Litvínov Náměstí Míru 173 a Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM"

Transkript

1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře a 2 bytové jednotky Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

2 Obsah 1. Popis Předmětu prodeje... 3 a) Adresa... 3 b) Předmět prodeje... 3 c) Popis lokality... 3 d) Popis Budovy... 3 e) Technická specifikace Budovy... 4 f) Energetická náročnost Výměry... 5 a) Pozemky... 5 b) Podlažní plochy Budovy Náklady z Předmětu prodeje za rok Ostatní informace... 6 a) Vlastnictví... 6 b) Věcná břemena... 6 c) Zástavní právo Prodejní proces Kontaktní údaje Fotodokumentace Lokalita Půdorysy Budovy Výpis Předmětu prodeje z katastru nemovitostí Snímek z katastrální mapy...18 Strana 2 (celkem 18)

3 1. Popis Předmětu prodeje a) Adresa Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 b) Předmět prodeje Předmětem prodeje je pozemek parc. č. 511 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Horní Litvínov, č. p. 173 objekt občanské vybavenosti, a pozemek parc. č. 512 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba Horní Litvínov, č. p. 176 objekt občanské vybavenosti, vše v katastrálním území Horní Litvínov, obec Litvínov. Nemovitosti jsou zapsány na listu vlastnictví č u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj, Katastrální pracoviště Most (dále jen Předmět prodeje ). Stavba Horní Litvínov č.p. 173 a č.p. 176 jsou společně dále též jako Budova. c) Popis lokality Předmět prodeje je na Náměstí Míru v historickém centru města Litvínov. V blízkém okolí se nachází zámek Litvínov a kostel sv. Michaela archanděla. Nejbližší tramvajová a autobusová zastávka je dostupná do 5 minut chůze. Vlaková stanice je umístěná ve vzdálenosti cca 1 km. Litvínov leží 80 km severovýchodně od Prahy na úpatí Krušných hor. Žije zde obyvatel a nachází se zde veškerá občanská vybavenost zahrnující mateřskou a základní školu, městský úřad, poštu, obchody a restaurace. Město je významným střediskem chemického a textilního průmyslu. d) Popis Budovy Budovu tvoří dva vzájemně propojené objekty, přičemž každý objekt má vlastní číslo popisné. Objekty jsou funkčně i technologicky spojeny. Budova má 3 nadzemní a 1 podzemní podlaží. Do Budovy vede jeden hlavní vchod z náměstí a další tři zadní vchody z ulice Náměstí Míru. Součástí Budovy je garáž s jedním parkovacím stáním. V 1. PP jsou umístěny sklepní prostory a technologie. V přízemí se nachází pobočka Komerční banky, a.s. s přepážkami. Vyšší podlaží slouží převážně pro kancelářské účely. Podkroví objektu č. p. 173 disponuje dvěma bytovými jednotkami o velikosti 3+1 a 1+1. Komerční banka, a.s. jako vlastník Předmětu prodeje v současnosti aktivně využívá 1. a 2. NP Budovy, a to až do Po tomto datu bude celá nemovitost volná. Strana 3 (celkem 18)

4 e) Technická specifikace Budovy Budova má konstrukční systém stěnový, zděný. Střecha Budovy je mansardová. Okenní výplně jsou plastové s izolačním dvojsklem. Kazetové a lamelové podhledy pokrývají většinu stropů. Podlahovou krytinu tvoří převážně koberce a keramická dlažba. Prostory Budovy vytápí dálkový horkovod. Vertikální propojení Budovy zabezpečují dvě schodiště (v každém z objektu jedno). Některé kanceláře a serverovny jsou chlazeny split klimatizačními jednotkami. Budova je napojena na obecní vodovod, kanalizaci a rozvody elektrické energie. Dovolujeme si upozornit na následující závady: Spodní vlhkost v celé Budově Zatékání kolem střešních oken Částečné zatékání střechou Opadaná omítka f) Energetická náročnost Bude na dotaz zájemce/uchazeče v průběhu VŘ sdělena Zprostředkovatelem. Strana 4 (celkem 18)

