BYTOVÉ DRUŽSTVO KEŘOVÁ 3,5,7, DRUŽSTVO Keřová Brno

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BYTOVÉ DRUŽSTVO KEŘOVÁ 3,5,7, DRUŽSTVO Keřová 5 641 00 Brno"

Transkript

1 Členové družstva,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

2 Emílie Sobotková Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

3 Emílie Sobotková,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

4 Ing. Tomáš Holčík Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

5 Ing. Tomáš Holčík,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

6 Michal Schmid Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

7 Michal Schmid,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

8 Jana Zahrádková Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

9 Jana Zahrádková,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

10 Miluše Šelešovská Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

11 Miluše Šelešovská,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

12 Lenka Hermanová Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

13 Lenka Hermanová,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

14 Jan Pekař Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

15 Jan Pekař,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

16 Ludmila Autratová Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

17 Ludmila Autratová,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

18 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

19 ,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

20 Mgr. Marek Juračka Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

21 Mgr. Marek Juračka Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

22 Věra Schillerová Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

23 Věra Schillerová Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

24 Miroslava Gottwaldová Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

25 Miroslava Gottwaldová Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

26 Vladimír Večeřa Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

27 Vladimír Večeřa Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

28 Jana Kratochvílová Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

29 Jana Kratochvílová Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

30 Eva Lopatková Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

31 Eva Lopatková Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

32 Marie Kudláčová Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

33 Marie Kudláčová Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

34 Jan Tichý Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

35 Jan Tichý Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

36 Ing. Philip Regueyra Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

37 Ing. Philip Regueyra Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

38 Ing. Ivan Petrus Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

39 Ing. Ivan Petrus Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

40 Ilona Wagnerová Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

41 Ilona Wagnerová Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

42 Ing. Jarmila Mormandová Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

43 Ing. Jarmila Mormandová Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

44 Jarmila Hrabalová Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

45 Jarmila Hrabalová Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

46 Kateřina Malínská Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

47 Kateřina Malínská Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

48 Irena Jarošová Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

49 Irena Jarošová Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

50 Milan Berka Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

51 Milan Berka Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

52 Jaroslav Páral Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

53 Jaroslav Páral Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

54 Martin Fabián Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

55 Martin Fabián Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

56 Renata Filková Keřová 3 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

57 Renata Filková Keřová 3,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

58 Ing. Tomáš Holčík Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

59 Ing. Tomáš Holčík,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

60 Ing. Zbyněk Šplíchal Za Kněžským hájkem 1 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

61 Ing. Zbyněk Šplíchal Za Kněžským hájkem 1,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

62 Mgr. Marek Juračka Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

63 Mgr. Marek Juračka Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

64 Ludmila Vančurová Bešůvka 2 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

65 Ludmila Vančurová Bešůvka 2,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

66 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

67 ,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

68 Otakar Mertens Keřová 1 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

69 Otakar Mertens Keřová 1,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

70 Ing. Vladan Šturch Keřová 1 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

71 Ing. Vladan Šturch Keřová 1,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

72 Keřová 7 Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

73 Keřová 7,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

74 Renáta Králová Luhovská 1741/10 Praha Pozvánka na řádnou členskou schůzi Na den v 18:00 hod. svolávám řádnou členskou schůzi bytového,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele 6. Opravy a údržba domů - plán oprav Upozornění: Nebude-li členská schůze usnášeníschopná, bude svolána náhradní členská schůze s nezměněným programem. Náhradní členská schůze bude usnášeníschopná, i když na ní nebude nadpoloviční většina členů družstva. Členské schůze se mohou zúčastnit jen členové družstva nebo osoby, které mají k účasti na členské schůzi plnou moc, ze které musí vyplývat, zda byla udělena pro zastoupení na jedné nebo na více členských schůzích. Vzhledem k tomu, že se budou schvalovat nové stanovy, žádáme o maximální účast členů družstva.

