INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J."

Transkript

1 VÍKENDOVÉ TIPY INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. Hradec Víkendové tipy 30.týden - Českobudějovicko SELSKÉ SLAVNOSTI HOLAŠOVICE Selské slavnosti na holašovické návsi začínají již v pátek 2015 ve 12:00 hod a pokračují v sobotu 2015 a v neděli 2015 vždy od 8:00 hod. protkané celodením bohatým kulturním programem. V pátek v 15:00 hod přivítají návštěvníky oficiální hosté a patroni akce v čele s předsedou Senátu. Parlamentu České republiky Milanem Štěchem a jihočeským hejtmanem Jiřím Zimolou. VLTAVOTÝNSKÉ SLAVNOSTI MĚSTA se letos představí již desátým jubilejním ročníkem. Tentokrát v duchu výročí 160. let nepřetržité činnosti Divadelní společnosti Vltavan v Týně nad Vltavou. 18:00 CENTRAL PARK SLAVIE - EMPÉTŘI, ONI Chcete se bavit, chcete se zaposlouchat do libozvučných melodií? Servírujeme vám kombinaci těchto známých kapel. Empetři vás zvednou ze židlí a roztančí, ONI vás zase usadí a melancholicky pohladí. CK Slavie. 21:00 BRATŘI KARAMAZOVI Koncert v klubu Highway :00 POSTŘIŽINY Promítání v letním budějovickém kině Háječek. 21:15 SLUHA DVOU PÁNŮ 20:15 SLUHA DVOU PÁNŮ Představení se odehrává na nádvoří zámku Hluboká. ST. JOHNY TRIO, FUTRÁLY Blues Party Night v Háječku. JAN LICHTENBERG Koncert v klubu Highway 61.

2 KŘEST NOVÉHO ALBA DAVE A SONY Zveme Vás na křest nové desky Proces českobudějovického hip-hopového dua Dave a Sony. Těšit se můžete na hosty: Packet, Dominika Košťálová + Martin Frománek (kytara + zpěv), Vlastys a Dj Melvin Coxx. IGY Centrum. U ŘEKY TO ŽIJE FILMEM! 21:15 projekce pro děti 22:00 Pražská pětka 1988 komedie/povídkový r. Vorel Starý most u Pavláčky, Týn nad Vltavou. ST. JOHNY TRIO, FUTRÁLY Blues Party Night v Háječku. 17:00 JUNIOR GOLF CUP Golfový turnaj pro děti všech věkových úrovní do 16 let bude probíhat na veřejném 9 jamkovém hřišti. Nutná rezervace! Hluboká nad Vltavou. 10:00 MUZIKA POD DUBEM V rámci nedělních dopoledních koncertů vystoupí lidová kapela "Dudlajda". Přehled dalších koncertů zde. Hluboká nad Vltavou. Každý víkend MYSLIVECKÉ SDRUŽENÍ OBORA NOVÝ DVŮR, o.s. (Hluboká u Borovan) Vás srdečně zve na prohlídku obory, kde se chovají jeleni, daňci, mufloni, srnčí, divočáci, ale také se zde můžete setkat s různými druhy ptactva. Projížďku na koni či prohlídku obory pěšky nebo z vozidla Mysliveckého sdružení je možné předem dohodnout na tel v oboře je i možnost občerstvení. Jindřichohradecko :00 KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ pořádá kavárna FotoCafé v parku pod gymnáziem V. Nováka. FOTBAL & COUNTRY MNICH 2015 Vy všichni, kdo máte rádi dobrou muziku, dobré jídlo, zlatavý mok a přátelskou atmosféru, jste zváni na 16. ročník festivalu Fotbal & Countryv Mnichu. NOČNÍ PROHLÍDKY S BÍLOU PANÍ noční prohlídky Státního hradu a zámku Jindřichův Hradec s Bílou paní 2015 pro veřejnost. 20:00 NOČNÍ KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA kostela sv. Jana Křtitele. Vstupné 80 Kč/os. 15:00 ŘEČICKÁ KAPELA Husovy sady TOP TÝDEN 2015 akce pro rodiny s dětmi, husitské zbraně a zbroje, oblékání husitských kostýmů, molitanová bitva, metání husitským prakem, výuka šermu, škola boje husitským cepem, ohňová show, panské lovecké kratochvíle-sokolnictví, divadelní představení o mistru Janu Husovi. STÁTNÍ HRAD LANDŠTEJN historický tanec a divadlo: La Volta (11:00 3x denně). HUSITÉ NA TALÍŘI dobové stolování (21:00; info v Informační středisku J. Hradec) SKOKOVÉ ZÁVODY Jezdecká stáj Robin Políkno.

