Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby Seniorcentrum OASA.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby Seniorcentrum OASA."

Transkript

1 Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby Seniorcentrum OASA. Soubor informací o poskytované službě Úvod Samostatné a informované rozhodování vytváří pocit potřebné právní jistoty. Zákon č. 108/2006 Sb. a SQ položily maximální důraz na partnerské vztahy mezi poskytovateli a uživateli poskytované sociální služby. Domov pro seniory OASA klade důraz na poskytování a zprůhlednění kvalitních informací týkajících se poskytování sociálních služeb. Tyto informace jsou určeny všem zájemcům, žadatelům a uživatelů. 1. Co je obsahem služby: Seniorcentrum OASA, s.r.o. dále jen (Domov pro seniory OASA) na základě zákona 108/2006 Sb. v aktuálním znění, uzavírá smlouvu s uživateli pobytové sociální služby na dobu neurčitou. Tuto smlouvu má právo každý uživatel ukončit dle svého uvážení bez udání důvodu. Poskytovatel může ukončit smluvní vztah jen z důvodu uvedených v Domovním řádě. Každý uživatel má právo si nasmlouvat služby, které potřebuje. Tento smluvní vztah je upraven (SQ č. 3,4,5) 2. Postavení uživatele Postavení uživatele ve smluvním vztahu je rovnocenné s poskytovatelem, má právo volby samostatného rozhodování o nasmlouvané péči a ostatních aktivitách. K zajištění potřeby si každý uživatel přivolá personál telefonem nebo peagerem, který je na každém pokoji k dispozici. U těchto zařízení se

2 provádí pravidelná kontrola, která zjišťuje zda jsou funkční, zda uživatel na ně dosáhne a zda umí s těmito zařízeními pracovat. Telefony jsou postaveny na nočních stolcích s dostatečně dlouhým telefonním kabelem, peager je umístěn na vhodném místě podle přání uživatele. I přes tyto opatření personál neustále kontroluje a zjišťuje potřeby a přání uživatelů tak jak si je nasmlouvají v IP (SQ č. 5). Podpora, pomoc a přání uživatelů jsou zajištěny dostatečným počtem pracovníků a to: Pracovník v sociálních službách 8x Animační pracovník 1x Pracovník v kuchyni 2x Pracovník na úklid a na praní 2x Zdravotní sestra 2x Sociální pracovník 1x Zástup za dovolenou, nemocenskou 2x (SQ č. 9) 3. Individuální doprovod uživatelů Pro potřeby individuálních doprovodu uživatelů a nenarušení chodu Domova pro seniory má Domov pro seniory dohody o spolupráci s dobrovolníky, brigádníky, sanitárky a pracovníky v sociálních službách. Tímto je zajištěn hladký průběh chodu Domova pro seniory, individuální potřeby uživatelů.(sq č.9) 3. Jaké náležitosti je třeba splnit, aby se zájemce o službu stal uživatelem? Prvním krokem zájemce o službu je podání žádosti o přijetí do Domova pro seniory. Na základě žádosti, která je evidována pod pořadovým číslem je zájemce vyzván k osobní konzultaci v Domově pro seniory. Při této konzultaci si ujasní žadatel a poskytovatel co se očekává a co se může nabídnout.

3 Z důvodu mobility provede sociální pracovník sociální šetření (SQ č. 3) a když to jde tak požádá rodinu o dovoz žadatele do Domova pro seniory k prohlídce zařízení. V případě, že se na tomto aktu sociální pracovník nedohodne se zájemcem má možnost sociální pracovník ukázat zařízení na propagačních materiálech fotky ve srozumitelné formě. 4.Práva a oprávněné zájmy uživatelů a jejich osobní a citlivé údaje, případně zda je služba poskytována anonymně Práva a oprávněné zájmy uživatelů jsou respektovány: jen při jejich souhlasů a ve výjimečných případech jsou poskytovány informace o jejich současném stavu. v podávání informací je kladem důraz na srozumitelnost u všech skupin žadatelů, uživatelů. nejsou používány restriktivní opatření je zachována jejich důstojnost (SQč.1) rovnocennost při poskytování informací a uzavírání smlouvy(sq č. 3,4) 4. Základní činnosti jsou v rámci služby poskytovány (vč. základního a odborného soc.poradenství) Základní činnosti: Poskytování ubytování Poskytování stravy Úkony péče, Jiné dodatečné služby a činnosti na základě dohody. Zprostředkování kontaktu se společenským prostředím. Pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávaní osobních záležitostí Zdravotní péče dle 36 zákona č. 108/2006Sb. Zakázka Uživatele sociální pobytové služby podle zákona č. 108/2006Sb.:

4 Poskytovatel je povinen ze zákona poskytovat osobě uživatele: a) pomoc při úkonech osobní hygieny denně b) dopomoc při úkonech osobní hygieny denně c) pomoc při přípravě stravy a pití denně d) dopomoc při přípravě stravy a pití týdně e) celkový úklid pokoje týdně f) praní a žehlení prádla týdně g) noční dohled (dle potřeby) h) aktivizační činnost denně (dle individuálního plánu) ch) kontakt se společenským prostředím dle přání uživatele i) pomoc při přípravě léků, ano ne j) dohled nad užitím léků denně k) dopomoc při přípravě léků, ano ne l) dohled nad užitím léků denně Konkrétní časový rozvrh poskytovaných úkonů bude stanoven v Individuálním osobním plánu Uživatele. Individuální osobní plán je vytvářen a trvale doplňován pověřeným pracovníkem Poskytovatele za účasti Uživatele, je-li to možné s ohledem na jeho zdravotní stav nebo za účasti jejího zákonného zástupce. Posuzování a změna míry nezbytné podpory bude zaznamenána v IP Uživatele. Sociální poradenství Sociální poradenství poskytuje osobám v nepříznivé sociální situaci potřebné informace přispívající k řešení jejich situace. Základní sociální poradenství je součástí všech druhů sociálních služeb.odborné sociální poradenství zahrnuje občanské poradny, manželské a rodinné poradny, sociální práci s osobami společensky nepřizpůsobenými, poradny pro oběti trestných činů a domácího násilí, sociálně právní poradenství pro osoby se zdravotním postižením a seniory. Služba obsahuje poradenství, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, terapeutické činnosti a pomoc při prosazování práv a zájmů. Služba se poskytuje bezúplatně. 5. Fakultativní (nadstandardní) činnosti poskytujeme a) koncesionářský poplatek (televize, televizní karta)

