Výroční zpráva za rok 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva za rok 2013"

Transkript

1 ŽIRAFA Integrované centrum příspěvková organizace Fibichova 469, Frýdek Místek IČO , č. ú.: /0600, tel. : , , E Mail: centrummpm@quick.cz, Výroční zpráva za rok 2013 Budova na ul. Fibichově 469, soc. služby: denní stacionáře (oddělení denního pobytu a oddělení zvýšené péče), odlehčovací služby, chráněné bydlení Budova oddělení dílen, sociální služba denní stacionáře, Janáčkova Zpracovala: Mgr. Dana Šťastníková ředitelka organizace

2 Obsah Úvod I. Vyhodnocení plnění úkolů organizace II. Vyhodnocení ukazatelů stanovených organizaci za rok 2013 III. Vyhodnocení hospodaření organizace za rok 2013 IV. Vzdělávání zaměstnanců, tvoření projektů V. Spolupráce s ostatními organizacemi, finanční příspěvky a dary VI. Plnění opatření z minulé zprávy a návrh opatření ke zkvalitnění činnosti organizace VII. Výsledky kontrol v roce 2013 Přílohy: Příloha č. 1: Organizační struktura Příloha č. 2: Výsledky hospodaření Příloha č. 3: Peněžní fondy a jejich krytí Příloha č. 4: Struktura majetku a zdrojů Příloha č. 5: Rozbor mzdových prostředků Strana 2 (celkem 14)

3 Úvod Předkládáme Vám zprávu o činnosti příspěvkové organizace ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek Místek, Fibichova 469 za rok Organizace poskytuje sociální službu denní stacionáře od osobám s mentálním postižením od 3 do 64 let věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Zařízení je koedukované. Od byla sociální služba rozšířena o službu chráněné bydlení a službu odlehčovací služby. Pomoc vychází z individuálně určených potřeb a osobních cílů uživatelů, podporuje rozvoj jejich samostatnosti, motivuje je k takovým činnostem, které nevedou k dlouhodobému setrvávání, nebo prohlubování nepříznivé sociální situace. Posiluje jejich sociální začleňování. Sociální služby jsou poskytovány v zájmu osob a v náležité kvalitě, aby bylo vždy zajištěno dodržování lidských práv a základních svobod. Všichni zaměstnanci organizace jsou poučeni o zachovávání mlčenlivosti o citlivých údajích klientů. Poskytování sociálních služeb je spojeno s principy integrace, normalizace, humanizace a praktickým naplňováním standard kvality sociálních služeb. Široká paleta činností organizace odpovídá různorodosti potřeb osob se speciálními potřebami. Činnosti zajišťují pracovníci organizace formou týmové práce v tvořivém a učícím se prostředí. Sociální služby jsou realizovány ve dvou, bezbariérových budovách s přilehlými zahradami v blízkosti centra statutárního města Frýdku Místku, Místku. Hlavní budova (Fibichova 469) je třípodlažní včetně půdní vestavby pro nově zřízené sociální služby, s nájezdovou rampou, výtahem v pravém křídle budovy a schodišťovou plošinou v levém křídle, účelným vybavením a zařízením interiéru. Zahrada o rozloze m2 je vybavená předměty ke sportování i odpočinkovému pobytu. Budova na ul. Janáčkově 310 slouží uživatelům služby denní stacionáře jako pracovní dílny. Je třípodlažní, bezbariérová, s výtahem, schodišťovou sedačkou do půdní vestavby, nájezdovou rampou, moderním zařízením a vybavením interiéru. Zahrada o rozloze 956 m2 je využívána ke zpříjemnění činností za příznivého počasí a vybavena zahradním nábytkem. Sociální službu denní stacionáře tvoří 3 oddělení: oddělení zvýšené péče, oddělení denního pobytu, oddělení dílen. Slouží 65 uživatelům s okamžitou kapacitou 60. Provoz: denní pobyt (DP) oddělení zvýšené péče(ozp) oddělení dílen (D) 6, 00 16, 00 hodin 6, 30 15, 30 hodin 6, 30 16, 00 hodin Sociální služba chráněné bydlení poskytuje zázemí 8 uživatelům. Provoz je nepřetržitý. Sociální službu odlehčovací služby mohou využívat uživatelé služby denní stacionáře. Kapacita: 2 uživatelé. Provoz je nepřetržitý. Strana 3 (celkem 14)

4 I. Vyhodnocení plnění úkolů organizace Využití kapacity sociální služby denní stacionáře Stav uživatelů sociální služby denní stacionáře dosáhl k počtu 65. Okamžitá kapacita je stanovena na 60 uživatelů. Počet uživatelů a míra pomoci Míra poskytnuté pomoci počet uživatelů 0 = poskytnutí místa a prostoru 2 1 = poskytnutí podpory 5 2 =poskytnutí částečné pomoci 12 3 = poskytnutí převážné pomoci 26 4 = poskytnutí úplné pomoci 20 Celkem uživatelů 65 Okruh osob, cílová skupina Osoby s mentálním postižením. Věková struktura cílové skupiny: děti předškolního věku (od 3 let), mladší děti (7-10 let), starší děti (11 15 let), dorost (16 18 let), mladí dospělí (19 26let), dospělí (27 64 let). Strana 4 (celkem 14)