75 Renáta Králová Luhovská 1741/10 Praha ,7 na níž bude projednán následující program: 2. Volba jícího a zapisovatele

Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623)

Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623) Zápis z jednání řádné členské schůze bytového družstva Na Klášterním 6 (IČ 62408623) Den konání: 12.5.2014 Místo konání: Na Klášterním 6, č.p. 1898 162 00 Praha 6 Schůzi zahájil a řídil Václav Vrána Pan

Více

O b s a h Informátoru č. 1/14

O b s a h Informátoru č. 1/14 O b s a h Informátoru č. 1/14 - Pozvánka na jarní porady předsedů samospráv - Termín konání schůze Shromáždění delegátů - Usnesení ze schůze shromáždění delegátů, konaného dne 4.12.2013 - Příkaz předsedy

Více

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů

Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143. Seznam subjektů Hlasování pro společenství SVJ V Hůrkách 2139-2143 Přítomno % z přítomných % ze všech Časy Otázka pro hlasování Hlasů % Pro Proti Zdrž. Pro Proti Zdrž. Otevř. Uzavř. Stav Schválení programu shromáždění

Více

Zápis. z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:10 hodin.

Zápis. z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:10 hodin. Zápis z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne 24. 5. 2016 od 18:10 hodin. Účastníci: dle prezenční listiny příloha č.1, vzor pozvánky -

Více

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové změny hlaste pí Štefkové Omlouvání žáků 481 131 071 Školní jídelna-rušení obědů 481 131 061 Svoj A Altman Josef 481 131 058 dílna 736 654 494 B Báchor Otto 481 131 079 7013 Luž.kab 132 720 519 750 Bajtl

Více

ZÁPIS. 1. Zahájení členské schůze, rozhodnutí o způsobu hlasování

ZÁPIS. 1. Zahájení členské schůze, rozhodnutí o způsobu hlasování Jižní ZÁPIS z konání členské schůze Bytového družstva DN se sídlem: Donovalská 1661, Praha 4, 149 00 Den a hodina konání: úterý 10. 10. 2017 od 16:00 h Místo konání: konferenční sál Domova seniorů v Donovalské

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.02.2013 Doba konání: od 18.00 hod do 19.00 hod. Místo: Sušárna Poznaňská 436/31 Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze (předsedající,

Více

S T A N O V Y Občanského sdružení

S T A N O V Y Občanského sdružení S T A N O V Y Občanského sdružení DOBRÁ KNÍŽKA 1 I. Základní ustanovení Článek 1 Název sdruženi Název občanského sdružení je Dobrá knížka. Článek 2 Sídlo sdruženi Sídlo sdružení je na adrese: V cihelně

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU V Kunovicích, dne 12. ledna 2016 POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU Představenstvo akciové společnosti RAMET a.s., se sídlem Kunovice, Letecká 1110, PSČ 686 04, IČ: 25638891, zapsané v obchodním rejstříku

Více

SBL Praha Ovčín CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Druhá míza Ovčín ,52 87,0. 2. Old Boys ,24 78,0

SBL Praha Ovčín CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Druhá míza Ovčín ,52 87,0. 2. Old Boys ,24 78,0 SBL Praha Ovčín CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Druhá míza Ovčín 21 19 0 2 12430 579,52 87,0 2. Old Boys 21 18 0 3 11492 526,24 78,0 3. Divoženky 21 14 0 7 10563 472,00 66,5 4. Oldies

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne v hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 1.4.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: JosefPrudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová,

Více

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 2855/2011-25-Ca-ÚŘSP-Vyro-/ Pozořice, dne: 19.9.2012 Vyřizuje: Bronislava Častková E-mail: su.pozorice@volny.cz Telefon: 544 226 055

Více

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.

Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04. Bytové družstvo Osvobození 47+48+49, Vyškov Vyškov, Dědice, Osvobození 668/48, PSČ 682 01 IČ: 28280491 Registrace: KS Brno, Dr. 4572 ze dne 08.04.2008 Zápis z členské schůze družstva ze dne 16.07.2008

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Městec Králové okres... Nymburk konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Obec Benátky obecní úřad Doba konání: 10.11.2014 od 18:00 Navržený program: 1) Úvod

Více

Zápis z členské schůze bytového družstva

Zápis z členské schůze bytového družstva Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 27.11.2012 Doba konání: od 17.15 hod do 19.30 hod. Místo: kancelář BD, Poznaňská 435/33, Praha 8 Program jednání: 1. Zahájení, volba orgánů členské schůze

