ACCON. Sídlo Skácelova 71, Skácelova 41 a, Brno Kontakt www Specifikace poradenství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ACCON. Sídlo Skácelova 71, Skácelova 41 a, Brno Kontakt 420605919419 e-mail info@accon.cz www www.accon.cz. Specifikace poradenství"

Transkript

1 A

2 ACCON Sídlo Skácelova 71, Skácelova 41 a, Brno Kontakt www ACCON GROUP je profesionální poradenská skupina, jejíž činnost směřuje k zákazníkům veřejné i komerční sféry v rámci trhu Evropské unie v oblastech manažerského, investičního a personálního již od roku 1993.

3 A.I.P. Consulting International, s.r.o. Sídlo Kozí 71, Brno Kontakt www Nabízíme školení a semináře manažerských, komunikačních, prezentačních či prodejních dovedností.

4 AG vzdělávací agentura, Ing. Alena Chládková Sídlo Palánek 71, Vyškov-Brňany Kontakt www Pořádáme otevřené i zakázkové semináře z oblasti pracovněprávní, daní, sociálního a zdravotního pojištění. Našich služeb využívají mzdové účetní, personalisté a vedoucí zaměstnanci. Provozujeme pracovně právní poradenskou kancelář. Akreditace MV ČR.

5 Akademie Jana Amose Komenského, o.s. Sídlo 71, Břeclav-pobočka Kontakt www Specializujeme se na rozvoj a realizaci systému vzdělávání dospělých v širokém spektru vědních oborů i zájmových oblastí.

6 Aliacte, s.r.o. Sídlo Purkyňova 71, Brno Kontakt www Pořádání tréninků pro firmy i jednotlivce v oblasti pozitivního postoje nebo komunikací.

7 Alliance française Brno - Francouzská aliance Sídlo Moravské náměstí 71, Brno Kontakt info@afbrno.cz www Centrum francouzského jazyka a kultury. Nabízíme kurzy skupinové, individuální i firemní, moderní výuka francouzštiny, rodilí mluvčí i čeští lektoři. Jsme jediné centrum zkoušek Delf a Dalf na Moravě. Mediatéka, festival Bonjour Brno atd.

8 ALTEGO, s.r.o. Sídlo Kameníčkova 71, Brno Kontakt www Vzdělávací a tréninková firma zabývající se tvorbou seminářů, tréninků a workshopů pro manažery firem, obchodní zástupce a pracovníky v zázemí firmy.

9 AMPEC Publishing, s.r.o. Sídlo Škroupova 71, Brno Kontakt www Vzdělávání v oblasti obchodních a manažerských dovedností

10 APROFES, s.r.o. Sídlo Příkop 71, Brno Kontakt www Nabízíme přehled pracovních nabídek a zaměstnání. Poskytujeme psychologické a personální, psychologickou a pracovní diagnostiku.

11 ArcaNova, spol. s r.o. Sídlo Jiráskova 71, Brno Kontakt kulka@arcana.cz www Nabízíme mentální trénování, rozvíjení a zlepšování funkce mozku a jeho duševních i duchovních dispozic a procesů.

12 ARNEX, s.r.o. Sídlo Pellicova 71, Brno Kontakt www Pořádáme letní intenzivní kurzy anglického jazyka.

13 Asociace trenérů a konzultantů managementu Sídlo Údolní 71, Brno-město Kontakt atkm@atkm.cz www Organizování vzdělávacích a tréninkových programů. Pořádání odborných konferencí.

14 Asociace univerzit třetího věku České republiky Sídlo Antonínská 71, Brno Kontakt www Provoz neziskového sdružení zájemců o vzdělávání seniorů na univerzitní úrovni.

15 ASPENA jazyková škola, s.r.o. Sídlo Obilní trh 71, Brno Kontakt www Firemní kurzy a individuální kurzy připravujeme po důkladné analýze potřeb zákazníka. Dle požadavků na obsah, zaměření, intenzitu a časové možnosti zajistíme jazykový kurz na míru. Jazykové kurzy angličtiny pro děti od tří měsíců do 14 let speciální metod

16 ATACHE, s.r.o. Sídlo Kytnerova 71, Brno Kontakt www Poskytujeme koučink a motivační kurzy, obchodní i manažerské vzdělávání, kurzy BOZP a e-learningová školení.

17 AZ - DIALOG, s.r.o. Sídlo Pražákova 71, Brno Kontakt az-dialog@az-dialog.cz www Poskytujeme školení a tréninky na míru v oblasti obchodních a manažerských dovedností. Nabízíme systémy vzdělávání.

18 Bankovní institut vysoká škola, a.s. Sídlo Ul. 17 listopadu 71, Břeclav Kontakt www Nabízíme bakalářský a magisterský program - finance, bankovnictví, pojišťovnictví, veřejná správa, management, právo, hospodářství, sociální a zdravotní služby, kurzy, certifikace v Praze a mnoha regionech v ČR.

19 British council Sídlo Solniční 71, Brno Kontakt www Organizujeme a registrujeme na cambridgeské jazykové zkoušky a zkoušku IELTS.

20 Brněnská personalistika, spol. s r.o. Sídlo Údolní 71, Brno Kontakt bp@bp.cz www Specialisté v oblasti rozvoje lidských zdrojů a akreditovaná vzdělávací společnost s 16letou tradicí. Recruitment, assessment/development centre, Talent Management, Interim HR Management, psychologická diagnostika, personální audit, motivace zaměstnanců,

21 Business progress, s.r.o. Sídlo Botanická 71, Brno Kontakt www Provoz vzdělávací a tréninkové společnosti.

22 Centrum andragogiky, s.r.o. Sídlo Janáčkova 71, Hustopeče Kontakt www Centrum andragogiky, s.r.o. je moderní a rychle se rozvíjející vzdělávací a poradenská společnost. Je zaměřena na firemní vzdělávání a zvyšování efektivity činnosti firem a organizací.

23 CERTLINE, s.r.o. Sídlo třída Generála Píky 71, Brno Kontakt www Provádíme akreditované certifikace. Školíme pro management jakosti QMS ISO 9001, environmentální management EMS ISO 14001, bezpečnost informací ISMS ISO/IEC 27001, dále management BOZP OHSAS a IT služeb ITSM , ISO a , HACCP

24 Cílený koučink Sídlo Lidická 71, Brno Kontakt www Specializujeme se na individuální a týmové pracovní, životní nebo sportovní koučování. Koučink, jako moderní forma vzdělávání, pomáhá například nastavit priority a cíle, zlepšit time-management nebo převést teoretické znalosti ze školení do praxe.

25 Consolidated Group Care, s.r.o. Sídlo Křenová 71, Brno Kontakt www Nabídka celoživotního vzdělávání pro pracovníky v sociální oblasti.

26 CONSTANT GLOBAL, s.r.o. Sídlo Mezírka 71, Brno Kontakt www Výuka ruského jazyka pro začátečníky i pokročilé. Pořádání kurzů pro pracovníky firem s rusky mluvící klientelou.

