SPLŇTE SI SVŮJ SEN! 83 plus 5 let MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ PŘEHLED AKCÍ HONDA. Rodina Civic nyní ještě výkonnější!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SPLŇTE SI SVŮJ SEN! 83 plus 5 let MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ PŘEHLED AKCÍ HONDA. Rodina Civic nyní ještě výkonnější!"

Transkript

1 01/2018 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Výhodné financování s Honda Financial Services. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč. SPLŇTE SI SVŮJ SEN! PŘEHLED AKCÍ HONDA TAŽNÁ ZAŘÍZENÍ Rozšiřte kapacitu zavazadlového prostoru svého vozu a vyberte si z kompletních sad nabízených za trvale snížené ceny, nyní již od Kč!* * Cena je platná pro model CR-V. Snížené ceny tažných zařízení se týkají vybraných modelů Jazz, Civic, Civic Sedan, HR-V, CR-V. CZ XX HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Věrnostní program je poskytován na vozidla prodaná autorizovaným prodejcem Honda v České republice jejichž stáří nepřevyšuje 8 let, nebo jejichž nájezd nečiní více jak km, podle skutečnosti, která nastane dříve. Předepsaná údržba vozidla musí být po celou dobu provozu vykonávána v autorizovaném servisu Honda za použití originálních náhradních dílů a doporučeného materiálu. Rodina Civic nyní ještě výkonnější! Akce v tomto prospektu platí od do Výrobce si vyhrazuje právo změny bez předchozího upozornění. Tiskové chyby vyhrazeny. Obrázky jsou ilustrativní. Ceny jsou uvedeny doporučené vč. DPH. Více informací na nebo u autorizovaných dealerů Honda.

2 JAZZ PROSTOR PLNÝ MOŽNOSTÍ. Máte rádi spontánní akce? Pak neváhejte nastoupit do nového Jazzu. Jeho geniální flexibilní sedadla Magic Seats můžete jednoduše přenastavit do některé z jejich mnoha praktických pozic, čímž ještě lépe využijete prostor vozu s největším interiérem ve své třídě. Ani zavazadlový prostor nezůstává pozadu. Jeho objem 354 litrů je v dané kategorii rovněž bezkonkurenční. Při sklopených sedadlech Jazz dokonce umožňuje převézt předměty dlouhé až 248 cm a vysoké až 128 cm. 1.3 i-vtec 75 kw/102 k 4,7-5,2 l/100 km g/km 1.5 i-vtec 96 kw/130 k 5,4-5,9 l/100 km g/km Trend 1.3 i-vtec od Kč vč. bohaté výbavy Již od Kč měsíčně.* HONDA JAZZ DYNAMIC Jméno říká vše: nový model Jazz Dynamic je ještě rychlejší než kdy dříve. Mezi jeho hlavní trumfy patří motor 1.5 i-vtec o výkonu 130 k, sportovní nárazníky, střešní spoiler, LED světlomety, sportovní 16 kola a kožený volant a hlavice řadicí páky. Akční cena Kč platí pro model Jazz 1.3 i-vtec MT Trend. *Splátka vč. DPH a vč. pojištění s 10% spoluúčastí, v rámci akce Správná volba pro model Jazz 1.3 i-vtec MT Trend při délce financování na 48 měsíců a při 30% akontaci a výši minimální budoucí garantované hodnoty Kč.Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Splátka má charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Pro Více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte autorizovaného dealera Honda. Honda Financial Services si vyhrazuje tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry. NOVÝ a ještě sportovnější! Moderní design interiéru v kombinaci se sportovními křivkami karoserie dotvářejí osobitý charakter vozu. Samozřejmě nechybí komfortní prvky výbavy jako vyhřívaná přední sedadla a tempomat. Alarm Vyhřívaná přední sedadla Protikolizní systém (do 30 km/h) Varování před čelní srážkou Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Systém rozpoznávání dopravních značek Inteligentní omezovač rychlosti Automatické přepínání dálkových světel Přední a zadní parkovací senzory Flexibilní sedadla Magic seats Multimediální systém Honda CONNECT Tempomat Klimatizace Denní svícení LED

