Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna."

Transkript

1 POLSKÉ FILMOVÉ LÉTO

2 POLSKIE FILMOWE LATO Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna. V Lodži, kde roku 1899 vznikl první stálý biograf, funguje více jak šedesát let známá filmová škola. Světu dala takové osobnosti, jako třeba Krzysztofa Kieślowskeho, Jerzyho Kawalerowicze, Andrzeje Munka, Agnieszku Holland, Krzystofa Zanussiho, Romana Polańskeho, nebo na Oscara mnohokrát nominovaného Andrzeje Wajdu. Nebýt jejich díla, historie světové kinematografie by byla o mnoho chudší. I tak ale kultovní snímky jako Nůž ve vodě, Hnus, Pianista, Muž ve stínu nebo Pomsta, znají v Čechách především filmoví nadšenci. Co je platné, že polská tvorba snese srovnání nejen s ostatní evropskou konkurencí, ale mnohdy předčí i výrazně nákladnější zámořskou produkci? Do českých kin se mezi záplavou masové popkultury, bohatě podporovanou křiklavou reklamní kampaní, skutečná kvalita s výrazně umělečtější ambicí probojovává jen velmi těžce. Alespoň malou ochutnávku z bohaté a neprávem opomíjené filmové nabídky našich severních sousedů chce proto v příštím roce dopřát českým divákům nový projekt Polské filmové léto. Ve spolupráci s polskou televizí, společností Urania a Polským kulturním institutem se v průběhu července a srpna rozjede po osmi největších českých městech putovní letní biograf, aby v každém z nich vždy dva víkendové dny proměnil v malý festival polského filmu.

3 Organizátoři vsázejí na osvědčenou cestu spojení bezplatné projekce atraktivních snímků a kouzla jedinečného prostředí letního kina. Film zhlédnutý pod širým nebem má totiž v sobě rozměr, který divák nikde jinde nenajde. Technologie mobilního kina umožňuje v relativně krátkém čase postavit dokonale ozvučený a kompletně vybavený biograf s promítacím plátnem 12x6 metrů i na místech, kde by za normálních okolností promítání nebylo možné. Návštěvníkům se dostane podívané, která se kvalitou projekce vyrovná špičkovým multiplexům. Polské filmové léto chce navázat na úspěšnou spolupráci započatou pozoruhodnou projekcí filmu Katyň v prostorách bývalých vojenských kasáren a pokračující loňským dvoudenním promítáním snímků Poslední akce a Křtiny právě v Pardubickém letním kině. Obě akce jednoznačně potvrdily, že o polské filmy je mezi českými diváky velký zájem. Byla by tedy škoda nerozšířit tento pokus o vzájemné sblížení dvou tak blízkých a přitom, jako by na míle vzdálených kultur, také do dalších měst.

4 TECHNOLOGIE MOBILNÍHO KINA Mobilní letní kino lze během několika hodin přemístit na jakéhokoliv místo a rychle postavit a realizovat kdekoliv, kde je rovná plocha, prostor pro diváky a večer tma. Mobilní letní kino využívá nafukovací plátna různých velikostí kotvená lehce do trávníku, nebo na zpevněné ploše pomocí závaží plněných vodou. Výhodou takové instalace je, že nijak nezasahuje do okolí. Soubor je osazen profesionálními projektory a ozvučením s výkonem odpovídajícím místu projekce a žánru uváděného titulu. Bez nutnosti použití velkých a složitých podpůrných konstrukcí může stát mobilní kino samo o sobě téměř na jakémkoliv místě. Díky své nízké váze je perfektní pro instalaci v citlivém prostředí, jako jsou například fotbalové stadiony, zahradní parky, historická centra, či interiéry. Optimálním místem pro realizaci projekcí je zhutněný terén či pevný podklad. Nejčastěji jsou to náměstí a jim podobná místa veřejných městských prostranství. Volba správného zařízení garantuje vysokou kvalitu promítání v městském prostředí, mnohdy i bez potřeby vypínání pouličního osvětlení. 12 x 6 m 9 x 6 m mobilni-kino.eu

