Digit SIR novinka od firmy TechniSat

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Digit SIR novinka od firmy TechniSat"

Transkript

1 Digit SIR novinka od firmy TechniSat Společnost Omko Digital a.s. uvádí na náš trh novinku, satelitní přijímač TechniSat Digit SIR, od známého německé firmy TechniSat Digital GmbH. Jedná se o jedno tunerový satelitní přijímač s vestavěným licencovaným dekodérem Irdeto. Jedná se o menšího bratříčka stávajícího oblíbeného modelu TechniStar SIR. Přístroj je určen pro příjem českých a slovenských programů ze satelitu, primárně nabídky Skylink/CS Link nebo T-Mobile Televize. Tento přijímač lze použít i na příjem nabídky freesat by UPC Direct. Přístroj prošel úspěšně certifikačním procesem u satelitního operátora Skylink a získal certifikát Skylink Ready. Tento model je cílově určen pro méně náročné zákazníky. Nicméně poměr výkon/cena je zde velmi příznivý. TechniSat Digit SIR se od standardních přijímačů TechniSat v mnohém odlišuje (ovládání, EPG, počet funkcí apod.) s tím, že důvodem je snaha snížit koncovou cenu. TechniSat převzal v tomto případě poměrně zdařilý koncept jiného výrobce. Přijímač umožňuje příjem jak SD, tak HD kanálů a to jak v kompresi MPEG-2 tak i v kompresi MPEG-4/H.264. Přístroj je rovněž schopen zpracovávat signály v normě DVB-S2 a pracuje ve vysokém rozlišení 1920x1080i, 1280x720p, 720x576p, 720x576i. Přijímač má jeden USB port, ke kterému můžeme připojit externí pevný disk nebo flash disk a uskutečnit tak nahrávání oblíbeného programu. Můžeme nahrávat jeden program, který zároveň sledujeme. Výrobek je vybaven funkcí Secure Silicon. Secure Silicon je funkce poskytující vyšší stupeň ochrany vysílání a do budoucna umožní párování karty s přijímačem. Přijímač splňuje také přísné energetické normy EU ohledně spotřeby přijímače v pohotovostním stavu, která je pod 1W. Maximální provozní odběr udává výrobce kolem 20W. Popis přijímače Přijímač se dodává v černém provedení. Rozměry přijímače jsou pouhých 231 x 43 x 137 mm (Š x V x H). Na předním panelu se nachází základní tlačítka pro obsluhu přijímače, čtyřmístný červený display a čtečka integrovaného dekodéru IRDETO. Dále je zde ještě jeden USB 2.0 port. Na zadním panelu nacházíme F konektor (vstup tuneru, výstup chybí), jeden konektor SCART, SPDIF konektor optický, dva audio cinch výstupní konektory. Dále je zde HDMI konektor pro připojení k vaší LCD nebo Plazma TV. Součástí balení je také stručný český návod k obsluze.

2 Příjem programů a chování přijímače V přijímači jsem měl poslední dostupný firmware 2.1. Přijímač je dle návodu schopný vyhledat kanály v rozsahu symbolových rychlostí SR 2-45 Msym/s v normě DVB-S, SR Msym/s v normě DVB-S2. Přijímač má plnou podporu protokolu DiseqC 1.0 a 1.2 (USALS) a také Unicable. Volba používání motoru, jedno kabelového systému (Unicable) nebo DiseqC přepínače se volí ihned při úvodním průvodci. Dodatečně v menu již protokol změnit nelze. Protokol DiseqC 1.1 není k dispozici. Pro vyhledání programové nabídky Skylink/CS Link je výhodné používat funkci FastScan. Během několika sekund máme naladěny všechny programy Skylinku/CS Linku a volné programy z družice Astra 1. Tento seznam je vysílán přímo z družice Astra 3B a je plné v režii Skylinku (M7 Group). Při každém zapnutí přijímače proběhne kontrola tabulky programů FastScan na družici. Tento proces je poměrně zdlouhavý a může některým uživatelům vadit. Z tohoto důvodu je možné v přijímači tyto kontroly vypnout, nicméně tím přicházíme o automatické aktualizace programů v přijímači. Hlavní seznam programů stažený pomocí funkce FastScan nelze upravovat. Pokud si uživatel doladí ručně nějaký program, je automaticky zařazen do hlavního seznamu od programové pozice To je v plném souladu s certifikačními podmínkami Skylinku. Uživatel si však může vytvořit svůj vlastní favoritní seznam, kde je možné programy libovolně přidávat, přesouvat, mazat a přejmenovat. Přesouvání kanálů je zde trochu krkolomné, kanály nelze přesouvat po blocích. Veškeré tyto změny zůstanou zachovány i po aktualizaci tabulky programů FastScan. Funkci FastScan můžeme také vypnout. Po vypnutí dojde k vymazání všech programů a znovu se natáhne seznam programů Skylink z družice. Nyní je však již tento hlavní seznam plně editovatelný, nicméně veškeré další ladění programů musíme provádět manuálně. Funkci FastScan lze kdykoliv zapnout. Opět se vymažou všechny programy a znovu se natáhne do přijímače programová nabídka Skylink. Samozřejmě, že si ručně můžete doladit naprosto cokoliv a to z jakékoliv družice. Seznam transpondérů lze u každé družice editovat. To se týká i nabídky freesat by UPC Direct. Nedoporučujeme automatické ladění družice Thor, protože nevyhledá všechny programy UPC. Nejlepší postup je podle tabulky frekvencí naladit všechny kanály ručně. Vyhledávání je velmi rychlé. Rychlost přepínání programů je standardní.