5 2. Výměry a) Pozemky Pozemek parc. č. Stavba Výměra [m²] Druh pozemku 511 Horní Litvínov č. p Zastavěná plocha a nádvoří 512 Horní Litvínov č. p Zastavěná plocha a nádvoří Celkem 455 b) Podlažní plochy Budovy Číslo místnosti Využití Plocha (m 2 ) 1.PP Sklepní prostory a technologie 48,95 1.NP Prostory pobočky banky s přepážkami 321,15 2.NP Kancelářské prostory 281,40 3.NP Kancelářské prostory / byty 1+1 a ,20 Celkem 948,70 3. Náklady z Předmětu prodeje za rok 2013 Druh nákladu Popis Roční náklady [Kč/rok] Provozní náklady el. energie, teplo, vodné a stočné, odpady, úklid, ostatní provozní náklady Opravy a údržba Správa budov Daň z nemovitosti Celkem Strana 5 (celkem 18)

6 4. Ostatní informace a) Vlastnictví Komerční banka, a. s. Nejsou b) Věcná břemena Není c) Zástavní právo Strana 6 (celkem 18)

7 5. Prodejní proces Proces prodeje Předmětu prodeje je organizován jako výběrové řízení (dále jen VŘ ). Vyhlašovatelem VŘ je společnost Komerční banka, a. s. se sídlem Na Příkopě 33 čp. 969, Praha 1, PSČ: IČO: (dále jen Prodávající ), která je vlastníkem Předmětu prodeje. Prodej Předmětu prodeje bude uskutečněn prostřednictvím zprostředkovatele, společnosti Knight Frank, spol. s.r.o., se sídlem Václavské náměstí 3, Praha 1, PSČ: , IČO: (dále jen Zprostředkovatel ). Podmínky VŘ podléhají českým zákonům. VŘ nemá charakter veřejné soutěže podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, ani veřejné soutěže podle 1772 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ani veřejné nabídky dle 1780 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ale, jak je výše uvedeno, pouze VŘ Prodávajícího. Tímto VŘ nevznikají Prodávajícímu žádné závazky či povinnosti vůči kterémukoli účastníkovi VŘ či jeho vítězi, ani povinnost uzavřít s vybraným účastníkem (vítězem VŘ) smlouvu na prodej Předmětu prodeje. VŘ se mohou zúčastnit právnické osoby se sídlem v České republice i právnické osoby se sídlem v zahraničí a fyzické osoby starší 18 let, které jsou plně způsobilé k právním úkonům. Vítězem VŘ může být vyhlášena pouze osoba, která je podle příslušných právních předpisů oprávněna nabývat vlastnické právo k nemovitostem. Každý zájemce o koupi Předmětu prodeje má právo si vyžádat u Zprostředkovatele toto informační memorandum obsahující základní informace o Předmětu prodeje. Prohlídky Předmětu prodeje budou možné po potvrzení zájmu uchazeče o prohlídku em či telefonicky Zprostředkovateli, a to ve lhůtě alespoň 3 dnů před plánovanou prohlídkou. Bez tohoto nemůže Zprostředkovatel zaručit uchazeči uskutečnění prohlídky Předmětu prodeje. Přijaté nabídky splňující veškeré podmínky stanovené těmito pravidly prodeje budou vyhodnoceny a výsledek bude oznámen vítěznému zájemci o Předmět prodeje. Nabídky v 1. kole VŘ i v dalších kolech VŘ mohou být předkládány pouze v českém jazyce. Veškeré finanční podmínky uváděné účastníky v nabídkách, zejména výše kupní ceny, musí být uvedeny v českých korunách a bez závislosti na jakýchkoliv makro či mikro ekonomických výkyvech a bez kursových vlivů. Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky či pouze některé z nich, zrušit VŘ nebo změnit podmínky VŘ. Předložením nabídky účastník souhlasí s podmínkami VŘ v celém jejich rozsahu a zavazuje se respektovat stanovisko Prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje právo nesdělit uchazečům VŘ pořadí, v jakém byly nabídky vyhodnoceny. VŘ nezakládá povinnost Prodávajícího prodat Předmět prodeje. Splnění podmínek VŘ nezakládá pro uchazeče/zájemce nárok na uzavření jakékoliv smluvní dokumentace, vyjma smluvního dokumentu pro složení a správu kauce v případě, že se pro tento Prodávající od případného 2. kola VŘ rozhodne (o této skutečnosti budou zájemci pro 2. kolo VŘ Strana 7 (celkem 18)