5

6

7

8

9 POLSKÉ FILMOVÉ LÉTO 2012 Pardubice zažily filmové léto s polskou příchutí Závěr tohoto týdne byl v areálu letního kina poblíž pardubického skateparku zasvěcen polským filmům. Polské filmové léto je projekt, který jsme připravili ve spolupráci s panem Miroslavem Zukalem z koprodukční společnosti Urania. Dva večery tak u nás lidem zpříjemnily opravdu podařené snímky od našich sousedů, hodnotí šéf pardubického letního kina Jan Motyčka. Ve čtvrtek 23. srpna běžel na plátně pod širým nebem Poslední akce režiséra Michala Rogalského. Syna vám zmlátili gangsteři a zastání nikde. Co dělat? Ještě že je tu svérázný dědeček, válečný veterán, s partičkou povedených kumpánů. Nápad na geniální odvetnou akci, při níž má být oklamán mafián Szaro, vykopány ukryté zbraně a do pasti nastraženo skvostné Fabergého vejce plné zlata a drahých kamenů, je tak rázem na světě. Všechno ale nakonec dopadne trochu jinak a tahle pomstychtivá partyzánština ve stylu Dannyho parťáků nabere rychlejší obrátky, než si odvážní senioři původně mysleli. Takový je stručný děj snímku, za kterým stojí coby producent Juliusz Machulski, tvůrce kultovních polských komedií jako Sexmise, Kiler nebo Vinci. V jedné ze svých posledních rolí se tu představil i jeho otec Jan, legendární kasař Kwinto z filmu Vabank. Jde o dynamickou, zábavnou podívanou plnou nečekaných zvratů, dodává Motyčka. Dobrodružnou akční komedii vystřídal o den později, tedy v pátek 24. srpna, drsný, avšak velmi lidský příběh ze současného varšavského podsvětí, kde vládne zákon ulice a nejsilnějšího gangu. Film Křtiny natočil před dvěma lety režisér Marcin Wrona a získal si díky němu sympatie kritiků po celé Evropě. Čeští diváci si snímek mohou pamatovat z loňského Febiofestu, odkud si odvezl cenu Grand Prix.

10 Když vám syna zmlátí gangsteři a nemáte nikde zastání, co uděláte? Využijte pomoci vlastního dědečka, válečného veterána, pasti nastraženo skvostné Fabergého vejce plné zlata a drahých kamenů. Jenže všechno nakonec dopadne trochu jinak a tahle pomstychtivá partyzánština ve stylu Dannyho parťáků nabere Dva někdejší přátelé z malého městečka, kteří se chtěli dostat do velkého světa, se setkávají po několika letech. Michalovi se to podařilo - žije v luxusním bytě ve Varšavě, podniká, má krásnou ženu a novorozeného syna. Janek, jeho někdejší kumpán za ním přijíždí z vojny, aby se stal kmotrem jeho dítěte. Kamarádo- člověka, jenž se rozpláče i v okamžiku, kdy musí nechat utratit nemocného psa. Nic ale není takové, jak se na první pohled zdá. Michala totiž pronásleduje zločinecká minulost: členové jeho někdejšího gangu, které před lety udal policii, mu vyhrožují smrtí. V obavách z budoucnosti dokonce žádá Janka, aby se ujal jeho Přestože polská filmová tvorba snese srovnání nejen s evropskou konkurencí, ale mnohdy předčí i výrazně nákladnější zámořskou produkci, v českých kinech se její kusy neobjevují zrovna nejčastěji. Nový projekt Polské filmové léto proto pardubickým divákům dopřává alespoň malou ochutnávku z bohaté a neprávem opomíjené nabídky. V podstatě jde o pokračování spolupráce, která začala už před dvěma lety úspěšnou projekcí filmu Katyň. Pevně věřím, že bude pokračovat i v budoucnu. A třeba se nám ji podaří ještě rozšířit, dodává Motyčka. Je tedy dost možné, že se příští rok rozroste seznam velkých pardubických kulturních událostí o jeden nový festival - o festival polských filmů. PARDUBICE 23-24/8/2012 LETNÍ KINO PARDUBICKÉ LETNÍ KINO 23-24/8/2012 PROGRAM NAŠI FILMOVÝ SOUSEDÉ NÁM ZPRÍJEMNÍ TOTO LÉTO TÍM NEJLEPŠÍM Z JEJICH KINEMATOGRAFIE čtvrtek Poslední akce Polsko, 2009, režie Michal Rogalski, 95 min, české titulky akce pátek Křtiny Polsko, 2010, režie Marcin Wrona, 86 min, české titulky Poslední akce Křtiny DhfjhPid quidelis Rae eostium volluptatem aut voluptat est, occupta tquatio nsecto doluptas min eatio iur maxime landia ipsam quia qui dolorit, volupta tiasint maxime nam qui officae niendae volor sed mincia con es adicae. It eos rernam, que a partičky jeho kumpánů! To on naplánoval tu geniální akci, při níž měl být oklamán mafián Szaro, vykopány ukryté zbraně a do PARDUBICE LETNÍ KINO PARDUBICE LETNÍ KINO PARDUBICE LETNÍ KINO PARDUBICE LETNÍ KINO rychlejší obrátky než si odvážní senioři mysleli. vou proměnou je však překvapen a spoustě věcí nerozumí. Kdysi drsný přítel, který si nenechal nic líbit, se proměnil v citlivého rodiny. Ten se ale právě v tomto okamžiku odhodlá k činu, jehož důsledky už nelze vzít zpět.