3 CIVIC ZÁVISTIVÉ POHLEDY ZARUČENY. Civic ve výbavě Comfort s výkonem 129 k již za Kč Pozornosti neuniknete. Protože jeho aerodynamický profil a sportovní linie jsou něco jiného, než je běžné. Ve voze s nadstandardně prostorným interiérem dbajícím na propracovanou ergonomii, Vás překvapí jediná věc - síla motorů VTEC TURBO. Zažijte dosud nepoznanou radost z jízdy a užívejte si pohodlí, bezpečí a prostor na nejvyšší úrovni. Již od Kč měsíčně.* 1.0 VTEC TURBO 95 kw/129 k 4,7-5,1 l/100 km g/km 1.5 VTEC TURBO 134 kw/182 k 5,8-6,1 l/100 km g/km NOVINKA Civic 1.6 Adaptivní tlumiče Alarm Parkovací senzory vpředu a vzadu Multimediální systém Honda CONNECT 2 Dvouzónová automatická klimatizace LED světlomety Kožený volant a hlavice řadicí páky Zatmavená zadní a boční skla Automatické spínání světel Detekce objektů v mrtvém úhlu Elektricky ovládané střešní okno Bezklíčový vstup a zapalování Největší objem zavazadelníku ve své třídě litrů Honda SENSING: Varování před čelní srážkou Systém pro zmírnění následků nehody Systém pro udržování v jízdním pruhu Inteligentní omezovač rychlosti Inteligentní adaptivní tempomat Systém pro zmírnění rizika vyjetí z komunikace Systém rozpoznávání dopravních značek Asistent pro jízdu v kolonách (pouze s CVT) Honda Sensing je součástí standardní výbavy každého vozu Civic. Cena Kč platí pro model Civic 1.0 VTEC TURBO MT Comfort. *Splátka vč. DPH a vč. pojištění s 10% spoluúčastí, v rámci akce Správná volba pro model Civic 1.0 VTEC TURBO MT Comfort při délce financování na 48 měsíců a při 30% akontaci a výši minimální budoucí garantované hodnoty Kč. Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Splátka má charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Pro Více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte autorizovaného dealera Honda. Honda Financial Services si vyhrazuje tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry. DOBRÁ ZPRÁVA PRO FANOUŠKY NAFTOVÝCH MOTORŮ. Nový dieselový agregát 1.6 i-dtec na jaře rozšíří stávající nabídku benzinových motorů. Klíčové parametry mluví jasně: výkon 120 k, točivý moment 300 Nm, zrychlení km/h za 10,4 s. Motor vykazuje nízkou spotřebu paliva i množství produkovaných emisí. Kromě 6rychlostní manuální převodovky bude později dostupná i varianta s automatickou 9stupňovou převodovkou.