5 Uživatelé a věková struktura od 3 do 64 let Oddělení zvýšené péče navštěvují uživatelé od 3 let věku. Zároveň si zde mohou doplnit základní vzdělání. Není vyloučena možnost, aby toto oddělení navštěvovali uživatelé, kteří už mají ukončené základní vzdělání. Prostory a vybavení jsou speciálně přizpůsobeny potřebám osob s mentálním postižením a autismem. (Budova na ulici Fibichově 469.) Oddělení denního pobytu navštěvují uživatelé se středním až hlubokým mentálním postižením od 3 do 64 let věku. Také zde si mohou doplnit základní vzdělání. Náplň skupiny uživatelů s ukončenou školní docházkou je zaměřena na osvojování pracovních dovedností a návyků, je to příprava uživatelů na program dílen nebo udržení a upevňování zbylých dovedností a návyků. (Budova na ulici Fibichově 469.) Oddělení dílen navštěvují uživatelé se středním až středně těžkým mentálním postižením s ukončenou povinnou školní docházkou ( jedná se většinou o uživatele od 18 let věku). Věnují se pracovní terapii ( dílna tkalcovská, stolařská, keramická, košíkářská, textilní, kreativní, dílna na výrobu svíček a dílna na výrobu šperků), která vede k jejich seberealizaci a naplňování osobních individuálních cílů. Z volno časových aktivit si uživatelé mohou vybrat kroužek vaření, relaxační, sportovní a stolních her, turistický, výtvarný. (Budova na ulici Janáčkově 310.) Program na všech odděleních je kromě úkonů základních činností obohacen o muzikoterapii, arteterapii a cvičení prvků jógy. Velmi oblíbená je canisterapie, prováděná externími pracovními týmy občanského sdružení Podané ruce Frýdek Místek. Ergoterapie probíhá 5x týdně, je zajištěna 1 externím pracovníkem a 1 zaměstnancem organizace. Poskytovatelem základního vzdělávání je ZŠ a MŠ Naděje Frýdek Místek. Vzdělávání je určeno uživatelům s těžkým zdravotním postižením, kteří vzhledem ke stávajícím prostorovým, materiálním a technickým podmínkám běžných škol, zatím nemohou tyto školy navštěvovat. Naše organizace s touto školou úzce spolupracuje. Strana 5 (celkem 14)

6 Chráněné bydlení (kapacita 8 uživatelů) Služba je kapacitně plně vytížena. Mladí lidé se zabydleli, vyzdobili si společné prostory i své pokoje, jsou samostatnější, péči rodičů využívají méně než v začátcích. Na novou situaci si zvykli také jejich rodiče. Cílem pracovníků je podporovat uživatele v samostatném životě, v nácviku péče o vlastní osobu, vedení domácnosti, sebedůvěře, vzájemné toleranci, v aktivním trávení volného času, pracovních návyků. Součástí je podpora a udržení dosavadních vztahů s rodinou, s blízkými osobami, přáteli. Uživatelé využívají v pracovních dnech program sociální služby denní stacionáře, oddělení dílen jako přípravu na zaměstnání. Mladí lidé ještě nejsou schopni pracovat a orientovat se v běžném pracovním procesu. Vyhledávání pracovních příležitostí zůstává úkolem příštího období. Integraci brání špatná zaměstnanost této skupiny obyvatel, nedostatečný počet odpovídajících pracovních příležitostí, nepřipravenost lidí se zdravotním znevýhodněním pro pracovní trh a nepřipravenost pro komunikaci s ním. Dlouhodobým úkolem je tedy motivace znevýhodněných k získání zaměstnání, připravenost pro nároky pracovního trhu, umístění uživatelů na konkrétní vhodné pracovní místo. Vyhledávání pracovních příležitostí. Počet uživatelů sociální služby chráněné bydlení a míra pomoci 4,5 4 3,5 3 2,5 2 1,5 1 0,5 0 podpora pomoc převážná úplná Řada1 Řada2 Odlehčovací služby (kapacita 2 uživatelé) Služba pomáhá pečujícím osobám uživatelů odpočinout si od ustavičné péče o postiženého člena rodiny, vyřídit si různé záležitosti. Pomoc využívají převážně rodiče, jejichž děti trpí hlubokým mentálním postižením a autismem. Obavy, jak dítě zvládne odloučení od rodiny, jestli se pracovníci dokáží o dítě Strana 6 (celkem 14)

7 dobře postarat, vymizely. Kapacitně je služba využívána od 45% do 87 %. Důvodem jsou akutní zdravotní problémy přihlášených uživatelů a následné odhlášení služby. V krátkém čase už není možno službu nabídnout někomu jinému. Přesto je odlehčovací služba využívána o 20% více než v roce Uživatelé v pracovní dny využívají program služby denní stacionáře. Odlehčovací služby tak mohou v pracovní dny začít odpolední službou pracovníků. Využitelnost sociální služby odlehčovací služby v roce 2013 Uspořádané akce pro uživatele sociálních služeb denní stacionáře, chráněné bydlení, odlehčovací služby V roce 2013 jsme uspořádali pro uživatele 173 sportovních, kulturních nebo společenských akcí, exkurzí, soutěží, prezentačních a prodejních výstavek výrobků. Například: Maškarní rejdění, exkurze do Marlenky, prodejní výstavky prací uživatelů Zámecký jarmark, Domovinka, Knihovna F M, Náměstí Svobody v Místku, Den soutěží, Den pro děti, Farmářská stezka, galerie Ještěrka, Maják klamavá reklama, turnaj v bowlinku (2. místo), výlet na Olešnou,na Hukvaldy, Ondřejník, Janovic, Bílý Kříž, Visalaje, Metylovice, Plackiáda příprava domácích placků, cyklovýlet do Dobré, páteční kuchařské dny průběžně,nitěná grafika, olympiáda pro ment. Postižené, Den zdraví, Frýdlant orientální tance, exkurze skládka FM, Týden knihoven, Den otevřených dveří, kurz 1. Pomoci, turnaj v šipkách v Novém Jičíně, výstava betlémů, vánoční jarmark, Andělská diskotéka, odpoledne se seniory z Čeladné, Den otevřených dveří v SZŠ F M, Živý betlém, silvestrovské posezení aj. Strana 7 (celkem 14)

