DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství"

Transkript

1 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu HelpDesku a Dohledu infrastruktury a informačních systémů MZe Sídlem: Těšnov 65/17, Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství IČO: Evidenční číslo veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Otevřené řízení na služby dle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 dle 49 odst. 1 ZVZ

2 Česká republika - Ministerstvo zemědělství, jako zadavatel shora uvedené veřejné zakázky, obdržel dne a žádosti o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám a dále poskytuje dodatečné informace k zadávacím podmínkám bez předchozí žádosti. Zadavatel sděluje níže uvedené informace a dále na níže uvedené dotazy poskytuje následující odpovědi: Informace č. 1 Zadavatel sděluje, že přistupuje ke změně závazného vzoru smlouvy tak, že se v Tabulce kreditace, která je součástí bodu 1.6 Přílohy č. 3 závazného vzoru smlouvy, nahrazuje řádek Max. doba výpadku dat řádkem s novým zněním, které je následující: Max. doba výpadku dat 100 % Za každých započatých 50 % doby výpadku dat nad Max. dobu výpadku dat. Informace č. 2 Zadavatel sděluje, že přistupuje ke změně závazného vzoru smlouvy tak, že se z odst vypouštějí slova spolu s fakturou a jeho nové znění je následující: Poskytovatel do 10. pracovního dne měsíce následujícího po měsíci, v němž byly Služby poskytovány, předloží Objednateli seznam, který bude obsahovat:

3 Dotaz č. 1 Ve Smlouvě se píše v bodě 5.11, že se musí postupovat v souladu s interními dokumenty Objednatele, zejména dokumenty Popis interních procesů- Change management a Popis interních procesů Release management, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace Stejné tak se v Příloze č. 2 Smlouvy bod 10 říká při realizaci změn je Poskytovatel povinen postupovat podle procesu řízení změn v rámci systému HelpDesk a dle dokumentu Popis interních procesů- Change management Dotaz: Žádné dokumenty tohoto názvu(popis interních procesů- Change management a Popis interních procesů Release management) nejsou v ZD obsaženy. Část procesů týkajících se Change managementu ale zejména ve vztahu k HelpDesku jsme nalezli v Příloze č.9, adresář Dokumentace procesů a funkčně technické specifikace, ne však proces s názvem Popis interních procesů - Change management. Co se týká procesu Release management, ty v ZD obsaženy nejsou vůbec. Můžete nám výše uvedené procesy, zejména s odkazem na bod 5.11 a přílohy č.2 Smlouvy poskytnout? Dokumenty popisující interní IT procesy jsou adaptací metodiky ITIL v2 do prostředí zadavatele. Zpracování některých předpisů není dokončeno, proto je Zadavatel nemůže poskytnout. Uchazeč proto bude vycházet z definice obdobných procesů uvedených dle ITIL v2. Po dokončení zbývajících interních předpisů lze předpokládat adaptaci této metodiky obdobně jako u ostatních procesů. Dotaz č. 2 Součástí zadávací dokumentace má být i Migrační plán. Migrační plán obsažený v příloze č.9 je Migračním plánem Smlouvy O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ICT PROVOZU 2011, čj / , č. smlouvy S , s platností od do

4 Dotaz: Je to tak správně? Neměl by být migrační plán vztažený k jiné smlouvě, která se váže na plnění roku 2014, přeci jen toto je migrační plán starý přes dva roky Ano, je to správně, uvedený Migrační plán je pouze ilustrativní a Zadavatel očekává, že aktuální Migrační plán bude předložen Poskytovatelem. Pro odstranění všech pochybností Zadavatel uvádí, že Migrační plán požadovaný v Zadávací dokumentaci je z pohledu budoucího Poskytovatele návrh exitového Migračního plánu a migrační plán na základě kterého bude služba předávána, poskytne stávající Poskytovatel. Dotaz č. 3 Pro zamezení pochybností prosím uvést, kam do kapitoly 6 Cena a platební podmínky zahrnout cenu za Inicializace - do celkové ceny za Paušální služby nebo do celkové ceny za Ad-hoc služby nebo nikam? Z příslušných KL je zřejmé, že cena za Paušální služby je složena z jednorázové ceny za incializaci služby a z pravidelné měsíční ceny služby. V odst. 6.1 smlouvy je pak potřeba uvést součet těchto cen za všechny paušální služby za celou dobu trvání smlouvy. Dotaz č. 4 Není bod Smlouvy v rozporu s bodem (Dle bodu má Výkaz plnění mimojiné obsahovat seznam Paušálních služeb včetně uvedení rozsahu poskytovaných Paušálních služeb včetně příslušných Reportů, kdy v bodě 5.15 je uvedeno, že Reporty jsou přehledné a