27 C-to-Learning, s.r.o. Sídlo Srbská 71, Brno Kontakt www Nabídka jazykové výuky.

28 Česká asociace MBA škol Sídlo José Martího 71, Praha,celá ČR Kontakt www Hlavním posláním asociace je v souladu s jejími stanovami zajišťovat, udržovat a dále rozvíjet vysokou úroveň studia MBA v České republice.

29 DECAMON S.R.O. Sídlo Klajdovská 71, Brno Kontakt www Poradenství zaměřujeme na tyto oblasti: Analýza vzdělávacích potřeb, Development centrum, Assessment centrum, BELBIN týmové role, Koučink

30 doc. PhDr. Drahomíra Dlouhá, CSc. Sídlo Berkova 71, Brno Kontakt www Poskytuji psychologické pro firmy a přednášky z psychologie managementu.

31 Dopravní vzdělávací institut, a.s. Sídlo Nádražní 71, Brno Kontakt www Pořádáme odborné vzdělávací akce pro zaměstnance Českých drah i pro veřejnost. Nabízíme produktové a jazykové kurzy, školení řidičů.

32 DRING Consulting s.r.o. Sídlo Olomoucká 71, Brno Kontakt www Granty a dotace z EU, dotace pro podnikání. Zpracování projektu, žádosti o dotaci, finanční analýza a řízení projektu, studie proveditelnosti, strategie rozvoje a regionální rozvoj. Regionální marketing. Další profesní vzdělávání a školení na míru.

33 DUALITY, s.r.o. Sídlo Bešůvka 71, Brno Kontakt www Realizujeme projekty zaměřené na identifikaci a rozvoj potenciálu lidí. Působíme v oblasti personální psychologie.

34 Elevatio, s.r.o. Sídlo Velkomoravská 71, Hodonín Kontakt www Nabízíme firemní vzdělávání na míru či v oblasti managementu, marketingu, personalistiky a IT.

35 Global Management Studio, s.r.o. Sídlo Slovákova 71, Brno Kontakt www Nabízíme vzdělávání. Zajišťujeme vzdělávací on-line videokurzy pro soukromý i pracovní život, pro jednotlivce i firmy.

36 Gradua-CEGOS, s.r.o. Sídlo Veveří 71, Brno Kontakt www Komplexní služby v oblasti vzdělávání. Široká nabídka témat vzdělávání. Otevřené a zakázkové kurzy a školení, profesní vzdělávání, příprava k certifikacím, certifikace a rekvalifikace. Development centre. Poradenství ve vzdělávání.

37 Hubbardova akademie administrativy Brno, o.p.s. Sídlo Křenová 71, Brno Kontakt www Poskytujeme výukové kurzy v oblasti marketingu a podnikání.

38 Chí-Rhó Sídlo Svatopluka Čecha 71, Kontakt www Osvětová činnost v oblasti kultury, filosofie a duchovních nauk.

39 ILC International House Brno Sídlo Sukova 71, Brno Kontakt www Jazyková škola zaměřená na angličtinu a němčinu, člen mezinárodní sítě jazykových škol International House. Výuka angličtiny, němčiny, češtiny pro cizince. Kurzy pomaturitní, odpolední a večerní, firemní, obchodní, konverzační. Angličtina pro děti.

40 IMPS,a.s. Sídlo Hudcova 71, Brno Kontakt www Provoz vzdělávacího institutu "Prometheus". Kompletní manažerská příprava. Studium na soukromé, polské vysoké škole.

41 Ing. Jiří Herman Sídlo Lužná 71, Brno Kontakt www Nabídka celoživotního postkvalifikačního vzdělávaní zaměstnanců v zařízeních zdravotnické a sociální péče.

42 Ing. Pavel Štohl, s.r.o. Sídlo Václavské náměstí 71, Znojmo Kontakt www Nabídka vzdělávacích, rekvalifikačních, počítačových a jazykových kurzů.

43 Ing. Petr Galatík Sídlo A. B. Svojsíka 71, Vyškov-Dědice Kontakt www Nabízíme služby zaměřené na konzultace, trenérství či koučink jednotlivců, týmů i celých společností.

44 Integrovaná střední škola Sokolnice Sídlo Učiliště 71, Sokolnice Kontakt www blíže nespecifikované v rozsahu nabízené činnosti dalšího vzdělávání

45 INTKOS - Sugestopedická škola jazyků Sídlo Tumaňanova 71, Brno Kontakt intkos@quick.cz www Nabízíme speciální intenzivní týdenní kurzy cizích jazyků sugestopedickou metodou. Sugestopedie je škola hrou. Učení je daleko rychlejší, efektivnější a zábavnější způsob učení se cizím jazyků. Nabízíme týdenní a víkendové kurzy pro dospělé i děti.

46 Japonský akademický klub Sídlo Česká 71, Brno Kontakt www Nabízíme jazykové kurzy, přednášky, filmové projekce či pronájem mobilní čajovny. Realizujeme workshopy a kulturní akce.

47 Jazyková škola HELLO Sídlo Pekárenská 71, Brno Kontakt www Jazykové kurzy pro firmy a veřejnost: skupinové, individuální a intenzivní. Příprava k jazykovým certifikátům. Akreditované centrum Cambridgeských zkoušek a Goethe Institut. Pomaturitní studium: angličtina, němčina, španělština. Překlady a tlumočení.

48 Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky PELIKÁN, s.r.o. Sídlo Lidická 71, Brno Kontakt info@skolapelikan.cz www Jazyková škola v centru města, držitel prestižní ceny LABEL. Pomaturitní studium a kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny. Firemní kurzy, státní jazykové zkoušky, TOEFL ITP, zk. ČJ pro cizince A1 k získání trvalého pobytu.

49 Jazykové centrum Correct, s.r.o. Sídlo Kozí 71, Brno Kontakt www Specializujeme se na výuku českého jazyka pro cizince. V nabídce je 7 typů kurzů češtiny, individuální a firemní výuka českého jazyka, Skype výuka.

50 Jazykové pobyty - Student Agency Sídlo náměstí Svobody 71, Brno Kontakt studium@studentagency.cz www Jazykové pobyty v zahraničí pro děti, mládež, dospělé, manažery a seniory. Jazykové kurzy pro začátečníky, pokročilé i odborníky. Zajistíme komplexní servis ubytování, dopravu, víza a cestovní pojištění. Více informací získáte na našich pobočkách.

51 Kanu system, s.r.o. Sídlo Královka 71, Brno Kontakt www Zajištění školení a tréningů manažerů a prodejního personálu v komunikačních, manažerských a prezentačních dovednostech a v psychologii prodeje.

52 KESWICK PARTNERS, s.r.o. Sídlo Gorkého 71, Brno Kontakt www Nabídka jazykových kurzů pro dospělé i děti.

53 KONSENS, s.r.o. Sídlo Ladova 71, Brno Kontakt www Nabídka vzdělávacích a rozvojových programů. Poskytování organizačně-ekonomického, personálního a právního.

54 Koučink Centrum, s.r.o. Sídlo Oderská 71, Brno Kontakt www Nabídka vzdělávání a kurzů v oblasti koučinku. Pořádání otevřených i firemních kurzů, odborných konferencí a workshopů.