4 CIVIC SEDAN DESIGN, KTERÝ VÁM PADNE DO OKA. Nadčasová elegance kombinovaná se smyslem pro individualitu. To je Civic Sedan. Pod kapotou je umístěn výkonný benzinový motor 1.5 VTEC TURBO s výkonem 182 k a maximem točivého momentu 240 Nm. Sportovní nátura vozu není na úkor komfortu, právě naopak! Ve voze naleznete luxusní prvky výbavy, připravené vám kdykoliv splnit vaše přání. Zvýhodnění až Kč Již od Kč měsíčně.* CIVIC TYPE R 320 KONÍ VYŠLECHTĚNÝCH NA ZÁVODNÍM OKRUHU. Honda Civic Type R není sportovní vůz určený i na okruh. Jedná se o ryze závodní vůz, s nímž můžete do běžného provozu. Pření kola přenášejí výkon 320 k, zrychlení km/h se odehraje za 5,8 s a ručička rychloměru může atakovat rychlost přes 270 km/h. Vaší jedinou starostí tak bude výběr ideální stopy a hledání apexu v každé zatáčce. Při vývoji nového Civicu Type R nebyl pro kompromisy prostor. Parkovací senzory vpředu a vzadu Multimediální systém Honda CONNECT 2 Dvouzónová automatická klimatizace LED světlomety Kožený volant a hlavice řadicí páky Automatické spínání světel Detekce objektů v mrtvém úhlu Elektricky ovládané střešní okno Bezklíčový vstup a zapalování Největší objem zavazadelníku ve své třídě litrů NOVINKA Civic 1.6 Honda SENSING: Varování před čelní srážkou Systém pro zmírnění následků nehody Systém pro udržování v jízdním pruhu Inteligentní omezovač rychlosti Inteligentní adaptivní tempomat Systém pro zmírnění rizika vyjetí z komunikace Systém rozpoznávání dopravních značek Asistent pro jízdu v kolonách (pouze s CVT) Všechny modely Civic jsou standardně vybaveny nejnovější bezpečnostní technologií. Vy i vaši spolucestující tak máte jistotu, že jste udělali maximum nejen pro prevenci dopravní nehody (např. při chvilkové nepozornosti), ale zároveň pro snížení následků případné nehody na minimum. 2.0 VTEC TURBO 235 kw/320 k 7,7 l/100 km 176 g/km Spínač módu Comfort / Sport / +R Automatický meziplyn Adaptivní tlumiče Sportovní kožený volant Type R Hliníkové pedály a hlavice řadicí páky 20 kola z lehkých slitin Honda CONNECT s navigací Sportovní sedadla s integrovanou hlavovou opěrkou LED světlomety Bezklíčový vstup a zapalování Parkovací senzory vpředu a vzadu 1.5 VTEC TURBO 134 kw/182 k 5,7-5,8 l/100 km g/km Zvýhodnění Kč platí při koupi modelu Civic Sedan se slevou Kč a při využití akční sady příslušenství se slevou Kč. *Splátka vč. DPH a vč. pojištění s 10% spoluúčastí, v rámci akce Správná volba pro model Civic Sedan 1.5 VTEC TURBO Comfort MT při délce financování na 48 měsíců a při 30% akontaci a výši minimální budoucí garantované hodnoty Kč. Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Splátka má charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Pro Více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte autorizovaného dealera Honda. Honda Financial Services si vyhrazuje tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry.

5 HR-V OTEVÍRÁ NOVOU KAPITOLU. Někdy stačí změnit pohled a máte nové možnosti. Zažijte to sami - ve voze HR-V. Honda proměnila koncept Urban SUV v mimořádně prostorný a přitom stále kompaktní vůz. Základní objem zavazadlového prostoru 470 l snadno zvětšíte sklopením zadních sedadel Magic Seats. Případně můžete využít jejich další skvělou funkci a sice vyklopení sedáků vzhůru, jak ukazuje obrázek níže. Robustní vzhled s ladnými křivkami nevznikl náhodou, nýbrž se jedná o výsledek propracované aerodynamiky, díky čemuž HR-V dosahuje vynikající spotřeby, dole u obrázku je špičkovou spotřebou asi sjedntit, ale není to tak důležité. Zvýhodnění až Kč Již od Kč měsíčně.* Klidný komfort, intuitivní ovládání a maximální potěšení z jízdy je v HR-V kombinováno se špičkovou spotřebou paliva. Tu lze dokonce ještě snížit a to pouhým stisknutím tlačítka ECON. AUSSTATTUNGS-HIGHLIGHTS >> Alarm Vyhřívaná přední sedadla Protikolizní systém (do 30 km/h) Varování před čelní srážkou Varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu Systém rozpoznávání dopravních značek Inteligentní omezovač rychlosti Automatické přepínání dálkových světel Přední a zadní parkovací senzory Flexibilní sedadla Magic seats Multimediální systém Honda CONNECT Tempomat Automatická klimatizace Zvýhodnění Kč platí při koupi modelu HR-V se slevou Kč a při využití akční sady příslušenství se slevou Kč. *Splátka vč. DPH a vč. pojištění s 10% spoluúčastí, v rámci akce Správná volba pro model HR-V 1.5 i-vtec MT Comfort při délce financování na 48 měsíců a při 30% akontaci a výši minimální budoucí garantované hodnoty Kč. Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Splátka má charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Pro Více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte autorizovaného dealera Honda. Honda Financial Services si vyhrazuje tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry. 1.5 i-vtec 96 kw/130 k 5,2-5,7 l/100 km g/km 1.6 i-dtec 88 kw/120 k 4,0-4,1 l/100 km g/km