3 Přijímač umožňuje uložit do paměti maximálně 5000 programů. Síla a kvalita signálu je zobrazována tradičním proužkovým ukazatelem, indikace v procentech chybí. Na rozdíl od jiných přijímačů Technisat zde nenajdeme detailní informace o programu jako je použitý bitrate, rozlišení, pidy apod. Také zde není Programový deník pro stahování dat EPG, funkce ISIPRO, TechniFamily, HDMI TechniLink atd. Dálkové ovládání je odlišné od klasického provedení z dílny TechniSat. Směrovost je příjemně široká, gumová tlačítka se dobře mačkají. IR kód dálkového ovládání je velmi podobný řadě TechniSat. Dálkové ovládání neumí pracovat ve více režimech. Zvuková stopa se ukládá na danou předvolbu a lze uložit levý nebo pravý audio kanál. Také titulky lze zapnout/vypnout a tato hodnota se ukládá na danou předvolbu (tlačítko SUBT). Přijímač má i vestavěný OSD teletext. České znaky se zobrazují v pořádku včetně diakritiky na velkých písmenech. Přijímač má i podporu multimédií. Podporované jsou typy souborů TS, AVI, XVID, MKV, MPEG, JPEG, MP3 a MP4. Samozřejmě, že přehrání konkrétného souboru, záleží na tom, z jakých kodeků byl vytvořen. U některých multimediálních souborů se mi stalo, že nešla přepnout zvuková stopa. Radiové programy by měly být umístěny od programové pozice 2001, z důvodu drobné chyby v softwaru jsou zde od programové pozice 977. Přijímač neumí správně zobrazit některé cizí znaky, což je vidět v názvech některých zahraničních programů. Spolupráce s vestavěným dekodérem Irdeto Přijímač má vestavěný certifikovaný dekodér Irdeto. Vyzkoušel jsem ICE/Irdeto karty všech našich operátorů, tedy karty Skylink, CS Link a freesat by UPC Direct. Se všemi kartami pracoval přijímač naprosto bez potíží. V menu přijímače najdeme položku označenou jako Irdeto CA systém. Zde se můžeme přesvědčit, zda je karta správně vložena, je zde dokonce možné zobrazit stav produktů na kartě, které máte předplaceny. Nechybí zde ani poštovní schránka Irdeto Mail, kam operátor může zasílat uživateli některá sdělení. Funkce Maturity Rating tedy rodičovský zámek dekódovací karty, je nestandardně umístěn jinde v menu a to v položce Konfigurace, kde je i zámek samotného přijímače. Rodičovský zámek používá v součastné době satelitní operátor Skylink u porno programů vysílaných 24 hodin a u programu Man-X. Informace o vložené kartě se zobrazují korektně. Přepínání mezi zakódovanými programy je standardní.

