Přednášku na přání můžete vybrat z následující nabídky a hlasuje se na stránkách MKZ Uničov: od do

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Přednášku na přání můžete vybrat z následující nabídky a hlasuje se na stránkách MKZ Uničov: www.mkzunicov.cz od 11.11.2013 do 21.11."

Transkript

1 3. ROČNÍK EZOTERICKÉHO FESTIVALU SOUZNĚNÍ 23. LISTOPADU 2013 V PROSTORÁCH KINA UNIČOV PROGRAM 9.00 Juan Carlos pacaya Gomez Meditace Shaman spirit, tradiční šamanské léčitelství PŘEDNÁŠKA NA PŘÁNÍ Ján Bálint Ako je s tou 5. dimenziou? Martina Blažena Boháčová Rok 2014 z hlediska astrologie, tranzity Černé Luny v roce Vladimír Chobola Tantra fenomén současnosti Iva Radulayová Proč se neumíme přijmout takoví, jací jsme MALÉ PŘEKVAPENÍ Vladimír Vytásek Tajemství bylin PŘEDNÁŠKA NA PŘÁNÍ Přednášku na přání můžete vybrat z následující nabídky a hlasuje se na stránkách MKZ Uničov: od do Iva Matyášová Feng Shuj a hojnost Olga Lukešová Prasíla a její účinky na lidský organizmus Světluška Radka Hubeňáková Rok 2014 rok cest a objevů s energiemi Bohyní a poslání ženy v něm Zdeňka Ester Weisová Příběh panenky Vesmír má s námi záměr Andrea Ďurinová Vznik a uvolnění traumat v jednotlivých etapách života neformální metody pro samoléčení Dagmar Halotová Význam roku 2013 z pohledu numerologie, co náš čeká v r Kateřina Raisová Tělové, ušní svíce z Bílých Karpat o historii, výrobě, aplikaci a využití Dalibor Falta Andělské energetické léčení v křišťálové době ve všech prostorách MKZ BOTAHÝ DOPROVODNÝ PROGRAM: Poradenství přednášejících Různorodý netradiční sortiment zboží Léčebné metody a terapie, diagnostiky Výklady numerologické, chiromantické aj. Další informace o přednášejících, soutěžích, o sortimentu zboží a služeb apod. naleznete na: facebooku: MKZ Uničov v Městském info centru na Masarykově náměstí v kanceláři MKZ Uničov VSTUPNÉ: Do přednáškových prostor 90 Kč /den Do výstavních prostor 20Kč / na kupónek vstup do výstavních a poradenských prostor ZDARMA Mediální partner: EZO BANKA -

2 Artforum Internetové knihkupectví, které se zabývá nejen prodejem knih, ale v nabídce najdeme i Taroty a vykládací karty, kameny a šperky, amulety a talismany, vonné tyčinky a olejíčky, esoterické pomůcky, čaje a léčivé produkty, náramky shamballa aj. Ing. Vlasta BALÁŠOVÁ kontakt: mobil balasovavlasta@seznam.cz terapeutka-masérka-poradce-prodejce Zabývám se holistickým (celostním) pohledem na člověka, testuji příčiny nemoci a dále řeším s klientem jejich zmírnění či odstranění různými technikami - např. metodou EFT (je to tzv. technika emoční svobody, pracuje se na vytipovaných tlakových bodech na meridiánových drahách - jsem certifikovaný praktik). Dále provádím Metamorfózní masáže a klasické regenerační masáže. Pracuji též s energiemi Reiky, Shamballa, Ra-Sheeba a jinými. Bylo mi umožněno pracovat s vesmírnými energiemi při vytváření tzv. Biorezonátorů (léčivých obrázků). Při své práci využívám i harmonizačních frekvencí s harmonizérem. Mým záměrem je usnadnit a zlepšit život klientů, zlepšit jejich zdraví, vztahy, práci aj., tak,aby pokud možno, byli dokonale zdraví, šťastí, láskyplnní...žili v lásce, radosti, štěstí a hojnosti. Ján BÁLINT janbalint.gaia@gmail.com Prodávám programové svíčky se světelnými kódy, kreslené aktivační kódy, na zkoušku ezoterické ochranné pomůcky. Jana BÁLINTOVÁ svetlozeny@gmail.com Prodávám na sklo malované mandaly, energetické a léčivé symboly, kódy, ručně malované hedvábné šátky, Aura esence, zářiče a svícny. Alžběta Roth BÁLINTOVÁ alzbetarothbalintova@gmail.com Zabývám se výkladem z karet, prodejem svíček, ručně vyrobených mandal a energetických obrazů a obrázků.

3 Emilie Didi BERTOVÁ Brno,Tel Zabývám se tarotem, psychologií a přednáškami již několik let. S velkým elánem a radostí jsem v Brně provozovala galerii, která byla spíše mým domovem než prací a protože mám ráda umění, fascinují mne barvy, jejich tajemství - jak vznikají, jejich působení a vliv na člověka. Jak toto poznání můžeme využít v praktickém životě jsem poznávala, když jsem začala malovat mandaly. Když jsem byla velmi smutná, ale také když jsem byla šťastná. V mandalách se zcela uplatňuje kolorterapie. Také dochází ke harmonizaci čaker při meditaci s mandalou. Může Vás to samotné navést k arterapii podpoře vlastní tvořivosti. Při jejich tvorbě se snažím jít přímo tzv. k jádru věci, jestli se mi to daří, to musí posoudit každý sám. Studuji tarot již několik let a neustále mne fascinuje. S ním jsou pak spojené další nauky, jako astrologie, numerologie, kabala, antroposofie, tajemství barev a především tajemství života... Poselství Rudolfa Šteinera: To co milujeme nezištně, odejde, my však cítíme, že nás to bere s sebou, jdeme cestou, kterou jde i ono. To co nenávidíme nebo vůči čemu jsme pyšní, protrhne onu schránku, odejde a nechá nás samotné a my zůstaneme v osamění. Toto motto cítím i v poselství tarotu, mandal a všech nauk, činností, které člověk dělá ze srdce a s láskou. Martina Blažena BOHÁČOVÁ Tel , bohac.tomas@gmail.com Spisovatelka, astroložka a numeroložka. Pracuje na území celé republiky. Bydlí v Praze a v Karviné. Založila Český klub numerologů a pravidelně pořádá kurzy numerologie a tarotových karet. Vidět ji můžete v TV PRIMA v pořadu Volejte věštce a často ji můžete slyšet v radiu. Píše knihy o astrologii, numerologii a o Tarotových kartách. Natočila meditační CD OBKLOPTE SE LÁSKOU ANDĚLSKOU.! Cd je zaměřeno na rozvoj osobnosti. Olga BOHUNOVSKÁ Skrbeňská 22, Horka nad Moravou,Tel. : , info@klicekezdravi.cz Web: Nabízím Vám: Českou přírodní kosmetiku, Čaje od českých bylinářů, Aromaterapii, Ekologické hračky a nádobí, Tělové a ušní svíce, Zdravou láhev, Ecover drogerii, Ručně vyráběná mýdla a Šumivé bomby do koupele, Šungit, Knihy a časopisy, Meditační hudbu Rolanda Santé, Potraviny pro zdraví, Šperky a spoustu tipů na dárky co pohladí tělo i duši.

