: Varnsdorfská 341 Praha 9) a kde se skládá na nájem). m. Členství: a. Zvláštní ojedinělou možnost nám naskýtá fakt, že Iniciativa Kulturní Emancipace jako taková (která vytváří i další umělecké projekty mimo tohoto) je komunitní organizace v rámci občanského sdružení a může nabízet i členství, k této členské části umělecké komunitní organizace vymezujeme populární (především u mladé generace) název Community Art nabízíme ho: b. Jednotlivcům. c. Iniciativám a právnickým subjektům. n. Výhody: a. Z hlediska provázanosti jednoho projektu na druhý. b. Z hlediska podpory. c. Po psychologicky motivační stránce. d. Pro projekt nadání spojuje, budeme vymezovat a společně organizovat specifické členy:

4 e. Výtvarníci. f. Milovníci a zájemci o umění a laici, nadšenci a podporovatelé. g. Celé skupiny výtvarníků spojených v platformě, umělecká sdružení, iniciativy a pod.. o. Základní tým: a. Zpracovává nabídku jednoznačného know-how projektu Nadání Spojuje a to v ojedinělé možnosti půjčovat výtvarná díla a snaží se vytvořit seznam a portfolio a katalog výtvarníků spolupracujících s projektem Nadání Spojuje a Community Art pro potenciální vystavovatele (provozovatele výstavních prostor) a nabízí jim spolupráci a možnosti půjčování výtvarných děl. p. Angažmá: a. Další členové a spolupracovníci komunitní organizace Community Art z řad výtvarníků, umělců a přátel umění. q. V rámci platformy komunity: a. Jsou sdružené a budou sdružovány další umělecké spolky PRSTI o.s. (Srbsko), Intelektuální Brigáda 13 (ČR), Mandragora. r. Seznam poskytovatelů výstavních prostor a konkurz: a. Vyhledáváme, obcházíme a oslovujeme potenciální zájemce o poskytnutí prostor k výstavám výtvarných děl mladého umění a nabízíme jim naše služby a možnost připojit je k seznamu poskytovatelů výstavních prostor. s. Konkurz: a. Na každý výstavní prostor vyhlásí komunitní organizace konkurz mezi výtvarníky uvnitř a kolem Community Art na vhodné výtvarné práce do daných prostor a dá vybrat výtvarná díla z katalogu výtvarníků. t. Výhody poskytovatelů prostor v rámci konkurzu: a. Mohou nás požádat o zapůjčení výtvarných děl na určitou dobu dle dohody. b. Prostory můžeme i nafotit a poslat našim výtvarníkům, které sdružujeme a vyhlásit konkurz na výtvarná díla vhodná pro tento prostor, po té tito výtvarníci zašlou fotografie svých děl poskytovateli prostor a ten si mezi nimi vybere.

5 u. Seznam výtvarníků: a. Sbíráme seznam výtvarníků, kteří jsou našimi členy, nebo spolupracovníky a poskytujeme je potenciálním zájemcům o výtvarná díla a představujeme je ( Community Art ). v. Témata: a. Mohou se po dohodě s poskytovateli prostor a výtvarníky objevovat i tematické cykly. w. Způsob propagace: a. Osobní: a.i.1. Podnikatelé: a.i.1.a. Cíleně hledat a oslovovat majitele a provozovatele veřejných prostor, (kaváren, klubů, restaurantů, barů, divadel, kin, music klubů, galerií a dalších prostor), navazovat s nimi živou řeč, představovat a vysvětlovat projekt a jeho principy, a zdůrazňovat výhody poskytnutí služeb. b. Výtvarníci: b.i.1. Navštěvovat záměrně známá místa, kde se sdružují, nebo vyskytují mladí výtvarníci, navazovat s nimi živou řeč, představovat a vysvětlovat projekt a jeho principy, nabízet jim členství v komunitní organizaci, nebo externí spolupráci. c. Skupiny Výtvarníků (sdružení, iniciativy, umělecké skupiny apod.): c.i.1. Oslovovat je, zasílat jim y, nabídky, navštěvovat jejich worshopy, akce a podobně, vysvětlovat výhody spolupráce s projektem Nadání Spojuje, nebo připojení se k platformě Community Art. c.i.2. Podporovat je a jejich projekty, nejlépe veřejně a oficiálně na základě smlouvy a dohody.