3 13:00 JINDŘICHOHRADECKÁ HASIČSKÁ LIGA 7.kolo SDH Kunžak- denní. LÉTO V KUKUŘICI koncert, karaoke, noční bloudění a diskotéka pro děti i dospělé! Kukuřičné bludiště v Roseči. 19:00 JAZZOVÁNÍ V JEZZUITSKÉ KOLEJI Tradiční jazzový koncert proběhne na nádvoří muzea (bývalé jezuitské koleje), za nepříznivého počasí v přilehlé kapli sv. Maří Magdaleny. Vstupné :00 PARTA STARÝHO HROUZE koncert, country & bluegrass. Mnich, v rámci festivalu Fotbal & country. 19:00 2. KONCERT VIVAT VARHANY mezinárodní varhanní festival konaný pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly k poctě Cyrila a Metoděje ve Slavonicích. 21:00 PESHATA + TRAGEDIS koncert na venkovním parketu v Deštné. 17:00 POČÁTECKÁ DECHOVKA Město Slavonice Vás srdečně na koncert Počátecké dechovky. 15:00 JEN TAK TAK odpolední folkový koncert na nádvoří hradu Landštejn. Prachaticko 20:00 PRVNÍ HOŘE futuristický punk / jazzový kabaret. Městské kulturní středisko Vimperk. Vstupné 70,- Kč 10:00 ŠUMAVSKÁ NEJ program nejen pro rodiny s dětmi plný her, aktivit a zajímavostí o šumavské přírodě. NP Šumava. RÝŽOVÁNÍ ZLATA Šumavské řeky v zájmu člověka historie rýžování zlata s praktickou ukázkou. NP Šumava. 13:00 SLAVNOSTI MEDU ve Včelné pod Boubínem. Doprovodný program pro děti a dospělé (zdobení perníčků, řemeslný trh, malování na obličej apod.). 9:00 SLAVNOST CHLEBA Obec Lenora. TANČÍRNA KRATOCHVÍLE Tradiční hudební, taneční večer v zahradě zámku Kratochvíle se swingovým bigbandem ZatrestBand. PO STOPÁCH ŠUMAVSKÝCH ZÁLESÁKŮ Umíte se dobře vybavit do přírody a poradit si i v nouzové situaci? Přijďte a naučíte se mnoho praktických dovedností, které by se vám v přírodě mohly hodit. NP Šumava. 15:30 ČERTOVSKÁ POHÁDKA loutkové divadelní představení, vstupné 40 Kč. Volnočasový areál Vodník Vimperk.

4 Strakonicko 6:55 PŘÍRODOVĚDNÝ VÝLET NA STOŽECKO Šmidingerova knihovna. 8:30 VOLNÁ HERNA každý prázdninový pátek od 8:30 do 12:30 je v Berušce otevřená herna pro děti všech věkových kategorií. 9:00 HERNA PRO DĚTI S PROGRAMEM v 10 hod. malý zábavný program pro děti. Trampolína, klouzačka, hrací kuličkový koutek, prolézací tunel, houpačka, skákací míče, overbally, žíněnky, tabule a další Volnočasový klub ToLeDo. 18:00 STRAKONICKÉ PŘÍBĚHY XIX detailní pohled na město Strakonice v době kolem roku 1750.