55 KTP -Společnot pro kvalifikaci a trhu práce Sídlo Běhounská 71, Brno Kontakt office@ktp-qualification.eu www blíže nespecifikované v rozsahu nabízené činnosti dalšího vzdělávání

56 KURZY JÍLEK - jazyková škola Sídlo Štefánikova 71, Brno Kontakt info@kurzyjilek.cz www Jazyková škola v centru moravské metropole, která nabízí denní pomaturitní studium, dopolední a večerní docházkové kurzy, týdenní a víkendové kurzy několika pokročilostí a intenzity výuky. Vyučujeme kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, i

57 L. P. Elektro, s.r.o. Sídlo Novoměstská 71, Brno Kontakt www Poskytování služeb v oblasti vzdělávání zaměstnanců.

58 LITE anglická škola Sídlo Cejl 71, Brno Kontakt www Výuka angličtiny netradiční efektivní metodou zaměřenou na Vaši schopnost mluvit. Kurzy angličtiny pro veřejnost, firmy i děti, individuální výuka, intenzivní kurzy angličtiny. Kurzy zahajujeme během celého roku. Ukázková hodina zdarma každý týden.

59 LUTO Automotive CZ, s.r.o. Sídlo Národní třída 71, Hodonín Kontakt www Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního.

60 Majda agency - Institut jazykového vzdělavání Sídlo Gorkého 71, Brno Kontakt majda-agency@post.cz www Jazyková škola nabízející výuku angličtiny, němčiny, italštiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny v atraktivním prostředí. Jazykové kurzy různých typů a pokročilostí. Moderní učebny, knihovna, studovna, video, aerobic.

61 MEK-IN Sídlo Třískalova 71, Brno Kontakt www Poradenství zaměřujeme na tyto oblasti: Analýza vzdělávacích potřeb, Development centrum, Assessment centrum, BELBIN týmové role, Koučink

62 METODICA, institut pro další vzdělávání Sídlo Palackého třída 71, Kontakt www Nabízíme služby v oblasti tvorby, realizace, řízení a vyhodnocování programů dalšího vzdělávání.

63 Monika Petkova Sídlo Libušino údolí 71, Brno Kontakt www Pořádání akcí pro firmy i jednotlivce v oblasti profesionální image, společenské etikety a přípravy na pracovní pohovor.

64 MORAVIAN BUSINESS SCHOOL, a.s. Sídlo Lidická 71, Brno Kontakt www Poskytování MBA studia a LLM studia. Spolupráce s anglickou univerzitou Liverpool John Moores University a hospodářskými komorami.

65 Na Křižovatce, s.r.o. Sídlo Údolní 71, Brno Kontakt www Nabídka skupinových, individuálních i firemních jazykových kurzů, pomaturitního studia a jazykových auditů.

66 NC consulting, spol. s r.o. Sídlo třída Kpt. Jaroše 71, Brno Kontakt inc@inc.cz www Poskytujeme vzdělávání,, semináře, kurzy a trénink obchodníků.

67 Nepustilova jazyková škola Sídlo Sokolská 71, Brno Kontakt www Kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny Nepustilovou metodou. Logický výklad gramatiky a systém drilových cvičení. Jazyková škola nabízí výuku v týdenních, víkendových, dvouměsíčních a čtyřměsíčních kurzech. Prodej vlastních učebnic, CDmp3 a DVD.

68 Österreich Institut Brno, s.r.o. Sídlo Moravské náměstí 71, Brno Kontakt www Výuka německého jazyka. Pořádání všeobecných, odborných, dětských, firemních i individuálních kurzů.

69 Persona Unica, s.r.o. Sídlo Olomoucká 71, Brno Kontakt www Zabýváme se zážitkovým vzděláváním, rozvojem jednotlivců a skupin. Nabízíme teamspirit a teambuildingové kurzy, indoorové vzdělávání a koučink.

70 PERSPEKTIVA CZ, s.r.o. Sídlo Bašty 71, Brno Kontakt www Personální agentura zaměřená na výběr odborníků a personální v oblasti IT a telekomunikací. Nabízíme služby pro mezinárodní i české společnosti. Uchazečům nabízíme pozice: programátor, konzultant, vedoucí projektu, správce sítě a další.

71 Petr Cejpek Sídlo Londýnské náměstí 71, Brno Kontakt www Nabízím koučink pro firmy, vzdělávání a osobnostní rozvoj zaměstnanců, pořádání firemních a kulturních akcí.

72 PhDr. Pavel Navrátil PhD. Sídlo Renneská třída 71, Brno-Štýřice Kontakt www Pořádání odborných kurzů a školení v sociální práci. Aplikovaný výzkum a tvorba metodiky sociální práce.

73 POINT GLOBAL SERVICE, s.r.o. Sídlo Údolní 71, Brno Kontakt www Vzdělávání zejména v oblasti cizích jazyků.

74 PRIMA LINGUA, s.r.o. Sídlo Ječná 71, Brno Kontakt www Nabídka jazykových kurzů pro firmy i veřejnost včetně překladů a tlumočení.

75 Profit management ČR, s.r.o. Sídlo Skřivanova 71, Brno Kontakt www Nabídka kurzů zaměřených na rozvoj vrcholového, středního a nižšího managementu. Organizace postojových workshopů a lektorských tréninků.

76 PSYCHO - SERVIS, s.r.o. Sídlo Klášterská 71, Tišnov Kontakt kalasek@psychoservis.cz www Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti. Jazyková a počítačová výuka.

77 RSDr. Petr Krajáč, PhD. Sídlo Jabloňová 71, Vyškov-Křečkovice Kontakt www Pořádání a realizace rozvojových programů i projektů pro management, firmy a organizace. Nabídka seminářů i tréninků pro managery a obchodníky.

78 SEKURKON, s.r.o. Sídlo Šumavská 71, Brno Kontakt www Připravujeme a organizačně zajišťujeme odborné konference, semináře a sympozia, nejen v oboru stavebnictví.

79 Skill rating, s.r.o. Sídlo Veveří 71, Brno Kontakt www Pořádáme vzdělávací a školicí kurzy, nabízíme přehled a výběr. Absolvovaná školení, kurzy a semináře s hodnocením a doporučením lektorů.

80 Soliton.cz, o. s. Sídlo Orlí 71, Brno Kontakt www Provoz sdružení pro podporu věd a vzdělávání. Nabídka v oblasti filmové a televizní tvorby, popularizace vědy a techniky.

81 Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Sídlo Hybešova 71, Brno Kontakt podatelna@sssbrno.cz www poradenské a konzultační služby v Další vzdělávání pedagogických pracovníků

82 Šerpa, o.s. Sídlo Voříškova 71, Brno Kontakt www Nabízíme osvědčené programy pro komplexní rozvoj osobnosti.

83 TDS Brno - sekce vzdělávání Sídlo U vlečky 71, Brno Kontakt mitacek@tdsbrno.cz www Pořádání vzdělávacích seminářů a kurzů v oblasti managementu.

