Street For Art Závěrečná zpráva. 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Street For Art 2010. Závěrečná zpráva. 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru"

Transkript

1 Street For Art ročník festivalu umění ve veřejném prostoru Závěrečná zpráva Termín konání: května 2010 Počet diváků festivalu: 4200 Z toho diváků výstavy Demonstrace prostoru: 2200 Festival umění ve veřejném prostoru Street For Art má za sebou třetí ročník. BLOX dočasné centrum umění by Touax navštívily během deseti dnů stovky diváků, aby si prohlédli výstavu Demonstrace prostoru a zúčastnili se řady doprovodných akcí. Samotnou výstavu vidělo přes 2200 diváků. Pro výstavu Demonstrace prostoru se podařilo získat skutečně široké spektrum diváků. Mezi návštěvníky byl velký podíl obyvatel Jižního Města, dětí, mladých lidí nebo seniorů z nich mnoho bylo na výstavě současného umění poprvé. Vliv na to měl jednak fakt, že výstava byla pro diváky zdarma, jednak i to, že hlavní prostor festivalu, BLOX - Dočasné centrum umění by Touax, byl výraznou vizuální ikonou a byl dobře viditelný a dostupný. Důležitým tématem letošního festivalu Street For Art byla i architektura. Zásadním magnetem byla samotná modulová budova BLOX Dočasné centrum umění by Touax, ale i výstava modulární a mobilní architektury Pozor, architektura v pohybu! studia CUBESPACE. Součástí architektonické sekce festivalu byly i přednášky, workshopy, filmové projekce a konference Urban Buran o architektuře a umění ve veřejném prostoru. Pro festival zásadní a v českém kontextu unikátní jsou takzvané komunitní projekty. Tato nedílná součást festivalu je zaměřena převážně na obyvatele Jižního Města. Počínaje edukativními programy pro školy, které pracovaly s výstavou Demonstrace prostoru, přes projížďky po Jižním Městě, guerilla gardening až po bleší nebo farmářský trh se všechny setkaly z vřelým přijetím i okázalým nezájmem místních obyvatel. Festival podpořilo také 15 dobrovolníků, studentů VŠE, Karlovy univerzity a VŠUP.

2 BLOX Dočasné centrum umění by Touax 18 modulů, 3 patra, speciální prosklená přední stěna. Dočasné centrum umění BLOX by Touax bylo postaveno během jednoho dne a hostilo bar a kavárnu, prostor pro koncerty, galerii a fotoateliér. Pro festival Street For Art ho realizoval generální partner, firma Touax s.r.o.

3 Demonstrace prostoru Výstavu Demonstrace prostoru, která byla hlavní součástí festivalu Street For Art připravili kurátoři ze skupiny Ládví. Prezentovali řadu starších prací špičkových současných výtvarníků, řada děl ale vznikla přímo pro výstavu, jako např. zvuková nahrávka Particip Tomáše Vaňka nebo Fotohra Matěje Smetany. Zastoupení výtvarníci: Tomáš Vaněk, Ján Mančuška, Josef Bolf, Tomáš Svoboda, Jiří Skála, Pavel Sterec, Dušan Zahoranský, Dominik Lang, Matěj Smetana, Vasil Artamonov + Alexey Klyuykov, Jan Šerých, Jesper Alvaer + Isabela Grosseová, Daniel Pitín, Hynek Alt + Aleksandra Vajd.

4 Fotoatelier JIH Studenti fotografie VŠUP z ateliéru Hynka Alta a Aleksandy Vajd připravili ve 2. patře BLOXu fotoateliér pro širokou veřejnost. Během festivalu se nechalo vyfotit na 1000 lidí.

5 Pozor, architektura v pohybu! Výstava mobilní a modulární architektury z dílny architektonického studia Cubespace představila ve speciálně upraveném transportním kontejneru mobilní galerii projekty 18 designérských ateliérů z celého světa.

6 Koncerty a divadlo Během festivalu proběhla řada koncertů zdarma (Bead Beat, Fanfán tulipán, The Aspergers, GETA, atd), dvě divadelní představení pro děti a ve spolupráci s festivalem Čtyři dny v pohybu se na festivalu Street For Art odehrálo představení Nevesta hôl slovenského divadla Pôtoň.