4 Světlana BOMBEROVÁ tel: , web: Haňovice ( Chudobín) Zabývám se automatickou kresbou (což jsou vlastně energetické léčivé obrázky), karmalogií a numerologií a také regresní terapií. Hlavní věc, kterou prezentuji, je právě automatická kresba. Mám k prodeji obrázky a obrazy vytvořené automatickou kresbou a také svůj první andělský kalendář na rok Jako další obor nabízím karmickou numerologii a regresní terapii. Eva BRIEŠKOVÁ - Elina Paní Elina přijíždí na festival ze Slovenska, zabývá se nejen výkladem karet a poradenstvím, ale i prací s energiemi, diagnostikou, aury a čaker. Bližší informace na: Blanka ČEJKOVÁ tel.: Zabývám se kineziologií, automatickou kresbou, poradenstvím a metamorfní technikou. Andrea ĎURINOVÁ Hranice, mobil: andrea.durinova@centrum.cz Pro lektorku AUM, léčitelku, terapeutku je celostní medicína životním posláním, abychom mohli pomáhat lidem zvládat každodenní životní potíže. Prošla mnoha kurzy v Systému přírodního léčení a vzdělávání Hadžiki. Je absolventkou mezinárodní esoterické univerzity Academia Universum Magnum, která uceleně vzdělává od základů léčení přírodou, přes esoterní psychologii, až po duchovní zákony. Na plný úvazek pomáhá lidem s léčením jejich duševních i zdravotních potíží. A má tu čest být lektorem prvního stupně této akademie. Dalibor FALTA DALIBOR1971@ .cz Nabízím výklad karet s andělskými světelnými ochránci, jasnozřivé cesty poznání, energetické duchovní i léčitelské posílení.

5 Juan Carlos Pacaya GOMEZ Brno, tel Carlos se narodil v Iquitos v severní části Peru a pochází z nativního indiánského kmene Bora - Bora. Celé dětství prožil v Amazonském pralese. Pochází z rodiny šamanů a léčitelů. Jeho maminka je také šamanka a jeho dědeček byl uznávaný Curanderos vegetalista ( rostlinoznalec) V 8 letech prodělal a překonal, za pomoci dědečka, smrtelnou nemoc, čímž se stal vyvolencem duchovních sil, aby se stal šamanem. Po první iniciační zkoušce, ( překonání nemoci), pomáhal mamince při šamanských rituálech. U dědy se učil poznávat byliny a také pomáhal při léčbě pacientů v dědově nemocnici v pralese. Ve 14 letech zahájil iniciační šamanskou pouť : 4 roky přísné diety abstinence masa, kořeněných jídel, sexu a alkoholu mimo civilizaci. U každého šamana je délka diety individuální. Záleží na tom, jaké úkoly dostane od Curaka, ( indiánský představený). Iniciační šamanský rituál podstoupil v 18 letech, po mnohaletém tvrdém výcviku. Během výcviku se šaman naučí ovládat své psychické i fyzické funkce, chemii těla a také koncentraci. Šaman podporován a ochraňován pomocnými duchy, překračuje pozemský řád bytí, získává schopnost cestovat do jiných částí kosmu - do vyššího světa na nebi a nižšího světa v podsvětí. V tomto světě získává vhled na pravou podstatu věcí a pravé příčiny událostí v našem světe. Musí usilovat o poznání toho,jak je svět řízen, aby ovládl procesy, které ovládají život. Nejprve se seznamuje s nebezpečím na něj číhajícím,čelí mu podle svých schopností a sil. Učí se užívat řadu magických popěvků zvaných ICAROS, kterými prosí pomocné duchy o sílu a spolupráci. Specifika léčení šamanismu peruanské Amazonie jsou : Diagnostika nemoci pomocí tabáku-pacient se vykuřuje tabákem z cigaret mapacho, (jsou to sušené listy z keříkového stromu asi metr a půl vysokého, jehož elementární tělo je pomocným duchem šamana), a při zpěvu magických popěvků Ikaros. Po diagnostice postížených míst vysaje šaman negativní energii z těchto míst ústy. Masáž celého těla léčivou emulzí pro harmonizaci energie v těle, čímž se pomůže k posílení vlastní léčivé energie. Markéta GRUBEROVÁ angelsmarketa@gmail.com tel.: Zabývám se uměleckou tvorbou, terapiemi s Anděly pro zdraví duše i těla a vhledovým léčením s Anděly. Dagmar HALOTOVÁ numerologie-hadanka@centrum.cz Numerologická poradna Hadanka nabízí numerologické výklady, poradenství, konzultace a výklady komického kódu duše.

6 Alena HORKÁ Zabývá se léčivou diamantovou vodou, kterou sebou i přiveze, dále bude mít k dispozici knihy o diamantové vodě, léčivé obrázky a esoterické zboží. Eva HRINDOVÁ hrindova@seznam.cz Nabízím produkty firmy Naděje na vnější použití, knihu Byliny léčí. Radka HUBEŇÁKOVÁ radkahubenakova@seznam.cz Prodávám kalendáře Mandal Bohyní pro rok 2014, přírodní vůně Prameny života, esence Spirit in Nature, šperky s korálků, archandělské tělové svíčky, tělové a masážní oleje, mandaly. Ze služeb nabízím výklad karet, tarotovou numerologii, automatickou kresbu diagnostika, léčivé obrázky, poradenství vůně. Vladimír CHOBOLA Nirvana room tantrické masáže, Karviná,tel mail : maser@nirvanaroom.cz Název přednášky: Tantra a její použití v západoevropské kultuře Obsah: Přednáška o přístupu k sobě, nalézání vlastního božství, cestě k radosti a pozitivnímu myšlení. Každý z nás se v určité fázi svého života začne ptát kdo je a kam jde. Cesta Tantry je cestou mnoha odpovědí. Je cestou plnohodnotnou, celistvou. Prostřednictvím tantry a jejích masáží můžete dojít k tomu, kdo jste a díky tomu pochopíte, kam máte jít. Přednášející - Vladimír Chobola, je majitelem a hlavním masérem v masérně Nirvana room a je tantrik, Mistr Reiki, dlouholetý praktik Pěti (šesti) Tibeťanů, vegetarián, netizen, freelancer a pozorovatel života. Díky kombinaci těchto vlastností může předávat čistou energii do vašich těl, a ukazovat vám štěstí v nejryzejší formě.

7 Nabízím vánoční ozdoby a šperky. Ivana KINDLEROVÁ Bronislava KUMROVÁ foreye@seznam.cz Prodávám andílky, kameny a výrobky z nich, různé krabičky, ručně malované smaltované náušnice, náhrdelníky, mandaly, svíčky, františky, dekorativní závěsy a kosmetiku. Irenka Harmonie KUPKOVÁ tel Praha Působí a žije v Praze, i když přátele a klienty má v celé České republice. Po mnohaleté pouti na své cestě ke Světlu pomáhá lidem k sebepoznání. Provází zasvěcením energií REI KI a učí při tom poznávat základy o čakrách, energiích, minerálech, aromaterapii, andělech. Působí i jako poradce f. ENERGY, kde své klienty učí, jak si jednoduše vybrat a pracovat s přírodními léky, které jsou založené na čínské medicíně, fytoterapii, homeopatii). Jako kosmetička se věnuje i aromaterapii, aromamasážím a masážím světla. Maluje energetické obrazy, které jsou vždy součástí seminářů Reiki 1,2,3 nebo kurzu aromaterapie. Na přání klientů je vydala v malém formátu pohlednic, aby každý, koho oslovily, s nimi mohl udělat radost sobě, či svým blízkým. Našemu festivalu Irenka propůjčila jeden ze svých obrazů jako symbol Souznění. Naleznete jej na každém plakátku. Děkujeme za něj moc a věříme, že i návštěvníkům přináší radost IRIS Irena LENOCHOVÁ bozi.hathor@seznam.cz telefon : Litomyšl Nositelka významných českých a mezinárodních ocenění v malování mandal a duchovních obrazů, která dělá přednášky a duchovní meditace, artterapii, andělskou terapii a Kosmický healing,harmonizační a energetické mandaly a karty,meditační CD. V minulosti vystudovala a pracovala ve zdravotnictví:klinická biochemie laborantka a zubní laboranntka - technik. Od roku 1996 se věnuje alternativní medicíně,duchovním technikám a malování, které se staly její hlavní náplní. V roce 2007,2008 navštívila Indii, 2011 Thajsko, kde meditovala v chrámech a čerpala inspirace pro další uměleckou tvorbu. Její obrazy jsou v Indickém chrámu a Thajském královském paláci věnovány jako dar pro krále. Mandaly tvoří od roku 1987.