8 Plnění úkolů 1. Dbát na spokojenost uživatelů a jejich blízkých s poskytovanými sociálními službami. Prezentace organizace. 2. Nadále propracovávat SQ. Vycházet z potřeb a schopností uživatelů. Nadále vytvářet vhodné a podnětné prostředí pro uživatele zabezpečené odbornou péčí. 3. Zlepšení pracovního prostředí na oddělení dílen. 4. Modernizace ručních prací na oddělení dílen. 5. Podpora rehabilitace uživatelů. Ad. 1 Za celý rok 2013 nebyla zaznamenána žádná stížnost, dle rozhovorů s uživateli nebo rodiči nejsou k poskytovaným službám žádné připomínky. Prezentace organizace výstavky prací uživatelů, soutěže, místní tisk, prezentace v Tv Polar. Ad. 2 V roce 2013 proběhla revize SQ ať už doplněním nebo změnou některých pracovních postupů. Ad. 3 Úkol splněn pomocí realizace projektu Modernizace pracovního prostředí péče o zdraví. Z Nadačního fondu Evraz bylo použito ,-Kč, celkové náklady ,-Kč. Ad. 4 Úkol splněn pomocí projektu Modernizace a inovace ručních prací podaného na Nadační fond Evraz. Přiznaný příspěvek ,-Kč, celkové náklady ,-Kč. Ad. 5 Úkol splněn pomocí projektu Motomed rehabilitační pomůcka pro mentálně handicapované. Příspěvek z programu Prazdroj lidu ,-Kč, celkové náklady ,-Kč. II. Vyhodnocení ukazatelů stanovených organizaci za rok Neinvestiční příspěvek v Kč příspěvek na provoz od zřizovatele ,00 finanční dary obcí a měst ,00 Strana 8 (celkem 14)

9 finanční dary ostatní ,00 celkem finanční dary ,00 z rozpočtu jiných ÚSC ,00 dotace z MPSV ,00 celkem neinvestiční příspěvek ,00 finanční dar na investici Plzeňský Prazdroj finanční dar na investici Fórum dárců ,00 432,00 celkem investiční dary ,00 2. Usměrňování prostředků na platy v % podíl mimotarifních složek 12,31 3. Průměrný přepočtený počet zaměstnanců Pppp průměrný přepočtený počet zaměstnanců 29,26 4. Odpisový plán v Kč budovy a stavby ,00 movité věci ,00 celkem odpisy dlouhodobého hmotného majetku ,00 III. Vyhodnocení hospodaření příspěvkové organizace za rok 2013 v Kč 1. Výsledek hospodaření, náklady a výnosy náklady ,69 výnosy včetně dotací hospodářský výsledek ,09 2. Čerpání účelových dotací účelové dotace naše organizace v roce 2013 neobdržela. Strana 9 (celkem 14)

10 3. Rozbor mzdových prostředků financovaných z rozpočtu města mzdové prostředky zaměstnanců ,00 OON ,00 celkem mzdové náklady ,00 průměrný přepočtený počet zaměstnanců 29,26 4. Peněžní fondy a jejich krytí viz Tabulka č Struktura majetku a zdrojů viz Tabulka č Návrh na rozdělení výsledku hospodaření příděl do fondu odměn ,00 příděl do rezervního fondu ,09 zlepšený hospodářský výsledek činí ,09 7. Péče o svěřený majetek, investiční činnost, údržba a opravy, majetek, informace o pojištění svěřeného majetku a o případných pojistných událostech provedené opravy a údržba oprava elektroinstalace 2.883,00 oprava žehličky 300,00 instalatérské práce ,00 celkem za oddělení denní pobyt budova Fibichova ,00 instalatérské práce výměna WC 5.330,00 oprava a oplechování oken 9.922,00 oprava žaluzií dílen ,00 Instalatérské práce 3.173,00 oprava počítače 405,00 výměna nefunkčních garážových vrat ,00 celkem za oddělení dílen budova Janáčkova ,00 Strana 10 (celkem 14)

11 oprava počítače 2.469,00 oprava WC 3.900,00 celkem za oddělení zvýšené péče budova Fibichova 6,369,00 výměna sprchové vaničky 6.030,00 oprava svítidel 3.945,00 oprava nouzového svítidla 1.810,00 celkem za oddělení chráněné bydlení budova Fibichova ,00 oprava telefonní ústředny 484,00 oprava multifunkčních tiskáren, PC ,00 servis a oprava služebního auta 4.936,00 oprava výtahu 399,30 oprava internetu 484,00 vyčištění střešních okapů 3.630,00 oprava zabezpečovacího systému 1.888,00 oprava bezbariérového vstupu ,00 celkem za oddělení správy budova Fibichova celkem opravy a udržování za celou organizaci , ,30 investiční činnost z finančních darů Plzeňského Prazdroje a Fóra dárců v celkové výši ,00 Kč byl zakoupen MOTOmed rehabilitační pomůcka pro mentálně handicapované v hodnotě ,00 Kč, z toho je ,00 Kč pokryto z našich zdrojů, technické zhodnocení budovy Fibichova 469 a budovy Janáčkova 310 v roce 2013 nebylo realizováno. pojištění svěřeného majetku svěřený majetek je pojištěný zřizovatelem pojistná událost pojistná událost z roku 2012 byla stanovena dohadnou položkou. Pojistné plnění ukončeno v měsíci říjnu Strana 11 (celkem 14)