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.10/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 903/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 858 ze dne 11.11.2015 Poskytnutí dárkových poukázek jubilantům městské části - listopad, prosinec 2015 Rada městské části I. s

Více

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00

ID Jméno Počet hlasů Přitomno Přítomen hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 # 1 1,11 1 1,11 0,00 0,00 Aktivní ID Jméno Počet hlasů Přitomno hlasy Hlasování Pro Proti Zdržel se 1 Balia Vlastimil, Mgr. 1,11 2 Balia Vlastimil, Mgr. 0,31 3 Beck Petr 1,11 4 Beck Petr 0,45 5 Bezák Miroslav 0,70 6 Bodnár Vladimír,

Více

Tab. 1 č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka

Tab. 1 č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka Tab. 1 Seznam ohrožených objektů byl stanoven na základě stanoveného záplavového území a podle skutečného stavu při povodních dle zkušeností z minulých let. č. p. Vlastník Náhon u Podolského potoka 84

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti ZEAS Podorlicko a.s., IČ: 481 72 812, se sídlem č.p. 99, 517 33 Trnov, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl B, vložka

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/18 ve Vysokém konaného dn e 17.12.2018

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 7 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 13.12.2017 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba zapisovatele ANO 2. Volba skrutátorů ANO 3. Schválení programu

Více

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZUŠ Město Albrechtice Tyršova 1, příspěvková organizace

Stanovy Spolku rodičů a přátel ZUŠ Město Albrechtice Tyršova 1, příspěvková organizace Stanovy Spolku rodičů a přátel ZUŠ Město Albrechtice Tyršova 1, příspěvková organizace Úvodní ustanovení Spolek rodičů a přátel ZUŠ Město Albrechtice je nezávislým spolkem občanů, zejména rodičů a jiných

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE

ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁPIS Z ŘÁDNÉ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁKLADNÍ INFORMACE Datum a místo konání schůze: 30.11.2015 v 17:30 hod., v sušárně (v klubovně 13. patro) Program schůze: 1. Volba předsedajícího členské schůze 2. Schválení

Více

Krajský soud v Hradci Králové Spr 1010/2014 ZMĚNA ROZVRHU PRÁCE ČÍSLO 1.

Krajský soud v Hradci Králové Spr 1010/2014 ZMĚNA ROZVRHU PRÁCE ČÍSLO 1. Krajský soud v Hradci Králové Spr 1010/2014 ZMĚNA ROZVRHU PRÁCE ČÍSLO 1. Rozvrh práce krajského soudu pro rok 2014 na úseku obchodního soudnictví na pracovišti Hradec Králové a na pracovišti pobočky v

Více

Česká kuželkářská asociace

Česká kuželkářská asociace Česká kuželkářská asociace ZPRAVODAJ č. 2 2.KLZ A 2008/09 Trutnov 21.09.2008 Ved.soutěže : I.Kulich Začal další ročník soutěží. Ve třech utkáních zvítězila domácí družstva: Neratovice, K. Hora, Jičín B,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.4 TJ Sokol Soběnov C - VOLNO 0:0 0-0 (0:0) 16.10. Kuželky Borovany A - TJ Sokol Soběnov B 0:0 Odloženo (0:0) 12.10. Kuželky Borovany C - TJ Dynamo České Budějovice

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Č.j.: MJ/51756/2016/OŽP/Dp Jeseník, dne 12.10.2016 Vyřizuje/telefon: Ďopanová Jaroslava /584 498 461 č.dveří: 451 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Jeseník, odbor životního prostředí, v souladu s ustanovením

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ

Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ Organizační řád Klubu fotografů přírody při ČMMJ I. Název a sídlo 1.Název klubu: Klub fotografů přírody při ČMMJ, z.s. (dále jen Klub ). 2. Sídlo: 141 00 Praha 4, Lešanská 1179/2a 3. Klub je zřízen ve

Více

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov.