11 REFERENCE - pardubická část Mezinárodního filmového festivalu Febiofest ( ) - Pardubické letní kino, nejnavštěvovanější projekt regionu (od roku 2006) - projekce filmu Spalovač mrtvol v pardubickém krematoriu (2006) - projekce filmu Ostře sledované vlaky na pardubickém nádraží (2007) - projekce filmu Tmavomodrý svět v prostorách letištního hangáru (2008) - projekce seriálu Sanitka ve výrobní hale dodavatele sanitních vozů Sicar (2008) - projekce filmu Katyn v objektu bývalých kasáren (2009) - projekce filmu Občan Havel Přikuluje v prostorách Pivovaru Pernštejn (2010) - projekce filmu Zapomenuté světlo v kostele Zvěstování Panny Marie (2011) - realizace mimořádných projekcí v rámci Febiofestu na Letišti Praha (2011) - projekce filmu Markéta Lazarová na nádvoří Nostického paláce (2012) - realizace projektu TOP Kino na pardubickém Pernštýnském náměstí (2012) - realizace projektu Letní kino pro seniory Ústeckého kraje (35 projekcí, 2012) - projekce filmu Hoří, má panenko na nádvoří Nostického paláce (2012) - dlouhodobá realizace kina Cinema Time na Letišti Václava Havla Praha (od roku 2011)

12 PARDUBICKÉ LETNÍ KINO Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava, koncert nebo ples. Kino není jen o poklidném sledování oživlých obrázků, ale také o setkání a setkávání se. Snad každý rád vzpomíná na první rande, které povětšinou probíhalo právě v kině. Filmová projekce - to je také inspirace. Francouzský umělec Jean Effel říkal, že kino je čerpací stanicí zážitků a fantazií. Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Téměř každý v nějakém byl nebo o něm alespoň slyšel od svých blízkých. Promítání pod širákem má nezaměnitelné kouzlo. Není větší romantiky než pod hvězdnou oblohou sledovat hvězdy stříbrného plátna. Zážitek z filmu zhlédnutého pod širým nebem má v sobě rozměr, který nikde jinde nenajdete. To si uvědomuje stále více lidí. Jít do fungujícího letního kina či nebát se, že tam zůstanu sám, je ale čím dál těžší. Řada tradičních míst projekcí pod širým nebem osiřela, diváky vystřídaly křoviny či vandalové a společné zážitky z letních večerů mají nádech podobný filmům pro pamětníky. Jednou z variant koncepce úspěšného letního kina je přilákání diváka na kvalitní filmové projekce zdarma, což potvrzuje sedm mimořádně úspěšných ročníků Pardubického letního kina Pernštejn zasazeného do romantického prostředí, vzdáleného jen pár kroků od rušného centra města. Filmové projekce pod širým nebem vzbudily u obyvatel i návštěvníků Pardubic nebývalý zájem a do městského parku přilákaly za svou dosavadní historii neuvěřitelných 400 tisíc diváků.