8 MANDALA - v sanskrtu znamená kruh, ale i střed( kruh - vnější svět, střed - vnitřní svět mysli a těla). Každý obraz je velkou meditací a díváním se na něj je možno zažít zázraky ve vlastním nitru. Čím více se učíme, tím více budeme nalézat... Významné ocenění: Září 2006 "Medal of FRANZ KAFKA" European circle of Franz Kafka PRAGUE. Říjen 2006 DIPLOME DE MEDAILLE du "Bleuet International" Arts-Concours Internationaux - BRONZE medaille. Za dílo "THE ANGELOS BLESSING" Říjen 2007 DIPLOME DE MEDAILLE du "Bleuet International" Arts-Concours Internationaux - zlatá medaile. Olga LUKEŠOVÁ LukesovaOlga@seznam.cz, tel.: Léčení, harmonizace čaker, odstranění bloků a karmické zátěže, nastavení osobní cesty. Mail: alena.astro@centrum.cz Zabývá se astrologií a kyneziologíí. Alena MÁLKOVÁ Iva MATYÁŠOVÁ Uherské Hradiště iva@fengshuiplus tel Iva Matyášová nabízí poradenství po celé ČR i v zahraničí, přednášky a školení v oblasti Feng-Shui, které bylo již dříve podvědomou součástí jejího nazírání na svět jako na daný systém hodnot. Provádí návrhy interiérů domů, bytů kanceláří a jiných životních prostor včetně zahrad pomocí vyvážené kombinace prvků, symbolů, tvarů a barev. Rovněž poskytuje firemní poradenství, návrhy- loga, vizitky, prodej harmonizačních léčivých obrazů a jiné. O principy a využití metod Feng-Shui zaměřené na uspořádání interiéru a exteriéru se cílevědomě zajímá od roku Teoretické a praktické znalosti si doplnila na seminářích, kde získala certifikáty Školy tvaru, kompasu, intuitivního Feng-Shui a Školy Pa-kua a pěti prvků. Dále absolvovala školu celostní architektury se zaměřením na využití geomantie, vlivů zemských a kosmických sil na dlouhodobý pobyt člověka, posvátné geometrie a vnímavosti k životnímu prostředí u akad.arch. Oldřicha Hozmana a celosvětově uznávaného bioarchitekta Michaela Rice z Irska. Od roku 2001 prošla několika kurzy osobního rozvoje, využití funkce mozku v hladině alfa související s pozitivním vyjadřováním a myšlením, léčitelství, rodinné konstelace, které si neustále obohacuje praxí a samostudiem. Je zasvěcena do III stupňů REIKY Mistrem Borisem Tichanovským. Motto: "Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod"

9 Jiří NOVOTNÝ V naší nabídce naleznete nepřeberné množství drahých kamenů z celého světa. Drahé kameny si můžete vybrat podle znamení, ke sběratelským účelům, nebo jako šperky pro běžné nošení. Všechny šperky a drahé kameny jsou nabízeny v nejvyšší možné kvalitě. Z nabídky našeho internetového obchodu doporučujeme náramky, šperky, přívěsky a náušnice. Veškeré drahé kameny máme skladem a k okamžitému dodání. patricie.muravska@seznam.cz Patricie PĚKNICOVÁ MURAVSKÁ Prodávám polodrahokamy, šperky (též vlastní výroba - náušnice z polodrahokamů), batiku a dárkové zboží. Jana NIESSNEROVÁ jana.niessnerova@seznam.cz Tel Jana Niessnerová, Pod Nadjezdem 559, Štěpánov u Olomouce Chiromantie sebepoznání díky liniím na dlani. Na mé přednášce se dozvíte, jak tvar ruky a linie v ní odhalují charakteristiku člověka, protože není ani jedna ruka stejná. Setkáme se s varovnými znaky na dlani, ale také s pozitivními znaky úspěchu a štěstí. Dozvíte se něco o zdraví, psychické pohodě, lásce, vztazích a jak je prožíváme, vhodné práci, skrytých talentech a další důležité otázky života. Čtením z ruky se zabývám již 15 let. Absolvovala jsem v anglickém jazyce korespondenční kurz chiromantie v New Delhi v Indii a získala jsem Zlatý certifikát po složení 4 nelehkých zkoušek. Mým cílem je studovat chiromantii osobně v Indii a v 80 letech chci být nejlepší chiromantičkou na světě a tou cestou kráčím. V současné době se věnuji pořádání kurzů a přednášek na esoterických festivalech, kterých se pravidelně účastním. Kateřina OTAVOVÁ Jičín, spaldove.mlsani@seznam.cz, tel Můj sortiment je zdravá strava "Špaldové mlsání",pečivo ze špaldové mouky,trvanlivé i čerstvé(sušenky,koláče,kapsy...),vše vlastní výroby a dále prezentuji tvorbu autorky Radany Kolcové (mandaly v různých provedeních,osobní,ale i třeba ve formě šperků...,andělské modlitby,kalendáře,diáře,andělské pohádky...na vše je státní ochranná známka Pramen Světla ).

10 Iva RADULAYOVÁ Ostrava, Tel , Regresní terapeut, mistr- učitel Reiki. Pracuje s automatickou kresbou, maluje léčivé energetické obrazy a pyramidy. Zabývá se výkladem karet. Pořádá kurzy Reiki, Automatické kresby, LSVJ (léčení skrze Vyšší Já = práce s kyvadlem), a to i pro jednu osobu. Jako terapeut pracuje již několik let. Pracovala se stovkami klientů. Umí se naladit na energie člověka, nalézt a rozklíčovat příčiny životních situací či nemocí, které lidé zažívají jako důsledek své minulosti, Ty jim pak pomůže pochopit, přijmout a zpracovat tak, aby se jim již v budoucnu nemusely opakovat. Nepracuji hlubinnou regresní terapií. To, jak pracuji, je dar, který jsem dostala do vínku. Jak pracuji? Naladím se na člověka. Poté začnu vnímat pocitově jeho energie, které jsou někdy doplněné vizemi a informacemi formou myšlenek. U dané osoby vnímám, jestli je její energie silná či slabá, jak se dokáže v životě prosadit. Naciťuji její povahové vlastnosti, jak reaguje v určitých situacích či vztazích. Tedy shrnuto vnímám vše, co je potřebné vědět o tomto člověku k tomu, aby vyřešil problém, a to jak psychického či zdravotního problému, se kterým ke mně přišel. Řeší-li daná osoba problém, který není schopna vyřešit v tomto životě a ten má původ v některé v minulých inkarnacích, pak se mi ukáže situace, kdy a za jakých podmínek dané trauma vzniklo. Ka.rys@seznam.cz, Tělové, ušní, čakrové svíce Katka RAISOVÁ Eva ŠIŠKA u.sisky11@gmail.com Prodávám surové polodrahokamy léčivé minerály, feng-shui pomůcky pro hojnost, partnerství, harmonizaci prostoru bytu, domu či kanceláře, mlsání pro anděly. Věra ŠŤASTNÁ vera.stastna@centrum.cz Prodávám ručně malované košile a energetické obrázky.