5 b) revize spotřebičů (fén, holicí strojek, rádio, TV, lednice, rychlovarná konvice, atd.) c) celoroční vytápění pokoje (teplota nad 23 C) d) spotřeba elektrické energie spotřebičů - podle počtu a spotřeby spotřebičů e) dovoz léků z lékárny podle ujetých km f) odvoz a dovoz uživatele k lékaři, do nemocnice pouze v naléhavých případech (ohrožení života, nepředepsání sanitky lékařem, apod.) g) odvoz a dovoz uživatele na kulturní akce mimo zařízení 6. Uživatel za poskytnuté služby platí podle vyhláška 505/2006 Sb. a vyhláškou č. 391/2011 Sb., kterou se mění vyhláška č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů Výše úhrady Uživatel je povinen zaplatit úhradu za ubytování a energii v částce za jednolůžkový lůžkový pokoj 200,-Kč na den a za dvoulůžkový pokoj 190,- Kč na den i v případě, že dočasně opustí zařízení nebo je hospitalizován. Uživatel je povinen zaplatit úhradu za stravu v částce 160,-Kč denně. V této částce je zahrnuto poskytování celodenní stravy v rozsahu minimálně 3 hlavních jídel: snídaně, oběd, večeře. (V případě dočasné nepřítomnosti lze celodenní stravu odhlásit, nejpozději 3 kalendářní dny předem, avšak režie za jeden den nepřítomnosti činí 89,-Kč a u diabetické diety 79,-Kč). Poskytovatel je povinen předložit Uživateli vyúčtování úhrady za pobyt a stravu každý kalendářní měsíc (slovy 12x za rok) a to vždy nejpozději do 15 dne následujícího měsíce. Vyúčtování bude provedeno na základě přesného počtu dnů pobytu v Domově pro seniory a podle počtu odebrané stravy. Do doby zúčtování bude úhrada prováděna formou zálohových měsíčních plateb. Zálohová měsíční platba na ubytovací služby a stravu za jednolůžkový pokoj je ,-Kč (dle výpočtu 200,- x 31 dní = 6.200,-Kč+ 160 x 31 = 4.960,- Kč. Zálohová měsíční platba na ubytovací služby a stravu za dvoulůžkový pokoj je 10850,-Kč (dle výpočtu 190,- x 31 dní = 5890,-Kč+ 160 x 31 = 4.960,- Kč.

6 7. Uživatel ovlivňuje průběh a kvalitu poskytované služby (vč. individuálního plánování) Ovlivňování a průběh poskytované služby má uživatel nezadatelné právo. Každý uživatel je doma v Domově pro seniory a je nutné respektovat jeho přání, cíle a potřeby. Tím, že má vytvořené tyto podmínky se služba ubírá určitým směrem. Při dodržování zákona č. 108/2006 Sb. v aktuálním znění se nic nemění na tom, že není stanoven čas na vstávání, podávání oběda výdejní hodiny jsou určeny, ale záleží na uživateli kdy se rozhodne jíst. To samé platí v péči, kterou si nasmlouval. Toto ovlivňování je zaznamenáno v IP každého jednotlivého uživatele. 8.Garance kvality poskytovaných služeb (registrace, vnitřní kontrola, kontrola zřizovatelem, SQ, inspekce kvality) to musíš dopsat 8. Podání stížnosti, připomínky a podněty ke kvalitě a způsobu poskytovaných služeb, zda je tak možno činit i anonymně a jak se jimi organizace zabývá Uživatelé naší sociální služby, mají možnost osobně nebo v zastoupení, vyjadřovat svá přání, náměty či připomínky, týkající se poskytovaných služeb a současně mají právo vyjádřit svou nespokojenost s nimi, podáním stížnosti. Uživatel, který podá stížnost, nesmí být z hlediska zaměstnanců zařízení jakýmkoliv způsobem ohrožen či znevýhodněn, naopak mu musí být zachována atmosféra důvěry a bezpečí. Pracovníci zařízení přistupují k podaným stížnostem s patřičnou vážností a vnímají je jako jednu z cest vedoucích ke zkvalitnění poskytované péče. 9. Výpovědní důvody a výpovědní lhůty Uživatel může smlouvu vypovědět bez udání důvodu. Poskytovatel může smlouvu vypovědět pouze z těchto důvodů:

7 Jestliže Uživatel hrubě porušuje své povinnosti vyplývající z Domovního řádu. Za hrubé porušení Domovního řádu se považuje zejména svévolné ničení majetku, narušování pořádku, narušování společného soužití. Porušení kázně a pořádku v sociálním zařízení nebo nepřístojné chování bude řešit ředitel zařízení sociálních služeb. Opětovné porušování kázně je důvodem k ukončení smluvního vztahu. Výpovědní lhůta pro výpověď danou Poskytovatelem z důvodu uvedených v odst. 2. písm. a) a b) tohoto článku činí 2 měsíce a počíná běžet prvním dnem kalendářního měsíce následujícího po kalendářním měsíci, v němž byla tato výpověď Uživateli doručena. Po dobu výpovědní lhůty jsou platná veškerá cenová ujednání sjednaná v souladu s touto smlouvou. 10. Spolupráce s osobami blízkými uživateli Spolupráce je velmi dobré úrovni, spolupracují při tvořeni IP (SQč.5), zúčastňují se chodu Domova pro seniory. 11. Kdy (za jakých podmínek) nemůžeme službu poskytnout Službu není poskytována při plné kapacitě Domova pro seniory 12. Příspěvek na péči, kdo o něm rozhoduje, co se z něho hradí a kdo kontroluje správné využívání příspěvku 1. Komu je určen příspěvek na péči: příspěvek na péči náleží těm lidem, kteří jsou především z důvodu nepříznivého zdravotního stavu závislí na pomoci jiné osoby, a to v oblasti běžné denní péče o vlastní osobu a v soběstačnosti. péčí o vlastní osobu se rozumí především takové denní úkony, které se týkají zajištění či příjímání stravy, osobní hygieny, oblékání a pohybu. Soběstačností se rozumí úkony, které umožňují účastnit se sociálního života, tj. např. schopnost komunikovat, nakládat s penězi či předměty osobní potřeby, obstarat si osobní záležitosti, uvařit si, vyprat a uklidit.

8 příspěvek náleží osobě, o kterou má být pečováno, nikoliv osobě, která péči zajišťuje. schopnost zvládnout péči o vlastní osobu a být soběstačný je u každého člověka různá, proto zákon rozeznává čtyři stupně závislosti na pomoci jiné osoby, a to od mírné závislosti až po závislost úplnou. Těmto stupňům následně odpovídá také výše příspěvku v korunách. 2. Výše příspěvku pro osoby starší 18 let činí za kalendářní měsíc a) 800 Kč, jde-li o stupeň I (lehká závislost), b) Kč, jde-li o stupeň II (středně těžká závislost), c) Kč, jde-li o stupeň III (těžká závislost), d) Kč, jde-li o stupeň IV (úplná závislost). 3. Způsob výplaty příspěvku na péči. Zákon umožňuje obecnímu úřadu obce III. typu vyplácet příspěvek v hotovosti (tj. i poštovní poukázkou) nebo bezhotovostně na účet, který příjemce určí. Příspěvek je vyplácen v české měně. Měsíční výplata příspěvku probíhá v měsíci, za který náleží. 4. Na je příspěvek na péči použít příspěvek lze použít pouze na ty výdaje, které souvisejí se zabezpečením pomoci a podpory osobě, která je závislá na péči jiné osoby. může být tedy spotřebován jako úhrada za péči, kterou zajišťuje poskytovatel sociální služby a samozřejmě také na výdaje, které vzniknou pečující osobě, tj. rodinnému příslušníkovi či jiné osobě, která není poskytovatelem sociální služby. 5. Příspěvek na péči není považován za příjem Podle zákona č. 110/2006 Sb., o životním a existenčním minimu, se příspěvek na péči nepovažuje za příjem, a to jak v případě samotného

9 příjemce příspěvku, tak i v případech, kdy je hodnocena příjmová situace osob, které o příjemce příspěvku pečují. To se týká nároků v různých oblastech, kdy se pro účely zjištění příjmu osoby postupuje podle zákona o životním a existenčním minimu. 6. Kontrola příspěvku na péči Kontrolu způsobu využívání příspěvku na péči vykonávají pracovníci obecních úřadů obcí s rozšířenou působností (tzv. obce III.). Tuto činnost provádějí obce v přenesené působnosti. 7. Postup, pokud se při kontrole zjistí, že je příspěvek zneužíván či používán nesprávně Zneužitím či nesprávným použitím příspěvku na péči se rozumí nedodržení povinností příjemce příspěvku, které se týkají zjištění či ověření skutečností, na jejichž základě je rozhodováno o příspěvku. Jedná se o povinnost podrobit se sociálnímu šetření a zdravotnímu vyšetření, dále pak poskytnutí údajů potřebných k přiznání příspěvku, a to i v případě jakýchkoliv důležitých změn. Ovšem nejzávažnějším porušením povinností příjemce příspěvku je situace, kdy příspěvek zjevně není používán na zajištění potřebné pomoci. Pokud se na základě kontroly nebo jiným způsobem zjistí, že je příspěvek na péči zneužíván nebo používán v rozporu se stanoveným účelem, upravuje zákon v zásadě čtyři možnosti: výplata příspěvku může být zastavena obecní úřad může ustanovit tzv. zvláštního příjemce příspěvku příspěvek může být nepřiznán nebo odňat. Informace o poskytovateli Pro Domov seniorů je velmi důležité předložit zájemcům o službu i samotným uživatelům zásadní a ověřitelné informace o poskytovateli.