4 EPG EPG je odlišné od předcházejících modelů TechniSatu. Velikost písma je poměrně malá. Rozhodně nedoporučujeme používat se starší CRT TV, kde je již čitelnost obtížná. Programy je možné zobrazit pouze v klasické mřížce. EPG jednoho jediného programu na více dní dopředu zobrazit nelze. Informační lišta obsahuje informace o běžícím nebo následném pořadu. Podrobné informace o pořadu nejsou nikterak oříznuty. České a slovenské znaky se na programech Skylink, CS Link a freesat by UPC Direct zobrazovaly v pořádku. Přijímač umí zobrazit EPG až na 7 dní dopředu, pokud je provider vysílá. Spolupráce s externím pevným diskem K přijímači jsem připojil osvědčený pevný disk 2,5 HDD Western Digital My Passport 500 GB napájený přímo z přijímače. Formátování v přijímači proběhlo bez problémů formátem FAT32. Nahrávání i přehrávání záznamů bylo bezproblémové. USB port je umístěn pouze na předním panelu, na zadním panelu se žádný USB port nenachází. TechniSat Digit SIR podporuje formáty NTFS a FAT32. Můžeme však nahrávat pouze na FAT32. Pokud budeme formátovat USB harddisk, který má 1TB nebo více, mohou nastat problémy s formátováním. V takovémto případě doporučuje výrobce disk zformátovat na PC systémem FAT32. Poté jsem vyzkoušel některé flash disky, doporučuji používat typy s vysokou rychlostí zápisu. Nahrávání i přehrávání bylo bezproblémové. Jak už jsem uvedl na začátku, přijímač umožňuje jeden program nahrávat a zároveň ho sledovat, nelze přepnout na jiný program ani z téhož transpondéru. Nahrávky jsou z licenčních důvodů daných Irdetem z kódovaných programů šifrované a nelze je tedy přehrávat mimo tento přijímač, např. v PC. Nahrávky z volných programů lze libovolně přehrávat v PC (přes Media player classic), nicméně přijímač pojmenovává nahrávky vždy názvem chunk.1 a ukládá do vždy nové složky, orientace je tedy velmi obtížná. Převíjení záznamů na pevném disku tam a zpět je v rychlostech 2x, 4x, 8x, 16x a 32x. V záznamech lze vytvářet záložky. Zpomalené převíjení je možné v rychlostech 1/2x a 1/4x. Přístroj disponuje také funkcí Timeshift (časový posuv).

5 Pokud nahráváme z programů, které jsou v EPG označeny nějakou věkovou úrovní (např. 18 let) bude nahrávka automaticky uložena pod pinem dekódovací karty. Pro její přehrávání je tedy nutné vždy zadat pin dekódovací karty. V seznamu nahrávek lze však provést trvalé odemčení konkrétního záznamu! Označení pořadů věkovou úrovní používá v satelitní platformě Skylink např. Slovenská televize, kanál Discovery HD, erotické programy. U satelitního operátora UPC je v nabídce freesat velmi mnoho programů, kde jsou pořady věkově označeny. Závěr Aktualizaci řídícího softwaru přijímače je možné provést přes satelit Astra 3B (funkce OTA). Od bylo zahájeno vysílání nejnovějšího softwaru verze 2.1, se kterým byl přijímač úspěšně testován a který vylepšuje některé funkce přijímače. Aktualizaci přijímače doporučujeme provést. V některých distribucích tohoto přijímače je již nainstalován tento poslední software, takže se vám již žádná nová aktualizace přes družici nebude nabízet. Aktualizace přijímače se provede stisknutím MENU/Nastavení/Konfigurace/Aktual. přijímače a stiskneme OK. Nyní dáme Vyhledat aktualizaci, objeví se informace, že je k dispozici nový software a jeho stažení bude trvat 61 minut, opět potvrdíme OK. Skutečná doba stažení je kolem 35 minut. Ukončení stahování poznáme tak, že se přijímač restartuje do výrobního nastavení a objeví se úvodní průvodce instalací přijímače. TechniSat Digit SIR je multimediální satelitní přijímač s vestavěným licencovaným dekodérem Irdeto a s certifikací Skylink Ready. Za velmi příznivou cenu dostane zájemce kvalitní výrobek, který bezproblémově pracuje se všemi ICE/Irdeto kartami našich satelitních operátorů. Přijímač TechniSat Digit SIR ( je možno pořídit u distributora těchto přijímačů firmy Omko Digital a.s. na jednotlivých pobočkách, prostřednictvím e-shopu, nebo také u dalších smluvních partnerů Omko Digital/TechniSat. Výhradní distributor firma Omko Digital a.s. ve spolupráci s firmou TechniSat Digital GmbH pro vás připravili soutěž, ve které můžete tento přijímač TechniSat Digit SIR vyhrát. Soutěže se můžete zúčastnit na adrese: Ing. Martin Švehlík Omko Digital a.s.