6 CR-V SPLNÍ KAŽDÉ PŘÁNÍ. Ať už městká ulice nebo vinutá silnice lesem, každá cesta vede k novým zážitkům. CR-V je všude doma, na horách vás podrží pohon všech kol, na polní cestě vyšší světlá výška a ve městě vynikající výhled z vozu. V každém případě se bude hodit mimořádný zavazadlový prostor o objemu 589 l, který po sklopení zadních sedadel dosahuje až 1669 l. Dobrodružství může začít! Zvýhodnění až Kč s akčním modelem Lifestyle Plus. Již od Kč měsíčně.* Protikolizní systém (do 30 km/h) Multimediální LCD displej Honda CONNECT Tempomat Duální automatická klimatizace Vyhřívaná přední sedadla Bezklíčový vstup a startování Elektrické otevírání pátých dveří Stabilizační systém pro jízdu s přívěsem Komunikační vnitřní zpětné zrcátko Přední a zadní parkovací senzory Tmavá boční a zadní skla Automatické přepínání dálkových světel Panoramatická střecha MODEL LIFESTYLE PLUS S MIMOŘÁDNOU VÝBAVOU V HODNOTĚ KČ ZDARMA: Kožené čalounění sedadel Přední nárazník Aero Zadní nárazník Aero Spoiler dveří zavazadlového prostoru 18" kola z lehkých slitin v provedení Kaiser Silver 2.0 i-vtec 2WD 114 kw/155 k 7,2 l/100 km 168 g/km 2.0 i-vtec 4WD 114 kw/155 k 7,4-7,7 l/100 km g/km 1.6 i-dtec 2WD 88 kw/120 k 4,4-4,5 l/100 km g/km 1.6 i-dtec 4WD 118 kw/160 k 4,9-5,3 l/100 km g/km Zvýhodnění Kč platí při zakoupení CR-V Lifestyle Plus 1.6 i-dtec s mimořádnou výbavou v hodnotě Kč zdarma a se slevou Kč. *Splátka vč. DPH a vč. pojištění s 10% spoluúčastí, v rámci akce Správná volba pro model CR-V 2.0 i-vtec MT Comfort při délce financování na 48 měsíců a při 30% akontaci a výši minimální budoucí garantované hodnoty Kč. Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Splátka má charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani závaznou nabídku financování. Pro Více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte autorizovaného dealera Honda. Honda Financial Services si vyhrazuje tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry.

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč.

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč. 04/2017 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až 100 000 Kč. NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA Přehled modelů a akcí NOVÝ CIVIC Přijměte výzvu. A sledujte, kam vás zavede.