5 VÍKENDOVÉ TIPY 24. ČESKOKRUMLOVSKO OD DO POPIS AKCE KINO LUNA ČESKÝ KRUMLOV V hlavě 17:30 Víš kdo bydlí u tebe v hlavě? Režie: Pete Docter Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. 20:00 Domácí péče Hrají: Alena Mihulová, Bolek Polívka, Sára Venclovská, Tatiana Vilhelmová, Zuzana Krónerová Režie:Slávek Horák Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů (Tatiana Vilhelmová) a její esoterické mentorce (Zuzana Krónerová) začíná objevovat svět alternativního léčení a díky němu snad i sebe samu... To vše k velké nelibosti manžela Ladi (Bolek Polívka), který na tyhle "hňupoviny" nevěří. Vlasta tak musí bojovat nejen se svojí nemocí, ale i s Laďovým zdravým moravským "rozumem". Komedie a drama se proplétají, když si Vlasta poprvé v životě začíná uvědomovat, že taky ona potřebuje péči... 15:00 V hlavě Víš kdo bydlí u tebe v hlavě? Režie: Pete Docter Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a

6 Depkou. Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Papírová města 17:30 Hrají: Cara Delevingne, Nat Wolff Kamera: David Lanzenberg Režie: Jake Schreier Scénář:Michael H. Weber, Scott Neustadter Po filmu Hvězdy nám nepřály přichází do kin další filmová adaptace podle románu spisovatele Johna Greena. Nyní je to snímek podle knihy Papírová města. Hrdinou příběhu je Quentin Jacobsen, normální, trochu bojácný kluk, který má od dětství rád nespoutanou sousedku Margo. Ta mu pak jednoho dne nečekaně zaklepe na okno a vtáhne ho do podivuhodného dobrodružství. Když dívka další dny ve škole chybí, Quentin začne pátrat a brzy si uvědomí, že pro něj zanechala určité stopy. Mimoňové 17:30 Fíha! Scénář: Brian Lynch Dabbing: David Suchařípa, Ivana Chýlková, Jan Vondráček, Jiří Klem, Radka Stupková Režie: Kyle Balda, Pierre Coffin Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Odpověď na výše uvedenou otázku najdete hned úvodu, který mapuje historický vývoj Mimoňů. Představte si, že tihleti dobráci od kosti vidí odnepaměti smysl své existence v posluhování tomu největšímu darebákovi široko daleko. Kdykoliv shodou náhod, ke kterým často přispívali oni sami, o svého pána přišli, hned si hledali dalšího. KINO KAPLICE Jurský svět 16:00 rají: BD Wong, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Irrfan Khan, Jake Johnson, Judy Greer, Nick Robinson, Omar Sy, Ty Simpkins, Vincent D Onofrio Režie: Colin Trevorrow Scénář: Colin Trevorrow, Derek Connolly Jurský park je nejvýdělečnější atrakcí na světě. Minulé problémy jsou dávno zapomenuty a vedení přemýšlí, čím si zajistit ještě větší návštěvnost. Jejich projekty jsou úžasné, jen se neměly vymknout kontrole. Praještěři z Jurského parku se vracejí v novém filmu v produkci Stevena Spielberga. Domácí péče 19:00 Hrají: Alena Mihulová, Bolek Polívka, Sára Venclovská, Tatiana Vilhelmová, Zuzana Krónerová Režie:Slávek Horák