Z montáže anténní techniky nabízíme :

Z montáže anténní techniky nabízíme : Máte problémy s příjmem digitálního pozemního vysílání, nebo dokonce ještě máte analogový příjem? Zabýváme se instalací a zapojením set-top-boxů a antén pro DVB-T. Vše Vám zaměříme na nejsilnejší signál

Více

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače INSTALACE Přední panel Zadní panel LNB IN: PŘIPOJENÍ K SATELITNÍ ANTÉNĚ LNB OUT: PŘIPOJENÍ K JINÉMU PŘIJÍMAČI KOMPOZITNÍ VÝSTUP VIDEO SIGNÁLU ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ

Více

Zkrácená uživatelská příručka

Zkrácená uživatelská příručka Zkrácená uživatelská příručka Hlavní popis Satelitní Twin Tuner HD přijímač HDMI Výstup (až do 1080p) Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 (USALS) Dolby Digital audio výstup (S / PDIF) Rozšířené EPG a programová

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

HD satelitní přijímač Optimum HD X310

HD satelitní přijímač Optimum HD X310 HD satelitní přijímač Optimum HD X310 recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 5 Dálkové ovládání...

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic recenze přijímače strana 1/27 Obsah: Představení přijímače... 4 Balení... 4 Přijímač... 5 Přední strana přijímače... 5 Zadní strana přijímače... 6 Dálkové ovládání...

Více

S A T E L I T

S A T E L I T S A T E L I T 380002650 Obsah balení BOX 1x Dálkový ovladač 1x HDMI kabel 1x El. Zdroj 1x Dálkový ovladač 1. POWER - Zapnout/Vypnout přijímač 2. MUTE - Zapnout/Vypnout zvuk 3. FIND - Vyhledat kanál, program

Více

Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol

Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol CZ.1.07/1.5.00/34.0452 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy CZ.1.07/1.5.00/34.0452 OV_1_42_systémy CATV -

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 2 strany Displej LED Full HD Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Automobilový DVB-T tuner 80 555

Automobilový DVB-T tuner 80 555 Automobilový DVB-T tuner 80 555 Uživatelská příručka Obsah Úvodní informace... 2 Obsah balení... 2 Popis přístroje... 2 Dálkový ovladač... 3 Nabídka nastavení... 4 Teletext... 6 Možné problémy a jejich

Více

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd Uživatelská příručka Užívateľská príručka Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač ZIRCON ihd Obsah - CZ Obecné informace - Technické parametry 4 Obecné informace - Bezpečnostní pokyny

Více

TESLA TE-400. uživatelský manuál

TESLA TE-400. uživatelský manuál TESLA TE-400 uživatelský manuál Full HD 1080p DVB-T2/MPEG 4 H264 a H265 HEVC kompatibilní dálkový ovladač 2 x AAA baterie napájecí adaptér 5V/1,5A uživatelský návod Základní vlastnosti Obsah balení Bezpečnostní

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 123 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY

CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY ZIRCON FUNBOX ZIRCON JAZZ MASCOM MC270HDIR MASCOM MC2600HD IRCI HOMECAST HS 3200 IRD GOSAT GS 7060 HDi CENÍK SATELITNÍ A ANTENNÍ TECHNIKY 2 69 FastScan, favoritní skupiny, napájení 220/12V, StB 0,75W 1xF

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce)

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm. Úhlopříčka obrazovky (palce) 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Smart TV Úhlopříčka obrazovky (metrická) 126 cm Interakce s uživatelem Interaktivní televize Program

Více

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client

Technické údaje. Obraz/displej. Funkce Smart TV. 1 Televize. Interakce s uživatelem. MultiRoom Client 1 Televize Technické údaje Obraz/displej Funkce Smart TV Displej Úhlopříčka obrazovky (metrická) 4K Ultra HD LED 139 cm Interakce s uživatelem MultiRoom Client SimplyShare CertiỼ kace Wi-Fi Miracast CertiỼ

Více

Digitální přijímače 2008/09

Digitální přijímače 2008/09 Digitální přijímače 00/09 Novinka HS9000 CIPVR < 400mm > Digitální TwinHDTVPVR satelitní přijímač s TB HDD a twin tunerem HDTV 00i TwinTuner HDMI. HDD 000 GB USB.0 LAN 00Mbit Y,Pb,Pr EPG VFD OS Unicable

Více

DODATEK NÁVODU MC250HDIR-USB PVR MC2600HDIRCI-USB PVR

DODATEK NÁVODU MC250HDIR-USB PVR MC2600HDIRCI-USB PVR DODATEK NÁVODU MC250HDIR-USB PVR MC2600HDIRCI-USB PVR MASCOM FAST SCAN nový systém automatické aktualizace předvoleb. Změny v možnostech nastavení a třídění předvoleb. Změny v postupu první instalace.