13 LETNÍ KINO JE FENOMÉN, KTERÝ JDE NAPŘÍČ GENERACEMI Program takto koncipovaného letního kina je postaven na kombinaci nových a osvědčených filmových titulů. Těží nejen z klasických distribučních titulů, které jsou v tuzemsku v daném období k dispozici, ale sahá často také ke starším umělecky hodnotným filmům. Divák tak dostává komplexní obraz o stavu české a světové kinematografie v horizontu několika let. Pardubické letní kino Pernštejn se tak stává letní filmovou školou českého a světového filmu. Projekt filmových projekcí pod širým nebem vzbudil v předchozích letech opakovaně obrovský zájem nejen široké veřejnosti, ale také celostátních a regionálních médií. O každém z předchozích ročníků bylo uveřejněno několik stovek novinových článků a odvysíláno mnoho rozhlasových a televizních spotů. VĚKOVÝ PRŮMĚR DIVÁKŮ LET PRŮMĚRNÁ DENNÍ NÁVŠTĚVNOST PŘES DIVÁKŮ

14

15

16

17

18 PROJEKCE FILMU KATYN V OBJEKTU BÝVALÝCH KASÁREN Cestu ze zdechovického kina lemovali vojáci se zbraněmi! PARDUBICKÝ DENÍK STR. 01 PARDUBICKO Speciální projekce filmu Katyň uzavřela na Velikonoční pondělí pardubický Febiofest Zdechovice u Přelouče. Působivou tečku za letošním ročníkem pardubické části prestižního filmového festivalu Febiofest obstarala na Velikonoční pondělí speciální projekce snímku Katyň v prostorách zdechovického zámku. V tomto místě sídlila československá armáda do roku 1968, kdy byla odtud vyhnána sovětskými vojáky. Ti ji opustili 21. srpna roku 1990, přiblížil historii zdechovického areálu starosta obce Robert Chutic. V bývalém vojenském kině, které tu po sobě Sověti nechali, se desítky let nepromítalo. Proto, když mi pořadatelé pardubické části Febiofestu oznámili svůj záměr, byl jsem doslova v šoku. Projekce strhujícího dramatu slavného polského režiséra Andrzeje Wajdy, které pojednávalo o jedné z nejtemnějších událostí polských dějin, nabídlo skutečně mimořádný divácký zážitek. Ten byl ještě umocněn přítomností dobové vojenské techniky a vojáků oblečených do sovětských a německých uniforem. Ti po skončení filmu lemovali cestu z kina s dobovými zbraněmi v ruce připraveni v případě potřeby kdykoliv zasáhnout Jedinečnou atmosféru dotvářelo i stylové hudební vystoupení harmonikáře. Tyto prostory rozhodně měly své kouzlo. Jsme zvědavi, co organizátoři vymyslí příští rok. Laťka je nastavena hodně vysoko, konstatoval náměstek pardubického primátora Alexandr Krejčíř.

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 PLK.pdf :10 C Cinema Time, s.r.o. Radotínská 69/34, Praha 5 M Y CM MY info@letni-kino.cz info@cinematime.cz info@mobilni-kino.eu info@polskefilmoveleto.cz CY CMY K DIGITÁLNÍ KINO

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi.

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. MOBILNÍ LETNÍ KINO Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Téměř každý v nějakém byl nebo o něm alespoň slyšel od svých blízkých. Zážitek

Více

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC.

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC. MOBILNÍ LESNÍ KINO V NĚKTERÝCH ČESKÝCH LESÍCH, HÁJÍCH NEBO PARCÍCH SE BĚHEM LETNÍCH PRÁZDNIN OBJEVÍ ZVLÁŠTNÍ ÚKAZ. NEPŮJDE O ŽÁDNÝ VÍCE ČI MÉNĚ ZNÁMÝ DRUH FAUNY ČI FLÓRY, ALE O NĚCO ZCELA MILÉHO A PŘÁTELSKÉHO,

Více

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 400.000 DIVÁKŮ WWW.LETNI-KINO.CZ LETNÍ KINO JE FENOMÉN,

Více

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky.