5 kompletní výkazy a výsledky plnění SLA a v bodě 6.5. se říká, že Reporting SLA není předmětem Výkazu plnění)? Jak máme tyto požadavky Smlouvy chápat? Odst stanoví, že reporting SLA není předmětem Výkazu plnění (tzn., že reporting je prováděn nezávisle na sestavování Výkazů plnění). Reporting SLA zahrnuje širší okruh aktivit, než pouhé předkládání Reportů. Součástí je mj. např. zpracování výkazů monitoringu dle odst. 5.17, na jejichž základě jsou pak Reporty vypracovány. Tzn., že reporting, resp. sestavování Reportů, je prováděn nezávisle na sestavování Výkazů plnění. Reporty však musí být Objednateli doručeny nejpozději s Výkazem plnění (odst Smlouvy). Dotaz č. 5 Bod 5.2 Smlouvy, předposlední věta nedává smysl: Objednatel je povinen takový Migrační plán předložit Objednateli ke schválení postupem dle odst. 8.3 a níže a řídit se ustanovením odst. 5.3 přiměřeně. V uvedené větě se vyskytla písařská chyba. Věta má správně znít: Poskytovatel je povinen takový Migrační plán předložit Objednateli ke schválení postupem dle odst. 8.3 níže a řídit se ustanovením odst. 5.3 přiměřeně. Uchazeči jsou oprávněni uvedenou větu ve Smlouvě upravit tak, aby odpovídala zde uvedenému správnému znění.

6 Dotaz č. 6 Bod Smlouvy: Poskytovatel se zavazuje upozorňovat Objednatele v odůvodněných případech na případnou nevhodnost pokynů objednatele. Dotaz: Kdo a jak posoudí, co je nevhodným pokynem? Případnou nevhodnost pokynů Objednatele je povinen posoudit ze svého odborného hlediska Poskytovatel, od něhož je očekáváno vynaložení potřebné péče, aplikace best practice a proaktivita. V souladu s ustanovením 2594 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, není Poskytovatel povinen Objednatele na nevhodnost jeho pokynů upozornit, pakliže tuto nevhodnost nemohl zjistit ani při vynaložení potřebné péče. Dotaz č. 7 Bod Smlouvy: Objednatel se zavazuje vznést veškeré své výhrady nebo připomínky k první verzi dokumentu předložené dle odst do 15 pracovní dnů od jejího doručení. Sdělí-li Objednatel do uplynutí této 15 denní lhůty Poskytovateli, že k první verzi dokumentu nemá žádné výhrady nebo připomínky, či ji akceptuje s výhradami, považují smluvní strany tuto verzi Poskytovatelem a Objednatelem akceptovanou. V opačném případě se první verze za akceptovanou nepovažuje. Stejně tak bod Smlouvy Dotaz: Jak má Poskytovatel postupovat v případě, kdy se Objednatel k dokumentu během 15ti denní lhůty nevyjádří vůbec? Ze Smlouvy implicitně vyplývá, že pakliže se Objednatel v 15ti denní lhůtě nevyjádří, je Poskytovatel oprávněn a povinen Objednatele vyzvat ke splnění jeho závazku vyjádřit se.