Více

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC 2. část - zapojení set-top boxu 241 005 100 www.upc.cz Uživatelský manuál HD Mediaboxu 1. Obsah balíčku A HD MEDIABOX KAON700 nebo

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér

F-WVR610. Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Před použitím F-WVR610 Bezdrátový (2,4 GHz) digitální videorekordér Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj

Více

Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol

Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol CZ.1.07/1.5.00/34.0452 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy CZ.1.07/1.5.00/34.0452 OV_1_60_satelitní příjem

Více

Elegantní brýle s HD kamerou

Elegantní brýle s HD kamerou Elegantní brýle s HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny

Více

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky

Technické údaje. Ambilight. Obraz/displej. Android. 1 Televize. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Funkce Ambilight. Úhlopříčka obrazovky 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod XL-ITB-103EZ IP set-top box Uživatelský návod Obsah 1. Představení produktu... 3 1.1. Hardwarové vlastnosti zařízení... 3 1.2. Softwarové vlastnosti zařízení... 4 2. Fyzický vzhled zařízení... 4 3. Základní

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

ALMA T2200. Uživatelská příručka

ALMA T2200. Uživatelská příručka ALMA T2200 Uživatelská příručka I Obsah Obsah 1. Čelní panel: 1 2. Zadní panel: 1 3. RCU 2 1. Základní ovládání 2 1.1 První použití Set-Top Boxu 2 1.2 Používání prvního a druhého přístroje 3 1.3 Rychlé

Více

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou

Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Elegantní brýle se skrytou HD kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody Velmi elegantní design s možností výměny skel za dioptrická; Skvělý poměr výkon/cena Snadné ovládání www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka IPTV - TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandardní funkce a ten největší komfort při sledování Vašich oblíbených

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka METRONET TELEVIZE METRONET Televize je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandartní funkce a ten největší komfort při sledování

Více

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize Kabelové televize více než televize návod na obsluhu (strana 1) Uživatelská příručka TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato

Více

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál

KAMERA STALKER. Uživatelský manuál KAMERA STALKER Uživatelský manuál Popis tlačítek a kamery 1. Tlačítko RESET 5. Tlačítko MENU 9. Tlačítko LOCK 13. Mikrofon 2. Tlačítko UP 6. Tlačítko DOWN 10. USB 14. Infrared LED 3. Tlačítko MODE 7. Tlačítko

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server

Funkce Smart TV. Zpracování. Zvuk. Možnosti připojení. Google Play Music* Vyhledávání Google YouTube. Kapacita paměti. MultiRoom Client a Server 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Herní režim Funkce přizpůsobení

Více

uživatelský manuál CZ

uživatelský manuál CZ uživatelský manuál CZ Před použitím si pečlivě přečtěte tuto příručku. Technické specifikace a provozní postupy uvedené v této příručce podléhají změnám bez předchozího upozornění. V případě jakýchkoliv

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Sluneční brýle s kamerou

Sluneční brýle s kamerou Sluneční brýle s kamerou Návod k obsluze Hlavní výhody HD kamera v brýlích vám umožní natáčet překvapivě kvalitní, ostré a čisté záběry s kvalitním zvukem; Velmi elegantní design s možností výměny skel

Více

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG)

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) I. Instalace TV DIGITAL OnGuide Pokud máte aplikaci TVCenter 6 nainstalovanou z originálního CD, vložte tento disk do mechaniky Vašeho PC a počkejte

Více

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm.

Technické údaje. Televize. Ambilight. Obraz/displej. Android. Vestavěná funkce Ambilight+hue. Úhlopříčka obrazovky (metrická) 139 cm. 1 Televize Technické údaje Ambilight Obraz/displej Verze Ambilight 3 strany Displej 4K Ultra HD LED Funkce Ambilight Vestavěná funkce Ambilight+hue Hudba s funkcí Ambilight Úhlopříčka obrazovky (metrická)

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

F-DV600C. Digitální videorekordér

F-DV600C. Digitální videorekordér F-DV600C Digitální videorekordér Před použitím Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj odpojte od napájení.