6 d. Osobní přispění: d.i.1. Využít všech i náhodných a dalších příležitostí v d.i.2. e. Letáky: e.i.1. e.i.2. e.i.3. e.i.4. e.i.5. osobním životě. Naše komunita je na bázi neziskového sdružení, většina členů galerie mimo práci pro galerii je ještě vlastním způsobem zaměstnána, zde je možné i nutné využít i případně příležitostí ve vlastním zaměstnání a to nejlépe spojit vlastní prospěch při různých dohodách, nebo uzavírání pracovních smluv a obchodů, či při kolegiální a jiné debatě a podobně a poukázat na možnosti sponzoringu, prodeje obrazů, angažmá, využití prostor galerii pro firemní a další akce a jiné. Cíleně a programově pracovat na tvorbě propagačních letáků a to na bázi výlučnosti a jedinečnosti mladé výtvarné tvorby a to: Místa, kde vystavujeme. Veřejná místa (náměstí, park, ulice, apod.). Místa s turistickým ruchem (památkové zóny, hotely, restaurace apod.). Zajímavé akce s uměleckou a podobnou tématikou (galerie, školy, akademie, vernisáže, veletrhy). f. Generální Galerie Italská 23: f.i.1. Je situovaná v historickém centru Prahy na rohu ulic f.i.2. Italská / Vinohradská. Do 20 metrů je tramvajová zastávka Italská a 200 metrů od metra Muzeum, též od Václavského Náměstí. Její přínos je i representativní výstavní část projektu s pořady pro veřejnost viz. bod podpora dalších projektů. g. Blízký park Riegerovy sady: g.i.1. Je znám oblibou avantgardní a umělecké mládeže, ale i milovníky romantických míst a příjemných procházek, kteří už pro to nejspíše mají blízko k umění a výtvarnému projevu a

7 naskýtají možnosti rozhovorů s lidmi o umění a vztahu k němu, ale také nabídky navštívit naše vernisáže, autorská čtení v galerii a další aktivity, také je zde možnost přímých akcí v přírodním prostředí parku pro lidi. h. Václavské náměstí: h.i.1. Naskýtá se výhodnou propagační variantu nejen v podobě letáků, také za zmínku jistě stojí nynější možnost bezplatně dělat veřejné umělecké performance a vystoupení a nabízet umělecká díla. i. Podpora dalších projektů: i.i.1. Současně je k projektu připojeno několik podprojektů, i.i.2. které mají zvláštní realizační tým a tyto týmy usilují zvlášť o dotace, nebo granty na své projekty. i.i.2.a. Tyto projekty se zaměřují na: i.i.2.a.i. i.i.2.a.ii. i.i.2.a.iii. i.i.2.a.iv. Autorská čtení (Pod svíčkou). Performance umělců, hudební vystoupení, recitace. Scénické hraní (Na schůdcích). Průsečíky: Diskuze na společenská, filosofická témata a sbližování kultur a vzájemného propojení chápání sociálních otázek. V rámci těchto večerů a posezení se dá výhodně šířit naše poslání, princip a smysl projektu Nadání Spojuje viz I, str.1. j. Facebook: j.i.1. Community art: j.i.2. Která se zaměřuje na projekty Pod svíčkou, performance umělců, hudební vystoupení, recitace, scénické hraní Na schůdcích a Průsečíky.

8 j.i.3. Gallery: j.i.4. Která se zaměřuje na výtvarnou činnost a prodej a distribuci obrazů a výstavy. j.i.5. V rámci facebookových aktivit je náš závazek získat 5000 podporovatelů. x. Financování: a. Dotace, granty, sponzoring, prodej výtvarných děl a půjčovné. b. Je třeba financovat nejen aktivity projektu, ale také se spolupodílet na nájemném generální galerie, honoráři prodejci a organizátorům.

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY

Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj STANOVY NÁZEV A SÍDLO Název: Chodsko žije!, spolek pro kulturu a rozvoj Sídlo: Pelnářova 302, 34401 Domažlice CÍLE A ÚČEL ZALOŽENÍ Cílem spolku a společným zájmem

Více

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE

INNOREF SUB-PROJEKT. CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko. Zkratka projektu: CULTURE INNOREF SUB-PROJEKT CULTURE - Kulturní a společenská spolupráce v Mikroregionu Hranicko Zkratka projektu: CULTURE Žadatel sub-projektu: Název: Obec Hustopeče nad Bečvou Adresa: Náměstí Míru 21, Hustopeče

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 ZPRÁVA O ČINNOSTI 2014 OBSAH: I. Základní charakteristika II. Realizované aktivity a) Projekty z evropských fondů b) Ostatní granty a dotace c) Prezentace pro veřejnost d) Spolupráce se subjekty cestovního

Více

Stanovy spolku ART Foundation z.s.