84 top vision s.r.o. Sídlo U Půjčovny 71, Praha,Brno Kontakt info@topvision.cz www Manažerský rozvoj - pořádáme odborné semináře, interaktivní tréninky, výroční fóra, diskusní odpoledne a interní firemní rozvojové programy ke všem oblastem podnikového řízení. Disponujeme širokou a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v ČR.

85 TSM, spol. s r. o. - vzdělávací agentura Sídlo Dukelská 71, Vyškov-Předměstí Kontakt tsm@tsmvyskov.cz www Pořádáme semináře i zakázková školení v Brně, Praze, Ostravě a dalších městech po celé ČR již více než 20 let. Školíme v oblasti personální, celní, ekonomické, daňové, sociální, stavební, právní, archiv a další. Nabízíme i kurzy jazykové, počítačové či v

86 TUTOR Sídlo Moravské náměstí 71, Brno Kontakt www Nabídka jazykových kurzů pro veřejnost i firmy a pomaturitního studia. Pořádání přípravných kurzů na přijímací zkoušky na VŠ.

87 Ústav pro jazyk český AV ČR, v.v.i. Sídlo Královopolská 71, Brno Kontakt www Nabídka výuky cizích jazyků.

88 Vinařská akademie Valtice Sídlo nám. Svobody 71, Valtice Kontakt www Nabídka vzdělávání v oblasti vinařství. Propagace a výstavnictví vína.

89 VUT,fakulta podnikatelská Sídlo Kolejní 71, Brno Kontakt www Jedná se o prestižní Mezinárodní manažersko marketingové studium s dlouhodobou tradicí, kdy bude zahajován již 19 běh. Jde o společný program Fakulty podnikatelské a University K. Adamieckiego v Katowicích - Polsko. Možná návaznost na studia MBA.

90 Vzdělávací nadace Jana Husa Sídlo Žerotínovo náměstí 71, Brno Kontakt www

91 Vzdělávací ústav pro bezpečnostní strategie, s.r.o. Sídlo Lidická 71, Brno Kontakt www Nabízíme kurzy schopnosti rychlého přístupu k informacím, jejich správného vyhodnocení a vlastní obrany před konkurencí.

92 Zřetel, s.r.o. Sídlo Zvonařka 71, Brno Kontakt www Nabídka školení v oblasti project managmentu, prezentačních dovedností, osobního rozvoje, řešení konfliktů, kreativity a teambuildingu.

93 Krajská hospodářská komora Jihomoravského kraje Sídlo Vystaviště 1 71, Brno Kontakt info@khkjmk.cz www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

94 Okresní hospodářská komora Blansko Sídlo nám. Republiky 1 71, Blansko Kontakt ohk-blansko@seznam.cz www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

95 Okresní hospodářská komora Brno - venkov Sídlo Dvořákova 71, Brno Kontakt info@ohkbv.cz www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

96 Okresní hospodářská komora Břeclav Sídlo nám. T. G. Masaryka 71, Břeclav Kontakt www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

97 Okresní hospodářská komora Hodonín Sídlo Svatoborská , Kyjov Kontakt www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

98 Okresní hospodářská komora Vyškov Sídlo Havlíčkova 71, Vyškov Kontakt www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

99 Okresní hospodářská komora Znojmo Sídlo nám. Svobody 18 71, Znojmo Kontakt www Poradenství v oblasti podpory dalšího vzdělávání vedoucí k efektivnějšímu podnikání.

100 Knihovna Jiřího Mahena v Brně Sídlo Kobližná 4 71, Brno Kontakt ptejteseknihovny@kjm.cz www Poradenství v oblasti dalšího vzdělávání dospělých s realizací vzdělávacích programů

101 Městská knihovna Vyškov Sídlo Nádražní 4 71, Vyškov Kontakt knihovna@kkdvyskov.cz www Poradenství v oblasti dalšího vzdělávání dospělých s realizací vzdělávacích programů

102 Městská knihovna Hodonín Sídlo Národní třída 36 71, Hodonín Kontakt www Poradenství v oblasti dalšího vzdělávání dospělých s realizací vzdělávacích programů

103 Městská knihovna Znojmo Sídlo Zámečnická 288/9 71, Znojmo Kontakt www Poradenství v oblasti dalšího vzdělávání dospělých s realizací vzdělávacích programů

104 Městská knihovna Blansko Sídlo Rožmitálova 2302/4 71, Blansko Kontakt www Poradenství v oblasti dalšího vzdělávání dospělých s realizací vzdělávacích programů

105 Úřad práce České republiky - krajská pobočka v Brně Sídlo Polní 1011/37 71, Brno Kontakt jiri.fukan@bm.mpsv.cz www Poradenství v oblasti rozšiřování profesních znalostí v oblasti vzdělávání dospělých

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB

KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB KATALOG PRODUKTŮ A SLUŽEB 2011 PPŠ INSTITUT CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ PŘEROV, s.r.o. PALACKÉHO 1380/19, 750 02 PŘEROV TEL: 581 259 138 MOBIL: 606 045 111, 724 972 133 E-MAIL: pps@ppsinstitut.cz http://www.ppsinstitut.cz

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ

FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ FIREMNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A PORADENSTVÍ VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÉ KURZY Nabízíme: INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP PROGRAMY NA KLÍČ Význam má takové vzdělávání, které reaguje na zcela konkrétní potřeby. Kurzy v oblasti : sociálně

Více

praha a brno červenec prosinec 2009

praha a brno červenec prosinec 2009 profesní semináře praha a brno červenec prosinec 2009 budete vynikat Proč Tutor? Široká nabídka seminářů Veřejné nebo zakázkové firemní kurzy Kvalitní a profesionální lektorský tým Moderní učebny v centru

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 Akademie personalistiky 1 Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

NABÍDKOVÝ LIST. UNIVERZITA JANA AMOSE KOMENSKÉHO PRAHA s.r.o.

NABÍDKOVÝ LIST. UNIVERZITA JANA AMOSE KOMENSKÉHO PRAHA s.r.o. NABÍDKOVÝ LIST UNIVERZITA JANA AMOSE KOMENSKÉHO PRAHA s.r.o. Odborné zaměření Soukromá univerzita s hlavní činností v oblasti terciárního vzdělávání, výzkumu a vývoje. Hlavní zaměření v oblasti vzdělávání:

Více

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015 Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2015 Havířov

Více

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR

Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Vzděláváním ke konkurenceschopnosti chemického průmyslu v ČR Společnost TEMPO byla založena na podzim roku 1996 v Ostravě. V roce 1998 jsme začali působit v Praze. Nyní školíme po celé ČR. Nabízíme vám

Více

Centrum celoživotního vzdělávání

Centrum celoživotního vzdělávání Centrum celoživotního vzdělávání Filozofická fakulta Ostravská univerzita v Ostravě Vaše cesta ke vzdělání! Úvod Filozofická fakulta patří mezi zakládající fakulty Ostravské univerzity v Ostravě. Kromě