7 Ohlasy Já jsem z toho nadšen. Parta kolem KC Zahrada naplňuje to, na čem jsme se dohodli že na Jižním Městě vytvoříme outdoor kulturu, že dostaneme kulturu do sídliště, do vnitrobloků, mezi paneláky, na volná prostranství. Toto je bezvadná akce a troufnu si tvrdit, že se z toho stane fenomén. Proto to podporuji a věřím, že i do budoucna Praha 11 tento způsob kultury podporovat bude. Dalibor Mlejnský, starosta MČ Praha 11 "Kromě pestrého a velmi zajímavého programu festivalu nabídl prostor Bloxu všem návštěvníkům a obyvatelům Jížního Města unikátní seznámení s modulovou výstavbou a jejímí hlavními přednostmi. Lidé mohli sledovat na vlastní oči rychlost stavby, kdy třípatrové centrum vyrostlo za 10 hodin, a posléze se seznámit s velkou variabilitou dispozičního a funkčního řešení objektu. Díky odvaze a kreativitě organizátorů při řešení interiéru a exteriéru vznikla pohledově zajímavá budova s příjemnou a inspirativní atmosférou, která ve dne i v noci přitahovala pozornost doslova jako magnet. Škoda pro obyvatele Jižního Města že jen dočasně, Jan Petr, marketingový ředitel firmy Touax. Street for Art. Ulice Jižáku dobrá adresa pro umění Radek Wohlmuth, Týden Už první dny desetidenního festivalu potvrdily zájem veřejnosti. Během prvního víkendu prý přišlo osm set lidí. Jako správný se ukázal předpoklad, že lidé vyjdou z paneláků, když pod okny zahlédnou hemžení nápadů a kreativity. A také, že má smysl zajet na jih Prahy, i když tam zrovna nebydlíte. V neposlední řadě Street For Art mohl inspirovat ty, kterým stále něco chybí v betonových královstvích, které jsme zatím nabarvili, ale méně už sociálně oživili. Jiří Ptáček, Nový prostor Jižní město osvěží skleněná budova centra umění Hospodářské noviny

8 Marketing Prestiži festivalu výrazně prospělo partnerství s deníkem Metro, který zveřejnil dva ¼ stránkové inzeráty a soutěže. K výtvarné komunitě jsme pronikli díky partnerství s časopisem Art+Antiques, zájemce o architekturu jsme informovali díky partnerství se serverem earch.cz. Festival Street For Art 2010 hospodařil s omezeným marketingovým rozpočtem, proto zvolil strategii tzv. šetrného marketingu. Vzhledem k vrcholící volební kampani se nepodařilo získat partnerství v oblasti CLV nebo podobných větších outdoor formátů, proto jsme zvolili guerilla kampaň s reklamními předměty jako byly pivní tácky (komunikace pikniku na festivalu), cukry a pytlíky na psí exkrementy (komunikace venčení a zábavy). Úspěšná byla videa festivalu na kanálu streetforart na serveru youtube, která se během festivalu prosadila mezi prvních třicet nejsledovanějších českých videí.

9 Partneři a tým Festival Street For Art podpořila půlmilionem korun městská část Praha 11, grantem také Magistrát hlavního města Prahy. Generálním partnerem festivalu byla firma Touax, s.r.o. díky které festival získal prostor BLOX Dočasné centrum umění by Touax. Hlavním mediálním partnerem festivalu byl deník Metro. Pořadatel: Kulturní Jižní Město, o.p.s. / zahradakc a Tolerdance, o.s. Za finanční podpory: MČ Praha 11, magistrát hl. m. Prahy Generální partner: Touax, s.r.o. Hlavní mediální partner: Deník Metro Go Green With Metro Partneři: Visegrádský fond, Čtyři dny, Proxima Sociale, Zahrada, o.p.s., Cirqueon, Revita, i4 Wi- Fi, Architecture Research Studio VŠUP, Divadelní fakulta AMU, Umakart, Ministerstvo kultury ČR, Cubespace, Moare, Oldservis Mediální partneři: Radio 1, earch.cz, Metropolis, Art+Antiques, Pragoplakát, Radio Wave, pragueout.cz, Studentský list, freemusic.cz, nekultura.cz Programový ředitel: David Kašpar PR a marketing: Jiří Sulženko, Líza Zima Urbanová Fundraising: Markéta Janková Divadelní a hudební program: Ondřej Kubišta Šéf produkce: Lukáš Pánek Produkce: Veronika Gondová, Ivana Čonková, Michaela Hubálková Technika: Ivo Broum, Oldservis Backoffice: Jaroslava Polcarová Kavárna: Eva Zemanová Dobrovolníci: Kristýna Klimešová, Dominika Lippertová, Jana Beňová, Tereza Kaucká, Karolína Šklebená, Katka Vyskočilová, Zuzana Smetáčková, Eva Tuháčková, Jarča Tomanová, Bára Tůmová, Anežka Petkevičová, Gabriela Nováková, Milan Dedzera, Tereza Šteflová, Rado Istok