Stanovy spolku ART Foundation z.s. Stanovy spolku ART Foundation z.s. registrovaného Mininisterstvem vnitra ČR, dne 16.01.2007 pod č.j. VS/1-1/66 255/07-R, IČ 27053474, zapsaného u Městského soudu v Praze, L 17368 Stanovy schváleny Správní

Více

ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Your guide through

ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Your guide through ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Your guide through the art scene www.artfiltr.com ArtFiltr je platforma pro prezentaci a prodej současného českého umění. Nabízí možnost fundované a stále aktualizované selekce

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

Bulletin číslo 07/2014

Bulletin číslo 07/2014 Bulletin číslo 07/2014 Nejen prací živ je člověk Chvalský zámek, zadní pohled sídlo - Náchodská čp. 2421/234, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Open Society of Artists - Madame Humanité 2014 > VÝZVA PRO

Více

Magni Cesty s příběhem

Magni Cesty s příběhem Cesty s příběhem Magni Cesty s příběhem ROZVOJ POZNÁVACÍHO A KULTURNÍHO CESTOVNÍHO RUCHU MĚST A REGIONŮ PRO DOMÁCÍ A ZAHRANIČNÍ TURISTY HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Ing. Marek Toušek

Více

Krátkodobá koncepce rozvoje kultury v Dačicích 2005 2006

Krátkodobá koncepce rozvoje kultury v Dačicích 2005 2006 Krátkodobá koncepce rozvoje kultury v Dačicích 2005 2006 Kulturní komise doporučuje radě města následující opatření ke zvýšení úrovně kultury v Dačicích, přičemž respektuje finanční možnosti města a dbá

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 FUTRA, OBČANSKÉ SDRUŽENÍ PRO HORŇÁCKO 1. Základní informace o organizaci 2. Historie a členové 3. Cíle 4. Přehled činností roku 2014 4.1. Jednání Rady 4.2. Přehled realizovaných

Více

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Stanovy spolku. Náš Kopec, z.s.

Stanovy spolku. Náš Kopec, z.s. Stanovy spolku Náš Kopec, z.s. Čl. 1. Název, sídlo a působnost Náš Kopec o.s., ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

komunikuje s institucemi a organizacemi

komunikuje s institucemi a organizacemi Mgr. Jan Matouš, provozovatel sekretariátu Asociace turistických informačních center ČR Asociace turistických informačních center ČR (zal. v r. 1994) 1) Zastupuje informační centra sdružená v asociaci,

Více

Partnerství v oblasti kultury 2013 příloha č. 1 zápisu Ceny v oblasti kultury a umění

Partnerství v oblasti kultury 2013 příloha č. 1 zápisu Ceny v oblasti kultury a umění Ceny v oblasti kultury a umění 1) Mezinárodní literární Cena Franze Kafky 2013 projekt organizuje: Společnost Franze Kafky, o. s. termín předání ceny: každoročně ve IV. čtvrtletí roku celkové náklady:

Více

ČÁST 8 NÁVAZNOST NA DALŠÍ POSKYTOVATELE PODPORY RODINY

ČÁST 8 NÁVAZNOST NA DALŠÍ POSKYTOVATELE PODPORY RODINY OPERAČNÍ MANUÁL ORGANIZACE ČÁST 8 NÁVAZNOST NA DALŠÍ POSKYTOVATELE PODPORY RODINY 1 OBSAH 8. Návaznost na další poskytovatele podpory rodiny 3 8. 1 RODINNÝ SVAZ ČR střešní organizace 3 8. 2 Orgány státní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 ANNUAL REPORT 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 ANNUAL REPORT 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 ANNUAL REPORT 2009 Ve Vsetíně, dne 29. ledna 2010 Adresa: Jiráskova 1817, 755 01 Vsetín, CZ www.dantien.webnode.cz dantienvsetin@gmail.com Telefon: +420 603 833 326 Základní údaje o

Více

Nabídka dárcům projektu

Nabídka dárcům projektu Popis projektu Nabídka dárcům projektu Kulturní projekt e-moc-e je neziskovým občanským sdružením, jehož cílem je propagace nekomerčního umění v České republice a podpora umělců samotných. Na internetové

Více

MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ. Srpen 2014

MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ. Srpen 2014 MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ Srpen 2014 Nadace ČEZ Oranžové hřiště pro rok 2014 Podporované aktivity: Grantové řízení Oranžové hřiště je zaměřeno na podporu výstavby a kompletní rekonstrukce dětských, sportovních,

Více

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE CÍLE FOTOSOUTĚŽE propagace Václavského náměstí v Praze jako největšího nákupního, společenského a zábavního centra České republiky konstruktivním způsobem poukázat

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor kultury, zahraničních vztahů a cestovního ruchu. www..

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor kultury, zahraničních vztahů a cestovního ruchu. www.. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor kultury, zahraničních vztahů a cestovního ruchu ŽÁDOST O JEDNOLETÝ GRANT HL.M. PRAHY v oblasti kultury a umění od 1.1.2012 právnická osoba/fyzická

Více

ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta

ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta Pro partnery akce ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta Biograd n/m Chorvatsko 25. 28. 5. 2014 Partnerský projekt ERSTE Premier Trophy Admiral s Regatta je jachtařská regata, která nabízí skvělé

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD.

HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD. HUDBA 07. JE OZNAČENA JEDNA VELKÁ KULTURNÍ AKCE, POMOCÍ KTERÉ SE BRNO PRODÁ VENKU (BENÁTKY - KARNEVAL, CANNES - FILM.FESTIVAL APOD.) 14 29. MĚSTO PODPORUJE NEZŘIZOVANOU SCÉNU 14 10. MĚSTO PŘITAHUJE ZAHRANIČNÍ

Více

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program

1. Varianta prohlídkový zámek + galerie. 2. Varianta prohlídkový zámek + hotel. 3. Varianta prohlídkový zámek + seniorský program Zámek Brtnice Program investora pro vyhledávací studii k jednotlivým variantám využití zámku v Brtnici. 1. Varianta prohlídkový zámek + galerie Využití celého zámku jako universálního turistického cíle

Více

Program kulturní spolupráce mezi Ministerstvem kultury České republiky a Ministerstvem kultury Chorvatské republiky na léta 2013, 2014 a 2015

Program kulturní spolupráce mezi Ministerstvem kultury České republiky a Ministerstvem kultury Chorvatské republiky na léta 2013, 2014 a 2015 Program kulturní spolupráce mezi Ministerstvem kultury České republiky a Ministerstvem kultury Chorvatské republiky na léta 2013, 2014 a 2015 V souladu s článkem 9 Dohody mezi vládou České republiky a

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

- 1 - dobrovolníci.. jiní (vypište o koho se jedná a počet).

- 1 - dobrovolníci.. jiní (vypište o koho se jedná a počet). TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKOU UNIÍ (EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM), STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY A KRAJEM VYSOČINA Dotazník pro poskytovatele sociálních služeb obyvatelům Nového Města na

Více

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu

Česká zemědělská univerzita v Praze. Marketingová komunikace v odvětví cestovního ruchu Česká zemědělská univerzita v Praze Podnikání a administrativa Teze Vedoucí DP: Ing.Lucie Vokáčová Autor: Bc. Romana Králová Praha 2003 - teze Tato diplomová práce se zabývá problematikou marketingové

Více

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole

3.5 Kultura. 3.5.1 Praha kulturní metropole 3.5 Kultura Praha je již od středověku významnou křižovatkou obchodních a diplomatických cest, důležitým strategickým bodem, místem setkávání lidí z blízkých i vzdálených zemí a v neposlední řadě i průsečíkem

Více

CHINA EDUCATION EXPO 2018

CHINA EDUCATION EXPO 2018 Veletrh China Education Expo se koná již po osmnácté a stal se největším náborovým veletrhem v Číně. Přivádí dohromady více než 600 institucí a dohromady okolo 50 000 studentů a rodičů na veletrhy v Pekingu,

Více

Práce s textem a získávání informací

Práce s textem a získávání informací Autor: Předmět/vzdělávací oblast: Tematická oblast: Téma: Mgr. Lenka Dvořáková Vzdělávání a komunikace v českém jazyce Práce s textem a získávání informací Porozumění publicistickému textu Ročník: 1. 4.

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Městská část Praha 9

Městská část Praha 9 Městská část Praha 9 vyhlašuje Grantové programy pro rok 2015 pro právnické a fyzické osoby (dále jen organizace) I. Programy v oblasti využití volného času dětí a mládeže 1. Celoroční činnost včetně materiálního

Více

Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva Pod Hotelem Rudka Kunštát IČO: Kunštát PRO FUTURO o.p.s.

Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva Pod Hotelem Rudka Kunštát IČO: Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva 2016 Pod Hotelem Rudka 252 679 72 Kunštát IČO: 29193478 Kunštát PRO FUTURO o.p.s. www.kunstatprofuturo.cz 1 Společnost Kunštát PRO FUTURO o.p.s. působí v Rudce

Více

Iniciativa Dokořán, z. s. Stanovy spolku

Iniciativa Dokořán, z. s. Stanovy spolku Iniciativa Dokořán, z. s. Stanovy spolku Čl. I Název a sídlo Iniciativa Dokořán, z. s. (dále jen spolek ) má své sídlo v Karviné, na adrese Masarykovo nám. 4/3, PSČ 733 01. Anglický ekvivalent jména spolku:

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje ČESKÝ MERÁN obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČO: 26458420 VÝROČNÍ ZPRÁVA r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit.