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky. MOBILNÍ LETNÍ KINO Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava, koncert nebo ples. Kino není jen o poklidném sledování oživlých obrázků, ale

Více

KINO NA LEDĚ PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU

KINO NA LEDĚ PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU KINO NA LEDĚ EXKLUSIVNÍ PŘEDPREMIÉROVÁ PROJEKCE NOVÉHO DOKUMENTÁRNÍHO FILMU JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI REALIZOVANÁ PŘÍMO NA LEDOVÉ PLOŠE

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 450.000 DIVÁKŮ

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD 21.30 HODIN LETNÍ KINO J E F ENOMÉN Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní

Více

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6 v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od 30. 5. do 26. 9. 2019 vstup zdarma PRAHA 6 ZAŽIJE LÉTO PLNÉ HVĚZD! Každý čtvrteční večer, počínaje 30. květnem 2019 zpříjemní

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 WWW.LETNI-KINO.CZ ř é Pardubické letní

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Městské středisko kultury a sportu, příspěvková organizace města Sezimovo Ústí, spravuje v Sezimově Ústí dvě kina - Spektrum a Letní kino,

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

PROSINCE 2017

PROSINCE 2017 17. 27. PROSINCE 2017 Multikino CineStar Pardubice Obchodní centrum Grand nám. Republiky 1400, Pardubice POD ZÁŠTITOU RADNÍHO PARDUBICKÉHO KRAJE LADISLAVA VALTRA POHÁDKOVÝ FESTIVAL 2017 Pardubické multikino

Více

Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu.

Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu. 2017 Tour osmi koncertů napříč Českou republikou, která zabaví celou rodinu. Pardubice České Budějovice Olomouc Brno Ostrava Liberec Plzeň Karlovy Vary Ročník 2017 předpokládaná návštěvnost 3 5 000 lidí

Více

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech? Přílohy 1. Dotazník se seznamem otázek pro diváky Úvodní otázky Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Více

XVI. ACROBATSHOW XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA

XVI. ACROBATSHOW XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA XVI. ACROBATSHOW - XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA - první ročník Setkání mistrů 15.-16. září 2012 letiště Příbram-Dlouhá Lhota Nabídka partnerům Acrobatshow Memoriál l Martina Stáhal halíka je největší

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ

10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ 10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 450.000 DIVÁKŮ 2006-2015 WWW.LETNI-KINO.CZ

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI OBŘÍ LOUTKY V PLZNI 28. 30. 8. 2015 VÝSLEDKY PRŮZKUMU OHLASŮ ÚČASTNÍKŮ Obří loutky Carros De Foc v ulicích Evropského hlavního města kultury 2015 Jako poctu tradici plzeňskému loutkářství, do které spadají

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o.

EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o. EDUCALL Měsíčník gymnázia, střední odborné školy a základní školy EDUCAnet Praha s.r.o. školní rok 2018/2019 leden 2019 A je tady lednové číslo školního časopisu. I když je většinou leden ve znamení klasifikace

Více

Buskers fest 2013 festival pouličního umění

Buskers fest 2013 festival pouličního umění Buskers fest 2013 festival pouličního umění České Budějovice 27. 28. 6. 2013 Busking je označení pro jakékoli pouliční vystupování ať už hudební, divadelní či třeba artistické. Vystupující člověk se nazývá

Více

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee

Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee Mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee POPIS TURNAJE Frisbeer Cup 2014 je otevřené mistrovství České republiky ve Freestyle Frisbee. Ročník 2014 je již osmým v řadě a bude navazovat na úspěšnou

Více

Polské dny v Kroměříži

Polské dny v Kroměříži Polské dny v Kroměříži Kulturu, tradice a život našich severních sousedů mohl poznat každý, kdo v týdnu od 21. do 27. listopadu navštívil některou z akcí bohatého programu Polských dnů v Kroměříži, jejichž

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Úplné znění od

Úplné znění od Úplné znění od 5. 5. 2019 STATUTÁRNÍ MĚSTO OLOMOUC ZASTUPITELSTVO MĚSTA OLOMOUCE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 10/2018, o nočním klidu, ve znění obecně závazných vyhlášek č. 3/2019 a č. 6/2019 Zastupitelstvo

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

PROGRAM PRO DĚTI. Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti. PROGRAM PRO DĚTI ČTVRTEK, 3. května Divadlo J. K. Tyla 9:00 10:00 Animo TV Oblíbené večerníčky 1 (české znění) Výběr těch nejpopulárnějších večerníčků, které byly odvysílány od roku 1965 až do současnosti.