12 8. Pohledávky, informace o provedení a výsledcích inventarizace majetku a závazků pohledávky a závazky se týkají pouze období prosince 2013, nedobytné pohledávky nemáme, inventarizace majetku byla provedena k , fyzický stav souhlasil se stavem účetním, inventarizační rozdíly nebyly žádné zjištěny, veškeré doklady dle pokynu byly dne předány na OSOM Magistrátu města Frýdku-Místku. 9. Vyhodnocení doplňkové činnosti Organizace doplňkovou činnost neprovozuje. IV. Vzdělávání zaměstnanců, tvoření projektů 1. Vzdělávání zaměstnanců Dle vnitřních předpisů se zaměstnanci zúčastnili akreditovaných kurzů, přednášek, seminářů vztahujících se k jejich odbornosti včetně seminářů zaměřených na standardy kvality sociálních služeb tvorby a zavádění SQ do praxe. Povinný počet hodin celoživotního vzdělávání určených novelizací zákona o sociálních službách byl splněn. Kopie o absolvovaném vzdělání jsou uloženy v osobních složkách pracovníků a jsou součástí individuálních vzdělávacích plánů. 2. Tvorba projektů V roce 2013 jsme nepodali žádný projekt. Dokončili jsme podané projekty z předcházejícího roku. V. Spolupráce s ostatními organizacemi, finanční příspěvky a dary z rozpočtu ostatních obcí a měst za rok Spolupráce Domov pro seniory F M, Pečovatelská služba F M, Penzion pro seniory F M, Střední zdravotní škola F M, Jesle F M, Základní škola pod Sovou F M, Středisko volného času Klíč F M, ZŠ a MŠ Naděje F M, Ostravská univerzita pedagogická a sociální fakulta, Vyšší odborná zdravotní škola Ostrava - Mariánské hory, Obchodní akademie a vyšší odborná škola sociální F M, SSOŠ F M, s. r. o. T. G. Masaryka, Nová scéna Vlast F M, Divadlo loutek Ostrava, Klub Atlantik Ostrava, Škola Života F M, Podané ruce, o.s. F M, Knihovna Frýdek Místek, Gastrosvop Paskov, Občanské sdružení ADRA, F M, Sokolík, F M, SZŠ F M. Strana 12 (celkem 14)

13 Investiční a neinvestiční finančních dary a příspěvky z rozpočtu jiných ÚSC za rok 2013 datum č. ÚZ dárce inv.dar dar příspěvek použití zbývá NF EVRAZ NF EVRAZ Obec Ostravice Obec Dobrá Plzeňský Prazdroj Fórum Dárců Obec Janovice Obec Staříč Město Brušperk Město Paskov Obec Nižní Lhoty Obec Sedliště Město Frýdlant n.o Obec Čeladná Obec Nošovice Yvona Lacková Obec Hukvaldy celkem součet Věcné dary za rok 2013 datum č. ÚZ dárce věcný dar v Kč použití Monika Rusková FM odpad vznikající při výrobě ponožek dílny celkem Za poskytnuté finanční prostředky, věcné dary a milou spolupráci velmi děkujeme. VI. Plnění opatření z minulé zprávy a návrh opatření ke zkvalitnění činnosti organizace Opatření z minulé výroční zprávy nejsou žádná. Návrh opatření ke zkvalitnění činnosti organizace: 1. Dbát na spokojenost uživatelů a jejich blízkých s poskytovanými sociálními službami. Prezentace organizace. 2. Nadále propracovávat SQ. Vycházet z potřeb a schopností uživatelů. Nadále vytvářet vhodné a podnětné prostředí pro uživatele zabezpečené odbornou péčí. 3. Výmalba oddělení chráněné bydlení a odlehčovací služby. 4. Realizace kamerového systému na oddělení dílen Janáčkova Podpora rehabilitace uživatelů formou ozdravného pobytu na horách. Strana 13 (celkem 14)

14 VII. Výsledky kontrol v roce 2013 Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky, pobočka Frýdek-Místek provedla dne kontrolu placení pojistného na veřejné zdravotní pojištění a dodržování ostatních povinnosti plátce pojistného za období 1/2011 7/2013 s výsledkem zjištění bez závad. Ministerstvo práce a sociálních věcí provedlo kontrolu finančního hospodaření s dotací ze státního rozpočtu za rok Kontrola byla zahájena 13. září 2012 a ukončena 17. dubna Kontrolní zjištění poskytnuté finanční prostředky byly využity v souladu s účelem, na který byly poskytnuty, zkontrolovaná dokumentace k poskytnutým finančním prostředkům ze státního rozpočtu byla shledána úplná a vedená v souladu s Rozhodnutím o poskytnutí neinvestiční dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu na rok Mgr. Dana Šťastníková ředitelka organizace Strana 14 (celkem 14)

15 Strana 15 (celkem 14)

Výroční zpráva za rok 2015

Výroční zpráva za rok 2015 ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek - Místek příspěvková organizace Fibichova 469, 738 01 Frýdek Místek IČ: 00847011, č. ú.:5801307 734/0600, tel.: 558 431 563, 558 647 782 centrummpm@quick.cz, www.centrummpm.cz

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek - Místek příspěvková organizace Fibichova 469, 738 01 Frýdek Místek IČ: 00847011, č. ú.:5801307 734/0600, tel.: 558 431 563, 558 647 782 centrummpm@quick.cz, www.centrummpm.cz

Více

Sociální služba denní stacionáře

Sociální služba denní stacionáře O nás Příspěvková organizace je zřízena obcí od 1. 1. 1993. Označení organizace Název: ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek Místek, příspěvková organizace Právní forma: příspěvková organizace IČ: 00847011

Více

Popis realizace poskytování sociální služby organizací Žirafa Integrované centrum Frýdek Místek, p. o. denní stacionář

Popis realizace poskytování sociální služby organizací Žirafa Integrované centrum Frýdek Místek, p. o. denní stacionář Popis realizace poskytování sociální služby organizací Žirafa Integrované centrum Frýdek Místek, p. o. denní stacionář Poslání Posláním organizace ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek Místek je ambulantně