Více

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz

OBECNÉ INFORMACE. Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz OBECNÉ INFORMACE Oskara Motyky 2985/7, 702 00 OSTRAVA tel.: +420 591 124 075, mob.: +420 722 047 904 e mail: rubiso@centrum.cz Obsah Profil Identifikační údaje Nabídka klientům Návrh vzdělávacích programů

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1

AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 AKADEMIE PERSONALISTIKY 1 Akademie personalistiky 1 Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

AKADEMIE PERSONALISTIKY

AKADEMIE PERSONALISTIKY AKADEMIE PERSONALISTIKY Akademie personalistiky Institut personalistiky při VŠE v Praze (INPER) připravuje ve spolupráci se svými partnery ucelený program dalšího vzdělávání pro pracovníky personálních

Více

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2014

AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2014 Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další tvůrčí činnosti pro rok 2014 Havířov

Více

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit

Nabídka spolupráce stručný přehled témat, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Nabídka spolupráce stručný přehled t, která je možné zahrnout do projektu rozvoje zaměstnanců a jsme schopni je lektorsky zajistit Pro Centre, s.r.o. Ing.Jana Bíšková Jednatelka společnosti E mail : jana.biskova@procentre.eu

Více

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ

POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ POVEZ PROJEKT ÚŘADU PRÁCE NA PODPORU ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ Využijte dotace z projektu POVEZ na vzdělávání vašich zaměstnanců Projekt POVEZ = kvalitně proškolení zaměstnanci bez starostí pro

Více

Informačně poradenský systém. DPV v Lotyšsku. Lenka Horová. Národní vzdělávací fond, o.p.s.

Informačně poradenský systém. DPV v Lotyšsku. Lenka Horová. Národní vzdělávací fond, o.p.s. Informačně poradenský systém DPV v Lotyšsku Lenka Horová Národní vzdělávací fond, o.p.s. 2007 Sdružení pro Informačně poradenský systém tvořené společnostmi KPMG Česká republika,s.r.o, Gradua-CEGOS, s.r.o.

Více

DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY

DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY 2011-2014 0 OBSAH 1 Poslání Ekonomické fakulty... 1 2 Priority Ekonomické fakulty... 2 2.1 Vzdělávání a pedagogická činnost... 2 2.2 Výzkum a aplikace vědeckovýzkumných

Více

International Management CEMS MIM Programme

International Management CEMS MIM Programme International Management CEMS MIM Programme Jiří Hnilica CEMS Academic Director Gabriela Böhmová CEMS Programme Manager International Management Navazující magisterský obor na Fakultě podnikohospodářské

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město

Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka Provozovna: FAKTUM OPAVA Masařská 15, Opava-Město PŘEDSTAVENÍ REKVALIFIKAČNÍHO ZAŘÍZENÍ Mgr. Zbyněk Rybka, Opava Rekvalifikační zařízení Mgr. Zbyněk Rybka působí

Více

INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme

INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme INTERNATIONAL MANAGEMENT CEMS MIM Programme Ladislav Tyll CEMS Academic Director Pavlína Frydrychová CEMS Programme and Corporate Relations Manager Šárka Otčenášková Communication Manager CEMS CEMS MIM

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové, inovační a další činnosti B.I.B.S., a. s. vysoké školy na období 2015 2020 Září 2015 Dlouhodobý záměr vzdělávací, vědecké a výzkumné, vývojové,

Více

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka

JAZYKOVÉ SCHOPNOSTI. Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ Společnost: Slůně svět jazyků, s.r.o. Zástupce: Ing. Lucie Vlková, výkonná ředitelka Jak na cizí jazyky? Proč se učím? Čeho chci dosáhnout? Konkrétní cíle v jazyce

Více

Curriculum vitae - Stanislav Loskot. Vysokoškolské, magisterský program, MBA (Ústav práva a právní vědy)

Curriculum vitae - Stanislav Loskot. Vysokoškolské, magisterský program, MBA (Ústav práva a právní vědy) Profesní životopis Jméno a příjmení Mgr. Stanislav Loskot, MBA Adresa Košařiska 112 Milíkov 739 81 Telefon +420 737 977 779 E-mail Státní příslušnost loskot.stanislav@gmail.com Česká republika Datum narození

Více

AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015

AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015 NEWSLETTER AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE www.amakcz.cz BŘEZEN 2015 AKADEMIE MANAGEMENTU A KOMUNIKACE AMAK je mezinárodní vysoká škola realizující bakalářské, magisterské a doktorské studijní programy

Více

Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2

Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2 Seznam grantových projektů OP VK schválených ve 4. výzvě oblasti podpory 3.2 Číslo výzvy Číslo a název globálního grantu: Vyhlašovatel (ZS): 04 CZ.1.07/3.2.04 - Podpora nabídky dalšího vzdělávání v Jihomoravský

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ:

VÝROČNÍ ZPRÁVA Jules a Jim o. s. Jules a Jim o. s., Krkonošská 6, Praha 2, IČ: VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Jules a Jim o. s. Kontaktní údaje: Název organizace: Jules a Jim o. s. Adresa sídla: Krkonošská 6, Praha 2, 120 00 Telefonní kontakt: 605 831285 (Martin Kozel, ředitel) E-mail: info@julesajim.cz

Více

Zahraniční partner Liverpool John Moores University (www.ljmu.ac.uk)

Zahraniční partner Liverpool John Moores University (www.ljmu.ac.uk) Instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských krajských obchodních komor a 5. moravských krajů v oblasti profesního

Více

Vymezení předmětu zakázky

Vymezení předmětu zakázky Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídek Vymezení předmětu zakázky k zakázce s názvem Vzdělávání zaměstnanců členů Svazu zpracovatelského průmyslu Název projektu: Rozvojem lidských zdrojů zpracovatelského průmyslu

Více

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz

CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ. Nikdy. není. pozdě. na vaše. vzdělání. Ceník. profesních kurzů. www.bivs.cz CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Nikdy není pozdě na vaše vzdělání Ceník profesních kurzů www.bivs.cz PRAHA DLOUHODOBÉ ZÁKLADY BANKOVNICTVÍ (1 semestr) 28. 9. 2011 15. 12. 2011 15 900 Kč/semestr 1001-11 OCEŇOVÁNÍ

Více

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY

OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY OPEN MANAGEMENT AKREDITOVANÝ PROGRAM PRO TOP MANAŽERY PROGRAM OPEN MANAGEMENT je intenzivní kurz pro TOP manažery, senior manažery a HR specialisty, kteří si chtějí osvojit vědecké či praktické znalosti

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 2. září 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. koučink a manažerské poradenství

Více

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav

Bankovní institut vysoká škola, a.s. Praha Karlovy Vary Písek Teplice Břeclav Bankovní institut vysoká škola, a.s. Kdo jsme? První soukromá vysoká škola Atraktivní studijní obory Univerzitní informační systém Skvělé zázemí a nejnovější technika Moderní bezbariérová budova Jsme součástí

Více

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání!

Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! Každý vrchol si žádá své... Kdo jsme? Váš partner pro další vzdělávání! PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI TRADICE společnost založena v roce 1996, DOBRÁ ZNAČKA respekt důvěra partnerství, LÍDR ve vzdělávání na českém

Více

Obsah Poslání Ekonomické fakulty Priority Ekonomické fakulty Vzdělávání a pedagogická činnost... 2

Obsah Poslání Ekonomické fakulty Priority Ekonomické fakulty Vzdělávání a pedagogická činnost... 2 DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY 2015-2019 0 OBSAH Obsah... 1 Poslání Ekonomické fakulty... 1 Priority Ekonomické fakulty... 2 1 Vzdělávání a pedagogická činnost... 2 2 Výzkum a aplikace vědeckovýzkumných

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název projektu: Vzdělávání konkurenceschopnost prosperita Registrační číslo projektu: CZ.04.1.03/4.1.11.3/2922 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ s uveřejněním dle Příručky pro příjemce finanční podpory

Více

VYSOKÁ ŠKOLA REGIONÁLNÍHO ROZVOJE

VYSOKÁ ŠKOLA REGIONÁLNÍHO ROZVOJE VYSOKÁ ŠKOLA REGIONÁLNÍHO ROZVOJE Historie VŠRR státní souhlas MŠMT v listopadu 2003 akreditace prvního studijního oboru Regionální rozvoj ve studijním programu Regionální rozvoj v prosinci 2003 (PS) rozšíření

Více

Nabídka vzdělávání zaměstnanců financovaného ze zdrojů EU Realizátor projektů ESF: Školamanažerskéhorozvoje rozvoje s.r.o. ro Představení Školy manažerského rozvoje založena v roce 1995 s posláním šířit

Více

Studijní obor. Sociální management. Studijní program Hospodářská politika a správa SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ

Studijní obor. Sociální management. Studijní program Hospodářská politika a správa SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní obor Sociální management Studijní program Hospodářská politika a správa studijní obor je odborně garantován Katedrou ekonomie a veřejné správy výuka je zajišťována vysoce kvalifikovanými pedagogy

Více

praha a brno slevu Proč Tutor? Pro firmy profesní semináře LEDEn červen 2010 budete vynikat z vaší firmy a získejte

praha a brno slevu Proč Tutor? Pro firmy profesní semináře LEDEn červen 2010 budete vynikat z vaší firmy a získejte LEDEn červen 2010 profesní semináře praha a brno budete vynikat Proč Tutor? Široká nabídka seminářů Veřejné nebo zakázkové firemní kurzy Kvalitní a profesionální lektorský tým Moderní učebny v centru Prahy

Více

NABÍDKA SLUŽEB PRO PARTNERSKÉ ORGANIZACE

NABÍDKA SLUŽEB PRO PARTNERSKÉ ORGANIZACE NABÍDKA SLUŽEB PRO PARTNERSKÉ ORGANIZACE FAKULTA MANAGEMENTU JINDŘICHŮV HRADEC O FAKULTĚ MANAGEMENTU Fakulta managementu v Jindřichově Hradci je nejmladší a jedinou mimopražskou fakultou Vysoké školy ekonomické

Více

Gradua-CEGOS Vzdělávání Gradua

Gradua-CEGOS Vzdělávání Gradua Gradua-CEGOS Veřejné kurzy Zakázkové kurzy na míru Profesní E-learning a blended learning Poradenství ve gradua.cz O Gradua-CEGOS Naše přístupy k řešení Gradua-CEGOS je původem česká vzdělávací a poradenská

Více

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU MASARYKOVY UNIVERZITY NA ROK 2012 1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA 1.1 Profilace a diverzifikace studijních programů koordinaci přijímacích

Více

PROBLÉMY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ČR

PROBLÉMY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ČR Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, PROBLÉMY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V ČR Erika Konupčíková Plzeň, 6.11.2014 Představení AIVD ČR, o.s. největší sdružení ve vzdělávání dospělých založena v roce 1990

Více

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012

Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing. pro studenty studující od roku 2011/2012 Studijní obor Manažerská ekonomika Bakalářský studijní obor Manažerská ekonomika specializace Marketing pro studenty studující od roku 2011/2012 V první fázi studia oboru Manažerská ekonomika získá student

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2017

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2017 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období 2016 2020 Aktualizace pro rok 2017 Verze: 1 Platnost: 1. 1. 2017 Zpracovali: RNDr. Josef

Více

Písemná zpráva zadavatele. podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Písemná zpráva zadavatele. podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Písemná zpráva zadavatele podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění 1. Název veřejné zakázky: Semináře pro lektory zabývajících se dalším vzděláváním nové vyhlášení

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 7) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 5. července 2012.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 7) Oblasti vědeckého zájmu 1. Dopravní psychologie, lidský faktor v dopravě, 2. koučink a manažerské

Více

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání

AHA PR Agency, s.r.o. Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o Osobní a profesní rozvoj Kurzy, tréninky, vzdělávání AHA PR Agency, s.r.o. Vzdělávání dospělých - osobní a profesní rozvoj Školící středisko Praha 4 AGENTURA AHA - VÁŠ PROFIT Praxe

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Charakteristika studijního oboru Účetnictví a daně Studijní obor je nabízen v rámci studijního programu Ekonomika a management v bakalářském studijním programu prezenční

Více

Ekonomika podnikání v obchodě a službách

Ekonomika podnikání v obchodě a službách Studijní obor Ekonomika podnikání v obchodě a službách Studijní program Ekonomika a management NĚKOLIK ZÁKLADNÍCH INFORMACÍ Studijní obor je odborně garantován Katedrou podnikové ekonomiky a managementu.

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu

Zpráva o výsledcích výběrového procesu Zpráva o výsledcích výběrového procesu I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 Název priority Číslo opatření 3.3 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy

Více

Projekt TECH-NET. Nové materiály a technologie - spojení výzkumu, vývoje a technické praxe

Projekt TECH-NET. Nové materiály a technologie - spojení výzkumu, vývoje a technické praxe Projekt TECH-NET Nové materiály a technologie - spojení výzkumu, vývoje a technické praxe ing. Blanka Tomková Ph.D. Fakulta textilní TUL Hlavní manažer projektu Hlavní cíl projektu: OP VK - oblast podpory

Více

Ing. Ludvík FILIP Poradenství a konzultace Pod Břízami 5240 430 04 Chomutov http://www.nbqc.cz

Ing. Ludvík FILIP Poradenství a konzultace Pod Břízami 5240 430 04 Chomutov http://www.nbqc.cz VZDĚLÁNÍ A KVALIFIKACE 1980-1984 SPŠ stavební Brno, Kudelova 8 obor Zdravotně vodohospodářské stavby (36-54-6) zakončený úspěšně maturitní zkouškou 2008-2011 Vysoká škola manažerské informatiky a ekonomiky,

Více

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM TRÉNINK INTERNÍCH LEKTORŮ Máte možnost získání nezbytně nutné pedagogické minimum pro interní vzdělávání

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6)