10 Média Rozhlas: ČRo Radiožurnál Design, architektura, stavebnictví, ČRo Praha - anglické vysílání, ČRo Vltava 2x rozhovor v pořadu Čajovna, ČRo Wave rozhovor, ČRo Rádio Česko, Rádio Blaník - rozhovor, Rádio City rozhovor Televize: TV Nova Snídaně s Novou, TV Praha 11 - Aktuál, Bedna.tv - Kulturák Tisk: Nový prostor, 24. května 2010, Jižák je Ládví, Ládví je Jižák, Jiří Ptáček Týden, 17. května 2010, Jižák, Jižák je město snů, Radek Wohlmuth Metro, 26. dubna 2010, pozvánka, ČTK Metro, 14. května 2010, Street For Art hostí české výtvarníky i soutěž v joju, Ondřej Nekola Sedmička, 13. května 2010, pozvánka, (red) Reflex, 13. května, pozvánka, (red) Právo, 13. května, foto MF Dnes, 13. května, Na Jižním Městě vyrostlo třípatrové centrum umění, Anna Baumová Respekt, 10. května 2010, Na čem pracuji, Jiří Sulženko Nový prostor, 10. května 2010, pozvánka Listy hl. m. Prahy, 3. května 2010, Naučná stezka vyhledává umění, Jiří Juřík Hospodářské noviny, 28. dubna 2010, Jižní Město osvěží skleněná budova centra umění Xantypa, 27. dubna, ZVEME, Pražský deník, 26. dubna 2010, Sousedská večeře, umění a lidé, Čtk MF Dnes, 26. dubna 2010, Na Jižním Městě vyroste na pád dní centrum umění, Čtk Art+Antiques, květen 2010, pozvánka MF Dnes, 21. ledna 2010, Zahrada chystá letos tři velké festivaly, Anna Baumová Internet: novinky.cz, tyden.cz, hn.ihned.cz, advojka.cz, radiowave.cz, radio1.cz, bedna.tv, earch.cz, muzikus.cz, scena.cz, nekultura.cz, alternativatv.cz, prima-cool.cz, ilist.cz, praha11.cz, denikreferendum.cz, studentpoint.cz, kultura21.cz, proculture.cz, pressweb.cz, offcity.cz, electronicbeats.cz, freemusic.cz, spotrebitele.info, contest.cz, mistnikultura.cz, pragueout.cz, tvpraha11.cz

11 Street For Art streetforart

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva

Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru. Závěrečná zpráva Street For Art 2011 4. ročník festivalu o životě, umění a lidech ve veřejném prostoru Závěrečná zpráva Termín konání: 19. - 28. května 2011 Počet diváků festivalu: 5500 Lidé jsou tam, kde jsou lidé Skandinávské

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER

Vedení sekce Média v rámci 26. ročníku Mezinárodního festivalu divadelních škol SETKÁNÍ/ENCOUNTER JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Divadelní manažerství se zaměřením na produkční management Dokumentace bakalářského absolventského

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Street For Art 2013. Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art

Street For Art 2013. Závěrečná zpráva. Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art Street For Art 2013 Závěrečná zpráva Blackville Park kultury, oddechu a městského plánování 22. 29. 2013 6. ročník festivalu Street For Art www.streetforart.cz www.zahradaops.cz www.praha14kulturni.cz

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Máš umělecké střevo? ( MUS? ) je soutěž určená žákům středních škol a gymnázií se zájmem o výtvarné umění. Cílem

Více

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08

IN/visible FOTOfestival Olomouc 08 IN/visible Je neviditelný. Chceme ukázat divákovi neviděné i neviditelné. Neviditelná místa, která ve svém městě ještě nikdy nespatřil. Neviditelné soukromí cizích lidí. Neviditelné autory, kteří jsou