7 Dotaz č. 8 Je součástí KL HD-002 (jenž obsahuje plnění bodu Smlouvy) poskytování rolí dle ITIL (role Incident Manager, Delivery Manager, Technický specialista, Change manager, Řešitel, Release Manager, Service manager, Configuriation manager, Configuration Librarian, Správce CI, Správce projektové knihovny)? Poskytovatel zajišťuje předepsané procesy podle ITIL ve znění interních směrnic a je pouze na něm jak výkon těchto rolí personálně zajistí. Dotaz č. 9 S ohledem na Dodatečné informace č. 2, odpověď na dotaz č. 2A prosím o definici neobvyklé záteže systému. Neobvyklou zátěž nelze definovat obecně přesnými parametry, nicméně zadavatel na vysvětlení doplňuje, že se obecně jedná o takovou situaci, kdy monitorované parametry provozovaných systémů, které jsou ovlivňovány skutečnou mírou využití daného systému jeho uživateli, vykazují významnou odchylku oproti dlouhodobému průměru, např. o více než 50 %. Přitom se rozumí, že tento stav musí mít vnější příčinu a není způsoben neplněním poskytovatele. Zadavatel nevylučuje, aby uvedené procento či definice byly ve spolupráci s poskytovatelem pro jednotlivé systémy zpřesněny či upraveny, a to např. v souvislosti s definicí prahových hodnot sledovaných parametrů, která bude vytvořena v rámci plnění veřejné zakázky.

8 Dotaz č. 10 Kolik je minimální počet v jednom okamžiku přijímaných hovorů? Zadavatel sděluje následující, měl-li tazatel na mysli opravdu minimální počet, pak je to 0, pokud jde o chybu a jedná se o maximální počet, tak je to 5 hovorů, jedná se o virtuální číslo s 5 podlinkami. Dotaz č. 11 S ohledem na Dodatečné informace č. 2 a neúplnou odpověď na dotaz č.2d prosím o bližší informace ke způsobu hodnocení spokojenosti. Všichni uživatelé, kteří použili služeb HelpDesku budou muset vyplnit intranetový dotazník nebo jen někteří? Pokud jen někteří, kdo je bude určovat? Jak se bude postupovat, pokud uživatel dotazník nezodpoví nebo jen zodpoví jen částečně? Kdo bude poskytovat Poskytovateli splnění SLA parametrů tedy vyhodnocení dotazníku a v jakých termínech (Poskytovatel je vázán termíny odevzdání SLA reportů viz Smlouva)? Dotazník bude rozeslán na všechny uživatele IT v přiměřených periodách (minimálně 1x ročně, pokud by bylo třeba, tak maximálně 1x za čtvrtletí.) Tento dotazník bude sestaven tak, aby si vynutil odpověď od každého respondenta. Jeho výsledek bude sloužit Zadavateli pro hodnocení spokojenosti uživatelů a jeho vyhodnocení bude provádět Zadavatel sám. Dotaz č. 12 Jak dlouho může trvat migrace - je nějak časově ohraničena?

9 Není zřejmé, kterou migraci má dodavatel na mysli. Migrace při zahájení plnění je upravena v odst. 4.1 smlouvy, podle kterého Poskytovatel se zavazuje zahájit Inicializaci dle odst. 5.1 Smlouvy v okamžiku nabytí účinnosti této Smlouvy a tuto dokončit k poslednímu dni měsíce, ve kterém došlo k nabytí účinnosti této Smlouvy. Migrace při ukončení plnění musí proběhnout v souladu s migračním plánem, zpravidla za stejnou dobu. Dotaz č. 13 Jaké technické prostředky budou Poskytovateli poskytnuty od MZe a pro kolik operátorů? Zejména počet PC, head set, licence na případné aplikace apod. Místnost s pěti pracovišti vybavenými, 5ks PC s nainstalovaným standartním balíkem MS Office, 5 telefonů s Headsetem, 1ks sdílená tiskárna, 1ks faxové zařízení a 1ks scaner A4. Dotaz č. 14 Jaké systémy/aplikace a jejich verze Objednatel pro plnění jednotlivých KL Poskytovateli poskytne? Mimo již v dotazu č. 13 zmíněném kancelářském balíku MS Office, poskytne Objednatel HP OMU, HP BSM, HP Service Manager, vše tak aby bylo možné plnění Smlouvy vykonávat prostřednictvím výše zmíněných 5 PC pracovišť.