Více

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY 01/2017 VIZE A POKROK Přehled modelů a akcí HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Zcela nový Civic přijíždí již ve své 10. generaci! Nový, neokoukaný a přitom nestárnoucí design budí

Více

ZÁŽITEK JMÉNEM HONDA

ZÁŽITEK JMÉNEM HONDA 01/2019 ZÁŽITEK JMÉNEM HONDA Přehled novinek Nová Honda CR-V Hybrid v prodeji již od 11. února! ČESKÁ PREMIÉRA! CR-V HYBRID Paket Style obsahuje lakované přední, zadní a boční spodní ochranné kryty (viz

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

VIZE A POKROK. 83 plus 5 let NEBOJTE SE ODLIŠIT 15 % SLEVA NA NA SADY ORIGINÁLNÍHO PŘÍSLUŠENSTVÍ

VIZE A POKROK. 83 plus 5 let NEBOJTE SE ODLIŠIT 15 % SLEVA NA NA SADY ORIGINÁLNÍHO PŘÍSLUŠENSTVÍ 01/2017 NEBOJTE SE ODLIŠIT Zcela nová Honda Civic. Více informací u vašeho prodejce Honda. VIZE A POKROK Přehled modelů a akcí 15 % SLEVA NA NA SADY ORIGINÁLNÍHO PŘÍSLUŠENSTVÍ Dodejte svému vozu nezaměnitelný

Více

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red.

EVOLUCE V AKCI. Zobrazený model je CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle v barvě Metalická Premium Crystal Red. V AKCI Celosvětově nejprodávanější SUV se stále vyvíjí. Zcela nové CR-V je kultivovanější, všestrannější a nabízí dynamičtější jízdní vlastnosti díky celé řadě vylepšení a inovací. Model CR-V přináší úchvatné

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK

PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK 04/2016 NESPOUTANÁ RADOST Z JÍZDY PŘEHLED MODELŮ A NABÍDEK HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA CONNECT S DOTYKOVÝM

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA

TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA 01/2016 TO NEJLEPŠÍ Z NABÍDKY HONDA Objevte nový crossover HR-V, nekompromisní Civic Type R nebo praktický Jazz. Podle vašeho životního stylu. NOVÉ Vše přesně na svém místě. MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉM HONDA

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

ZÁVODNÍ VŮZ PRO BĚŽNOU SILNICI

ZÁVODNÍ VŮZ PRO BĚŽNOU SILNICI Je to přesně model Type R, na který jste čekali. Ostřejší, rychlejší, silnější. Byl zkonstruován s využitím veškerých poznatků získaných ze závodních vozů Honda. Jedná se o čistokrevný sportovní vůz, který

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky.

NOVÁ RAV4 TOYOTA VÍKEND března 2019 SUV BEZ KOMPROMISŮ JEDEN ROK SEDM PREMIÉR. Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. NOVÁ RAV4 SUV BEZ KOMPROMISŮ TOYOTA VÍKEND 9. 10. března 2019 Nové vozy Toyota Corolla a RAV4. Jedinečné finanční nabídky. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová RAV4 Nejprodávanější SUV na světě v letech 2017 a

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

Titelseite CIVIC TOURER S T Y L E

Titelseite CIVIC TOURER S T Y L E CIVIC TOURER STYLE Civic Tourer Style Nový Civic Tourer Style není jen vůz vybaven inovativními technologiemi, vyspělými bezpečnostními systémy, dynamickými jízdními schopnostmi nebo neuvěřitelně variabilním

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4 Legendární SUV od Toyoty Toyota C HR Toyota RAV4 Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty TOYOTA VÍKEND 3. 4. března 2018 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota RAV4 Legendární SUV Cena od 599 900

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA 3 verze karoserie hybridní pohony 4. generace TOYOTA VÍKEND 25. 26. KVĚTNA 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla Touring

Více

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz Obrázky jsou ilustrativní. Výrobce si vyhrazuje právo změny bez předchozího upozornění. Technické změny a tiskové chyby vyhrazeny. Jezděte bezpečně Pozorně si přečtěte uživatelskou příručku Dobře se seznamte

Více

PŘIPRAVENI KE STARTU HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TOURER. Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji

PŘIPRAVENI KE STARTU HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TOURER. Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji PŘIPRAVEI KE TARTU Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji Mimořádné zvýhodnění pro modely 2015 HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TURER 02 03 1800 1600 1400 1215