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

PREZENTACE ČESKÉHO JADERNÉHO SEKTORU V ČÍNĚ

PREZENTACE ČESKÉHO JADERNÉHO SEKTORU V ČÍNĚ PREZENTACE ČESKÉHO JADERNÉHO SEKTORU V ČÍNĚ PROJEKT PODPORY EKONOMICKÉ DIPLOMACIE 12 TH CHINA INTERNATIONAL EXHIBITION ON NUCLEAR POWER INDUSTRY 2017 China International Exhibition Centre (CIEC) Peking,

Více

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane,

www.admd.cz ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ Vážená paní, vážený pane, Kde nás najdete: INFOTHERMA OSTRAVA 16. 19. 1. 2012 FOR WOOD PRAHA 8. 11. 2. 2012 DŘEVOSTAVBY PRAHA 23. 26. 2. 2012 KONFERENCE DŘEVOSTAVBY VOLYNĚ, 5. 6. 4. 2012 STAVEBNÍ VELETRH BRNO 24. 28. 4. 2012 FOR

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

PLÁN ROZVOJE OBCE ČERVENÁ VODA

PLÁN ROZVOJE OBCE ČERVENÁ VODA PLÁN ROZVOJE OBCE ČERVENÁ VODA na období 2018 2031 NÁVRHOVÁ ČÁST Verze 1.0 ZÁŘÍ 2018 OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. STRATEGICKÁ VIZE OBCE ČERVENÁ VODA... 4 3. ROZVOJOVÉ OBLASTI... 4 1) Živá obec... 4 2) Obecní

Více

PROJEKTOVÝ ZÁMĚR. KOMUNITNÍ STATEK nový komunitní prostor

PROJEKTOVÝ ZÁMĚR. KOMUNITNÍ STATEK nový komunitní prostor PROJEKTOVÝ ZÁMĚR kpmokropsy/famelie KOMUNITNÍ STATEK nový komunitní prostor PROČ KOMUNITNÍ STATEK? NEDOVOLME ZNIČIT POSLEDNÍ KRÁSNÝ PROSTOR PRO KOMERČNÍ VÝSTAVBU, TAKOVÝCH JE TU DOST. VYTVOŘME KREATIVNÍ

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Tematická sekce NSZM ČR ZAPOJOVÁNÍ MLADÝCH LIDÍ DO ROZVOJE MĚST

Tematická sekce NSZM ČR ZAPOJOVÁNÍ MLADÝCH LIDÍ DO ROZVOJE MĚST . Tematická sekce NSZM ČR ZAPOJOVÁNÍ MLADÝCH LIDÍ DO ROZVOJE MĚST Litoměřice, 15. května 2014 www.zdravamesta.cz/mva-sekce Akce je součástí projektu NSZM ČR "Mládež v akci? Ano, v obci!", který je realizován

Více

Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná?

Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná? Pro koho je studie ekonomického dopadu vhodná? Ekonomické dopady generuje každá organizace i každý jednotlivec, lze je tedy spočítat pro jakýkoli subjekt. Ve světě bývají studie ekonomického dopadu zpracovávány

Více

4. Sociální podnikání v Evropě Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Radmila Herzánová

4. Sociální podnikání v Evropě Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Radmila Herzánová 4. Sociální podnikání v Evropě Vzdělávací program k sociálnímu podnikání Radmila Herzánová Sociální podnikání jako efektivní nástroj snižování nezaměstnanosti, CZ.1.07/3.2.05/04.0067 ATRACT CONSULTING

Více

Jak na úřad a partnery města?

Jak na úřad a partnery města? PODZIMNÍ ŠKOLA NSZM ČR 5. 7. listopadu 2008, Hodonín ŠKOLA ZDRAVÝCH MĚST INSPIRACE PRO VÁS finance, osvědčená praxe, novinky 5. 11. 2008 diskusní workshop Jak na úřad a partnery města? Podnikatelé ukázky

Více

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. V. Fórum Konference pro podporu regionálního rozvoje Praha, 27.3.2014

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. V. Fórum Konference pro podporu regionálního rozvoje Praha, 27.3.2014 Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR V. Fórum Konference pro podporu regionálního rozvoje Praha, 27.3.2014 1 Mladá generace míří za jistotou, podnikání netáhne 1. Nemám peníze do začátku

Více

STRATEGIE A POSTUP PRO DALŠÍ ROZVOJ TENISOVÉHO KLUBU TK SPARTA KUTNÁ HORA

STRATEGIE A POSTUP PRO DALŠÍ ROZVOJ TENISOVÉHO KLUBU TK SPARTA KUTNÁ HORA STRATEGIE A POSTUP PRO DALŠÍ ROZVOJ TENISOVÉHO KLUBU TK SPARTA KUTNÁ HORA 1. POSLÁNÍ TENISOVÉHO KLUBU SPARTA KUTNÁ HORA Pokračovat v dlouholeté tradici sportovního klubu, který staví na iniciativě a zájmu