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov. Velké letní soutěže se účastnilo přes 4000 soutěžících. Bohužel ne všichni si řádně přečetli pravidla a proto museli být z losování vyřazeni. Nicméně většina soutěžících odpověděla správně na všech 15

Více

Program jednání shromáždění vlastníku SVJ:

Program jednání shromáždění vlastníku SVJ: Společenství Poznaňská 434, 435, 436, se sídlem Poznaňská 43^35, Bohnice, 181 00 Praha 8 IČO: 01711156, zapsané v rejstříku společenství vlastníků jednotek Jedeném Městským soudem v Praze ZAPIŠ Z SHROMÁŽDĚNI

Více

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze:

Po schválení předsedajícího Mgr. Jiří Fuchs poděkoval za důvěru a za udělené slovo a přednesl návrhy představenstva na ostatní orgány členské schůze: Zápis z členské schůze bytového družstva Datum: 20.04.2011 Doba konání: od 18.00 hod do 20.30 hod. Místo: malý sál Kulturního domu Krakov, Praha 8 Bohnice, Těšínská 600 Program jednání: 1. Zahájení, volba

Více

ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009

ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009 ROZPIS LSPP STOMATOLOGIE PRO LÉKAŘE OBLASTI PARDUBICE-CHRUDIM Období ROK 2008 od 1.2.2008-31.1.2009 Pozn.: sloupec "SVÁTEK" = státní svátky+soboty+neděle Data 27.09. a 28.09.2009 jsou svátek a neděle -

Více

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA ŘÁDNOU VALNOU HROMADU společnosti DŽV Rychnov nad Kněžnou a.s., IČ: 474 68 050, se sídlem V Grundě 511, 517 42 Doudleby nad Orlicí, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 Vlastnictví domu s byty a nebytovými prostory Vlastnictví domu s y a neovými prostory A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo Bálková Jana Mgr., Družstevní 1418, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Boháčová Ivana, Družstevní 1416, Hlinsko,

Více

Příloha č T1: Vlastníci pozemků v ZCHÚ (PP)

Příloha č T1: Vlastníci pozemků v ZCHÚ (PP) KÚ parcela KN parcela PK LV výměra celkem výměra v ZCHÚ vlastník I. vlastníka vlastník vlastníka 631396 559 559 10001 5789 236 OBEC DOUBRAVY 76345 Doubravy 631396 566 567 36 58858 11495 Šišková Marie č.p.

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Dolní Dunajovice okres... Břeclav konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka 2.ročník

SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka 2.ročník SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka ročník Pondělí 15.8.2016 Keller Tomáš TJ Sokol Rudná Koščová Petra TJ Sokol Rudná Šostý Miroslav SK Meteor Praha Forejtová Eva TJ Sokol Brandýs nad Labem Beran Martin

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 26. 5. 2014 dopoledne Denní porada vyučujících: 12:00 Luděk Červený pr. - Praktická maturitní zkouška 8:25 8:30 Mgr. Pavel Anderle / Mgr. Kateřina Sýkorová / sp. - Český jazyk a literatura

Více

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku

Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku Zápis z členské schůze Bytové družstvo U soutoku konané dne 10. listopadu 2014 v době od 19:00 hod. v sušárně č. 1 v domě čp. 1542. Členskou schůzi zahájil pan Parkan v 19:05 hodin. Byla provedena prezence

Více

DOCHÁZKOVÉ LISTY VCHOD Č.1

DOCHÁZKOVÉ LISTY VCHOD Č.1 č.b. DOCHÁZKOVÉ LISTY 25.11.2014 - VCHOD Č.1 procenty přítomen plná moc nepřítomen 1. Valová Simona 1,89 1,89% 0,00% 2. Homola Jaroslav 1,62 1,62% 1,62% 3. Píža Jindřich 1,61 1,61% 1,61% 4. Kolář Petr

Více

4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Náhodná sešlost ,17 69,5. 2. Eagles ,33 58,0

4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Náhodná sešlost ,17 69,5. 2. Eagles ,33 58,0 4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Náhodná sešlost 18 15 0 3 8643 480,17 69,5 2. Eagles 18 13 0 5 8394 466,33 58,0 3. RP ZAP Pardubice 18 12 0 6 7667 419,72 51,5 4.

Více

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II.

ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. ZÁPIS Z 15. SHROMÁŽDĚNÍ DELEGÁTŮ BYTOVÉHO DRUŽSTVA DUBINA II. Termín konání: 6. června 2015 Místo konání: Praha, sídlo Sdružení bytových družstev a společenství vlastníků ČR - budova Družstevní asociace,

Více

TŘÍDA PŘEDJEZDCŮ NEBYLA HODNOCENA Soutěž byla předčasně ukončena pro tragickou havárii - konečné pořadí je po třetí RZ.

TŘÍDA PŘEDJEZDCŮ NEBYLA HODNOCENA Soutěž byla předčasně ukončena pro tragickou havárii - konečné pořadí je po třetí RZ. TŘÍDA PŘEDJEZDCŮ NEBYLA HODNOCENA Soutěž byla předčasně ukončena pro tragickou havárii - konečné pořadí je po třetí RZ. 1 37 A1 Král Petr, Pilc Aleš 07:28,7 04:54,7 07:14,0 00:00,0 00:00,0 00:00,0 00:00,0

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 23.10.2013

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 23.10.2013 tokol o hlasování na shromáždění SVJ konaného dne 23.10.2013 Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaného dne 23.10.2013 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba zapisovatele

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: Josef Prudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová, Mgr. Irena

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 26.10.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.06/16 ve Vysokém konaného dne 21.10.2016

Více

Zápis. členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod. v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno

Zápis. členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod. v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno Zápis členské schůze družstva 26.03.2015 konané od 17,00 hod v prostorách sušárny a chodby domu Mikuláškovo nám. 577/16, Brno Ad 1. Zahájení, schválení programu členské schůze Členská schůze byla svolána

Více

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06 Běh městem Hrotovice 2016 - výsledky Běh dívky rok narození 2011-2013 s rodiči a prarodiči 100 m 1. Adéla Patůčková 21:74 Vendula Bartošková 22:21 Klára Hladíková 23:06 Běh chlapci rok narození 2011-2013

Více

Schváleno ANO ANO ANO. ana 2 z 7. třebné kvórum. přítomný. 0% přítomných ,5% (49/110)

Schváleno ANO ANO ANO. ana 2 z 7. třebné kvórum. přítomný. 0% přítomných ,5% (49/110) ého dne 29.11.2011 Strana 1 z 7 Schváleno í perrolam 2 firmy pro provedení osvětlení schodišť pro byt.jednotky notku NE 1910 ana 2 z 7 třebné kvórum přítomný 75% všech,2% (133/660) 75% všech,3% (41/176)

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G'. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G'. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G'. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem t.. j.: MUDK-VÚP/32728-2017/mrk10582-2017 Spis. a skart. znak: 330 V Počet příloh: Počet listů plíloh: Vyřizuje:

Více

Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2017/2018

Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2017/2018 Pražský kuželkářský svaz MISTROVSTVÍ PRAHY II 2017/2018 ZPRAVODAJ dohrávky, statistiky - podzim http://pks.kuzelky.cz/ Sokol Kobylisy B - KK Slavia Praha C 6:2 2326-2238 (7:5) 12.12. Sokol Kobylisy C -

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

Úřad městské části města Brna Brno Starý Lískovec, Oderská 4, 625 00 Brno Odbor výstavby a územního plánování

Úřad městské části města Brna Brno Starý Lískovec, Oderská 4, 625 00 Brno Odbor výstavby a územního plánování Úřad městské části města Brna Brno Starý Lískovec, Oderská 4, 625 00 Brno Odbor výstavby a územního plánování Spis. zn: č.j. MCBSLI/01572/15/OVÚP/Hos/56 MCBSLI/02792/15/OVÚP/Hos Oprávněná úřední osoba:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. Z a s t u p i t e l s t v o m ě s t a Z l í n a Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Náhodná sešlost ,86 128,0. 2. Eagles ,36 121,0

4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ. 1. Náhodná sešlost ,86 128,0. 2. Eagles ,36 121,0 4. liga Pardubice CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Náhodná sešlost 36 27 0 9 16699 463,86 128,0 2. Eagles 36 27 0 9 16753 465,36 121,0 3. New Rebels 36 16 0 20 15742 437,28 89,5 4.