7 Obětavá zdravotní sestra Vlasta (Alena Mihulová) při své práci na jihomoravském venkově ošetřuje spoustu rázovitých místních pacientů. Když se však dozví, že sama potřebuje pomoc, musí ji začít hledat mimo prostředí, které zná. Díky dceři jednoho z pacientů (Tatiana Vilhelmová) a její esoterické mentorce (Zuzana Krónerová) začíná objevovat svět alternativního léčení a díky němu snad i sebe samu... To vše k velké nelibosti manžela Ladi (Bolek Polívka), který na tyhle "hňupoviny" nevěří. Vlasta tak musí bojovat nejen se svojí nemocí, ale i s Laďovým zdravým moravským "rozumem". Komedie a drama se proplétají, když si Vlasta poprvé v životě začíná uvědomovat, že taky ona potřebuje péči... Mimoňové 16:00 Fíha! Scénář: Brian Lynch Dabbing: David Suchařípa, Ivana Chýlková, Jan Vondráček, Jiří Klem, Radka Stupková Režie: Kyle Balda, Pierre Coffin Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Odpověď na výše uvedenou otázku najdete hned úvodu, který mapuje historický vývoj Mimoňů. Představte si, že tihleti dobráci od kosti vidí odnepaměti smysl své existence v posluhování tomu největšímu darebákovi široko daleko. Kdykoliv shodou náhod, ke kterým často přispívali oni sami, o svého pána přišli, hned si hledali dalšího. Bez kalhot XXL 19:00 Magic Mike je zpět. Hrají: Adam Rodriguez, Andie MacDowell, Elizabeth Banks, Channing Tatum, Joe Manganiello, Matt Bomer, Adam Rodriguez, Andie MacDowell, Elizabeth Banks, Channing Tatum, Joe Manganiello, Andie MacDowell, Gabriel Iglesias Ve filmu Bez kalhot XXL se opět sejdou hvězdy celosvětově úspěšné komedie z roku 2012 Bez kalhot Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez a Gabriel Iglesias. Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dech beroucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mezinárodní hudební festival v Českém Krumlově

8 Kubánský večer 20:30 Vícežánrový hudební večer tentokrát s tradiční kubánskou hudbou a gastronomií, Elsa Valle (Kuba) zpěv, Jorge Vistel (Kuba) trubka, Rozhlasový Big Band Gustava Broma, 22:00 Son caliente - kubánská kapela, taneční ukázky, Moderátor: Jorge Concepcion, místo: Pivovarská zahrada KONCERT - Václav Hudeček /housle/, Jan Simon /klavír/, Jihočeská 19:30 komorní filharmonie, Vojtěch Spurný /dirigent/ Program: Felix Mendelssohn-Bartholdy ( ): Koncert d moll pro housle, klavír a orchestr, Petr Iljič Čajkovskij ( ): Serenáda C dur, op. 48 Místo: Zámecká jízdárna HORNÍ PLANÁ Letní kino 21:45 Zvonilka a piráti Letní kino 21:45 Andělé všedního dne Velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Zvonilka se s přáteli vydává na dobrodružnou pouť, aby překazili Zarině její nekalé plány. Podle mimořádného románu Michala Viewegha natočila režisérka Alice Nellis originální příběh, v němž pomyslné andělské perutě nosí Marián Labuda, Vojtěch Dyk, Eliška Křenková a Vladimír Javorský. Tihle čtyři se snaží provést své lidské svěřence jejich nejtěžším dnem. Dále hrají: Bolek Polívka, Klára Melíšková, Zuzana Bydžovská, Ondřej Sokol. HOŘICE NA ŠUMAVĚ Banjo Band Ivana Mládka 20:00 Ivan Mládek dorazí s celou svou povedenou partičkou: L.Šindelářová, L.Plačková Libuna, J. Mrázek a další. Vstupné na místě 240,- Kč, v předprodeji 190,- Kč

9 PÍSECKO V hlavě 21:15 Víš kdo bydlí u tebe v hlavě? Režie: Pete Docter Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Místo: Letní kino Písek Milevské pivní slavnosti 16: Letní minikurz orientálního tance 18:00 Dům kultury Milevsko, více informací u lektorky Lídy Jindrové na telefonu Vypracovalo Informační centrum pro mládež Český Krumlov.

10 ICM Tábor

INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J.

INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. VÍKENDOVÉ TIPY INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. Hradec Víkendové tipy 36. týden -2015 Českobudějovicko 21:00

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ČERVENEC - SRPEN 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, TAKÉ O PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU NABÍDKOU V OBCÍCH

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7 Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/13/RK-7 Radou Jihočeského kraje schválené projekty v rámci Dotačního programu Jihočeského kraje pro poskytování příspěvků v oblasti kultury v r. 13 Divadlo D001 Kulturní

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 20. do 22. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 20. do 22. července - Broumovsko Malé letní divadlení, Oldřich Navrátil a Zuzana Kronerová v Edenu, další "pokladový" koncert, noční hrané prohlídky kláštera, varhanní koncert, oldies party, Summer jibbing či koncert skupiny Dagda point.

Více

INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J.

INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ. ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. VÍKENDOVÉ TIPY INFORMAČNÍ SERVIS JIHOČESKÝCH INFORMAČNÍCH CENTER PRO MLÁDEŽ ICM Č. Budějovice, ICM Č. Krumlov, ICM Tábor, ICM Prachatice, ICM J. Hradec Víkendové tipy 35.týden -2015 Českobudějovicko 27.8.2015

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 23/2012. Zprávy z Informačního centra pro mládež Prachatice

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 23/2012. Zprávy z Informačního centra pro mládež Prachatice ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 23/2012 Zprávy z Informačního centra pro mládež Prachatice www.facebook.com/icm.prachatice Kontakt: Informační centrum pro mládež Prachatice Zlatá stezka 145 383 01 Prachatice Tel./fax:

Více

OBRAZY - GRAFIKA, PALIČKOVANÁ KRAJKA

OBRAZY - GRAFIKA, PALIČKOVANÁ KRAJKA Výstava: Údolí řeky Doubravy datum začátku akce: 08.06.2012 datum ukončení akce: 09.09.2012 čas začátku akce: v otevírací době místo konání: městské muzeum - zámek stručný popis akce: Výstava seznamuje

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin.

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin. Noc kostelů, Travesti show, taneční podvečer, přednáška, fotbal, Vycházka Polickem, bazar oblečení, pivní slavnosti, soutěž v požárním sportu, jóga. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

ORP Blatná Jihočeský kraj

ORP Blatná Jihočeský kraj Přírodní pozoruhodnosti 1 20 Historické městské soubory 2 60 Historické vesnické soubory Zámky 2 1 105 Hrady, tvrze, zříceniny 3 45 Křesťanské sakrální památky 7 105 Technické památky 1 20 Muzea, galerie

Více

ČTVRTEK 29. srpna 2019

ČTVRTEK 29. srpna 2019 FESTIVAL TRAMPSKÉ, COUNTRY A FOLKOVÉ HUDBY Program 44. Mohelnického dostavníku Záštitu nad festivalem převzal hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk. Festival se koná za finanční podpory Olomouckého

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava

A DA. tanec ekologie. hudba. Semináře. Tábory. Středisko volného času. volný čas. příroda. sport. Zábava Komenského 810/9 787 01 www.doris.cz Středisko volného času a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Doris počítače příroda Zážitek hudba Zábava Semináře tanec ekologie Tábory zpěv sport

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

O NÁS. více informací najdete na: www.zelencup.cz info@zelencup.cz

O NÁS. více informací najdete na: www.zelencup.cz info@zelencup.cz O NÁS Garantem a organizátorem turnaje Zelencup je bývalý profesionální fotbalista Luděk Zelenka s bohatými hráčskými zkušenostmi ve špičkových klubech. Dnes je fotbalovým expertem a spolukomentátorem

Více

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK

PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PROGRAMOVÝ OBŠŤASTNÍK ZÁŘÍ 2017 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE, Martin Louka: Létající babí léto TAKÉ PO PRÁZDNINÁCH VÁS ZVEME ZA ZAJÍMAVOU

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017:

Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017: Plán kulturních akcí v Heřmanově Městci 2017: Datum a čas: Místo konání: Název akce: Pořadatel/organizátor: 11.1.2017 12.1.2017 14.1.2017 v 19:30 18.1.2017 21.1.2017 22.1.2017 25.1.2017 2.2.2017 3.2.2017

Více

{jathumbnail off} Od pátku do neděle se koná už 19. ročník Dnů poezie v Broumově. Podrobná program najdete na plakátu akce.