Více

Představení. Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje

Představení. Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Představení Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje UNO OK: Zájmové sdružení právnických osob Vznik 2012 Navazuje na stejnojmenné volné sdružení právnických osob vzniklé 2004 13 let organizované

Více

Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou :

Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou : Jak darovat? Na podporu naší neziskové organizace Sdružení řidičů CZ, o.s., máte několik možností, jak přispět k plnění našich hlavních úkolů, které jsou : Hlavním posláním Sdružení je informovanost členů

Více

PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ. Knihovny města Ostravy

PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ. Knihovny města Ostravy PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ Knihovny města Ostravy PŘEDSTAVENÍ A VYMEZENÍ REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ Obsáhlý fond dokumentů o regionu a od regionálních autorů. Pořádá vzdělávací a kulturní akce, digitalizuje

Více

PRAVIDLA. Podpora konání kulturních a společenských akcí v regionu MAS Blanský les Netolicko 2014

PRAVIDLA. Podpora konání kulturních a společenských akcí v regionu MAS Blanský les Netolicko 2014 Podpora konání kulturních a společenských akcí v regionu MAS Blanský les Netolicko 2014 PRAVIDLA Obsah 1. Základní rámec programu... 3 1.1 Název grantového programu... 3 1.2 Zdůvodnění programu... 3 1.3

Více

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011

Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1/7 Shrnutí činnosti o.s. StreetCulture za rok 2011 1) Zaměření činnosti o.s. StreetCulture 2) Formování a vznik o.s. StreetCulture 3) Činnost o.s. StreetCulture v roce 2011 4) Hospodaření o.s. StreetCulture

Více

Sazebník OOA-S pro individuální správu práv

Sazebník OOA-S pro individuální správu práv Ochranná organizace autorská Sdružení autorů děl výtvarného umění, architektury a obrazové složky audiovizuálních děl, z.s. Sdělování prostřednictvím internetu a obdobných sítí downloading, on-demand služby

Více

STANDARD č. 8 Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Pečovatelská služba OASA Opava

STANDARD č. 8 Pečovatelská služba OASA Opava o.p.s. Pečovatelská služba OASA Opava Pečovatelská služba OASA Opava Provozovatel: Sídlo: Raduň, Poštovní 239, 74761, IČ 26839857, Spisová značka: O 181 vedená u rejstříkového soudu v Ostravě Číslo registrované sociální služby: 3941485 Standard

Více

P R A V I D L A pro poskytování dotací z programu podpory kultury pro rok 2011

P R A V I D L A pro poskytování dotací z programu podpory kultury pro rok 2011 P R A V I D L A pro poskytování dotací z programu podpory kultury pro rok 2011 I. Úvodní ustanovení 1. Poskytování dotací z programu podpory kultury se realizuje v souladu s následujícími právními normami:

Více

Partnerství, sponzoring APO

Partnerství, sponzoring APO Partnerství, sponzoring Co je Asociace profesionálních obchodníků () je nezávislá nezisková organizace sdružující členy, kteří se profesionálně zabývají obchodní činností v roli obchodníků, manažerů nebo

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival Moravská Třebová 30. 6. 31. 8. 2012 Fotofestival FOTOFESTIVAL Moravská Třebová 2012 je přehlídkou umělecké fotografie, na které se představují

Více

AKADEMIE UMĚNÍ A KULTURY PRO SENIORY HMP

AKADEMIE UMĚNÍ A KULTURY PRO SENIORY HMP AKADEMIE UMĚNÍ A KULTURY PRO SENIORY HMP Projekt základních uměleckých škol (příspěvkových organizací) a HMP, určený pro seniory v oblasti celoživotního uměleckého vzdělávání Osnova: 1. Název projektu

Více

Stanovy spolku Křižovatka, z. s.

Stanovy spolku Křižovatka, z. s. Stanovy spolku Křižovatka, z. s. Čl. I Název a sídlo 1. Název spolku zní: Křižovatka, z. s. (dále jen spolek ). 2. Spolek je právnickou osobou podle zákona č. 89/2012 Sb. Spolek není založen za účelem

Více

Žádost o poskytnutí dotace v oblasti PRÁCE S MLÁDEŽÍ vypsaný Městem Černošice na rok 2017

Žádost o poskytnutí dotace v oblasti PRÁCE S MLÁDEŽÍ vypsaný Městem Černošice na rok 2017 Žádám o poskytnutí dotace v rámci Programu pro poskytnutí dotace z rozpočtu Města Černošice pro PRÁCI S MLÁDEŽÍ, a to na: a) ČINNOST* - účelu dotace bude dosaženo do konce roku 2017 b) PROJEKT* - účelu