Více

STANOVY SPOLKU RODIČŮ PŘI ZŠ ŽIDLOCHOVICE

STANOVY SPOLKU RODIČŮ PŘI ZŠ ŽIDLOCHOVICE STANOVY SPOLKU RODIČŮ PŘI ZŠ ŽIDLOCHOVICE Název spolku: Spolek rodičů při ZŠ Židlochovice Sídlo spolku: Tyršova 611, 667 01 Židlochovice Článek I. Úvodní ustanovení Článek II. Právní postavení členů Spolku

Více

Zápis ze shromáždění delegátů

Zápis ze shromáždění delegátů Zápis ze shromáždění delegátů JAVOŘICE, stavebního bytového družstva konaného dne 30. 5. 2016 v zasedací místnosti SOŠ a SOU v Třešti, K Valše 38 Přítomno: 11 delegátů z celkového počtu 13 delegátů, 9

Více

3. liga sk. B Pha-StČ

3. liga sk. B Pha-StČ 3. liga sk. B Pha-StČ CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Halooween 18 13 0 5 9429 523,83 62,0 2. Alco - holki 18 12 0 6 9189 486,50 56,0 3. Bowlbusters 18 11 0 7 9142 507,89 53,0 4. VAKOshop

Více

3. liga sk. B Pha-StČ

3. liga sk. B Pha-StČ 3. liga sk. B Pha-StČ CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Halooween 12 7 0 5 6266 522,17 38,0 2. Bowlbusters 12 7 0 5 6112 509,33 35,0 3. Alco - holki 12 7 0 5 5995 475,58 33,0 4. VAKOshop

Více

5. liga Xbowling Strašnice

5. liga Xbowling Strašnice 5. liga Xbowling Strašnice CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Xbowling Team Strašnice 18 14 0 4 8793 488,50 63,0 2. Kouzelníci 18 14 0 4 8767 481,72 60,0 3. Na pohodu 18 11 0 7 8814 485,67

Více

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce

ZÁPIS. 4. Informace představenstva o výsledcích kontroly Státní energetické inspekce ZÁPIS Z členské schůze Bytového družstva Stojanova 6, družstvo, se sídlem Brno, Stojanova 370/6, PSČ 602 00, IČO: 27737284, konané dne 16. 5. 2011 v prostorách domu Stojanova 6 1. Zahájení Schůzi zahájil

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 24.08.2012 08:35:03 Vlastnictví bytu a nebytového prostoru Vlastnictví bytu a nebytového prostoru A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl B Vlastnické právo Wichterlová Dana, Družstevní 1417, Hlinsko, 539 01 Hlinsko v Čechách 1 Nemovitosti Jednotky Č.p./

Více

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období

Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období Složení výborů Zastupitelstva města Moravská Třebová ve volebním období 2014-2018 Finanční výbor zastupitelstva města Předseda: Miroslav Jurenka - Ing. Otakar Zahradník - Mgr. Petr Vágner - Věra Kaderková

Více

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s.

Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Jednací řády orgánů organizační složky Místní akční skupiny MAS Šternbersko o.p.s. Valná hromada 1) Valná hromada MAS (dále také VH) se schází nejméně jednou ročně. 2) Působnost, způsob jednání a kompetence

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.9 TJ Sokol Nové Hrady C - TJ Spartak Trhové Sviny B 6:2 2382-2298 (8:4) 06.11. TJ Sokol Soběnov B - TJ Dynamo České Budějovice B 5,5:2,5 2472-2402 (9:3) 05.11. TJ Spartak

Více

Obec Nová Telib. Zápis. z volby nového vedení obce Nová Telib dne

Obec Nová Telib. Zápis. z volby nového vedení obce Nová Telib dne Zápis z volby nového vedení obce Nová Telib dne 31.03.2015 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: - Lic. Truneček Jan Křovina Jiří Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní úřad Nová

Více

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru Pohledávky na úhradách za služby poskytované s nájmem obytných místností v ubytovně Svojsíkova stezka čp. 3018, tzv. N-centru. Dlužníky jsou osoby ze sociálně