Více

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů

Granty NČA na rok 2015 Přehled projektů 1 Katalog lidové architektury O 208 000 50 000 9-0-0 20 000 Barrister and Principal, o.p.s., Brno 157 595 2 ERA 21 Ročník 2014 P 5 530 000 60 000 9-0-0 60 000 ERA Média s.r.o., Brno 5 470 000 časopis 3

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011

Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011 Závěrečná zpráva akce Slavie Ožije! Pořádalo občanské sdružení Budějovice Kulturní 27. a 28. 9. 2011 Slavie ožije! / 27. a 28. 9. 2011 / České Budějovice Jednoapůldenní kulturně zábavné setkání pro celou

Více

MEZINÁRODNÍ TÝDEN DIVADELNÍHO MANAGEMENTU 2017

MEZINÁRODNÍ TÝDEN DIVADELNÍHO MANAGEMENTU 2017 KATEDRA PRODUKCE, DIVADELNÍ FAKULTA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE SYMPOZIUM KP DAMU & MEZINÁRODNÍ TÝDEN DIVADELNÍHO MANAGEMENTU 2017 DATA V UMĚNÍ - UMĚNÍ V DATECH SYMPOZIUM / PŘEDNÁŠKY / DISKUZE / WORKSHOPY

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

poslední aktualizace: Hlavní partner 120. výročí Lidových novin. Friday, May 24, 13

poslední aktualizace: Hlavní partner 120. výročí Lidových novin. Friday, May 24, 13 1893-2013 Hlavní partner 120. výročí Lidových novin poslední aktualizace:23. 5. Úvod Lidové noviny jsou nejstarším českým deníkem. Poprvé vyšly v prosinci 1893. Vybudovaly si pověst nejserióznějších novin

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 6. 12. 2017 bod programu: 17 věc: Rozdělení finančních prostředků v oblasti kultury v roce 2018 instituce každoročně podporované důvod předložení: Zákon

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. za rok 2010

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. za rok 2010 KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO, o.p.s. za rok 2010 OBSAH 1. Poslání organizace 2. Základní informace 2.1. Řídící orgány společnosti

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

Co se umlelo od března 2013 do března 2014? březen 2013 ukončení provozu mlýna vznik nezávislé iniciativy Mlýny městu!, jejímž cílem je vést otevřenou diskusi nad budoucností Automatických mlýnů 23. dubna

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 prezentace Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 Provozovatel: Sdružení pro výběrovou kávu o.s. Petřvaldská 8 616 00 Brno email.: info@novasynteza.cz www.novasynteza.cz

Více

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno

Aula A203, Fakulta stavební, VUT v Brně, Veveří 95, Brno PŘEDBĚŽNÁ POZVÁNKA NA KONFERENCI VÝZVA K ZASLÁNÍ ANOTACE PŘEDNÁŠKY OBJEDNÁVKA FIREMNÍ PREZENTACE Ústav stavebního zkušebnictví, Fakulty stavební VUT v Brně, pod záštitou děkana Fakulty stavební prof. Ing.

Více

Informace pro partnery. České vysoké učení technické v Praze

Informace pro partnery. České vysoké učení technické v Praze České vysoké učení technické v Praze Informace pro partnery Hledáme inovativní a vizionářské partnery, kteří podpoří tým ČVUT v mezinárodní soutěži Solar Decathlon 2013 a spojí s námi své síly při hledání

Více

Masarykovo nám. 1, Hodonín

Masarykovo nám. 1, Hodonín MĚSTO HODONÍN Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 5 pro jednání: mim. schůze rady města konané dne: 10.5.2018 Obsah zprávy: Schválení podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského

Více

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE

DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE DVĚ TVÁŘE PRAHY 8. ROČNÍK FOTO SOUTĚŽE CÍLE FOTOSOUTĚŽE propagace Václavského náměstí v Praze jako největšího nákupního, společenského a zábavního centra České republiky konstruktivním způsobem poukázat

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS 6 Repertoár DDS.7-9 Odehraná představení ve Švandově divadle...10-11

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

Prostory ke komerčnímu pronájmu

Prostory ke komerčnímu pronájmu Prostory ke komerčnímu pronájmu Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI OBŘÍ LOUTKY V PLZNI 28. 30. 8. 2015 VÝSLEDKY PRŮZKUMU OHLASŮ ÚČASTNÍKŮ Obří loutky Carros De Foc v ulicích Evropského hlavního města kultury 2015 Jako poctu tradici plzeňskému loutkářství, do které spadají