11 TC energy design Výroba a prodej překrásných karaf na vodu s květy života. Na co myslíme když pijeme vodu? To je zdá se důležitá otázka...a ještě důležitější opověď. Naše myšlenky totiž svými vibracemi přímo ovlivňují kvalitu vody kterou pijeme. A to nejen té vody kterou právě přijímáme, ale i té kterou obsahuje celé naše tělo ( naším myšlením tedy ovliňujeme i celých 70% vody obsažené v našem těle). Měli bychom pít tekutiny (přijímat je) s pozitivně naladěným myšlením, např. myslet na vodu při jejím pití s laskavostí a vděčností. Tak ovlivníme vodu nejen přijímanou, ale také tu, kterou naše tělo již obsahuje a přispějeme ke zlepšení nejen kvality vody, ale i našeho zdarví. Kvalitu vody může ovlivnit také karafa, ze které vodu nalíváme třeba ta se zlatým květem života na dně. TianDe -kosmetika Prodáváme kosmetiku "TianDe", což je sibiřská firma a její kosmetika vychází z tradičních čínských, tibetských a altajských receptur. Je léčivá, jsou to v podstatě bio-energoinformační prostředky mající velmi pozitivní vliv na vzhled a zdraví. Kosmetika používá suroviny z daných oblastí a vyrábí se moderními technologiemi, které znásobují její účinnost. Dagmar VYJÍDÁČKOVÁ info@elmago.cz Prodávám drahokamy, ikony, anděly, ručně vyráběné dekorační předměty. Vladimír VYTÁSEK vlada.vytasek@centrum.cz Tak trošku jinak naladěný bylinář, kterému je spíše než prodej léčivek naučit lidi poznávat bylinky, aby si mohli pomoci sami. Čím více bude bylinářů, tím lépe pro všechny. Přál bych si, aby v budoucnu byl v každém větším městě dobrý bylinář, který by pomáhal určitému okruhu lidí. Léčivé směsi míchá spíše výjimečně pro přátele a známé přímo na míru, protože příliš nevěří univerzálním bylinkovým směsím pro všechny. Jeho učitelem a přítelem byl známý bylinkář Pavel Váňa. Vláďa Vytásek žije a působí v Litovli.

12 Martina VYVLEČKOVÁ Zabývá se konstelacemi, alternativními terapiemi, poradenstvím v oblasti rozvoje osobnosti. Dále se zabývá tvořením vlastních obrázků ENKAUSTIKA. Zdeňka Ester Batšeba WEISOVÁ Tel Nabízí terapii, poradenství ve vztahových, pracovních a rodinných záležitostech. Rodíme se pouze se 2 strachy strachem z výšky a strachem z pádu (z té výšky). Ostatní strachy jsou převzaté od matky, otce, společnosti, školy, systému. Pracuje i se strachem ze smrti. Naučí Vás odpouštět. Sobě i druhým. Umí spoustu věcí a můžeme je nazvat léčení, výklad karet ale třeba i automatické písmo. Festivalová cena 20 minut 250 Kč Co potřebujete? Zjistí. Zeptejte se paní Zdeňky. Informace o dalších akcích pořádaných v MKZ Uničov získáte na : facebooku: MKZ Uničova a www. mkzunicov.cz V brožuře byly použity texty přednášejících a vystavovatelů.

Rodinné konstelace 22. 5. 2010 v Pardubicích. Více na www.marekvit.eu.

Rodinné konstelace 22. 5. 2010 v Pardubicích. Více na www.marekvit.eu. KURZY A SEMINÁŘE WWW.DUHOVAFONTANA.CZ, PRAHA 10 VRŠOVICE. V Březnu Dubnu 2010. Pořádá tyto akce: Již 11. 3. Šamanský podvečer. Dále přednášky, kurzy, semináře na téma NUMEROGIE, FENG-SHUI. Kreslení lev.

Více

KURZY A SEMINÁŘE. Nové Centrum osobního růstu SPIRITUÁLA v Praze 4-Braníku nabízí kurzy léčení, přednášky, meditace, tanec. www.spirituala.cz.

KURZY A SEMINÁŘE. Nové Centrum osobního růstu SPIRITUÁLA v Praze 4-Braníku nabízí kurzy léčení, přednášky, meditace, tanec. www.spirituala.cz. KURZY A SEMINÁŘE Nové Centrum osobního růstu SPIRITUÁLA v Praze 4-Braníku nabízí kurzy léčení, přednášky, meditace, tanec. www.spirituala.cz. Duše východu víkend duchovního filmu s režisérem Viliamem Poltikovičem,

Více

ASTRO MINERÁL OTROKOVICE , 9-17 Program přednášek

ASTRO MINERÁL OTROKOVICE , 9-17 Program přednášek ASTRO MINERÁL OTROKOVICE 9.-10.6.2018, 9-17 Program přednášek Sobota 9. června Přednášková místnost č.1 9.45-10.45 Mgr. Marcela Horká - poradkyně duchovního růstu Partnerské energie a jejich harmonizace

Více

KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. ANAG nakladatelství odborné literatury, Olomouc

KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. ANAG nakladatelství odborné literatury, Olomouc KURZY A SEMINÁŘE Dny tajemna a zdraví www.astrovikend.cz. Brno-Lužánky, Lidická 50 16. a 17. 10. Olomouc 23. a 24. 10. Fontána, Horní nám. 5. So 9 18 h, Ne 10 17 h. Porady s léčiteli, astrology, zdrav.

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong, 28. 10., 17. 11., ve 14 h. 10. 12. v 17.00 h.. Brno Semilaso 7. 11. ve 14 h. SEMINÁŘE: Kolín 23. 25. 10., 27. 29. 11. Dlouhé

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MILOŠ MATULA: Semináře DUCHOVNÍ CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA: zákl.st. "1" 6. 8. 11. zámek Hrubá Skála, pokr. st. "2" 13. 15. 11. zámek Hrubá Skála. Workshopy: 2. 11. Bratislava,

Více

Kalendář Masérna Na Dlani Přívoz Masérna Na Dlani Fit & Fun Masérna Na Dlani Vista Hodina od - do MASÉRNA NA DLANI UVÁDÍ

Kalendář Masérna Na Dlani Přívoz Masérna Na Dlani Fit & Fun Masérna Na Dlani Vista Hodina od - do MASÉRNA NA DLANI UVÁDÍ Den Datum MASÉRNA NA DLANI UVÁDÍ PROGRAM AKCÍ, KURZŮ A WORKSHOPŮ DUBEN 2012 Veškeré podrobnosti o níže uvedených akcích se dozvíte na internetových stránkách www.masernanadlani.cz nebo osobně u pořádajících

Více

*100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml

*100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml Kód Název Cena včetně DPH *100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml 1647917 1. čakra intimní atmosféra 180,00 1647919 2. čakra harmonizující 180,00 1647933 3. čakra antiseptická 180,00 1647941 4. čakra

Více

VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ

VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ VALENTÝN 2014 NABÍDKA DÁRKOVÝCH PŘEDMĚTŮ prostor pro Vás, jak druhým říci, že je máte rádi SRDCE SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ Svíce splněných přání Vám přináší lásku, radost a pohodu v rodinném kruhu. Může Vám pomoci

Více

Zpět k přírodě, zpět k sobě: přes jógu, byliny a duchovno

Zpět k přírodě, zpět k sobě: přes jógu, byliny a duchovno Daniela Pilařová 02. 04. 2013 Pocházím ze Zlína, na severní Moravu jsem přišla studovat a nyní žiju v Rychvaldu. Už třináct let provozuji agenturu Redigo, ve které společně se svými externisty připravuji

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong, 14. 5., v 17 h. SEMINÁŘE: 22. 24. 5. Inf. Milada Kubíčková, tel.: 224 262 499, 736 408 857, M. Špačková, tel.: 222 780 424).

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MEDUŇKA, SALOCO bezplatná poradna pro zdraví nejen onkologických pacientů: LIFE ENERGY (ortomolekulární výživa) VILCACORA PŘÍRODNÍ ŠVÝCARSKÉ PRODUKTY a OVOSAN. Poradkyně Meduňky

Více

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 Hezké září, andělští přátelé, jak se máte? Jak se Vám daří? Andělé říkají, že si přejeme více klidu a stabilnější energie. Stále se něco děje, procházíme

Více

0. čakra - informace, poselství a návod na čištění této čakry ve 13 úrovních.