8 Zprostředkovatelem informováni; výše kauce bude stanovena ve výši 1 2 % z částky, která bude odpovídat hladině nejvýše podaných nabídek po 1. kole VŘ). Nevyužité nabídky se nevracejí, ale zůstávají uložené u Prodávajícího. Prodávající je oprávněn vybrat si nabídku, která mu bude nejlépe vyhovovat, přičemž není povinen sdělovat důvody svého rozhodnutí. Prodávající si vyhrazuje právo, že v případě, že se vyskytnou závažné překážky, které dle posouzení Prodávajícího brání podpisu smluvní dokumentace s vybraným uchazečem, zahájit smluvní jednání s uchazečem/zájemcem, jehož nabídka byla vyhodnocena na 2., případně dalším místě příslušného finálního kola VŘ. Nabídky účastníků VŘ na koupi Předmětu prodeje musí být doručeny v písemné podobě v neporušeném zapečetěném obalu do společnosti KNIGHT FRANK, spol. s r. o., Václavské náměstí 3, Prague 1, k rukám Davida Sajnera nejpozději do dne do 12:00 hod SEČ a musí obsahovat následující údaje: Přesnou identifikaci účastníka (jméno příp. název společnosti, RČ (IČ), adresu, kontaktní údaje telefonní číslo a ) Předmět cenové nabídky; Nabídnutá cena v Kč; Zdroje financování koupě Předmětu prodeje (vlastní zdroje nebo kombinace s úvěrem (poměr vlastních prostředků a úvěru, financující banka)); Podmínky placení kupní ceny (splatnost kupní ceny, podmínky výplaty kupní ceny); Kontaktní osoba a adresa (včetně telefonického a ového spojení); Čestné prohlášení účastníka, že na jeho majetek, majetek mateřské společnosti popř. dceřiných společností nebyl prohlášený konkurz, nebylo proti němu zahájeno konkurzní nebo vyrovnávací řízení, či jiné insolventní řízení nebo reorganizace, ani zamítnutý návrh na prohlášení konkurzu pro nedostatek majetku a není jako právnická nebo fyzická osoba v likvidaci. Nabídka musí být zpracována ve dvou (2) vyhotoveních v českém jazyce. Nabídka musí být podepsána statutárním zástupcem/zástupci uchazeče nebo jím zmocněnou osobou. Nabídky budou v zalepené obálce zřetelně označeny Nemovitosti KB NEOTVÍRAT. Obálka musí být v místě zalepení opatřena proti náhodnému otevření podpisy žadatele. Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány Zprostředkovatelem Prodávajícího na základě informací poskytnutých Prodávajícím. Prodávající a Zprostředkovatel považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné. Pokud se projeví jejich nepřesnost či neúplnost pokusí se Prodávající a Zprostředkovatel nesprávnosti napravit. Strana 8 (celkem 18)

9 6. Kontaktní údaje V případě Vašeho zájmu o Předmět prodeje nás prosím neváhejte kontaktovat: KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Ing. David Sajner, MSc Bc. Gabriela Vítková david.sajner@cz.knightfrank.com gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com Tel Tel Mobil: Mobil: Strana 9 (celkem 18)

10 7. Fotodokumentace Čelní pohled z náměstí Zadní pohled Zasedací místnost v 3.NP Čekací hala Pobočka KB v přízemí Hlavní rozvod pro vytápění z dálkového horkovodu Strana 10 (celkem 18)

11 8. Lokalita Strana 11 (celkem 18)

12 9. Půdorysy Budovy 1.PP Strana 12 (celkem 18)

13 1.NP Strana 13 (celkem 18)

14 2.NP Strana 14 (celkem 18)

15 3.NP Strana 15 (celkem 18)

16 10. Výpis Předmětu prodeje z katastru nemovitostí Strana 16 (celkem 18)

17 Strana 17 (celkem 18)

18 11. Snímek z katastrální mapy Strana 18 (celkem 18)

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Developerská příležitost pozemky Kolín