{jathumbnail off} Od pátku do neděle se koná už 19. ročník Dnů poezie v Broumově. Podrobná program najdete na plakátu akce. Dýňové slavnosti, Dny poezie, křest knihy, divadlo, kino, beseda, závody v běhu, prohlídky písárny, Drakiáda, program pro děti, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 19. do 21. října

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově.

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově. Prázdniny v Ulitě, Strašidelná Alejka, Slavnosti piva a klobás, Vinná brána, přednáška, dlabání dýní, divadlo pro děti i pro dospělé, výlov rybníku, křest rockového alba, fotbal. To jsou tipy na akce,

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 2. 7. 2018 úterý 3. 7. 2018 15:30 17:00 ZDOBENÍ KVĚTINÁČŮ UBROUSKOVOU TECHNIKOU * / lázeňská dílnička Slezský dům (vstup 50 Kč) středa 4. 7. 2018 15:00 17:00 PROCHÁZKA: MODRÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH ROLANDŮV

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2011

Slavnosti Pernštejnského panství 2011 Slavnosti Pernštejnského panství 2011 1. - 6. 7. 2011 kulturní program Nedvědice u rybníka - pořadatel městys Nedvědice 1.7. PÁTEK 20:00-01:00 OLDIES PARTY - DJ Luboš Hejtmánek - diskotéka 2.7. SOBOTA

Více

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA

PROGRAM SPOLEČNOST FRYDERYKA CHOPINA, SPOLEK MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ČESKÁ REPUBLIKA 59. ročník Chopinova festivalu 16. 25. srpna 2018 Festival a soutěž se konají za finanční podpory Města Mariánské Lázně, Karlovarského kraje a Ministerstva kultury ČR. Firma C. Bechstein oficiální partner

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE

19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE Pátek 17. 6. 2005 19. ročník SLAVNOSTÍ PĚTILISTÉ RŮŽE Český Krumlov, 17. - 19. 6. 2005 PROGRAM 1. nádvoří Státního hradu a zámku Český Krumlov 10.00 Staročeský jarmark do 20.00 hodin 17.00 Koncert heligonkářky

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

Vypracoval: David Berka

Vypracoval: David Berka Vypracoval: David Berka Hlavní město: České Budějovice Počet obyvatel: 637 300 (počítáno 1.1. 2015) Rozloha: 10 056 km2 Hejtman: Jiří Zimola Nejvyšší bod: Plechý (1 378 m) Vlajka: Znak: kraj Vysočina,

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

ČTVRTEK 29. srpna 2019

ČTVRTEK 29. srpna 2019 FESTIVAL TRAMPSKÉ, COUNTRY A FOLKOVÉ HUDBY Program 44. Mohelnického dostavníku Záštitu nad festivalem převzal hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk. Festival se koná za finanční podpory Olomouckého

Více

Program adventu v Lanškrouně

Program adventu v Lanškrouně I. ADVENTNÍ TÝDEN NEDĚLE 27.11. Program adventu v Lanškrouně 14:00 Nám. J. M. Marků Lanškrounský smíšený sbor, Komo/K/rák ZUŠ J. Pravečka Lanškroun pod vedením V. Jetmarové I. adventní koncert - žáci hudebního

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

19. ročník NÁRODOPISNÝCH

19. ročník NÁRODOPISNÝCH DĚDINA NA POMEZÍ HANÁCKÉHO SLOVÁCKA A BRNĚNSKA OBEC TĚŠANY TĚŠANY www.outesany.cz Obec Těšany 19. ročník NÁRODOPISNÝCH 1.-3. 9. 2017 Představení tradičních řemesel Vystoupení folklorních souborů a cimbálové

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty!