0. čakra - informace, poselství a návod na čištění této čakry ve 13 úrovních. 0. čakra - informace, poselství a návod na čištění této čakry ve 13 úrovních. Nultá čakra - meditace 15. 19. 9. 2005 Dobronice Poselství bytosti nulté čakry Je známa je n málo lidem na planetě, propojuje

Více

Léčivé Madony. Brány světla, milosti a lásky

Léčivé Madony. Brány světla, milosti a lásky Léčivé Madony Brány světla, milosti a lásky Léčivé Madony jsou tvořeny se záměrem přinášet očišťující, uzdravující a vyživující energii duši člověka i místům, které obývá. Ztělesňují esenci ochrany, milosti

Více

TERAPIE A SLUŽBY. Mgr. Marek Vít: psycholog a homeopat, Pardubice. www.marekvit.eu. tel.: 777 052 569.

TERAPIE A SLUŽBY. Mgr. Marek Vít: psycholog a homeopat, Pardubice. www.marekvit.eu. tel.: 777 052 569. TERAPIE A SLUŽBY Aroma a shiatsu masáže, jejich kombinace vhodná i pro těhotné, 15 let praxe. V. Vačkářová, mob: 721 734 816, metro C (Praž. povstání). Mgr. Marek Vít: psycholog a homeopat, Pardubice.

Více

HISTORIE A TEORETICKÉ ZÁKLADY

HISTORIE A TEORETICKÉ ZÁKLADY Obsah Úvod... 13 HISTORIE A TEORETICKÉ ZÁKLADY... 17 Živa univerzální síla života... 18 Živa a božské předurčení... 27 Energetické léčení prána, reiki a další... 34 Živa duchovní prameny... 40 Rodosvit...

Více

Léčení těla fyzioterapie

Léčení těla fyzioterapie Léčení těla fyzioterapie Obsah Léčení těla fyzioterapie... 3 Speciální ošetření... 3 Masáže... 3 Speciální masáže... 4 Léčení duše... 6 Rozvoj osobnosti semináře... 6 Denní lázně balneoterapie... 7 Detoxikace

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MILOŠ MATULA: DUCHOVNÍ CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA 23. 25. 6. Hamry na Šumavě, pokr. seminář 4, 21. 23. 7. Hamry na Šumavě zákl.seminář 1. Workshopy: 29. 5. Plzeň, Knihovna

Více

Meditace, jóga a šamanské nauky

Meditace, jóga a šamanské nauky Meditace, jóga a šamanské nauky aneb,, Hory učí samy,, PENZION POD PRALESEM, DOLNÍ LOMNÁ, JABLŮNKOVSKO 26. - 28.7.2013 www.podpralesem.euweb.cz Máte rádi meditaci? Chtěli by jste se zrelaxovat a zkusit

Více

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme?

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme? NABÍDKA POHODOVÉ DÍLNIČKY Kdo jsme? Klub POHODA - denní stacionář je místo v Praze, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová

Duchovní škola Vnitřní přerod člověka IV. Penzion Perseus, Trnová Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MILOŠ MATULA: DUCHOVNÍ CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA SVĚTLA 15. 17. 4. Mor. kras pokr. seminář 3, 22. 24. 4. Loket zákl. seminář 1, 29. 4. 1. 5. Podhájská/SK zákl. seminář 1. Workshopy:

Více

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek.

CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek. MASÉRSKÉ, MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ REGENERAČNÍ SLUŽBY SLUŽBY ILONA ŠŤASTNÁ Adresa provozovny: Sedláčkova 105/8, 250 Kontakt: tel. 724 885 Adresa 406, provozovny: mail: info@masaze-celakovice.cz,

Více

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst JU-WEL zdroj energie JUDO snoubí sílu léčivých kamenů a vody zdraví a pohoda díky vitalizované vodě. V zařízeních produktové řady JU-WEL obtéká pitná voda vybrané, přírodním způsobem energeticky nabité

Více

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2019 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2019... 5 Rok 2018 a naše sebehodnota... 8 Rok 2019

Více

Při všech procedurách jsou používány certifikované 100% přírodní a bio produkty nejvyšší kvality.

Při všech procedurách jsou používány certifikované 100% přírodní a bio produkty nejvyšší kvality. Stejně jako každá rostlina vyjadřuje květem plné rozvinutí vlastní jedinečnosti, originality, krásy a harmonie, je vizí společnosti Nobilis Tilia podporovat růst a rozkvět jedinečnosti a krásy každého

Více

Programová náplň oboru PŘÍRODNÍ MEDICÍNA A PSYCHOSOMATIKA. Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin. České Budějovice, školní rok 2017/2018

Programová náplň oboru PŘÍRODNÍ MEDICÍNA A PSYCHOSOMATIKA. Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin. České Budějovice, školní rok 2017/2018 Programová náplň oboru PŘÍRODNÍ MEDICÍNA A PSYCHOSOMATIKA Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin České Budějovice, školní rok 2017/2018 CO SKUTEČNĚ UZDRAVUJE? MUDr. Tomáš Lebenhart co skutečně uzdravuje?

Více

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek Eva Kubenková, Michal Chýlek 2013 Podrobné informace k programu Léčby stresu, informace o lektorech Léčby stresu a technické informace o místu konání, termínech, cenách, platbách a kontaktech. Podrobný

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong, 28. 10., 17. 11., ve 14 h. 10. 12. v 17. h.. Brno Semilaso 7. 11. ve 14 h. SEMINÁŘE: Kolín 23. 25. 10., 27. 29. 11. Dlouhé stráně:

Více

Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality

Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality Cesta za šamany do Litvy, aneb po stopách kořenů slovanské spirituality LITVA 20. - 28.6.2014 Vážení přátelé, dovolte, abych vás pozval na jedinečnou dobrodružnou cestu za objevováním kořenů starobylé

Více

Obloukový dřevený stojan na aroma olejíčky Stojan na dřívka a sponky. Aroma stojánky Květinové vázičky. Spony do vlasů

Obloukový dřevený stojan na aroma olejíčky Stojan na dřívka a sponky. Aroma stojánky Květinové vázičky. Spony do vlasů te Obloukový dřevený stojan na aroma olejíčky Stojan na dřívka a sponky Aroma stojánky Květinové vázičky Knížečky jsou vyráběné z různých druhů převážně listnatých dřevin Spony do vlasů Pár slov o mé práci

Více

Kurz SRT - Spiritual Response Therapy, ve dvou víkendových blocích, zahájení 17. 9. Přihl. a info: www.studioh.cz, 603 772 162.

Kurz SRT - Spiritual Response Therapy, ve dvou víkendových blocích, zahájení 17. 9. Přihl. a info: www.studioh.cz, 603 772 162. KURZY A SEMINÁŘE Čtyřleté komplexní studium tarotu a další studijní obory i kursy -- Numerologie, Astrologie, Výklad snů a další, otevírá od září Škola věšteckých umění a esoteriky, zal. 1993. Nabídka

Více

2. seminář: Meditační techniky jako pomoc při léčbě rakoviny a jiných těžkých nemocí (dvouhodinový praktický seminář)

2. seminář: Meditační techniky jako pomoc při léčbě rakoviny a jiných těžkých nemocí (dvouhodinový praktický seminář) 3. října - lektorka Veronika Damanpreet Šilarová Ajurvéda (meditace, jóga) 2 semináře 1. seminář od 10:00h do 12.00h v předprodeji 120,- Kč 2. seminář od 14.00h do 16.00h v předprodeji 120,- Kč cena obou

Více

Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda

Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda Katalog produktů Harmonizace vody Harmonizace vody je propojením tří základních axiomů Voda je zdrojem života Voda má paměť Člověk je voda Harmonizací neboli energetizací rozumíme procesy, které mají za

Více

Cesta do středu Renesance Ţivota

Cesta do středu Renesance Ţivota Cesta do středu Renesance Ţivota Proč Renesance Ţivota? Slovo renesance symbolizuje - rozcestník, návrat k přírodě a k sobě, a logo? Symbolem renesance života je STROM a to nejen proto, že se jmenujeme

Více

MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ SLUŽBY

MASÉRSKÉ, REKONDIČNÍ A REGENERAČNÍ SLUŽBY CENÍK SLUŽEB PLATNÝ OD 1.9.2012 Ceny služeb se odvíjejí podle času, použitých technik, léčebných a kosmetických prostředků a pomůcek. Délka trvání jedné terapie je pouze orientační v závislosti na problému