10 Otevřené a pravdivé informace, které vytvářejí důvěru mezi poskytovatelem a zájemcem o službu (uživatelem), prohlubují pocit právní jistoty a bezpečí. 1. Kdo jsme (typ organizace), jak se jmenujeme Pobytová sociální služba Seniorcentrum OASA s.r.o Jsme soukromý subjekt, který je registrován na ministerstvu MPSV. Touto registrací se na nás vztahují veškeré náležitosti vyplívající ze zákona č.108/2006sb. o sociálních službách To musíš dopsat 2. Zřizovatel 3.Ředitel Seniorcentrum OASA paní Milena porková 4. Poslání organizace Posláním poskytované sociální služby Domov pro seniory je poskytovat kvalitní, individuálně zaměřené, pobytové sociální a zdravotní služby osobám, které vzhledem ke svému věku a zdravotnímu stavu nemohou žít ve svém přirozeném prostředí. Jejich situace vyžaduje nepřetržitou a pravidelnou podporu a pomoc jiné osoby. 5. Cílová skupina uživatelů Cílovou skupinu tvoří osoby s kombinovaným postižením, dospělí od let, mladší senioři od let a starší senioři nad 80 let, kteří mají sníženou soběstačnost, jsou závislí na péči jiné osoby při zvládání úkonů péče o vlastní osobu. Jejich zdravotní stav je však kompenzovaný. 6. Služby poskytujeme (zákon, registrace) Pobytovou sociální službu poskytujeme podle zákona o sociálních službách zákon č. 108/2006Sb., ve znění pozdějších předpisů. registrační číslo: ze dne Místo a adresa poskytované služby

11 Pobytovou sociální službu poskytujeme v Seniorcentrum OASA dále jen Domov pro seniory Adresa: Seniorcentrum OASA s.r.o. Sídlo: Petřvald 2 Petřvaldík 68, Petřvald u Nového Jičína 8. Kontaktní pracovníci (pověření jednat se zájemci o službu) jména, funkce, tel. spojení, adresa pracoviště, úřední hodiny apod. Jednání se zájemcem o službu jsou pověření tito zaměstnanci: Konzultace žadatelů, rodinných příslušníků mimo úřední hodiny jsou uvedeny na webových stránkách a na vstupních dveřích Domova pro seniory. 9. Jaká je kvalifikace našich pracovníků, jak zajišťujeme jejich odborný růst Miluško to musíš dopsat 10. Spolupráce s se zájmovými organizacemi a se sponzory Domov pro seniory spolupracuje s místním spolkem dobrovolných hasičů 11. Které naše dokumenty, předpisy a pravidla jsou veřejně přístupná a kde se s nimi případní zájemci mohou seznámit Ceník služeb Soubor informací o poskytované službě to se musí dát na webovky Výtah ze standardů Anketa spokojenosti uživatelů s našimi službami Žádost o přijetí Posudek registrujícího lékaře Výroční zprávy Sponzorské dary 12. Adresa vedení organizace, ová adresa, případně webové stránky nebo odkaz na veřejně dostupné informační materiály, kde lze případně o naší organizaci získat nezávislé informace.

12 Adresu jsem nenapsala nevím Informovanost o službě, kterou poskytuje Domov pro seniory je zajištěna zejména na webových stránkách organizace, dále o poskytované pobytové sociální službě informuje Moravskoslezský kraj na svých webových stránkách, Registr poskytovatelů sociálních služeb MPSV, Domov seniorů je součástí katalogů města Kopřivnice, kde informuje o poskytovaných sociálních službách. Součásti propagace Domova pro seniory jsou letáky v ordinacích lékařů a zdravotnických zařízeních, v Domově pro seniory. Leták je ve formátu A 4 velikost písma 14 psáno Times New Roman. Bezplatná reklama je ze strany rodinných příslušníků a to v dobré nebo špatné reprodukci ostatním rodinám, známým, sousedům. Součástí je zpětná vazba, která hodnotí poskytovanou pobytovou službu. Hodnotitel si může vybrat hodnocení: webové stránky Agentura OASA, hodnocení je umístěno v pravém rohu informací. další možnost hodnocení je v areálu Domova pro seniory. K tomuto účelu slouží dotazníky, které jsou umístěny ve vstupní hale. Jsou ve formátu A 4 velikost písma 14 psáno Times New Roman. Na webových stránkách má každý zájemce možnost zjistit jaká je poskytovaná služba. Je to měřitelná vypovídající hodnota, která určuje směr a cíl poskytované pobytové služby. Nedílnou součástí informovanosti o poskytované pobytové službě je reklama na služebním automobilu. Prezentace a možností poskytnutí péče na zastupitelstvu obce Petřvald, v komunitním plánování města Nového Jičína. Všechny tyto informace jsou podány ve srozumitelné formě, v dostatečně velkém písmeně, je uveden telefonní kontakt a v případě dotazů je veden telefonický rozhovor.

13 Zpracoval: Mgr. Jana Zedková, sociální pracovnice Jméno a příjmení podpis Schválila: Milena Borková Platnost od: Poslední aktualizace: Revize: červenec 2012

Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby

Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby Časový a místní rozsah poskytované pobytové sociální služby Soubor informací o poskytované službě Úvod Samostatné a informované rozhodování vytváří pocit potřebné právní jistoty. Zákon č. 108/2006 Sb.

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Účastnící smlouvy 1. Já - Uživatel/ka:

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově se zvláštním režimem kterou uzavírají podle 50 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory kterou uzavírají podle 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Sb. v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem. Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Alternativní obrázková smlouva Zjednodušená verze 1 Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově se zvláštním režimem Účastnící smlouvy

Více

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo SeniorCentrum Skuteč Smetanova 946, 539 73 Skuteč www.scskutec.cz Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo uzavřená v souladu se Zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zejména podle 48

Více

Ze zákona o příspěvku PŘÍSPĚVEK NA PÉČI Komu je příspěvek na péči určený Příspěvek na péči náleží těm lidem, kteří jsou především z důvodu

Ze zákona o příspěvku PŘÍSPĚVEK NA PÉČI Komu je příspěvek na péči určený Příspěvek na péči náleží těm lidem, kteří jsou především z důvodu Ze zákona o příspěvku PŘÍSPĚVEK NA PÉČI Komu je příspěvek na péči určený Příspěvek na péči náleží těm lidem, kteří jsou především z důvodu nepříznivého zdravotního stavu závislí na pomoci jiné osoby, a

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE

INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE INFORMACE PRO ZÁJEMCE, ŽADATELE KDO JSME Domov důchodců Roudnice nad Labem,, IČO 828998, (dále jen Domov). Zřizovatelem je Město Roudnice nad Labem, Karlovo nám. 21, 413 01 Roudnice nad Labem, IČO 264334.