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV RASPENAVA, příspěvková organizace FUČÍKOVA 432, 464 01 Raspenava, IČO 71220089 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: Pavel Chroust, Ředitel ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE V

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE B/ VYHODNOCENÍ

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013 Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2013 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v souladu se zásadami města Chebu. 15/2013 Zásady vztahů orgánů města Chebu k příspěvkovým organizacím

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2009 DOMOV SLUNEČNÍ DVUR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2015 Celková finanční závěrka roku 2015 Hlavní činnost Příjmy celkem 25 397 733,70 Výdaje celkem 25 462 341,16 Hospodářský výsledek -64 607,46 Doplňková činnost Příjmy

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 DOMOV A CENTRUM AKTIVITY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE LIBERECKÁ 451, 463 42 HODKOVICE NAD MOHELKOU IČO 71220097, DIČ CZ71220097 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: MGR. JANA LACHMANOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2012 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2013 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2014 ředitel penzionu -1- OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

Domovy pro osoby se zdravotním postižením Ústí nad Labem, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2008

Domovy pro osoby se zdravotním postižením Ústí nad Labem, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2008 Domovy pro osoby se zdravotním postižením Ústí nad Labem, příspěvková organizace Výroční zpráva o i a hospodaření za rok 2008 1 Obsah I. Sídlo organizace II. Vznik a postavení organizace III. Zaměření

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2016 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 471 61 JESTŘEBÍ, IČ. 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010

Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz. Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Domov Odry, příspěvková organizace, Hranická 56, 742 35 Odry www.ddodry.cz Zpráva o činnosti organizace za rok 2010 Stará kuchyň Domek Vila 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV SLUNEČNÍ DVŮR, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, JESTŘEBÍ 126, 47161 JESTŘEBÍ, IČ: 48282936 ZASTOUPENÁ ŘEDITELEM ING. PAVLEM KOSEM ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 771/4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2017 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2016 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 Název a sídlo: Centrum služeb Slunce všem, o.p.s. Pražská 910, 273 51 Unhošť IČO: 271 55 064 Telefon: 312690298 E-mail: centrum@slunce.info

Více

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se:

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: 1. ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110 150

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2015 V Ostravě dne 21. 3. 2016 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-32 1. Základní ukazatele

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2017 předaná zřizovateli do 28. 03. 2018 Zřizovatel: Město Kuřim, Jungmannova 968/75, 664 34 Kuřim, IČ: 00281964 Název organizace: Mateřská škola Kuřim,

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2017 V Ostravě dne 20. 3. 2018 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-40 1. Základní ukazatele

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2011 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013 Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2013 Začátek roku 2013 se nesl v duchu plánování rekonstrukce pavilonu A. Na tomto pavilonu je plánováno vybudovat dvě

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016 předaná zřizovateli do 31. 03. 2017 Zřizovatel: Město Kuřim, Jungmannova 968/75, 664 34 Kuřim, IČ: 00281964 Název organizace: Mateřská škola Kuřim,

Více

Vyhodnocení Realizačního plánu na rok 2009

Vyhodnocení Realizačního plánu na rok 2009 Vyhodnocení Realizačního plánu na rok 2009 Základní dokument: Komunitní střednědobý plán rozvoje sociálních služeb na Rokycansku pro období 2008 2011 (dále jen Plán) I. Cíle a opatření pracovní skupiny

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P11_Rozpocet_Vratislavice_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1514 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: U Sila 321, 463 11 Liberec 30 Rozpočet 2019 a

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51 SLUŽBA CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Tloskov 1 Neveklov 257 56

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51 SLUŽBA CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ. Tloskov 1 Neveklov 257 56 SLUŽBA CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Tloskov 1 Neveklov 257 56 CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ Dle zákona č. 108/2006 Sb., 51 IČO: 640841 Zřizovatel: MPSV ČR fax Telefonní spojení: Spojovatelka: 317 740 111 Ředitel: 317 740 101 www.tloskov.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2013. Počet uživatelů (kontaktů)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2013. Počet uživatelů (kontaktů) Centrum intervenčních a psychosociálních služeb Libereckého kraje, příspěvková organizace, Tanvaldská 269, 463 11 Liberec 30, IČ 70868476 Statutární zástupce: Mgr. Ivo Brát VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI PŘÍSPĚVKOVÉ

Více

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HODNOCENÍ ČINNOSTI A HOSPODAŘENÍ ORGANIZACE ZA ROK 2016 V Ostravě dne 15. 3. 2017 PhDr. Svatopluk Aniol ředitel organizace Obsah: Strana I. Základní údaje 1-2 II. Tabulky 3-40 1. Základní ukazatele

Více

Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ

Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ Rok 2011 Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 Krnov 17. 2. 2012 Mgr. Miroslava Fofová

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 ŽIRAFA Integrované centrum Frýdek-Místek, příspěvková organizace Fibichova 469, 738 01 Frýdek-Místek VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 Frýdek-Místek 30.03.2017 Mgr. Natálie Hamplová 1 z 22 Obsah Úvod I. Vyhodnocení

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013

ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY V ROCE 2013 Základní údaje se uvádějí za kalendářní rok, ve kterém byl zahájen školní rok, za který je zpracována výroční zpráva školy. Tyto údaje jsou členěny do následujících

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012

ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012 Penzion pro seniory, příspěvková organizace, Lískovecká 86, Frýdek - Místek ZPRÁVA O ČINNOSTI A PLNĚNÍ ÚKOLŮ za rok 2012 Zpracoval: Ing. Chlebek Jaroslav leden 2013 ředitel penzionu OBSAH 1)Vyhodnocení

Více

Zpráva o hospodaření. Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691. Kalendářní rok 2013