Více

Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Třinec, Jablunkov 1. pol. 2019

Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Třinec, Jablunkov 1. pol. 2019 Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Třinec, Jablunkov 1. pol. 2019 http://pestouni.slezskadiakonie.cz/ Vážení pěstouni, v tomto katalogu Vám předkládáme

Více

nabídka POHODOVÉ Dílničky

nabídka POHODOVÉ Dílničky nabídka POHODOVÉ Dílničky Kdo jsme? Klub POHODA (denní stacionář) v Praze je místo, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

Jesenické nebe podzimní

Jesenické nebe podzimní 3. esoterický festival Jesenické nebe podzimní 26. až 27. 9. 2013 Téma: Songaré souznění a porozumění Program festivalu Sobota 26. 10. 2013 Velká třída 9,00 10, 00 Iva Radulayová Jak přijmout svou temnou

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM Projekt "SPOKOJENOST ". Víkendová setkávání s Hankou Synkovou a jejími hosty. Info: www.spokojenyden.webnode.cz, nebo tel.: 728 479 163. MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo

Více

1. REKVALIFIKAČNÍ MASÉRSKÝ KURZ

1. REKVALIFIKAČNÍ MASÉRSKÝ KURZ INPROV, s.r.o Čichnova 23, 624 00 Brno-Komín Mobil: 601 331 995 Zapsáno v OR u KS Brno, oddíl C, vložka 44777 Vážený přátelé, Již 24-tým rokem Vám nabízíme plán vzdělávacích akcií zejména pro maséry, kosmetičky,

Více

Černá louka 3235 728 26 Ostrava Moravská Ostrava. Ostravské vodárny a kanalizace, a.s. Fakultní nemocnice Ostrava Krevní centrum OZO Ostrava s.r.o.

Černá louka 3235 728 26 Ostrava Moravská Ostrava. Ostravské vodárny a kanalizace, a.s. Fakultní nemocnice Ostrava Krevní centrum OZO Ostrava s.r.o. ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Organizátor: Hlavní partner: Partneři: Mediální partneři: OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a.s. Černá louka 3235 728 26 Ostrava Moravská Ostrava Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky Orlická

Více

Sběr oblečení od vás žen, pro prodej na Bazárku Miluj sukni 2018 proběhne v těchto dnech:

Sběr oblečení od vás žen, pro prodej na Bazárku Miluj sukni 2018 proběhne v těchto dnech: Sběr oblečení od vás žen, pro prodej na Miluj sukni 2018 proběhne v těchto dnech: 14. 05. - 15.05. - 16. 05. vždy Centrum rozvoje Měsíčnice, Polní 9, Rudolfov Informace, jak na prodat své oblečení naleznete

Více

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: ,

Ke každému semináři najdete pod tímto programem obsah. Přihlášky na semináře: Míňa Nosková, tel: , Milí přátelé, semináře Evičky Puklové a Zdeňka Krejčíka nás učí, jak najít sami sebe, svou vnitřní pravdu, lásku k sobě i k druhým. Otevírají naše srdce lásce, ukazují nám cestu jak tvořivé harmonizovat

Více

Je někdo z vás nemocen?

Je někdo z vás nemocen? Štěpán Rucki Je někdo z vás nemocen? Křesťanský pohled na zdraví, nemoc a uzdravení Co je to plné zdraví? Je nemoc následkem hříchu? Má nemoc a utrpení smysl? Uzdravení Boží mocí Zázračná uzdravení dnes?

Více

ČAROIT. v e l k o o b c h o d KATALOG DRAHÝCH KAMENŮ 2018

ČAROIT. v e l k o o b c h o d KATALOG DRAHÝCH KAMENŮ 2018 ČAROIT v e l k o o b c h o d KATALOG DRAHÝCH KAMENŮ 2018 O nás Jsme přímí dovozci drahých kamenů a šperků. Specializovaným maloobchodem se zabýváme již od roku 1994. Mezi naše služby patří prodej drahých

Více

Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit se svým životem.

Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit se svým životem. Praha Výstaviště Holešovice Křižíkův pavilon C (u fontány) Astrovíkend přednášky 18. Února 2017 10.00-18.00 hod. sobota I. přednáškový prostor 10.15-11.00 Marcela Němcová - karmalog, kartářka Jak zatočit

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong 14. 4. ve 14 hod., 19. 10. v 17 hod., 16. 11. v 17. hod. Brno 7. 4. ve 14. hod. Ostrava 12. 5. ve 14. hod. Zlín 6. 10. ve 14

Více

Cítit se dobře, to je to, oč tu běží

Cítit se dobře, to je to, oč tu běží Cítit se dobře, to je to, oč tu běží Emočním osvobozením ke zdraví a k úspěchu Co je to energetická psychologie a EFT? EFT (Emotional Freedom Techniques), neboli techniky emoční svobody, jsou v podstatě

Více

Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje

Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje Zvýšení výkonu Zdravý životní styl Odbourání stresu a napětí Motivační a odměňovací nástroje CENTRUM CELOSTNÍ SOMATICKÉ PÉČE Vědomá práce s tělem ovlivňuje psychický i fyzický stav člověka, zvyšuje výkonnost

Více

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace. DODATEK č. 1 k ŠVP

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace. DODATEK č. 1 k ŠVP Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace DODATEK č. 1 k ŠVP Kód a název oboru vzdělání: Název ŠVP: 69-41-L/02 Masér sportovní a rekondiční Masér sportovní a rekondiční Změna

Více

K23 peníze 180 kč 24 b K24 peníze a bohatství 180 kč 24 b K25 podrobný rozbor někoho vůči vám 240 kč 32 b K26 postoj k práci 180 kč 24 b K27 práce

K23 peníze 180 kč 24 b K24 peníze a bohatství 180 kč 24 b K25 podrobný rozbor někoho vůči vám 240 kč 32 b K26 postoj k práci 180 kč 24 b K27 práce CENÍK PRO DRŽITELE ZLATÉ KARTY (sleva 40%) na zboží a některé služby se sleva nevztahuje z důvodu akčních slev (vaše cena by byla vyšší proto je cena srovnatelná s akční) Platný od 5.9.2012 OSTATNÍ SLUŽBY

Více

Příloha 1: Váš individuální zákon přitažlivosti. Nalezněte své osobní energetické číslo

Příloha 1: Váš individuální zákon přitažlivosti. Nalezněte své osobní energetické číslo Nalezněte své osobní energetické číslo Na úvod knihy jsem představila tři základní aspekty zákona přitažlivosti. Na vašem nebeském štěstí se přitom zakládá i váš vysoce individuální zákon přitažlivosti.

Více

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému.

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému. - Konzultace a terapie Individuální konzultace a poradenství individuální terapeutická práce dle potřeb klienta Podpora a vedení v integračních, separačních a léčivých procesech v jeho duši i těle, zohledňující

Více

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK

MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK MUŽSKÁ SKUPINA V TK JAKO TERAPEUTICKÝ PROSTŘEDEK Pavel Hrbáč TK WHITE LIGHT I. DOSAVADNÍ ZKUŠENOST S MUŽSKÝMI SKUPINAMI V TK WHITE LIGHT I. Několikaletá existence nepravidelných dělených skupin, uskutečňovány

Více

Objevte. vánoční nabídku

Objevte. vánoční nabídku Objevte vánoční nabídku Vánoce jsou již za dveřmi Přemýšlíte nad tím, čím překvapit vaše milované? Hledáte nápad na dokonalý a stylový dárek? Vytvořte si svou osobní sadu nebo si vyberte z jedné z našich

Více

Seznam příloh (výběr)

Seznam příloh (výběr) Seznam příloh (výběr) Příloha 1: Dotazník pro klienty TČM Příloha 2: Dotazník pro pacienty západní medicíny Příloha 3: Dotazník pro praktiky TČM Příloha 4: Dotazník pro lékaře Příloha 1 DOTAZNÍK pro KLIENTY