Více

Domov pro seniory Zahradní Město

Domov pro seniory Zahradní Město Smlouva o poskytnutí pobytové služby v domově pro seniory kterou uzavírají podle 49 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách Sb. v platném znění, smluvní strany: 1) Domov pro seniory Zahradní Město

Více

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s.

Smlouva o poskytnutí sociálních služeb. Chráněné bydlení. v DH Liberec, o.p.s. Smlouva o poskytnutí sociálních služeb v DH Liberec, o.p.s. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku mezi Pan bydliště rodné číslo (dále jen Uživatel, jako oprávněná osoba ve smyslu zák.č.108/2006 Sb.,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí sociální péče v domově se zvláštním režimem Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. pan (paní)... datum narození... rodné číslo.... č. OP..... bydliště.. zastoupený(á)..

Více

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa

Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa Smlouva o poskytnutí sociální služby 1. pan/paní: nar.: rodné číslo: bytem: zastoupen/a: sídlem: Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i v textu této smlouvy dále jen uživatel 2. Domov se zvláštním

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK

SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Sociální standard Veřejný závazek Místo realizace: Účel standardu: Cíl standardu: SOCIÁLNÍ STANDARD č. 1 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Domov se zvláštním režimem Vejprty Krakonoš Jasně definovaná pravidla fungování

Více

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj

UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 2 2019 UBYTOVÁNÍ: 200,- Kč za 1 den, jednolůžkový pokoj 185,- Kč za 1 den, dvoulůžkový pokoj Služba ubytování

Více

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby

Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby Smlouva o poskytnutí pečovatelské služby č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v í r a j í Pan/í : nar.: Trvalý pobyt: v textu této smlouvy dále jen klient a 2) Město Kouřim, se sídlem Mírové náměstí

Více

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne

Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Smlouva číslo 000/2015 o poskytování pečovatelské služby ze dne Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Domov pro seniory a Pečovatelská služba v Žatci, příspěvková organizace IČ: 00830411

Více

Smlouva o poskytnutí sociální péče v Týdenním stacionáři Handicap centra Srdce, o.p.s.

Smlouva o poskytnutí sociální péče v Týdenním stacionáři Handicap centra Srdce, o.p.s. Smlouva o poskytnutí sociální péče v Týdenním stacionáři Handicap centra Srdce, o.p.s. 1. Pan (paní). / jméno, příjmení / nar.. / datum narození / trvale bytem. V textu této smlouvy dále jen,, Osoba zastoupená..

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i. v textu této smlouvy dále jen poskytovatel

Smlouva o poskytnutí sociální služby. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i. v textu této smlouvy dále jen poskytovatel Smlouva o poskytnutí sociální služby 1) pan/paní: nar.: rodné číslo: bytem: zastoupena: sídlem: Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i a 2) Domov se zvláštním režimem se sídlem: Čelakovského

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory V Z O R Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)....(jméno a příjmení), nar.. (datum narození), bydliště... (adresa),

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby - domov pro osoby se zdravotním postižením Domov bez hranic U Stadionu 1425/3, 408 01 Rumburk Rumburk Tel.: 412 338 345, IČ: 47274549 příspěvková organizace E-mail: vera.brslicova@domovrumburk.cz renata.grundzova@domovrumburk.cz www.domovrumburk.cz

Více

Smlouvu o poskytování sociální služby odlehčovacích služeb

Smlouvu o poskytování sociální služby odlehčovacích služeb 1) Pan (paní)..(příjmení a jméno) nar...(datum narození) bydliště... v textu této smlouvy dále jen Osoba zastoupený/á a 2) Centrum 83, poskytovatel sociálních služeb se sídlem Václavkova 950, 293 01 Mladá

Více

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02. Raná péče. Dřevařská 13, Cheb 350 02

Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02. Raná péče. Dřevařská 13, Cheb 350 02 Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb příspěvková organizace Pastýřská 4, Cheb 350 02 Raná péče Dřevařská 13, Cheb 350 02 Nejčastější dotazy a otázky týkající se sociální služby Rané péče Informace

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením Dne.. u z a v ř e l i 1. Pan/í.., narozen/a, bydliště v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupena/ý a 2. Bellevue, poskytovatel

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři. smlouvu o poskytnutí týdenní služby sociální péče podle 47 cit. zákona

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři. smlouvu o poskytnutí týdenní služby sociální péče podle 47 cit. zákona Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Paní Bydliště nar v textu této smlouvy dále jen Osoba a SENIOR Teplice, IČ 26598442, se sídlem

Více

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3

Domov pro seniory. Název vnitřního předpisu. Veřejný závazek Domov pro seniory VZ 02. Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Účinnost od: 1. 1. 2016 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DS Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014

VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 VZOR SMLOUVY O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE č./2014 Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) paní.., narozená / / (dále jen klient ) 2) Domov pro seniory v Chebu, příspěvková organizace