10 Dotaz č. 15 V ZD bod je vydefinován minimální rozsah realizačního týmu, přičemž údaje o osobách mají být doplněny do příslušné přílohy Smlouvy, v tomto případě do Přílohy č. 10. Seznam osob z Přílohy č.10 neodpovídá požadavkům ze ZD, konkrétně chybí v Příloze osoba projektového manažera a oproti požadavkům v ZD je v Příloze uvedena osoba operátora provozu monitoring. V tomto případě se jedná o chybu, která byla v ZD opravena tak, aby Příloha č. 10 Smlouvy odpovídala obsahu ZD. Proto Zadavatel upravuje text ZD následujícím způsobem, kdy vypouští chybně uvedený požadavek na Projektového manažera, takto: Dle 56 odst. 2 písm. b) a e) ZVZ předložením seznamu osob, jež se budou podílet na plnění této veřejné zakázky, bez ohledu na to, zda se jedná o zaměstnance dodavatele nebo osoby v jiném vztahu k dodavateli, z něhož bude vyplývat, že dodavatel má k dispozici tým odborníků sestávající z: o minimálně 3 osob na pozici specialista se znalostí českého či slovenského jazyka na úrovni pracovní komunikace pro role v týmu Administrátor, Operátor [MON-O] a Operátor [HD-O] splňujících následující požadavky: alespoň jeden (1) specialista musí mít minimálně tří (3) letou odbornou zkušenost s projekty v oblasti ICT infrastruktury; alespoň jeden (1) specialista musí mít certifikaci ITIL Version 3 - Foundation Examination nebo obdobnou; alespoň dva (2) specialisté musí mít minimálně tří (3) letou odbornou zkušenost s projekty v oblasti systémové či aplikační integrace;

11 alespoň jeden (1) specialista musí mít minimálně dvou (2) letou odbornou zkušenost administrací dohledových technologií a systémů společnosti HP (HP Business Availability Centre (BAC), HP Operation Manager for UNIX OMU; alespoň jeden (1) specialista musí být držitelem certifikace pro HP Business Availability Centre (BAC) ve verzi 8 nebo vyšší, alespoň jeden (1) specialista musí mít minimálně dvou (2) letou odbornou zkušenost s administrací systému HP Service manager a musí být držitelem certifikace pro HP Service Manager ve verzi 9 nebo vyšší. Pro vyloučení pochybností se uvádí, že členové týmu zastávající role Administrátor, Operátor [MON-O] a Operátor [HD-O] v sobě mohou kumulovat splnění více požadavků zadavatele dle odrážek výše. o minimálně dvou (2) osob na pozici specialista pro role v týmu Supervisor Provozu a Operátor provozu HelpDesk splňující následující požadavky: minimálně tři (3) roky praxe na pozici operátora provozu Monitoring či HelpDesk nebo obdobné pozici v oblasti poskytování služeb informačních technologií; alespoň jeden (1) specialista musí být držitelem certifikace ITIL Foudation Examination, obdobná nebo vyšší; zkušenost alespoň s jedním (1) projektem splňujícím shora uvedenou definici významné služby; ukončené vysokoškolské nebo středoškolské vzdělání; znalost českého či slovenského jazyka.

12 Dotaz č. 16 V rámci technických kvalifikačních předpokladů jsou definovány požadavky na certifikáty (IPMA nebo Prince2, ITIL Foundation, HP Business Availability Centre, HP Service Manager), které se primárně vydávají v anglickém jazyce. Musí být do nabídky vloženy kopie certifikátů spolu s úředně ověřenými překlady nebo stačí vložit pouze kopie anglických originálů? Zadavatel v odpovědi na tento dotaz odkazuje na textaci odst zadávací dokumentace, který mj. stanoví, že bude-li nabídka zpracována v jiném než v českém nebo slovenském jazyce, bude k nabídce připojen její úředně ověřený překlad do českého jazyka a dále na textaci odst zadávací dokumentace, který mj. stanoví, že dodavatel předkládá doklady prokazující splnění kvalifikace ve formě prosté kopie. Z uvedeného tedy vyplývá, že mj. předmětné cizojazyčné certifikáty musí být opatřeny úředně ověřeným překladem do českého jazyka, přičemž je lhostejno, zdali se bude jednat o kopie předmětných dokumentů opatřených originálem úředně ověřeného překladu do českého jazyka či o kopie předmětných dokumentů opatřených úředně ověřeným překladem do českého jazyka jako celku. Ve smyslu shora uvedeného a v souladu s ustanovením 40 odst. 3 ZVZ rozhodl zadavatel o: a) přiměřeném prodloužení lhůty pro podání nabídek do do 12:00 hodin; a b) stanovení nového termínu pro otevírání obálek s nabídkami, kterým je ve 14:00 hod.