KULTURNÍ AKCE DUBEN. Hudební besídka ZUŠ :00 - Malá scéna. Pořádá ZUŠ Č. Třebová sledujte plakáty! Hudební besídka ZUŠ 5. 4. 2017 18:00 - Malá scéna KULTURNÍ AKCE DUBEN KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE ZUŠ - Hra na smyčcové nástroje 6. 4. 2017 7:00 - velký sál Kulturního centra TANEČNÍ ODPOLEDNE S MALÝM TANEČNÍM

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

zahájení turistické sezony v hluboké nad vltavou

zahájení turistické sezony v hluboké nad vltavou www.sport-hluboka.cz, www.areal-hluboka.cz, www.hluboka.cz 9. 4. 2011 ve 14:00 hod. Sportovně relaxační areál tandemový seskok hejtmana Jihočeského kraje a starosty města Tak trochu jiná návštěva Tak trochu

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC 14. schůze rady města dne: 28.08.2018 Bod pořadu jednání: Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Stručný obsah: Dne 28. listopadu 2016 schválilo Zastupitelstvo města Liberec obecně

Více

E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále

E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále E.ON Junior Cup 2013 - Velké finále Pokyny pro trenéry a vedoucí týmů Vážený trenére, dovolte nám ještě jednou pogratulovat k úspěchu Vašeho fotbalového týmu, který se dokázal probojovat do Velkého finále

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

ČTVRTEK 29. srpna 2019

ČTVRTEK 29. srpna 2019 FESTIVAL TRAMPSKÉ, COUNTRY A FOLKOVÉ HUDBY Program 44. Mohelnického dostavníku Záštitu nad festivalem převzal hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk. Festival se koná za finanční podpory Olomouckého

Více

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005

XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 XI. turnaj zdravotníků v malé kopané Sobota, 10. září 2005 Memoriál Jaroslava Valenty a Tomáše Poláčka Místo konání: SK Dynamo ZČE Plzeň Pořádají: Společnosti skupiny B. Braun Ú V O D N Í S L O V O Vážení

Více

Projektový management - MÍ

Projektový management - MÍ Projektový management - MÍ Pořádání šluknovských slavností Jana Koukolová Rok 2009/10 Fakulta textilní Technická univerzita v Liberci Stránka 1 Obsah Úvod...3 Cíl projektu...3 Časová náročnost...3 Časový

Více

datum začátku akce: čas začátku akce: 12:00 místo konání (obec): Uhelná Příbram

datum začátku akce: čas začátku akce: 12:00 místo konání (obec): Uhelná Příbram SDA místo konání: parket stručný popis akce: Pouťová taneční zábava. Turnaj v malé kopané čas začátku akce: 08:00 místo konání (obec): Nová Ves u Chotěboře místo konání: travnatá plocha Sokol Nová Ves

Více

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA

ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA ZPRÁVA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA Určeno pro zasedání dne: Zprávu předkládá: Zprávu zpracoval: 27.03.2018 Mgr. Rudolf Salvetr Ing. Milan Jarošík Předmět zprávy: Obecně závazná vyhláška č. 4/2018 o nočním

Více

Dům kultury Uherský Brod

Dům kultury Uherský Brod Dům kultury Uherský Brod Program na : září 2015 čt 3.9. KALEIDOSKOP JANA REJŽKA Poslechový klubový pořad předního českého kritika a publicisty. Představí hudbu, kterou v běžném rozhlasovém vysílání neuslyšíte.