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

2013 "Jdi za světlem" All Rights Reserved

2013 Jdi za světlem All Rights Reserved Obsah Slovo úvodem Kartářská etika 4 Zavírací karta 5 Stínová karta 5 Kvintesence 5 Nesrozumitelná karta. 5 Určení času. 6 Výklad bez otázky Andělské výklady Výklad na otázku ANO/NE.. Triangl (tři karty)

Více

cvičení (pro nalezení vztahu ke své sadě a pro pochopení struktury tarotu) praktické procvičování metody + cvičení na procvičení významu karet

cvičení (pro nalezení vztahu ke své sadě a pro pochopení struktury tarotu) praktické procvičování metody + cvičení na procvičení významu karet KORESPONDENČNÍ emailový KURZ 6 lekcí, cena 1800Kč. Lekce: 1. výběr sady, struktura tarotu, postup výkladu krok za krokem cvičení (pro nalezení vztahu ke své sadě a pro pochopení struktury tarotu) 2. metoda,

Více

KUSUDAMA. květinka štěstí. od Ivany Neumannové

KUSUDAMA. květinka štěstí. od Ivany Neumannové KUSUDAMA květinka štěstí od Ivany Neumannové MILÍ PŘÁTELÉ ráda bych se s Vámi podělila o svou kreativní činnost, která v poslední době přináší potěšení nejen mně, ale i druhým. Tvořím krásu a harmonii

Více

MONTESSORI VZDĚLÁVÁNÍ V 21.STOLETÍ

MONTESSORI VZDĚLÁVÁNÍ V 21.STOLETÍ MONTESSORI VZDĚLÁVÁNÍ V 21.STOLETÍ Mgr. Kamila Balcarová PODSTATA A CHARAKTERISTIKA MONTESSORI PEDAGOGIKY 3 pilíře Montessori výchovně vzdělávací systému Připravený (vědomý) dospělý Připravené prostředí

Více

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH DOVOLENÁ NA DEJMONU v maleb ném prostředí Beskyd - Čeladné 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH Pro všechny, jež chtějí načerpat psychické i fyzické síly

Více

1963-2013. ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, OPAVA, SOLNÁ 8, příspěvková organizace. kresba. učitelé. prostorové vyjadřování. akční tvorba

1963-2013. ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, OPAVA, SOLNÁ 8, příspěvková organizace. kresba. učitelé. prostorové vyjadřování. akční tvorba kresba malba grafika prostorové vyjadřování akce festivaly akční tvorba příprava na SŠ, VŠ za uměním, za vzděláním učitelé 1963-2013 ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA, OPAVA, SOLNÁ 8, příspěvková organizace 1963

Více

List1. 4 774 2 645 1 168 1 011 numerologie zdarma 472 karmická numerologie 377 numerologie datum narození budoucnost 353 numerologie online

List1. 4 774 2 645 1 168 1 011 numerologie zdarma 472 karmická numerologie 377 numerologie datum narození budoucnost 353 numerologie online List Průměrná denní vyhledávanost na Seznam.cz Dotazy Hledanost / den numerologie numerologie datum narození numerologie a budoucnost vztahu zdarma numerologie jména 6 6 numerologie zdarma karmická numerologie

Více

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196

RECEPTY OSUDU. Poznámky... 196 OBSAH RECEPTY OSUDU Lekce 1: Jak správně vybrat cíl a prostředky pro uskutečnění změny ve svém životě.. 11 Lekce 2: Jak spravedlivý a neustále štědrý je vesmír... 12 Lekce 3: Jak dosáhnout celistvosti,

Více

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít

Lucidní sny. Naučte se vědomě snít 1 Lucidní sny Naučte se vědomě snít 2 Copyright Autor: Gareth Vydalo nakladatelství: Martin Koláček - E-knihy jedou Rok vydání: 2013 Vydání první ISBN: 978-80-87856-00-0 (epub) 978-80-87856-01-7 (mobi)

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM NOVÁ ŠKOLA REFLEXNÍ TERAPIE od října v Praze. Ing. H. F. Smejtková, www.hafes.cz. Některé kurzy možno absolvovat i samostatně. Projekt autorky knih o zdravém životním stylu Mgr.

Více

Školní vzdělávací program. Mateřská škola Chotusice. školní rok 2013/2014

Školní vzdělávací program. Mateřská škola Chotusice. školní rok 2013/2014 Školní vzdělávací program Mateřská škola Chotusice školní rok 2013/2014 Stránka 1 ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM Vychovat šťastné a spokojené dítě pro nás znamená vychovat zdravého, vyrovnaného člověka, který

Více

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU

DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU DOTAZNÍK PRO URČENÍ UČEBNÍHO STYLU Projekt MOTIVALUE Jméno: Třida: Pokyny Prosím vyplňte vaše celé jméno. Vaše jméno bude vytištěno na informačním listu s výsledky. U každé ze 44 otázek vyberte a nebo

Více

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od 31.10.2016 Poradenství Světluška - Radka Hubeňáková, Hrabišín 90, 78804 Tel. 776 86 68 98, 774 48 66 89 Email:

Více

ZPRÁVY České parazitologické společnosti

ZPRÁVY České parazitologické společnosti ZPRÁVY České parazitologické společnosti Ročník 22, číslo 2 červen 2014 ISSN 1211-7897 Nelegální prodej antiparazitik na internetu Alternativní medicína V loňském říjnovém čísle Zpráv České parazitologické

Více

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM

AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM AUTOŘI MEDUŇKY ČTENÁŘŮM MARTA FOUČKOVÁ, PhDr. PŘEDNÁŠKY: Praha divadlo Gong, 21. 4., 14. 5., v 17 h. Brno Semilaso 28. 3. ve 14 h. SEMINÁŘE: Kolín 24. 26. 4. a 22. 24. 5. Dlouhé stráně: 4.6. 4. Inf. Milada

Více

1.Jógové karty I. Jógu může cvičit každý! 4 PRO DĚTI OD 3 LET OBJEDNÁVEJTE NA Jógové karty II. CD Lali cvičí jógu

1.Jógové karty I. Jógu může cvičit každý! 4 PRO DĚTI OD 3 LET OBJEDNÁVEJTE NA  Jógové karty II. CD Lali cvičí jógu a i g l ó j a L 2 Jak to začalo? P rojekt Lali jóga se zrodil v hlavě Hanky Luhanové v roce 2009. Jejím snem bylo vytvořit ucelený a hravý metodický program cvičení dětské jógy. Začalo to knihou Lali cvičí

Více

Kdo jsme? Co je to Dílnička?

Kdo jsme? Co je to Dílnička? Kdo jsme? Denní stacionář Klub POHODA, organizace POHODA, o.p.s. je ambulantní sociální služba pro dospělé osoby s mentálním a kombinovaným znevýhodněním. Denní stacionář Klub POHODA poskytuje od roku

Více

Základní škola Fr. Kupky 350, Dobruška 5.7 UMĚNÍ A KULTURA VÝTVARNÁ VÝCHOVA Výtvarná výchova 1. období 3. ročník

Základní škola Fr. Kupky 350, Dobruška 5.7 UMĚNÍ A KULTURA VÝTVARNÁ VÝCHOVA Výtvarná výchova 1. období 3. ročník VÝTVARNÁ VÝCHOVA RVP ZV Obsah Základní škola Fr. Kupky 350, 518 01 Dobruška RVP ZV Kód RVP ZV Očekávané výstupy ŠVP Školní očekávané výstupy ŠVP Učivo VV-3-1-01 VV-3-1-02 VV-3-1-03 VV-3-1-04 rozpozná a

Více

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš Vážení hosté benefičního večera, každoročně se v čase adventním setkáváme na benefičních akcích pro SKP-CENTRUM, o.p.s., v letošním roce se jedná již o jubilejní X. ročník. Vítám Vás na charitativní dražbě

Více

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od 1.8.2018 Poradenství Světluška - Radka Hubeňáková, Hrabišín 90, 78804 Tel. 776 86 68 98, 774 48 66 89 Email:

Více

E-book Jak otěhotnět?