Více

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice

Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice Zápis z II. schůze shromáždění vlastníků Společenství pro dům č.p. 735, Praha 9, Hostavice IČO 24271730, sídlem U Hostavického potoka 735/31, 198 00 Praha 9, konané dne 27. 3. 2013 od 18 hod. v Hotelu

Více

3. liga sk. B Pha-StČ

3. liga sk. B Pha-StČ 3. liga sk. B Pha-StČ CELKOVÉ POŘADÍ Družstvo Z V R P Skóre Průměr Body 1. Halooween 24 16 0 8 12483 520,13 77,5 2. Alco - holki 24 15 0 9 12143 483,96 71,0 3. Bowlbusters 24 13 0 11 12078 503,25 64,5

Více

ODBOR ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, MALINOVSKÉHO NÁM. 3, 601 67 BRNO

ODBOR ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, MALINOVSKÉHO NÁM. 3, 601 67 BRNO ODBOR ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ, MALINOVSKÉHO NÁM. 3, 601 67 BRNO NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: POČET LISTŮ: MMB/0188965/2013 OUSR/MMB/0403762/2012/7 Mgr. Zaluţná 542 173

Více

J E D N A C Í Ř Á D Občanského sdružení Znojemské vinařství, o.s.

J E D N A C Í Ř Á D Občanského sdružení Znojemské vinařství, o.s. J E D N A C Í Ř Á D Občanského sdružení Znojemské vinařství, o.s. Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Občanské sdružení Místní akční skupina Znojemské vinařství, o.s. (dále též MAS) je neziskovým subjektem založeným

Více

Pozvánka na členskou schůzi družstva

Pozvánka na členskou schůzi družstva Bytové družstvo Žerotínova 355/44. Děčín 3 se sídlem Žerotínova 355/44, 405 02, Děčín 3 IČ: 27282562, zapsané u krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr, 755 Pozvánka na členskou schůzi družstva Představenstvo

Více

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 ZÁPIS Č. 1 Z USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Více

MĚSTO CHEB odbor správy majetku Městského úřadu Cheb zápis č. 3/2015

MĚSTO CHEB odbor správy majetku Městského úřadu Cheb zápis č. 3/2015 MUCH 12343/2015 MĚSTO CHEB odbor správy majetku Městského úřadu Cheb zápis č. 3/2015 z jednání komise MBaD - elektronicky Předkládá: Zpracoval: Napsal: Renata Bártová tajemnice komise Vladimír Havlíček

Více

z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:15 hodin.

z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne od 18:15 hodin. Zápis z jednání náhradní členské schůze družstva BD Dolina II, bytové družstvo (dále jen družstvo ) konané dne 6. 6. 2017 od 18:15 hodin. Účastníci: dle prezenční listiny příloha č.1, vzor pozvánky - příloha

Více

Založení spolku VZOROVÝ, z. s.

Založení spolku VZOROVÝ, z. s. Založení spolku VZOROVÝ, z. s...., nar...., bytem...,..., nar...., bytem..., a..., nar...., bytem... (dále jen zakladatelé ), vedení společným zájmem...naznačte společný zájem..., tímto k naplnění tohoto

Více

Zápis. konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis. konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Chlumčany Zastupitelstvo obce Chlumčany Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chlumčany, konaného dne 10112010, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Přestupní karta hasičů. pro vyšší kola ročníku 2016. kategorie - Požární sport. Kraj - STŘEDOČESKÝ

Přestupní karta hasičů. pro vyšší kola ročníku 2016. kategorie - Požární sport. Kraj - STŘEDOČESKÝ Příjmení Jméno Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2016 kategorie - Požární sport Kraj - STŘEDOČESKÝ START POVOLEN START NEPOVOLEN ZA OKRES KRAJ ZA OKRES KRAJ Adamovská Klára Kolín Středočeský

Více

na řádnou valnou hromadu obchodní společnosti Ocelářská unie a.s.

na řádnou valnou hromadu obchodní společnosti Ocelářská unie a.s. Praha 18. května 2018 P o z v á n k a na řádnou valnou hromadu obchodní společnosti Ocelářská unie a.s. Statutární ředitel obchodní společnosti Ocelářská unie a.s. svolává jednání řádné valné hromady obchodní

Více

P o z v á n k a na valnou hromadu HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s.