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015)

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. ORBI PONTES z.s. festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Název organizace: ORBI PONTES z.s. Název projektu: festival TÝDEN KOMUNIKACE OSOB SE SLUCHOVÝM POSTIŽENÍM (4. ročník, 19. 27. 9. 2015) 1 OBSAH Popis projektu 3 Poskytnuté záštity 3 TKOSP

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

Obsah. Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák DISC GOLF WORLD TOUR

Obsah. Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák DISC GOLF WORLD TOUR DISC GOLF Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák Obsah 1. Představení Disc Golf World Tour 2. Co je discgolf a jak se rozvíjí v ČR? 3. Turnaj DGWT Konopiště Open 2017 4. Sledovanost

Více

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA Mezinárodní festival dokumentárních filmů 24. 29. října 2019 NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZOVAT PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA O FESTIVALU Mezinárodní festival dokumentárních

Více

Regionální potravina 2012-2013

Regionální potravina 2012-2013 Regionální potravina 2012-2013 Kampaň v roce 2012 Cíle marketingové, mediální a PR kampaně: zvýšit povědomí o značce Regionální potravina mezi spotřebiteli zvýšit povědomí o oceněných produktech a producentech

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva

Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé. Závěrečná zpráva Street For Art 2012 5. ročník festivalu o kultuře v místě, kde žijí lidé Závěrečná zpráva Termín konání: 18. - 26. května 2012 Počet diváků festivalu: 4500 Kultura je tam, kde jsou lidé. www.streetforart.cz

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Prezentace hudebního festivalu Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Hlavní hvězdy, které vystoupily v minulosti na našem festivalu: Česko-slovenská scéna: Chinaski, Olympic, Divoke Bill,

Více

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA Film je součástí vizuálního umění. Od druhé polovině 20. století, kdy jej výtvarníci zejména formou videa začali více používat ve své tvorbě, zdomácněl v muzeích umění a galeriích.

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy

NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy str_1 Plán akcí ke stažení ZDE NOVINKY Brand, Sponzoring & Eventy BRAND Úvodní strana / Brand str_2 BRAND Telefónica reklamní předměty Rádi bychom Vám připomněli novou nabídku reklamních předmětů s logem

Více

Výroční zpráva organizace Díky, že můžem, z.s. 2016

Výroční zpráva organizace Díky, že můžem, z.s. 2016 Výroční zpráva organizace Díky, že můžem, z.s. 2016 1. Představení organizace Díky, že můžem, je spolek bezmála dvou desítek mladých lidí, studujících či pracujících, kteří si vytyčili za cíl udržovat

Více

1. Statistické šetření návštěvnosti na Pražském hradě

1. Statistické šetření návštěvnosti na Pražském hradě 1. Statistické šetření návštěvnosti na Pražském hradě 2. Analýza návštěvníků muzeí a galerií na základě elektronického dotazování závěrečná zpráva týkající se návštěvníků Národního muzea. Analýza

Více

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi 18. června 2005 1. ročník hudebního festivalu We rocked HARD 18. června 2005. Od časného dopoledne bylo v řevnickém Lesním divadle živo.

Více

Prostory pro komerční pronájem

Prostory pro komerční pronájem Prostory pro komerční pronájem Centrum DOX patří mezi nejprogresivnější kulturní instituce v České republice kromě prezentace současného umění nabízí centrum DOX pronájem jedinečných industriálních prostor,

Více

Závěrečná zpráva o průběhu filmového festivalu Jeden svět v Ústí nad Orlicí

Závěrečná zpráva o průběhu filmového festivalu Jeden svět v Ústí nad Orlicí Závěrečná zpráva o průběhu filmového festivalu Jeden svět v Ústí nad Orlicí Termín a místo konání festivalu 7. 4. až 15. 4. 2015, Ústí nad Orlicí, Malá scéna, 17. ročník MFF Jeden svět a 7. ročník v Ústí

Více

1893-2013. poslední aktualizace: 6. 3.