Developerská příležitost pozemky Kolín INFORMAČNÍ MEMORANDUM Developerská příležitost pozemky Kolín Pozemky v městské rezidenční zástavbě Celková plocha pozemků cca 21 000 m² Výborná dopravní dostupnost Dle územního plánu převážně Smíšené městské

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Palatin **** Karlovy Vary Luxusní hotel v centru lázeňského města Potenciální kapacita ubytování je 35 lůžek v 15 pokojích Celková výměra podlahových ploch hotelu cca 834 m²

Více

Sokolov Boženy Němcové 1808

Sokolov Boženy Němcové 1808 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Sokolov Boženy Němcové 1808 Administrativní budova v centru města Sokolov Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. s garantovaným ročním výnosem 1,186 mil. Kč Kompletní

Více

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26

Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví Komerční banky, a. s. Moravská Třebová náměstí T. G. Masaryka 146/26 1. Komerční banka, a.s. IČO: 45317054 DIČ: CZ699001182 se sídlem: Praha 1,

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Nuselská 92, Praha 4 - Michle Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1  INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nuselská 92, Praha 4 - Michle Administrativní budova s obchodní jednotkou v přízemí Výborná dostupnost do centra Prahy Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. (cca 300

Více

Cheb Obrněné brigády č. p. 20

Cheb Obrněné brigády č. p. 20 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Cheb Obrněné brigády č. p. 20 Administrativní budova v centru města Cheb Částečný zpětný pronájem prostor Komerční banky, a.s. Celkový roční výnos z pronájmu cca 1,79 mil Kč Celková

Více

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s.

Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Výběrové řízení na určení kupujícího nemovitých věcí, dále jen Nemovitostí ve vlastnictví společnosti Česká spořitelna a.s. Žádost o nabídku Strana 1 (celkem 11) I. ÚVODNÍ INFORMACE 1. Základní údaje Pro

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany

Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemků v Industriální zóně Klecany Zasíťované pozemky s developerským potenciálem Celková plocha pozemků 4 547 m² Výborná dopravní dostupnost u dálnice D8 exit 1 Dle územního

Více

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny

OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Podklady na zasedání ZM dne: 29.01.2015 OSM 03. Název materiálu: Koupě objektů Spořitelny Předkládá: Vypracoval: Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková Předložení materiálu uloženo: Přílohy:

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Nástup **** - Krušné hory Luxusní hotel v horském středisku Klínovec Potenciální kapacita ubytování je 109 lůžek včetně přistýlek, možné rozšíření o 40 lůžek Celková výměra

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice

vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz vyhlašuje výběrové řízení na prodej nemovitostí v obci Česká Skalice Prodej přízemního objektu s nevyužitým podkrovím, kde se nachází 2

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Náměstí T. G. Masaryka 1931/12,

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744 Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, 434 01 Most Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis předmětu prodeje a lokality... 3 Katastrální mapa... 5 Půdorysy

Více

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov

Informační memorandum. Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Informační memorandum Lidická 1697 Vlašim okr. Benešov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Kučerovi, SJM Talaváňovi dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO:

MĚSTO HOSTINNÉ. Náměstí 69, Hostinné, IČO: MĚSTO HOSTINNÉ Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908 ID: dgsbd5f Město Hostinné v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, zveřejňuje:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na

- parc. č. 379, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná stavba bez čp/če, stojící na Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví Heineken Česká republika, a.s. Vyhláška o VŘ 1. Prodávající: Heineken Česká republika, a.s. se sídlem: U Pivovaru 1, 270 53 Krušovice IČ: 45148066 www.heineken.com/cz/

Více

Kongresové centrum Praha, a.s.