Více

1. DEN 20. června 2014 PÁTEK

1. DEN 20. června 2014 PÁTEK 1. DEN 20. června 2014 PÁTEK 17:00 Oficiální zahájení KARBONÁLIÍ starostou Bogatyně 17:00 Karboprůvod průvod za účasti dechového orchestru, vedení města a účastníků akce 18:00 Koncert skupiny Tax Free

Více

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY uvádí pod záštitou Oldřicha Bubeníčka, hejtmana Ústeckého kraje, statutárního města Chomutova, za přispění Ústeckého kraje a ve spolupráci se společností KULTURA A SPORT CHOMUTOV s. r. o. CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd

Číslo pokoje. Jméno. Příjezd. Odjezd Číslo pokoje Jméno Příjezd Odjezd Vážení hosté, dovolte mi, abych Vás co nejsrdečněji uvítal ve Spa Resortu Sanssouci. Naším přáním je, abyste si nejkouzelnější dobu roku strávenou u nás užili co nejlépe.

Více

PROTOKOL HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI č. 7/ VÝZVA

PROTOKOL HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI č. 7/ VÝZVA PROTOKOL HODNOCENÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI č. 7/2015 1. VÝZVA Hodnotící komise pro oblast Název dotačního programu Jednání hodnotící komise dne Přítomnost členů Administrátor kultura Dotační program na podporu

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

STAVÍME, BYDLÍME 2012 1. - 2. 9 2012 IX.

STAVÍME, BYDLÍME 2012 1. - 2. 9 2012 IX. DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Tradiční oslavy hodů Obce Piňovice 2010

Tradiční oslavy hodů Obce Piňovice 2010 Tradiční oslavy hodů Obce Piňovice 2010 Projekt pořádání hodů v Piňovicích Jana Brázdová Rok 2009/10 0 Obsah 1. Název projektu... 2 2. Současný stav... 2 3. Základní informace o projektu... 2 4. Cíl projektu...

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Neděle 1.10.2017 8:30 17:00 *VÝLET DO OLOMOUCE. NÁVŠTĚVA KATEDRÁLY SV. VÁCLAVA, ARCIDIÉCÉZNÍHO

Více

2.1. Zájmová kulturní činnost dětí a mládeže

2.1. Zájmová kulturní činnost dětí a mládeže 2.1. Zájmová kulturní činnost dětí a mládeže 1.1.2014-31.12.2014 235.000,00 Kč 1. 006/2.1/2014 Klub přátel OSS Luscinia Podpora činnosti opavského středoškolského sboru Luscinia při MG 66144302 50 000,00

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

V kině v Teplicích nad Metují dnes v 19 hodin začne divadelní představení Bouřka na obzoru. Francouzskou komedii uvede Náchodská divadelní scéna.

V kině v Teplicích nad Metují dnes v 19 hodin začne divadelní představení Bouřka na obzoru. Francouzskou komedii uvede Náchodská divadelní scéna. Divadelní představení pro děti i pro dospělé, stezka odvahy v Hejtmánkovicích, pohádková procházka v Adršpachu, koncert Adama Bomba, program pro děti v Ulitě, golfový turnaj, fotbal, taneční večer. To

Více

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 Průvodce oslavami V letošním roce uplyne již 150 let od zahájení provozu na významné železniční spojnici Turnova a Kralupy nad Vltavou, turnovsko kralupské

Více

BABSKÉ HODY TĚŠANY. Tradiční řemesla / Folklorní soubory / Cimbálová muzika Soutěž Těšanský koláč / Lanové a další aktivity pro děti

BABSKÉ HODY TĚŠANY. Tradiční řemesla / Folklorní soubory / Cimbálová muzika Soutěž Těšanský koláč / Lanové a další aktivity pro děti DĚDINA NA POMEZÍ HANÁCKÉHO SLOVÁCKA A BRNĚNSKA OBEC TĚŠANY TĚŠANY narodopisneslavnosti.cz outesany.cz Obec Těšany Tradiční řemesla / Folklorní soubory / Cimbálová muzika Soutěž Těšanský koláč / Lanové

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více