1893-2013. poslední aktualizace: 6. 3. 1893-2013 poslední aktualizace: 6. 3. Úvod Lidové noviny jsou nejstarším českým deníkem. Poprvé vyšly v prosinci 1893. Vybudovaly si pověst nejserióznějších novin a staly se médiem kulturních a společenských

Více

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. kultura na jižním městě

KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. kultura na jižním městě KULTURNÍ JIŽNÍ MĚSTO o.p.s. ZAHRADA KC & Chodovská tvrz kultura na jižním městě OBSAH ÚVODEM PROJEKTY ZAHRADA KC ZEMĚ MĚSTO STREET FOR ART HUDBA MEZI BLOKY WORKSHOPPING DĚTSKÁ DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ VEČERNÍ

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro 2013 Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

1893-2013. poslední aktualizace: 15. 3.

1893-2013. poslední aktualizace: 15. 3. 1893-2013 poslední aktualizace: 15. 3. Úvod Lidové noviny jsou nejstarším českým deníkem. Poprvé vyšly v prosinci 1893. Vybudovaly si pověst nejserióznějších novin a staly se médiem kulturních a společenských

Více

Doprovodný program konference Forum 2000

Doprovodný program konference Forum 2000 5. 11. října 2018 Doprovodný program konference Forum 2000 Výzva pro zájemce o pořádání místních akcí v rámci Festivalu demokracie. #fedem Co je cílem Festivalu demokracie? Chceme naslouchat náladám ve

Více

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa

Jiří KOLBABA. Profil činnosti cestovatele a fotografa Jiří KOLBABA Profil činnosti cestovatele a fotografa JIŘÍ KOLBABA Cestovatel, dobrodruh a fotograf Jiří Kolbaba (*1957), viceprezident Českého klubu cestovatelů, přibližuje svými snímky i příběhy české

Více

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT

PROSTOR PRO VÁŠ EVENT PROSTOR PRO VÁŠ EVENT CO JE DEPO2015 Bývalé depo dopravních podniků a nyní místo pro rozvoj tzv. kreativních průmyslů (grafika, design, móda, 3D tisk, řemeslo, film ) Inovativní prostor, který propojuje

Více

Plzeň-EHMK 2015 Vyhodnocení rozhovorů. Světovaření. Mezinárodní konference kreativní komunitní plánování

Plzeň-EHMK 2015 Vyhodnocení rozhovorů. Světovaření. Mezinárodní konference kreativní komunitní plánování Plzeň-EHMK 2015 Vyhodnocení rozhovorů Světovaření Mezinárodní konference kreativní komunitní plánování Vyhodnocení workshopu ze 7. 11. 2009 Zpracovala: Mgr. Helena Dienstbierová Šimicová CpKP západní Čechy

Více

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival

příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival příběh jako zdroj inspirace Partnerská nabídka Fotofestival Moravská Třebová 30. 6. 31. 8. 2012 Fotofestival FOTOFESTIVAL Moravská Třebová 2012 je přehlídkou umělecké fotografie, na které se představují

Více

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s.

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. Lokální kreativní centrum a zóna pro život na sídlišti Černý Most Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. černý most Tradiční představa o životě na sídlišti je negativní. To platí také o pražském sídlišti

Více

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á

PRIM A SEZÓN A. o. p. s. NÁCHODSK Á Informace a propozice k divadelní sekci NPS Divadelní sekce Náchodské Prima sezóny 2014 je koncipována jako soutěžní přehlídka studentského divadla umožňující setkání studentských divadelních kolektivů,

Více

Praha 14 kulturní Závěrečná zpráva, 2013 Praha 14 kulturní Praha 14 má nadúrovňový tubus metra, románský kostel sv. Bartoloměje z třináctého století, ojedinělý Pražský zlom, dva největší rybníky v Praze,

Více

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011

CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE. Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 CASE STUDY: VÝSTAVA JAKO NÁSTROJ POPULARIZACE Mgr. Tomáš Šula, Sympozium Sychrov 2011, 18.5.2011 Zadání Zpracovat projekt řešení výstavy v rámci popularizace vynálezů. Požadováno: interiér i exteriér Výstavním

Více

Jak efektivně komunikovat s médii. pondělí 20. října 2014. Milan Pilař Ondřej Rázl

Jak efektivně komunikovat s médii. pondělí 20. října 2014. Milan Pilař Ondřej Rázl Jak efektivně komunikovat s médii pondělí 20. října 2014 Milan Pilař Ondřej Rázl Jak efektivně komunikovat s médii Milan Pilař Ondřej Rázl Jak efektivně komunikovat s médii Jak dostat do tisku, co chcete