E-book Jak otěhotnět? E-book Jak otěhotnět? kolektiv autorek webu Chceme miminko 2019 Speciální poděkování patří Lence a Ivě. Za stovky hodin práce, motivaci, upřímnost a podporu. Za jakoukoliv škodu vzniklou užíváním této

Více

Průvodce studiem. Podpůrná pedagogika pro učitele základních škol. Akademie waldorfské pedagogiky. pro studijní program

Průvodce studiem. Podpůrná pedagogika pro učitele základních škol. Akademie waldorfské pedagogiky. pro studijní program Akademie waldorfské pedagogiky ve spolupráci se Sdružením pro antroposofickou medicínu a Základní školou a střední školou waldorfskou v Praze na Opatově Průvodce studiem pro studijní program Podpůrná pedagogika

Více

DOMOVNÍČEK. č. 2/2013. DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. č. 2/2013. DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK č. 2/2013 DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolf Nytl ředitel DS Věstonická Adventní doba a vánoční svátky jsou čas klidu a pohody,

Více

Více než psychosomatika...

Více než psychosomatika... Více než psychosomatika... þ Zajímá vás, jak přesně souvisí psychika s tělem? þ Chcete poznat jiný pohled na příčiny nemocí? þ Nestačí vám názor oficiální medicíny? þ Chcete být zodpovědní za své zdraví?

Více

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129

Obsah. Dětský pohled Lillian Alnev 117 Jak mohu pomoci? Joanne Friday 121 Skutečné já Glen Schneider 125 Praxe s přítelem Elmar Vogt 129 Obsah ÚVOD DÍTĚ V NAŠEM NITRU 7 ČÁST PRVNÍ UČENÍ O LÉČBĚ A UZDRAVENÍ 1. Energie uvědomění 15 2. Jsme našimi předky i našimi dětmi 23 3. Prvotní strach, prvotní touha 33 4. Jak dýchat, chodit a nechat věci

Více

Benefiční kurz buddhismu. 14. denní. do Malého Tibetu za výukou základů buddhismu přímo v místním klášteře. cesta

Benefiční kurz buddhismu. 14. denní. do Malého Tibetu za výukou základů buddhismu přímo v místním klášteře. cesta Benefiční kurz buddhismu 14. denní cesta do Malého Tibetu za výukou základů buddhismu přímo v místním klášteře Program cesty do Malého Tibetu Malý Tibet leží v nejsevernějším cípu Indie a je posledním

Více

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od

Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od Nabídka přírodních esenciálních vůní, olejů a voněk do koupele Prameny života Ceník platný od 1.12.2017 Poradenství Světluška - Radka Hubeňáková, Hrabišín 90, 78804 Tel. 776 86 68 98, 774 48 66 89 Email:

Více

PADRINO Promo. originální dárky s lidskou duší

PADRINO Promo. originální dárky s lidskou duší PADRINO Promo originální dárky s lidskou duší Projekt PADRINO realizujeme již čtvrtým rokem Projekt PADRINO identifikoval nové potřeby našich klientů Projekt PADRINO je skvělý nástroj na budování sociálního

Více

ŠAMANKA - lednové akce

ŠAMANKA - lednové akce ŠAMANKA - lednové akce Datum Čas akce místnost bližší informace 1.1.2017 2.1.17 4.1.17 5.1.17 6.1.17 9.1.17 9.1.17 10.1.17 10.1.17 Šťastný Nový rok Mohendžodáro - Šťavnatá jóni - Adéla Obermajerová & yoga

Více

Alícia Hamm. 2012: Čas rovnováhy 22.8.2012-9.9.2012

Alícia Hamm. 2012: Čas rovnováhy 22.8.2012-9.9.2012 Alícia Hamm 2012: Čas rovnováhy 22.8.2012-9.9.2012 ČAS ROVNOVÁHY (1) Možná bychom měli najít nové slovo pro "čas". Je tolik významů tohoto slova, že je vždy třeba vysvětlovat, co jsme měli na mysli, když

Více

Frekvence lásky. Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Frekvence lásky. Ukázka knihy z internetového knihkupectví Frekvence lásky 1 Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Gabriela Čanigová FREKVENCE LÁSKY Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Děkuji vám všem za podněty, které mne vedly k tomu,

Více

Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Frýdek-Místek 1. pol. 2019

Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Frýdek-Místek 1. pol. 2019 Katalog vzdělávacích aktivit Program pro pěstounské rodiny Slezské diakonie Pobočka Frýdek-Místek 1. pol. 2019 http://pestouni.slezskadiakonie.cz/ Vážení pěstouni, v tomto katalogu Vám předkládáme nabídku

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky mluvící

Více

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24)

JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) JÓGA ZÁJEZD NA BALI BŘEZEN 2018 s Pavlou Rožumberskou OBSAZENO!!! (BA24) cena 29.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 10 x ubytování ve vile snídaně ve vile 2x celodenní výlet po Bali večerní seminář česky/slovensky

Více

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš Vážení hosté benefičního večera, jsem rád, že se po roce potkáváme v čase adventu na XI. ročníku benefiční akce pro SKP-CENTRUM, o.p.s. Dovolte mi, přivítat Vás zde v Rytířském sále pardubického zámku,

Více

Člověk a společnost. 10. Psychologie. Psychologie. Vytvořil: PhDr. Andrea Kousalová. www.isspolygr.cz. DUM číslo: 10. Psychologie.

Člověk a společnost. 10. Psychologie. Psychologie. Vytvořil: PhDr. Andrea Kousalová. www.isspolygr.cz. DUM číslo: 10. Psychologie. Člověk a společnost 10. www.isspolygr.cz Vytvořil: PhDr. Andrea Kousalová Strana: 1 Škola Ročník Název projektu Číslo projektu Číslo a název šablony Autor Tematická oblast Název DUM Pořadové číslo DUM

Více

Eva Kordová Kultura a vzdělávání

Eva Kordová Kultura a vzdělávání Projekt je realizován za finanční podpory města Turnova a ve spolupráci se ZSST Turnov. Probíhá v rámci aktivit Zdravé město Turnov a Místní agenda 21. PŘEHLED AKCÍ ROKU 2016 LEDEN SETKÁNÍ S PŘÍBĚHEM A

Více

Benefiční výstava pro Nadaci Rakovina věc veřejná Pavel Grégr, Martin Paladino, Ondřej Růžička

Benefiční výstava pro Nadaci Rakovina věc veřejná Pavel Grégr, Martin Paladino, Ondřej Růžička Benefiční výstava pro Nadaci Rakovina věc veřejná Pavel Grégr, Martin Paladino, Ondřej Růžička 4. 11. 2009 23. 12. 2009 Restaurace Fluidum Lucemburská 6, Praha 3-Vinohrady Pavel Grégr, Léto 100x120 cm

Více

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé,

Dobrý den, Dobrý den vážení lidé, Může se však stát, že takové štěstí mít nebudete a lékař vám oznámí, že narazil na zdravotní potíže onkologického charakteru a je třeba je řešit. Sám si dost těžko dokážu představit, co v této chvíli může

Více

PROGRAMOVÁ NÁPLŇ OBORU TRADIČNÍ ČESKÉ BYLINÁŘSTVÍ - FYTOTERAPIE. Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin

PROGRAMOVÁ NÁPLŇ OBORU TRADIČNÍ ČESKÉ BYLINÁŘSTVÍ - FYTOTERAPIE. Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin PROGRAMOVÁ NÁPLŇ OBORU TRADIČNÍ ČESKÉ BYLINÁŘSTVÍ - FYTOTERAPIE Sobota 9:00 17:00, neděle 9:00 16:00 hodin České Budějovice, školní rok 2018/2019 1. ročník 1. víkend: SOMATOPATOLOGIE tělo a nemoc z pohledu

Více