Matúš Šucha: Profesní životopis. Profesní životopis. PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011. Matúš Šucha. Strana 1 (celkem 6) Profesní životopis PhDr. Matúš Šucha, Ph. D. Ke dni: 18. ledna 2011.. Matúš Šucha Strana 1 (celkem 6) Oblasti vědeckého zájmu 1. psychologie práce, organizace a řízení 2. dopravní psychologie 3. primární

Více

VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV

VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV VZDĚLÁVACÍ CENTRUM TURNOV VÁŠ PARTNER V OBLASTI CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 2016/2017 ORGANIZACE KURZŮ podzimní a jarní semestr vyučovací hodina = 45 minut obvykle 1 setkání týdně (2 3 vyučovací hodiny) maximálně

Více

Nabídka služeb pro. firemní zákazníky. Programy osobnostního rozvoje Jazykové kurzy Překladatelské a tlumočnické služby

Nabídka služeb pro. firemní zákazníky. Programy osobnostního rozvoje Jazykové kurzy Překladatelské a tlumočnické služby Nabídka služeb pro firemní zákazníky Programy osobnostního rozvoje Jazykové kurzy Překladatelské a tlumočnické služby Obsah Programy osobnostního rozvoje NOVĚ OBCHODNÍKEM SUVERÉNNÍ OBCHODNÍK NOVĚ MANAŽEREM

Více

školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu?

školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? Chcete si prodloužit školní léta?... užít si zábavu a najít nové kamarády?... nebo vás nepřijali na vysokou školu? pomaturitní studium 2010/2011 Studium je [KU:L] anglický jazyk Přípravné kurzy na VŠ Nultý

Více

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM

DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM OLOMOUC TRAINING CENTRE s.r.o., Brněnská 47, 779 00 Olomouc tel: 585 417 828, 723 560 038, fax: 585 417 823 e mail: jana.palkova@otc-olomouc.cz N A B Í Z Í M E V Á M DESETIDENNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM MARKETING

Více

AKADEMIE LÉKÁRENSKÉ PÉČE NOVÝ FORMÁT STUDIA PRO MANAGEMENT LÉKÁREN

AKADEMIE LÉKÁRENSKÉ PÉČE NOVÝ FORMÁT STUDIA PRO MANAGEMENT LÉKÁREN AKADEMIE LÉKÁRENSKÉ PÉČE NOVÝ FORMÁT STUDIA PRO MANAGEMENT LÉKÁREN AKADEMIE LÉKÁRENSKÉ PÉČE NOVÝ FORMÁT STUDIA PRO MANAGEMENT LÉKÁREN Dvousemestrální (roční) studijní program na principu MBA Studium zaměřené

Více

Marketing a management

Marketing a management Studijní obor Marketing a management Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ studijní obor je odborně garantován Katedrou podnikové ekonomiky a managementu výuka je zajišťována

Více

Moravská vysoká škola. Olomouc, o.p.s. www.mvso.cz

Moravská vysoká škola. Olomouc, o.p.s. www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. www.mvso.cz Obsah OBSAH... 2 1 VEDENÍ MVŠO... 3 2 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA MVŠO... 4 3 HISTORIE MVŠO... 5 4 NABÍDKA STUDIA... 6 strana 2 strana 3 1 Vedení MVŠO 2 Organizační

Více

Mendelova univerzita v Brně. Ondřej Švehla

Mendelova univerzita v Brně. Ondřej Švehla Mendelova univerzita v Brně Ondřej Švehla Obsah 2 1 Obsah 1 Obsah... 2 2 Provozně ekonomická fakulta Mendelovy univerzity v Brně... 3 3 Studijní obory na PEF Mendelu... 3 3.1 Ekonomika a management...

Více

Úvod. Projektový záměr

Úvod. Projektový záměr Vzdělávací program Řízení jakosti a management kvality Realizátor projektu: Okresní hospodářská komora Karviná Kontakt: Svatováclavská 97/6 733 01 KARVINÁ +420 596 311 707 hkok@hkok.cz www.akademieok.cz

Více

VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ NA VUT V BRNĚ. 17. 9. 2009 / barokní aula VUT v Brně Vlastimil Bejček bejcek@cpp.vutbr.cz / 603 426 627

VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ NA VUT V BRNĚ. 17. 9. 2009 / barokní aula VUT v Brně Vlastimil Bejček bejcek@cpp.vutbr.cz / 603 426 627 VZDĚLÁVÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ NA VUT V BRNĚ 17. 9. 2009 / barokní aula VUT v Brně Vlastimil Bejček bejcek@cpp.vutbr.cz / 603 426 627 PROGRAM 1. Informace o vzdělávání zaměstnanců na VUT v Brně 2. Mezinárodní

Více

Aktualizace pro rok 2014

Aktualizace pro rok 2014 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti Hornicko-geologické fakulty VŠB TUO na období 2011-2015 Aktualizace pro rok 2014 Ostrava, 2014 ÚVOD

Více

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT

Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT Studijní obor MANAGEMENT garant oboru: doc. Ing. Petra Horváthová, Ph.D. STUDIJNÍ OBOR MANAGEMENT tříletý bakalářský studijní obor akademický titul bakalář - Bc.

Více

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s.

Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Západomoravská vysoká škola Třebíč, o.p.s. Ladislav Dokoupil (Jméno) Datum : úterý, 11. října 2011 Obsah : Obsah :... 2 1 Veřejnosprávní studia... 3 1.1 Studijní program Hospodářská politika a správa...

Více

Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci,

Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, Vážení uchazeči o studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, vítáme Vás na Ústavu pedagogiky a sociálních studií. www.upss.cz Proč si vybrat ke svému studiu Olomouc Pedagogickou fakultu

Více

Obsah Poslání Ekonomické fakulty Priority Ekonomické fakulty... 2

Obsah Poslání Ekonomické fakulty Priority Ekonomické fakulty... 2 DLOUHODOBÝ ZÁMĚR EKONOMICKÉ FAKULTY 2015-2019 0 OBSAH Obsah... 1 Poslání Ekonomické fakulty... 1 Priority Ekonomické fakulty... 2 1 Vzdělávání a pedagogická činnost... 2 2 Výzkum a aplikace vědeckovýzkumných

Více

ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP)

ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) 1 nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě vyučován na JU již od roku 1994 garantem je Katedra

Více

Podniková ekonomika a management (PEM)

Podniková ekonomika a management (PEM) Podniková ekonomika a management (PEM) Bakalářský studijní program Ekonomika a management doc. RNDr. Ing. Roman Šperka, Ph.D. Co potřebujeme pro úspěšnou profesní kariéru? Znalost konkrétního oboru, kde

Více

... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ?

... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ? ... chceš si prodloužit školní léta?... nepřijali Tě na VŠ? Pomaturitní studium 2008/2009 Nepřijali Tě na VŠ nebo si chceš prostě jen prodloužit školní léta? Výhody pomaturitního studia u Tutoru: Status

Více

Kariérový poradce pro vzdělávací a profesní dráhu

Kariérový poradce pro vzdělávací a profesní dráhu Kariérový poradce pro vzdělávací a profesní dráhu Kariérový poradce pro vzdělávací a profesní dráhu vede klienty v jakémkoliv věku a v kterékoliv fázi jejich života k samostatnému zodpovědnému rozhodování

Více

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1

KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY. Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 KARIÉRNÍ CENTRUM MASARYKOVY UNIVERZITY Masarykova univerzita - univerzita s budoucností 1 CHARAKTERISTIKA KARIÉRNÍHO CENTRA MU Cílem působení Kariérního centra Masarykovy univerzity je směrovat jeho vývoj

Více

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001

Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 Střední škola ekonomiky, obchodu a služeb SČMSD Benešov, s.r.o. Držitel certifikátu dle ISO 9001 I N F O R M A C E - o oborech vzdělávání ve školním roce 2010/2011 - o termínech a organizaci přijímacího

Více

Institucionální plán pro rok 2014

Institucionální plán pro rok 2014 Institucionální plán pro rok 2014 Předkládá prof. Ing. Karel Melzoch, CSc., rektor Projednáno AS VŠCHT Praha 29. 10. 2013 1 Institucionální plán Vysoké školy chemicko-technologické v Praze pro r. 2014

Více

Regionální hospodářská komora Brno

Regionální hospodářská komora Brno 1 z 7 21.03.2019 11:45 PARTNEŘI AKADEMIE Akademie DM Partneři akademie Od samého začátku je Akademie digitálního managementu, z.ú. postavena tak, že spolupracuje se špičkami ve svých oborech. Proto jsme

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní obor Účetnictví a daně Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Obecné informace studijní obor je odborně garantován Katedrou financí a účetnictví výuka je zajišťována

Více

IBA CZ. Představení společnosti. Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007

IBA CZ. Představení společnosti. Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007 IBA CZ Představení společnosti Ing. Jan Valdman, Ph.D. 22 May 2007 Agenda Představení IBA CZ a IBA Group Čím se zabýváme Zaměstnání v IBA CZ Nabídka pro studenty Partnerství s MU Soutěž

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace včetně zadávacích podmínek V rámci získaného grantového projektu pro zaměstnance John Crane Sigma a.s. vyhlašujeme výběrové řízení

Více

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava

Spolupráce vysokých škol s absolventy. Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava Spolupráce vysokých škol s absolventy Ing. Roman Kozel, Ph.D. proděkan Ekonomické fakulty VŠB TU Ostrava SEGMENTY SPOLUPRÁCE studenti středních škol studenti vysoké školy absolventi vysoké školy zaměstnanci

Více

Personální zajištění certifikace personálu vzdělávacích institucí

Personální zajištění certifikace personálu vzdělávacích institucí Personální zajištění certifikace personálu vzdělávacích institucí Certifikační proces při certifikaci obou oblastí certifikace lektora vzdělávání i manažera vzdělávání budou zajišťovat a) Kmenoví pracovníci

Více

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY

1. PODROBNÁ SPECIFIKACE ZAKÁZKY PŘÍLOHA Č. 1 Specifikace předmětu veřejné zakázky Výběr dodavatele vzdělávacích a poradenských služeb v rámci projektu Zavedení systému hodnocení a motivace zaměstnanců David Türke Uniwin 1. PODROBNÁ SPECIFIKACE

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 3 ázev priority Číslo opatření 3.3 ázev opatření Číslo grantového schématu ázev grantového schématu Číslo výzvy II. Obecné informace o výzvě Zpráva o

Více

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti

ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti ČÁST 1 VZ Školení na měkké a manažerské dovednosti Kurz č. 1 Praktický leadership a manager jako coach Praktický leadership a manager jako coach 12 hodin ve 2 školicích dnech / 1 skupina 24 osob / - Seznámení

Více

Daně a daňová politika /ZK Finanční analýza /ZK Projektové řízení /ZK Reklama a marketingová komunikace /ZK Marketingový výzkum /ZK Marketing

Daně a daňová politika /ZK Finanční analýza /ZK Projektové řízení /ZK Reklama a marketingová komunikace /ZK Marketingový výzkum /ZK Marketing Struktury studia Struktury studia bakalářského studijního programu (studijní obory Podniková ekonomika, Komunikace a lidské zdroje, Marketing), magisterského navazujícího studijního programu (studijní

Více

Projekt Pro Plný Život. Seminář Inovace a mainstreaming

Projekt Pro Plný Život. Seminář Inovace a mainstreaming Projekt Pro Plný Život EQUAL/2/07 ; CZ.04.4.09/3.1.00.4/0008 Seminář Inovace a mainstreaming Praha, 20.9.2006 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY

Více

PERSONÁLNÍ AKADEMIE praktická personalistika jako konkurenční nástroj

PERSONÁLNÍ AKADEMIE praktická personalistika jako konkurenční nástroj PERSONÁLNÍ AKADEMIE praktická personalistika jako konkurenční nástroj V aktuálním ekonomickém prostředí se jeví jako strategicky klíčová oblast managementu lidských zdrojů. Bez systémového a zároveň flexibilního

Více

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1

Zpráva o výsledcích výběrového procesu 1 I. Identifikace grantového schématu Číslo priority 1 Název priority Číslo opatření 1.1 Název opatření Číslo grantového schématu Název grantového schématu Číslo výzvy 3 II. Obecné informace o výzvě Vyhlašovatel

Více

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293

Podpora podnikatelek Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Reg. č. projektu CZ.1.04/3.4.04/00293 Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Společnost Ascari s.r.o. IČO: 284 04

Více

Možnosti poradenství v sociálním podnikání. Gabriela Kurková a Eva Dorňáková Praha 25.6. 2015

Možnosti poradenství v sociálním podnikání. Gabriela Kurková a Eva Dorňáková Praha 25.6. 2015 Možnosti poradenství v sociálním podnikání Gabriela Kurková a Eva Dorňáková Praha 25.6. 2015 P3 People, Planet, Profit, o.p.s. Poslání: Prosazování a podpora sociálního podnikání v ČR. Aktivity P3 poskytujeme

Více

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ

Studijní obor. Účetnictví a daně. Studijní program Ekonomika a management SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní obor Účetnictví a daně SPRÁVNÁ VOLBA PRO VZDĚLÁNÍ Studijní program Ekonomika a management Koncepce studijního oboru Účetnictví a daně vychází ze současných potřeb trhu práce a vytváří poznatkový

Více

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 15, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno Hybešova 5, 602 00 Brno IČ: 60555980 DIČ: CZ60555980 SŠ Nabídka vzdělávacích programů DVPP na 2. pololetí školního

Více

Partnerství s PEF MENDELU

Partnerství s PEF MENDELU Partnerství s PEF MENDELU C h a r a k t e r i s t i k a fa k u lt y Prestižní studium praktické a flexibilní studium vysoká zaměstnanost absolventů nejlepší ekonomická fakulta na Moravě* třetí nejlepší

Více

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2018

Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období Aktualizace pro rok 2018 Dlouhodobý záměr vzdělávací a vědecké, výzkumné, vývojové a inovační, umělecké a další tvůrčí činnosti na období 2016 2020 Aktualizace pro rok 2018 Verze: 4 Platnost: 1. 9. 2017 Zpracovali: RNDr. Josef

Více