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další

TECHNICKÉ ZAJIŠTĚNÍ. Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další Nabídka 2018 Firemní akce a prezentace, VIP večírky, plesy, galavečery, obchodní centra, městské akce, festivaly a další 1 2 OZVUČENÍ Zvuk pro eventy Disponujeme ozvučovací technikou uznávaných a preferovaných

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1

NÁMĚSTÍČKO LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 LETOS ZATÍM NEJVYHLEDÁVANĚJŠÍ DRAMATICKÝ SERIÁL NA ČT1 Novinka seriálové dramatiky vysílaná na ČT1 v pondělní večer od 6. září do 8. listopadu 2004 pod názvem se stala nejúspěšnějším titulem tohoto žánru

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

18. dubna 2007 Michel Platini vyhlásil pořadatele Eura 2012. POLSKO UKRAJINA

18. dubna 2007 Michel Platini vyhlásil pořadatele Eura 2012. POLSKO UKRAJINA 18. dubna 2007 Michel Platini vyhlásil pořadatele Eura 2012. POLSKO UKRAJINA Česko - Polsko 16. června 2012 hodina 20:45 ve Vratislavi Česko Rusko 8. června 2012, hod. 20:45 Česko Řecko 12. června 2012,

Více

Obecně závazná vyhláška

Obecně závazná vyhláška STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 8/2016 o stanovení závazných podmínek pro pořádání, průběh a ukončení veřejnosti přístupných sportovních a kulturních podniků, včetně tanečních zábav

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Masarykovo nám. 1, Hodonín

Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 5 pro jednání: mim. schůze rady města konané dne: 10.5.2018 Obsah zprávy: Schválení podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Pondělí 26. 11. 2012, Sportovní hala, U Stadionu 9.00 12.30 Sportovně zábavná soutěž mladoboleslavských základních škol v netradičních vojenských disciplínách

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi

Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Výroční zpráva 2008 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi 1. Základní informace o sdružení Název: SPAFi Právní forma: Občanské sdružení Sídlo: Kouřimská 2337 / 11, 130 00 Praha 3 Datum registrace:

Více

Koncept Run-Up : www.run-up.cz

Koncept Run-Up : www.run-up.cz Run-Up 2013 Koncept Run-Up : Již od roku 2007 reklamní agentura ChrisFromParis pořádá úžasný závod v běhu Run-Up hned v několika městech po celé České Republice. Účastnící závodu zdolávají nejvyšší věže

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015

Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 správný cíl Vaší cesty Týden 17. 1. - 23. 1. 2015 Videomapping na Bílou věž O tradičním novoročním setkání v Hradci Králové nazvaném První den spolu jste jistě už všichni slyšeli. To letošní se však od

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

Výroční koncert Marien a Pavla Žalmana Lohonky. Napsal uživatel Art Favore Production Úterý, 08 Listopad :14

Výroční koncert Marien a Pavla Žalmana Lohonky. Napsal uživatel Art Favore Production Úterý, 08 Listopad :14 V sobotu 29.10. 2011 měla folková muzika v Pardubicích svátek, protože skupina Marien pořádala svůj tradiční výroční koncert. V nedaleké ČEZ aréně sice zahajoval své Mega turné Michal David, ale milovníci

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ VIZE První VOD platforma která distribuuje evropské debutové filmy. Smyslem platformy je upozorňovat na první filmy mladých a začínajících

Více

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA Mezinárodní festival dokumentárních filmů 24. 29. října 2019 NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZOVAT PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA O FESTIVALU Mezinárodní festival dokumentárních

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

Kulturní dům Příbram

Kulturní dům Příbram Kulturní dům Příbram HISTORIE KULTURNÍHO DOMU V čase nevyhovujících a malých scén v Benešově a Hořovicích došel Středočeský kraj k záměru vybudovat nové, po všech stránkách lépe situované divadlo. K tomuto

Více

Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec

Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec Závěrečná zpráva o realizaci projektu DobroDuch aneb Dobrovolníci v Domově důchodců Humpolec Grantový program: Pro klienty, zaměření: Pro klienty Příjemce grantu a realizátor projektu: FOKUS Vysočina I.