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Alma SAT HD. Digitální satelitní HDTV přijímač. s čtečkou dekódovacích karet systému Irdeto

NÁVOD K OBSLUZE. Alma SAT HD. Digitální satelitní HDTV přijímač. s čtečkou dekódovacích karet systému Irdeto NÁVOD K OBSLUZE Alma SAT HD Digitální satelitní HDTV přijímač s čtečkou dekódovacích karet systému Irdeto Obchodní značky HDMI, HDMI logo a High-Definition Multimedia Interface jsou obchodní nebo registrované

Více

Náramek s diktafonem

Náramek s diktafonem Náramek s diktafonem Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1

Více

F-DV680P. Miniaturní videorekordér

F-DV680P. Miniaturní videorekordér F-DV680P Miniaturní videorekordér Před použitím Zvláštní upozornění 1) Dříve, než přístroj zapnete, propojte správně všechny části. 2) Při vkládání nebo odpojování SD karty vždy přístroj odpojte od napájení.

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS T-Mobile Czech Republic a.s., 2015 1. Ovladač Základní popis funkčních tlačítek

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

OBECNÉ INFORMACE OBECNÉ INFORMACE

OBECNÉ INFORMACE OBECNÉ INFORMACE Obsah: Obecné informace-parametry....1 Obecné informace-bezpečnostní pokyny... 2 Obecné informace-obsah balení......3 Obecné informace-dálkový ovladač, krátký popis funkcí..4 Obecné informace-přední a

Více

DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini

DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini DVB-T tuner Asus My Cinema-U3100 Mini Řada prodejců počítačové techniky v poslední době nabízí jako dárek k netbooku Asus Eee televizní tuner Asus My Cinema-U3100 Mini ve flashovém USB-provedení. Protože

Více

AVerLife HD Theater A211. Česky. User Manual

AVerLife HD Theater A211. Česky. User Manual AVerLife HD Theater A211 User Manual Uživatelský manuál Obsah Kapitola 1 Obsah balení... 2 Kapitola 1 Části zařízení... 3 1.1 Ovládací panel... 3 1.2 Infračervený Senzor... 3 1.3 Připojení... 4 Kapitola

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka

DVB-T přijímač/rekordér. Uživatelská příručka DVB-T přijímač/rekordér Uživatelská příručka 01. Upozornění 1. Nepřechovávejte nebo nepoužívejte přijímač v místě s extrémně vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí či prašností 2. Výrobce nenese odpovědnost

Více

TOPFIELD. SBI-5450 Rychlý průvodce. Digitální satelitní přijímač. Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO

TOPFIELD. SBI-5450 Rychlý průvodce. Digitální satelitní přijímač. Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO TOPFIELD SBI-5450 Rychlý průvodce Digitální satelitní přijímač Přístupové rozhraní s vestavěným dekódovacím systémem IRDETO 1. Bezpečnostní opatření Čtěte a řiďte se těmito instrukcemi. Věnujte zvýšenou

Více

HD DVR kamera do auta Návod k použití

HD DVR kamera do auta Návod k použití HD DVR kamera do auta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení 1080P HD DVR kamery do auta. Před použitím výrobku si prosím pečlivě přečtěte tento návod k použití. Poslední revize: 19.4.2013 Popis přístroje

Více

Přehled set-top boxů pro DVB-T2/HEVC do 2000 Kč, červen 2019 cena: certifikace u CRA:

Přehled set-top boxů pro DVB-T2/HEVC do 2000 Kč, červen 2019 cena: certifikace u CRA: Přehled set-top boxů pro DVB-T2/HEVC do 2000 Kč, červen 2019 cena: certifikace u CRA: tury: AB CryptoBox 702T 1150 Kč DVB-T/C, DVB-T2 AB CryptoBox 702T mini 695 Kč DVB-T/C, DVB-T2 AB CryptoBox 1890 Kč

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

CA modul. Návod k instalaci Můžete cokoli

CA modul. Návod k instalaci Můžete cokoli CA modul Návod k instalaci 005 00 www.upc.cz Můžete cokoli Vážený kliente, děkujeme Vám za objednání digitální kabelové televize od společnosti UPC. Pro příjem programů jste zvolil CA modul, díky kterému