Více

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec

Výsledky 6.kola Běžeckého poháru Humpolec Výsledky 6.kola Běžeckého poháru 25.10.2015 - Humpolec pořadatel: TJ JISKRA HUMPOLEC AŠ-dívky 2008 a mladší 1 Čížková Anna 2008 AT JI 02,02,0 2 Dreisigová Emma 2008 AT JI 02:09,0 3 Kašparová Natálie 2008

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi

Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi Výroční zpráva 2007 Zpráva o činnosti občanského sdružení SPAFi 1. Základní informace o sdružení Název: SPAFi Právní forma: Občanské sdružení Sídlo: Kouřimská 2337 / 11, 130 00 Praha 3 Datum registrace:

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Tisková konference

Tisková konference Tisková konference 26. 10. 2009 Jsme připraveni na digitalizaci Vše je připraveno na vypínání. Všechny stanovené podmínky pro přechod na digitální televizní vysílání jsou splněny. 31. 10. 2009 se vypíná

Více

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality 2011 Obsah Obsah prezentace 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kalendář vydání 2011 Kontakty

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

Zpráva o činnosti KLUB Radotín. Školní rok 2005/06

Zpráva o činnosti KLUB Radotín. Školní rok 2005/06 Zpráva o činnosti KLUB Radotín Školní rok 2005/06 1 Klub Radotín Loučanská 1112/9 153 00 Radotín Zřizovatel: Městská část Praha 16 Typ organizace: organizační složka Městské části Praha 16 2 3 Tento materiál

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Vytvořeno :41 Napsal Lucie Vilímková

Vytvořeno :41 Napsal Lucie Vilímková Provoz Komunitního, poradenského a edukačního centra KOPEC byl slavnostně zahájen 4. října 2017. Akci moderoval herec a dlouhodobý partner Adventoru Jaroslav Dušek. Prostory, v nichž nové komunitní centrum

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Marketingová komunikace v kultuře Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Osnova Co je to marketingová komunikace Reklama Reklamní kampaň kulturní akce PR Public Relations pro kulturní akce Direct Marketing

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

Deepak Chopra. Závěrečná zpráva. Praha, 15. 5. 2014. The Future of Wellbeing

Deepak Chopra. Závěrečná zpráva. Praha, 15. 5. 2014. The Future of Wellbeing Deepak Chopra Závěrečná zpráva The Future of Wellbeing Praha, 15. 5. 2014 Deepak Chopra Deepak Chopra je nejen uznávaným lékařem, úspěšným spisovatelem a oceňovaným odborníkem na zdravý životní styl, ale

Více

PR KAMPAŇ. René Kuntoš, VŠO, magisterské studium

PR KAMPAŇ. René Kuntoš, VŠO, magisterské studium PR KAMPAŇ René Kuntoš, VŠO, magisterské studium PŘEDSTAVENÍ FIRMY Prodej špičkového tenisového vybavení vlastní značky (zejména tenisových raket) PŘEDSTAVENÍ PRODUKTU Ultra lehký rám Snadná ovladatelnost

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro -1- Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011

Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Výroční zpráva 2010 V Praze 31.1. 2011 Sídlo sdružení: Občanské sdružení Potichounku Kaňkovského 1234, Praha 8 182 00 IČO: 22667041, www.potichounku.cz bankovní spojení: 1979888339/0800 Bc. Ondřej Tichý,

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Rozvojový projekt na rok 2013

Rozvojový projekt na rok 2013 VYSOKÁ ŠKOLA: AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE VYSOKÁ ŠKOLA UMĚLECKO PRŮMYSLOVÁ V PRAZE Rozvojový projekt na rok 2013 Formulář pro závěrečnou zprávu Program: Podprogram: 3. Program pro vyrovnání příležitostí

Více

Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva Pod Hotelem Rudka Kunštát IČO: Kunštát PRO FUTURO o.p.s.

Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva Pod Hotelem Rudka Kunštát IČO: Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Kunštát PRO FUTURO o.p.s. Výroční zpráva 2016 Pod Hotelem Rudka 252 679 72 Kunštát IČO: 29193478 Kunštát PRO FUTURO o.p.s. www.kunstatprofuturo.cz 1 Společnost Kunštát PRO FUTURO o.p.s. působí v Rudce

Více