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA

ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA ÚPLNĚ NOVÁ TOYOTA COROLLA Nejprodávanější vůz na světě Dynamika Síla Spolehlivost TOYOTA VÍKEND 27. 28. dubna 2019 Pořiďte si novou Toyotu, nikdy nebyla dostupnější. JEDEN ROK SEDM PREMIÉR Nová Corolla

Více

BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ

BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ NOVÝ NISSAN NOTE CENY OD 179 900 KČ S BONUSEM PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ 30 000 KČ VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB - SLEVA AŽ 60 000 KČ PROSTORNOST PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Inovace představující špičku ve své třídě UPOZORNĚNÍ NA VYBOČENÍ Z JÍZDNÍHO PRUHU

Inovace představující špičku ve své třídě UPOZORNĚNÍ NA VYBOČENÍ Z JÍZDNÍHO PRUHU Inovace představující špičku ve své třídě od 199 900 Kč s financováním dodatečná sleva 30 000 Kč V případě využití financování Nissan Finance sada zimních pneumatik zdarma NOVÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM NISSAN

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH. Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH.   Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH MASERATI QUATTROPORTE DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/82/ 1 250 000 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Monita, černé Jet Black,

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Bílá Abalone (GP6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Oxford, černé Jet Black (TASL)

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km

999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km A3 Spb 30 TFSI 85 kw Model A3 Spb 30 TFSI 85 kw Celková cena 717 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. 641 900,- Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 5.9 l/100km Emise CO : 117 CO g/km 2

Více

-activsense -El oop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014

-activsense -El oop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014 -activsense -Eloop m{zd{ 6 Ceník platnost od 1. 7. 2014 wagon za cenu verze sedan technologie SKYACTIV - lehká a odolná karoserie - přesné řízení - výkonné a úsporné motory - přesné a rychlé řazení technologie

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Příloha č. 1.2. (Část 2. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-MPV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

mazda3_cenik_255x210_ _cz_01_vystup.indd NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

mazda3_cenik_255x210_ _cz_01_vystup.indd NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK mazda3_cenik_255x210_2019-06_cz_01_vystup.indd NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. točivý moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90/122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90/122 213 585 900

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLN Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon 85-230 kw kombinovaná

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

KČ PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AŽ NA 381L. BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM SAFETY SHIELD

KČ PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU AŽ NA 381L. BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM SAFETY SHIELD NOVÝ NOTE Nyní s manuální klimatizací a audiem s CD již od 260 400 KČ PŘI VYUŽITÍ FINANCOVÁNÍ BONUS 40 000 KČ FINANCE PROSTORNOST PROSTORNÝ INTERIÉR S POSUVNÝMI ZADNÍMI SEDADLY UMOŽŇUJE ZVĚTŠENÍ ZAVAZADLOVÉHO

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

NOVÝ NISSAN MICRA. S městem na jedné vlně. od 164 900 Kč s financováním dodatečná sleva 30 000 Kč. od 97 450 Kč využijte nabídku Nissan Finance 50/50

NOVÝ NISSAN MICRA. S městem na jedné vlně. od 164 900 Kč s financováním dodatečná sleva 30 000 Kč. od 97 450 Kč využijte nabídku Nissan Finance 50/50 S městem na jedné vlně od 164 900 Kč s financováním dodatečná sleva 30 000 Kč od 97 450 Kč využijte nabídku Nissan Finance 50/50 VÍTĚZ 2013 MALÉ VOZY ŠESTÝ SMYSL PRO MĚSTO NOVÝ NISSAN MICRA Systém Inteligentního

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY LAND ROVER DISCOVERY S modelem Land Rover Discovery je každá jízda skutečné dobrodružství, ať vás cesta zavede kamkoli do volné přírody nebo za každodenními

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

relax DS operativní leasing

relax DS operativní leasing relax DS operativní leasing relax DS operativní leasing Jde o obchodní vztah ujednaný mezi leasingovým pronajímatelem (leasingovou společností) a leasingovým nájemcem. Doba pronájmu bývá sjednána dle požadavků

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více