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu HelpDesku a Dohledu infrastruktury a informačních systémů MZe Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Zadavatel: Služby ICT provozu Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: IČO: 00020478

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5. Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Zajištění provozu HelpDesku a Dohledu infrastruktury a informačních systémů MZe Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 9

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 9 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999.

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999. Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999 Veřejná zakázka: Cenově zvýhodněné ICT služby pro malé a drobné podniky - Zvýšení konkurenceschopnosti

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 ZADAVATEL: Česká republika CENIA, česká informační agentura životního prostředí IČO: 45249130 Vršovická 1442/65, 100 10 Praha 10 Zastoupený Ing. Vladimírem

Více

OZNAČENÍ SLUŽBY ITSM/HELPDESK-PROVOZ TYP KL: PAUŠÁLNÍ. Služba zajištění obsluhy HelpDesku Objednatele

OZNAČENÍ SLUŽBY ITSM/HELPDESK-PROVOZ TYP KL: PAUŠÁLNÍ. Služba zajištění obsluhy HelpDesku Objednatele : HD-002 OZNAČENÍ SLUŽBY ITSM/HELPDESK-PROVOZ TYP KL: PAUŠÁLNÍ Název služby Služba zajištění obsluhy HelpDesku Objednatele VYMEZENÍ SLUŽBY Prostředí Cílová skupina Zkrácený popis služby PRODUKČNÍ Pracovníci

Více

Dodatečné informace č. VIII k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. VIII k zadávacím podmínkám Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 11 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Evidenční číslo veřejné zakázky: Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město 362227 Druh zadávacího

Více

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999.

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999. Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999 Veřejná zakázka: Cenově zvýhodněné ICT služby pro malé a drobné podniky - Zvýšení konkurenceschopnosti

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Zastoupený: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství Evidenční

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 15 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz eagri a související aplikační infrastruktury Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T TECHNICKÁ A T E C H N OLO GICKÁ ŘEŠENÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 8

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 8 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Služby ICT provozu Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 363685 Zastoupený: Ing. Marianem

Více

Dodatečné informace č. I k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. I k zadávacím podmínkám Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství

Více

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK

ICT INFRASTRUKTURA, DODÁVKA SW VČETNĚ ZAJIŠTĚNÍ DATOVÉ KONEKTIVITY PRO MĚSTO NEJDEK Město Nejdek Městský úřad Nejdek, Kancelář tajemníka nám. Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Karlovarský kraj VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: KT/244/12 VYŘIZUJE: Ing. Jiří Štěřík TELEFON: 353 240 127 E-MAIL:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Pověřenec pro ochranu osobních údajů NIPEZ: 79100000-5 Právní služby Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013 MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Refinancování stávajících úvěrů 2013 Identifikační údaje

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 12.04.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T I N F R AS TRUKTUR A A S E RV E R OVÁ Ř E Š E NÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se

Více

Provozní podpora systému PROXIO

Provozní podpora systému PROXIO MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR PRÁVNÍ ODDĚLENÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zájemci, vyzvaní dle ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Číslo VZ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám

DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Odbor právní Oddělení veřejných zakázek DODATEČNÉ INFORMACE č. 7 k zadávacím podmínkám v zadávacím řízení č. VZN/15/004 vedeném v užším řízení k zadání nadlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Č.j. 54/2010-PK Výzva k podání nabídky Výzkumný ústav pedagogický v Praze vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Informační linka v rámci projektu Čeština pro cizince

Více

Žádost o dodatečné informace dle ust. 49 odst. 1 ZVZ a odpověď na ni č. 4

Žádost o dodatečné informace dle ust. 49 odst. 1 ZVZ a odpověď na ni č. 4 Zadavatel: Městská část Praha 14 se sídlem Bratří Venclíků 1073, 198 21 Praha 9 IČO: 00231312 Název veřejné zakázky: OUTSOURCING ICT PRO POTŘEBY PRAHY 14 zadávaná v zadávacím otevřeném řízení dle ustanovení

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T B E Z PEČNOST INFORM AC Í

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T B E Z PEČNOST INFORM AC Í P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T B E Z PEČNOST INFORM AC Í Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov 65/17, 110