Zpráva o hospodaření. Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691. Kalendářní rok 2013 Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ, IČO 70977691 Projednáno na pracovní poradě dne: Projednáno školskou radou dne: Zpráva o hospodaření Základní škola Nerudova, Říčany, okres Praha- východ,

Více

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se:

1. ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: 1. ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT a skládá se: IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110 150

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ ROKYTNICE NAD JIZEROU, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DOLNÍ ROKYTNICE 291 51244 ROKYTNICE NAD JIZEROU IČ: 00085782 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: OLGA MAREŠOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ

Více

Duševní zdraví, Obecně prospěšná společnost

Duševní zdraví, Obecně prospěšná společnost Duševní zdraví, Obecně prospěšná společnost Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2008 Obsah Obsah...2 I. Sídlo organizace...3 II. Vznik a postavení organizace...3 III. Veřejný závazek, zaměření

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2017 Domov důchodců Velké Hamry, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE MGR. ČESTMÍR SKRBEK ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Výroční zpráva o hospodaření Základní školy a Mateřské školy Černovice za kalendářní rok 2017

Výroční zpráva o hospodaření Základní školy a Mateřské školy Černovice za kalendářní rok 2017 Základní škola a Mateřská škola, příspěvková organizace Bělohrobského 367, 394 94 Černovice Výroční zpráva o hospodaření Základní školy a Mateřské školy Černovice za kalendářní rok 2017 1. Základní údaje

Více

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015

Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, 350 02 Cheb Výroční zpráva o činnosti organizace za rok 2015 Zpráva o činnosti a plnění úkolů je sestavena podle osnovy v

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2016 předaná zřizovateli do 31. 03. 2017 Zřizovatel: Město Kuřim, Jungmannova 968/75, 664 34 Kuřim, IČ: 00281964 Název organizace: Základní škola, Kuřim,

Více

ZA ROK 2005. Ústav sociální péče. Plzeňský kraj, Škroupova 18, 306 13 Plzeň

ZA ROK 2005. Ústav sociální péče. Plzeňský kraj, Škroupova 18, 306 13 Plzeň VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2005 I. Činnost organizace, její poslání a činnost 1.Organizace Název organizace Adresa Ústav sociální péče Skořická 314, 338 43 Mirošov IČO 48379808 Telefonní spojení 371783040-43,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Název organizace: Domov Kolešovice, poskytovatel sociálních služeb Sídlo organizace: 270 02 Kolešovice 180 Zřizovatel: Středočeský

Více

Mateřská škola a Základní škola, Želešice. Sadová 530, 664 43 Želešice. tel./fax : 547 225 129. mobil : 731 109 181

Mateřská škola a Základní škola, Želešice. Sadová 530, 664 43 Želešice. tel./fax : 547 225 129. mobil : 731 109 181 Mateřská škola a Základní škola, Želešice Sadová 530, 664 43 Želešice tel./fax : 547 225 129 mobil : 731 109 181 e-mail adresa: skolahrou.zelesice@volny.cz http://skolahrou.atlasweb.cz Z p r á v a o č

Více

Výroční zpráva. o hospodaření za rok a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem

Výroční zpráva. o hospodaření za rok a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem Výroční zpráva o hospodaření za rok 2014 Charakteristika příspěvkové organizace a) Název zařízení: Základní škola a Mateřská škola Bělá pod Pradědem Sídlo: Adolfovice 170, 790 01 Jeseník Právní forma:

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P15_Rozpocet_Raspenava Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1519 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Fučíkova 432, 463 61 Raspenava Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1)

Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ Rozpočet 2019 a rozpočtový výhled (UR1) P01_Rozpocet_Jedlickuv_ustav_PP Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1501 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Liberec I, Staré město, Lužická 920/7, PSČ

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2010 DOMOV DŮCHODCŮ VELKÉ HAMRY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE 468 45 VELKÉ HAMRY 600 IČ: 712 200 03 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE - JITKA SEMENCOVÁ ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Domov

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok 2013

Výroční zpráva o hospodaření za rok 2013 Výroční zpráva o hospodaření za rok 2013 Stupeň úcty ke stáří udává stupeň ušlechtilosti a pravé ceny u všech národů a kultur. Ladislav Klíma Domov pro seniory ve Vrchlabí má registrované 3 služby: domov

Více

Hodnocení roku 2015 Domov pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa

Hodnocení roku 2015 Domov pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa Hodnocení roku 2015 Domov pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa Tak jako rok 2014 i rok 2015 byl pro všechny obyvatele i zaměstnance Domova pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa

Více

Výroční zpráva o činnosti za rok 2014

Výroční zpráva o činnosti za rok 2014 D u h a - centrum sociálních služeb Vikýřovice, příspěvková organizace IČ:75004089 zapsáno v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Pr vložce č.776. Výroční zpráva o činnosti

Více

Výroční zpráva o hospodaření. Základní školy, Dobruška, Opočenská 115. za rok 2011

Výroční zpráva o hospodaření. Základní školy, Dobruška, Opočenská 115. za rok 2011 Základní škola, Opočenská 115, 518 01 Dobruška tel. 494 623 196 IČO: 70152501 http://zvlastniskola.dobruska.cz, zsopocenska@dkanet.cz č.j.zsopdka/54/2012 Výroční zpráva o hospodaření Základní školy, Dobruška,

Více

1.ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se :

1.ÚVOD. Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : 1.ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110

Více

Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016

Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016 Správa v oblasti sociálních služeb SOCIÁLNÍ SPRÁVA ZS 2016 Co jsou sociální služby? Sociální služby jsou jedním z nástrojů, systémů pomoci lidem, kteří se ocitli ve složité sociální situaci z důvodu: dlouhodobého

Více

Základní škola Klatovy, Tolstého 765. za rok 2014

Základní škola Klatovy, Tolstého 765. za rok 2014 ROZBOR HOSPODAŘENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE 765 za Adresa organizace: Tolstého 765, 339 01 Klatovy IČ: 49207440 Tel. a fax. spojení 376312352 Mail. spojení zstolsteho@klatovynet.cz Ředitel /ka rganizace:

Více

Veřejný závazek služby

Veřejný závazek služby Veřejný závazek služby Název služby: Chráněné bydlení CSS Stod Poslání a cíl sociální služby Posláním chráněného bydlení je umožnit dospělým lidem se znevýhodněním žít v bytech v různých částech plzeňského

Více

ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb.

ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 centrum@tloskov.cz Diagnostický ústav sociální

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách 1. Poskytovatel sociální služby CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ dle 51 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Integrované centrum sociálních služeb Odlochovice, se sídlem Odlochovice 1, 257 03 Jankov Identifikátor

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P12_Rozpocet_Cesky_Dub Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1515 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Zámecká 39/IV, 46343 Český Dub Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Základní škola Jiříkov, okres Děčín, Moskevská 740, příspěvková organizace,407 53 Jiříkov IČO:70698490 Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Zpracovala:

Více

Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se :

Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : 1.ÚVOD Jsme příspěvková organizace s právní subjektivitou, přímo řízená MŠMT ČR a skládá se : IZO: 060 075 961 Spec. MŠ pro sluchově postižené IZO: 107 530 961 Spec. ZŠ pro sluchově postižené IZO: 110

Více

Roční zpráva dle vyhlášky č. 323/2005 Sb 1

Roční zpráva dle vyhlášky č. 323/2005 Sb 1 Roční zpráva dle vyhlášky č. 323/2005 Sb 1 Ústav sociální péče pro tělesně postiženou mládež v Brně Králově Poli 612 47 Brno, Kociánka 2 IČO : 00093378 Tel : 515504111 FAX : 515504333 kocianka@mbox.vol.cz

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Sestavená dne 20. 1. 2012 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY A PLNĚNÍ ÚKOLŮ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZA ROK 2012 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace

Více

Výroční zpráva o činnosti za rok 2013

Výroční zpráva o činnosti za rok 2013 D u h a - centrum sociálních služeb Vikýřovice, příspěvková organizace IČ:75004089 zapsáno v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě v oddílu Pr vložce č.776. Výroční zpráva o činnosti

Více

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, Neveklov IČO Tel.: Fax:

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, Neveklov IČO Tel.: Fax: ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.cz Diagnostický ústav

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2013 Základní škola má právní subjektivitu od 1. 1. 1996, od 1. 9. 1996 je součástí právního subjektu mateřská škola. Hospodaření jednotlivých součástí školy je sledováno

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. GALAXIE CENTRUM POMOCI o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. GALAXIE CENTRUM POMOCI o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 GALAXIE CENTRUM POMOCI o.s. Obsah: Slovo úvodem I. Základní údaje organizace II. III. Veřejný závazek organizace Zpráva o činnosti 1. Rozsah poskytovaných služeb 2. Činnosti, aktivity

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P14_Rozpocet_Frantiskov Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1517 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Domažlická 880/8, 460 10 Liberec 3 Rozpočet 2019 a

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DOMOV DŮCHODCŮ ČESKÝ DUB, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, ZÁMECKÁ 39/IV, 463 43 ČESKÝ DUB, IČ: 71220020 ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE Uživatelé služeb Domov důchodců Český

Více

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP

Plán činnosti organizace na rok Plán nákladů a výnosů. Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice. Číslo: FP Plán činnosti organizace na rok 2018 Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice Číslo: FP-00055069-2018-0002 Plán nákladů a výnosů skutečnost předchozího plán (2018) procenta letošní / minulý rozdíl

Více

V PROMĚNÁCH ČASU

V PROMĚNÁCH ČASU V PROMĚNÁCH ČASU 1911-2015 Centrum sociálních služeb Děčín, p.o. Centrum sociálních služeb Děčín, p.o. (dále jen CSS ) je největším poskytovatelem sociálních služeb na Děčínsku, jeho působnost je regionální

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 I. Kontaktní a identifikační data Domov Na Zátiší Rakovník, poskytovatel sociálních služeb S. K. Neumanna 251, 269 01 Rakovník statutární zástupce: JUDr. Pavel Jenšovský tel.:

Více

Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ

Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ Závěrečná zpráva o činnosti a plnění úkolů příspěvkové organizace kraje SOUHRNNÁ Rok 2011 Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 Krnov 17. 2. 2012 Mgr. Miroslava Fofová

Více

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.

Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam. ROČNÍ ZPRÁVA dle vyhlášky č. 323/2005 Sb. Diagnostický ústav sociální péče v Tloskově, Tloskov 2, 257 56 Neveklov IČO 00640841 Tel.: 317740111 Fax: 317740113 podatelna.tloskov@seznam.cz Diagnostický ústav

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P03_Rozpocet_Ostara Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1504 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Pivovarská 693, 471 54 Cvikov Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

20 LET IBSENKA NA IBSENCE

20 LET IBSENKA NA IBSENCE 20 LET IBSENKA NA IBSENCE 2007 2009 ROK 2011/2012 Kmenové pracoviště Brno Ibsenova 6 tříd ZŠ speciální 3 třídy Praktické školy dvouleté SPC pro MP 3 oddělení ŠD Elokovaná pracoviště Elokovaná pracoviště

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 Středisko pro volný čas dětí a mládeže Hulín, příspěvková organizace Nábřeží 696, 768 24 Hulín IČO: 71230955 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. č. ú.:8319330227/0100 email: klubickohulin@atlas.cz VÝROČNÍ

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA, BRNO, JANA BROSKVY 3 Fakultní škola Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity přidružená škola UNESCO PSČ: 643 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2012 Základní škola

Více

Ekonomická část. 2/ transfery od MS kraje UZ 33047 cizí jazyk 3.600,- Kč. 6/ revolvingový fond MŽP 60.482,- Kč