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

STANOVY Občanského sdružení Thilisar o.s. čl. I Název a sídlo, působnost a chrakter sdružení

STANOVY Občanského sdružení Thilisar o.s. čl. I Název a sídlo, působnost a chrakter sdružení STANOVY Občanského sdružení Thilisar o.s. čl. I Název a sídlo, působnost a chrakter sdružení 1) Název sdružení je: Thilisar o.s. (dále jen sdružení) 2) Sídlem sdružení je: Žerotínov 312/13 78901 Zábřeh

Více

KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE Města Český Brod. odbor tajemníka PR a kultura

KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE Města Český Brod. odbor tajemníka PR a kultura KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE Města Český Brod odbor tajemníka PR a kultura Cíle komunikace vzájemné sdělování poskytování a předávání informací veřejnosti předávání informací uvnitř MěÚ propagace města a městského

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

ČESKÁ ASOCIACE GEOCACHINGU STANOVY. čl. I Název a sídlo a charakter. čl. II Cíle činnosti. čl. III Náplň a formy činnosti

ČESKÁ ASOCIACE GEOCACHINGU STANOVY. čl. I Název a sídlo a charakter. čl. II Cíle činnosti. čl. III Náplň a formy činnosti ČESKÁ ASOCIACE GEOCACHINGU STANOVY čl. I Název a sídlo a charakter 1) Název je: Česká asociace geocachingu (dále jen ČAG ). 2) Sídlem ČAG je: Šikmá 234, Horoměřice, 252 62 3) ČAG je občanským sdružením

Více

Městská část Praha 9

Městská část Praha 9 Městská část Praha 9 vyhlašuje Grantové programy pro rok 2017 pro právnické a fyzické osoby (dále jen organizace) I. Programy v oblasti využití volného času dětí a mládeže 1. Celoroční činnost včetně materiálního

Více

PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME

PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME 1. ÚVOD Program společnosti Tesco a Nadačního fondu Tesco (dále Pořadatelé) Vy rozhodujete, my pomáháme poskytuje

Více

VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE

VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE SDRUŽENÍ NOVÉHO MĚSTA PRAŽSKÉHO Václavské náměstí 11, Praha 1, IČ 29686647 si Vás jménem Magistrátu hlavního města Prahy dovoluje pozvat na VÁCLAVÁK BEZ AUT VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE Neděle, 7. 10. 2012

Více

PLOVOUCÍ MULTIFUKČNÍ CENTRUM

PLOVOUCÍ MULTIFUKČNÍ CENTRUM PLOVOUCÍ MULTIFUKČNÍ CENTRUM OBSAH: PROVOZOVATEL_...3 ZÁMĚR_...4 CÍLE_...6 HARMONOGRAM_...7 FINANCOVÁNÍ PROJEKTU_...8 TECHNICKÝ POPIS_...9 VIZUALIZACE_... 10 DOKUMENTACE_... 13 PROJEKT PODPORUJÍ_... 15

Více

PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU TESCO A SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME

PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU TESCO A SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME PRAVIDLA GRANTOVÉHO PROGRAMU NADAČNÍHO FONDU TESCO A SPOLEČNOSTI TESCO VY ROZHODUJETE, MY POMÁHÁME 1. ÚVOD Program společnosti TESCO STORES ČR, a.s. a Nadačního fondu Tesco (dále Pořadatelé) Vy rozhodujete,

Více

Stanovy. Čl. I. Název a sídlo

Stanovy. Čl. I. Název a sídlo Stanovy Čl. I. Název a sídlo 1. Tyto stanovy jsou základním vnitřním předpisem dobrovolného seskupení občanů dle nového občanského zákoníku (zákona 89/2012 Sb. dále NOZ ) s názvem Občanská vzdělávací jednota

Více

Základní stanovy spolku In-Line Třinec

Základní stanovy spolku In-Line Třinec Základní stanovy spolku In-Line Třinec Stanovy spolku IN-LINE TŘINEC z.s. Zakladatelé: 1) DUŠAN ADAMČÍK, 2) NIKOLA KOSTKOVÁ, 3) ONDŘEJ PYSZKO, se níže uvedeného dne, měsíce a roku shodli na následujícím

Více

Nové vedení Domu umění města Brna

Nové vedení Domu umění města Brna Nové vedení Domu umění města Brna Tisková konference 19 03 (2013) v 11 h Dům umění města Brna Malinovského nám. 2 Od 1. března 2013 vede Dům umění města Brna jeho dlouhodobá spolupracovnice, kurátorka

Více

Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2

Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2 Výroční zpráva Divadlo Orlík (Studio Hrdinů) 2011 Obsah Výroční zpráva Studio Hrdinů 2011 I str. 2 Úvodní slovo...3 Fotodokumentace Divadlo Orlík 2011.....4 Konkrétní veřejné výstupy 2011.....5 Rozvaha

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

Stanovy občanského sdružení Místní akční skupina Krkonoše, o.s.