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ÚTVAR TAJEMNÍKA tel.: +420 384 342 120 e-mail: ales.valder@mesto-trebon.cz Naše č. j.: METR 2683/2017 PrZ Vyřizuje: Mgr. Zuzana Průchová, právník města e-mail: zuzana.pruchova@mesto-trebon.cz tel.: 384

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM)

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM) P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM) Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov 65/17,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 00025592 Veřejná zakázka nadlimitní: Zajištění podpory HW a SW informačního systému Základního registru

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Příloha č. 1 Krycí list nabídky vzor

Příloha č. 1 Krycí list nabídky vzor Příloha č. 1 Krycí list nabídky vzor Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Provoz a rozvoj aplikační infrastruktury a služeb na MZe PRAIS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 - Nové Město

Více

České dráhy, a.s. - RFI (Request for Information) Sítě LAN/WAN (Local Area Network)/(Wide Area Network)

České dráhy, a.s. - RFI (Request for Information) Sítě LAN/WAN (Local Area Network)/(Wide Area Network) Vyplňte, pokud možno, všechna žlutá pole. Identifikace uchazeče: Společnost: : : : : 0. Stručný popis předmětu plnění WAN a LAN ve skupině objednatele: - navržení architektury sítě LAN/WAN (Local Area

Více

Výzva k veřejné zakázce

Výzva k veřejné zakázce Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, IČ: 00346292, zapsaná v OR u rejstříkového soudu v Brně pod zn. Pr. 1245 Vaše zn.: - - - Naše zn.:zzs JmK/15- /Pet

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3. Zadavatel: Název veřejné zakázky: Česká republika Ministerstvo zemědělství Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Vytvoření nového informačního systému MZe pro výzkum a vývoj - "VÝZKUM-AGRI" Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční

Více

VYZÝVÁ k předložení nabídky.

VYZÝVÁ k předložení nabídky. Výzva k podání nabídky Regionální rozvojová agentura Pardubického kraje (dále jen RRA PK), nám. Republiky 12, 530 21 Pardubice, jako zadavatel, vyzývá k podání nabídky na zakázku malého rozsahu - nejedná

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu zadávané v souladu s ustanoveními 18 odst. 5 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se směrnicí

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3. Rozvoj služeb TC ORP Cheb. v otevřeném řízení Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 ze dne 24. 3. 2015 k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Veřejná zakázka je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dodatečné informace č. V k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. V k zadávacím podmínkám Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Provoz a rozvoj ERP 2014-2016 Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Zastoupený: Ing. Marianem Jurečkou, ministrem zemědělství

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 18 Zadavatel: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b IČO: 00063584 Veřejná zakázka: Zajištění externího správce, tj. outsourcing informačních technologií a služeb Evidenční číslo zakázky:

Více

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem:

Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Obec Račice, Račice 5, 675 55 Račice, IČ 00378526 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Poskytnutí úvěru na realizaci investiční akce - Vybudování splaškové kanalizace v obci

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 12 Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: VYBUDOVÁNÍ A PROVOZ KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY MZE AGRIBUS Sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné

Více

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5

VYSVĚTLENÍ / ZMĚNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 5 Zadavatel: Operátor ICT, a.s. se sídlem: Dělnická 213/12, 170 00 Praha 7 IČO: 027 95 281 Veřejná zakázka: Dodávka, podpora a rozvoj SW řešení a mobilní aplikace pro Pražskou turistickou kartu Evidenční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců. Institut pro veřejnou správu Praha, státní příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Vzdělávání zaměstnanců. Institut pro veřejnou správu Praha, státní příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Jazykové vzdělávání zaměstnanců IVS NIPEZ: 79632000-3 Vzdělávání zaměstnanců Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání alternativních nabídek

Výzva k podání alternativních nabídek Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Identifikace společenských výzev, požadavků, potřeb a funkcí, návrh vizí architektury a koncepce IS resortu zemědělství Sídlem:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Oprava místních komunikací v Čížkrajicích Veřejný zadavatel: Obec Čížkrajice sídlo: Čížkrajice, 374 01 Čížkrajice IČO: 00581674 právní

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Vybavení minimlékárny Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Školní statek, Humpolec, Dusilov 384, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Pravidly Rady Kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek, podmínky

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu.