Kongresové centrum Praha, a.s. Kongresové centrum Praha, a.s. vyhlašuje Poptávkové řízení na zajištění níže specifikovaných prací a dodávek pod názvem Výměna sklopných křesel a židlí ve Společenském sále v KCP 1. Zadavatel ZADÁVACÍ

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR číslo 01N/03/2014. NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ číslo 01N/03/2014 Strana 1 (celkem 7) MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org Město Hořice zveřejňuje podle 39 odstavce

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR

PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR RESIDENCE GARDEN TOWERS REZIDENCE BŘEVNOVSKÉ CENTRUM PARK ZAHRADNÍ MĚSTO VLTAVSKÁ VYHLÍDKA Informační memorandum PRODEJ A PRONÁJEM KOMERČNÍCH PROSTOR Výběrové řízení na prodej a pronájem komerčních prostor

Více

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN

PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN PRODEJ POZEMKŮ PRO RESIDENČNÍ DEVELOPMENT JENŠTEJN Celková plocha pozemků 216 504 m²; Pozemky jsou v Katastru nemovitostí rozděleny na jednotlivé parcely; Dle Územního plánu určeno k residenční zástavbě

Více

Informační memorandum. Elektronická aukce A3191. Bytový dům o 3 NP. ul. Českobratrská v centru Teplic

Informační memorandum. Elektronická aukce A3191. Bytový dům o 3 NP. ul. Českobratrská v centru Teplic Informační memorandum Elektronická aukce A3191 Bytový dům o 3 NP ul. Českobratrská v centru Teplic Zastavěná plocha pokojů: 380 m2 Celková plocha pozemku: 572 m2 1 Obsah Informační memorandum... 1 Popis

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: JUDr. Lenka Vidovičová jako insolvenční správce dlužníka

Více

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel

Město Vlašim. se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: , IČO: , DIČ: CZ , dále jen vyhlašovatel Město Vlašim se sídlem Vlašim, Jana Masaryka 302, PSČ: 258 01, IČO: 00232947, DIČ: CZ00232947, dále jen vyhlašovatel v souladu s ustanovením 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420. RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky

INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420. RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A4420 RD se 7 byty, pozemek 1.438m2, užitná plocha 787m2, TOP LOKALITA Brno - Medlánky Obsah Důležité informace... 3 Prohlídky... 3 Předmět prodeje... 4 Popis předmětu

Více

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11

třída T. G. Masaryka 80, Česká Skalice  Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice www.ceskaskalice.cz Vyhlašuje výběrové řízení na prodej pozemku parcelní číslo 56/11 v obci Česká Skalice a v katastrálním území Malá Skalice pro výstavbu

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova I 106, 50 I 68 Hradec Králové IČ: 4219645 I vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej pozemků p.č. 2480/1 a 2480/3 v k. ú. Březolupy PODMÍNKY výběrového

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 447 na pozemku parc.č. st. 562 a pozemky parc.č. st. 562 a 331/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky zapsány v katastru nemovitostí pro

Více

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U

P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U P O D M Í N K Y V Ý B Ě R O V É H O Ř Í Z E N Í N A P R O D E J N E M O V I T É H O M A J E T K U Vyhlášené v rámci zpeněžení nemovitých věcí zapsaných do soupisu majetkové podstaty dlužnice Věry Veroniky

Více

Výběrové řízení A2577

Výběrové řízení A2577 Informační memorandum Výběrové řízení A2577 Komerční budova občanské vybavenosti - bývalá restaurace ul. Budínská 17, Brno - Slatina Zastavěná plocha podlaží: 515 m 2 3 Obsah Informační memorandum... 3

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI

STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI STANOVENÍ OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI Bytové jednotky č. 8/8 zapsaná na listu vlastnictví č. 873, v budově č.p. 8, zapsané na LV č. 843, stojící na st.parcele č. 584, zapsané na LV č. 873. Se spoluvlastnickým

Více

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17

OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 OZNÁMENÍ o vyhlášení výběrového řízení číslo M 2/17 Rada města Kutná Hora vyhlašuje výběrové řízení (dále též VŘ ) na prodej těchto nemovitých věcí: Pozemek: část pozemku p.č. 2952 (zastavěná plocha a

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení

Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, Hradec Králové IČ: vyhlašují. výběrové řízení Lesy České republiky, s.p. Přemyslova 1106/19, Nový Hradec Králové, 500 08 Hradec Králové IČ: 42196451 vyhlašují výběrové řízení k uzavření kupní smlouvy na prodej nemovitých věcí v k. ú. Brumov PODMÍNKY

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy, nám. Republiky 3, 11000 Praha 1. OZNÁMENí T 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 8837/SBN/2009 SBNM Čj: UZSVM/SBN/8034/2009-SBNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Střední Čechy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 908/112 v budově č.p. 908, na pozemku č.parc. St. 455, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu č.p. 908 a pozemku