Více

NVR - 9CH, 1080p, H.264

NVR - 9CH, 1080p, H.264 NVR - 9CH, 1080p, H.264 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7,

Mini AHD DVR BD Návod k obsluze. Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, Mini AHD DVR BD-3118 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 Rychlý průvodce a) Připojte zařízení

Více

Správný postup instalace firmware do satelitních přijímačů Skytec

Správný postup instalace firmware do satelitních přijímačů Skytec Správný postup instalace firmware do satelitních přijímačů Skytec Návod krok za krokem pro aktualizaci firmware Správný postup instalace firmware do satelitních přijímačů značky Skytec je velmi důležitý,

Více

Diktafon s HD kamerou

Diktafon s HD kamerou Diktafon s HD kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje 1.1

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka

Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Sportovní HD kamera Uživatelská příručka Systémové požadavky Systémové požadavky Operační systém Microsoft Windows2000, XP, Vista, 7 Procesor Intel Pentium III s vice než 800MHz Vnitřní paměť Větší než

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR

NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR NÁVOD K POUŽITÍ Kamera CEL-TEC S3000 Wifi IR A: Zapnutí - vypnutí / potvrzovací tlačítko B: Tlačítko Mode C: Tlačítko zapnutí / vypnutí IR přísvitu D: Tlačítko Wifi E: Mikrofon F: IR noční přísvit G: LED

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Popis EKU 825. Příklady konfigurace: Funkce:

Popis EKU 825. Příklady konfigurace: Funkce: Popis EKU 825 EKU 825 slouží pro příjem televizních a rozhlasových programů prostřednictvím satelitního přijímače. Nahrazuje běžný domovní hvězdicový kabelový rozvod jednokabelovým propojením podobným

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

EVOLVEO StrongPhone Accu

EVOLVEO StrongPhone Accu Manuál k telefonu 1. Popis telefonu 2. Před zapnutím telefonu Vložte SIM kartu jako na obrázku - uživatelská příručka Stránka 1 z 5 Verze 1.1 3. Připojte USB kabel (připojený k nabíječce nebo k PC) a před

Více

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu:

DVR přijímač. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: DVR přijímač Návod k použití Hlavní výhody produktu: Možnost podrobného nastavení jednotlivých funkcí Možnost připojit a nahrávat záznam ze dvou kamer najednou (1. kamera video, 2. kamera fotky) Síťový

Více

Uživatelský manuál (CZ)

Uživatelský manuál (CZ) Uživatelský manuál (CZ) - 1 - 1. Zadní panel Vstup Input Loop Audio Video Fan PSU Funkce LNB vstup 950-2050 MHz (F-konektor). LNB výstup pro další přijímač používající stejné pásmo a polarizaci (pouze

Více

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008

Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Brýle s HD kamerou TCT-SC-008 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz 1 1. Popis výrobku TF Card

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18

Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Mini HD Bluetooth kamera Zetta Z18 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W

Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Duální Full HD kamerový systém Secutek C-M2W Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce

Více

Full HD širokoúhlá kamera s DVR

Full HD širokoúhlá kamera s DVR Full HD širokoúhlá kamera s DVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Návod k obsluze ARIVA 100E. Čeština

Návod k obsluze ARIVA 100E. Čeština Návod k obsluze ARIVA 100E Čeština VAROVÁNÍ!!! Satelitní přijímače značky Ferguson umožňují nahrávat na externí pevné disky HDD a paměti typu flash (flash disky). Správná funkce nahrávání závisí na druhu

Více

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1?

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Zařízení zapojte do televizoru pokud možno do HDMI vstupu. Pokud Váš televizor HDMI vstup nemá, použijte přibalené CINCH konektory, případně se SCART redukcí.

Více

nahrávání, TimeShift, max. 1080p aplikace nezjištěno ne nezjištěno nezjištěno nezjištěno TimeShift HbbTV, EPG; nahrávání, TimeShift

nahrávání, TimeShift, max. 1080p aplikace nezjištěno ne nezjištěno nezjištěno nezjištěno TimeShift HbbTV, EPG; nahrávání, TimeShift cena: certifikace u CRA: tury: AB CryptoBox 1890 Kč DVB-T, DVB-T2 752HD Combo DVB-, DVB- T2/S2/C S/S2 AB CryptoBox 702T 1250 Kč DVB-T/C, DVB-T2 Alcor HDT-4900 - ano DVB-T, DVB-T2 Alma 890 Kč ano DVB-T,

Více