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Česká republika Ministerstvo zemědělství. Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Název veřejné zakázky: Inspekce a vyhodnocování síťového provozu Sídlem: Těšnov 65/17 110 00 Praha 1 Nové Město Evidenční číslo veřejné zakázky: 527697

Více

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

Na padesátém 81, Praha 10 - Strašnice 3. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Příloha č. 4 zadávací dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla výměna střešní krytiny na pavilonu č. 3 ZŠ ve Velešíně Zakázka je veřejnou zakázkou

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S00RP00P350T ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sídlo: nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav V souladu s ustanovením článku 3 odst. 3 písm. b) směrnice Rady

Více

Název veřejné zakázky: Zajištění provozu a rozvoje integrační platformy EPO

Název veřejné zakázky: Zajištění provozu a rozvoje integrační platformy EPO DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Zajištění provozu a rozvoje integrační platformy EPO 2019 + Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně

ZŠ VELEŠÍN. v y p i s u j e. k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně ZŠ VELEŠÍN Družstevní č.p. 340 PSČ 382 32 tel. fax: 00420380331314 v y p i s u j e VÝZVU k podání nabídky na zhotovení díla oprava elektroinstalace v 1.NP hlavní budovy a tělocvičně ZŠ ve Velešíně Zakázka

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. V ZE DNE 25. 8. 2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. V ZE DNE 25. 8. 2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. V ZE DNE 25. 8. 2014 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena: Robinem Povšíkem,

Více

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Prodloužení rozšířené záruky na diskové pole NIPEZ: 48781000-6 - Balík programů pro správu systému Druh veřejné zakázky: Veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Počítače 2017 I. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky zadávané mimo působnost zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, v souladu se Směrnicí

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Příloha č.1 Výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby zadávané v souladu s Příručkou pro žadatele a příjemce výzvy č. 56 Operačního programu Vzdělávání pro

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky v rámci zjednodušeného podlimitního řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku na služby Dodávka manažerského školení pro Chabařovické strojírny, a.s.

Více

Vývoj a technická podpora systému VSD

Vývoj a technická podpora systému VSD ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále také jako ZD ) ve smyslu 27 a 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Vývoj a technická

Více

Odpověď ze dne 13. 1. 2015 na otázky týkající se veřejné zakázky s názvem Poradenské činnosti v Jihočeském kraji 2015-2018

Odpověď ze dne 13. 1. 2015 na otázky týkající se veřejné zakázky s názvem Poradenské činnosti v Jihočeském kraji 2015-2018 Odpověď ze dne 13. 1. 2015 na otázky týkající se (jedná se o 15. až 16. otázku v pořadí) Do objemu služeb je započítáváno i plnění v rámci grantových projektů financovaných z Evropského sociálního fondu

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

9. března 2015 do 10:00 hodin

9. března 2015 do 10:00 hodin KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-38565-3/ČJ-2015-0400VZ Ústí nad Labem 23. února 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 2/5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Zadávací dokumentace. Stavební nástavba šaten a soc. zařízení

Zadávací dokumentace. Stavební nástavba šaten a soc. zařízení Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 18/2015 Stavební nástavba šaten a soc. zařízení formou veřejné hospodářské soutěže Zadavatel: Technické

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK. Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK. Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Veřejná zakázka: Poradenské služby v oblasti jednotného účetnictví státu Identifikační údaje zadavatele Název: Státní fond životního prostředí České republiky IČ:

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS)

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ( OPOS) Č Á S T AR C H I T E K T U R A A K ONCEPCE Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov 65/17,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Kontaktní osoba: Eva Širůčková, Peter Safko Tel./Fax: 267 994 450, 267 994 475 / 272 936 597 E-mail: eva.siruckova@sfzp.cz, peter.safko@sfzp.cz Č. j.: SFZP 054634/2013 Číslo zakázky: 14/2013 Datum: 17.

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 ZE DNE 6. 5. 2015 ZADAVATEL: Česká republika Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlem: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2 Zastoupena Mgr. Petrem Nečinou,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení mobilních kluzišť na Praze 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu pod označením (dále jen výzva ) Rámcová smlouva na poskytování překladatelských služeb Veřejná zakázka je spolufinancována z Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více