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

Informační memorandum. Výběrové řízení A2893. Prodej výrobního a skladového areálu TABUC-PACK s.r.o. Pražská 22, Bystřany-Úpořiny

Informační memorandum. Výběrové řízení A2893. Prodej výrobního a skladového areálu TABUC-PACK s.r.o. Pražská 22, Bystřany-Úpořiny Informační memorandum Výběrové řízení A2893 Prodej výrobního a skladového areálu TABUC-PACK s.r.o. Pražská 22, 415 01 Bystřany-Úpořiny Obsah Úvod... 3 Předmět výběrového řízení... 3 Katastrální mapa...

Více

Znalecký posudek č. 2365/27/2017

Znalecký posudek č. 2365/27/2017 Znalecký posudek č. 2365/27/2017 o ceně nemovitých věcí: pozemkové parcely st.č.: 25 se stavbou č.p. 135 a st.č. 506, to vše zapsané na LV č. 161 v katastrálním území Verneřice, obec Verneřice, okres Děčín.

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

Obec Vrané nad Vltavou

Obec Vrané nad Vltavou Březovská 112, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 00241831 Tel/fax.: 257 713 997/ 257 760 040, e-mail: ou@vranenadvltavou.cz Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení Nájem obecního bytu Zadavatel: IČ: 00241831

Více

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen "Objednatel/Prodávající"

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen Objednatel/Prodávající Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") VŘ Novostavba polyfunkčního objektu Praha 10 - Hostivař, platné stavební povolení 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 1N/01/2017. prodeje POZEMKŮ PRO 10 až 12 ŘADOVÝCH DOMŮ V UL. BREJNÍKOVA. a současně vypis uje NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 1N/01/2017. prodeje POZEMKŮ PRO 10 až 12 ŘADOVÝCH DOMŮ V UL. BREJNÍKOVA. a současně vypis uje NABÍDKOVÉ ŘÍZENÍ MĚSTO HOŘICE nám. Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Rady města Hořice ze dne 18.05.2016

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 622/093/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 3581/6, v budově č.p. 3580, 3581, 3595 na pozemcích č. parc. 337, 338, 339 vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných

Více

Informační memorandum Výběrové řízení A3199

Informační memorandum Výběrové řízení A3199 Informační memorandum Výběrové řízení A3199 100% podílu ve společnosti Dům Lidická 46 s.r.o. Společnost je výlučným vlastníkem dvou bytových jednotek a čtyř nebytových prostor na Lidické 46, Brno Společná

Více

ochranná známka Modřanské strojírny

ochranná známka Modřanské strojírny ochranná známka Modřanské strojírny Informační memorandum INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva správkyně konkursní podstaty úpadce Modřanské strojírny, s.p. v likvidaci, k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o.

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Bohemia Profiinvest spol. s r.o. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Mgr. Bc. Igor TOMÁŠEK se sídlem:

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

Informační memorandum. Autosalon PEUGEOT - JOEL s.r.o. Žatecká 142, Most - Čepirohy Ústecký kraj

Informační memorandum. Autosalon PEUGEOT - JOEL s.r.o. Žatecká 142, Most - Čepirohy Ústecký kraj Informační memorandum Autosalon PEUGEOT - JOEL s.r.o. Žatecká 142, Most - Čepirohy Ústecký kraj Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PLOCHY: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ:

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2884

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2884 INFORMAČNÍ MEMORANDUM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A2884 Bytový dům Česká Lípa 124 jednotek Celková užitná plocha 7.290m 2 aktuální čistý roční výnos 10,6 mil.kč minimální požadovaná cena 85,000.000,-Kč Obsah Důležité

Více

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce

Město Jirkov. Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce Město Jirkov Pravidla pro prodej pozemků (stavebních parcel) a budoucí výstavby rodinných domů v lokalitě Na Skalce /dále jen tato Pravidla či jen Pravidla ) PREAMBULE Tato Pravidla jsou zpracována pro

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obecní úřad Klíny zveřejňuje záměr Obce Klíny prodat následující nemovitost dle následujících

Více