Více

Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny. Termín residence: 12. 30. září 2012

Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny. Termín residence: 12. 30. září 2012 Plzeň 2015 vyhlašuje otevřenou výzvu pro umělce: Umělecký residenční pobyt v Kapli Nečtiny Termín residence: 12. 30. září 2012 Země, z nichž se mohou residenti hlásit: ČR, Slovensko, Německo, Polsko, Rakousko

Více

Akce naváže na úspěšný loňský ročník zaměřený především na mladé kapely, které chtěly vykřičet světu své postoje.

Akce naváže na úspěšný loňský ročník zaměřený především na mladé kapely, které chtěly vykřičet světu své postoje. MAY DAY 2014 tisková zpráva V Kopřivnici dne 24. března 2014 V pátek 9. května 2014 od 19.00 hodin bude pro návštěvníky kulturního domu v Kopřivnici připraven již druhý ročník komponovaného večera MAY

Více

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU:

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU: PROJEKT č. 1 NÁZEV Koncertní činnost Severočeské filharmonie Teplice 2017 v rámci Ústeckého kraje Severočeská filharmonie Teplice PRÁVNÍ FORMA: Příspěvková organizace Teplice 3 500 000 Kč CELKOVÉ NÁKLADY

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48 Město Vysoké Mýto, společnost Iveco Czech Republic, a. s., Regionální muzeum ve Vysokém Mýtě, Společnost přátel Carrosserie Sodomka, Vysokomýtská kulturní, o. p. s. a Muzeum českého karosářství pořádají

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

CZECH FILM SUMMER 2018

CZECH FILM SUMMER 2018 CZECH FILM SUMMER 2018 Islas Canarias Tenerife Santa Cruz de Tenerife Tento projekt je autorským dílem uschovaným dne 28. listopadu 2017 u DILIA, divadelní, literární, audiovizuální agentury, z.s. České

Více

Není Lešná jako Lešná

Není Lešná jako Lešná TISKOVÁ ZPRÁVA Dne: 13. 7. 2012 Místo: Zámek Lešná Valašské Meziříčí Organizace: Muzeum regionu Valašsko, příspěvková organizace Zlínského kraje Není Lešná jako Lešná Rarita Zlínského kraje způsobuje turistům

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ČERVENEC - SRPEN 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, TAKÉ O PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

PONDĚLÍ 21. 5. 2012. Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého počasí MKS Pasáž

PONDĚLÍ 21. 5. 2012. Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého počasí MKS Pasáž 21. 26. 5. PONDĚLÍ 21. 5. 2012 od 13:45 Zahájení hudební produkcí Žesťový kvintet ÚH 14:00 16:00 Slavnostní zahájení akce Týden s armádou v Třebíči Karlovo nám. (před Městským úřadem) v případě nepříznivého

Více

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém pokročilém věku musí začínat od nuly. Distribuční premiéra

Více

KRAŤASY BEZ HRANIC TISKOVÁ ZPRÁVA PFF2016 ÚVOD

KRAŤASY BEZ HRANIC TISKOVÁ ZPRÁVA PFF2016 ÚVOD TISKOVÁ ZPRÁVA PFF2016 ÚVOD Pelhřimovský filmový festival je konceptem, který se snaží zapojit studenty a především jejich práce v konfrontaci s názorem veřejnosti. Otevíráme tak možnost studentům filmových

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

Žádost o dotaci z Podprogramu 1 - Podpora kulturních aktivit v Pardubického kraji na rok 2018

Žádost o dotaci z Podprogramu 1 - Podpora kulturních aktivit v Pardubického kraji na rok 2018 Žádost o dotaci z Podprogramu 1 - Podpora kulturních aktivit v Pardubického kraji na rok 2018 ÚDAJE O ŽADATELI Jméno a příjmení/název: Statutární město Pardubice Forma právní subjektivity: Bydliště/Sídlo

Více

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014

ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 ŘECKÉ OLYMPIJSKÉ HRY WALDORFSKÝCH ŠKOL PARDUBICE 2014 V letošním školním roce se naše ZŠW Pardubice s podporou Magistrátu města Pardubic stala organizátorem tradičních olympijských her pro žáky pátých

Více

Léto 2014 v Benešově...

Léto 2014 v Benešově... Léto 2014 v Benešově... Michal David Konopiště2014 Koncert populárního zpěváka Michala Davida proběhl v sobotu 21. června v Přírodním divadle Konopiště. Michal David je úspěšný zpěvák i hudební skladatel,

Více