Více

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace

Domov pro seniory v Lázních Kynžvart, příspěvková organizace CENÍK POSKYTOVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DOMOVA PRO SENIORY V LÁZNÍCH KYNŽVART, PLATNOST OD 1. 6. 2018 UBYTOVÁNÍ: 190,- Kč za 1 den/1 lůžkový pokoj 175,- Kč za 1 den/2 lůžkový pokoj zahrnuje: ubytování, inventář

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby

Smlouva o poskytnutí sociální služby Smlouva o poskytnutí sociální služby č.j.sos//dss Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i Pí. trvale bytem: v textu této smlouvy (dále jen uživatel ) datum narození: a Sociální a ošetřovatelské

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY - DOMOV PRO SENIORY LADA č. xx/rrrr 1) pan/í: xy narozen/a: dd.mm.rrrr bydliště: Ústecká 2855, 470 01 Česká Lípa v textu této smlouvy dále jen uživatel a 2) organizace:

Více

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

II. Rozsah poskytování sociální služby

II. Rozsah poskytování sociální služby ADP SANCO, Vrahovická ul. 109, 798 11 Prostějov SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SOCIÁLNÍ PÉČE uzavřená dle zákona č. 108/2006 Sb. v platném znění Uživatel: jméno a příjmení datum narození adresa bydliště kontaktní

Více

Domov důchodců U Zlatého kohouta Zborovská 857, Hluboká nad Vltavou IČO: , e.mail: telefon:

Domov důchodců U Zlatého kohouta Zborovská 857, Hluboká nad Vltavou IČO: , e.mail: telefon: Domov důchodců U Zlatého kohouta IČO:62534424, e.mail: domov.duchodcu@hluboka.cz telefon: 387966160 číslo smlouvy: Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců U Zlatého kohouta Hluboká

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno: Bydliště: Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva)

Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva) Smlouva o poskytnutí sociální služby (dále jen smlouva) adresa: Podhůrecká 815/III, 339 01 Klatovy (dále jen Domov) Domov pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i (1) Uživatel služby:

Více

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno

CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno Dokument P4/1 CHRÁNĚNÉ BYDLENÍ SV. ANEŽKY Žižkova 3, 602 00 Brno Smlouva o poskytnutí sociální služby chráněného bydlení Pan/paní, narozen/a., dosud trvale bytem.., v textu této smlouvy dále jen uživatel,

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)

Více

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby

INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby Stáří nemusí být překážkou hezkého života INFORMACE PRO ZÁJEMCE O SLUŽBU odlehčovací služby 1. Pro koho a proč jsme tady 2. Nabídka služeb shrnutí 3. Úhrada za poskytované služby 4. Návštěvy v Domově V

Více

Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytování služby sociální péče v domově pro seniory Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba uživatel Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče č /2016 pobytová odlehčovací služba Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Jméno a příjmení: Datum narození: Trvalé bydliště: v textu této smlouvy dále jen

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/í XXXX XXXX, nar. XX.XX.XXXX, bydliště XXXX č.p. XX, obec XXXXXXXX, PSČ

Více

Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Centrum Zdislava

Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Centrum Zdislava Smlouva č. Smlouva o poskytování služby v denním stacionáři Uzavřená na základě 91 zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách a na základě 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi: Jméno a příjmení:

Více

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Domov pro osoby se zdravotním postižením Účinnost od: Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 3 Garant: Vedoucí služby DOZP Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006 Sb.,

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby

Smlouva o poskytování pečovatelské služby Smlouva o poskytování pečovatelské služby Pan.. nar., Praha 9 - Horní Počernice (dále jen uživatel ) a Městská část Praha 20 Úřad městské části Jívanská 647/10 193 21 Praha 9 - Horní Počernice (dále jen

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Zastoupený ředitelem: PhDr. David Malinkovič Se

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno : Bydliště Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - asistenční služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita

Více

Informovanost o poskytované sociální službě

Informovanost o poskytované sociální službě Aktualizace předchozí verze z 1. 7. 2010 SQ 12 Informovanost o poskytované sociální službě Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dvořákova 1128, Kadaň Zřizovatel: Krajský úřad Ústeckého kraje Velká

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Smlouvu o poskytnutí sociální služby uzavřeli:

Více

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy

I. Předmět Smlouvy. II. Účel Smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory PRAGOM CS, spol. s r.o., poskytovatel sociálních služeb Pňov-Předhradí, Velim Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní):

Více

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby:

I. Předmět smlouvy. II. Rozsah poskytování sociální služby. 1. Poskytovatel nabízí uživateli tyto základní činnosti při poskytování služby: Smlouva o poskytování sociálních služeb dle ustanovení 44 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými jsou:

Více

Domov pro seniory (Evangelický domov )

Domov pro seniory (Evangelický domov ) Domov pro seniory (Evangelický domov ) Motto služby: U nás je to jako doma Poslání střediska (totožné pro všechny poskytované služby): Posláním střediska je organizovat, zajišťovat a poskytovat ve svých

Více

UVEDENÁ DATA VE SMLOUVĚ JSOU POUZE VZOROVÁ

UVEDENÁ DATA VE SMLOUVĚ JSOU POUZE VZOROVÁ Smlouva o poskytnutí služby sociální péče - pečovatelské služby Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích)

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/Paní XY, nar. 00.00.0000, bydliště

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SOCIÁLNÍ SLUŽBĚ POSKYTOVANÉ V CHRÁNĚNÉM BYDLENÍ Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85 PSČ 794 01 Pracoviště: Chráněné bydlení, P. Bezruče 141/4, 793 95 Město Albrechtice Pracoviště: Chráněné bydlení, Pod Hůrkou 754/26,

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři

Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Smlouva o poskytování sociálních služeb v denním stacionáři Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Uživatel služby: datum narození: bydliště: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel ) Zastoupený