P o z v á n k a na valnou hromadu HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s. P o z v á n k a na valnou hromadu HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s. Představenstvo společnosti HALALI, všeobecná pojišťovna, a.s., se sídlem Jungmannova ul. 32/25, 115 25 Praha 1, IČ: 60192402, sp. zn.

Více

1.SKUPINA 2.SKUPINA 3.SKUPINA. 5.SKUPINA bodů postup 6.SKUPINA. 7.SKUPINA bodů postup 8.SKUPINA bodů postup. 9.SKUPINA bodů postup 10.SKUPINA.

1.SKUPINA 2.SKUPINA 3.SKUPINA. 5.SKUPINA bodů postup 6.SKUPINA. 7.SKUPINA bodů postup 8.SKUPINA bodů postup. 9.SKUPINA bodů postup 10.SKUPINA. 1.SKUPINA 2.SKUPINA bodů postup Bečková Miluška 454 Holubová Iveta 405 Schinder Oskar 192 X Pytelka Josef 129 X Primasová Vlast. 344 X Chvála Ladisalv 461 Janečková Hana 531 Slivenecká Jiřína 295 X 3.SKUPINA

Více

Zápis z náhradní Valné hromady spolku Svaz kulturistiky a fitness České republiky, z.s. konané dne v Čelákovicích

Zápis z náhradní Valné hromady spolku Svaz kulturistiky a fitness České republiky, z.s. konané dne v Čelákovicích Zápis z náhradní Valné hromady spolku, z.s. konané dne 30. 3. 2018 v Čelákovicích Kulturní dům v Čelákovicích (Sady 17. listopadu, Čelákovice) 13:53 Začátek náhradní valné hromady. 13:53 Martin Jebas vítá

Více

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr.

1. KOMISE (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová. třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. 1. KOMISE 28. 5.- 31. 5. 2012 (2.týden) předseda: Mgr. Štěpánka Reslová místopředseda:ing. Bc. Jaroslava Horová třída: DS3A Ing. Kamila Urbánková třída: DS3B Mgr. Miroslav Linhart 1. Kladenská soukromá

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.7 VOLNO - Kuželky Borovany B 0:0 0-0 (0:0) 07.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Nová Ves C 6:2 2342-2200 (7:5) 05.11. TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Nová Ves B 2:6

Více

SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka 2.ročník

SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka 2.ročník SK Žižkov Praha Žižkovská dvoustovka ročník Pondělí 15.8.2016 Keller Tomáš TJ Sokol Rudná Koščová Petra TJ Sokol Rudná Šostý Miroslav SK Meteor Praha Forejtová Eva TJ Sokol Brandýs nad Labem Boháč Zdeněk

Více

SEZNAM PRO PRACOVIŠTĚ STUDENTSKÁ

SEZNAM PRO PRACOVIŠTĚ STUDENTSKÁ SEZNAM PRO PRACOVIŠTĚ STUDENTSKÁ Telefon školy začíná 566 651... sekretariát školy: 566 651 211, fax: 566 626 395 Vyučovací hodiny Hodina 0 1 2 3 4 5 6 7 8 Čas 7:05-7:50 8:00-8:45 8:50-9:35 9:50-10:35

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Strana 1 z 9 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 7.4.2016 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno 1. Zpráva o hospodaření a schválení účetní závěrky za roky 2014 a 2015 ANO Potřebné kvórum

Více

USNESENÍ. Shromáždění delegátů po projednání všech bodů schváleného programu jednání

USNESENÍ. Shromáždění delegátů po projednání všech bodů schváleného programu jednání USNESENÍ shromáždění delegátů Jednoty, spotřebního družstva v Mikulově, konaného dne 27. dubna 2015 v hotelu Galant v Mikulově, ul. Mlýnská. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Žehuňský okrašlovací spolek

Žehuňský okrašlovací spolek Žehuňský okrašlovací spolek Stanovy Článek I Název spolku, sídlo spolku Žehuňský okrašlovací spolek (dále jen Spolek ) je právnickou osobou založenou v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více