Stanovy občanského sdružení Místní akční skupina Krkonoše, o.s. Stanovy občanského sdružení Místní akční skupina Krkonoše, o.s. ve znění změny schválené Členskou schůzí ze dne 26.10.2006 Článek 1 Základní ustanovení 1. Název občanského sdružení založeného v souladu

Více

STRATEGICKÝ PLÁN UDRŽITELNÉHO ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 8 NA OBDOBÍ

STRATEGICKÝ PLÁN UDRŽITELNÉHO ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 8 NA OBDOBÍ STRATEGICKÝ PLÁN UDRŽITELNÉHO ROZVOJE MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 8 NA OBDOBÍ 2017-2026 SEZNAM NÁMĚTŮ PRO OBDOBÍ 2017-2026 - TEMATICKÁ OBLAST 3 ŠKOLSTVÍ, KULTURA, VOLNOČASOVÉ AKTIVITY, TURISTICKÝ RUCH Název tematické

Více

Celostátní síť pro venkov. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Celostátní síť pro venkov. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Celostátní síť pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Obsah Celostátní síť pro venkov 2007-2013 Aktivity CSV v roce 2014 Výhled pro období 2014

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

nová platforma pro spolupráci a rozvoj stezky Martin Peterka

nová platforma pro spolupráci a rozvoj stezky Martin Peterka PROJEKT PARTNERSTVÍCMS nová platforma pro spolupráci a rozvoj stezky Martin Peterka 13. 6. 2018 OBSAH PRESENTACE 1 2 3 ÚVOD DO PROBLEMATIKY ZÁKLADNÍ INFORMACE O PROJEKTU PRACOVNÍ SKUPINY 4 NOSNÉ PILÍŘE

Více

STANOVY občanského sdružení Postřeh. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení

STANOVY občanského sdružení Postřeh. čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení STANOVY občanského sdružení Postřeh čl. I Název a sídlo, působnost a charakter sdružení 1) Název sdružení je: Postřeh (dále jen sdružení ); 2) Sídlo sdružení: Opavská 680, 747 41 Hradec nad Moravicí 3)

Více

s c h v á l i l o z m ě n u

s c h v á l i l o z m ě n u Zastupitelstvo města Uherský Brod na zasedání konaném dne 21.9.2011 usnesením č..., v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů,

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura V minulém roce se tohoto veletrhu s 55 000 m 2 výstavní plochy zúčastnilo přes 800 vystavovatelů z 26 zemí a 45 tis. návštěvníků. Velká část odborné veřejnosti

Více

Informační centrum oddílů a klubů

Informační centrum oddílů a klubů Informační centrum oddílů a klubů Výroční zpráva 2011 Slovo ředitele Rok 2011 byl rokem pokračování útlumu naší činnosti, který se prohloubil tím, že jsme nedostali dotace od MŠMT ČR a nemáme je ani na

Více

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB území ORP Strakonice 1 POSKYTOVATELÉ SOC. S LUŽEB A POSKYTOVANÉ SLUŽBY 1.1 Přehled poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Strakonice Centrum pro zdravotně

Více

Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny. Termín residence: 12. 30. září 2012

Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny. Termín residence: 12. 30. září 2012 Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny Termín residence: 12. 30. září 2012 Země, z nichž se mohou residenti hlásit: ČR, Slovensko, Německo, Polsko, Rakousko

Více

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Střední Morava Sdružení cestovního ruchu PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

ČESKÁ ŠKOLA BEZ HRANIC

ČESKÁ ŠKOLA BEZ HRANIC ČESKÁ ŠKOLA BEZ HRANIC Seminář pro zájemce o výuku češtiny pro děti v zahraničí Praha, DZS, 28. 8. 2012 Lucie Slavíková Boucher, předsedkyně ČŠBH, o.s. www.csbh.cz Výuka v zahraničí: zájmová vs. školní

Více

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 SME WEEK projekt EU a MY 50+ v České republice Praha, 18.10.2012 Struktura prezentace:

Více

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura Grantové priority pro rok 2012 Obecná ustanovení Tyto Grantové priority stanoví podmínky pro poskytování grantů v jednotlivých oblastech pro rok 2012 v souladu se Zásadami pro poskytování grantů z rozpočtu

Více

s c h v á l i l o z m ě n u

s c h v á l i l o z m ě n u Zastupitelstvo města Uherský Brod na zasedání konaném dne 14.12.2011 usnesením č..., v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů,

Více