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č... uzavřená smluvními stranami:

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č... uzavřená smluvními stranami: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.... Poskytovatelem sociální služby: uzavřená smluvními stranami: DOMOV PRO SENIORY JAVORNÍK, p. o., Adresa: Sídlo: Školní 104, 790 70 J a v o r n í k J A V O R N

Více

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy

I. Předmět smlouvy. II. Účel smlouvy Smlouva o poskytování sociálních služeb (dále jen Smlouva ) dle ustanovení 48 a 91 zákona č.108/2006 Sb. o sociálních službách, v platném znění uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku mezi smluvními

Více

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory

AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory AMICA CENTRUM s.r.o., domov pro seniory, Na Vyhlídce 20, 350 02 Cheb, 354 415 111 Informace o chodu a charakteru domova pro seniory Určeno zájemcům o pobytovou sociální službu AMICA CENTRUM s.r.o, domov

Více

V Z O R. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče

V Z O R. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče V Z O R Smlouva o poskytnutí služby sociální péče ve zdravotnickém zařízení ústavní péče Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli 1) Pan (paní)..(jméno a příjmení), nar......(datum narození), bydliště

Více

Smlouva o poskytování sociálních služeb v Denním stacionáři č. /2019

Smlouva o poskytování sociálních služeb v Denním stacionáři č. /2019 Denní stacionář SEZIMOVO ÚSTÍ K Hájence 1500, 391 02 Sezimovo Ústí 605 359 317 IČO 00252859 E-mail: stacionar@sezimovo-usti.cz; www.sezimovo-usti.cz Bankovní spojení: 7200005553/8040 Smlouva o poskytování

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/í/, nar., bytem v textu této smlouvy dále jen Uživatel a 2) Městský ústav sociálních

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB v Centru pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch č. uzavřená v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, podle 70 a 71 citovaného zákona

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SLUŽBY Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Zastoupený/ná opatrovníkem: Narozen/ná: Trvale bytem: dále jen Uživatel a Poskytovatel: FOKUS Vysočina, z.ú. 5. května 356,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo..

Smlouva o poskytnutí sociální služby - Odlehčovací služby v Senior centrum Nový Bor číslo.. AHC a.s., Budějovická 778/3, 140 00 Praha 4 Michle Provozovna Senior centrum Nový Bor B. Egermanna 354, 473 01 Nový Bor IČ: 24160369 Tel.: +420 702 081 437 E-mail: malkova@sestricka.cz www.ahc.cz, www.ddnovybor.cz

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY. (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY (dále jen smlouva ) níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli smlouvu Domov seniorů Břeclav, příspěvková organizace Zastoupený ředitelem: PhDr. David Malinkovič

Více

Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. Domov na Kalvárii s.r.o.

Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. Domov na Kalvárii s.r.o. Smlouva o poskytování pečovatelské služby č. Domov na Kalvárii s.r.o. /201 POSKYTOVATEL: Domov na Kalvárii s.r.o. Hlavní sídlo: Jaroměřice 271, 569 44 Jaroměřice IČO: 28774604 Zastoupený: - Břehovská Světla

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Níže uvedeného dne, měsíce a roku dle vlastního prohlášení k právnímu jednání způsobilí účastníci 1., příspěvková organizace,ič: 47701277se sídlem Východní 621/16,

Více

NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Popis realizace poskytování sociální služby

NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Popis realizace poskytování sociální služby NÁZEV ŽADATELE: DRUH POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: NÁZEV POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: MÍSTO ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: Generace Brno s.r.o. Terénní služba Pečovatelská služba Kuldova 3, Brno Popis realizace

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY Poskytovatel: Stacionář mezi mosty Trutnov Náchodská 359,54101 Trutnov IČO: 70153884 v textu této smlouvy dále jen stacionář Klient: a Jméno a příjmení:. Datum narození:..

Více

VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích)

VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) VZOR Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v domově pro seniory (Charitní domov sv. Mikuláše v Ludgeřovicích) Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Paní, nar..., bydliště.., rodné číslo..

Více

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně

Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně Smlouva o poskytování sociální služby Odlehčovací služby poskytované v Domově pro seniory Mariánské Lázně uzavřená mezi 1) pan (paní)., nar... r.č..., trvalé., Mariánské Lázně 35301 v textu této smlouvy

Více

Ceník Domova se zvláštním režimem Vnitřní předpis č. 8/19

Ceník Domova se zvláštním režimem Vnitřní předpis č. 8/19 SILOE Ostrava, domov se zvláštním režimem Rolnická 55, Ostrava-Nová Ves, 709 00 Tel.: +420 739 680 160, +420 733 142 425 E-mail: siloe.domov@slezskadiakonie.cz, siloe@slezskadiakonie.cz Ceník Domova se

Více

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ:

Organizace: Příspěvková organizace SLUŽBY DOLNÍ KALNÁ, okres Trutnov Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, IČ: Organizace: Příspěvková organizace Sídlo: Dolní Kalná, čp. 178, 543 74 IČ: 751 26 711, ZALOŽENÍ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Organizace byla zřízena na základě rozhodnutí zastupitelstva obce 21.11.2007. Její

Více

VZOR NEVYPLŇOVAT!!! Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i

VZOR NEVYPLŇOVAT!!! Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i VZOR NEVYPLŇOVAT!!! Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro seniory Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan (paní)..(jméno a příjmení), nar.:. Bytem..., rodné číslo:.. ( dále

Více

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče

Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče Smlouva o poskytnutí služeb sociální péče v denním stacionáři pro osoby se zdravotním postižením č.j. : xxx/xxxx/ds Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1) Pan (paní)... (jméno a příjmení), nar....