Ekonomická část. 2/ transfery od MS kraje UZ 33047 cizí jazyk 3.600,- Kč. 6/ revolvingový fond MŽP 60.482,- Kč Základní škola a Mateřská škola Františka Palackého Hodslavice, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření za rok 2014 Ekonomická část Výnosy za rok činily celkem: 14,885.367,97 Kč 1/ transfery

Více

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2012

Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2012 Zpráva o činnosti v Domově pro osoby se zdravotním postižením Severní Terasa v roce 2012 Rok 2012 se v Domově pro osoby se zdravotním postižení Severní Terasa dotýkal zejména dvou oblastí - jednou z nich

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016

Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016 Zpráva o hospodaření a činnosti příspěvkové organizace Středočeského kraje za rok 2016 Název PO: Domov Svatý Jan poskytovatel sociálních služeb 1 1) Základní údaje o organizaci Název: Sídlo: Domov Svatý

Více

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace

Výroční zpráva o hospodaření za rok Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Výroční zpráva o hospodaření za rok 2015 Základní škola a mateřská škola Ostrava Zábřeh, Kosmonautů 13, příspěvková organizace Obsah: 1. Přehled příjmů za r. 2015 str. 3 2. Výdaje od KÚ Moravskoslezského

Více

Společný regionální operační program

Společný regionální operační program Společný regionální operační program Monitorovací zpráva o zajištění udržitelnosti projektu Číslo zprávy 7/0824 Období 1 1.12.2009 30.11.2010 1. Údaje o projektu: Priorita 5.3 Opatření 5.3.1 Podopatření

Více

Návrh rozpočtu na rok 2019

Návrh rozpočtu na rok 2019 SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 644/2019/ssmhb Datum: 24.7.2019 Počet stran: 3 Počet příloh: 1 Návrh rozpočtu na rok 2019 (aktualizovaný dle skutečnosti k 30.6.2019) Zpracovali: Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY za rok 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY za rok 2017 Základní škola a Mateřská škola, Korytná, okres Uh. Hradiště, Korytná 1, 687 52, (572693285) e-mail: piskova@zs-korytna.cz, www: http://www.zs.korytna.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY za rok 2017

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2016 Celková finanční závěrka roku 2016 Hlavní činnost Příjmy celkem 26 290 279,75 Výdaje celkem 26 364 815,94 Hospodářský výsledek -74 536,19 Doplňková činnost Příjmy

Více

1 Úvod Azylové domy ( 57) Centra denních služeb ( 45) Denní stacionáře ( 46)... 3

1 Úvod Azylové domy ( 57) Centra denních služeb ( 45) Denní stacionáře ( 46)... 3 Obsah 1 Úvod... 3 1.1 Azylové domy ( 57)... 3 1.2 Centra denních služeb ( 45)... 3 1.3 Denní stacionáře ( 46)... 3 1.4 Domovy pro osoby se zdravotním postižením ( 48)... 3 1.5 Domovy pro seniory ( 49)...

Více

Monitoring plnění opatření z KP

Monitoring plnění opatření z KP Příloha A stav k 31. 8. 2014 KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA ČESKÁ LÍPA Monitoring plnění opatření z KP ZJIŠTĚNÍ STAVU PLNĚNÍ číslo opatření název opatření plánované období realizace stav plnění

Více

Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018

Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018 SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA HAVLÍČKOVA BRODU Naše značka: 1292/2017/ssmhb Datum: 23.10.2017 Počet stran: 7 Počet příloh: 1 Komentář k návrhu rozpočtu na rok 2018 Zpracovali: Mgr. Magdalena Kufrová Bronislava

Více

Komentář k hospodaření organizace v roce 2015

Komentář k hospodaření organizace v roce 2015 Komentář k hospodaření organizace v roce Příspěvková organizace ul. 126 byla zřízena 1. 7. 2000. Postupně se rozšířila o školní sportovní halu (11/2003), školní jídelnu v Hálkově ul. (1/2005) a školní

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014

ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK 2014 DŮM SENIORŮ LIBEREC - FRANTIŠKOV, P. O. DOMAŽLICKÁ 880/8, LIBEREC 3, IČ 712 200 54 STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE: JUDr. Ludmila Šlechtová ZPRÁVA O ČINNOSTI ORGANIZACE ZA ROK A/ ZHODNOCENÍ ČINNOSTI ORGANIZACE V roce

Více

vedoucí odboru sociálních věcí

vedoucí odboru sociálních věcí P04_Rozpocet_Slunecni_dvur Liberecký kraj příspěvkové organizace rezortu sociálních věcí Číslo p.o.: 1505 Název organizace: příspěvková organizace Sídlo: Jestřebí 126, 471 61 Jestřebí Rozpočet 2019 a rozpočtový

Více

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 5. D) Výsledky kontrol 11

A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3. B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4. C) Vyhodnocení hospodaření organizace 5. D) Výsledky kontrol 11 Obsah A) Základní údaje o organizaci k 31. 12. 2012 3 B) Vyhodnocení závazných ukazatelů 4 1. Dotace z rozpočtu MŠMT 4 2. Dotace od zřizovatele Statutární město Opava 4 C) Vyhodnocení hospodaření organizace

Více

Výroční zpráva o hospodaření. Základní škola Rychnov nad Kněžnou, Masarykova 563

Výroční zpráva o hospodaření. Základní škola Rychnov nad Kněžnou, Masarykova 563 Výroční zpráva o hospodaření Základní škola Rychnov nad Kněžnou, Masarykova 563 rok 2017 Základní škola Rychnov nad Kněžnou, Masarykova 563 Výroční zpráva o hospodaření ZŠ v roce 2017 v Kč 1.Příjmy provozní

Více