Více

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB

CENTRA DENNÍCH SLUŽEB Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla CENTRA DENNÍCH SLUŽEB v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.2.2018 Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba

Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba DOMOV PRO SENIORY A DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU MARIÁNSKÉ LÁZNĚ příspěvková organizace uzavřená mezi Smlouva o poskytnutí sociální služby pečovatelská služba č. v souladu se zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních

Více

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová

Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poskytovatel: Statutární město Ostrava, Městský obvod Ostrava-Jih Popis realizace poskytované služby: Odlehčovací služba pobytová Poslání služby Našim posláním při zajištění odlehčovací pobytové služby

Více

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod.

Pečovatelská služba je poskytována v pracovní dny od 6.00 hod. do hod. NÁZEV ŽADATELE: Diecézní charita Brno IČO :44 99 02 60 DRUH POSKYTOVANÉ SLUŽBY: 40 pečovatelská služba NÁZEV A MÍSTO ZAŘÍZENÍ POSKYTOVANÉ SOCIÁLNÍ SLUŽBY: 40 JI 512 Charitní pečovatelská služba Telč, Špitální

Více

Sazebník poskytovaných služeb

Sazebník poskytovaných služeb Centrum sociálních služeb Jindřichův Hradec Domov Pístina Pístina 59, 378 02 Stráž nad Nežárkou Sazebník poskytovaných služeb platný od 1. 7. 2011 I. Obecná ustanovení 1. V souladu se zákonem č. 108/2006

Více

PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY

PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY Harmonie, příspěvková organizace Krnov, Pod Cvilínem, Chářovská 785/85, PSČ 794 01 Pracoviště: Domov pro osoby se zdravotním postižením, Chářovská 785/85, Krnov PRAVIDLA PRO PLATBY ZA POSKYTOVANÉ SLUŽBY

Více

Smlouva o poskytování sociální služby

Smlouva o poskytování sociální služby Č.. /2010 Smlouva o poskytování sociální služby kterou uzavřely dle ust. 91 zák. č.108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozd. předpisů a ust. 51 zák. č.40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Smlouva č.: xx/xxxx * * * VZOR * * * SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Poskytovatel: Pečovatelská služba Trutnov

Více

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence

Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Smlouva o poskytování služeb osobní asistence Město Bílovec se sídlem: Slezské náměstí 1, 743 01 Bílovec IČ: 00297755 zastoupený: Bc. Vlastou Szotkowskou, vedoucí organizační složky (dále jen poskytovatel

Více

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby

Vnitřní pravidla. Pečovatelské služby Městský ústav sociálních služeb v Klatovech, příspěvková organizace vydává Vnitřní pravidla Pečovatelské služby v Klatovech, Balbínova 59/I Článek 1 Vnitřní pravidla obsahují zásady pro zajištění poskytované

Více

Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS

Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS Smlouva o poskytování sociální služby v centru denních služeb č.: SPIS 1) Pan (paní): KLIENT datum narození: bydliště: ULICE, ČÍSLO, OBEC, PSČ v textu této smlouvy dále jen Uživatel 2) Centrum pečovatelské

Více

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb

Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Smlouva o poskytnutí odlehčovací služby v Domově seniorů Benešov, poskytovateli sociálních služeb Pan (paní), nar., bydliště, rodné číslo, v textu této smlouvy dále jen Osoba a Domov seniorů Benešov, poskytovatel

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita Hlučín,

Více

Smlouva o poskytování osobní asistence

Smlouva o poskytování osobní asistence Smlouva o poskytování osobní asistence Uzavřená dle 91 a 39 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem

Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem Smlouva o poskytnutí pobytové sociální služby v Domově se zvláštním režimem Číslo smlouvy: a 1. Dům seniorů Domov důchodců se sídlem IČO: 63893703 zastoupená Ing. Michaelou Pučálkovou, DiS. (dále jen Poskytovatel)

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - denní stacionář K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - denní stacionář K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - denní stacionář K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Smlouvu o poskytnutí sociální služby uzavřeli: Pan/paní

Více

Domov se zvláštním režimem

Domov se zvláštním režimem Účinnost od: 1. 7.2018 Strana / Počet stran: 1/5 Verze číslo: 4 Garant: Vedoucí služby DZR Ověřovatel: Správce dokumentace Schvalovatel: Představitel vedení pro kvalitu Návazná legislativa: Zákon 108/2006

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením. č. Sm/xx/17

Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením. č. Sm/xx/17 Smlouva o poskytnutí sociální služby v domově pro osoby se zdravotním postižením č. Sm/xx/17 I. Smluvní strany 1) Pan/í xxxxxxxxxxxx, nar. xxxxx, bytem xxxxxxxxxxxxx, v textu této smlouvy dále jen uživatel

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov

Smlouva o poskytnutí sociální služby č. <<Číslo smlouvy>>/dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Smlouva o poskytnutí sociální služby č. /dozp v Domově pro osoby se zdravotním postižením Písečná 5176, Chomutov Klient JMÉNO Bydliště Datum narození Poskytovatel Sociální služby Chomutov,

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec

Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec Smlouva o poskytnutí sociální služby v Domově pro seniory Heřmanův Městec Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/í XXXX XXXX, nar. XX.XX.XXXX, bydliště XXXX č.p. XX, obec XXXXXXXX, PSČ

Více

smlouvu o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky podle 49 cit. zák.

smlouvu o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky podle 49 cit. zák. Smlouva o poskytnutí služby sociální péče v Domově důchodců Jablonecké Paseky Domov pro seniory Domov se zvláštním režimem č. Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1. Domov důchodců Jablonecké

Více